#amaranmama
Advertisement
Hazama jumpa aku..aku penuhi permintaan dia utk selfie..hehehe
#karnivalmohgogar2018
#amaranmama 
#kamipelukiskomik 
#kpmb
lan_zety - @lanzety_qisrissazara Instagram Profile - inst4gram.com
lanzety_qisrissazara
3

Hazama jumpa aku..aku penuhi permintaan dia utk selfie..hehehe #karnivalmohgogar2018 #amaranmama #kamipelukiskomik #kpmb

Comments

@zettyzaidi ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

@ajai_mn Bukan biasa2 ni..retis cari nk bergambar๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Rehearsal for ICAF Mpop tonight. Jangan lupa datang support ! 
#amindancers #icaf2018 #dance #modern #amaranmama
Amin Dancers - @amindancers Instagram Profile - inst4gram.com
amindancers
1

Rehearsal for ICAF Mpop tonight. Jangan lupa datang support ! #amindancers #icaf2018 #dance #modern #amaranmama

Auditorium Pusat Siswazah UKM
Comments

@djkylejohannessen #ShuffleSyndromeCompetition ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’•

Sempoi My Idola Nanti Jumpa Lagi Yerr .... #kurelakanjiwa #amaranmama #myidola #konsertpesona #maicheqmai #maiceqmai #amanjayamall #sungaipetani #kedah #kedahdarulaman #malaysia
๐Ÿ†’Lยคฯ€G๐Ÿ†— - @long_0fficial Instagram Profile - inst4gram.com
long_0fficial
2

Sempoi My Idola Nanti Jumpa Lagi Yerr .... #kurelakanjiwa #amaranmama #myidola #konsertpesona #maicheqmai #maiceqmai #amanjayamall #sungaipetani #kedah #kedahdarulaman #malaysia

Sungai Petani
Comments

@lemonexadvance.30harikurus Semoga murah rezeki ๐Ÿ˜€

@arf.spirulina Assalamualaikum๐Ÿ˜Š Nak tambah TINGGI (3cm - 15cm)? dlm masa 7 day ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ‘jom follow ig sbb dpat hrga murah ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฑ Whatsap : 01136213184

Pagi yg indah ini. Termenung sendiri. Dok loqlaq pagi ni di Nasi Lemak Kopi O. Haa jumpa gak dengan penyanyi amaran mama ni. lol  tq @kyrashakira244 send pic. hahaha

#nasilemakkopio
#loqlaq 
#ngantokk 
#Amaranmama
Nazilah Arshad - @nazzarsh Instagram Profile - inst4gram.com
nazzarsh
12

Pagi yg indah ini. Termenung sendiri. Dok loqlaq pagi ni di Nasi Lemak Kopi O. Haa jumpa gak dengan penyanyi amaran mama ni. lol tq @kyrashakira244 send pic. hahaha #nasilemakkopio #loqlaq #ngantokk #amaranmama

Media prima,sri pentas (TV3)
Comments

@ikhmalrazef Like seribu kali

@rahaida92 Wahh tahniah kawan.. Semoga tercapai cita2mu

Advertisement
Engkau kah orangnya yg telah di amaran Mama?

#Bilabosan
#Amaranmama
#Hazama
Nazilah Arshad - @nazzarsh Instagram Profile - inst4gram.com
nazzarsh
11

Engkau kah orangnya yg telah di amaran Mama? #bilabosan #amaranmama #hazama

Comments

@shyaii nk sainnn

@jasryjahaya Best

Advertisement
Uncle @mrhazama1 Moussa akan tunaikan pemintaan Uncle... Lagu #amaranmama tunggu tau 
#suria10tahun
#SayyedMoussaAlkazim 
#moussarambutlurus
Sayyed Moussa Alkazim - @sayyedmoussa Instagram Profile - inst4gram.com
sayyedmoussa
4

Uncle @mrhazama1 Moussa akan tunaikan pemintaan Uncle... Lagu #amaranmama tunggu tau #suria10tahun #sayyedmoussaalkazim #moussarambutlurus

Comments

@ikhwanwashere Tu la uncle pum sama.. inshaAllah ada rejeki uncle balik kat radio balik ya.. miss u moussa..

