#fattzura
Advertisement
SLINGKOREA BASIC DUA POCKET .
.
Hi gaiss ! Sling koreaa jeniss bukan 2 in 1 in the housee. Yang ni lelaki ke perempuan nak pakai memang cun . Sebab diaa ada tali sling sajaa . So tak serabut bagi yg suka simple simple. Hehehehhe
.
.
Haaa dia ada duaa pocket tau dekat depan . So muat nak letak fonee atau wallet korang .
.
HARGA RM32/PCS
.
.
.
Tercari-cari beg2 cantik untuk pergi ke sekolah/kelas/tempat kerja?? Sling beg yg ade di pasaran semuanya xbuat letak laptop,buku nota,kota pensil..jangan risau di @bagbagcantik.co
kami menyediakan pelbagai saiz beg untuk anda pilih 
STOK TERHAD DAPATKAN SEKARANG 
.
POSTAGE RM8 SM/RM13 SS
.
WS 014 740 2175 atau klik link ws di bio 🤗🤗🤗
.
#bagcanvas
#baghipster
#slingbag
#kotakpensil
#slingbagkorea
#bagsekolah
#bagcantik
#neelofa
#fattzura
#fattahamin 
#bazarniaga 
#pelbagaiwarna 
#bag 
#bagmurahmalaysia 
#bagmurahgila 
#promosi 
#jualanmurah 
#sales
MUST HAVE IT! - @bagbagcantik.co Instagram Profile - inst4gram.com
bagbagcantik.co
0

SLINGKOREA BASIC DUA POCKET . . Hi gaiss ! Sling koreaa jeniss bukan 2 in 1 in the housee. Yang ni lelaki ke perempuan nak pakai memang cun . Sebab diaa ada tali sling sajaa . So tak serabut bagi yg suka simple simple. Hehehehhe . . Haaa dia ada duaa

CANTIK GEBU DENGAN TRUDOLLY!

2 botol produk yang lengkap untuk MENCERAHKAN KULIT DAN MEMBAKAR LEMAK!

2 botol ni harga tak sampai pun RM100  MURAH GILER!

Nak cari supplement untuk kulit

Nak cari supplement untuk buang toxin dan lemak

Inilah dia. Trudolly 2 in 1! Hanya dengan RM99 boleh dapat kedua-duanya sekali

Dan yang best ia didatangkan kotak yang siap dengan signature @missfazura 

Dapatkan sekarang whatsapp 0134593198 atau boleh dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia

#trudolly #cantik #putih #gebu #cerah #jerawat #jeragatpudar #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollyklang #trudollykl #trudollyrawang #trudollynilai #trudollypetalingjaya #trudollymurah #trudollybyfazura #fattzura #trudollynilai #trudollyseremban #trudollybangi #trudollykajang #trudollypenang #trudollylarkin #trudollysabah #trudollyperak #trudollybatugajah #trudollysaujanaputra
TruFitz by Fazura 🔥 - @fairoza.shop Instagram Profile - inst4gram.com
fairoza.shop
0

CANTIK GEBU DENGAN TRUDOLLY! 2 botol produk yang lengkap untuk MENCERAHKAN KULIT DAN MEMBAKAR LEMAK! 2 botol ni harga tak sampai pun RM100 MURAH GILER! Nak cari supplement untuk kulit Nak cari supplement untuk buang toxin dan lemak Inilah dia.

SLINGKOREA BASIC DUA POCKET .
.
Hi gaiss ! Sling koreaa jeniss bukan 2 in 1 in the housee. Yang ni lelaki ke perempuan nak pakai memang cun . Sebab diaa ada tali sling sajaa . So tak serabut bagi yg suka simple simple. Hehehehhe
.
.
Haaa dia ada duaa pocket tau dekat depan . So muat nak letak fonee atau wallet korang .
.
HARGA RM32/PCS
.
.
.
Tercari-cari beg2 cantik untuk pergi ke sekolah/kelas/tempat kerja?? Sling beg yg ade di pasaran semuanya xbuat letak laptop,buku nota,kota pensil..jangan risau di @bagbagcantik.co
kami menyediakan pelbagai saiz beg untuk anda pilih 
STOK TERHAD DAPATKAN SEKARANG 
.
POSTAGE RM8 SM/RM13 SS
.
WS 014 740 2175 atau klik link ws di bio 🤗🤗🤗
.
#bagcanvas
#baghipster
#slingbag
#kotakpensil
#slingbagkorea
#bagsekolah
#bagcantik
#neelofa
#fattzura
#fattahamin 
#bazarniaga 
#pelbagaiwarna 
#bag 
#bagmurahmalaysia 
#bagmurahgila 
#promosi 
#jualanmurah 
#sales
MUST HAVE IT! - @bagbagcantik.co Instagram Profile - inst4gram.com
bagbagcantik.co
0

SLINGKOREA BASIC DUA POCKET . . Hi gaiss ! Sling koreaa jeniss bukan 2 in 1 in the housee. Yang ni lelaki ke perempuan nak pakai memang cun . Sebab diaa ada tali sling sajaa . So tak serabut bagi yg suka simple simple. Hehehehhe . . Haaa dia ada duaa

SLINGKOREA BASIC DUA POCKET .
.
Hi gaiss ! Sling koreaa jeniss bukan 2 in 1 in the housee. Yang ni lelaki ke perempuan nak pakai memang cun . Sebab diaa ada tali sling sajaa . So tak serabut bagi yg suka simple simple. Hehehehhe
.
.
Haaa dia ada duaa pocket tau dekat depan . So muat nak letak fonee atau wallet korang .
.
HARGA RM32/PCS
.
.
.
Tercari-cari beg2 cantik untuk pergi ke sekolah/kelas/tempat kerja?? Sling beg yg ade di pasaran semuanya xbuat letak laptop,buku nota,kota pensil..jangan risau di @bagbagcantik.co
kami menyediakan pelbagai saiz beg untuk anda pilih 
STOK TERHAD DAPATKAN SEKARANG 
.
POSTAGE RM8 SM/RM13 SS
.
WS 014 740 2175 atau klik link ws di bio 🤗🤗🤗
.
#bagcanvas
#baghipster
#slingbag
#kotakpensil
#slingbagkorea
#bagsekolah
#bagcantik
#neelofa
#fattzura
#fattahamin 
#bazarniaga 
#pelbagaiwarna 
#bag 
#bagmurahmalaysia 
#bagmurahgila 
#promosi 
#jualanmurah 
#sales
MUST HAVE IT! - @bagbagcantik.co Instagram Profile - inst4gram.com
bagbagcantik.co
0

SLINGKOREA BASIC DUA POCKET . . Hi gaiss ! Sling koreaa jeniss bukan 2 in 1 in the housee. Yang ni lelaki ke perempuan nak pakai memang cun . Sebab diaa ada tali sling sajaa . So tak serabut bagi yg suka simple simple. Hehehehhe . . Haaa dia ada duaa

SLINGKOREA BASIC DUA POCKET .
.
Hi gaiss ! Sling koreaa jeniss bukan 2 in 1 in the housee. Yang ni lelaki ke perempuan nak pakai memang cun . Sebab diaa ada tali sling sajaa . So tak serabut bagi yg suka simple simple. Hehehehhe
.
.
Haaa dia ada duaa pocket tau dekat depan . So muat nak letak fonee atau wallet korang .
.
HARGA RM32/PCS
.
.
.
Tercari-cari beg2 cantik untuk pergi ke sekolah/kelas/tempat kerja?? Sling beg yg ade di pasaran semuanya xbuat letak laptop,buku nota,kota pensil..jangan risau di @bagbagcantik.co
kami menyediakan pelbagai saiz beg untuk anda pilih 
STOK TERHAD DAPATKAN SEKARANG 
.
POSTAGE RM8 SM/RM13 SS
.
WS 014 740 2175 atau klik link ws di bio 🤗🤗🤗
.
#bagcanvas
#baghipster
#slingbag
#kotakpensil
#slingbagkorea
#bagsekolah
#bagcantik
#neelofa
#fattzura
#fattahamin 
#bazarniaga 
#pelbagaiwarna 
#bag 
#bagmurahmalaysia 
#bagmurahgila 
#promosi 
#jualanmurah 
#sales
MUST HAVE IT! - @bagbagcantik.co Instagram Profile - inst4gram.com
bagbagcantik.co
0

SLINGKOREA BASIC DUA POCKET . . Hi gaiss ! Sling koreaa jeniss bukan 2 in 1 in the housee. Yang ni lelaki ke perempuan nak pakai memang cun . Sebab diaa ada tali sling sajaa . So tak serabut bagi yg suka simple simple. Hehehehhe . . Haaa dia ada duaa

Advertisement
SLINGKOREA BASIC DUA POCKET .
.
Hi gaiss ! Sling koreaa jeniss bukan 2 in 1 in the housee. Yang ni lelaki ke perempuan nak pakai memang cun . Sebab diaa ada tali sling sajaa . So tak serabut bagi yg suka simple simple. Hehehehhe
.
.
Haaa dia ada duaa pocket tau dekat depan . So muat nak letak fonee atau wallet korang .
.
HARGA RM32/PCS
.
.
.
Tercari-cari beg2 cantik untuk pergi ke sekolah/kelas/tempat kerja?? Sling beg yg ade di pasaran semuanya xbuat letak laptop,buku nota,kota pensil..jangan risau di @bagbagcantik.co
kami menyediakan pelbagai saiz beg untuk anda pilih 
STOK TERHAD DAPATKAN SEKARANG 
.
POSTAGE RM8 SM/RM13 SS
.
WS 014 740 2175 atau klik link ws di bio 🤗🤗🤗
.
#bagcanvas
#baghipster
#slingbag
#kotakpensil
#slingbagkorea
#bagsekolah
#bagcantik
#neelofa
#fattzura
#fattahamin 
#bazarniaga 
#pelbagaiwarna 
#bag 
#bagmurahmalaysia 
#bagmurahgila 
#promosi 
#jualanmurah 
#sales
MUST HAVE IT! - @bagbagcantik.co Instagram Profile - inst4gram.com
bagbagcantik.co
0

