#gugurnyabungacinta
Advertisement
Tiada ternilai kasih syg mak pada diri ini.. disaat mak skit hidup ini rasa tak macam dulu.. Nak cerita dri sekolah smpi lah dh bekerja mak tetap bekal kn makanan utk pergi ke keje.. tpi kini tak lagi sbb mak dh tak sekuat dulu di sebabkan skit di buat org. tapi tak apa khifarah Allah Ada dan benar.. harap mak sihat seperti dulu

cover by @afiffsola sbb nyanyian dia smpi ke hati.

#laksamana #gugurnyabungacinta #coverterbaik
#lovemymom
#abesolaterbaik
#malaysiancover
Mohamad Raziff - @mraziffabu Instagram Profile - inst4gram.com
mraziffabu
15

Tiada ternilai kasih syg mak pada diri ini.. disaat mak skit hidup ini rasa tak macam dulu.. Nak cerita dri sekolah smpi lah dh bekerja mak tetap bekal kn makanan utk pergi ke keje.. tpi kini tak lagi sbb mak dh tak sekuat dulu di sebabkan skit di bu

Bahau
Comments

@mraziffabu @nurhazirahmulop insyallah aminn tq 😊

@nurhazirahmulop @mraziffabu most wlcm en. razif 💪

#Repost @dan_lemm0n (@get_repost)
・・・
Ptg2 niy layan lagu lejen 90an dlu bosku. Nk sweatshirt mcm sy pakai niy boleh lah usya2 ig @dan_lemon_bundle hehe. Try marketing mcm niy pulak, bg muka lah sikit malu ape bosku huhu .
.
#danlemonbundle
#laksamana
#gugurnyabungacinta
HARGA SWEATSHIRT BERMULA RM10😘 - @dan_lemon_bundle Instagram Profile - inst4gram.com
dan_lemon_bundle
0

#repost @dan_lemm0n (@get_repost ) ・・・ Ptg2 niy layan lagu lejen 90an dlu bosku. Nk sweatshirt mcm sy pakai niy boleh lah usya2 ig @dan_lemon_bundle hehe. Try marketing mcm niy pulak, bg muka lah sikit malu ape bosku huhu . . #danlemonbundle #laksaman

Gugurnya Bunga Cinta // @nizamlaksamana3011 . Sy slah satu my fav song . Dgr bnyk kali pn tk bosan. •
#herrybikincover #nizamlaksamana #gugurnyabungacinta #malaysiancover #smuleindonesia #smulekaraoke #smulemalaysia #af2019 #koklanas #igers #lagumelayu #likeforlike #followforfollow #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #follow4followback #smulesing #malaycover
Amirul Hezry 🇲🇾 - @amirulhezry Instagram Profile - inst4gram.com
amirulhezry
6

Gugurnya Bunga Cinta // @nizamlaksamana3011 . Sy slah satu my fav song . Dgr bnyk kali pn tk bosan. • #herrybikincover #nizamlaksamana #gugurnyabungacinta #malaysiancover #smuleindonesia #smulekaraoke #smulemalaysia #af2019 #koklanas #igers #lagumela

Comments

@amirulhezry @nizamlaksamana3011 tq bang 😁 next lagu curang plak hehe 😂🙌

@chenongilah_kbe 🙊👍@amirulhezry

tengok zaim cover lagu ni masa mentor 7 mantap,kita pun nak cuba cover jugak,,🤣
#gugurnyabungacinta#laksamana
mr.syahir91 - @mr.syahir91 Instagram Profile - inst4gram.com
mr.syahir91
1

tengok zaim cover lagu ni masa mentor 7 mantap,kita pun nak cuba cover jugak,,🤣 #gugurnyabungacinta #laksamana

Comments

@herbalhalal.bandung 😊

Santai petang dengan big2 brother.. Nizam Laksamana.. baggio Damasutra dan Gmie Screen...
#gugurnyabungacinta
#umpamamimpidalammimpi
#kaukesayanganku
nazarrudinabuzamil - @tengkumahkotajawa Instagram Profile - inst4gram.com
tengkumahkotajawa
0

Santai petang dengan big2 brother.. Nizam Laksamana.. baggio Damasutra dan Gmie Screen... #gugurnyabungacinta #umpamamimpidalammimpi #kaukesayanganku

Advertisement
Alhamdulillah ️
.
.
#Repost @ianzfaris_jankovic with @get_repost
・・・
#throwback pertemuan secara spontan... Di #AyamGolekBaling #AGoBa @abangblack_corner2... Bersama abg legend @nizamlaksamana3011 #gugurnyabungacinta, yg sgt peramah dan kaya dgn senyuman 
artis indonesia
@dianachora.official #merindumu
yang masih #syantek... 
Serta artis muda @izzmadharun #BisaPertama #izzmadharunEmpire #IkonRevolusiUsahawan #AdonysMagical #refreshingMist #all4one produk #MesraSolat .
.
#merindumudianachora #bisapertamaizzmadharun #indonesian #malaysian #silaturahmiituindah #singer #actress #actor .
.
.
@faridah_habsyi @tuteng_zm @jebat_suhairi @strophonic @wanano.real @tanahberisfilmproduction @dianijan @tianliem.official
Dianachora.official(Dike REAL) - @dianachora.official Instagram Profile - inst4gram.com
dianachora.official
8

Alhamdulillah ️ . . #repost @ianzfaris_jankovic with @get_repost ・・・ #throwback pertemuan secara spontan... Di #ayamgolekbaling #agoba @abangblack_corner2... Bersama abg legend @nizamlaksamana3011 #gugurnyabungacinta , yg sgt peramah dan kaya dgn seny

