#cuckoomalaysia
Advertisement
Kenapa Cuckoo?
======================
Selain harga serendah RM75.47 bulanan, cheapest in the market dengan beri jaminan:

1) Stainless Steel Water Tank 
Jaminan tidak karat malah selamat digunakan.

2) Fastest auto refill tank (1Litre in 1Minute)
Tak perlu risau tank kecil konon cepat kosong lambat nak penuh balik. 

3) Mineral Rich Alkaline Water
CUCKOO’s mild-alkaline water has an average pH level of 7.3 to 7.9.

4) Nano Positive Filtration System
Eliminates 99.99% bacteria and viruses.

Tingkatkan kualiti hidup, jom minum air yang sihat dan bersih. Saya boleh uruskan permohonan sampai siap pasang, FREE je:

www.wasap.my/60173018751
www.wasap.my/60173018751
www.wasap.my/60173018751

#Cuckoo #cuckoomalaysia #beyondstandard
Cuckoo Republic - @cuckoorepublic Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoorepublic
0

Kenapa Cuckoo? ====================== Selain harga serendah RM75.47 bulanan, cheapest in the market dengan beri jaminan: 1) Stainless Steel Water Tank Jaminan tidak karat malah selamat digunakan. 2) Fastest auto refill tank (1Litre in 1Minute) Tak

Syifa nak throwback pemenang Bintang Cuckoo Paling Gempak masa konsert akhir Gegar Vaganza malam semalam.

Congrats untuk Zamani menang Bintang Cuckoo buat kali ke 3 dan dapat bawa balik penapis air paling canggih dalam Malaysia, Prince Top! Dah lah colour pink, tak ada tangki pula tu. Letak dalam bilik tidur pun onz juga kan. Tak payah pergi dapur nak minum air.
___
#gegarvaganza2018 #cuckoomalaysia #cuckooxgegarvaganza #bintangcuckoo #bintangcuckoopalinggempak
Cuckoo 1 Malaysia - @cuckoomadamepoh Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoomadamepoh
0

Syifa nak throwback pemenang Bintang Cuckoo Paling Gempak masa konsert akhir Gegar Vaganza malam semalam. Congrats untuk Zamani menang Bintang Cuckoo buat kali ke 3 dan dapat bawa balik penapis air paling canggih dalam Malaysia, Prince Top! Dah lah

Induction Cooker ni kalau harga pasaran jenama lain lebihkurang Rm5000++ dan Tunai Sahaja.

Tapi di Cuckoo ada Sewabeli (termasuk service dan warranti) bermula dari
Rm100 x 5 tahun
Rm120 x 4 tahun
Rm140 x 3 tahun
Rm160 x 2 tahun setengah
Rm180 x 2 tahun
Rm200 x 1 tahun setengah

Kenapa? Tak percaya?siap dapat free gift KYNDELL COOKWARE bernilai RM1200 

#teamKakShanu #CUCKOOBeyondStandards #cuckoomalaysia #induction
Mrs. Shaqlihaziquetaz - @mrs._shaqlihaziquetaz Instagram Profile - inst4gram.com
mrs._shaqlihaziquetaz
0

Induction Cooker ni kalau harga pasaran jenama lain lebihkurang Rm5000++ dan Tunai Sahaja. Tapi di Cuckoo ada Sewabeli (termasuk service dan warranti) bermula dari Rm100 x 5 tahun Rm120 x 4 tahun Rm140 x 3 tahun Rm160 x 2 tahun setengah Rm180 x 2 ta

Kalau cmodel, function die tapis udara kotor n bebaskan udara bersih..yg ni kau boleh pilih nak berapa tahun,ikut bajet kau.

Cmodel with humidifier mmg kontrak 3 tahun, rm120 sebulan. And function terbaru dia akan buat udara moist sikit..means jadi sejuk sikit la..kalau rumah aircond, sesuai sgt ade humidifier ni..n function utama still tapis udara dismping melembapkan.. Kalau b model cordless, die takde wayar. Means kalau ko nk sorong dekat mana2 tempat pun boleh. Nk letak dlm kereta sedabak besar pun boleh. Sbb die xde wayar. Cuma kena caskan dlu dia 3jam, n die tahan smpai 8jam penggunaaan.. die cover ruangan yg besar.. #cuckoomalaysia 
#cuckooseluruhmalaysia
Shanie Liy - @shanieyliy Instagram Profile - inst4gram.com
shanieyliy
0

Kalau cmodel, function die tapis udara kotor n bebaskan udara bersih..yg ni kau boleh pilih nak berapa tahun,ikut bajet kau. Cmodel with humidifier mmg kontrak 3 tahun, rm120 sebulan. And function terbaru dia akan buat udara moist sikit..means jadi

Advertisement
Air paip kotor dengan karat dan air tanah?

Dalam rumah penuh habuk?

Jadi, mana satu pilihan anda?

#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoobyjay #jayhuzaifah #penapisair #penapisudara #airpurifier #waterpurifier
Cuckoo by Huzaifah - @cuckoobyhuzaifah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyhuzaifah
0

Air paip kotor dengan karat dan air tanah? Dalam rumah penuh habuk? Jadi, mana satu pilihan anda? #cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoobyjay #jayhuzaifah #penapisair #penapisudara #airpurifier #waterpurifier

Johor
Advertisement
Pening bila anak merengek nak susu botol tapi air panas takda
.
Tetamu datang mengejut tak sempat nak masak air panas
.
Selalu bila nak buat air kopi, kena tunggu air panas dulu baru dapat minum

Pernah tak ada situasi macam ni?
.
Senang je.. pasang 1 Cuckoo dirumah. Bila-bila masa je air panas tersedia untuk apa jua keadaan
.
NAK PASANG CUCKOO?
Whatsapp : 016.983.0703
Atau tekan link di bio.

#cuckoomalaysia #cuckooputrajaya #cuckooselangor #cuckookl #cuckookelantan #cuckookedah #cuckooperak #cuckoojohor #cuckoomelaka #cuckoopahang #cuckoomurah #cuckooagent #cuckooipoh #cuckookuantan #cuckoolangkawi #cuckoopromosi #cuckooterengganu #cuckooshahalam #cuckoosabah #cuckoosarawak #cuckooreadystock #cuckoosiappasang #cuckoojimat #barangikea #decorumah #ikeamalaysia #cuckoopetalingjaya #cuckookemaman #cuckookotabharu #cuckooampang
Cuckoo Malaysia for everyone - @cuckoo_4everyone Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo_4everyone
0

"Pening bila anak merengek nak susu botol tapi air panas takda" . "Tetamu datang mengejut tak sempat nak masak air panas" . "Selalu bila nak buat air kopi, kena tunggu air panas dulu baru dapat minum" Pernah tak ada situasi macam ni? . Senang je.. p

Humidifier ni untuk bagi kelembapan. Sbb malaysia kering dan panas. So utk lembabkan kulit

Ada org tidur pakai kipas. Ada yg pakai air cond. So air cond akan keringkan lagi kulit kita *Prospek c+*
Utk org yg duduk dlm keadaan ber aircond. *Mcm mana c+ ni berfungsi?*
Ada tangki air dekat tepi. Jangan masukkan bendasing selain air e.g essential oil. Lagi bagus letak air bertapis supaya AP bebas dr logam berat. N sbb dia ada humidification filter. Sbb tu x boleh letak selain air
 air yg dah tuang dalam tank tadi akan jatuh ke bawah n lalu wick. kipas tu akan buat air jd particle lg halus dan x basahkan kawasan sekitar *Benefit*
Boleh avoid cold n flu. Mcm mana lembab boleh avoid flu? Sbb AP sdiri brfungsi utk segarkan keadaan n serap debu n habuk
Lembabkan rambut n kulit kepala
Kulit kucing jd lebih cantik n happy 
Sesuai utk perabot kayu mcm jati. Perabot kayu kalau kering lama2 dia akan pecah/crack Coverage area sama mcm c model
Air 2.5 liter. Ada indicator level
Ada water tank
Ada humidification filter
Boleh set humidity level yg kita nak ikut keadaan semasa
Ada ultra 2.5 filter. Dia boleh tapis debu n habuk2 yg lebih halus www.wasap.my/+60167151258/CuckooLove
www.wasap.my/+60167151258/CuckooLove
www.wasap.my/+60167151258/CuckooLove

#UsahawanCuckoo  #cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoo #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #penapisair #penapisudara #waterfilter #waterpurifier #airpurifier #sayajualpenapisair  #CuckooSendayan #CuckooNegeriSembilan #CuckooSegambut #CuckooSeremban #CuckooNilai #CuckooEnstek #penjualcuckoo #HusnazaraHotshots
Suhaila Binti Musa - @cikpuansuhailamusa Instagram Profile - inst4gram.com
cikpuansuhailamusa
0

Humidifier ni untuk bagi kelembapan. Sbb malaysia kering dan panas. So utk lembabkan kulit Ada org tidur pakai kipas. Ada yg pakai air cond. So air cond akan keringkan lagi kulit kita *Prospek c+* Utk org yg duduk dlm keadaan ber aircond. *Mcm mana

Sebab yang paling sebab kenapa penapis air 3 suhu perlu ada di rumah 
.
Lagi2 untuk mak2 yang ada anak kecik..nak panaskan susu,buat susu and pling best mandikan baby dgn air cuckoo.
.
Ape beza nya penapis air CUCKOO dengan penapis air lain?air CUCKOO mengandungi mineral yang baik dan beralkali ringan dengan pH terbaik iaitu 7.5.bukan setakat air kosong sahaja
.
PM saya untuk dapatkan penapis air dengan tangki keluli tahan karat dengan cuckoo.. 011 10160808
011 10160808
011 10160808

#UsahawanCuckoo  #cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoo #trustedagentcuckoo #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #penapisair #penapisudara #waterfilter #waterpurifier #airpurifier #sayajualpenapisair #sayajualcuckoo #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooKL #CuckooSegambut #CuckooKepong #CuckooNilai #CuckooDengkil
Agent Cuckoo - @cuckoo_humairah Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo_humairah
0

Sebab yang paling sebab kenapa penapis air 3 suhu perlu ada di rumah . Lagi2 untuk mak2 yang ada anak kecik..nak panaskan susu,buat susu and pling best mandikan baby dgn air cuckoo. . Ape beza nya penapis air CUCKOO dengan penapis air lain?air CUCKO

Bila anda positif.. Hasilnya positif.. Seorg Executive saya En rahim di cuckoo dlm 3 bulan achieve sampai Rm11k. 
Penghijrahan drpd Ex company biru. En rahim buktikan bersama saya dan leader En Zhafir Arbi yg Cuckoo mmg boleh untung. 
NCO dan CEO mengatakan 2018 adalah Big Year Cuckoo. Menjelang tahun 2019 lg 1bulan lebih. Cuckoo will be bigger than before. 
Trust me, waktu terbaik utk join Cuckoo ialah sebelum 2018. Tahun 2019 ialah waktu utk menuai hasil. Cuckoo akan lakukan sesuatu yg menguntungkan. 
Kenalan baru sy Pn Dina Rosman baru sahaja join. Berjaya buktikan bahawa suri rumah boleh come out with that amount of income. Saya tahu team saya akan pergi jauh selagi follow step by step. 
Jangan berhenti selagi tak dapat. Jom rakan rakan saya. Ingat 2018 masih lg kita bole create satu janakuasa utk maju. 
Apa org lain akan kata? Mereka berhak berkata, kita hanya perlu bertindak sahaja dan tunjuk kpd mereka yg berkata2 itu 
Join kami : whatsapp : 0179912293 
#penapisairmurah #penapisaircuckoo #gegarvaganza2018 #jual #jualan #jualmurah #jualbeli #bazarpaknil #sayajual #bisnesonline #igersmalaysia #igersmy #iphonemurah #vscomalaysia #motifviral #astrogempak #instagram #like #follow #repost #usahawancuckoo #cuckoomalaysia
Syafihq Hafiez - @syaf_hafiez Instagram Profile - inst4gram.com
syaf_hafiez
0

"Bila anda positif.. Hasilnya positif.." Seorg Executive saya En rahim di cuckoo dlm 3 bulan achieve sampai Rm11k. Penghijrahan drpd Ex company biru. En rahim buktikan bersama saya dan leader En Zhafir Arbi yg Cuckoo mmg boleh untung. NCO dan CEO m

Alhamdulillah siap pemasangan ICON di rumah customer petang tadi. Terima kasih Puan Nuraleen dari Bidor,Perak kerana percaya dan beli dengan saya. 

