#agensahcuckoo
Advertisement
Cuaca panas blk je rmh tekan air sejuk. 
Waa sejuk je masuk tekak. Air bertapis alkali mineral tau bukan air paip yg dirawat. ...... Byr RM75.47 sebulan. Dpt #kingtop 3 Suhu. Siap 5 tahun FREE warranty + Servis. 
Nk tgu lagi ke? Ala noxxa dgn iron steam philips boleh beli xkan untuk minum air bersih xnk kan. 

Abang2 tu lagi la rokok sebulan hbs RM500/RM600 ape la sgt RM75 kan. 🤗

Pm AIDA . Nak bantu uolls minum air bersih segera 

011.1252 3252
011.1252 3252
011.1252 3252

#cuckootrustedseller 
#penapisaircuckoo 
#kingtop 
#agencuckoo 
#agensahcuckoo
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

Cuaca panas blk je rmh tekan air sejuk. Waa sejuk je masuk tekak. Air bertapis alkali mineral tau bukan air paip yg dirawat. ...... Byr RM75.47 sebulan. Dpt #kingtop 3 Suhu. Siap 5 tahun FREE warranty + Servis. Nk tgu lagi ke? Ala noxxa dgn iron st

Saja kami bg lalu lalang kat wall uolls. 
Mesti dok teringat2 kan. 
#kingtoprm75
#airalkalimineral
#freeserviswarranty5tahun
#3suhu

Agen Cuckoo Anda 
011.1252 3252
011.1252 3252
011.1252 3252

#agensahcuckoo 
#Cuckootrustedseller 
#agencuckoo 
#penapisaircuckoo 
#cuckoofilter
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

Saja kami bg lalu lalang kat wall uolls. Mesti dok teringat2 kan. #kingtoprm75 #airalkalimineral #freeserviswarranty5tahun #3suhu Agen Cuckoo Anda 011.1252 3252 011.1252 3252 011.1252 3252 #agensahcuckoo #cuckootrustedseller #agencuckoo #pena

[ KEPENTINGAN MINUM AIR YANG BERSIH DAN DITAPIS ]
.
Air amat penting dlm kehidupan seharian kita, berapa byk kita gunakan air penapis, air masak, air paip untuk kegunaan seharian. Tapi ada berapa ramaikah org yg tahu dan ambil peduli air sekarang bersih ke tidak? Sumber air datang dari mana? Air paip rumah betul2 dah cukup bersih?
.
Air paip masih terdapat banyak bahan-bahan yang merbahaya masuk ke dalam tubuh badan kita. Sekarang memang anda rasa BUAH PINGGANG anda masih kuat dan sihat. Jika pada masa yg akan datang buah pinggang anda dah tak mampu utk menapis air yg kotor yg masuk ke dlm badan anda mcm mana?? Masa tuh la duit habis kat PUSAT DIALISIS, kesihatan kita sepatutnya dijaga dari peringkat awal. Bak kata pepatah mencegah itu lebih baik drpd mengubati.
.
Anda masih pasti, air yg diminum itu air yg baik untuk diminum.
.
Fikir2kan.
.
Hari ni air yg kita minum telah terdedah dengan :
1. Kekaratan dari paip air
2. Sisa2 baja kimia dari industri pertanian
3. Radioaktif dari bumi
4. Sisa ubatan farmasuetikal
.
.
.
Anda berminat untuk pasang penapis air? Cuma submit Kad pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh malaysia tau!!! 
.
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
.
#cuckoo #beyondstandards #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #kulim #kulimkedah #kedah #malaysia #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #household #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #orangkedah #orangmalaysia #sayasayangkeluargasaya #sayanakpasangcuckoo #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
1

[ KEPENTINGAN MINUM AIR YANG BERSIH DAN DITAPIS ] . Air amat penting dlm kehidupan seharian kita, berapa byk kita gunakan air penapis, air masak, air paip untuk kegunaan seharian. Tapi ada berapa ramaikah org yg tahu dan ambil peduli air sekarang ber

Comments

@nexciousofficial Semoga murah rezeki 😊

[ INDUCTRIO ]
.
TOUCHED BY FIRE
.
Take your cooking to new heights with CUCKOO’s patented induction heating technology.
.
1. Direct Touch Sensor
2. IH Ultra-high Temperature Mode
3. High-heat Algorithm.
4. Hybrid Induction Hob
.
Model : CUCKOO INDUCTRIO
Size : 588 mm (W) x 508 mm (D) x 67 mm (H) – Built-In
590 mm (W) x 510 mm (D) x 150mm (H) – Stand case
590 mm (W) x 510 mm (D) x 87 mm (H) – Stand case
Weight : 10.2 kg
Burner zone : 2 Induction + 1 Ceramic
Surface : Schott Ceran German Glass-Ceramic
Power consumption : 3300 W (max)
Induction 1: 1800W / 2000W ( Booster)
Induction 2: 1800W / 2000W ( Booster)
Ceramic: 1800W
Power Supply : 220V / 60 Hz
Heating level : Level 1 – 10
Voice Navigation : English
.
.
.
Anda berminat dgn produk terbaru dari kami? Cuma submit Kad Pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh malaysia tau!!! 
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
.
#cuckoo #inductrio #HybridInductionHob #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agensahcuckoo #kulim #kulimkedah #kedah #kelantan #terengganu #melaka #johor #perak #pulaupinang #perlis #negerisembilan #malaysia #usahawancuckoo #surirumah #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
0

[ INDUCTRIO ] . TOUCHED BY FIRE . Take your cooking to new heights with CUCKOO’s patented induction heating technology. . 1. Direct Touch Sensor 2. IH Ultra-high Temperature Mode 3. High-heat Algorithm. 4. Hybrid Induction Hob . Model : CUCKOO INDUCT

No more jerang air hokey. 
011.1252 3252
011.1252 3252
011.1252 3252

#cuckootrustedseller 
#agensahcuckoo
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

No more jerang air hokey. 011.1252 3252 011.1252 3252 011.1252 3252 #cuckootrustedseller #agensahcuckoo

Salam Dhuha. 
Kedaionline Cuckoo buka dah. 
Pm AIDA na

011 1252 3252

#agensahcuckoo 
#cuckootrustedseller 
#sayajualcuckoo 
#agencuckoo 
#penapisaircuckoo
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

Salam Dhuha. Kedaionline Cuckoo buka dah. Pm AIDA na 011 1252 3252 #agensahcuckoo #cuckootrustedseller #sayajualcuckoo #agencuckoo #penapisaircuckoo

Advertisement
Malas nk layan bosku yg tgh naik hantu.. cuti2 pn kacau xtenang idop ku.. Ok now focus on our new product “Queen Stand” cantek knnnn seayu name diberi. Sape yg berminat leh wasap kakak 0129123360.. nk pakai #cuckoo ni sng je xyah slip gaji xperlu epf statement bagai.. hanya perlu IC n kad bank sahaja (yg aktif ye). So ape lg meh la oder ngn kakak
#agensahcuckoo #ne041776 #tasneyempire
Mak Ngah Suria - @eda1040 Instagram Profile - inst4gram.com
eda1040
0

Malas nk layan bosku yg tgh naik hantu.. cuti2 pn kacau xtenang idop ku.. Ok now focus on our new product “Queen Stand” cantek knnnn seayu name diberi. Sape yg berminat leh wasap kakak 0129123360.. nk pakai #cuckoo ni sng je xyah slip gaji xperlu epf

Sabtuday dgn team cuckoo, personal coaching with NM Abdul Malek Che Soh, thanks ir, sudi trun ke sandakan n share ilmu appreciated
.
trusredagent #CuckoobyKakG #synergygroup
#cuckoosabah #cuckoolahaddatu #cuckoosandakan #cuckooselangor #cuckookl #sayagunasayajual #sayajualcuckoo #cuckooperlis #cuckooperak #cuckoosik #cuckoosungaipetani #cuckoobaling #cuckookulim #cuckoolangkawi #cuckookelantan #cuckoojohor #cuckooterbaik #cuckoomurah #penapisairmurah
#penapisairmampumilik #agensahcuckoo
#airbersih #cuckooisawesome #belofa
Cuckoo By KakG - @cuckooangie Instagram Profile - inst4gram.com
cuckooangie
0

Sabtuday dgn team cuckoo, personal coaching with NM Abdul Malek Che Soh, thanks ir, sudi trun ke sandakan n share ilmu appreciated . trusredagent #cuckoobykakg #synergygroup #cuckoosabah #cuckoolahaddatu #cuckoosandakan #cuckooselangor #cuckookl #say

Advertisement
Sabtuday dgn team cuckoo, personal coaching with NM Abdul Malek Che Soh, thanks ir, sudi trun ke sandakan n share ilmu appreciated
.
trusredagent #CuckoobyKakG #synergygroup
#cuckoosabah #cuckoolahaddatu #cuckoosandakan #cuckooselangor #cuckookl #sayagunasayajual #sayajualcuckoo #cuckooperlis #cuckooperak #cuckoosik #cuckoosungaipetani #cuckoobaling #cuckookulim #cuckoolangkawi #cuckookelantan #cuckoojohor #cuckooterbaik #cuckoomurah #penapisairmurah
#penapisairmampumilik #agensahcuckoo
#airbersih #cuckooisawesome #belofa
Cuckoo By KakG - @cuckooangie Instagram Profile - inst4gram.com
cuckooangie
0