@sayyedmoussa @ikhwanwashere BestNya!!!!! Radio koolFM balik ka Uncle? SeronokNya Moussa ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Mamaku ada kata,
Pada satu ketika,
Awas datangnya seseorang,
Dia ada sakti,
Bikin duniamu,
Senang-senang saja bergoncang.
#amaranmama
#eecomel
#sixmonths
KITA_BAKOR - @fitryabdulaziz Instagram Profile - inst4gram.com
fitryabdulaziz
0

Mamaku ada kata, Pada satu ketika, Awas datangnya seseorang, Dia ada sakti, Bikin duniamu, Senang-senang saja bergoncang. #amaranmama #eecomel #sixmonths

Alor Pongsu, Perak, Malaysia
Separuh Nyawa Ku... #Soya #MyGirl #AmaranMama
anok muloh pok loh - @anokmulohpokloh Instagram Profile - inst4gram.com
anokmulohpokloh
0

Separuh Nyawa Ku... #soya #mygirl #amaranmama

Sinaran bahagia akan muncul di sebalik mendung yang gelap..... tabahlah bulat....dugaan demi dugaan akan kau tempuh demi MC........
#mepuntangpantingkanhidupaqu
#amaranmama
#asurrr
AK-47๐Ÿšฅ ISLAND RASTA - @ak47_southrastaz Instagram Profile - inst4gram.com
ak47_southrastaz
1

Sinaran bahagia akan muncul di sebalik mendung yang gelap..... tabahlah bulat....dugaan demi dugaan akan kau tempuh demi MC........ #mepuntangpantingkanhidupaqu #amaranmama #asurrr

Comments

@nurlin1512 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Masih tak boleh move on dengan lagu ni  Di Amaran Mama by @mrhazama1 . Manis Xpress live busking setiap khamis jam 5.30pm @herowband_official  #herow #herowband #manisfm #livebusking #manisxpress #amaranmama
SALIHIN HEROW - @salihin_herow Instagram Profile - inst4gram.com
salihin_herow
0

Masih tak boleh move on dengan lagu ni "Di Amaran Mama" by @mrhazama1 . Manis Xpress live busking setiap khamis jam 5.30pm @herowband_official #herow #herowband #manisfm #livebusking #manisxpress #amaranmama

Manisfm
Masih tak boleh move on dengan lagu ni  Di Amaran Mama by @mrhazama1 . Manis Xpress live busking setiap khamis jam 5.30pm #herow #herowband #manisfm #livebusking #manisxpress #amaranmama
HEROW - @herowband_official Instagram Profile - inst4gram.com
herowband_official
16

Masih tak boleh move on dengan lagu ni "Di Amaran Mama" by @mrhazama1 . Manis Xpress live busking setiap khamis jam 5.30pm #herow #herowband #manisfm #livebusking #manisxpress #amaranmama

Manisfm
Comments

@herowband_official @ecah_aisyah11 boleh follow mereka @syahidin_herow @salihin_herow @salam_herow @eymanshino @aiman_wfts

@sitiaisyah3011_offical ok,thanks herow band๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน@herowband_official

MUDAHNYA DENGAN BENGKUNG BERZIP!

Menarik kan?  mudah mommies ke toilet.

Bengkung ni wajib yer lepas pantang. Kesihatan dan kecantikan mommies kena jaga tau!

Dapatkan bengkung berzip Seri Mama dari kami. Cuma RM64 sahaja! *postage RM8*

#seriMama #bengkung #bengkungberzip #bengkungseriMama #amaranMama #ibupantang #ibubersalin
Mommies & kids shoppe - @mommies.shoppe Instagram Profile - inst4gram.com
mommies.shoppe
0

MUDAHNYA DENGAN BENGKUNG BERZIP! Menarik kan? mudah mommies ke toilet. Bengkung ni wajib yer lepas pantang. Kesihatan dan kecantikan mommies kena jaga tau! Dapatkan bengkung berzip Seri Mama dari kami. Cuma RM64 sahaja! *postage RM8* #serimama #

TAMPIL SLIM LEPAS BERSALIN.

