#kosmo
Advertisement
Reposted from @kosmo_online -  Biarpun sering menyertai pelbagai program dan aktiviti berkonsep amal seperti Syria Care dan terkini dilantik menjadi ikon agensi umrah, penyanyi @khaibahar94 bagaimanapun enggan peminat melabelkan dirinya sebagai ustaz atau orang alim. Ikuti cerita selanjutnya di www.kosmo.com.my.

#kosmo #habhib #segalanyahiburan #khaibahar - #regrann
Ross_Sakura - @sakura_kbe Instagram Profile - inst4gram.com
sakura_kbe
0

Reposted from @kosmo_online - Biarpun sering menyertai pelbagai program dan aktiviti berkonsep amal seperti Syria Care dan terkini dilantik menjadi ikon agensi umrah, penyanyi @khaibahar94 bagaimanapun enggan peminat melabelkan dirinya sebagai ustaz

Update : #24012019 l @kosmo_online .
Terimakasih @kosmo_online untuk tulisan yang baik buat kesayangan kami @khaibahar94 .
..
#KhaiBahar.
#KhaiBahar94 
#kosmo
#habhib 
#segalanyahiburan 
#StoryKhaiBahar
#TeamKhaiBahar
#KhaiBaharEmpire
#GerakGempurKhaiBahar 
@myrizal .. ・・・
..
#Repost @kosmo_online with @get_repost
・・・
Biarpun sering menyertai pelbagai program dan aktiviti berkonsep amal seperti Syria Care dan terkini dilantik menjadi ikon agensi umrah, penyanyi @khaibahar94 bagaimanapun enggan peminat melabelkan dirinya sebagai ustaz atau orang alim. Ikuti cerita selanjutnya di www.kosmo.com.my.

#kosmo #habhib #segalanyahiburan #khaibahar
KHAI BAHAR EMPIRE - @khaibaharempire Instagram Profile - inst4gram.com
khaibaharempire
2

Update : #24012019 l @kosmo_online . Terimakasih @kosmo_online untuk tulisan yang baik buat kesayangan kami @khaibahar94 . .. #khaibahar . #khaibahar94 #kosmo #habhib #segalanyahiburan #storykhaibahar #teamkhaibahar #khaibaharempire #gerakgempurkha

Comments

@cindaimawarputih 😊👍

@zaisahari khai nampak kemas dan bergaya.. nice

@syafiqkylez sanggup dikecam drama #Nur2 ?  Apa yang berlaku dalam drama #Nur2 nanti 🤔🤔 Kalau nak tahu , ruangan Soal Jawab menrungkai persoalan drama #Nur2  dalam akhbar @kosmo_online @skyloversfansclub. 
#SyafiqKyle 
#SkyLoversFC 
#Kosmo 
#Nur2 
#WeLoveSyafiqKyle 
#
@jefrrishah_official Instagram Profile - inst4gram.com
jefrrishah_official
0

@syafiqkylez sanggup dikecam drama #nur2 ? Apa yang berlaku dalam drama #nur2 nanti 🤔🤔 Kalau nak tahu , ruangan Soal Jawab menrungkai persoalan drama #nur2 dalam akhbar @kosmo_online @skyloversfansclub. #syafiqkyle #skyloversfc #kosmo #nur2 #w

Misi melayakkan diri ke temasya Sukan Olimpik Tokyo 2020 menyebabkan jaguh lempar cakera negara, Muhammad Irfan Shamshuddin sanggup mengeluarkan wang simpanannya untuk ke Republik Czech dan Turki bagi menjalani latihan secara sendirian.Ikuti laporan berita sukan terkini dan informatif di www.kosmo.com.my atau dapatkan akhbar Kosmo! hari ini. 
#kosmo #olimpiktokyo2020 #ligamalaysia #indonesiamasters
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
1

Misi melayakkan diri ke temasya Sukan Olimpik Tokyo 2020 menyebabkan jaguh lempar cakera negara, Muhammad Irfan Shamshuddin sanggup mengeluarkan wang simpanannya untuk ke Republik Czech dan Turki bagi menjalani latihan secara sendirian.Ikuti laporan

Biarpun sering menyertai pelbagai program dan aktiviti berkonsep amal seperti Syria Care dan terkini dilantik menjadi ikon agensi umrah, penyanyi @khaibahar94 bagaimanapun enggan peminat melabelkan dirinya sebagai ustaz atau orang alim. Ikuti cerita selanjutnya di www.kosmo.com.my.