Sabtuday dgn team cuckoo, personal coaching with NM Abdul Malek Che Soh, thanks ir, sudi trun ke sandakan n share ilmu appreciated . trusredagent #cuckoobykakg #synergygroup #cuckoosabah #cuckoolahaddatu #cuckoosandakan #cuckooselangor #cuckookl #say

Sabtuday dgn team cuckoo, personal coaching with NM Abdul Malek Che Soh, thanks ir, sudi trun ke sandakan n share ilmu appreciated
.
trusredagent #CuckoobyKakG #synergygroup
#cuckoosabah #cuckoolahaddatu #cuckoosandakan #cuckooselangor #cuckookl #sayagunasayajual #sayajualcuckoo #cuckooperlis #cuckooperak #cuckoosik #cuckoosungaipetani #cuckoobaling #cuckookulim #cuckoolangkawi #cuckookelantan #cuckoojohor #cuckooterbaik #cuckoomurah #penapisairmurah
#penapisairmampumilik #agensahcuckoo
#airbersih #cuckooisawesome #belofa
Cuckoo By KakG - @cuckooangie Instagram Profile - inst4gram.com
cuckooangie
0

Sabtuday dgn team cuckoo, personal coaching with NM Abdul Malek Che Soh, thanks ir, sudi trun ke sandakan n share ilmu appreciated . trusredagent #cuckoobykakg #synergygroup #cuckoosabah #cuckoolahaddatu #cuckoosandakan #cuckooselangor #cuckookl #say

Penapis air alkali bermineral Cuckoo #kingtop & #iristop Top telah bantu mudahkan urusan ramai org. 
Anda nak #cuckoofilter bantu mudahkan urusan especially di dapur?

Pm AIDA ya 
011.1252 3252
011.1252 3252
011.1252 3252

#agencuckoo 
#agensahcuckoo 
#Cuckootrustedseller 
#sayajualcuckoo 
#CuckooBeyondStandard 
#penapisaircuckoo
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

Penapis air alkali bermineral Cuckoo #kingtop & #iristop Top telah bantu mudahkan urusan ramai org. Anda nak #cuckoofilter bantu mudahkan urusan especially di dapur? Pm AIDA ya 011.1252 3252 011.1252 3252 011.1252 3252 #agencuckoo #agensahcuckoo

Model : Icon

RM113.21 / month

SEGAK habaq ampa

#agencuckoo 
#agensahcuckoo 
#cuckoothebest
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

Model : Icon RM113.21 / month SEGAK habaq ampa #agencuckoo #agensahcuckoo #cuckoothebest

[ FUSION TOP ]
.
Family Friendly
.
A 6-stage filtration of water purifier that is perfect for any home.
.
1. Designed for homes
2. Minimalist and stylish design
3. Child lock safety feature
4. 6-stage filtration with 4 filters
5. Room-temperature, hot and cold drinking water
6. Wide design for bowls and pots
7. Detachable and washable faucet
8. Detachable water tray for easy cleaning
9. Antibacterial stainless steel water tank
.
Model : CUCKOO FUSION TOP
Filter Steps : 6-Stage Filtration with 4 Filters
Filter & Replacement Period : Sediment Filter (Every 4 Months), Pre-Carbon Filter (Every 8 Months), Natural Filter (Every 12 Months) dan Nano Positive Filter (Every 12 Months)
Tank Capacity : Cold 2.0L, Hot 1.4L, [ Material : Antibacterial Stainless Steel, Water Tank]
Power Consumption : Cold 100W, Hot 350W
.
.
AIR MESTI ADA STANDARD
.
.
Anda berminat untuk pasang penapis air? Cuma submit Kad pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh malaysia tau!!! 
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agensahcuckoo #kulim #kulimkedah #kedah #kelantan #terengganu #melaka #johor #perak #pulaupinang #perlis #negerisembilan #malaysia #usahawancuckoo #surirumah #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
2

[ FUSION TOP ] . Family Friendly . A 6-stage filtration of water purifier that is perfect for any home. . 1. Designed for homes 2. Minimalist and stylish design 3. Child lock safety feature 4. 6-stage filtration with 4 filters 5. Room-temperature, ho

Comments

@jdtfantv ⚽️❤️

@nurulaiman.maryjardin Terbaik

[ KEPENTINGAN MINUM AIR YANG BERSIH DAN DITAPIS ]
.
Air amat penting dlm kehidupan seharian kita, berapa byk kita gunakan air penapis, air masak, air paip untuk kegunaan seharian. Tapi ada berapa ramaikah org yg tahu dan ambil peduli air sekarang bersih ke tidak? Sumber air datang dari mana? Air paip rumah betul2 dah cukup bersih?
.
Air paip masih terdapat banyak bahan-bahan yang merbahaya masuk ke dalam tubuh badan kita. Sekarang memang anda rasa BUAH PINGGANG anda masih kuat dan sihat. Jika pada masa yg akan datang buah pinggang anda dah tak mampu utk menapis air yg kotor yg masuk ke dlm badan anda mcm mana?? Masa tuh la duit habis kat PUSAT DIALISIS, kesihatan kita sepatutnya dijaga dari peringkat awal. Bak kata pepatah mencegah itu lebih baik drpd mengubati.
.
Anda masih pasti, air yg diminum itu air yg baik untuk diminum.
.
Fikir2kan.
.
Hari ni air yg kita minum telah terdedah dengan :
1. Kekaratan dari paip air
2. Sisa2 baja kimia dari industri pertanian
3. Radioaktif dari bumi
4. Sisa ubatan farmasuetikal
.
.
.
Anda berminat untuk pasang penapis air? Cuma submit Kad pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh malaysia tau!!! 
.
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
[Gambar sekadar hiasan. Kredit photo taken from google search]
.
.
#cuckoo #beyondstandards #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #kulim #kulimkedah #kedah #malaysia #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #household #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #orangkedah #orangmalaysia #sayasayangkeluargasaya #sayanakpasangcuckoo #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
0

[ KEPENTINGAN MINUM AIR YANG BERSIH DAN DITAPIS ] . Air amat penting dlm kehidupan seharian kita, berapa byk kita gunakan air penapis, air masak, air paip untuk kegunaan seharian. Tapi ada berapa ramaikah org yg tahu dan ambil peduli air sekarang ber

LET'S CUCKOO!!! Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah?
.
Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen Berdaftar CUCKOO sekarang di talian WhatsApp 011-37224462 (Kak Nora) utk maklumat lanjut.
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#cuckoo #indutriocuckoo #queenstand #kyndellcookware #beyondstandards#cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #airsihat #sayangikeluarga #kulim #kulimkedah #kedah #kelantan #terengganu #selangor #melaka #johor #perak #pulaupinang #perlis #negerisembilan #noracooleemagencuckookulimkedah #sayanakpasangcuckoo
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
1

"LET'S CUCKOO!!!" Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah? . Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen

Comments

@jdtfantv 💖

Proud to be a part of BIG Family #withCUCKOO as #NaturalExecutive under #NaturalSalesDivision more than 60k resellers #Cuckoo 's team in #CuckooMalaysia!!! #noracooleemagencuckookulimkedah
.
.
LET'S CUCKOO!!! Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah?
.
Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen Berdaftar CUCKOO sekarang di talian WhatsApp 011-37224462 (Kak Nora) utk maklumat lanjut.
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#withCUCKOO #cuckoo #beyondstandards #indutriocuckoo #queenstand #kyndellcookware #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agensahcuckoo #usahawancuckoo #rumahkusyurgaku #sayangikeluarga #kulim #kulimkedah #kedah #kelantan #terengganu #selangor #melaka #johor #perak #pulaupinang #perlis #negerisembilan #sayanakpasangcuckoo
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
0

Proud to be a part of BIG Family #withcuckoo as #naturalexecutive under #naturalsalesdivision more than 60k resellers #cuckoo 's team in #cuckoomalaysia !!! #noracooleemagencuckookulimkedah . . "LET'S CUCKOO!!!" Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah

Air Dari Vending Machine??????  TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan penggunaan vending machine tanpa memasang penapis air di rumah anda sekiranya anda mahu meminum bakteria merbahaya ini dan seterusnya membahayakan kesihatan anda.

Sanggupkah anda minum air yang ada bakteria-bakteria diatas? Sanggupkah anda memilih untuk memejamkan saja mata & membiarkan ahli keluarga terus minum air itu dengan alasan... ELEH.. SELAMA NI AKU MINUM DARI SITU OK JE.. SAMPAI SEKARANG HIDUP!!!! Pilihan ditangan anda. Lakukan yang terbaik untuk keluarga anda.

JOM MINUM AIR YG DIJAMIN DITAPIS BERSIH oleh Cuckoo!!!! #daftarcuckooonline
#daftaragencuckooonline
#daftarfree
#cuckoomalaysia
#sayajual 
#bazaarpaknil 
#waterfilter 
#airpurifier 
#airbersih 
#agensahcuckoo
#penapisaircuckcoohalaljakim
Norhaslinda - @cuckoo.by.norhaslinda Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.by.norhaslinda
0

Air Dari Vending Machine?????? TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan

Air Dari Vending Machine??????  TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan penggunaan vending machine tanpa memasang penapis air di rumah anda sekiranya anda mahu meminum bakteria merbahaya ini dan seterusnya membahayakan kesihatan anda.