Siapa tak nak kan?

Ni bengkung berzip untuk mommies.

Menarik kan?  mudah mommies ke toilet.

Bengkung ni wajib yer lepas pantang. Kesihatan dan kecantikan mommies kena jaga tau!

Dapatkan bengkung berzip Seri Mama dari kami. Cuma RM64 sahaja! *postage RM8*

#seriMama #bengkung #bengkungberzip #bengkungseriMama #amaranMama #ibupantang #ibubersalin
Mommies & kids shoppe - @mommies.shoppe Instagram Profile - inst4gram.com
mommies.shoppe
0

TAMPIL SLIM LEPAS BERSALIN. Siapa tak nak kan? Ni bengkung berzip untuk mommies. Menarik kan? mudah mommies ke toilet. Bengkung ni wajib yer lepas pantang. Kesihatan dan kecantikan mommies kena jaga tau! Dapatkan bengkung berzip Seri Mama dari

BENGKUNG BERZIP!
Menarik kan?  mudah mommies ke toilet.

Bengkung ni wajib yer lepas pantang. Kesihatan dan kecantikan mommies kena jaga tau!

Dapatkan bengkung berzip Seri Mama dari kami. Cuma RM64 sahaja! *postage RM8*

#seriMama #bengkung #bengkungberzip #bengkungseriMama #amaranMama #ibupantang #ibubersalin
Mommies & kids shoppe - @mommies.shoppe Instagram Profile - inst4gram.com
mommies.shoppe
0

BENGKUNG BERZIP! Menarik kan? mudah mommies ke toilet. Bengkung ni wajib yer lepas pantang. Kesihatan dan kecantikan mommies kena jaga tau! Dapatkan bengkung berzip Seri Mama dari kami. Cuma RM64 sahaja! *postage RM8* #serimama #bengkung #bengkun

Di Amaran Mama.. Attire by @suffiantugiman 
Nice photo @rz.works #Repost @rz.works with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
#amaranmama #hazama #rzworks #ajl31
Suffian Tugiman Creation - @suffiantugimancreation Instagram Profile - inst4gram.com
suffiantugimancreation
6

Di Amaran Mama.. Attire by @suffiantugiman Nice photo @rz.works #repost @rz.works with @repostapp ใƒปใƒปใƒป #amaranmama #hazama #rzworks #ajl31

Comments

@lifeof.idan Major love

@suffiantugimancreation Tq awk @eh_idan ๐Ÿ˜˜

#amaranmama #hazama #ajl31 #rzworks
@royzakaria's works - @rz.works Instagram Profile - inst4gram.com
rz.works
0

#amaranmama #hazama #ajl31 #rzworks

Putra World Trade Centre
Sempoiiiiiiiiiiiii
#amaranmama

#ajl31
calon Jenazah - @sudirman_mapiarae Instagram Profile - inst4gram.com
sudirman_mapiarae
0

Sempoiiiiiiiiiiiii #amaranmama #ajl31

engkau orgnya yg telah diamaran mama... #AJL31 
pengantin baru.. #amaranmama
โ™“nanadโ™“ - @nadia.amira.nazer Instagram Profile - inst4gram.com
nadia.amira.nazer
0

engkau orgnya yg telah diamaran mama... #ajl31 pengantin baru.. #amaranmama

Taman Camar,nibong Tebal
Late night rehearsal with pengantin baru #hazama#penglipurlara#amaranmama#ajl31#newlyweds
Ihzwan Omar - @ihzwanomar Instagram Profile - inst4gram.com
ihzwanomar
4

Late night rehearsal with pengantin baru #hazama #penglipurlara #amaranmama #ajl31 #newlyweds

Comments

@ihzwanomar Bengong @danialafif

@ihzwanomar G tido la

Selamat pengantin baru Hazama dan Genervie Kam.
Foto kredit oleh Hlive
#hazama #amaranmama #congrat
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
11

Selamat pengantin baru Hazama dan Genervie Kam. Foto kredit oleh Hlive #hazama #amaranmama #congrat

Comments

@mrscebolton Omg Hazama, tahniah, so happy for both of you.