Ada lagi kawan2 IG yang nak pasang penapis air Cuckoo? Atau boleh bagi tau ahli keluarga,kawan2 dan jiran .

Whatsapp : 01934363837 @ klik link di bawah 
http://penapisaircuckooluckystar.wasap.my

#cuckooluckystar #cuckoomalaysia #penapisairmurah #gegarvaganza2018
Cuckoo Lucky Star - @cuckooluckystar Instagram Profile - inst4gram.com
cuckooluckystar
0

Alhamdulillah siap pemasangan ICON di rumah customer petang tadi. Terima kasih Puan Nuraleen dari Bidor,Perak kerana percaya dan beli dengan saya. Ada lagi kawan2 IG yang nak pasang penapis air Cuckoo? Atau boleh bagi tau ahli keluarga,kawan2 dan j

MALAMNI TOPIK 9
.
.
Hehe sape yang nak tahu topin ape ni.. Hahahha, kenelah masuk kelas ok.. Klik je link kt atas tu haaa
.
Coach Roy +601155062105 #teambeliahealthy #youthpower #teamkurussihatmalaysia

#teamojahamdan #2018 #insta #instagram #video #puo #politeknikmalaysia #repost #videolawakwarna #viral #share #Facebook #diet #kurussihatmalaysia #malaysia #kl #fit #cr7 #fitness #lawakhambar #cuckoo #cuckoomalaysia
YOUR WEIGHT YOUR FUTURE 💪 - @fzroy_ Instagram Profile - inst4gram.com
fzroy_
0

"MALAMNI TOPIK 9" . . Hehe sape yang nak tahu topin ape ni.. Hahahha, kenelah masuk kelas ok.. Klik je link kt atas tu haaa . Coach Roy +601155062105 #teambeliahealthy #youthpower #teamkurussihatmalaysia #teamojahamdan #2018 #insta #instagram #video

Tag your housemate ️
Top&Trusted CUCKOO Agent - @choosecuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
choosecuckoo
8

Tag your housemate ️

Comments

@theallabox.nufa 👍🏻

@zahintravel Lovely ❤

I’m your best Cuckoo agent 🤗

Kalau nak tahu apa yang PERCUMA sampai 8 tu, nak tahu macamana nak dapat semua percuma tu, haa cepat2 whatsapp saya 011 2765 1007. Saya boleh explain from A-Z
Top&Trusted CUCKOO Agent - @choosecuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
choosecuckoo
4

I’m your best Cuckoo agent 🤗 Kalau nak tahu apa yang PERCUMA sampai 8 tu, nak tahu macamana nak dapat semua percuma tu, haa cepat2 whatsapp saya 011 2765 1007. Saya boleh explain from A-Z

Comments

@choosecuckoo #bintangcuckoo #cuckoobatupahat #cuckoosegamat #cuckoolabis #cuckoogemas #cuckootangkak #cuckookluang #cuckooseremban #cuckooipoh #cuckooshahalam #cuckoobangi

@choosecuckoo Whatsapp 011 2765 1007 untuk tempahan, penghantaran dan pemasangan produk Cuckoo (water filter 💧 / air purifier 💨)

IRIS TOP MEMUDAHKAN‼
.
.
Yeyy!! Selesai dah pemasangan penapis air Cuckoo, di Mukah 

Iris Top pilihan buat keluarga kecik Cikgu Nass dan suaminya 
.
.
Katanya senangla En Suami nak minum air ais lepas ni.. tekan ja terus dapat teguk air ais.. tak payah sibuk penat2 nak simpan dalam peti ais buat stock hehe 

Nak buat susu anak pun sangat senang! Less than 30 saat dah siap dah bancuh susu anak2 
.
.
Ada yang berada di Mukah?? Nak pasang Cuckoo di rumah? 
Jom cepat roger sya ya .. sya uruskan pendaftaran untuk pemasangan PERCUMA seluruh Malaysia 

Hujung jari sejaaaa uolsss 🤗
.
.
Tekan link  http://cuckoomalaysiastokis.wasap.my (terus ke ruangan whatsapp) untuk tempahan segera! madeline_Natural Executive Cuckoo Malaysia
#amazingmiracles 
#the14daychallenge 
#DME #cuckooselangor #cuckookelantan #cuckoosarawak #cuckoomalaysia #waterfilter #waterpurifier #penapisudara #airfilter #airpurifier #cuckoocash #nohiddencharge #pelancuckoo #fusiontop #kingtop #iris #penapisair #jualanmurah #shopee #lazada #11dot11sales #jualanhujungtahun #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy
NaturalExecutiveCuckooMalaysia - @madelinelimbang Instagram Profile - inst4gram.com
madelinelimbang
2

IRIS TOP MEMUDAHKAN‼ . . Yeyy!! Selesai dah pemasangan penapis air Cuckoo, di Mukah Iris Top pilihan buat keluarga kecik Cikgu Nass dan suaminya . . Katanya senangla En Suami nak minum air ais lepas ni.. tekan ja terus dapat teguk air ais.. tak pa

Comments

@igjualbelifollowers Okee, Cek kami yaa,,

@royani_arsita Sallam sukses 😆

Ada yg sedang usha2 dapur gas?mau tukar yg lama tu? apa kata try INDUCTRIO CUCKOO.. lebih BAGUS dan BERKUALITI .. Plg best boleh bayar ansuran..serendah RM100 utk tempoh 5 tahun.. Tapi.

Selepas 3 tahun kalau tak berkenan dihati? dah bosan pakai? boleh pulangkan bosku.. hihi.. Tidak mau la pulangkan..mau jadi HAK MILIK sendiri. Boleh juga.. jgn risau.. cuma perlu teruskan byr smpi tahun ke 5 shja.. Free servis lagi tau.

Berminat?
whatsapp 0138107782.

#trustedseller #agencuckoo #cuckoomalaysia #seluruhmalaysia #rozicuckoo #Avasiteam #cuckoomalaysia #inductioncooking
CUCKOO by Rozi - @rozicuckooagent Instagram Profile - inst4gram.com
rozicuckooagent
0

Ada yg sedang usha2 dapur gas?mau tukar yg lama tu? apa kata try INDUCTRIO CUCKOO.. lebih BAGUS dan BERKUALITI .. Plg best boleh bayar ansuran..serendah RM100 utk tempoh 5 tahun.. Tapi. Selepas 3 tahun kalau tak berkenan dihati? dah bosan pakai? bol

IRIS TOP MEMUDAHKAN‼
.
.
Yeyy!! Selesai dah pemasangan penapis air Cuckoo, di Mukah 

Iris Top pilihan buat keluarga kecik Cikgu Nass dan suaminya 
.
.
Katanya senangla En Suami nak minum air ais lepas ni.. tekan ja terus dapat teguk air ais.. tak payah sibuk penat2 nak simpan dalam peti ais buat stock hehe 

Nak buat susu anak pun sangat senang! Less than 30 saat dah siap dah bancuh susu anak2 
.
.

Saya uruskan pendaftaran untuk pemasangan PERCUMA seluruh Malaysia 

Hujung jari sejaaaa uolsss 🤗
.
.
Tekan link www.wasap.my/60138867975/cuckoo (terus ke ruangan whatsapp) untuk tempahan segera!

#amazingmiracles 
#the14daychallenge 
#DME #cuckoo #cuckoosarawak
Cuckoosarawak - @cuckoosarawakic Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoosarawakic
2

IRIS TOP MEMUDAHKAN‼ . . Yeyy!! Selesai dah pemasangan penapis air Cuckoo, di Mukah Iris Top pilihan buat keluarga kecik Cikgu Nass dan suaminya . . Katanya senangla En Suami nak minum air ais lepas ni.. tekan ja terus dapat teguk air ais.. tak pa

Comments

@cuckoosarawakic #cuckoo #cuckoosarawak #cuckoomalaysia #waterfilter #waterpurifier #penapisudara #airfilter #airpurifier #cuckoocash #nohiddencharge #pelancuckoo #fusiontop #kingtop #iris #penapisair #jualanmurah #shopee #lazada #11dot11sales #jualanhujungtahun #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy

@iqa_sweet__07 Hai, kalau ada masa, jangan lupa singgah di ig shop iqa ye.. tq😍

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah berkali-kali ustaz mengucapkan syukur bila mana dia melihat King Stand berdiri dalam Madrasah beliau. .
Moga memberi manfaat buat semua anak² murid yang menuntut ilmu di Madrasah Darul Maghfirah katanya. Aaaamin.
.
Ingin mewakafkan atau ingin memiliki untuk kediaman sendiri. Boleh contact ummi:
http://www.wasap.my/60176809424
http://www.wasap.my/60176809424
http://www.wasap.my/60176809424

#UsahawanCuckoo
#oyadecuckoo
#cuckoobeyondstandards
#cuckoofriend2019
#cuckoocombo
#CuckoosponsorGGV5
#cuckooviral
#penapisaircuckoo
#penapisudaracuckoo
#cuckoowaterfilter
#cuckooairfilter
#airbersih
#sayangkeluarga
#cuckoomalaysia
#cuckooclub
#cuckooselangor
#cuckoomalaysia
Sarahatika Zaman - @sarahatika Instagram Profile - inst4gram.com
sarahatika
1

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah berkali-kali ustaz mengucapkan syukur bila mana dia melihat King Stand berdiri dalam Madrasah beliau. . Moga memberi manfaat buat semua anak² murid yang menuntut ilmu di Madrasah Darul Maghfirah katanya. Aaaa

Comments

@bigapple_eduworld 😃😃😃😃

Drink without worry! CUCKOO Water Purifiers and all its filters are halal-certified. Enjoy clean and healthy drinking water with CUCKOO every day!
.
️TANPA DEPOSIT.
️TIADA CAJ PENDAFTARAN.
️PEMASANGAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA.
️WARRANTY & SERVICE SEPANJANG TEMPOH SEWA BELI.

NAK PASANG CUCKOO?
Whatsapp : 016.983.0703
Atau tekan link di bio.