Sanggupkah anda minum air yang ada bakteria-bakteria diatas? Sanggupkah anda memilih untuk memejamkan saja mata & membiarkan ahli keluarga terus minum air itu dengan alasan... ELEH.. SELAMA NI AKU MINUM DARI SITU OK JE.. SAMPAI SEKARANG HIDUP!!!! Pilihan ditangan anda. Lakukan yang terbaik untuk keluarga anda.

JOM MINUM AIR YG DIJAMIN DITAPIS BERSIH oleh Cuckoo!!!! #daftarcuckooonline
#daftaragencuckooonline
#daftarfree
#cuckoomalaysia
#sayajual 
#bazaarpaknil 
#waterfilter 
#airpurifier 
#airbersih 
#agensahcuckoo
#penapisaircuckcoohalaljakim
Norhaslinda - @cuckoo.by.norhaslinda Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.by.norhaslinda
0

Air Dari Vending Machine?????? TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan

Air Dari Vending Machine??????  TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan penggunaan vending machine tanpa memasang penapis air di rumah anda sekiranya anda mahu meminum bakteria merbahaya ini dan seterusnya membahayakan kesihatan anda.

Sanggupkah anda minum air yang ada bakteria-bakteria diatas? Sanggupkah anda memilih untuk memejamkan saja mata & membiarkan ahli keluarga terus minum air itu dengan alasan... ELEH.. SELAMA NI AKU MINUM DARI SITU OK JE.. SAMPAI SEKARANG HIDUP!!!! Pilihan ditangan anda. Lakukan yang terbaik untuk keluarga anda.

JOM MINUM AIR YG DIJAMIN DITAPIS BERSIH oleh Cuckoo!!!! #daftarcuckooonline
#daftaragencuckooonline
#daftarfree
#cuckoomalaysia
#sayajual 
#bazaarpaknil 
#waterfilter 
#airpurifier 
#airbersih 
#agensahcuckoo
#penapisaircuckcoohalaljakim
Norhaslinda - @cuckoo.by.norhaslinda Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.by.norhaslinda
0

Air Dari Vending Machine?????? TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan

Air Dari Vending Machine??????  TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan penggunaan vending machine tanpa memasang penapis air di rumah anda sekiranya anda mahu meminum bakteria merbahaya ini dan seterusnya membahayakan kesihatan anda.

Sanggupkah anda minum air yang ada bakteria-bakteria diatas? Sanggupkah anda memilih untuk memejamkan saja mata & membiarkan ahli keluarga terus minum air itu dengan alasan... ELEH.. SELAMA NI AKU MINUM DARI SITU OK JE.. SAMPAI SEKARANG HIDUP!!!! Pilihan ditangan anda. Lakukan yang terbaik untuk keluarga anda.

JOM MINUM AIR YG DIJAMIN DITAPIS BERSIH oleh Cuckoo!!!! #daftarcuckooonline
#daftaragencuckooonline
#daftarfree
#cuckoomalaysia
#sayajual 
#bazaarpaknil 
#waterfilter 
#airpurifier 
#airbersih 
#agensahcuckoo
#penapisaircuckcoohalaljakim
Norhaslinda - @cuckoo.by.norhaslinda Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.by.norhaslinda
0

Air Dari Vending Machine?????? TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan

Air Dari Vending Machine??????  TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan penggunaan vending machine tanpa memasang penapis air di rumah anda sekiranya anda mahu meminum bakteria merbahaya ini dan seterusnya membahayakan kesihatan anda.

Sanggupkah anda minum air yang ada bakteria-bakteria diatas? Sanggupkah anda memilih untuk memejamkan saja mata & membiarkan ahli keluarga terus minum air itu dengan alasan... ELEH.. SELAMA NI AKU MINUM DARI SITU OK JE.. SAMPAI SEKARANG HIDUP!!!! Pilihan ditangan anda. Lakukan yang terbaik untuk keluarga anda.

JOM MINUM AIR YG DIJAMIN DITAPIS BERSIH oleh Cuckoo!!!! #daftarcuckooonline
#daftaragencuckooonline
#daftarfree
#cuckoomalaysia
#sayajual 
#bazaarpaknil 
#waterfilter 
#airpurifier 
#airbersih 
#agensahcuckoo
#penapisaircuckcoohalaljakim
Norhaslinda - @cuckoo.by.norhaslinda Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.by.norhaslinda
1

Air Dari Vending Machine?????? TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan

Comments

@igassist 👍

Air Dari Vending Machine??????  TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan penggunaan vending machine tanpa memasang penapis air di rumah anda sekiranya anda mahu meminum bakteria merbahaya ini dan seterusnya membahayakan kesihatan anda.

Sanggupkah anda minum air yang ada bakteria-bakteria diatas? Sanggupkah anda memilih untuk memejamkan saja mata & membiarkan ahli keluarga terus minum air itu dengan alasan... ELEH.. SELAMA NI AKU MINUM DARI SITU OK JE.. SAMPAI SEKARANG HIDUP!!!! Pilihan ditangan anda. Lakukan yang terbaik untuk keluarga anda.

JOM MINUM AIR YG DIJAMIN DITAPIS BERSIH oleh Cuckoo!!!! #daftarcuckooonline
#daftaragencuckooonline
#daftarfree
#cuckoomalaysia
#sayajual 
#bazaarpaknil 
#waterfilter 
#airpurifier 
#airbersih 
#agensahcuckoo
#penapisaircuckcoohalaljakim
Norhaslinda - @cuckoo.by.norhaslinda Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.by.norhaslinda
0

Air Dari Vending Machine?????? TAHUKAH ANDA Terdapat bakteria–bakteria yang merbahaya seperti E- Coli, Koliform dan bakteria yang bertoksin seperti clostridium perfringens, iaitu bakteria yang sama di dalam air kumbahan yang tidak dirawat. Teruskan

Something big is coming... Ini dia!! Memperkenalkan produk baru dari Cuckoo dengan kapasiti tangki yang lebih besar QUEEN STAND!!! Dapur hub induction hybrid INDUCTRIO!!! Dan set memasak KYNDELL COOKWARE SET!!!
.
.
LET'S CUCKOO!!! Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah?
.
Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen Berdaftar CUCKOO sekarang di talian WhatsApp 011-37224462 (Kak Nora) utk maklumat lanjut.
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#withCUCKOO #cuckoo #beyondstandards #indutriocuckoo #queenstand #kyndellcookware #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agenberdaftarcuckoo #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #sayangikeluarga #kulim #kulimkedah #kedah #kelantan #terengganu #selangor #melaka #johor #perak #pulaupinang #perlis #negerisembilan #noracooleemagencuckookulimkedah #sayanakpasangcuckoo
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
3

"Something big is coming..." Ini dia!! Memperkenalkan produk baru dari Cuckoo dengan kapasiti tangki yang lebih besar QUEEN STAND!!! Dapur hub induction hybrid INDUCTRIO!!! Dan set memasak KYNDELL COOKWARE SET!!! . . "LET'S CUCKOO!!!" Bagaimana Saya

Comments

@tehrooibos 👍

@prowheelsdistributor You have one of the good galleries I've seen today 👌

Something big is coming... Actually dah coming tuan2 dan puan2, abang2, kakak2, adik2 sekalian. Nanti Kak Nora share ye!
.
.
LET'S CUCKOO!!! Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah?
.
Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen Berdaftar CUCKOO sekarang di talian WhatsApp 011-37224462 (Kak Nora) utk maklumat lanjut.
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#withCUCKOO #cuckoo #beyondstandards#cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agenberdaftarcuckoo #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #household #airsihat #sayangikeluarga #kulim #kulimkedah #kedah #kelantan #terengganu #selangor #melaka #johor #perak #pulaupinang #perlis #negerisembilan #malaysia #noracooleemagencuckookulimkedah #sayanakpasangcuckoo
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
1

"Something big is coming..." Actually dah "coming" tuan2 dan puan2, abang2, kakak2, adik2 sekalian. Nanti Kak Nora share ye! . . "LET'S CUCKOO!!!" Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah? . Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan P

Comments

@ubs_enterpreneur_official good product😘😘

WOW! Percuma pemasangan seluruh Malaysia. Jimat RM265. RM75/bulan.
.
Surirumah pun boleh apply tauuu.
.
Lengkap dengan air Panas,Sejuk & Suhu Biasa.
>>Sewabeli 18 bulan hingga 60 bulan, boleh pilih mengikut bajet anda
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

WOW! Percuma pemasangan seluruh Malaysia. Jimat RM265. RM75/bulan. . Surirumah pun boleh apply tauuu. . Lengkap dengan air Panas,Sejuk & Suhu Biasa. >>Sewabeli 18 bulan hingga 60 bulan, boleh pilih mengikut bajet anda

LET'S CUCKOO!!! Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah?
.
Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen Berdaftar CUCKOO sekarang di talian WhatsApp 011-37224462 (Kak Nora) utk maklumat lanjut.
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#cuckoo #beyondstandards#cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #household #airsihat #sayangikeluarga #kulim #kulimkedah #kedah #kelantan #terengganu #selangor #melaka #johor #perak #pulaupinang #perlis #negerisembilan #malaysia #noracooleemagencuckookulimkedah #sayanakpasangcuckoo
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
1

"LET'S CUCKOO!!!" Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah? . Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen

Comments

@crackersnestumhq Jom follow @crackersnestumhq 😁

LET'S CUCKOO!!! Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah?
.
Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen Berdaftar CUCKOO sekarang di talian WhatsApp 011-37224462 (Kak Nora) utk maklumat lanjut.
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#cuckoo #beyondstandards#cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #household #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #kulim #kulimkedah #kedah #kelantan #terengganu #melaka #johor #perak #pulaupinang #perlis #negerisembilan #malaysia #noracooleemagencuckookulimkedah #sayanakpasangcuckoo
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
0