#kosmo #habhib #segalanyahiburan #khaibahar
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
5

Biarpun sering menyertai pelbagai program dan aktiviti berkonsep amal seperti Syria Care dan terkini dilantik menjadi ikon agensi umrah, penyanyi @khaibahar94 bagaimanapun enggan peminat melabelkan dirinya sebagai ustaz atau orang alim. Ikuti cerita

Comments

@mazzkb94 😍😘👍

@azmin5 👍👍👍👏👏👏

Advertisement
Rock utuh menjadi cabang muzik yang digemari khalayak, namun penyanyi rock generasi sekarang hanya boleh dibilang dengan jari, sementara orang lama masih berharap genre tersebut terus berkumandang. Ikuti cerita selanjutnya di www.kosmo.com.my.

#kosmo #k2 #rockmalaysia #rockduludulu #artislagenda90an #amengspringofficial #gmiescreen
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
0

Rock utuh menjadi cabang muzik yang digemari khalayak, namun penyanyi rock generasi sekarang hanya boleh dibilang dengan jari, sementara orang lama masih berharap genre tersebut terus berkumandang. Ikuti cerita selanjutnya di www.kosmo.com.my. #kosm

The Koganes + Lance and Kolivan ️
•
•
•
•
•
•
Part 3/?? Of these, I'm so sorry for that last Angsty slide (also for the fact I can't draw fire shrugg) also kick •
•
#voltron #voltronlegendarydefender #vld #lance #keith #klance  #lancevoltron #lancemcclain #keithvoltron  #keithkogane #krolia #kroliakogane #kroliavoltron #texas #texaskogane #keithsdad #kosmo #kolivan #kolivanvoltron #art #artistsoninstagram #digitalart #drawing #lineless #linelessart #illistration #angst #sorry
jordan - @jupiterjoeyy Instagram Profile - inst4gram.com
jupiterjoeyy
3

The Koganes + Lance and Kolivan ️ • • • • • • Part 3/?? Of these, I'm so sorry for that last Angsty slide (also for the fact I can't draw fire shrugg) also kick • • #voltron #voltronlegendarydefender #vld #lance #keith #klance #lancevoltron #lancemc

Comments

@luvliewest KDHSKDNSUDN

@luvliewest TEXAS KOGANE IN FLAMES

Advertisement
Pagi2 dah tengok muka adam yang comel

#UstazAdam 
#PaperHariIni
#kosmo
#syafiqkyle @syafiqkylez
#ourkesayangan 
#Nur2
🌹 - @yana_comel1 Instagram Profile - inst4gram.com
yana_comel1
2

Pagi2 dah tengok muka adam yang comel #ustazadam #paperhariini #kosmo #syafiqkyle @syafiqkylez #ourkesayangan #nur2

Comments

@ehh_liyxna Kesiann... @sue_apiez

@kakaris_dlawa Patut posing tangan tu dah letak siap2 unt nasyid 🎤sepohon kayu daunnya rimbun🎶...ready sangat tu😂😂😂

I've been enjoying the beautiful comic over at @aboklanceholamama and wanted to draw the boys again haha. I know thisnis future endgame but Still, babies.



#klance #voltronseason7 #vld #keithkogane #keithvoltron #lancemcclain #lancevoltron #voltronart #voltronfanart #voltronlegendarydefender #klangst #couple #vldfanart #artistsofinstagram #artistshare #vldfandom #fluff #digitalart #painttoolsai #comic #anime #manga #laith #leith #kosmo #lighting #alteanlance #olderau #bladeofmarmora #bomkeith
@aminmelalle_ Instagram Profile - inst4gram.com
aminmelalle_
2

I've been enjoying the beautiful comic over at @aboklanceholamama and wanted to draw the boys again haha. I know thisnis future endgame but Still, babies. #klance #voltronseason7 #vld #keithkogane #keithvoltron #lancemcclain #lancevoltron #voltron

