#flawless
Advertisement
Sampai tertarik-tarik jerawat pasir kat muka lepas pakai #DianzMasknMoist!! Haa, kalau berani tumbuh la lagi jwrawat pasir kat muka tu! follow @dianz.hq_feedback
.
.
.
.
.
.
HARGA ? 
RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni / SS + RM5
wasap 0104404626
www.wasap.my/60104404626

#DianzLegacy #DianzMasknMoist #DianzVitamin #DianzVitamilk #DianzPerfume #Blackhead #Whitehead #DMM #Putigebu #flawless #Dianz #DianzNanoLightener #Masker #Moisturizer #Skincare #Dexandra #Aurawhite #Putih #Peloles #Dian
Nur Amira Md Khalid - @dianz_amira Instagram Profile - inst4gram.com
dianz_amira
0

Sampai tertarik-tarik jerawat pasir kat muka lepas pakai #dianzmasknmoist !! Haa, kalau berani tumbuh la lagi jwrawat pasir kat muka tu! follow @dianz.hq_feedback . . . . . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni / SS + RM5 wasap 0104404626 w

Sampai tertarik-tarik jerawat pasir kat muka lepas pakai #DianzMasknMoist!! Haa, kalau berani tumbuh la lagi jwrawat pasir kat muka tu! follow @dianz.hq_feedback
.
.
.
.
.
.
HARGA ? 
RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni / SS + RM5
wasap 0104404626
www.wasap.my/60104404626

#DianzLegacy #DianzMasknMoist #DianzVitamin #DianzVitamilk #DianzPerfume #Blackhead #Whitehead #DMM #Putigebu #flawless #Dianz #DianzNanoLightener #Masker #Moisturizer #Skincare #Dexandra #Aurawhite #Putih #Peloles #Dian
Nur Amira Md Khalid - @dianz_amira Instagram Profile - inst4gram.com
dianz_amira
0

Sampai tertarik-tarik jerawat pasir kat muka lepas pakai #dianzmasknmoist !! Haa, kalau berani tumbuh la lagi jwrawat pasir kat muka tu! follow @dianz.hq_feedback . . . . . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni / SS + RM5 wasap 0104404626 w

BETUL KE KOLAGEN BAGUS UNTUK GEBUKAN KULIT? KETAHUINYA SUPAYA ANDA TIDAK TERTIPU!!!
.
Kolagen adalah istilah yang pastinya setiap wanta harini tahu dan teruja mengambilnya tanpa memahami dengan mendalam tentang apakah sebenarnya kolagen ini.
.
Mari kita sama-sama fahami apa itu kolagen.
.
Kolagen merupakan bahan utama dalam kulit, oral, otot, tulang, tendon dan plebagai tisu lain dalam tubuh kita.
.
Hampir 70% kolagen berada dibawah lapisan dermis iaitu kulit.
.
Kolagen dibawah kulit ini berfungsi membantu pertumbuhan sel kult baru dan mengekalkan kelembutan, keanjalan dan ketegangan kulit agar kulit nampak segar.
.
Namun, peningkatan usia menjadi salah satu faktor berkurangnya penghasilan kolagen dalam tubuh terutamanya pada bahagian kulit. Pengurangan kolagen ini menyebabkan kedutan di wajah dan kulit kendur.
.
Penghasilan kolagen ini mulai berkurang apabila usia mencecah 26 tahun ketas dengan pengurangan dianggarkan 5% setiap tahun.
.
Pengurangan ini semakin ketara apabila pengamalan diet yang tidak seimbang dan gaya hidup yang tidak sihat.
.
Bagi mengatasi keadaan ini, pelbagai kaedah digunakan sehingga adanya penghasilan produk kolagen serta suntikkan kolagen.Pengambilan collagen luaran ini baik jika dipatuhi piawaiannya tetapi AWAS jika salah pengambilannya boleh menyumbangkan kepada pelbagai perkara lain seperti fibroid dan sebagainya.
.
Maka kaedah yang lebih selamat dan natural adalah dengan pengambilan vitamin dari buah atau ekstrak buah-buahan dan sayuran. Vitamin yang paling penting adalah vitamin c.
.
Fungsi Vitamin C adalah men”trigger” badan untuk menghasilkan kolagen mencukupi. Perlu diketahui vitamin C hanya akan ada dalam tubuh kurang dari 24jam. Maka perlu pada pengamalan harian supaya vitamin C sentiasa ada dalam tubuh bagi penghasilan kolagen yang berpanjangan. Maka dengan itu kulit akan segar, tengang dan anjal.
.
#emlacnutremom #nutremom #emzi #rahsiaamymastura #emlacbreastfeedingexpert
#kulitcantik #kulitbersih #gebu #peloles #putih #flawless #instafamous #cantik #ootd #viral #nutremom #emlac #love #beautiful #trending #instagood #kakyongnutremom #hamil #ibuhamil #nakhamil #preggy #breastfeeding #penyusuanekslusif
emlac kinabalu - @emlac.kinabalu Instagram Profile - inst4gram.com
emlac.kinabalu
1

BETUL KE KOLAGEN BAGUS UNTUK GEBUKAN KULIT? KETAHUINYA SUPAYA ANDA TIDAK TERTIPU!!! . Kolagen adalah istilah yang pastinya setiap wanta harini tahu dan teruja mengambilnya tanpa memahami dengan mendalam tentang apakah sebenarnya kolagen ini. . Mari k

