#aswara
Advertisement
Tengah cari baju custom design ke tu? Tahniah! Korang dah sampai kat Ig yang betul 
.
@cetaktshirt_murahh
@cetaktshirt_murahh
@cetaktshirt_murahh
@cetaktshirt_murahh
.
Kami menyediakan tshirt printing custom design dengan harga yang murah namun masih mengekalkan kualiti product kami. .
Banyak feedback positive yang kami terima daripada pelanggan pelanggan kami tauu 
.
.
.
.
Whatsapp 0172497510 atau tekan link di bio kami untuk tempahan! 
.
.
 ABAIKAN HASHTAG 
#trustedseller #buttonbadge #buttonbadgemurah #buttonbadgekahwin #buttonbadgemalaysia #buttonbadgemurahmalaysia #tshirtprintingmurah #customtshirt #customtshirtmurah #customtshirtmalaysia #like4like #follow4follow #floor88 #mtq2019 #aswara #tajamkanpena #aswararian #aswaradancecompany #aswarateater #ukm #upm #uia #unikl #unitar #uitm #utm #utp #limkokwing #msu #mmu
FZ PRINTING ENT. - @cetaktshirt_murahh Instagram Profile - inst4gram.com
cetaktshirt_murahh
0

Tengah cari baju custom design ke tu? Tahniah! Korang dah sampai kat Ig yang betul . @cetaktshirt_murahh @cetaktshirt_murahh @cetaktshirt_murahh @cetaktshirt_murahh . Kami menyediakan tshirt printing custom design dengan harga yang murah namun masih

Pisa, Italy
WEEKDAY PROMOTION!
 GRINDBROS STUDIO 
.
[ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! 
RM20 - 1 Hour (Happy Hour)
RM30 - 1 HOUR 
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
.

For booking, please call / whatsapp :
0102449069

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah  #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara
JAMMING | RECORDING STUDIO - @grindbros.studio Instagram Profile - inst4gram.com
grindbros.studio
0

WEEKDAY PROMOTION! GRINDBROS STUDIO . [ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ] . OPERATING HOURS : 5PM - 3AM . PROMOTION! RM20 - 1 Hour (Happy Hour) RM30 - 1 HOUR RM50 - 2 HOURS RM100 - 4 HOURS . For booking, plea

Grindbros Studio
 IDR 120.000 
.
Bagi yg mau order dan tanya-tanya silahkan WA ke salah satu nomor CS ya :
CS 1 : 085884552894
CS 2 : 085799217642
.
FORMAT ORDER
Nama :
Alamat Lengkap :
No. HP :
Orderan : (warna, size, jumlah & sertakan gambar)
.
Happy shopping 
Thank you 
#sunblossomshop #olshopklaten #grosirbajuklaten #gamismurah #gamisbusui #bajumuslim #bajuhijab #bajumodern #bajucouple #bajubatik #bajukondangan #bajukekinian #bajujumbo #bajubigsize #bajuanak #fashionhijab #ootdhijab #outfitoftheday #instapic #likeforlike #likeforfollow #tagsforlikes #kalimantan #bangkabelitung #pekanbaru #palembang #surabaya #palangkaraya #aceh #aswara
🌻Grosir Ecer Baju & Sepatu🌻 - @sunblossom.shop Instagram Profile - inst4gram.com
sunblossom.shop
0

IDR 120.000 . Bagi yg mau order dan tanya-tanya silahkan WA ke salah satu nomor CS ya : CS 1 : 085884552894 CS 2 : 085799217642 . FORMAT ORDER Nama : Alamat Lengkap : No. HP : Orderan : (warna, size, jumlah & sertakan gambar) . Happy shopping Than

Siapa kat sini yang memang penggemar Lip Tint? Kalini Sendayu Tinggi hadir dengan Lip Tint baharu iaitu Doll Lip Tint.
.
Doll Lip Tint ni hadir dalam tekstur seakan cecair berbentuk gel yang akan membuatkan bibir kelihatan menawan dengan pigmentasinya yang kekal lama sepanjang hari. Dengan formulasi tidak mengeringkan bibir, Doll Lip Tint ni sangat selesa pada bibir dan akan bantu untuk buat bibir kita kelihatan ‘basah’ dan naturally glossy gitu.
.
Ia juga diformulasi dengan kandungan Glycerin yang akan bantu beri lembapan pada bibir dan elak bibir jadi mengelupas. Doll Lip Tint ini juga bebas dari kandungan Paraben dan sangat selamat digunakan setiap hari.
.
Doll Lip Tint hadir dengan 4 warna mewah terang yang bantu mencipta ilusi bibir kemerah-merahan yang semulajadi. Boleh slide gambar untuk tengok setiap kod warna Doll Lip Tint ni.
.
Agihan Doll Lip Tint ini akan dibuat secara berperingkat ke seluruh Outlet Sendayu Tinggi. .
Doll Lip Tint RM34.00 (ahli RM30.60)
.
#sendayutinggi 
#dollliptint
#liptint
#flawless
#natural
#skincare
#detox
#produk
#sales
#agentsah
#banknegara
#aswara
#tunaskijang
#kualalumpur
Desa Anggerik Niaga™HQ - @desaanggerikniaga_official Instagram Profile - inst4gram.com
desaanggerikniaga_official
1

Siapa kat sini yang memang penggemar Lip Tint? Kalini Sendayu Tinggi hadir dengan Lip Tint baharu iaitu Doll Lip Tint. . Doll Lip Tint ni hadir dalam tekstur seakan cecair berbentuk gel yang akan membuatkan bibir kelihatan menawan dengan pigmentasiny

Comments

@gamispriaexclusive Maasyaa Allah, semoga kita dapat selalu mengingat Allah 😊

Rutin penjagaan setiap orang terutamanya wajah mungkin berlainan walaupun caranya lebih kurang sama. Produk penjagaan wajah juga berbeza untuk setiap jenis masalah kulit. Lebih-lebih lagi mereka yang ada masalah jerawat, penggunaan produk yang betul sangat penting untuk merawat masalah jerawat tu. Hanya yang dah alami masalah jerawat ni je tahu betapa pentingnya rawatan untuk jerawat tu.
.
Bagi yang ada masalah wajah berjerawat teruk, boleh cuba lakukan rutin penjagaan wajah dengan rangkaian Acne Series ni.
.
1. Cuci muka 2 kali sehari dengan Acne Bar Saop ni. Formulasi Humulus Luputus dan Cucumber Fruit yang tinggi kandungan astrigent dalam Acne Bar Soap ni akan membantu mempercepatkan proses pemulihan jerawat dan memudarkan parut jerawat disamping menghalang pengeluaran jerawat dan minyak berlebihan pada kulit.
2. Gunakan kapas muka / tuang sedikit Scar Toner pada tapak tangan dan sapu lembut pada seluruh wajah untuk bantu kawal pengeluaran sebum, mengecutkan pori, membersihkan kotoran dalam, memudarkan parut dan membersihkan bintik hitam disamping bantu proses pengecutan jerawat.
3. Sapukan Acne Cream pada kawasan bermasalah setiap malam. Acne Cream ni bersifat anti-iritasi & anti-inflamasi yang akan bantu untuk menenangkan iritasi kulit dan merawat masalah jerawat serta memudarkan parut jerawat.
4. Sapu Acne Balm pada jerawat untuk bantu mengecutkan jerawat dan memudarkan parut jerawat. Sifatnya yang ‘berangin’ dan ‘sejuk’ akan bantu untuk meredakan iritasi pada jerawat.
.
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)
Acne Cream RM35.00 ( ahli RM31.50 )
Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
#sendayutinggi 
#skincaretips 
#acnebarsoap 
#acnecream 
#acnebalm 
#scartoner
#flawless
#natural
#skincare
#detox
#produk
#sales
#agentsah
#banknegara
#aswara
#tunaskijang
#kualalumpur
Desa Anggerik Niaga™HQ - @desaanggerikniaga_official Instagram Profile - inst4gram.com
desaanggerikniaga_official
0

