#janganmengata
Advertisement
fav girl, girlfriend and enemy ️ #janganmengata
aliff aiman - @aliff.aimn Instagram Profile - inst4gram.com
aliff.aimn
1

fav girl, girlfriend and enemy ️ #janganmengata

Comments

@bx3ful 😍

SAH 22 - 28 FEBRUARY 2019
.
AVON PANTY PACK OF 5
.
HARGA BIASA : RM48.00
OFFER : RM30.00 SAHAJA !!!
.
  www.wasap.my/60169632022
.
#avon #avonis #avonkuantan
#avonmurah #avonintimates 
#avonmalaysia #avonboutique #avononlinemalaysia 
#letscantik #janganmengata #avonmurahmalaysia #avonmy #instashop
#mekapmalaysia #hantaran #hadiahbirthdaymalaysia #valentines #hadiahvalentine 
#valentinesgift #avonperfume
AVON KUANTAN (K.TERUNTUM) - @avon_kuantan Instagram Profile - inst4gram.com
avon_kuantan
0

SAH 22 - 28 FEBRUARY 2019 . AVON PANTY PACK OF 5 . HARGA BIASA : RM48.00 OFFER : RM30.00 SAHAJA !!! . www.wasap.my/60169632022 . #avon #avonis #avonkuantan #avonmurah #avonintimates #avonmalaysia #avonboutique #avononlinemalaysia #letscantik #jan

woooow.. wawa travel kid ni berhantu tau.. so sesiap yg beminat boleh dm sis or ws sis ok
*011-31675099*
wawaCosmetik_hq: #aerilzafrel #wawazainal #cintabukankristal #cintatiadaganti #FattahAmin #NurFazura #fattzura  #lotsoflove #doayangbaikbaik #janganbencicintaku #fikachu #husna #janganmengata #mirafilzah #zahirahmacwilson #rafeeqahuda 
#LIPSTICKMURAH
#MASCARA
#DROPSHIPMALAYSIA
#DROPSHIPWANTED
#DROPSHIPNEEDED
#DROPSHIPDIPERLUKAN
#AGENDROPSHIPDIPERLUKAN
#PELUANGPERNIAGAAN
#AGENDROPSHIP
#DROPSHIPPERMALAYSIA
#DROPSHIPMALAYSIANEEDED
#DROPSHIPDIPERLUKANSEGERA
#EJEN
#AGENT
shahril.miien - @shahril.miien Instagram Profile - inst4gram.com
shahril.miien
0

woooow.. wawa travel kid ni berhantu tau.. so sesiap yg beminat boleh dm sis or ws sis ok *011-31675099* wawaCosmetik_hq: #aerilzafrel #wawazainal #cintabukankristal #cintatiadaganti #fattahamin #nurfazura #fattzura #lotsoflove #doayangbaikbaik #jan

woooow.. wawa travel kid ni berhantu tau.. so sesiap yg beminat boleh dm sis or ws sis ok
*011-31675099*
wawaCosmetik_hq: #aerilzafrel #wawazainal #cintabukankristal #cintatiadaganti #FattahAmin #NurFazura #fattzura  #lotsoflove #doayangbaikbaik #janganbencicintaku #fikachu #husna #janganmengata #mirafilzah #zahirahmacwilson #rafeeqahuda 
#LIPSTICKMURAH
#MASCARA
#DROPSHIPMALAYSIA
#DROPSHIPWANTED
#DROPSHIPNEEDED
#DROPSHIPDIPERLUKAN
#AGENDROPSHIPDIPERLUKAN
#PELUANGPERNIAGAAN
#AGENDROPSHIP
#DROPSHIPPERMALAYSIA
#DROPSHIPMALAYSIANEEDED
#DROPSHIPDIPERLUKANSEGERA
#EJEN
#AGENT
shahril.miien - @shahril.miien Instagram Profile - inst4gram.com
shahril.miien
0

woooow.. wawa travel kid ni berhantu tau.. so sesiap yg beminat boleh dm sis or ws sis ok *011-31675099* wawaCosmetik_hq: #aerilzafrel #wawazainal #cintabukankristal #cintatiadaganti #fattahamin #nurfazura #fattzura #lotsoflove #doayangbaikbaik #jan

Wawa
assalamualaikum sayang sayg semua  Nah lagi testimoni dr GORGEOUSLEEM ADVANCED!!
Aduhh excited nya i tengok semangat mereka2 yg nak kurus ni tau! Come on guys ! Keep consume GSA sampai uols dapat berat badan idaman uolss okay ! 
Kepada yg masih ragu ragu terhadap kehebatan GSA ni boleh lah usha dekat #gorgeousleem , uolls boleh tengok ribuan testimoni hebat dr consumer GSA sebelum ni
JANGAN MAKAN HATI PULAK YE! hiksss .. Mai order magik pill anda hari ini!! NO DIET
SUMPAH NO PANTANG MAKAN
NO EXERCISE
NO SIDE EFFECT

Whatsapp 0196882389  #sayabolehkurus #akakakaksangat  #meletop  #jumkurus #janganmengata  #fitness #work  #working  #lofattah #ilofayou #letsgojes #fafabeautician #2017 #jomtukarsizeS #gorgeousleem #uitm #upm #utm #kptm #kktm #oum #um #teamwarda #surihatimrpilot #wardasayapunya #hsc #viral #kingcoco #bazaarpaknil,
GORGEOUSLEEM ADVANCED - @gorgeousleemadvancedbykaktin Instagram Profile - inst4gram.com
gorgeousleemadvancedbykaktin
0

assalamualaikum sayang sayg semua Nah lagi testimoni dr GORGEOUSLEEM ADVANCED!! Aduhh excited nya i tengok semangat mereka2 yg nak kurus ni tau! Come on guys ! Keep consume GSA sampai uols dapat berat badan idaman uolss okay ! Kepada yg masih ragu

FENOMENA SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG DENGAN #gorgeousleemadvanced !!! Haa tengok tu , bukan main suka lagi adik tu dah lost weight berkilo kilo . Yelah siapa tak happy uolss , dulu masuk baju sikit dah ketat , baju yg kita suka semua boleh pandang je . Haaaa sekarang , melaram lah apa lagi ! Hiksss

Betul uols .. this is very very magic pills! First in Asia ! This is  #gorgeousleemadvanced ! Uols tak perlu risau pasal tak boleh makan ni tak boleh makan tu . Hentam je sayang ! Nanti #gsa ni kasi pecah u punya lemak2 jahat tu through your peluh . 
Mudah sangat sayang oi .. Yang dah lama diet tak kurus2 tu , boleh lah kelam kabut whatsapp n follow ig sis  sekarang okay! JOM KURUS !! NO DIET
SUMPAH NO PANTANG MAKAN
NO EXERCISE
NO SIDE EFFECT

Whatsapp 0196882389  #sayabolehkurus #akakakaksangat #badankurus #meletop  #jumkurus #janganmengata #dietatkins #fitness  #workout #working  #lofattah #ilofayou #letsgojes #fafabeautician #2019 #jomtukarsizeS #gorgeousleem #uitm #upm #utm #kptm #kktm #oum #um #teamwarda #surihatimrpilot #wardasayapunya #patahnyasebelahsayap
GORGEOUSLEEM ADVANCED - @gorgeousleemadvancedbykaktin Instagram Profile - inst4gram.com
gorgeousleemadvancedbykaktin
0

FENOMENA SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG DENGAN #gorgeousleemadvanced !!! Haa tengok tu , bukan main suka lagi adik tu dah lost weight berkilo kilo . Yelah siapa tak happy uolss , dulu masuk baju sikit dah ketat , baju yg kita suka semua boleh pandang je

Advertisement
Cop guru ni Ummi Uwais beli bulan Mac tahun lepas (2018)
.
.
Tapi, masih ada ink sampai sekarang walaupun setiap hari guna. Cop hampir setiap muka surat tau ! #janganmengata Ummi Uwais tak buatkerja #tumbuk  nanti 
.
.
Berbaloi beli cop ni. Mudah cikgu nak buat ulasan. 
.
Murid-murid pun gembira bila buku mereka kena cop. #senangje nak buat #budak2 #gembira .
Cop ni jimat sangat sama macam #skincareyouthshaklee .
Guna setiap hari siang malam pun tak habis2. Dah hampir setahun!
.
Yang baru habis bulan lepas pun #cleanseryouth , #toner dan #moisturizers je.
.
#krimmalam , #serum dan radiance c+e , #krimmata , semua ada lagi.
.
Guna sikit je korang. Kandungan dia pure dan pekat.
.
Tahu tak #clinicaltest ke atas pengguna skincareYOUTH 100% berjaya?
.
Maknanya takde sorang pun yang  gagal dapat kesan positif / kulit lebih muda selepas menggunakan #organicskincareproducts !!
.
Diulangi!! 100% dari mereka telah mendapat anjakan kulit lebih muda dari sebelumnya ! 
.
Manakala, 2/3 daripada mereka mendapat anjakan kulit 10 tahun lebih mudaaa!!! 
.
Hahaha!!! Sebenarnya nak tulis kelebihan Omegaguard.
.
Tapi bila sebut pasal cop ni jimat, hampir setahun tak habis2. Terus  teringat pada SkincareYOUTH yang juga jimat dan tak habis2..haha
.
.
#omegaguardshakleemurah ni mengandungi #omega3 , epa dan dha yang bagus untuk perkembangaan minda kanak- kanak. #anakbijaksoleh
.
.
#menguatkandayaingatan , #menyokongkesihatan  #demamcepatkebah
.
.
Promo murah JomShaklee bakal berakhir 7 hari lagi!!!
.
Jom beli #skincareyouth dengan harga #terlampaumurah !! #bestgiler !!!!!!
.
.
Ini nak cerita pasal #skincarenatural Youth atau #omegaguardminyakikan ?
.
.
Hahaha!! Dua2. .
Sebab dua2 memang Ummi Uwais amalkan dan sukaaaaa sangat kesannya!!!  #sayaamalsayajual .
.
Pm je tau untuk maklumat lanjut. Saya sedia membantu anda!
.
Kalau berminat nak tambah #duitpoket #kepok2 pun boleh!
.
 dropship tanpa modal .
 takperlusimpanstok
.
 takperluposbarang
.
 boleh beli dengan #hargakilang walaupun hanya sebotol vitamin. Tiada kuantiti minimum untuk #hargadropshiper
.
Banyak lagilah kelebihan lain.
Pm je
Sharifah Hawa Al-Yahya - @sharifahhawaalyahya Instagram Profile - inst4gram.com
sharifahhawaalyahya
0

Cop guru ni Ummi Uwais beli bulan Mac tahun lepas (2018) . . Tapi, masih ada ink sampai sekarang walaupun setiap hari guna. Cop hampir setiap muka surat tau ! #janganmengata Ummi Uwais tak buatkerja #tumbuk nanti . . Berbaloi beli cop ni. Mudah cik

Pengedar Shaklee Kuching 0168548677
Uolls kalau makan #boosterwhitening makin keluar jerawat atau bintik-bintik putih jangan stop ye. Terus kan habiskan satu botol tu dan minum air masak banyak yeee. Jangan takut kalau dia keluar jerawat ke atau bintik putih di muka ye, itu tindak balas dia okay??? Faham? Hehe
.
Ada org mkn 1, 2 biji dah putih .
Ada org mkn 3 biji muka dan tangan semua dh keluar urat hijau .
Ada org mkn 1, 2 biji jerawat semua kecut .
Ada mkn 3 biji parut-parut hitam dah pudar .
Ada org mkn 3 biji jerawat makin besar tapi jgn stop ye terus kan je minum air putih lebih insyallah belum habis stu boleh jerawat dah kecut .
.
Minum air putih lebih
Dan elak minuman berkafein.
.
WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL.
TEKAN JE LINK DI BIO OK!  017-5451126
.
#produkkecantikkan 
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhitening 
#produkputih 
#whitening 
#letscantik 
#muabellaz 
#perlashine 
#malaysia 
#tiktokmalaysia 
#malaysia
#feeltabeauty 
#datoserivida 
#janganmengata 
#produkviral
#kosmetikmalaysia 
#tiadabahanterlarang 
#bebaskimia 
#dianzvitamin
#fairlady
#shalicious
#elcahco
#kdollbeauty 
#loveliee
#symabeauty
#mylaraskincare
#prettyfaceskincare 
#sofieyabeauty
#sendayutinggi
#okayamalaysia 
#eskinol
YOUR BEAUTY EXPERT. - @boosterwhiteninggg Instagram Profile - inst4gram.com
boosterwhiteninggg
1

Uolls kalau makan #boosterwhitening makin keluar jerawat atau bintik-bintik putih jangan stop ye. Terus kan habiskan satu botol tu dan minum air masak banyak yeee. Jangan takut kalau dia keluar jerawat ke atau bintik putih di muka ye, itu tindak bala

Comments

@sfteaoriginal Gantikan minuman bergula kita dengan Syma Fit Tea (SF Tea).

