#jeraw
Advertisement
Siapa pengguna timewise 3D ? Lepas ni jangan cari timewise miracle tau sebab dan phase out ! Ni new formula of timewise️️️
.
Untuk day solution, dia dah gabung dalam satu tiub jadi night cream okey.. serum and moisturizer in one tube ! Senang kan ! 
Waktu malam adaalah waktu terbaik untuk skincare berkerja dengan baik pd kulit . Lagi2 timewise 3D ni ada manfaat anti aging, wow makin muda la siapa yg memakainyaa. 
Nak grab?
Nak oder?
Nak free skin consultation?
Nak free gift?

mai cepat wasap akma tau

Loves,
Akma | 0137057342
Mary Kay BC

#marykayselangor #marykayshahalam #marykaygombak #marykayserdang #marykayupm #marykaypuncakalam #marykayselayang #marykayrawang #marykaysubangjaya #marykayshaalam  #beautyconsultantmarykay #kerjaya #bellammara #mirafilzah #dramasangat #jeragat #jeraw #kulitsihat #kulitsihat #kerjayamarykay #fulltime #partimebisnes #surirumah #minaz #stailista #dermatologist #makeup #foundation #skincareclass
SENIOR BEAUTY CONSULTANT MK - @akmasulaiman.marykay Instagram Profile - inst4gram.com
akmasulaiman.marykay
0

Siapa pengguna timewise 3D ? Lepas ni jangan cari timewise miracle tau sebab dan phase out ! Ni new formula of timewise️️️ . Untuk day solution, dia dah gabung dalam satu tiub jadi night cream okey.. serum and moisturizer in one tube ! Senang kan !

LULUR BRIGHTENING DRW SKINCARE

Lulur Drw Skincare merupakan salah satu dari rangkaian produk dalam Paket Body Whitening DRW Skincare. Produk lain dalam paket tersebut selain lulur adalah sabun kojic, lotion siang spf 50, lotion malam, dan kapsul glutation.

Lulur Drw Skincare
Lulur drw skincare ini mengandung minyak zaitun, ekstrak bengkoang dan susu. Minyak zaitun kaya akan vitamin E sehingga bisa melembabkan kulit dan karena minyak ini mirip dengan minyak yang diproduksi kulit, maka lebih mudah untuk meresap ke dalam kulit. Selain itu, minyak zaitun juga bisa mengangkat sel kulit mati, menjadikan kulit tampak lebih cerah dan segar. Adapun bengkoang memiliki efek untuk mencerahkan kulit karena mengandung vitamin B3, kandungan vitamin C nya dapat mencegah penuaan dini, dan adanya kandungan air dalam bengkoang juga membantu menjaga kelembaban kulit. Bahan lain yang tidak kalah pentingnya dalam lulur ini adalah susu. Kandungan asam laktat yang tinggi pada susu bukan hanya baik untuk menghaluskan kulit tapi juga membantu mengangkat sel kulit mati sehingga kulit tampak lebih putih. Selain itu, susu mengandung berbagai vitamin dan mineral yang sangat diperlukan kulit sehingga kulit bisa menjadi lebih kenyal

Lulur ini berisi 250 Gram. Cukup dipakai 2-3 kali dalam seminggu. Dengan bahan-bahan yang terkandung dalam lulur drw skincare ini, setelah mandi kulit akan menjadi lebih cerah, kenyal dan sehat. 
Yuk sharing
Sharing gratis & pemesanan produk bisa
Wa 089655786582

#Pemutih #jerawat #flek #bekasjerawat #Bekasluka #lotionpemutih #kapsulWhiteningGlutation #lulurBleaching #Sabunkojic #Kapsuldiet #kapsulGemuk #LipsCream #Lipscare #KrimbekasLuka #HairTonic #sampoKetombe #KrimLeher #AcneSpot #jeraw
Endang Yulianti - @yuliantiendangs Instagram Profile - inst4gram.com
yuliantiendangs
0

LULUR BRIGHTENING DRW SKINCARE Lulur Drw Skincare merupakan salah satu dari rangkaian produk dalam Paket Body Whitening DRW Skincare. Produk lain dalam paket tersebut selain lulur adalah sabun kojic, lotion siang spf 50, lotion malam, dan kapsul glu

Frutablend 
manfaat Frutablend
menghilangkan Jerawat
mencerahkan seluruh wajah dan badan
menghilangkan Flek Bekas jerawat
anti aging
mencegah kanker
mengencangkan kulit
mencegah stroke
menjaga kesehatan jantung
menurunkan kolesterol
Barang dijamin ASLI,RESMI,BERSERTIFIKAT,ALAMI DAN TANPA EFEK SAMPING
.
Apa itu frutblend ?
Frutablend terbuat dr 11 jenis buah & 11 jenis sayur yg sangat kaya dgn antioksidan, vitamin dan nutrisi yg berfungsi utk: membersihkan kulit dari jerawat & bekas jerawat, mencerahkan kulit dan membuat putih merona, mencegah penuaan dini & menjaga kulit, 
ㅤ
Konsultasi & pemesanan
ㅤ
wa/ sms : 083820751646

#frutablend #jerawathilang #menghilangkanjerawat #menghaluskanwajah #frutablendhwi #frutablendpalangkaraya #frutablendasli #fruit #buah #bunda #frutablendoke #organik #fashion #jantung #kesehatan #sehat #sehatindonesia #indoensia #infoterbaru #jerawat #batu #jerawatbatu #jeraw - #regrann #nesv_hwi_tegal #hwitegal
NESV GLUCELLA CMP FRUTABLEND - @nesv_hwi_tegal Instagram Profile - inst4gram.com
nesv_hwi_tegal
0

Frutablend manfaat Frutablend menghilangkan Jerawat mencerahkan seluruh wajah dan badan menghilangkan Flek Bekas jerawat anti aging mencegah kanker mengencangkan kulit mencegah stroke menjaga kesehatan jantung menurunkan kolesterol Barang dijamin AS

Frutablend 
manfaat Frutablend
menghilangkan Jerawat
mencerahkan seluruh wajah dan badan
menghilangkan Flek Bekas jerawat
anti aging
mencegah kanker
mengencangkan kulit
mencegah stroke
menjaga kesehatan jantung
menurunkan kolesterol
Barang dijamin ASLI,RESMI,BERSERTIFIKAT,ALAMI DAN TANPA EFEK SAMPING
.
Apa itu frutblend ?
Frutablend terbuat dr 11 jenis buah & 11 jenis sayur yg sangat kaya dgn antioksidan, vitamin dan nutrisi yg berfungsi utk: membersihkan kulit dari jerawat & bekas jerawat, mencerahkan kulit dan membuat putih merona, mencegah penuaan dini & menjaga kulit, 
ㅤ
Konsultasi & pemesanan
ㅤ
wa/ sms : 083820751646

#frutablend #jerawathilang #menghilangkanjerawat #menghaluskanwajah #frutablendhwi #frutablendpalangkaraya #frutablendasli #fruit #buah #bunda #frutablendoke #organik #fashion #jantung #kesehatan #sehat #sehatindonesia #indoensia #infoterbaru #jerawat #batu #jerawatbatu #jeraw - #regrann #nesv_hwi_tegal #hwitegal
NESV GLUCELLA CMP FRUTABLEND - @nesv_hwi_tegal Instagram Profile - inst4gram.com
nesv_hwi_tegal
0

Frutablend manfaat Frutablend menghilangkan Jerawat mencerahkan seluruh wajah dan badan menghilangkan Flek Bekas jerawat anti aging mencegah kanker mengencangkan kulit mencegah stroke menjaga kesehatan jantung menurunkan kolesterol Barang dijamin AS

Frutablend 
manfaat Frutablend
menghilangkan Jerawat
mencerahkan seluruh wajah dan badan
menghilangkan Flek Bekas jerawat
anti aging
mencegah kanker
mengencangkan kulit
mencegah stroke
menjaga kesehatan jantung
menurunkan kolesterol
Barang dijamin ASLI,RESMI,BERSERTIFIKAT,ALAMI DAN TANPA EFEK SAMPING
.
Apa itu frutblend ?
Frutablend terbuat dr 11 jenis buah & 11 jenis sayur yg sangat kaya dgn antioksidan, vitamin dan nutrisi yg berfungsi utk: membersihkan kulit dari jerawat & bekas jerawat, mencerahkan kulit dan membuat putih merona, mencegah penuaan dini & menjaga kulit, 
ㅤ
Konsultasi & pemesanan
ㅤ
wa/ sms : 083820751646

#frutablend #jerawathilang #menghilangkanjerawat #menghaluskanwajah #frutablendhwi #frutablendpalangkaraya #frutablendasli #fruit #buah #bunda #frutablendoke #organik #fashion #jantung #kesehatan #sehat #sehatindonesia #indoensia #infoterbaru #jerawat #batu #jerawatbatu #jeraw - #regrann #nesv_hwi_tegal #hwitegal
NESV GLUCELLA CMP FRUTABLEND - @nesv_hwi_tegal Instagram Profile - inst4gram.com
nesv_hwi_tegal
0

Frutablend manfaat Frutablend menghilangkan Jerawat mencerahkan seluruh wajah dan badan menghilangkan Flek Bekas jerawat anti aging mencegah kanker mengencangkan kulit mencegah stroke menjaga kesehatan jantung menurunkan kolesterol Barang dijamin AS

Frutablend 
manfaat Frutablend
menghilangkan Jerawat
mencerahkan seluruh wajah dan badan
menghilangkan Flek Bekas jerawat
anti aging
mencegah kanker
mengencangkan kulit
mencegah stroke
menjaga kesehatan jantung
menurunkan kolesterol
Barang dijamin ASLI,RESMI,BERSERTIFIKAT,ALAMI DAN TANPA EFEK SAMPING
.
Apa itu frutblend ?
Frutablend terbuat dr 11 jenis buah & 11 jenis sayur yg sangat kaya dgn antioksidan, vitamin dan nutrisi yg berfungsi utk: membersihkan kulit dari jerawat & bekas jerawat, mencerahkan kulit dan membuat putih merona, mencegah penuaan dini & menjaga kulit, 
ㅤ
Konsultasi & pemesanan
ㅤ
wa/ sms : 082231808729

#frutablend #jerawathilang #menghilangkanjerawat #menghaluskanwajah #frutablendhwi #frutablendpalangkaraya #frutablendasli #fruit #buah #bunda #frutablendoke #organik #fashion #jantung #kesehatan #sehat #sehatindonesia #indoensia #infoterbaru #jerawat #batu #jerawatbatu #jeraw - #regrann
PELANGSING PENGGEMUK DLL - @distributor.hwi.jatim Instagram Profile - inst4gram.com
distributor.hwi.jatim
0

Frutablend manfaat Frutablend menghilangkan Jerawat mencerahkan seluruh wajah dan badan menghilangkan Flek Bekas jerawat anti aging mencegah kanker mengencangkan kulit mencegah stroke menjaga kesehatan jantung menurunkan kolesterol Barang dijamin AS

Advertisement
Frutablend 
manfaat Frutablend
menghilangkan Jerawat
mencerahkan seluruh wajah dan badan
menghilangkan Flek Bekas jerawat
anti aging
mencegah kanker
mengencangkan kulit
mencegah stroke
menjaga kesehatan jantung
menurunkan kolesterol
Barang dijamin ASLI,RESMI,BERSERTIFIKAT,ALAMI DAN TANPA EFEK SAMPING
.
Apa itu frutblend ?
Frutablend terbuat dr 11 jenis buah & 11 jenis sayur yg sangat kaya dgn antioksidan, vitamin dan nutrisi yg berfungsi utk: membersihkan kulit dari jerawat & bekas jerawat, mencerahkan kulit dan membuat putih merona, mencegah penuaan dini & menjaga kulit, 
ㅤ
Konsultasi & pemesanan
ㅤ
wa/ sms : 085376996262

#frutablend #jerawathilang #menghilangkanjerawat #menghaluskanwajah #frutablendhwi #frutablendpalangkaraya #frutablendasli #fruit #buah #bunda #frutablendoke #organik #fashion #jantung #kesehatan #sehat #sehatindonesia #indoensia #infoterbaru #jerawat #batu #jerawatbatu #jeraw
Desnawati Desnawati - @desnawati930 Instagram Profile - inst4gram.com
desnawati930
0

Frutablend manfaat Frutablend menghilangkan Jerawat mencerahkan seluruh wajah dan badan menghilangkan Flek Bekas jerawat anti aging mencegah kanker mengencangkan kulit mencegah stroke menjaga kesehatan jantung menurunkan kolesterol Barang dijamin AS