Comments

@baby_ri_ri Great post

BETUL KE KOLAGEN BAGUS UNTUK GEBUKAN KULIT? KETAHUINYA SUPAYA ANDA TIDAK TERTIPU!!!
.
Kolagen adalah istilah yang pastinya setiap wanta harini tahu dan teruja mengambilnya tanpa memahami dengan mendalam tentang apakah sebenarnya kolagen ini.
.
Mari kita sama-sama fahami apa itu kolagen.
.
Kolagen merupakan bahan utama dalam kulit, oral, otot, tulang, tendon dan plebagai tisu lain dalam tubuh kita.
.
Hampir 70% kolagen berada dibawah lapisan dermis iaitu kulit.
.
Kolagen dibawah kulit ini berfungsi membantu pertumbuhan sel kult baru dan mengekalkan kelembutan, keanjalan dan ketegangan kulit agar kulit nampak segar.
.
Namun, peningkatan usia menjadi salah satu faktor berkurangnya penghasilan kolagen dalam tubuh terutamanya pada bahagian kulit. Pengurangan kolagen ini menyebabkan kedutan di wajah dan kulit kendur.
.
Penghasilan kolagen ini mulai berkurang apabila usia mencecah 26 tahun ketas dengan pengurangan dianggarkan 5% setiap tahun.
.
Pengurangan ini semakin ketara apabila pengamalan diet yang tidak seimbang dan gaya hidup yang tidak sihat.
.
Bagi mengatasi keadaan ini, pelbagai kaedah digunakan sehingga adanya penghasilan produk kolagen serta suntikkan kolagen.Pengambilan collagen luaran ini baik jika dipatuhi piawaiannya tetapi AWAS jika salah pengambilannya boleh menyumbangkan kepada pelbagai perkara lain seperti fibroid dan sebagainya.
.
Maka kaedah yang lebih selamat dan natural adalah dengan pengambilan vitamin dari buah atau ekstrak buah-buahan dan sayuran. Vitamin yang paling penting adalah vitamin c.
.
Fungsi Vitamin C adalah men”trigger” badan untuk menghasilkan kolagen mencukupi. Perlu diketahui vitamin C hanya akan ada dalam tubuh kurang dari 24jam. Maka perlu pada pengamalan harian supaya vitamin C sentiasa ada dalam tubuh bagi penghasilan kolagen yang berpanjangan. Maka dengan itu kulit akan segar, tengang dan anjal.
.
#emlacnutremom #nutremom #emzi #rahsiaamymastura #emlacbreastfeedingexpert
#kulitcantik #kulitbersih #gebu #peloles #putih #flawless #instafamous #cantik #ootd #viral #nutremom #emlac #love #beautiful #trending #instagood #kakyongnutremom #hamil #ibuhamil #nakhamil #preggy #breastfeeding #penyusuanekslusif
Rahsia Amy Mastura - @rahsiakekalcantikamymastura Instagram Profile - inst4gram.com
rahsiakekalcantikamymastura
0

BETUL KE KOLAGEN BAGUS UNTUK GEBUKAN KULIT? KETAHUINYA SUPAYA ANDA TIDAK TERTIPU!!! . Kolagen adalah istilah yang pastinya setiap wanta harini tahu dan teruja mengambilnya tanpa memahami dengan mendalam tentang apakah sebenarnya kolagen ini. . Mari k

Advertisement
The stunning Lizzie on her wedding day. Thank you for allowing Brisbane Skin to help prepare you for your big day @_brisbaneskin_  #brisbaneskinbrides #brisbaneskin #flawless #brisbanebrides #wedding #weddingdress #beautifulskin #love #brisbane #stunning
Brisbane Skin Brides - @brisbaneskinbrides Instagram Profile - inst4gram.com
brisbaneskinbrides
0

The stunning Lizzie on her wedding day. Thank you for allowing Brisbane Skin to help prepare you for your big day @_brisbaneskin_ #brisbaneskinbrides #brisbaneskin #flawless #brisbanebrides #wedding #weddingdress #beautifulskin #love #brisbane #stun

Advertisement
Alamat:
TUTDEWEDDING / LKPTUTDE
(Jl.nusakambangan 134 denpasar bali)
.
___________________________________
️Informasi Price list:
081 999 45 46 47
(Whatsapp Only)
.
makeup#simple#hairdo#weddingceremony#balimakeupartist#makeupartistbali#bridal#bridalmakeup#bridalhairdo#wedding#weddingceremony#prewed#prewedding#preweddingbali#preweddingphoto#graduation#wisuda#balimakeupartist#makeupartistbali#MUA#MUAbandung#MUAjkt#MUA#bridestory#thebridestory#flawless#makeupforever#UltraHDgeneration#balimodifikasi#naturalmakeup#payasagung#payasagungbadung#praweddingbalimodifikasi
Tut De Wedding - @tutdewedding Instagram Profile - inst4gram.com
tutdewedding
0

Alamat: TUTDEWEDDING / LKPTUTDE (Jl.nusakambangan 134 denpasar bali) . ___________________________________ ️Informasi Price list: 081 999 45 46 47 (Whatsapp Only) . makeup#simple #hairdo #weddingceremony #balimakeupartist #makeupartistbali #bridal #bridalm

