#erniezakri
Advertisement
em' midnight feels for Ernie's latest single yst but sorry sis not too gud with  ya tu yang kelautz :) // Ku Bersuara - @erniezakri 
.
.
And yep, thats @bootongue i put on! You can still get yours today @ MBS Hall 6A, 10AM - 10pm  #KuBersuara #KuBersuaraCover #ErnieZakri #Bootongue #ErynnFeeling #SisCuba #MidnightMadness #Jalanjalanmakanmakan
🌹 FITNAH 🌹 - @erynneriynee Instagram Profile - inst4gram.com
erynneriynee
9

em' midnight feels for Ernie's latest single yst but sorry sis not too gud with ya tu yang kelautz :") // Ku Bersuara - @erniezakri . . And yep, thats @bootongue i put on! You can still get yours today @ MBS Hall 6A, 10AM - 10pm #kubersuara #kuber

Comments

@zaimyusoff @syazwanshuhaimi yeah riffs @erynneriynee ni cantik

@thes.fizaa omg lovenyaaaaa😭😍😍😍

@erniezakri akan memeriahkan Fun Run 2018 di Pantai Morib, Kuala Langat pada Ahad ini 16 Disember. Jumpa anda di sana.
#rocketfuelent #erniezakri #kubersuara #funrun #morib
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

@erniezakri akan memeriahkan Fun Run 2018 di Pantai Morib, Kuala Langat pada Ahad ini 16 Disember. Jumpa anda di sana. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara #funrun #morib

Thank you to those who came down yesterday for JJMM 2018. @syamel_official performing to Lebih sempurna & Kau pun sama. Not forgetting @erniezakri with Ku bersuara and our perfect duo Aku cinta!

@syamelovers 
@voiceofsyamel 
@ernienators_official

#syamelovers #syameloverssg #ernienators #Syamel #ErnieZakri
Syamelovers_sg 🇸🇬 - @syamelovers_sg Instagram Profile - inst4gram.com
syamelovers_sg
3

Thank you to those who came down yesterday for JJMM 2018. @syamel_official performing to Lebih sempurna & Kau pun sama. Not forgetting @erniezakri with Ku bersuara and our perfect duo Aku cinta! @syamelovers @voiceofsyamel @ernienators_official #

Marina Bay Sands
Comments

@bons_14 Bila lha lgi bangmel nak dtg sabah

@voiceofsyamel 👍👍👍

Kompilasi Best Nine 2018 (Part 2): @arajohari 
@erniezakri 
@syamel_official 
@ismailizzani_ 
@ainedruce 
@cikmanggis 
@andibernadee 
@hafizsuip 
@acheykintangkintung 
@sarahsuhairi 
#bestnine2018 
#supportartismalaysia 
#araaf2016 #erniezakri #syamelaf2015 #ismailizzani #ainedruce #cikmanggis #andibernadee #hafizsuip #achey #sarahsuhairi
Ilham Agastifa - @iagastifa Instagram Profile - inst4gram.com
iagastifa
1

Kompilasi Best Nine 2018 (Part 2): @arajohari @erniezakri @syamel_official @ismailizzani_ @ainedruce @cikmanggis @andibernadee @hafizsuip @acheykintangkintung @sarahsuhairi #bestnine2018 #supportartismalaysia #araaf2016 #erniezakri #syame

Mojokerto
Comments

@nadiaanasrunn @biyboo_ @andibernadee @andidearsofficial Andi paling banyak like 😍🎉

Yeayyy! Sis dapat jumpa face to face dengan vocal duet power okayyyy hehe @syamel_official @erniezakri Both of you soo cute comel lah 
#syamel_official
#erniezakri
reenaH.Haezra - @reenah.haezra Instagram Profile - inst4gram.com
reenah.haezra
2

Yeayyy! Sis dapat jumpa face to face dengan vocal duet power okayyyy hehe @syamel_official @erniezakri Both of you soo cute comel lah #syamel_official #erniezakri

Marina Bay Sands
Comments

@_therealfadhleena wahhh😍

@reenah.haezra @_therealfadhleena 😍😍😍😍

Advertisement
Hebatnyaaaa     woohooooo! 
@syamel_official @erniezakri
Aku Cinta ️
Welcome to Singapore!
@farahdianaeventsmanagement
#syamel
#erniezakri
#akucinta
reenaH.Haezra - @reenah.haezra Instagram Profile - inst4gram.com
reenah.haezra
0

Hebatnyaaaa woohooooo! @syamel_official @erniezakri Aku Cinta ️ Welcome to Singapore! @farahdianaeventsmanagement #syamel #erniezakri #akucinta

Marina Bay Sands
Advertisement
We just had the same conversation today!!! ;P
Its tonight at 8.30pm ntv7! Watch IMHOMESTYLIST in action in @dramadian #dramadian okay.

Have a great rest homelovers!! While on that, dont forget to browse along our website..link is in our profile bio to see whats on SALE! HUGE CUT UP TO 70% up for grabs! Dont let your fav item slip away!

#mondaytofriday #830pm #Dian #DramaDIAN #glamdrama #ntv7 #a10alliance #act #acting #actress #series #drama #dramaseries #misteribyerniezakri #erniezakri @erniezakri #video #viral #famous #famouspeople #instafamous #people #melayu #malay #malaydrama #sitielizad #qirazali #errafazira #yasminhani @elizadsharifuddin @qirazali0808 @errafazira @yasminhani @fazlinaahmaddaud @adrea_abdullah @imancorinneadrienne @tonyeusoff @aleeza_kasim @missmimilana @izzyreef and many more..
Modern Rugs and Furniture - @imhomestylist Instagram Profile - inst4gram.com
imhomestylist
0

We just had the same conversation today!!! ;P Its tonight at 8.30pm ntv7! Watch IMHOMESTYLIST in action in @dramadian #dramadian okay. Have a great rest homelovers!! While on that, dont forget to browse along our website..link is in our profile bio

WOAAAAAA!! Are you guys watching this??? Would you like to know who owns IMHOMESTYLIST? ;P

Get on your tv and watch this #dramadian okayy ;D

Tell us what you think!

Psst...everything is on SALE now. Click the link in our profile bio! Discounted price only will be shown after you login as a member and check out the items okayy

#mondaytofriday #830pm #Dian #DramaDIAN #glamdrama #ntv7 #a10alliance #act #acting #actress #series #drama #dramaseries #misteribyerniezakri #erniezakri @erniezakri #video #viral #famous #famouspeople #instafamous #people #melayu #malay #malaydrama #sitielizad #qirazali #errafazira #yasminhani @elizadsharifuddin @qirazali0808 @errafazira @yasminhani @fazlinaahmaddaud @adrea_abdullah @imancorinneadrienne @tonyeusoff @aleeza_kasim @missmimilana @izzyreef and many more..
Modern Rugs and Furniture - @imhomestylist Instagram Profile - inst4gram.com
imhomestylist
0

WOAAAAAA!! Are you guys watching this??? Would you like to know who owns IMHOMESTYLIST? ;P Get on your tv and watch this #dramadian okayy ;D Tell us what you think! Psst...everything is on SALE now. Click the link in our profile bio! Discounted pr

Okay... Ni lasttttt... Bertambah murung lah hidup korg...sampai infinity...
Tak boleh tarik... Karang mak aku bising .. 
#kubersuara 
#kubersuaracover
#kubersuarabyerniezakri
#erniezakri 
@erniezakri
@erniezakri.fans_ 
@syaernie 
@erniezakriefans 
@ernieeee_zakrie 
@erniezakri_fc
Aliffuddin Fitri Mohamad - @afaliffuddin Instagram Profile - inst4gram.com
afaliffuddin
1