"LET'S CUCKOO!!!" Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah? . Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen

[ ICON ]
.
CUCKOO’s revolutionary In & Out Electrolysis Sterilisation System is an innovation that allows your CUCKOO Water Purifier to clean itself, including its faucet and drain tube, ensuring that you and your loved ones can enjoy clean and safe drinking water every day.
.
World’s First In & Out Electrolysis Sterilisation SystemTouch panel with mood lightEnergy eye sensorStreamlined designChild lock safety featureVoice Navigation (English, Malay, Chinese)13 types of water temperature adjustments.
.
Model : CUCKOO ICON
Filter Steps : 6-Stage Filtration with 4 Filters
Filter & Replacement Period : Sediment Filter (Every 4 Months), Pre-Carbon Filter (Every 8 Months), Natural Filter (Every 12 Months), Nano Positive Filter (Every 12 Months)
Tank Capacity : Cold 2.0L, Room 1.8L, Hot 1.4L
Material : Antibacterial Stainless Steel Water Tank
Power Consumption: Cold 100WHot 350W
.
.
AIR MESTI ADA STANDARD
.
.
Anda berminat untuk pasang penapis air? Cuma submit Kad pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh malaysia tau!!! 
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agensahcuckoo #kulim #kulimkedah #kedah #kelantan #terengganu #melaka #johor #perak #pulaupinang #perlis #negerisembilan #malaysia #usahawancuckoo #surirumah #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
1

[ ICON ] . CUCKOO’s revolutionary In & Out Electrolysis Sterilisation System is an innovation that allows your CUCKOO Water Purifier to clean itself, including its faucet and drain tube, ensuring that you and your loved ones can enjoy clean and safe

Comments

@barang_murah_fs Have a good day ❤️

Anda dah minum segelas air kosong hari ini???
.
[ FUNGSI AIR KOSONG DLM TUBUH BADAN ]
.
1) mengawal suhu badan
2) pembawa nutrien & oksigen
3) menyahtoksik dari buah pinggang dan hati
4) menyah bahan buangan dalam badan
5) melarutkan vitamin & mineral
6) menghalang badan dari kecederaan
.
Setiap hari badan kehilangan secara purata 10 hingga 12 cawan air yang perlu diganti untuk me­ngekalkan keseimbangan tubuh.
.
Nak tau badan kita cukup air ke tak, ia boleh dikesan melalui air kencing.
.
a) Kuning pekat - sangat tak cukup air
b) Kuning cair atau jernih - cukup air
.
.
AIR MESTI ADA STANDARD
.
.
Anda berminat untuk pasang penapis air? Cuma submit Kad pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh malaysia tau!!! 
.
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
[Gambar sekadar hiasan. Kredit photo taken from google search]
.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agensahcuckoo #kulim #kulimkedah #kedah #malaysia #usahawancuckoo #surirumah #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
0

"Anda dah minum segelas air kosong hari ini???" . [ FUNGSI AIR KOSONG DLM TUBUH BADAN ] . 1) mengawal suhu badan 2) pembawa nutrien & oksigen 3) menyahtoksik dari buah pinggang dan hati 4) menyah bahan buangan dalam badan 5) melarutkan vitamin & mine

LET'S CUCKOO!!! Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah?
.
Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen Berdaftar CUCKOO sekarang di talian WhatsApp 011-37224462 (Kak Nora) utk maklumat lanjut.
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#cuckoo #beyondstandards#cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #household #airsihat #sayangikeluarga #kulim #kulimkedah #kedah #kelantan #terengganu #selangor #melaka #johor #perak #pulaupinang #perlis #negerisembilan #malaysia #noracooleemagencuckookulimkedah #sayanakpasangcuckoo
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
1

"LET'S CUCKOO!!!" Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah? . Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen

Comments

@nak.jersi Semoga murah rezeki boss😊💕

[ PRINCE TOP ]
.
Adorned in regal Rose Gold and housed in our slimmest design yet, PRINCE Top is Malaysia’s first water purifier that does not require a cold water tank, allowing direct-from-the-source water heating plus a host of innovative features for an effortless water pouring experience.
.
Tankless design that dispenses both hot and cold water
CUCKOO’s slimmest design yetRose Gold finishing
Smart Temperature Settings — 40°C, 50°C, 60°C, 70°C
Effortless continuous Flow for effortless water
Voice Navigation (Malay, Mandarin & English)
In & Out Auto Electrolytic Sterilisation with scheduling function.
.
Model : CUCKOO PRINCE TOP
Filtration Steps : Nano Positive Filtration System
Filter & Replacement Period : Sedi Carbon Composite Filter (Every 4 Months), Natural Plus Filter (Every 4 Months), Nano Positive FilterEvery (8 Months)
Power Consumption : Hot 2350WCold 100W
Dimension : 170mm (W) x 468mm (D) x 408mm (H) 10.5kg
.
.
AIR MESTI ADA STANDARD
.
.
Anda berminat untuk pasang penapis air? Cuma submit Kad pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh malaysia tau!!! 
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agensahcuckoo #kulim #kulimkedah #kedah #malaysia #usahawancuckoo #surirumah #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
1

[ PRINCE TOP ] . Adorned in regal Rose Gold and housed in our slimmest design yet, PRINCE Top is Malaysia’s first water purifier that does not require a cold water tank, allowing direct-from-the-source water heating plus a host of innovative features

Comments

@nak.jersi Semoga murah rezeki boss😊💕

[ ABOUT US ]

Every person in this world is constantly searching for ways to improve their standards of living. The quest for a better quality of life never ends.

At CUCKOO, we have made it our mission to push the boundaries of our capabilities, so that we are able to not only further improve lives by meeting the standards that million of families around the world would expect of a global home appliance brand, but to also go far beyond these standards in all that we do, every day.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #household #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #kulim #kulimkedah #kedah #malaysia #noracooleemagencuckookulimkedah #sayanakpasangcuckoo
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
0

[ ABOUT US ] Every person in this world is constantly searching for ways to improve their standards of living. The quest for a better quality of life never ends. At CUCKOO, we have made it our mission to push the boundaries of our capabilities, so

[ PERBEZAAN DAN PERSAMAAM CUCKOO #KINGTOP, #IRIS #FUSIONTOP DAN #ICON ]
.
Keempat-empat model menggunakan filter yang SAMA, CUCKOO menggunakan #NanoPositive filter, satu-satunya filter yang mampu menyingkirkan #HEAVYMETAL dan masih mengekalkan mineral di dalam air. Tambahan pula, air dihasilkan beralkali ringan.
.
1. KADAR SEWABELI

FUSION TOP : RM98.00 sebulan
KING TOP : RM75.47 sebulan
IRIS : RM94.34 sebulan
ICON : RM113.21 sebulan
.
2. JENIS SUHU
.
FUSION TOP : PANAS & SEJUK
KING TOP : PANAS & SEJUK (suhu boleh laras)
IRIS : PANAS, SEJUK & SUHU BILIK (suhu boleh laras)
ICON : PANAS, SEJUK & SUHU BILIK (suhu boleh laras)
.
3. FUNGSI
.
FUSION TOP : Mechanical (boleh digunakan jika tiada elektrik)
KING TOP : Mechanical (boleh digunakan jika tiada elektrik)
IRIS : Digital
ICON : Fully digital (tidak boleh digunakan jika tiada elektrik)
.
4. KETETAPAN
.
FUSION TOP : Suhu tetap
KING TOP : Suhu PANAS dan SEJUK boleh diubah
IRIS : Suhu PANAS and SEJUK boleh laras (13 level)
ICON : Suhu PANAS dan SEJUK boleh diubah (13 Level)
.
5. PENSTERILAN
.
FUSION TOP : tanpa auto sterilization
KING TOP : tanpa auto sterilization
IRIS : tanpa auto sterilization
ICON : dengan auto sterilization (process automatik cucian filter, tank dan nozel air)
.
6. KUNCI KESELAMATAN
.
FUSION TOP : ada Child Lock
KING TOP : ada Child Lock
IRIS : ada child lock
ICON : ada Child Lock
.
7. PERSAMAAN
.
Keempat-empat model (Fusion Top, King Top, Irs dan Icon) - PANAS atau SEJUK boleh dimatikan jika tidak ingin digunakan
.
8. SISTEM BUNYI
.
FUSION TOP : tanpa suara
KING TOP : tanpa suara
IRIS : ada buzzer
ICON : ada suara voice guided (English, Malay, Mandarin)
.
9. KAPASITI TANGKI
.
FUSION TOP : PANAS 1.4L, SEJUK 2.0L
KING TOP : PANAS 1.0L, SEJUK 1.0L
IRIS : PANAS 1.4L, SEJUK 2.0L, SUHU BILIK 1.8L
ICON : PANAS 1.4L, SEJUK 2.0L, SUHU BILIK 1.8L
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
.
#cuckoo #beyondstandars #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agensahcuckoo #kulim #kulimkedah #kedah #malaysia #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
0

[ PERBEZAAN DAN PERSAMAAM CUCKOO #kingtop , #iris #fusiontop DAN #icon ] . Keempat-empat model menggunakan filter yang SAMA, CUCKOO menggunakan #nanopositive filter, satu-satunya filter yang mampu menyingkirkan #heavymetal dan masih mengekalkan minera