Comments

@milkinkq gosh this is precious and so soft !! i love it💌

@aminmelalle_ @milkinkq thank you so much! 💕💕😍

Мне кажется, есть два состояния счастья. Иногда счастье любит тишину. Тебе просто хочется сложить его под подушку и никому не показывать, никому не говорить, а просто тихо обнимать ночью, вспоминать и танцевать сердцем.
Бывает другое — когда тебе хочется рассказать об этом всему миру. Хочется раздавать эту радость каждому, хотя ни один человек не переживёт это счастье так, как ты сам. 
На самом же деле, не имеет значение, как ты ведёшь себя во всём, что происходит: кричишь или складываешь под подушку. Самое главное, чтобы это было от сердца. Искренне.
Если закрывая глаза и вспоминая всё, ты улыбаешься, значит на самом деле счастлив. А вы за какое счастье? ️ #foto #fotografia #moscow #model #fotomodel #body #perfectbody #fitnessgirl #work #motivation #love #kosmo #kosmos #lifestyle #life #kitty #kittty #perm #izhevsk #moscowcity #ekaterinburg #kazan #family
Ксения - @tsygvintseva Instagram Profile - inst4gram.com
tsygvintseva
1

Мне кажется, есть два состояния счастья. Иногда счастье любит тишину. Тебе просто хочется сложить его под подушку и никому не показывать, никому не говорить, а просто тихо обнимать ночью, вспоминать и танцевать сердцем. Бывает другое — когда тебе хоч

Moscow, Russia
Comments

@kosmosdan Salam,keçmiş səhifəmiz bağlandığı üçün bu səhifəni açdıq.Bu mövzuya marağı olan hər hir kəsi səhifəyə dəvət edirəm.(autocommentdir bu yazı)əgər əlaqəsiz bir paylaşıma şərh olunubsa üzrlü hesab edin.Təşəkkürlər

My order from @gunmetalrose arrived!!
I love everything TTwTT
(I actually got this last night but I couldn't open it becuase I had to go to work >w<

Now I just gotta find a place to put everything lol

#gunmetalrose #voltronlegendarydefender #shiro #Keith #takashishirogane #keithkogane #acrylicstand #acryliccharms #artprints #kosmo
Kida Wolf - @kidaofthewolves Instagram Profile - inst4gram.com
kidaofthewolves
1

My order from @gunmetalrose arrived!! I love everything TTwTT (I actually got this last night but I couldn't open it becuase I had to go to work >w< Now I just gotta find a place to put everything lol #gunmetalrose #voltronlegendarydefender #shiro

Comments

@crayolakidkyo C R Y I N G.

HE'S SO FLUFFY I'M GONNA DIEEEEEE
CoranHieronymusWimbletonSmythe - @quiznak.coran Instagram Profile - inst4gram.com
quiznak.coran
3

HE'S SO FLUFFY I'M GONNA DIEEEEEE

Comments

@bir.parcham 😻😻😻

@keithsquiznak Baby

[ Art by @ikimaru.jpg ] -
Keith and Kosmo ️️
•
Comment or DM me if I have given credit to the wrong person or if the creator doesn’t allow reposts. I will take it down immediately.
•
Ignore:
#voltron#vld#voltronlegendarydefender#justiceforvoltron#art#fanart#voltronart#voltronfanart#keithkogane#keithvoltron#voltronkeith#keithvld#vldkeith#redpaladin#redlion#blackpaladin#blacklion#kosmo#cosmo#kosmovoltron#kosmovld#cosmocoltron#cosmovld#cosmicwolf
Rose 🌹 (Mom) 🥚 - @bluepaladin12 Instagram Profile - inst4gram.com
bluepaladin12
0

[ Art by @ikimaru.jpg ] - Keith and Kosmo ️️ • Comment or DM me if I have given credit to the wrong person or if the creator doesn’t allow reposts. I will take it down immediately. • Ignore: #voltron #vld #voltronlegendarydefender #justiceforvoltron #art

Siapa peminat durian kampung angkat tangan.

Di Kampung Pantos Lama, Lipis, Pahang durian diangkut menggunakan jalan sungai untuk di hantar ke Tanah Rata.

Harga durian ini dijual dengan harga RM10 sehingga RM13 sekilo bergantung kepada saiz.

