#akimandthemajistret
Advertisement
Stereotype
.
Celik2 mata je si Qicha dok ‘lelaki, lelaki”....suruh bukak youtube lagu tu...
.
Last2 babah ajak jamming terus...
.
Layan...
.
#stereotype #akimandthemajistret #qicha #cuti #jagaanak #ukulelecover #ukulele
Mohd Farid Abu Bakar - @mfaridgeo Instagram Profile - inst4gram.com
mfaridgeo
3

Stereotype . Celik2 mata je si Qicha dok ‘lelaki, lelaki”....suruh bukak youtube lagu tu... . Last2 babah ajak jamming terus... . Layan... . #stereotype #akimandthemajistret #qicha #cuti #jagaanak #ukulelecover #ukulele

Comments

@mfaridgeo @annerafei haha...yg last sekali tu...

@ninaapplelady Comel

REACHED
1.4 MILLION VIEWS!
Terima kasih semua kerana menjayakan lagu rampas! Keep on support by clicking our link in bio!
@akim_themajistret 
@teamkerjagila 
#1millionviews #mvrampas
#akimandthemajistret
♥kimcybeyshal♥ - @nurinsyfrose Instagram Profile - inst4gram.com
nurinsyfrose
0

REACHED 1.4 MILLION VIEWS! Terima kasih semua kerana menjayakan lagu rampas! Keep on support by clicking our link in bio! @akim_themajistret @teamkerjagila #1millionviews #mvrampas #akimandthemajistret

Alhamdulillah tq semua yang menyokong lagu Rampas! Road to 2M viewers!  #Repost @rnr_officialpage (@get_repost)
・・・
#MVRAMPAS REACHED 
1.4 MILLION VIEWS!
Terima kasih semua kerana menjayakan lagu Rampas! Keep on support by clicking our link in bio!
@akim_themajistret
@teamkerjagila 🤟
#1millionviews #mvrampas
#akimandthemajistret
Akim & The Majistret Supporter - @teamkerjagila Instagram Profile - inst4gram.com
teamkerjagila
6

Alhamdulillah tq semua yang menyokong lagu Rampas! Road to 2M viewers! #repost @rnr_officialpage (@get_repost ) ・・・ #mvrampas REACHED 1.4 MILLION VIEWS! Terima kasih semua kerana menjayakan lagu Rampas! Keep on support by clicking our link in bio! @

Comments

@nurfazira123 Alhamdulillah..#Roadto2m

@nurfazira123 Alhamdulillah..#Roadto2m

Common guys..kita kasi naik views  #TeamCaptain #ZimiSofazr

@Regran_ed from @rnr_officialpage -  #MVRAMPAS REACHED 
1.4 MILLION VIEWS!
Terima kasih semua kerana menjayakan lagu Rampas! Keep on support by clicking our link in bio!
@akim_themajistret
@teamkerjagila 🤟
#1millionviews #mvrampas
#akimandthemajistret - #regrann
ZIMI SOFAZR Fan Page - @team_captain Instagram Profile - inst4gram.com
team_captain
0

Common guys..kita kasi naik views #teamcaptain #zimisofazr @regran_ed from @rnr_officialpage - #mvrampas REACHED 1.4 MILLION VIEWS! Terima kasih semua kerana menjayakan lagu Rampas! Keep on support by clicking our link in bio! @akim_themajistret

#MVRAMPAS REACHED 
1.4 MILLION VIEWS!
Terima kasih semua kerana menjayakan lagu Rampas! Keep on support by clicking our link in bio!
@akim_themajistret
@teamkerjagila 🤟
#1millionviews #mvrampas
#akimandthemajistret
Rhythm & Rhyme Entertainment - @rnr_officialpage Instagram Profile - inst4gram.com
rnr_officialpage
0

#mvrampas REACHED 1.4 MILLION VIEWS! Terima kasih semua kerana menjayakan lagu Rampas! Keep on support by clicking our link in bio! @akim_themajistret @teamkerjagila 🤟 #1millionviews #mvrampas #akimandthemajistret

Salam! Musim cuti ni korang bercuti kemana aje dengan family and kawan-kawan?? Cer share skit ngan min  .
.
@teamkerjagila

#akimandthemajistret 
#akimahmad 
#teamkerjagila 
#TKG
ATM - @akim_themajistret Instagram Profile - inst4gram.com
akim_themajistret
7

Salam! Musim cuti ni korang bercuti kemana aje dengan family and kawan-kawan?? Cer share skit ngan min . . @teamkerjagila #akimandthemajistret #akimahmad #teamkerjagila #tkg

Comments

@qistputri sy dgn family gi JB dgn sepupu gi legoland

@sakura_bridal sangat cantik

Advertisement
Salam tengahari semua! Musim cuti ni korang bercuti kemana aje dengan family and kawan-kawan?? Cer share skit ngan min  .
.

#akimandthemajistret 
#akimahmad 
#teamkerjagila 
#TKG
Akim & The Majistret Supporter - @teamkerjagila Instagram Profile - inst4gram.com
teamkerjagila
14

Salam tengahari semua! Musim cuti ni korang bercuti kemana aje dengan family and kawan-kawan?? Cer share skit ngan min . . #akimandthemajistret #akimahmad #teamkerjagila #tkg

Comments

@teamkerjagila @team_captain haha jom la team capt kita ngopi2

@team_captain @teamkerjagila in shaa Allah nnti ye min 😊

Many many fast masa berjalan 15W19 hantamm ,

#covermalaysia #anugerah #akimandthemajistret #2020
Imran Radin - @imranradin Instagram Profile - inst4gram.com
imranradin
1

Many many fast masa berjalan 15W19 hantamm , #covermalaysia #anugerah #akimandthemajistret #2020

Comments

@_mohdshafaril Baekkklah tuaaaa

Advertisement
Request dan undi lagu RAMPAS 
di semua stesen radio .....
#akimandthemajistret 
@akimahmad 
@akim_themajistret 
@teamkerjagila
IRFAN - @official_hangnadi Instagram Profile - inst4gram.com
official_hangnadi
0

Request dan undi lagu RAMPAS di semua stesen radio ..... #akimandthemajistret @akimahmad @akim_themajistret @teamkerjagila

Potret - Part 1  Cover with Guitarist; @muhamad_amir91  #potret 
#akimandthemajistret #akimandthemagistrate
#akimandthemajistretmusic #potretakimandthemajistret 
#akimandthemasjistretfamily 
#syoktube 
#astrogempak 
#muzikgeligeli 
#band 
#melaka 
#malaysiancover 
#malaysiancoversong #lagumelayu 
#malaysia🇲🇾
Muhd Hakim Abd.Halim - @muhd.akimz Instagram Profile - inst4gram.com
muhd.akimz
5

