#erniezakri
Advertisement
Jom ke YouTube Channel @erniezakri official dan tengok video bagaimana Ernie berhias setiap hari.. #rocketfuelent 
#erniezakri
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

Jom ke YouTube Channel @erniezakri official dan tengok video bagaimana Ernie berhias setiap hari.. #rocketfuelent #erniezakri

MARI UNDI SAMPAI LEBAM GAIS! KEKALKAN KEJUARAAN INI SEHINGGA SEMI FINAL AYUH @erniezakri @ernienators_official @syamel_official @johnjeeves @ikhwanfatanna #KuBersuaraForAJL34 #KuBersuara #ErnieZakri https://www.xtra.com.my/muzikmuzik/#
@diamondblingco Instagram Profile - inst4gram.com
diamondblingco
1

MARI UNDI SAMPAI LEBAM GAIS! KEKALKAN KEJUARAAN INI SEHINGGA SEMI FINAL AYUH @erniezakri @ernienators_official @syamel_official @johnjeeves @ikhwanfatanna #kubersuaraforajl34 #kubersuara #erniezakri https://www.xtra.com.my/muzikmuzik/#

Comments

@johnjeeves Thank you! ☺️🙌🏾

Ku Bersuara - @erniezakri .
.
#erniezakri #kubersuara #kubersuaracover #syakircover #syakirrahman #60secondscover #malaysiancover @malaysiancover
.
.
222520032019
Syakir Aman - @syakir_aman Instagram Profile - inst4gram.com
syakir_aman
13

Ku Bersuara - @erniezakri . . #erniezakri #kubersuara #kubersuaracover #syakircover #syakirrahman #60secondscover #malaysiancover @malaysiancover . . 222520032019

Comments

@aman_pjm 👏👏👏👏👏👏👏

@syakir_aman @_seffry24 ☺️😊☺️// @nnnajmin masheh ah 😤❤️❤️// @xfiyxx kan? teringinnya nak dapat sign Ernie Zakri 🤤// @azlndnsh 🥰🥰// @alyaqamarinaa alya ada lagu ke? tajuk apa??// @alasri03 thank you bro 💪🏻❤️// @amirul999_ huhuhu 🙏🏻🙏🏻// @xnyss weee🥰🔥// @farahsuhaimiii syakir dengan iman dah angkat dah headphone edifier tu? Kak Farah bila lagi? 🤭

Cover #buailajulaju @erniezakri @upinipinofficial #upinipinkerissiamangtunggal bila dengar banyak kali dah macam filem disney bila princess nyanyi memang terbaik #erniezakri
Megat Ahmad Safwan😀 - @megatsafwan123 Instagram Profile - inst4gram.com
megatsafwan123
0

Cover #buailajulaju @erniezakri @upinipinofficial #upinipinkerissiamangtunggal bila dengar banyak kali dah macam filem disney bila princess nyanyi memang terbaik #erniezakri

#Repost @mhetv.my
· · ·
Suka tengok pasangan @syamel_official dan @erniezakri ni digandingkan.
.
️ @deegunrahman
.
#mhetv #artismalaysia #erniezakri #syamel
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
4

#repost @mhetv.my · · · Suka tengok pasangan @syamel_official dan @erniezakri ni digandingkan. . ️ @deegunrahman . #mhetv #artismalaysia #erniezakri #syamel

Comments

@juwiridawi @ct_hamdan Aamiin

@sharinanissan Saling melengkapi😍😍😍 i like

Advertisement
Suka tengok pasangan @syamel_official dan @erniezakri ni digandingkan.
.
️: @deegunrahman
.
Swipe up IG story untuk artikel penuh.
.
#mhetv #artismalaysia #erniezakri #syamel
hits - @hitsutusan Instagram Profile - inst4gram.com
hitsutusan
0

Suka tengok pasangan @syamel_official dan @erniezakri ni digandingkan. . ️: @deegunrahman . Swipe up IG story untuk artikel penuh. . #mhetv #artismalaysia #erniezakri #syamel

Suka tengok pasangan @syamel_official dan @erniezakri ni digandingkan.
.
️: @deegunrahman
.
Swipe up IG story untuk artikel penuh.
.
#mhetv #artismalaysia #erniezakri #syamel
MHE TV - @mhetv.my Instagram Profile - inst4gram.com
mhetv.my
2

Suka tengok pasangan @syamel_official dan @erniezakri ni digandingkan. . ️: @deegunrahman . Swipe up IG story untuk artikel penuh. . #mhetv #artismalaysia #erniezakri #syamel

Comments

@loycoins_collector I'm old money collector and I just wanna informed you to PM me back if you have old 🇲🇾Malaysian, Dubai, UAE, Singapore,Brunei,China coin or note for sale!!!! The open price per pieces is RM10,000🚀🚀

@zarinagatal777 Hye semoga dimurahkn rezeki anda😊

Advertisement
#Repost @rakita.my
· · ·
Besok kat #PagiPagiRakita kita ada @erniezakri in the studio from 6am to 10am. Listen in gaiss!  RAKITA 107.9 #erniezakri #rakitamy #MemangLit
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
0

#repost @rakita.my · · · Besok kat #pagipagirakita kita ada @erniezakri in the studio from 6am to 10am. Listen in gaiss! RAKITA 107.9 #erniezakri #rakitamy #memanglit

Esok #PagiPagiRakita ada @erniezakri untuk ceriakan permulaan hari anda. Dengarkan beliau di @rakita.my esok ya
#rocketfuelent 
#erniezakri
#kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

Esok #pagipagirakita ada @erniezakri untuk ceriakan permulaan hari anda. Dengarkan beliau di @rakita.my esok ya #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

Besok kat #PagiPagiRakita kita ada @erniezakri in the studio from 6am to 10am. Listen in gaiss! : RAKITA 107.9 #erniezakri #rakitamy #MemangLit
RAKITA - @rakita.my Instagram Profile - inst4gram.com
rakita.my
2

Besok kat #pagipagirakita kita ada @erniezakri in the studio from 6am to 10am. Listen in gaiss! : RAKITA 107.9 #erniezakri #rakitamy #memanglit

Comments

@rafi.dior Wow 😍👌👌

@markwhen Cun

Petang ini @erniezakri akan live di instagram bersama @erasabah jam 5.00petang.. layan okk.
#rocketfuelent 
#erniezakri
#kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
1

Petang ini @erniezakri akan live di instagram bersama @erasabah jam 5.00petang.. layan okk. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

Comments

@sharinanissan Tunggu xde pun😭

Ku bersuara saat kau berikan derita
Terperdaya bukan pengakhiran cerita luka
Tercabarnya diriku
Murahannya katamu
Ku bersuara  .
.
.
#erniezakri #kubersuara #idol #potd #love @erniezakri @ernienators_official
Rizal Chubz Matlin - @rizalchubz Instagram Profile - inst4gram.com
rizalchubz
1

Ku bersuara saat kau berikan derita Terperdaya bukan pengakhiran cerita luka Tercabarnya diriku Murahannya katamu Ku bersuara . . . #erniezakri #kubersuara #idol #potd #love @erniezakri @ernienators_official

Axiata Arena
Comments

@msbeysulaiman Ngam kamu @rizalchubz 😀😀😀😀

#latepost
16th March 2019.
Sweet memories of mine.
Energy dia superb!!! until the last song dia nyanyi mcm baru nyanyi lagu yg pertama!!
3 genre tapau. BESTT!!.
#SitiNurhalizaOnTour
#rozisangdewi
#erniezakri
#sistersdayout
Rabi'atul 'Adawiyah - @rabiatuladawiyahsabli Instagram Profile - inst4gram.com
rabiatuladawiyahsabli
0