Advertisement
Uolls kalau makan #boosterwhitening makin keluar jerawat atau bintik-bintik putih jangan stop ye. Terus kan habiskan satu botol tu dan minum air masak banyak yeee. Jangan takut kalau dia keluar jerawat ke atau bintik putih di muka ye, itu tindak balas dia okay??? Faham? Hehe
.
Ada org mkn 1, 2 biji dah putih .
Ada org mkn 3 biji muka dan tangan semua dh keluar urat hijau .
Ada org mkn 1, 2 biji jerawat semua kecut .
Ada mkn 3 biji parut-parut hitam dah pudar .
Ada org mkn 3 biji jerawat makin besar tapi jgn stop ye terus kan je minum air putih lebih insyallah belum habis stu boleh jerawat dah kecut .
.
Minum air putih lebih
Dan elak minuman berkafein.
.
WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL.
TEKAN JE LINK DI BIO OK!  017-5451126
.
#produkkecantikkan 
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhitening 
#produkputih 
#whitening 
#letscantik 
#muabellaz 
#perlashine 
#malaysia 
#tiktokmalaysia 
#malaysia
#feeltabeauty 
#datoserivida 
#janganmengata 
#produkviral
#kosmetikmalaysia 
#tiadabahanterlarang 
#bebaskimia 
#dianzvitamin
#fairlady
#shalicious
#elcahco
#kdollbeauty 
#loveliee
#symabeauty
#mylaraskincare
#prettyfaceskincare 
#sofieyabeauty
#sendayutinggi
#okayamalaysia 
#eskinol
YOUR BEAUTY EXPERT. - @boosterwhiteninggg Instagram Profile - inst4gram.com
boosterwhiteninggg
0

Uolls kalau makan #boosterwhitening makin keluar jerawat atau bintik-bintik putih jangan stop ye. Terus kan habiskan satu botol tu dan minum air masak banyak yeee. Jangan takut kalau dia keluar jerawat ke atau bintik putih di muka ye, itu tindak bala

Uolls kalau makan #boosterwhitening makin keluar jerawat atau bintik-bintik putih jangan stop ye. Terus kan habiskan satu botol tu dan minum air masak banyak yeee. Jangan takut kalau dia keluar jerawat ke atau bintik putih di muka ye, itu tindak balas dia okay??? Faham? Hehe
.
Ada org mkn 1, 2 biji dah putih .
Ada org mkn 3 biji muka dan tangan semua dh keluar urat hijau .
Ada org mkn 1, 2 biji jerawat semua kecut .
Ada mkn 3 biji parut-parut hitam dah pudar .
Ada org mkn 3 biji jerawat makin besar tapi jgn stop ye terus kan je minum air putih lebih insyallah belum habis stu boleh jerawat dah kecut .
.
Minum air putih lebih
Dan elak minuman berkafein.
.
WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL.
TEKAN JE LINK DI BIO OK!  017-5451126
.
#produkkecantikkan 
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhitening 
#produkputih 
#whitening 
#letscantik 
#muabellaz 
#perlashine 
#malaysia 
#tiktokmalaysia 
#malaysia
#feeltabeauty 
#datoserivida 
#janganmengata 
#produkviral
#kosmetikmalaysia 
#tiadabahanterlarang 
#bebaskimia 
#dianzvitamin
#fairlady
#shalicious
#elcahco
#kdollbeauty 
#loveliee
#symabeauty
#mylaraskincare
#prettyfaceskincare 
#sofieyabeauty
#sendayutinggi
#okayamalaysia 
#eskinol
YOUR BEAUTY EXPERT. - @boosterwhiteninggg Instagram Profile - inst4gram.com
boosterwhiteninggg
0

Uolls kalau makan #boosterwhitening makin keluar jerawat atau bintik-bintik putih jangan stop ye. Terus kan habiskan satu botol tu dan minum air masak banyak yeee. Jangan takut kalau dia keluar jerawat ke atau bintik putih di muka ye, itu tindak bala

#Repost @spoil.qlo_hq (@get_repost)
・・・
Bismillah .

Morning uolss .
.

Korang nampak tak apa dalam gambar tu ?
.

Cuba komen sikit .
.

DONT MEMBAWANG YA .
Not just a hoodie, but a good messages to all of us .
.

#dontMembawang 
#dontMembawangbydaisyed #jaketjeansdontMembawang 
#sweaterdontMembawang 
#hoodiedontMembawang 
#dakwahbilhal 
#sebarkebaikanbukankeburukan 
#janganmembawang 
#janganmengata 
#daisyed
dspoil.qlo_lisha (DSQ014) - @dspoil.qlo_lisha Instagram Profile - inst4gram.com
dspoil.qlo_lisha
0

#repost @spoil.qlo_hq (@get_repost ) ・・・ Bismillah . Morning uolss . . Korang nampak tak apa dalam gambar tu ? . Cuba komen sikit . . DONT MEMBAWANG YA . Not just a hoodie, but a good messages to all of us . . #dontmembawang #dontmembawangbydais

Gelang TANGAN

Emas 916 
New STOCK ARRIVAL

Daily OPEN 10.30am-09.30pm  Contact : Whatsapp & Telegram
http://wa.me/60135848501
https://t.me/muslimosman  Telegram group : Barang Kemas Prelove 
https://t.me/emashusinkuantan  Telegram group : Barang Kemas New
https://t.me/EmasHusin916New

MEMBELI DENGAN HARGA PALING TINGGI
GOLD BAR DINAR
EMAS LAMA
EMAS ROSAK
EMAS PATAH
EMAS BENGKOK SURAT PAJAK (T&C)

TUKANG EMAS HUSIN OUTLETS : 
1. KUANTAN PARADE PAHANG. page :https://m.facebook.com/TukangEmasHusinofficial/
095150235

2. Pekan Pahang (sebelah klinik RAIHAN) page : https://www.facebook.com/tukangemashusin/
094226848

3. HUSIN GOLD MAHKOTA PARADE MELAKA page : https://www.facebook.com/husingoldofficial/
062811771

SOP Postage :
Semenanjung : Rm12
Sabah & Sarawak : Rm 17
Risk under customer .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#emasterpakai916  #emaslelong916  #janganmengata #emas916 #emasbajet916 #emasonline #emaskuning #emas22k #emastulin #emaskuantan #emaskuantanonline #kuantanparade #emasprelove #emasbaru #newitem #emassajat #gelangcoco #cincin #rantai916 #padu #emasbajet916 #preoder #gelangnamamurah #gelangcocomurah #gelangnama #cincinnamamurah #cincinnama #loketnamaemas916 #loketemas #loketnamaemas #loketnama
MUs Lim - @mus_aka Instagram Profile - inst4gram.com
mus_aka
0

Gelang TANGAN Emas 916 New STOCK ARRIVAL Daily OPEN 10.30am-09.30pm Contact : Whatsapp & Telegram http://wa.me/60135848501 https://t.me/muslimosman Telegram group : Barang Kemas Prelove https://t.me/emashusinkuantan Telegram group : Barang Kem

Kedai tukang emas husin,kuantan parade
Rantai KAKI
Rantai tangan BUDAK

Emas 916 
New STOCK ARRIVAL

Daily OPEN 10.30am-09.30pm  Contact : Whatsapp & Telegram
http://wa.me/60135848501
https://t.me/muslimosman  Telegram group : Barang Kemas Prelove 
https://t.me/emashusinkuantan  Telegram group : Barang Kemas New
https://t.me/EmasHusin916New

MEMBELI DENGAN HARGA PALING TINGGI
GOLD BAR DINAR
EMAS LAMA
EMAS ROSAK
EMAS PATAH
EMAS BENGKOK SURAT PAJAK (T&C)

TUKANG EMAS HUSIN OUTLETS : 
1. KUANTAN PARADE PAHANG. page :https://m.facebook.com/TukangEmasHusinofficial/
095150235

2. Pekan Pahang (sebelah klinik RAIHAN) page : https://www.facebook.com/tukangemashusin/
094226848

3. HUSIN GOLD MAHKOTA PARADE MELAKA page : https://www.facebook.com/husingoldofficial/
062811771

SOP Postage :
Semenanjung : Rm12
Sabah & Sarawak : Rm 17
Risk under customer .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#emasterpakai916  #emaslelong916  #janganmengata #emas916 #emasbajet916 #emasonline #emaskuning #emas22k #emastulin #emaskuantan #emaskuantanonline #kuantanparade #emasprelove #emasbaru #newitem #emassajat #gelangcoco #cincin #rantai916 #padu #emasbajet916 #preoder #gelangnamamurah #gelangcocomurah #gelangnama #cincinnamamurah #cincinnama #loketnamaemas916 #loketemas #loketnamaemas #loketnama
MUs Lim - @mus_aka Instagram Profile - inst4gram.com
mus_aka
0

Rantai KAKI Rantai tangan BUDAK Emas 916 New STOCK ARRIVAL Daily OPEN 10.30am-09.30pm Contact : Whatsapp & Telegram http://wa.me/60135848501 https://t.me/muslimosman Telegram group : Barang Kemas Prelove https://t.me/emashusinkuantan Telegram

Kedai tukang emas husin,kuantan parade
Terima kasih untuk feedback yang diberikan 
.
Terima kasih bagi yang dh cuba sendiri Pil Ginseng Gemuk nie...
.
Yang masih mencari - cari Produk untuk menambah berat badan yang sesuai, boleh la cuba Pil Ginseng Gemuk nie...
.
Memang Superb!!!
.
Terbaik!!!
.
Memang Ada Kualiti!!! 
.
Berbaloi!!! 
.
Memang Mujarab!!! 
.
Terbukti Berkesan!!!
.
InsyaAllah Berkesan, Cepat & Selamat!
.
Order Now! whatsapp/sms +601112919828
.
#janganmengata
#letscantik
#kitaok
#artismalaysia
#ikutcarakita
#igersmy
#selebritimalaysia
#jomsado
#aaronaziz
#makcikbawang

#inspirasiku
#kandadinda
#syukurselalu
#sayaboleh
#bahagiamilikkita
#sangatmemuaskan
#puashati
#mampu
#murah
#rezekidariallah

#wanitahijab
#wanitahariini 
#malaysiahariini
#selamatpagimalaysia
#pilgemukviral
#ubatgemukviral
#vitamingemukviral
#brocuba
#pggfeedback
#maluapabossku
UBAT GEMUK / WEIGHT GAIN PILLS - @pilginsenggemuk Instagram Profile - inst4gram.com
pilginsenggemuk
0

Terima kasih untuk feedback yang diberikan . Terima kasih bagi yang dh cuba sendiri Pil Ginseng Gemuk nie... . Yang masih mencari - cari Produk untuk menambah berat badan yang sesuai, boleh la cuba Pil Ginseng Gemuk nie... . Memang Superb!!! . Terba

Rantai Tangan Padu

Emas 916 
New STOCK ARRIVAL

Daily OPEN 10.30am-09.30pm  Contact : Whatsapp & Telegram
http://wa.me/60135848501
https://t.me/muslimosman  Telegram group : Barang Kemas Prelove 
https://t.me/emashusinkuantan  Telegram group : Barang Kemas New
https://t.me/EmasHusin916New

MEMBELI DENGAN HARGA PALING TINGGI
GOLD BAR DINAR
EMAS LAMA
EMAS ROSAK
EMAS PATAH
EMAS BENGKOK SURAT PAJAK (T&C)

TUKANG EMAS HUSIN OUTLETS : 
1. KUANTAN PARADE PAHANG. page :https://m.facebook.com/TukangEmasHusinofficial/
095150235

