#flawless
Advertisement
Flawless makeup and full coverage I love this foundation! 
Foundation: limelife by Alcone s1
Brows: abh dipbrow 
Eyes: abh modern renaissance pallet 
Lips: limelife lipgloss in believe 
#mua #makeup #makeupartist #beauty #flawless #makeupartists_worldwide #makeupart #limelifebyalcone
Amy💄✂️ - @allthiingsbeauty_ Instagram Profile - inst4gram.com
allthiingsbeauty_
0

Flawless makeup and full coverage I love this foundation! Foundation: limelife by Alcone s1 Brows: abh dipbrow Eyes: abh modern renaissance pallet Lips: limelife lipgloss in believe #mua #makeup #makeupartist #beauty #flawless #makeupartists_worl

CANTIK TANPA RISIKO
.
Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2..
.
Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda.
.
2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita.
.
Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady 
.
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #haneesyahanee #hazama 
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #igers #igersmalaysia
💖 PINK LADY MURAH 😘 - @pinklady_khairina Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady_khairina
0

CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg

Baby face walau usia bertambah ,tanpa sakit, harga murah tanpa operasi plastik....galvanic spa solusinya....
.
Kembali muda bukan lagi sebuah mimpi....
.
AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI
.
Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget jadi sahabat baru kamu loh
.
Kenapa?
1. Bisa menghemat perawatan kecantikan mu di klinik spa, hemat
2. Alat bisa dipakai sekeluarga, efesies
3. Bisa digunakan kapan dan dimana saja, efektif
4. Gak butuh waktu lama, no ribet
5. 1 alat bisa dipakai di wajah, badan dan rambut, komplit
6. Bisa jadi bisnis sampingan, wow.
.
ORDER & JOIN MEMBER
Angeline NuSkin Medan
Line = @WSD1681G (pakai @ ya)
WA = 0813 2769 5866
BBM = ANGELIN8
*GRATIS KONSULTASI*
.#galvanicspa #galvanic #galvanicbodyspa #galvanicspamurah #galvanicspapromo #galvanicspanuskin #jualgalvanicfacespa #galvanicjakartamurah #galvanicmurah #galvanicspaface #galvanicfacespa #wajahmulus #wajahglowing #bebasjerawat #wajahtirus #mukacerah #mukaglowing #mukacantik #wajahcerah #flawless #beauty #pipitirus #awetmuda #bebasbopeng #glowingface
EXECUTIVE BRAND PARTNER NUSKIN - @angelineskincare Instagram Profile - inst4gram.com
angelineskincare
0

Baby face walau usia bertambah ,tanpa sakit, harga murah tanpa operasi plastik....galvanic spa solusinya.... . Kembali muda bukan lagi sebuah mimpi.... . AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI . Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget

CANTIK TANPA RISIKO
.
Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2..
.
Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda.
.
2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita.
.
Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady 
.
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #haneesyahanee #hazama 
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #igers #igersmalaysia
💖 PINK LADY MURAH 😘 - @pinklady_khairina Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady_khairina
0

CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg

CANTIK TANPA RISIKO
.
Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2..
.
Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda.
.
2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita.
.
Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady 
.
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #haneesyahanee #hazama 
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #igers #igersmalaysia
💖 PINK LADY MURAH 😘 - @pinklady_khairina Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady_khairina
0

CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg

Advertisement
CANTIK TANPA RISIKO
.
Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2..
.
Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda.
.
2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita.
.
Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady 
.
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #haneesyahanee #hazama 
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #igers #igersmalaysia
💖 PINK LADY MURAH 😘 - @pinklady_khairina Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady_khairina
0

CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg

Advertisement
CANTIK TANPA RISIKO
.
Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2..
.
Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda.
.
2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita.
.
Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady 
.
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #haneesyahanee #hazama 
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #igers #igersmalaysia
💖 PINK LADY MURAH 😘 - @pinklady_khairina Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady_khairina
0

CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg

Rutin harian saya MESTI pakai #cccream spf15 dari #marykaymakeup ni.. .
.
Saya suka sebab muka saya nampak glowing kalau kena panas..tapi tak berpeluh..ia melindungi wajah saya dari uva/uvb.. saya g jrobik tadi..tak risau pun muka sunburn ke apa.. .
.
Kulit saya rasa lembab..rasa fresh..rasa sedap dipegang..tak nampak over dan heavy..dan untuk pengetahuan awk, cc cream ni pun merawat wajah tau.. .
.
I'm in  with Mary Kay CC Cream  #shaukatmkbeautyconsultant 
#marykaybeautyconsultant 
#marykaymalaysia 
#flawless
#foundation
Shaukat Yuhanies Abdullah - @shaukatyuhaniesabdullah Instagram Profile - inst4gram.com
shaukatyuhaniesabdullah
0

Rutin harian saya MESTI pakai #cccream spf15 dari #marykaymakeup ni.. . . Saya suka sebab muka saya nampak glowing kalau kena panas..tapi tak berpeluh..ia melindungi wajah saya dari uva/uvb.. saya g jrobik tadi..tak risau pun muka sunburn ke apa.. .

CANTIK TANPA RISIKO
.
Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2..
.
Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda.
.
2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita.
.
Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady 
.
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #haneesyahanee #hazama 
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #igers #igersmalaysia
💖 PINK LADY MURAH 😘 - @pinklady_khairina Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady_khairina
0

CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg

CANTIK TANPA RISIKO
.
Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2..
.
Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda.
.
2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita.
.
Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady 
.
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #haneesyahanee #hazama 
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #igers #igersmalaysia
💖 PINK LADY MURAH 😘 - @pinklady_khairina Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady_khairina
0

CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg

Renew La vie is not only a hair salon, it’s an experience
*
**
***
***
**
*
*
*
#Extensions #Makeup #Bridal #Flawless #Romantic #Natural #Daytonabeach #newsmyrna #portorange #ormond
Soporia Inc - @renewlavie Instagram Profile - inst4gram.com
renewlavie
0

Renew La vie is not only a hair salon, it’s an experience * ** *** *** ** * * * #extensions #makeup #bridal #flawless #romantic #natural #daytonabeach #newsmyrna #portorange #ormond

CANTIK TANPA RISIKO
.
Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2..
.
Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda.
.
2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita.
.
Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady 
.
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
Whatsapp PL KE 0177032909
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #haneesyahanee #hazama 
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #igers #igersmalaysia
💖 PINK LADY MURAH 😘 - @pinklady_khairina Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady_khairina
0

CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg

Auraa Model Marina 
Captured by:@enhancingmoments 
Model:@zinchenkomarina
MUA:@makeupbyarchanachhetri 
Auraa Talent Management
www.auraamodels.com

#auraa_marina #auraafamily #auraamodels #teamauraa #modelingagency #photoshoots #potraits #bangalore #stunning #picoftheday #beauty #eyes #flawless #internationalagencies #internationalmodel
Auraa Talent Management - @auraatalent Instagram Profile - inst4gram.com
auraatalent
1

Auraa Model Marina Captured by:@enhancingmoments Model:@zinchenkomarina MUA:@makeupbyarchanachhetri Auraa Talent Management www.auraamodels.com #auraa_marina #auraafamily #auraamodels #teamauraa #modelingagency #photoshoots #potraits #bangalore #

Bangalore, India
Comments

@plausible.paradox nice :)

[BARU JADI STUDENT DAH PEGANG DUIT BANYAK!]
.
Setuju dengan sis
Jadi student banyak pakai duit
Nak bayar itu inilah
Duit PTPTN pun tak cukup
Takkan nak harap parents
Dengan nak makan minum lagi
Silap haribulan stress woo!