#duriankampung #durian #kosmo #albumkosmo

Foto oleh Bernama
.
.
Credit: @kosmo_online  #apayangviral #viraldimalaysia #viralterkini #viral #viralvideos #viralvideo #photoviral #gambarviral
Apa Yang Viral - @apa_yang_viral Instagram Profile - inst4gram.com
apa_yang_viral
2

Siapa peminat durian kampung angkat tangan. Di Kampung Pantos Lama, Lipis, Pahang durian diangkut menggunakan jalan sungai untuk di hantar ke Tanah Rata. Harga durian ini dijual dengan harga RM10 sehingga RM13 sekilo bergantung kepada saiz. #duria

Comments

@amdpowerbank 😃

@amdpowerbank 😃

Insiden #JambatanPulauPinang: Pemandu kereta Toyota Vios yang terlibat dalam kemalangan di Jambatan Pulau Pinang Ahad lalu dilepaskan dengan jaminan polis di Cawangan Trafik, Ibu Pejabat Polis Daerah Seberang Perai Tengah petang tadi.

Lelaki yang berusia 21 tahun itu ditahan selepas hadir menyerah diri kira-kira pukul 2 pagi tadi.

#kosmo #jambatanpulaupinang #penang
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
129

Insiden #jambatanpulaupinang : Pemandu kereta Toyota Vios yang terlibat dalam kemalangan di Jambatan Pulau Pinang Ahad lalu dilepaskan dengan jaminan polis di Cawangan Trafik, Ibu Pejabat Polis Daerah Seberang Perai Tengah petang tadi. Lelaki yang be

Comments

@suzana_fia Np nama die x de ye... pelek.

@eza_ezani Nyawa tiada ganti..semoga keluarga mangsa tabah dgn dugaan ini😢😢

HAMBURGER GIGANTI???
Li trovi al #kosmo durante la tua pausa pranzo  #enjoymottolino
Kosmo - @kosmo.mottolino Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo.mottolino
1

HAMBURGER GIGANTI??? Li trovi al #kosmo durante la tua pausa pranzo #enjoymottolino

Kosmo
Comments

@kosmo.mottolino #kosmo #mottolino #livigno #mottolinofunmountain #snow #snowboard #sci #apresski

ANAK MINTA AMBIL PL PLUS SEMULA...
.
.
.
Kisah ini diceritakan sendiri oleh Puan Fiza kepada Kak Ct semalam.. Bagaimana anak beliau menggunakan PL Plus, senggugut selama ini hilang terus.. Lepas tu ambil produk lain, sakit tu datang balik. Akhirnya anak beliau memang nak dapatkan PL Plus semula.

PL Plus ni bukan produk tangkap muat tau, memang khasiatnya sangat banyak manfaat.. Alhamdulillah setakat ni dah bantu ramai orang

Ada yang nak COD PL Plus di tempat anda?

KL/Rawang/Setiawangsa/Sg. Buloh:
Azman --> http://azmanplplus.wasap.my

Ampang/Cheras/Puchong/Seremban:
Hamidah --> http://hamidahplplus.wasap.my

Shah Alam
Fiza --> http://fizaplplus.wasap.my

Pontian/Benut/Pekan Nanas:
Norayu --> http://norayuplplus.wasap.my

Taiping/Kuala Kangsar:
Jasmi --> http://jasmiplplus.wasap.my

Kota Bharu/Tumpat/Wakaf Bharu/Peng. Kubor:
Ida --> http://idaplplus.wasap.my
.
.
#produkonline #terlajaklaris #tiroid #kesihatan #shopee #lazada #meletop #nurraysa #ctdk #plplus #astro #tv3 #graviola #detox #azizanosman #neelofa #jus #putih #sihat #jamu #viral #mengandung #shaklee #durianbelanda #kosmo #viral #fibroid #adraa #jamu #adraabyrosyam #testimoniplplus
Ainries Sdn Bhd (1283903-T) - @ainries Instagram Profile - inst4gram.com
ainries
0

"ANAK MINTA AMBIL PL PLUS SEMULA..." . . . Kisah ini diceritakan sendiri oleh Puan Fiza kepada Kak Ct semalam.. Bagaimana anak beliau menggunakan PL Plus, senggugut selama ini hilang terus.. Lepas tu ambil produk lain, sakit tu datang balik. Akhirnya