#latepost 16th March 2019. Sweet memories of mine. Energy dia superb!!! until the last song dia nyanyi mcm baru nyanyi lagu yg pertama!! 3 genre tapau. BESTT!!. #sitinurhalizaontour #rozisangdewi #erniezakri #sistersdayout

Axiata Arena
Guyss dh ade part 2 . Btw jgn Lupe dgrkn aku Malu kt YouTube taw
Repost @aqeeshaleeya
• • • • • •
KU BERSUARA[PART2] - @erniezakri !!
.
Dijanjikan mahligai cinta terkaburi belaian manja ~
.
.
: @nrlyssa ️
.
#aqeeshaleeya #aqeeshaleeyaakumalu #akumalu #hurrtv #malaysiancover #instacover #erniezakri #kubersuara
AQEESH ALEEYA - @aqeesh_fans Instagram Profile - inst4gram.com
aqeesh_fans
0

Guyss dh ade part 2 . Btw jgn Lupe dgrkn aku Malu kt YouTube taw Repost @aqeeshaleeya • • • • • • KU BERSUARA[PART2] - @erniezakri !! . Dijanjikan mahligai cinta terkaburi belaian manja ~ . . : @nrlyssa ️ . #aqeeshaleeya #aqeeshaleeyaakumalu #akumalu

{PART 2}
Ku Bersuara // @erniezakri by Aqeesh Aleeya 🥀
.
; @aqeeshaleeya .
#instacover #covergram #erniezakri #kubersuara #sing #malaycover #instafamous @ernienators_official #ernienators
nrlyssa_ - @nrlyssa Instagram Profile - inst4gram.com
nrlyssa
10

{PART 2} Ku Bersuara // @erniezakri by Aqeesh Aleeya 🥀 . ; @aqeeshaleeya . #instacover #covergram #erniezakri #kubersuara #sing #malaycover #instafamous @ernienators_official #ernienators

Comments

@nrlyssa @lyssaaa.june_ takecare too! miss you more 😭

@lyssaaa.june_ @nrlyssa 😘😘

KU BERSUARA[PART2] - @erniezakri !!
.
Dijanjikan mahligai cinta terkaburi belaian manja ~
.
.
: @nrlyssa ️
.
#aqeeshaleeya #aqeeshaleeyaakumalu #akumalu #hurrtv #malaysiancover #instacover #erniezakri #kubersuara @ernienators_official @rocketfuelent #rocketfuelent #rocketfuelentertainment  #AktifkanAME2019 #aktifkaname2019 #AME2019 #ame2019 #MeleTOP #100PLUS #100plus
Aqeesh Aleeya 👑 - @aqeeshaleeya Instagram Profile - inst4gram.com
aqeeshaleeya
35

KU BERSUARA[PART2] - @erniezakri !! . Dijanjikan mahligai cinta terkaburi belaian manja ~ . . : @nrlyssa ️ . #aqeeshaleeya #aqeeshaleeyaakumalu #akumalu #hurrtv #malaysiancover #instacover #erniezakri #kubersuara @ernienators_official @rocketfuelent

Comments

@ikhmaldarwisy Sukaaa tengok makcikkpop pkai wix😭😭

@muhd4km4l 😍

Uishh dappnye aqeesh nyanyi

Repost @aqeeshaleeya
• • • • • •
KU BERSUARA[PART1] - @erniezakri !!
.
Biar ku tulis semua perjalanan hidupku ~
.
.
: @nrlyssa ️
.
#aqeeshaleeya #aqeeshaleeyaakumalu #akumalu #hurrtv #malaysiancover #instacover #erniezakri #kubersuara #AktifkanAME2019 #aktifkaname2019 #AME2019 #ame2019 #MeleTOP #100PLUS #100plus
AQEESH ALEEYA - @aqeesh_fans Instagram Profile - inst4gram.com
aqeesh_fans
0

Uishh dappnye aqeesh nyanyi Repost @aqeeshaleeya • • • • • • KU BERSUARA[PART1] - @erniezakri !! . Biar ku tulis semua perjalanan hidupku ~ . . : @nrlyssa ️ . #aqeeshaleeya #aqeeshaleeyaakumalu #akumalu #hurrtv #malaysiancover #instacover #erniezakr

{PART 1} 
Ku Bersuara // @erniezakri by Aqeesh Aleeya 🥀
.
ps: jangan tanya kenapa muka serius sebab susah nak senyum sambil baca chords dan tekan kekunci kibod lol 
.
 : @aqeeshaleeya 
.
#instacover #songcovers #erniezakri #kubersuaracover #malaycover #ajl2018akucinta #ajlerniezakri @ernienators_official #ernienators
nrlyssa_ - @nrlyssa Instagram Profile - inst4gram.com
nrlyssa
12

{PART 1} Ku Bersuara // @erniezakri by Aqeesh Aleeya 🥀 . ps: jangan tanya kenapa muka serius sebab susah nak senyum sambil baca chords dan tekan kekunci kibod lol . : @aqeeshaleeya . #instacover #songcovers #erniezakri #kubersuaracover #malaycove

Comments

@syafiqahasyikinnn @nrlyssa cikkkkkkk bihhhhhhhh

@krouloffy @nrlyssa hik³! 🎸

KU BERSUARA[PART1] - @erniezakri !!
.
Biar ku tulis semua perjalanan hidupku ~
.
.
: @nrlyssa ️
.
#aqeeshaleeya #aqeeshaleeyaakumalu #akumalu #hurrtv #malaysiancover #instacover #erniezakri #kubersuara #AktifkanAME2019 #aktifkaname2019 #AME2019 #ame2019 #MeleTOP #100PLUS #100plus @ernienators_official @rocketfuelent #rocketfuelent #rocketfuelentertainment
Aqeesh Aleeya 👑 - @aqeeshaleeya Instagram Profile - inst4gram.com
aqeeshaleeya
56

KU BERSUARA[PART1] - @erniezakri !! . Biar ku tulis semua perjalanan hidupku ~ . . : @nrlyssa ️ . #aqeeshaleeya #aqeeshaleeyaakumalu #akumalu #hurrtv #malaysiancover #instacover #erniezakri #kubersuara #aktifkaname2019 #aktifkaname2019 #ame2019 #ame2

Comments

@aqeeshaleeya @it_s_me_army_rina_jimin_bts07 🍭🍭😂

@_alifkimi_ Bestnya suara......thanks Kak Aqeesh sebab buat cover lagu ku bersuara......dah lama tunggu heheheheh

Skuad Patrol Denggi telah menerima sokongan padu daripada penyanyi  Ernie Zakri yang popular dengan lagu “Aku Cinta” berduet bersama Syamel AF. Lagu “Aku Cinta juga telah memenangi Persembahan Terbaik di AJL 32. Sokongan ini diterima ketika beliau menonton Konsert Jelajah Dato’ Siti Nurhaliza malam tadi. Kami warga Skuad Patrol Denggi amat berbesar hati dengan sokongan ini semoga dengan sokongan ini akan membantu kami menyebarkan dan memberi kesedaran kepada semua masyarakat tentang bahayanya nyamuk Aedes kepada semua. Terima kasih kepada skuad En. Selamat Abdul Kasim kerana berjaya mencari peluang untuk menyebarkan kempen ini. @erniezakri 
#skuadpatroldenggismkc2019
#erniezakri 
#ajl32
#viral 
#artist
Patroldenggi_SMKLKTP_CHEMOMOI - @patroldenggi_smklktp_chemomoi Instagram Profile - inst4gram.com
patroldenggi_smklktp_chemomoi
1