Akhirnya, Dianz jugak jadi pilihan
Selalu kejar sales
Mula dari dropship aje
Skang dah level agent
Reward lak masyuk
Paling penting
Saving sentiasa ada
Lepas la untuk parents & diri
Asalkan selalu usaha & rajin! 🤩

Apa kelebihan yang korang dapat kalau join Tedi?
- 1 e-book percuma
- Group Support
- Dapat produk Dianz free!!! (boleh pilih mana-mana)

Harga pulak? Murah yakmat!!!
RM340 aje guys!!
.
Nak join?
Wasap 0192222159 atau klik link kat bio
.
-LeaderTeamKakD
#LeaderDianzSgBuloh
#leaderdianzlegacy

#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #agentdianz #stokisdianz #rich #millionairemindset #jadikaya #pendapatansampingan
LEADER DIANZ LEGACY SG BULOH🙆 - @dianz_dianaibrahim Instagram Profile - inst4gram.com
dianz_dianaibrahim
0

[BARU JADI STUDENT DAH PEGANG DUIT BANYAK!] . Setuju dengan sis Jadi student banyak pakai duit Nak bayar itu inilah Duit PTPTN pun tak cukup Takkan nak harap parents Dengan nak makan minum lagi Silap haribulan stress woo! Akhirnya, Dianz jugak jadi

NAK JUGAK FLAWLESS MACAM FAZURA!
.
Siapa dah jumpa Fazura face to face tahu la skin dia mcm mana. Sangat-sangat licin dan takde cela langsung 
.
Rahsia dia makan Beauty Booster tu tiap hari
.
Dengan Beauty Booster kulit makin cerah dan jerawat parut semua gone! Hehe
.
Scrub pulak menyingkirkan kulit mati. Haaa terserlah la muka u ols yg glowing nanti! 
.
Nak cuba set Beauty Booster  Sugar Scrub ni? Whatsapp kami ok
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
 0195149989
 0195149989
 0195149989 .
. 
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzpenang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollybukitmertajam #trudollypulaupinang #trudollypenang
TruFitz Penang - @trudolly.penang Instagram Profile - inst4gram.com
trudolly.penang
0

NAK JUGAK FLAWLESS MACAM FAZURA! . Siapa dah jumpa Fazura face to face tahu la skin dia mcm mana. Sangat-sangat licin dan takde cela langsung . Rahsia dia makan Beauty Booster tu tiap hari . Dengan Beauty Booster kulit makin cerah dan jerawat parut

Penanti, Pulau Pinang, Malaysia
NAK JUGAK FLAWLESS MACAM FAZURA!
.
Siapa dah jumpa Fazura face to face tahu la skin dia mcm mana. Sangat-sangat licin dan takde cela langsung 
.
Rahsia dia makan Beauty Booster tu tiap hari
.
Dengan Beauty Booster kulit makin cerah dan jerawat parut semua gone! Hehe
.
Scrub pulak menyingkirkan kulit mati. Haaa terserlah la muka u ols yg glowing nanti! 
.
Nak cuba set Beauty Booster  Sugar Scrub ni? Whatsapp kami ok
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
 0195149989
 0195149989
 0195149989 .
. 
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzpenang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollybukitmertajam #trudollypulaupinang #trudollypenang
Make Up Viral - @gedungcantik Instagram Profile - inst4gram.com
gedungcantik
0

NAK JUGAK FLAWLESS MACAM FAZURA! . Siapa dah jumpa Fazura face to face tahu la skin dia mcm mana. Sangat-sangat licin dan takde cela langsung . Rahsia dia makan Beauty Booster tu tiap hari . Dengan Beauty Booster kulit makin cerah dan jerawat parut

Penanti, Pulau Pinang, Malaysia
NAK JUGAK FLAWLESS MACAM FAZURA!
.
Siapa dah jumpa Fazura face to face tahu la skin dia mcm mana. Sangat-sangat licin dan takde cela langsung 
.
Rahsia dia makan Beauty Booster tu tiap hari
.
Dengan Beauty Booster kulit makin cerah dan jerawat parut semua gone! Hehe
.
Scrub pulak menyingkirkan kulit mati. Haaa terserlah la muka u ols yg glowing nanti! 
.
Nak cuba set Beauty Booster  Sugar Scrub ni? Whatsapp kami ok
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
 0195149989
 0195149989
 0195149989 .
. 
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzpenang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollybukitmertajam #trudollypulaupinang #trudollypenang
Trufitz Penang Mainland - @trufitz_penang Instagram Profile - inst4gram.com
trufitz_penang
0

NAK JUGAK FLAWLESS MACAM FAZURA! . Siapa dah jumpa Fazura face to face tahu la skin dia mcm mana. Sangat-sangat licin dan takde cela langsung . Rahsia dia makan Beauty Booster tu tiap hari . Dengan Beauty Booster kulit makin cerah dan jerawat parut

Penanti, Pulau Pinang, Malaysia
Sϲհɑեzs Fօմղժɑեíօղ 
.
Skrg ada 3 code :
Light Beige (F01)
Beige (F02)
Medium Beige (F03)
.
Hot selling diantara MUA2 ,Alhamdulillah ,mmg Schatzs Pilihan Terbaik kerana Kualiti setanding internatiol product dgn harga yg sgt2 berbaloi gais  Fuhhhh mmg berbaloiii🥰🥰
.
.
Ws Now!!! http://www.wasap.my/60183655065
.
.
#teamayanaschatzs 
#schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams - #regrann
Gobok Moon(contactlens&Makeup) - @gobok_moon Instagram Profile - inst4gram.com
gobok_moon
0

Sϲհɑեzs Fօմղժɑեíօղ . Skrg ada 3 code : Light Beige (F01) Beige (F02) Medium Beige (F03) . Hot selling diantara MUA2 ,Alhamdulillah ,mmg Schatzs Pilihan Terbaik kerana Kualiti setanding internatiol product dgn harga yg sgt2 berbaloi gais Fuhhhh mmg

Sciton Nano peel is the real deal! Exfoliate your skin at a deeper level improve pigmentation texture and fine lines.  *
*
*
*#foreveryoung #scitonnanopeel #scitonbbl #resurfacing #pigmentation #finelines #flawless #pittsburgh #noninvasive
Marc D. Liang, M.D., FACS - @aestheticpspgh Instagram Profile - inst4gram.com
aestheticpspgh
0

Sciton Nano peel is the real deal! Exfoliate your skin at a deeper level improve pigmentation texture and fine lines. * * * *#foreveryoung #scitonnanopeel #scitonbbl #resurfacing #pigmentation #finelines #flawless #pittsburgh #noninvasive

Aesthetic Plastic Surgery of Pittsburgh
Baby face walau usia bertambah ,tanpa sakit, harga murah tanpa operasi plastik....galvanic spa solusinya....
.
Kembali muda bukan lagi sebuah mimpi....
.
AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI
.
Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget jadi sahabat baru kamu loh
.
Kenapa?
1. Bisa menghemat perawatan kecantikan mu di klinik spa, hemat
2. Alat bisa dipakai sekeluarga, efesies
3. Bisa digunakan kapan dan dimana saja, efektif
4. Gak butuh waktu lama, no ribet
5. 1 alat bisa dipakai di wajah, badan dan rambut, komplit
6. Bisa jadi bisnis sampingan, wow.
.
ORDER & JOIN MEMBER
Angeline NuSkin Medan
Line = @WSD1681G (pakai @ ya)
WA = 0813 2769 5866
BBM = ANGELIN8
*GRATIS KONSULTASI*
.#galvanicspa #galvanic #galvanicbodyspa #galvanicspamurah #galvanicspapromo #galvanicspanuskin #jualgalvanicfacespa #galvanicjakartamurah #galvanicmurah #galvanicspaface #galvanicfacespa #wajahmulus #wajahglowing #bebasjerawat #wajahtirus #mukacerah #mukaglowing #mukacantik #wajahcerah #flawless #beauty #pipitirus #awetmuda #bebasbopeng #glowingface
EXECUTIVE BRAND PARTNER NUSKIN - @angelineskincare Instagram Profile - inst4gram.com
angelineskincare
0

Baby face walau usia bertambah ,tanpa sakit, harga murah tanpa operasi plastik....galvanic spa solusinya.... . Kembali muda bukan lagi sebuah mimpi.... . AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI . Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget

Это первый пост в 2019. 
И честно, что-то не тянет меня писать и публиковать фото. Потому что в поисках себя
⠀
А это я в новых очках🤓 
И мне нравится 🤪
На этом все. Спасибо за внимание 

#Alaskayo #vscorussia #vsco #girls #flawless #beautiful #очкикрутые
Ilona - @alaska_i Instagram Profile - inst4gram.com
alaska_i
0

Это первый пост в 2019. И честно, что-то не тянет меня писать и публиковать фото. Потому что в поисках себя ⠀ А это я в новых очках🤓 И мне нравится 🤪 На этом все. Спасибо за внимание #alaskayo #vscorussia #vsco #girls #flawless #beautiful #очкикр

Ini adalah klien saya paling loyal kadang kerja seperti ga ada beban dan kadang kebanyakan kuliner nya daripada kerja nya hahahhaha dan kita sudah kerja sama hampir 5 thn ... btw thankyou @deavalencia  already trusting me #muasemarang#muajakarta#muasolo#instalike#instagood#flawless#makeupjogja#makeupartist
Oziemahardika - @oziemahardika Instagram Profile - inst4gram.com
oziemahardika
0

Ini adalah klien saya paling loyal kadang kerja seperti ga ada beban dan kadang kebanyakan kuliner nya daripada kerja nya hahahhaha dan kita sudah kerja sama hampir 5 thn ... btw thankyou @deavalencia already trusting me #muasemarang #muajakarta #muas

@gigigorgeous , Congratulations on your engagement beautiful & welcome to the #RHOig  We needed to give you a second shoutout, since our first post didn’t upload correctly. Thank you for inspiring and empowering 
.
.
.
.
.
#bellamihair #hairpost #ilovehair #hairstyle #bellami #glam #gorgeous #selfie #sexy #maccosmetics #makeupartist #makeupjunkie #instapretty #fashion #mermaidhair #princesshair #extensions #bighair #perfect #youtube #guru #blondehair #platinum #blonde #lashes #teambellami #flawless #cinderella
RHOIG - @rho.ig Instagram Profile - inst4gram.com
rho.ig
0

@gigigorgeous , Congratulations on your engagement beautiful & welcome to the #rhoig We needed to give you a second shoutout, since our first post didn’t upload correctly. Thank you for inspiring and empowering . . . . . #bellamihair #hairpost #ilo

Los Angeles, California
Mamah-mamah jaman NOW, mbak-mbak kantoran jaman NOW,
geng kumpul2 heitzzz jaman NOW,
anak kuliahan jaman NOW
Haruuus banget punya alat Face Spa iniiih!!!
.
Galvanic khan lagi booming dimana2..
Bukan hanya diindonesia lohhh. bahkan diluar negeri pun sudah pada pakai .
.
Dengan alat kecil super canggih ini nikmati perawatan dimana saja & kapan saja,gak perlu repot bolak balik salon buat facial atau ke klinik kecantikan..
.
ORDER & JOIN MEMBER
Angeline NuSkin Medan
Line = @WSD1681G (pakai @ ya)
WA = 0813 2769 5866
BBM = ANGELIN8
*GRATIS KONSULTASI*
.#galvanicspa #galvanic #galvanicbodyspa #galvanicspamurah #galvanicspapromo #galvanicspanuskin #jualgalvanicfacespa #galvanicjakartamurah #galvanicmurah #galvanicspaface #galvanicfacespa #wajahmulus #wajahglowing #bebasjerawat #wajahtirus #mukacerah #mukaglowing #mukacantik #wajahcerah #flawless #beauty #pipitirus #awetmuda #bebasbopeng #glowingface
EXECUTIVE BRAND PARTNER NUSKIN - @angelineskincare Instagram Profile - inst4gram.com
angelineskincare
0

Mamah-mamah jaman NOW, mbak-mbak kantoran jaman NOW, geng kumpul2 heitzzz jaman NOW, anak kuliahan jaman NOW Haruuus banget punya alat Face Spa iniiih!!! . Galvanic khan lagi booming dimana2.. Bukan hanya diindonesia lohhh. bahkan diluar negeri pun s

Trying out the *New* Mary kay Gel Semi-Shine Lipstick!  Only Available In March!  Long lasting  moisturising minimal transfer Benefits your lips
Most importantly SUPER KOREAN COLOURS! 
.
Sally Ismail
Mary Kay Malaysia +6012 732 0594
.
#marykay #marykaymysg #marykaymalaysia #sayajualkosmetik #marykayklang #pobling #foundation #girls #beautiful #like4likes #f4f #hijabista #skincare #makeupartismalaysia #skincareclass #peluangkerjaya #peluangbisnes #flawless #marykayrawang #marykayshahalam #marykaykl #onlineshop #marykayklcc #gorgeous #bestfriends #beauty #happy #love #baazarpaknil #sayajual
MARY KAY IND BEAUTY CONSULTANT - @aladeens Instagram Profile - inst4gram.com
aladeens
0

Trying out the *New* Mary kay Gel Semi-Shine Lipstick! Only Available In March! Long lasting moisturising minimal transfer Benefits your lips Most importantly SUPER KOREAN COLOURS! . Sally Ismail Mary Kay Malaysia +6012 732 0594 . #marykay #maryk

How to take care of my eyelash extension? How to clean it?
• Don't worry Ladies, we have the answer. Lash Shampoo is an essential product for anyone who has eyelash extensions. A lash shampoo will freshen your lash extensions to banish all impurities and bacteria. Regular lash cleaning is an important factor in maintaining the longevity of lash extensions.
contact us for more information.
——
#ylashhomeservice #ylashquote #eyelash #eyelash extensions #eyelashonpoint #beauty #beautifuleyes #flawless #ylashfact #eyelashextensiontips #ylashtips
EYELASH EXTENSIONS - @ylash_homecare Instagram Profile - inst4gram.com
ylash_homecare
0

How to take care of my eyelash extension? How to clean it? • Don't worry Ladies, we have the answer. Lash Shampoo is an essential product for anyone who has eyelash extensions. A lash shampoo will freshen your lash extensions to banish all impurities

Cara baru kencangkan wajah hanya dalam 15 menit pemakaian !
Lho..kok bisa??
.
Yup bisa dong, kan pakai alat canggih Galvanic Spa yg bisa :
- Mengencangkan wajah
- Menyamarkan kerutan dan flek hitam
- Mencerahkan & melembabkan
- Membantu mengatasi jerawat membandel
- Mengempeskan kantong mata
Dan masih banyak lagi..
.
1 alat fungsinya sebanyak ini ??
Yes ! beauty gadget Galvanic bisa kamu dapatkan dengan harga PROMO loh !!
Penasaran apa promo nya ??
.
.
ORDER & JOIN MEMBER
Angeline NuSkin Medan
Line = @WSD1681G (pakai @ ya)
WA = 0813 2769 5866
BBM = ANGELIN8
*GRATIS KONSULTASI*
.#galvanicspa #galvanic #galvanicbodyspa #galvanicspamurah #galvanicspapromo #galvanicspanuskin #jualgalvanicfacespa #galvanicjakartamurah #galvanicmurah #galvanicspaface #galvanicfacespa #wajahmulus #wajahglowing #bebasjerawat #wajahtirus #mukacerah #mukaglowing #mukacantik #wajahcerah #flawless #beauty #pipitirus #awetmuda #bebasbopeng #glowingface
EXECUTIVE BRAND PARTNER NUSKIN - @angelineskincare Instagram Profile - inst4gram.com
angelineskincare
0

Cara baru kencangkan wajah hanya dalam 15 menit pemakaian ! Lho..kok bisa?? . Yup bisa dong, kan pakai alat canggih Galvanic Spa yg bisa : - Mengencangkan wajah - Menyamarkan kerutan dan flek hitam - Mencerahkan & melembabkan - Membantu mengatasi jer