Comments

@shampoo_serum_rambut_gugur nice ig

#throwback pertemuan secara spontan... Di #AyamGolekBaling #AGoBa @abangblack_corner2... Bersama abg legend @nizamlaksamana3011 #gugurnyabungacinta, yg sgt peramah dan kaya dgn senyuman 
artis indonesia
@dianachora.official #merindumu
yang masih #syantek... 
Serta artis muda @izzmadharun #BisaPertama #izzmadharunEmpire #IkonRevolusiUsahawan #AdonysMagical #refreshingMist #all4one produk #MesraSolat

#singer #songwriter #actor #actorslife #musiclover #musicinstagram #smule #smulecover #smulemalaysia #tikTok #Challenger
ianzfaris-Events+BrandingComms - @ianzfaris_jankovic Instagram Profile - inst4gram.com
ianzfaris_jankovic
8

#throwback pertemuan secara spontan... Di #ayamgolekbaling #agoba @abangblack_corner2... Bersama abg legend @nizamlaksamana3011 #gugurnyabungacinta , yg sgt peramah dan kaya dgn senyuman artis indonesia @dianachora.official #merindumu yang masih #sya

Abang Black Corner
Comments

@dianachora.official @ianzfaris_jankovic judul lagu paporiiitttttt 😍😍😍😂😂😂

@ianzfaris_jankovic @dianachora.official 🤩🤩🤩👋👋👋

Advertisement
#gugurnyabungacinta
shaiful_shariffuldin - @shaiful_shariffuldin Instagram Profile - inst4gram.com
shaiful_shariffuldin
2

#gugurnyabungacinta

Comments

@ieja_ahmad1801 Knp tue...😢

@shaiful_shariffuldin @ieja_ahmad1801 xde apa...sesajer jer...tgk tv...

Aduhhhhh.. seronoknya setiap kali jumpa Otai Rock Legenda nie..dapat dengar suara free.. terpukau telinga kami semua..semua layan nyanyi bait bait lagu popular beliau.Terima Kasih Abang Nizam sudi menghiburkan Exco Seniman di Malam Dinner Penutup bagi tahun 2018 Persatuan Seniman Malaysia yang ditaja oleh Ayam Golek Baling dan juga Mama Ziah Harun.
#GugurnyaBungaCinta
#Curang
Rena Tan II - @renatan7070 Instagram Profile - inst4gram.com
renatan7070
0

Aduhhhhh.. seronoknya setiap kali jumpa Otai Rock Legenda nie..dapat dengar suara free.. terpukau telinga kami semua..semua layan nyanyi bait bait lagu popular beliau.Terima Kasih Abang Nizam sudi menghiburkan Exco Seniman di Malam Dinner Penutup bag

Ayam Golek Abang Black
Izinkan aku sayang
Merinduimu selalu
Biar bergetar nalurimu
Walau berkali kau membenci
Cintaku takkan hilang
#throwback sebelum jd artis...
⏩Suara maintain sampai sekarang..
Admin dah top up berapa lapis filter daa... Video kelam jgk... Gud nite.. pejam mata..layannn..
⏩T.kasih tuan video yg sudi share @raja_m_zulfikar
.
#gugurnyabungacinta
. . . . . . 
#syafiqfarhain  #syafiqfarhainfc #sffc #sayangmaafkanaku
#topmalayartist #artispopular
#bigstage2018  #bbnu
#dominasibbnu #artismalaysia #selebritimalaysia #topcover
#teamsyafiqfarhain #akujatuhcinta 
#gengsyafiqfarhain #kamarhati
#abangbomba #saleem #akujatuhcintabysyafiqfarhain #kamarhatisyafiqfarhain
TEAM SYAFIQ FARHAIN - @ir.farhan88 Instagram Profile - inst4gram.com
ir.farhan88
50

Izinkan aku sayang Merinduimu selalu Biar bergetar nalurimu Walau berkali kau membenci Cintaku takkan hilang #throwback sebelum jd artis... ⏩Suara maintain sampai sekarang.. Admin dah top up berapa lapis filter daa... Video kelam jgk... Gud nite.. pe

Comments

@nhudasamad Masa ni berapa tahun? Kurusnya on diet ker? Padanlah rajin praktis bt suaranya sempurna phayatan baik dpt menyèntuh perasaan org susah nk dgr sumbang nyaring jelas padu, all the best to you! 😻😻😻

@shamil_shaidin Ryk jah mne..kite..foloe jerr

30|Nov|2018 - Royale Chulan, Seremban. .
The Potai’s Team 019-6496396 Booking .
.
#potaiseventmanagement 
#pasystem #lighting #mcp #photoghrapher #eventsetup #annualdinner #emcee #dancers #retronight2018 .
.
#artismalaysia 
@azlee_senario  @wangegau.official  @ismaliza_tanty  @reyhana_han  @nizamlaksamana3011 
@thepotais #Band #thepotaisdancers .
.
#liveband #livemusic #liveperformance
@nizamlaksamana3011 and @thepotais #gugurnyabungacinta
ThePotai'sBand - @thepotaisband Instagram Profile - inst4gram.com
thepotaisband
0

30|Nov|2018 - Royale Chulan, Seremban. . The Potai’s Team 019-6496396 Booking . . #potaiseventmanagement #pasystem #lighting #mcp #photoghrapher #eventsetup #annualdinner #emcee #dancers #retronight2018 . . #artismalaysia @azlee_senario @wangegau.

Royale Chulan Seremban
Izinkan aku sayang  Menyentuh perasaan mu  Biar gelora cinta semalam  Izinkan aku sayang  Merindui mu selalu  Biar bergetar naluri mu  #GugurnyaBungaCinta

Salam Ulangtahun Ke 51thn
 Bro Nizam Laksamana  Muga sihat selalu  Murah rezekinya  Bahgia disisi famili tersayang  Dan sentiasa didalam  Lindungan rahmat Illahi  In Syaa Allah Aamiin @nizamlaksamana3011
ZaiWahidRainie - @zaiwahid Instagram Profile - inst4gram.com
zaiwahid
2

Izinkan aku sayang Menyentuh perasaan mu Biar gelora cinta semalam Izinkan aku sayang Merindui mu selalu Biar bergetar naluri mu #gugurnyabungacinta Salam Ulangtahun Ke 51thn Bro Nizam Laksamana Muga sihat selalu Murah rezekinya Bahgia dis

Comments

@nizamlaksamana3011 Terimakasih @zaiwahid atas ucapan dan doa. Aamiin.