Skuad Patrol Denggi telah menerima sokongan padu daripada penyanyi Ernie Zakri yang popular dengan lagu “Aku Cinta” berduet bersama Syamel AF. Lagu “Aku Cinta juga telah memenangi Persembahan Terbaik di AJL 32. Sokongan ini diterima ketika beliau me

Felda Chemomoi,Triang Pahang
Comments

@simpledakwah_ Followback

Songs : Misteri 
Singers : @erniezakri 
Cover by : @azzanylea 
Maaf suara je music takde  Saja try ii  Boleh tolong tag / mention sis @erniezakri sampai dia komen or advice apa ii yang patut tak geng ? Thanks a lot  
#coversong #blessedvoice #covergirl #misteri #erniezakri @blessed_voices_official #azzatry #azzabuatcover
Azzarima - @azzanylea Instagram Profile - inst4gram.com
azzanylea
13

Songs : Misteri Singers : @erniezakri Cover by : @azzanylea Maaf suara je music takde Saja try ii Boleh tolong tag / mention sis @erniezakri sampai dia komen or advice apa ii yang patut tak geng ? Thanks a lot #coversong #blessedvoice #covergi

Comments

@azzanylea @zhar_fan96 eleh kau

@azzanylea @trulush thankyou

#Repost @rocketfuelent
· · ·
Jom dengarkan @erniezakri di @hotfm976 untuk #Top40Hot dari jam 9.00pagi .
#rocketfuelent 
#erniezakri
#kubersuara
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
0

#repost @rocketfuelent · · · Jom dengarkan @erniezakri di @hotfm976 untuk #top40hot dari jam 9.00pagi . #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

Jom dengarkan @erniezakri di @hotfm976 untuk #Top40Hot dari jam 9.00pagi .
#rocketfuelent 
#erniezakri
#kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

Jom dengarkan @erniezakri di @hotfm976 untuk #top40hot dari jam 9.00pagi . #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

Jom dengarkan apa yang nak @erniezakri kongsikan di @catsfm pada 6.00petang ini.
#rocketfuelent 
#erniezakri
#kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

Jom dengarkan apa yang nak @erniezakri kongsikan di @catsfm pada 6.00petang ini. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

Wahai wanita , jangan malu untuk bersuara. Itula diantara mesej lagu dan MV #kubersuara dari @erniezakri. Untuk video penuh, korang boleh ke Youtube Channel Rocketfuel.
#rocketfuelent
#erniezakri
#kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
2

Wahai wanita , jangan malu untuk bersuara. Itula diantara mesej lagu dan MV #kubersuara dari @erniezakri. Untuk video penuh, korang boleh ke Youtube Channel Rocketfuel. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

Comments

@aliaabadrul Best song everrr 😍❤️💯

@vinccy_99 🃏Greatest Street Magician Sarawak Here🎩 Follow Me Now for Support and Magic Video♠️

NAIB JUARA , Juara Pujaan RTM @atirarahim_ ! is back!!
WOW sangat nie!!! @erniezakri
from RTM, @atirarahim_ pun sama. Moga rezeki akan berpihak pada mereka!
my fav lagu now..Ku bersuara!!
.
.
.

#Repost @atirarahim_
• • • • •
Perhati lama dah, senyap pun dah lama ni.
Meh dengar nak bersuara sampai terkehel tekak pulak. 
Ku Bersuara by @erniezakri ️
.
.
.
#kubersuara #erniezakri #atirasing #atiracover #atirarahim
@mentor7official
@malaysianunderratedvoices
@officialmalaysianvocal
@malaysiancover
@muzikgeligeli
@musikkgramm
#malaysiancover #laguorangkita  #coverorangmalaysian #thisismalaysian #malaysiantalent #coversong #youngergenerationmusic #videocover #muzikgeligeli #lagucintakita #mm34 #muzikmuzik34 @lagucintakitaofficial
Sonic Hussien - @djsonic Instagram Profile - inst4gram.com
djsonic
5

NAIB JUARA , Juara Pujaan RTM @atirarahim_ ! is back!! WOW sangat nie!!! @erniezakri from RTM, @atirarahim_ pun sama. Moga rezeki akan berpihak pada mereka! my fav lagu now..Ku bersuara!! . . . #repost @atirarahim_ • • • • • Perhati lama dah, senyap

Comments

@atirarahim_ Allahuakbar! Thank you so much sonic!😭😭 InshaAllah, mudah-mudahan. Amiinn ❤️❤️❤️

@haziqpotter Niceeee

Tahniah kepada @erniezakri serta komposer2 yg terlibat @omarkrk @johnjeeves, Syamel & Blaine Bakri kerana menjuarai Muzik-Muzik 34 minggu ini bagi lagu #KuBersuara. Mixed by yours truly. 

#erniezakri #rocketfuelent #mixengineer #mm34 #muzikmuzik #muzikmuzik34
Felix Voon - @felixvoonmix Instagram Profile - inst4gram.com
felixvoonmix
1

Tahniah kepada @erniezakri serta komposer2 yg terlibat @omarkrk @johnjeeves , Syamel & Blaine Bakri kerana menjuarai Muzik-Muzik 34 minggu ini bagi lagu #kubersuara . Mixed by yours truly. #erniezakri #rocketfuelent #mixengineer #mm34 #muzikmuzik #mu

Kuala Lumpur
Comments

@saeedezzatshoar Oooooohhhhh awliii

okay esok tkde paper yahoo🤤! nk dgr chorus tu gi visit ig @kemarekall HEHEHE dlyn nk amik kesempatan ni jap nk wish @its.ruhil_ happy birthday si akak pemes🤤️
.
btw sorry kalau ade terkurang  ️
.
sorry yg tak ditag tu, tak muat
#kubersuaracover #kubersuara #erniezakri #cover
×°𝒩𝓊𝓇𝒶𝒹𝓁𝓎𝓃 𝓃𝒶𝒹𝓏𝓊𝓇𝒶𝒽°× - @adlynnn.nf Instagram Profile - inst4gram.com
adlynnn.nf
38

okay esok tkde paper yahoo🤤! nk dgr chorus tu gi visit ig @kemarekall HEHEHE dlyn nk amik kesempatan ni jap nk wish @its.ruhil_ happy birthday si akak pemes🤤️ . btw sorry kalau ade terkurang ️ . sorry yg tak ditag tu, tak muat #kubersuaracover #kube

Pulau Bunting Bridge
Comments

@adlynnn.nf @nrrchaa auch😍❤️

@adlynnn.nf @sya5zi_ takmampu la, tp doakan eh 😍❤️😭

Untuk menjayakan persembahan sempena Minggu Setiausaha tidaklah semudah yang disangka. Selalunya persembahan sebegitu dipelopori oleh artis senior yg diakui mempunyai rekod cemerlang dalam portfolio seni mereka.

Justeru, apabila pasangan Syamel dan Ernie diberi peluang itu, secara tidak langsung membuktikan  kemampuan mereka untuk menjadi seorang penghibur, mula mendapat perhatian.