Rutin penjagaan setiap orang terutamanya wajah mungkin berlainan walaupun caranya lebih kurang sama. Produk penjagaan wajah juga berbeza untuk setiap jenis masalah kulit. Lebih-lebih lagi mereka yang ada masalah jerawat, penggunaan produk yang betul

 Aswara IDR 110.000 (harga blm termasuk ongkir)
 Keterangan ada dipict
 Real Pict
 Pengiriman dari Solo Kak
 Via JNE, JNT, WAHANA, TIKI, POS, Sicepat, Indah Cargo, LYON PARCEL
️ % Amanah & Terpercaya
 Chat WA : 085728734444 / 087836775444
Buruan diorder ya kak, barang cepat habis

#aswara #jualanbajusyari #bajumurahbanget #jualbajubatik #samarinda #pusatbajugrosir #olshopmurah #grosirbajuanak #bajucouple #sweater #gamis #makassardagang #grosirbajumurah #bandung #trustedseller #dressmurah #supplierbaju #jualdress #onlineshop #kemejamurahbanget #pontianak #pusatbajumuslim #pusatbajumurah #pusatbajuhijab #grosirhijab #grosirpakaian #pangkalanbun #pusatbajumuslimah #jualanbajumurah #bhfyp
f_h_f_collection 2 - @f_h_f_collection_2 Instagram Profile - inst4gram.com
f_h_f_collection_2
0

Aswara IDR 110.000 (harga blm termasuk ongkir) Keterangan ada dipict Real Pict Pengiriman dari Solo Kak Via JNE, JNT, WAHANA, TIKI, POS, Sicepat, Indah Cargo, LYON PARCEL ️ % Amanah & Terpercaya Chat WA : 085728734444 / 087836775444 Buruan dior

Advertisement
Inilah masanya untuk kita lawan anasir kronisme dan isu-isu lain yang telah menjarah kampus kesayangan kita setelah sekian lama.

Tujuan zine ini diwujudkan hanyalah sebagai satu bentuk solidariti dan dokumentasi untuk kita kenang betapa kita pernah jatuh dan bersama-sama bangkit semula.

Tiada keuntungan akan dikaut daripada projek ini kerana setelah zine ini dicetak, ianya akan diberikan secara percuma kepada seluruh pelajar ASWARA dan juga akan diedarkan di acara-acara seni sekitar Kuala Lumpur.

Besar harapan saya agar usaha ini berjaya, tentunya dengan pertolongan kalian.

Silakan repost dengan senang hati!

Hantarkan karya anda ke;
hanifmashut@gmail.com

#aswara
Hanif Mashut - @hanifmashut Instagram Profile - inst4gram.com
hanifmashut
2

Inilah masanya untuk kita lawan anasir kronisme dan isu-isu lain yang telah menjarah kampus kesayangan kita setelah sekian lama. Tujuan zine ini diwujudkan hanyalah sebagai satu bentuk solidariti dan dokumentasi untuk kita kenang betapa kita pernah

Comments

@fizreenfirdaus Pantang anak petani moden menyerah !

@syhzrnznrn fuh!

Personaliti Sastera & Seni Budaya, Encik Lokman Ayub (Aswara)
.
#Aswara
#HibSinar
#SinarHarian
HibSinar - @hib.sinar Instagram Profile - inst4gram.com
hib.sinar
0

Personaliti Sastera & Seni Budaya, Encik Lokman Ayub (Aswara) . #aswara #hibsinar #sinarharian

Advertisement
Alhamdulillah. Terima Kasih Tuan Collector 

Aizat Amir
The Green(masterpiece)
Acrylic on canvas
152.4 x 304.8 cm
2018

#contemporaryplague #aizatamir #aswara #artcollection #contemporaryart #greenskeleton
.Aizat Amir. - @aizat.amir Instagram Profile - inst4gram.com
aizat.amir
16

Alhamdulillah. Terima Kasih Tuan Collector Aizat Amir The Green(masterpiece) Acrylic on canvas 152.4 x 304.8 cm 2018 #contemporaryplague #aizatamir #aswara #artcollection #contemporaryart #greenskeleton

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@aizat.amir @susanbrinkmann thanks!

@aizat.amir @jhankamarull terima kasih 🙏🏽

21/3/2019
.
.
ADTANK 2.0 THE FUTURE OF CREATIVE ADVERTISING TALK & WORKSHOP .
.
Done
.
.
#advertising #photography #videoproduction #makeuptutorial #utar #lostworldtambun #upsi #aswara #sharingsession #workshop #creative #2019
N.U.R.I.N👋🙌 - @nurin_ezam97 Instagram Profile - inst4gram.com
nurin_ezam97
0

21/3/2019 . . ADTANK 2.0 THE FUTURE OF CREATIVE ADVERTISING TALK & WORKSHOP . . Done . . #advertising #photography #videoproduction #makeuptutorial #utar #lostworldtambun #upsi #aswara #sharingsession #workshop #creative #2019

UTAR Block A
Pujaan Hati - @adira.suhaimi cover by Alyssa Rosli feat @ajie.namoto sorry tak berapa nak sedap sbb tgh sakit tekak. Memandangkan dah lama i tak upload short cover so today i buat khas untuk korg semua. Enjoy! Jangan lupa request lagu #perwiraku di hotfm okay atau pun korg boleh klik link dkt bio sis k utk tgk lirik video perwiraku. Keep on supporting and sharing! ️ #alyssarosli #17elevenmusic #perwiraku #hotfm #icanseeyourvoice #aswaramusic #aswara
Alyssa Rosli - @alyssarosli Instagram Profile - inst4gram.com
alyssarosli
6

Pujaan Hati - @adira.suhaimi cover by Alyssa Rosli feat @ajie.namoto sorry tak berapa nak sedap sbb tgh sakit tekak. Memandangkan dah lama i tak upload short cover so today i buat khas untuk korg semua. Enjoy! Jangan lupa request lagu #perwiraku di h

Kuala Lumpur
Comments

@azriazraai 😍

@rajafaizrajaaznam ajieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee love you pinaist mate❤️

WEEKDAY PROMOTION!
 GRINDBROS STUDIO 
.
[ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! 
RM20 - 1 Hour (Happy Hour)
RM30 - 1 HOUR 
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
.

For booking, please call / whatsapp :
0102449069

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah  #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara
JAMMING | RECORDING STUDIO - @grindbros.studio Instagram Profile - inst4gram.com
grindbros.studio
0

WEEKDAY PROMOTION! GRINDBROS STUDIO . [ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ] . OPERATING HOURS : 5PM - 3AM . PROMOTION! RM20 - 1 Hour (Happy Hour) RM30 - 1 HOUR RM50 - 2 HOURS RM100 - 4 HOURS . For booking, plea

Grindbros Studio
Kenapa kita harus akur dengan undang-undang yang diciptakan oleh manusia, sedangkan perintah tuhan pun kita tak tunduk...??
-
Jangan lupa, untuk saksikan pementasan semula teater Bilik Akhir pada 23 & 24 Mac ini, bertempat di BlackBox Aswara .. Masuk dengan sumbangan min rm5
@anak_seni_production @unitedperformers 
#aswara #aswarateater #teatermalaysia #performingarts #teater #theatre #actors #anakseni #kakiseni #penggiatseni #bilikakhir #restage
Syamsul Hilmi - @syamsulhilmii Instagram Profile - inst4gram.com
syamsulhilmii
0

Kenapa kita harus akur dengan undang-undang yang diciptakan oleh manusia, sedangkan perintah tuhan pun kita tak tunduk...?? - Jangan lupa, untuk saksikan pementasan semula teater "Bilik Akhir" pada 23 & 24 Mac ini, bertempat di BlackBox Aswara .. Mas

BlackBox ASWARA
Done For Today's Rehearsal 
We Had So Much Fun Guys ️ Cast & Ensemble For Upcoming Performance Main Makyung 2019 Anak Raja Gondang By Centre Of Traditional Performing Arts ASWARA 
#MainMakyung2019 #AnakRajaGondang #TraditionalTheatre #PuTRA #ASWARA #MOTAC
Shyshy Izham - @shyizham Instagram Profile - inst4gram.com
shyizham
2

Done For Today's Rehearsal We Had So Much Fun Guys ️ Cast & Ensemble For Upcoming Performance Main Makyung 2019 "Anak Raja Gondang" By Centre Of Traditional Performing Arts ASWARA #mainmakyung2019 #anakrajagondang #traditionaltheatre #putra #aswara

Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan
Comments

@mellemoz Muka i tgh stress handle crisis hahahaha. Thanks for the photo uols😙

@baizura_ghani 😍😍❤️

Assalamualaikum semua. Inshallah kami akan cuba live malam ni fb.com/KedaiStudio Kalau ada apa-apa persoalan, kita akan bincangkan.