3 TIP KESIHATAN WANITA
.
.
.
01. Makan sebelum tidur boleh menyebabkan kanser lambung kerana usus tidak dapt berehat.

02. Hanya boleh makan 4 biji telur seminggu. Kalau lebih tidak baik.

03. Tungking ayam  mengandungi karsinogen, penyebab kanser. Jangan makan tungking ayam.

Nak mantain sihat.. Makan je PL Plus ni, hanya 2 sudu boleh buat anda tidur lena sepanjang malam....
.
.
. #produkonline #terlajaklaris #tiroid #kesihatan #shopee #lazada #meletop #nurraysa #ctdk #plplus #astro #tv3 #graviola #detox #azizanosman #neelofa #jus #putih #sihat #jamu #viral #mengandung #shaklee #durianbelanda #kosmo #viral #fibroid #adraa #jamu #adraabyrosyam #beauty
Ainries Sdn Bhd (1283903-T) - @ainries Instagram Profile - inst4gram.com
ainries
0

3 TIP KESIHATAN WANITA . . . 01. Makan sebelum tidur boleh menyebabkan kanser lambung kerana usus tidak dapt berehat. 02. Hanya boleh makan 4 biji telur seminggu. Kalau lebih tidak baik. 03. Tungking ayam mengandungi karsinogen, penyebab kanser. J

 Khairunnisa Tunic Blouse 
Code : 3653
.
Size :  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
Material : Pearl Crepe
( Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin )
.
 Tangan : Getah
 ada 15 warna
.
Berat : 220 gram +/-
.
Harga  RM 39
 ️Postage : RM 8 SM / RM 11 SS
.
Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp  011 3233 4485 
.
#sentiasabersyukur #artismalaysia #igreviewmalaysia #syukur #syukurselalu #instaseleb #gemokisawesome #naksentap #nakpesan #malaysiatrending #nakkongsi #atukpesan #majalahpengantin #neelofa #youcanduit #ootdartis #cintafatamorgana #mstaronline #ctdk #viral #surirumah #jannanick #yangterindah #kosmo #jommuhasabahdiri #azizanosman #ajimaura
Blouse Muslimah Plus Size - @blousemurah17 Instagram Profile - inst4gram.com
blousemurah17
0

Khairunnisa Tunic Blouse Code : 3653 . Size : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . Material : Pearl Crepe ( Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin ) . Tangan : Getah ada 15 warna . Berat : 220 gram +/- . Harga RM 3

Ipoh, Perak
Terharu sifat mulia pasangan suami isteri, Rosli Ismail dan Mariam Roin ini yang sanggup berbelanja membeli ikan setiap hari untuk memberi hampir 80 ekor kucing di pelantar ikan Kubang Rotan, Kuala Kedah.

Pasangan ini akan bangun seawal pukul 6 pagi setiap hari untuk beli 3 kilogram ikan sebagai hidangan kepada kucing-kucing tersebut.

Semoga Tuhan sentiasa murahkan rezeki mereka.

#kosmo #gambarawam #sayangikucing
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
125

Terharu sifat mulia pasangan suami isteri, Rosli Ismail dan Mariam Roin ini yang sanggup berbelanja membeli ikan setiap hari untuk memberi hampir 80 ekor kucing di pelantar ikan Kubang Rotan, Kuala Kedah. Pasangan ini akan bangun seawal pukul 6 pagi

Comments

@joy_alan83 Gemok2 kucingnya😸

@hayatiflowery Kosmo memang terbaik, tersentuh hati melihat pasanag yg mulia itu memberi makanan kucing 😍

Kelantan also have free wifi  #utusanmalaysia #kosmo #tmone #tm
Farah Diyana - @farahdee86 Instagram Profile - inst4gram.com
farahdee86
3

Kelantan also have free wifi #utusanmalaysia #kosmo #tmone #tm

Comments

@farahasikin91 Retisss lah my sister.. soo proud of you. 😎

@atuk.danish Wow.. Besar nya lengan Farah.. Dah mcm body builder.. Hahaha.. Keep smiling!!!!

Kata orang rezeki itu ada dimana-mana. Seorang penjual aiskrim mengambil kesempatan untuk 'menyejukkan tekak' orang ramai ketika mereka sedang menunggu operasi menyelamat mangsa kemalangan di Jambatan Pulau Pinang hari ini.