#cuckoomalaysia #cuckooputrajaya #cuckooselangor #cuckookl #cuckookelantan #cuckookedah #cuckooperak #cuckoojohor #cuckoomelaka #cuckoopahang #cuckoomurah #cuckooagent #cuckooipoh #cuckookuantan #cuckoolangkawi #cuckoopromosi #cuckooterengganu #cuckooshahalam #cuckoosabah #cuckoosarawak #cuckooreadystock #cuckoosiappasang #cuckoojimat #barangikea #decorumah #ikeamalaysia #cuckoopetalingjaya #cuckookemaman #cuckookotabharu #cuckooampang
Cuckoo Malaysia for everyone - @cuckoo_4everyone Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo_4everyone
0

Drink without worry! CUCKOO Water Purifiers and all its filters are halal-certified. Enjoy clean and healthy drinking water with CUCKOO every day! . ️TANPA DEPOSIT. ️TIADA CAJ PENDAFTARAN. ️PEMASANGAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA. ️WARRANTY & SERVICE SEP

MENCARI PENAPIS AIR BAJET BAWAH RM100 SEBULAN
 Maksimum kontrak 5 tahun jeeeee. 
Kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah.  Kalau sebulan RM98

Bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi RM3.26 je

Dapat air mineral unlimited. Boleh togak sampai kembung perut macam ikan buntal  Beli air mineral kat kedai dapat 1.5 liter je okayhhhhh. Tu pun belum sehari dah habis  . 🆓 PERCUMA YURAN PENDAFTARAN SEBANYAK RM265
.
🆓 PERCUMA KOS PEMASANGAN
.
🆓 PERCUMA KOS PENGHANTARAN
.
🆓 PERCUMA SERVIS DAN WARANTI SEPANJANG 5 TAHUN
.
🆓 PERCUMA KOS PEMINDAHAN SEPANJANG 5 TAHUN

Anda boleh buat tempahan secara ONLINE! Sit back dan relax biar saya uruskan semua!
.

Hanya salinan IC dan Kad Debit/Kad Kredit Depan diperlukan. 100% cashless transaction. 
Bank statement tidak diperlukan. .

Dalam masa 7 hari bekerja, penapis air Cuckoo akan selamat siap dipasang di rumah anda 
.

No hidden charge.
No hidden cost. 
We are more than happy to serve you!
.

Boleh pasang satu Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Bagaimana nak register?
.

Jom order penapis udara cuckoo dengan Iman, Natural Executive Cuckoo Malaysia ️
Klik link whsap Di bio .
Nurul Iman
0182998760
Natural Executive Cuckoo Malaysia ️
.
 #cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoo #trustedagentcuckoo #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #penapisair #penapisudara #waterfilter #waterpurifier #airpurifier #sayajualpenapisair #sayajualcuckoo #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooKL #CuckooSegambut #CuckooKepong #CuckooNilai #CuckooDengkil #CuckooJenjarom #CuckooCyberjaya #CuckooPutrajaya
#cuckoobeyondstandards #servicemusthavestandards
🌟PROMO PRICE:BEYOND STANDARD🎁 - @cuckooonline.malaysia Instagram Profile - inst4gram.com
cuckooonline.malaysia
0

MENCARI PENAPIS AIR BAJET BAWAH RM100 SEBULAN Maksimum kontrak 5 tahun jeeeee. Kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah. Kalau sebulan RM98 Bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi RM3.26 je Dapat air mineral unlim

MENCARI PENAPIS AIR BAJET BAWAH RM100 SEBULAN
 Maksimum kontrak 5 tahun jeeeee. 
Kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah.  Kalau sebulan RM98

Bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi RM3.26 je

Dapat air mineral unlimited. Boleh togak sampai kembung perut macam ikan buntal  Beli air mineral kat kedai dapat 1.5 liter je okayhhhhh. Tu pun belum sehari dah habis  . 🆓 PERCUMA YURAN PENDAFTARAN SEBANYAK RM265
.
🆓 PERCUMA KOS PEMASANGAN
.
🆓 PERCUMA KOS PENGHANTARAN
.
🆓 PERCUMA SERVIS DAN WARANTI SEPANJANG 5 TAHUN
.
🆓 PERCUMA KOS PEMINDAHAN SEPANJANG 5 TAHUN

Anda boleh buat tempahan secara ONLINE! Sit back dan relax biar saya uruskan semua!
.

Hanya salinan IC dan Kad Debit/Kad Kredit Depan diperlukan. 100% cashless transaction. 
Bank statement tidak diperlukan. .

Dalam masa 7 hari bekerja, penapis air Cuckoo akan selamat siap dipasang di rumah anda 
.

No hidden charge.
No hidden cost. 
We are more than happy to serve you!
.

Boleh pasang satu Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Bagaimana nak register?
.

Jom order penapis udara cuckoo dengan Iman, Natural Executive Cuckoo Malaysia ️
Klik link whsap Di bio .
Nurul Iman
0182998760
Natural Executive Cuckoo Malaysia ️
.
 #cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoo #trustedagentcuckoo #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #penapisair #penapisudara #waterfilter #waterpurifier #airpurifier #sayajualpenapisair #sayajualcuckoo #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooKL #CuckooSegambut #CuckooKepong #CuckooNilai #CuckooDengkil #CuckooJenjarom #CuckooCyberjaya #CuckooPutrajaya
#cuckoobeyondstandards #servicemusthavestandards
🌟PROMO PRICE:BEYOND STANDARD🎁 - @cuckooonline.malaysia Instagram Profile - inst4gram.com
cuckooonline.malaysia
0

MENCARI PENAPIS AIR BAJET BAWAH RM100 SEBULAN Maksimum kontrak 5 tahun jeeeee. Kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah. Kalau sebulan RM98 Bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi RM3.26 je Dapat air mineral unlim

MENCARI PENAPIS AIR BAJET BAWAH RM100 SEBULAN
 Maksimum kontrak 5 tahun jeeeee. 
Kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah.  Kalau sebulan RM98

Bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi RM3.26 je

Dapat air mineral unlimited. Boleh togak sampai kembung perut macam ikan buntal  Beli air mineral kat kedai dapat 1.5 liter je okayhhhhh. Tu pun belum sehari dah habis  . 🆓 PERCUMA YURAN PENDAFTARAN SEBANYAK RM265
.
🆓 PERCUMA KOS PEMASANGAN
.
🆓 PERCUMA KOS PENGHANTARAN
.
🆓 PERCUMA SERVIS DAN WARANTI SEPANJANG 5 TAHUN
.
🆓 PERCUMA KOS PEMINDAHAN SEPANJANG 5 TAHUN

Anda boleh buat tempahan secara ONLINE! Sit back dan relax biar saya uruskan semua!
.

Hanya salinan IC dan Kad Debit/Kad Kredit Depan diperlukan. 100% cashless transaction. 
Bank statement tidak diperlukan. .

Dalam masa 7 hari bekerja, penapis air Cuckoo akan selamat siap dipasang di rumah anda 
.

No hidden charge.
No hidden cost. 
We are more than happy to serve you!
.

Boleh pasang satu Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Bagaimana nak register?
.

Jom order penapis udara cuckoo dengan Iman, Natural Executive Cuckoo Malaysia ️
Klik link whsap Di bio .
Nurul Iman
0182998760
Natural Executive Cuckoo Malaysia ️
.
 #cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoo #trustedagentcuckoo #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #penapisair #penapisudara #waterfilter #waterpurifier #airpurifier #sayajualpenapisair #sayajualcuckoo #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooKL #CuckooSegambut #CuckooKepong #CuckooNilai #CuckooDengkil #CuckooJenjarom #CuckooCyberjaya #CuckooPutrajaya
#cuckoobeyondstandards #servicemusthavestandards
🌟PROMO PRICE:BEYOND STANDARD🎁 - @cuckooonline.malaysia Instagram Profile - inst4gram.com
cuckooonline.malaysia
0

MENCARI PENAPIS AIR BAJET BAWAH RM100 SEBULAN Maksimum kontrak 5 tahun jeeeee. Kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah. Kalau sebulan RM98 Bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi RM3.26 je Dapat air mineral unlim

5 SEBAB KENAPA PERLU PASANG CUCKOO DI RUMAH ANDA
.
1. Nak air panas , TEKAN JE
2. Nak air sejuk, TEKAN JE
3. Suami Nak Kopi panas, TEKAN JE
4. Tetamu datang rumah, TEKAN JE
5. Tak perlu tunggu lama untuk masak air panas, TEKAN JE
.
BANYAK YG PERCUMA TAHU TAK
# percuma daftar & pemasangan
# percuma service 5 tahun
# percuma tukar filter 5 tahun
# xperlu payslip
# xperlu bank statement
.
Klik Link Dibawah untuk dapatkan detail lanjut berkenaan Produk dan Catalog Cuckoo.
.
Jika ada apa-apa pertanyaan tentang penapis air cuckoo.. Sila klik link di bawah, saya akan menjawab segala persoalan anda..
.
www.wasap.my/60145411951/penapisaircuckoo
.
.
.
#penapisair #penapisaircuckoo #cuckoomalaysia #cuckoopahang #cuckoojerantut #cuckoojengka #cuckoopuchong #cuckoomelaka #cuckoomuar #cuckooseremban #cuckooputrajaya #cuckookuantan #cuckoojohorbahru #agentwanted #
Cuckoo Malaysia - @cuckoo_malaysia_23 Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo_malaysia_23
0

5 SEBAB KENAPA PERLU PASANG CUCKOO DI RUMAH ANDA . 1. Nak air panas , TEKAN JE 2. Nak air sejuk, TEKAN JE 3. Suami Nak Kopi panas, TEKAN JE 4. Tetamu datang rumah, TEKAN JE 5. Tak perlu tunggu lama untuk masak air panas, TEKAN JE . BANYAK YG PERCUMA

*** AIR TULEN BERMINERAL DIRUMAH ANDA ***
[ Coway Ombak CHP-7310R terbaru khas untuk rakyat Malaysia ] ️ Penghasilan air mineral berkualiti.
️ Tetapan suhu air dari 50 kombinasi. ️ Tangki simpanan air sebesar 13.5 L
️ Tangki air panas terbesar 3.4 Liter
️ Service setiap 2 bulan (5 tahun)
️ Full warranty (5 tahun) ️ Keran/Faucet cuci Sayur ️ RM4.66 sehari saja
️ Digital display setting yang canggih
️ Pensterilan UV
*******************************************
Sempena pelancaran, tiada sebarang yuran pendaftaran
.
*******************************************
Untuk tempahan pemasangan tidak perlu bayar tunai sekarang. 
Tempah dulu bayar kemudian.
.
▶️ CTOS dan CRISS pon layak pohon.
▶️ Tanpa slip gaji.
▶️ 18 Tahun ke atas.
.
********************************************
Special jika tempah sekarang, anda layak menerima Mineral Filter PERCUMA selama 6 bulan. .
Tunggu apa lagi ! Call / whatsApp sekarang
.
www.wasap.my/60168784337/ombak
  0168784337
  0168784337
.
#coway
#cowaymalaysia #cowaymalaysia #cuckoo #cuckoomalaysia #penapisair #penapisairombak #cowayombak #cowaylivepure
COWAY ONLINE MALAYSIA - @coway.malaysia.online Instagram Profile - inst4gram.com
coway.malaysia.online
0

*** AIR TULEN BERMINERAL DIRUMAH ANDA *** [ Coway Ombak CHP-7310R terbaru khas untuk rakyat Malaysia ] ️ Penghasilan air mineral berkualiti. ️ Tetapan suhu air dari 50 kombinasi. ️ Tangki simpanan air sebesar 13.5 L ️ Tangki air panas terbesar 3.4 Li

Meet water purifier family ️ 🤴 Kingtop adalah King yg plg awal perkenalkan diri, kemudian dinaiktaraf mampu berdiri sndiri gah di atas takhta, Kingstand.

Kemudian Prince buat kemunculan. Smart dan ohsem! 

Now, here it is. Queen stand! Behind every great King is a GREATER QUEEN.
 Org dok kata Kingtop tangki kecik, Cuckoo keluarkn Prince Top yg tankless, xde tangki trus! 🤩 Air ditapis trus dr sumber air.