2. Pekan Pahang (sebelah klinik RAIHAN) page : https://www.facebook.com/tukangemashusin/
094226848

3. HUSIN GOLD MAHKOTA PARADE MELAKA page : https://www.facebook.com/husingoldofficial/
062811771

SOP Postage :
Semenanjung : Rm12
Sabah & Sarawak : Rm 17
Risk under customer .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#emasterpakai916  #emaslelong916  #janganmengata #emas916 #emasbajet916 #emasonline #emaskuning #emas22k #emastulin #emaskuantan #emaskuantanonline #kuantanparade #emasprelove #emasbaru #newitem #emassajat #gelangcoco #cincin #rantai916 #padu #emasbajet916 #preoder #gelangnamamurah #gelangcocomurah #gelangnama #cincinnamamurah #cincinnama #loketnamaemas916 #loketemas #loketnamaemas #loketnama
MUs Lim - @mus_aka Instagram Profile - inst4gram.com
mus_aka
0

Rantai Tangan Padu Emas 916 New STOCK ARRIVAL Daily OPEN 10.30am-09.30pm Contact : Whatsapp & Telegram http://wa.me/60135848501 https://t.me/muslimosman Telegram group : Barang Kemas Prelove https://t.me/emashusinkuantan Telegram group : Baran

Kedai tukang emas husin,kuantan parade
Terjebak jugak akhirnya sebab tgk kawan makan hasil dapat mantapkan aset. Perghhh...nak order klik link di atas cepat cepat. Siapa yang tak nak cantik weiiii...
.
.
#pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinklady #pinkladybodygoals #awetmuda #terlajaksedap #terlajaklaris #putihgebu #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakcantikjangankedekut #senafasrindu #jerawathilang #jomcantiksama2 #janganmengata #akusuka #akunakcantik
PAYU DARA BODY MONTOK - @ratukupinklady Instagram Profile - inst4gram.com
ratukupinklady
0

Terjebak jugak akhirnya sebab tgk kawan makan hasil dapat mantapkan aset. Perghhh...nak order klik link di atas cepat cepat. Siapa yang tak nak cantik weiiii... . . #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinklady #pinkladybodygoals #awetmuda #ter

Hi...SETTING N COLOUR BY AJRAMJAT SALOON..PROMOTION,PROMOTION,PROMOTION... Nak rambut ala ala arabic🇬🇶🇬🇶🇬🇶🇬🇶🇬🇶Wash, blow n cut by professional hairstylist Ajramjat saloon.dptkn service dri team kami Ajramjat Saloon.kami mnyediakan pelbagai servis hair care n kecantikan .cpat cepat jgn lambat2.letsss cantikkk bersama kami.hrga???jgn risau yg psti mur mur Shaja!!!!
LETS WALK IN ‍️
AJRAMJAT SALOON & BEAUTICIAN
WISMA NUR SAJAT
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
follow IG kami ‍️
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
sebarang pertanyaan boleh hubungi kami 03-554241550
03-554241550
03-554241550
atau whatapps 
016-6186216
016-6186216
016-6186216
#ajramjatsaloon #haircare #letscantik #janganmengata #gitew #nursajat02 #perempuanfuhh #ajramjat
Ajramjat Saloon by Nur Sajat - @ajramjatsaloonshahalam Instagram Profile - inst4gram.com
ajramjatsaloonshahalam
3

Hi...SETTING N COLOUR BY AJRAMJAT SALOON..PROMOTION,PROMOTION,PROMOTION... Nak rambut ala ala arabic🇬🇶🇬🇶🇬🇶🇬🇶🇬🇶Wash, blow n cut by professional hairstylist Ajramjat saloon.dptkn service dri team kami Ajramjat Saloon.kami mnyediakan pelbagai servis hai

Wisma Nur Sajat
Comments

@m.a_stylish.store Haii‼️‼️ jemput singgah wall kiter 😘 Ada Jubah/baju kurung sedondon ibu dan anak , kain pasang dan blouseee 🤩😍 tq😊

Korang PERASAN x, style BUDAK SKEMA dulu2 dah jadi TREND artis POPULAR? Apa komen korang, nmpak cool ke tidak? .
.
.
.
.
Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up !
.
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
#ShopeeforMenMY
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
5

Korang PERASAN x, style BUDAK SKEMA dulu2 dah jadi TREND artis POPULAR? Apa komen korang, nmpak cool ke tidak? . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #

Comments

@klubnalaleh_mersing Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan semua urusan 😊

@_.mysarahh Cool💯 @haqiemrusli98_

Cincin terLARIS

Emas 916 
New STOCK ARRIVAL

Daily OPEN 10.30am-09.30pm  Contact : Whatsapp & Telegram
http://wa.me/60135848501
https://t.me/muslimosman  Telegram group : Barang Kemas Prelove 
https://t.me/emashusinkuantan  Telegram group : Barang Kemas New
https://t.me/EmasHusin916New

MEMBELI DENGAN HARGA PALING TINGGI
GOLD BAR DINAR
EMAS LAMA
EMAS ROSAK
EMAS PATAH
EMAS BENGKOK SURAT PAJAK (T&C)

TUKANG EMAS HUSIN OUTLETS : 
1. KUANTAN PARADE PAHANG. page :https://m.facebook.com/TukangEmasHusinofficial/
095150235

2. Pekan Pahang (sebelah klinik RAIHAN) page : https://www.facebook.com/tukangemashusin/
094226848

3. HUSIN GOLD MAHKOTA PARADE MELAKA page : https://www.facebook.com/husingoldofficial/
062811771

SOP Postage :
Semenanjung : Rm12
Sabah & Sarawak : Rm 17
Risk under customer .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#emasterpakai916  #emaslelong916  #janganmengata #emas916 #emasbajet916 #emasonline #emaskuning #emas22k #emastulin #emaskuantan #emaskuantanonline #kuantanparade #emasprelove #emasbaru #newitem #emassajat #gelangcoco #cincin #rantai916 #padu #emasbajet916 #preoder #gelangnamamurah #gelangcocomurah #gelangnama #cincinnamamurah #cincinnama #loketnamaemas916 #loketemas #loketnamaemas #loketnama
MUs Lim - @mus_aka Instagram Profile - inst4gram.com
mus_aka
1

Cincin terLARIS Emas 916 New STOCK ARRIVAL Daily OPEN 10.30am-09.30pm Contact : Whatsapp & Telegram http://wa.me/60135848501 https://t.me/muslimosman Telegram group : Barang Kemas Prelove https://t.me/emashusinkuantan Telegram group : Barang K

Kedai tukang emas husin,kuantan parade
Comments

@byjuliapang new..brpa sgram skrng ya

Subang & Loket 
Emas 916 
New STOCK ARRIVAL

Daily OPEN 10.30am-09.30pm  Contact : Whatsapp & Telegram
http://wa.me/60135848501
https://t.me/muslimosman  Telegram group : Barang Kemas Prelove 
https://t.me/emashusinkuantan  Telegram group : Barang Kemas New
https://t.me/EmasHusin916New

MEMBELI DENGAN HARGA PALING TINGGI
GOLD BAR DINAR
EMAS LAMA
EMAS ROSAK
EMAS PATAH
EMAS BENGKOK SURAT PAJAK (T&C)

TUKANG EMAS HUSIN OUTLETS : 
1. KUANTAN PARADE PAHANG. page :https://m.facebook.com/TukangEmasHusinofficial/
095150235

2. Pekan Pahang (sebelah klinik RAIHAN) page : https://www.facebook.com/tukangemashusin/
094226848

3. HUSIN GOLD MAHKOTA PARADE MELAKA page : https://www.facebook.com/husingoldofficial/
062811771

SOP Postage :
Semenanjung : Rm12
Sabah & Sarawak : Rm 17
Risk under customer .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#emasterpakai916  #emaslelong916  #janganmengata #emas916 #emasbajet916 #emasonline #emaskuning #emas22k #emastulin #emaskuantan #emaskuantanonline #kuantanparade #emasprelove #emasbaru #newitem #emassajat #gelangcoco #cincin #rantai916 #padu #emasbajet916 #preoder #gelangnamamurah #gelangcocomurah #gelangnama #cincinnamamurah #cincinnama #loketnamaemas916 #loketemas #loketnamaemas #loketnama
MUs Lim - @mus_aka Instagram Profile - inst4gram.com
mus_aka
0

Subang & Loket Emas 916 New STOCK ARRIVAL Daily OPEN 10.30am-09.30pm Contact : Whatsapp & Telegram http://wa.me/60135848501 https://t.me/muslimosman Telegram group : Barang Kemas Prelove https://t.me/emashusinkuantan Telegram group : Barang Ke

Kedai tukang emas husin,kuantan parade
Wehhh! Cantiknya #DatinEzurin ni! .
.
.
.
.
Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up !
.
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
8

Wehhh! Cantiknya #datinezurin ni! . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismal

Comments

@story_of_the_moon INGAT NERAKA ALLAH... 😌

@rarasyazeera Nak turun 5kg - 15kg sebulan ? Follow ig rara now ! Hanya rm5

Dalam 6 cerita ni admin Paling Suka yang no 1. Mind Blown 🤯 teruk. Korang? .
.
.
.
.
Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up !
.
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
0

Dalam 6 cerita ni admin Paling Suka yang no 1. Mind Blown 🤯 teruk. Korang? . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok

Amboi sedih sangat member ni. Kesiann betul. Member sapa ni? Sapa sakitkan hati dia? .
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat #Video #Videolucu #VideoLawak #VideoMenarik
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
28

Amboi sedih sangat member ni. Kesiann betul. Member sapa ni? Sapa sakitkan hati dia? . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makci

Comments

@miss.jamieylah @hamahhamidi

@_aidilasyraff_ @auni__razak 🤣🖕🖕 geli sial 😂😂🖕🖕😂🤣

SENANG BUANG AIR DAN PERIOD LANCAR
. 
Sejak amalkan Haromaluv PATI ASAM KUNYIT ni segalanya mudah dan senang.Cuma minum 15ml sehari 2 kali jer dah dapat hasil yang lumayan dan rasa nya pun sedap.
.
Sejak amalkan Pati Asam Kunyit ini, senang buang air besar dan period lancar
. 
Itu antara testimoni dari pelanggan kami yang telah mengamalkan Pati Asam Kunyit ini. Semua wanita diluar sana perlu dapatkan pati ini.
.
======
SIAPA yang perlu dapatkan PATI ASAM KUNYIT?
=====
 Ibu lepas bersalin
 Ibu anak ramai
 Wanita yang ingin kekal lebih muda
 Wanita yang sayangkan suaminya
 Wanita yang mencari produk khusus untuk kecantikan dalaman
.
Dah cantik luar, perlu cantik dari dalam juga.
.
Amacam menarik bukan? Berminat untuk dapatkan PATI ASAM KUNYIT?
.
Kalau nak komen SAYA NAK di ruang komen di bawah.
.
atau WHATSAPP kami SEKARANG:
 +60 18-370 6954
 +60 18-370 6954
 +60 18-370 6954
. 
#haromaluv #patiasamkunyit #janganmengata #takbaik #syukurselalu #produkkesihatan #clearherbs #jusharomaluv #juspatiasamkunyit #doayangbaikbaik #jgndengki #kejujuran #rezekimasing2 #positivefeedback #likeforlikes #kekalcantik #kekalmuda #syukurselalu #alhamdulillah #herba #tiadabahanpengawet #terimakasihAllah #assalamualaikum
WANITA|BODY MANTAP|PAYUDARA - @womens_inner_beauty Instagram Profile - inst4gram.com
womens_inner_beauty
1

SENANG BUANG AIR DAN PERIOD LANCAR . Sejak amalkan Haromaluv PATI ASAM KUNYIT ni segalanya mudah dan senang.Cuma minum 15ml sehari 2 kali jer dah dapat hasil yang lumayan dan rasa nya pun sedap. . Sejak amalkan Pati Asam Kunyit ini, senang buang air

Comments

@niqab.purdah.khimar Semoga dilimpahkan rezeki yg berpanjangan dan berkat 😊

KG239/19 ADELINE SERIES

RM150 FREE POS
.
Material Quality Moss crepe 
Round neck 
Peplum Type
Hidden Back Zipper and sleeve
Embroidery Lace and chunky beads at edge Peplum and sleeve
Skirt Mermaid Cutting 
Skirt fully garthered waist
Skirt with Lace Organza