Jangan kecam ya, abang ini hanya ingin mencari rezeki.
#carirezeki #jangankecam #kosmo #gambarawam
.
.
Credit: @kosmo_online .
.
.
#Apayangviral #viraldimalaysia #viralterkini #viral #viralvideos #viralvideo #photoviral #gambarviral
Apa Yang Viral - @apa_yang_viral Instagram Profile - inst4gram.com
apa_yang_viral
0

Kata orang rezeki itu ada dimana-mana. Seorang penjual aiskrim mengambil kesempatan untuk 'menyejukkan tekak' orang ramai ketika mereka sedang menunggu operasi menyelamat mangsa kemalangan di Jambatan Pulau Pinang hari ini. Jangan kecam ya, abang in

:
Horns
20181210
.
.
.
 #olympusom1
 #kosmofotomono100 
Dev&Scan @airlabbkk
Films & Memes - @syi35mm Instagram Profile - inst4gram.com
syi35mm
2

: Horns 20181210 . . . #olympusom1 #kosmofotomono100 Dev&Scan @airlabbkk

Phuket, Thailand
Comments

@syi35mm #35mm #shootfilmmag #analogphotography #bangkok #35mmphotography #filmphotography #wasteoffilm #filmwave #redditanalog #taintedfilm #airlabbkk #kosmo #kosmofoto #kosmofotomono #thefilmcommunity #staybrokeshootfilm #filmfeed #filmphotographic #expofilm #sharpenmyfilm #featurepalette #35mmfilmphotography #tangledinfilm #bw #blackandwhite #blackandwhitephotography

@wormshot 💥

Insiden #JambatanPulauPinang: Anggota keluarga Moey Yun Peng, 20, yang maut selepas kereta dipandunya terhumban ke dalam laut di Jambatan Pulau Pinang sedang membuat upacara keagamaan dan persiapan untuk majlis pengebumian esok.

Mayat mendiang kini berada di rumah keluarganya di Taman Kempas, Butterworth.

#kosmo #takziah #rip
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
63

Insiden #jambatanpulaupinang : Anggota keluarga Moey Yun Peng, 20, yang maut selepas kereta dipandunya terhumban ke dalam laut di Jambatan Pulau Pinang sedang membuat upacara keagamaan dan persiapan untuk majlis pengebumian esok. Mayat mendiang kini

Comments

@atiqah_peaches94 Deepest condolences to the family..may his R.I.P.. 😢

@lendimiascene @frzulaika kertas2 sembahyang

Seekor kucing telah teperangkap di atas bumbung rumah dan telah selamat di turunkan oleh Pasukan Balai Bomba & Penyelamat Bukit Angin dengan menggunakan tangga.

Kucing itu juga telah selamat diserahkan kepada pemilik. Nasib baik ada abang bomba tolong selamatkan kucing ini. Terima kasih & syabas abang bomba!

#kosmo #gambarawam #terimakasihabangbomba #termeloh #pahang
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
33

Seekor kucing telah teperangkap di atas bumbung rumah dan telah selamat di turunkan oleh Pasukan Balai Bomba & Penyelamat Bukit Angin dengan menggunakan tangga. Kucing itu juga telah selamat diserahkan kepada pemilik. Nasib baik ada abang bomba tolo

Comments

@penlangub @macurey_boy klau di sarawak ambil jk tangga. Tak ssh pun mau naik😂

@macurey_boy @penlangub ksian abam bomba

Tranzitni Mesec će u znaku Device boraviti sve do petka ujutru oko 5 h. 
Ova dva dana donosi nam pojačanu poslovnu aktivnost. Nagomilane obaveze ne možete više odlagati jer ćete se naći „u škripcu“ sa vremenom. Stižu novi poslovi, a vi još niste završili ni stare. Morate napraviti plan rada i prioniti na posao. Najbolje bi bilo da što više poslova obavite u ova dva dana jer ćete posle imati više vremena za uživanje. Krasiće vas dinamika, dobra koncetrancija i brzina što će pospešiti vaš učinak.
U nekim slučajevima, zbog kvadrata Merkura i Urana, ovaj tranzit može doneti promene vezane za kolege, odlazak nekih ljudi sa vašeg radnog mesta i dolazak novih. Moguće su i izmene u načinu rada ili vezane za radno vreme.
Devicama ne valja jedino što umeju da budu previše sitničave, da razlažu sve na „sitna crevca“, smatajući da niko drugi ne radi svoj posao.
Idelano je vreme da započnete dijetu, da počnete da se hranite zdravije ili da uvedete neke nove i zdrave navike u svoj život.
Potražite pomoć nutricioniste ukoliko želite da zabeležite dobre rezultate.