Potret - Part 1 Cover with Guitarist; @muhamad_amir91 #potret #akimandthemajistret #akimandthemagistrate #akimandthemajistretmusic #potretakimandthemajistret #akimandthemasjistretfamily #syoktube #astrogempak #muzikgeligeli #band #melaka #m

Comments

@muhd.akimz @fikeri_razi kau balik sini bgitahu awal ,senang sikit aku nk mintak cuti ke

@alam_mayaberkata baguss2,tp lepas ni kalau bole adik kena hafal lirik lagiiii baagusss.Xpayah nk pegang fone..kirim salam yg gitaris tu ye

Lyrics video for RAMPAS by Akim and the Majistret is out !
.
Check out the video, link is in the bio ️️️
.
 SUBSCRIBE To My YOUTUBE CHANNEL  Liked if you enjoyed it
.
.
#LyricVideo #akimandthemajistret #DarkPaper #Rampas #rampasakimandthemajistret
Dark Paper - @darkpaper13 Instagram Profile - inst4gram.com
darkpaper13
0

Lyrics video for RAMPAS by Akim and the Majistret is out ! . Check out the video, link is in the bio ️️️ . SUBSCRIBE To My YOUTUBE CHANNEL Liked if you enjoyed it . . #lyricvideo #akimandthemajistret #darkpaper #rampas #rampasakimandthemajistret

Jom kita undi banyak2 gaiss lagu Rampas sampai jadi juara di Carta Era 40 

@Regran_ed from @teamkerjagila -  Alhamdulillah lagu #Rampas dikedudukan No. 4 dalam #CartaEra40 @era.je minggu ini!))) .
.

Terima kasih kepada semua squad TKG yg mengundi, terima kasih juga @gafim_mers @kimcylovers @teambeby_ @team_captain @teambeyut yang tak henti2 mengundi.  .
.

Teruskan mengundi dan request #Rampas di semua radio2 kegemaran korang ok! Dengarkan juga #Rampas secara Streaming disemua platform digital seperti itunes, Joox, Spotify, KKbox, dll. .
.

Ayuh sebarkan virus RAMPAS!! RAMPAS SEMUAHHHHHH  .
.

#Rampas
#akimandthemajistret
#akimahmad
#TKG
#teamkerjagila - #regrann
ZIMI SOFAZR Fan Page - @team_captain Instagram Profile - inst4gram.com
team_captain
0

Jom kita undi banyak2 gaiss lagu Rampas sampai jadi juara di Carta Era 40 @regran_ed from @teamkerjagila - Alhamdulillah lagu #rampas dikedudukan No. 4 dalam #cartaera40 @era.je minggu ini!))) . . Terima kasih kepada semua squad TKG yg mengundi,

Alhamdulillah lagu #Rampas dikedudukan No. 4 dalam #CartaEra40 @era.je minggu ini! .
.

Terima kasih kepada semua squad TKG yg mengundi, terima kasih juga @gafim_mers @kimcylovers @teambeby_ @team_captain @teambeyut yang tak henti2 mengundi.  .
.

Teruskan mengundi dan request #Rampas di semua radio2 kegemaran korang ok! Dengarkan juga #Rampas secara Streaming disemua platform digital seperti itunes, Joox, Spotify, KKbox, dll. .
.

Ayuh sebarkan virus RAMPAS!! RAMPAS SEMUAHHHHHH  .
.

p/s: Dengarkan ulangan #cartaera40 esok bermula jam 8 pagi! Audio penuh kami akan post dekat youtube TKG nanti!  .
.

#Rampas
#akimandthemajistret
#akimahmad
#TKG
#teamkerjagila
Akim & The Majistret Supporter - @teamkerjagila Instagram Profile - inst4gram.com
teamkerjagila
2

Alhamdulillah lagu #rampas dikedudukan No. 4 dalam #cartaera40 @era.je minggu ini! . . Terima kasih kepada semua squad TKG yg mengundi, terima kasih juga @gafim_mers @kimcylovers @teambeby_ @team_captain @teambeyut yang tak henti2 mengundi. . . Te

Comments

@team_captain Nanti kta kasi juara untk minggu dpn 😘

@teamkerjagila @team_captain jyeahhhh Pastiiii!! 😘🔥🔥🔥🔥

Haaaa @akim_themajistret da ada kat #cartaEra40 ! Cepat2 dengar radio @era.je sekarang kalau nak tahu apa yg mereka bualkan! 

#akimandthemajistret #akimahmad 
#Rampas
#TKG
#teamkerjagila
Akim & The Majistret Supporter - @teamkerjagila Instagram Profile - inst4gram.com
teamkerjagila
0

Haaaa @akim_themajistret da ada kat #cartaera40 ! Cepat2 dengar radio @era.je sekarang kalau nak tahu apa yg mereka bualkan! #akimandthemajistret #akimahmad #rampas #tkg #teamkerjagila

Morning sume! Tune di @era.je utk #CartaEra40 sekarang! @nabilzira akan bersama tetamu undangan @akim_themajistret di hujung2 jam nanti! 
.
.

#Rampas #akimahmad #akimandthemajistret
Akim & Stacy Lovers OFFICIAL - @kimcylovers Instagram Profile - inst4gram.com
kimcylovers
0

Morning sume! Tune di @era.je utk #cartaera40 sekarang! @nabilzira akan bersama tetamu undangan @akim_themajistret di hujung2 jam nanti! . . #rampas #akimahmad #akimandthemajistret

Hai guys! Reminder! Reminder! Tune di @era.je bersama @nabilzira dan artis undangan mereka @akim_themajistret ESOK 8 Dis 2018 untuk #cartaEra40 bermula jam 10 pagi! 
Jangan terlepas ok!!  .
.

#akimandthemajistret 
#akimahmad
#Rampas
#TKG
#teamkerjagila
Akim & The Majistret Supporter - @teamkerjagila Instagram Profile - inst4gram.com
teamkerjagila
1

Hai guys! Reminder! Reminder! Tune di @era.je bersama @nabilzira dan artis undangan mereka @akim_themajistret ESOK 8 Dis 2018 untuk #cartaera40 bermula jam 10 pagi! Jangan terlepas ok!! . . #akimandthemajistret #akimahmad #rampas #tkg #teamkerjag

Comments

@lailasari_nurshahidah 👍🌹

Hai sume jangan lupa dengarkan @akim_themajistret dalam #CartaEra40 bersama @nabilzira esok bermula jam 10 pagi ok ! Rampassss semuaaaaa.... .
.