@zaiwahid Sama2 Bro @nizamlaksamana3011 ❤️

Personaliti Hujung Minggu... Kelantan FM,  9.15 malam... Crito kito ore klate... Jom layan,  bersama abg Nizam Laksamana....  #GugurnyaBungaCinta
#PersonalitiHujungMinggu
#Cekok
azidi_abdullah - @zidi_kelantanfm Instagram Profile - inst4gram.com
zidi_kelantanfm
0

Personaliti Hujung Minggu... Kelantan FM, 9.15 malam... Crito kito ore klate... Jom layan, bersama abg Nizam Laksamana.... #gugurnyabungacinta #personalitihujungminggu #cekok

Kelantan Fm Kota Bharu Kelantan
The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain...
Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana
#uhbtravelandtour
#gugurnyabungacinta
Ustaz Haslin Baharim (UHB) - @usthaslinbollywood Instagram Profile - inst4gram.com
usthaslinbollywood
5

The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain... Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana #uhbtravelandtour #gugurnyabungacinta

RSMY CHeeSe NaN TerBaikkk
Comments

@herbalstore.bodyslim2 Salam Uolls, Nak kurus dlam 10 hari sahje? xperlu senam dan tahan lapar pun boleh kurus.! Best kaan? jum follow insta kita or ws +60 11-5151 7949

@six4baxstralz7 ❤️

The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain...
Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana
#uhbtravelandtour
#gugurnyabungacinta
Huzaifah Ibnu Haslin (Along) - @huzaifah_haslin Instagram Profile - inst4gram.com
huzaifah_haslin
4

The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain... Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana #uhbtravelandtour #gugurnyabungacinta

RSMY Best Cheese Naan
Comments

@nazarul kat kodian je

@handbag.online.shop 💟💟💟

#Repost @teamsitinordiana__mentor7
• • • • •
Dengar cerita masa sidang akhbar dan memperkenalkan bakal protege ramai pula kata pilihan #mentorNana
tak tepat, tapi bila dengar full, zaaim bawa lagu #gugurnyabungacinta ramai orang puji @zaaim_mentor7 . Suara dia Power . oklah memang tak boleh nak kata apa sebab suara dia power lah dia terpilih jadi protege #mentorNana .
.
Good Luck @zaaim_mentor7 untuk minggu ini,elakkan kesilapan.
.
.
MANEHH... .
.
.
mentor : @sitinordiana
Protege : @zaaim_mentor7
Fans Club : @zaaimmentor7_fclub
.
.
#mentor7
#teamsitinordiana 
#teamcomel
#zaaimMentor7
#teammentornana
Zaaimmentor7_fclub - @zaaimmentor7_fclub Instagram Profile - inst4gram.com
zaaimmentor7_fclub
0

#repost @teamsitinordiana__mentor7 • • • • • Dengar cerita masa sidang akhbar dan memperkenalkan bakal protege ramai pula kata pilihan #mentornana tak tepat, tapi bila dengar full, zaaim bawa lagu #gugurnyabungacinta ramai orang puji @zaaim_mentor7 .

Dengar cerita masa sidang akhbar dan memperkenalkan bakal protege ramai pula kata pilihan #mentorNana
tak tepat, tapi bila dengar full, zaaim bawa lagu #gugurnyabungacinta ramai orang puji @zaaim_mentor7 . Suara dia Power . oklah memang tak boleh nak kata apa sebab suara dia power lah dia terpilih jadi protege #mentorNana .
.
Good Luck @zaaim_mentor7 untuk minggu ini,elakkan kesilapan.
.
.
MANEHH... .
.
.
mentor : @sitinordiana
Protege : @zaaim_mentor7
Fans Club : @zaaimmentor7_fclub
.
.
#mentor7
#teamsitinordiana 
#teamcomel
#zaaimMentor7
#teammentornana
teamMentorNana_mentor7 - @teamsitinordiana__mentor7 Instagram Profile - inst4gram.com
teamsitinordiana__mentor7
0

Dengar cerita masa sidang akhbar dan memperkenalkan bakal protege ramai pula kata pilihan #mentornana tak tepat, tapi bila dengar full, zaaim bawa lagu #gugurnyabungacinta ramai orang puji @zaaim_mentor7 . Suara dia Power . oklah memang tak boleh nak

Pukulan orang utara alor setar kedah..gugurnya bunga cinta padu habaq hang 
Bukan sekadar BBNU! . Ok ke tak? .
 Gugurnya Bunga Cinta by Zaaim .
.
.
© TV3 Malaysia .
.
.
.
#gugurnyabungacinta #zaaim #zaaimmentor7 #teamzaaim #zaaimfans #sitinordiana #sitinordianafans #teamnana #mentor2018 #
نور شهيداريه بنت ابدول راشهد - @qasihsuchi Instagram Profile - inst4gram.com
qasihsuchi
0

Pukulan orang utara alor setar kedah..gugurnya bunga cinta padu habaq hang Bukan sekadar BBNU! . Ok ke tak? . Gugurnya Bunga Cinta by Zaaim . . . © TV3 Malaysia . . . . #gugurnyabungacinta #zaaim #zaaimmentor7 #teamzaaim #zaaimfans #sitinordiana #s

“Manusia akan mulai menghargai apabila sesuatu itu sudah tiada,tapi malang sekali sudah terlambat kerana selalunya yang pergi takkan datang kembali”
#gugurnyabungacinta
#jentikanhati 
#nasihatuntuksemua
#hatikecai 
#muka_tak_hensem 
#budakjahat
φЅзмџг_Мзяанφ - @fre3kzzzz Instagram Profile - inst4gram.com
fre3kzzzz
0

“Manusia akan mulai menghargai apabila sesuatu itu sudah tiada,tapi malang sekali sudah terlambat kerana selalunya yang pergi takkan datang kembali” #gugurnyabungacinta #jentikanhati #nasihatuntuksemua #hatikecai #muka_tak_hensem #budakjahat

Stadium MPS,Selayang
#gugurnyabungacinta #covermalaysia
ase_mugen - @ase_mugen Instagram Profile - inst4gram.com
ase_mugen
15

#gugurnyabungacinta #covermalaysia

Comments

@ase_mugen @tuan_asraff rindu bosskurrr🤣

@aimanrosdi_98 @ase_mugen tekk hihihi. My idol

Gugurnya Bunga Cinta
Laksamana .
30.10.2018
Live ig Khai Bahar semalam.. Jom layan..
Maaf video tk memuaskn bnyk edit.. #gugurnyabungacinta 
#khaibaharsupporters 
#khaibahar
ummie ima kbe - @ummie_ima_kbe Instagram Profile - inst4gram.com
ummie_ima_kbe
1

Gugurnya Bunga Cinta Laksamana . 30.10.2018 Live ig Khai Bahar semalam.. Jom layan.. Maaf video tk memuaskn bnyk edit.. #gugurnyabungacinta #khaibaharsupporters #khaibahar

Comments

@abhana61 ⓜⓐⓝⓣⓐⓟ ⓛⓐ

Izinkan aku sayang #Repost @petai_kbe(@repost_via_instant) #gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai
afida_92_kbe - @afida_kb94 Instagram Profile - inst4gram.com
afida_kb94
0

Izinkan aku sayang #repost @petai_kbe (@repost_via_instant ) #gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai

#gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai #Repost @petai_kbe
Hayatunisyah - @hayatunisyah Instagram Profile - inst4gram.com
hayatunisyah
0

#gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai #repost @petai_kbe

ANDAINYA KAU PERGI
GUGURLAH BUNGA CINTA..
#malaysiancover 
#gugurnyabungacinta 
#lagumalaysia 
#pentasgegardeeja 
#coverlagu
Mohd Zuki - @zuki_83 Instagram Profile - inst4gram.com
zuki_83
8

ANDAINYA KAU PERGI GUGURLAH BUNGA CINTA.. #malaysiancover #gugurnyabungacinta #lagumalaysia #pentasgegardeeja #coverlagu

Comments

@zuki_83 @kimiedyah65 tmekasih..

@zuki_83 @saril_17 laksamana

Akan ku bawa rindu ini sampai bila-bila. Walau berkali kau memberi cintaku takkan hilang.. chewah.. .

Tinggi sey lagu ni.. hahaha.. .

Amacam, boleh masuk #icanseeyourvoicemalaysia sebab movement mulut dan suara cam lain kan hahaha.. .

Dengar guna headphone hokey.

#masterlatifcom #gugurnyabungacinta #smule #smulemalaysian #smulemalaysia #youtubemalaysia #youtubermalaysia #videocreator #contentcreator #malaysianyoutuber #malaysianvlogger #malaysianblogger #blogger #vlogger #smuler #malaysiacover #covermalaysia #lagumelayu
MasterLatif.com - @masterlatifcom Instagram Profile - inst4gram.com
masterlatifcom
3

Akan ku bawa rindu ini sampai bila-bila. Walau berkali kau memberi cintaku takkan hilang.. chewah.. . Tinggi sey lagu ni.. hahaha.. . Amacam, boleh masuk #icanseeyourvoicemalaysia sebab movement mulut dan suara cam lain kan hahaha.. . Dengar guna

Comments

@masterlatifcom @just.sing.it.official thanks 👌

@nursastore 💐💐

#nizamlaksamana 
#gugurnyabungacinta
Amirul Shafiq - @mirul_wniy Instagram Profile - inst4gram.com
mirul_wniy
0

#nizamlaksamana #gugurnyabungacinta

Bukit Mertajam Mall In Penang
Terima kasih abg Nizam Laksmana,  bg tips utk adik shasha,  Bintang Kecil 2018.. Yg ada di kL,  buleh pakat2 gi deh.. Di MyTown,  Shopping Centre, Cheras,  Kuala Lumpur.. Khamis,  8.30 malam... Pertandingan Bintang Kecil 2018 Peringkat Semenanjung.. #gugurnyabungacinta
#Laksmana
#90an
#rocklegend
#rtm
#kelantanfm
azidi_abdullah - @zidi_kelantanfm Instagram Profile - inst4gram.com
zidi_kelantanfm
1

Terima kasih abg Nizam Laksmana, bg tips utk adik shasha, Bintang Kecil 2018.. Yg ada di kL, buleh pakat2 gi deh.. Di MyTown, Shopping Centre, Cheras, Kuala Lumpur.. Khamis, 8.30 malam... Pertandingan Bintang Kecil 2018 Peringkat Semenanjung..

Kuala Lumpur
Comments

@anakkelantan Kemas bossku 👍👍👍

 cepat2 sebarkan dan maklumkan pada kawan2...  Pertandingan Nyanyian Karaoke 
*Suara Anak Merdeka 2018* *Saringan*
~17 Ogos 2018 (Jumaat)~
~18 Ogos 2018 (Sabtu)~
~24 Ogos 2018 (Jumaat)~
~25 Ogos 2018 (Sabtu)~
31 Ogos 2018 (Jumaat) *masih dibuka!!!*
1 Sep 2018 (Sabtu) *masih dibuka!!!* *Semi Final*
8 Sep 2018 (Sabtu) *Final*
15 Sep 2018 (Sabtu) *Masa :* 8.30mlm *Terma & Syarat*
- warganegara
-Yuran = RM50/penyertaan
-peserta amatur (penyanyi dah recording album tidak dibenarkan)
-CD/VCD/minus one disediakan oleh peserta
-pakaian kemas dan bersesuaian serta tidak menjolok mata
-Tema: BEBAS (saringan)
-sistem carta pemarkahan 6 pusingan saringan
-20 Semi finalist mencari 12 finalist
-12 Finalist layak ke pusingan akhir mencari juara
-Segala keputusan juri dan penganjur adalah muktamad
-Penganjur berhak meminda syarat dan terma serta hari pertandingan.

Yuran = *RM50/penyertaan*

Sekretariat Pertandingan:
011-1147 2755 urusetia
014-729 3387 DJ Ray

Anjuran:
Kelab Belia Generasi Aktif

Kelolaan:
Gen X Pro Event
DJ Ray Apple Green Entertaiment

Penaja Lokasi:
RZ22 Cafe, Meru Klang

Penaja Utama:
Sate Warisan Wak Som

Rakan Penaja:
De SN Beauty
Ilham Haqeem Resources

#gugurnyabungacinta 
#laksamana
Gen X Pro - @gen.x.pro Instagram Profile - inst4gram.com
gen.x.pro
0

cepat2 sebarkan dan maklumkan pada kawan2... Pertandingan Nyanyian Karaoke *Suara Anak Merdeka 2018* *Saringan* ~17 Ogos 2018 (Jumaat)~ ~18 Ogos 2018 (Sabtu)~ ~24 Ogos 2018 (Jumaat)~ ~25 Ogos 2018 (Sabtu)~ 31 Ogos 2018 (Jumaat) *masih dibuka!!!* 1

Lebih 30 tahun tak jumpa @nizamlaksamana3011.Dulu sama sama melepak di Pasar Seni Central Market. Semalam dipertemukan di Festival Seni Budaya Selangor di Stadium Malawati, Shah Alam.
#kawanlama 
#pasarseni 
#gugurnyabungacinta 
#laksamana
Zulkifli Ismail - @aktorzulkifli Instagram Profile - inst4gram.com
aktorzulkifli
3

Lebih 30 tahun tak jumpa @nizamlaksamana3011.dulu sama sama melepak di Pasar Seni Central Market. Semalam dipertemukan di Festival Seni Budaya Selangor di Stadium Malawati, Shah Alam. #kawanlama #pasarseni #gugurnyabungacinta #laksamana

Stadium Melawati Shah Alam
Comments

@zohairi78 👥👏👏👏👍

@nurziellafakri Alhamdulillah,ini di namakan jodoh rezeki pertemuan

Malam ni inshaAllah di Perkarangan Stadium Melawati Shah Alam. Festival Seni Budaya Selangor. Jam 8malam. 
#gugurnyabungacinta 
#RajukKekasih
Nizam Laksamana - @nizamlaksamana3011 Instagram Profile - inst4gram.com
nizamlaksamana3011
1

Malam ni inshaAllah di Perkarangan Stadium Melawati Shah Alam. Festival Seni Budaya Selangor. Jam 8malam. #gugurnyabungacinta #rajukkekasih

Comments

@rohanajalil asukkk @nizamlaksamana3011

 .. Walau berkali Kau membenci, cintaKu takkan hilang  -Jangan biarkan ia gugurnya sendiri  ; All time favourite song  #gugurnyabungacinta | #laksamana | #instasmule | #smuleSG | #HSHS | #smulevideo | #smuleofficial | #mLove_ | #musicisLife | #hanyasekadarhiburansahaja
× راسيده سهمين × - @momotlove._ Instagram Profile - inst4gram.com
momotlove._
0

" .. Walau berkali Kau membenci, cintaKu takkan hilang " -Jangan biarkan ia gugurnya sendiri ; All time favourite song #gugurnyabungacinta | #laksamana | #instasmule | #smulesg | #hshs | #smulevideo | #smuleofficial | #mlove_ | #musicislife | #hany

Asia/Singapore
Izinkan Aku Sayang... #haaatepuk #smule #gugurnyabungacinta #laksamana #promotedirisendiri #EisStory
Kimi - @eisstory Instagram Profile - inst4gram.com
eisstory
4

"Izinkan Aku Sayang..." #haaatepuk #smule #gugurnyabungacinta #laksamana #promotedirisendiri #eisstory

Comments

@mdhafizmosli @eisstory Hahahaha.... Lagu perit ni

@eisstory @mdhafizmosli 🤣🤣🤣🤣🤣


Izinkan aku sayang
Menyentuh perasaanmu
Biar gelora cinta semalam
Izinkan aku sayang
Merinduimu selalu
Biar bergetar nalurimu #gugurnyabungacinta wif abang @nizamlaksamana3011 #orkestraraya2018 #ORTM #orkestrartm
DJQQN_KLFM - @qasehquenadeeya Instagram Profile - inst4gram.com
qasehquenadeeya
2

"Izinkan aku sayang Menyentuh perasaanmu Biar gelora cinta semalam Izinkan aku sayang Merinduimu selalu Biar bergetar nalurimu" #gugurnyabungacinta wif abang @nizamlaksamana3011 #orkestraraya2018 #ortm #orkestrartm

Comments

@nizamlaksamana3011 Temkiu @qasehquenadeeya

@emcee_din_rasta Wowwwww...mcm prnah tgk😂

Izinkan aku sayang
Menyentuh perasaanmu
Biar gelora cinta semalam
Izinkan aku sayang
Merinduimu selalu
Biar bergetar nalurimu
Walau berkali kau membenci
Cintaku takkan hilang
Himpunkan semua kemaafan
Dengarkan oh! rintihan
Andainya kau pergi
Gugurlah bunga cinta
Terpadam mentari
Yang menyinar oh
Pulanglah oh! sayang
Kau ku nanti penuh pasti
Rintihan kecundang
Untukmu oh! sayang.. @nizamlaksamana3011

#spotify #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana
Muhammad Aidil Bin Azhar - @aidilazharofficial2019 Instagram Profile - inst4gram.com
aidilazharofficial2019
0

Izinkan aku sayang Menyentuh perasaanmu Biar gelora cinta semalam Izinkan aku sayang Merinduimu selalu Biar bergetar nalurimu Walau berkali kau membenci Cintaku takkan hilang Himpunkan semua kemaafan Dengarkan oh! rintihan Andainya kau pergi Gugurlah

senget sikit xpekan 
#GugurnyaBungaCinta
Aiman - @aiman_199i Instagram Profile - inst4gram.com
aiman_199i
0

senget sikit xpekan #gugurnyabungacinta

Terimakasih @ommaakira_official sudi backup saya secara akustik untuk lagu #RajukKekasih #gugurnyabungacinta untuk Carta Hits Thr Gegar Permata Pantai Timur petang tadi.
Nizam Laksamana - @nizamlaksamana3011 Instagram Profile - inst4gram.com
nizamlaksamana3011
1

Terimakasih @ommaakira_official sudi backup saya secara akustik untuk lagu #rajukkekasih #gugurnyabungacinta untuk Carta Hits Thr Gegar Permata Pantai Timur petang tadi.

Comments

@ommaakira_official Sama2 zam..Tmaksh jgk sudi pnggil saya utk bckup kamu..

Osah hebat abang @nizamlaksamana3011 ni. Nak poie berayo pun dio nyanyikan lagi.. #aidilfitri2018 #gugurnyabungacinta #laksamana
Amiruddin Karim - @amiruddin.karim Instagram Profile - inst4gram.com
amiruddin.karim
0

Osah hebat abang @nizamlaksamana3011 ni. Nak poie berayo pun dio nyanyikan lagi.. #aidilfitri2018 #gugurnyabungacinta #laksamana

Negeri Sembilan
Selamat Menyambut Hari Pekerja 2018...
WORK HARD & REST HARD...
Jom usha igs orang yg mempunyai 2 kerjaya mcm Syafiq Farhain..
Lagu background gugurnya bunga cinta (Laksamana) cover by Syafiq Farhain...
Bergetar naluri dengar..
. . . . . . . . . . .
#syafiqfarhain
#kamarhatisyafiqfarhain #labourday2018
#gugurnyabungacinta #singingfireman 
#abangbomba
TEAM SYAFIQ FARHAIN - @ir.farhan88 Instagram Profile - inst4gram.com
ir.farhan88
7

Selamat Menyambut Hari Pekerja 2018... WORK HARD & REST HARD... Jom usha igs orang yg mempunyai 2 kerjaya mcm Syafiq Farhain.. Lagu background gugurnya bunga cinta (Laksamana) cover by Syafiq Farhain... Bergetar naluri dengar.. . . . . . . . . . . .

Comments

@zainun6336 @ir.farhan88 Tak de Syafiq nyanyi lagi best... bab suara Syafiq unik..kb biasa -biasa je.. 🙅😁

@fieraaziem Wawww belanja lagu yee

life and stops immediately and fed so meaningful 
#gugurnyabungacinta #sakura #remmemberthismoment
Rizwan Ez'Wan - @rizwanezwan Instagram Profile - inst4gram.com
rizwanezwan
0

life and stops immediately and fed so meaningful #gugurnyabungacinta #sakura #remmemberthismoment

Izinkan Aku Sayang Menyentuh Perasaan mu 
#laksamana#gugurnyabungacinta#curang#bodybuilding#newerabodybuilder#polisdirajamalaysia#tegaptv#bodygoal
MUHAMMAD IZAIDI BIN MA'ZAIN - @izaidimusclesjr11 Instagram Profile - inst4gram.com
izaidimusclesjr11
3

Izinkan Aku Sayang Menyentuh Perasaan mu #laksamana #gugurnyabungacinta #curang #bodybuilding #newerabodybuilder #polisdirajamalaysia #tegaptv #bodygoal

Comments

@izaidimusclesjr11 @elevnshop harga cun..pape nnty sy roger

Bersama Idola Nizam Laksamana
#laksamana
#gugurnyabungacinta 
#rockers
Luqman Darus - @luqman_darus Instagram Profile - inst4gram.com
luqman_darus
4

Bersama Idola Nizam Laksamana #laksamana #gugurnyabungacinta #rockers

IOI City Tower, Putrajaya
Comments

@luqman_darus asyik dan mempersonakan persembahan @nizamlaksamana3011

@mhdain_90 😳

Lihatlah di langit sana
Mentari merah menyinar
Itulah diumpamakan
Satu pengorbananku.....
#NizamLaksamana #AkuAdalahMentarimu

#GugurnyaBungaCinta 
#Curang
#RadioKlasik
#MenggamitKenangan
#RockKapak
#90an
#AkuSuka
Aie Sarkase - @aiesarkase Instagram Profile - inst4gram.com
aiesarkase
0

Lihatlah di langit sana Mentari merah menyinar Itulah diumpamakan Satu pengorbananku..... #nizamlaksamana #akuadalahmentarimu #gugurnyabungacinta #curang #radioklasik #menggamitkenangan #rockkapak #90an #akusuka

Angkasapuri
Sebenarnya hatiku selalu mencintaimu. Hanya saja ku tak pernah mengatakan kepadamu.
Namun kini kau katakan cinta sudah terlambat :(
#biarkan_bunga_ini_layu 
#cinta_terlambat_dipelaminan
#gugurnyabungacinta
#hbr17lampung_metro 
#hbr17allzone
#hbr17indonesia
#kau_tercipta_bukan_untukku
#welovebeat
#beatmodifikasi
#hondaicon
#savepuremothai
#beatkarbuindonesia
#Savejomblobeat
Derma R. Givandra - @derma_givandra Instagram Profile - inst4gram.com
derma_givandra
0

Sebenarnya hatiku selalu mencintaimu. Hanya saja ku tak pernah mengatakan kepadamu. Namun kini kau katakan cinta sudah terlambat :( #biarkan_bunga_ini_layu #cinta_terlambat_dipelaminan #gugurnyabungacinta #hbr17lampung_metro #hbr17allzone #hbr17ind

masihkah ada lagi hari esok
#duniakejam 
#gugurnyabungacinta 
#rencanaallahlebihindah
khairul - @muhdkhairulnordin Instagram Profile - inst4gram.com
muhdkhairulnordin
2

masihkah ada lagi hari esok #duniakejam #gugurnyabungacinta #rencanaallahlebihindah

Comments

@citra_postnatal_care 👍

@muhdkhairulnordin @citra_postnatal_care tq

Layan slow rock malam ni.. Rock jiwang.. Siapa tahu apa tajuk lagu ni? 🤔 Nak dgr full cover ada kat youtube.. Guitarist: @ridhuanhashim

#PenghiburJalanan #SuaraJebat #RockKapak #Laksamana #GugurnyaBungaCinta #MalaysianCover #astrogempak #erafm #sinarfm #suriafm #thrgegar
Dak Roy - @ilham_mudzaffar Instagram Profile - inst4gram.com
ilham_mudzaffar
9

Layan slow rock malam ni.. Rock jiwang.. Siapa tahu apa tajuk lagu ni? 🤔 Nak dgr full cover ada kat youtube.. Guitarist: @ridhuanhashim #penghiburjalanan #suarajebat #rockkapak #laksamana #gugurnyabungacinta #malaysiancover #astrogempak #erafm #sina

Umbai
Comments

@ilham_mudzaffar @esy4._ thank you 👍

@esyasafia @ilham_mudzaffar ure welcome💛

Cover Lagu | Laksamana - Gugurnya Bunga Cinta  . Maaf Kalau Tak Sedap . Jom dengar Jangan lupa Komen  .
.
.
#smule#smulevip#smulemalaysian#lyriccover#gugurnyabungacinta#smulecover#smulemalay#hotfm#sinarfm#penyanyi#lagendone#lagendonefamilyday @smulemalaysian @smulemalay @lagendone_official @smulemalay1
Bismillah 💞 - @qhaidir_official Instagram Profile - inst4gram.com
qhaidir_official
16

Cover Lagu | Laksamana - Gugurnya Bunga Cinta . Maaf Kalau Tak Sedap . Jom dengar Jangan lupa Komen . . . #smule #smulevip #smulemalaysian #lyriccover #gugurnyabungacinta #smulecover #smulemalay #hotfm #sinarfm #penyanyi #lagendone #lagendonefamilyday @smulem

Smule Studioz
Comments

@officialhateyou__ Ingt tk @khaidrew HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂

@laarashay Sedapp 🤗

#gugurnyabungacinta #nizamlaksamana
#konti #klfm972 
#Repost @klfm97.2 (@get_repost)
・・・
Jom dengar #klkl #klklmelekat @nizamlaksamana3011
DJQQN_KLFM - @qasehquenadeeya Instagram Profile - inst4gram.com
qasehquenadeeya
4

#gugurnyabungacinta #nizamlaksamana #konti #klfm972 #repost @klfm97.2 (@get_repost ) ・・・ Jom dengar #klkl #klklmelekat @nizamlaksamana3011

Comments

@qasehquenadeeya @nizamlaksamana3011 welcome abang😊😊 tenkiu jugak ya sudi bertandang ke konti kami❤

@qasehquenadeeya @eeeyjaaaarosli.ej295 😉👍

MEMORI MELEKAT DI HATI DENGAN SENYUMAN BERSERI SERI DI KENANGAN LALU KL Bersama DJ Qaseh Que Nadeeya @qasehquenadeeya & DJ Zullastree@zullas333 Bermula 4.00 petang hingga 8.00 malam

JANGAN LUPA BUAT PILIHAN LAGU ANDA DI #KLKLSTARS
PUKUL 6.00 PETANG NANTI

PASTINYA DI RADIO NO.1 ORANG KL, KLFM 97.2 RENTAK INTERAKTIF KOTA @klfm97.2 #klfm972 #klklstars #klklmelekat #negarakusehatisejiwa #bangkitbersama #magicselfie

DENGAR JUGA MENERUSI RTM MOBILE ATAU DI KLFM.RTM.GOV.MY @rtm_malaysia #rtm Tqvm @upb_rtm

KLKL MELEKAT DI HATI DENGAN SENYUMAN BERSERI SERI
#specialthanks @nizamlaksamana #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana
DJQQN_KLFM - @qasehquenadeeya Instagram Profile - inst4gram.com
qasehquenadeeya
2

MEMORI MELEKAT DI HATI DENGAN SENYUMAN BERSERI SERI DI KENANGAN LALU KL Bersama DJ Qaseh Que Nadeeya @qasehquenadeeya & DJ Zullastree@zullas333 Bermula 4.00 petang hingga 8.00 malam JANGAN LUPA BUAT PILIHAN LAGU ANDA DI #klklstars PUKUL 6.00 PETANG

Comments

@eyjarosli_ Macam kenal.hehehe

@nizamlaksamana3011 Tqvm @qasehquenadeeya 😍😍@zullas3 @klfm97.2 Radio No 1 orang KL

#LiveUpdate Sementara kita tunggu pengumuman pemenang pertandingan karaoke #KarnivalOrangAsli2017, mari kita bersantai sebentar bersama salah seorang juri kita, penyanyi Nizam Laksamana dengan lagu keramatnya #GugurnyaBungaCinta.