Okay... Ni lasttttt... Bertambah murung lah hidup korg...sampai infinity... Tak boleh tarik... Karang mak aku bising .. #kubersuara #kubersuaracover #kubersuarabyerniezakri #erniezakri @erniezakri @erniezakri.fans_ @syaernie @erniezakriefans @e

Comments

@f.nurmhsyr_ dasyat betull😂😂

Ku huraikan semuaaaaaa........
#kubersuara 
#kubersuaracover
#kubersuarabyerniezakri
#erniezakri 
@erniezakri
@erniezakri.fans_ 
@syaernie 
@erniezakriefans 
@ernieeee_zakrie 
@erniezakri_fc
Aliffuddin Fitri Mohamad - @afaliffuddin Instagram Profile - inst4gram.com
afaliffuddin
4

Ku huraikan semuaaaaaa........ #kubersuara #kubersuaracover #kubersuarabyerniezakri #erniezakri @erniezakri @erniezakri.fans_ @syaernie @erniezakriefans @ernieeee_zakrie @erniezakri_fc

Comments

@_k2bl_ Abg nak offer adik jadi artis rakaman utk syarikat kami.berminat pm laju ii

@nurdbka apa yang aku tengok ni

Intro Ku bersuara part 2.. adakah ini cara pegang mic yg betul ?.. Abaikan seni di dinding tu 
#kubersuara 
#kubersuaracover
#kubersuarabyerniezakri
#erniezakri 
@erniezakri
@erniezakri.fans_ 
@syaernie 
@erniezakriefans 
@ernieeee_zakrie 
@erniezakri_fc
Aliffuddin Fitri Mohamad - @afaliffuddin Instagram Profile - inst4gram.com
afaliffuddin
1

Intro "Ku bersuara" part 2.. adakah ini cara pegang mic yg betul ?.. Abaikan seni di dinding tu #kubersuara #kubersuaracover #kubersuarabyerniezakri #erniezakri @erniezakri @erniezakri.fans_ @syaernie @erniezakriefans @ernieeee_zakrie @ernieza

Comments

@nurdbka aku tak mengaku hang kawan aku

Terbaru dari @erniezakri, #Kubersuara. Tak tau la pasaipa, jadi peminat tegar anak ini pulak
.
Satu family kami minat suara dia. Walaupun ada berbeza pendapat tentang lagu2 dia, tapi bab suara sepakat satu family - suara #ErnieZakri sedap!!
.
Yang #ErnieNyanyi lagu #AkuCinta dengan @syamel_official, tambah2 versi #AJL32, satu family sepakat - sedap giler! Berhantu!
'abdul Halim Mohd Rashid - @penarikbeca15 Instagram Profile - inst4gram.com
penarikbeca15
1

Terbaru dari @erniezakri , #kubersuara . Tak tau la pasaipa, jadi peminat tegar anak ini pulak . Satu family kami minat suara dia. Walaupun ada berbeza pendapat tentang lagu2 dia, tapi bab suara sepakat satu family - suara #erniezakri sedap!! . Yang #e

Line Clear Sri Gombak
Comments

@ainagen_adavemelaka Fuhhh peminat tegar eh pak ngah..hahaha

Terima kasih sekali lagi buat semua media yabg hadir ke Majlis Pelancaran MV Ku Bersuara @erniezakri di #PintuLounge baru2 ini. Terima kasih juga untuk penaja2 yang sudi menaja majlis tersebut. Anda dah tengok MV #Kubersuara? Jom ke Youtube Channel Rocketfuel sekarang.
#rocketfuelent #erniezakri #kubersuara @izuan_mokhtar @skinloverssignature_ @skinvalet_ampang
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
1

Terima kasih sekali lagi buat semua media yabg hadir ke Majlis Pelancaran MV Ku Bersuara @erniezakri di #pintulounge baru2 ini. Terima kasih juga untuk penaja2 yang sudi menaja majlis tersebut. Anda dah tengok MV #kubersuara ? Jom ke Youtube Channel R

Comments

@hafizazri34 Tahniah @erniezakri

:: Ku Bersuara  By @erniezakri :: Terima Kasih Ku Ucap Padamu .. Terlerai Cengkaman Jiwa.. Ku Bersuara Saat Kau Berikan ..Derita Luka Tercabarnya Diriku.. Murahannya Kata Mu KU BERSUARA  :: p/s i’m so in love with this song !! thumbs up   #erniezakri #kubersuara #keeplovingyourself #lovingyou #love #song
Evelyn  Shy - @iam_evelynshy Instagram Profile - inst4gram.com
iam_evelynshy
3

:: Ku Bersuara By @erniezakri :: Terima Kasih Ku Ucap Padamu .. Terlerai Cengkaman Jiwa.. Ku Bersuara Saat Kau Berikan ..Derita Luka Tercabarnya Diriku.. Murahannya Kata Mu KU BERSUARA :: p/s i’m so in love with this song !! thumbs up #erniezakri

Comments

@iam_evelynshy @izuan_mokhtar jalan cerita yg best bro congratulations ya

@izuan_mokhtar @iam_evelynshy 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

LEBIH SEMPURNA - @syamel_official  [ Full cover on YouTube channel ]
.
Link YouTube channel ada di bio .
#syamel #erniezakri #kaupunsama #lebihsempurna #syamelafmegastar2017
Nurul Eliesya Zulaikha - @eliesyazulaikhaa Instagram Profile - inst4gram.com
eliesyazulaikhaa
1

LEBIH SEMPURNA - @syamel_official [ Full cover on YouTube channel ] . Link YouTube channel ada di bio . #syamel #erniezakri #kaupunsama #lebihsempurna #syamelafmegastar2017

Comments

@willdeyedrus Tbh, u need to stop post like this

Ernie Zakri Bersuara! Kini Tampil Single Terbaru! @Pintu Old Malaya, Jalan Raja Chulan, KL 3PM [12/12/2018]

Kuala Lumpur, 12 Disember 2018 - Biarpun sudah hampir sedekad menjejakkan kaki di dalam arena seni nyanyian, bintangnya benar-benar mula bersinar sejak menjuarai pertandingan realiti Duo Star bersama rakan duetnya Syamel. Sejak itu suara dan gaya persembahannya mula mencuri perhatian pencinta muzik tempatan. Kini Ernie Zakri bukanlah satu nama asing dalam dunia hiburan Malaysia.

Selain bergelar penyanyi berbakat, Ernie juga merupakan seorang guru vokal hebat yang pernah mendapat pendidikan tinggi dalam bidang muzik dan mengkhusus pada seni vokal. Kini untuk mengukuhkan kedudukannya dalam dunia seni suara, Ernie Zakri muncul dengan single terbarunya yang berjudul Ku Bersuara. Lagu ini juga merupakan rakaman pertama penyanyi tersebut sejak bernaung di bawah pengurusan Rocketfuel Entertainment. 
Lebih menarik lagi, Ku Bersuara menampilkan rakan duetnya Syamel sebagai komposer dan penulis lirik di samping beberapa nama lain seperti Omar K, Blaine Bakri dan John 
Single Ku Bersuara ini diterbitkan sepenuhnya oleh Rocketfuel Entertainment Sdn. Bhd. dan bakal menemui peminat-peminat di corong-corong radio seluruh Malaysia tidak lama lagi bermula dari 7 Disember 2018. Selain itu, muzik video rasmi Ku Bersuara juga akan mula berada di saluran YouTube Rocketfuel Network tidak lama lagi. 
Lagu ini juga boleh dimuat turun di iTunes dan dijadikan sebagai panggilan nada dering menerusi semua syarikat telekomunikasi tempatan serta boleh didengari melalui penstriman di atas talian seperti Raku, Spotify, Joox dan Apple Music.