@izzuddin_azizi123 Slmt pengantin baru

nora lupe lirik 
#mentormelinia 
#amaranmama
NORA LUNIA OFFICIAL - @noralunia Instagram Profile - inst4gram.com
noralunia
9

nora lupe lirik #mentormelinia #amaranmama

Media Prima Berhad , Sri Pentas Tv3
Comments

@resume_ahmad ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘

@veemusic83 @noralunia mana violin?

Sempoi sempoi je abg kita ni .. #amaranmama#
@amy_nakata_ Instagram Profile - inst4gram.com
amy_nakata_
0

Sempoi sempoi je abg kita ni .. #amaranmama #

confius nak jadi apa .. ustaz ke penyanyi.
#amaranmama
#hazama
nazlin atika - @nazlin_atika Instagram Profile - inst4gram.com
nazlin_atika
1

confius nak jadi apa .. ustaz ke penyanyi. #amaranmama #hazama

Comments

@azrielnasir Ni ustaz rugged namanya...

AUDREY PLEATED TOP
soft green | grey | peach | pink | baby blue | black 
Measurement : como crepe 
Measurement details : 
Shoulder 15
Sleeve 22.5
Bust 37
Length 27
Armhole 9

Price : RM40 +
Postage RM7 SM
Postage RM10 SS
#jualanmega #jualanjualan #malaysia #bazarpaknil #pelajar #students #guru #kerja #penat #sakittuhdisini #amaranmama #bazarpaknil #alwayslook
aaanawo_outlet - @aaanawo_outlet Instagram Profile - inst4gram.com
aaanawo_outlet
0

AUDREY PLEATED TOP soft green | grey | peach | pink | baby blue | black Measurement : como crepe Measurement details : Shoulder 15" Sleeve 22.5" Bust 37" Length 27" Armhole 9" Price : RM40 + Postage RM7 SM Postage RM10 SS #jualanmega #jualanjuala

Betul kte mak ,,
Sbelum kahwin cari harta sndri dlu..ade kerja,bli krte sndri,bli rumah sndri,jdikan eset tok dri sndri dlu..Jgn 100% harapkn org lain lgi2 yg berjantina Lelaki.. Skrang sye mkin fham maksud mak 2..kalau la ade lelaki bwt hal egt sye kesah ke !? I can stand my own feet !! #AmaranMama
cikzura_mdros - @cikzura_mdros Instagram Profile - inst4gram.com
cikzura_mdros
1

Betul kte mak ,, Sbelum kahwin cari harta sndri dlu..ade kerja,bli krte sndri,bli rumah sndri,jdikan eset tok dri sndri dlu..Jgn 100% harapkn org lain lgi2 yg berjantina Lelaki.. Skrang sye mkin fham maksud mak 2..kalau la ade lelaki bwt hal egt sye

Bazar Karat, Jalan Segget, JB
Comments

@azizul_aqiem kecoh la kau papan @azue_pentalope

Tidoq sambil dengaq lagu.. Paling fav skli lagu ni la... #amaranmama @mrhazama1
Best la.. Yg x dengaq lagi pakat dok dengaq kat utube na.. Ha k la bye.
anihโœŒ๐Ÿ‘…๐Ÿ’ฆ - @_anis_nis Instagram Profile - inst4gram.com
_anis_nis
0

Tidoq sambil dengaq lagu.. Paling fav skli lagu ni la... #amaranmama @mrhazama1 Best la.. Yg x dengaq lagi pakat dok dengaq kat utube na.. Ha k la bye.