To both of you, all da best untuk acara An Afternoon of Elegance with Syamel and Ernie - When Heart Needs A Beat yg akan berlangsung di Marriot Putrajaya  pads 24 April depan. Can't wait  #syamel #erniezakri #ernienators #syamelovers #pressconference #journalistonduty #entertainmentjournalist #media
Bobo Fahad - @bobofahad Instagram Profile - inst4gram.com
bobofahad
1

Untuk menjayakan persembahan sempena Minggu Setiausaha tidaklah semudah yang disangka. Selalunya persembahan sebegitu dipelopori oleh artis senior yg diakui mempunyai rekod cemerlang dalam portfolio seni mereka. Justeru, apabila pasangan Syamel dan

Marriott Putrajaya
Comments

@missnurna Lawa 😍

PINJAMAN PERIBADI 011-14226426
(PERSONAL LOAN)

Pinjaman peribadi tanpa penjamin, tanpa sebarang bayaran proses. Pinjaman dapat penuh dan ade agreement. Gaji masuk bank swasta/kerajaan. Whatsapp untuk semak kelayakan anda.

www.wasap.my/601114226426

AREA: KL SELANGOR

#flatsripahang #pantaidalam #restoranpelita #klgatewaymall #nasilemakfamousbangsar #kerinchi
#bangsarvillage #bawalovers #bawal
#gscmidvalley #gscioicitymall #gscnusentral #erniezakri #aydajebat #madushuib #juallipstickmurah #lipstickmatte #dyxycosmetics #tamanmelati #gombak #sentul
PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTRA - @missnialuka Instagram Profile - inst4gram.com
missnialuka
2

PINJAMAN PERIBADI 011-14226426 (PERSONAL LOAN) Pinjaman peribadi tanpa penjamin, tanpa sebarang bayaran proses. Pinjaman dapat penuh dan ade agreement. Gaji masuk bank swasta/kerajaan. Whatsapp untuk semak kelayakan anda. www.wasap.my/601114226426

Bangsar Village
Comments

@khafcosmetic.gombak 👌😊

Tapi Admin suka pasangan duet ni... Keep it up!!! Thanks #BeritaHarian

#Repost @bobofahad (@get_repost)
・・・
Tiga tahun lalu, lagu Aku Cinta menyatukan mereka dan  Sejak dari itu, mereka cukup serasi bersama. Bukan saja dalam bidang nyanyian tetapi juga  dalam perniagaan.

Jika dulu ada yang menganggap gabungan ini sebagai menumpang  populariti tapi kini diakui, mereka saling melengkapi.

Mereka beruntung kerana walaupun dikenali dengan kerjaya solo masing2, projek duet tetap berjalan dan sekali gus dilihat dapat mengisi kekosongan yang ditinggalkan penyanyi duet sebelum  ini.

Terbaru, @syamel_official  dan @erniezakri bakal muncul dengan sebuah single Takkan Terlerai hasil ciptaan @sharonpaul_msia yg dirakamkan khusus untuk ost filem Jebat.

Bagi yg ingin menyaksikan dinamik duo ini beraksi, bolehlah menonton persembahan mereka yang bakal berlangsung di Royal Ballroom, Marriot Hotel Putrajaya, 24 April depan.
Maklumat lanjut ada dalam #bh hari ini

#myarticle #hip #syame #syamelovers
#ernienators #erniezakri #entertainment
#hiburan
Ernienators Official - @ernienators_official Instagram Profile - inst4gram.com
ernienators_official
3

Tapi Admin suka pasangan duet ni... Keep it up!!! Thanks #beritaharian #repost @bobofahad (@get_repost ) ・・・ Tiga tahun lalu, lagu Aku Cinta menyatukan mereka dan Sejak dari itu, mereka cukup serasi bersama. Bukan saja dalam bidang nyanyian tetapi j

Comments

@aintatata_ Andai duo ni terpisah ibarat lagu tanpa irama, ibarat romeo tanpa juliet😭😭.. Semoga duo ni takkan terlerai 😍😍❤️❤️

@jus_hill 👏

#Repost @bobofahad
• • • • •
Tiga tahun lalu, lagu Aku Cinta menyatukan mereka dan  Sejak dari itu, mereka cukup serasi bersama. Bukan saja dalam bidang nyanyian tetapi juga  dalam perniagaan.

Jika dulu ada yang menganggap gabungan ini sebagai menumpang  populariti tapi kini diakui, mereka saling melengkapi.

Mereka beruntung kerana walaupun dikenali dengan kerjaya solo masing2, projek duet tetap berjalan dan sekali gus dilihat dapat mengisi kekosongan yang ditinggalkan penyanyi duet sebelum  ini.

Terbaru, @syamel_official  dan @erniezakri bakal muncul dengan sebuah single Takkan Terlerai hasil ciptaan @sharonpaul_msia yg dirakamkan khusus untuk ost filem Jebat.

Bagi yg ingin menyaksikan dinamik duo ini beraksi, bolehlah menonton persembahan mereka yang bakal berlangsung di Royal Ballroom, Marriot Hotel Putrajaya, 24 April depan.
Maklumat lanjut ada dalam #bh hari ini

#myarticle #hip #syamel #syamelovers
#ernienators #erniezakri #entertainment
#hiburan
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
5

#repost @bobofahad • • • • • Tiga tahun lalu, lagu Aku Cinta menyatukan mereka dan Sejak dari itu, mereka cukup serasi bersama. Bukan saja dalam bidang nyanyian tetapi juga dalam perniagaan. Jika dulu ada yang menganggap gabungan ini sebagai menum

Comments

@miffazzah @pae_baik hehehe sama lah td pon tinggal 1 jeeee..laku pulak bh harini 😁

@pae_baik @miffazzah haha tula pasal..tiba2 laku..mesti sbb ada ernie syamel😃

Tiga tahun lalu, lagu Aku Cinta menyatukan mereka dan  Sejak dari itu, mereka cukup serasi bersama. Bukan saja dalam bidang nyanyian tetapi juga  dalam perniagaan.

Jika dulu ada yang menganggap gabungan ini sebagai menumpang  populariti tapi kini diakui, mereka saling melengkapi.

Mereka beruntung kerana walaupun dikenali dengan kerjaya solo masing2, projek duet tetap berjalan dan sekali gus dilihat dapat mengisi kekosongan yang ditinggalkan penyanyi duet sebelum  ini.

Terbaru, @syamel_official  dan @erniezakri bakal muncul dengan sebuah single Takkan Terlerai hasil ciptaan @sharonpaul_msia yg dirakamkan khusus untuk ost filem Jebat.

Bagi yg ingin menyaksikan dinamik duo ini beraksi, bolehlah menonton persembahan mereka yang bakal berlangsung di Royal Ballroom, Marriot Hotel Putrajaya, 24 April depan.
Maklumat lanjut ada dalam #bh hari ini

#myarticle #hip #syame #syamelovers
#ernienators #erniezakri #entertainment
#hiburan
Bobo Fahad - @bobofahad Instagram Profile - inst4gram.com
bobofahad
2

Tiga tahun lalu, lagu Aku Cinta menyatukan mereka dan Sejak dari itu, mereka cukup serasi bersama. Bukan saja dalam bidang nyanyian tetapi juga dalam perniagaan. Jika dulu ada yang menganggap gabungan ini sebagai menumpang populariti tapi kini di

Berita Harian, Jalan Riong Bangsar
Comments

@famy.g Terima kasih 🙏👏❤️

@bobofahad @famy.g Sama2 😊

happy birthday kakak haura aunie sayang kakak#bawangmerahbawangputih #buailajulaju #erniezakri @erniezakri #upinipin #kerissiamangtunggal #upinipinkerissiamangtunggal
ALIFFANUAR - @aliffkmc Instagram Profile - inst4gram.com
aliffkmc
2

happy birthday kakak haura aunie sayang kakak#bawangmerahbawangputih #buailajulaju #erniezakri @erniezakri #upinipin #kerissiamangtunggal #upinipinkerissiamangtunggal

Comments

@adam_amiruddin Aww. Tengok @erniezakri dia tunggu Nak naik buai.