Tembilahan, Riau, Indonesia
Frutablend 
manfaat Frutablend
menghilangkan Jerawat
mencerahkan seluruh wajah dan badan
menghilangkan Flek Bekas jerawat
anti aging
mencegah kanker
mengencangkan kulit
mencegah stroke
menjaga kesehatan jantung
menurunkan kolesterol
Barang dijamin ASLI,RESMI,BERSERTIFIKAT,ALAMI DAN TANPA EFEK SAMPING
.
Apa itu frutblend ?
Frutablend terbuat dr 11 jenis buah & 11 jenis sayur yg sangat kaya dgn antioksidan, vitamin dan nutrisi yg berfungsi utk: membersihkan kulit dari jerawat & bekas jerawat, mencerahkan kulit dan membuat putih merona, mencegah penuaan dini & menjaga kulit, 
ㅤ
Konsultasi & pemesanan
ㅤ
wa/ sms : 082228466409

#frutablend #jerawathilang #menghilangkanjerawat #menghaluskanwajah #frutablendhwi #frutablendpalangkaraya #frutablendasli #fruit #buah #bunda #frutablendoke #organik #fashion #jantung #kesehatan #sehat #sehatindonesia #indoensia #infoterbaru #jerawat #batu #jerawatbatu #jeraw
nyonya_ripqy - @shofiekowawa Instagram Profile - inst4gram.com
shofiekowawa
0

Frutablend manfaat Frutablend menghilangkan Jerawat mencerahkan seluruh wajah dan badan menghilangkan Flek Bekas jerawat anti aging mencegah kanker mengencangkan kulit mencegah stroke menjaga kesehatan jantung menurunkan kolesterol Barang dijamin AS

Advertisement
Frutablend 
manfaat Frutablend
menghilangkan Jerawat
mencerahkan seluruh wajah dan badan
menghilangkan Flek Bekas jerawat
anti aging
mencegah kanker
mengencangkan kulit
mencegah stroke
menjaga kesehatan jantung
menurunkan kolesterol
Barang dijamin ASLI,RESMI,BERSERTIFIKAT,ALAMI DAN TANPA EFEK SAMPING
.
Apa itu frutblend ?
Frutablend terbuat dr 11 jenis buah & 11 jenis sayur yg sangat kaya dgn antioksidan, vitamin dan nutrisi yg berfungsi utk: membersihkan kulit dari jerawat & bekas jerawat, mencerahkan kulit dan membuat putih merona, mencegah penuaan dini & menjaga kulit, 
ㅤ
Konsultasi & pemesanan
ㅤ
wa/ sms : 082276647005

#frutablend #jerawathilang #menghilangkanjerawat #menghaluskanwajah #frutablendhwi #frutablendpalangkaraya #frutablendasli #fruit #buah #bunda #frutablendoke #organik #fashion #jantung #kesehatan #sehat #sehatindonesia #indoensia #infoterbaru #jerawat #batu #jerawatbatu #jeraw
desy - @dee__she Instagram Profile - inst4gram.com
dee__she
0

Frutablend manfaat Frutablend menghilangkan Jerawat mencerahkan seluruh wajah dan badan menghilangkan Flek Bekas jerawat anti aging mencegah kanker mengencangkan kulit mencegah stroke menjaga kesehatan jantung menurunkan kolesterol Barang dijamin AS

MINYAK TANAMU TANAMI

Diambil dari ekstrak biji atau kacang pohon tamanu atau nyamplung, tamanu oil terkenal akan warnanya yang hijau tua pekat dan wangi yang kuat. Sumber utama tamanu oil adalah dari wilayah Polinesia, tapi pohon tamanu sendiri sudah banyak tumbuh di Thailand, Vietnam, Malaysia, dan bahkan di Indonesia.

MANFAAT MINYAK TANAMU TANAMI
Mengobati Bekas luka, Bekas jerawat, Bintik hitam, Stretch mark, Kulit Kering dan Pecah-pecah serta Luka Diabetes Kering, Dengan kandungan antibacterial, antimicrobial, dan juga antioksidan, tamanu oil sering digunakan untuk mengobati Jerawat, Kurap, Panu, Bisul, Onjungtivitis, Eksim, Ruam Popok, di gigit Serangga, Luka Pasca Operasi dan infeksi lainnya, Membantu mencegah timbulnya tanda penuaan dari radikal bebas & sinar UV di kulit wajah, Membantu meningkatkan daya Elastisitas Kulit, Memberikan Kelembapan yang baik untuk kulit, Membantu meratakan dan Mencerahkan kulit yang kusam serta Membantu memperlambat penuaan dini pada kulit wajah, Membantu mencegah terjadinya kerontokan pada rambut dan menguatkan rambut, Membantu untuk memenuhi kebutuhan kolagen dalam tubuh dan organ tubuh.

CARA PEMAKAIAN MINYAK TANAMU TANAMI
Bersihkan daerah kulit yang bermasalah agar Minyak Tanamu Tanami terserap dengan baik dan mendapatkan hasil yang maksimal. Kulit yang kotor menyimpan banyak bakteri serta kotoran yang menyumbat pori-pori kulit. Kemudian, Balurkan secukupnya pada permukaan kulit maka secara langsung Minyak Tanamu Tanami akan bekerja.
------------------------------------------------------------------
Bergabunglah menjadi RESELLER / AGEN kami di daerah anda dan dapatkan TIPS HEBAT cara pemasaran dan harga reseller.

For more information (retailer/reseller/dropshipper):
Depo Minyak Kutus Kutus Surabaya
Eka
Wa: 08121621188
www.kutuskutussurabaya.com

#kutuskutus #minyakkutuskutus #kutuskutusoriginal #minyakkutuskutusoriginal #kutuskutussurabaya #kutuskutusjatim #kutuskutusjawatimur #kutuskutussby #herbalhealingoil #minyakherbal #sehattanpaobat #benjolan #vitalitas #demam #batuk #vertigo #keseleo #kanker #kehamilan #kutuskutusbojonegoro
#ambeien  #darahtinggi #asma #ibuhamil #sarafkejepit #stroke #diabetes  #asamurat  #jeraw
Depo Kutus Kutus Surabaya ❤️ - @kutuskutussby Instagram Profile - inst4gram.com
kutuskutussby
2

MINYAK TANAMU TANAMI Diambil dari ekstrak biji atau kacang pohon tamanu atau nyamplung, tamanu oil terkenal akan warnanya yang hijau tua pekat dan wangi yang kuat. Sumber utama tamanu oil adalah dari wilayah Polinesia, tapi pohon tamanu sendiri suda

Comments

@__byazzy_ keep consistent

Tablet penghancur akar jerawat

Tahukah anda, jerawat adlh sejenis penyakit yg dianggap KRONIK di mana ia mengganggu kelenjar yang terdapat di dlm lapisan kulit. Kelenjar2 ini mengeluarkan minyak atau sebum yg  berfungsi untuk meliputi kulit luar muka & badan kita juga bertindak sebagai pelembap semula jadi pada permukaan kulit. Namun begitu, bila liang roma pada kulit tersumbat, ini akan membuatkan kulit muka, belakang & leher ditumbuhi jerawat.
.
Kenali Punca-punca Jerawat
.
1- Bakteria dan Jerawat
Bakteria yg dikenali dgn nama Propionibacterium acnes pula adlh salah satu bakteria yg biasa ditemui dlm sel kulit. Sumber makanannya ialah sebum & sel2 mati pada permukaan kulit. Kulit berjerawat mempunyai Propionibacterium acnes yg lebih banyak berbanding dgn kulit yg x berjerawat.
.
2- Pemakanan & Jerawat
Walaupun punca jerawat yg disebabkan oleh diet atau pemakanan x dpt dibuktikan dgn jelas serta secara terperinci, tetapi diet mempunyai kesan langsung terhadap tahap insulin dlm badan kita. Untuk pengetahuan anda, insulin adalah hormon terpenting manusia & boleh mempengaruhi hormon-hormon lain di dalam tubuh termasuk hormon androgen yg turut menjadi penyebab pertumbuhan jerawat
.
3- Stress & Jerawat
Stress boleh memburukkan lagi simptom jerawat . Tahap stress yg tinggi mmg mampu memberi kesan ke atas jerawat & boleh menyebabkan radang jerawat yg teruk. stress juga akan mbuat, adrenalin serta hormon androgen yg ada di dlm badan akan dikeluarkan dengan berlebihan & menjadi punca tumbuhnya jerawat.
.
4- Alat Solek & Jerawat
Sebenarnya alat solek bukanlah punca jerawat terbesar untuk kulit, tetapi jika anda tidak membersihkn kulit dengan baik slps memakai alat solek, ia boleh memburukkan lagi keadaan jerawat pada kulit terutama muka anda.
.
5- Matahari & Jerawat
Cahaya matahari juga bukanlah penyebab utama masalah jerawat tetapi haba yang dihasilkan oleh matahari boleh menyebabkan kulit anda berpeluh dan berminyak sekaligus menyumbatkan liang roma.
.
#acnecare
.
#igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #jerawat #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jeraw
PEMUSNAH AKAR JERAWAT - @sahida_othman Instagram Profile - inst4gram.com
sahida_othman
1

"Tablet penghancur akar jerawat" Tahukah anda, jerawat adlh sejenis penyakit yg dianggap KRONIK di mana ia mengganggu kelenjar yang terdapat di dlm lapisan kulit. Kelenjar2 ini mengeluarkan minyak atau sebum yg berfungsi untuk meliputi kulit luar m

Comments

@dwikifdlh cek profil and follow. 😬

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni?  Firsting yang customer mesti sharing.
-
 Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis 
-
Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye, sebab dalam serum terkandung satu bahan iaitu  Evening Primrose
-
Korang mesti jarang dengan nama bahan ni kan ? So Osza sharing sikit mengenai fungsi bahan ni pada kecantikan kulit.
-
Evening Primrose bunga liar berwarna kuning ini, digunakan sebagai bahan kesihatan sejak dulu lagi. Bunga tersebut yang mengeluarkan bauan yang wangi seperti haruman manis yang sering menarik rama-rama melakukan pendebungaan.
-
Daun pokok primrose boleh direbus dan dimakan seperti sayur manakala akarnya pula mengeluarkan air manis yang enak seperti kentang apabila direbus. Nyamiii Ehh jangan pula korang pergi rebus serum ni🤣
-
Sebab tu bila korang sapu akan ada feelings lovee dengan bau serum ni kan?.
-
Bagi wanita yang ingin kulit muka kelihatan merah dan cantik, serbuk yang diadun daripada batang berbunga primrose dapat memenuhi impian tersebut. Serbuk tersebut hanya boleh diperoleh di pasaran sebagai salah satu daripada produk kosmetik.
-
 Tapi korang dah tak perlu susah #HerrazGlowSerum kan ado, sapu je pinkiss lah 
-
Evening primrose oil pada awalnya digunakan secara meluas untuk mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkeruping (scaling) serta alahan.  Evening Primrose oil mampu mengurangkan symptom eczema dan dermatitis iaitu sejenis penyakit kulit.
-
Ehh sebab tulaa masalah pigmentasi dekat wajah korang semakin berkurangan lepas amalkan herraz glow serum. Jadi tak ada istilah yang pelik lagi ye. Boleh lahhh takel Zul Ariffin lepas ni.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda  Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0132572045
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jeraw
🔥FLAWLES🔥GLOWING🔥PUTIH🔥SIHAT - @feelta_facebeauty Instagram Profile - inst4gram.com
feelta_facebeauty
0

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni? Firsting yang customer mesti sharing. - " Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis " - Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye,

Ramai yang duk membawang pasal cik pina. Katanya kulit cik pina mesti dah cantik sebelum ni so no wonder la kulit sekarang pun sama cantik jer. Eh hello?! Ingat kalau dah memang asal cantik tak perlu jaga ke? Macam ni laa gigi kalau tak jaga lama2 kuning jugak. So mcm tulah kulit badan kita pun.
.
Tengok betul2 gambar cik pina yang kanan tu. Kulit gelap, tona tak sekata , sunburn & mcm2 lah. Ingat dulu dah cantik putih mcm snow white ke?🤣🤣 Ingat yer ualls, nak cantik nak kulit bersih kena la usaha. Ni asyik membawang jer
.
Alhamdulillah setelah bertahun-tahun founder kita cik pina ni consume #pssnewformula memang dah terbukti berkesan. Walaupun tak secerah snow white tapi cerah la kan dari kulit asal. Nak cerah mcm snow white keep konsisten consume pss lah ye. Jangan berhenti tiba2 pulak. Lepastu dah tukar produk lain. .
.
Ada sebab kenapa cik pina sruh konsisten consume supplement even dah bertahun2. Sebabnya supplement ni ambil masa utk sebati dengan darah dlm badan kita. Sama mcm manusia la kan, nak cari pakwe ingat sebulan boleh terus kahwin ke? mesti nak kenal2 dulu kan. So sama la mcm supplement pun ualls. .
.
Penatlah sis bebel dekat ualls. Tak faham lagi tak tahulah🤣 So nasihat sis yang baru nak try tu jangan trus stop ok. Teruskan consume supplement sampai nampak perubahan. Nak cantik kena korban duit. Jangan kedekut. Kena korban masa & disiplin kan diri kita. Jangan MALAS. Kalau tak memang kelaut lah  Cuba teka cik pina dah habis brpa fuluss utk dapat kulit sampai mcm ni? 
.
Siapa lagi nak sis bantu sampai jadi mcm ni? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP PSS 
011-62506292
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jeraw
BEBAS JERAWAT & PARUT + PUTIH - @pss_fienabeauty.penang Instagram Profile - inst4gram.com
pss_fienabeauty.penang
0