MAKEUP LOOK 
FAUX LASHES by @pinktail_cosmetics 
#CHAPINA $16.00
blush-pro-pallete $13.00
Pencil eyebrows dark brown$10.00
Makeup look eyeshadows pallete 18 colors #CRAZY DAYS$21.00
Lips matte #OBSESSION & #SUCIDE
Powder Highlighter #SNOW $13.00
All products by @pinktail_cosmetics 
Lo pueden conseguir en @mybeautyobsession_studio 
323 6167906 
#glamlook#makeuplook
#maquillajeprofesional #makeup#maquillista#chapina#flawlesskin #flawless #flawlesssdolls #universodamaquiagem_oficial #universodamaquiagem #wakeupandmakeup #pinkcolors#pink #dressyourface #vegas_nay #bigeye #sexylook #guatemala#bosslady
👑ROXANA GARCIA👑 - @muamakeup_byroxy Instagram Profile - inst4gram.com
muamakeup_byroxy
0

MAKEUP LOOK FAUX LASHES by @pinktail_cosmetics #chapina $16.00 blush-pro-pallete $13.00 Pencil eyebrows dark brown$10.00 Makeup look eyeshadows pallete 18 colors #crazy DAYS$21.00 Lips matte #obsession & #sucide Powder Highlighter #snow $13.00 All

試妝,final meeting, 到big day
每一次相處後都會喜歡她多一點️
到晚上新郎致詞時說
「她,一起十一年就是沒有發過一次脾氣」
當年Queenie心裏就是
好的,Jessica已經成為Queenie心目中的一號女神了
怎麼性格可以好得那麼離地,你是虛構人物吧
感恩遇到的你們都那麼善良美麗,每一個都值得QQ學習️ Makeup n Hairstyling by QueenieW 
Bride / Jessica Tsang
For enquiries, please email qw.art.makeup@gmail.com
or simply send us a private message on our page

IG: Queeniewartnmakeup
Fb: QueenieW Art&Makeup
Tel: +852 6471 1119
Email: qw.art.makeup@gmail.com

#我的明星範新娘子 #queeniew #QWartmakeup #bridalmakeup #bridalhair #makeup #weddingmakeup #weddingday #bigday #hkmakeupartist #makeupartist #mua #flawless #natural #uniqueness #hkig #新娘化妝 #新娘化妝師 #新秘 #香港新秘 #makeupclass #hairclass #新娘髮型班 #新妝化妝班
QueenieWmakeup - @queeniewartnmakeup Instagram Profile - inst4gram.com
queeniewartnmakeup
1

試妝,final meeting, 到big day 每一次相處後都會喜歡她多一點️ 到晚上新郎致詞時說 「她,一起十一年就是沒有發過一次脾氣」 當年Queenie心裏就是 好的,Jessica已經成為Queenie心目中的一號女神了 怎麼性格可以好得那麼離地,你是虛構人物吧 感恩遇到的你們都那麼善良美麗,每一個都值得QQ學習️ Makeup n Hairstyling by QueenieW Bride / Jessica Tsang For enquiries, please email

Comments

@celiatraveldiary Love this feed😍

#trusshair #proud #model #morenailuminada #beautiful #trussprofessional #flawless #youtuber #hairtreatment #almond
Douglas - @newdouglas Instagram Profile - inst4gram.com
newdouglas
1

#trusshair #proud #model #morenailuminada #beautiful #trussprofessional #flawless #youtuber #hairtreatment #almond

Top Hair Salon Newark
Comments

@_viviane04 Magic hands as always !!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

boss b 🤪🤪
via- @beycarta
BGS👑 - @beygoddesss Instagram Profile - inst4gram.com
beygoddesss
1

boss b 🤪🤪 via- @beycarta

Comments

@beygoddesss #divas #beyonceknowlescarter #beyonceknowles #beyoncecarter #tinaknowles #amazing #diva #flawless #feminist #yeah #lemonade #bday #sashafirece #beychella #coachella #beychella2 #eveythingislove #jayz #coachella2018 #yonce #lemonade @beyonce #beyoncé #beyonce #rihanna #nickiminaj

ALHAMDULILAH I FEEL MORE ENERGETIC AND HAPPY NOW ️ - Snow
.
Feedback dari penguna Be Drink yang #MEMPERCAYAI Be Drink yang membantu untuk menurukankan berat badan serta boleh memutihkan kulit dan membaiki kulit. Selepas cik Snow mengamalkan Be Drink, beliau perasan  perubahan apabila badan dah rasa kurang penat Dan lesu. Sekarang selepas makan beliau dapat pegi toilet macam biasa.
.
Apabila lawas sistem pencernaan. Perut anda akan kempes kerana jika ada toksid atau angin di dalam perut akan keluar. Sebab itu perlunya sistem pencernaan kita lancar dan lawas. Siapa yang ada masalah tiada lawas harus mencuba Be Drink.
.
.

Alhamdulilah , Snow teruskan consistent minum Be Drink untuk nampak kesan lebih ketara. Syukur makin ramai berat turun, kulit bersih, glowing dan putih selepas Minum be drink. Kesannya se awal 7 HARI ‼️
.
.
Be drink produk pertama mengunakan WHITE STRAWBERRY dari Jepun. Dan kami sudah memiliki Sijil kelulusan HALAL Jakim! Takperlu was-was lagi!
.
.
Boleh whatsapp/ walk in ke HQ untuk pembelian atau boleh dapatkan dari #BeStokist & #BeAgent kami yang SAH!
.
BE Drink HQ
E-11-01 jalan serai wangi M 16/M, Alam avenue 2,
Seksyen 16 , Shah Alam, selangor.
Waktu operasi : 10 pagi hingga 6 petang (Sabtu & Ahad cuti)
.
.
Jom dapatkan sekarang!!!
.

#ProdukPertama4dalam1#HALALJAKIM #PilihanNo1wanitaberkahwin #BeTheGlamorousDrink 
#Produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #REALTESTIMONIBEDRINK #BeTheGlamorousDrink #kurus #blackpink
#produkkurusselepasbersalin #agentwanted
#detoks #sembelit #putih #flawless #kkck #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #bossku #10yearchallenge #maluaperrr
Be HQ KURUS|DETOX|PUTIH|MUDA - @bedrink_hq Instagram Profile - inst4gram.com
bedrink_hq
0

ALHAMDULILAH I FEEL MORE ENERGETIC AND HAPPY NOW ️ - Snow . Feedback dari penguna Be Drink yang #mempercayai Be Drink yang membantu untuk menurukankan berat badan serta boleh memutihkan kulit dan membaiki kulit. Selepas cik Snow mengamalkan Be Drink,

Baby face walau usia bertambah ,tanpa sakit, harga murah tanpa operasi plastik....galvanic spa solusinya....
.
Kembali muda bukan lagi sebuah mimpi....
.
AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI
.
Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget jadi sahabat baru kamu loh
.
Kenapa?
1. Bisa menghemat perawatan kecantikan mu di klinik spa, hemat
2. Alat bisa dipakai sekeluarga, efesies
3. Bisa digunakan kapan dan dimana saja, efektif
4. Gak butuh waktu lama, no ribet
5. 1 alat bisa dipakai di wajah, badan dan rambut, komplit
6. Bisa jadi bisnis sampingan, wow.
.
ORDER & JOIN MEMBER
Angeline NuSkin Medan
Line = @WSD1681G (pakai @ ya)
WA = 0813 2769 5866
BBM = ANGELIN8
*GRATIS KONSULTASI*
.#galvanicspa #galvanic #galvanicbodyspa #galvanicspamurah #galvanicspapromo #galvanicspanuskin #jualgalvanicfacespa #galvanicjakartamurah #galvanicmurah #galvanicspaface #galvanicfacespa #wajahmulus #wajahglowing #bebasjerawat #wajahtirus #mukacerah #mukaglowing #mukacantik #wajahcerah #flawless #beauty #pipitirus #awetmuda #bebasbopeng #glowingface
EXECUTIVE BRAND PARTNER NUSKIN - @angelineskincare Instagram Profile - inst4gram.com
angelineskincare
0