Now Queen Stand dh trun mencemar duli. Dgn tangki dan jajahan yg lebih besarrr. 🤭
Di bawah Cuckoo good Plan yg fleksibel, customer deserves the best!  Cuckoo, beyond the expectation.  www.wasap.my/601123511429/QueenStand

#syejencuckoo
#cuckooMalaysia 
#beyondstandards 
#cuckooforall
#wecareforyou
#wehereforyou
PENAPIS AIR & UDARA RM75.47 - @cuckoo_by_maisara Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo_by_maisara
0

Meet water purifier family ️ 🤴 Kingtop adalah King yg plg awal perkenalkan diri, kemudian dinaiktaraf mampu berdiri sndiri gah di atas takhta, Kingstand. Kemudian Prince buat kemunculan. Smart dan ohsem! Now, here it is. Queen stand! "Behind every

TIM JSG - CUCKOO MALAYSIA
. 
Alhamdulillah..
Semua orang mencari peluang perniagaan kerana mahu menambah pendapatan..
Sayangnya ada perniagaan perlu mengeluarkan modal untuk membeli stok..
.
Di Cuckoo mudah perniagaannya..
Tidak perlu mengeluarkan modal untuk membeli stok..
Pemasangan produk pun dilakukan oleh Bahagian Servis Cuckoo..
Anda perlu fokus marketing dan sales sahaja.. Mudahkan..?
.
Yang bestnya CuckooPartner TIM JSG suka dengan sistem ganjaran (komisen + insentif) yang diberikan setiap 10hb oleh Cuckoo.. .
In Sha Allah.. Bulan pertama join biznes cuckoo income RM1000 ~ RM4000..
Bulan ke-6 dapat income RM9000+-..
. 
Yang berminat nak join keluarga CuckooPartner TIM JSG secara partime/fulltime..
Yang berminat nak tahu camna bulan ke-6 boleh dapat income RM9000.. . 
CuckooPartner Untuk Area:
Perak / Kedah / Selangor
. 
Whatsapp Terus Manager Cuckoo.. . 
www.wasap.my/60124147464/CuckooPartnerTimJSG
www.wasap.my/60124147464/CuckooPartnerTimJSG
www.wasap.my/60124147464/CuckooPartnerTimJSG
. 
#TIMJSG
#sayapedagangcuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoodihati
#CuckooTheStrongerForce
. | GENUINE PASSIVE INCOME |
Sales Manager Cuckoo - @cuckoo.malaysia Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.malaysia
0

TIM JSG - CUCKOO MALAYSIA . Alhamdulillah.. Semua orang mencari peluang perniagaan kerana mahu menambah pendapatan.. Sayangnya ada perniagaan perlu mengeluarkan modal untuk membeli stok.. . Di Cuckoo mudah perniagaannya.. Tidak perlu mengeluarkan mo

Dapatkan Pilot Paker Bear when you travel with Malaysia Airlines. Comel sngt.. #malaysiaairlines #cuckoo #cuckoomalaysia
CUCKOO by LIYANA - @cuckoobyliyana Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyliyana
1

Dapatkan Pilot Paker Bear when you travel with Malaysia Airlines. Comel sngt.. #malaysiaairlines #cuckoo #cuckoomalaysia

Comments

@nurinmakeover Nice IG. Moga mewah rezeki

Air Mineral Penting? ::: Berapa Kos Sebotol SPRITZER atau Apa² Brand Yang Berstatus AIR MINERAL? .
andaikan, sebotol SPRITZER (600ml) berharga RM 2.50. Tak sampai sehari dah habis.

Ok mesti kena ada 2 botol (1.2 liter). Kosnya menjadi RM 5.

Bayangkan anda jenis gemar beli air mineral secara kerap dan sebulan ambil 30 hari. 
RM 5 x 30 = RM 150!!!  Dalam diam tak diam itu jumlah perbelanjaan untuk air Mineral sahaja. 
Saya ajar anda BERJIMAT dengan CUCKOO. 
ICON

RM 113.21 sebulan anda sudah JIMAT RM36 dan anda dapat bekalan air mineral unlimited setiap masa! Ada 3 suhu dengan 15 tahap pelarasan, Jam Digital, Auto Sterilisation (Auto Cuci) dan paling BEST ada mode SUARA dan ENERGY EYE!! .
Sangat² BERBALOI!! Jika berminat ketahui lanjut bagaimana anda boleh LAKUKAN PENJIMATAN air mineral boleh hubungi saya
.

0129062674 Lisa Cuckoo

link at bio⬆️ #cuckooairadamineral #cuckoomalaysia #cuckoolicious #cuckoolovers #cuckooselangor #cuckoopuncakalam
CUCKOO & You - @lisalisutshop Instagram Profile - inst4gram.com
lisalisutshop
0

Air Mineral Penting? ::: Berapa Kos Sebotol SPRITZER atau Apa² Brand Yang Berstatus AIR MINERAL? . andaikan, sebotol SPRITZER (600ml) berharga RM 2.50. Tak sampai sehari dah habis. Ok mesti kena ada 2 botol (1.2 liter). Kosnya menjadi RM 5. Bayangk

Q&A? 
1. Ape beza Cuckoo dan Coway ?? 2.Kenapa pula air RO tak bagus?
3. Kenapa RO bersifat Asid?

Jawapan ringkas:
1. Air RO bukan tak bagus langsung, ada baik nya. Trutama kpada pesakit Buah Pinggang, yg dh sampai tahap buat Dialisis kt klinik 3 ari skali.

Doktor akan hadkan pesakit minum air biasa, klau nk minum sikit pun digalakkan minum air RO, sebab Tiada Mineral.

So buah pinggang yg dh rosak tak perlu bekerja keras utk filter Mineral air.

TAPI Beza pulak klau org yg sakit Gaut & ada tanda2 kanser. Doktor akan galakkan minum air yg bersifat ALKALI sederhana & tinggi (contoh air KANGEN)

Sbb sel kanser lambat membiak pada persekitaran yg BERALKALI. 
Klau BERASID lagi dia suka  2. Air RO bersifat Asid sebab, bila semua Mineral dah takde, otomatik PH air akan jadi rendah dari 7, sebabnya Mineral yg banyak dlm air tu lah yg meningkat kn PH.
Lagi bnyak mineral, lagi beralkali air.

Harap dpt membantu anda di luar sana tentang cuckoo. 
Nk order:
www.wasap.my/0137791435

#agencuckoo #cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoobeyondstandards #cuckooselangor #usahawancuckoo #testimonicuckoo
CUCKOO by LIYANA - @cuckoobyliyana Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyliyana
0

Q&A? 1. Ape beza Cuckoo dan Coway ?? 2.Kenapa pula air RO tak bagus? 3. Kenapa RO bersifat Asid? Jawapan ringkas: 1. Air RO bukan tak bagus langsung, ada baik nya. Trutama kpada pesakit Buah Pinggang, yg dh sampai tahap buat Dialisis kt klinik 3 ar

*3 perbezaan ketara antara Iris Top dan Icon*

1. Icon ada fungsi In and Out Sterilization yang mana berfungsi untuk membersihkan paip dan faucet penapis air kita menggunakan teknologi wap stim (Iris tiada fungsi ini. Namun pembersihan wap stim dilakukan setiap kali servis) 
2. Icon ada fungsi Voice Navigation, ia boleh berkata-kata (Iris tiada) 
3. Icon guna normal plan 
Iris guna Goood Plan, yang mana tempoh rental yang fleksibel. Namun tak boleh return seperti Icon lepas 3 tahun
.
️Untuk Iris, jika ambil kontrak,kena bayar sampai habis. Jika nak terminate sebelum tamat tempoh kontrak, akan dikenakan penalti. Bagi model Iris, lepas selesai tempoh kontrak yang dipilih penapis air tersebut akan jadi hak milik
. ️Jika pilih Icon, selepas 3 tahun kontrak min boleh terminate tanpa sebarang penalti. Tapi jika nak jadikan hak milik, boleh sambung bayar untuk tahun ke 4-5 dengan bayaran bulan yang lebih murah .
#icon #iris #cuckoomalaysia #cuckoolovers #cuckoolicious #puncakalam #cuckooselangor #healthy
CUCKOO & You - @lisalisutshop Instagram Profile - inst4gram.com
lisalisutshop
0

*3 perbezaan ketara antara Iris Top dan Icon* 1. Icon ada fungsi In and Out Sterilization yang mana berfungsi untuk membersihkan paip dan faucet penapis air kita menggunakan teknologi wap stim (Iris tiada fungsi ini. Namun pembersihan wap stim dilak

Penapis Air Cuckoo yang paling laris! Cuckoo KING TOP water filter.

Kenapa? Sebab... First, sewa serendah RM75.47 sebulan (tanpa caj tambahan atau caj tersembunyi). Sangatlah affordable!

Second, dalam pakej “Goood Plan”, which is plan ni flexible dari pilihan tempoh sewa paling singkat, 1 tahun setengah sahaja bagi sesiapa yang taknak sewa lama sangat.

Third, ada 2 salur air untuk air panas & air sejuk/suhu bilik. So kalau dalam isi rumah ada anak2 kecil atau parents / atuk nenek yang dah berumur, sesuai pasang King Top sebab kalau nak air panas tak perlu tekan di skrin macam model lain.

Kalau nak tahu lebih lanjut, atau nak saya cadangkan model lain, atau mungkin nak tahu macamana nak order water filter Cuckoo ni, boleh terus whatsapp saya 011 2765 1007
Top&Trusted CUCKOO Agent - @choosecuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
choosecuckoo
6

Penapis Air Cuckoo yang paling laris! Cuckoo KING TOP water filter. Kenapa? Sebab... First, sewa serendah RM75.47 sebulan (tanpa caj tambahan atau caj tersembunyi). Sangatlah affordable! Second, dalam pakej “Goood Plan”, which is plan ni flexible d

Comments

@choosecuckoo #bintangcuckoo #cuckoobatupahat #cuckoosegamat #cuckoolabis #cuckoogemas #cuckootangkak #cuckookluang #cuckooseremban #cuckooipoh #cuckooshahalam #cuckoobangi

@choosecuckoo Whatsapp 011 2765 1007 untuk tempahan, penghantaran dan pemasangan produk Cuckoo (water filter 💧 / air purifier 💨)

#Cuckoo #Inductrio
.
The brand new CUCKOO Inductrio hybrid induction hob!
.
Get yours now!
www.wasap.my/60196789403

#inductioncooker
#cuckooinductrio
#whatsapp
#orderonline
#cuckooonline
#cuckoobeyondstandards
#usahawancuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoouniverse
#cuckooyourlife
#cuckooyourlifetoday
#cuckookanhidupmu
Cuckoo Your Life - @cuckoouniverse Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoouniverse
0

#cuckoo #inductrio . The brand new CUCKOO Inductrio hybrid induction hob! . Get yours now! www.wasap.my/60196789403 #inductioncooker #cuckooinductrio #whatsapp #orderonline #cuckooonline #cuckoobeyondstandards #usahawancuckoo #cuckoomalaysia #cuckoo

Penapis Air Cuckoo King Top

RM75.47 sebulan
~ Air beralkali ringan (pH 7.5) & bermineral ~ 2 suhu air panas & sejuk
~ Sesuai untuk isi rumah 2/3 orang
~ Tangki stainless steel (G304)
~ Nano positive filtration
~ masi boleh digunakan kalau tiada letrik
~ Jimat letrik
~ Tiada pembuangan air
~ child safety lock