Kubu Gajah, Perak, Malaysia
Good Times + Crazy Friends = Great Memories  #sahabatakhirat #congratsnadeh #amaranmama #wakawaka #sakettekakkarokpunyapasal #hrvkekita #lcwbeatslindan
Rena Ongniel - @renashoryo Instagram Profile - inst4gram.com
renashoryo
2

Good Times + Crazy Friends = Great Memories #sahabatakhirat #congratsnadeh #amaranmama #wakawaka #sakettekakkarokpunyapasal #hrvkekita #lcwbeatslindan

Anytime Anywhere
Comments

@farah_dean Awww sho shweet๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.. Love2 this pic๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ thank ren @renashoryo ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿฆ€๐Ÿฆ€ and thanks a lot for the lovely treats..

@renashoryo Dirimu!!! @farah_dean i luv too dis pic sho much ๐Ÿ˜†

YND Inilah dia, yang dinamakan sahabat.. Kenalan dan bekerjasama dari tahun.. 2000 brother.. Seorang Hang yang dikenali sebagai @adsamad merangkap juga seorang lirisis yang berpengang kuat dengan tatabahas melayu.. #simbiosis nyanyian ella adalah lirik pertamnaya bekerjasama dengan aku.. #Amaranmama Nyanyian @mrhazama1  Adalah lirik keduanya bersama laguku.. #laguradio nyayian @fareezmentormilenia lirik ketiganya bersama laguku.lagi . Dan seterusnya.. Gabungan ini .. Akan terus bekarya.. Untuk pendengar pendengar semua.
MOHD FAIZAL MAAS๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - @byajai Instagram Profile - inst4gram.com
byajai
3

YND Inilah dia, yang dinamakan sahabat.. Kenalan dan bekerjasama dari tahun.. 2000 brother.. Seorang Hang yang dikenali sebagai @adsamad merangkap juga seorang lirisis yang berpengang kuat dengan tatabahas melayu.. #simbiosis nyanyian ella adalah lir

Comments

@itsstarry.e28 Gabungan lagu dan lirik yang best ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

@adsamad @ajai911 kata katamu membakar semangat, sahabatku

#amaranmama 
mamaku ada kata
pada satu ketika
awas datangnya seseorang
dia ada sakti
bikin duniamu senang senang saja bergoncang
โ €โ €โ €โ € fisya/farhan wifey - @ikafisyanaslind Instagram Profile - inst4gram.com
ikafisyanaslind
1

#amaranmama mamaku ada kata pada satu ketika awas datangnya seseorang dia ada sakti bikin duniamu senang senang saja bergoncang

Edinburgh Castle, Scotland
Comments

@reenzulaika hahhahahahaa adikkkkkk mukaaaaa

Hazama - Di Amaran Mama cover
Hahahhahaha hari nie mood rasa nak campak kat laut je.. #music #lovemusic #amaranmama #jagahati
Eisha - @__eishasam__ Instagram Profile - inst4gram.com
__eishasam__
0

Hazama - Di Amaran Mama cover Hahahhahaha hari nie mood rasa nak campak kat laut je.. #music #lovemusic #amaranmama #jagahati

Ingat pesan mama haha
#hafbros #amaranmama
rocky J ๐Ÿคก๐Ÿฆ„ - @naimshauqie Instagram Profile - inst4gram.com
naimshauqie
3

Ingat pesan mama haha #hafbros #amaranmama

Comments

@naimshauqie Jgn pengsan bang @syah007

@syah007 Dh fengsannn pun td mula2 tgk ha..ha.

Di Amaran Mama Cover,

#hazama #amaranmama #VinscentOe&FaizCover #DoListen #malaysong
VinscentOe - @iamvinscentoe Instagram Profile - inst4gram.com
iamvinscentoe
4

Di Amaran Mama Cover, #hazama #amaranmama #vinscentoe &FaizCover #dolisten #malaysong

Comments

@_iqbalibrahim Amboi suara nak dekat sama. Nice @iamvinscentoe

@iamvinscentoe Hahahaxxx mane ade, ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

#amaranmama #viapbloses
Mohd Rizal Taman - @rizaltaman_official Instagram Profile - inst4gram.com
rizaltaman_official
4

#amaranmama #viapbloses

Comments

@orc_lori ptt lh lama menghilang..