#peplumkurung #peplumexclusive #bajuraya2019 #peplumcantik #bajupeplum #janganmengata #ramping
nmw  💋 - @mcnik_shoppe Instagram Profile - inst4gram.com
mcnik_shoppe
0

KG239/19 ADELINE SERIES RM150 FREE POS . Material Quality Moss crepe Round neck Peplum Type Hidden Back Zipper and sleeve Embroidery Lace and chunky beads at edge Peplum and sleeve Skirt Mermaid Cutting Skirt fully garthered waist Skirt with Lace

Merecik body kite pakai bila pakai #letsbengkungdiamondgold @nursajadiah 
.
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD size XS , S , M , L , !! *LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD TERBARU* RM139.90 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#letsbengkungdiamondgold BYNURSAJAT 
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat02 tak?
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungDIAMONDgoldbynursajat
 Mempunyai EXTRA BELT lebih Grip
 Free Trial Slimming Lotion
 Material fabrik Hight Quality  Memecahkan lemak
 Membentuk pinggang
 Membetulkan posture badan
 Menyokong tulang belakang
 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
 Melancarkan peredaran darah
Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
 Tak mudah terlipat/gulung .
 Tak panas dan tidak berpeloh Kami ada 4 saiz ( XS, S, M, L,XL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
XS :  19 - 25 ( READY STOCK ) .
S :  26 - 32 ( READY STOCK) .
M : 33 - 40 ( READY STOCK ) .
L :  41 - 50 ( READY STOCK )
XL : 51 - 57 ( READY STOCK )

MOHON KERJASAMA  NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. Pakaian dalam
.
boleh return
.
 tukar saiz
.
 tukar warna 
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #faizroslan #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #bengkungbersalin #bengkung #letsbengkungdiamondgold #hashtag #bodysexy #nursajatsingapore #nursajatpenangagent #bengkunggoldpenang #jualbengkung
Pipott Beauty Shoppe - @pipott_beauty_shoppe Instagram Profile - inst4gram.com
pipott_beauty_shoppe
0

Merecik body kite pakai bila pakai #letsbengkungdiamondgold @nursajadiah . Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD size XS , S , M , L , !! *LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD TERBARU* RM139.90 exc pos (RM10sm / RM15ss) #letsbengkungdiamondgold B

Penang Island
Merecik body kite pakai bila pakai #letsbengkungdiamondgold @nursajadiah 
.
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD size XS , S , M , L , !! *LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD TERBARU* RM139.90 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#letsbengkungdiamondgold BYNURSAJAT 
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat02 tak?
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungDIAMONDgoldbynursajat
 Mempunyai EXTRA BELT lebih Grip
 Free Trial Slimming Lotion
 Material fabrik Hight Quality  Memecahkan lemak
 Membentuk pinggang
 Membetulkan posture badan
 Menyokong tulang belakang
 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
 Melancarkan peredaran darah
Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
 Tak mudah terlipat/gulung .
 Tak panas dan tidak berpeloh Kami ada 4 saiz ( XS, S, M, L,XL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
XS :  19 - 25 ( READY STOCK ) .
S :  26 - 32 ( READY STOCK) .
M : 33 - 40 ( READY STOCK ) .
L :  41 - 50 ( READY STOCK )
XL : 51 - 57 ( READY STOCK )

MOHON KERJASAMA  NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. Pakaian dalam
.
boleh return
.
 tukar saiz
.
 tukar warna 
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #faizroslan #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #bengkungbersalin #bengkung #letsbengkungdiamondgold #hashtag #bodysexy #nursajatsingapore #nursajatpenangagent #bengkunggoldpenang #jualbengkung
Pipott Beauty Shoppe - @pipott_beauty_shoppe Instagram Profile - inst4gram.com
pipott_beauty_shoppe
0

Merecik body kite pakai bila pakai #letsbengkungdiamondgold @nursajadiah . Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD size XS , S , M , L , !! *LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD TERBARU* RM139.90 exc pos (RM10sm / RM15ss) #letsbengkungdiamondgold B

Penang Island
Merecik body kite pakai bila pakai #letsbengkungdiamondgold @nursajadiah 
.
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD size XS , S , M , L , !! *LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD TERBARU* RM139.90 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#letsbengkungdiamondgold BYNURSAJAT 
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat02 tak?
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungDIAMONDgoldbynursajat
 Mempunyai EXTRA BELT lebih Grip
 Free Trial Slimming Lotion
 Material fabrik Hight Quality  Memecahkan lemak
 Membentuk pinggang
 Membetulkan posture badan
 Menyokong tulang belakang
 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
 Melancarkan peredaran darah
Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
 Tak mudah terlipat/gulung .
 Tak panas dan tidak berpeloh Kami ada 4 saiz ( XS, S, M, L,XL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
XS :  19 - 25 ( READY STOCK ) .
S :  26 - 32 ( READY STOCK) .
M : 33 - 40 ( READY STOCK ) .
L :  41 - 50 ( READY STOCK )
XL : 51 - 57 ( READY STOCK )

MOHON KERJASAMA  NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. Pakaian dalam
.
boleh return
.
 tukar saiz
.
 tukar warna 
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #faizroslan #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #bengkungbersalin #bengkung #letsbengkungdiamondgold #hashtag #bodysexy #nursajatsingapore #nursajatpenangagent #bengkunggoldpenang #jualbengkung
Pipott Beauty Shoppe - @pipott_beauty_shoppe Instagram Profile - inst4gram.com
pipott_beauty_shoppe
1

Merecik body kite pakai bila pakai #letsbengkungdiamondgold @nursajadiah . Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD size XS , S , M , L , !! *LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD TERBARU* RM139.90 exc pos (RM10sm / RM15ss) #letsbengkungdiamondgold B

Penang Island
Comments

@rocketfibre.kurus Goodluck 🌼

seygak2 nak p mana tu? keluar calit NAY! Chocolate edition jerr..tapi nampak maneh gila 
.
Hampa pakai warna apa harini?
.
#malaysia #nayliptint #nayicecreamliptint #chocolateliptintnay #liptintmurah #liptintmalaysia #Liptint #produkbebaskimia #produkviral #viral #janganmengata #emmamaembong #mirafilzah
Liptint Lipmatte - @liptint.store__ Instagram Profile - inst4gram.com
liptint.store__
0

seygak2 nak p mana tu? keluar calit NAY! Chocolate edition jerr..tapi nampak maneh gila . Hampa pakai warna apa harini? . #malaysia #nayliptint #nayicecreamliptint #chocolateliptintnay #liptintmurah #liptintmalaysia #liptint #produkbebaskimia #produ

Calit sikit pun dah cantik !. Nampak glowing je. Tak perlu nk tunggu pecah minyak or spray bagai utk dpt effect glowing. Even medium coverage , still boleh dpt effect flawless !. Bak kata org sentuhan sempurna.. Paling penting fd ni tahan 12 jam dan ada spf 15 yg melindungi kulit drp sinaran uv !. Warna blend dgn kulit. So dont worry , its look natural ! 
#posefoundation #foundationreview #mua
#makeupartist #makeuplover #kosmetikmurah #bizzybody #terlajaklaris #janganmengata #hudabeauty #skincare #chanel #bobbybrown
#maybelline #maccosmetics #kyliecosmetics #narscosmetics #organic #bahenol #viral #sinopal #drama #online #trustedseller #goshop #lazada #shopee #musthave #blackpink #meeracle
luna lisa - @lisa_arluna Instagram Profile - inst4gram.com
lisa_arluna
0

Calit sikit pun dah cantik !. Nampak glowing je. Tak perlu nk tunggu pecah minyak or spray bagai utk dpt effect glowing. Even medium coverage , still boleh dpt effect flawless !. Bak kata org sentuhan sempurna.. Paling penting fd ni tahan 12 jam dan

Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..️ Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 
Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ? 
Boleh buat full payment dengan admin 
Ikut T&C 
Untuk order sila whatsapp 0126160239
#sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik 
#sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
cucukcantikgebu - @cucukcantikgebu Instagram Profile - inst4gram.com
cucukcantikgebu
1

Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..️ Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?

Comments

@miruhanoutlet hidup @cucukcantikgebu !!!

SALE ️️️ Siapa tak grab memang uols rugi. Jom pakat ajak kawan, suami, mak, adik sama-sama cantik ️ Kami jarang buat SALE tau coz harga kami sangat berbaloi. So, sementara ada chance ni jangan dilepaskan. #vitamincinjection #vitamincdrip #tamanpuncakjalil #bandarkinrara #equinepark #serikembangan #cyberjaya #putrajaya #serdang #puchong  #dermapen  #kulitputih  #skinwhitening #parutjerawat #hilangkanjeragat #jeragat #janganmengata #vshape #botox #flawlessskin #medispa #medispamurah #eyes #perempuan #cantik #kulitcantik
#chemicalpeel #bhmed
Hermosa Medispa - @cantikbakbidadari Instagram Profile - inst4gram.com
cantikbakbidadari
0

SALE ️️️ Siapa tak grab memang uols rugi. Jom pakat ajak kawan, suami, mak, adik sama-sama cantik ️ Kami jarang buat SALE tau coz harga kami sangat berbaloi. So, sementara ada chance ni jangan dilepaskan. #vitamincinjection #vitamincdrip #tamanpuncak

Terima kasih untuk feedback yang diberikan 
.
Terima kasih bagi yang dh cuba sendiri Pil Ginseng Gemuk nie...
.
Yang masih mencari - cari Produk untuk menambah berat badan yang sesuai, boleh la cuba Pil Ginseng Gemuk nie...
.
Memang Superb!!!
.
Terbaik!!!
.
Memang Ada Kualiti!!! 
.
Berbaloi!!! 
.
Memang Mujarab!!! 
.
Terbukti Berkesan!!!
.
InsyaAllah Berkesan, Cepat & Selamat!
.
Order Now! whatsapp/sms +601112919828
.
#janganmengata
#letscantik
#kitaok
#artismalaysia
#ikutcarakita
#igersmy
#selebritimalaysia
#jomsado
#aaronaziz
#makcikbawang

#inspirasiku
#kandadinda
#syukurselalu
#sayaboleh
#bahagiamilikkita
#sangatmemuaskan
#puashati
#mampu
#murah
#rezekidariallah

#wanitahijab
#wanitahariini 
#malaysiahariini
#selamatpagimalaysia
#pilgemukviral
#ubatgemukviral
#vitamingemukviral
#brocuba
#pggfeedback
#maluapabossku
UBAT GEMUK / WEIGHT GAIN PILLS - @pilginsenggemuk Instagram Profile - inst4gram.com
pilginsenggemuk
0

Terima kasih untuk feedback yang diberikan . Terima kasih bagi yang dh cuba sendiri Pil Ginseng Gemuk nie... . Yang masih mencari - cari Produk untuk menambah berat badan yang sesuai, boleh la cuba Pil Ginseng Gemuk nie... . Memang Superb!!! . Terba

Kalau Betul, Tahniah Di ucapkan kepada #AznikHjNawawi dari kami! .
.
.
.
.
Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up !
.
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
5

Kalau Betul, Tahniah Di ucapkan kepada #aznikhjnawawi dari kami! . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarak

Comments

@kuzaaaa_nanakosheme Layak ke kau?