#akimahmad #akimandthemajistret
Akim & Stacy Lovers OFFICIAL - @kimcylovers Instagram Profile - inst4gram.com
kimcylovers
0

Hai sume jangan lupa dengarkan @akim_themajistret dalam #cartaera40 bersama @nabilzira esok bermula jam 10 pagi ok ! Rampassss semuaaaaa.... . . #akimahmad #akimandthemajistret

Stay tuned live untuk sabtu ni k guys! #cartaera40 @nabilzira akan bersama dengan @akim_themajistret untuk on air dan makesure korang tak terlepas ok!
|Teruskan undi #RAMPAS!|
#cartaera40 #akimandthemajistret
Rhythm & Rhyme Entertainment - @rnr_officialpage Instagram Profile - inst4gram.com
rnr_officialpage
0

Stay tuned live untuk sabtu ni k guys! #cartaera40 @nabilzira akan bersama dengan @akim_themajistret untuk on air dan makesure korang tak terlepas ok! |Teruskan undi #rampas !| #cartaera40 #akimandthemajistret

#stereotype 
#akimandthemajistret 
#teamkerjagilasupportakimandthemajistret
 Sapa peminat akim &the majistret komen di bawah saya akan tag dia
Foto &ayat ayat .. muzik - @bdk_ig99 Instagram Profile - inst4gram.com
bdk_ig99
0

#stereotype #akimandthemajistret #teamkerjagilasupportakimandthemajistret Sapa peminat akim &the majistret komen di bawah saya akan tag dia

Mari pakat ²dengar kt joox 
#laguuntuklaila 
#hangnadimdanlaq 
#akimandthemajistret 
Sapa peminat akim the majistret komen kt bawah saya akan tag dia
Foto &ayat ayat .. muzik - @bdk_ig99 Instagram Profile - inst4gram.com
bdk_ig99
0

Mari pakat ²dengar kt joox #laguuntuklaila #hangnadimdanlaq #akimandthemajistret Sapa peminat akim the majistret komen kt bawah saya akan tag dia

Lagu yang tak pernah membosankan saya saya mendengarnya pon terasa enjoy.... #rampas 
#hangnadim
#akimandthemajistret
Sapa peminat akim &the majistret komen di bawah yee.... Saya akan tag dia ..
Foto &ayat ayat .. muzik - @bdk_ig99 Instagram Profile - inst4gram.com
bdk_ig99
0

Lagu yang tak pernah membosankan saya saya mendengarnya pon terasa enjoy.... #rampas #hangnadim #akimandthemajistret Sapa peminat akim &the majistret komen di bawah yee.... Saya akan tag dia ..

“Putus segala,hijab kau dan aku”🥀 #rampas #akimandthemajistret
@_ichah03 Instagram Profile - inst4gram.com
_ichah03
0

“Putus segala,hijab kau dan aku”🥀 #rampas #akimandthemajistret

Rampas - Akim and The Majistret
@akimahmad
@akim_themajistret .
(recommended for sound quality)
.
Sorry saya kurang sihat 
#faisalnyanyi #malaysiancover #indonesiacover #indonesiagram #rampas #indomusikgram #akimandthemajistret
Faisal Haziq 🇲🇾 - @faisalhzqq Instagram Profile - inst4gram.com
faisalhzqq
6

Rampas - Akim and The Majistret @akimahmad @akim_themajistret . (recommended for sound quality) . Sorry saya kurang sihat #faisalnyanyi #malaysiancover #indonesiacover #indonesiagram #rampas #indomusikgram #akimandthemajistret

Comments

@mchellekwok Faisallllll🔥🔥🔥

@faisalhzqq @mchellekwok Hai Michelle 🙈

Cover Compilation of #RAMPAS Part 2
Thank you yg cover lagu Rampas! looking forward for next compilation🤟
Btw, rasa2 yg mana favourite korang ? 
@riefdaniel 
@den.zrf 
@namiesmy 
@icca_joe 
#rampas #akimandthemajistret #covercompilation
Rhythm & Rhyme Entertainment - @rnr_officialpage Instagram Profile - inst4gram.com
rnr_officialpage
8

Cover Compilation of #rampas Part 2 Thank you yg cover lagu Rampas! looking forward for next compilation🤟 Btw, rasa2 yg mana favourite korang ? @riefdaniel @den.zrf @namiesmy @icca_joe #rampas #akimandthemajistret #covercompilation

Comments

@rnr_officialpage @awariful_maarif nice!! 👍🏻 wait for our part3 compilation

@rnr_officialpage @shedbravo terrbaikk🤘🏻

Akim & The Majistret - Rampas  sakit sakit gigi pun kita bantai rock  don't forget to follow
w/ @riefdaniel @riefflesia  guitarist = @dashwan99  @akimahmad @akim_themajistret @malaysiancover @zimisofazr #riefflesia #akimahmad #akimaf7 #akimandthemajistret #rampas #rampascover #malaysiancover #hotvocals #coversong #coversongs
معاذ بين حسن الدين™[OFFICI∆L] - @muaz.h_ Instagram Profile - inst4gram.com
muaz.h_
2

Akim & The Majistret - Rampas sakit sakit gigi pun kita bantai rock don't forget to follow w/ @riefdaniel @riefflesia guitarist = @dashwan99 @akimahmad @akim_themajistret @malaysiancover @zimisofazr #riefflesia #akimahmad #akimaf7 #akimandthemaji

Comments

@mrs.sliwinski Absolutely beautiful ‼️ Great voice ❤️

@fahme.im_ Hey! Nice gallery you have 😊 I mean I liked it 👌

@Regran_ed from @teamkerjagila -  Road to 2M guys! 
Korang boleh click link di Bio utk tonton MV Rampas dan jangan lupa untuk subscribe youtube channel RNR okay🤟
Feel free to tag us your #rampascover !!
#letsmakeit2M #rampas #akimandthemajistret #roadto2m - #regrann
ZIMI SOFAZR Fan Page - @team_captain Instagram Profile - inst4gram.com
team_captain
0

@regran_ed from @teamkerjagila - Road to 2M guys! Korang boleh click link di Bio utk tonton MV Rampas dan jangan lupa untuk subscribe youtube channel RNR okay🤟 "Feel free to tag us your #rampascover !!" #letsmakeit2m #rampas #akimandthemajistret #r

Road to 2M guys! 
Korang boleh click link di Bio utk tonton MV Rampas dan jangan lupa untuk subscribe youtube channel RNR okay🤟
Feel free to tag us your #rampascover !!
#letsmakeit2M #rampas #akimandthemajistret #roadto2m
Akim & The Majistret Supporter - @teamkerjagila Instagram Profile - inst4gram.com
teamkerjagila
0

Road to 2M guys! Korang boleh click link di Bio utk tonton MV Rampas dan jangan lupa untuk subscribe youtube channel RNR okay🤟 "Feel free to tag us your #rampascover !!" #letsmakeit2m #rampas #akimandthemajistret #roadto2m

Guys, @teamkerjagila tak pernah memilih sama ada korang pernah turun show atau tak pernah turun show. .
.