SLINGKOREA BASIC DUA POCKET . . Hi gaiss ! Sling koreaa jeniss bukan 2 in 1 in the housee. Yang ni lelaki ke perempuan nak pakai memang cun . Sebab diaa ada tali sling sajaa . So tak serabut bagi yg suka simple simple. Hehehehhe . . Haaa dia ada duaa

Advertisement
 Bawal Madeline Basic 
.
◽Code :Dust mint green
◽Size : 45’/50’/55’
.
Price 45' : RM39 Price 50' : RM45
Price 55' : RM49
 COMBO PRICE : BUY 3 RM100 (any sizes)
.
.
Measurement 45' : 1.1 x 1.1 meter
Measurement 50' : 1.25 x 1.25 meter
Measurement 55' : 1.37 x 1.37 meter
.
▫Status : Readystock
▫Material : Korean Heavy Chiffon
.
Features :
▪Curve edged in opposite site
▪Easy to shape without starch
▪Cold material
▪Wrinkle resistant fabric, ironless
▪Opacity Level : 3
Level 3 is semi see-through that needs double layer to cover the neck.
.
.
.
.
.
#fifarasol #fifarasoltrustedagent #fifarasolclothing #frrayahaji2018 #bawalmadelinebasic #polisevo2 #bawalmadeline #fattzura #janganbencicintaku #fifarasolcatalogue #bellaammarapreloved #mmbasicpreloved #fashionvaletprelove #zalorapreloved #lafazkankalimahcintamu #lelakikirimantuhan #tudungchiffon #jubahsouqpreloved #calaqisyapreloved  #bajuraya2018 #duckpreloved #bajukurungmodern #bazaarpaknil #tudungmurah #bajubridesmaidmurah #gegarvaganza2018
BAJU KURUNG SAREE,JUBAH,TUDUNG - @fifa.rasoljb Instagram Profile - inst4gram.com
fifa.rasoljb
0

Bawal Madeline Basic . ◽Code :Dust mint green ◽Size : 45’/50’/55’ . Price 45' : RM39 Price 50' : RM45 Price 55' : RM49 COMBO PRICE : BUY 3 RM100 (any sizes) . . Measurement 45' : 1.1 x 1.1 meter Measurement 50' : 1.25 x 1.25 meter Measurement 55'

[BENEFITS]
- Speed up fat burning process 2 times faster
- Controls appetite
- Increase metabolism rate - Helps in weight loss [4 for $97, while stock lasts] 
Available online  http://www.tashkila.sg,  WhatsApp 81724853
__________
.
.
.
. 
#trudolly #trudollysg #fazura #fattzura #fattahamin #onlineshopsg #marketing #branding #mustlike #mustfollow #singapore #halalsupplement #detox #healthsupplement #likeforlike #followforfollow #f4f #fazbulous #love #life #beauty #instagram #inspiration #model halal #health #lifestyle #igsg #tgif #Vdolly
OFFICIAL TRUDOLLY SINGAPORE - @trudolly.sg Instagram Profile - inst4gram.com
trudolly.sg
0

[BENEFITS] - Speed up fat burning process 2 times faster - Controls appetite - Increase metabolism rate - Helps in weight loss [4 for $97, while stock lasts] Available online http://www.tashkila.sg, WhatsApp 81724853 __________ . . . . #trudolly

DULU KERING, GUGUR.. SKRANG?? 
JOM CUBA SPECIAL! 
-
-
-
 SPECIAL HAIRCARE MALAYSIA 

Kebaikan SPECIAL VITAMIN kepada rambut awak² semua ⬇⬇  Bertindak sebagai moisturizer/conditioner
 Melembapkan rambut
 Rambut bersinar secara semulajadi
Menghitamkan & melebatkan rambut
Mewangikan rambut selama 48jam Menjadikan rambut mudah diurus & lembut
Mengatasi masalah kulit kepala berminyak
 Anti-stress ADA MINT SENSATION
 Merawat masalah kelemumur
 Merawat masalah rambut bercabang
 Mengurangkan kegatalan kulit kepala  Merawat radang pada kulit kepala
 Membantu menstabilkan pH kulit kepala
 Menggalakkan pertumbuhan rambut
 Menguatkan setiap helaian rambut  Mencegah bakteria berkumpul di folikel rambut
 Melindungi kulit kepala & rambut dari radiasi UVA & UVB
 Mencegah kerosakan rambut dari haba panas hair dryer / flat iron
 Merawat masalah rambut kering akibat rebonding/perm
 Memberikan khasiat penting pada setiap helaian rambut
 Menghilangkan masalah rambut berbau akibat peluh dan persekitaran yang kotor

Banyak sangat kan kebaikan SPECIAL ni.. Nak dapatkan SPECIAL TREATMENT VITAMIN NI Klik jer link ni :

http://www.gowasap.my/SpecialHairCare
http://www.gowasap.my/SpecialHairCare
http://www.gowasap.my/SpecialHairCare

#SPECIALHAIRCAREMALAYSIA
#murahdanberkesan
#vitamintreatmenttanpabilas
#rambutgugur #kelemumur #gatalkepala
#serumrambut #rawatrambutgugur
GUGUR | KELEMUMUR | GATAL - @specialhaircare_ Instagram Profile - inst4gram.com
specialhaircare_
1

DULU KERING, GUGUR.. SKRANG?? JOM CUBA SPECIAL! - - - SPECIAL HAIRCARE MALAYSIA Kebaikan SPECIAL VITAMIN kepada rambut awak² semua ⬇⬇ Bertindak sebagai moisturizer/conditioner Melembapkan rambut Rambut bersinar secara semulajadi Menghitamkan

Comments

@specialhaircare_ #uban #bercabang #berminyak #gatalkulitkepala #izreenazminda #fattzura #aafiyahkhalid #babyctdk #comelpipimerah #arifjiwaasyraf #yusufiskandar #aisyahdhiarana #belofa #neelofa #zouk #bazaarpaknil #ctdk #noradanish #produkorganik #keluaranbumiputera #codbangi #ajimaura

 Shawl Sophia Basic 
.
Price: RM39 COMBO PRICE : BUY 3 RM100 .
Measurement : 1.8 meter x 0.7 meter
.
▫Status : Readystock
▫Material : Korean Heavy Chiffon
.
Features :
▪Curve at both edges (side-by-side)
▪Come with sparkling charm.
▪Easy to shape without starch
▪Cold material
▪Wrinkle resistant fabric, ironless
▪Opacity Level : 3
Level 3 is semi see-through that needs double layer to cover the neck.
.
.
.
.
.
#fifarasol #fifarasoltrustedagent #fifarasolclothing #frrayahaji2018 #bawalmadelinebasic #polisevo2 #bawalmadeline #fattzura #janganbencicintaku #fifarasolcatalogue #bellaammarapreloved #mmbasicpreloved #fashionvaletprelove #zalorapreloved #lafazkankalimahcintamu #lelakikirimantuhan #tudungchiffon #jubahsouqpreloved #calaqisyapreloved  #bajuraya2018 #duckpreloved #bajukurungmodern #bazaarpaknil #tudungmurah #bajubridesmaidmurah #gegarvaganza2018 #shawlchiffon
BAJU KURUNG SAREE,JUBAH,TUDUNG - @fifa.rasoljb Instagram Profile - inst4gram.com
fifa.rasoljb
0

Shawl Sophia Basic . Price: RM39 COMBO PRICE : BUY 3 RM100 . Measurement : 1.8 meter x 0.7 meter . ▫Status : Readystock ▫Material : Korean Heavy Chiffon . Features : ▪Curve at both edges (side-by-side) ▪Come with sparkling charm. ▪Easy to shape wit

ESP & VIT C PLUS NI MEMBANTU UNTUK MENDAPATKAN KULIT LEBIH CERAH, BEBAS PARUT, JERAWAT & MENGATASI MASALAH KULIT KUSAM
.
Set ni sangat jimat & berbaloi sebab:
VIT C PLUS TAHAN 6 BULAN
ESP TAHAN 2-3 BULAN
.
KELEBIHAN ESP[TAHAN 2-3 BULAN]
- menganjalkan kulit
- menyihatkan kulit
- memudarkan parut & bekas jerawat
- meratakan tona kulit
- menghalang pertumbuhan jerawat
- memberi tenaga
- luka cepat sembuh
- baik untuk hormon .
- meningkatkan imunisasi
- membantu masalah gastrik
- sangat mengenyangkan
- meningkatkan penghasilan susu ibu
- elak kencing manis
- menguatkan memori
- melindungi & menjaga rahim
.
KELEBIHAN VITAMIN C PLUS[TAHAN 6 BULAN]
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- melembutkan kulit kasar
- mengurangkan kesan sunburn
- menghasilkan kolagen .
- memperbaiki kulit sensitif seperti eczema & resdung
- mengatasi jerawat pasir & nasi
- melambatkan penuaan
- menyembuhkan luka
- meratakan tona kulit
- menyekat pigmentasi penyebab jeragat
- meningkatkan imunisasi tubuh
- Mencegah kanser
.
Wasap saya utk info lanjut
0199644664
.
#setcantik #setbasickecantikan #esp #espshaklee #vitaminc #shakleelovers
#healthywithshaklee #vitamincshaklee #kuantan
#jerawat #jeragat #espmurah
#halus #setkulit #shakleekuantan #shakleekemaman #shakleepekan #codkuantan
#shakleepahang #shakleereadystock
#shakleeump #pengedarshakleekuantan #kuipsas #agenshakleekuantan #fattzura #fareedafaris #neelofa #setkecantikan #shakleecantik
SHAKLEE KUANTAN 0199644664 - @fareedafaris Instagram Profile - inst4gram.com
fareedafaris
0

ESP & VIT C PLUS NI MEMBANTU UNTUK MENDAPATKAN KULIT LEBIH CERAH, BEBAS PARUT, JERAWAT & MENGATASI MASALAH KULIT KUSAM . Set ni sangat jimat & berbaloi sebab: VIT C PLUS TAHAN 6 BULAN ESP TAHAN 2-3 BULAN . KELEBIHAN ESP[TAHAN 2-3 BULAN] - menganjalka

Kuantan
Bisnes ni sesuai untuk pengemar topup
.
Servis yang pantas dan mudahBiz ni juga mampu menjana pendapatan yang lumayan. Tak percaya? Boleh pm Hazira sekarang🤗
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager? DM atau whatsapp Hazira di no 011-15767759 atau nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarangKita bincang sampai jadiTerhad kepada 8 orang sahaja lagi
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers
AGENT TOPUP MURAH - @agenttopuphazira Instagram Profile - inst4gram.com
agenttopuphazira
0

Bisnes ni sesuai untuk pengemar topup . Servis yang pantas dan mudahBiz ni juga mampu menjana pendapatan yang lumayan. Tak percaya? Boleh pm Hazira sekarang🤗 . Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager?