Tutde Wedding
BETUL KE KOLAGEN BAGUS UNTUK GEBUKAN KULIT? KETAHUINYA SUPAYA ANDA TIDAK TERTIPU!!!
.
Kolagen adalah istilah yang pastinya setiap wanta harini tahu dan teruja mengambilnya tanpa memahami dengan mendalam tentang apakah sebenarnya kolagen ini.
.
Mari kita sama-sama fahami apa itu kolagen.
.
Kolagen merupakan bahan utama dalam kulit, oral, otot, tulang, tendon dan plebagai tisu lain dalam tubuh kita.
.
Hampir 70% kolagen berada dibawah lapisan dermis iaitu kulit.
.
Kolagen dibawah kulit ini berfungsi membantu pertumbuhan sel kult baru dan mengekalkan kelembutan, keanjalan dan ketegangan kulit agar kulit nampak segar.
.
Namun, peningkatan usia menjadi salah satu faktor berkurangnya penghasilan kolagen dalam tubuh terutamanya pada bahagian kulit. Pengurangan kolagen ini menyebabkan kedutan di wajah dan kulit kendur.
.
Penghasilan kolagen ini mulai berkurang apabila usia mencecah 26 tahun ketas dengan pengurangan dianggarkan 5% setiap tahun.
.
Pengurangan ini semakin ketara apabila pengamalan diet yang tidak seimbang dan gaya hidup yang tidak sihat.
.
Bagi mengatasi keadaan ini, pelbagai kaedah digunakan sehingga adanya penghasilan produk kolagen serta suntikkan kolagen.Pengambilan collagen luaran ini baik jika dipatuhi piawaiannya tetapi AWAS jika salah pengambilannya boleh menyumbangkan kepada pelbagai perkara lain seperti fibroid dan sebagainya.
.
Maka kaedah yang lebih selamat dan natural adalah dengan pengambilan vitamin dari buah atau ekstrak buah-buahan dan sayuran. Vitamin yang paling penting adalah vitamin c.
.
Fungsi Vitamin C adalah men”trigger” badan untuk menghasilkan kolagen mencukupi. Perlu diketahui vitamin C hanya akan ada dalam tubuh kurang dari 24jam. Maka perlu pada pengamalan harian supaya vitamin C sentiasa ada dalam tubuh bagi penghasilan kolagen yang berpanjangan. Maka dengan itu kulit akan segar, tengang dan anjal.
.
#emlacnutremom #nutremom #emzi #rahsiaamymastura #emlacbreastfeedingexpert
#kulitcantik #kulitbersih #gebu #peloles #putih #flawless #instafamous #cantik #ootd #viral #nutremom #emlac #love #beautiful #trending #instagood #kakyongnutremom #hamil #ibuhamil #nakhamil #preggy #breastfeeding #penyusuanekslusif
Emlac Nutremom HQ - @emlacnutremomhq Instagram Profile - inst4gram.com
emlacnutremomhq
0

BETUL KE KOLAGEN BAGUS UNTUK GEBUKAN KULIT? KETAHUINYA SUPAYA ANDA TIDAK TERTIPU!!! . Kolagen adalah istilah yang pastinya setiap wanta harini tahu dan teruja mengambilnya tanpa memahami dengan mendalam tentang apakah sebenarnya kolagen ini. . Mari k

#Sayulita con la más guapa ️ Este trip que nos agarramos en el viaje no lo cambio por nada en el mundo, agarrar carretera con tu novia, en alguna ciudad desconocida apoyándonos el uno al otro, ese cuadro se quedará más que en mi mente, en el fondo de mi corazón.️
Simple y sencillamente solo te puedo decir, ¡Te amo! . . . . .
#lifeisbetterwithyou #withyou #beach #trip #street #november #diadelosmuertos #pueblomagico #nayarit #mexico #mexicobeach #love #bae #decoracion #decoration #life #livelong #dream #vacation #vacay #sunandocean #ocean #flawless #tranquility #enjoylife #enjoy #lifeisbetteronthebeach #road #roadtrip
Mario Torres - @aandieetorres Instagram Profile - inst4gram.com
aandieetorres
2

#sayulita con la más guapa ️ Este trip que nos agarramos en el viaje no lo cambio por nada en el mundo, agarrar carretera con tu novia, en alguna ciudad desconocida apoyándonos el uno al otro, ese cuadro se quedará más que en mi mente, en el fondo de

Sayulita, Nayarit, Mexico
Comments

@trendup Love it 🌺

@aandieetorres @trendup ❤️🙌

#beautiful mrs @ernawati.yusri from Samarinda. Got the chance to do her makeup for the 5th time . Thanks for always trusting me, Tante.. 
.
.
.
.
.
.
#mua#makeupartistjakarta#muajkt#makeup#hairstyles#makeover#bride#weddingmakeup#muajakartaselatan#muajaksel#makeupart#makeuplover#makeupaddict#makeuptutorial#motd#potd#weddingmakeup#instabeauty#flawless#muatangsel#glowing#naturalmakeup#bridesmaids#muadepok#muabogor#pepyseptyamakeup
Pepy Septya - @pepyseptya_mua Instagram Profile - inst4gram.com
pepyseptya_mua
1

#beautiful mrs @ernawati.yusri from Samarinda. Got the chance to do her makeup for the 5th time . Thanks for always trusting me, Tante.. . . . . . . #mua #makeupartistjakarta #muajkt #makeup #hairstyles #makeover #bride #weddingmakeup #muajakartaselatan #mua

Hotel Atlet Century Park
Comments

@sintaharahap96 aduhhh,,, keren photoya ka...😍 oh ya ka mampir dong ke trip pulau aku lagi ada promo menarik nih ka ajak 10 orang kepulau gratis 1 orang hehe jgn lupa kunjungi ya ka @renifer_trip 😊

BETUL KE KOLAGEN BAGUS UNTUK GEBUKAN KULIT? KETAHUINYA SUPAYA ANDA TIDAK TERTIPU!!!
.
Kolagen adalah istilah yang pastinya setiap wanta harini tahu dan teruja mengambilnya tanpa memahami dengan mendalam tentang apakah sebenarnya kolagen ini.
.
Mari kita sama-sama fahami apa itu kolagen.
.
Kolagen merupakan bahan utama dalam kulit, oral, otot, tulang, tendon dan plebagai tisu lain dalam tubuh kita.
.
Hampir 70% kolagen berada dibawah lapisan dermis iaitu kulit.
.
Kolagen dibawah kulit ini berfungsi membantu pertumbuhan sel kult baru dan mengekalkan kelembutan, keanjalan dan ketegangan kulit agar kulit nampak segar.
.
Namun, peningkatan usia menjadi salah satu faktor berkurangnya penghasilan kolagen dalam tubuh terutamanya pada bahagian kulit. Pengurangan kolagen ini menyebabkan kedutan di wajah dan kulit kendur.
.
Penghasilan kolagen ini mulai berkurang apabila usia mencecah 26 tahun ketas dengan pengurangan dianggarkan 5% setiap tahun.
.
Pengurangan ini semakin ketara apabila pengamalan diet yang tidak seimbang dan gaya hidup yang tidak sihat.
.
Bagi mengatasi keadaan ini, pelbagai kaedah digunakan sehingga adanya penghasilan produk kolagen serta suntikkan kolagen.Pengambilan collagen luaran ini baik jika dipatuhi piawaiannya tetapi AWAS jika salah pengambilannya boleh menyumbangkan kepada pelbagai perkara lain seperti fibroid dan sebagainya.
.
Maka kaedah yang lebih selamat dan natural adalah dengan pengambilan vitamin dari buah atau ekstrak buah-buahan dan sayuran. Vitamin yang paling penting adalah vitamin c.
.
Fungsi Vitamin C adalah men”trigger” badan untuk menghasilkan kolagen mencukupi. Perlu diketahui vitamin C hanya akan ada dalam tubuh kurang dari 24jam. Maka perlu pada pengamalan harian supaya vitamin C sentiasa ada dalam tubuh bagi penghasilan kolagen yang berpanjangan. Maka dengan itu kulit akan segar, tengang dan anjal.
.
#emlacnutremom #nutremom #emzi #rahsiaamymastura #emlacbreastfeedingexpert
#kulitcantik #kulitbersih #gebu #peloles #putih #flawless #instafamous #cantik #ootd #viral #nutremom #emlac #love #beautiful #trending #instagood #kakyongnutremom #hamil #ibuhamil #nakhamil #preggy #breastfeeding #penyusuanekslusif
Official EMLAC - @officialemlac Instagram Profile - inst4gram.com
officialemlac
0