Ramai yang duk membawang pasal cik pina. Katanya kulit cik pina mesti dah cantik sebelum ni so no wonder la kulit sekarang pun sama cantik jer. Eh hello?! Ingat kalau dah memang asal cantik tak perlu jaga ke? Macam ni laa gigi kalau tak jaga lama2 ku

Ramai yang duk membawang pasal cik pina. Katanya kulit cik pina mesti dah cantik sebelum ni so no wonder la kulit sekarang pun sama cantik jer. Eh hello?! Ingat kalau dah memang asal cantik tak perlu jaga ke? Macam ni laa gigi kalau tak jaga lama2 kuning jugak. So mcm tulah kulit badan kita pun.
.
Tengok betul2 gambar cik pina yang kanan tu. Kulit gelap, tona tak sekata , sunburn & mcm2 lah. Ingat dulu dah cantik putih mcm snow white ke?🤣🤣 Ingat yer ualls, nak cantik nak kulit bersih kena la usaha. Ni asyik membawang jer
.
Alhamdulillah setelah bertahun-tahun founder kita cik pina ni consume #pssnewformula memang dah terbukti berkesan. Walaupun tak secerah snow white tapi cerah la kan dari kulit asal. Nak cerah mcm snow white keep konsisten consume pss lah ye. Jangan berhenti tiba2 pulak. Lepastu dah tukar produk lain. .
.
Ada sebab kenapa cik pina sruh konsisten consume supplement even dah bertahun2. Sebabnya supplement ni ambil masa utk sebati dengan darah dlm badan kita. Sama mcm manusia la kan, nak cari pakwe ingat sebulan boleh terus kahwin ke? mesti nak kenal2 dulu kan. So sama la mcm supplement pun ualls. .
.
Penatlah sis bebel dekat ualls. Tak faham lagi tak tahulah🤣 So nasihat sis yang baru nak try tu jangan trus stop ok. Teruskan consume supplement sampai nampak perubahan. Nak cantik kena korban duit. Jangan kedekut. Kena korban masa & disiplin kan diri kita. Jangan MALAS. Kalau tak memang kelaut lah  Cuba teka cik pina dah habis brpa fuluss utk dapat kulit sampai mcm ni? 
.
Siapa lagi nak sis bantu sampai jadi mcm ni? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP PSS 
011-62506292
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jeraw
BEBAS JERAWAT & PARUT + PUTIH - @pss_fienabeauty.penang Instagram Profile - inst4gram.com
pss_fienabeauty.penang
0

Ramai yang duk membawang pasal cik pina. Katanya kulit cik pina mesti dah cantik sebelum ni so no wonder la kulit sekarang pun sama cantik jer. Eh hello?! Ingat kalau dah memang asal cantik tak perlu jaga ke? Macam ni laa gigi kalau tak jaga lama2 ku

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni?  Firsting yang customer mesti sharing.
-
 Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis 
-
Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye, sebab dalam serum terkandung satu bahan iaitu  Evening Primrose
-
Korang mesti jarang dengan nama bahan ni kan ? So Osza sharing sikit mengenai fungsi bahan ni pada kecantikan kulit.
-
Evening Primrose bunga liar berwarna kuning ini, digunakan sebagai bahan kesihatan sejak dulu lagi. Bunga tersebut yang mengeluarkan bauan yang wangi seperti haruman manis yang sering menarik rama-rama melakukan pendebungaan.
-
Daun pokok primrose boleh direbus dan dimakan seperti sayur manakala akarnya pula mengeluarkan air manis yang enak seperti kentang apabila direbus. Nyamiii Ehh jangan pula korang pergi rebus serum ni🤣
-
Sebab tu bila korang sapu akan ada feelings lovee dengan bau serum ni kan?.
-
Bagi wanita yang ingin kulit muka kelihatan merah dan cantik, serbuk yang diadun daripada batang berbunga primrose dapat memenuhi impian tersebut. Serbuk tersebut hanya boleh diperoleh di pasaran sebagai salah satu daripada produk kosmetik.
-
 Tapi korang dah tak perlu susah #HerrazGlowSerum kan ado, sapu je pinkiss lah 
-
Evening primrose oil pada awalnya digunakan secara meluas untuk mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkeruping (scaling) serta alahan.  Evening Primrose oil mampu mengurangkan symptom eczema dan dermatitis iaitu sejenis penyakit kulit.
-
Ehh sebab tulaa masalah pigmentasi dekat wajah korang semakin berkurangan lepas amalkan herraz glow serum. Jadi tak ada istilah yang pelik lagi ye. Boleh lahhh takel Zul Ariffin lepas ni.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda  Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0199446319
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jeraw
FLOWLES🔥GLOWING🔥JERAWAT🔥PUTIH - @feeltaselangor Instagram Profile - inst4gram.com
feeltaselangor
1

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni? Firsting yang customer mesti sharing. - " Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis " - Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye,

Comments

@multiglowserum_hq HAI..semoga dimurahkan rezeki halal dunia akhirat 😀.. Aamiin...

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni?  Firsting yang customer mesti sharing.
-
 Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis 
-
Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye, sebab dalam serum terkandung satu bahan iaitu  Evening Primrose
-
Korang mesti jarang dengan nama bahan ni kan ? So Osza sharing sikit mengenai fungsi bahan ni pada kecantikan kulit.
-
Evening Primrose bunga liar berwarna kuning ini, digunakan sebagai bahan kesihatan sejak dulu lagi. Bunga tersebut yang mengeluarkan bauan yang wangi seperti haruman manis yang sering menarik rama-rama melakukan pendebungaan.
-
Daun pokok primrose boleh direbus dan dimakan seperti sayur manakala akarnya pula mengeluarkan air manis yang enak seperti kentang apabila direbus. Nyamiii Ehh jangan pula korang pergi rebus serum ni🤣
-
Sebab tu bila korang sapu akan ada feelings lovee dengan bau serum ni kan?.
-
Bagi wanita yang ingin kulit muka kelihatan merah dan cantik, serbuk yang diadun daripada batang berbunga primrose dapat memenuhi impian tersebut. Serbuk tersebut hanya boleh diperoleh di pasaran sebagai salah satu daripada produk kosmetik.
-
 Tapi korang dah tak perlu susah #HerrazGlowSerum kan ado, sapu je pinkiss lah 
-
Evening primrose oil pada awalnya digunakan secara meluas untuk mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkeruping (scaling) serta alahan.  Evening Primrose oil mampu mengurangkan symptom eczema dan dermatitis iaitu sejenis penyakit kulit.
-
Ehh sebab tulaa masalah pigmentasi dekat wajah korang semakin berkurangan lepas amalkan herraz glow serum. Jadi tak ada istilah yang pelik lagi ye. Boleh lahhh takel Zul Ariffin lepas ni.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda  Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0194613406
AGENT diperlukan
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jeraw
GLOWING🔥PUTIH🔥JERAWAT🔥DETOX - @misz_feelta_beauty Instagram Profile - inst4gram.com
misz_feelta_beauty
0

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni? Firsting yang customer mesti sharing. - " Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis " - Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye,

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni?  Firsting yang customer mesti sharing.
-
 Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis 
-
Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye, sebab dalam serum terkandung satu bahan iaitu  Evening Primrose
-
Korang mesti jarang dengan nama bahan ni kan ? So sis sharing sikit mengenai fungsi bahan ni pada kecantikan kulit.
-
Evening Primrose bunga liar berwarna kuning ini, digunakan sebagai bahan kesihatan sejak dulu lagi. Bunga tersebut yang mengeluarkan bauan yang wangi seperti haruman manis yang sering menarik rama-rama melakukan pendebungaan.
-
Daun pokok primrose boleh direbus dan dimakan seperti sayur manakala akarnya pula mengeluarkan air manis yang enak seperti kentang apabila direbus. Nyamiii Ehh jangan pula korang pergi rebus serum ni🤣
-
Sebab tu bila korang sapu akan ada feelings lovee dengan bau serum ni kan?.
-
Bagi wanita yang ingin kulit muka kelihatan merah dan cantik, serbuk yang diadun daripada batang berbunga primrose dapat memenuhi impian tersebut. Serbuk tersebut hanya boleh diperoleh di pasaran sebagai salah satu daripada produk kosmetik.
-
 Tapi korang dah tak perlu susah #HerrazGlowSerum kan ado, sapu je pinkiss lah 
-
Evening primrose oil pada awalnya digunakan secara meluas untuk mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkeruping (scaling) serta alahan.  Evening Primrose oil mampu mengurangkan symptom eczema dan dermatitis iaitu sejenis penyakit kulit.
-
Ehh sebab tulaa masalah pigmentasi dekat wajah korang semakin berkurangan lepas amalkan herraz glow serum. Jadi tak ada istilah yang pelik lagi ye. Boleh lahhh takel Zul Ariffin lepas ni.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda  Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0123123651
AGENT diperlukan
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jeraw
JERAWAT ⚡PUTIH GEBU PINKIS ! - @feeltabeauty.penang Instagram Profile - inst4gram.com
feeltabeauty.penang
1

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni? Firsting yang customer mesti sharing. - " Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis " - Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye,

Comments

@hushhushmall Cunn

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni?  Firsting yang customer mesti sharing.
-
 Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis 
-
Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye, sebab dalam serum terkandung satu bahan iaitu  Evening Primrose
-
Korang mesti jarang dengan nama bahan ni kan ? So Osza sharing sikit mengenai fungsi bahan ni pada kecantikan kulit.
-
Evening Primrose bunga liar berwarna kuning ini, digunakan sebagai bahan kesihatan sejak dulu lagi. Bunga tersebut yang mengeluarkan bauan yang wangi seperti haruman manis yang sering menarik rama-rama melakukan pendebungaan.
-
Daun pokok primrose boleh direbus dan dimakan seperti sayur manakala akarnya pula mengeluarkan air manis yang enak seperti kentang apabila direbus. Nyamiii Ehh jangan pula korang pergi rebus serum ni🤣
-
Sebab tu bila korang sapu akan ada feelings lovee dengan bau serum ni kan?.
-
Bagi wanita yang ingin kulit muka kelihatan merah dan cantik, serbuk yang diadun daripada batang berbunga primrose dapat memenuhi impian tersebut. Serbuk tersebut hanya boleh diperoleh di pasaran sebagai salah satu daripada produk kosmetik.
-
 Tapi korang dah tak perlu susah #HerrazGlowSerum kan ado, sapu je pinkiss lah 
-
Evening primrose oil pada awalnya digunakan secara meluas untuk mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkeruping (scaling) serta alahan.  Evening Primrose oil mampu mengurangkan symptom eczema dan dermatitis iaitu sejenis penyakit kulit.
-
Ehh sebab tulaa masalah pigmentasi dekat wajah korang semakin berkurangan lepas amalkan herraz glow serum. Jadi tak ada istilah yang pelik lagi ye. Boleh lahhh takel Zul Ariffin lepas ni.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda  Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
0179586865‬ -
AGENT diperlukan
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jeraw
GLOWING🔥PUTIH🔥JERAWAT🔥DETOX - @feeltakelantan Instagram Profile - inst4gram.com
feeltakelantan
0

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni? Firsting yang customer mesti sharing. - " Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis " - Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye,

Fresh herbal fabil charcoal untuk kulit berminyak berguna untuk menghilangkan komedo,jerawat,mencerahkan wajah,mencerahkan dan meratakan flek wajah dan wajah kusam

#facialwash#facialtreatment #facialwashalami#charcoal#fabil #fabilfreshherbal#pembersihmuka#pembersihmukaalami#komedo#jeraw#penghilangjerawat#jualfacialwash#wajahkusam#wajahcerah#wajahglowing
fabil herbal trisanyshop - @fabilherbaltris Instagram Profile - inst4gram.com
fabilherbaltris
0

Fresh herbal fabil charcoal untuk kulit berminyak berguna untuk menghilangkan komedo,jerawat,mencerahkan wajah,mencerahkan dan meratakan flek wajah dan wajah kusam #facialwash #facialtreatment #facialwashalami #charcoal #fabil #fabilfreshherbal #pembers

DULU KUSAM,  JERAWAT!
sekarang sempurna bagai bidadari.  korang mesti tertanya tanya rahsia dia kan .
.
Tak perlu di sorokkan lagi ini memang dah terbukti berkesan  Hanya Amalkn Herraz Glow Serum kulit fresh,  lembab dan hilang masalah jerawat.
.
Raya tak lama lagi menjelang korang tak mau ke? Cantik bagai bidadari?  Kalau biarkan kulit rosak takut jadi bahan membawang oleh orang2.
.
Jadi korang kena rawat dari sekarang tau. Alaaaa murah je baru rm39 je. Jangan kedekut dengan kulit wajah sendiri!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda  Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭012-227-1809 -
AGENT&  DS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kuantan #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #jeraw
💖FLAWLESS 💖JERAWAT💖PUTEH GEBU💖 - @feeltabeauty_aza_pahang Instagram Profile - inst4gram.com
feeltabeauty_aza_pahang
0

DULU KUSAM, JERAWAT! sekarang sempurna bagai bidadari. " korang mesti tertanya tanya rahsia dia kan ". . Tak perlu di sorokkan lagi ini memang dah terbukti berkesan " Hanya Amalkn Herraz Glow Serum kulit fresh, lembab dan hilang masalah jerawat. .