@aliffkmc @adam_amiruddin hahaha same

Perhati lama dah, senyap pun dah lama ni.
Meh dengar nak bersuara sampai terkehel tekak pulak. 
Ku Bersuara by @erniezakri ️
.
.
.
#kubersuara #erniezakri #atirasing #atiracover #atirarahim
@mentor7official
@malaysianunderratedvoices
@officialmalaysianvocal
@malaysiancover
@muzikgeligeli
@musikkgramm
#malaysiancover #laguorangkita  #coverorangmalaysian #thisismalaysian #malaysiantalent #coversong #youngergenerationmusic #videocover #muzikgeligeli #lagucintakita #mm34 #muzikmuzik34 @lagucintakitaofficial
𝓪𝓽𝓲𝓻𝓪 𝓻𝓪𝓱𝓲𝓶 🧡 - @atirarahim_ Instagram Profile - inst4gram.com
atirarahim_
18

Perhati lama dah, senyap pun dah lama ni. Meh dengar nak bersuara sampai terkehel tekak pulak. Ku Bersuara by @erniezakri ️ . . . #kubersuara #erniezakri #atirasing #atiracover #atirarahim @mentor7official @malaysianunderratedvoices @officialmalaysi

Comments

@ahahahmaddhani Mantap kali niii... 👏 👏 👏 👏

@zaimyusoff @syazwanshuhaimi @mieramira89

#birthdaygirl #erniezakri#buailajulaju#upinipinkerissiamangtunggal
ALIFFANUAR - @aliffkmc Instagram Profile - inst4gram.com
aliffkmc
2

#birthdaygirl #erniezakri #buailajulaju #upinipinkerissiamangtunggal

Comments

@mes.amours2 Happy birthday, cute girl. 😊

@errakadir84 Happy birthday kakak ara semoga menjadi anak yg solehah utk mama n papa n berjaya dlm hidup

Karisma Masquerade Night

Venue : One World Hotel
Artists : Ifa Raziah, Khai Bahar, Caliph Buskers and Ernie Zakri

#aadkc #karisma #karismacosmetic #aurakarisma #pasticantiksangat #erniezakri #masqueradenight #ifaraziah #annualawarddinner #khaibahar #caliphbuskers #puncakalam #ciksue #Stokispuncakalam
Cik Sue - @cik_sue_kc Instagram Profile - inst4gram.com
cik_sue_kc
1

Karisma Masquerade Night Venue : One World Hotel Artists : Ifa Raziah, Khai Bahar, Caliph Buskers and Ernie Zakri #aadkc #karisma #karismacosmetic #aurakarisma #pasticantiksangat #erniezakri #masqueradenight #ifaraziah #annualawarddinner #khaibahar

Comments

@pinjaman_diya 😊

.
BAWANG MERAH
.
Sedar tak sedar tinggal kurang dari 10 hari saja lagi sebelum filem Upin & Ipin Keris Siamang Tunggal akan ditayangkan di pawagam bermula 21 Mac nanti
.
Selain dari watak Upin dan Ipin, keunikan filem animasi kali ini adalah suara Bawang Merah dan Bawang Putih lakonan @erniezakri yang amat sesuai dengan watak yang dibawakannya. Saya pasti ramai yang akan suka dengan watak Bawang Merah dalam filem ni
.
Selain tu juga, Ernie turut menyanyikan lagu OST yang bertajuk “Buai Laju-Laju” yang pasti membuatkan anda semua terbuai-buai mendengarkan suara merdu Ernie dengan gabungan muzik orkestra yang mendayu-dayu. Saya sendiri tengah terbuai-buai masa taip caption ni
.
—————
Tanjak : @zoltanjak
Baju Layang dan Sampin : Warisan Budaya
.
#upinipin #kerissiamangtunggal #lescopaque #animasi #buailajulaju #bloggermalaysia #mohdzarindotcom #erniezakri #filemmalaysia #twins #bawangmerahbawangputih #syamelerniexsaraj #warisanmelayu
Mohd Zarin | Fitness Blogger - @mohdzarindotcom Instagram Profile - inst4gram.com
mohdzarindotcom
5

. BAWANG MERAH . Sedar tak sedar tinggal kurang dari 10 hari saja lagi sebelum filem Upin & Ipin Keris Siamang Tunggal akan ditayangkan di pawagam bermula 21 Mac nanti . Selain dari watak Upin dan Ipin, keunikan filem animasi kali ini adalah suara Ba

GSC, Midvalley Megamall
Comments

@mohdzarindotcom @nur_alizah_eat.run 😍

@juwita72 Wah segak cam Hang Tuah 😁

Picture perfect with my little sister, ERNIE ZAKRI, the powerful voice behind the OST for UPIN & IPIN KERIS SIAMANG TUNGGAL MOVIE. #erniezakri #ost #upinipin #cartoon #animation #featuremovie  #premiere #redcarpet #gsccinemas #ambassador #bestproduction #worldbestshot #actress  #singer #celebrity #artiste #malaysianartiste #malaysiancelebrity #malaysiansinger #malaysianactress #adamham #adamhammer8 #kr8tifexpress #tag4like #like4like #followme #follow4follow #photooftheday #gcma #gcmamalaysia
Adam Ham - @adamhammer8 Instagram Profile - inst4gram.com
adamhammer8
1

Picture perfect with my little sister, ERNIE ZAKRI, the powerful voice behind the OST for UPIN & IPIN KERIS SIAMANG TUNGGAL MOVIE. #erniezakri #ost #upinipin #cartoon #animation #featuremovie #premiere #redcarpet #gsccinemas #ambassador #bestproduct

GSC, Midvalley Megamall
Comments

@motor_sukan malu ape bossku

Cairnya admin dengar @erniezakri Nyanyi lagi nie.. Lagu primadona @noraniza_idris Tandang Bermadah.  Apa pendapat anda? .
#noranizaidrissawomatang 
#noranizaidris 
#erniezakri
Noraniza Idris FANSPAGE❤❤ - @noranizaidris_officialfanspage Instagram Profile - inst4gram.com
noranizaidris_officialfanspage
0

Cairnya admin dengar @erniezakri Nyanyi lagi nie.. Lagu primadona @noraniza_idris Tandang Bermadah. Apa pendapat anda? . #noranizaidrissawomatang #noranizaidris #erniezakri

https://justriezal.wordpress.com/
#riezalart
#lovepeaceart
#iloveart
#myartwork
#portraitdoodle 
#malaysianart
#doodict
#doodleart
#commisionedart 
#erniezakri
#bestvocalist
@erniezakri 
For any enquiries about portrait doodle art,doodleart,character design,2d animation,graphic design,caricature kindly direct dm me for futher info
riezal mustafa - @justriezal Instagram Profile - inst4gram.com
justriezal
2

https://justriezal.wordpress.com/ #riezalart #lovepeaceart #iloveart #myartwork #portraitdoodle #malaysianart #doodict #doodleart #commisionedart #erniezakri #bestvocalist @erniezakri For any enquiries about portrait doodle art,doodleart,character

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@malcolmlittlemusic Hey what do you do? I’m Malcolm, a singer from ATL.