Selain itu,
- Free service selama 5tahun
- Free penukaran filter selama 5tahun
- Warranty 5tahun
- Free Pendaftaran - Free penghantaran - Free pemasangan 
Bagimana untuk apply, apa document yg diperlukan?🤔
1. IC
2. Kad debit @ kad kredit *(pembayaran cuckoo secara auto debit)

#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookl cuckooshahalam #cuckooklang #cuckooselangor #cuckoopahang #cuckooperak #cuckoojohor #cuckoopahang
#cuckoowaterfiltersabah
#cuckookotakinabalu
#cuckoobandarsierra
Cuckoo By Zhafeera - @cuckoobyzhafeera Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyzhafeera
0

Penapis Air Cuckoo King Top RM75.47 sebulan ~ Air beralkali ringan (pH 7.5) & bermineral ~ 2 suhu air panas & sejuk ~ Sesuai untuk isi rumah 2/3 orang ~ Tangki stainless steel (G304) ~ Nano positive filtration ~ masi boleh digunakan kalau tiada letr

Penapis Air Cuckoo King Top

RM75.47 sebulan
~ Air beralkali ringan (pH 7.5) & bermineral ~ 2 suhu air panas & sejuk
~ Sesuai untuk isi rumah 2/3 orang
~ Tangki stainless steel (G304)
~ Nano positive filtration
~ masi boleh digunakan kalau tiada letrik
~ Jimat letrik
~ Tiada pembuangan air
~ child safety lock

Selain itu,
- Free service selama 5tahun
- Free penukaran filter selama 5tahun
- Warranty 5tahun
- Free Pendaftaran - Free penghantaran - Free pemasangan 
Bagimana untuk apply, apa document yg diperlukan?🤔
1. IC
2. Kad debit @ kad kredit *(pembayaran cuckoo secara auto debit)

#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookl cuckooshahalam #cuckooklang #cuckooselangor #cuckoopahang #cuckooperak #cuckoojohor #cuckoopahang
#cuckoowaterfiltersabah
#cuckookotakinabalu
#cuckoobandarsierra
Cuckoo By Zhafeera - @cuckoobyzhafeera Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyzhafeera
0

Penapis Air Cuckoo King Top RM75.47 sebulan ~ Air beralkali ringan (pH 7.5) & bermineral ~ 2 suhu air panas & sejuk ~ Sesuai untuk isi rumah 2/3 orang ~ Tangki stainless steel (G304) ~ Nano positive filtration ~ masi boleh digunakan kalau tiada letr

Penapis Air Cuckoo King Top

RM75.47 sebulan
~ Air beralkali ringan (pH 7.5) & bermineral ~ 2 suhu air panas & sejuk
~ Sesuai untuk isi rumah 2/3 orang
~ Tangki stainless steel (G304)
~ Nano positive filtration
~ masi boleh digunakan kalau tiada letrik
~ Jimat letrik
~ Tiada pembuangan air
~ child safety lock

Selain itu,
- Free service selama 5tahun
- Free penukaran filter selama 5tahun
- Warranty 5tahun
- Free Pendaftaran - Free penghantaran - Free pemasangan 
Bagimana untuk apply, apa document yg diperlukan?🤔
1. IC
2. Kad debit @ kad kredit *(pembayaran cuckoo secara auto debit)

#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckookl cuckooshahalam #cuckooklang #cuckooselangor #cuckoopahang #cuckooperak #cuckoojohor #cuckoopahang
#cuckoowaterfiltersabah
#cuckookotakinabalu
#cuckoobandarsierra
Cuckoo By Zhafeera - @cuckoobyzhafeera Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyzhafeera
0

Penapis Air Cuckoo King Top RM75.47 sebulan ~ Air beralkali ringan (pH 7.5) & bermineral ~ 2 suhu air panas & sejuk ~ Sesuai untuk isi rumah 2/3 orang ~ Tangki stainless steel (G304) ~ Nano positive filtration ~ masi boleh digunakan kalau tiada letr

Panas- panas ni kene air kelapa, kupas sendiri pulak tu..ahaksss, Gulp, gulp, gulp!🤤.
.
.
Sedap dan segar rase macam dok dalam hutan. Perasaan yang sama macam ade Air purifier cuckoo dalam umah🤩🤩.
.
.
Jom cari makan petang pulaks.
.
.
AFIF si Penjual Cuckoo.
01111296676.
Usahawan Cuckoo.
.
#teamcoachzack #cuckoomalaysia #afifsipenjualcuckoo #usahawancuckoo #cuckoolifestyle
Afif Izlan - @afifizlan Instagram Profile - inst4gram.com
afifizlan
0

Panas- panas ni kene air kelapa, kupas sendiri pulak tu..ahaksss, Gulp, gulp, gulp!🤤. . . Sedap dan segar rase macam dok dalam hutan. Perasaan yang sama macam ade Air purifier cuckoo dalam umah🤩🤩. . . Jom cari makan petang pulaks. . . AFIF si Penjual

Jangan fikir lama2 murah je penapis Air ni rm2.50 sehari boleh minum satu keluarga. 
www.wasap.my/60136362248
#Cuckoo #CuckooMalaysia #Malaysia #PenapisAir #PenapisUdara #TrustedSeller #BroCuba #selamatpengantinbaru #pengantinbaru #iphonemurah #Iphonemalaysia #vapeon #Setapak #WangsaMaju #SPM2018 #MatMotor #MatRempit #BarberShopMalaysia #FunRun #MaryKay #ToneWow #TonePlus #ToneExcel
Cuckoo By Raff - @cuckoo_by_raff Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo_by_raff
1

Jangan fikir lama2 murah je penapis Air ni rm2.50 sehari boleh minum satu keluarga. www.wasap.my/60136362248 #cuckoo #cuckoomalaysia #malaysia #penapisair #penapisudara #trustedseller #brocuba #selamatpengantinbaru #pengantinbaru #iphonemurah #iphon

Comments

@setpulihdara.bangi Saya nak kongsi tips bahagia rumah tangga. Sudi2 ke ig saya. ☺️

Hangpa cuba check sat tank penapis air hangpa dari material apa. Nak habaq mai kalau cuckoo da confirm dari anti bacteria STAINLESS STEEL. bukan plastik na.  [ STAINLESS STEEL BEYOND STANDARDS ]

Pasaipa Cuckoo guna tangki air Stainless Steel bukan tangki plastik BPA FREE?

Sebab kami beyond standards. Bukan je adik-bradik kuman2 semua tu tidak membiak dalam tangki simpanan, besi tahan karat (stainless steel) juga bagi cepat proses panas dan sejuk. So, JIMAT ELEKTRIK . 
Ha best tak best hangpa cuba sendiri. Meh order dengan kami.   w.wasap.my/+60165247097
#NStrustedcuckooseller#cuckooonline#cuckooagent#waterpurifier#airpurifier#cuckoomalaysia#cuckookualalumpur#cuckooselangor#cuckooampang#cuckooperak#penapisair#penapisudara#penapismurah#cuckooberkualiti
Nuranis Shuhaimy - @annyss90 Instagram Profile - inst4gram.com
annyss90
0

Hangpa cuba check sat tank penapis air hangpa dari material apa. Nak habaq mai kalau cuckoo da confirm dari anti bacteria STAINLESS STEEL. bukan plastik na. [ STAINLESS STEEL BEYOND STANDARDS ] Pasaipa Cuckoo guna tangki air Stainless Steel bukan t

Mesti ramai kan yang bila nak beli air di kedai, beli yang penutup botol warna hijau/biru tak kira jenama apa pun. Sebab air botol yang penutup warna putih, airnya rasa macam air kelapa kan?
.
Keduanya rasa berbeza sebab satu ialah air mineral dan satu lagi ialah air minuman.
Yang mana lagi okay? Mestilah air mineral, lebih berkualiti padanlah harga pun lebih mahal kan?
Kalau yang penutup botol warna putih, harga 50 sen je.

Air Cuckoo ialah air mineral. Sebab tu rasa sedap dan baik untuk kesihatan.
.
NAK PASANG CUCKOO?
Whatsapp : 016.983.0703
Atau tekan link di bio.

#cuckoomalaysia #cuckooputrajaya #cuckooselangor #cuckookl #cuckookelantan #cuckookedah #cuckooperak #cuckoojohor #cuckoomelaka #cuckoopahang #cuckoomurah #cuckooagent #cuckooipoh #cuckookuantan #cuckoolangkawi #cuckoopromosi #cuckooterengganu #cuckooshahalam #cuckoosabah #cuckoosarawak #cuckooreadystock #cuckoosiappasang #cuckoojimat #barangikea #decorumah #ikeamalaysia #cuckoopetalingjaya #cuckookemaman #cuckookotabharu #cuckooampang
Cuckoo Malaysia for everyone - @cuckoo_4everyone Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo_4everyone
0

Mesti ramai kan yang bila nak beli air di kedai, beli yang penutup botol warna hijau/biru tak kira jenama apa pun. Sebab air botol yang penutup warna putih, airnya rasa macam air kelapa kan? . Keduanya rasa berbeza sebab satu ialah air mineral dan sa

CUCKOO Inductrio Cooker with flexible plan

Serendah RM100/sebulan dan percuma servis setiap 4 bulan 
1st in Malaysia Inductrio Cooker with service package.

Info lanjut
www.wasap.my/60193680418/inductriocooker 
#cuckoo #cuckoobyeita #cuckoomalaysia #penapisair #penapisudara #BeyondStandards #NewlyProductLaunch
#HappyBirthdayCUCKOO
#CUCKOObeyondstandard
eita - @eita_awg Instagram Profile - inst4gram.com
eita_awg
0

CUCKOO Inductrio Cooker with flexible plan Serendah RM100/sebulan dan percuma servis setiap 4 bulan 1st in Malaysia Inductrio Cooker with service package. Info lanjut www.wasap.my/60193680418/inductriocooker #cuckoo #cuckoobyeita #cuckoomalaysia

Ramai sebenarnya yang mencari2 platform bisnes ZERO MODAL dan dapat pulangan berganda  .
#UsahawanCuckoo menyediakan platform yang anda cari.. cumaaaa.. Income anda  bergantung dengan USAHA ANDA‼ .
Buat banyak dapat banyak.. buat extra dapat extra~ .
Berminat nak jana pendapatan 4-6 angka bersama Team #amazingmiracles 
Cepat tekan link  untuk pendaftaran segera‼  www.wasap.my/60138867975/cuckoo

#amazingmiracles 
#the14daychallenge 
#DME #cuckoo #cuckoosarawak
Cuckoosarawak - @cuckoosarawakic Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoosarawakic
2

Ramai sebenarnya yang mencari2 platform bisnes ZERO MODAL dan dapat pulangan berganda . #usahawancuckoo menyediakan platform yang anda cari.. cumaaaa.. Income anda bergantung dengan USAHA ANDA‼ . Buat banyak dapat banyak.. buat extra dapat extra~ .