Kami sangat mengalu-alukan kehadiran anda semua!  That's why kalau terserempak kat mana-mana show jangan malu2 tegur admin2 ye!  Yang baru mahupun yang lama, kita layan sama rata! Tiada istilah racist tauuuu... huhuhu..  .
.

Korang kalau nak join group whatsapp @teamkerjagila boleh whatsapp Admin...nak beli hoodie pun whatsapp admin k!  017-9925860/012-2428636
.

Sayang semuahhhhhh  .
.

#akimandthemajistret
#teamkerjagila
#TKG
Akim & The Majistret Supporter - @teamkerjagila Instagram Profile - inst4gram.com
teamkerjagila
33

Guys, @teamkerjagila tak pernah memilih sama ada korang pernah turun show atau tak pernah turun show. . . Kami sangat mengalu-alukan kehadiran anda semua! That's why kalau terserempak kat mana-mana show jangan malu2 tegur admin2 ye! Yang baru mahu

Comments

@team_captain Yg penting kta semua akan jd histeria bila tgk ATM perform 😍

@nurfazira123 @teamkerjagila InsyaAllah😘❤️

Road to 2M guys! 
Korang boleh click link di Bio utk tonton MV Rampas dan jangan lupa untuk subscribe youtube channel RNR okay🤟
Feel free to tag us your #rampascover !!
#letsmakeit2M #rampas #akimandthemajistret #roadto2m
Rhythm & Rhyme Entertainment - @rnr_officialpage Instagram Profile - inst4gram.com
rnr_officialpage
1

Road to 2M guys! Korang boleh click link di Bio utk tonton MV Rampas dan jangan lupa untuk subscribe youtube channel RNR okay🤟 "Feel free to tag us your #rampascover !!" #letsmakeit2m #rampas #akimandthemajistret #roadto2m

Comments

@zakiah48 Ok boss hari2 sis tgk mv rampas cm x puas je tgk 😀❤️👏😍

Terbaik Showcase @sofazrband hari ni  Best giler ada extra performance dr @akimahmad
& @tomokofficial 
Teringat balik waktu show hotlink kat jomheboh dulu2  Korang mmg terbaik 
.
.
.
#sofazrband #akimandthemajistret #tomok #sejati #hardrockcafekl #janjiku15showcase #showcasesofazr #25112018
marinamroslan - @marienamroslan Instagram Profile - inst4gram.com
marienamroslan
0

Terbaik Showcase @sofazrband hari ni Best giler ada extra performance dr @akimahmad & @tomokofficial Teringat balik waktu show hotlink kat jomheboh dulu2 Korang mmg terbaik . . . #sofazrband #akimandthemajistret #tomok #sejati #hardrockcafekl #ja

Hard Rock Cafe Kuala Lumpur
@akim_themajistret - Rampas (acapella)
.
Better with 
#zahidpella
#rampas
#akimandthemajistret
zahidbaharudin - @zahidbaharudin Instagram Profile - inst4gram.com
zahidbaharudin
9

@akim_themajistret - Rampas (acapella) . Better with #zahidpella #rampas #akimandthemajistret

Malacca
Comments

@dehaq_ youtube channel plis. tak puas 1 minit

@thobajimdal2 Beravo 👍 @zahidbaharudin 💪

Hai guys! Siapa nak Hoodie letop macam @akimahmad pakai ni?  Berita baik, kami nak open order untuk hoodie @akim_themajistret ni. Konsep PRE - order. .
.

LIMITED untuk 30 pcs sahaja! Siapa cepat, dia punya.  Size korang swipe left sampai gambar last sekali, standard size ikut code 88600 tu tau! Ingat CODE 88600! Size ikut cm, Lebar x Tinggi! Akim pakai size S!.
.

Untuk more details dan HARGA boleh terus direct whatsapp person in charge! :

017-992 5860 - @diracoolz
012-242 8636 - @izzanrusly .
.

#akimandthemajistret
#teamkerjagila
#TKG
#akimahmad
Akim & The Majistret Supporter - @teamkerjagila Instagram Profile - inst4gram.com
teamkerjagila
7

Hai guys! Siapa nak Hoodie letop macam @akimahmad pakai ni? Berita baik, kami nak open order untuk hoodie @akim_themajistret ni. Konsep PRE - order. . . LIMITED untuk 30 pcs sahaja! Siapa cepat, dia punya. Size korang swipe left sampai gambar last

Comments

@ily_halim Nakkk

@_faoq_ Ehem ehem..😂😂😂😂

selamat pagi semua ! ️️
#Repost @riefdaniel with @make_repost
・・・
Akim & The Majistret - Rampas  sakit sakit gigi pun kita bantai rock  don't forget to follow @riefflesia  guitarist = @dashwan99  @akimahmad @akim_themajistret @malaysiancover @zimisofazr #riefflesia #akimahmad #akimaf7 #akimandthemajistret #rampas #rampascover #malaysiancover #hotvocals #coversong #coversongs
RIEFFLESIA 🌸 - @riefflesia Instagram Profile - inst4gram.com
riefflesia
6

selamat pagi semua ! ️️ #repost @riefdaniel with @make_repost ・・・ Akim & The Majistret - Rampas sakit sakit gigi pun kita bantai rock don't forget to follow @riefflesia guitarist = @dashwan99 @akimahmad @akim_themajistret @malaysiancover @zimisof

Comments

@jiqdeh_ @apekks_ 👌

@_syedhafizzz naiseeeee bosssku 🔥🔥🔥

Akim & The Majistret - Rampas  sakit sakit gigi pun kita bantai rock  don't forget to follow @riefflesia  guitarist = @dashwan99  @akimahmad @akim_themajistret @malaysiancover @zimisofazr #riefflesia #akimahmad #akimaf7 #akimandthemajistret #rampas #rampascover #malaysiancover #hotvocals #coversong #coversongs
Arief Daniel - @riefdaniel Instagram Profile - inst4gram.com
riefdaniel
157