@erniezakri @syamel_official #ErnieZakri #KuBersuara @rocketfuelent #RocketFuelEntertainment @joeprcinternational #JoePRCInternational #PintuOldMalaya
4uWeSeeTV - @4uweseetv Instagram Profile - inst4gram.com
4uweseetv
1

Ernie Zakri Bersuara! Kini Tampil Single Terbaru! @pintu Old Malaya, Jalan Raja Chulan, KL 3PM [12/12/2018] Kuala Lumpur, 12 Disember 2018 - Biarpun sudah hampir sedekad menjejakkan kaki di dalam arena seni nyanyian, bintangnya benar-benar mula bers

Terharuuuuu gilaaaaaa dapat wishes from siz @erniezakri 
Tqsm for always support me sisterhhh!!! Yazid pun akan always support you okeyy...! Congratsss for baby baruuu KU BERSUARA!!! Suka sangat lagu tuuuu! MV punnnnn besttt!!! Thanksss for Ku Bersuara...its like hadiah buat weollsss...gitcuwhh! Muahhh 
Btw yg part last tuuu macam tahu2 je fav iolls lagu Cakap Ke Tangan yerrr! 
.
.
.
#DIZEYAZIDTURNS21 #BirthdayWishes #13121997 #Sagitarius #YazidStacy #EatAndGreet #ErnieZakri #KuBersuara #KuBersuaraContest #Winner #ErnieNators #121218 #Pintu #OldMalaya #Pose #Ootd #BlackAndWhite #Black #CakapKeTangan #Like4Like
Yazid Stacy (Official) - @dizeyazid Instagram Profile - inst4gram.com
dizeyazid
31

Terharuuuuu gilaaaaaa dapat wishes from siz @erniezakri Tqsm for always support me sisterhhh!!! Yazid pun akan always support you okeyy...! Congratsss for baby baruuu KU BERSUARA!!! Suka sangat lagu tuuuu! MV punnnnn besttt!!! Thanksss for Ku Bersua

Pintu
Comments

@dizeyazid @mye_aqma Tqsm dear!! 🙏🙏😘😘💓💓

@zaitizakaria Hepy birthday..🎂..may yr dreams come true..

Yeaaayyy!!! For second times...dapat juga jumpa the one and only sis @erniezakri !!!  Congratsss sizzz for this pelancaran Muzik Video Ku Bersuara. Uolls dah tengok ke belum??? Serious best gilerhh!!! Very epic! Tengok kat youtube nowww! Thanksss juga to @rocketfuelent for this opportunity  TQSM again for the special gift from @skinvalet_ampang treatment!!!! 🤓🤤 Credit to @wan_tizzi for this gmbarr was sooo littt af!!! Thanksss sbb temankan and sudi melayan kerenah iollsszz!  Btw im so sorryy gaisss sbb lambat....dari sepang chuollss...sampai sesat2, then jem pulakssss...hahahahaha 🤣 .
.
.
#EatAndGreet #ErnieZakri #KuBersuara #KuBersuaraContest #Winner #ErnieNators #121218 #Pintu #OldMalaya #Pose #Ootd #BlackAndWhite #Black #Like4Like
Yazid Stacy (Official) - @dizeyazid Instagram Profile - inst4gram.com
dizeyazid
14

Yeaaayyy!!! For second times...dapat juga jumpa the one and only sis @erniezakri !!! Congratsss sizzz for this pelancaran Muzik Video Ku Bersuara. Uolls dah tengok ke belum??? Serious best gilerhh!!! Very epic! Tengok kat youtube nowww! Thanksss jug

Pintu
Comments

@dizeyazid @adda2644 🙏😘😘💓💓💓

@dizeyazid @skinvalet_ampang 🙏🙏😘😘💓💓

Aku harap suatu hari nanti mungkin Ernie Zakri ni akan jadi pelapis yang bakal mengharumkan nama negara seperti DS Siti Nurhaliza. Tak lapuk dek panas, tak lekang dek hujan. Aku yang perempuan ni pun adore gila dengan suara dia. Kena dengan lagu,lirik pasti terbuai. Sampai meresap ke jiwa. #erniezakri
Lady Hana - @hanasamsuddin Instagram Profile - inst4gram.com
hanasamsuddin
0

Aku harap suatu hari nanti mungkin Ernie Zakri ni akan jadi pelapis yang bakal mengharumkan nama negara seperti DS Siti Nurhaliza. Tak lapuk dek panas, tak lekang dek hujan. Aku yang perempuan ni pun adore gila dengan suara dia. Kena dengan lagu,liri

Dah tengok belum MV #kubersuara dari @erniezakri .. Kalau belum, jom ke Youtube Channel Rocketfuel atau lihat ke IG Story kami untuk link video..
#rocketfuelent #erniezakri #kubersuara @izuan_mokhtar @the_haidars
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
1

Dah tengok belum MV #kubersuara dari @erniezakri .. Kalau belum, jom ke Youtube Channel Rocketfuel atau lihat ke IG Story kami untuk link video.. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara @izuan_mokhtar @the_haidars

Comments

@aleena94_k Very best song.. Mv lg power💪

#Repost @myhmrap
・・・
Bertepatan pelancaran MV Ku Bersuara hari ini, penyanyi @erniezakri menjadi penghias muka depan sisipan RAP hari ini. Apa cerita Ernie, jangan lupa dapatkan akhbar Harian Metro di pasaran sekarang. Boleh juga klik di bio atau Swipe di IG Stories untuk cerita penuh. Terima kasih kepada;
.
 @blackpepperproduction
.
 @sahirsabri
.
 @shoesshoesshoe5
.
 @tovista (KL Eco City)
.
️ @sudyrtahir
.
 @riadzpayatt (Mr Editor)
.
️
.
#tovista #tovistacoffee #Rap #klgatewaymall #klecocitymall #erniezakri #kualalumpur
TOVISTA - @tovista Instagram Profile - inst4gram.com
tovista
0

#repost @myhmrap ・・・ Bertepatan pelancaran MV Ku Bersuara hari ini, penyanyi @erniezakri menjadi penghias muka depan sisipan RAP hari ini. Apa cerita Ernie, jangan lupa dapatkan akhbar Harian Metro di pasaran sekarang. Boleh juga klik di bio atau Swi

Kuala Lumpur, Malaysia
Murung la hidup korg...
Ku bersuara @erniezakri 
#erniezakri #kubersuara uara #mister
Aliffuddin Fitri Mohamad - @afaliffuddin Instagram Profile - inst4gram.com
afaliffuddin
25

Murung la hidup korg... Ku bersuara @erniezakri #erniezakri #kubersuara uara #mister

Comments

@adx_sempoyszz @afaliffuddin hahahaha😂😂

@adilahrahim__ @nadiahrahim__ apa benda ni siak

Debaran semakin dirasai. Tahniah di ucapkan kepada para Finalis musim kedua pencarian bakat Gadis Panca MyBeauty 2018 yang akan berlangsung pada 14 Disember 2018