Ipoh, Perak
INNER NECK BY SARAH ARIFFIN

Material : Cotton Lycra Japanese (jenis yang melekap penuh didahi, tidak mudah kembang, tidak sakit telinga, sejuk, dan selesa dipakai)
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
Jenis : Full inner neck. (tak tercekik kat leher)
.
Harga : RM25 (tak termasuk postage)
.
Postage : SM RM8 // SS RM12
.
To order, whatsapp : +60199403425
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.

#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #innerlabuh #turbanbynh #belofabynh #uqashasenrose #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #cintatiadaganti #saharulridzwan #syafiqkyle #lelakikirimantuhan #zahirahmacwilson #fattzura #zulariffin #nelydiasenrose #letscantiksupplement
Inner & Bawal Bysarahariffin - @warda.scarf Instagram Profile - inst4gram.com
warda.scarf
0

INNER NECK BY SARAH ARIFFIN Material : Cotton Lycra Japanese (jenis yang melekap penuh didahi, tidak mudah kembang, tidak sakit telinga, sejuk, dan selesa dipakai) . Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan. . Jenis : Full inner neck. (t

Kota Bharu
KUNYAH2 BEAUTY BOOSTER SETIAP PAGI MAMPU MENYELESAIKAN MASALAH KULIT AWAK DGN MUDAH! 
.
. 
KESAN POSITIVE TRUDOLLY BEAUTY BOOSTER
.
️Mengurangkan Jerawat
️Memudarkan Parut
️Menghilangkan Jeragat
️Mencerahkan kulit
️Mengecilkan pori- pori
️Mengurangkan kedutan
️Menghilangkan rekahan kaki
️Memberi Tenaga
.
Wah Baguskan?
.

SobUollss harus dapat naw2! Hanye RM99/RM105 (TRUDOLLY SET) FREE GIFT  .
.
.
WHATSAPP +6010.509.3187 ️
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan #kulitputih
TRUDOLLY THE BEST LIKE FAZURA - @trudolly.siti Instagram Profile - inst4gram.com
trudolly.siti
0

KUNYAH2 BEAUTY BOOSTER SETIAP PAGI MAMPU MENYELESAIKAN MASALAH KULIT AWAK DGN MUDAH! . . KESAN POSITIVE TRUDOLLY BEAUTY BOOSTER . ️Mengurangkan Jerawat ️Memudarkan Parut ️Menghilangkan Jeragat ️Mencerahkan kulit ️Mengecilkan pori- pori ️Mengurangka

 PALAZZO STRAIGHT CUT 
.
⭕ SAIZ XL
.
 Pilihan 16 warna yg rambang mata & confirm tidak luntur bila basuh .
 PRICE 
murah je
1 pcs RM 20
.
jom dapatkan PALAZZO STRAIGHT CUT dengan harga yang sangat murah
.
kalau nak boleh terus whatsapp 0176511908
.
.
#palazzo #palazo #pallazo #pallazzo #palazzopants #palazopants #pallazopants #pallazzopants #palazzomurah #palazomurah #palazzomurah #pallazzomurah #palazomurah #seluar #seluarmurah #seluarmuslimah #seluarmuslimahmurah #seluarpalazzo #seluarpalazo #seluarpallazo #skirtlabuh #skirtmuslimah #isteribukanuntukdisewa  #lelakikirimantuhan #cikreenencikngokngek #bazaronline #palazzomuslimah #palazzobootcut 
#fattzura
🌸PALAZZO STRAIGHT CUT🌸 - @palazzo_byernyy Instagram Profile - inst4gram.com
palazzo_byernyy
0

PALAZZO STRAIGHT CUT . ⭕ SAIZ XL . Pilihan 16 warna yg rambang mata & confirm tidak luntur bila basuh . PRICE murah je 1 pcs RM 20 . jom dapatkan PALAZZO STRAIGHT CUT dengan harga yang sangat murah . kalau nak boleh terus whatsapp 0176511908 . .

PENGGUNA SETIA SPECIAL

Jom try SPECIAL sebabnya dengan penggunaan yang consistent SPECIAL boleh merawat +KUTU
+BOTAK
+ KELEMUMUR
+RAMBUT GUGUR +RAMBUT BERBAU
+RAMBUT KUSUT +RAMBUT KASAR
+RAMBUT BERCABANG +UBAN PRA MATANG

Tak Cuba tak tahu sekali Cuba insyaallah mesti repeat order . harga mampu milik sesangat. Jom order cepat sebab stock sangat limited . -
-
-

http://www.gowasap.my/SpecialHairCare
http://www.gowasap.my/SpecialHairCare
http://www.gowasap.my/SpecialHairCare

#specialhaircaremalaysia
GUGUR | KELEMUMUR | GATAL - @specialhaircare_ Instagram Profile - inst4gram.com
specialhaircare_
2

PENGGUNA SETIA SPECIAL Jom try SPECIAL sebabnya dengan penggunaan yang consistent SPECIAL boleh merawat +KUTU +BOTAK + KELEMUMUR +RAMBUT GUGUR +RAMBUT BERBAU +RAMBUT KUSUT +RAMBUT KASAR +RAMBUT BERCABANG +UBAN PRA MATANG Tak Cuba tak tahu sekali Cu

Comments

@specialhaircare_ #fattzura #fattzurafairytale #comelpipimerah #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #babyctdk #takadacintasepertimu #tiadaarahjodohkita #meletop #belofa #dramasangat #sayajualonline #rambutgugur #rezeki #ctdk #kelemumur #rambutsihat #sayajualonline #onlineshopping #Assalamualaikum #rambut #ajimaura #specialhaircare #serumrambut

@abu_aksesori_handphone3 harga promo sampai bila ni :-)

 Bawal Madeline Basic 
.
◽Code :Dust mint green
◽Size : 45’/50’/55’
.
Price 45' : RM39 Price 50' : RM45
Price 55' : RM49
 COMBO PRICE : BUY 3 RM100 (any sizes)
.
.
Measurement 45' : 1.1 x 1.1 meter
Measurement 50' : 1.25 x 1.25 meter
Measurement 55' : 1.37 x 1.37 meter
.
▫Status : Readystock
▫Material : Korean Heavy Chiffon
.
Features :
▪Curve edged in opposite site
▪Easy to shape without starch
▪Cold material
▪Wrinkle resistant fabric, ironless
▪Opacity Level : 3
Level 3 is semi see-through that needs double layer to cover the neck.
.
.
.
.
.
#fifarasol #fifarasoltrustedagent #fifarasolclothing #frrayahaji2018 #bawalmadelinebasic #polisevo2 #bawalmadeline #fattzura #janganbencicintaku #fifarasolcatalogue #bellaammarapreloved #mmbasicpreloved #fashionvaletprelove #zalorapreloved #lafazkankalimahcintamu #lelakikirimantuhan #tudungchiffon #jubahsouqpreloved #calaqisyapreloved  #bajuraya2018 #duckpreloved #bajukurungmodern #bazaarpaknil #tudungmurah #bajubridesmaidmurah #gegarvaganza2018
BAJU KURUNG SAREE,JUBAH,TUDUNG - @fifa.rasoljb Instagram Profile - inst4gram.com
fifa.rasoljb
0

Bawal Madeline Basic . ◽Code :Dust mint green ◽Size : 45’/50’/55’ . Price 45' : RM39 Price 50' : RM45 Price 55' : RM49 COMBO PRICE : BUY 3 RM100 (any sizes) . . Measurement 45' : 1.1 x 1.1 meter Measurement 50' : 1.25 x 1.25 meter Measurement 55'

Sape ada masalah skin breakout akibat salah pakai skincare macam sis ni? Tengok tuu  berketul2 jerawat. Memang hilang keyakinan diri! Murung berbulan2 tengok muka macam tu
.
. 
Alhamdulillah lepas consume #pss berkotak2 #satissoap berkotak2 jerawat2 tu dah hilang mengecutt. Sekarang parut2 pon dah makin pudar. Bestt sangatt.
.
. 
Dah tak sabar nak sis bantu? Cepat sementara stok masih ada .
.
.
Tekan je link di bio sis ️
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualmurah #sayajualpss #pssnewformula #putihgebugebas #merdeka #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #satissoap #testimonisatissoap #neelofa #ctdk #fienabeautypasirputeh #fienabeautyjerteh #fienabeautybesut #viralstore #likeforlikes #likeforfollow #like4follow #likes #followers #fattzura #teamnazihah
NAAZIHAH 🦄 - @nazihah.pss Instagram Profile - inst4gram.com
nazihah.pss
0

Sape ada masalah skin breakout akibat salah pakai skincare macam sis ni? Tengok tuu berketul2 jerawat. Memang hilang keyakinan diri! Murung berbulan2 tengok muka macam tu . . Alhamdulillah lepas consume #pss berkotak2 #satissoap berkotak2 jerawat2