Anda dah minum segelas air kosong hari ini???
.
[ FUNGSI AIR KOSONG DLM TUBUH BADAN ]
.
1) mengawal suhu badan
2) pembawa nutrien & oksigen
3) menyahtoksik dari buah pinggang dan hati
4) menyah bahan buangan dalam badan
5) melarutkan vitamin & mineral
6) menghalang badan dari kecederaan
.
Setiap hari badan kehilangan secara purata 10 hingga 12 cawan air yang perlu diganti untuk me­ngekalkan keseimbangan tubuh.
.
Nak tau badan kita cukup air ke tak, ia boleh dikesan melalui air kencing.
.
a) Kuning pekat - sangat tak cukup air
b) Kuning cair atau jernih - cukup air
.
.
AIR MESTI ADA STANDARD
.
.
Anda berminat untuk pasang penapis air? Cuma submit Kad pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh malaysia tau!!! 
.
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
Kredit to owner of photo taken from goole search.
.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agensahcuckoo #kulim #kulimkedah #kedah #malaysia #usahawancuckoo #surirumah #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
0

"Anda dah minum segelas air kosong hari ini???" . [ FUNGSI AIR KOSONG DLM TUBUH BADAN ] . 1) mengawal suhu badan 2) pembawa nutrien & oksigen 3) menyahtoksik dari buah pinggang dan hati 4) menyah bahan buangan dalam badan 5) melarutkan vitamin & mine

Dengan setiap pembelian set combo
.
Penapis udara + penapis air = percuma penapis udara dalam kereta
.
www.wasap.my/60148353735
.
www.worldofcuckoo.com
.
#cuckoomalaysia #cuckoobyeja #cuckoobeyondstandards #agensahcuckoo #CuckooDiHati #cuckooofficial #cuckoopenajabersamagegarvaganza #agensahcuckoo #agencuckookuantan #agencuckootemerloh #agencuckoopahang #agencuckoopekan #agencuckoomalaysia #penapisair #penapisairterbaik #penapisudara
cuckooonlinemalaysia - @cuckoobyeja Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyeja
0

Dengan setiap pembelian set combo . Penapis udara + penapis air = percuma penapis udara dalam kereta . www.wasap.my/60148353735 . www.worldofcuckoo.com . #cuckoomalaysia #cuckoobyeja #cuckoobeyondstandards #agensahcuckoo #cuckoodihati #cuckooofficial

[ KEPENTINGAN MINUM AIR YANG BERSIH DAN DITAPIS ]
.
Air amat penting dlm kehidupan seharian kita, berapa byk kita gunakan air penapis, air masak, air paip untuk kegunaan seharian. Tapi ada berapa ramaikah org yg tahu dan ambil peduli air sekarang bersih ke tidak? Sumber air datang dari mana? Air paip rumah betul2 dah cukup bersih?
.
Air paip masih terdapat banyak bahan-bahan yang merbahaya masuk ke dalam tubuh badan kita. Sekarang memang anda rasa BUAH PINGGANG anda masih kuat dan sihat. Jika pada masa yg akan datang buah pinggang anda dah tak mampu utk menapis air yg kotor yg masuk ke dlm badan anda mcm mana?? Masa tuh la duit habis kat PUSAT DIALISIS, kesihatan kita sepatutnya dijaga dari peringkat awal. Bak kata pepatah mencegah itu lebih baik drpd mengubati.
.
Anda masih pasti, air yg diminum itu air yg baik untuk diminum.
.
Fikir2kan.
.
Hari ni air yg kita minum telah terdedah dengan :
1. Kekaratan dari paip air
2. Sisa2 baja kimia dari industri pertanian
3. Radioaktif dari bumi
4. Sisa ubatan farmasuetikal
.
.
.
Anda berminat untuk pasang penapis air? Cuma submit Kad pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh malaysia tau!!! 
.
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#cuckoo #beyondstandards #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #kulim #kulimkedah #kedah #malaysia #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #household #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #orangkedah #orangmalaysia #sayasayangkeluargasaya #sayanakpasangcuckoo #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
3

[ KEPENTINGAN MINUM AIR YANG BERSIH DAN DITAPIS ] . Air amat penting dlm kehidupan seharian kita, berapa byk kita gunakan air penapis, air masak, air paip untuk kegunaan seharian. Tapi ada berapa ramaikah org yg tahu dan ambil peduli air sekarang ber

Comments

@ubs_enterpreneur_official good product💋💋

@krimpayudara_firmatika visit my IG 🎁

Penjelasan tentang produk Cuckoo dari HQ Cuckoo rentetan isu yang diviralkan di media sosial. Semua produk Cuckoo dilindungi di bawah insurans Public Liability atau Tanggungan Awam. Insurans ini melindungi anda sebagai pengguna Cuckoo yang dihargai dari segala kerosakan harta benda yang berpunca dari produk itu sendiri. (Rujuk keterangan di atas untuk makluman lanjut). Sebarang pertanyaan berkaitan produk bagi pengguna Cuckoo anda boleh menghubungi talian Hotline kami di 1-800 88 8181 untuk keterangan lanjut.
.
Are u Cuckoorians and need help? Just call this number 1-800 88 8181. All problem will be solve!!!
.
.
Anda berminat untuk pasang penapis air? Cuma submit Kad pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh Malaysia tau!!! 
.
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah Cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#cuckoo #beyondstandard #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agensahcuckoo #kulim #kulimkedah  #usahawancuckoo #surirumah #airsihat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
1

Penjelasan tentang produk Cuckoo dari HQ Cuckoo rentetan isu yang diviralkan di media sosial. Semua produk Cuckoo dilindungi di bawah insurans "Public Liability" atau Tanggungan Awam. Insurans ini melindungi anda sebagai pengguna Cuckoo yang dihargai

Comments

@ubs_enterpreneur_official good product😍

New product by #cuckoo
Sape berminat leh wasap kakak 0129123360
#agensahcuckoo #ne041776 #tasneyempire
Mak Ngah Suria - @eda1040 Instagram Profile - inst4gram.com
eda1040
0

New product by #cuckoo Sape berminat leh wasap kakak 0129123360 #agensahcuckoo #ne041776 #tasneyempire

Beribu customer sudah memiliki..
.
Anda bila lagi?
.
www.wasap.my/60148353735
.
www.worldofcuckoo.com
.
#cuckoomalaysia #cuckoobyeja #cuckoobeyondstandards #agensahcuckoo #CuckooDiHati #cuckooofficial #cuckoopenajabersamagegarvaganza #agensahcuckoo #agencuckookuantan #agencuckootemerloh #agencuckoopahang #agencuckoopekan #agencuckoomalaysia #penapisair #penapisairterbaik #penapisudara
cuckooonlinemalaysia - @cuckoobyeja Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyeja
0

Beribu customer sudah memiliki.. . Anda bila lagi? . www.wasap.my/60148353735 . www.worldofcuckoo.com . #cuckoomalaysia #cuckoobyeja #cuckoobeyondstandards #agensahcuckoo #cuckoodihati #cuckooofficial #cuckoopenajabersamagegarvaganza #agensahcuckoo #

Sempena 4tahun Anniversary CUCKOO!! 

CUCKOO introduce produk baru iaitu QUEEN STAND !! 

New product guys dengan tangki LEBIH BESAR !

Ayuh owner owner kedai makan,gunting rambut syarikat syarikat pasang kt tempat korang  Pasti puas hati ! 
Whatssup Saya cepat  www.wasap.my/60148353735/queenstand
.
www.worldofcuckoo.com
.
#cuckoomalaysia #cuckoobyeja #cuckoobeyondstandards #agensahcuckoo #CuckooDiHati #cuckooofficial #cuckoopenajabersamagegarvaganza #agensahcuckoo #agencuckookuantan #agencuckootemerloh #agencuckoopahang #agencuckoopekan #agencuckoomalaysia #penapisair #penapisairterbaik #penapisudara
cuckooonlinemalaysia - @cuckoobyeja Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyeja
0

Sempena 4tahun Anniversary CUCKOO!! CUCKOO introduce produk baru iaitu QUEEN STAND !! New product guys dengan tangki LEBIH BESAR ! Ayuh owner owner kedai makan,gunting rambut syarikat syarikat pasang kt tempat korang Pasti puas hati ! Whatssup

Morning semua..arini Ida nk share psl air purifiers plk la..betul la org ckp nk jaga baby bkn senang tau..as a parents kite msti nk yg the best for them kn..baby sng je nk kn mcm2 pnykit kn..lagi2 kalo udara dlm umah tu xbersih..confirm2 la jap lg baby flu la..alergic la.. sbb kite xtau thp KUALITI udara dlm umh kite tu..so dgn air purifiers dr cuckoo..segala udara2 yg xbest tu akn ditapis n akn di detect sepnts kilat hehe..n jgn risau tau bil elktrik confirm xnaik even kwn2 on 24h air purifiers ni

Meh la wasap ida now ida share lg..kite borak2 pastu ida blh registerkn sbb air purifiers ni stok die mcm goreng pisang pns tau..copek je hbs ehh..Www.wasap.my/60104252322

#theallies 
#skkwNco 
#agensahcuckoo 
#agencuckoobangi
Puan Siti Azida Yahya - @azida_yahya Instagram Profile - inst4gram.com
azida_yahya
0