@izzahzinn
@tengkusary
@mimieliciouss
@nanasyahqilla_
@princessateeqah
@deeanashazleen
@_sharifahhusna_
@aynynmielan
@tiara.isml
@st.srh

Photo : Sekitar Majlis Pencarian Gadis Panca MyBeauty 2018 Semi Final di Quill City Mall, Jalan Sultan Ismail 50250 Kuala Lumpur

@erniezakri
@utusanonline
@pancaindera.mm
@quillcitymallkl
@mhetv.my

#gpmb2018 #gadispanca2018 #gadispancamybeauty2018 #mybeauty #mhetv #pancaindera #mingguanmalaysia #newspaper #kumpulanutusan #aaidaproduction #kembarasufi #quillcitymall #kl #gadis #stylish #malaysianwomen #talented #beautiful #erniezakri #selebriti #malaysiancelebrity #anakseni #supportlocal #mediaonline #images #digitalcontent #entertainment #kualalumpur #malaysia
MEDIAONLINE - @mediaonline Instagram Profile - inst4gram.com
mediaonline
2

Debaran semakin dirasai. Tahniah di ucapkan kepada para Finalis musim kedua pencarian bakat Gadis Panca MyBeauty 2018 yang akan berlangsung pada 14 Disember 2018 @izzahzinn @tengkusary @mimieliciouss @nanasyahqilla_ @princessateeqah @deeanashazleen

Comments

@ben_anderson_coin Assalmualaikum, Jika anda mempunyai duit lama, tembaga, Cincin, Batu, kertas, Keris,setem lama, duit lama, duit syiling lama, duit lama ,selemat dm saya Jika anda ada, saya beli pada harga yang luar biasa, berkatlah rahmat Allah kepada kita semua.

@marcobsni nice one

Debaran semakin dirasai. Tahniah di ucapkan kepada para Finalis musim kedua pencarian bakat Gadis Panca MyBeauty 2018 yang akan berlangsung pada 14 Disember 2018

@izzahzinn
@tengkusary
@mimieliciouss
@nanasyahqilla_
@princessateeqah
@deeanashazleen
@_sharifahhusna_
@aynynmielan
@tiara.isml
@st.srh

Photo : Sekitar Majlis Pencarian Gadis Panca MyBeauty 2018 Semi Final di Quill City Mall, Jalan Sultan Ismail 50250 Kuala Lumpur

@erniezakri
@utusanonline
@pancaindera.mm
@quillcitymallkl
@mhetv.my

#gpmb2018 #gadispanca2018 #gadispancamybeauty2018 #mybeauty #mhetv #pancaindera #mingguanmalaysia #newspaper #kumpulanutusan #aaidaproduction #kembarasufi #quillcitymall #kl #gadis #stylish #malaysianwomen #talented #beautiful #erniezakri #selebriti #malaysiancelebrity #anakseni #supportlocal #mediaonline #images #digitalcontent #entertainment #kualalumpur #malaysia
MEDIAONLINE - @mediaonline Instagram Profile - inst4gram.com
mediaonline
2

Debaran semakin dirasai. Tahniah di ucapkan kepada para Finalis musim kedua pencarian bakat Gadis Panca MyBeauty 2018 yang akan berlangsung pada 14 Disember 2018 @izzahzinn @tengkusary @mimieliciouss @nanasyahqilla_ @princessateeqah @deeanashazleen

Comments

@malibudude 👌👌

@ben_anderson_coin Assalmualaikum, Jika anda mempunyai duit lama, tembaga, Cincin, Batu, kertas, Keris,setem lama, duit lama, duit syiling lama, duit lama ,selemat dm saya Jika anda ada, saya beli pada harga yang luar biasa, berkatlah rahmat Allah kepada kita semua.

Studio & Live sama Hebat & Power @erniezakri #KuBersuara Live at Pelancaran Single Terbaru ni smlm, go check out on Youtube the amazing Official MV just released Yesterday! Repost @princessbellehassan2211 #KuBersuaraLive #ernienator #ernienators #ernienyanyi #erniezakri @rocketfuelent #kubersuaracover
syukfendi - @syukfendi Instagram Profile - inst4gram.com
syukfendi
3

Studio & Live sama Hebat & Power @erniezakri #kubersuara Live at Pelancaran Single Terbaru ni smlm, go check out on Youtube the amazing Official MV just released Yesterday! Repost @princessbellehassan2211 #kubersuaralive #ernienator #ernienators #ern

Comments

@syukfendi Btol sis,effortless sgt😩😭😭 Untunglah sis dpt tgk Live dpn2😜Next ajk kita tau hehehe❤️

@princessbellehassan2211 @syukfendi insyallah bro🤗

Murahannya katamu.. 
Addictive - Ku bersuara
12/12/18
#erniezakri 
#kubersuaralirik
#perjalananhidupku
💝Ms ebiey💝 - @ms.ebiey6502 Instagram Profile - inst4gram.com
ms.ebiey6502
0

Murahannya katamu.. Addictive - "Ku bersuara" 12/12/18 #erniezakri #kubersuaralirik #perjalananhidupku

Ku bersuara saat kau berikan derita
Terperdaya bukan pengakhiran cerita luka
Tercabarnya diriku
Murahannya katamu
Ku bersuara

Nicee songg by @erniezakri #erniezakri #kubersuara 
#mensfashion #ootd #fashion #likeforlikes #followforfollowback #naturephotography #insta #itsmybirthday #positivethinking #positivevibes
forgive & forget - @soulearte Instagram Profile - inst4gram.com
soulearte
6

Ku bersuara saat kau berikan derita Terperdaya bukan pengakhiran cerita luka Tercabarnya diriku Murahannya katamu Ku bersuara Nicee songg by @erniezakri #erniezakri #kubersuara #mensfashion #ootd #fashion #likeforlikes #followforfollowback #naturep

Comments

@jeen_attakorn 💖

@soulearte @jeen_attakorn thanks

Penyanyi dan Komposer/Penulis Lirik #KuBersuara 
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
TU JA NAK HABAQ, TAK DAK APA PUN, HARAPKAN SESUATU KE TU? HEHEHE (Aku yg dulu bukanlah yg sekarang)
°
OUH NAK INGATKAN P VIEW SEBANYAK YG BOLEH MV #KuBersuara KAT YOUTUBE, BY TONIGHT KITA UP VIEWS SAMPAI 80K, 90K, 100K PON BOLEH KALAU KITA GIGIH! K MASHEHHH 
°
Cr  #maestromediamy
°
#syamel 
#erniezakri 
#ernienyanyi 
#akucinta 
#KuBersuara
@tashaaidillia Instagram Profile - inst4gram.com
tashaaidillia
9

Penyanyi dan Komposer/Penulis Lirik #kubersuara ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° TU JA NAK HABAQ, TAK DAK APA PUN, HARAPKAN SESUATU KE TU? HEHEHE (Aku yg dulu bukanlah yg sekarang)

Comments

@tashaaidillia @amalin330 @justcallme_syud alaa kita x sempat skrg ni😢 hehehe

@tashaaidillia @krn.nessa mashehhh sbb gigih😜

Alhamdullillah.... nervous.... risau.... semua dah hilang apabila #KuBersuara dah selamat dilancarkan petang tadi... terima kasih @rocketfuelent sbb buat contest utk beri peluang fans sama2 rasa kehangatan MV #KuBersuara.... Saat Erna dipukul Rahman, menitis airmata ni... jeritan Erna tu betul2 terasa... tahniah @izuan_mokhtar  To my bro @syamel_official proud of u... lagu2 tak penah tak sedap.... teruskan bro!