@khaiartzfar @kuzaaaa_nanakosheme layak

Intro lagu dah ballad, tengah tengah kagu rancak sikit... bab ending lagu tu boleh bergaduh kalau pasang kat pc kuat kuat.... #baekdoh #pasarkarat #pasarkaratjb #johor #johorbahru #duaroda #kapcaimalaya #kapcaisado #jenterapejuang #pengayuh2roda #lajak #kamixramai #kamixlaju #kanjo #stiker #sticker #janganmengata #stickerkereta #stickermotor #lincahkadok #matmotor #matmotorepost #stickmaniac #stickermurah #wikwikwik #wikwik #thailookstyle
STICKMANIAC | SK⚡MC - @stickmaniac Instagram Profile - inst4gram.com
stickmaniac
20

Intro lagu dah ballad, tengah tengah kagu rancak sikit... bab ending lagu tu boleh bergaduh kalau pasang kat pc kuat kuat.... #baekdoh #pasarkarat #pasarkaratjb #johor #johorbahru #duaroda #kapcaimalaya #kapcaisado #jenterapejuang #pengayuh2roda #laj

Comments

@stickmaniac @nabilmukh rm30 🙌🙌🙏🏽🙏🏽

@nabilmukh Klau nk belib stiker kt shopee apa nk tulis

3 SEBAB SUAMI TIDAK AKAN MENGUNYIT LEPAS ISTERI AMALKAN PATI ASAM KUNYIT
.
Bukan nya apa zaman sekarang ni macam2 boleh jadi. So sebelum jadi apa2 kita sebagai iseri kene la jaga suami kita baik2.
.
INI ADALAH 3 SEBAB SUAMI TIDAK AKAN MENGUNYIT LEPAS ISTERI AMALKAN PATI ASAM KUNYIT
.
#1 PATI ASAM KUNYIT MEMBANTU MENGETATKAN BAHAGIAN INTIM WANITA

#2 PATI ASAM KUNYIT MEMBANTU MENGANJALKAN PAYU DARA

#3 PATI ASAM KUNYIT MEMBANTU MENGHILANGKAN KEPUTIHAN
.
======
SIAPA yang perlu dapatkan PATI ASAM KUNYIT?
=====
 Ibu lepas bersalin
 Ibu anak ramai
 Wanita yang ingin kekal lebih muda
 Wanita yang sayangkan suaminya
 Wanita yang mencari produk khusus untuk kecantikan dalaman
.
Dah cantik luar, perlu cantik dari dalam juga.
.
Amacam menarik bukan? Berminat untuk dapatkan PATI ASAM KUNYIT?
.
Kalau nak komen SAYA NAK .
atau WHATSAPP kami SEKARANG:
 +60 18-370 6954
 +60 18-370 6954
 +60 18-370 6954
. 
#haromaluv #patiasamkunyit #janganmengata #takbaik #syukurselalu #produkkesihatan #clearherbs #jusharomaluv #juspatiasamkunyit #doayangbaikbaik #jgndengki #kejujuran #rezekimasing2 #positivefeedback #likeforlikes #kekalcantik #kekalmuda #alhamdulillah #herba #tiadabahanpengawet #terimakasihAllah #assalamualaikum
WANITA|BODY MANTAP|PAYUDARA - @womens_inner_beauty Instagram Profile - inst4gram.com
womens_inner_beauty
5

3 SEBAB SUAMI TIDAK AKAN MENGUNYIT LEPAS ISTERI AMALKAN PATI ASAM KUNYIT . Bukan nya apa zaman sekarang ni macam2 boleh jadi. So sebelum jadi apa2 kita sebagai iseri kene la jaga suami kita baik2. . "INI ADALAH 3 SEBAB SUAMI TIDAK AKAN MENGUNYIT LEPA

Comments

@izzah_ebabyshop Waalaikumussalam

@redbella.cun Waalaikumsalam❤

Kemana Tumpahnya Kuah Kalau Tidak ke Nasi Kan? .
.
.
.
.
Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up !
.
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
0

Kemana Tumpahnya Kuah Kalau Tidak ke Nasi Kan? . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #broc

Hahahahah. Comel betul pakai Helmet camtu. Ingat dia buat buat sekali betul dia tak reti pakai helmet .
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat #Video #Videolucu #VideoLawak #VideoMenarik
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
81

Hahahahah. Comel betul pakai Helmet camtu. Ingat dia buat buat sekali betul dia tak reti pakai helmet . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebri

Comments

@suehadabahar @purpleaini

@_khuza_ @tuankhuzaini 😂😂😂

MEMPERKENALKAN MOZE HERBS. SOLUSI UNTUK SAKIIT URAT & SENDII

10 Fungsi MOZE HERBS
+ Bengkak akibat masalah tersebut boleh susut + Boleh bergerak secara normal kembali tanpa gunakan tongkat
+  Solat lebih selesa tanpa perlu bantuan kerusi lagi
+ Boleh aktif kembali bersukan dengan gembira + Boleh lupakan pil tahan sakit
+ Menyelamatkan kos rawatan & bedah yang mahal
+ Tamatkan kesakitan yang melampau di tanggung bertahun tahun
+ Turunkan bacaan asiid-uurik dengan pantas tanpa rasa pening atau sakit yang lain
+ Memandu lebih fokus tanpa mengantuk & sakit pinggang
+ Bangun tidur badan terasa segar bugar & tidak lagi sakit leher
. 
KENAPA MOZE HERBS?
+ 9 dari 10 pengguna serasi
+ Tidak  perlu amalkan lagi jika dah sihat seperti sediakala
+ Sudah berada di pasaran melebihi 10 tahun. Kami bermula tahun 2009
+ Harga yang berbaloi.RM90 untuk 40 biji berbanding produk lain. Ada produk yang mencecah lebih rm120 untuk 30 biji sahaja
+ JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN. Kami gembira membayar duit  sepenuhnya dalam masa 30 hari andai MOZE HERBS tidak memberi manfaat kepada anda
+ Kami selalu update testimoni terbaru Moze Herbs. Bukan testimoni ulangan yang di guna pakai
. 
BERAPA HARGA?
. 
RM90 SEBOTOL 40 BIJI sahaja.
. 
Nak order, orderlah lebih. Boleh hadiahkan kepada tersayang.
. 
NAK ORDER? 
Klik jer link ini http://mozeherbsorganik.wasap. my atau klik link di bio.

INGAT YA, kami bersedia untuk memulangkan semula duit anda andai tidak serasi. Tak rugi 1 sen pun untuk mencuba MOZE HERBS. Mana tahu serasi kan.
.
#mozeherbs #gout #resdung #sakitsendi #herba #tiadabahanpengawet#terimakasihAllah #syukurselalu #alhamdulillah #assalamualaikum #rezekimasing2 #positivefeedback#likeforlikes #janganmengata  #produkkesihatan
GOUT|RESDUNG|SAKIT SENDI - @mozeherbs_organik Instagram Profile - inst4gram.com
mozeherbs_organik
10

MEMPERKENALKAN MOZE HERBS. SOLUSI UNTUK SAKIIT URAT & SENDII 10 Fungsi MOZE HERBS + Bengkak akibat masalah tersebut boleh susut + Boleh bergerak secara normal kembali tanpa gunakan tongkat + Solat lebih selesa tanpa perlu bantuan kerusi lagi + Bole

Comments

@mozeherbs_organik @qsara_indah tq

@mozeherbs_organik @itsbrokool 💪💪

5 Fakta Menarik Tentang #BikersKental2 .
.
.
.
.
.
Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up !
.
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
0

5 Fakta Menarik Tentang #bikerskental2 . . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #a

Uuisshhh Girlfriend baru je kena Penjara dia kat luar ada Gf lain dahhhh . . .
.
.
Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up !
.
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
1

Uuisshhh Girlfriend baru je kena Penjara dia kat luar ada Gf lain dahhhh . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #i

Comments

@kredit_online_shop Melayani kredit hp luarkota cek,IG

Bismillah .

Morning uolss .
.

Korang nampak tak apa dalam gambar tu ?
.

Cuba komen sikit .
.

DONT MEMBAWANG YA .
Not just a hoodie, but a good messages to all of us .
.

#dontMembawang 
#dontMembawangbydaisyed #jaketjeansdontMembawang 
#sweaterdontMembawang 
#hoodiedontMembawang 
#dakwahbilhal 
#sebarkebaikanbukankeburukan 
#janganmembawang 
#janganmengata 
#daisyed
GRAB YOUR HOODIE NOW !! - @spoil.qlo_hq Instagram Profile - inst4gram.com
spoil.qlo_hq
4

Bismillah . Morning uolss . . Korang nampak tak apa dalam gambar tu ? . Cuba komen sikit . . DONT MEMBAWANG YA . Not just a hoodie, but a good messages to all of us . . #dontmembawang #dontmembawangbydaisyed #jaketjeansdontmembawang #sweaterdo

Comments

@muharammus @spoil.qlo_hq harga berapa ye🤔

@spoil.qlo_hq @muharammus mari wasap. Link kat bio

Hi...PROMOTION,PROMOTION,.. Nak rambut straight ,brsinar dan licin.. Wash, blow n cut by professional hairstylist Ajramjat saloon.dptkn service dri team kami Ajramjat Saloon.kami mnyediakan pelbagai servis hair care n kecantikan .cpat cepat jgn lambat2.letsss cantikkk bersama kami.hrga???jgn risau yg psti mur mur Shaja!!!!
LETS WALK IN ‍️
AJRAMJAT SALOON & BEAUTICIAN
WISMA NUR SAJAT
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
follow IG kami ‍️
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
sebarang pertanyaan boleh hubungi kami 03-554241550
03-554241550
03-554241550
atau whatapps 
016-6186216
016-6186216
016-6186216
#ajramjatsaloon #haircare #letscantik #janganmengata #gitew #nursajat02 #perempuanfuhh
Ajramjat Saloon by Nur Sajat - @ajramjatsaloonshahalam Instagram Profile - inst4gram.com
ajramjatsaloonshahalam
3

Hi...PROMOTION,PROMOTION,.. Nak rambut straight ,brsinar dan licin.. Wash, blow n cut by professional hairstylist Ajramjat saloon.dptkn service dri team kami Ajramjat Saloon.kami mnyediakan pelbagai servis hair care n kecantikan .cpat cepat jgn lamba

Wisma Nur Sajat
Comments

@nadz.mira @aien_aizara haah kena tunggu lepas beranak laa buat 😂

@aien_aizara @nadz.mira 😂😂

Di pagi RABu yang indah inj.. mata berKILAU... 🥰

Emas 916 
New STOCK ARRIVAL

Daily OPEN 10.30am-09.30pm  Contact : Whatsapp & Telegram
http://wa.me/60135848501
https://t.me/muslimosman  Telegram group : Barang Kemas Prelove 
https://t.me/emashusinkuantan  Telegram group : Barang Kemas New
https://t.me/EmasHusin916New

MEMBELI DENGAN HARGA PALING TINGGI
GOLD BAR DINAR
EMAS LAMA
EMAS ROSAK
EMAS PATAH
EMAS BENGKOK SURAT PAJAK (T&C)

TUKANG EMAS HUSIN OUTLETS : 
1. KUANTAN PARADE PAHANG. page :https://m.facebook.com/TukangEmasHusinofficial/
095150235

2. Pekan Pahang (sebelah klinik RAIHAN) page : https://www.facebook.com/tukangemashusin/
094226848

3. HUSIN GOLD MAHKOTA PARADE MELAKA page : https://www.facebook.com/husingoldofficial/
062811771

SOP Postage :
Semenanjung : Rm12
Sabah & Sarawak : Rm 17
Risk under customer .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#emasterpakai916  #emaslelong916  #janganmengata #emas916 #emasbajet916 #emasonline #emaskuning #emas22k #emastulin #emaskuantan #emaskuantanonline #kuantanparade #emasprelove #emasbaru #newitem #emassajat #gelangcoco #cincin #rantai916 #padu #emasbajet916 #preoder #gelangnamamurah #gelangcocomurah #gelangnama #cincinnamamurah #cincinnama #loketnamaemas916 #loketemas #loketnamaemas #loketnama
MUs Lim - @mus_aka Instagram Profile - inst4gram.com
mus_aka
1

Di pagi RABu yang indah inj.. mata berKILAU... 🥰 Emas 916 New STOCK ARRIVAL Daily OPEN 10.30am-09.30pm Contact : Whatsapp & Telegram http://wa.me/60135848501 https://t.me/muslimosman Telegram group : Barang Kemas Prelove https://t.me/emashusink

Kedai tukang emas husin,kuantan parade
Comments

@iam7abe @mus_aka berkilau tgok ezos baru ke haha

Haaa! amekkkk! Dia punya comeback tu. hahahaha Deep Teruk . Kredit Video: @astrogempak .
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat #Video #Videolucu #VideoLawak #VideoMenarik
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
14

Haaa! amekkkk! Dia punya comeback tu. hahahaha Deep Teruk . Kredit Video: @astrogempak . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makci