@justriezal @malcolmlittlemusic hi hello

#Repost @mhetv.my
· · ·
It’s ok, banyak lagi lagu lain @erniezakri boleh nyanyi.
.
️ @deegunrahman
 @blackpepperproduction
.
#mhetv #artismalaysia #erniezakri #misteri
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
0

#repost @mhetv.my · · · It’s ok, banyak lagi lagu lain @erniezakri boleh nyanyi. . ️ @deegunrahman @blackpepperproduction . #mhetv #artismalaysia #erniezakri #misteri

It’s ok, banyak lagi lagu lain @erniezakri boleh nyanyi.
.
️: @deegunrahman
: @blackpepperproduction
.
Swipe up IG story @mhetv.my untuk artikel penuh.
.
#mhetv #artismalaysia #erniezakri #misteri
MHE TV - @mhetv.my Instagram Profile - inst4gram.com
mhetv.my
12

It’s ok, banyak lagi lagu lain @erniezakri boleh nyanyi. . ️: @deegunrahman : @blackpepperproduction . Swipe up IG story @mhetv.my untuk artikel penuh. . #mhetv #artismalaysia #erniezakri #misteri

Comments

@lady.ez Power gila kot, @erniezakri nyanyi lagu misteri tu. Dengan vc dia lagi. Best teruk

@hijratul_nadiah @fxqqixy_official copyright dgn lagu apa?

Petang semua @erniezakri akan berada dalam program #jooxebeats malam ini. Korang cuma perlu install aplikasi @joox_my dan layan OK.
#rocketfuelent 
#erniezakri
#kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

Petang semua @erniezakri akan berada dalam program #jooxebeats malam ini. Korang cuma perlu install aplikasi @joox_my dan layan OK. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

//07032019//
#RepostFrom : @joox_my
---
Minggu ini, kita beri laluan khas kepada wanita-wanita hebat menggegarkan industri muzik tempatan. Dengan itu, #jooxebeats menjemput @erniezakri & @marshamilan! Jom sembang-sembang dengan mereka mengenai wanita yang menerajui industri muzik tempatan! Eksklusif di aplikasi #joox anda. ️ #jooxmy #jooxmusic #ebeats #erniezakri #internationalwomensday #hariwanitasedunia #marshamilan #erniezakri
Marsha Milan Londoh Backbone 💘 - @lovemarshamilan Instagram Profile - inst4gram.com
lovemarshamilan
0

//07032019// #repostfrom : @joox_my --- Minggu ini, kita beri laluan khas kepada wanita-wanita hebat menggegarkan industri muzik tempatan. Dengan itu, #jooxebeats menjemput @erniezakri & @marshamilan ! Jom sembang-sembang dengan mereka mengenai wanita

selfie bersama dgn penyanyi lagu OST filem Upin Ipin Keris Siamang Tunggal.  Keris Sakti dan Buai Laju-laju
#upinipin #kerissiamangtunggal  #lescopaque #fakrulrazi #erniezakri #21mac2019
hafizihazaha - @hafizihazaha Instagram Profile - inst4gram.com
hafizihazaha
2

selfie bersama dgn penyanyi lagu OST filem Upin Ipin Keris Siamang Tunggal. " Keris Sakti" dan "Buai Laju-laju" #upinipin #kerissiamangtunggal #lescopaque #fakrulrazi #erniezakri #21mac2019

Comments

@li.sani 😒

@hafizihazaha @li.sani 😆

Reposted from @lagu_viral -  #rindudalambenci #tajul #wanyhasrita #laguviral #meletop #syafiqkyle #nur #amyrarosli #rahsiahatiperempuan #aimantino #haqiemrusli #ismailizzani #sufiansuhaimi #khaibahar #arajohari #farahezel #erniezakri #meloditv3 - #regrann
SHA170717 - @sha170717 Instagram Profile - inst4gram.com
sha170717
4

Reposted from @lagu_viral - #rindudalambenci #tajul #wanyhasrita #laguviral #meletop #syafiqkyle #nur #amyrarosli #rahsiahatiperempuan #aimantino #haqiemrusli #ismailizzani #sufiansuhaimi #khaibahar #arajohari #farahezel #erniezakri #meloditv3 - #re

Comments

@testimonislimmewhite_official Semoga dimurahkan rezeki

@jualmascarafiber4d Hallo Kaka. Semoga sehat selalu, murah rezekinya, dan dilancarkan semua usahanya ya Ka 😀🙏

When Heart Needs a Beat
°
°
°
#syamel 
#erniezakri 
#ernienyanyi 
#akucinta
°
Cr  happypills.beat
TASHA - @tashaaidillia Instagram Profile - inst4gram.com
tashaaidillia
4

When Heart Needs a Beat ° ° ° #syamel #erniezakri #ernienyanyi #akucinta ° Cr happypills.beat

Comments

@ct_hamdan Semakin murah rezki dorg berduA tu..Alhamdulillah..

@justcallme_syud 😍😍😍

#Repost @joox_my
· · ·
Minggu ini, kita beri laluan khas kepada wanita-wanita hebat menggegarkan industri muzik tempatan. Dengan itu, #jooxebeats menjemput @erniezakri & @marshamilan! Jom sembang-sembang dengan mereka mengenai wanita yang menerajui industri muzik tempatan! Eksklusif di aplikasi #joox anda. ️ #jooxmy #jooxmusic #ebeats #erniezakri #internationalwomensday #hariwanitasedunia #marshamilan #erniezakri
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
1

#repost @joox_my · · · Minggu ini, kita beri laluan khas kepada wanita-wanita hebat menggegarkan industri muzik tempatan. Dengan itu, #jooxebeats menjemput @erniezakri & @marshamilan ! Jom sembang-sembang dengan mereka mengenai wanita yang menerajui i

Comments

@xujannnnnnnnnnnn4_ baru buang joox.. jd gue harus donload semula kalau begini.

Minggu ini, kita beri laluan khas kepada wanita-wanita hebat menggegarkan industri muzik tempatan. Dengan itu, #jooxebeats menjemput @erniezakri & @marshamilan! Jom sembang-sembang dengan mereka mengenai wanita yang menerajui industri muzik tempatan! Eksklusif di aplikasi #joox anda. ️ #jooxmy #jooxmusic #ebeats #erniezakri #internationalwomensday #hariwanitasedunia #marshamilan #erniezakri
JOOX Malaysia - @joox_my Instagram Profile - inst4gram.com
joox_my
4

Minggu ini, kita beri laluan khas kepada wanita-wanita hebat menggegarkan industri muzik tempatan. Dengan itu, #jooxebeats menjemput @erniezakri & @marshamilan ! Jom sembang-sembang dengan mereka mengenai wanita yang menerajui industri muzik tempatan!