Ada yang DM coach tanya pasal brand apa yg terbaik utk susu ni, oats itu, peanut butter ini, muesli itu. Well girls! Bad news, google pun tak dapat tolong sebab it may make you confuse
.
Tak sama macam kalori, google je dah Boleh tau. Memilih sesuatu produk memerlukan skill membaca nutrition fact dan ilmu.
.
Not to worry, saya tolong share tips dia ya. Pilih⬇️Kalori ⬆️Protein dan ⬇️Lemak
.
Ingat yer! You don’t have to be a master in reading nutrition facts, you just have to be skilful 🤗 Bila dah pandai baca nutrition fact ni boleh la pilih yg mana ok dan tak ok untuk diet kurus
.
Semoga perkongsian saya ni bermanfaat untuk korang. Tag member korang, jgn pening2 dah nak pilih yg mana satu ok.
.
Nak lebih mahir lagi apa itu KALORI, JENIS2 PROTEIN & KARBO Korang akan di guide detail dalam program. Ilmu ini korang boleh gunakan sepanjang hayat. Serius nak ubahkan penampilan diri untuk dapatkan badan idaman, kekal sihat boleh klik link wasap di bio profile. .
.
Turn on post notification supaya tak terlepas info dan tips daripada Coach KakJa .
.
.
.
klik link di profil IG utk detail Program
Coach KakJa  0139335801
http://hubungicoachkakja.wasap.my/
.
.
#ckrosliza #teamckrosliza
#jeragat #losyenputihgebu #bajukurungmoden
#Lotfattah #raya2018 #noradanish
#jubahmuslimah #fattzura #jubahbesar 
#singapore #johor #brunei #sarawak #sabah #dramasangat #hitzdrama #malay_drama_loverz
#dramarahsiahatiperempuan #kakidrama #dramafever #jannanick #duckscarves #jjcmtv3..
#makan_media #ngunyah #dietmulaiesok #hitzdrama #dramafilemadaptasinovel
#dfanpage
@ckrosliza Instagram Profile - inst4gram.com
ckrosliza
0

"Ada yang DM coach tanya pasal brand apa yg terbaik utk susu ni, oats itu, peanut butter ini, muesli itu. Well girls! Bad news, google pun tak dapat tolong sebab it may make you confuse . Tak sama macam kalori, google je dah Boleh tau. Memilih sesuat

3 BOTOL RM 150 SAHAJA! SET SUAMI SAYANGGGHG NIIIIIII 🧡🧡🧡🧡🧡
.⠀⠀
BEAUTY BOOSTER : ⠀⠀⠀
Memutihkan⠀⠀⠀
Menghilangkan Parut⠀⠀⠀
Menghilangkan Jerawat/Jeragat⠀⠀⠀
Meremajakan Kulit⠀⠀
.⠀⠀⠀
DETOX PRO : ⠀⠀⠀
Mendapatkan Berat yang IDEAL⠀⠀⠀
Membuang Toxic dalam badan⠀⠀⠀
Melawaskan sistem penghadam⠀⠀
Memberi tenaga & stamina⠀⠀
.⠀⠀
VDOLLY (jamu moden) : ⠀⠀⠀
 Mengetatkan ⠀⠀⠀
 Memberi tenaga ⠀⠀⠀
 Merawat masalah keputihan⠀⠀⠀
 Merawat Miss V berbau⠀⠀⠀
 Merawat period tak teratur⠀⠀⠀
.⠀⠀
WHATSAPP +6010.509.3187 ⠀⠀
.⠀⠀
#trudollyhajar #trudolly #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollykl  #trudollyselayang #Fattzura  #vdolly #vdollybyfazura #tirumacamsaya  #truehappinessstartshere #putih #nakputih #ubatputih #kurus
TRUDOLLY THE BEST LIKE FAZURA - @trudolly.siti Instagram Profile - inst4gram.com
trudolly.siti
0

3 BOTOL RM 150 SAHAJA! SET SUAMI SAYANGGGHG NIIIIIII 🧡🧡🧡🧡🧡 .⠀⠀ BEAUTY BOOSTER : ⠀⠀⠀ Memutihkan⠀⠀⠀ Menghilangkan Parut⠀⠀⠀ Menghilangkan Jerawat/Jeragat⠀⠀⠀ Meremajakan Kulit⠀⠀ .⠀⠀⠀ DETOX PRO : ⠀⠀⠀ Mendapatkan Berat yang IDEAL⠀⠀⠀ Membuang Toxic dalam ba

 SPECIAL HAIRCARE MALAYSIA 

Kebaikan SPECIAL VITAMIN kepada rambut awak² semua ⬇⬇  Bertindak sebagai moisturizer/conditioner
 Melembapkan rambut
 Rambut bersinar secara semulajadi
Menghitamkan & melebatkan rambut
Mewangikan rambut selama 48jam Menjadikan rambut mudah diurus & lembut
Mengatasi masalah kulit kepala berminyak
 Anti-stress ADA MINT SENSATION
 Merawat masalah kelemumur
 Merawat masalah rambut bercabang
 Mengurangkan kegatalan kulit kepala  Merawat radang pada kulit kepala
 Membantu menstabilkan pH kulit kepala
 Menggalakkan pertumbuhan rambut
 Menguatkan setiap helaian rambut  Mencegah bakteria berkumpul di folikel rambut
 Melindungi kulit kepala & rambut dari radiasi UVA & UVB
 Mencegah kerosakan rambut dari haba panas hair dryer / flat iron
 Merawat masalah rambut kering akibat rebonding/perm
 Memberikan khasiat penting pada setiap helaian rambut
 Menghilangkan masalah rambut berbau akibat peluh dan persekitaran yang kotor

Banyak sangat kan kebaikan SPECIAL ni.. Nak dapatkan SPECIAL TREATMENT VITAMIN NI Klik jer link ni :

http://www.gowasap.my/SpecialHairCare
http://www.gowasap.my/SpecialHairCare
http://www.gowasap.my/SpecialHairCare

#SPECIALHAIRCAREMALAYSIA
#murahdanberkesan
#vitamintreatmenttanpabilas
#rambutgugur #kelemumur #gatalkepala
#serumrambut #rawatrambutgugur
GUGUR | KELEMUMUR | GATAL - @specialhaircare_ Instagram Profile - inst4gram.com
specialhaircare_
1

SPECIAL HAIRCARE MALAYSIA Kebaikan SPECIAL VITAMIN kepada rambut awak² semua ⬇⬇ Bertindak sebagai moisturizer/conditioner Melembapkan rambut Rambut bersinar secara semulajadi Menghitamkan & melebatkan rambut Mewangikan rambut selama 48jam Menja

Comments

@specialhaircare_ #serumrambut #codbangi #ajimaura #produknatural #produksemulajadi #produkbayi #produkselamat #produkmuslim #bangi #bazarpaknil #ctdk #babyctdk #comelpipimerah #aafiyahkhalid #fattzura #izreenasmida #arifjiwaaysraf #noradanish #fattahaminz #syurgayangkedua #belofa #assalamualaikum #salam

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA47
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA47 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA46
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA46 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

Meggie printed blouse
.
2pcs RM50
4pcs RM100
.
Boleh mix design #mbm4pcsrm100
.
Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK
.
Material : Chiffon bubble
.
Measurement :
Bahu 14.5
Dada 44 (dolly pattern)
Lengan 19
Labuh lengan 21.5
Labuh baju 25
.
Whatsapp/Telegram 013 241 6699
Or click link in bio to direct WhatsApp .
#palazzocantik #neelofapalazzo  #palazzomurah #palazomurahmalaysia #blousemurahmalaysia #blousemurah #sayajualpalazzomurah #sayajualblousemurah #womanpants #likers #likesforlike #palazzo #ladiesshirt #moderntop #modernwomenblouse #modernblouse #skinnyjeans #patchesblouse #patches #likeforlikes #tagfortag #f2f #embroideryblouse #bajumurah #bazarpaknil #fattzura
#plussize #plussizeblouse #terapiinstagram
Blouse Cantik 4pcs RM100😍 - @modern.beauty.my Instagram Profile - inst4gram.com
modern.beauty.my
0

Meggie printed blouse . 2pcs RM50 4pcs RM100 . Boleh mix design #mbm4pcsrm100 . Postage : RM8 - SEM RM12 - SABAH & SARAWAK . Material : Chiffon bubble . Measurement : Bahu 14.5" Dada 44" (dolly pattern) Lengan 19" Labuh lengan 21.5" Labuh baju 25" .

#TruFitzfeedback
.
.
Masha Allah sekotak TRUFITZ turun 7KG  bermakna 1hari 1KG turun ?? 
.
.
Jom kita tanam azam dalam diri sambut tahun baru dengan potongan badan yang baru ‼️
.
.
#Trufitz adalah JUICE SLIMMING ON THE GO dan berperisa buah-buahan. Korang boleh minum atau bawak ke mana saja. .
.
1sachet sehari consume sebelum breakfast / setengah jam sebelum workout okay 🤗
.
.
RM59 sahaja sekotak ‼️
.
.
Jom order dengan Anis-->013-416 2526
.

Jom order dengan Anis-->013-416 2526
.
.

#trudollybyfazura #detoxpro #beautyboster #fazura #fattah #fattzura #fattzurafairytale #menurunkanberatbadan #seminggu #trudollyteamsophie #kuantan #kualalumpur #selangor #malaysia #kecantikan #pink #whitepink #booster #detoxpro #dsKarakpahang #karakpahang #trufitz #vdolly #sayajualtrudolly #jomcantiksihat
SOBELLA & TRUDOLLY by FAZURA - @anisse_beauttempire Instagram Profile - inst4gram.com
anisse_beauttempire
0

#trufitzfeedback . . Masha Allah sekotak TRUFITZ turun 7KG bermakna 1hari 1KG turun ?? . . Jom kita tanam azam dalam diri sambut tahun baru dengan potongan badan yang baru ‼️ . . #trufitz adalah JUICE SLIMMING ON THE GO dan berperisa buah-buahan. K

Karak, Pahang
Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA44
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA44 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA43
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA43 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA40
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA40 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA39
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA39 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

boleh consume product lain cuma kena jrk kan masa yer sayang2. .
.
Whatsapp 0129619185  nowww to order 
. .
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose
BEAUTYSECRETSHALICIOUS_PENANG. - @shalicious_penang Instagram Profile - inst4gram.com
shalicious_penang
0

boleh consume product lain cuma kena jrk kan masa yer sayang2. . . Whatsapp 0129619185 nowww to order . . #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq #shaliciousbeauty