Comments

@farahin.akmar @fdffnd

@ciknida_ @ezad comeynyaaa😍

#HenryGolding is The Next #JamesBond! Wowww!!!! .
.
.
.
.
Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up !
.
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
3

#henrygolding is The Next #jamesbond ! Wowww!!!! . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #bro

Comments

@_nbboo_ uiii ngamm oo dia

@cza_rsr British jebon turn to asian😅. Anyway congrats

Wow! #ZizanRazak nak kahwin? Dengan sapa ya? .
.
.
.
.
Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up !
.
.
#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
Hangat.com 🔥 - @hangatmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
hangatmalaysia
2

Wow! #zizanrazak nak kahwin? Dengan sapa ya? . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocub

Comments

@mayailyaidris Harap harap betul laa

@shah.nizam.80 Menyampah Betul Aku Mamat ni..Berlagak Retis Malaysia ni Kurang sikit...L

Bulan ni ada promosi set melacep ni.. mai2 wasap hasanah cepat.. Hasanah
0173881403
Your Favorite Beauty Consultant
🇲🇾Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysian #marykayperak #skincare #serumlumivie #uitm #student #janganmengata #timewiseskincare #melacepskincare #botanicaleffect #clearproofskincare #timewiserepair #majalahremaja #majalahpengantin #men #women #menskincare #skinvigoratebrush #sayajual #beautyconsultant #promosimarykay #gift #kulitcantik #koreaskin #serumc #beautiful
norhasanah shuhaimi - @norhasanahshuhai Instagram Profile - inst4gram.com
norhasanahshuhai
0

Bulan ni ada promosi set melacep ni.. mai2 wasap hasanah cepat.. Hasanah 0173881403 Your Favorite Beauty Consultant 🇲🇾Mary Kay Malaysia #marykay #marykaymalaysian #marykayperak #skincare #serumlumivie #uitm #student #janganmengata #timewiseskincare

*Mary Kay Lash & Brow Building Serum*  Diformulakan untuk memperbaiki dan melebatkan bulu mata & kening

keistimewaannya :-   Melebatkan bulu mata dan bulu kening secara semulajadi.
 Perubahan seawal 2 minggu dengan penggunaan yang konsistan.
 Mengurangkan kerapuhan dan keguguran bulu mata.  Sangat sesuai kepada wanita yang ingin memperbaiki penampilan kening dan bulu mata supaya tampak lebih menarik. Hasanah
0173881403
Your Favorite Beauty Consultant
🇲🇾Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysian #marykayperak #skincare #serumlumivie #uitm #student #janganmengata #timewiseskincare #melacepskincare #botanicaleffect #clearproofskincare #timewiserepair #majalahremaja #majalahpengantin #men #women #menskincare #skinvigoratebrush #sayajual #beautyconsultant #promosimarykay #gift #kulitcantik #koreaskin #serumc #beautiful
norhasanah shuhaimi - @norhasanahshuhai Instagram Profile - inst4gram.com
norhasanahshuhai
0

*Mary Kay Lash & Brow Building Serum* Diformulakan untuk memperbaiki dan melebatkan bulu mata & kening keistimewaannya :- Melebatkan bulu mata dan bulu kening secara semulajadi. Perubahan seawal 2 minggu dengan penggunaan yang konsistan. Mengur

20 - 28 FEBRUARY 2019
.
AVON ATTRACTION EDP SPRAY
.
NORMAL PRICE : RM87.00/pc
.
NOW ANY 2 FOR RM80.00!!
.....FREE 2 SHOWER GEL....
.
 www.wasap.my/60169632022
.
️Postage : Sm Rm8/ Ss Rm10
.
#avon #avonis #avonkuantan
#avonmurah #avonintimates 
#avonmalaysia #avonboutique #avononlinemalaysia 
#letscantik #janganmengata #avonmurahmalaysia #avonmy #instashop #birthdaygiftmalaysia
#mekapmalaysia #hantaran #hadiahbirthdaymalaysia #valentines #hadiahvalentine 
#valentinesgift #avonperfume
AVON KUANTAN (K.TERUNTUM) - @avon_kuantan Instagram Profile - inst4gram.com
avon_kuantan
0

20 - 28 FEBRUARY 2019 . AVON ATTRACTION EDP SPRAY . NORMAL PRICE : RM87.00/pc . NOW ANY 2 FOR RM80.00!! .....FREE 2 SHOWER GEL.... . www.wasap.my/60169632022 . ️Postage : Sm Rm8/ Ss Rm10 . #avon #avonis #avonkuantan #avonmurah #avonintimates #avonm

komplek teruntum,kuantan
Jom guys girls dptkan Brighter,healthier,glowing and superb skin dgn Triple Whitening kit 2 in 1 (Deep stemcell cleanser and whitening serum)
This mth offer tau!!!
Triple whitening kit rm100 offer

KUALA LUMPUR DR GLOW HQ @drglow_official_page
@dr_glow_malaysia_kl 
DR GLOW SINGAPORE @drglow_stockist_singapore 
DR GLOW BRUNEI DARUSSALAM  @drglowofficial_stockist_brunei 
Malaysia 
@drglowofficial_selangor 
@drglowstockistmelaka 
BRUNEI DARUSSALAM
@drglowofficialstockistbrunei2 
#drglow
#duoglow
#glowdihati
#jantanflawless
#bestskincare
#organic
#testimonial
#dazzlingglow 
#dazzlingglowbeauty 
#desidamayanti
#tabitaoriginal
#tabita
#facemist
#beautycare 
#skincare
#glowing
#business 
#marketing
#malaysia
#brunei
#iklanbrunei
#crewlife
#malaysiaairlines
#singapore
#indonesia
#thailand
#pageant
#missuniverse
#letscantik
#janganmengata
NakSkinFLAWLESS FOREVER FOLLOW - @drglow_official_page Instagram Profile - inst4gram.com
drglow_official_page
0

Jom guys girls dptkan Brighter,healthier,glowing and superb skin dgn Triple Whitening kit 2 in 1 (Deep stemcell cleanser and whitening serum) This mth offer tau!!! Triple whitening kit rm100 offer KUALA LUMPUR DR GLOW HQ @drglow_official_page @dr_gl

Baik lelaki prempuan mahupun khunsaa..Busy camne pun jgn lupa jg skin! Jom guys girls mkn Dazzlingglow Whitening tablets
This mth offer tau!!!
Triple whitening kit rm100 offer
Dr Glow skincare rm120
Large set rm200
Duo Glow men skincare rm80
@drglow_official_page 
#drglow
#duoglow
#glowdihati
#jantanflawless
#bestskincare
#organic
#testimonial
#dazzlingglow 
#dazzlingglowbeauty 
#desidamayanti
#tabitaoriginal
#tabita
#facemist
#beautycare 
#skincare
#glowing
#business 
#marketing
#malaysia
#brunei
#iklanbrunei
#crewlife
#malaysiaairlines
#singapore
#indonesia
#thailand
#pageant
#missuniverse
#letscantik
#janganmengata
NakSkinFLAWLESS FOREVER FOLLOW - @drglow_official_page Instagram Profile - inst4gram.com
drglow_official_page
0

Baik lelaki prempuan mahupun khunsaa..Busy camne pun jgn lupa jg skin! Jom guys girls mkn Dazzlingglow Whitening tablets This mth offer tau!!! Triple whitening kit rm100 offer Dr Glow skincare rm120 Large set rm200 Duo Glow men skincare rm80 @drglow_

Baik lelaki prempuan mahupun khunsaa..Busy camne pun jgn lupa jg skin! Jom guys girls mkn Dazzlingglow Whitening tablets
This mth offer tau!!!
Triple whitening kit rm100 offer
Dr Glow skincare rm120
Large set rm200
Duo Glow men skincare rm80
@drglow_official_page 
#drglow
#duoglow
#glowdihati
#jantanflawless
#bestskincare
#organic
#testimonial
#dazzlingglow 
#dazzlingglowbeauty 
#desidamayanti
#tabitaoriginal
#tabita
#facemist
#beautycare 
#skincare
#glowing
#business 
#marketing
#malaysia
#brunei
#iklanbrunei
#crewlife
#malaysiaairlines
#singapore
#indonesia
#thailand
#pageant
#missuniverse
#letscantik
#janganmengata
+60129303720(nadia manager) - @syabilabdulmalek_drglowfounder Instagram Profile - inst4gram.com
syabilabdulmalek_drglowfounder
2

Baik lelaki prempuan mahupun khunsaa..Busy camne pun jgn lupa jg skin! Jom guys girls mkn Dazzlingglow Whitening tablets This mth offer tau!!! Triple whitening kit rm100 offer Dr Glow skincare rm120 Large set rm200 Duo Glow men skincare rm80 @drglow_

Comments

@tiens_peninggi.store.my NAK TAMBAH TINGGI 2-15CM DALAM MASA 10 DAY?👌🏻 🌿Herbal Alami No Effect Samping🌿 👉🅰GEN SAH MALAYSIA🇲🇾 🌏FREE POSTAGE 💊PENINGGI 💊PEMUTIH 💊PENGGEMUK 💊PELANGSING 💊UBAT JERAWAT 💊PEMBESAR PAYUDARA 📒INFO👇👇👇 ☎ws :+60102466399

@naizahasbee Hebat ek ada tattoo d body mu ittew... 🤣

Whitening + placentex !
Result power! 
.
.
Berminat untuk beli ? Tapi tak tahu nak beli produk apa? Jgan risau,hakak akan consult you all apa yang sesuai untuk kulit u'olls ... tak kan rugi u'olls beli dengan hakak taw . 
100% authentic product ya 
.
Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 
Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ? 
Boleh buat full payment dengan admin 
Ikut T&C 
Untuk order sila whatsapp 0126160239
#sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik 
#sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
cucukcantikgebu - @cucukcantikgebu Instagram Profile - inst4gram.com
cucukcantikgebu
0

Whitening + placentex ! Result power! . . Berminat untuk beli ? Tapi tak tahu nak beli produk apa? Jgan risau,hakak akan consult you all apa yang sesuai untuk kulit u'olls ... tak kan rugi u'olls beli dengan hakak taw . 100% authentic product ya .

Umur cust hakak 63tahun, and still nak maintainkan badan dengan dripping dengan hakak taw .. u'olls yang muda muda taknak jaga badan juga ke? .
Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 
Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ? 
Boleh buat full payment dengan admin 
Ikut T&C 
Untuk order sila whatsapp 0126160239
#sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik 
#sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
cucukcantikgebu - @cucukcantikgebu Instagram Profile - inst4gram.com
cucukcantikgebu
0

Umur cust hakak 63tahun, and still nak maintainkan badan dengan dripping dengan hakak taw .. u'olls yang muda muda taknak jaga badan juga ke? . Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ? Bol

Whitening + placentex !
Result power! 
.
.
Berminat untuk beli ? Tapi tak tahu nak beli produk apa? Jgan risau,hakak akan consult you all apa yang sesuai untuk kulit u'olls ... tak kan rugi u'olls beli dengan hakak taw . 
100% authentic product ya 
.
Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 
Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ? 
Boleh buat full payment dengan admin 
Ikut T&C 
Untuk order sila whatsapp 0126160239
#sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik 
#sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
cucukcantikgebu - @cucukcantikgebu Instagram Profile - inst4gram.com
cucukcantikgebu
0

Whitening + placentex ! Result power! . . Berminat untuk beli ? Tapi tak tahu nak beli produk apa? Jgan risau,hakak akan consult you all apa yang sesuai untuk kulit u'olls ... tak kan rugi u'olls beli dengan hakak taw . 100% authentic product ya .