@rizaltaman_official Kindet..

People arent always going to be there for you. Thats why you learn to handle things on your own. #amaranmama #hargadiri #airmuka #semogaesoklebihbaik #semogaesoklebihbaik #semogaesoklebihbaik
The HL - @me51n Instagram Profile - inst4gram.com
me51n
0

People arent always going to be there for you. Thats why you learn to handle things on your own. #amaranmama #hargadiri #airmuka #semogaesoklebihbaik #semogaesoklebihbaik #semogaesoklebihbaik

Menara BRDB
Mama bilang hidup ni bagai roda... Bukan selalu kita dok atas... Ada masa kita rasa susah... So, apa yang penting kita kena jujur dengan sekeliling, hatta dengan diri sendiri pon kita kene jujur... What comes around goes around!!! #icanread #amaranmama #HL
The HL - @me51n Instagram Profile - inst4gram.com
me51n
0

Mama bilang hidup ni bagai roda... Bukan selalu kita dok atas... Ada masa kita rasa susah... So, apa yang penting kita kena jujur dengan sekeliling, hatta dengan diri sendiri pon kita kene jujur... What comes around goes around!!! #icanread #amaranma

Mak sapa xtau kata ni..
#jook#amaranmama
ryiamaria - @ryia_maria87 Instagram Profile - inst4gram.com
ryia_maria87
2

Mak sapa xtau kata ni.. #jook #amaranmama

Comments

@rncollection_ โ˜๐Ÿ‘

@qeena_madustick Nice one๐Ÿ‘

Mamaku ada kata
Pada satu ketika
Awas datangnya seseorang

Dia ada sakti
Bikin duniamu
Senang-senang saja bergoncang

Mamaku kata lagi
Awasi orang ini
Dia kan jadi segalanya

Membuat kau ketawa
Juga akan berduka
Dan dalam kekuasaannya

Engkau orangnya yang telah di amaran mama
Yang kan menpuntang-pantingkan duniaku
Engkau orangnya yang telah di amaran mama
Yang kan mencuri hatiku buat selamanya

Mamaku ada kata
Pada satu ketika
Cinta akan berkunjung datang

Tanpa engkau sangka
Dia di depan mata
Menyambut hatimu terbang pergi

Tanpa aku sangka
Kau di depan mata
Menyambut hatiku terbang pergi

Engkau orangnya yang telah di amaran mama
Yang kan menpuntang-pantingkan duniaku
Engkau orangnya yang telah di amaran mama
Yang kan mencuri hatiku buat selamanya

Orangnya yang telah di amaran mama
Yang kan menpuntang-pantingkan duniaku
Engkau orangnya yang telah di amaran mama
Yang kan mencuri hatiku buat selamanya

Engkau orangnya yang telah di amaran mama
Yang kan menpuntang-pantingkan duniaku
Engkau orangnya yang telah di amaran mama
Yang kan mencuri hatiku buat selamanya

#hotfm #hazamaaf9 #amaranmama
ู†ูˆุง - @enciknua_ Instagram Profile - inst4gram.com
enciknua_
0

Mamaku ada kata Pada satu ketika Awas datangnya seseorang Dia ada sakti Bikin duniamu Senang-senang saja bergoncang Mamaku kata lagi Awasi orang ini Dia kan jadi segalanya Membuat kau ketawa Juga akan berduka Dan dalam kekuasaannya Engkau orangny

#diamaranmama @Regrann from ยฉmrsajai75 -  Lovely piano version by ยฉajai911 for #amaranmama by #hazama #Regrann
@mrhazamafans Instagram Profile - inst4gram.com
mrhazamafans
0

#diamaranmama @regrann from ยฉmrsajai75 - Lovely piano version by ยฉajai911 for #amaranmama by #hazama #regrann