Akim & The Majistret - Rampas sakit sakit gigi pun kita bantai rock don't forget to follow @riefflesia guitarist = @dashwan99 @akimahmad @akim_themajistret @malaysiancover @zimisofazr #riefflesia #akimahmad #akimaf7 #akimandthemajistret #rampas #

Cheras, Selangor
Comments

@the_bluez.az sma arghh ngan hakim🤭

@smzaizty_ Ok😘 👍🏻

Happy birthday baba AM @gjie6ixthsense !  May God bless u! Semoga terus maju jaya dengan setiap bidang yang diceburi! Aamiin

#gjie6ixthsense #akimandthemajistret #TKG #teamkerjagila
Akim & The Majistret Supporter - @teamkerjagila Instagram Profile - inst4gram.com
teamkerjagila
2

Happy birthday baba AM @gjie6ixthsense ! May God bless u! Semoga terus maju jaya dengan setiap bidang yang diceburi! Aamiin #gjie6ixthsense #akimandthemajistret #tkg #teamkerjagila

Comments

@gjie6ixthsense In shaa Alaah, amin.. thanks TKG!! 😄🙏🏻❤️

@teamkerjagila @gjie6ixthsense welcome baba 😁

Tak boleh nak cover part telan air liur nak curi nafas tu hahaha sorry ye sis masih belajar #rampas #akimandthemajistret @akim_themajistret
Si Cantik Yg Bersuara Lunak - @haylaalana Instagram Profile - inst4gram.com
haylaalana
1

Tak boleh nak cover part telan air liur nak curi nafas tu hahaha sorry ye sis masih belajar #rampas #akimandthemajistret @akim_themajistret

Comments

@nadyalulu Haylaaa ni lagu fav aunty jgkk hahaha

Lagi sekali aku cover lagu ni . Kali ini ditemani sahabat aku @uchu_pon_pon thanks bruhhh . 
Rampas -Akim & The Majistret 
#coverseminit #vokalplus #akimandthemajistret #rampas #bakatadajangansimpan #taksedaptakapajanjibuatjanganmalu
Aer Mazlan - @aermazlan17 Instagram Profile - inst4gram.com
aermazlan17
37

Lagi sekali aku cover lagu ni . Kali ini ditemani sahabat aku @uchu_pon_pon thanks bruhhh . Rampas -Akim & The Majistret #coverseminit #vokalplus #akimandthemajistret #rampas #bakatadajangansimpan #taksedaptakapajanjibuatjanganmalu

Comments

@hazimmanshor @hafizudin_din ok nanti aku suruh dia msok mentel

@hafizudin_din @hazimmanshor padu beb

cuaca panaih lani so kita bagi hujan 🤣
#rampas 
#akimandthemajistret
@ericfoo__ Instagram Profile - inst4gram.com
ericfoo__
8

cuaca panaih lani so kita bagi hujan 🤣 #rampas #akimandthemajistret

Comments

@ericfoo__ @muhdaizilramdzan hahahahhahahaha segannn aaaaaaa gituuuuu

@muhdaizilramdzan @ericfoo__ bhahahha

IamNeeta Mewangi ️️ #akimandthemajistret #mewangi #iamneeta #cover #lovesing #multitalent #malaysian #malaysiancover
Juhadi 🔹 - @hadiyyyy_ Instagram Profile - inst4gram.com
hadiyyyy_
1

IamNeeta Mewangi ️️ #akimandthemajistret #mewangi #iamneeta #cover #lovesing #multitalent #malaysian #malaysiancover

Comments

@raxshoes.co dekat sini ada jual banyak jenis kasut👍

Obses will always lif af as closing performance.
.
Anddddd Arash punya solo 
.
Obses by @treehillmind (Original @akim_themajistret) Convofest UTP [18 Nov 2018]
.
#trehill #treehillmind #terbang #obses #akimandthemajistret #convofest #ArashTreehillSoloGuitar #ArashSoloPart #ArashSoloGitar
Ashikin Abd Aziz - @theashikin Instagram Profile - inst4gram.com
theashikin
4

Obses will always lif af as closing performance. . Anddddd Arash punya solo . Obses by @treehillmind (Original @akim_themajistret ) Convofest UTP [18 Nov 2018] . #trehill #treehillmind #terbang #obses #akimandthemajistret #convofest #arashtreehillsol

Universiti Teknologi Petronas( UTP.) PERAK
Comments

@qilahtahir ♥️♥️♥️♥️♥️

@treehillsupporters 🤟

Ade lagi.... #sfmm33
#stereotype 
#akimandthemajistret 
#atmplanet
zimisofazr.majistret.numerus - @zimisofazr Instagram Profile - inst4gram.com
zimisofazr
20

Ade lagi.... #sfmm33 #stereotype #akimandthemajistret #atmplanet

Comments

@afizz22kelate__ Rock macam ala pop yehh2 .. la abe @zimisofazr vs @freddyhyperact 🔥🔥👏

@zimisofazr @afizz22kelate__ 🤘🤘👏👏😂

Seorang lelaki stereotype yg acah2 maharaja tp sentiasa mewangi di hati kami  @zimisofazr #TeamCaptain #Laq

@Regran_ed from @zimisofazr -  Kalau nk buat kopi pastikan... kopi tak terlebih.. kalau lebih... mata akan mengenyit... jadi jaga2... sbb warna sama... #stereotype
#akimandthemajistret 
#atmplanet - #regrann
ZIMI SOFAZR Fan Page - @team_captain Instagram Profile - inst4gram.com
team_captain
0

Seorang lelaki stereotype yg acah2 maharaja tp sentiasa mewangi di hati kami @zimisofazr #teamcaptain #laq @regran_ed from @zimisofazr - Kalau nk buat kopi pastikan... kopi tak terlebih.. kalau lebih... mata akan mengenyit... jadi jaga2... sbb war

Kalau nk buat kopi pastikan... kopi tak terlebih.. kalau lebih... mata akan mengenyit... jadi jaga2... sbb warna sama... #stereotype
#akimandthemajistret 
#atmplanet
zimisofazr.majistret.numerus - @zimisofazr Instagram Profile - inst4gram.com
zimisofazr
44

Kalau nk buat kopi pastikan... kopi tak terlebih.. kalau lebih... mata akan mengenyit... jadi jaga2... sbb warna sama... #stereotype #akimandthemajistret #atmplanet

Comments

@mdaliffzhi Lusa jumpa shah alam bro

@zimisofazr @inara_ismail 🤣🤣 bole ke ctu plak...