BETUL KE KOLAGEN BAGUS UNTUK GEBUKAN KULIT? KETAHUINYA SUPAYA ANDA TIDAK TERTIPU!!! . Kolagen adalah istilah yang pastinya setiap wanta harini tahu dan teruja mengambilnya tanpa memahami dengan mendalam tentang apakah sebenarnya kolagen ini. . Mari k

Makeup wisuda tanpa cukur alis
Chat ig @makeupbysuci_  atau
Wa 085260153918
Menerima makeup wisuda yudisium nikah pesta dll 
Bersedia ke tempat/rumah  hub 085260153918 
Banda Aceh-Aceh besar

#makeup #inezcosmetic #tanpacukuralis #ltprolonglastingmattelipcream #ltprocosmetics #mua #muaaceh #muamalaysia #muaindonesia #makeover #silkygirl #kylielipkit #mac #macfoundation #makeupforever #wardah #flawlessmakeup #flawless #highlights #concelear #smoothcorrector #smoothcorrectorltpro #foundationprimer #basemakeup #latulipe #blushonmac #weddingmakeup #makeupnatural #anatasiabeverlyhills #kosmetik
suci makeup - @makeupbysuci_ Instagram Profile - inst4gram.com
makeupbysuci_
0

Makeup wisuda tanpa cukur alis Chat ig @makeupbysuci_ atau Wa 085260153918 Menerima makeup wisuda yudisium nikah pesta dll Bersedia ke tempat/rumah hub 085260153918 Banda Aceh-Aceh besar #makeup #inezcosmetic #tanpacukuralis #ltprolonglastingmat

Vora glowing cream protects the skin against sunburn,cream and gel reaction,rashes,darkscars,Darkspot,knuckles,stretchmark giving you a radiant youthful look.#glowingskin #skintreatment #flawless #spotless #hotladies #gentleman #instablog9ja #hustlersquare #photooftheday #vora
Vora - @voraskincareglow Instagram Profile - inst4gram.com
voraskincareglow
0

Vora glowing cream protects the skin against sunburn,cream and gel reaction,rashes,darkscars,Darkspot,knuckles,stretchmark giving you a radiant youthful look.#glowingskin #skintreatment #flawless #spotless #hotladies #gentleman #instablog9ja #hustler

Siapa yang dah grab NOVEMBER PROMO angkat tangan Siapa yang dah cuba pakai AINAA SERUM so how? Best tak? Ada any perubahan? .
.
Jangan lupa guys, start your new day with AINAA SERUM kalau nak kulit tu nampak fresh je! Siapa yang belum grab promo tu, do whatsapp 0173994023 now 🤗 Stok Terhad sangat tau
.
 SEKITAR IPOH
 PUNCAK ALAM
 UITM PUNCAK ALAM
 MERU KLANG
 SETIA ALAM
 SAUJANA UTAMA
.
.
#ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina  #ainaserumselangor #ainaserumipoh #ainaserumperak #nsabeautyofficial #ainaserumpuncakalam #ainaserumoriginal #ainaserumbest #ainaserumsungaibuloh #flawless #flawlessskin #serumhalal #kkmapproved #halal #ipoh #puncakalam #serumviral #codipoh #codipohperak #ainaaserumuitmpuncakalam #nsarangersteam #ainaserumsaujanautama #ainaserumsungaibuloh
AINA SERUM IPOH / PUNCAK ALAM - @nsabeautyaisyah Instagram Profile - inst4gram.com
nsabeautyaisyah
0

Siapa yang dah grab NOVEMBER PROMO angkat tangan Siapa yang dah cuba pakai AINAA SERUM so how? Best tak? Ada any perubahan? . . Jangan lupa guys, start your new day with AINAA SERUM kalau nak kulit tu nampak fresh je! Siapa yang belum grab promo tu,

Purple Cat Woman was seen today in the city. Agile and swift, the only thing you’ll see before she’s gone is the waving of her coat and an almost indistinguishable scent of violas.

What’s your superpower?
.
.
#chemistrystudio #newcollection #AW1819 #minimalism #relaxedstyle #femininestyle #instastyle #fashionable #flawless #theessentials #wool #silk #cotton #naturalfibers #madeinro
Chemistry - @chemistry.studio Instagram Profile - inst4gram.com
chemistry.studio
0

Purple Cat Woman was seen today in the city. Agile and swift, the only thing you’ll see before she’s gone is the waving of her coat and an almost indistinguishable scent of violas. What’s your superpower? . . #chemistrystudio #newcollection #aw1819

BUKAN SENANG NAK JAGA HATI SENDIRI BILA KENA KUTUK

Memang susah nak jaga hati kalau hari-hari orang sindir muka kita yang berparut ni. Atas bawah tepi semuanya ada tompok-tompok #parutjerawat dan #parutjeragat 
Alhamdulillah sekarang #kulit dah sihat dan sis taknak pun kutuk orang yang ada #masalahkulitmuka macam sis dulu ni. Sebab kita yang alami je tahu pedih ulu hati tau bila semua yang jumpa asyik tanyakan parut muka.