YND Di Amaran Mama .. Piano version 
Working with this talented star .. @mrhazama1  is 'Awesome '!!!!!.. His favourite quote .. #jangankataabangtakpayung  So jgn kata juga 'abangtakpayung' 
#producerwriter  #songwriter 
#universalpublishing  #wakethebabyrecords 
#astro #malaysianartist #instagrammers 
#amaranmama  #wemakegoodmusic #instavideo
MOHD FAIZAL MAAS๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - @byajai Instagram Profile - inst4gram.com
byajai
3

YND Di Amaran Mama .. Piano version Working with this talented star .. @mrhazama1 is 'Awesome '!!!!!.. His favourite quote .. #jangankataabangtakpayung So jgn kata juga 'abangtakpayung' #producerwriter #songwriter #universalpublishing #wakethe

Comments

@amiraswady Insyaallah amin

@nad_ieragurlz Selpas Diamaran mama buat pula lagu cinta utk hazama pasti memukau....

Lovely piano version by @ajai911 for #amaranmama by @mrhazama1
Liza Ilias - @mrsajai75 Instagram Profile - inst4gram.com
mrsajai75
0

Lovely piano version by @ajai911 for #amaranmama by @mrhazama1

Sy sudah sampai #asampedashirupajai anda bile lg.. Memang terbaik sehingga menjilat kuku dan telapak tangan.. Syarat nya kene hirup kuah dulu baru leh makan nasi #asampedashirup #kompempuashati #terbaik #jangancakapabangtakpayung #dontsaybrothernotumbrella #yunowadamin #amaranmama #penang #gelugoq #sgdua
Mr Hazama - @mrhazama1 Instagram Profile - inst4gram.com
mrhazama1
14

Sy sudah sampai #asampedashirupajai anda bile lg.. Memang terbaik sehingga menjilat kuku dan telapak tangan.. Syarat nya kene hirup kuah dulu baru leh makan nasi #asampedashirup #kompempuashati #terbaik #jangancakapabangtakpayung #dontsaybrothernotum

Comments

@surayaedy88 Teringat mase g ujibakat af4,kebetulan nombor xjauh DRI hazama,dpat tgok die ujibakat,kena buli dengan ajai Mr hazama ni, tp lpas jgak, dlm hti da agak mamat ni mst dpat msuk, xsgka bisikan hti betul, wa respek lu bro, bkat lu besar

@firqinrahman Saya pun dah sampai dah. @mrhazama1

YND Untuk battle pertama minggu ini  @fahmiesmail  akn membawa lagu #kurelakanjiwa dari lagu brotherku @mrhazama1  dan terima kasih hazama memberi moral support dan kepercayaan  untuk orak-arekkan lagunya... Tunggu ya semua.. #magicku  #amaranmama  #TeamAjai  #mentorlegend
MOHD FAIZAL MAAS๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - @byajai Instagram Profile - inst4gram.com
byajai
11

YND Untuk battle pertama minggu ini @fahmiesmail akn membawa lagu #kurelakanjiwa dari lagu brotherku @mrhazama1 dan terima kasih hazama memberi moral support dan kepercayaan untuk orak-arekkan lagunya... Tunggu ya semua.. #magicku #amaranmama #

Comments

@_syahidahh Pergh terbaik laa..๐Ÿ‘insyallh @fahmiesmail blh buat..๐Ÿ˜‰ @ajai911 โ˜บ

@warispusaka Hai ajai u k ka

YND Pagi semua... Session pendengaran lagu baru.. @mrhazama1  @hafizsuip musim duo dah tiba.. #wakethebabystudio  #wakethebabyrecords #republikajai
MOHD FAIZAL MAAS๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - @byajai Instagram Profile - inst4gram.com
byajai
15

YND Pagi semua... Session pendengaran lagu baru.. @mrhazama1 @hafizsuip musim duo dah tiba.. #wakethebabystudio #wakethebabyrecords #republikajai

Comments

@jessi8213_ Can i send my group resume to u? We have talent in music

@nad_ieragurlz Ada lagu duet utk hafiz dan hazama ke.....