Morning semua..arini Ida nk share psl air purifiers plk la..betul la org ckp nk jaga baby bkn senang tau..as a parents kite msti nk yg the best for them kn..baby sng je nk kn mcm2 pnykit kn..lagi2 kalo udara dlm umah tu xbersih..confirm2 la jap lg ba

[ KEPENTINGAN MINUM AIR YANG BERSIH DAN DITAPIS ]
.
Air amat penting dlm kehidupan seharian kita, berapa byk kita gunakan air penapis/air masak/air paip untuk kegunaan seharian. Tapi ada berapa ramaikah org yg tahu dan ambil peduli air sekarang bersih ke tidak? Sumber air dtg dari mana? Air paip rumah betul2 dah cukup bersih?
.
Air paip masih terdapat byk bahan-bahan yang merbahaya masuk ke dalam tubuh badan kita. Sekarang memang anda rasa BUAH PINGGANG anda masih kuat dan sihat. Jika pada masa yg akan datang buah pinggang anda dah tak mampu utk tapis air yg kotor yg masuk ke dlm badan anda mcm mana?? Masa tuh la duit habis kat PUSAT DIALISIS, kesihatan kita sepatutnya dijaga dari peringkat awal. Bak kata pepatah mencegah itu lebih baik drpd mengubati.
.
Anda masih pasti, air yg diminum itu air yg baik untuk diminum.
.
Fikir2kan.
.
Hari ni air yg kita minum telah terdedah dgn :
1. Kekaratan dari paip air
2. Sisa2 baja kimia dari industri pertanian
3. Radioaktif dari bumi
4. Sisa ubatan farmasuetikal
.
.
.
Anda berminat untuk pasang penapis air? Cuma submit Kad pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh malaysia tau!!! 
.
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #kulim #kulimkedah #kedah #malaysia #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #household #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #orangkedah #orangmalaysia #sayasayangkeluargasaya #sayanakpasangcuckoo #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
1

[ KEPENTINGAN MINUM AIR YANG BERSIH DAN DITAPIS ] . Air amat penting dlm kehidupan seharian kita, berapa byk kita gunakan air penapis/air masak/air paip untuk kegunaan seharian. Tapi ada berapa ramaikah org yg tahu dan ambil peduli air sekarang bersi

Comments

@ubs_enterpreneur_official good product, price is reasonable and excellent quality😘😘😘

Let's Cuckoo!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
Kredit photos taken from google search for Cuckoo Malaysia.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #kulim #kulimkedah #kedah #pulaupinang #perak #perlis #selangor #kualalumpur #melaka #negerisembilan #johor #pahang #terengganu #kelantan #malaysia #penapisair #noracooleemagencuckookulimkedah #sayanakpasangcuckoo
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
3

Let's Cuckoo!!! . Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462 . Kredit photos taken from google search for Cuckoo Malaysia. . #cuckoo #cuckoomalaysia #cuckook

Comments

@clinque.ortho Hi! Kami menyediakan service yang terbaikk :)

@iloveyoumalaysia 💘

New Product from Cuckoo launch today.

QUEEN STAND

1st in Malaysia with BIGGEST STAINLESS STEEL WATER TANK CAPACITY.

Tiada isu lagi tangki besar atau kecil.
Di Cuckoo kami ada 'tankless' (tiada tangki, tapis direct dari air paip) dan kini  kami juga ada tangki yang paling besar di Malaysia. 
The beyond standard only from Cuckoo.

Berminat boleh wasap saya  www.wasap.my/60164496285

#cuckooterbaik #penapisaircuckoo #produkterbarucuckoo #cuckooalorsetar #cuckoosungaipetani #cuckoogurun #cuckoopendang #cuckoojitra #cuckookulim #cuckoopokosena #cuckoobaling #cuckoosik #cuckoomalaysia #agensahcuckoo
Cuckoo by waniey - @cuckoobywaniey Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobywaniey
0

New Product from Cuckoo launch today. QUEEN STAND 1st in Malaysia with BIGGEST STAINLESS STEEL WATER TANK CAPACITY. Tiada isu lagi tangki besar atau kecil. Di Cuckoo kami ada 'tankless' (tiada tangki, tapis direct dari air paip) dan kini kami jug

Masih lagi bertangguh tangguh untuk menggunakan penapis air?
.
Fikir fikirkan lah
.
www.wasap.my/60148353735
.
www.worldofcuckoo.com
.
#cuckoomalaysia #cuckoobyeja #cuckoobeyondstandards #agensahcuckoo #CuckooDiHati #cuckooofficial #cuckoopenajabersamagegarvaganza #agensahcuckoo #agencuckookuantan #agencuckootemerloh #agencuckoopahang #agencuckoopekan #agencuckoomalaysia #penapisair #penapisairterbaik #penapisudara
cuckooonlinemalaysia - @cuckoobyeja Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyeja
0

Masih lagi bertangguh tangguh untuk menggunakan penapis air? . Fikir fikirkan lah . www.wasap.my/60148353735 . www.worldofcuckoo.com . #cuckoomalaysia #cuckoobyeja #cuckoobeyondstandards #agensahcuckoo #cuckoodihati #cuckooofficial #cuckoopenajabersa

Tahniah @myaruslee kerana terpilih sebagai bintanh Cuckoo paling Gempak minggu semi final!
. 
#Repost @myaruslee
• • •
Alhamdulillah..peringkat semifinal sy dipilih sbg artis Cuckoo paling gempak.. Terima kasih @cuckoo_official & semua penyokong atas penghargaan ini..semoga Allah permudahkan segala urusan di final nnt.. Aamiin ️ @Regran_ed from @cuckoo_official -  Pertarungan memang sengit, namun, bak kata pengacara, matahari sememangnya menyinari Maya - dengan persembahan yang memukau, Maya berjaya memenangi Bintang CUCKOO Paling Gempak untuk peringkat Separuh Akhir! Tahniah, Maya!
#CUCKOO
#CUCKOOBeyondStandards
#gv5
#gv2018
#gegarvaganza
#PencarianCUCKOOFriend2019
#CUCKOOXGV - #regrann #agensahcuckoo #CuckooDiHati #cuckooofficial #cuckoopenajabersamagegarvaganza #agensahcuckoo #agencuckookuantan #agencuckootemerloh #agencuckoopahang #agencuckoopekan #agencuckoomalaysia #penapisair #penapisairterbaik #penapisudara
cuckooonlinemalaysia - @cuckoobyeja Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyeja
0

Tahniah @myaruslee kerana terpilih sebagai bintanh Cuckoo paling Gempak minggu semi final! . #repost @myaruslee • • • Alhamdulillah..peringkat semifinal sy dipilih sbg artis Cuckoo paling gempak.. Terima kasih @cuckoo_official & semua penyokong atas

NAK AIR BERSIH ? 
NAK UDARA BERSIH ? 
Saya agen sah Cuckoo di Malaysia. Anda boleh dapatkan penapis air dan penapis udara mampu milik jenama Cuckoo yang menjadi pilihan ramai no.1 rakyat Malaysia.

Saya akan bantu anda sebaik mungkin untuk pastikan keluarga anda dapat air dan udara yang bersih. 
Jika ada pertanyaan boleh terus wasap ke 01116981288 atau lebih mudah klik link wassap ini ye 
http://www.wasap.my/601116981288 Ingat Cuckoo, Ingat Saya 
#PromosiCuckoo
#AgenSahCuckoo
#TeamMZWorld
syafiq£shima - @syafiq_shima Instagram Profile - inst4gram.com
syafiq_shima
0

NAK AIR BERSIH ? NAK UDARA BERSIH ? Saya agen sah Cuckoo di Malaysia. Anda boleh dapatkan penapis air dan penapis udara mampu milik jenama Cuckoo yang menjadi pilihan ramai no.1 rakyat Malaysia. Saya akan bantu anda sebaik mungkin untuk pastikan k

Bagi sahabat2 di ig yg nak pasang penapis air dan udara Cuckoo bole roger sy ya  bole follow post2 sy di fb atau wsp sy terus  #cdabasitcuckoo #agensahcuckoo
Cda Basit - @syahidahbasit Instagram Profile - inst4gram.com
syahidahbasit
0

Bagi sahabat2 di ig yg nak pasang penapis air dan udara Cuckoo bole roger sy ya bole follow post2 sy di fb atau wsp sy terus #cdabasitcuckoo #agensahcuckoo

The best choice air filter #icon #cuckoo
Berminat? Sila wasap kakak 0129123360 ok. Kakak ni #agensahcuckoo #ne041776 #tasneyempire moh la kite minum air bersih utk terus sehat
Mak Ngah Suria - @eda1040 Instagram Profile - inst4gram.com
eda1040
0

The best choice air filter #icon #cuckoo Berminat? Sila wasap kakak 0129123360 ok. Kakak ni #agensahcuckoo #ne041776 #tasneyempire moh la kite minum air bersih utk terus sehat

NCM Firo & Me 

Nebes tau!! Rasa mcm dh dpt beli brg kt sales 11.11 Lazada  #CSGEmpire 
#agensahcuckoo 
#agensahcuckoomalaysia
Nur Azlin Isa - @y_azlin Instagram Profile - inst4gram.com
y_azlin
0

NCM Firo & Me Nebes tau!! Rasa mcm dh dpt beli brg kt sales 11.11 Lazada #csgempire #agensahcuckoo #agensahcuckoomalaysia

UOA Business Park
NAK AIR BERSIH ? 
NAK UDARA BERSIH ? 
Saya agen sah Cuckoo di Malaysia 
Anda boleh dapatkan penapis air dan penapis udara mampu milik jenama Cuckoo yang menjadi pilihan ramai no.1 sekarang.