Sis nak kongsi dengan semua yang ada masalah macam sis ni, berkongsi biar semua dapat #kulitsehat dan tampil yakin. Insha Allah semua akan berpuas hati. 
Nak #kulitsihat #glowing #flawless terus tekan link WA sis. Anda akan dilayan bagaikan puteri gituuu... sis tunggu tau!

#ratuinfinence
#NadraHanna

http://NadraHanna.wasap.my
http://NadraHanna.wasap.my
http://NadraHanna.wasap.my
Infinence By Nadra - @infinencebynadra Instagram Profile - inst4gram.com
infinencebynadra
1

BUKAN SENANG NAK JAGA HATI SENDIRI BILA KENA KUTUK Memang susah nak jaga hati kalau hari-hari orang sindir muka kita yang berparut ni. Atas bawah tepi semuanya ada tompok-tompok #parutjerawat dan #parutjeragat Alhamdulillah sekarang #kulit dah siha

Comments

@infinencebynadra #jerawat #jeragat #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitglowing #kulitflawless #nakkulitcantik #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #jagakulit #mukaberminyak #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #berminyakdanberjerawat #cucimuka #jagamuka

#hudabeauty nude palette
@shophudabeauty
 #anastasiabeverlyhills eyebrows
#abh clear gel
#eyebrows
@anastasiabeverlyhills
 #narsissist foundation
#nars concealer
#lipstick Ingrid
@narsissist
 #tattilashes TL3
#lashes
@tatti_lashes
 #makeupartist #mua #makeup #beauty #glow #nude #flawless #motd #instamakeup #flawlesssdolls #makeupforbarbies #mua_underdogs #muasfeaturing #undiscoveredmua #makeuplover #makeupaddict #makeupartistsworldwide #makeupparty #huda #hudabeautypalette #undiscovered_muas
Andrada Popa - @andradaad Instagram Profile - inst4gram.com
andradaad
1

#hudabeauty nude palette @shophudabeauty #anastasiabeverlyhills eyebrows #abh clear gel #eyebrows @anastasiabeverlyhills #narsissist foundation #nars concealer #lipstick Ingrid @narsissist #tattilashes TL3 #lashes @tatti_lashes #makeupartist #mua

London, United Kingdom
Comments

@bestkindofstyle Send me a direct message if you want to be featured on my page 😍

Have you even thought about Christmas present shopping yet? .
.
Put R+F on your Santa list for yourself or someone special in your life!
.
.
Let me know if you need help choosing that perfect gift
Mirella P - @rodanfields.believe Instagram Profile - inst4gram.com
rodanfields.believe
1

Have you even thought about Christmas present shopping yet? . . Put R+F on your Santa list for yourself or someone special in your life! . . Let me know if you need help choosing that perfect gift

Melbourne, Victoria, Australia
Comments

@rodanfields.believe #6weeksuntilchristmas #perfectgift #christmasshopping #giftgiving #treatyourself #christmastime #presents #askmeforhelp #unisex #unisexskincare #skincare #flawless #greatskin #smoothskin #teambelieve

⁣
⁣
Siapa nak skin healthy and glowing macam nurin??!⁣
Haaa still belum terlambat uolls nak amalkan Advanced Serum by #BougasBeauty ni tau⁣
⁣
⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Advanced Serum by #BougasBeauty will never disappoint you because jeng jeng jeng!!!!🥁🥁🥁⁣⁣
⁣⁣
🥇#No.1  Water-based formulation & based on natural-ingredients ⁣
🥈Tidak berminyak dimuka!!⁣⁣
🥉100% Diserap ke dalam kulit muka⁣⁣
⁣⁣
Merawat kulit KUSAM⁣⁣
 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka⁣⁣
Membantu merawat kulit berminyak⁣⁣
Melembapkan kulit kering⁣⁣
 Mengecilkan pori-pori dan liang roma⁣⁣
Membantu mengekalkan seri wajah⁣⁣
Diiktiraf oleh KKM⁣⁣
Kesan SEAWAL 3 HARI⁣⁣
Mesra wuduk⁣⁣
Formulasi WATERBASED (diserap terus ke dalam kulit)⁣⁣
Berbau wangi⁣⁣
 Tidak berminyak⁣⁣
 Sesuai untuk lelaki dan perempuan⁣⁣
⁣⁣
Yang besttt…sangaattt wangi dan tak berminyak dekat muka
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bougasbeautyserum⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bangi⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#flawless
Official Agent Bougas Beauty ! - @bougasbeauty.liyanaaa Instagram Profile - inst4gram.com
bougasbeauty.liyanaaa
0

⁣ ⁣ Siapa nak skin healthy and glowing macam nurin??!⁣ Haaa still belum terlambat uolls nak amalkan Advanced Serum by #bougasbeauty ni tau⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Advanced Serum by #bougasbeauty will never disappoint you because jeng jeng jeng!!!!🥁🥁🥁⁣⁣ ⁣⁣ 🥇#no .1

PROMOSI BELIAN 2 BOX & KE ATAS
_
SYMA WHITE COFFEE.
_
MEMUTIH & MENGURUS
• kesan seawal 7 hari •
_
RM36.90 (harga tidak termasuk postage).
Add caj pos RM7(sm), RM11(ss).
_
15 SACHET.

Rahsia Badan Sihat Menawan dan Kulit Putih Gebu Berseri.