Woww cantiknya pengguna setia kita ni cik sai   Beraya sakan laa ualls sebab muka cantik berseri jumpa kawan2 & sanak saudara. Ualls tak ambil gambar ootd dgn pss ke? Share la dgn mieza hehe Lepastu tag #ootdrayapss
.
.
Haritu masa jumpa cik sai ni sempat la jugak membawang dgn dia hiks Dia asyik duk cakap family ramai tegur kulit pkai apa gebu licin lembut je mcm kapas Dia pun kembang semangkuk laa ualls. Dari situ cik sai ni baru perasan mungkin sebab dia consume pss kot.
.
.
See? Kadang2 benda yg kita tak nampak orang luar nampak. Nasihat mieza jgn ingat benda kita consume xde kesan. Mungkin dia ambil masa & supplement ni dia akan betulkan dulu dalaman kita baru luaran tau. Maklumlah badan kita ni byk toksin syg2 oii
.
.
Bukan inject ni sayang nk hasil cepat. Inject pun kena pergi buat byk kali tau. Ingt sekali dah berkesan ke? So samalah macam supplement ualls. Siapa lagi ada masalah kulit dalaman / luaran nak mieza bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. .
.
.
WHATSAPP PSS 
017 922 1704 Mieza
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jeraw
PUTIH•GEBU•JERAWAT•PARUT - @miezaabeauty_ Instagram Profile - inst4gram.com
miezaabeauty_
0

Woww cantiknya pengguna setia kita ni cik sai Beraya sakan laa ualls sebab muka cantik berseri jumpa kawan2 & sanak saudara. Ualls tak ambil gambar ootd dgn pss ke? Share la dgn mieza hehe Lepastu tag #ootdrayapss . . Haritu masa jumpa cik sai ni s

Woww cantiknya pengguna setia kita ni cik sai   Beraya sakan laa ualls sebab muka cantik berseri jumpa kawan2 & sanak saudara. Ualls tak ambil gambar ootd dgn pss ke? Share la dgn mieza hehe Lepastu tag #ootdrayapss
.
.
Haritu masa jumpa cik sai ni sempat la jugak membawang dgn dia hiks Dia asyik duk cakap family ramai tegur kulit pkai apa gebu licin lembut je mcm kapas Dia pun kembang semangkuk laa ualls. Dari situ cik sai ni baru perasan mungkin sebab dia consume pss kot.
.
.
See? Kadang2 benda yg kita tak nampak orang luar nampak. Nasihat mieza jgn ingat benda kita consume xde kesan. Mungkin dia ambil masa & supplement ni dia akan betulkan dulu dalaman kita baru luaran tau. Maklumlah badan kita ni byk toksin syg2 oii
.
.
Bukan inject ni sayang nk hasil cepat. Inject pun kena pergi buat byk kali tau. Ingt sekali dah berkesan ke? So samalah macam supplement ualls. Siapa lagi ada masalah kulit dalaman / luaran nak mieza bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. .
.
.
WHATSAPP PSS 
017 922 1704 Mieza
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jeraw
PUTIH•GEBU•JERAWAT•PARUT - @miezaabeauty_ Instagram Profile - inst4gram.com
miezaabeauty_
4

Woww cantiknya pengguna setia kita ni cik sai Beraya sakan laa ualls sebab muka cantik berseri jumpa kawan2 & sanak saudara. Ualls tak ambil gambar ootd dgn pss ke? Share la dgn mieza hehe Lepastu tag #ootdrayapss . . Haritu masa jumpa cik sai ni s

Comments

@miezaabeauty_ @abu_aksesori_handphone4 amin. Tq

@miezaabeauty_ @berpantangshop.my 😍

@doter.muslimah_cantik

Buah pepaya telah lama dipercaya mendatangkan manfaat untuk kesehatan kulit. Oleh sebab itu, buah pepaya sering digunakan untuk dijadikan masker buatan sendiri. Kaya akan enzim penyembuhan, pepaya dapat digunakan untuk mengobati kulit terbakar matahari atau iritasi.
Bahkan, jika Anda secara rutin menerapkan masker pepaya pada wajah, enzim yang dikandungkan akan membantu Anda melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan pada kulit. 
Nah, buat Anda yang ingin mencoba membuat masker pepaya di rumah, berikut langkah-langkahnya :
Kupas buah pepaya yang sudah matang. 
Buang bijinya dan potong menjadi ukuran kecil.
Tempatkan pepaya ke dalam blender untuk dihaluskan sampai teksturnya lembut. 
Jangan tambahkan air pada tahap ini. 
Jika Anda masih bisa merasakan bagian yang masih kasar, masukkan kembali ke dalam blender untuk dihaluskan.

Gunakan pepaya yang sudah dihaluskan tersebut sebagai masker menyegarkan/menenangkan. 
Anda boleh menerapkannya langsung dari blender. 
Pastikan supaya masker tidak kena mata. 
Pepaya yang di blender biasanya mengandung air sehingga cenderung menetes saat diterapkan. Oleh sebab itu, lebih baik Anda berbaring ketika masker diterapkan.
Tambahkan madu ke dalam masker pepaya yang sudah dihaluskan tadi untuk melembutkan kulit. 
Madu juga dapat membantu membersihkan kulit Anda dari noda/flek hitam. 
Anda juga bisa menambahkan beberapa air jeruk nipis ke dalam campuran untuk membantu Anda merevitalisasi kulit yang kusam.
Oleskan masker secara merata di bagian wajah. Pijat dengan jari Anda untuk meningkatkan sirkulasi dan memungkinkan enzim menembus kulit Anda.

Setelah dioleskan pada wajah, diamkan selama 15-20 menit supaya meresap. 
Tunggu sampai masker mengering pada kulit. Setelah itu bilas dengan air hangat lalu keringkan dengan handuk lembut. 
Jangan menggosok kulit terlalu keras dan jangan langsung menerapkan make up pada kulit.

Nah, sederhana bukan? Anda bisa membuat masker pepaya ini kapan saja. Semoga tips di atas cukup bermanfaat

#maskeralamispirulinaa #kecantikan #perawatan #wajah #artis #indonesia #wardah #biore #masker #promo #exclusive #kekinian #jerawat #bekasjerawat #tipscantik #maskerwajah #jeraw
GRATIS ONGKIR SE-INDONESIA - @dokter.muslimah_cantik Instagram Profile - inst4gram.com
dokter.muslimah_cantik
1

@doter.muslimah_cantik Buah pepaya telah lama dipercaya mendatangkan manfaat untuk kesehatan kulit. Oleh sebab itu, buah pepaya sering digunakan untuk dijadikan masker buatan sendiri. Kaya akan enzim penyembuhan, pepaya dapat digunakan untuk mengoba

Comments

@maskerherbal_alamii Keren 😘

dr sono nya sobek, tp masih segel, blm dipake, alias blm dibuka (cuma dirapiin potongan yg sobeknya), yg minat monggo 
.
#naturerepublic .
WA : 0822 2818 1572 
.
#lotionpemutih #pemutihbadanampuh #pemutihmalang #lotionwhiteningexpress #olshopblitar #olshopsurabaya #pemutihsurabaya #pemutihbadan #putihseluruhbadan #perawatanbadan #putihglowing #jeraw
PEMUTIH BADAN 3-7HARI - @irma.beautycare Instagram Profile - inst4gram.com
irma.beautycare
0

dr sono nya sobek, tp masih segel, blm dipake, alias blm dibuka (cuma dirapiin potongan yg sobeknya), yg minat monggo . #naturerepublic . WA : 0822 2818 1572 . #lotionpemutih #pemutihbadanampuh #pemutihmalang #lotionwhiteningexpress #olshopblitar #

Punya masalah jerawat akibat pemakaian krim racikan?? Jafra punya solusinya
.
Seperti mba yang satu ini, terlihat ya before afternya setelah memakai shooting cleanser dan mud mask secara rutin, jerawat menjadi sangat berkurang dan tinggal membantu untuk menghilangkan bekasnya
.
Tapi perawatan jafra ngak instan ya dear, semuanya butuh proses karena jafra bukan perawatan instan tapi bagusnya selain membuat kulit kita sehat, jafra juga tidak bikin ketergantungan serta dapat membantu untuk menghilangkan ketergantungan dari krim racikan yang kita pakai sebelumnya
.
.
Yu beralih ke perawatan sehat jafra yg pasti aman di pakai bumil, busui BPOm halal berkualitas dan kuantitasnya oke. Tanya jafra hubungi saya di :
Wa 0823 1580 3598
Ig @neng.jafra
Fb neng jafra

#jafra #jerawat #komedo #jeraw
atan #obatjerawat #obatjerawatjafra #bisnisjafra #joinjafra #memberjafra #jafrabandung #jafrapalembang #jafratangerang #jafrabekasi #jafracikarang #jafracilegon #jafraserang #jafratasik #jafratasikmalaya #krimpemutih #pencerahwajah
Jafra Indonesia - Tasikmalaya - @neng.jafra Instagram Profile - inst4gram.com
neng.jafra
0

Punya masalah jerawat akibat pemakaian krim racikan?? Jafra punya solusinya . Seperti mba yang satu ini, terlihat ya before afternya setelah memakai shooting cleanser dan mud mask secara rutin, jerawat menjadi sangat berkurang dan tinggal membantu un

Cipatujah, Jawa Barat, Indonesia
Punya masalah jerawat akibat pemakaian krim racikan?? Jafra punya solusinya
.
Seperti mba yang satu ini, terlihat ya before afternya setelah memakai shooting cleanser dan mud mask secara rutin, jerawat menjadi sangat berkurang dan tinggal membantu untuk menghilangkan bekasnya
.
Tapi perawatan jafra ngak instan ya dear, semuanya butuh proses karena jafra bukan perawatan instan tapi bagusnya selain membuat kulit kita sehat, jafra juga tidak bikin ketergantungan serta dapat membantu untuk menghilangkan ketergantungan dari krim racikan yang kita pakai sebelumnya
.
.
Yu beralih ke perawatan sehat jafra yg pasti aman di pakai bumil, busui BPOm halal berkualitas dan kuantitasnya oke. Tanya jafra hubungi saya di :
Wa 0823 1580 3598
Ig @neng.jafra
Fb neng jafra

#jafra #jerawat #komedo #jeraw
atan #obatjerawat #obatjerawatjafra #bisnisjafra #joinjafra #memberjafra #jafrabandung #jafrapalembang #jafratangerang #jafrabekasi #jafracikarang #jafracilegon #jafraserang #jafratasik #jafratasikmalaya #krimpemutih #pencerahwajah
Jafra Indonesia - Tasikmalaya - @neng.jafra Instagram Profile - inst4gram.com
neng.jafra
0

Punya masalah jerawat akibat pemakaian krim racikan?? Jafra punya solusinya . Seperti mba yang satu ini, terlihat ya before afternya setelah memakai shooting cleanser dan mud mask secara rutin, jerawat menjadi sangat berkurang dan tinggal membantu un

Cipatujah, Jawa Barat, Indonesia
Punya masalah jerawat akibat pemakaian krim racikan?? Jafra punya solusinya
.
Seperti mba yang satu ini, terlihat ya before afternya setelah memakai shooting cleanser dan mud mask secara rutin, jerawat menjadi sangat berkurang dan tinggal membantu untuk menghilangkan bekasnya
.
Tapi perawatan jafra ngak instan ya dear, semuanya butuh proses karena jafra bukan perawatan instan tapi bagusnya selain membuat kulit kita sehat, jafra juga tidak bikin ketergantungan serta dapat membantu untuk menghilangkan ketergantungan dari krim racikan yang kita pakai sebelumnya
.
.
Yu beralih ke perawatan sehat jafra yg pasti aman di pakai bumil, busui BPOm halal berkualitas dan kuantitasnya oke. Tanya jafra hubungi saya di :
Wa 0823 1580 3598
Ig @neng.jafra
Fb neng jafra

#jafra #jerawat #komedo #jeraw
atan #obatjerawat #obatjerawatjafra #bisnisjafra #joinjafra #memberjafra #jafrabandung #jafrapalembang #jafratangerang #jafrabekasi #jafracikarang #jafracilegon #jafraserang #jafratasik #jafratasikmalaya #krimpemutih #pencerahwajah
Jafra Indonesia - Tasikmalaya - @neng.jafra Instagram Profile - inst4gram.com
neng.jafra
0

Punya masalah jerawat akibat pemakaian krim racikan?? Jafra punya solusinya . Seperti mba yang satu ini, terlihat ya before afternya setelah memakai shooting cleanser dan mud mask secara rutin, jerawat menjadi sangat berkurang dan tinggal membantu un

Satu produk ini sudah termasuk toner, day cream, eye cream, bright serum and night cream. Praktis, tidak ribet, mudah digunakan dan hasilnya langsung terlihat nyata.