Saya akan bantu anda sebaik mungkin untuk pastikan keluarga anda dapat air dan udara yang bersih. 
Jika ada pertanyaan boleh terus klik link wassap ini ye 
http://www.wasap.my/601127892729/PromosiCuckoo

#PromosiCuckoo
#AgenSahCuckoo
#AzrulCuckooTeam
#teammzworld
#cuckoo 
#waterpurifier 
#penapisair
Cuckoo Malaysia [AJL932230] - @cuckoobyazrul Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyazrul
3

NAK AIR BERSIH ? NAK UDARA BERSIH ? Saya agen sah Cuckoo di Malaysia Anda boleh dapatkan penapis air dan penapis udara mampu milik jenama Cuckoo yang menjadi pilihan ramai no.1 sekarang. Saya akan bantu anda sebaik mungkin untuk pastikan keluarga

Pusat Borong Matahari Sdn Bhd
Comments

@x.quantum.water.global Cool!

@cuckoobyazrul @x.quantum.water.global tq ❤️

Mudahnya dengan #cuckoofilter ️Xperlu masak air, 2 minit siap buat kopi. ️Xperlu tadah air, buka peti pun jarang2 dh. ️Xperlu byk2 bekas. ️JIMAT Space di dapur. ️air ditapis BERSIH , BEBAS KLORIN, KARAT dan BEBAS LOGAM BERAT. 🤩
️FREE Pemasangan ️ FREE Servis ️FREE Waranti 5 tahun. Wow 011.1252 3252
011.1252 3252
011.1252 3252

Agen Cuckoo Anda  #agensahcuckoo  #penapisaircuckoo #kingtop #cuckoobeyondstandard
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

Mudahnya dengan #cuckoofilter ️Xperlu masak air, 2 minit siap buat kopi. ️Xperlu tadah air, buka peti pun jarang2 dh. ️Xperlu byk2 bekas. ️JIMAT Space di dapur. ️air ditapis BERSIH , BEBAS KLORIN, KARAT dan BEBAS LOGAM BERAT. 🤩 ️FREE Pemasangan ️ FRE

AIR PAIP PERLU DIMASAK SEBELUM DIMINUM
21 Oktober 2018
.
BATU GAJAH - Air paip perlu dimasak terlebih dahulu sebelum ia boleh diminum berikutan air yang diproses disalurkan melalui paip yang berkemungkinan telah lama digunakan serta berkarat.
.
Timbalan Menteri Kesihatan, Dr Lee Boon Chye berkata, adalah lebih baik orang ramai tidak meminum air secara terus daripada paip tetapi perlu memasaknya terlebih dahulu.
.
“Air paip yang telah diproses menerusi loji rawatan air boleh terus diminum kerana ia memang memenuhi piawaian ditetapkan.
.
“Tetapi apabila ia disalurkan ke paip yang jaraknya berpuluh kilometer sebelum air itu sampai ke rumah, kita tidak tahu sama ada ia selamat untuk diminum,” katanya kepada pemberita selepas menghadiri Program Ramah Mesra Bersama Penduduk Kampung Baru MTD di sini, hari ini.
.
Beliau mengulas kenyataan Menteri Air, Tanah dan Sumber Asli, Dr Xavier Jayakumar semasa Persidangan Dewan Rakyat baru-baru ini yang memberi jaminan bahawa air paip di negara ini selamat untuk terus diminum.
.
Semalam, Ketua Pegawai Eksekutif Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) Datuk Mohd Ridhuan Ismal, mengesahkan sistem bekalan air di negara ini bukan saja bersih dan selamat diminum secara terus, malah bebas bakteria e-Coli. - Bernama
.
........................................................
.
.
Anda berminat untuk pasang penapis air? Cuma submit Kad pengenalan dan kad debit/kredit sahaja, terus boleh pasang. Saya cover pemasangan seluruh Malaysia tau!!! 
.
.
Jgn lepaskan peluang daftar sekarang... Pendaftaran hanya secara online... Hubungi ajen sah Cuckoo anda!!
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agensahcuckoo #kulim #kulimkedah  #usahawancuckoo #surirumah #airsihat #sayangikeluarga #rakyatmalaysia #noracooleemagencuckookulimkedah
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
2

AIR PAIP PERLU DIMASAK SEBELUM DIMINUM 21 Oktober 2018 . BATU GAJAH - Air paip perlu dimasak terlebih dahulu sebelum ia boleh diminum berikutan air yang diproses disalurkan melalui paip yang berkemungkinan telah lama digunakan serta berkarat. . Timba

Comments

@tehrooibos 👍

@neysa.homedeco Semoga dilimpahkan rezeki ❤️

RUMAH DAH KURANG BAU KUCING!

Tiada lagi bau kucing di dalam rumah sejak pakai penapis udara cuckoo. 
Tak pasti model apa sesuai dengan bajet dan keluarga anda? 
RM75.47 sebulan.  Klik sini untuk saya bantu http://CuckooByAyda.wasap.my

#penapisudaracuckoo 
#cuckooairpurifier 
#penapisudaramurah 
#cuckoobeyondstandard️ #agencuckoo 
#agensahcuckoo
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

RUMAH DAH KURANG BAU KUCING! Tiada lagi bau kucing di dalam rumah sejak pakai penapis udara cuckoo. Tak pasti model apa sesuai dengan bajet dan keluarga anda? RM75.47 sebulan. Klik sini untuk saya bantu http://CuckooByAyda.wasap.my #penapisudara

Menambah ilmu pengetahuan... #jompasangcuckoo!!! LET'S CUCKOO!!! Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah?
.
Anda Boleh Mendaftar/Menempah Dengan Memilih (Salah Satu) Samada Melalui :
.
Borang Tempahan Online
.
atau :
.
Whatsapp Agen Berdaftar Cuckoo
.
.
.
Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Cara Whatsapp Lagi Mudah. Hubungi saya Agen Berdaftar CUCKOO sekarang di talian WhatsApp 011-37224462 (Nora) utk maklumat lanjut.
.
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #household #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #kulim #kulimkedah #kedah #malaysia #noracooleemagencuckookulimkedah #sayanakpasangcuckoo
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
0

Menambah ilmu pengetahuan... #jompasangcuckoo !!! "LET'S CUCKOO!!!" Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah? . Anda Boleh Mendaftar/Menempah Dengan Memilih (Salah Satu) Samada Melalui : . Borang Tempahan Online . atau : . Whatsapp Agen Berdaftar Cucko

Tahu tak tanpa penapis air, anda memberikan keluarga anda minum air yg penuh dgn bendasing seperti logam halus dan karat...Bendasing ni tidak boleh hilang dengan menjerang air tu ye sbb ia bukannya bakteria dalam air... TERBUKTI air paip di rumah amatlah tidak sihat... Bayangkan anak anda berusia lingkungan 0-7tahun..apa akan jadi?Nak lihat anak anda sentiasa sakit dan lemah?

Janganlah pentingkan diri wahai Ibubapa di luar sana. Kasihani lah keluarga anda dan berkorban hanya 1% dari gaji anda utk kesihatan keluarga anda... Jika perlukan bantuan atau info, blh pm saya...tiada bayaran dikenakan.

Whatsapp :  Hubungi kami sekarang 
Agent Berdaftar dengan Cuckoo Malaysia...Untuk pemasangan@pertanyaan boleh terus CLIK LINK dibawah 
www.wasap.my/+601156619665/daftarcuckoo

#EilaCuckoo
#UsahawanCuckoo
#AgensahCuckoo
Eila - @agentcuckoodanagentdianz Instagram Profile - inst4gram.com
agentcuckoodanagentdianz
1

Tahu tak tanpa penapis air, anda memberikan keluarga anda minum air yg penuh dgn bendasing seperti logam halus dan karat...Bendasing ni tidak boleh hilang dengan menjerang air tu ye sbb ia bukannya bakteria dalam air... TERBUKTI air paip di rumah ama

Comments

@norlina.zaini Eee...kotornya..nasib ada mr king .

Feedback yang Positif daripada pelanggan yang menggunakan Penapis Air Cuckoo.
.
Air yang sangat bersih,Cepat, Mudah & Murah!
Hanya serendah RM75.47 sebulan. 
Sehari RM2.50 jak.
.
Jangan tunggu lama2 untuk memiliki penapis air Cuckoo yang menyediakan air bersih yang beralkali ringan untuk anda dan keluarga tersayang.
.
Boleh direct wasap Zura terus, klik jak tok www.wasap.my/60162635741

Zura akan uruskan tempahan anda hingga hari pemasangan.

#agenSahCuckoo
Azzura_Idris - @azzura_idris Instagram Profile - inst4gram.com
azzura_idris
0

Feedback yang Positif daripada pelanggan yang menggunakan Penapis Air Cuckoo. . Air yang sangat bersih,Cepat, Mudah & Murah! Hanya serendah RM75.47 sebulan. Sehari RM2.50 jak. . Jangan tunggu lama2 untuk memiliki penapis air Cuckoo yang menyediakan

Feedback yang Positif daripada pelanggan yang menggunakan Penapis Air Cuckoo.
.
Air yang sangat bersih,Cepat, Mudah & Murah!
Hanya serendah RM75.47 sebulan. 
Sehari RM2.50 jak.
.
Jangan tunggu lama2 untuk memiliki penapis air Cuckoo yang menyediakan air bersih yang beralkali ringan untuk anda dan keluarga tersayang.
.
Boleh direct wasap Zura terus, klik jak tok www.wasap.my/60162635741

Zura akan uruskan tempahan anda hingga hari pemasangan.