GEMPAK TAK GEMPAK BRO?
.
Sis tengok pun dah terpikat apatah lagi gf korang Belum lagi korang pakai kemeje lipat lengan, takpayah cakap kemeje, kain pelikat korang pakai dengan kasut ni pun dah fuhhh, melting sangaattt Actually Girl pun boleh pakai sebab ade Size40
.
Anyone minat dengan kasut ni boleh order sekarang Sebab Stock Sis ambik sikit je ni
----------------------------------------------------------
Nike Airmax 270 Supreme Green
Normal: Rm120 
OUR PRICE: Rm99 ONLY!!
Size: 40-44
FREE Postage!!!
FREE Stokin/Gelang/Keychain
Berkualiti TINGGI, Confirm PUAS HATI
DAH JOM CEPAT DM SIS
-----------------------------------------------------------
▶LEBIH JIMAT
▶FREEGIFT RARE
▶SERVIS TERBAIKK
▶HARINI BAYAR, ESOK PAGI SIS POS
.
.
#sneakersmurah #lelakikirimantuhan #lawakhambar #tiamosweetheart100hari #syafiqkyle #zullofa #tiktokmalaysia #hipstermalaysia #hipsterfashion #isteriuntukdisewa #sungaimati #giveawaysneakers  #giveawayiphonemalaysia #giveawayiphone #fattahamin  #fattzura #goyangduajari #tiadaarahjodohkita #syafiqkyle #asadmotawh #cintabukankristal #gegarvaganza2018 #halalkanhatiyangkucuri #dramanur #mentor7
SNEAKERS BAWAH RM100!!😱 - @nurf.sneakers Instagram Profile - inst4gram.com
nurf.sneakers
0

GEMPAK TAK GEMPAK BRO? . Sis tengok pun dah terpikat apatah lagi gf korang Belum lagi korang pakai kemeje lipat lengan, takpayah cakap kemeje, kain pelikat korang pakai dengan kasut ni pun dah fuhhh, melting sangaattt Actually Girl pun boleh pakai se

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA33
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA33 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA38
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA38 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA32
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA32 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA18
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA18 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

New colour‼
Inner round neck (long sleeve)

Price : RM 17
Postage : RM8
Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 
016-3350750

22 Colours: 
1. Dark purple
2. Black
3. Mustard
4. Red
5. White 
6. Dark brown 
7. Dark Blue
8. Dark purple
9. Electric blue
10. Dark pink
11. Grey
12. Dark grey 
13. Dusty pink
14. Baby blue
15. Nude
16. Light grey
17. Blue black
18. Maroon
19. Baby pink
20. Cream
21. Mint green
22. Pink belacan
Saiz : S M L XL
Siti Nur Hajar - @sitinurhajar88 Instagram Profile - inst4gram.com
sitinurhajar88
1

New colour‼ Inner round neck (long sleeve) Price : RM 17 Postage : RM8 Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 016-3350750 22 Colours: 1. Dark purple 2. Black 3. Mustard 4. Red

Comments

@sitinurhajar88 #innerroundneck #innerbajucotton #innerbajulenganmelekap #belofa #innerbajumuslimah #BellaEmran #inner #fattzura #ajl32 #ame2018 #fattzurafairytale #wanitaterindah #fattzuraloverz #roundneck #Vlofa #AdibIzara #IzzatHelena #lofattah #bawalorganza #salehalutfi #befaz #mrimissesu #innerlenganpanjang #surihatimrpilot #lofattahteam #lofattahlovers #bazaarpaknil #tiamosweetheart100hari #lafazkankalimahcintamu #MeleTOP

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PINKLADY muncul utk memenuhi kecantikkan teragung buat wanita..
.
.
Dapatkannya sekarang!
.
.
DM/Whatsapp +60127845192
.
.
Cuba dulu sebotol, kemudian jatuh cintalah kepada PINKLADY Body Perfection 
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #pinkladyhq #fattzura #handbags
DROPSHIP WANTED 😉 - @pinklady.official_ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.official_
0

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PIN

Putih putih melati.. Merah merah delima. .
.
Haa macam ni la merah delima. Kalau ditanya, merah garang ke? Eh, takde la garang sangat. 
.
.
.
1 helai RM59
2 helai ke atas, RM50/helai
.
. *Harga tidak termasuk kos pengurusan pos
.
.
.
Boleh whatsapp untuk order +6013 912 8823
.
.
.
.
.
.

#bajulabuh
#pulautioman
#pulaulangkawi
#outstation #klcc
#pulauredang
#airasia #selamatpagi
#jjcm #gurusekolah
#nursingfriendly
#assalamualaikum
#happyholiday
#bajutravel #manhajmutawwif
#bajuholiday #fattzura
#alhamdulillah
#tvalhijrah #teacher
#uitmdihatiku
#uitm #upm #um
BLOUSE MURAH TAK PAYAH GOSOK - @blouse.ironless Instagram Profile - inst4gram.com
blouse.ironless
0

Putih putih melati.. Merah merah delima. . . Haa macam ni la merah delima. Kalau ditanya, merah garang ke? Eh, takde la garang sangat. . . . 1 helai RM59 2 helai ke atas, RM50/helai . . *Harga tidak termasuk kos pengurusan pos . . . Boleh whatsapp u

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PINKLADY muncul utk memenuhi kecantikkan teragung buat wanita..
.
.
Dapatkannya sekarang!
.
.
DM/Whatsapp +60127845192
.
.
Cuba dulu sebotol, kemudian jatuh cintalah kepada PINKLADY Body Perfection 
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #pinkladyhq #fattzura #handbags
DROPSHIP WANTED 😉 - @pinklady.official_ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.official_
0

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PIN

Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️.
.
1⃣ Cleanser.
2⃣ Day Cream SPF30.
3⃣ Night Cream.
4⃣ Eye Cream.
.
D- Defends (mempertahan).
D- Delays (melambatkan).
D- Delivers (menghasilkan).
.
Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas.  Sebab umur 25 kita kulit sudah  memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! 
.
Berminat utk tau lebih lanjut berkaitan info produk or skin consultation??
️Contact cik kemal : 0102082075
Mary Kay Beauty Consultant.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #cosmetic #kulitcantik #kulitsihat #fattzura #jeragat #testimoni #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjakeras #kerjaonline #marykaylover #viralvideo
cik kemal mary kay - @cik.kemal.mk Instagram Profile - inst4gram.com
cik.kemal.mk
0

Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1⃣ Cleanser. 2⃣ Day Cream SPF30. 3⃣ Night Cream. 4⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). .

READY STOCK 
.
POLO PREWALKER
.
RM 29 exclude post
SM: RM8 SS: RM12

AVAILABLE SIZE :
0-6m (11cm)
6-12m (12cm)
12-18m (13cm)
.
.
TO ORDER WHATSAPP : 017-5870784
017-5870784
017-5870784
.
#prewalkershoes
#prewalkermurah#babyootdmalaysia#fattzura
#kasutbabymurah#saleraya2017
#bazaarpaknil #prewalker
#kasutbabymurah#kasutbabycomel
#kasutbaby#sayajual#babymalaysia
#kasutbudakmurah#raya2018
KASUT BABY MURAH💐 - @baby_cutesshop Instagram Profile - inst4gram.com
baby_cutesshop
0

READY STOCK . POLO PREWALKER . RM 29 exclude post SM: RM8 SS: RM12 AVAILABLE SIZE : 0-6m (11cm) 6-12m (12cm) 12-18m (13cm) . . TO ORDER WHATSAPP : 017-5870784 017-5870784 017-5870784 . #prewalkershoes #prewalkermurah #babyootdmalaysia #fattzura #kasu

New colour‼
Inner round neck (long sleeve)

Price : RM 17
Postage : RM8
Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 
016-3350750

22 Colours: 
1. Dark purple
2. Black
3. Mustard
4. Red
5. White 
6. Dark brown 
7. Dark Blue
8. Dark purple
9. Electric blue
10. Dark pink
11. Grey
12. Dark grey 
13. Dusty pink
14. Baby blue
15. Nude
16. Light grey
17. Blue black
18. Maroon
19. Baby pink
20. Cream
21. Mint green
22. Pink belacan
Saiz : S M L XL
Siti Nur Hajar - @sitinurhajar88 Instagram Profile - inst4gram.com
sitinurhajar88
1

New colour‼ Inner round neck (long sleeve) Price : RM 17 Postage : RM8 Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 016-3350750 22 Colours: 1. Dark purple 2. Black 3. Mustard 4. Red

Comments

@sitinurhajar88 #innerroundneck #innerbajucotton #innerbajulenganmelekap #belofa #innerbajumuslimah #BellaEmran #inner #fattzura #ajl32 #ame2018 #fattzurafairytale #wanitaterindah #fattzuraloverz #roundneck #Vlofa #AdibIzara #IzzatHelena #lofattah #bawalorganza #salehalutfi #befaz #mrimissesu #innerlenganpanjang #surihatimrpilot #lofattahteam #lofattahlovers #bazaarpaknil #tiamosweetheart100hari #lafazkankalimahcintamu #MeleTOP

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PINKLADY muncul utk memenuhi kecantikkan teragung buat wanita..
.
.
Dapatkannya sekarang!
.
.
DM/Whatsapp +60127845192
.
.
Cuba dulu sebotol, kemudian jatuh cintalah kepada PINKLADY Body Perfection 
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #pinkladyhq #fattzura #handbags
DROPSHIP WANTED 😉 - @pinklady.official_ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.official_
0

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PIN

Buah manggis buah durian,
Harum baunya menusuk hati
Pink Lady dimakan membentuk badan
Siang dan malam suami senang hati
.
.
SUPLIMENT ALL IN 1 
jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya .
.
ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI
PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK
BODY MANTAP
PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA
KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT
MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI
.
.
PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS
.
.
TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY...
BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI
.
.
JOM LAJU TEKAN LINK DI
www.wasap.my/+6012-7845192/pinkladyORIGINAL
.
.
#pinklady #pinkladyhq #remyempire #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #pinkladybodyperfection #fattzura #handbags #remyempire #pinkladyperfection
DROPSHIP WANTED 👍 - @pinklady.hq___ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.hq___
0

Buah manggis buah durian, Harum baunya menusuk hati Pink Lady dimakan membentuk badan Siang dan malam suami senang hati . . SUPLIMENT ALL IN 1 jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya . . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM N

Nak beli produk rambut REDIST?
.
KINI DI SHOPEE
.
Penghantaran PERCUMA Pos Laju!memang laju!!!
.
#arganoil #redist #redistmalaysia #rambutgugur #shampoo #keratinoil #naturalista #haircare #naturalhair #healthyhair #beauty #natural #hairgrowth #salon #rambutrosak #rambut #haircaremalaysia #rambutsihat #viral #serum #hairserum #hairvitamin #rambutcantik #jangankecam #motifviral #fattzura
Penjagaan Rambut - @redistmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
redistmalaysia
0