Syma White Coffee keluaran Syma Beauty ialah kopi pracampuran yang berkualiti Premium khusus melangsingkan badan serta memutihkan kulit wajah dan seluruh anggota tubuh badan. Ia diformulasikan dengan gabungan herba moden dan tradisional.
_
Antara khasiat yang terkandung di dalam Syma White Coffee ialah : -
Menurunkan berat badan yang berlebihan
Melambatkan penyerapan gula dalam badan
Melegakan sistem penghadaman
Menurunkan paras kolesterol dalam darah
Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
Kaya dengan vitamin dan mineral
Menenangkan badan dan fikiran
Menghilangkan rasa mengantuk
Melembap dan mencerahkan kulit
Melembatkan proses penuaan
Mengurangkan kedutan di wajah
Mengurangkan tekanan darah tinggi
Membaiki tekstur kulit menjadi lebih sekata
Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
Menguatkan sistem ketahanan badan.

CARA HIDANGAN.
Satu paket untuk secawan (+-150ml)
Masukkan air panas dan kacau
Simpan ditempat yang sejuk dan kering.

CARA PENGAMBILAN.
Blh minum bila bila masa sebelum mkn. Sebelum breakfast / sebelum lunch. 1 hari 1 sachet.

Semua kami rawat.. Jom order sekarang kalau nak cantik sihat tubuh badan!
.
.
.
Utk tahu details produk/order terus whatsapp ke 013-4344208 ( KLIK LINK DI BIO )
.
.
.
#sayajual#skincare#putih#gebugebas#symabeauty#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#petalingjaya#ipoh#bangi#shahalam#cheras#kajang#flawless#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#kualalumpur#like4like#likeforfollow#terapiinstagram#original
Jom Cantik & Sihat Dgn Syma - @symabeauty_official Instagram Profile - inst4gram.com
symabeauty_official
0

PROMOSI BELIAN 2 BOX & KE ATAS _ SYMA WHITE COFFEE. _ MEMUTIH & MENGURUS • kesan seawal 7 hari • _ RM36.90 (harga tidak termasuk postage). Add caj pos RM7(sm), RM11(ss). _ 15 SACHET. Rahsia Badan Sihat Menawan dan Kulit Putih Gebu Berseri. Syma Whi

SYMA WHITE COFFEE.
_
MEMUTIH & MENGURUS
• kesan seawal 7 hari •
_
RM36.90 (harga tidak termasuk postage).
Add caj pos RM7(sm), RM11(ss).
_
15 SACHET.

Rahsia Badan Sihat Menawan dan Kulit Putih Gebu Berseri.

Syma White Coffee keluaran Syma Beauty ialah kopi pracampuran yang berkualiti Premium khusus melangsingkan badan serta memutihkan kulit wajah dan seluruh anggota tubuh badan. Ia diformulasikan dengan gabungan herba moden dan tradisional.
_
Antara khasiat yang terkandung di dalam Syma White Coffee ialah : -
Menurunkan berat badan yang berlebihan
Melambatkan penyerapan gula dalam badan
Melegakan sistem penghadaman
Menurunkan paras kolesterol dalam darah
Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
Kaya dengan vitamin dan mineral
Menenangkan badan dan fikiran
Menghilangkan rasa mengantuk
Melembap dan mencerahkan kulit
Melembatkan proses penuaan
Mengurangkan kedutan di wajah
Mengurangkan tekanan darah tinggi
Membaiki tekstur kulit menjadi lebih sekata
Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
Menguatkan sistem ketahanan badan.

CARA HIDANGAN.
Satu paket untuk secawan (+-150ml)
Masukkan air panas dan kacau
Simpan ditempat yang sejuk dan kering.

CARA PENGAMBILAN.
Blh minum bila bila masa sebelum mkn. Sebelum breakfast / sebelum lunch. 1 hari 1 sachet.

Semua kami rawat.. Jom order sekarang kalau nak cantik sihat tubuh badan!
.
.
.
Utk tahu details produk/order terus whatsapp ke 013-4344208 ( KLIK LINK DI BIO )
.
.
.
#sayajual#skincare#putih#gebugebas#symabeauty#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#petalingjaya#ipoh#bangi#shahalam#cheras#kajang#flawless#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#kualalumpur#like4like#likeforfollow#terapiinstagram#original
Jom Cantik & Sihat Dgn Syma - @symabeauty_official Instagram Profile - inst4gram.com
symabeauty_official
0

SYMA WHITE COFFEE. _ MEMUTIH & MENGURUS • kesan seawal 7 hari • _ RM36.90 (harga tidak termasuk postage). Add caj pos RM7(sm), RM11(ss). _ 15 SACHET. Rahsia Badan Sihat Menawan dan Kulit Putih Gebu Berseri. Syma White Coffee keluaran Syma Beauty ia

RM92 - TODAY ONLY!!! What you get

1) Nutox Night Repair 30ml
2) Nutox Overnight Mask 50ml
3) Nutox Anti-Ageing Cream 30ml + FREE

4) Nutox CC Cream 30ml

Link in bio

Retail Price RM198

#nutox #nutoxset #skincare #routine #nutoxfans #cccream #flawless #beautiful #spf #nightrepair #mask #antiageing
Nutox Malaysia - @nutoxmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
nutoxmalaysia
0

RM92 - TODAY ONLY!!! What you get 1) Nutox Night Repair 30ml 2) Nutox Overnight Mask 50ml 3) Nutox Anti-Ageing Cream 30ml + FREE 4) Nutox CC Cream 30ml Link in bio Retail Price RM198 #nutox #nutoxset #skincare #routine #nutoxfans #cccream #flawl

SYMA WHITE COFFEE.
_
MEMUTIH & MENGURUS
• kesan seawal 7 hari •
_
RM36.90 (harga tidak termasuk postage).
Add caj pos RM7(sm), RM11(ss).
_
15 SACHET.

Rahsia Badan Sihat Menawan dan Kulit Putih Gebu Berseri.