To my lovely lil baby @erniezakri , awak dah buat kakak nangis..... suara sedap... lagu masuk dlmjiwa... akak boleh masuk dlm MV tu..dan sama2 faham situasi tu... u really make me proud sister!!! Keep it up.... Allah always with us. U are always in my prayer. Love u
#KuBersuara #erniezakri #rockrtfuel
Princess Belle - @princessbellehassan2211 Instagram Profile - inst4gram.com
princessbellehassan2211
16

Alhamdullillah.... nervous.... risau.... semua dah hilang apabila #kubersuara dah selamat dilancarkan petang tadi... terima kasih @rocketfuelent sbb buat contest utk beri peluang fans sama2 rasa kehangatan MV #kubersuara .... Saat Erna dipukul Rahman,

Comments

@azieamin62 Best sgt2..

@rashidahdom TerBaik...sentiasa the best sama as Pak Engah @anuarzain70💋💕💕

#Repost @xtra.com.my
• • • • •
Mantap seperti selalu, @erniezakri tampil dengan single terbaru berjudul Ku Bersuara. Istimewanya, kali ini tiada lagi lagi cinta daripada Ernie tapi lagu kisah pengalamannya dibuli 
.
.
Berita lanjut layari www.xtra.com.my  #rocketfuelent #erniezakri
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
0

#repost @xtra.com.my • • • • • Mantap seperti selalu, @erniezakri tampil dengan single terbaru berjudul Ku Bersuara. Istimewanya, kali ini tiada lagi lagi cinta daripada Ernie tapi lagu kisah pengalamannya dibuli . . Berita lanjut layari www.xtra.co

#Repost @maestromediamy
• • • • •
Ernie Zakri @erniezakri kini tampil dengan single terbaru bertajuk  KU BERSUARA  di bawah naungan Rocketfuel Entertainment. Biarpun sudah hampir sedekad menjejakkan kaki di dalam arena seni nyanyian, bintangnya mula bersinar sejak menjuarai pertandingan realiti Duo Star bersama rakan duetnya Syamel. Sejak itu suara dan gaya persembahannya mula mencuri perhatian pencinta muzik tempatan. Kini Ernie Zakri bukanlah satu nama asing dalam dunia hiburan Malaysia.

Selain bergelar penyanyi berbakat, Ernie juga merupakan seorang guru vokal hebat yang pernah mendapat pendidikan tinggi dalam bidang muzik dan mengkhusus pada seni vokal. Menjadi tenaga pengajar untuk ramai artis dan juga di dalam program program nyanyian .

https://maestromediamy.blogspot.com/2018/12/ernie-zakri-ku-bersuara.html

#maestromediamy #erniezakri #kubersuara #rocketfuelentertainment
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
0

#repost @maestromediamy • • • • • Ernie Zakri @erniezakri kini tampil dengan single terbaru bertajuk " KU BERSUARA " di bawah naungan Rocketfuel Entertainment. Biarpun sudah hampir sedekad menjejakkan kaki di dalam arena seni nyanyian, bintangnya mul

Ernie Zakri @erniezakri kini tampil dengan single terbaru bertajuk  KU BERSUARA  di bawah naungan Rocketfuel Entertainment. Biarpun sudah hampir sedekad menjejakkan kaki di dalam arena seni nyanyian, bintangnya mula bersinar sejak menjuarai pertandingan realiti Duo Star bersama rakan duetnya Syamel. Sejak itu suara dan gaya persembahannya mula mencuri perhatian pencinta muzik tempatan. Kini Ernie Zakri bukanlah satu nama asing dalam dunia hiburan Malaysia.

Selain bergelar penyanyi berbakat, Ernie juga merupakan seorang guru vokal hebat yang pernah mendapat pendidikan tinggi dalam bidang muzik dan mengkhusus pada seni vokal. Menjadi tenaga pengajar untuk ramai artis dan juga di dalam program program nyanyian .

https://maestromediamy.blogspot.com/2018/12/ernie-zakri-ku-bersuara.html

#maestromediamy #erniezakri #kubersuara #rocketfuelentertainment
Maestro Media MY 🇲🇾 - @maestromediamy Instagram Profile - inst4gram.com
maestromediamy
0

Ernie Zakri @erniezakri kini tampil dengan single terbaru bertajuk " KU BERSUARA " di bawah naungan Rocketfuel Entertainment. Biarpun sudah hampir sedekad menjejakkan kaki di dalam arena seni nyanyian, bintangnya mula bersinar sejak menjuarai pertand

‘Kau xnk diam kan? Kau xnk diam aku bg kau diam’ pannnnnnnnggggg!!!! #geram #sakithati #dibuli Sis dapat rasa MV ni.... sis nangis sbb ianya masuk dalam jiwa sis... #Repost @rocketfuelent (@get_repost)
・・・
Muzik Video #KuBersuara dari @erniezakri arahan @izuan_mokhtar sudah boleh ditonton di YouTube channel Rocketfuel.. Jangan lupe like , komen dan share OK ..(Link video di IG Story) .. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara #muzikvideo
Ernienators Official - @ernienators_official Instagram Profile - inst4gram.com
ernienators_official
4

‘Kau xnk diam kan? Kau xnk diam aku bg kau diam’ pannnnnnnnggggg!!!! #geram #sakithati #dibuli "Sis dapat rasa MV ni.... sis nangis sbb ianya masuk dalam jiwa sis..." #repost @rocketfuelent (@get_repost ) ・・・ Muzik Video #kubersuara dari @erniezakri a

Comments

@hafisz_zamry Jomlah kita pukul balik siapa yg pukul baby Kita @erniezakri

@hipsturkid Nice 😊

The MV of #KuBersuara already out, do support this MV because of great actor @the_haidars (teringat scene Lagenda Budak Setan Azmi pukul Ayu, skrg ni tagunee Rahman, kesian Erna ), because of great singer @erniezakri (superb vocal as always) n kudos to the great director @izuan_mokhtar, beautiful storyline.
°
So as 'kipas susah mati' of the singer @erniezakri n the composer n lyricist of this song @syamel_official do your job as promised earlier to make it trending on YouTube.
°
Cr  @erniezakri
°
#syamel
#erniezakri 
#ernienyanyi 
#KuBersuara
@tashaaidillia Instagram Profile - inst4gram.com
tashaaidillia
4

The MV of #kubersuara already out, do support this MV because of great actor @the_haidars (teringat scene Lagenda Budak Setan Azmi pukul Ayu, skrg ni tagunee Rahman, kesian Erna ), because of great singer @erniezakri (superb vocal as always) n kudos

Comments

@izuan_mokhtar Thank u so much @tashaaidillia 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@tashaaidillia @izuan_mokhtar most welcome, congratulations mr director 👏

official mv ku bersuara dah release guys . apa tunggu lagi . abam2 kakak2 yang macho , yang manis jom stream , serbu terjah kat youtube banyak2 okeyy . dijamin tak bosan . confirm korang2 akan repeat berulang kali ku mencubaa . ehh , terkeluar lagu ella pulak . by the way congrates @erniezakri , @syamel_official  n semua2 yang terlibat menjayakan lagu ni . this is awesome . super duper awesome . 
#ernienators_offical 
#erniezakri 
#syamel_official 
#rocketfuelent
rain_othman - @rainothman90 Instagram Profile - inst4gram.com
rainothman90
0

official mv ku bersuara dah release guys . apa tunggu lagi . abam2 kakak2 yang macho , yang manis jom stream , serbu terjah kat youtube banyak2 okeyy . dijamin tak bosan . confirm korang2 akan repeat berulang kali ku mencubaa . ehh , terkeluar lagu e

#Repost @maestromediamy
• • • • •
2 penyanyi yang hebat. Bila kah lagi akan berkumandang gabungan duet mereka ini .. Syamel dan Ernie, 2 bintang berbakat besar.  Dan jangan lupa single terbaru Ernie bertajuk KU BERSUARA bersama sentuhan lirik oleh Syamel.