Nak beli produk rambut REDIST? . KINI DI SHOPEE . Penghantaran PERCUMA Pos Laju!memang laju!!! . #arganoil #redist #redistmalaysia #rambutgugur #shampoo #keratinoil #naturalista #haircare #naturalhair #healthyhair #beauty #natural #hairgrowth #salon

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PINKLADY muncul utk memenuhi kecantikkan teragung buat wanita..
.
.
Dapatkannya sekarang!
.
.
DM/Whatsapp +60127845192
.
.
Cuba dulu sebotol, kemudian jatuh cintalah kepada PINKLADY Body Perfection 
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #pinkladyhq #fattzura #handbags
DROPSHIP WANTED 😉 - @pinklady.official_ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.official_
0

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PIN

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA16
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA16 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

Buah manggis buah durian,
Harum baunya menusuk hati
Pink Lady dimakan membentuk badan
Siang dan malam suami senang hati
.
.
SUPLIMENT ALL IN 1 
jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya .
.
ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI
PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK
BODY MANTAP
PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA
KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT
MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI
.
.
PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS
.
.
TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY...
BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI
.
.
JOM LAJU TEKAN LINK DI
www.wasap.my/+6012-7845192/pinkladyORIGINAL
.
.
#pinklady #pinkladyhq #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #pinkladybodyperfection #fattzura #handbags #remyempire #pinkladyperfection
DROPSHIP WANTED 👍 - @pinklady.hq___ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.hq___
0

Buah manggis buah durian, Harum baunya menusuk hati Pink Lady dimakan membentuk badan Siang dan malam suami senang hati . . SUPLIMENT ALL IN 1 jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya . . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM N

New colour‼
Inner round neck (long sleeve)

Price : RM 17
Postage : RM8
Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 
016-3350750

22 Colours: 
1. Dark purple
2. Black
3. Mustard
4. Red
5. White 
6. Dark brown 
7. Dark Blue
8. Dark purple
9. Electric blue
10. Dark pink
11. Grey
12. Dark grey 
13. Dusty pink
14. Baby blue
15. Nude
16. Light grey
17. Blue black
18. Maroon
19. Baby pink
20. Cream
21. Mint green
22. Pink belacan
Saiz : S M L XL
Siti Nur Hajar - @sitinurhajar88 Instagram Profile - inst4gram.com
sitinurhajar88
1

New colour‼ Inner round neck (long sleeve) Price : RM 17 Postage : RM8 Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 016-3350750 22 Colours: 1. Dark purple 2. Black 3. Mustard 4. Red

Comments

@sitinurhajar88 #innerroundneck #innerbajucotton #innerbajulenganmelekap #belofa #innerbajumuslimah #BellaEmran #inner #fattzura #ajl32 #ame2018 #fattzurafairytale #wanitaterindah #fattzuraloverz #roundneck #Vlofa #AdibIzara #IzzatHelena #lofattah #bawalorganza #salehalutfi #befaz #mrimissesu #innerlenganpanjang #surihatimrpilot #lofattahteam #lofattahlovers #bazaarpaknil #tiamosweetheart100hari #lafazkankalimahcintamu #MeleTOP

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA12
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA12 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

Assalammualaikum semua..
Dah solat? Dah mengaji? Kalau belum, cepat2 tunaikan kewajipan yer. Baru Allah sayang 
.
.
Anyway, sis nak bagitau ni, kot ada yang tengah takda idea nak bagi hadiah apa kat orang tersayang boleh la bagi set body care ni. Confirm dia suka 
.
.
Lagipun esok promo kaw kaw untuk product body care ni. Mesti ramai yg nak grab! Confirm cepat sold out. Seperti biasa 
.
.
Kot ada yg nak selit order dengan sis, habaq mai cepat na. 
Boleh DM sis untuk tahu harga runtuh. .
.
.
Okaylah, nnt update lagi 
.
Love,
Hazwani 013-4725075
Independent Beauty Consultant 🇲🇾
.
#marykay #marykaymakeup #marykaymalaysia #skincare #bodycare #showergel #bodylotion #bazarpaknil #marykayjelebu #beauty #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #negerisembilan #senawang #fattzura #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia
MaryK Beauty Consultant - @hzwni_mk Instagram Profile - inst4gram.com
hzwni_mk
1

Assalammualaikum semua.. Dah solat? Dah mengaji? Kalau belum, cepat2 tunaikan kewajipan yer. Baru Allah sayang . . Anyway, sis nak bagitau ni, kot ada yang tengah takda idea nak bagi hadiah apa kat orang tersayang boleh la bagi set body care ni. Con

Comments

@johnabruzie Terbaik sgt ☝

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PINKLADY muncul utk memenuhi kecantikkan teragung buat wanita..
.
.
Dapatkannya sekarang!
.
.
DM/Whatsapp +60127845192
.
.
Cuba dulu sebotol, kemudian jatuh cintalah kepada PINKLADY Body Perfection 
.
.
#pinklady #pinkladyhq #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #fattzura #pinkladyterbaik #handbags
DROPSHIP WANTED 😉 - @pinklady.official_ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.official_
0

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PIN

Bawal Anti Renyuk By Fareha
CODE : RANIA15
RM 26.00
POS RM8 ss/RM12 ss
.
️MATERIAL CHIFFON KOREAN
️BIDANG 45
️LESS IRON
.
#bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmurahcantik #bawalbyfareha #bawalbybawal2018 #sayajual #syuhadablossom #tudungmurah2018 #meletop #fattzura #bawalviralterkini #bawalovers #bawalbyfareha#bawal #bawalturkey #bawalhaydascarf #bawalchiffon #chiffonprinted #bawalletop #bawalmasakini #bawalmudahbentuk #bawalironless #bawalmurahmalaysia #bawalcantik2018 #farehalovers
@tudung_2018 Instagram Profile - inst4gram.com
tudung_2018
0

Bawal Anti Renyuk By Fareha CODE : RANIA15 RM 26.00 POS RM8 ss/RM12 ss . ️MATERIAL CHIFFON KOREAN ️BIDANG 45 ️LESS IRON . #bawalantirenyuk #bawalsyuhadablossom #bawalmurah #bawal2018 #bawalcantik #bawalcantik2018 #bawallovers #pencintabawal #bawalmur

New colour‼
Inner round neck (long sleeve)

Price : RM 17
Postage : RM8
Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 
016-3350750

22 Colours: 
1. Dark purple
2. Black
3. Mustard
4. Red
5. White 
6. Dark brown 
7. Dark Blue
8. Dark purple
9. Electric blue
10. Dark pink
11. Grey
12. Dark grey 
13. Dusty pink
14. Baby blue
15. Nude
16. Light grey
17. Blue black
18. Maroon
19. Baby pink
20. Cream
21. Mint green
22. Pink belacan
Saiz : S M L XL
Siti Nur Hajar - @sitinurhajar88 Instagram Profile - inst4gram.com
sitinurhajar88
1

New colour‼ Inner round neck (long sleeve) Price : RM 17 Postage : RM8 Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 016-3350750 22 Colours: 1. Dark purple 2. Black 3. Mustard 4. Red

Comments

@sitinurhajar88 #innerroundneck #innerbajucotton #innerbajulenganmelekap #belofa #innerbajumuslimah #BellaEmran #inner #fattzura #ajl32 #ame2018 #fattzurafairytale #wanitaterindah #fattzuraloverz #roundneck #Vlofa #AdibIzara #IzzatHelena #lofattah #bawalorganza #salehalutfi #befaz #mrimissesu #innerlenganpanjang #surihatimrpilot #lofattahteam #lofattahlovers #bazaarpaknil #tiamosweetheart100hari #lafazkankalimahcintamu #MeleTOP

Buah manggis buah durian,
Harum baunya menusuk hati
Pink Lady dimakan membentuk badan
Siang dan malam suami senang hati
.
.
SUPLIMENT ALL IN 1 
jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya .
.
ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI
PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK
BODY MANTAP
PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA
KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT
MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI
.
.
PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS
.
.
TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY...
BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI
.
.
JOM LAJU TEKAN LINK DI
www.wasap.my/+6012-7845192/pinkladyORIGINAL
.
.
#pinklady #pinkladyhq #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #pinkladybodyperfection #fattzura #handbags #remyempire #pinkladyperfection
DROPSHIP WANTED 👍 - @pinklady.hq___ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.hq___
0

Buah manggis buah durian, Harum baunya menusuk hati Pink Lady dimakan membentuk badan Siang dan malam suami senang hati . . SUPLIMENT ALL IN 1 jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya . . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM N

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA.
.
.
DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG!
.
.
WHATSAPP 012-7845192
.
.
HARGA RM320 SAHAJA UTK HASIL YANG BERBALOI.
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #payudara #pinkladyhq #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #fattzura #handbags
DROPSHIP WANTED 😉 - @pinklady.official_ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.official_
0

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA. . . DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG! . . WHATSAPP 012-7845192 . . HARGA RM320 SAHAJA

New colour‼
Inner round neck (long sleeve)

Price : RM 17
Postage : RM8
Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 
016-3350750

22 Colours: 
1. Dark purple
2. Black
3. Mustard
4. Red
5. White 
6. Dark brown 
7. Dark Blue
8. Dark purple
9. Electric blue
10. Dark pink
11. Grey
12. Dark grey 
13. Dusty pink
14. Baby blue
15. Nude
16. Light grey
17. Blue black
18. Maroon
19. Baby pink
20. Cream
21. Mint green
22. Pink belacan
Saiz : S M L XL
Siti Nur Hajar - @sitinurhajar88 Instagram Profile - inst4gram.com
sitinurhajar88
1

New colour‼ Inner round neck (long sleeve) Price : RM 17 Postage : RM8 Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 016-3350750 22 Colours: 1. Dark purple 2. Black 3. Mustard 4. Red