Baby face walau usia bertambah ,tanpa sakit, harga murah tanpa operasi plastik....galvanic spa solusinya.... . Kembali muda bukan lagi sebuah mimpi.... . AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI . Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget

Coming soon on February @hannanmedispa_pasirputeh  BESTNYA MAKEUP REMOVER BY @hannanmedispa.hannanskincare NI!! X BERMINYAK DAN SGT² SENANG NAK REMOVE MAKEUP UOLLSS TAU 
.
Jom grab Skincare terbaik by @hannanmedispa.hannanskincare harini!! .
Mana yg xpnh dtg lagi jgn malu² nak dtg ye.. Insyallah kami di Hannan Medispa Pasir Puteh akan beri layanan yg terbaik dan tiptop utk anda semua 
.
Harga yg pasti berbaloii dan menjimatkan anda semua tau.. .
Jgn malu² wasap kami utk booking slot 
. .
ATAU tekan link ni www.wasap.my/+60102119029

#hannanmedispa #hannanmedispapasirputehkelantan #beauty #letscantik #aesthetic #pasirputeh #pasirputeh #cleopatra #carbonpeel #hannancosmetic #hannanangels #flawless #cantik #eyelash #perming #malaysia #medispa #health #healthylifestyle #kelantan #jerawat #jeragat #affordable #kelantanese #skincare #cosmetics @hannanmedispa_pasirputeh
COMING SOON ON FEBUARY! - @hannanmedispa_pasirputeh Instagram Profile - inst4gram.com
hannanmedispa_pasirputeh
1

Coming soon on February @hannanmedispa_pasirputeh BESTNYA MAKEUP REMOVER BY @hannanmedispa.hannanskincare NI!! X BERMINYAK DAN SGT² SENANG NAK REMOVE MAKEUP UOLLSS TAU . Jom grab Skincare terbaik by @hannanmedispa.hannanskincare harini!! . Mana yg

Comments

@rindapermata2 Kepoin ig kita kak

HOT DEAL$30 introductory spray tans!!Come book your appointment today.With this deal,spots will be filling up fast!! #envytansbyjess#spraytanning#airbrushtanning#hotdeals#book#tan#bronzed#sunkissed#beauty#spraytanningexpert#special#spraytan#flawless#lansdale#montgomerycounty
Jessica Himmelberger - @envytansbyjess Instagram Profile - inst4gram.com
envytansbyjess
0

HOT DEAL$30 introductory spray tans!!Come book your appointment today.With this deal,spots will be filling up fast!! #envytansbyjess #spraytanning #airbrushtanning #hotdeals #book #tan #bronzed #sunkissed #beauty #spraytanningexpert #special #spraytan #flawless #

Mix of classic and 2Ds - swipe for the lash transformation- ️
.
.
.
.
#freelanceartist #lashartist #desmoines #lashes #lashaffair #lashlove #lashlovers #luxurylifestyle #luxury #flawless #wokeuplikethis #slayage #slayallday #queen #babesofinstagram
Nikcole Manriquez - @hairstylistnikki Instagram Profile - inst4gram.com
hairstylistnikki
1

Mix of classic and 2Ds - swipe for the lash transformation- ️ . . . . #freelanceartist #lashartist #desmoines #lashes #lashaffair #lashlove #lashlovers #luxurylifestyle #luxury #flawless #wokeuplikethis #slayage #slayallday #queen #babesofinstagram

Ankeny, Iowa
Comments

@brknimg_ Your profile is so cute! would you wanna join our team?

I’m PROUD of myself dammit!!!
#Flawless Day All!
#powermoves
#ES3️⃣3️⃣3️⃣
Eric Seats #3⃣3⃣3⃣ #Sidiooo - @ericseats Instagram Profile - inst4gram.com
ericseats
0

I’m PROUD of myself dammit!!! #flawless Day All! #powermoves #es3️ ⃣3️⃣3️⃣

The Teen Collection, a perfect customizable collection.  
You get the excitement of picking your 2 shades of eyeshadows. Your blingy non-sticky lipgloss. One powder product (blush or bronzer or translucent powder). Last, 1 foundation/2 concealer palette. No waste. No unwanted colors. 
So much fun!!! So what are you? More shimmer or matte? Natural or flirty? You decide!!
Carrie Espe - @hello_beautiful_beauty Instagram Profile - inst4gram.com
hello_beautiful_beauty
2

The Teen Collection, a perfect customizable collection. You get the excitement of picking your 2 shades of eyeshadows. Your blingy non-sticky lipgloss. One powder product (blush or bronzer or translucent powder). Last, 1 foundation/2 concealer pale

Comments

@hello_beautiful_beauty #eyeshadow #lipgloss #botanicalfoundation #waterproofconcealer #blush #bronzer #coloryourlife #teencollection #limelifebyalcone #beautyguide #makeup #muafollowtrain #makeupjunkie #veganmakeup #makeupfun #makeupmusthaves #flawless #makeuplovers #coloryoureyes #coloryourlips

@teamchhloe so many great products💓 would you mind checking out my most recent video on my youtube channel for makeup? the link is in my bio :)

••••••••••••••
On the account of the @rockymountainbridalshow that happened just this past weekend, here is a little throwback from the September’s show where my make up and hair was so flawless that it lasted not only throughout the show, but I got to have an amazing shoot later the same day lol! MakeUp & Hair Team was as wonderful as this incredible photographer who took this shot ! P.S. Yep, I’m THAT behind with posting my work since this was taken back in September ! Hopefully one day I will catch up 🤓!
•••••••••••••••••••••••••••••
Photo: @joyallison_ 
MakeUp: @jeanxfoxx 
Hair: @hairbyangp 
#tbt #goldenhour #sunset #summervibes #flawless #makeup #hairdo #bridetobe #bridalshow #outdoorphotography #naturallight #moodoftheday #thinkingmode #grateful #thoughtfultuesday #denvermodel #denverphotographer #denver #mother #rolemother #polishgirl #scoutme #instagood
Dorotka T. - @dorotka777 Instagram Profile - inst4gram.com
dorotka777
1

•••••••••••••• On the account of the @rockymountainbridalshow that happened just this past weekend, here is a little throwback from the September’s show where my make up and hair was so flawless that it lasted not only throughout the show, but I got

Denver, Colorado
Comments

@aziz__.momo You have some great shots in your gallery! I mean I liked them 😊

Sales extend sampai hujung January !!!
.
.
Serius rugi gila gila korang tak grab sekarang tau 
.
.
MILK PUDDING MINI SIZE RM35 FREE POSTAGE & FREE MILK PUDDING MINI SIZE
.
Jadi dengan harga RM35 korang dapat 2 pcs Milk Pudding. Nak lagi jimat ?
.
.
Boleh grab MILK PUDDING JUMBO. RM65 FREE POSTAGE & FREE MILK PUDDING JUMBO. Jumbo ni korang dapat sekali dengan box tau 🥰
.
.
Tahan sehingga 3-4 bulan. Kalau dah dapat 2. Hujung tahun baru repeat order
PENGHAPUS BLACKHEAD&WHITEHEAD - @missbabyrepublic_kuantan Instagram Profile - inst4gram.com
missbabyrepublic_kuantan
1

Sales extend sampai hujung January !!! . . Serius rugi gila gila korang tak grab sekarang tau . . MILK PUDDING MINI SIZE RM35 FREE POSTAGE & FREE MILK PUDDING MINI SIZE . Jadi dengan harga RM35 korang dapat 2 pcs Milk Pudding. Nak lagi jimat ? . . B

Comments

@missbabyrepublic_kuantan #blackhead#whitehead#naturalproduct#flawless#glowing#kulitkusam#sunburn#jerawat#jeragat#kulitsihat#kulitcerah#scrub#milkpudding#milkpuddingkuantan#healthyskin#skintreatment#skincaremalaysia#skincareaddict