Comments

@iqa_sweet__07 Hai, kalau nak cari baju jangan lupa singgah di ig shop iqa tau.. sweet..😍👍🏻

@cuckoosarawakic #cuckoo #cuckoosarawak #cuckoomalaysia #waterfilter #waterpurifier #penapisudara #airfilter #airpurifier #cuckoocash #nohiddencharge #pelancuckoo #fusiontop #kingtop #iris #penapisair #jualanmurah #shopee #lazada #11dot11sales #jualanhujungtahun #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy

Anda rasa udara rumah anda bersih? 
Perhatikan sekali lagi. 
Ni izni belanja gambar penapis udara selepas 1 bulan penggunaan. 
Boleh lihat sendiri habuk halus yang terperangkap dekat penapis udara. 
#cuckoobangikajang #cuckoomalaysia #cuckooselangor #cuckookajang #cuckoosungairamal #cuckoosemenyih #sayajualcuckoo #peniagaonlinemalaysia #penapisair #penapisudara #nakcuckoo #jualcuckoo #pulaupinang #selangor #cuckoobangi #bandarbarubangi #kedah #perlis #perak #kelantan #pahang #johor #terengganu #sabah #sarawak #putrajaya #cuckoomelaka #melaka #ohiznicuckoo
ohizni cuckoo - @ohizni_cuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
ohizni_cuckoo
3

Anda rasa udara rumah anda bersih? Perhatikan sekali lagi. Ni izni belanja gambar penapis udara selepas 1 bulan penggunaan. Boleh lihat sendiri habuk halus yang terperangkap dekat penapis udara. #cuckoobangikajang #cuckoomalaysia #cuckooselangor

Comments

@prowheelsdistributor I can’t decide that I liked this photo because of composition or place but it is really good✌️😍

@ohizni_cuckoo @ainul_habibi gambar last tu, aku siram habuk tu dengan air. Itu lah hasil nya. Aku hidung mana tahan habuk, tu siram air je terus tak da lap2. 😁

Ramai sebenarnya yang mencari2 platform bisnes ZERO MODAL dan dapat pulangan berganda .
#UsahawanCuckoo menyediakan platform yang anda cari.. cumaaaa.. Income anda  bergantung dengan USAHA ANDA‼️ .
Buat banyak dapat banyak.. buat extra dapat extra~ .
.
.
.
.
.
Berminat nak jana pendapatan 4-6 angka bersama Team #amazingmiracles  www.wasap.my/60182325561/cuckoo

#amazingmiracles 
#the14daychallenge 
#DME #cuckoomalaysia #waterfilter #waterpurifier #penapisudara #airfilter #airpurifier #cuckoocash #nohiddencharge #pelancuckoo #fusiontop #kingtop #iris #penapisair #jualanmurah #shopee #lazada #11dot11sales #jualanhujungtahun #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy
Cuckoo by Shida - @cuckoobyshida Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyshida
0

Ramai sebenarnya yang mencari2 platform bisnes ZERO MODAL dan dapat pulangan berganda . #usahawancuckoo menyediakan platform yang anda cari.. cumaaaa.. Income anda bergantung dengan USAHA ANDA‼️ . Buat banyak dapat banyak.. buat extra dapat extra~ .

MASIH LAGI KING🤴

CUCKOO ada banyak jenis produk terutama PENAPIS AIR.. dan dalam banyak2 penapis air.. king top adalah antara yg BEST SELLER.. Dengan bulanan yg PALING RENDAH RM75. 47 sahaja.. anda sudah mendapat AIR MINERAL beralkali sederhana yang BERKUALITI dan BAIK untuk kesihatan.

Dahla menjimatkan masa, jimat duit, jimat elektrik lagi. ️ JOM PASANG 1 KING TOP di rumah.

whatsapp saja 0138107782. Saya tolong urusan untuk anda sehingga selesai.

#trustedseller #agencuckoo #cuckoomalaysia #seluruhmalaysia #rozicuckoo #Avasiteam #kkcuckoo #percumapemasangan #percumaservis
CUCKOO by Rozi - @rozicuckooagent Instagram Profile - inst4gram.com
rozicuckooagent
0

MASIH LAGI KING🤴 CUCKOO ada banyak jenis produk terutama PENAPIS AIR.. dan dalam banyak2 penapis air.. king top adalah antara yg BEST SELLER.. Dengan bulanan yg PALING RENDAH RM75. 47 sahaja.. anda sudah mendapat AIR MINERAL beralkali sederhana yang

Hahh..Ape?? X dengar??? Nak Tau Ape Boss Syahrul Cakap??🤔🤔 Lets JOIN Team WowwCuckoo!! Berniaga Tanpa Modal dgn Marketing Cuckoo HQ buat giler2 skrg ni..kita modal air liur je..Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!!
http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah)

#cuckoomalaysia 
#cuckoo 
#waterfilter 
#airpurifier
SakinahYahaya.Cuckoo - @sakinahyahaya.cuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
sakinahyahaya.cuckoo
0

Hahh..Ape?? X dengar??? Nak Tau Ape Boss Syahrul Cakap??🤔🤔 Lets JOIN Team WowwCuckoo!! Berniaga Tanpa Modal dgn Marketing Cuckoo HQ buat giler2 skrg ni..kita modal air liur je..Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!! http://www.wasap.my/60187776441 (

Tukang masak kerejanya enteng pagi2 masak nasi goreng!!
Haahaiiii... lepas ni x  perlu la nak masak nasi goreng je pepagi u alls... dengan adenye inductrio ni keje kite sbgi surirumah@wanita yg bekerjaya @ husband  yg minat memasak lebih2 mudah dan cepat...yng penting curlasss dapur umah kite u alls...
*kenape perlu pilih inductrio:- ️electro magnet
️easy to clean &hygiene
️safety (tahan panas/childlock
️protect cookware
️reduce heat of kitchen ️energy efficiency ️power &speed (jimat masa)
Wahhh banyak sgt2 klu kak top nk bgthu function dia.. So jom la wassap kaktop utk ambik tahu detail inductrio 
Utk tempahan blh terus hubungi kaktop di Talian Wasap...
 017693 0007 or blh je DM

#cuckookaktop 
#cuckoomiaofficial 
#cuckooklang 
#themughnii 
#cuckoomalaysia
Azanina - @azanina147 Instagram Profile - inst4gram.com
azanina147
0

Tukang masak kerejanya enteng pagi2 masak nasi goreng!! Haahaiiii... lepas ni x perlu la nak masak nasi goreng je pepagi u alls... dengan adenye inductrio ni keje kite sbgi surirumah@wanita yg bekerjaya @ husband yg minat memasak lebih2 mudah dan c

Happy Gembira X terkata Bila perjumpaan Cuckoo.. Lets ENJOY!! SAMBIL BERNIAGA TANPA MODAL.. Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!!
http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah)

#cuckoomalaysia 
#cuckoo 
#waterfilter 
#airpurifier
SakinahYahaya.Cuckoo - @sakinahyahaya.cuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
sakinahyahaya.cuckoo
0

Happy Gembira X terkata Bila perjumpaan Cuckoo.. Lets ENJOY!! SAMBIL BERNIAGA TANPA MODAL.. Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!! http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah) #cuckoomalaysia #cuckoo #waterfilter #airpurifier

SANTAI2 Perjumpaan Boss Manager Cuckoo

Team WowwCuckoo

Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!!
http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah)

#cuckoomalaysia 
#cuckoo 
#waterfilter 
#airpurifier
SakinahYahaya.Cuckoo - @sakinahyahaya.cuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
sakinahyahaya.cuckoo
1

SANTAI2 Perjumpaan Boss Manager Cuckoo Team WowwCuckoo Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!! http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah) #cuckoomalaysia #cuckoo #waterfilter #airpurifier

Comments

@nurulhanamohdhanif kirim slm kat boss ensem ngn kakakw gojes.rinduuu

Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!!
http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah)

#cuckoomalaysia 
#cuckoo 
#waterfilter 
#airpurifier
SakinahYahaya.Cuckoo - @sakinahyahaya.cuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
sakinahyahaya.cuckoo
0

Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!! http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah) #cuckoomalaysia #cuckoo #waterfilter #airpurifier

Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!!
http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah)

#cuckoomalaysia 
#cuckoo 
#waterfilter 
#airpurifier
SakinahYahaya.Cuckoo - @sakinahyahaya.cuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
sakinahyahaya.cuckoo
0

Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!! http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah) #cuckoomalaysia #cuckoo #waterfilter #airpurifier

Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!!
http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah)

#cuckoomalaysia 
#cuckoo 
#waterfilter 
#airpurifier
SakinahYahaya.Cuckoo - @sakinahyahaya.cuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
sakinahyahaya.cuckoo
0

Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!! http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah) #cuckoomalaysia #cuckoo #waterfilter #airpurifier

Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!!
http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah)

#cuckoomalaysia 
#cuckoo 
#waterfilter 
#airpurifier
SakinahYahaya.Cuckoo - @sakinahyahaya.cuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
sakinahyahaya.cuckoo
0

Katakan YES CUCKOO!! PM Kak Saree Now!! http://www.wasap.my/60187776441 (Sakinah) #cuckoomalaysia #cuckoo #waterfilter #airpurifier

Hai semua Nadya nak memperkenalkan produk jenama cuckoo yang best dari Korea kepada semua rakyat malaysia

IRIS TOP
 Air sejuk, panas & suam
 Keluasan tangki 5.2 liter ▪️Sejuk - 2 liter ▪️Panas - 1.4 liter ▪️Suam - 1.8 liter
 13 level suhu boleh laras
 Child lock
 Touch screen
 Jam digital
 Aliran air berterusan tanpa henti (Non stop flow)  Tangki stainless steel
 4 filter (6 peringkat penapisan air)  Reka bentuk elegan sesuai untuk rumah
 Kapasiti 1-8 orang

Haaa,,, bukan main banyak fungsi dia dan sesuai utk semua. Yang berminat, boleh whatsapp nadya. Klik nombor saya di bio 
#cuckoomalaysia #cuckoomalaysiaonline #cuckooselangor #cuckoowangsawalk #cuckooslimriver #cuckooicon #cuckooiristop #cuckoofusiontop #cuckoocmodel #cuckoodeluxe #cuckoojazz #cuckooprincetop #cuckoomarvel #cuckooinduction #cuckooleeseunggi #leeseunggi #cuckoodihati #penapisair #penapisudara #induction
Nadyacukcoo - @nadyacukcoo Instagram Profile - inst4gram.com
nadyacukcoo
0

Hai semua Nadya nak memperkenalkan produk jenama cuckoo yang best dari Korea kepada semua rakyat malaysia IRIS TOP Air sejuk, panas & suam Keluasan tangki 5.2 liter ▪️Sejuk - 2 liter ▪️Panas - 1.4 liter ▪️Suam - 1.8 liter 13 level suhu boleh lara

Hai semua
Nadya nak memperkenalkan produk penapis air jenama cuckoo yang best gile untuk rakyat malaysia  Ianya sangat canggih dan awesome iaitu •Icon•
 Keluasan tangki 5.2Liter
 13 Level Suhu Boleh Laras
 Child Lock
 Navigasi suara (mal/eng/chi)
 First in and out Sterilization electrolysis system
 Energy eye sensor
 Reka bentuk khas utk rumah/ pejabat.
 Touch screen with moon light
 Double Water Level Sensor
 Jam digital
 Non Stop Flow Water
 Tangki Stainless Steel
 6 peringkat penapisan air dengan 4 filter

Bukan main banyak lagi fungsi yang ada pada ICON. 
Mari dapatkannya segara. Boleh WhatsApp Nadya (0173836762) Boleh klik di bio profile saya

#cuckoomalaysia #cuckoomalaysiaonline #cuckooselangor #cuckoowangsawalk #cuckooslimriver #cuckooicon #cuckooiristop #cuckoofusiontop #cuckoocmodel #cuckoodeluxe #cuckoojazz #cuckooprincetop #cuckoomarvel #cuckooinduction #cuckooleeseunggi #leeseunggi #cuckoodihati #penapisair #penapisudara #induction
Nadyacukcoo - @nadyacukcoo Instagram Profile - inst4gram.com
nadyacukcoo
0

Hai semua Nadya nak memperkenalkan produk penapis air jenama cuckoo yang best gile untuk rakyat malaysia Ianya sangat canggih dan awesome iaitu •Icon• Keluasan tangki "5.2Liter" 13 Level Suhu Boleh Laras Child Lock Navigasi suara (mal/eng/chi)

欢迎加入我的团队,希望Cuckoo能帮助每一位成员达到她们的想要的收入与生活 我们一起加油吧!