Comments

@sitinurhajar88 #innerroundneck #innerbajucotton #innerbajulenganmelekap #belofa #innerbajumuslimah #BellaEmran #inner #fattzura #ajl32 #ame2018 #fattzurafairytale #wanitaterindah #fattzuraloverz #roundneck #Vlofa #AdibIzara #IzzatHelena #lofattah #bawalorganza #salehalutfi #befaz #mrimissesu #innerlenganpanjang #surihatimrpilot #lofattahteam #lofattahlovers #bazaarpaknil #tiamosweetheart100hari #lafazkankalimahcintamu #MeleTOP

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA.
.
.
DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG!
.
.
WHATSAPP 012-7845192
.
.
HARGA RM320 SAHAJA UTK HASIL YANG BERBALOI.
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #payudara #pinkladyhq #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #fattzura #handbags
DROPSHIP WANTED 😉 - @pinklady.official_ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.official_
0

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA. . . DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG! . . WHATSAPP 012-7845192 . . HARGA RM320 SAHAJA

Buah manggis buah durian,
Harum baunya menusuk hati
Pink Lady dimakan membentuk badan
Siang dan malam suami senang hati
.
.
SUPLIMENT ALL IN 1 
jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya .
.
ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI
PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK
BODY MANTAP
PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA
KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT
MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI
.
.
PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS
.
.
TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY...
BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI
.
.
JOM LAJU TEKAN LINK DI
www.wasap.my/+6012-7845192/pinkladyORIGINAL
.
.
#pinklady #pinkladyhq #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #pinkladybodyperfection #fattzura #handbags #remyempire #pinkladyperfection
DROPSHIP WANTED 👍 - @pinklady.hq___ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.hq___
0

Buah manggis buah durian, Harum baunya menusuk hati Pink Lady dimakan membentuk badan Siang dan malam suami senang hati . . SUPLIMENT ALL IN 1 jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya . . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM N

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA.
.
.
DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG!
.
.
WHATSAPP 012-7845192
.
.
HARGA RM320 SAHAJA UTK HASIL YANG BERBALOI.
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #payudara #pinkladyhq #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #fattzura #handbags
DROPSHIP WANTED 😉 - @pinklady.official_ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.official_
0

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA. . . DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG! . . WHATSAPP 012-7845192 . . HARGA RM320 SAHAJA

New colour‼
Inner round neck (long sleeve)

Price : RM 17
Postage : RM8
Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 
016-3350750

22 Colours: 
1. Dark purple
2. Black
3. Mustard
4. Red
5. White 
6. Dark brown 
7. Dark Blue
8. Dark purple
9. Electric blue
10. Dark pink
11. Grey
12. Dark grey 
13. Dusty pink
14. Baby blue
15. Nude
16. Light grey
17. Blue black
18. Maroon
19. Baby pink
20. Cream
21. Mint green
22. Pink belacan
Saiz : S M L XL
Siti Nur Hajar - @sitinurhajar88 Instagram Profile - inst4gram.com
sitinurhajar88
1

New colour‼ Inner round neck (long sleeve) Price : RM 17 Postage : RM8 Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 016-3350750 22 Colours: 1. Dark purple 2. Black 3. Mustard 4. Red

Comments

@sitinurhajar88 #innerroundneck #innerbajucotton #innerbajulenganmelekap #belofa #innerbajumuslimah #BellaEmran #inner #fattzura #ajl32 #ame2018 #fattzurafairytale #wanitaterindah #fattzuraloverz #roundneck #Vlofa #AdibIzara #IzzatHelena #lofattah #bawalorganza #salehalutfi #befaz #mrimissesu #innerlenganpanjang #surihatimrpilot #lofattahteam #lofattahlovers #bazaarpaknil #tiamosweetheart100hari #lafazkankalimahcintamu #MeleTOP

Buah manggis buah durian,
Harum baunya menusuk hati
Pink Lady dimakan membentuk badan
Siang dan malam suami senang hati
.
.
SUPLIMENT ALL IN 1 
jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya .
.
ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI
PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK
BODY MANTAP
PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA
KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT
MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI
.
.
PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS
.
.
TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY...
BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI
.
.
JOM LAJU TEKAN LINK DI
www.wasap.my/+6012-7845192/pinkladyORIGINAL
.
.
#pinklady #pinkladyhq #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #pinkladybodyperfection #fattzura #handbags #remyempire #pinkladyperfection
DROPSHIP WANTED 👍 - @pinklady.hq___ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.hq___
0

Buah manggis buah durian, Harum baunya menusuk hati Pink Lady dimakan membentuk badan Siang dan malam suami senang hati . . SUPLIMENT ALL IN 1 jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya . . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM N

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA.
.
.
DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG!
.
.
WHATSAPP 012-7845192
.
.
HARGA RM320 SAHAJA UTK HASIL YANG BERBALOI.
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #payudara #pinkladyhq #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #fattzura #handbags
DROPSHIP WANTED 😉 - @pinklady.official_ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.official_
0

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA. . . DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG! . . WHATSAPP 012-7845192 . . HARGA RM320 SAHAJA

New colour‼
Inner round neck (long sleeve)

Price : RM 17
Postage : RM8
Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 
016-3350750

22 Colours: 
1. Dark purple
2. Black
3. Mustard
4. Red
5. White 
6. Dark brown 
7. Dark Blue
8. Dark purple
9. Electric blue
10. Dark pink
11. Grey
12. Dark grey 
13. Dusty pink
14. Baby blue
15. Nude
16. Light grey
17. Blue black
18. Maroon
19. Baby pink
20. Cream
21. Mint green
22. Pink belacan
Saiz : S M L XL
Siti Nur Hajar - @sitinurhajar88 Instagram Profile - inst4gram.com
sitinurhajar88
1

New colour‼ Inner round neck (long sleeve) Price : RM 17 Postage : RM8 Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 016-3350750 22 Colours: 1. Dark purple 2. Black 3. Mustard 4. Red

Comments

@sitinurhajar88 #innerroundneck #innerbajucotton #innerbajulenganmelekap #belofa #innerbajumuslimah #BellaEmran #inner #fattzura #ajl32 #ame2018 #fattzurafairytale #wanitaterindah #fattzuraloverz #roundneck #Vlofa #AdibIzara #IzzatHelena #lofattah #bawalorganza #salehalutfi #befaz #mrimissesu #innerlenganpanjang #surihatimrpilot #lofattahteam #lofattahlovers #bazaarpaknil #tiamosweetheart100hari #lafazkankalimahcintamu #MeleTOP

IBU ANAK DUA BERJAYA RELEASE 31KG
.
Salam perkenalan semua!  Sy Coach Farina berusia 46thn & mama kpd 2 adorable kids age 20 & 16. Saya pernah menjadi coachee seperti anda semua pd awal Januari 2018. Sejak itu, bermulalah perjalanan healthy lifestyle saya bersama beberapa rakan sehingga kini
.
Alhamdulillah setelah 4bln bersama program YCLWFH, follow meal plan rapat2, ikut nasihat coaches, dengar voicenote dan exercise, saya berjaya reduced 21kg. As of now total lose saya ialah 26kg. Kalau dulu 83kg now 57kg badan sangat ringan dan senang untuk beribadah dan cuti2 . Bila dah kurus automatically u ouls akan rasa bertambah sihat. Saya bersyukur sgt dan thankfull sgt dgn semua coach dlm program YCLWFH ni kerana sentiasa support saya dlm misi ini. 
Moral of the story, kita perlu jalani kehidupan sihat untuk lebih fit dan kurus sebab kita tak tau apa yg bakal mendatang. Trust me tak rugi join program ni. U ouls akan rasa blessed sangat nnt. 
Akhir kata TAHNIAH anda berada di platform yg betul .
.
Intake sesi Disember bermula!!! Dapatkan slot anda utk habiskan azam kurus 2018 
Klik di link bio utk maklumat program.
.
.
#jeragat #losyenputihgebu #bajukurungmoden
#Lotfattah #raya2018 #noradanish
#jubahmuslimah #fattzura #jubahbesar 
#singapore #johor #brunei #sarawak #sabah #dramasangat #hitzdrama #malay_drama_loverz
#dramarahsiahatiperempuan #kakidrama #dramafever #jannanick #duckscarves #jjcmtv3..
#makan_media #ngunyah #dietmulaiesok #hitzdrama #dramafilemadaptasinovel
#dfanpage
Kurus Secara Online - @_nelyza Instagram Profile - inst4gram.com
_nelyza
0

IBU ANAK DUA BERJAYA RELEASE 31KG . Salam perkenalan semua! Sy Coach Farina berusia 46thn & mama kpd 2 adorable kids age 20 & 16. Saya pernah menjadi coachee seperti anda semua pd awal Januari 2018. Sejak itu, bermulalah perjalanan healthy lifestyle

Alhamdulillah.. sis ni pakai cindelle 3000.. baru 1x drip. Nampak x cerah tangan tu?? Baru sekali taw.. Nanti tggu drip 6x tengok macam mane plak... Mesti kesan  meletop punye.. Mesti puas hati punye bila dah dpt kesan.. Customer happy shida pon happy la... Tra la laa... Thank you.. :)
.
**** Sape yang nak kultih cerah, cantik, putih, sihat, bebas jerawat.., mehla whatsap shida. +60172851571. Taknak injection kita bagi capsul pon berkesan jugak.. Terpulang nak yang mana... :) ****
. 
RM230 free pos
. .
#jomcantik #letscantik #hargakasihsayang ##cindelle3000 #cindelle3000original #cindelle3000murahoriginal #cindelle3000murah #janganmengata #jangancakapakaktakpayung #dahputih #berjaya  #berkesan #fattzura #kl #damansara #bangsar #kulitcantik #kulitputih #terlajaklaris #putihgebu #beautyinjection #beautyinjection #tranexamicacid #gluta #vitamincinjection #vitaminc  #jomcantik #nakcantikjangansayangduit #nakcantikcarisaya #sayajual #awakbeli #produkviral
Nak Kulit Putih & Cantik? - @cindella_4skin Instagram Profile - inst4gram.com
cindella_4skin
0

Alhamdulillah.. sis ni pakai cindelle 3000.. baru 1x drip. Nampak x cerah tangan tu?? Baru sekali taw.. Nanti tggu drip 6x tengok macam mane plak... Mesti kesan meletop punye.. Mesti puas hati punye bila dah dpt kesan.. Customer happy shida pon happ