Kalau ada apa-apa persoalan, boleh komen di ruangan komen di bawah & kami akan letak dalam list.

PERCUMA POWER BANK
Siapa yang active di ruangan comment semasa sesi LIVE, kita akan berikan hadiah.

Jom share & tag kawan-kawan anda.

#KedaiStudio
Kedai Studio - @kedaistudio Instagram Profile - inst4gram.com
kedaistudio
1

Assalamualaikum semua. Inshallah kami akan cuba live malam ni fb.com/KedaiStudio Kalau ada apa-apa persoalan, kita akan bincangkan. Kalau ada apa-apa persoalan, boleh komen di ruangan komen di bawah & kami akan letak dalam list. PERCUMA POWER BANK

Kedai Studio
Comments

@kedaistudio #uitmlendu #uitmpuncakalam #puncakalam #malaysiaphotographer #akuyangsnap #saifulnangacademy #saifulnang #usahawanmelayu #PhotographyStudent #cosplay #cosplayer #malaysiacosplay #anime #animax #comiccon #comiccon2017 #animangaki #animangaki2016 #animangaki2017 #Sunway #SunwayPyramid #Taylors #TaylorsUniversity #kawai #aswara

Bagi yang nak atasi masalah cepat rasa lapar dan elak makan berlebihan ni, jom cuba amalkan Easyfull dan Slimmax setiap hari. Kedua-dua produk ni sangat berkesan untuk buat kita rasa kenyang lebih lama dan elakkan rasa teringin makan kudapan.
.
• Easyfull bertindak mengawal selera makan yang disebabkan oleh peningkatan hormon stress “craving” pada makanan manis, berminyak, masin atau bergoreng. Antara bahan yang terkandung dalam Easyfull adalah Bitter Orange Extract, Pea Protein Powder, Chia Seed & Brown Rice Powder. • Slimmax Drink ni adalah minuman campuran bijirin serat yang dirumus khas untuk membantu memberikan rasa kenyang especially to those yang nak turunkan berat badan tu. Antaraa bahan yang terkandung dalam Slimmax Drink ialah beras perang, oat, gandum dan fiber.
.
Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05)
Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40)
.
#sendayutinggi 
#slimmax 
#easyfull
.
#sendayutinggi 
#slimmax 
#easyfull
#diet
#sihat
#kurus
#detox
#produk
#sales
#agentsah
#banknegara
#aswara
#tunaskijang
#kualalumpur
Desa Anggerik Niaga™HQ - @desaanggerikniaga_official Instagram Profile - inst4gram.com
desaanggerikniaga_official
4

Bagi yang nak atasi masalah cepat rasa lapar dan elak makan berlebihan ni, jom cuba amalkan Easyfull dan Slimmax setiap hari. Kedua-dua produk ni sangat berkesan untuk buat kita rasa kenyang lebih lama dan elakkan rasa teringin makan kudapan. . • Eas

Comments

@desaanggerikniaga_official @jeansstylo_malaysia 😂

@desaanggerikniaga_official @jeansstylo_malaysia done

Silat 4flat!!!!! #silat #aswara #tari #gayong #pssgm #projecttanjak
A. Sabri Malek ? - @sabristubborn Instagram Profile - inst4gram.com
sabristubborn
0

Silat 4flat!!!!! #silat #aswara #tari #gayong #pssgm #projecttanjak

Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan
20190320 (Wed)
I am back!!! What a familiar environment, familiar language, some familiar faces, familiar road to OH. Aiyoh, apa khabar ASWARA, dah berapa lama I tak balik sini? Tengok, biawak pun welcome saya!

#aswara
Jamie Ong - @jamiemusic707 Instagram Profile - inst4gram.com
jamiemusic707
15

20190320 (Wed) I am back!!! What a familiar environment, familiar language, some familiar faces, familiar road to OH. Aiyoh, apa khabar ASWARA, dah berapa lama I tak balik sini? Tengok, biawak pun welcome saya! #aswara

Comments

@jamiemusic707 @mariamariyah26 taklah, just went there to attend a talk since I wasn't working ytd.😁

@mariamariyah26 @jamiemusic707 oo i see.. rindu lah

WEEKDAY PROMOTION!
 GRINDBROS STUDIO 
.
[ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! 
RM20 - 1 Hour (Happy Hour)
RM30 - 1 HOUR 
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
.

For booking, please call / whatsapp :
0102449069

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah  #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara
JAMMING | RECORDING STUDIO - @grindbros.studio Instagram Profile - inst4gram.com
grindbros.studio
0

WEEKDAY PROMOTION! GRINDBROS STUDIO . [ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ] . OPERATING HOURS : 5PM - 3AM . PROMOTION! RM20 - 1 Hour (Happy Hour) RM30 - 1 HOUR RM50 - 2 HOURS RM100 - 4 HOURS . For booking, plea

Grindbros Studio
#aswara
+60🇲🇾 - @tramp60_ Instagram Profile - inst4gram.com
tramp60_
0

#aswara

Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan
#aswara
+60🇲🇾 - @tramp60_ Instagram Profile - inst4gram.com
tramp60_
0

#aswara

Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan
#aswara
+60🇲🇾 - @tramp60_ Instagram Profile - inst4gram.com
tramp60_
0

#aswara

Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan
WEEKDAY PROMOTION!
 GRINDBROS STUDIO 
.
[ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! 
RM20 - 1 Hour (Happy Hour 5-9 weekday)
RM30 - 1 HOUR 
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
.

For booking, please call / whatsapp :
0102449069

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah  #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara
JAMMING | RECORDING STUDIO - @grindbros.studio Instagram Profile - inst4gram.com
grindbros.studio
0

WEEKDAY PROMOTION! GRINDBROS STUDIO . [ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ] . OPERATING HOURS : 5PM - 3AM . PROMOTION! RM20 - 1 Hour (Happy Hour 5-9 weekday) RM30 - 1 HOUR RM50 - 2 HOURS RM100 - 4 HOURS . For b

Grindbros Studio
Baru nak post . Atas sebab2 tertntu. Hehehe  Shooting!  #DiaMrRandomGuy Second Scene.. #shooting #RTM #TV1
•
•
#beby_farah #beby_doll #aswara #tiktok #character #musically @bebyfarah_fansclub #teater #viral #style #Asasi #event #music #instafamous #malaysia #explore #meletop #ootd @asasi.aswara #kpop #mixture #bahenol  #giftreview#astro #malay #maluapabosskurr #takood @kini.viral #indonesia @motif_stail  @motifviral.official
#BB 💕 - @beby_farah Instagram Profile - inst4gram.com
beby_farah
6

Baru nak post . Atas sebab2 tertntu. Hehehe Shooting! #diamrrandomguy Second Scene.. #shooting #rtm #tv1 • • #beby_farah #beby_doll #aswara #tiktok #character #musically @bebyfarah_fansclub #teater #viral #style #asasi #event #music #instafamous #m

Comments

@asadabbaskhan097_ Beautiful

@sy_faiz Wahh smkin mnyerlah la lps nih..tahniah..eemmm

RUGINYA SIAPA YANG BELUM CUBA!!
Nak tahu kenapa sis cakap rugi? Sebab Whitening Pearl Cream ini berfungsi untuk menyekatakan tona wajah, memudarkan parut dan jeragat serta mencerahkan kulit secara semulajadi.
.