Comments

@dianaarosdi Ernie 😍

@fantasy_morgan Yes Ernie

Wah wah sedondon dorang ni  Korang dah decide ke tema baju raya tahun ni? Share sikit! #erniezakri #bajuraya #raya2019
.
Repost @erniezakri
ZONARTIS - @zonartis Instagram Profile - inst4gram.com
zonartis
0

Wah wah sedondon dorang ni Korang dah decide ke tema baju raya tahun ni? Share sikit! #erniezakri #bajuraya #raya2019 . Repost @erniezakri

#Repost @mstaronlineofficial
• • • • •
Persembahan istimewa bersempena sidang media An Afternoon of Elegance with Syamel & Ernie Zakrie yang akan diadakan pada 24 April 2019. #syamel #erniezakri
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
0

#repost @mstaronlineofficial • • • • • Persembahan istimewa bersempena sidang media An Afternoon of Elegance with Syamel & Ernie Zakrie yang akan diadakan pada 24 April 2019. #syamel #erniezakri

#erniezakri 
#ernienyanyi 
#UpinIpinKerisSiamangTunggal
#BuaiLajuLaju
Cr  GscCinema
TASHA - @tashaaidillia Instagram Profile - inst4gram.com
tashaaidillia
2

#erniezakri #ernienyanyi #upinipinkerissiamangtunggal #buailajulaju Cr GscCinema

Comments

@aintatata_ 😍😍🌹🌹

@afal_99 Tekejut part gelak kt pickupline tuh😂😂

fans lizzy 🤗
.
www.hurr.tv/jom-layan/limaletop/

#AinEdruce #Limaletop #Hurrtv #ErnieZakri
Ya, saya 🙆. - @yer.saye Instagram Profile - inst4gram.com
yer.saye
1

fans lizzy 🤗 . www.hurr.tv/jom-layan/limaletop/ #ainedruce #limaletop #hurrtv #erniezakri

Comments

@annariliannaloken 😂

habis sexy lah tu. hahaha
.
www.hurr.tv/jom-layan/limaletop/

#AinEdruce #Limaletop #Hurrtv #ErnieZakri
Ya, saya 🙆. - @yer.saye Instagram Profile - inst4gram.com
yer.saye
0

habis sexy lah tu. hahaha . www.hurr.tv/jom-layan/limaletop/ #ainedruce #limaletop #hurrtv #erniezakri

kesian Ernie terkena tempias   hehehe
.
www.hurr.tv/jom-layan/limaletop/

#AinEdruce #Limaletop #Hurrtv #ErnieZakri
Ya, saya 🙆. - @yer.saye Instagram Profile - inst4gram.com
yer.saye
0

kesian Ernie terkena tempias hehehe . www.hurr.tv/jom-layan/limaletop/ #ainedruce #limaletop #hurrtv #erniezakri

Thank you @erniezakri ! Dah la suara dia sedap, orangnya cantik, pandai berlakon, senang nak bekerjasama dengan Ernie. Walaupun dia artis terkenal tapi rasa macam kawan-kawan je 
.
So kalau nak dengar suara Ernie melakonkan watak Bawang Merah dan Bawang Putih dalam filem Upin & Ipin Keris Siamang Tunggal, jom tengok filem ni di pawagam pada 21 Mac 2019 nanti
.
.
#upinipin #kerissiamangtunggal #kerissakti #buailajulaju #instafamous #mohdzarindotcom #erniezakri #berdualebihsenget #bloggermalaysia
Mohd Zarin | Fitness Blogger - @mohdzarindotcom Instagram Profile - inst4gram.com
mohdzarindotcom
4

Thank you @erniezakri ! Dah la suara dia sedap, orangnya cantik, pandai berlakon, senang nak bekerjasama dengan Ernie. Walaupun dia artis terkenal tapi rasa macam kawan-kawan je . So kalau nak dengar suara Ernie melakonkan watak Bawang Merah dan Baw

GSC, Midvalley Megamall
Comments

@iramaya1785 Tu dah semestinya..ank2 dh X sabar nak tgk upin ipin nie...🤩

@_fazilahali_ Huntunggg la..😍

Terpaksa ulang byk kali sbb nk pilih warna disamping tengok ke'sweet'an video ni hehehe Black Diamond or Wine Red? Jomlah kita sedondon jenama dari kejauhan raya ni
°
Reposted from @erniezakri -  Kenapa pre-order #SyamelErniexSaraJ sekarang??
1. Harga lebih murah dari jualan RTW nanti
2. Boleh pre-order XS and XXL 
3. FREE shipping (Malaysia)
4. Lucky hand delivery by Syamel & Ernie 

Harga:
1. Printed Cekak Musang RM199 (RM229)
2. Printed Teluk Belanga RM199 (RM229)
3. Printed Kurung Pahang RM269 (RM299)
4. Printed Kurung Kedah RM249 (RM279)

Colours / Sizes: (XS / S / M / L / XL / XXL) *XS dan XXL ada untuk pre-order sahaja*
1. Royal Blue 
2. Black Diamond 
3. Wine Red
4. Emerald Green

Kami produce dan print sendiri kain ni untuk menampakkan elemen exclusive, classy DAN classic di hari raya! Kami faham time raya cuaca panas dan banyak kerja didapur dan dirumah MAKANYAAAAA kami keluar collection yang nampak exclusive namun tidak merimaskan! Dan boleh dipakai banyak kali sebab simple untuk ke open house jiran sebelah! 

Please contact Asyraf +60174904376 untuk pre-order! Hurry up!! Pre-order lasts in TWO WEEKS time, 20th March 2019! Jangan cakap kami tak payung! 

@syamel_official @erniezakri @sarajamaludinofficial 
#SyamelErniexSaraJ #SESRaya19 #SESClassyClassic #PreOrder - #regrann
°
°
#syamel 
#erniezakri
TASHA - @tashaaidillia Instagram Profile - inst4gram.com
tashaaidillia
10

Terpaksa ulang byk kali sbb nk pilih warna disamping tengok ke'sweet'an video ni hehehe Black Diamond or Wine Red? Jomlah kita sedondon jenama dari kejauhan raya ni ° Reposted from @erniezakri - Kenapa pre-order #syamelerniexsaraj sekarang?? 1. Harg

Comments

@syamelovers @tashaaidillia ahaks.. red jom

@tashaaidillia @syamelovers onnzzzz

#kubersuara #erniezakri #songcover @erniezakri
Open if you're brave 😉 - @rohman_nurfaizah Instagram Profile - inst4gram.com
rohman_nurfaizah
1

#kubersuara #erniezakri #songcover @erniezakri

Comments

@raiz_official91 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Malam ini @erniezakri ada dalam  pencalonan baru di @muzikmuzik_official dengan lagu #kubersuara.
#rocketfuelent 
#erniezakri
#kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

Malam ini @erniezakri ada dalam pencalonan baru di @muzikmuzik_official dengan lagu #kubersuara . #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

Tercabarnya diriku
Murahnya katamu
#kubersuara

Lagu powe balada dari @erniezakri ini menceritakan tentang kebangkitan wanita agar lebih berani mempertahankan hak mereka. Jangan lupa layan MV di YouTube Channel Rocketfuel.
#rocketfuelent 
#erniezakri
#kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

Tercabarnya diriku Murahnya katamu #kubersuara Lagu powe balada dari @erniezakri ini menceritakan tentang kebangkitan wanita agar lebih berani mempertahankan hak mereka. Jangan lupa layan MV di YouTube Channel Rocketfuel. #rocketfuelent #erniezakri

#Repost @rocketfuelent
• • • • •
Kita layan gadis comel @erniezakri dalam @borakkopitiam seawal jam 8.00pagi. 
#rocketfuelent 
#erniezakri
#kubersuara
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
0

#repost @rocketfuelent • • • • • Kita layan gadis comel @erniezakri dalam @borakkopitiam seawal jam 8.00pagi. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

Esok pagi kita layan gadis comel @erniezakri dalam @borakkopitiam seawal jal 8.00pagi. 
#rocketfuelent 
#erniezakri
#kubersuara
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

Esok pagi kita layan gadis comel @erniezakri dalam @borakkopitiam seawal jal 8.00pagi. #rocketfuelent #erniezakri #kubersuara