Info WA 0823 1135 8582 (nia)

#trulum #skincare #trulummurah #trulumskincare #trulumsynergy #jualtrulum #shineskin #makeupartist #pemutihwajah #pemutihwajahaman #creampemutih #creampemutihwajah #creampemutihaman #creampemutihalami #keriputhilang #keriput #bekascacar #bekasjerawat #flekhitambekasjerawat #flekwajah #flekhitam #kantungmata #antiaging #antiagingserum #antiagingcream #awetmuda #matapanda #wajahkusam #antijerawat #jeraw
galeritrulum - @galeritrulum Instagram Profile - inst4gram.com
galeritrulum
0

Satu produk ini sudah termasuk toner, day cream, eye cream, bright serum and night cream. Praktis, tidak ribet, mudah digunakan dan hasilnya langsung terlihat nyata. Info WA 0823 1135 8582 (nia) #trulum #skincare #trulummurah #trulumskincare #trulu

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni?  Firsting yang customer mesti sharing.
-
 Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis 
-
Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye, sebab dalam serum terkandung satu bahan iaitu  Evening Primrose
-
Korang mesti jarang dengan nama bahan ni kan ? So Osza sharing sikit mengenai fungsi bahan ni pada kecantikan kulit.
-
Evening Primrose bunga liar berwarna kuning ini, digunakan sebagai bahan kesihatan sejak dulu lagi. Bunga tersebut yang mengeluarkan bauan yang wangi seperti haruman manis yang sering menarik rama-rama melakukan pendebungaan.
-
Daun pokok primrose boleh direbus dan dimakan seperti sayur manakala akarnya pula mengeluarkan air manis yang enak seperti kentang apabila direbus. Nyamiii Ehh jangan pula korang pergi rebus serum ni🤣
-
Sebab tu bila korang sapu akan ada feelings lovee dengan bau serum ni kan?.
-
Bagi wanita yang ingin kulit muka kelihatan merah dan cantik, serbuk yang diadun daripada batang berbunga primrose dapat memenuhi impian tersebut. Serbuk tersebut hanya boleh diperoleh di pasaran sebagai salah satu daripada produk kosmetik.
-
 Tapi korang dah tak perlu susah #HerrazGlowSerum kan ado, sapu je pinkiss lah 
-
Evening primrose oil pada awalnya digunakan secara meluas untuk mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkeruping (scaling) serta alahan.  Evening Primrose oil mampu mengurangkan symptom eczema dan dermatitis iaitu sejenis penyakit kulit.
-
Ehh sebab tulaa masalah pigmentasi dekat wajah korang semakin berkurangan lepas amalkan herraz glow serum. Jadi tak ada istilah yang pelik lagi ye. Boleh lahhh takel Zul Ariffin lepas ni.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda  Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0196664891
-
AGENT&  DROPSHIP diperlukan
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jeraw
🅹🅴🆁🅰🆆🅰🆃🔥🅿🆄🆃🅸🅷🔥🅶🅻🅾🆆🅸🅽🅶🔥🅳🅴🆃🅾🆇🔥 - @feelta_amoycantik.co Instagram Profile - inst4gram.com
feelta_amoycantik.co
2

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni? Firsting yang customer mesti sharing. - " Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis " - Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye,

Melaka
Comments

@kedai.bambob 👏👏👏

@leminimacaronmalaysiaofficial Nice!

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni?  Firsting yang customer mesti sharing.
-
 Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis 
-
Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye, sebab dalam serum terkandung satu bahan iaitu  Evening Primrose
-
Korang mesti jarang dengan nama bahan ni kan ? So Osza sharing sikit mengenai fungsi bahan ni pada kecantikan kulit.
-
Evening Primrose bunga liar berwarna kuning ini, digunakan sebagai bahan kesihatan sejak dulu lagi. Bunga tersebut yang mengeluarkan bauan yang wangi seperti haruman manis yang sering menarik rama-rama melakukan pendebungaan.
-
Daun pokok primrose boleh direbus dan dimakan seperti sayur manakala akarnya pula mengeluarkan air manis yang enak seperti kentang apabila direbus. Nyamiii Ehh jangan pula korang pergi rebus serum ni🤣
-
Sebab tu bila korang sapu akan ada feelings lovee dengan bau serum ni kan?.
-
Bagi wanita yang ingin kulit muka kelihatan merah dan cantik, serbuk yang diadun daripada batang berbunga primrose dapat memenuhi impian tersebut. Serbuk tersebut hanya boleh diperoleh di pasaran sebagai salah satu daripada produk kosmetik.
-
 Tapi korang dah tak perlu susah #HerrazGlowSerum kan ado, sapu je pinkiss lah 
-
Evening primrose oil pada awalnya digunakan secara meluas untuk mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkeruping (scaling) serta alahan.  Evening Primrose oil mampu mengurangkan symptom eczema dan dermatitis iaitu sejenis penyakit kulit.
-
Ehh sebab tulaa masalah pigmentasi dekat wajah korang semakin berkurangan lepas amalkan herraz glow serum. Jadi tak ada istilah yang pelik lagi ye. Boleh lahhh takel Zul Ariffin lepas ni.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda  Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jeraw
Feelta_beautymm - @feelta_beautymm Instagram Profile - inst4gram.com
feelta_beautymm
0

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni? Firsting yang customer mesti sharing. - " Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis " - Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye,

ERTO'S Facial 100ml Original BPOM 100% 
Produk andalan ERTO`S yang dinobatkan sebagai yang terampuhdan banyak dicintai. Facial Treatment ERTO`S memiliki lebih dari 90Pemutih dan Pembersih

Formula ERTO`S Facial Treatment dengan bulu sikat yang lembut membantu mengangkat sel kulit mati pada permukaan kulit wajah dan membantu siklus peremajaan permukaan kulit. 
Hanya dalam 14 hari dengan pemakaian teratur, membantu mentransformasi 5 dimensi kulit Anda. 
Membantu menyamarkan bintik hitam, mengurangi tampilan kerutan, menyempurnakan tekstur kulit, kulit terasa lebih kencang serta membantu kulit tampak lebih cerah. 
Kulit tampak lebih bersinar menawan sebening Kristal. Dengan kulit bersih terawatt tentu saja akan menambah rasa percaya diri Anda.
 Percaya diri yang bertambah juga akan membuat Anda semakin bersemangat menjalankan aktivitas. Kulit Anda akan senantiasa bening dan bersinar. 
Dengan Scrub yang halus, membuat bahan2nya cepat meresap ke dalam kulit sehingga bekerja cepat pada kulit Anda.

Cara Penggunaan
Basahi wajah dan leher anda dan putar Leher Scrub/ Sikat Halus, 
lalu tuangkan secukupnya gel wajah anda. 
Scrub seluruh wajah anda secara merata dan melingkar kurang lebih 1 menit, 
Diamkan 3 menit sebelum dibilas agar bahan2nya menyerap ke kulit dan bekerja secara optimal. 
Lakukan ini setiap pagi dan malam sebelum anda menggunakan toner dan krim Original ERTO`s. 
Penggunaan rutin dan teratur akan membantu Anda mendapatkan hasil maksimal

Untuk order dapat melalui :

WA: 082366551212/ 089692873445
Line : ertosbeautyoffindo

Cara proses pembelian : Order - Check Stock - Ada Barang - Bayar - Kirim bukti transfer - Barang di proses untuk pengiriman. 
FREE ONGKIR se-JaBoDeTaBek.
Dan akan ada Discount

#maskerwajah #facialtreatment #beautycareoriginal #bedakwajah #bedakpadat #jualkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #supplierkosmetikmurah #supplierkosmetik #tutorialmakeup #supplierkosmetikjakarta #tokokosmetik #l4l #pelebatbulumata #sulamalis #penumbuhalis #sambungbulumata #ertosbeauty #pelengkapmakeup #alatkecantikan #pemutih #lotion #jeraw
Erto's Beautycare Official Ind - @ertosbeautycareofficialindo Instagram Profile - inst4gram.com
ertosbeautycareofficialindo
0

ERTO'S Facial 100ml Original BPOM 100% Produk andalan ERTO`S yang dinobatkan sebagai yang terampuhdan banyak dicintai. Facial Treatment ERTO`S memiliki lebih dari 90Pemutih dan Pembersih Formula ERTO`S Facial Treatment dengan bulu sikat yang lembut

DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #JERAW@T MASlH TAK HlLANG ?
.
INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@T
.
1) Tidur yg tidak menentu
2) Pemakanan yg tidak seimbang
3) Aliran darah yg tidak lancar
4) Stress 
5) H0rm0n yg tidak seimbang
6) Penggunaan alat solek
7) Terlalu terdedah pada suasana luar
===
NAK ATASl MASALAH JERAW@T ?
Vit C Allure Beauty ini membantu hilangkan jrawat dgn m'bersihkan t0ksin dari dalam bdan.
.
Vit C Allure Beauty adalah formulasi pakar kulitt yg telahpun merawat lebih 11,371 kes jrawat sejak 2015.
.
===
Komen Pengguna Vit C Allure Beauty :
.
 Dlu tempat pebret nek jrawat ialah kt rahangg mukaa nie. Pkai tdung pun still nmpk gak. Pkai skncare mula2 je ok pastu jd trok.  Pastu t'nmpk ikln vit c nie kt wall. Trus beli nk try. Terkezut jugak la jrawat tu kcut. xsmpai seminggu hilang terus. Saya ykin dan akn konsisten minum. - Zura, 29tahun, Jurutera
.
===
PROMOSI HARI INI
===
.
Dapatkan 1 kotak Vit C Allure Beauty dan anda akan dpt DISKAUN Rm 5 utk setiap kotak !
.
Cepat
. 
Stok adalah Terhad !
.
Klik link whatsapp nie utk terus order

http://www.wasap.my/601111356246
http://www.wasap.my/601111356246
http://www.wasap.my/601111356246
.
===
Tawaran ini terhad kepada 10 kotak sahaja !
#Allura #Flerr #Olfactory #Pen - @fahtinfarahana Instagram Profile - inst4gram.com
fahtinfarahana
0

DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #jeraw @t MASlH TAK HlLANG ? . INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@t . 1) Tidur yg tidak menentu 2) Pemakanan yg tidak seimbang 3) Aliran darah yg tidak lancar 4) Stress 5) H0rm0n yg tidak seimbang 6) Penggunaan alat solek

DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #JERAW@T MASlH TAK HlLANG ?
.
INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@T
.
1) Tidur yg tidak menentu
2) Pemakanan yg tidak seimbang
3) Aliran darah yg tidak lancar
4) Stress 
5) H0rm0n yg tidak seimbang
6) Penggunaan alat solek
7) Terlalu terdedah pada suasana luar
===
NAK ATASl MASALAH JERAW@T ?
Vit C Allure Beauty ini membantu hilangkan jrawat dgn m'bersihkan t0ksin dari dalam bdan.
.
Vit C Allure Beauty adalah formulasi pakar kulitt yg telahpun merawat lebih 11,371 kes jrawat sejak 2015.
.
===
Komen Pengguna Vit C Allure Beauty :
.
 Dlu tempat pebret nek jrawat ialah kt rahangg mukaa nie. Pkai tdung pun still nmpk gak. Pkai skncare mula2 je ok pastu jd trok.  Pastu t'nmpk ikln vit c nie kt wall. Trus beli nk try. Terkezut jugak la jrawat tu kcut. xsmpai seminggu hilang terus. Saya ykin dan akn konsisten minum. - Zura, 29tahun, Jurutera
.
===
PROMOSI HARI INI
===
.
Dapatkan 1 kotak Vit C Allure Beauty dan anda akan dpt DISKAUN Rm 5 utk setiap kotak !
.
Cepat
. 
Stok adalah Terhad !
.
Klik link whatsapp nie utk terus order
http://www.wasap.my/60108237701
http://www.wasap.my/60108237701
http://www.wasap.my/60108237701
.
===
Tawaran ini terhad kepada 290kotak sahaja !
Trusted Seller - @nisaismail.co Instagram Profile - inst4gram.com
nisaismail.co
0

DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #jeraw @t MASlH TAK HlLANG ? . INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@t . 1) Tidur yg tidak menentu 2) Pemakanan yg tidak seimbang 3) Aliran darah yg tidak lancar 4) Stress 5) H0rm0n yg tidak seimbang 6) Penggunaan alat solek

Kulim
DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #JERAW@T MASlH TAK HlLANG ?
.
INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@T
.
1) Tidur yg tidak menentu
2) Pemakanan yg tidak seimbang
3) Aliran darah yg tidak lancar
4) Stress 
5) H0rm0n yg tidak seimbang
6) Penggunaan alat solek
7) Terlalu terdedah pada suasana luar
===
NAK ATASl MASALAH JERAW@T ?
Vit C Allure Beauty ini membantu hilangkan jrawat dgn m'bersihkan t0ksin dari dalam bdan.
.
Vit C Allure Beauty adalah formulasi pakar kulitt yg telahpun merawat lebih 11,371 kes jrawat sejak 2015.
.
===
Komen Pengguna Vit C Allure Beauty :
.
 Dlu tempat pebret nek jrawat ialah kt rahangg mukaa nie. Pkai tdung pun still nmpk gak. Pkai skncare mula2 je ok pastu jd trok.  Pastu t'nmpk ikln vit c nie kt wall. Trus beli nk try. Terkezut jugak la jrawat tu kcut. xsmpai seminggu hilang terus. Saya ykin dan akn konsisten minum. - Zura, 29tahun, Jurutera
.
===
PROMOSI HARI INI
===
.
Dapatkan 1 kotak Vit C Allure Beauty dan anda akan dpt DISKAUN Rm 5 utk setiap kotak !
.
Cepat
. 
Stok adalah Terhad !
.
Klik link whatsapp nie utk terus order

http://www.wasap.my/601111356246
http://www.wasap.my/601111356246
http://www.wasap.my/601111356246
.
===
Tawaran ini terhad kepada 10 kotak sahaja !
AtinHanaCollection - @alluraofficialperak_hana Instagram Profile - inst4gram.com
alluraofficialperak_hana
0

DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #jeraw @t MASlH TAK HlLANG ? . INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@t . 1) Tidur yg tidak menentu 2) Pemakanan yg tidak seimbang 3) Aliran darah yg tidak lancar 4) Stress 5) H0rm0n yg tidak seimbang 6) Penggunaan alat solek

DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #JERAW@T MASlH TAK HlLANG ?
.
INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@T
.
1) Tidur yg tidak menentu
2) Pemakanan yg tidak seimbang
3) Aliran darah yg tidak lancar
4) Stress 
5) H0rm0n yg tidak seimbang
6) Penggunaan alat solek
7) Terlalu terdedah pada suasana luar
===
NAK ATASl MASALAH JERAW@T ?
Vit C Allure Beauty ini membantu hilangkan jrawat dgn m'bersihkan t0ksin dari dalam bdan.
.
Vit C Allure Beauty adalah formulasi pakar kulitt yg telahpun merawat lebih 11,371 kes jrawat sejak 2015.
.
===
Komen Pengguna Vit C Allure Beauty :
.
 Dlu tempat pebret nek jrawat ialah kt rahangg mukaa nie. Pkai tdung pun still nmpk gak. Pkai skncare mula2 je ok pastu jd trok.  Pastu t'nmpk ikln vit c nie kt wall. Trus beli nk try. Terkezut jugak la jrawat tu kcut. xsmpai seminggu hilang terus. Saya ykin dan akn konsisten minum. - Zura, 29tahun, Jurutera
.
===
PROMOSI HARI INI
===
.
Dapatkan 1 kotak Vit C Allure Beauty dan anda akan dpt DISKAUN Rm 5 utk setiap kotak !
.
Cepat
. 
Stok adalah Terhad !
.
Klik link whatsapp nie utk terus order

http://www.wasap.my/601111356246
http://www.wasap.my/601111356246
http://www.wasap.my/601111356246
.
===
Tawaran ini terhad kepada 10 kotak sahaja !
#Allura #Flerr #Olfactory #Pen - @fahtinfarahana Instagram Profile - inst4gram.com
fahtinfarahana
0

DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #jeraw @t MASlH TAK HlLANG ? . INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@t . 1) Tidur yg tidak menentu 2) Pemakanan yg tidak seimbang 3) Aliran darah yg tidak lancar 4) Stress 5) H0rm0n yg tidak seimbang 6) Penggunaan alat solek

DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #JERAW@T MASlH TAK HlLANG ?
.
INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@T
.
1) Tidur yg tidak menentu
2) Pemakanan yg tidak seimbang
3) Aliran darah yg tidak lancar
4) Stress 
5) H0rm0n yg tidak seimbang
6) Penggunaan alat solek
7) Terlalu terdedah pada suasana luar
===
NAK ATASl MASALAH JERAW@T ?
Vit C Allure Beauty ini membantu hilangkan jrawat dgn m'bersihkan t0ksin dari dalam bdan.
.
Vit C Allure Beauty adalah formulasi pakar kulitt yg telahpun merawat lebih 11,371 kes jrawat sejak 2015.
.
===
Komen Pengguna Vit C Allure Beauty :
.
 Dlu tempat pebret nek jrawat ialah kt rahangg mukaa nie. Pkai tdung pun still nmpk gak. Pkai skncare mula2 je ok pastu jd trok.  Pastu t'nmpk ikln vit c nie kt wall. Trus beli nk try. Terkezut jugak la jrawat tu kcut. xsmpai seminggu hilang terus. Saya ykin dan akn konsisten minum. - Zura, 29tahun, Jurutera
.
===
PROMOSI HARI INI
===
.
Dapatkan 1 kotak Vit C Allure Beauty dan anda akan dpt DISKAUN Rm 5 utk setiap kotak !
.
Cepat
. 
Stok adalah Terhad !
.
Klik link whatsapp nie utk terus order

http://www.wasap.my/601111356246
http://www.wasap.my/601111356246
http://www.wasap.my/601111356246
.
===
Tawaran ini terhad kepada 10 kotak sahaja !
#Allura #Flerr #Olfactory #Pen - @fahtinfarahana Instagram Profile - inst4gram.com
fahtinfarahana
0

DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #jeraw @t MASlH TAK HlLANG ? . INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@t . 1) Tidur yg tidak menentu 2) Pemakanan yg tidak seimbang 3) Aliran darah yg tidak lancar 4) Stress 5) H0rm0n yg tidak seimbang 6) Penggunaan alat solek

DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #JERAW@T MASlH TAK HlLANG ?
.
INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@T
.
1) Tidur yg tidak menentu
2) Pemakanan yg tidak seimbang
3) Aliran darah yg tidak lancar
4) Stress 
5) H0rm0n yg tidak seimbang
6) Penggunaan alat solek
7) Terlalu terdedah pada suasana luar
===
NAK ATASl MASALAH JERAW@T ?
Vit C Allure Beauty ini membantu hilangkan jrawat dgn m'bersihkan t0ksin dari dalam bdan.
.
Vit C Allure Beauty adalah formulasi pakar kulitt yg telahpun merawat lebih 11,371 kes jrawat sejak 2015.
.
===
Komen Pengguna Vit C Allure Beauty :
.
 Dlu tempat pebret nek jrawat ialah kt rahangg mukaa nie. Pkai tdung pun still nmpk gak. Pkai skncare mula2 je ok pastu jd trok.  Pastu t'nmpk ikln vit c nie kt wall. Trus beli nk try. Terkezut jugak la jrawat tu kcut. xsmpai seminggu hilang terus. Saya ykin dan akn konsisten minum. - Zura, 29tahun, Jurutera
.
===
PROMOSI HARI INI
===
.
Dapatkan 1 kotak Vit C Allure Beauty dan anda akan dpt DISKAUN Rm 5 utk setiap kotak !
.
Cepat
. 
Stok adalah Terhad !
.
Klik link whatsapp nie utk terus order

http://www.wasap.my/601111356246
http://www.wasap.my/601111356246
http://www.wasap.my/601111356246
.
===
Tawaran ini terhad kepada 10 kotak sahaja !
#Allura #Flerr #Olfactory #Pen - @fahtinfarahana Instagram Profile - inst4gram.com
fahtinfarahana
0

DAH HABIS BANYAK DUlT, TAPl #jeraw @t MASlH TAK HlLANG ? . INI 7 SEBAB MUKAA MUDAH NAIK JERAW@t . 1) Tidur yg tidak menentu 2) Pemakanan yg tidak seimbang 3) Aliran darah yg tidak lancar 4) Stress 5) H0rm0n yg tidak seimbang 6) Penggunaan alat solek

Cik abang dah mula puji.
.
.
Bila lagi nak dengar cik suami kita puji..semenjak guna Niqrees Hydrogel berbakul2 dapat pujian dari cik suami.
.
Kalau dahulu usahkan nak puji ...kita tanya pun buat tak dengar je.
.
Allhamdulillah kalau orang yang dah selalu tengok kita hari2 pun dah start puji..maknanya memang betul lah dah banyak perubahan setelah guna Niqrees ni.
.
BESTTT kan️
.
Jom la cuba.
.
Picit sini(bio)
www.wasap.my/601128590172

#testimoniniqrees 
#CalitCalitCantik 
#sukapujian 
#abgsuka 
#suamitertarik 
#nakcun
#nakawetmuda
#seisikeluarga 
#untuksemua 
#masalahkulit
#ekzema 
#jeragat 
#jeraw
#bijikolestrol 
#muslimah
#kaumibu
Aswani - @wanni_77 Instagram Profile - inst4gram.com
wanni_77
0

Cik abang dah mula puji. . . Bila lagi nak dengar cik suami kita puji..semenjak guna Niqrees Hydrogel berbakul2 dapat pujian dari cik suami. . Kalau dahulu usahkan nak puji ...kita tanya pun buat tak dengar je. . Allhamdulillah kalau orang yang dah s

Yang lain sudah lama transformasi,  bagaimana dengan Mu? 
Cuma oles 3 nadi,  sempurna alami 

APA WD?

Kalau customer tanya WD ini apa?

WD ini krim yang menggunakan bioteknologi nano.Yang mampu membuat resapan jauh ke dalam kulit untuk membina sel sel baru dan menguatkan jaringan kolagen.

WD niy bukan skincare, bukan krim biasa, gak sama seperti krim yang lain. Sebab memakai teknologi yang canggih . 
WD krim yang hanya perlu oles di nadi untuk dapat hasil terbaik pada kulit.

Cara pakai pun canggih banget.
Gak sama cara pakainya seperti krim yang biasa.

Cara kerja WD:
Dengan mengoles pada 3 titik nadi, yaitu nadi leher, nadi pergelangan tangan dan area rahim, maka WD dalam waktu 2 menit saja, sudah mampu meresap kedalam aliran darah, dan bekerja dengan tahapan mendeteksi racun-racun/toksin dalam tubuh, kemudian mencuci dan mengeluarkannya, disebut juga detoks. Selanjutnya tahapan merawat sel-sel dalam tubuh, seperti hormon,kolagen,masalah metabolisme,masalah aliran darah, dirawat dan distabilkan oleh krim WD. Jika sudah stabil sel-sel dalam tubuh, maka akan terpancar keluar melalui banyak manfaat WD.

Mamfaat utama :
1. Mencerahkan kulit 5-6 kali lebih cerah.
2. Lifting
3. Firming
4. Awet muda, hingga 5 tahun terlihat lebih muda.