Algunos critican la estética facial justificandose en aquella premisa de hay que envejecer con dignidad pero en estos tiempos que significa envejecer con dignidad ?? Pues no es más que asumir tu edad, estar orgulloso de quien eres y cuidar de ti mismo
.
️La dermatología estética no pretende volverte más joven, solo busca crear la mejor versión de ti mismo en la edad en la cual te encuentres, sea los 20, los 30, 40 o 50 y demás
.
️El envejecimiento cutáneo es un proceso irreversible en el que no solo la piel se ve afectada, tambien los cojines de grasa, músculos y huesos del rostro
.
️Envejeceremos inevitablemente, sin embargo algunos de estos cambios pueden ser controlados con una variedad de cuidados, productos y procedimientos que mejoran el aspecto de nuestra piel
.
️Gracias a la evolución de los tratamientos en dermatología hoy en dia hay alternativas como la toxina botulínica, rellenos con ácido hialuronico, bioestimuladores de colágeno, luz pulsada, láseres, microneedling, radiofrecuencia, entre otros, que ayudarán a mantener la belleza de tu piel en todas las edades
.
️Sin olvidar que la prevención es y será siempre el MEJOR tratamiento, asi que si aún no has empezado a cuidar tu piel, no dudes más en iniciar, es un proceso lento pero poco a poco se convertirá en uno de tus mejores hábitos y te encantará cuando veas los resultados positivos
.
.
#Repost @draclaudiahdezderma
・・・@fqdermato #flawless #beauty #iwokeuplikethis #cosmeticdermatology #foreveryoung #sofiavergara #dermatologia
Dra. Elena Fernández|MedLaser - @medlaser.rd Instagram Profile - inst4gram.com
medlaser.rd
0

Algunos critican la estética facial justificandose en aquella premisa de "hay que envejecer con dignidad" pero en estos tiempos que significa "envejecer con dignidad" ?? Pues no es más que asumir tu edad, estar orgulloso de quien eres y cuidar de ti

[Haaa TEPOK! MINYAK ARGAN TIRUAN ‼️]
.
.
Haaa! Ni cheq nak habaq mai naaa... BERHATI-HATI kalau awak pakai skincare tu  memang cepat je putih‍. tapi kita tak tahu kesannya lepas kita stop pakai kan? Bahaya uolss ‼️Epplausssss~   .
.
.
MEH KITA BAGITAU BEZA MINYAK ARGAN ASLI MCM MANA 
.
.
 *BERWARNA KUNING KEEMASAN DAN BUKAN PUTIH JERNIH‍* .
 *HARUMAN SEPERTI HAZELNUT DAN BUKAN ODOURLESS* (awas ! synthetic fragrances) .
 *CEPAT MERESAP SEBAIK SAHAJA DISAPU PADA KULIT* ‍ .
 *TIDAK MELEKIT PADA KULIT* ‍ .
 *MEMPUNYAI HARGA YANG TINGGI BERBANDING YANG TIRUAN*  (kebanyakan minyak argan yang dijual murah telah dicampur dgn bahan2 lain) .
 *SENSITIF TERHADAP SINARAN MATAHARI SECARA TERUS*  (tapi tak perlu risau, kami dah packagingkan dengan Frosted Bottle) .
.
.

 ORGANIK TANPA BAHAN TERLARANG DAN TIADA KESAN SAMPINGAN! .
.
.
Jom dapatkan TWINPACK ANDA!! FREE POSTAGE KITA BAGI! .
.
.
Whatsapp atau Call shj  
*017 247 2769*  atau *019 288 3789*
BeautyFree
#beautysecret #beautyfree #bright #brightadvancedarganserum #arganoil #arganserum #arganbeautyfree #arganoilmalaysia #serumwajah #terlajaklaris #limitededition #readystok #breakout #klfw #rayakorban #letsgo #letscantik #flawless #spa #jalanjalan #foodhunter #shaklee #viral #trending #bareface #skincareroutine #skincare #healthyskin #healthylifestyles
Bright | AdvancedArganSerum - @beautyfree_arganserum Instagram Profile - inst4gram.com
beautyfree_arganserum
0

[Haaa TEPOK! MINYAK ARGAN TIRUAN ‼️] . . Haaa! Ni cheq nak habaq mai naaa... BERHATI-HATI kalau awak pakai skincare tu memang cepat je putih‍. tapi kita tak tahu kesannya lepas kita stop pakai kan? Bahaya uolss ‼️Epplausssss~ . . . MEH KITA BAGITA

Pahang
[Haaa TEPOK! MINYAK ARGAN TIRUAN ‼️]
.
.
Haaa! Ni cheq nak habaq mai naaa... BERHATI-HATI kalau awak pakai skincare tu  memang cepat je putih‍. tapi kita tak tahu kesannya lepas kita stop pakai kan? Bahaya uolss ‼️Epplausssss~   .
.
.
MEH KITA BAGITAU BEZA MINYAK ARGAN ASLI MCM MANA 
.
.
 *BERWARNA KUNING KEEMASAN DAN BUKAN PUTIH JERNIH‍* .
 *HARUMAN SEPERTI HAZELNUT DAN BUKAN ODOURLESS* (awas ! synthetic fragrances) .
 *CEPAT MERESAP SEBAIK SAHAJA DISAPU PADA KULIT* ‍ .
 *TIDAK MELEKIT PADA KULIT* ‍ .
 *MEMPUNYAI HARGA YANG TINGGI BERBANDING YANG TIRUAN*  (kebanyakan minyak argan yang dijual murah telah dicampur dgn bahan2 lain) .
 *SENSITIF TERHADAP SINARAN MATAHARI SECARA TERUS*  (tapi tak perlu risau, kami dah packagingkan dengan Frosted Bottle) .
.
.

 ORGANIK TANPA BAHAN TERLARANG DAN TIADA KESAN SAMPINGAN! .
.
.
Jom dapatkan TWINPACK ANDA!! FREE POSTAGE KITA BAGI! .
.
.
Whatsapp atau Call shj  
*017 247 2769*  atau *019 288 3789*
BeautyFree
#beautysecret #beautyfree #bright #brightadvancedarganserum #arganoil #arganserum #arganbeautyfree #arganoilmalaysia #serumwajah #terlajaklaris #limitededition #readystok #breakout #klfw #rayakorban #letsgo #letscantik #flawless #spa #jalanjalan #foodhunter #shaklee #viral #trending #bareface #skincareroutine #skincare #healthyskin #healthylifestyles
Bright | AdvancedArganSerum - @beautyfree_arganserum Instagram Profile - inst4gram.com
beautyfree_arganserum
0

[Haaa TEPOK! MINYAK ARGAN TIRUAN ‼️] . . Haaa! Ni cheq nak habaq mai naaa... BERHATI-HATI kalau awak pakai skincare tu memang cepat je putih‍. tapi kita tak tahu kesannya lepas kita stop pakai kan? Bahaya uolss ‼️Epplausssss~ . . . MEH KITA BAGITA

Ipoh, Perak
Suzuki V- Strom 650 XT says Good Morning with its flawless touring spirit and near perfect adventure character!! Full Review already playing on my YouTube channel. 
@suzukicycles @suzuki2wheelers 
#dinosvault #vlogger #youtuberindia #biker4life #suzukivstrom #vstrom650 #flawless #perfect #tourer #touring #adventure #explore
Dinesh Kumar - @dinos_vault Instagram Profile - inst4gram.com
dinos_vault
0

Suzuki V- Strom 650 XT says Good Morning with its flawless touring spirit and near perfect adventure character!! Full Review already playing on my YouTube channel. @suzukicycles @suzuki2wheelers #dinosvault #vlogger #youtuberindia #biker4life #suzu