Syma White Coffee keluaran Syma Beauty ialah kopi pracampuran yang berkualiti Premium khusus melangsingkan badan serta memutihkan kulit wajah dan seluruh anggota tubuh badan. Ia diformulasikan dengan gabungan herba moden dan tradisional.
_
Antara khasiat yang terkandung di dalam Syma White Coffee ialah : -
Menurunkan berat badan yang berlebihan
Melambatkan penyerapan gula dalam badan
Melegakan sistem penghadaman
Menurunkan paras kolesterol dalam darah
Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
Kaya dengan vitamin dan mineral
Menenangkan badan dan fikiran
Menghilangkan rasa mengantuk
Melembap dan mencerahkan kulit
Melembatkan proses penuaan
Mengurangkan kedutan di wajah
Mengurangkan tekanan darah tinggi
Membaiki tekstur kulit menjadi lebih sekata
Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
Menguatkan sistem ketahanan badan.

CARA HIDANGAN.
Satu paket untuk secawan (+-150ml)
Masukkan air panas dan kacau
Simpan ditempat yang sejuk dan kering.

CARA PENGAMBILAN.
Blh minum bila bila masa sebelum mkn. Sebelum breakfast / sebelum lunch. 1 hari 1 sachet.

Semua kami rawat.. Jom order sekarang kalau nak cantik sihat tubuh badan!
.
.
.
Utk tahu details produk/order terus whatsapp ke 013-4344208 ( KLIK LINK DI BIO )
.
.
.
#sayajual#skincare#putih#gebugebas#symabeauty#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#petalingjaya#ipoh#bangi#shahalam#cheras#kajang#flawless#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#kualalumpur#like4like#likeforfollow#terapiinstagram#original
Jom Cantik & Sihat Dgn Syma - @symabeauty_official Instagram Profile - inst4gram.com
symabeauty_official
0

SYMA WHITE COFFEE. _ MEMUTIH & MENGURUS • kesan seawal 7 hari • _ RM36.90 (harga tidak termasuk postage). Add caj pos RM7(sm), RM11(ss). _ 15 SACHET. Rahsia Badan Sihat Menawan dan Kulit Putih Gebu Berseri. Syma White Coffee keluaran Syma Beauty ia

Tq nurul. Wisuda unsyiah
Makeup wisuda tanpa cukur alis
Chat ig @makeupbysuci_  atau
Wa 085260153918
Menerima makeup wisuda yudisium nikah pesta dll
Bersedia ke tempat  hub 085260153918
#makeupwisuda #inezcosmetic #tanpacukuralis #ltprolonglastingmattelipcream #ltprocosmetics #mua #muaaceh #muamalaysia #muaindonesia #makeover #silkygirl #kylielipkit #mac #macfoundation #makeupforever #wardah #flawlessmakeup #flawless #highlights #concelear #smoothcorrector #smoothcorrectorltpro #foundationprimer #basemakeup #latulipe #blushonmac #weddingmakeup #makeupnatural #anatasiabeverlyhills #kosmetik
suci makeup - @makeupbysuci_ Instagram Profile - inst4gram.com
makeupbysuci_
0

Tq nurul. Wisuda unsyiah Makeup wisuda tanpa cukur alis Chat ig @makeupbysuci_ atau Wa 085260153918 Menerima makeup wisuda yudisium nikah pesta dll Bersedia ke tempat hub 085260153918 #makeupwisuda #inezcosmetic #tanpacukuralis #ltprolonglastingmat

PROMO TERLAJAK LARIS 
.
AINAA SERUM RM 60
AINAA CLEANSER RM 77
.
2 AINAA SERUM RM 115
2 AINAA CLEANSER RM 152
.
AINAA SERUM + AINAA CLEANSER RM 137 .
Ini lah masanya korang borang untuk selasai masalah melanda setiap hidup korang
.
www.wasap.my/60183137295
.
POS & COD SELURUH MALAYSIA
AINAA SERUM CLEANSER PERAK - @nsaserumnor Instagram Profile - inst4gram.com
nsaserumnor
1

PROMO TERLAJAK LARIS . AINAA SERUM RM 60 AINAA CLEANSER RM 77 . 2 AINAA SERUM RM 115 2 AINAA CLEANSER RM 152 . AINAA SERUM + AINAA CLEANSER RM 137 . Ini lah masanya korang borang untuk selasai masalah melanda setiap hidup korang . www.wasap.my/60183

Melaka
Comments

@nsaserumnor #nsabeautyserumbysyafiqaaina #nsabeautyserum #nsabeautykl #nsabeautyjb #nsabeautyjohorbahru #nsabeautyselangor #nsabeautyseriiskandar #nsabeautymanjung #flawless #nsabeautyutp #nsabeautybatugajah #nsabeautyipoh#nsabeautymalaysia #nsaairafighters #naabeautylumut #nsabeautyparitbuntar#nsabeautybangi #nsabeautyayertawar #nsabeautyperak #nsabeautykampar #nsabeautyperak #nsabeautysitiawan #nsabeautykelantan #ctdk #serumviral #skincaretip

Wajah Menjadi Lebih Sehat, Bersih dan Bruntusan Hilang dengan Acne Recovery Skin

Ini adalah testimonial ASLI customer kami (bukan comot testi olshop lain) yg kami kumpulkan sejak 2010 dari ribuan pelanggan setia EB Skin. 
Ratusan testi yg kami dapat ini adl hasil dr ribuan pengguna EB Skin yg cocok dgn produk kami,  puluhan ribu paket yg terkirim dan jutaan inbox masuk 7 tahun terakhir untuk berkonsultasi dgn kami ttg masalah kulitnya.

Testimonial adl bentuk penghargaan konsumen thd purna layanan yg kami lakukan mulai dr awal konsultasi, selama pemakaian hingga taraf menjadi pelanggan setia.