Manfaat lainnya: menghilangkan jerawat, keriput, tubuh jadi proporsional, perawatan rahim, insomnia, haid tak teratur... banyakk lagi.

Karena sebenarnya masalah kesehatan dan kecantikan wanita itu dari dalam.

WD dipakai 2x sehari pagi dan malam, plus minum air putih 3 liter perhari.

WD halal, lulus KKM dan aman untuk bayi,anak,bumil,busui,remaja, wanita/pria hingga golden age

Yang pasti repeat order 80% .Banyak yang puas hati dengan WD.
Sehingga penggunanya banyak yang bilang : keajaiban krim WD yang luar biasa ini, Amazing, bahkan seperti SuSuk Modern.

wasap.my/+62811919100  #calitcalitcantik
#olesolescantik
#Krim4in1
#WDkulitcantikJakarta
#WDkrimalamisimple
#WDlangsing
#WDcantik
#WDwajahmulus
#WDcantikalami
#WDawetmuda
#WDjerawathilang
#krimhormonhalal
#WDamazingkrim
#Krimamanterjamin
#Krimperawatandaridalam
#WDIndonesia
#facebookmasitohhanum
#WDforbaby
#WDforbumil
#WDformen
#WDIstimewa
#creamkecantikan
#kulitcantik
#jeraw
WDIndonesia - @hanumwdindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
hanumwdindonesia
25

Yang lain sudah lama transformasi, bagaimana dengan Mu? Cuma oles 3 nadi, sempurna alami APA WD? Kalau customer tanya WD ini apa? WD ini krim yang menggunakan bioteknologi nano.Yang mampu membuat resapan jauh ke dalam kulit untuk membina sel s

Comments

@hanumwdindonesia @almiracollection.id Terimalasih

@hanumwdindonesia @cantikharumberduit Terimakasih, sama sama sis

Testimoni set Clearproof Marykay..
.
Salah seorang pengguna Marykay ni dah dpt semula kulit mukanya yg sihat. Dah tak xda jerawat batu, jerawat nanah, merah2 dekat muka dia.. sikit masa lagi peloles la ni
.
Apa rahsia dia?. Haa ini la Eza nak bgtau ni. Hanya dengan konsisten menggunakan satu set Clearproof ni.. Hasil yg dpt sangat berbaloi kan?tak perlu treatment yg beribu ribu ringgit pn
.
Sapa ada masalah kulit mcmni?dan nak rawat kulit secantik macam ni semula??
.
Jom DM atau terus Whatsapp Eza untuk Consultation ya
.
Eza | 018 460 5052
Beauty Consultant Marykay Malaysia
.
#marykaykajang#marykayberanang
#marykaymalaysia
#marykaybangi#marykaysemenyih
#marykaylangkawi
 #jerawat#jerawatbatu
 #jeragat
 #kulitkering
 #kulitberminyak
 #parutjerawat
 #poribesar 
#produkorganik
#timewise#liangpori
#skincaremalaysia
#bazarpaknil#jeraw
#clearproof#jerawatbatu
#botanicaleffects
#sunprotector
#sunprotectormarykay
#kulitkusam#sunburn
#gebu#flawless#uitm#kedaionline#fattzura
Marykay Beauty Consultant - @maryk_ezara Instagram Profile - inst4gram.com
maryk_ezara
0

Testimoni set Clearproof Marykay.. . Salah seorang pengguna Marykay ni dah dpt semula kulit mukanya yg sihat. Dah tak xda jerawat batu, jerawat nanah, merah2 dekat muka dia.. sikit masa lagi peloles la ni . Apa rahsia dia?. Haa ini la Eza nak bgtau n

 SET ABANG SAYANG TERLEKAT

Sangat2 recommended untuk yang da berkahwin, dan da pernah bersalin.
Untuk pasangan yang PENTINGKAN KUALITI INTIM SUAMI ISTERI walaupun sibuk bekerja.
Set Abang Sayang buat Miss V wangi, bersih dan ketat sepanjang masa 
.
SUSUK KEKAL DARA: RM45/ 5 BIJI
200% Mengetatkan Miss V tanpa perlu guna daya kemutan ketika bersama
Menarik lebihan air, sisa2 air mani,keputihan lama, dan darah beku
Merawat rahim kembang, Miss V becak dan berbau (servis rahim).
Merawat kentut vagina Merawat kegatalan dan keputihan kronik
Memberi kepuasan kepada suami Digunakan sebagai ikhtiar hamil 
Skd boleh guna dua cara:
Insert 1 biji sahaja seminggu.
Tolak sejauh mungkin.

1. If nak bersama lepas insert, kena insert 1jam or 30 minit sebelum bersama.
Lepastu korek.

2. If xnak bersama, lepas insert korek lepas 24jam ,if nak buat pembersihan betul2 better biar lama at least 3 hari baru bersihkan. lebih effektif.

Medicated Feminine Wash JSD: RM68
KEBAIKAN :
~ merapatkan dan menyegarkan vagina
~ merawat keputihan dan kegatalan
~ membasmi kuman dan fungus
~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh
~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan.
~Wangian /bau FW Jsd mampu menggoda nafsu suami (bauan bunga tanjung)

Cara guna :
~ basahkan permukaan faraj
~ picit feminine wash ke atas tapak tangan
~ gosok seperti biasa dan bilas
~ lap kering
.
Masker Vagina JSD: Rm25
1001 FUNGSI DALAM 1 PAKET.
Merawat keputihan & kegatalan miss v
Merapatkan Miss V sepantas 2 minit
Mencerahkan kembali bibir Miss V menjadi pink Menegangkan Otot Miss V Merawat kentut Vagina
Menyembuhkan buasir & luka bersalin

MV boleh pakai tiga cara :
1. Untuk ketat: Sapu 30 minit sebelum bersama. 
Lepas bersama baru bersihkan
Atau 
2. Untuk rawat keputihan: Lepas mandi boleh sapu2 mv di area miss v.(hingga aras 1 untuk Anak dara, aras 3 utk da berkahwin). biarkan dan lepas 3-4jam boleh bilas bila nak buang air
Atau 
3. Untuk cerahkan miss v/scrub : masa mandi badan masih basah, ambil sket mv dan oles2 dan gosok2kan area miss v / area kite nak cerahkan.biarkan 3-4minit then, bilas.
.
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jeraw
🌟ON PROMO:BUY 1 FW FREE MASKER - @jamususukdara.my Instagram Profile - inst4gram.com
jamususukdara.my
0

SET ABANG SAYANG TERLEKAT Sangat2 recommended untuk yang da berkahwin, dan da pernah bersalin. Untuk pasangan yang PENTINGKAN KUALITI INTIM SUAMI ISTERI walaupun sibuk bekerja. Set Abang Sayang buat Miss V wangi, bersih dan ketat sepanjang masa .

Serum Vitamin C by Annona ni sangat best tau...
.
Mudah meresap ke dalam kulit...
.
Bertindak secara semulajadi...
.
Kulit Muka yang Dahulunya #Kusam #Muka_Berminyak & Banyak #Jeragat Juga #Jeraw at...Kini Makin Sihat & Berseri2 Tanpa Perlu Make Up Tebal2...
.
Kini Selfie Tak Sehina Dulu..huhuhu
.
.
.
#VCSAnnona bukan sekadar serum Vitamin C biasa. Ianya adalah hasil campuran bahan-bahan citrus berkepekatan tinggi, Hyaluronic Acid, Glutathione, Pomegranate serta ekstrak herba semulajadi terpilih yang diilhamkan oleh Ahli Farmasi yg bertauliah Pn Ony Nurhusni
Serum Vitamin C - @vcs.annona_nia Instagram Profile - inst4gram.com
vcs.annona_nia
0

Serum Vitamin C by Annona ni sangat best tau... . Mudah meresap ke dalam kulit... . Bertindak secara semulajadi... . Kulit Muka yang Dahulunya #kusam #muka_berminyak & Banyak #jeragat Juga #jeraw at...Kini Makin Sihat & Berseri2 Tanpa Perlu Make Up T

Serum Vitamin C by Annona ni sangat best tau...
.
Mudah meresap ke dalam kulit...
.
Bertindak secara semulajadi...
.
Kulit Muka yang Dahulunya #Kusam #Muka_Berminyak & Banyak #Jeragat Juga #Jeraw at...Kini Makin Sihat & Berseri2 Tanpa Perlu Make Up Tebal2...
.
Kini Selfie Tak Sehina Dulu..huhuhu
.
.
.
#VCSAnnona bukan sekadar serum Vitamin C biasa. Ianya adalah hasil campuran bahan-bahan citrus berkepekatan tinggi, Hyaluronic Acid, Glutathione, Pomegranate serta ekstrak herba semulajadi terpilih yang diilhamkan oleh Ahli Farmasi yg bertauliah Pn Ony Nurhusni
Serum Vitamin C - @vcs.annona_nia Instagram Profile - inst4gram.com
vcs.annona_nia
0

Serum Vitamin C by Annona ni sangat best tau... . Mudah meresap ke dalam kulit... . Bertindak secara semulajadi... . Kulit Muka yang Dahulunya #kusam #muka_berminyak & Banyak #jeragat Juga #jeraw at...Kini Makin Sihat & Berseri2 Tanpa Perlu Make Up T

Serum Vitamin C by Annona ni sangat best tau...
.
Mudah meresap ke dalam kulit...
.
Bertindak secara semulajadi...
.
Kulit Muka yang Dahulunya #Kusam #Muka_Berminyak & Banyak #Jeragat Juga #Jeraw at...Kini Makin Sihat & Berseri2 Tanpa Perlu Make Up Tebal2...
.
Kini Selfie Tak Sehina Dulu..huhuhu
.
.
.
#VCSAnnona bukan sekadar serum Vitamin C biasa. Ianya adalah hasil campuran bahan-bahan citrus berkepekatan tinggi, Hyaluronic Acid, Glutathione, Pomegranate serta ekstrak herba semulajadi terpilih yang diilhamkan oleh Ahli Farmasi yg bertauliah Pn Ony Nurhusni
Serum Vitamin C - @vcs.annona_nia Instagram Profile - inst4gram.com
vcs.annona_nia
0

Serum Vitamin C by Annona ni sangat best tau... . Mudah meresap ke dalam kulit... . Bertindak secara semulajadi... . Kulit Muka yang Dahulunya #kusam #muka_berminyak & Banyak #jeragat Juga #jeraw at...Kini Makin Sihat & Berseri2 Tanpa Perlu Make Up T

JAFRA Clear Blemish Treatment merupakan formula gel-lotion transparan yang bekerja untuk mengatasi masalah jerawat.

JAFRA Clear Blemish Treatment mengandung asam salisilat untuk menyamarkan noda. Kandungan ekstrak cengkeh, sage, dan lavender memiliki sifat anti bakteri.

Sedangkan ekstrak aloe pada Clear Blemish Treatment dari JAFRA kosmetikmembantu memberikan rasa nyaman pada kulit sekaligus mencegah iritasi dan kulit kering.

Manfaat JAFRA Clear Blemish Treatment  Mengatasi masalah jerawat
Menjaga kulit wajah dari bakteri
Memberikan rasa nyaman pada kulit
Mencegah iritasi dan kulit kering

Cara Terbaik menggunakan JAFRA Clear Blemish Treatment  Oleskan JAFRA Clear Blemish Treatment langsung pada jerawat 2-3 kali sehari, tergantung sensitivitas kulit.
 Dapat digunakan sebelum atau sesudah make-up.
 Bisa juga digunakan setiap malam setelah JAFRA Clear Pore Clarifier Acne Treatment, langsung pada jerawat atau area yang terkena.
Jika kulit menjadi kering atau mengelupas, kurangi pemakaian menjadi hanya sekali dalam sehari atau dua hari sekali. Hindari area mata.