#Repost @rocketfuelent
· · ·
@erniezakri kene buli buat make up challenge.. Jom layan full video di Youtube Channel #ErnieZakriOfficial .
#rocketfuelent 
#erniezakri
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
4

#repost @rocketfuelent · · · @erniezakri kene buli buat make up challenge.. Jom layan full video di Youtube Channel #erniezakriofficial . #rocketfuelent #erniezakri

Comments

@nurinfarishardini @berdualebihsenget ahhaha betul jugak eh😂😅

@nurulzakiraimana Hahaa...comel je wlaupn mekap pkai tgn kiri😆😆😆

@erniezakri kene buli buat make up challenge.. Jom layan full video di Youtube Channel #ErnieZakriOfficial .
#rocketfuelent 
#erniezakri
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
0

@erniezakri kene buli buat make up challenge.. Jom layan full video di Youtube Channel #erniezakriofficial . #rocketfuelent #erniezakri

.
Artist : Ernie Zakri

Song : Single Ladies(Beyonce)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bintangmingguini #erniezakri #artist #malaysia #artismalaysia #singleladies #beyonce #neelofa #ctdk #fattzura #aydajebat #instaceleb #instacelebrity  #love
Official.PageCelebrity - @official.pagecelebrity Instagram Profile - inst4gram.com
official.pagecelebrity
1

. Artist : Ernie Zakri Song : Single Ladies(Beyonce) . . . . . . . . . . #bintangmingguini #erniezakri #artist #malaysia #artismalaysia #singleladies #beyonce #neelofa #ctdk #fattzura #aydajebat #instaceleb #instacelebrity #love

Comments

@fueled.leads Hey there! 😁 Loving your content! Wouldn't it be great if more people saw your awesome content? 🤔 Send me a DM when you're free and I'll see if I can help

Love duet @syamel_official & @erniezakri  yang vocal mereka sangat 
.
Apa mereka buat kat sini??? Tunggulah ramadhan nanti yer️️
#syamel #erniezakri #syamelxernie #artist #artists #singer #singers #instagram #malaysia #duet #akucinta #love #music #picture #pic #pics #instapicture #instapictures #instapic #asean #asia #vocal
Farid Sinclair - @faridsinclair Instagram Profile - inst4gram.com
faridsinclair
14

Love duet @syamel_official & @erniezakri yang vocal mereka sangat . Apa mereka buat kat sini??? Tunggulah ramadhan nanti yer️️ #syamel #erniezakri #syamelxernie #artist #artists #singer #singers #instagram #malaysia #duet #akucinta #love #music #pi

Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB)
Comments

@mohdkayabdullah @faridsinclair oo bila dorg shooting ni?

@faridsinclair @mohdkayabdullah selasa

[Aku Cinta] Ernie Zakri ft Syamel
.
Throwback AJL 32 persembahan vokal terbaik. Nais.
.
.
#akucinta #erniezakri #syamel #malaysong
GadisKacaBulat - @alyaaaxiz Instagram Profile - inst4gram.com
alyaaaxiz
0

[Aku Cinta] Ernie Zakri ft Syamel . Throwback AJL 32 persembahan vokal terbaik. Nais. . . #akucinta #erniezakri #syamel #malaysong

Banyak persamaan @shahsulaiman90 dengan @erniezakri ni rupanya. 🤔
Tonton video penuh di YouTube KoolTV dan jangan lupa subscribe untuk dapatkan banyak lagi video dari kami. 
#KoolEkstra #ErnieZakri #KoolFM
Kool FM - @koolfmmy Instagram Profile - inst4gram.com
koolfmmy
1

Banyak persamaan @shahsulaiman90 dengan @erniezakri ni rupanya. 🤔 Tonton video penuh di YouTube KoolTV dan jangan lupa subscribe untuk dapatkan banyak lagi video dari kami. #koolekstra #erniezakri #koolfm

Comments

@kamal.lauterbrunnen comeiiii awak @erniezakri wish luck in your career. 💖💖👏👏👍👍

REGI WEKING - Cintamu Bukan Untukku (CBU)
(Your Love's Not For Me)
Songwriter : REGI WEKING
Music Arrangement : EDO
Music Video : OPICK SUNTER
.
#drann #drannpenghiasmasa #ella #ellaraturock #ellarasaellasuka #emmamaembong #erniezakri @faisalfbi76 #fbihighlight #fbilive #fazura  #fbientertainment #hannahdelisha #joebranko @hawarizwana @intansuhana39 #joewings #sitilomakmanih #artislybaiduri #lybaiduri #mishaomar #missfazura #mnasir #neelofa #nentebabo #noradanish #razziahkhan #sitinordiana #sitinurhaliza #wafariena #zahirahmacwilson #zamani #zianazain
REGI WEKING - @regiweking Instagram Profile - inst4gram.com
regiweking
3

REGI WEKING - Cintamu Bukan Untukku (CBU) (Your Love's Not For Me) Songwriter : REGI WEKING Music Arrangement : EDO Music Video : OPICK SUNTER . #drann #drannpenghiasmasa #ella #ellaraturock #ellarasaellasuka #emmamaembong #erniezakri @faisalfbi76 #f

Bekasi
Comments

@regiweking @gelombang.viral salah sambung ya,mas/mbak? maaf saya orang sederhana bukan orang kaya..tapi jika Yang Kuasa mengizinkan demikian,terjadilah padaku menurut kehendakNya...Amin

@ltincloud 👍

Best Vocal& beautiful song 
@erniezakri
.
.
.
#kubersuara #erniezakri #lovethesong #bestof #nice #like #justshare #justshare #instalike #instalook #instalove
Affandy Al-Razali - @affandyrazaly Instagram Profile - inst4gram.com
affandyrazaly
3

Best Vocal& beautiful song @erniezakri . . . #kubersuara #erniezakri #lovethesong #bestof #nice #like #justshare #justshare #instalike #instalook #instalove

Comments

@affandyrazaly @eeeeeddyc 👏

@ak_travel_passion Nice page 😊 let's connect 👍..

#ireensing #malaysiancover #malaysiacover #coversong #1minutecover #1minutecoversong #rindubukanteman #erniezakri
Nurkhairin Syuhada - @__ireeeeen Instagram Profile - inst4gram.com
__ireeeeen
2

#ireensing #malaysiancover #malaysiacover #coversong #1minutecover #1minutecoversong #rindubukanteman #erniezakri

Comments

@izzati.n_ Amek mood betul eh kau nyanyi sambil drive jahahaha

@__ireeeeen @izzati.n_ Aah do sbb kt rumah klau nyanyi mekak2 kang kena maki hahahaha

My #10yearchallenge . Makin besar makin lain
 hahahhahahahaahaha gurau jela. Jangan kecam  Hahahahahahahahahahahaha 
#dianaarosdi #erniezakri
NANA| N9 - @dianaarosdi Instagram Profile - inst4gram.com
dianaarosdi
2

My #10yearchallenge . Makin besar makin lain hahahhahahahaahaha gurau jela. Jangan kecam Hahahahahahahahahahahaha #dianaarosdi #erniezakri

Comments

@frshahahahahahahahahahahah @dianaarosdi auchhh😱

@dianaarosdi @farishahahahahahahahahha diam arh 😂

@erniezakri dah jatuh cinta dengan Heyzra Essence. Anda bila lagi? #erniezakri
Natasha | Nirayu - @heyzraessence.kl Instagram Profile - inst4gram.com
heyzraessence.kl
0

@erniezakri dah jatuh cinta dengan Heyzra Essence. Anda bila lagi? #erniezakri