Gorgeous hybrid volume eyelash extension on this beautiful soul 
-
#microblading #hairlinerestoration #tattoo #hair #hairline #beauty #artist #illusion #beauty #beautycommunity #la #sun #browsonfleek #love #browartist #strokes #cosmetics #sunny #tattoo #cosmetics #permanentmakeup #selfcare #eyelashextensions #eyelashes #treatyoself #artistsoninstagram #art #artist #flawless #antiaging #natural #ink #inkedgirls #inked
Trish Mati - @trish_slayyys Instagram Profile - inst4gram.com
trish_slayyys
1

Gorgeous hybrid volume eyelash extension on this beautiful soul - #microblading #hairlinerestoration #tattoo #hair #hairline #beauty #artist #illusion #beauty #beautycommunity #la #sun #browsonfleek #love #browartist #strokes #cosmetics #sunny #tatt

TheTattooRoom.com
Comments

@anjie_graphics IF YOU NEED ILLUSTRATIONS FOR YOUR BOOKS📚 LOGO FOR YOUR BUSINESS >>CARTOON( PERSONAL OR FAMILY) AT AFFORDABLE RATE KINDLY DM ME

Two views  @avwhit25
Saturated In Melanin - @melanin_saturated Instagram Profile - inst4gram.com
melanin_saturated
1

Two views @avwhit25

Comments

@melanin_saturated #melaninsaturated #melaninpoppin #blackisbeautiful #darkskin #blackqueen #blackgirlmagic #blackgirlsrock #orangeisthenewblack #glowup #beautifuldestinations #beachbody #wcw #wce #inlove #beautiful #brownskin #bodygoals #beautiful #blacklivesmatter #curlyhair #nature #smile #whiteteeth #summer #summerglow #curlyhair #teamnatural #braidgang #flawlessskin #flawless #dimples #bundles

Lets be gorgeous 

Beauty skin

Flawless skin

#hannanmedispa #hannanmedispapasirputehkelantan #beauty #letscantik #aesthetic #pasirputeh #kelantanese #cleopatra #carbonpeel #hannancosmetic #hannanangels #flawless #cantik #eyelash #perming #malaysia #medispa #health #healthylifestyle #kelantan #jerawat #jeragat #affordable #kelantanese #skincare #cosmetics #facial #treatments
COMING SOON ON FEBUARY! - @hannanmedispa_pasirputeh Instagram Profile - inst4gram.com
hannanmedispa_pasirputeh
1

Lets be gorgeous Beauty skin Flawless skin #hannanmedispa #hannanmedispapasirputehkelantan #beauty #letscantik #aesthetic #pasirputeh #kelantanese #cleopatra #carbonpeel #hannancosmetic #hannanangels #flawless #cantik #eyelash #perming #malaysia

Comments

@anjie_graphics IF YOU NEED ILLUSTRATIONS FOR YOUR BOOKS📚 LOGO FOR YOUR BUSINESS >>CARTOON( PERSONAL OR FAMILY) AT AFFORDABLE RATE KINDLY DM ME

[Haaa TEPOK! MINYAK ARGAN TIRUAN ‼️]
.
.
Haaa! Ni cheq nak habaq mai naaa... BERHATI-HATI kalau awak pakai skincare tu  memang cepat je putih‍. tapi kita tak tahu kesannya lepas kita stop pakai kan? Bahaya uolss ‼️Epplausssss~   .
.
.
MEH KITA BAGITAU BEZA MINYAK ARGAN ASLI MCM MANA 
.
.
 *BERWARNA KUNING KEEMASAN DAN BUKAN PUTIH JERNIH‍* .
 *HARUMAN SEPERTI HAZELNUT DAN BUKAN ODOURLESS* (awas ! synthetic fragrances) .
 *CEPAT MERESAP SEBAIK SAHAJA DISAPU PADA KULIT* ‍ .
 *TIDAK MELEKIT PADA KULIT* ‍ .
 *MEMPUNYAI HARGA YANG TINGGI BERBANDING YANG TIRUAN*  (kebanyakan minyak argan yang dijual murah telah dicampur dgn bahan2 lain) .
 *SENSITIF TERHADAP SINARAN MATAHARI SECARA TERUS*  (tapi tak perlu risau, kami dah packagingkan dengan Frosted Bottle) .
.
.

 ORGANIK TANPA BAHAN TERLARANG DAN TIADA KESAN SAMPINGAN! .
.
.
Jom dapatkan TWINPACK ANDA!! FREE POSTAGE KITA BAGI! .
.
.
Whatsapp atau Call shj  
*017 247 2769*  atau *019 288 3789*
BeautyFree
#beautysecret #beautyfree #bright #brightadvancedarganserum #arganoil #arganserum #arganbeautyfree #arganoilmalaysia #serumwajah #terlajaklaris #limitededition #readystok #breakout #klfw #rayakorban #letsgo #letscantik #flawless #spa #jalanjalan #foodhunter #shaklee #viral #trending #bareface #skincareroutine #skincare #healthyskin #healthylifestyles
Bright | AdvancedArganSerum - @beautyfree_arganserum Instagram Profile - inst4gram.com
beautyfree_arganserum
0

[Haaa TEPOK! MINYAK ARGAN TIRUAN ‼️] . . Haaa! Ni cheq nak habaq mai naaa... BERHATI-HATI kalau awak pakai skincare tu memang cepat je putih‍. tapi kita tak tahu kesannya lepas kita stop pakai kan? Bahaya uolss ‼️Epplausssss~ . . . MEH KITA BAGITA

Pavilion KL
Renew La vie is not only a hair salon, it’s an experience
*
**
***
***
**
*
*
*
#Extensions #Makeup #Bridal #Flawless #Romantic #Natural #Daytonabeach #newsmyrna #portorange #ormond
Soporia Inc - @renewlavie Instagram Profile - inst4gram.com
renewlavie
1

Renew La vie is not only a hair salon, it’s an experience * ** *** *** ** * * * #extensions #makeup #bridal #flawless #romantic #natural #daytonabeach #newsmyrna #portorange #ormond

Comments

@glitterglow_247 Wonderful hunny ❤️keep it up

SERUM HAPUS JERAWAT & PARUT
.
Nak kulit glow tanpa jerawat.? dan kekal sihat sepanjang hari tanpa guna sebarang make up.?
.
Klik wasap untuk diskaun>>> 013-9846100
.
#flawless #glowing #glowglowing #kecutkanjerawat #putihglowing #putihgebu #putihkulit #putihsihat #kulitputihgebu #kulitcerah #kulithaluslicin #kulitglowing #kulitlicin #kulitcantikgebu #putihkankulit #susumaaez #serummurah #serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumputih #serumglowing #kulitflawless #parutberlubang #parutjerawat #paruthilang #jerawathilang #jerawatmuka #jerawatbatu #kecutjerawat
JERAWAT/GEBU/KUSAM/GLOWING - @magical_serum_extra_vitamin_c Instagram Profile - inst4gram.com
magical_serum_extra_vitamin_c
0

SERUM HAPUS JERAWAT & PARUT . Nak kulit glow tanpa jerawat.? dan kekal sihat sepanjang hari tanpa guna sebarang make up.? . Klik wasap untuk diskaun>>> 013-9846100 . #flawless #glowing #glowglowing #kecutkanjerawat #putihglowing #putihgebu #putihkuli

SERUM HAPUS JERAWAT & PARUT
.
Nak kulit glow tanpa jerawat.? dan kekal sihat sepanjang hari tanpa guna sebarang make up.?
.
Klik wasap untuk diskaun>>> 013-9846100
.
#flawless #glowing #glowglowing #kecutkanjerawat #putihglowing #putihgebu #putihkulit #putihsihat #kulitputihgebu #kulitcerah #kulithaluslicin #kulitglowing #kulitlicin #kulitcantikgebu #putihkankulit #susumaaez #serummurah #serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumputih #serumglowing #kulitflawless #parutberlubang #parutjerawat #paruthilang #jerawathilang #jerawatmuka #jerawatbatu #kecutjerawat
JERAWAT-JERAGAT-PARUT-GEBU - @ubat_jerawat Instagram Profile - inst4gram.com
ubat_jerawat
0