Coba yuk.. bila pakai clear belemish ini jerawat bisa ilang dalam beberapa kali pemakain aja lho dear.. dannnn ajaibnya gak meninggalkan bekas noda hitam akibat jerawat. Ajaib kann? 
Makanya cobainn... Wa: 085223926889

#usirjerawat #usirjerwat #usirjerawatmu #usirjerawatpakejafra #jeraw #jerawat #jerawatbatu #jerawatan #jerawatnanah #jerawatnasi #jerawatnakal #jerawatnanahhilang
ERMA ROSMAWATI - @erma_jafra_ Instagram Profile - inst4gram.com
erma_jafra_
0

JAFRA Clear Blemish Treatment merupakan formula gel-lotion transparan yang bekerja untuk mengatasi masalah jerawat. JAFRA Clear Blemish Treatment mengandung asam salisilat untuk menyamarkan noda. Kandungan ekstrak cengkeh, sage, dan lavender memilik

Nongol lagi#jeraw*t
@ekasanti12 - @santyekazalva Instagram Profile - inst4gram.com
santyekazalva
1

Nongol lagi#jeraw *t

Balai Diklat Keagamaan Palembang
Comments

@rizky_zulianda Hy santy

CEMBURU KULIT MAKIN LAWA!!!
.
Sebenarnya kulit yg SIHAT ni semua org boleh miliki. Cumanya nak dgn tak nak saja..
.
Testimoni kami ni cerita, sebelum dia nak beli Vit c kami dia rasa was2. sebab dia dh try macam2 tapi tak berhasil. Bila kulit dia makin teruk dan tak lama lagi dia nak kahwin, so dia ambil keputusan utk try.
.
HASILNYA tak merugikan.. sudahnya dia pulak promot kat adik dia suruh pakai jugak Vit c NLEE BEAUTY. Tak salah mencuba mana nak tau memang serasi..
.
VITAMIN C POWDER by NLEE BEAUTY

1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM75
3 BOTOL - RM112.50
4 BOTOL - RM150 FREE SHAKER
.
SUDU SAYA BERI PERCUMA!
.
FREE POS (SABAH SARAWAK ADD RM5.00 POS)
.
WHATSAPP / TELEGRAM 012 5405699
Telegram username @igteratai
.
Vitamin C Powder by NLEE BEAUTY adalah 100% pure vitamin c. Tanpa campuran bahan2 lain. 
Fungsi :
Mencerahkan kulit wajah dan badan
Memudarkan parut jerawat dan badan
 Merawat jerawat
Menutup liang pori di wajah
Mengurangkan kulit berminyak
Merawat kulit yang bermasalah.
Merawat kulit kering
Merawat tumit merekah
Merawat kulit kusam
Merawat eye bag
Merawat resedung dan alergi
Menguatkan kuku
Menguatkan rambut yang rapuh

Cara kegunaan :-
1.Campurkan ke dalam air masak dan minum
2.Campurkan ke dalam air jus
3.Campurkan dgn setitis air dan sapu ke kawasan yang bermasalah.
4.Campurkan ke dalam air suam untuk merawat selsema.

Sukatan :
SUKU SUDU TEH untuk 1 gelas air.
SATU SUDU TEH untuk 1 botol besar (1.5 litter)

WAKTU PENGAMBILAN :
Satu gelas setiap pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur malam

BERAT:
30GRAM (Kegunaan sebulan lebih)

SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN.
SESUAI UNTUK KANAK-KANAK DAN DEWASA.
SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG, MENYUSU DAN DALAM PANTANG
.
.
#vitamincpowder #vitamincpowdermurah #vitamincpowderbynleebeauty #vitamincpowder #vitamincpowdermurah #vitamincpowderbynleebeauty #vitamincpowdernleebeauty #vitamincpowderbynlee #vitamincpowderbynleebeautymurah #borongvitamincroseship #borongvitamincpowder #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipborong #vitamincrosehiprm30 #nleebeauty #nleebeautyproduk #nleebeautyfeedback #amalinaroslee #vitamincshaklee #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmurahori #jeraw
BERINA KRIM PELURUS RAMBUT HQ💥 - @teratai.co Instagram Profile - inst4gram.com
teratai.co
2

CEMBURU KULIT MAKIN LAWA!!! . Sebenarnya kulit yg SIHAT ni semua org boleh miliki. Cumanya nak dgn tak nak saja.. . Testimoni kami ni cerita, sebelum dia nak beli Vit c kami dia rasa was2. sebab dia dh try macam2 tapi tak berhasil. Bila kulit dia mak

Comments

@suhailahshukor Harga dah termasuk postage ke belum ea?

@teratai.co @suhailahshukor dah

Morning uollss, Assalamualaikum, Haiii️️.
.
Korang dah breakfast? Breakfast ape tu? Ira breakfast ESP+MILO sebelum pergi kerja. Rasa kenyang dia sampai ke lunch. .
Kadang2 tu lupa yang tak makan lagi. Haha. Selain tu buat kita lebih bersemangat dah fokus tau. .
ESP memang besttttt
.
Sesiapa yang dah pernah rasa pasti tau macam mana. Yang belum lagi tu jom la cuba. Kita share kebaikkan kepada semua orang
.
Selamat bekerja dan belajar 
.
#setshaklee #sethamil #setcantik #setkurusbajet #esp #espshakleepromo #esppromo #espshaklee #promoshaklee #promo #espshakleehargapromo #espshakleewithshaker #setshaklee #shakleeesp  #shakleeeffects #shaklee #shakleeesp #espsedap #espshaklee #espshakleepromo #promoshaklee #omegaguard #espomegaguard #herblax #kurusesp #freeshaklee #tipscantik #petuacantik #petuakurus #jeragat #jeraw#warda #surihatimrpilot #ejaz #mrpilot
SHAKLEE PAHANG 💕01110015025 - @healthbeautywithira Instagram Profile - inst4gram.com
healthbeautywithira
0

Morning uollss, Assalamualaikum, Haiii️️. . Korang dah breakfast? Breakfast ape tu? Ira breakfast ESP+MILO sebelum pergi kerja. Rasa kenyang dia sampai ke lunch. . Kadang2 tu lupa yang tak makan lagi. Haha. Selain tu buat kita lebih bersemangat dah f

Akupuntur bisa bantu atasi flek n melasma?? Bagaimana bisa ?? Setiap melakukan akupunktur maka akan ada zat aktif  tubuh yang meningkat seperti Endorfin dan Asetilkolin yang dapat menambah gairah dan kesegaran. Selain itu  tusuk akupunktur akan mengakibatkan mikrotrauma dengan begitu akan terjadi stimulasi produksi kolagen yang bermanfaat untuk regenerasi kulit. Apabila dilakukan secara konsisten maka akan terjadi DePigmentasi atau menipisnya bagian yang terserang Flek hitam.

Sebagian orang takut sebelum memengikuti akupunktur tetapi menjadi addict atau ketagihan setelah merasakan khasiat nya yang Luar biasa 🤗🤗 Jaminannya : JANGAN DATANG LAGI KALAU ANDA MERASA AKUPUNKTUR ITU MENYAKITKAN  So, silahkan komentar setelah melakukannya  C u @dr_akupunktur_pku
2761c4d5 / 085711174488
0813 22 957627

Selamat pagiiii #dokterakupunktur
#dokterpku #dokterakupunturpku 
#akupunturwajah  #flekhitam  #jeraw #kulitkusam  #kulithalus  #Detoxplatinum  #dermarollerpku  #prp #tanambenang  #mesodiamond
dr. Hj Dewi Afwina, M.Kes - @dr_akupuntur_pku Instagram Profile - inst4gram.com
dr_akupuntur_pku
0

Akupuntur bisa bantu atasi flek n melasma?? Bagaimana bisa ?? Setiap melakukan akupunktur maka akan ada zat aktif tubuh yang meningkat seperti Endorfin dan Asetilkolin yang dapat menambah gairah dan kesegaran. Selain itu tusuk akupunktur akan menga

#iseng#jeraw
at#nomakeup#enjoymylife#
Elly Depegi - @ellydepegi Instagram Profile - inst4gram.com
ellydepegi
2

#iseng #jeraw at#nomakeup #enjoymylife #

Comments

@mourakanaya Follback dong @ellydepegi

@sr12.herbal.skincare03 serius, cooooolll bener potoini @ellydepegi

Alkhamdulillah ️️️️️ puji Syukur ️️
Dapat gmbr Terbaru testimony dr Staf klinik seblh kedai Alkhamdulillah dah semakin pulih cantik sehat putih glowwing Yeaah suka2 
Aura WhiteGlow Terserlah Aura cantik mu  Sape2 nk cantik bebas mslh kulit Aura Whiteglow la jawabnyer,Selamat & berkesan Kesan seawal seminggu. Sesuai untuk semua jenis kulit wanita dan lelaki.

Nama Produk :
Aura WhiteGlow 4 in 1 Sabun 30ml
Toner 30ml
Night Cream 10g
Day Cream 10g  Kegunaan / Khasiat  - Menjaga kulit bebas Sunburn
- Membantu merawat kulit - Menghilangkan jerawat
- Memudarkan jeragat
- Menghilangkan bintik-bintik hitam
- Mengecilkan liang roma
- Menghilangkannparut jerawat
- Mengurangkan white & black head
- Melembutkan dan menghaluskan kulit
- Menjadikan kulit lebih kenyal & tegang
- Menjadikan kulit lebih putih glowing

Bahan-bahan :
- Gold 24k
- Serbuk mutiara
- Japanese Tea
- Japanese Papaya
- Collegen
- Arbutin
- Vitamin C + E
- Tree Oil - Aplle Stem Cell
- Mineral Sun Protection
- Royal Jelly

Harga :
-RM97(normal price)
-RM85 (harga promosi)

Untuk pembelian, sila hubungi :

014 6458 203 (Puan Nurhidayu)

#babiesblinkmurah #aurawhiteglow #timletopaurawhiteglow #babiesblink #aurawhite #sahrini #jeraw
Ayu WhiteGlow - @ayu_whiteglow Instagram Profile - inst4gram.com
ayu_whiteglow
0

Alkhamdulillah ️️️️️ puji Syukur ️️ Dapat gmbr Terbaru testimony dr Staf klinik seblh kedai Alkhamdulillah dah semakin pulih cantik sehat putih glowwing Yeaah suka2 Aura WhiteGlow "Terserlah Aura cantik mu" Sape2 nk cantik bebas mslh kulit Aura Whi

1 week and a half to go!!!! @frizanigga video Coming soon
#Frizz ft. #Jeraw - #My #Vibe
@harrisjeraw
Beezus - @djslimb420 Instagram Profile - inst4gram.com
djslimb420
0

1 week and a half to go!!!! @frizanigga video Coming soon #frizz ft. #jeraw - #my #vibe @harrisjeraw

FRUTABLEND
ADL KAPSUL HERBAL TERIDIRI DR 22 JENIS SAYUR & BUAHAN,, YG MEMGANDUNG NILAI ORAC & ANTIOXIDANT YG SANGAT TINGGI SEHINGGA BAGUS MENJAGA KOLESTROL , JANTUNG, DAN KSEHATAN KULIT!! FUNNGSI FRUTABLEND :
1. MENCERAHKAN WAJAH KUSAM AKIBT PENUAAN,,,
2. MENGHILAANGKANN KERUTAN AKIBAT UMUR
3. MENGILANGKANN LINGKAR HITAM DI MATA 
4. MENGHILANGKAN JERAWAT & BEKAS JERAWAT
5. MENGHILANGKAN FLEK DI WAJAH
6. MENCERAHKAN KULIT TDK HANYA DI WAJAH TP MERATA HINGGA SELURUH TUBUH
7. MELANCAARKAN PERNCERNAAN KRN DR BUAHAN & SAYURAN
8. MENJAGA KESEHATAN JANTUNG!!
9. MENJAGA KOLSTEROL TETAP SETABIL!!!! SO, BURUAN PESEN... TESTIMONI NY UD AADA PULA! LIAT AJA DI DP XD

1BOTOL : ISI 30KAPSUL! 
CUKUP DIMINUM 2 KAPSUL /HARI SBELUM TDR MALEM.. PASTINYA TANPA EFEK SAMPING YAH! KRENA ADA BPOM! 
KULIT PUTIH BERSIH ALAMI, JANTUNG SEHAT, KOLSTEROL JG SEHAT!! BANYAK MANFAAT DI 1KAPSUL FRUTABLEND! (`▿´Ρ)

#sidoarjo #malang #surabaya #olshopmurah #olshopsidoarjo #olshopsurabaya #jualabaju #kosmetik #herbal #suplemen #beauty #kecantikan #kulit #frutablend #jualfrutablend #jerawat #mojokerto #pasuruan #kediri #madiun #trustedolshop #trustedseller #cantik #olshopindonesia #jualjam #jualanku #bestseller #pemutihbadan #jeraw
Diet 2-4kg/week, obat jerawat - @bos_hwi Instagram Profile - inst4gram.com
bos_hwi
0

FRUTABLEND ADL KAPSUL HERBAL TERIDIRI DR 22 JENIS SAYUR & BUAH"AN,, YG MEMGANDUNG NILAI ORAC & ANTIOXIDANT YG SANGAT TINGGI SEHINGGA BAGUS MENJAGA KOLESTROL , JANTUNG, DAN KSEHATAN KULIT!! FUNNGSI FRUTABLEND : 1. MENCERAHKAN WAJAH KUSAM AKIBT PENUAAN