 SAH 20 - 28 FEB 2019 
.
ATTRACTION EAU DE PARFUM SPRAY
.
HARGA BIASA : RM87.00 satu
.
WOW OFFER : 2 BOTOL RM80 NETT !!!
WOW OFFER : 2 BOTOL RM80 NETT !!!
.
FREE 2 LOTION
.
 www.wasap.my/60169632022
.
️Postage : Sm Rm8/ Ss Rm10
.
#avon #avonis #avonkuantan
#avonmurah #avonintimates 
#avonmalaysia #avonboutique #avononlinemalaysia 
#letscantik #janganmengata #avonmurahmalaysia #avonmy #instashop
#mekapmalaysia #hantaran #hadiahbirthdaymalaysia #valentines #hadiahvalentine 
#valentinesgift #avonperfume
AVON KUANTAN (K.TERUNTUM) - @avon_kuantan Instagram Profile - inst4gram.com
avon_kuantan
1

SAH 20 - 28 FEB 2019 . ATTRACTION EAU DE PARFUM SPRAY . HARGA BIASA : RM87.00 satu . WOW OFFER : 2 BOTOL RM80 NETT !!! WOW OFFER : 2 BOTOL RM80 NETT !!! . FREE 2 LOTION . www.wasap.my/60169632022 . ️Postage : Sm Rm8/ Ss Rm10 . #avon #avonis #avonk

komplek teruntum,kuantan
Comments

@maziahnazri5114 Barang ni ofer kat butik atau online saje

Thank you darling 
.
'PRoMO TaHuN 2019'
.
Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..️ Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 
Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ? 
Boleh buat full payment dengan admin 
Ikut T&C 
Untuk order sila whatsapp 0126160239
#sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik 
#sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
cucukcantikgebu - @cucukcantikgebu Instagram Profile - inst4gram.com
cucukcantikgebu
2

Thank you darling . 'PRoMO TaHuN 2019' . Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..️ Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah Boleh

Bukit Jelutong, Shah Alam
Comments

@cuura.selangor wahh

@aslegacy.sungaipetani Hi 😊 kita jual produk viral As Legacy Aliff Syukri ❤️❤️

Thank you darling 
.
'PRoMO TaHuN 2019'
.
Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..️ Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 
Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ? 
Boleh buat full payment dengan admin 
Ikut T&C 
Untuk order sila whatsapp 0126160239
#sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik 
#sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
cucukcantikgebu - @cucukcantikgebu Instagram Profile - inst4gram.com
cucukcantikgebu
0

Thank you darling . 'PRoMO TaHuN 2019' . Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..️ Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah Boleh

Thank you darling 
.
'PRoMO TaHuN 2019'
.
Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..️ Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 
Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ? 
Boleh buat full payment dengan admin 
Ikut T&C 
Untuk order sila whatsapp 0126160239
#sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik 
#sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
cucukcantikgebu - @cucukcantikgebu Instagram Profile - inst4gram.com
cucukcantikgebu
0

Thank you darling . 'PRoMO TaHuN 2019' . Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..️ Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah Boleh

Thank you darling 
.
'PRoMO TaHuN 2019'
.
Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..️ Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 
Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ? 
Boleh buat full payment dengan admin 
Ikut T&C 
Untuk order sila whatsapp 0126160239
#sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik 
#sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
cucukcantikgebu - @cucukcantikgebu Instagram Profile - inst4gram.com
cucukcantikgebu
0

Thank you darling . 'PRoMO TaHuN 2019' . Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..️ Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah Boleh

CANTIK SANGAT SAMPAI ORANG INGAT PATUNG. HEHE. TERPAKSA STOP SEBAB DAH TERLEBIH PUTIH. DAPATKAN #boosterwhitening DENGAN PROMOSI SEKARANG!!!
.
WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL.
TEKAN JE LINK DI BIO OK!  017-5451126
.
#produkkecantikkan 
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhitening 
#produkputih 
#whitening 
#letscantik 
#muabellaz 
#perlashine 
#malaysia 
#tiktokmalaysia 
#malaysia
#feeltabeauty 
#datoserivida 
#janganmengata 
#produkviral
#kosmetikmalaysia 
#tiadabahanterlarang 
#bebaskimia 
#dianzvitamin
#fairlady
#shalicious
#elcahco
#kdollbeauty 
#loveliee
#symabeauty
#mylaraskincare
#prettyfaceskincare 
#sofieyabeauty
#sendayutinggi
#okayamalaysia 
#eskinol
YOUR BEAUTY EXPERT. - @boosterwhiteninggg Instagram Profile - inst4gram.com
boosterwhiteninggg
1

CANTIK SANGAT SAMPAI ORANG INGAT PATUNG. HEHE. TERPAKSA STOP SEBAB DAH TERLEBIH PUTIH. DAPATKAN #boosterwhitening DENGAN PROMOSI SEKARANG!!! . WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL. TEKAN JE LINK DI BIO OK! 017-5451126 . #produkkecantikkan #boosterw

Comments

@sfteaoriginal Sudahkah anda merasai kenikmatan teh hijau kami, berperasa strawberry tanpa gula (hanya stevia), tanpa pewarna berbahaya dan tanpa kalori? #SFTea

CANTIK SANGAT SAMPAI ORANG INGAT PATUNG. HEHE. TERPAKSA STOP SEBAB DAH TERLEBIH PUTIH. DAPATKAN #boosterwhitening DENGAN PROMOSI SEKARANG!!!
.
WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL.
TEKAN JE LINK DI BIO OK!  017-5451126
.
#produkkecantikkan 
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhitening 
#produkputih 
#whitening 
#letscantik 
#muabellaz 
#perlashine 
#malaysia 
#tiktokmalaysia 
#malaysia
#feeltabeauty 
#datoserivida 
#janganmengata 
#produkviral
#kosmetikmalaysia 
#tiadabahanterlarang 
#bebaskimia 
#dianzvitamin
#fairlady
#shalicious
#elcahco
#kdollbeauty 
#loveliee
#symabeauty
#mylaraskincare
#prettyfaceskincare 
#sofieyabeauty
#sendayutinggi
#okayamalaysia 
#eskinol
YOUR BEAUTY EXPERT. - @boosterwhiteninggg Instagram Profile - inst4gram.com
boosterwhiteninggg
0

CANTIK SANGAT SAMPAI ORANG INGAT PATUNG. HEHE. TERPAKSA STOP SEBAB DAH TERLEBIH PUTIH. DAPATKAN #boosterwhitening DENGAN PROMOSI SEKARANG!!! . WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL. TEKAN JE LINK DI BIO OK! 017-5451126 . #produkkecantikkan #boosterw

CANTIK SANGAT SAMPAI ORANG INGAT PATUNG. HEHE. TERPAKSA STOP SEBAB DAH TERLEBIH PUTIH. DAPATKAN #boosterwhitening DENGAN PROMOSI SEKARANG!!!
.
WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL.
TEKAN JE LINK DI BIO OK!  017-5451126
.
#produkkecantikkan 
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhitening 
#produkputih 
#whitening 
#letscantik 
#muabellaz 
#perlashine 
#malaysia 
#tiktokmalaysia 
#malaysia
#feeltabeauty 
#datoserivida 
#janganmengata 
#produkviral
#kosmetikmalaysia 
#tiadabahanterlarang 
#bebaskimia 
#dianzvitamin
#fairlady
#shalicious
#elcahco
#kdollbeauty 
#loveliee
#symabeauty
#mylaraskincare
#prettyfaceskincare 
#sofieyabeauty
#sendayutinggi
#okayamalaysia 
#eskinol
YOUR BEAUTY EXPERT. - @boosterwhiteninggg Instagram Profile - inst4gram.com
boosterwhiteninggg
0

CANTIK SANGAT SAMPAI ORANG INGAT PATUNG. HEHE. TERPAKSA STOP SEBAB DAH TERLEBIH PUTIH. DAPATKAN #boosterwhitening DENGAN PROMOSI SEKARANG!!! . WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL. TEKAN JE LINK DI BIO OK! 017-5451126 . #produkkecantikkan #boosterw

NEW ARRIVAL
PEPLUM AQIRAH 
#PG3003
PRICE:RM119
POS RM8SM/RM12SS

LABEL FREE SIZE 
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14.5
Bust :36
Sleeves: 22
Length :24

SKIRT:
Waist :26-38
Hips :38
Length :41
️ ️ ️ ️ ️ LABEL L/XL
Please refer measurements:
Top
Shoulder: 15.5
Bust :40
Sleeves :22.5
Length: 25

SKIRT:
Waist :30-42
Hips: 42
Length :41

AVAILABLE IN SIZES *FREE SIZE &L/XL
**_refer measurement guide_
-Material moss crepe with sequin lace
-Hidden zip at back & sleeve
-Layer skirt with full elastic waistband

#peplumkurung #bajumoden #bajukurungpeplum #kurungpeplum #janganmengata #fashion #bajurayacantik #bajuraya2019
nmw  💋 - @mcnik_shoppe Instagram Profile - inst4gram.com
mcnik_shoppe
0

NEW ARRIVAL PEPLUM AQIRAH #pg3003 PRICE:RM119 POS RM8SM/RM12SS LABEL FREE SIZE Please refer measurements: Top Shoulder :14.5" Bust :36" Sleeves: 22" Length :24" SKIRT: Waist :26-38" Hips :38" Length :41" ️ ️ ️ ️ ️ LABEL L/XL Please refer measurem

Terima kasih untuk feedback yang diberikan 
.
Terima kasih bagi yang dh cuba sendiri Pil Ginseng Gemuk nie...
.
Yang masih mencari - cari Produk untuk menambah berat badan yang sesuai, boleh la cuba Pil Ginseng Gemuk nie...
.
Memang Superb!!!
.
Terbaik!!!
.
Memang Ada Kualiti!!! 
.
Berbaloi!!! 
.
Memang Mujarab!!! 
.
Terbukti Berkesan!!!
.
InsyaAllah Berkesan, Cepat & Selamat!
.
Order Now! whatsapp/sms +601112919828
.
#janganmengata
#letscantik
#kitaok
#artismalaysia
#ikutcarakita
#igersmy
#selebritimalaysia
#jomsado
#aaronaziz
#makcikbawang

#inspirasiku
#kandadinda
#syukurselalu
#sayaboleh
#bahagiamilikkita
#sangatmemuaskan
#puashati
#mampu
#murah
#rezekidariallah

#wanitahijab
#wanitahariini 
#malaysiahariini
#selamatpagimalaysia
#pilgemukviral
#ubatgemukviral
#vitamingemukviral
#brocuba
#pggfeedback
#maluapabossku
UBAT GEMUK / WEIGHT GAIN PILLS - @pilginsenggemuk Instagram Profile - inst4gram.com
pilginsenggemuk
0

Terima kasih untuk feedback yang diberikan . Terima kasih bagi yang dh cuba sendiri Pil Ginseng Gemuk nie... . Yang masih mencari - cari Produk untuk menambah berat badan yang sesuai, boleh la cuba Pil Ginseng Gemuk nie... . Memang Superb!!! . Terba

Take the chances Dreams do not work unless you do.. Inspire each other .. motivate yourself , be positive #positivevibes #2019 dont hate . Just be Hardworking & successful is yours Stay positive happy #behappy #motivation #calendar #motivasi #ingatan #janganmengata #jangandengki #pendengki #beyourself #quotes #gopro  #women girl #mens motivasi  #ingatanbersama #nasihat #share #ilmu #sahabat #photography #career #sahabat #suamiisteri #wife #husband yes #true  #makcikbawang #alert  #motivation
Random By Fz - @randomsahaja Instagram Profile - inst4gram.com
randomsahaja
1

Take the chances Dreams do not work unless you do.. Inspire each other .. motivate yourself , be positive #positivevibes #2019 dont hate . Just be Hardworking & successful is yours Stay positive happy #behappy #motivation #calendar #motivasi #ingatan

Comments

@game_androidd Suka vidio sholawat yuk folow @mencari_berkah_

Live your life Dreams do not work unless you do.. Inspire each other  motivate yourself , be positive #positivevibes #2019 dont hate . Just be Hardworking & successful is yours Stay positive happy #behappy #motivation #calendar #motivasi #ingatan #janganmengata #jangandengki #pendengki #beyourself #quotes #gopro  #women girl #mens motivasi  #ingatanbersama #nasihat #share #ilmu #sahabat #photography #career #sahabat #suamiisteri #wife #husband yes #vscocam  #makcikbawang #alert  #motivation
Random By Fz - @randomsahaja Instagram Profile - inst4gram.com
randomsahaja
0

Live your life Dreams do not work unless you do.. Inspire each other motivate yourself , be positive #positivevibes #2019 dont hate . Just be Hardworking & successful is yours Stay positive happy #behappy #motivation #calendar #motivasi #ingatan #ja

Dreams do not work unless you do.. Inspire each other  motivate yourself , be positive #positivevibes #2019 dont hate . Just be Hardworking & successful is yours Stay positive happy #behappy #motivation #calendar #motivasi #ingatan #janganmengata #jangandengki #pendengki #beyourself #quotes #gopro  #women girl #mens motivasi  #ingatanbersama #nasihat #share #ilmu #sahabat #photography #career #sahabat #suamiisteri #wife #husband yes #true  #makcikbawang #alert  #motivation
Random By Fz - @randomsahaja Instagram Profile - inst4gram.com
randomsahaja
1

Dreams do not work unless you do.. Inspire each other motivate yourself , be positive #positivevibes #2019 dont hate . Just be Hardworking & successful is yours Stay positive happy #behappy #motivation #calendar #motivasi #ingatan #janganmengata #ja

Comments

@kurtisthestache Great post! Thank you for creating!