#maestromediamy
#syamel #erniezakri #rocketfuelentertainment
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
0

#repost @maestromediamy • • • • • 2 penyanyi yang hebat. Bila kah lagi akan berkumandang gabungan duet mereka ini .. Syamel dan Ernie, 2 bintang berbakat besar. Dan jangan lupa single terbaru Ernie bertajuk KU BERSUARA bersama sentuhan lirik oleh Sy

2 penyanyi yang hebat. Bila kah lagi akan berkumandang gabungan duet mereka ini .. Syamel dan Ernie, 2 bintang berbakat besar.  Dan jangan lupa single terbaru Ernie bertajuk KU BERSUARA bersama sentuhan lirik oleh Syamel.

#maestromediamy
#syamel #erniezakri #rocketfuelentertainment
Maestro Media MY 🇲🇾 - @maestromediamy Instagram Profile - inst4gram.com
maestromediamy
0

2 penyanyi yang hebat. Bila kah lagi akan berkumandang gabungan duet mereka ini .. Syamel dan Ernie, 2 bintang berbakat besar. Dan jangan lupa single terbaru Ernie bertajuk KU BERSUARA bersama sentuhan lirik oleh Syamel. #maestromediamy #syamel #er

Siapa sedih tgk MV ni? Kita gang! 
Cepat view!! #Repost @rocketfuelent (@get_repost)
・・・
Muzik Video #KuBersuara dari @erniezakri arahan @izuan_mokhtar sudah boleh ditonton di YouTube channel Rocketfuel.. Jangan lupe like , komen dan share OK ..(Link video di IG Story) .. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara #muzikvideo
Ernienators Official - @ernienators_official Instagram Profile - inst4gram.com
ernienators_official
4

Siapa sedih tgk MV ni? Kita gang! Cepat view!! #repost @rocketfuelent (@get_repost ) ・・・ Muzik Video #kubersuara dari @erniezakri arahan @izuan_mokhtar sudah boleh ditonton di YouTube channel Rocketfuel.. Jangan lupe like , komen dan share OK ..(Link

Comments

@sy4_______ Lakonan, vokal, lyrics, semua sempurna. Sedih tgk ! Overall sgt2 suka love love love Giccew

@nor_jazlan Sedih gila dgr lagu ni.. especially part lirik yg 'djanjikan mahligai cinta terkaburi belaian manja" ... Aku nanges beb....

Mantap seperti selalu, @erniezakri tampil dengan single terbaru berjudul Ku Bersuara. Istimewanya, kali ini tiada lagi lagi cinta daripada Ernie tapi lagu kisah pengalamannya dibuli 
.
.
Berita lanjut layari www.xtra.com.my  #rocketfuelent #erniezakri
Xtra Viral - @xtra.com.my Instagram Profile - inst4gram.com
xtra.com.my
0

Mantap seperti selalu, @erniezakri tampil dengan single terbaru berjudul Ku Bersuara. Istimewanya, kali ini tiada lagi lagi cinta daripada Ernie tapi lagu kisah pengalamannya dibuli . . Berita lanjut layari www.xtra.com.my #rocketfuelent #erniezakr

Pintu
Muzik Video #KuBersuara dari @erniezakri arahan @izuan_mokhtar sudah boleh ditonton di YouTube channel Rocketfuel.. Jangan lupe like , komen dan share OK ..(Link video di IG Story) .. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara #muzikvideo
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
9

Muzik Video #kubersuara dari @erniezakri arahan @izuan_mokhtar sudah boleh ditonton di YouTube channel Rocketfuel.. Jangan lupe like , komen dan share OK ..(Link video di IG Story) .. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara #muzikvideo

Comments

@a.naa__ @yah2293

@yah2293 @a.naa__ que haidar

Limited edition..
Sarung je... Dah cantik New Teratai X Printed

Material : Milano Crepe

Harga : Rm49 Free Postage (Stok tersgt limited...sbb ia Limited Edition...hanya 1000pcs...) Pm 0124709451

#affsuzukicup18 #erniezakri #malaysia #tudungraya #tudungmurah #penang #uitmdihatiku #uum #upm #negaraku #neelofa #lofattah #fattzura #beraya #uk #upnm #ukm #usm #elegant #uiam #utm #penang #syafiqkyle #love #utp #um #upsi #faizroslan #ctdk #hariraya
#safawirasid
bawal_shawl_lover - @bawal_scarff.co Instagram Profile - inst4gram.com
bawal_scarff.co
3

Limited edition.. Sarung je... Dah cantik New Teratai X Printed Material : Milano Crepe Harga : Rm49 Free Postage (Stok tersgt limited...sbb ia Limited Edition...hanya 1000pcs...) Pm 0124709451 #affsuzukicup18 #erniezakri #malaysia #tudungraya #tu

Comments

@crackersnestumhq 😎👍👍

@amaze.hq 👍

Untuk menghasilkan wainscoting yang cantik, pembuatan nya perlulah teliti. Full wall wainscoting beri effect yang sangat wow pada sesuatu ruang.. ambil gambar kat dinding cantik macam ni memang perfect! 🤗
.
Kredit : Terima kasih kepada @erniezakri dan majalah @mingguanwanita kerana menggunakan lokasi pengambaran yang damaica sediakan 
.
#kasijadi #damaica #damaicainteriordesign #wallmaster #syafinazselamat #erniezakri #majalahmingguanwanita #mingguanwanita
Damaica Interior Design - @damaicainteriordesign Instagram Profile - inst4gram.com
damaicainteriordesign
0

Untuk menghasilkan wainscoting yang cantik, pembuatan nya perlulah teliti. Full wall wainscoting beri effect yang sangat wow pada sesuatu ruang.. ambil gambar kat dinding cantik macam ni memang perfect! 🤗 . Kredit : Terima kasih kepada @erniezakri da

Wahh cantiknya wainscoting putih macam ni. Nampak elegance sangat kan! Ni jenis wainscoting double frames. Sesuai untuk membuatkan ruang nampak penuh dan berseri-seri. Tetamu yang datang ke rumah pasti teruja dan terus selfie. 🤗
.
Kredit : Terima kasih kepada @datuksyafinazofficial , @erniezakri , majalah @mingguanwanita dan @habibjewelsofficial kerana menggunakan lokasi pengambaran yang kami sediakan 
.
#kasijadi #damaica #damaicainteriordesign #wallmaster #syafinazselamat #erniezakri #majalahmingguanwanita #mingguanwanita
Damaica Interior Design - @damaicainteriordesign Instagram Profile - inst4gram.com
damaicainteriordesign
0

Wahh cantiknya wainscoting putih macam ni. Nampak elegance sangat kan! Ni jenis wainscoting double frames. Sesuai untuk membuatkan ruang nampak penuh dan berseri-seri. Tetamu yang datang ke rumah pasti teruja dan terus selfie. 🤗 . Kredit : Terima kas