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA.
.
.
DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG!
.
.
WHATSAPP 012-7845192
.
.
HARGA RM320 SAHAJA UTK HASIL YANG BERBALOI.
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #payudara #pinkladyhq #pinkladymalaysia #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyterbaik #fattzura #handbags
DROPSHIP WANTED 😉 - @pinklady.official_ Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.official_
0

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA. . . DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG! . . WHATSAPP 012-7845192 . . HARGA RM320 SAHAJA

FAZURA KATA NAK ERATKAN KASIH SAYANG BERSAMA SUAMI DENGAN SET TRIO JEEE RM 150 JE dapat 3 botol tau! ⠀
.⠀
.⠀⠀
BEAUTY BOOSTER : ⠀⠀⠀
Memutihkan⠀⠀⠀
Menghilangkan Parut⠀⠀⠀
Menghilangkan Jerawat/Jeragat⠀⠀⠀
Meremajakan Kulit⠀⠀
.⠀⠀⠀
DETOX PRO : ⠀⠀⠀
Mendapatkan Berat yang IDEAL⠀⠀⠀
Membuang Toxic dalam badan⠀⠀⠀
Melawaskan sistem penghadam⠀⠀
Memberi tenaga & stamina⠀⠀
.⠀⠀
VDOLLY (jamu moden) : ⠀⠀⠀
 Mengetatkan ⠀⠀⠀
 Memberi tenaga ⠀⠀⠀
 Merawat masalah keputihan⠀⠀⠀
 Merawat Miss V berbau⠀⠀⠀
 Merawat period tak teratur⠀⠀⠀
.⠀⠀
WHATSAPP +60178865234 ⠀⠀
.⠀⠀
#trudollyhajar #trudolly #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollykl  #trudollyselayang #Fattzura  #vdolly #vdollybyfazura #tirumacamsaya  #truehappinessstartshere #putih #nakputih #ubatputih #kurus
TRUDOLLY & TRUFITZ GOMBAK - @trudolly.gombak Instagram Profile - inst4gram.com
trudolly.gombak
0

FAZURA KATA NAK ERATKAN KASIH SAYANG BERSAMA SUAMI DENGAN SET TRIO JEEE RM 150 JE dapat 3 botol tau! ⠀ .⠀ .⠀⠀ BEAUTY BOOSTER : ⠀⠀⠀ Memutihkan⠀⠀⠀ Menghilangkan Parut⠀⠀⠀ Menghilangkan Jerawat/Jeragat⠀⠀⠀ Meremajakan Kulit⠀⠀ .⠀⠀⠀ DETOX PRO : ⠀⠀⠀ Mendapat

New colour‼
Inner round neck (long sleeve)

Price : RM 17
Postage : RM8
Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 
016-3350750

22 Colours: 
1. Dark purple
2. Black
3. Mustard
4. Red
5. White 
6. Dark brown 
7. Dark Blue
8. Dark purple
9. Electric blue
10. Dark pink
11. Grey
12. Dark grey 
13. Dusty pink
14. Baby blue
15. Nude
16. Light grey
17. Blue black
18. Maroon
19. Baby pink
20. Cream
21. Mint green
22. Pink belacan
Saiz : S M L XL
Siti Nur Hajar - @sitinurhajar88 Instagram Profile - inst4gram.com
sitinurhajar88
1

New colour‼ Inner round neck (long sleeve) Price : RM 17 Postage : RM8 Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 016-3350750 22 Colours: 1. Dark purple 2. Black 3. Mustard 4. Red

Comments

@sitinurhajar88 #innerroundneck #innerbajucotton #innerbajulenganmelekap #belofa #innerbajumuslimah #BellaEmran #inner #fattzura #ajl32 #ame2018 #fattzurafairytale #wanitaterindah #fattzuraloverz #roundneck #Vlofa #AdibIzara #IzzatHelena #lofattah #bawalorganza #salehalutfi #befaz #mrimissesu #innerlenganpanjang #surihatimrpilot #lofattahteam #lofattahlovers #bazaarpaknil #tiamosweetheart100hari #lafazkankalimahcintamu #MeleTOP

New colour‼
Inner round neck (long sleeve)

Price : RM 17
Postage : RM8
Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 
016-3350750

22 Colours: 
1. Dark purple
2. Black
3. Mustard
4. Red
5. White 
6. Dark brown 
7. Dark Blue
8. Dark purple
9. Electric blue
10. Dark pink
11. Grey
12. Dark grey 
13. Dusty pink
14. Baby blue
15. Nude
16. Light grey
17. Blue black
18. Maroon
19. Baby pink
20. Cream
21. Mint green
22. Pink belacan
Saiz : S M L XL
Siti Nur Hajar - @sitinurhajar88 Instagram Profile - inst4gram.com
sitinurhajar88
1

New colour‼ Inner round neck (long sleeve) Price : RM 17 Postage : RM8 Material : Organic Cotton, highly stretchable, soft and comfortable. ‼Fast respone plz Whatsap us your orders 016-3350750 22 Colours: 1. Dark purple 2. Black 3. Mustard 4. Red

Comments

@sitinurhajar88 #innerroundneck #innerbajucotton #innerbajulenganmelekap #belofa #innerbajumuslimah #BellaEmran #inner #fattzura #ajl32 #ame2018 #fattzurafairytale #wanitaterindah #fattzuraloverz #roundneck #Vlofa #AdibIzara #IzzatHelena #lofattah #bawalorganza #salehalutfi #befaz #mrimissesu #innerlenganpanjang #surihatimrpilot #lofattahteam #lofattahlovers #bazaarpaknil #tiamosweetheart100hari #lafazkankalimahcintamu #MeleTOP

!! REKOR TERBARU !!  Congrats yaa Sis Bunga sukses menambah ukuran Payudara dri 32 jdi 36 hanya dalam 2 bulanan pemakaian dengan Alat kami  
Saya Heran kenapa Anda belum mencoba Alat Terbaik ini ?

Kenapa Anda harus mengambil Alat Pembesar Terbaik ini ? Karna sudah banyak Respon Positif dari ratusan Customer kami yg sudah membuktikan Alat Pembesar Payudara Terbaik kami 

Mau jdi bukti selanjutnya ? Punya Payudara Besar n Indah ? 
Chat kami sekarang :)
 WA.: 0895358564719

#fitness #fitnessmotivation #model #kolkata #india #indian #bajukurung #sayajual #ootdmalaysia #neelofa #pleatedtop #blousemuslimah #pleatedpants #igersmy #fashionstyle #bazarpaknil #kurungsaree #fathialatiff #kimonocardigan #cullotes #kurungmoden #bajubridesmaid #peplummurah #zarainspired #hipstermalaysia #tshirtmurah #statementtee #fazura #fattahamin #fattzura
Dr.lusiMHCA01😊🌹💙 - @dr.lusi_mhca01 Instagram Profile - inst4gram.com
dr.lusi_mhca01
0

!! REKOR TERBARU !! Congrats yaa Sis Bunga sukses menambah ukuran Payudara dri 32 jdi 36 hanya dalam 2 bulanan pemakaian dengan Alat kami Saya Heran kenapa Anda belum mencoba Alat Terbaik ini ? Kenapa Anda harus mengambil Alat Pembesar Terbaik in

Makin aku suka pula shake begini 🤗.
.
.
Program Kurus 30 Hari
️Group coaching wanita sahaja
️Mealplan mudah kurus ️Support group
️Kelas online
️Food Diary Checking
️Homework Ebook Resipi
️Reward Behavior ‼️ DAFTAR SEKARANG ‼️
Start Now  017 286 8966 ️ Herbalife Coach
️ Kurus MUDAH & BERKESAN dari rumah sahaja 
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
HERBALIFE COACH LYNDA - @coachlynda_hbl Instagram Profile - inst4gram.com
coachlynda_hbl
1

Makin aku suka pula shake begini 🤗. . . Program Kurus 30 Hari ️Group coaching wanita sahaja ️Mealplan mudah kurus ️Support group ️Kelas online ️Food Diary Checking ️Homework Ebook Resipi ️Reward Behavior ‼️ DAFTAR SEKARANG ‼️ Start Now 017 286 8966

Comments

@coachlynda_hbl #instashopmalaysia #igonlinemalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #coachkurusherbalife #herbalifecoachmalaysia #azam2018 #shakeherbalife #setkurusherbalife #sukamakan #dahgemuk #bilanakkurus #kurusdenganproduct #bazaarpaknilmurah #fattzura #gegarvaganza #teatoxmalaysia #jkim #tipssihat #igersmalaysia #instamalaysia #jomkurussebelumraya #kurussebelumraya #nakkurusbadan #gemukisawesome

Wehh another 5 bottle. Beli time promo ni cuat buat stok teruih!! Promo sampai hujung minggu ni saja. Sempena Ain habis convo  sape yang baru nak cuba #meyveraserum dan #eskinol ,beli la time promosi, murah, jimat!
.
Eskinol 225ml RM19
Eskinol 75ml RM12
Serum Meyvera RM28
️ Postage : RM8 SEM / RM10 SS
.
Sebarang pertanyaan/order, tekan link whatsapp di bio ye
.
#eskinol #eskinolmalaysia #oilcontrol #eskinoldeepfacialcleanser #bazaarpaknil #bazzaronlinemurah #neelofarhijab #lofattah #fattzura #sabunkojiesan #sabunkojie #kojiesansoap #kojiesansoaporiginal #eskinolclassicwhite #janganbencicintaku #eskinolmurahmalaysia #eskinolmalaysia #blackheadremoval #whiteheadsremover #eskinoloriginalphillipine #dermatologisttested #unileverproduct #safe #antibreakout #serumjerawat #serumkecutjerawat #serumpudarparut #goldserum
SERUM & TONER MATIKAN JRAWAT! - @meyvera_hq Instagram Profile - inst4gram.com
meyvera_hq
0

Wehh another 5 bottle. Beli time promo ni cuat buat stok teruih!! Promo sampai hujung minggu ni saja. Sempena Ain habis convo sape yang baru nak cuba #meyveraserum dan #eskinol ,beli la time promosi, murah, jimat! . Eskinol 225ml RM19 Eskinol 75ml R