Hi...SETTING N COLOUR BY AJRAMJAT SALOON..PROMOTION,PROMOTION,PROMOTION... Nak rambut ala ala arabic🇬🇶🇬🇶🇬🇶🇬🇶🇬🇶Wash, blow n cut by professional hairstylist Ajramjat saloon.dptkn service dri team kami Ajramjat Saloon.kami mnyediakan pelbagai servis hair care n kecantikan .cpat cepat jgn lambat2.letsss cantikkk bersama kami.hrga???jgn risau yg psti mur mur Shaja!!!!
LETS WALK IN ‍️
AJRAMJAT SALOON & BEAUTICIAN
WISMA NUR SAJAT
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
follow IG kami ‍️
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
sebarang pertanyaan boleh hubungi kami 03-554241550
03-554241550
03-554241550
atau whatapps 
016-6186216
016-6186216
016-6186216
#ajramjatsaloon #haircare #letscantik #janganmengata #gitew #nursajat02 #perempuanfuhh #ajramjat
Ajramjat Saloon by Nur Sajat - @ajramjatsaloonshahalam Instagram Profile - inst4gram.com
ajramjatsaloonshahalam
0

Hi...SETTING N COLOUR BY AJRAMJAT SALOON..PROMOTION,PROMOTION,PROMOTION... Nak rambut ala ala arabic🇬🇶🇬🇶🇬🇶🇬🇶🇬🇶Wash, blow n cut by professional hairstylist Ajramjat saloon.dptkn service dri team kami Ajramjat Saloon.kami mnyediakan pelbagai servis hai

Wisma Nur Sajat
RESEPI AYAM MASAK MERAH BY ME !. BAHAN BAHAN:
1. AYAM
2. CILI KERING 10 BATANG
3. LADA BESAR HIJAU 1 BATANG
4. BAWANG BESAR 2 BIJI
5. BAWANG PUTIH 5 ULAS 
6. SERAI 1 BATANG 
7. SOS CILI 5 SUDU BESAR MAKAN
8. GARAM 
9. GULA 
10. TOMATO 1 BIJI ( JIKA NAK LETAK )
11. DAUN LIMAU PURUT 3 HELAI 
12. MINYAK MASAK  MAKE SURE AYAM DIGORENG DAHULU  POTONG DAN RENDAM DAHULU CILI KERING DGN AIR PANAS.  BAWANG BESAR , BAWANG PUTIH , SERAI DAN CILI KERING DIBLEND HALUS DGN BLENDER.  CARA MASAK :

1. MASUKKAN MINYAK. 
2. LPS MINYAK DAH AGAK PANAS ,  LALU MASUKKAN BAHAN YG TELAH DIBLEND TADI. 
3. GAUL HINGGA NAIK BAU. MAKE SURE LADA DIMASAK DGN SEMPURNA.

4. MASUKKAN SOS CILI

5. LALU MASUKKAN GARAM DAN GULA SECUKUP RASA.

6. GAUL DGN SEBATI , LALU MASUKKAN AYAM YG TELAH DIGORENG TADI. BIARKAN SEKETIKA 2 MINIT. JIKA KUAH TERLALU PEKAT , BOLEH DITAMBAH DGN AIR.

7. MASUKKAN TOMATO DAN CILI.

8. MASUKKAN DAUN LIMAU PURUT JIKA MAHU.

9. DONE !. SIMPLE RIGHT ?.  SELAMAT MENCUBA. * ACTUALLY VIDEO INI FULL I REKOD , BUT FHM2 JE LAH INSTA 60S JE.. YG LAIN TU KORANG BOLEH IMAGINR SENDIRI.. CAMPAK2 JE ..
#ketukketukramadhan #shareresepi #letsmakan #dapurpanas #dapurberasap
#akuyangmasakkauyangpanas #chef #masterchef #kulinari #art #letscuba #janganmengata #pestafood #foodpanda #viral #serimurni #isterimasaksuamisuka 
#resepimudah
luna lisa - @lisa_arluna Instagram Profile - inst4gram.com
lisa_arluna
1

RESEPI AYAM MASAK MERAH BY ME !. BAHAN BAHAN: 1. AYAM 2. CILI KERING 10 BATANG 3. LADA BESAR HIJAU 1 BATANG 4. BAWANG BESAR 2 BIJI 5. BAWANG PUTIH 5 ULAS 6. SERAI 1 BATANG 7. SOS CILI 5 SUDU BESAR MAKAN 8. GARAM 9. GULA 10. TOMATO 1 BIJI ( JIKA N

Lauk for dinner.. Ayam masak merah by me. Kjp lagi kita up video and share resepi ya.. Ini ayam masak merah my style ya. So jgn compare with your recipe.. 
#ketukketukramadhan #makanmakan #pestafood #akuyangmasakkauyangpanas #dapurpanas #dapurberasap #shareresepi #masterchef #chef #kulinari #art #isterimasaksuamisuka #jangankecam #janganmengata #letsmakan #kaumampu #deliveryfood #foodpanda #jalanjalancarimakan
luna lisa - @lisa_arluna Instagram Profile - inst4gram.com
lisa_arluna
0

Lauk for dinner.. Ayam masak merah by me. Kjp lagi kita up video and share resepi ya.. Ini ayam masak merah my style ya. So jgn compare with your recipe.. #ketukketukramadhan #makanmakan #pestafood #akuyangmasakkauyangpanas #dapurpanas #dapurberasap

Thanks dear shopping with us  @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️
.
 #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #bengkungpantang #bengkungmurah 
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold #bengkungsajat
#letsbengkungGOLDbynursajat #ultraslimcorsetmurah #ultraslimmalaysia #sportbramurah #sportbramurahmalaysia
BENGKUNG|KORSET|SPORTBRA|MURAH - @iedabeautyshop Instagram Profile - inst4gram.com
iedabeautyshop
0

Thanks dear shopping with us @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️ . #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pingga

Thanks dear shopping with us  @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️
.
 #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #bengkungpantang #bengkungmurah 
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold #bengkungsajat
#letsbengkungGOLDbynursajat #ultraslimcorsetmurah #ultraslimmalaysia #sportbramurah #sportbramurahmalaysia
BENGKUNG|KORSET|SPORTBRA|MURAH - @iedabeautyshop Instagram Profile - inst4gram.com
iedabeautyshop
0

Thanks dear shopping with us @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️ . #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pingga

Thanks dear shopping with us  @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️
.
 #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #bengkungpantang #bengkungmurah 
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold #bengkungsajat
#letsbengkungGOLDbynursajat #ultraslimcorsetmurah #ultraslimmalaysia #sportbramurah #sportbramurahmalaysia
BENGKUNG|KORSET|SPORTBRA|MURAH - @iedabeautyshop Instagram Profile - inst4gram.com
iedabeautyshop
0

Thanks dear shopping with us @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️ . #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pingga

Thanks dear shopping with us  @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️
.
 #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #bengkungpantang #bengkungmurah 
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold #bengkungsajat
#letsbengkungGOLDbynursajat #ultraslimcorsetmurah #ultraslimmalaysia #sportbramurah #sportbramurahmalaysia
BENGKUNG|KORSET|SPORTBRA|MURAH - @iedabeautyshop Instagram Profile - inst4gram.com
iedabeautyshop
0

Thanks dear shopping with us @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️ . #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pingga

NEW ARRIVAL 
MINI KURUNG QASEYH
PRICE: RM119
ADD POS RM8SM/RM12SS

LABEL M
Please refer measurements:
Top
Shoulder :15
Bust :34
Sleeves:23
Length :26

Skirt
Waist:24-34
Hips:34
Lenght:44
️ ️ ️ ️ ️ LABEL XL
Please refer measurements:
Top
Shoulder : 17
Bust:40
Sleeve:24
Length:28

SKIRT:
Waist :34-44
Hips: 44
Length :42

AVAILABLE IN SIZES *M&XL
**_refer measurement guide_
-Material denim cotton stretchable -Hidden zip at sleeve and back
-skirt mermaid-cut with full elastic waistband
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #janganmengata #bajurayacantik #bajuraya2019
nmw  💋 - @mcnik_shoppe Instagram Profile - inst4gram.com
mcnik_shoppe
0

NEW ARRIVAL MINI KURUNG QASEYH PRICE: RM119 ADD POS RM8SM/RM12SS LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :15" Bust :34" Sleeves:23" Length :26" Skirt Waist:24-34" Hips:34" Lenght:44" ️ ️ ️ ️ ️ LABEL XL Please refer measurements: Top Should

Thanks dear shopping with us  @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️
.
 #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #bengkungpantang #bengkungmurah 
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold #bengkungsajat
#letsbengkungGOLDbynursajat #ultraslimcorsetmurah #ultraslimmalaysia #sportbramurah #sportbramurahmalaysia
BENGKUNG|KORSET|SPORTBRA|MURAH - @iedabeautyshop Instagram Profile - inst4gram.com
iedabeautyshop
0

Thanks dear shopping with us @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️ . #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pingga

Thanks dear shopping with us  @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️
.
 #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #bengkungpantang #bengkungmurah 
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold #bengkungsajat
#letsbengkungGOLDbynursajat #ultraslimcorsetmurah #ultraslimmalaysia #sportbramurah #sportbramurahmalaysia
BENGKUNG|KORSET|SPORTBRA|MURAH - @iedabeautyshop Instagram Profile - inst4gram.com
iedabeautyshop
0

Thanks dear shopping with us @iedabeautyshop TRUST SELLER 100% . Whatsapp 011-12506519 untuk sebarang pertanyaan dan order. Kepuasan anda matlamat kami ️ . #iedabeautyshopfeedback #ieda_bengkungfeedback #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pingga

NEW ARRIVAL
MINI KURUNG SAREEYA
PRICE : 110
ADD POS RM8SM/RM12SS

LABEL S
Please refer measurements:
Top
Shoulder :14.5
Bust :37
Armhole: 17
Sleeves: 23
Length :26

SKIRT:
Waist :24-38
Hips :38
Length :42
️ ️ ️ ️ ️ LABEL M
Please refer measurements:
Top
Shoulder :15
Bust :38
Armhole :18
Sleeves :23
Length :27

SKIRT:
Waist :27-40
Hips: 40
Length :42
️ ️ ️ ️ ️ LABEL L/XL
Please refer measurements:
Top
Shoulder: 17
Bust :44
Armhole: 23
Sleeves :24
Length: 28.5

SKIRT:
Waist :29-45
Hips: 45
Length :42
️ ️ ️ ️ ️ MINI KURUNG SAREEYA XXL
PRICE : RM120
ADD POS RM8SM/RM12SS

LABEL XXL
Please refer measurements:
Top
Shoulder: 18
Bust :48
Armhole: 26
Sleeves :24.5
Length: 29

SKIRT:
Waist :31-49
Hips: 49
Length :42

AVAILABLE IN SIZES *S,M,L/XL&XXL
**_refer measurement guide_
-Material moss crepe with sulam
-Hidden zip at sleeve and back -skirt mermaid-cut with full elastic waistband

#bajurayacantik #bajuraya2019 #janganmengata
nmw  💋 - @mcnik_shoppe Instagram Profile - inst4gram.com
mcnik_shoppe
0

NEW ARRIVAL MINI KURUNG SAREEYA PRICE : 110 ADD POS RM8SM/RM12SS LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :14.5" Bust :37" Armhole: 17" Sleeves: 23" Length :26 SKIRT: Waist :24-38" Hips :38" Length :42" ️ ️ ️ ️ ️ LABEL M Please refer measure