欢迎来了解 ️ http://0128401616.wasap.my

#cuckoojmgtawau #cuckoohongtawau
#waterpurifiertawau #airpurifiertawau
#cuckoosabah #cuckootawau
#cuckoocyhealthy #hongbb79
#CuckooOnlineSales 
#CuckooMalaysia 🇲🇾
#AnyTime #Anywhere
#CuckooBeyondStandards
#JMG #JMGroup #PassionToSuccess
Hong B Khiang - @hongbb79 Instagram Profile - inst4gram.com
hongbb79
0

欢迎加入我的团队,希望Cuckoo能帮助每一位成员达到她们的想要的收入与生活 我们一起加油吧! 欢迎来了解 ️ http://0128401616.wasap.my #cuckoojmgtawau #cuckoohongtawau #waterpurifiertawau #airpurifiertawau #cuckoosabah #cuckootawau #cuckoocyhealthy #hongbb79 #cuckooonlinesales #cuckoomalaysia 🇲🇾 #a

woww.. ramai puas hati dengan #miniatureperfume #scillaperfume ni.. happy for them 
ada yg repeat order.. mana tidak.. #miniperfume ni senang dibawa kemana-mana, boleh dibawa solat, then paling best haruman TAHAN 8-10 jam 

wangian harum semerbak.. membuat c pemakai sentiasa YAKIN dan SEGAR 

mau try jom dm sya.. belum cuba belum tau.. serendah RM10 1botol 5ml
ada 6 jenis wangian

#hnbmarketing #kuching #agentkuching #kotabelud #sarawak #borneo #sabah #uitmsarawak #eusahawan #uitm #kampussamarahan2 #ac220 #entrepreneur #ent530 #viral #gegarvaganza #marianrivera #readystock #samarahan #cuckoo #cuckoomalaysian #cuckoomalaysia #terkini
HNB Marketing Enterprise - @hnbmarketing Instagram Profile - inst4gram.com
hnbmarketing
1

woww.. ramai puas hati dengan #miniatureperfume #scillaperfume ni.. happy for them ada yg repeat order.. mana tidak.. #miniperfume ni senang dibawa kemana-mana, boleh dibawa solat, then paling best haruman TAHAN 8-10 jam wangian harum semerbak.. m

Comments

@servisbisnesonline Berminat nak naikkan followers instagram bisnes anda? Kami ada jalannya.

家里需要到过滤器,可是不想一次过付完
Cuckoo有租的Plan 
最低75.47 
有三种水温
包安装,包Filter 5年都是免费[愉快]

健康@方便@省时@安全
️ 0168224928

#cuckoojmgtawau #
#waterpurifiertawau #airpurifiertawau
#cuckoosabah #cuckootawau
#cuckoocyhealthy #
#CuckooOnlineSales 
#CuckooMalaysia 🇲🇾
#AnyTime #Anywhere
#CuckooBeyondStandards
#JMG #JMGroup #PassionToSuccess
Connie  Fui Sing - @conniefuising Instagram Profile - inst4gram.com
conniefuising
0

家里需要到过滤器,可是不想一次过付完 Cuckoo有租的Plan 最低75.47 有三种水温 包安装,包Filter 5年都是免费[愉快] 健康@方便 @省时 @安全 ️ 0168224928 #cuckoojmgtawau # #waterpurifiertawau #airpurifiertawau #cuckoosabah #cuckootawau #cuckoocyhealthy # #cuckooonlinesales #cuckoomalaysia 🇲🇾 #anytime #a

Anda seorang bos? 
Nak tau tak apa ciri-ciri BOSS YANG BEST? 
Jom tengok 5 ciri-ciri World Best Boss. 
1. BOS YANG BEST ADALAH BOS yang ambi berat kebajikan pekerja

2. BOS YANG BEST ADALAH BOS yang pastikan pekerja dalam keadaan yang selesa dan tenang

3.BOS YANG BEST ADALAH BOS yang ada belanjawan tahunan untuk pekerja - naik gaji, bonus, holiday tahunan etc

4. BOS YANG BEST ADALAH BOS pastikan kemudahan di ofis untuk pekerja adalah tip top seperti menyediakan ruang kerja yang selesa. 
5. BOS YANG BEST ADALAH BOS
 akan pastikan kemudahan yang paaaaaaling PENTING sekali untuk pekerja. IAITU BEKALAN AIR.  Paling kurang seorang pekerja spend masa kat office adalah 8 jam. Agak zalim la kalau tak sediakan keperluan asas ni. Takde makanan takpe lagi kalau takde air tu haruu..  So adekah anda seorang boss yang tergolong dalam 5 ciri2 di atas?🤔🤔 Atau jika anda seorang pekerja, adakah boss ada memiliki salah satu ciri di atas? 
P/s: Kalau takde yang point no 5, boleh contact saya. Saya ada offer best nak bagi anda. Takde lagi offer macam ni kat Malaysia tau.

Pakej Termasuk  Servis tukar filter mengikut jadual selama 5 tahun
 Pemasangan dan penghantaran serta pemasangan semula di lokasi lain  Berminat dengan produk Cuckoo?
Untuk keterangan lanjut boleh whatsapp saya ️ http://60143383599.wasap.my ️http://60143383599.wasap.my

Suriani Muhammad
Natural Executive
Cuckoo International (Mal) Sdn bhd

#cuckoodreamteam 
#UsahawanCuckoo 
#CuckooLoyaltyProgram
#Cuckoo+Apps
waterfiltermelaka
#waterfilterkorea
#cuckoowaterfilter
#agentcuckoo
#ministruofcuckoo
#cuckoodreamteam
#frr
#thebestwaterfilter
#cuckoobeyondstandard
#agentsahcuckoo
#cuckoosurroundmalaysia
#cuckoomelakathebest
#cuckoomalaysia
#cuckoojb
#cuckoobandarmelaka

Pemasangan percuma!
Tak perlu dokumen income!
Proses mudah dan cepat
Surianimuhd - @surianimuhd Instagram Profile - inst4gram.com
surianimuhd
0

Anda seorang bos? Nak tau tak apa ciri-ciri BOSS YANG BEST? Jom tengok 5 ciri-ciri World Best Boss. 1. BOS YANG BEST ADALAH BOS yang ambi berat kebajikan pekerja 2. BOS YANG BEST ADALAH BOS yang pastikan pekerja dalam keadaan yang selesa dan tena

Zaman sekarang ni kenapa perlu ade PENAPIS AIR dkt setiap rumah.  Bangun pagi2 x perlu buang masa untuk masak air utk buat air teh  balik keje x payah pegi kedai beli ais nak buat air sejuk  anak nangis nak susu tengah2 malam x perlu menunggu untuk masak air. 
MUDAH KAN??
Jimat Masa Jimat Tenaga
Jimat Elektrik Tau
Pendaftaran Free
Service percuma (mengikut plan yang anda ambil) 
SEMUANYA JIMATT

ICON TABLE TOP
Harga serendah RM113.21/bulan

MENARIK KAN??? TUNGGU APA LAGI
WHATSAPP SAYA SEGERA UNTUK PENDAFTARAN ATAU SEGALA PERTANYAAN DI 0132844253

Anda tunggu dirumah.. KAMI URUSKAN SEMUA UNTUK ANDA

#agentcuckoo #cuckoo #cuckoomalaysia #produklakukeras #penapisair  #airalkali
Agent Cuckoo : NE052438 - @ezads_agent_cuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
ezads_agent_cuckoo
2

Zaman sekarang ni kenapa perlu ade PENAPIS AIR dkt setiap rumah. Bangun pagi2 x perlu buang masa untuk masak air utk buat air teh balik keje x payah pegi kedai beli ais nak buat air sejuk anak nangis nak susu tengah2 malam x perlu menunggu untuk m

Comments

@od_perfume Superb awesome 👍🏻

@dreambridesmemories Lawa 😍

Haaa... Sape nak beli untuk letak dalam kereta, xdelah kering, bersin ke busuk ke en kereta kita KESELESAAN ITU KEUTAMAAN 🤙

Jom sertai

Wira Cuckoo
Ahmad Faiz
Natural Executive Cuckoo Malaysia
Contact :+601155062105

#2018 #insta #instagram #video #puo #politeknikmalaysia #repost #videolawakwarna #viral #share #Facebook #diet #kurussihatmalaysia #malaysia #kl #kualalumpur #tv3 #meletop #herbalife #healthyfood #fitness #fit #cr7 #fitness #lawakhambar #cuckoo #cuckoomalaysia
CUCKOO MALAYSIA - @wiracuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
wiracuckoo
2

Haaa... Sape nak beli untuk letak dalam kereta, xdelah kering, bersin ke busuk ke en kereta kita KESELESAAN ITU KEUTAMAAN 🤙 Jom sertai Wira Cuckoo Ahmad Faiz Natural Executive Cuckoo Malaysia Contact :+601155062105 #2018 #insta #instagram #video #

Comments

@gamble_healthy 💪🏾

@snowcapberhantuofficial 😊

ICON

Waaa ni pilihan terbaik taw  Siap boleh bercakap lagi tu haa ‍️ Jom pakai air bersih, barulah hidup pon berkualiti ️ Wira Cuckoo
Ahmad Faiz
Natural Executive Cuckoo Malaysia
Contact :+601155062105

#2018 #insta #instagram #video #puo #politeknikmalaysia #repost #videolawakwarna #viral #share #Facebook #diet #kurussihatmalaysia #malaysia #kl #fit #cr7 #fitness #lawakhambar #cuckoo #cuckoomalaysia
CUCKOO MALAYSIA - @wiracuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
wiracuckoo
0

ICON Waaa ni pilihan terbaik taw Siap boleh bercakap lagi tu haa ‍️ Jom pakai air bersih, barulah hidup pon berkualiti ️ Wira Cuckoo Ahmad Faiz Natural Executive Cuckoo Malaysia Contact :+601155062105 #2018 #insta #instagram #video #puo #politekni

⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Morning! Pagi ni anda minum air dari water filter... atau masih minum air mineral? Atau, perlu masak air pakai cerek?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kalau ada water filter di rumah, pasti memudahkan semua kerja harian 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 Tak perlu masak air
 Tak perlu isi air dalam botol dan sejukkan dalam peti sejuk
 Tak perlu beli air mineral berbotol-botol banyaknya
 Tak perlu panaskan air guna cerek elektrik
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dengan water filter CUCKOO, semua suhu ada 🤗
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
️ Panas
 Biasa
️ Sejuk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak mudahkan kerja harian atau merumitkan? Anda pilih.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak order CUCKOO? Saya bantu anda uruskan order 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp
011 2765 1007
Faeznur.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Top&Trusted CUCKOO Agent - @choosecuckoo Instagram Profile - inst4gram.com
choosecuckoo
7

⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Morning! Pagi ni anda minum air dari water filter... atau masih minum air mineral? Atau, perlu masak air pakai cerek? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kalau ada water filter di rumah, pasti memudahkan semua kerja harian ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tak perlu masak air Tak perlu isi air d