SERUM HAPUS JERAWAT & PARUT . Nak kulit glow tanpa jerawat.? dan kekal sihat sepanjang hari tanpa guna sebarang make up.? . Klik wasap untuk diskaun>>> 013-9846100 . #flawless #glowing #glowglowing #kecutkanjerawat #putihglowing #putihgebu #putihkuli

my seobaby looks so pretty 
「***」
idol — girls’ generation seohyun
female idol pics - @kgirlpix Instagram Profile - inst4gram.com
kgirlpix
2

my seobaby looks so pretty 「***」 idol — girls’ generation seohyun

Comments

@kgirlpix 💗

@kgirlpix @kgirlpix #kpop #snsd #girlsgeneration #seohyun #kdrama #pretty #beautiful #beauty #perfect #flawless #girlgroup #girl #girls #girlgroups #korea #korean #koreangirl #selfie #gaintrick #f4f #lol #funny #tumblr #meme #memes #ulzzang

SERUM HAPUS JERAWAT & PARUT
.
Nak kulit glow tanpa jerawat.? dan kekal sihat sepanjang hari tanpa guna sebarang make up.?
.
Klik wasap untuk diskaun>>> 013-9846100
.
#flawless #glowing #glowglowing #kecutkanjerawat #putihglowing #putihgebu #putihkulit #putihsihat #kulitputihgebu #kulitcerah #kulithaluslicin #kulitglowing #kulitlicin #kulitcantikgebu #putihkankulit #susumaaez #serummurah #serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumputih #serumglowing #kulitflawless #parutberlubang #parutjerawat #paruthilang #jerawathilang #jerawatmuka #jerawatbatu #kecutjerawat
JERAWAT/PARUT/CANTIK/GEBU - @amiera.beauty Instagram Profile - inst4gram.com
amiera.beauty
0

SERUM HAPUS JERAWAT & PARUT . Nak kulit glow tanpa jerawat.? dan kekal sihat sepanjang hari tanpa guna sebarang make up.? . Klik wasap untuk diskaun>>> 013-9846100 . #flawless #glowing #glowglowing #kecutkanjerawat #putihglowing #putihgebu #putihkuli

If I paint the bottom of my shoes does happiness only cost $75? #7rings
𝕊𝕥𝕖𝕡𝕙𝕒𝕟𝕚𝕖 𝔸𝕝𝕪𝕫𝕒 - @stephaniealyza Instagram Profile - inst4gram.com
stephaniealyza
5

If I paint the bottom of my shoes does happiness only cost $75? #7rings

Comments

@stephaniealyza @trulynessa89 THANK YOOOOU!!! lol shoulda seen the struggle with this wig though

@trulynessa89 @stephaniealyza no way?! You would have never known, you flawless 😍

This Sparkling masterpiece of a balloon sends me over The top with Joy , book your next Balloon experience  with @Rjzworldevents ..Prom specials coming soon #glitter #glitterballoons #glitterballoons #pink #black #pinkballoons #Pinkandblack #pinkandblackballoons #party #50thbirthdayparty #Balloons #Chic #Flawless #cute #blackballoons #Gce ##Rjzworldevents #love #Joy #50thbirthdayparty #organic #organicballoons #Organicballoongarland #assortedballons #balloonbouquets
Rjzworldevents - @rjzworldevents Instagram Profile - inst4gram.com
rjzworldevents
2

This Sparkling masterpiece of a balloon sends me over The top with Joy , book your next Balloon experience with @rjzworldevents ..Prom specials coming soon #glitter #glitterballoons #glitterballoons #pink #black #pinkballoons #pinkandblack #pinkandb

Comments

@goldencreativeevents 💞💞💞💞💞

@rjzworldevents @goldencreativeevents 😁😘

Birthday Beauty 

This gorgeous client of mine has made some serious progress with her skin! 
Suffering from severe acne breakouts we’ve been combining salon treatments such as hydrabrasion and glycolic peels to help fight the bacteria that is causing the infection and inflammation, paired with the correct home care and the results have been AMAZING!
.
.
.
.
.
#skinprep #skingoals #acnetreatment #asapskincare #beauty #magill #adelaide #hydrabrasion #microdermabrasion #chemicalpeel #antiagingfacials #clearskin #breakoutfree #acnefree #birthday #birthdayprep #face #facial #makeup #tan #theskinspa #naturalskincare #mineralmakeup #flawless
The Skin Spa - @theskinspa_ Instagram Profile - inst4gram.com
theskinspa_
0

Birthday Beauty This gorgeous client of mine has made some serious progress with her skin! Suffering from severe acne breakouts we’ve been combining salon treatments such as hydrabrasion and glycolic peels to help fight the bacteria that is causin

The Skin Spa
Дорогие красотки , как вам геометрия на ногтях?
****
Оцените от -10 до 10.
Если нравится, ставь смайлы , ,  и пр.
Если не нравится, ставь смайлы , ,  и др.
Отмечай подруг.   
Отмечай тех, кому нужен такой маникюр.  ⤵️
*
*
*
#opi #lovelovelove #mylook #branco #naturelovers #funday #flawless #detail #moodygrams #маникюрвладивосток #ногтивладивосток #lovelife #sundays #timeless #instanails #essie #loves #lover #владивосток #мысливслух #happytime #happyday #rosa #amazingday #essie #goodtime #goodday #monents #vscorussia
МАКИЯЖ❤️МАНИКЮР❤️ПРИЧЁСКИ - @_you_krasotka_ Instagram Profile - inst4gram.com
_you_krasotka_
0

Дорогие красотки , как вам геометрия на ногтях? **** Оцените от -10 до 10. Если нравится, ставь смайлы , , и пр. Если не нравится, ставь смайлы , , и др. Отмечай подруг. Отмечай тех, кому нужен такой маникюр. ⤵️ * * * #opi #lovelovelove #mylook

Vladivostok, Russia
#TransformationTuesday goes to this beauty. The top is before, middle is right after her first session with me and bottom is right after her follow up. >>Slide for more angles. #browsbyGaby #microblading
Gabrielle Raguso - @gaby_raguso Instagram Profile - inst4gram.com
gaby_raguso
13

#transformationtuesday goes to this beauty. The top is before, middle is right after her first session with me and bottom is right after her follow up. >>Slide for more angles. #browsbygaby #microblading

The MedSpa at Northwestern Specialists in Plastic Surgery
Comments

@gaby_raguso @chicagoloop_chic no I do NOT shave any brows ever. This was how she arrived for her appointment and I added strokes where I knew her hair would grow in. I never remove hair until the middle or end of the process, I never shave it and I consult with each client before. 💕

@gaby_raguso . . . . . #girlboss #beauty #beautyindustry #chicagomedspa #medspa #medispa #medicalspa #chicago #microbladingchicago #chicagobrows #chicagophoto #eyebrows #spm #semipermanentmakeup #hairstrokes #brunette #browneyes #beforeandafter #nofilter #girlpower #lovemyjob #dreamjob #flawless

When you don't need to called your Bff to match with her birthday dress and we also swapped our wigs color ... 14yrs of friendship  Happy anniversary my love!
.
.
#FriendshipGoals#Matching#AllBlack#Outfits#Haircolor#Bff#Besties#Birthdaygirl#ILoveYou#Onfleek#Homegirl#Blessed#Sexygal#Gay#Gayboy#Gaydude#Instagay#Mtl#Nightout#Birthdaybash#NoNewFriends#Asianbabe#Flawless#Queen#Blonde#Pink#Blackpink#Fashionova#Novababe
🌟DARA🌟 - @yellowbitchez Instagram Profile - inst4gram.com
yellowbitchez
9

When you don't need to called your Bff to match with her birthday dress and we also swapped our wigs color ... 14yrs of friendship Happy anniversary my love! . . #friendshipgoals #matching #allblack #outfits #haircolor #bff #besties #birthdaygirl #iloveyou #

MISS WONG
Comments

@blackpink___stay Follow me please ❤ 💕

@joeklaerich 👌