Dapatkan akhbar Harian Metro hari ni, @erniezakri menjadi penghias muka depan sisipan RAP. Hari ni juga MV Ku Bersuara akan keluar di Youtube Channel Rocketfuel.
#rocketfuelent  #erniezakri #kubersuarw
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

Dapatkan akhbar Harian Metro hari ni, @erniezakri menjadi penghias muka depan sisipan RAP. Hari ni juga MV Ku Bersuara akan keluar di Youtube Channel Rocketfuel. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuarw

Masakan sudah siap, tinggal dihidangkan je  Jangan lupa baca doa! Hihi semoga dipermudahkan urusan pelancaran MV esok  All the best! #kubersuara #erniezakri

#Repost @erniezakri
• • •
T O M O R R O W
#KuBersuara Official MV.
12.12.2018 | 5 PM 
YouTube @rocketfuelent 
Directed by : @izuan_mokhtar 
#rocketfuelent
ميمي - @miffazzah Instagram Profile - inst4gram.com
miffazzah
3

"Masakan" sudah siap, tinggal dihidangkan je Jangan lupa baca doa! Hihi semoga dipermudahkan urusan pelancaran MV esok All the best! #kubersuara #erniezakri #repost @erniezakri • • • T O M O R R O W #kubersuara Official MV. 12.12.2018 | 5 PM YouT

Comments

@justcallme_syud 😍😍 ok.. X sabar..

@miffazzah @izuan_mokhtar most welcome :)

Esok .. esok ye semua ... Jangan lupa esok .. MV @erniezakri “Ku Bersuara” akan keluar esok di Youtube Channel Rocketfuel.. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

Esok .. esok ye semua ... Jangan lupa esok .. MV @erniezakri “Ku Bersuara” akan keluar esok di Youtube Channel Rocketfuel.. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

Its tomorrow people!!
'12 DECEMBER 2018'
°
@Regran_ed from @erniezakri -  COMING SOON
12 December 2018
Di YouTube @rocketfuelent 
#KuBersuara - #regrann
°
°
°
#erniezakri 
#ernienyanyi 
#KuBersuara
@tashaaidillia Instagram Profile - inst4gram.com
tashaaidillia
3

Its tomorrow people!! '12 DECEMBER 2018' ° @regran_ed from @erniezakri - COMING SOON 12 December 2018 Di YouTube @rocketfuelent #kubersuara - #regrann ° ° ° #erniezakri #ernienyanyi #kubersuara

Comments

@tashaaidillia @justcallme_syud 😘😘❤❤

@noraininasser_noinoi 🙌

Ok jom nyanyi lagu Terbaru @erniezakri “Ku Bersuara” hayyo lagu2 Ernie mmg tuntutan2 kerongkong ek🤣 Dh Available kt #Smule nnt i upload minus one male key plak k huhu #KuBersuara #KuBersuaraCover #ErnieZakri #ErnieNatorz @smule @smulemalay #ernie #ernienator #ernienators #ernienyanyi Congratz for this amazing new single @omarkrk @syamel_official @ikhwanfatanna @johnjeeves
syukfendi - @syukfendi Instagram Profile - inst4gram.com
syukfendi
2

Ok jom nyanyi lagu Terbaru @erniezakri “Ku Bersuara” hayyo lagu2 Ernie mmg tuntutan2 kerongkong ek🤣 Dh Available kt #smule nnt i upload minus one male key plak k huhu #kubersuara #kubersuaracover #erniezakri #ernienatorz @smule @smulemalay #ernie #er

Comments

@wanaefez Kelassss

@just.sing.it.official love your voice ❤️

YEAR END SALE!! 
WOW
WOW
WOW!!
.
So apa yang Mikaseries offer:
—
MIKAGLO dengan HARGA SPECIAL

RM39.90 sahaja!!!!

(Harga asal RM45)
.
Promosi berlangsung dalam masa terhad sahaja. Dan stok limited! Dapatkan sekarang!!
—
Pilihan 2 tone warna:
1. Glo.1 - Light
2. Glo.2 - Natural
—
Untuk pertanyaan dan pembelian produk MIKASERIES boleh whatsapp cik mika 
+6017-3431707 atau DM aje
—
#dramasangat #astrogempak #tv3 #tv3malaysia #zoeyrahman #mikaglo #mikaseries #mikalipz #tonyoh2terusglo #bedak #bedakmurah #bedakberkualiti #produklokal #produkartis #jualbedak #jualbedakmurah #kosmetik #jualmakeup #compactpowder #bedakmikaseries #viral #motifviral #erniezakri #muzikmuzik33 #ajl33 #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #paidreviewmurah
🎊YEAR END SALE🎊 - @mikaseries Instagram Profile - inst4gram.com
mikaseries
2

YEAR END SALE!! WOW WOW WOW!! . So apa yang Mikaseries offer: — MIKAGLO dengan HARGA SPECIAL RM39.90 sahaja!!!! (Harga asal RM45) . Promosi berlangsung dalam masa terhad sahaja. Dan stok limited! Dapatkan sekarang!! — Pilihan 2 tone warna: 1. Glo.

Comments

@aslizan_karim Ade cod ke..

@mikaseries @aslizan_karim kita ada 2 tone warna. Boleh ws kami utk pembelian 😊😊

TOMORROW..!!!
12.12.2018 (RABU)
MUSIC VIDEO KU BERSUARA BY @erniezakri
.
#erniezakri #kubersuara #lagubaru #newsingle #vokalterbaikajl32
-JOHOREAN- - @suaidah_sue01 Instagram Profile - inst4gram.com
suaidah_sue01
0

TOMORROW..!!! 12.12.2018 (RABU) MUSIC VIDEO "KU BERSUARA" BY @erniezakri . #erniezakri #kubersuara #lagubaru #newsingle #vokalterbaikajl32

Kita belanja teaser MV @erniezakri #kubersuara sikit. Nak full? Tunggu 12.12.2018 ni ok!

#rocketfuelent #kubersuara #erniezakri
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
2

Kita belanja teaser MV @erniezakri #kubersuara sikit. Nak full? Tunggu 12.12.2018 ni ok! #rocketfuelent #kubersuara #erniezakri

Comments

@muhd.riez 😍😍

@nurinfarishardini 😍😨

Ku Bersuara - @erniezakri (cover)(open comment) and ( recommend for better sound) 
#music #song #hotsong  #coversong #cover #coversinger #hotvocal #vocal  #malaysiancover #hitvocal #mentor7 #likeforlike #likesforlikes #like4like #lfl #views #youtuber #instagram #AJL33
#exo #엑소 #bts #korea #korean  #dinda #kubersuara #erniezakri #kubersuaracontest
FOLLOWBACK! - @muhd.riez Instagram Profile - inst4gram.com
muhd.riez
58

Ku Bersuara - @erniezakri (cover)(open comment) and ( recommend for better sound) #music #song #hotsong #coversong #cover #coversinger #hotvocal #vocal #malaysiancover #hitvocal #mentor7 #likeforlike #likesforlikes #like4like #lfl #views #youtuber

Comments

@baby_yyyy02 @shaifulnaimm hahaha bukan tak faham cuma aku ingat aku ni asal Melayu tak macam kau ala org putih kunun... Ndk apa lh kalau putih ni pun hitam juak.wkakaka sama lh kau sama si pundan kimak tu hahaha you are the bitch 😂

@baby_yyyy02 @shaifulnaimm now i want to say you double FUCK you Mother&father you hahaha so you go to die in a graveyard wkakaka

Terima kasih atas pemilihan ini... tu la org kata kalau ingin kan sesuatu kena usaha... jgn malu.... bila org bukak contest tu buat la... sejak kecil lagi saya dah dididik nak kan sesuatu kena usaha.. belajar! Bila dapat hasilnya!! ALHAMDULLILLAH.... terima kasih @rocketfuelent
Kerana telah memilih memek2 muka saya tu. Hehehehehe... yg kata alaaa kak belle menang! Jgn la ckp mcm tu.... korang yg tak mau hantar contest tu...bukan salah saya! So now tengah pk nak bawak siapa eh!!!🤔🤔 #Repost @rocketfuelent (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum  semua ,  @erniezakri dah umum 3 pemenang bertuah untuk #KUBERSUARACONTEST!