Comments

@laundrymelaka.co 👍

@baju_kurung_exclusive Terbaik

MANA LAGI KENYANG
.
.
Haa tengok nilai kalori sama, tapi mana lagi kenyang 🤷‍️ Jom sertai CLASS COACHING ONLINE KURUS SIHAT MALAYSIA SEKARANG SLOT TERHAD 🤫

KLIK LINK IN BIO LOSS 3KG-10KG/MONTH

Coach Roy +601155062105 #teambeliahealthy #youthpower #teamkurussihatmalaysia

#teamojahamdan #2018 #insta #instagram #video #puo #politeknikmalaysia #repost #videolawakwarna #viral #share #Facebook #diet #kurussihatmalaysia #malaysia #kl #fit #cr7 #fitness #lawakhambar #cuckoo #cuckoomalaysia
YOUR WEIGHT YOUR FUTURE 💪 - @fzroy_ Instagram Profile - inst4gram.com
fzroy_
0

"MANA LAGI KENYANG" . . Haa tengok nilai kalori sama, tapi mana lagi kenyang 🤷‍️ Jom sertai CLASS COACHING ONLINE KURUS SIHAT MALAYSIA SEKARANG SLOT TERHAD 🤫 KLIK LINK IN BIO LOSS 3KG-10KG/MONTH Coach Roy +601155062105 #teambeliahealthy #youthpower

Kalau dah macam ni... Kita tahap dewa korang perlukan inovasi dalam institusi rumah korang. 
Banyak masalah akan selesai jika MASALAH BOTOL dilupuskan. 
Bukan kerana RM75.47 faktor utama,  masalah tahap fikiran korang masih belum terbuka. 
Dulu kalau umah x de TV adalah pelik.
But sekarang,  jika umah x de penapis air agak pelik jugak laaa... Korang paham ke paham? 
Tolong Whsap  kami nak bagi korang paham..
.
Nurul Iman 
0182998760
Natural Executive Cuckoo Malaysia

Fauzan
0133014766

#cuckoodotcom
#FRR
#usahawancuckoo
#CuckooMalaysia
🌟PROMO PRICE:BEYOND STANDARD🎁 - @cuckooonline.malaysia Instagram Profile - inst4gram.com
cuckooonline.malaysia
0

Kalau dah macam ni... Kita tahap dewa korang perlukan inovasi dalam institusi rumah korang. Banyak masalah akan selesai jika MASALAH BOTOL dilupuskan. Bukan kerana RM75.47 faktor utama, masalah tahap fikiran korang masih belum terbuka. Dulu kalau

Jom pasang cuckoo Hari nh!
Serendah Rm75.47 sahaja .
Tawaran harga promosi  KUOTA SANGAT TERHAD !
.
0% GST, harga Cuckoo yang murah, semakin MURAH !
Cuckoo juga akan berikan SEMUA secara PERCUMA!
.
 FREE yuran pendaftaran bernilai RM265
 FREE servis dan waranti sepanjang kontrak
 FREE tukaran alat ganti
 FREE penyelenggaraan
 FREE tukar filter baru setiap 4 bulan
 FREE penghantaran seluruh Malaysia
 FREE pemasangan seluruh Malaysia
 FREE tube penapis air sepanjang 15 meter
 FREE kos pemindahan setahun sekali (alamat berlainan)
 FREE kos pemindahan 3 kali setahun (alamat sama)
 FREE extra tubing air Cuckoo di sinki .
NOW ON PROMO PRICE!

Nurul Iman
Cuckoo Natural Executive (NE00227)
Cuckoo International (MAL) Sdn. Bhd.
.
Clik terus link no.whsap Di bio utk apply cuckoo Hari nh!
0182998760

#cuckookualalumpur 
#cuckoomalaysia
🌟PROMO PRICE:BEYOND STANDARD🎁 - @cuckooonline.malaysia Instagram Profile - inst4gram.com
cuckooonline.malaysia
0

Jom pasang cuckoo Hari nh! Serendah Rm75.47 sahaja . Tawaran harga promosi KUOTA SANGAT TERHAD ! . 0% GST, harga Cuckoo yang murah, semakin MURAH ! Cuckoo juga akan berikan SEMUA secara PERCUMA! . FREE yuran pendaftaran bernilai RM265 FREE servis

Allah Allah ..Tersentuhnya hati, melihat senyuman manis di wajah seorang ibu yang medapat kejutan dari seorang anak .
.

Kadang sebenarnye diorang mampu beli, tapi Pemberian dari Anak , Allah kembangnya rasa hati seorang Ibu .
.

Andai pula ibu tak mampu beli sendiri . Takkan sampai bila bila taknak bagi Mak merasa kemudahan air bersih . Nak air panas tekan, nak air sejuk takyah mak isi lagi bile anak cucu nak balik kampung . .

Bestnye bestnye feeling ni . 
Jomla PM Saya, nak kongsi rasa eksaited untuk mama,ibu, ummi anda 
http://www.wasap.my/60176809424
http://www.wasap.my/60176809424
http://www.wasap.my/60176809424 .
#UsahawanCuckoo
#oyadecuckoo
#cuckoobeyondstandards
#cuckoofriend2019
#cuckoocombo
#CuckoosponsorGGV5
#cuckooviral
#penapisaircuckoo
#penapisudaracuckoo
#cuckoowaterfilter
#cuckooairfilter
#airbersih
#sayangkeluarga
#cuckoomalaysia
#cuckooclub
#cuckooselangor
#cuckoomalaysia
Cuckoo Malaysia - @icuckoo4u Instagram Profile - inst4gram.com
icuckoo4u
0

Allah Allah ..Tersentuhnya hati, melihat senyuman manis di wajah seorang ibu yang medapat kejutan dari seorang anak . . Kadang sebenarnye diorang mampu beli, tapi Pemberian dari Anak , Allah kembangnya rasa hati seorang Ibu . . Andai pula ibu tak m

Rumah cepat berhabuk? Selalu beli alat-alat sapu habuk? Lepas sapu memang hilang.. Tapi tak sampai 3 hari terus berhabuk balik.
Penat jugak asyik nak kena buat kerja sama.

Jadi why not pasang penapis udara? Bukan habuk dan debu je takde, bau yang kurang selesa pun hilang.
Rumah terasa lebih segar. Tak rasa dah nak bersin-bersin.

NAK PASANG CUCKOO?
Whatsapp : 016.983.0703
Atau tekan link di bio.

#cuckoomalaysia #cuckooputrajaya #cuckooselangor #cuckookl #cuckookelantan #cuckookedah #cuckooperak #cuckoojohor #cuckoomelaka #cuckoopahang #cuckoomurah #cuckooagent #cuckooipoh #cuckookuantan #cuckoolangkawi #cuckoopromosi #cuckooterengganu #cuckooshahalam #cuckoosabah #cuckoosarawak #cuckooreadystock #cuckoosiappasang #cuckoojimat #barangikea #decorumah #ikeamalaysia #cuckoopetalingjaya #cuckookemaman #cuckookotabharu #cuckooampang
Cuckoo Malaysia for everyone - @cuckoo_4everyone Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo_4everyone
0

Rumah cepat berhabuk? Selalu beli alat-alat sapu habuk? Lepas sapu memang hilang.. Tapi tak sampai 3 hari terus berhabuk balik. Penat jugak asyik nak kena buat kerja sama. Jadi why not pasang penapis udara? Bukan habuk dan debu je takde, bau yang ku

Wauuu...Norin Aziz guna dapur INDUCTRIO untuk memasak.

Nak join NURIN Aziz?

Dapatkan #inductrio cuckoo dengan harga RM100/sebulan dengan servis percuma setiap 4 bulan.

Atau RM3100 + servis percuma selama setahun!

Best ke best sangat? 
Klik link http://0192036145.wasap.my/ untuk 1001 pertanyaan

#inductrio #cuckoomalaysia #norinaziz #technology #dapur
Cuckoo NANO TECHNOLOGY - @cuckoonanotechnology Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoonanotechnology
0

Wauuu...Norin Aziz guna dapur INDUCTRIO untuk memasak. Nak join NURIN Aziz? Dapatkan #inductrio cuckoo dengan harga RM100/sebulan dengan servis percuma setiap 4 bulan. Atau RM3100 + servis percuma selama setahun! Best ke best sangat? Klik link h

ANDA PILIH YG MANA? .
.
.
.
.
.
RM3 sehari untuk air unlimited (4 suhu - PANAS, SUAM, SUHU BILIK & SEJUK AIS)  Tukar filter setiap 4 bulan secara PERCUMA  Servis PERCUMA  Air mineral bersih yang ditapis
.
.
.
.
.
.
.
.
Atau

Bayar 20 sen untuk 1 liter air sejuk ais sahaja .
.
.
.  www.wasap.my/60182325561/cuckoo

#amazingmiracles 
#the14daychallenge 
#DME #cuckooselangor #cuckookelantan #cuckoosarawak #cuckoomalaysia #waterfilter #waterpurifier #ansuranmurah #airfilter #cuckoocash #nohiddencharge #pelancuckoo #fusiontop #kingtop #iris #airpurifier #penapisair #jualanmurah #shopee #lazada #11dot11sales #jualanhujungtahun #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy
Cuckoo by Shida - @cuckoobyshida Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoobyshida
0

ANDA PILIH YG MANA? . . . . . . RM3 sehari untuk air unlimited (4 suhu - PANAS, SUAM, SUHU BILIK & SEJUK AIS) Tukar filter setiap 4 bulan secara PERCUMA Servis PERCUMA Air mineral bersih yang ditapis . . . . . . . . Atau Bayar 20 sen untuk 1 lite

Pilih pilih nak yang mana  semua air mineral beralkali ringan ye cuckoo ni. Takde yg air RO! #cuckoomalaysia #usahawancuckoo #cuckookuantan 0179670720 free pemasangan satu malaysia!!!
Trusted Cuckoo Agent - @nadiahmustaffa_ Instagram Profile - inst4gram.com
nadiahmustaffa_
0

Pilih pilih nak yang mana semua air mineral beralkali ringan ye cuckoo ni. Takde yg air RO! #cuckoomalaysia #usahawancuckoo #cuckookuantan 0179670720 free pemasangan satu malaysia!!!

Anda pilih yang mana? 
.
.
RM3 sehari untuk air unlimited (4 suhu - PANAS, SUAM, SUHU BILIK & SEJUK AIS)  Tukar filter setiap 4 bulan secara PERCUMA‼
 Servis PERCUMA‼
 Air mineral bersih yang ditapis‼
.
.
Atau

Bayar 20 sen untuk 1 liter air sejuk ais sahaja 
.
.
Jom cepat tekan link www.wasap.my/60138867975 untuk pemasangan dan penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia‼

#amazingmiracles 
#the14daychallenge 
#DME #cuckoo #cuckoosarawak #cuckooagent
Cuckoosarawak - @cuckoosarawakic Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoosarawakic
1

Anda pilih yang mana? . . RM3 sehari untuk air unlimited (4 suhu - PANAS, SUAM, SUHU BILIK & SEJUK AIS) Tukar filter setiap 4 bulan secara PERCUMA‼ Servis PERCUMA‼ Air mineral bersih yang ditapis‼ . . Atau Bayar 20 sen untuk 1 liter air sejuk ai

Comments

@cuckoosarawakic #cuckoo #cuckoosarawak #cuckoomalaysia #waterfilter #waterpurifier #penapisudara #airfilter #airpurifier #cuckoocash #nohiddencharge #pelancuckoo #fusiontop #kingtop #iris #penapisair #jualanmurah #shopee #lazada #11dot11sales #jualanhujungtahun #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy