#gugurnyabungacinta
Advertisement
30|Nov|2018 - Royale Chulan, Seremban. .
The Potai’s Team 019-6496396 Booking .
.
#potaiseventmanagement 
#pasystem #lighting #mcp #photoghrapher #eventsetup #annualdinner #emcee #dancers #retronight2018 .
.
#artismalaysia 
@azlee_senario  @wangegau.official  @ismaliza_tanty  @reyhana_han  @nizamlaksamana3011 
@thepotais #Band #thepotaisdancers .
.
#liveband #livemusic #liveperformance
@nizamlaksamana3011 and @thepotais #gugurnyabungacinta
ThePotai'S - @thepotais Instagram Profile - inst4gram.com
thepotais
0

30|Nov|2018 - Royale Chulan, Seremban. . The Potai’s Team 019-6496396 Booking . . #potaiseventmanagement #pasystem #lighting #mcp #photoghrapher #eventsetup #annualdinner #emcee #dancers #retronight2018 . . #artismalaysia @azlee_senario @wangegau.

Royale Chulan Seremban
Izinkan aku sayang  Menyentuh perasaan mu  Biar gelora cinta semalam  Izinkan aku sayang  Merindui mu selalu  Biar bergetar naluri mu  #GugurnyaBungaCinta

Salam Ulangtahun Ke 51thn
 Bro Nizam Laksamana  Muga sihat selalu  Murah rezekinya  Bahgia disisi famili tersayang  Dan sentiasa didalam  Lindungan rahmat Illahi  In Syaa Allah Aamiin @nizamlaksamana3011
ZaiWahid Gemini Rainie - @zaiwahid Instagram Profile - inst4gram.com
zaiwahid
2

Izinkan aku sayang Menyentuh perasaan mu Biar gelora cinta semalam Izinkan aku sayang Merindui mu selalu Biar bergetar naluri mu #gugurnyabungacinta Salam Ulangtahun Ke 51thn Bro Nizam Laksamana Muga sihat selalu Murah rezekinya Bahgia dis

Comments

@nizamlaksamana3011 Terimakasih @zaiwahid atas ucapan dan doa. Aamiin.

@zaiwahid Sama2 Bro @nizamlaksamana3011 ❤️

Personaliti Hujung Minggu... Kelantan FM,  9.15 malam... Crito kito ore klate... Jom layan,  bersama abg Nizam Laksamana....  #GugurnyaBungaCinta
#PersonalitiHujungMinggu
#Cekok
azidi_abdullah - @zidi_kelantanfm Instagram Profile - inst4gram.com
zidi_kelantanfm
0

Personaliti Hujung Minggu... Kelantan FM, 9.15 malam... Crito kito ore klate... Jom layan, bersama abg Nizam Laksamana.... #gugurnyabungacinta #personalitihujungminggu #cekok

Kelantan Fm Kota Bharu Kelantan
The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain...
Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana
#uhbtravelandtour
#gugurnyabungacinta
Ustaz Haslin Baharim (UHB) - @usthaslinbollywood Instagram Profile - inst4gram.com
usthaslinbollywood
5

The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain... Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana #uhbtravelandtour #gugurnyabungacinta

RSMY CHeeSe NaN TerBaikkk
Comments

@herbalstore.bodyslim2 Salam Uolls, Nak kurus dlam 10 hari sahje? xperlu senam dan tahan lapar pun boleh kurus.! Best kaan? jum follow insta kita or ws +60 11-5151 7949

@six4baxstralz7 ❤️

The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain...
Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana
#uhbtravelandtour
#gugurnyabungacinta
Huzaifah Ibnu Haslin (Along) - @huzaifah_haslin Instagram Profile - inst4gram.com
huzaifah_haslin
4

The best Retoran Rsmy cheese nan in town KL..terima kasih buat kekanda @nizamlaksamana3011 kerana sudi hadir join minum2 Bersama dgn sahabat2 yg lain... Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana #uhbtravelandtour #gugurnyabungacinta

RSMY Best Cheese Naan
Comments

@nazarul kat kodian je

@handbag.online.shop 💟💟💟

Advertisement
#Repost @teamsitinordiana__mentor7
• • • • •
Dengar cerita masa sidang akhbar dan memperkenalkan bakal protege ramai pula kata pilihan #mentorNana
tak tepat, tapi bila dengar full, zaaim bawa lagu #gugurnyabungacinta ramai orang puji @zaaim_mentor7 . Suara dia Power . oklah memang tak boleh nak kata apa sebab suara dia power lah dia terpilih jadi protege #mentorNana .
.
Good Luck @zaaim_mentor7 untuk minggu ini,elakkan kesilapan.
.
.
MANEHH... .
.
.
mentor : @sitinordiana
Protege : @zaaim_mentor7
Fans Club : @zaaimmentor7_fclub
.
.
#mentor7
#teamsitinordiana 
#teamcomel
#zaaimMentor7
#teammentornana
Zaaimmentor7_fclub - @zaaimmentor7_fclub Instagram Profile - inst4gram.com
zaaimmentor7_fclub
0

#repost @teamsitinordiana__mentor7 • • • • • Dengar cerita masa sidang akhbar dan memperkenalkan bakal protege ramai pula kata pilihan #mentornana tak tepat, tapi bila dengar full, zaaim bawa lagu #gugurnyabungacinta ramai orang puji @zaaim_mentor7 .

Dengar cerita masa sidang akhbar dan memperkenalkan bakal protege ramai pula kata pilihan #mentorNana
tak tepat, tapi bila dengar full, zaaim bawa lagu #gugurnyabungacinta ramai orang puji @zaaim_mentor7 . Suara dia Power . oklah memang tak boleh nak kata apa sebab suara dia power lah dia terpilih jadi protege #mentorNana .
.
Good Luck @zaaim_mentor7 untuk minggu ini,elakkan kesilapan.
.
.
MANEHH... .
.
.
mentor : @sitinordiana
Protege : @zaaim_mentor7
Fans Club : @zaaimmentor7_fclub
.
.
#mentor7
#teamsitinordiana 
#teamcomel
#zaaimMentor7
#teammentornana
teamMentorNana_mentor7 - @teamsitinordiana__mentor7 Instagram Profile - inst4gram.com
teamsitinordiana__mentor7
0

Dengar cerita masa sidang akhbar dan memperkenalkan bakal protege ramai pula kata pilihan #mentornana tak tepat, tapi bila dengar full, zaaim bawa lagu #gugurnyabungacinta ramai orang puji @zaaim_mentor7 . Suara dia Power . oklah memang tak boleh nak

Advertisement
Pukulan orang utara alor setar kedah..gugurnya bunga cinta padu habaq hang 
Bukan sekadar BBNU! . Ok ke tak? .
 Gugurnya Bunga Cinta by Zaaim .
.
.
© TV3 Malaysia .
.
.
.
#gugurnyabungacinta #zaaim #zaaimmentor7 #teamzaaim #zaaimfans #sitinordiana #sitinordianafans #teamnana #mentor2018 #
Nur Shidariah Abdul Rashid - @qasihsuchi Instagram Profile - inst4gram.com
qasihsuchi
0

Pukulan orang utara alor setar kedah..gugurnya bunga cinta padu habaq hang Bukan sekadar BBNU! . Ok ke tak? . Gugurnya Bunga Cinta by Zaaim . . . © TV3 Malaysia . . . . #gugurnyabungacinta #zaaim #zaaimmentor7 #teamzaaim #zaaimfans #sitinordiana #s

“Manusia akan mulai menghargai apabila sesuatu itu sudah tiada,tapi malang sekali sudah terlambat kerana selalunya yang pergi takkan datang kembali”
#gugurnyabungacinta
#jentikanhati 
#nasihatuntuksemua
#hatikecai 
#muka_tak_hensem 
#budakjahat
φЅзмџг_Мзяанφ - @fre3kzzzz Instagram Profile - inst4gram.com
fre3kzzzz
0

“Manusia akan mulai menghargai apabila sesuatu itu sudah tiada,tapi malang sekali sudah terlambat kerana selalunya yang pergi takkan datang kembali” #gugurnyabungacinta #jentikanhati #nasihatuntuksemua #hatikecai #muka_tak_hensem #budakjahat

Stadium MPS,Selayang
#gugurnyabungacinta #covermalaysia
ase_mugen - @ase_mugen Instagram Profile - inst4gram.com
ase_mugen
15

#gugurnyabungacinta #covermalaysia

Comments

@ase_mugen @tuan_asraff rindu bosskurrr🤣

@aimanrosdi_98 @ase_mugen tekk hihihi. My idol

Izinkan aku sayang #Repost @petai_kbe(@repost_via_instant) #gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai
afida_92_kbe - @afida_kb94 Instagram Profile - inst4gram.com
afida_kb94
0

Izinkan aku sayang #repost @petai_kbe (@repost_via_instant ) #gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai

#gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai #Repost @petai_kbe
Hayatunisyah - @hayatunisyah Instagram Profile - inst4gram.com
hayatunisyah
0

#gugurnyabungacinta ha apasal gelak pulak tu khai #repost @petai_kbe

ANDAINYA KAU PERGI
GUGURLAH BUNGA CINTA..
#malaysiancover 
#gugurnyabungacinta 
#lagumalaysia 
#pentasgegardeeja 
#coverlagu
Mohd Zuki - @zuki_83 Instagram Profile - inst4gram.com
zuki_83
8

ANDAINYA KAU PERGI GUGURLAH BUNGA CINTA.. #malaysiancover #gugurnyabungacinta #lagumalaysia #pentasgegardeeja #coverlagu

Comments

@zuki_83 @kimiedyah65 tmekasih..

@zuki_83 @saril_17 laksamana

Akan ku bawa rindu ini sampai bila-bila. Walau berkali kau memberi cintaku takkan hilang.. chewah.. .

Tinggi sey lagu ni.. hahaha.. .

Amacam, boleh masuk #icanseeyourvoicemalaysia sebab movement mulut dan suara cam lain kan hahaha.. .

Dengar guna headphone hokey.

#masterlatifcom #gugurnyabungacinta #smule #smulemalaysian #smulemalaysia #youtubemalaysia #youtubermalaysia #videocreator #contentcreator #malaysianyoutuber #malaysianvlogger #malaysianblogger #blogger #vlogger #smuler #malaysiacover #covermalaysia #lagumelayu
MasterLatif.com - @masterlatifcom Instagram Profile - inst4gram.com
masterlatifcom
3

Akan ku bawa rindu ini sampai bila-bila. Walau berkali kau memberi cintaku takkan hilang.. chewah.. . Tinggi sey lagu ni.. hahaha.. . Amacam, boleh masuk #icanseeyourvoicemalaysia sebab movement mulut dan suara cam lain kan hahaha.. . Dengar guna

Comments

@masterlatifcom @just.sing.it.official thanks 👌

@nursastore 💐💐

#nizamlaksamana 
#gugurnyabungacinta
Amirul Shafiq - @mirul_wniy Instagram Profile - inst4gram.com
mirul_wniy
0

#nizamlaksamana #gugurnyabungacinta

Bukit Mertajam Mall In Penang
Terima kasih abg Nizam Laksmana,  bg tips utk adik shasha,  Bintang Kecil 2018.. Yg ada di kL,  buleh pakat2 gi deh.. Di MyTown,  Shopping Centre, Cheras,  Kuala Lumpur.. Khamis,  8.30 malam... Pertandingan Bintang Kecil 2018 Peringkat Semenanjung.. #gugurnyabungacinta
#Laksmana
#90an
#rocklegend
#rtm
#kelantanfm
azidi_abdullah - @zidi_kelantanfm Instagram Profile - inst4gram.com
zidi_kelantanfm
1

Terima kasih abg Nizam Laksmana, bg tips utk adik shasha, Bintang Kecil 2018.. Yg ada di kL, buleh pakat2 gi deh.. Di MyTown, Shopping Centre, Cheras, Kuala Lumpur.. Khamis, 8.30 malam... Pertandingan Bintang Kecil 2018 Peringkat Semenanjung..

Kuala Lumpur
Comments

@anakkelantan Kemas bossku 👍👍👍

 cepat2 sebarkan dan maklumkan pada kawan2...  Pertandingan Nyanyian Karaoke 
*Suara Anak Merdeka 2018* *Saringan*
~17 Ogos 2018 (Jumaat)~
~18 Ogos 2018 (Sabtu)~
~24 Ogos 2018 (Jumaat)~
~25 Ogos 2018 (Sabtu)~
31 Ogos 2018 (Jumaat) *masih dibuka!!!*
1 Sep 2018 (Sabtu) *masih dibuka!!!* *Semi Final*
8 Sep 2018 (Sabtu) *Final*
15 Sep 2018 (Sabtu) *Masa :* 8.30mlm *Terma & Syarat*
- warganegara
-Yuran = RM50/penyertaan
-peserta amatur (penyanyi dah recording album tidak dibenarkan)
-CD/VCD/minus one disediakan oleh peserta
-pakaian kemas dan bersesuaian serta tidak menjolok mata
-Tema: BEBAS (saringan)
-sistem carta pemarkahan 6 pusingan saringan
-20 Semi finalist mencari 12 finalist
-12 Finalist layak ke pusingan akhir mencari juara
-Segala keputusan juri dan penganjur adalah muktamad
-Penganjur berhak meminda syarat dan terma serta hari pertandingan.

Yuran = *RM50/penyertaan*

Sekretariat Pertandingan:
011-1147 2755 urusetia
014-729 3387 DJ Ray

Anjuran:
Kelab Belia Generasi Aktif

Kelolaan:
Gen X Pro Event
DJ Ray Apple Green Entertaiment

Penaja Lokasi:
RZ22 Cafe, Meru Klang

Penaja Utama:
Sate Warisan Wak Som

Rakan Penaja:
De SN Beauty
Ilham Haqeem Resources

#gugurnyabungacinta 
#laksamana
Gen X Pro - @gen.x.pro Instagram Profile - inst4gram.com
gen.x.pro
0

cepat2 sebarkan dan maklumkan pada kawan2... Pertandingan Nyanyian Karaoke *Suara Anak Merdeka 2018* *Saringan* ~17 Ogos 2018 (Jumaat)~ ~18 Ogos 2018 (Sabtu)~ ~24 Ogos 2018 (Jumaat)~ ~25 Ogos 2018 (Sabtu)~ 31 Ogos 2018 (Jumaat) *masih dibuka!!!* 1

Lebih 30 tahun tak jumpa @nizamlaksamana3011.Dulu sama sama melepak di Pasar Seni Central Market. Semalam dipertemukan di Festival Seni Budaya Selangor di Stadium Malawati, Shah Alam.
#kawanlama 
#pasarseni 
#gugurnyabungacinta 
#laksamana
Zulkifli Ismail - @aktorzulkifli Instagram Profile - inst4gram.com
aktorzulkifli
3

Lebih 30 tahun tak jumpa @nizamlaksamana3011.dulu sama sama melepak di Pasar Seni Central Market. Semalam dipertemukan di Festival Seni Budaya Selangor di Stadium Malawati, Shah Alam. #kawanlama #pasarseni #gugurnyabungacinta #laksamana

Stadium Melawati Shah Alam
Comments

@zohairi78 👥👏👏👏👍

@nurziellafakri Alhamdulillah,ini di namakan jodoh rezeki pertemuan

Malam ni inshaAllah di Perkarangan Stadium Melawati Shah Alam. Festival Seni Budaya Selangor. Jam 8malam. 
#gugurnyabungacinta 
#RajukKekasih
Nizam Laksamana - @nizamlaksamana3011 Instagram Profile - inst4gram.com
nizamlaksamana3011
1

Malam ni inshaAllah di Perkarangan Stadium Melawati Shah Alam. Festival Seni Budaya Selangor. Jam 8malam. #gugurnyabungacinta #rajukkekasih

Comments

@rohanajalil asukkk @nizamlaksamana3011

 .. Walau berkali Kau membenci, cintaKu takkan hilang  -Jangan biarkan ia gugurnya sendiri  ; All time favourite song  #gugurnyabungacinta | #laksamana | #instasmule | #smuleSG | #HSHS | #smulevideo | #smuleofficial | #mLove_ | #musicisLife | #hanyasekadarhiburansahaja
× راسيده سهمين × - @momotlove._ Instagram Profile - inst4gram.com
momotlove._
0

" .. Walau berkali Kau membenci, cintaKu takkan hilang " -Jangan biarkan ia gugurnya sendiri ; All time favourite song #gugurnyabungacinta | #laksamana | #instasmule | #smulesg | #hshs | #smulevideo | #smuleofficial | #mlove_ | #musicislife | #hany

Asia/Singapore
Izinkan Aku Sayang... #haaatepuk #smule #gugurnyabungacinta #laksamana #promotedirisendiri #EisStory
SiManIS - @eisstory Instagram Profile - inst4gram.com
eisstory
4

"Izinkan Aku Sayang..." #haaatepuk #smule #gugurnyabungacinta #laksamana #promotedirisendiri #eisstory

Comments

@mdhafizmosli @eisstory Hahahaha.... Lagu perit ni

@eisstory @mdhafizmosli 🤣🤣🤣🤣🤣


Izinkan aku sayang
Menyentuh perasaanmu
Biar gelora cinta semalam
Izinkan aku sayang
Merinduimu selalu
Biar bergetar nalurimu #gugurnyabungacinta wif abang @nizamlaksamana3011 #orkestraraya2018 #ORTM #orkestrartm
DJQQN_KLFM - @qasehquenadeeya Instagram Profile - inst4gram.com
qasehquenadeeya
2

"Izinkan aku sayang Menyentuh perasaanmu Biar gelora cinta semalam Izinkan aku sayang Merinduimu selalu Biar bergetar nalurimu" #gugurnyabungacinta wif abang @nizamlaksamana3011 #orkestraraya2018 #ortm #orkestrartm

Comments

@nizamlaksamana3011 Temkiu @qasehquenadeeya

@emcee_din_rasta Wowwwww...mcm prnah tgk😂

Izinkan aku sayang
Menyentuh perasaanmu
Biar gelora cinta semalam
Izinkan aku sayang
Merinduimu selalu
Biar bergetar nalurimu
Walau berkali kau membenci
Cintaku takkan hilang
Himpunkan semua kemaafan
Dengarkan oh! rintihan
Andainya kau pergi
Gugurlah bunga cinta
Terpadam mentari
Yang menyinar oh
Pulanglah oh! sayang
Kau ku nanti penuh pasti
Rintihan kecundang
Untukmu oh! sayang.. @nizamlaksamana3011

#spotify #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana
Muhammad Aidil Bin Azhar - @aidilazharofficial2019 Instagram Profile - inst4gram.com
aidilazharofficial2019
0

Izinkan aku sayang Menyentuh perasaanmu Biar gelora cinta semalam Izinkan aku sayang Merinduimu selalu Biar bergetar nalurimu Walau berkali kau membenci Cintaku takkan hilang Himpunkan semua kemaafan Dengarkan oh! rintihan Andainya kau pergi Gugurlah

senget sikit xpekan 
#GugurnyaBungaCinta
Aiman - @aiman_199i Instagram Profile - inst4gram.com
aiman_199i
0

senget sikit xpekan #gugurnyabungacinta

Terimakasih @ommaakira_official sudi backup saya secara akustik untuk lagu #RajukKekasih #gugurnyabungacinta untuk Carta Hits Thr Gegar Permata Pantai Timur petang tadi.
Nizam Laksamana - @nizamlaksamana3011 Instagram Profile - inst4gram.com
nizamlaksamana3011
1

Terimakasih @ommaakira_official sudi backup saya secara akustik untuk lagu #rajukkekasih #gugurnyabungacinta untuk Carta Hits Thr Gegar Permata Pantai Timur petang tadi.

Comments

@ommaakira_official Sama2 zam..Tmaksh jgk sudi pnggil saya utk bckup kamu..

Osah hebat abang @nizamlaksamana3011 ni. Nak poie berayo pun dio nyanyikan lagi.. #aidilfitri2018 #gugurnyabungacinta #laksamana
Amiruddin Karim - @amiruddin.karim Instagram Profile - inst4gram.com
amiruddin.karim
0

Osah hebat abang @nizamlaksamana3011 ni. Nak poie berayo pun dio nyanyikan lagi.. #aidilfitri2018 #gugurnyabungacinta #laksamana

Negeri Sembilan
Selamat Menyambut Hari Pekerja 2018...
WORK HARD & REST HARD...
Jom usha igs orang yg mempunyai 2 kerjaya mcm Syafiq Farhain..
Lagu background gugurnya bunga cinta (Laksamana) cover by Syafiq Farhain...
Bergetar naluri dengar..
. . . . . . . . . . .
#syafiqfarhain
#kamarhatisyafiqfarhain #labourday2018
#gugurnyabungacinta #singingfireman 
#abangbomba
TEAM SYAFIQ FARHAIN - @ir.farhan88 Instagram Profile - inst4gram.com
ir.farhan88
7

Selamat Menyambut Hari Pekerja 2018... WORK HARD & REST HARD... Jom usha igs orang yg mempunyai 2 kerjaya mcm Syafiq Farhain.. Lagu background gugurnya bunga cinta (Laksamana) cover by Syafiq Farhain... Bergetar naluri dengar.. . . . . . . . . . . .

Comments

@zainun6336 @ir.farhan88 Tak de Syafiq nyanyi lagi best... bab suara Syafiq unik..kb biasa -biasa je.. 🙅😁

@fieraaziem Wawww belanja lagu yee

life and stops immediately and fed so meaningful 
#gugurnyabungacinta #sakura #remmemberthismoment
Rizwan Ez'Wan - @rizwanezwan Instagram Profile - inst4gram.com
rizwanezwan
0

life and stops immediately and fed so meaningful #gugurnyabungacinta #sakura #remmemberthismoment

Izinkan Aku Sayang Menyentuh Perasaan mu 
#laksamana#gugurnyabungacinta#curang#bodybuilding#newerabodybuilder#polisdirajamalaysia#tegaptv#bodygoal
MUHAMMAD IZAIDI BIN MA'ZAIN - @izaidiofficial Instagram Profile - inst4gram.com
izaidiofficial
3

Izinkan Aku Sayang Menyentuh Perasaan mu #laksamana #gugurnyabungacinta #curang #bodybuilding #newerabodybuilder #polisdirajamalaysia #tegaptv #bodygoal

Comments

@izaidiofficial @elevnshop harga cun..pape nnty sy roger

Bersama Idola Nizam Laksamana
#laksamana
#gugurnyabungacinta 
#rockers
Luqman Darus - @luqman_darus Instagram Profile - inst4gram.com
luqman_darus
4

Bersama Idola Nizam Laksamana #laksamana #gugurnyabungacinta #rockers

IOI City Tower, Putrajaya
Comments

@luqman_darus asyik dan mempersonakan persembahan @nizamlaksamana3011

@mhdain_90 😳

Lihatlah di langit sana
Mentari merah menyinar
Itulah diumpamakan
Satu pengorbananku.....
#NizamLaksamana #AkuAdalahMentarimu

#GugurnyaBungaCinta 
#Curang
#RadioKlasik
#MenggamitKenangan
#RockKapak
#90an
#AkuSuka
Aie Sarkase - @aiesarkase Instagram Profile - inst4gram.com
aiesarkase
0

Lihatlah di langit sana Mentari merah menyinar Itulah diumpamakan Satu pengorbananku..... #nizamlaksamana #akuadalahmentarimu #gugurnyabungacinta #curang #radioklasik #menggamitkenangan #rockkapak #90an #akusuka

Angkasapuri
Sebenarnya hatiku selalu mencintaimu. Hanya saja ku tak pernah mengatakan kepadamu.
Namun kini kau katakan cinta sudah terlambat :(
#biarkan_bunga_ini_layu 
#cinta_terlambat_dipelaminan
#gugurnyabungacinta
#hbr17lampung_metro 
#hbr17allzone
#hbr17indonesia
#kau_tercipta_bukan_untukku
#welovebeat
#beatmodifikasi
#hondaicon
#savepuremothai
#beatkarbuindonesia
#Savejomblobeat
Derma R. Givandra - @derma_givandra Instagram Profile - inst4gram.com
derma_givandra
0

Sebenarnya hatiku selalu mencintaimu. Hanya saja ku tak pernah mengatakan kepadamu. Namun kini kau katakan cinta sudah terlambat :( #biarkan_bunga_ini_layu #cinta_terlambat_dipelaminan #gugurnyabungacinta #hbr17lampung_metro #hbr17allzone #hbr17ind

masihkah ada lagi hari esok
#duniakejam 
#gugurnyabungacinta 
#rencanaallahlebihindah
khairul - @muhdkhairulnordin Instagram Profile - inst4gram.com
muhdkhairulnordin
2

masihkah ada lagi hari esok #duniakejam #gugurnyabungacinta #rencanaallahlebihindah

Comments

@citra_postnatal_care 👍

@muhdkhairulnordin @citra_postnatal_care tq

Cover Lagu | Laksamana - Gugurnya Bunga Cinta  . Maaf Kalau Tak Sedap . Jom dengar Jangan lupa Komen  .
.
.
#smule#smulevip#smulemalaysian#lyriccover#gugurnyabungacinta#smulecover#smulemalay#hotfm#sinarfm#penyanyi#lagendone#lagendonefamilyday @smulemalaysian @smulemalay @lagendone_official @smulemalay1
Bismillah 💞 - @qhaidir_official Instagram Profile - inst4gram.com
qhaidir_official
16

Cover Lagu | Laksamana - Gugurnya Bunga Cinta . Maaf Kalau Tak Sedap . Jom dengar Jangan lupa Komen . . . #smule #smulevip #smulemalaysian #lyriccover #gugurnyabungacinta #smulecover #smulemalay #hotfm #sinarfm #penyanyi #lagendone #lagendonefamilyday @smulem

Smule Studioz
Comments

@officialhateyou__ Ingt tk @khaidrew HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂

@laarashay Sedapp 🤗

#gugurnyabungacinta #nizamlaksamana
#konti #klfm972 
#Repost @klfm97.2 (@get_repost)
・・・
Jom dengar #klkl #klklmelekat @nizamlaksamana3011
DJQQN_KLFM - @qasehquenadeeya Instagram Profile - inst4gram.com
qasehquenadeeya
4

#gugurnyabungacinta #nizamlaksamana #konti #klfm972 #repost @klfm97.2 (@get_repost ) ・・・ Jom dengar #klkl #klklmelekat @nizamlaksamana3011

Comments

@qasehquenadeeya @nizamlaksamana3011 welcome abang😊😊 tenkiu jugak ya sudi bertandang ke konti kami❤

@qasehquenadeeya @eeeyjaaaarosli.ej295 😉👍

MEMORI MELEKAT DI HATI DENGAN SENYUMAN BERSERI SERI DI KENANGAN LALU KL Bersama DJ Qaseh Que Nadeeya @qasehquenadeeya & DJ Zullastree@zullas333 Bermula 4.00 petang hingga 8.00 malam

JANGAN LUPA BUAT PILIHAN LAGU ANDA DI #KLKLSTARS
PUKUL 6.00 PETANG NANTI

PASTINYA DI RADIO NO.1 ORANG KL, KLFM 97.2 RENTAK INTERAKTIF KOTA @klfm97.2 #klfm972 #klklstars #klklmelekat #negarakusehatisejiwa #bangkitbersama #magicselfie

DENGAR JUGA MENERUSI RTM MOBILE ATAU DI KLFM.RTM.GOV.MY @rtm_malaysia #rtm Tqvm @upb_rtm

KLKL MELEKAT DI HATI DENGAN SENYUMAN BERSERI SERI
#specialthanks @nizamlaksamana #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana
DJQQN_KLFM - @qasehquenadeeya Instagram Profile - inst4gram.com
qasehquenadeeya
2

MEMORI MELEKAT DI HATI DENGAN SENYUMAN BERSERI SERI DI KENANGAN LALU KL Bersama DJ Qaseh Que Nadeeya @qasehquenadeeya & DJ Zullastree@zullas333 Bermula 4.00 petang hingga 8.00 malam JANGAN LUPA BUAT PILIHAN LAGU ANDA DI #klklstars PUKUL 6.00 PETANG

Comments

@eyjarosli_ Macam kenal.hehehe

@nizamlaksamana3011 Tqvm @qasehquenadeeya 😍😍@zullas3 @klfm97.2 Radio No 1 orang KL

#LiveUpdate Sementara kita tunggu pengumuman pemenang pertandingan karaoke #KarnivalOrangAsli2017, mari kita bersantai sebentar bersama salah seorang juri kita, penyanyi Nizam Laksamana dengan lagu keramatnya #GugurnyaBungaCinta.

Web: www.jakoa.gov.my
Facebook: Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (JAKOA) 
Instagram: @jakoamalaysia

#LiveKOA2017 #JAKOA #KKLW #MindOrder #KOA2017 #BikinRiuh #Hari2
jakoamalaysia - @jakoamalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
jakoamalaysia
0

#liveupdate Sementara kita tunggu pengumuman pemenang pertandingan karaoke #karnivalorangasli2017 , mari kita bersantai sebentar bersama salah seorang juri kita, penyanyi Nizam Laksamana dengan lagu keramatnya #gugurnyabungacinta . Web: www.jakoa.gov.

#LiveUpdate Penonton terkejut kerana saudara Tawi mara ke peringkat akhir. Tawi menyahut cabaran dengan lagu asal kumpulan Laksamana #GugurnyaBungaCinta dengan penuh bersemangat.

Web: www.jakoa.gov.my
Facebook: Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (JAKOA) 
Instagram: @jakoamalaysia

#LiveKOA2017 #JAKOA #KKLW #MindOrder #KarnivalOrangAsli2017 #KOA2017 #BikinRiuh #Hari2
jakoamalaysia - @jakoamalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
jakoamalaysia
0

#liveupdate Penonton terkejut kerana saudara Tawi mara ke peringkat akhir. Tawi menyahut cabaran dengan lagu asal kumpulan Laksamana #gugurnyabungacinta dengan penuh bersemangat. Web: www.jakoa.gov.my Facebook: Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (

Part two , #gugurnyabungacinta #laksamana #rockkapak #boybach #boybachcover #singing #karaoke #musiclover #smulemalaysia
Boy Bach - @boybach Instagram Profile - inst4gram.com
boybach
9

Part two , #gugurnyabungacinta #laksamana #rockkapak #boybach #boybachcover #singing #karaoke #musiclover #smulemalaysia

Comments

@nadhwa_raif @boybach aku lah yg panggil ko khai bahar tu...hahaha

@boybach @nadhwa_raif adehhh salah org tu 🤣🤣

Ptg td mood jiwang so abg payung lgu  putus chenta.part one #gugurnyabungacinta #laksamana #karaoke #singing #musiclover #malaysiasmule #rockkapak #boybachcover #boybach
Boy Bach - @boybach Instagram Profile - inst4gram.com
boybach
7

Ptg td mood jiwang so abg payung lgu putus chenta.part one #gugurnyabungacinta #laksamana #karaoke #singing #musiclover #malaysiasmule #rockkapak #boybachcover #boybach

Comments

@boybach @einalasenza oo ok bru paham,pending line slow😅😅😅🤣🤣🤣

@einalasenza @boybach sengal!

@nizamlaksamana3011 #GugurnyaBungaCinta #KonsertMestikaDKlasik anjuran @radioklasik #mohlaweh #KarnivalSehatiRTM @klfm97.2 #Kuantan #RTMMobile #myklik.rtm.gov.my
Leez Ibrahim - @leezklfm Instagram Profile - inst4gram.com
leezklfm
2

@nizamlaksamana3011 #gugurnyabungacinta #konsertmestikadklasik anjuran @radioklasik #mohlaweh #karnivalsehatirtm @klfm97.2 #kuantan #rtmmobile #myklik .rtm.gov.my

Serambi Teruntum Tanjung Lumpur
Comments

@nizamlaksamana3011 Terimakasih @leezklfm

@queen.of.mutiara Semoga dimurahkan rezeki :)

Kami bersama Vocalis Kumpulan Laksmana uncle Nizam di Jalan Peel opening Retro Station
#Gugurnyabungacinta
#curang
Facebook: Aiman Drummer - @aiman.drummer Instagram Profile - inst4gram.com
aiman.drummer
0

Kami bersama Vocalis Kumpulan Laksmana uncle Nizam di Jalan Peel opening Retro Station #gugurnyabungacinta #curang

Surat Cinta Series 
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
#GugurnyaBungaCinta 
#Laksamana 
#SuratCintaSeries
jdoublej - @jdoublej Instagram Profile - inst4gram.com
jdoublej
1

Surat Cinta Series °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° #gugurnyabungacinta #laksamana #suratcintaseries

Comments

@susulemakmanis Classic song!!

Alhamdulillah... Terasa la kurus sikit bila berdiri sebelah Nizam - vokalis kump Laksamana ni... #legasijebatadernyer #pencarianjuaramydinstarz2017 #mydinpulausebang #jalanjalancaripasal #liburhujungminggu #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana 
#jangankecamsaya #jebatXsalah #derhakaberdaulat
sifoo jebat - @jebatadernyer Instagram Profile - inst4gram.com
jebatadernyer
0

Alhamdulillah... Terasa la kurus sikit bila berdiri sebelah Nizam - vokalis kump Laksamana ni... #legasijebatadernyer #pencarianjuaramydinstarz2017 #mydinpulausebang #jalanjalancaripasal #liburhujungminggu #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana #jangan

#ezlyn+_RATU_cbiolzINC  #gugurnyabungacinta
#smulesg - @_ratu_cbiolzinc Instagram Profile - inst4gram.com
_ratu_cbiolzinc
0

#ezlyn +_RATU_cbiolzINC #gugurnyabungacinta

Asia/Singapore
Otai masih betbisa weiii..cayalah bang  @nizamlaksamana3011  #salute #kopibadang #kopibadangteam #minumsecawannakbercawancawan #jelajahkopibadang #nizamlaksamana #gugurnyabungacinta
Mya Matahari Official - @myaruslee Instagram Profile - inst4gram.com
myaruslee
1

Otai masih betbisa weiii..cayalah bang @nizamlaksamana3011 #salute #kopibadang #kopibadangteam #minumsecawannakbercawancawan #jelajahkopibadang #nizamlaksamana #gugurnyabungacinta

Aman Jaya Mall , Sg Petani
Comments

@syanis_beauty beautiful sgt!!

Sila Join BangSal Di Smule
#Jampi #HaelHusaini
#Aisyah #ProjectorBand
#DisanacintaDisiniRindu #wanyhasrita #tajul
#GugurnyaBungaCinta #Lakasamana

Sedap tk sedap blakang kira k...lets express not impress!!! SmuleID : FaisalDean
WIRdalisa & FAisal - @wirfa8483 Instagram Profile - inst4gram.com
wirfa8483
0

Sila Join BangSal Di Smule #jampi #haelhusaini #aisyah #projectorband #disanacintadisinirindu #wanyhasrita #tajul #gugurnyabungacinta #lakasamana Sedap tk sedap blakang kira k...lets express not impress!!! SmuleID : FaisalDean

 apa2 pun saya senyum je walau berkali kau membenci cintaku takkan hilang himpunkan semua kemaafan dengarkan lah rintihan andai nya kau pergi gugurlah bunga cinta #dukesnotetohimself #geminilife #drybag #scubadiving #scubaweights #weight #black #geminilife #lantakle #idontgiveafuck #gugurnyabungacinta #laksamana
Zul Hailmy A. Hamid - @zhailmy Instagram Profile - inst4gram.com
zhailmy
2

apa2 pun saya senyum je walau berkali kau membenci cintaku takkan hilang himpunkan semua kemaafan dengarkan lah rintihan andai nya kau pergi gugurlah bunga cinta #dukesnotetohimself #geminilife #drybag #scubadiving #scubaweights #weight #black #gemi

Tanah Perkuburan Mount Austin JB
Comments

@arreroyy45 Yg penting mesh bag abg kat saya

@zhailmy @arr_zombee88 alaa kikiki lupa la

Nizam Laksamana live at sri aman @nizamlaksamana3011 #karnivalUKM #gugurnyabungacinta
TiOn(i d c) - @_iionn.co Instagram Profile - inst4gram.com
_iionn.co
0

Nizam Laksamana live at sri aman @nizamlaksamana3011 #karnivalukm #gugurnyabungacinta

#poprock#cover#laksamana#gugurnyabungacinta#
Zeno@diS - @zenoadis Instagram Profile - inst4gram.com
zenoadis
2

#poprock #cover #laksamana #gugurnyabungacinta #

Comments

@zenoadis @all thanks for like!

Nizam laksamana - Gugurnya bunga cinta

#nizamlaksamana #gugurnyabungacinta #legend #gegarvaganza #merentaskampus #idola
Nasri Naim - @nasri_tempur Instagram Profile - inst4gram.com
nasri_tempur
5

Nizam laksamana - Gugurnya bunga cinta #nizamlaksamana #gugurnyabungacinta #legend #gegarvaganza #merentaskampus #idola

Kktm Balik Pulau
Comments

@nasri_tempur @victoria_namia aipp...

@ryanaf_hndr malaysia anjing

Jumpa lagenda rock :-)
#gugurnyabungacinta 
#nizamlaksamana 
#nizamlaksamanafc
Emy Kak Emy - @emy_kak_emy Instagram Profile - inst4gram.com
emy_kak_emy
0

Jumpa lagenda rock :-) #gugurnyabungacinta #nizamlaksamana #nizamlaksamanafc

Kktm Balik Pulau
#minggurock @sevendays_rj17 dapat lagu #gugurnyabungacinta

L I V E  S H OW #rj17 9.00 malam ini di #tv2malaysia  @Regrann from @hiburantvrtm -  Camera rehearsal pertama minggu rock kumpulan @sevendays_rj17 menyanyikan lagu Gugurnya Bunga Cinta. @mytv2 @nasionalfm @klfm97.2 #RJ17 - #regrann
tv2_rtm  🇲🇾 - @tv2_rtm Instagram Profile - inst4gram.com
tv2_rtm
1

#minggurock @sevendays_rj17 dapat lagu #gugurnyabungacinta L I V E S H OW #rj17 9.00 malam ini di #tv2malaysia @regrann from @hiburantvrtm - Camera rehearsal pertama minggu rock kumpulan @sevendays_rj17 menyanyikan lagu Gugurnya Bunga Cinta. @myt

Comments

@mohdnazri_nazri ✌🤘