Kandungan serbuk mutiara yang terdapat di dalam Whitening Pearl Cream ini mengandungi pelembap semulajadi seperti Vitamin B Kompleks & polisakarida. .
Ia juga mengandungi anti-oksida yang mampu merawat penuaan pada wajah serta meransang pertumbuhan kolagen pada kulit wajah kita.
.
Bagi yang mempunyai kulit jenis berminyak, apply dulu Tea Tree Primer, Matte Mousse Sunscreen dan kemudian Pearl Cream. Sapukan Setting Powder dengan berus dah siap untuk everyday look.
.
Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60)
.
#sendayutinggi
#pearlcream
#whiteningsoap 
#collagen
#flawless
#natural
#skincare
#detox
#produk
#sales
#agentsah
#banknegara
#aswara
#tunaskijang
#kualalumpur
Desa Anggerik Niaga™HQ - @desaanggerikniaga_official Instagram Profile - inst4gram.com
desaanggerikniaga_official
0

RUGINYA SIAPA YANG BELUM CUBA!! Nak tahu kenapa sis cakap rugi? Sebab Whitening Pearl Cream ini berfungsi untuk menyekatakan tona wajah, memudarkan parut dan jeragat serta mencerahkan kulit secara semulajadi. . Kandungan serbuk mutiara yang terdapat

Siapa sini dah try Female +? Komen sikit pendapat korang yang dah minum tu. Bagi yang masih belum familiar dengan produk ni ok jom baca kat bawah.
.
Nama produk ni adalah Female + Coffee a.k.a ‘Hormone Booster untuk Wanita’. Korang jangan samakan Female + ni dengan D’Folia Coffee tau. Walaupun kedua2 nya berfungsi memberi tenaga dan mengelakkan kelesuan badan, tetapi Female ni lebih berfungsi kepada hormone booster. Ia membantu meningkatkan paras hormon estrogen dan progesteron dalam tubuh wanita.
.
Estrogen & progesteron adalah hormon yang penting untuk sistem reproduksi wanita atau bahasa mudahnya kesuburan, mengawal kitaran haid, dan  mempengaruhi mencantikkan kulit kerana ia berkait rapat dengan penghasilan kolagen untuk menganjal dan melembapkan wajah, so that kulit kita tak cepat tua dan berkedut.
.
Apa yang menjadikan Female + ni hormone booster adalah ramuan bahan2 yang terkandung dalamnya seperti Kacip Fatimah, Manjakani dan Vitamin C.
Ekstrak Quercus Infectoria (Manjakani), bagus untuk menstabilkan hormon dan melancarkan peredaran darah selain tinggi antioksida untuk mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan.
.
Ekstrak Labisia Pumila (Kacip Fatimah) pula tinggi pyhtoestrogen dan zat besi serta anti-radang untuk memelihara dalaman wanita seperti membetulkan kitaran haid, mengurangkan senggugut, melambatkan gejala menopaus, mengembalikan tenaga selepas bersalin, merawat angin dalam perut / buasir / penyakit kelamin, dan mengurangkan sakit-sakit badan.
.
Vitamin C pula membantu mencerahkan tona kulit dengan meningkatkan paras gluthatione dalam badan disamping meningkatkan hormon estrogen yang mempengaruhi kesuburan wanita.
.
Female + RM31.00 (ahli RM27.90)
.
#sendayutinggi 
#female+ 
#supplement
#kopi
#coffe
#sihat
#kurus
#detox
#flawless
#health
#produk
#sales
#agentsah
#banknegara
#aswara
#tunaskijang
#kualalumpur
Desa Anggerik Niaga™HQ - @desaanggerikniaga_official Instagram Profile - inst4gram.com
desaanggerikniaga_official
0

Siapa sini dah try Female +? Komen sikit pendapat korang yang dah minum tu. Bagi yang masih belum familiar dengan produk ni ok jom baca kat bawah. . Nama produk ni adalah Female + Coffee a.k.a ‘Hormone Booster untuk Wanita’. Korang jangan samakan Fem

Program CSR Fabric RE-cycling, right now a perform from the Stompers Aswara to end todays program #aswara #MelangkahKehadapanBersamaTradisi #csr
Shaiee - @shaieeofficial Instagram Profile - inst4gram.com
shaieeofficial
0

Program CSR "Fabric RE-cycling", right now a perform from the Stompers Aswara to end todays program #aswara #melangkahkehadapanbersamatradisi #csr

Aswara
WEEKDAY PROMOTION!
 GRINDBROS STUDIO 
.
[ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! 
RM20 - 1 Hour (Happy Hour 5-9 weekday)
RM30 - 1 HOUR 
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
.

For booking, please call / whatsapp :
0102449069

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah  #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara
JAMMING | RECORDING STUDIO - @grindbros.studio Instagram Profile - inst4gram.com
grindbros.studio
0

WEEKDAY PROMOTION! GRINDBROS STUDIO . [ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ] . OPERATING HOURS : 5PM - 3AM . PROMOTION! RM20 - 1 Hour (Happy Hour 5-9 weekday) RM30 - 1 HOUR RM50 - 2 HOURS RM100 - 4 HOURS . For b

Grindbros Studio
Fresh fedback dari customer kami! 
.
Terima kasih banyak sebab berurusan dengan kami 
.
Tengah cari baju custom design ke tu? Tahniah! Korang dah sampai kat Ig yang betul 
.
@cetaktshirt_murahh
@cetaktshirt_murahh
@cetaktshirt_murahh
@cetaktshirt_murahh
.
Kami menyediakan tshirt printing custom design dengan harga yang murah namun masih mengekalkan kualiti product kami. .
Banyak feedback positive yang kami terima daripada pelanggan pelanggan kami tauu 
.
.
.
.
Whatsapp 0172497510 atau tekan link di bio kami untuk tempahan! 
.
.
 ABAIKAN HASHTAG 
#trustedseller #feedbackcustomer #feedbackFZ #buttonbadge #buttonbadgemurah  #tshirtprintingmurah #customtshirt #customtshirtmurah #customtshirtmalaysia #like4like #follow4follow #floor88 #sapotstudent #aswara #tajamkanpena #aswararian #aswaradancecompany #aswarateater #ukm #upm #uia #unikl #unitar #uitm #utm #utp #limkokwing #msu #mmu
FZ PRINTING ENT. - @cetaktshirt_murahh Instagram Profile - inst4gram.com
cetaktshirt_murahh
0

Fresh fedback dari customer kami! . Terima kasih banyak sebab berurusan dengan kami . Tengah cari baju custom design ke tu? Tahniah! Korang dah sampai kat Ig yang betul . @cetaktshirt_murahh @cetaktshirt_murahh @cetaktshirt_murahh @cetaktshirt_mur

WEEKDAY PROMOTION!
 GRINDBROS STUDIO 
.
[ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! 
RM20 - 1 Hour (Happy Hour)
RM30 - 1 HOUR 
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
.

For booking, please call / whatsapp :
0102449069

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah  #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara
JAMMING | RECORDING STUDIO - @grindbros.studio Instagram Profile - inst4gram.com
grindbros.studio
0

WEEKDAY PROMOTION! GRINDBROS STUDIO . [ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ] . OPERATING HOURS : 5PM - 3AM . PROMOTION! RM20 - 1 Hour (Happy Hour) RM30 - 1 HOUR RM50 - 2 HOURS RM100 - 4 HOURS . For booking, plea

Grindbros Studio
Princess’ Crown Poster. Time taken: 25 Hours
. .
.
.
.
.
.
#aeonxal #tiecheeweng #princess’crown #illustration #digitalpainting #valkyrie #rpg #heaven #divine #sacred #princess #crown #painting #drawing #conceptart #flipaclip #characterart #medibang #25hours #fantasy #digitalart #framecast #com2us #queen'scrown2 #queen'scrown #dreamlike #prophecy #folklore #storytelling #animation #2d #aswara
Aeonxal - @tiecheeweng Instagram Profile - inst4gram.com
tiecheeweng
5

Princess’ Crown Poster. Time taken: 25 Hours . . . . . . . #aeonxal #tiecheeweng #princess ’crown #illustration #digitalpainting #valkyrie #rpg #heaven #divine #sacred #princess #crown #painting #drawing #conceptart #flipaclip #characterart #medibang

Comments

@jazzyjellojojo Woahhh

@jazzyjellojojo I didn't know you had Instagram

Perhaps Perhaps Perhaps. Done for today’s event. Baju & Lagu Launching Perwakilan Wisma Putra Kuala Lumpur. Feeling so humbled for being able to be part of this project. To @arif_izo , Congrats for composing such a beautiful song for perwakilan wisma putra ️. .
.

#aswara #musicians #meriambesiband #bandmates #performer #singer #perhaps
#drirmaentertainment #riyasuara #akmarnatasha #rayasri #jihaakhir #singer #penyanyi #malaycover #malaysiancover #bbnu #songs #ostdrama #viral #malaysia #indonesia #singapore #astrogempak #drama 
@drirma.entertainment @riyasuara @era.je .je @hotfm976 @suriamalaysia @astrogempak @budiey @mhetv.my @myhmrap @sinartv @malaysiancover @mycovernation.official
Najihah Akhir - @jiha.akhir Instagram Profile - inst4gram.com
jiha.akhir
0

Perhaps Perhaps Perhaps. Done for today’s event. Baju & Lagu Launching Perwakilan Wisma Putra Kuala Lumpur. Feeling so humbled for being able to be part of this project. To @arif_izo , Congrats for composing such a beautiful song for perwakilan wisma

Wisma Putra Kementerian Luar Negeri Malaysia
Bila kau dapat satu scene dengan budak kuat majal. Ini lah jadi nya. Nampak tak senyum aku lain macam dekat situ. Haaa, scene ni aku rasa paling seksa, sebab, diorang sapu minyak angin dekat muka, lengan, leher smpi termasuk dalam mulut aku. Pastu tangan masing2 ada dekat belakang, faham2 la apa diorang buat. Hahahhaa 🤦‍️#bangsawanbadang #Aswara
Mr. Nicky - @ayieelhamf88 Instagram Profile - inst4gram.com
ayieelhamf88
19

Bila kau dapat satu scene dengan budak kuat majal. Ini lah jadi nya. Nampak tak senyum aku lain macam dekat situ. Haaa, scene ni aku rasa paling seksa, sebab, diorang sapu minyak angin dekat muka, lengan, leher smpi termasuk dalam mulut aku. Pastu ta

Kuala Lumpur
Comments

@halizisa 😂😂😂😂😂😂

@hakimi7991 😍😍😍

WEEKDAY PROMOTION!
 GRINDBROS STUDIO 
.
[ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! 
RM20 - 1 Hour (Happy Hour)
RM30 - 1 HOUR 
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
.

For booking, please call / whatsapp :
0102449069

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah  #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara
JAMMING | RECORDING STUDIO - @grindbros.studio Instagram Profile - inst4gram.com
grindbros.studio
0

WEEKDAY PROMOTION! GRINDBROS STUDIO . [ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ] . OPERATING HOURS : 5PM - 3AM . PROMOTION! RM20 - 1 Hour (Happy Hour) RM30 - 1 HOUR RM50 - 2 HOURS RM100 - 4 HOURS . For booking, plea

Grindbros Studio
Tengah cari baju custom design ke tu? Tahniah! Korang dah sampai kat Ig yang betul 
.
@cetaktshirt_murahh
@cetaktshirt_murahh
@cetaktshirt_murahh
@cetaktshirt_murahh
.
Kami menyediakan tshirt printing custom design dengan harga yang murah namun masih mengekalkan kualiti product kami. .
Banyak feedback positive yang kami terima daripada pelanggan pelanggan kami tauu 
.
.
.
.
Whatsapp 0172497510 atau tekan link di bio kami untuk tempahan! 
.
.
 ABAIKAN HASHTAG 
#trustedseller #buttonbadge #buttonbadgemurah #buttonbadgekahwin #buttonbadgemalaysia #buttonbadgemurahmalaysia #tshirtprintingmurah #customtshirt #customtshirtmurah #customtshirtmalaysia #like4like #follow4follow #floor88 #mtq2019 #aswara #tajamkanpena #aswararian #aswaradancecompany #aswarateater #ukm #upm #uia #unikl #unitar #uitm #utm #utp #limkokwing #msu #mmu
FZ PRINTING ENT. - @cetaktshirt_murahh Instagram Profile - inst4gram.com
cetaktshirt_murahh
0

Tengah cari baju custom design ke tu? Tahniah! Korang dah sampai kat Ig yang betul . @cetaktshirt_murahh @cetaktshirt_murahh @cetaktshirt_murahh @cetaktshirt_murahh . Kami menyediakan tshirt printing custom design dengan harga yang murah namun masih

Dataran Merdeka,Kuala Lumpur
Gentle Exfoliating Gel Scrub
.
APA ITU GENTLE EXFOLIATING SCRUB ️Scrub wajah  lembut  dengan  kesan pencerahan  yang  membantu  menyingkirkan  sel kulit  mati. ️Membersih,  menanggalkan  dan  memberi  kelembapan  kepada kulit  agar kekal lembut  dan  licin. ️ Formula  gel yang  melekit  membantu  melembap  dan  menyerikan  wajah. ️Ekstrak  Mulberry  Root  dan  Alpha Arbutin  ditambah  ke  dalam  formulasi  untuk  meminimakan tona wajah tidak  sekata. ️Ekstrak  Mulberry  Root  kaya dengan  antioksidan  semulajadi seperti  antosianin  iaitu sejenis antioksidan  yang  lebih  kuat  berbanding  antioksidan  dalam  buah  lain. Antioksidan  ini dapat membantu  melindungi kulit  dari  efek  radikal bebas serta membantu  memudarkan  noda-noda hitam di wajah dan  membantu  mencerahkan  kulit. ️Alpha Arbutin  berfungsi menghalang  produksi enzim  tirosinase  sehingga tidak  terjadi hiperpigmentasi  seperti  melasma, lentigo  dan  melanosis. ️Juglans Regia (Walnut)  Shell Powder  bertindak  sebagai  agen  scrubbing  bagi menghilangkan kotoran di wajah serta  menyingkirkan  sel kulit  mati secara halus. ️Olive  Oil berfungsi  mengatasi kulit kering  dan  mencegah  jerawat  kerana kandungan  antioksidan yang  terdapat  padanya iaitu  polifenol  dapat  mengeluarkan  racun  dalam  tubuh, serta  mencegah segala  macam  jenis  infeksi. ️Khas untuk  mereka  yang  memiliki  kulit  kering, sensitif &  normal
.
WALKIN : RM36.00 (WM) / RM38.00(EM)
MEMBER : RM32.40 (WM) / RM34.20(EM)
.
#scrub
#sendayutinggi
#facialscrub
#whiteningsoap 
#collagenfacialspray
#flawless
#natural
#skincare
#detox
#produk
#sales
#agentsah
#banknegara
#aswara
#tunaskijang
#kualalumpur
Desa Anggerik Niaga™HQ - @desaanggerikniaga_official Instagram Profile - inst4gram.com
desaanggerikniaga_official
3

Gentle Exfoliating Gel Scrub . APA ITU GENTLE EXFOLIATING SCRUB ️Scrub wajah lembut dengan kesan pencerahan yang membantu menyingkirkan sel kulit mati. ️Membersih, menanggalkan dan memberi kelembapan kepada kulit agar kekal lembut dan

Comments

@zaszpastebychefamirgani Style 🤙🏻

@cermin_explorace_cinta_hq Nak makeup lebih SEMPURNA dan TAK BERCAPUK ?? Jom makeup depan cermin berlampu kami @cermin_explorace_cinta_hq

Siapa yang dah grab Facial Scub With Collagen imej baru ni???
Secara rasminya Facial Scrub With Collagen dah guna packaging baru tau sekarang. Dan agihan stok akan dilakukan secara berperingkat kepada semua outlet2 ST seluruh Malaysia minggu ni. So harap korang bersabar lah ye. Masih mengekalkan formula yang sama iaitu Hydrolyze Collagen, Vitamin B3 & Stearic Acid, so jangan risau kalau kulit tak serasi ke apa sebab tiada yang berubah okay! Ok jOm baca apa kelebihan Facial Scrub With Collagen ni.
.
 Diformulasi dengan butiran manik halus untuk menanggalkan sel kulit mati tanpa menyebabkan hakisan & iritasi pada kulit
 Hydrolyze Collagen & Vitamin B3 berfungsi melembapkan wajah, meningkatkan keanjalan kulit & mencerahkan tona wajah.
 Stearic Acid bertindak menyingkirkan kotoran dari permukaan wajah tanpa menyebabkan kekeringan pada lapisan dermis kulit.
 Kulit menjadi lebih lembut & halus dengan kesan serta-merta selepas penggunaan yang pertama
 Memudahkan proses exfoliasi bintik hitam serta bintik putih.
 Penggunaan yang konsisten membantu memudarkan parut jerawat & jeragat disamping menyekatakan tona wajah terutama selepas terdedah pada cahaya matahari (sunburn).
.
Extra Tips Untuk Rawat Kulit Kusam & Tidak Anjal !! STEP 1: Cuci muka 2 kali sehari dengan Whitening Bar Soap.
STEP 2: Buat proses exfoliation kulit 2-3 kali seminggu dengan menggunakan Facial Scrub With Collagen.
STEP 3: Sembur Collagen Facial Spray setiap kali selepas mencuci wajah 2 kali sehari.
.
Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 )
Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 .
.
#sendayutinggi 
#facialscrubcollagen 
#whiteningsoap 
#collagenfacialspray
#flawless
#natural
#skincare
#detox
#produk
#sales
#agentsah
#banknegara
#aswara
#tunaskijang
#kualalumpur
Desa Anggerik Niaga™HQ - @desaanggerikniaga_official Instagram Profile - inst4gram.com
desaanggerikniaga_official
1

Siapa yang dah grab Facial Scub With Collagen imej baru ni??? Secara rasminya Facial Scrub With Collagen dah guna packaging baru tau sekarang. Dan agihan stok akan dilakukan secara berperingkat kepada semua outlet2 ST seluruh Malaysia minggu ni. So h

Comments

@spirulina.malaysiia Nicee picture akak 👍😍

Siapa nak teman saya malam ni ?
..
..
#shahkedah #shahkorea #shahtripleK #shahKKK #shahkiuttt #shahmanja #korea #kedah #aswara #teater #theatre #manis #molek #peace #manja
محمد شههرول هافيذي - @shahrulhafizi_mn2 Instagram Profile - inst4gram.com
shahrulhafizi_mn2
4

Siapa nak teman saya malam ni ? .. .. #shahkedah #shahkorea #shahtriplek #shahkkk #shahkiuttt #shahmanja #korea #kedah #aswara #teater #theatre #manis #molek #peace #manja

Hati Awak :*
Comments

@shahrulhafizi_mn2 @basuka_amer 👍

@akidjabran @shahrulhafizi_mn2 please jgn lupa follow

Comica CVM-V30 PRO (Video Microphone Super-Cardioid Directional Condenser Camera Microphone with Low-Cut Filter)

Rent : RM20/day (introduction price)
Buy? Contact : wasap.my/60106653553

Main Features:
Low self-noise and low-cut filter & Super anti-interference.

Cold-shoe design with 1/4 thread at the bottom & Shielding effectively electromagnetic interference.

Shake-proof design, largely reduces noise & Apply for most DSLR cameras.

Small and light, easy to install.

2pcs AAA batteries.

#ComicaAudioMY #KedaiStudio #ComicaAudio
Kedai Studio - @kedaistudio Instagram Profile - inst4gram.com
kedaistudio
2

Comica CVM-V30 PRO (Video Microphone Super-Cardioid Directional Condenser Camera Microphone with Low-Cut Filter) Rent : RM20/day (introduction price) Buy? Contact : wasap.my/60106653553 Main Features: Low self-noise and low-cut filter & Super anti-

Kedai Studio
Comments

@kedaistudio #photographer #malaysiaphotography #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malayphotographer #chinesephotographer #indianphotography #indianphotographers #studiolight #studiophotography #studiophoto #studio #studiolighting #uitmlendu #uitmpuncakalam #uitm #puncakalam #malaysiaphotographer #akuyangsnap #saifulnangacademy #saifulnang #usahawanmelayu #PhotographyStudent #aswara

@ifreview Such nice post

Comica CVM-V30 PRO (Video Microphone Super-Cardioid Directional Condenser Camera Microphone with Low-Cut Filter)

Rent : RM20/day (introduction price)
Buy? Contact : wasap.my/60106653553

Main Features:
Low self-noise and low-cut filter & Super anti-interference.

Cold-shoe design with 1/4 thread at the bottom & Shielding effectively electromagnetic interference.

Shake-proof design, largely reduces noise & Apply for most DSLR cameras.

Small and light, easy to install.

2pcs AAA batteries.

#ComicaAudioMY #KedaiStudio #ComicaAudio
Kedai Studio - @kedaistudio Instagram Profile - inst4gram.com
kedaistudio
1

Comica CVM-V30 PRO (Video Microphone Super-Cardioid Directional Condenser Camera Microphone with Low-Cut Filter) Rent : RM20/day (introduction price) Buy? Contact : wasap.my/60106653553 Main Features: Low self-noise and low-cut filter & Super anti-

Kedai Studio
Comments

@kedaistudio #photographer #malaysiaphotography #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malayphotographer #chinesephotographer #indianphotography #indianphotographers #studiolight #studiophotography #studiophoto #studio #studiolighting #uitmlendu #uitmpuncakalam #uitm #puncakalam #malaysiaphotographer #akuyangsnap #saifulnangacademy #saifulnang #usahawanmelayu #PhotographyStudent #aswara

Comica CVM-V30 PRO (Video Microphone Super-Cardioid Directional Condenser Camera Microphone with Low-Cut Filter)

Rent : RM20/day (introduction price)
Buy? Contact : wasap.my/60106653553

Main Features:
Low self-noise and low-cut filter & Super anti-interference.

Cold-shoe design with 1/4 thread at the bottom & Shielding effectively electromagnetic interference.

Shake-proof design, largely reduces noise & Apply for most DSLR cameras.

Small and light, easy to install.

2pcs AAA batteries.

#ComicaAudioMY #KedaiStudio #ComicaAudio
Kedai Studio - @kedaistudio Instagram Profile - inst4gram.com
kedaistudio
1

Comica CVM-V30 PRO (Video Microphone Super-Cardioid Directional Condenser Camera Microphone with Low-Cut Filter) Rent : RM20/day (introduction price) Buy? Contact : wasap.my/60106653553 Main Features: Low self-noise and low-cut filter & Super anti-

Kedai Studio
Comments

@kedaistudio #photographer #malaysiaphotography #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malayphotographer #chinesephotographer #indianphotography #indianphotographers #studiolight #studiophotography #studiophoto #studio #studiolighting #uitmlendu #uitmpuncakalam #uitm #puncakalam #malaysiaphotographer #akuyangsnap #saifulnangacademy #saifulnang #usahawanmelayu #PhotographyStudent #aswara

 GRINDBROS STUDIO 
.
[ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! 
RM30 - 1 HOUR 
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
.

For booking, please call / whatsapp :
0102449069

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah  #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara
JAMMING | RECORDING STUDIO - @grindbros.studio Instagram Profile - inst4gram.com
grindbros.studio
3

GRINDBROS STUDIO . [ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ] . OPERATING HOURS : 5PM - 3AM . PROMOTION! RM30 - 1 HOUR RM50 - 2 HOURS RM100 - 4 HOURS . For booking, please call / whatsapp : 0102449069 Address : F-0

Grindbros Studio
Comments

@femista_shoppe Nice!

3/3

PELANCARAN ZINE GEDEGANG! 
oleh Pengurusan Seni Kreatif Asasi Aswara x SKEMA Press.