Sorry sis belum move on 
.
#throwback #Stereotype @ Semi Final Muzik Muzik 33 
.
Tak pernah tak awesome depa ni. Korang memang awesome teruk!!! 
.
Semoga rezeki menyebelahi @akim_themajistret  In Sha Allah amiin. Yang paling penting korang dah rock on the stage!!!! Rasa macam kat konsert outdoor wei 
.
Bila next show ni? Haha 🤣
.
@akimahmad 
@zimisofazr 
@gjie6ixthsense 
@freddyhyperact 
@rajwan89 
@_faoq_ 
@wan6ixthsense 
@i_am_afiez_azam
.
#akimandthemajistret #ATM #lelakistereotype #patahberamairamai #semuapakatnyanyi #happypills #teamkerjagila  #tkg #takbolehmoveon #yarrah #sfmm33
Ieda Kimda - @iedakimda Instagram Profile - inst4gram.com
iedakimda
0

Sorry sis belum move on . #throwback #stereotype @ Semi Final Muzik Muzik 33 . Tak pernah tak awesome depa ni. Korang memang awesome teruk!!! . Semoga rezeki menyebelahi @akim_themajistret In Sha Allah amiin. Yang paling penting korang dah rock o

Missing 2 band members @akim_themajistret, @wan6ixthsense & @rajwan89 
#Repost @rnr_officialpage (@get_repost)
・・・
incomplete members without @wan6ixthsense @rajwan89 
Tapi apa-apa pun, @akim_themajistret still perform yang terbaik untuk kita semalam!🤟🤟
@teamkerjagila
@akimahmad
@zimisofazr
@gjie6ixthsense
@freddyhyperact
@_faoq_ 
@i_am_afiez_azam 
#sfmm33 #stereotype #akimandthemajistret
Akim & Stacy Lovers OFFICIAL - @kimcylovers Instagram Profile - inst4gram.com
kimcylovers
0

Missing 2 band members @akim_themajistret , @wan6ixthsense & @rajwan89 #repost @rnr_officialpage (@get_repost ) ・・・ incomplete members without @wan6ixthsense @rajwan89 Tapi apa-apa pun, @akim_themajistret still perform yang terbaik untuk kita semalam

#Repost @rnr_officialpage (@get_repost)
・・・
incomplete members without @wan6ixthsense @rajwan89 
Tapi apa-apa pun, @akim_themajistret still perform yang terbaik untuk kita semalam!🤟🤟
@teamkerjagila
@akimahmad
@zimisofazr
@gjie6ixthsense
@freddyhyperact
@_faoq_ 
@i_am_afiez_azam 
#sfmm33 #stereotype #akimandthemajistret
Akim & The Majistret Supporter - @teamkerjagila Instagram Profile - inst4gram.com
teamkerjagila
2

#repost @rnr_officialpage (@get_repost ) ・・・ incomplete members without @wan6ixthsense @rajwan89 Tapi apa-apa pun, @akim_themajistret still perform yang terbaik untuk kita semalam!🤟🤟 @teamkerjagila @akimahmad @zimisofazr @gjie6ixthsense @freddyhypera

Comments

@lailasari_nurshahidah 😱😱🌹

@cobra_fc_ Spe drummer masa hr jumaat Tu rmbut kerenteng

KONSERT SEMI FINAL MUZIK MUZIK 33

Akim & The Majistret

Lagu : Stereotype
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sfmm #sfmm33 #semifinalmuzikmuzik33 #akimandthemajistret #stereotype #lagumelayu #malaysia #artist #artismalaysia #instagram #instaceleb #celebrity #love
Official.PageCelebrity - @official.pagecelebrity Instagram Profile - inst4gram.com
official.pagecelebrity
2

KONSERT SEMI FINAL MUZIK MUZIK 33 Akim & The Majistret Lagu : Stereotype . . . . . . . . . . #sfmm #sfmm33 #semifinalmuzikmuzik33 #akimandthemajistret #stereotype #lagumelayu #malaysia #artist #artismalaysia #instagram #instaceleb #celebrity #love

Comments

@sardinmaniac Akim 😍

@walt_collins 😄

S T E R E O T Y P E
#sfmm33 
#AkimAndTheMajistret
Adam Merza - @adammerza Instagram Profile - inst4gram.com
adammerza
4

S T E R E O T Y P E #sfmm33 #akimandthemajistret

Plaza Alam Sentral
Comments

@aidil.azman Eiiiiii membee

@amirirsyadj Sweet sia💦

Simple surprise celebration #MVRampas 1 Million!! 
.
Alhamdulillah plan surprise last minit menjadi semalam, walaupun cuma dapat celebrate dengan 2 ketul @akim_themajistret je  Yang lain kita celebrate next time eh 
.
Semoga ATM terus sukses dalam music industry and keep make awesome music! Kami TKG sentiasa doakan korang berjaya. In Sha Allah amiin.
.
WE LOVE ATM! 
.
@akimahmad 
@zimisofazr 
@i_am_afiez_azam 
@gjie6ixthsense 
@_faoq_ 
@wan6ixthsense 
@freddyhyperact 
@rajwan89
.
#akimandthemajistret #atm #rampas #virusrampas #teamkerjagila #tkg
Akim & The Majistret Supporter - @teamkerjagila Instagram Profile - inst4gram.com
teamkerjagila
4

Simple surprise celebration #mvrampas 1 Million!! . Alhamdulillah plan surprise last minit menjadi semalam, walaupun cuma dapat celebrate dengan 2 ketul @akim_themajistret je Yang lain kita celebrate next time eh . Semoga ATM terus sukses dalam mu

Comments

@ieseyridzuan 😂

@mr_iz_iqbal Sweet nyaaaaa Mengampah betul si laq dgn hang nadim😂

incomplete members without @wan6ixthsense @rajwan89 
Tapi apa-apa pun, @akim_themajistret still perform yang terbaik untuk kita semalam!🤟🤟
@teamkerjagila
@akimahmad
@zimisofazr
@gjie6ixthsense
@freddyhyperact
@_faoq_ 
@i_am_afiez_azam 
#sfmm33 #stereotype #akimandthemajistret
Rhythm & Rhyme Entertainment - @rnr_officialpage Instagram Profile - inst4gram.com
rnr_officialpage
9

incomplete members without @wan6ixthsense @rajwan89 Tapi apa-apa pun, @akim_themajistret still perform yang terbaik untuk kita semalam!🤟🤟 @teamkerjagila @akimahmad @zimisofazr @gjie6ixthsense @freddyhyperact @_faoq_ @i_am_afiez_azam #sfmm33 #stere

Comments

@rnr_officialpage @teamkerjagila🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻

@ismar_afeeq @rnr_officialpage ooo

Orang lain lanje @akim_themajistret semasa persembahan en? min lanje selepas persembahan lak hehe Lelaki #Stereotype memang boek ah semalam 🤘 Weols enjoy gilos  .