Mohon dgn sangat hormat utk tidak mencaplok testi kami dlm bentuk apapun sbg kode etik berjualan, apalagi demi kepentingan pribadi.

www.egyptianbeautyskin.com
WA: 0818620455
LINE : @egyptiancream (pakai @ yaa waktu search id)

#testiegyptiancream #acne #flawless #testiegyptianbeauty #testiegyptianmagiccream #testiemc #testibmc #egyptian #egyptianmagic #egyptianmagiccream#beautymagiccream# whiteningskin #acneskin #paketjerawat # #egyptiancream #obatjerawat #bebasjerawat #skincare #perawatanwajah #perawatankulit #instadaily #instawoman #beautycare #beauty #beautyskin #egyptianskin #testiegyptianbeautyskin #glowing #egyptianbeautyskin
Testi EB Skin - @testi.ebskin Instagram Profile - inst4gram.com
testi.ebskin
0

Wajah Menjadi Lebih Sehat, Bersih dan Bruntusan Hilang dengan Acne Recovery Skin Ini adalah testimonial ASLI customer kami (bukan comot testi olshop lain) yg kami kumpulkan sejak 2010 dari ribuan pelanggan setia EB Skin. Ratusan testi yg kami dapat

Wajah Jadi Kenyal dan Membaik dari sebelumnya dengan Acne Recovery Skin

Ini adalah testimonial ASLI customer kami (bukan comot testi olshop lain) yg kami kumpulkan sejak 2010 dari ribuan pelanggan setia EB Skin. 
Ratusan testi yg kami dapat ini adl hasil dr ribuan pengguna EB Skin yg cocok dgn produk kami,  puluhan ribu paket yg terkirim dan jutaan inbox masuk 7 tahun terakhir untuk berkonsultasi dgn kami ttg masalah kulitnya.

Testimonial adl bentuk penghargaan konsumen thd purna layanan yg kami lakukan mulai dr awal konsultasi, selama pemakaian hingga taraf menjadi pelanggan setia.

Mohon dgn sangat hormat utk tidak mencaplok testi kami dlm bentuk apapun sbg kode etik berjualan, apalagi demi kepentingan pribadi.

www.egyptianbeautyskin.com
WA: 0818620455
LINE : @egyptiancream (pakai @ yaa waktu search id)

#testiegyptiancream #acne #flawless #testiegyptianbeauty #testiegyptianmagiccream #testiemc #testibmc #egyptian #egyptianmagic #egyptianmagiccream#beautymagiccream# whiteningskin #acneskin #paketjerawat # #egyptiancream #obatjerawat #bebasjerawat #skincare #perawatanwajah #perawatankulit #instadaily #instawoman #beautycare #beauty #beautyskin #egyptianskin #testiegyptianbeautyskin #glowing #egyptianbeautyskin
Testi EB Skin - @testi.ebskin Instagram Profile - inst4gram.com
testi.ebskin
0

Wajah Jadi Kenyal dan Membaik dari sebelumnya dengan Acne Recovery Skin Ini adalah testimonial ASLI customer kami (bukan comot testi olshop lain) yg kami kumpulkan sejak 2010 dari ribuan pelanggan setia EB Skin. Ratusan testi yg kami dapat ini adl

Guten Morgen meine süßen 
Ich habe mir die @itcosmeticsde Illumination cc cream vor etwas über einer Woche gekauft und auch einige Male an mir, sowie an meiner Mama verwendet.
Leute, I’m in looooooveeee
Diese cc cream ist der Hammer. 1. Pflegt sie. 2. Du siehst damit aus als wärst du frisch aus dem Urlaub zurück.
3. Dadurch siehst du Mega gesund und strahlend aus. 4. Spf 50.  5. Anti aging Pflege... Sie deckt mehr als eine normale cc cream. ich benutze aber sehr sehr wenig Produkt, so dass ich sie nicht auf Ihre Full coverage angabe getestet habe. Denke man kann es gut aufbauen und dann deckt sie wirklich Mittel bis stark ab. Ich bin echt begeistert von der cc cream. Bei Fragen einfach in die Kommis ️
Schönen Tag euch noch ‍️
•
#review #makeup #mua #itcosmetics #itcosmeticscccream #illumination #foundation #fonddeteint #makeupideas #makeupblog #itcosmetics #glow #glowy #beauty #beautiful #roses #skin #marble #douglas #skincare #flawless (Werbung wegen Verlinkungen der Marke)
Makeup Artist💄💋Architect 🏛🏢|44 - @hazi_d Instagram Profile - inst4gram.com
hazi_d
2

Guten Morgen meine süßen Ich habe mir die @itcosmeticsde Illumination cc cream vor etwas über einer Woche gekauft und auch einige Male an mir, sowie an meiner Mama verwendet. Leute, I’m in looooooveeee Diese cc cream ist der Hammer. 1. Pflegt sie. 2

Comments

@itcosmeticsde Das versüßt einem gleich den Morgen! Danke dir du Liebe! Wir freuen uns wirklich sehr, dass du so zufrieden bist 💕✨💖

@hazi_d @itcosmeticsde bin ich aber zu 100% 😘❤️

.
If people are doubting how far you can go, go so far that you can’t hear them anymore .
Goooood morning 
.
.
.
.
.
#makeup #instamakeup #instagood #makeuprevolution #envywear #glam  #decay #flawless #eyebrows #blackandwhitephotography #beautiful #urbandecay #bobbybrown #picoftheday #happygirl #happy #cosmetics #jeffreestarcosmetics #kyliecosmetics #macmakeup #accolades #milliebobbybrown #hudabeauty #nigeria #wednesday #positivevibes #bobbybrowncosmetics #colourpop #nyx #confidence
👑 ♥𝕆𝕞𝕒𝕝𝕚𝕔𝕙𝕒♥ 👑 - @lolo_ifunanya Instagram Profile - inst4gram.com
lolo_ifunanya
11

. If people are doubting how far you can go, go so far that you can’t hear them anymore . Goooood morning . . . . . #makeup #instamakeup #instagood #makeuprevolution #envywear #glam #decay #flawless #eyebrows #blackandwhitephotography #beautiful #u

Europe/Vienna
Comments

@batteryrecycling1 Nice one Nnwayi oma

@kendo_orji Asa nwa ❤👌