Tahniah kepada
@princessbellehassan2211
@mkhambali_
@dizeyazid

Pemenang boleh bawa lagi sorang kawan tau utk buat teman! 
Sila DM @alifshahjamil untuk jemputan ke eat & greet ernie.
Jumpa nanti tau!

#rocketfuelent #erniezakri #kubersuara
Princess Belle - @princessbellehassan2211 Instagram Profile - inst4gram.com
princessbellehassan2211
17

Terima kasih atas pemilihan ini... tu la org kata kalau ingin kan sesuatu kena usaha... jgn malu.... bila org bukak contest tu buat la... sejak kecil lagi saya dah dididik nak kan sesuatu kena usaha.. belajar! Bila dapat hasilnya!! ALHAMDULLILLAH....

Comments

@princessbellehassan2211 @yucyyusry tq cici 😝

@jija74 Congrats belle..u deserved it😍

Kecil2 Cili Api! #erniezakri ️
Eirza A. - @eirza_a Instagram Profile - inst4gram.com
eirza_a
1

Kecil2 Cili Api! #erniezakri

Comments

@pandamagic2u 👍♥️

Assalamualaikum  semua ,  @erniezakri dah umum 3 pemenang bertuah untuk #KUBERSUARACONTEST!

Tahniah kepada
@princessbellehassan2211
@mkhambali_
@dizeyazid

Pemenang boleh bawa lagi sorang kawan tau utk buat teman! 
Sila DM @alifshahjamil untuk jemputan ke eat & greet ernie.
Jumpa nanti tau!

#rocketfuelent #erniezakri #kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
4

Assalamualaikum semua , @erniezakri dah umum 3 pemenang bertuah untuk #kubersuaracontest ! Tahniah kepada @princessbellehassan2211 @mkhambali_ @dizeyazid Pemenang boleh bawa lagi sorang kawan tau utk buat teman! Sila DM @alifshahjamil untuk jempu

Comments

@dizeyazid OMG!!!!!!!! 😍😍😍😍💗💖💖💖💖💖💖💖 TQSM🙏🙏🙏 @rocketfuelent @erniezakri @ernienators_official @syamel_official

@anistaqwa88 @fiverullerr alahaiiii takziah..

ni yang malas ni . masa belum keluar ternanti2 . bila dah keluar malas pulak nak dengar . malas sebab tak boleh nak stop dengar . lagu + suara dia punya best gila kuasa tiga . adehh . halu pulis , meh tangkap dak @erniezakri ni sebab dia buat penyakit tak boleh move on saya berulang .
#kubersuara 
#rocketfuel
#erniezakri 
#ernienators_offical
rain_othman - @rainothman90 Instagram Profile - inst4gram.com
rainothman90
0

ni yang malas ni . masa belum keluar ternanti2 . bila dah keluar malas pulak nak dengar . malas sebab tak boleh nak stop dengar . lagu + suara dia punya best gila kuasa tiga . adehh . halu pulis , meh tangkap dak @erniezakri ni sebab dia buat penyaki

Hah ini dia #CoverKuBersuara2.0 
Harapnya ade perubahan sikitlah drpd sblm ni... Still practice nak nyanyi yang full punya macam lagu #Misteri Hope xlama lg berjayalah nak hit note-note tu dgn betul

How about you kak @erniezakri ? #ErnieZakri #KuBersuara #Misteri

Ps- @muhd.riez xmo ke cover jugak? #Cover #CoverMalaysia #CoverMalaysian #MalaysianCover
Quirkyalone - @naimfathullah Instagram Profile - inst4gram.com
naimfathullah
7

Hah ini dia #coverkubersuara2 .0 Harapnya ade perubahan sikitlah drpd sblm ni... Still practice nak nyanyi yang full punya macam lagu #misteri Hope xlama lg berjayalah nak hit note-note tu dgn betul How about you kak @erniezakri ? #erniezakri #kuber

Pahang
Comments

@naimfathullah @muhd.riez Pukul 10 kay😂

@muhd.riez @naimfathullah giuteww.😭

The most sincere feelings are the hardest to be expressed by words
#ketulusanhati
#erniezakri
🌷 نورالعائشة 🌷 - @cahayaishah Instagram Profile - inst4gram.com
cahayaishah
0

The most sincere feelings are the hardest to be expressed by words #ketulusanhati #erniezakri

Sometimes the heart sees what is invisible to the eye ️
.
.
#erniezakri
#syamel
#erniexsyamel
#akucinta
N E S S A - @krn.nessa Instagram Profile - inst4gram.com
krn.nessa
0

"Sometimes the heart sees what is invisible to the eye" ️ . . #erniezakri #syamel #erniexsyamel #akucinta

Pemenang #kubersuaracontest akan diumumkan esok ye.. Nantikannn ye.. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

Pemenang #kubersuaracontest akan diumumkan esok ye.. Nantikannn ye.. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

Lol dia yang kata takmo belanja pastu marah kita pulekkk 
#erniezakri nyanyi #kaupunsama

Credit  IG live Ernie Zakri
Lili Land - @thelililand Instagram Profile - inst4gram.com
thelililand
5

Lol dia yang kata takmo belanja pastu marah kita pulekkk #erniezakri nyanyi #kaupunsama Credit IG live Ernie Zakri

Comments

@_nienie8 tang @thelililand kna maghah tu xtahan nk gelak.. 😂😂😂lol

@voiceofsyamel yg part last tu x tahan! 😂😂😂

When your credit roll looks better than the other parts of the video  tapi kalau pro editor tengok ni mau masuk spital gelakkan aku lol

Well, terimalah seadanya. For fun je.

Full video masih terkedek kedek nak diupload kat IGtv.

Fmv for #kubersuara by #erniezakri

Initially I wanted to use Ernie as the lead. Tapi takde footage yang sesuai. 
Lepas ni siapa yang dah tengok full video bolehlah main teka apa jalan cerita yang I cuba nak sampaikan hahahahahahaha Ernie kata lagu Ku Bersuara bukan lagu cinta. But since the footage doesnt allow me to be that free, terpaksalah jugak hentam letak romance a bit. Tapi siapa boleh teka, kalaulah ni drama, jalan cerita dia cane? 
p/s: Weh Ben Amir handsome gila weh. Bahagia aku edit video ni
Lili Land - @thelililand Instagram Profile - inst4gram.com
thelililand
0

When your credit roll looks better than the other parts of the video tapi kalau pro editor tengok ni mau masuk spital gelakkan aku lol Well, terimalah seadanya. For fun je. Full video masih terkedek kedek nak diupload kat IGtv. Fmv for #kubersuar