#sfmm33 #sfmm #akimandthemajistret #Stereotype
@freddyhyperact Fan Page - @teambeby_ Instagram Profile - inst4gram.com
teambeby_
0

Orang lain lanje @akim_themajistret semasa persembahan en? min lanje selepas persembahan lak hehe Lelaki #stereotype memang boek ah semalam 🤘 Weols enjoy gilos . #sfmm33 #sfmm #akimandthemajistret #stereotype

#Repost @teamkerjagila (@get_repost)
・・・
Stereotype by @teamkerjagila x @gafim_mers x @arasquadofficial . Hihi.. .
.

Amboiii bukan main gilaa ehh korang semua !  rugi nya sis xleh nk menggila sesama ngan korang semalammm ! Next show, turun lagi ramai sama2 tau Tahniah buat @arajohari dan pencipta lagu #Bunga Laq dan Hang Nadim untuk lagu terbaik untuk minggu ke-2!  .
.

@akim_themajistret @akimahmad @zimisofazr @i_am_afiez_azam @gjie6ixthsense @freddyhyperact @_faoq_ @wan6ixthsense @rajwan89 .
.

#akimandthemajistret
#akimahmad
#TKG
#teamkerjagila
#Stereotype 
#ATMStereotype
#sfmm33
N A B I L A YUSUF - @abel_nabelaa Instagram Profile - inst4gram.com
abel_nabelaa
0

#repost @teamkerjagila (@get_repost ) ・・・ Stereotype by @teamkerjagila x @gafim_mers x @arasquadofficial . Hihi.. . . Amboiii bukan main gilaa ehh korang semua ! rugi nya sis xleh nk menggila sesama ngan korang semalammm ! Next show, turun lagi rama

#cover #rampas #atm #akimandthemajistret #akimahmad #indonesia #malaysia #acoustic #guitar #atmrampas
Irma Emily - @irma_emily Instagram Profile - inst4gram.com
irma_emily
1

#cover #rampas #atm #akimandthemajistret #akimahmad #indonesia #malaysia #acoustic #guitar #atmrampas

Jln.trikora Banjarbaru,kal -sel, Indonesia.
Comments

@epps37 Great! DM me if you'd like help growing your following!

Queen is back   2 tahun simpan suara dah. So semalam semua lepaskan gian ye untuk queen kita @stacyanam . Mitet always superb + Lit  love u mitettt 
.
.
Love jugak performance balakim semalam. Lentik sangattt! Hahhahaha  @akimahmad .
.
congrats both of you  always support. love ya 
#ckt #cakapketangan #teamckt #stereotype #atm #akimandthemajistret #sfmm33 #TV3Malaysia #tv3 
@stacyanam 
@akimahmad 
@akim_themajistret
@rnr_officialpage 
@teamsgs 
@kimcylovers
@gafim_mers
F. R - @farah_razalli Instagram Profile - inst4gram.com
farah_razalli
1

Queen is back 2 tahun simpan suara dah. So semalam semua lepaskan gian ye untuk queen kita @stacyanam . Mitet always superb + Lit love u mitettt . . Love jugak performance balakim semalam. Lentik sangattt! Hahhahaha @akimahmad . . congrats both

Plaza Alam Sentral
Comments

@kamalinanazir Mencari aktiviti buat anak-anak sempena cuti sekolah ini?🏫🤗 Tiada aktiviti menarik nak dilakukan?🎭 Bosan duduk dirumah ?😩 Adik-adik minat menyanyi dan menari?🎼🎤 😍⭐ Jom tonton TEATER KANAK-KANAK ANAK KAMBING SAYA 🦆🐮🐂🐓 Tarikh: *25 November 2018* 🌸 Hari: *Ahad* 🌸 Masa: *3 pm* 🌸 Tempat: *Ruang Experimental FiTA, UiTM Puncak Perdana* 🌸 TIKET: RM5 - (6 tahun & ke atas) (PERCUMA KANAK-KANAK 5 TAHUN & KE BAWAH) 😱🤩💜 Jangan lepaskan peluang untuk menonton TEATER KANAK-KANAK yang berkisar tentang dua ekor kambing bernama Mali dan Can. Ayuh ikuti pengembaraan mereka bersama rakan-rakan yang lain 🐚🌿🌷⚡ Tidak hanya terhad kepada kanak! Orang dewasa pun boleh datang beramai-ramai ! 👨‍👩‍👧‍👦 Cepat dapatkan tiket!🎟 TIKET DAH TAK BANYAK! Hubungi: 017-6980575 (Salehah) 012-9756004 (Alia) 018-9894095 (Aini) Follow instagram @teaterkanakkanak #anakkambingsaya #teaterkanakkanak #tkk #fita #fakultifilem #haiwan #kambing

️ SWIPE KE KANAN UNTUK TENGOK VIDEO BATTLE #Bunga by @arasquadofficial vs #Stereotype @teamkerjagila  x @gafim_mers ️
.
Bukan biashe biashe semua 🤭
.
#akimandthemajistret #atm #stereotype #sfmm33 #muzikmuzik33
Ashikin Abd Aziz - @theashikin Instagram Profile - inst4gram.com
theashikin
2

️ SWIPE KE KANAN UNTUK TENGOK VIDEO BATTLE #bunga by @arasquadofficial vs #stereotype @teamkerjagila x @gafim_mers ️ . Bukan biashe biashe semua 🤭 . #akimandthemajistret #atm #stereotype #sfmm33 #muzikmuzik33

Plaza Alam Sentral
Comments

@ktcatsrahman Haru la video tu 😂😂😂😂😂

@theashikin @ktcatsrahman kalau dah mcm ni mmg huru hara wey ahahahahaha

3 of 8 lelaki lelaki #Stereotype yang sis jumpa semalam. Fuhhhhh jenuh sis nak kejar noks noks ni semalam hahahaha
.
Sayangnyaaaaa @gjie6ixthsense tak buat dance step intro #Stereotype dia dengan Akim tu. Orang tunggu yang tu kot! Ahahahhahah kbai!
.
Wahai capt @zimisofazr mana datang energy semalam walaupun katanya tak cukup rest tak sihat semua. Get well soon capt!
.
Hat berbulus bulus biru tu @akimahmad , jangan jadi “king” sangat ye. Dahlah bulu jatuh bersepah semalam ahahahahahhaa.
.
#akimandthemajistret #stereotype #atm #sfm33 #muzikmuzik33
Ashikin Abd Aziz - @theashikin Instagram Profile - inst4gram.com
theashikin
0

3 of 8 lelaki lelaki #stereotype yang sis jumpa semalam. Fuhhhhh jenuh sis nak kejar noks noks ni semalam hahahaha . Sayangnyaaaaa @gjie6ixthsense tak buat dance step intro #stereotype dia dengan Akim tu. Orang tunggu yang tu kot! Ahahahhahah kbai! .