8 March 2019

Here are the highlights from the successful launching of majalah #gedegang ! 
#gedegang #asasisenikreatif #majalahasasi #aswara #karyamuda
ASASI ASWARA - @asasi.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
asasi.aswara
0

3/3 PELANCARAN ZINE GEDEGANG! oleh Pengurusan Seni Kreatif Asasi Aswara x SKEMA Press. 8 March 2019 Here are the highlights from the successful launching of majalah #gedegang ! #gedegang #asasisenikreatif #majalahasasi #aswara #karyamuda

Orchestra Hall, ASWARA
Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Holla!  How are u guys??  hope everything is ok  sorry i'm so busy right now. i'm too tired lorh. •
•
•
#beby_farah #beby_doll #aswara #tiktok #artis #musically#teater #viral #style #Asasi #event #music #instafamous #malaysia #explore #meletop #ootd @asasi.aswara #kpop #mixture #ootd #giftreview#astro #malay #shoot  #followforfollow #like #hardrock #maluapabosskurr #model #indonesia @kini.viral #indonesia @motif_stail  @motifviral.official #emp_cover_official
#BB 💕 - @beby_farah Instagram Profile - inst4gram.com
beby_farah
51

Holla! How are u guys?? hope everything is ok sorry i'm so busy right now. i'm too tired lorh. • • • #beby_farah #beby_doll #aswara #tiktok #artis #musically #teater #viral #style #asasi #event #music #instafamous #malaysia #explore #meletop #ootd

Comments

@khair_2r 😀👍🌈💞👍👍

@cuckoobyzul_iskandar Semoga diberkati olehNya 💪💪💪

Today, @kedaistudio studio open as usual. 8am-12am. Whatsaap us at 010 665 3553. Last minute studio light rental. Look good with the brand new Jinbei Lighting bag that can fit 2-3 studio light, 2 light stand & 2 umbrella or 2 softbox.

We have limited unit for JINBEI SPARK III 400W & JINBEI DPE II 400W. The most top sell at our shop.

#KedaiStudio #StudioLight
Firdaus Feeq - @feeqsays Instagram Profile - inst4gram.com
feeqsays
1

Today, @kedaistudio studio open as usual. 8am-12am. Whatsaap us at 010 665 3553. Last minute studio light rental. Look good with the brand new Jinbei Lighting bag that can fit 2-3 studio light, 2 light stand & 2 umbrella or 2 softbox. We have limite

Comments

@feeqsays #uitmlendu #uitmpuncakalam #puncakalam #malaysiaphotographer #akuyangsnap #saifulnangacademy #saifulnang #usahawanmelayu #PhotographyStudent #cosplay #cosplayer #malaysiacosplay #anime #animax #comiccon #comiccon2017 #animangaki #animangaki2016 #animangaki2017 #Sunway #SunwayPyramid #Taylors #TaylorsUniversity #kawai #aswara

Video light paling budget tapi boleh buat kerja?!
Boleh guna untuk shoot video ataupun photo?

wasap.my/60106653553

#KedaiStudio #VideoLight
.
.
.
.
.

#photographer #malaysiaphotography #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malayphotographer #chinesephotographer #indianphotography #indianphotographers #studiolight #studiophotography #studiophoto #studio #studiolighting #uitmlendu #uitmpuncakalam #uitm #puncakalam #malaysiaphotographer #akuyangsnap #saifulnangacademy #saifulnang #usahawanmelayu #PhotographyStudent #aswara
Kedai Studio - @kedaistudio Instagram Profile - inst4gram.com
kedaistudio
0

Video light paling budget tapi boleh buat kerja?! Boleh guna untuk shoot video ataupun photo? wasap.my/60106653553 #kedaistudio #videolight . . . . . #photographer #malaysiaphotography #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malayphotog

Kedai Studio
“..datang akan pergi,lewat kan berlalu, ada kan tiada, bertemu akan berpisah...” - pada sekalian pelajar @asasi.aswara , selamat menempuh minggu akhir dan ujian akhir semester ini. Jangan mengada-ngada, buat yang terbaik dan kasi rembat! Break a leg and all the best untuk anda semua! Rock steady dangdut reggae-reggae! #asasisenikreatif #prosamania #aswara - lagu ‘Sampai Jumpa Lagi’ oleh Endank Soekmati.
Adieyka Zainal - @adieyka_zainal Instagram Profile - inst4gram.com
adieyka_zainal
25

“..datang akan pergi,lewat kan berlalu, ada kan tiada, bertemu akan berpisah...” - pada sekalian pelajar @asasi.aswara , selamat menempuh minggu akhir dan ujian akhir semester ini. Jangan mengada-ngada, buat yang terbaik dan kasi rembat! Break a leg

Comments

@vvn.ndrew Hebat la sir muka kena zoom hahah

@adieyka_zainal @vvn.ndrew 🤪

Pak Wan Midin antara tokoh dari kumpulan Seri Temenggung yang masih memoersembahkan makyung. Permainan perannya cukup tertib bahasa nya pun sedap sekali didengar. Cuba perhati lenggok kiratnya . Indahkan. Ada perbezaan dengan kirat Pak Wahab. Perbezaan ini tidak salah kerana kalau dilihat geraknya tetap jatuh pada hitungan muzik dan jawab lagu yang betul. Video ini adalah persembahan terkini Pak Wan Midin di Riau semasa acara Festival Makyung di sana. Terima  kasih Dr. Patricia Hardwick atas usaha menganjurkan acara ini. Rakaman ini saya petik dari Dinas Kebudayaan Riau. Pak Wan Midin dan isteri, Nisah Mamat pernah mempersembahkan makyung di #aswara dalam program Gema Seni Tradisional #mainmakyung pada Mei 2015 di bawah #putraaswara @putra_aswara #makyung
Che Kem - @che_kem_ Instagram Profile - inst4gram.com
che_kem_
6

Pak Wan Midin antara tokoh dari kumpulan Seri Temenggung yang masih memoersembahkan makyung. Permainan perannya cukup tertib bahasa nya pun sedap sekali didengar. Cuba perhati lenggok kiratnya . Indahkan. Ada perbezaan dengan kirat Pak Wahab. Perbeza

Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan
Comments

@che_kem_ @tradiperkusi sri gunung satu!!! You peran pertama yang nyanyi lagu tu tau

@tradiperkusi @che_kem_ yeye jek.. hahaha..

Doing ur best is better then being the best #aswara
🎭🎤🐬 - @ideeenn Instagram Profile - inst4gram.com
ideeenn
33

Doing ur best is better then being the best #aswara

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@ideeenn @kenapawak thankiuuuuu!!!🤗

@luqx kawkaw do🔥💯

2/3

PELANCARAN ZINE GEDEGANG! 
oleh Pengurusan Seni Kreatif Asasi Aswara x SKEMA Press.

8 March 2019

Here are the highlights from the successful launching of majalah #gedegang !  Photos taken by @aimanonexe

#gedegang #asasisenikreatif #majalahasasi #aswara #karyamuda
ASASI ASWARA - @asasi.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
asasi.aswara
1

2/3 PELANCARAN ZINE GEDEGANG! oleh Pengurusan Seni Kreatif Asasi Aswara x SKEMA Press. 8 March 2019 Here are the highlights from the successful launching of majalah #gedegang ! Photos taken by @aimanonexe #gedegang #asasisenikreatif #majalahasa

Orchestra Hall, ASWARA
Comments

@_aimaniskandar Nama gue gak ada di tag

1/3

PELANCARAN ZINE GEDEGANG! 
oleh Pengurusan Seni Kreatif Asasi Aswara x SKEMA Press.