#agenSahCuckoo
Azzura_Idris - @azzura_idris Instagram Profile - inst4gram.com
azzura_idris
0

Feedback yang Positif daripada pelanggan yang menggunakan Penapis Air Cuckoo. . Air yang sangat bersih,Cepat, Mudah & Murah! Hanya serendah RM75.47 sebulan. Sehari RM2.50 jak. . Jangan tunggu lama2 untuk memiliki penapis air Cuckoo yang menyediakan

Wow !! Penapis air dengan air panas, sejuk dan suhu biasa serendah RM75 sebulan. RM2.50 je sehari️
.
Pemasangan Percuma. Jimat Duit Poket Sehingga RM265. Suri rumah pun boleh apply
.
http://CuckooByAyda.wasap.my

Agen Cuckoo Anda 

#agencuckoo 
#agensahcuckoo 
#penapisaircuckoo 
#cuckoobeyondstandard
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

Wow !! Penapis air dengan air panas, sejuk dan suhu biasa serendah RM75 sebulan. RM2.50 je sehari️ . Pemasangan Percuma. Jimat Duit Poket Sehingga RM265. Suri rumah pun boleh apply . http://CuckooByAyda.wasap.my Agen Cuckoo Anda #agencuckoo #agen

Ada kawan, anak beliau Eczema, tak boleh mandi air paip cause it worsen the eczema. So mandikan anak dengan air CUCKOO. Muchhh muchhh improved tau. 
Ada kes baby eczema, doktor suggest the mother untuk mandikan baby dengan filtered water.

Sebab apa? 
Sebab air paip banyak particles yang tak selamat yang boleh membuatkan kulit jadi lebih sensitif (boleh tengok gambar). Especially kulit bayi yang halus mulus tu. 
Saya nak habaq antara satu kelebihan pasang Cuckoo; ada FREE TUBING FILTERED ROOM WATER dipasang PERCUMA. Filtered water tau, boleh guna untuk masak dan nak minum terus pun boleh. 
So kalau nak mandikan baby tak perlu susah payah tadah dari machine, direct je dari tube tu. Mudah lagi memudahkan!  RM75/bulan sahaja yang perlu dikeluarkan demi kesihatan diri dan family. Lagi murah dari bayaran postpaid atau Astro. 

Cepat sementara promo masih ada 
.
www.wasap.my/60148353735
.
www.worldofcuckoo.com
.
#cuckoomalaysia #cuckoobyeja #cuckoobeyondstandards #agensahcuckoo #CuckooDiHati #cuckooofficial #cuckoopenajabersamagegarvaganza #agensahcuckoo #agencuckookuantan #agencuckootemerloh #agencuckoopahang #agencuckoopekan #agencuckoomalaysia #penapisair #penapisairterbaik #penapisudara
cuckooonlinemalaysia - @cuckoobyeja Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyeja
0

Ada kawan, anak beliau Eczema, tak boleh mandi air paip cause it worsen the eczema. So mandikan anak dengan air CUCKOO. Muchhh muchhh improved tau. Ada kes baby eczema, doktor suggest the mother untuk mandikan baby dengan filtered water. Sebab apa?

Penapis air CUCKOO ICON. 

Pasang 1 unit kat rumah. insha'Allah xmenyesal. Serius I tell u

Siap dgn features voice navigation, 3 button touch panel complete dgn non stop flow button.

Sesuai sgt pasang di dapur insan2 yg mementingkan ciri2 estetik. RM113.21 sebulan. 

NAK? Pm AIDA ya. 
011.1252 3252
011.1352 3252
011.1252 3252

Agen Cuckoo Anda  #agencuckoo 
#agensahcuckoo 
#cuckootrustedseller 
#penapisaircuckoo 
#kingtop #iristop #icon
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

Penapis air CUCKOO ICON. Pasang 1 unit kat rumah. insha'Allah xmenyesal. Serius I tell u Siap dgn features voice navigation, 3 button touch panel complete dgn non stop flow button. Sesuai sgt pasang di dapur insan2 yg mementingkan ciri2 estetik.

Banyaknya PERCUMA. 
Rugila uolls xgrab . Jom pm AIDA

http://CuckooByAyda.wasap.my

Agen Cuckoo Anda

#agensahcuckoo 
#cuckootrustedseller 
#penapisaircuckoo 
#cuckoofilter
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

Banyaknya PERCUMA. Rugila uolls xgrab . Jom pm AIDA http://CuckooByAyda.wasap.my Agen Cuckoo Anda #agensahcuckoo #cuckootrustedseller #penapisaircuckoo #cuckoofilter

Perbezaan Air cuckoo vs Air yg tak ditapis
.
www.wasap.my/60148353735
.
www.worldofcuckoo.com
.
#cuckoomalaysia #cuckoobyeja #cuckoobeyondstandards #agensahcuckoo #CuckooDiHati #cuckooofficial #cuckoopenajabersamagegarvaganza #agensahcuckoo #agencuckookuantan #agencuckootemerloh #agencuckoopahang #agencuckoopekan #agencuckoomalaysia #penapisair #penapisairterbaik #penapisudara
cuckooonlinemalaysia - @cuckoobyeja Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyeja
0

Perbezaan Air cuckoo vs Air yg tak ditapis . www.wasap.my/60148353735 . www.worldofcuckoo.com . #cuckoomalaysia #cuckoobyeja #cuckoobeyondstandards #agensahcuckoo #cuckoodihati #cuckooofficial #cuckoopenajabersamagegarvaganza #agensahcuckoo #agencuck

Air minuman bagaimana yang korang Impikan? Yang berkarat? Atau berkeladak? Atau air bersih tiada khasiat?

Tahukah korang air minuman kami kini
mineral dan Beralkali Ringan
Tiada rasa payau
masalah air berkeladak SETTLED! 
bersedia nak berikan yang terbaik klik ni

http://CuckooByNajahMuhibin.wasap.my/60173052742

#penapisaircuckoo 
#cuckoowaterpurifier 
#cuckoofilter 
#fusiontop 
#kingtop 
#agencuckoo 
#agensahcuckoo
Najah Muhibin - @najahmuhibin92 Instagram Profile - inst4gram.com
najahmuhibin92
0

Air minuman bagaimana yang korang Impikan? Yang berkarat? Atau berkeladak? Atau air bersih tiada khasiat? Tahukah korang air minuman kami kini mineral dan Beralkali Ringan Tiada rasa payau masalah air berkeladak SETTLED! bersedia nak berikan yang t

Air minuman bagaimana yang korang Impikan? Yang berkarat? Atau berkeladak? Atau air bersih tiada khasiat?

Tahukah korang air minuman kami kini
mineral dan Beralkali Ringan
Tiada rasa payau
masalah air berkeladak SETTLED! 
bersedia nak berikan yang terbaik klik ni

http://CuckooByAyda.wasap.my

#penapisaircuckoo 
#cuckoowaterpurifier 
#cuckoofilter 
#fusiontop 
#kingtop 
#agencuckoo 
#agensahcuckoo
Ayda Cuckoo Trusted Seller - @ayda_cuckoo_trusted_seller Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_cuckoo_trusted_seller
0

Air minuman bagaimana yang korang Impikan? Yang berkarat? Atau berkeladak? Atau air bersih tiada khasiat? Tahukah korang air minuman kami kini mineral dan Beralkali Ringan Tiada rasa payau masalah air berkeladak SETTLED! bersedia nak berikan yang t

LET'S CUCKOO!!! Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah?
.
Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen Berdaftar CUCKOO sekarang di talian WhatsApp 011-37224462 (Kak Nora) utk maklumat lanjut.
.
.
.
Jom Whatsapp sekarang SAYA NAK
.
.
Tunggu apa lagi? Pilihlah CUCKOO, demi kesihatan anda dan keluarga yg tersayang. PENYELESAIAN kepada ANDA SERTA KELUARGA agar dapat minum air yg bersih pada harga SERENDAH RM75.47 shj!!!
.
.
Interested to know more about our products? Apply now!!! WhatsApp our official agent registered ID [NE039132] (Kak Nora) : 011-37224462
.
.
#cuckoo #beyondstandards#cuckoomalaysia #cuckookulim #cuckookedah #cuckoopenang #agencuckooanda #agenberdaftarcuckoo #agensahcuckoo #usahawancuckoo #surirumah #rumahkusyurgaku #household #airsihat #airterawat #sayangikeluarga #kulim #kulimkedah #kedah #malaysia #noracooleemagencuckookulimkedah #sayanakpasangcuckoo
CUCKOO MALAYSIA - @cuckoo.kulim.kedah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.kulim.kedah
2

"LET'S CUCKOO!!!" Bagaimana Saya Nak Mendaftar / Menempah? . Tempahan adalah secara online sahaja. Untuk Mempercepatkan Proses Pendaftaran, Whatsapp agen berdaftar Cuckoo anda untuk sebarang pertanyaan dan nasihat berkaitan produk. Hubungi saya Agen

Comments

@abang_kasut_fs 😍😍😍

@nak.jersi Semoga murah rezeki boss😊💕