Web: www.jakoa.gov.my
Facebook: Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (JAKOA) 
Instagram: @jakoamalaysia

#LiveKOA2017 #JAKOA #KKLW #MindOrder #KOA2017 #BikinRiuh #Hari2
jakoamalaysia - @jakoamalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
jakoamalaysia
0

#liveupdate Sementara kita tunggu pengumuman pemenang pertandingan karaoke #karnivalorangasli2017 , mari kita bersantai sebentar bersama salah seorang juri kita, penyanyi Nizam Laksamana dengan lagu keramatnya #gugurnyabungacinta . Web: www.jakoa.gov.

#LiveUpdate Penonton terkejut kerana saudara Tawi mara ke peringkat akhir. Tawi menyahut cabaran dengan lagu asal kumpulan Laksamana #GugurnyaBungaCinta dengan penuh bersemangat.

Web: www.jakoa.gov.my
Facebook: Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (JAKOA) 
Instagram: @jakoamalaysia

#LiveKOA2017 #JAKOA #KKLW #MindOrder #KarnivalOrangAsli2017 #KOA2017 #BikinRiuh #Hari2
jakoamalaysia - @jakoamalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
jakoamalaysia
0

#liveupdate Penonton terkejut kerana saudara Tawi mara ke peringkat akhir. Tawi menyahut cabaran dengan lagu asal kumpulan Laksamana #gugurnyabungacinta dengan penuh bersemangat. Web: www.jakoa.gov.my Facebook: Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (

Part two , #gugurnyabungacinta #laksamana #rockkapak #boybach #boybachcover #singing #karaoke #musiclover #smulemalaysia
Boy Bach - @boybach Instagram Profile - inst4gram.com
boybach
9

Part two , #gugurnyabungacinta #laksamana #rockkapak #boybach #boybachcover #singing #karaoke #musiclover #smulemalaysia

Comments

@nadhwa_raif @boybach aku lah yg panggil ko khai bahar tu...hahaha

@boybach @nadhwa_raif adehhh salah org tu 🤣🤣

Ptg td mood jiwang so abg payung lgu  putus chenta.part one #gugurnyabungacinta #laksamana #karaoke #singing #musiclover #malaysiasmule #rockkapak #boybachcover #boybach
Boy Bach - @boybach Instagram Profile - inst4gram.com
boybach
7

Ptg td mood jiwang so abg payung lgu putus chenta.part one #gugurnyabungacinta #laksamana #karaoke #singing #musiclover #malaysiasmule #rockkapak #boybachcover #boybach

Comments

@boybach @einalasenza oo ok bru paham,pending line slow😅😅😅🤣🤣🤣

@einalasenza @boybach sengal!

@nizamlaksamana3011 #GugurnyaBungaCinta #KonsertMestikaDKlasik anjuran @radioklasik #mohlaweh #KarnivalSehatiRTM @klfm97.2 #Kuantan #RTMMobile #myklik.rtm.gov.my
Leez Ibrahim - @leezklfm Instagram Profile - inst4gram.com
leezklfm
2

@nizamlaksamana3011 #gugurnyabungacinta #konsertmestikadklasik anjuran @radioklasik #mohlaweh #karnivalsehatirtm @klfm97.2 #kuantan #rtmmobile #myklik .rtm.gov.my

Serambi Teruntum Tanjung Lumpur
Comments

@nizamlaksamana3011 Terimakasih @leezklfm

@queen.of.mutiara Semoga dimurahkan rezeki :)

Kami bersama Vocalis Kumpulan Laksmana uncle Nizam di Jalan Peel opening Retro Station
#Gugurnyabungacinta
#curang
Facebook: Aiman Drummer - @aiman.drummer Instagram Profile - inst4gram.com
aiman.drummer
0

Kami bersama Vocalis Kumpulan Laksmana uncle Nizam di Jalan Peel opening Retro Station #gugurnyabungacinta #curang

Surat Cinta Series 
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
#GugurnyaBungaCinta 
#Laksamana 
#SuratCintaSeries
jdoublej - @jdoublej Instagram Profile - inst4gram.com
jdoublej
1

Surat Cinta Series °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° #gugurnyabungacinta #laksamana #suratcintaseries

Comments

@susulemakmanis Classic song!!

Alhamdulillah... Terasa la kurus sikit bila berdiri sebelah Nizam - vokalis kump Laksamana ni... #legasijebatadernyer #pencarianjuaramydinstarz2017 #mydinpulausebang #jalanjalancaripasal #liburhujungminggu #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana 
#jangankecamsaya #jebatXsalah #derhakaberdaulat
sifoo jebat - @jebatadernyer Instagram Profile - inst4gram.com
jebatadernyer
0

Alhamdulillah... Terasa la kurus sikit bila berdiri sebelah Nizam - vokalis kump Laksamana ni... #legasijebatadernyer #pencarianjuaramydinstarz2017 #mydinpulausebang #jalanjalancaripasal #liburhujungminggu #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana #jangan

#ezlyn+_RATU_cbiolzINC  #gugurnyabungacinta
#smulesg - @_ratu_cbiolzinc Instagram Profile - inst4gram.com
_ratu_cbiolzinc
0

#ezlyn +_RATU_cbiolzINC #gugurnyabungacinta

Asia/Singapore
Walau berkali Kau membenci  Cintaku takkan hilang Nothing like #malayrock #rok #gembeng stylings to end your 10 days 4 cities work trip on the drive to the airport #gugurnyabungacinta problem is I know 90% of the lyrics #innermat #rintihankecundang #laksmana
Ridzal Saat - @musicnerrd Instagram Profile - inst4gram.com
musicnerrd
0

Walau berkali Kau membenci Cintaku takkan hilang Nothing like #malayrock #rok #gembeng stylings to end your 10 days 4 cities work trip on the drive to the airport #gugurnyabungacinta problem is I know 90% of the lyrics #innermat #rintihankecundang #