8 March 2019

Here are the highlights from the successful launching of majalah #gedegang !  Photos taken by @aimanonexe

#gedegang #asasisenikreatif #majalahasasi #aswara #karyamuda
ASASI ASWARA - @asasi.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
asasi.aswara
0

1/3 PELANCARAN ZINE GEDEGANG! oleh Pengurusan Seni Kreatif Asasi Aswara x SKEMA Press. 8 March 2019 Here are the highlights from the successful launching of majalah #gedegang ! Photos taken by @aimanonexe #gedegang #asasisenikreatif #majalahasa

Orchestra Hall, ASWARA
• MUA FOR #titikmengalai2019
.
.
Thank you very much kak @babybaizura and the team for our lovely look. Tidak ketinggalan @eimanstella selaku tukang rakam kitorang. Entah berapa kali rekod ni siap rehearsal 
.
.
Nah, show ada lagi berbaki 2 hari. Mari sama2 kita tengok tarian2 etnik yg ada di Sabah 
.
.
#aswara #jkkn #matic
Kamemah🎙م.ﺫ - @mimahzulkifli Instagram Profile - inst4gram.com
mimahzulkifli
6

• MUA FOR #titikmengalai2019 . . Thank you very much kak @babybaizura and the team for our lovely look. Tidak ketinggalan @eimanstella selaku tukang rakam kitorang. Entah berapa kali rekod ni siap rehearsal . . Nah, show ada lagi berbaki 2 hari. Mar

MaTiC, Tourism Malaysia
Comments

@adamvicco @ainabatrisyiauzma 🤪

@babybaizura @dyg.entertainment @joe91_nathan

Apa sebenarnya yang terjadi kepada Mahsuri? Tragedi benar kisahnya... Kasihan nasib yang menimpa dirinya yang tidak melakukan apa-apa tetapi orang membencinya dengan sebab yang tidak munasabah... #aswara #arts #theatre #performinarts #stage @teater #mahsuri2019 #teatermahsuri #mahsuri2019 #show #musical #magical #tragedy #tragedi #dance #folk #entertainment #fun
Teater Lagenda Mahsuri - @teater_mahsuri Instagram Profile - inst4gram.com
teater_mahsuri
1

Apa sebenarnya yang terjadi kepada Mahsuri? Tragedi benar kisahnya... Kasihan nasib yang menimpa dirinya yang tidak melakukan apa-apa tetapi orang membencinya dengan sebab yang tidak munasabah... #aswara #arts #theatre #performinarts #stage @teater #

Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan
Comments

@peanutcandymurah Saya masih tunggu maklum balas detail sis yg disebut diatas.. Tak sabar Sbb nk bg harga promo ni

 GRINDBROS STUDIO 
.
[ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! 
RM30 - 1 HOUR 
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
.

For booking, please call / whatsapp :
0102449069

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah  #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara
JAMMING | RECORDING STUDIO - @grindbros.studio Instagram Profile - inst4gram.com
grindbros.studio
1

GRINDBROS STUDIO . [ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ] . OPERATING HOURS : 5PM - 3AM . PROMOTION! RM30 - 1 HOUR RM50 - 2 HOURS RM100 - 4 HOURS . For booking, please call / whatsapp : 0102449069 Address : F-0

Grindbros Studio
Comments

@an.drew3592 Assalamualaikum Am Andrew Carpenter from USA , i am an old money collector kindly DM me back if you have the following items for sale duit lama,duit kertas,wang lama,keris,tembaga,cin cin batu and old money antiques we would offer you a better price may allah bless you for going through this message #brunei # Bruneifm #bruneiwedding #Bruneifootball #selangor #perak #Ipoh #sarawak #kedash #Johor#selangor#bruneiroyalfamily#bruneiig Wassap.my/+13364709350

HAPPY HOUR PROMOTION!
 GRINDBROS STUDIO 
.
[ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! 
RM20 - 1 Hour (Happy Hour)
RM30 - 1 HOUR 
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
.

For booking, please call / whatsapp :
0102449069

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah  #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara
JAMMING | RECORDING STUDIO - @grindbros.studio Instagram Profile - inst4gram.com
grindbros.studio
0

HAPPY HOUR PROMOTION! GRINDBROS STUDIO . [ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ] . OPERATING HOURS : 5PM - 3AM . PROMOTION! RM20 - 1 Hour (Happy Hour) RM30 - 1 HOUR RM50 - 2 HOURS RM100 - 4 HOURS . For booking, p

Grindbros Studio
Video light paling budget tapi boleh buat kerja?!
Boleh guna untuk shoot video ataupun photo?

wasap.my/60106653553

#KedaiStudio #VideoLight
.
.
.
.
.

#photographer #malaysiaphotography #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malayphotographer #chinesephotographer #indianphotography #indianphotographers #studiolight #studiophotography #studiophoto #studio #studiolighting #uitmlendu #uitmpuncakalam #uitm #puncakalam #malaysiaphotographer #akuyangsnap #saifulnangacademy #saifulnang #usahawanmelayu #PhotographyStudent #aswara
Kedai Studio - @kedaistudio Instagram Profile - inst4gram.com
kedaistudio
1

Video light paling budget tapi boleh buat kerja?! Boleh guna untuk shoot video ataupun photo? wasap.my/60106653553 #kedaistudio #videolight . . . . . #photographer #malaysiaphotography #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malayphotog

Kedai Studio
Comments

@xtremexccessories 👌

Video light paling budget tapi boleh buat kerja?!
Boleh guna untuk shoot video ataupun photo?

wasap.my/60106653553

#KedaiStudio #VideoLight
.
.
.
.
.

#photographer #malaysiaphotography #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malayphotographer #chinesephotographer #indianphotography #indianphotographers #studiolight #studiophotography #studiophoto #studio #studiolighting #uitmlendu #uitmpuncakalam #uitm #puncakalam #malaysiaphotographer #akuyangsnap #saifulnangacademy #saifulnang #usahawanmelayu #PhotographyStudent #aswara
Kedai Studio - @kedaistudio Instagram Profile - inst4gram.com
kedaistudio
0

Video light paling budget tapi boleh buat kerja?! Boleh guna untuk shoot video ataupun photo? wasap.my/60106653553 #kedaistudio #videolight . . . . . #photographer #malaysiaphotography #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malayphotog

Kedai Studio
Throwback raya show with Mr MD Isyam Swardy..scroll2 tadi terjumpa gambar ni...seorang yang sangat humble,kelakar,komited dengan kerja,berdedikasi,tegas, dan seorang sahabat serta pendengar yang baik..banyak nasihat yang diberikan terutamanya bab agama...alhamdulillah aku dapat cikgu macam cikgu syam...dulu dia ajar aku gitar dari aku zero..sekarang dia ajar aku meleper..heheh...terima kasih cikgu...semoga diberkati usia murah rezekinya..Amin Allahumma Amin... #insta 
#instagramers 
#vsco 
#musicianlife 
#guitarist 
#cikgu 
#anakmurid 
#akusayangcikguakuni
#aswara
Haziq Amirul - @haziq.amirul.92 Instagram Profile - inst4gram.com
haziq.amirul.92
0

Throwback raya show with Mr MD Isyam Swardy..scroll2 tadi terjumpa gambar ni...seorang yang sangat humble,kelakar,komited dengan kerja,berdedikasi,tegas, dan seorang sahabat serta pendengar yang baik..banyak nasihat yang diberikan terutamanya bab aga

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in Aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

Japanese Classics 2019 are held in aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewrittingandfilm #2019
JAPANESE CLASSIC 2019 - @japanclassic.aswara Instagram Profile - inst4gram.com
japanclassic.aswara
0

Japanese Classics 2019 are held in aswara at Pawagam Jalan Ampas ,3rd Floor for 3 DAYS!!! come and join if you guys are free to watch a Japanese Classical Film. Any informations, just hit me on my DM!#aswara #japaneseassicalfilm #facultyofcreativewri

ALHAMDULILLAH.. TAHNIAH JUTA2 utk adik saya @ninimhmd kerana berjaya dapat Anugerah Dekan ..
.
.
moga selalu berjaya. jadi org seni mmg banyak kena duri, kena pandai asingkan mana duri, mana bukan.
.
.
yang pasti niat belajar utk berjaya & membahagiakn diri, mak bapak & keluarga tercapai.. masih jauh lagi. kena tabah & sabar.. In Sha Allah.️
Official_YASIRMOHAMAD - @official_yasirmohamad Instagram Profile - inst4gram.com
official_yasirmohamad
3

ALHAMDULILLAH.. TAHNIAH JUTA2 utk adik saya @ninimhmd kerana berjaya dapat Anugerah Dekan .. . . moga selalu berjaya. jadi org seni mmg banyak kena duri, kena pandai asingkan mana duri, mana bukan. . . yang pasti niat belajar utk berjaya & membahagia

Orchestra Hall, ASWARA
Comments

@official_yasirmohamad 💪🏼💪🏼👍🏻🤲🏻

@official_yasirmohamad #aswara