Plaza Alam Sentral
Konsep #Stereotype kens 🤣 Nak tengok baladim lentik baek punya swipe left k. Haha 
.
Perangai betul memasing  Thanks so much Akim for ur time, jumpa next show pulak au au au. LOTS OF LOVE ️️️️️️
.
Harap tak masuk ke mimpi engkorang eh lepas tengok gambar ni 🤣 Kbai!!
.
#akimahmad #akimandthemajistret #atm #lelakistereotype #inilahlelakistereotypeittew #sot #teamkerjagila #tkg
Ieda Kimda - @iedakimda Instagram Profile - inst4gram.com
iedakimda
1

Konsep #stereotype kens 🤣 Nak tengok baladim lentik baek punya swipe left k. Haha . Perangai betul memasing Thanks so much Akim for ur time, jumpa next show pulak au au au. LOTS OF LOVE ️️️️️️ . Harap tak masuk ke mimpi engkorang eh lepas tengok ga

Plaza Alam Sentral
Comments

@syaqreenadesignstudio 😉😉😉😉

Sebahagian family Team Kerja Gila X Gafim 
.
Thank you so much korang yang datang ramai2 memeriahkan #sfmm33  Kita jumpa di next show pulak k. Love korang sangat 
.
#akimandthemajistret #atm #Stereotype #lelakistereotype #teamkerjagila #tkg #gafim
Ieda Kimda - @iedakimda Instagram Profile - inst4gram.com
iedakimda
0

Sebahagian family Team Kerja Gila X Gafim . Thank you so much korang yang datang ramai2 memeriahkan #sfmm33 Kita jumpa di next show pulak k. Love korang sangat . #akimandthemajistret #atm #stereotype #lelakistereotype #teamkerjagila #tkg #gafim

Plaza Alam Sentral
Dapat dua dari 6 ahli ATM ini malam. Hehe. Baek giler la performance #Stereotype tadi  Love teruk ️ Semoga ada rezeki ATM tahun ni ke AJL, In Sha Allah amin 
.
Congrats jugak untuk Hang Nadim dan Laq sebab lagu Bunga dapat Lagu Terbaik tadi. 
.
Tengok la memasing dengan bulu2 tuh. Haha. Lentik lain macam memasing tak menahan wei 🤣
.
Jumpa di lain show noks!!! Haha 
.
#akimandthemajistret #atm #teamkerjagila #tkg #lelakistereotype #sfmm33
Ieda Kimda - @iedakimda Instagram Profile - inst4gram.com
iedakimda
10

Dapat dua dari 6 ahli ATM ini malam. Hehe. Baek giler la performance #stereotype tadi Love teruk ️ Semoga ada rezeki ATM tahun ni ke AJL, In Sha Allah amin . Congrats jugak untuk Hang Nadim dan Laq sebab lagu Bunga dapat Lagu Terbaik tadi. . Tengo

Comments

@mohamadfakhrulr Terbaik ieda

@iedakimda @mohamadfakhrulr hahaha 😂😂

We support @akim_themajistret just now at #sfmm33. Tq @teamkerjagila @gafim_mers @teambeby_ @team_captain @teamsgs . Had so much fun today! 
Missing 4 ketul abam2 ATM tinggal 2 ketul je abam2 yg patah tadi  Tq noks @akimahmad n tq mak @zimisofazr 

#jumpabanyakkalipunexcited
#akimandthemajistret 
#akimahmad
#teamkerjagila
#TKG
DiraCoolz - @diracoolz Instagram Profile - inst4gram.com
diracoolz
0

We support @akim_themajistret just now at #sfmm33 . Tq @teamkerjagila @gafim_mers @teambeby_ @team_captain @teamsgs . Had so much fun today! Missing 4 ketul abam2 ATM tinggal 2 ketul je abam2 yg patah tadi Tq noks @akimahmad n tq mak @zimisofazr #

Plaza Alam Sentral
@Regran_ed from @teamkerjagila -  Stereotype by @teamkerjagila x @gafim_mers x @arasquadofficial . Hihi.. .
.

Tahniah buat @arajohari dan pencipta lagu #Bunga Laq dan Hang Nadim untuk lagu terbaik untuk minggu ke-2!  .
.

@akim_themajistret @akimahmad @zimisofazr @i_am_afiez_azam @gjie6ixthsense @freddyhyperact @_faoq_ @wan6ixthsense @rajwan89 .
.

#akimandthemajistret
#akimahmad
#TKG
#teamkerjagila
#Stereotype 
#ATMStereotype
#sfmm33 - #regrann
ZIMI SOFAZR Fan Page - @team_captain Instagram Profile - inst4gram.com
team_captain
0

@regran_ed from @teamkerjagila - Stereotype by @teamkerjagila x @gafim_mers x @arasquadofficial . Hihi.. . . Tahniah buat @arajohari dan pencipta lagu #bunga Laq dan Hang Nadim untuk lagu terbaik untuk minggu ke-2! . . @akim_themajistret @akimahm

Next show kita kasi onnnn geng 🤘 @Regran_ed from @teamkerjagila -  Terima kasih kepada semua #TKG yang hadir tadi. Terima kasih @gafim_mers , @teambeby_ , @team_captain! Korang memang Awesome!! Terkurang terlebih mohon maaf ya. Harap korang tak serik nak menggila ok! 

Next show kita nak lagi ramai join.. boleh tak boleh? hehe.. .
.

#akimandthemajistret
#akimahmad
#TKG
#teamkerjagila
#sfmm33
#stereotype - #regrann
ZIMI SOFAZR Fan Page - @team_captain Instagram Profile - inst4gram.com
team_captain
0

Next show kita kasi onnnn geng 🤘 @regran_ed from @teamkerjagila - Terima kasih kepada semua #tkg yang hadir tadi. Terima kasih @gafim_mers , @teambeby_ , @team_captain ! Korang memang Awesome!! Terkurang terlebih mohon maaf ya. Harap korang tak serik

Plaza Alam Sentral