Sreda (22.1) je povoljan dan. Donosi jednu dozu stabilnosti i sigurnosti. Imaćete strpljenja i za one najpipljivije poslove. Kontakti sa ljudima iz Hrvatske, Slovenije, Švajcarske ili Makedonije.

Četvrtak (23.1) je promenljivog karaktera jer nas tokom ovog dana očekuje više aspekata. Tokom noći između srede i čevrtka moguća je nesanica ili prekid sna. Noćne more.
Jutro može započeti sa nepredviđenim troškom, a pošto ste planirali da prištedite, može se desiti da nemate dovoljno novca kod sebe. Draga osoba očekuje previše kada je pažnja u pitanju dok su vam misli skoncentrisane na posao.
Veče donosi razgovorljivost i intelektualnu snagu da se obave svi umni poslovi. Kontakti sa ljudima vezanim za vašu struku ili posao kojim se bavite.

#astroregulus #anarakovicastrolog #devica # virgo #jobs #karijera #zaposljavanje #dijeta #mrsavljenje #horoskop #dnevnihoroskop #kosmo #zena
AstroRegulus - @astroregulus11 Instagram Profile - inst4gram.com
astroregulus11
2

Tranzitni Mesec će u znaku Device boraviti sve do petka ujutru oko 5 h. Ova dva dana donosi nam pojačanu poslovnu aktivnost. Nagomilane obaveze ne možete više odlagati jer ćete se naći „u škripcu“ sa vremenom. Stižu novi poslovi, a vi još niste zavr

Vienna
Comments

@astroregulus11 AKO STE PODZNAK OVAN – Očekuje vas mnoštvo obaveza. Briga o zdravlju. AKO STE PODZNAK BIK – Nećete imati previše vremena za opuštanje. Tekuće obaveze čekaju na vas. AKO STE U PODZNAKU BLIZANAC – Želite da napravite promenu u ljubavnom životu i to radite nekako na silu ili proračunato. Mogućnost novog poznanstva. AKO STE U PODZNAKU RAK – Raspremite kuću. Mogu vas posetiti kolege sa posla. AKO STE U PODZNAKU LAV – Moguć je manji dobitak, pa trošak. Kraće putovanje. Odgovorite na poslovne mail- ove. AKO STE U PODZNAKU DEVICA – U želji da sve postignete postaćete nervozni. Mnogi će vam se obratiti za pomoć zbog vaše stručnosti. AKO STE U PODZNAKU VAGA – Usamljenost. Pospanost. Greške na poslu. Posetite lekara. AKO STE U PODZNAKU ŠKORPIJA – Prijatelji vas mogu iznenaditi nekim svojim postupkom ili predlogom. AKO STE U PODZNAKU STRELAC – Poslušajte savet mlađe osobe koju simpatišete. Možda je to dobra ideja. Razgovori sa šefom. AKO STE U PODZNAKU JARAC – Vaši planovi vezani za inostranstvo se mogu izmeniti. U krevetu ste napeti a to smeta partneru. AKO STE U PODZNAKU VODOLIJA – Možete dobiti predlog za poslovnu saradnju. Nećete žuriti sa odgovorom jer niste dovoljno zainterovani. AKO STE U PODZNAKU RIBE – Očekuju vas dešavanja vezana za partnera. Možda on planira kraće putovanje na koje će krenuti bez vas.

@kupovina.pravih.ig.pratilaca 👍🏻

KAMA-MAX 
 Dayungan lebih LAMAA dari biasa.
 Lebih KERAS dari biasa.
 Melancarkan peredaran darah.
 Cepat meresap seawal 15-30 minit.
 Memberikan KEPUASAN kepada si dia.
 Tahan Sensetive !

Tak payah susah2, SPRAY2 JE BRO…

Berikan kepuasan yang maksimum kepada si dia

wassap 0184079753

#kamamax
#keras #besar #panjang #tahan lama #shahalam #klang #subang #bolasepakmalaysia #malaysia #beritaharian #harianmetro #kosmo#kedah#perak#johor#selangor#melaka#perak#seremban
produk kesihatan - @ubat_kuat_klang Instagram Profile - inst4gram.com
ubat_kuat_klang
0

KAMA-MAX Dayungan lebih LAMAA dari biasa. Lebih KERAS dari biasa. Melancarkan peredaran darah. Cepat meresap seawal 15-30 minit. Memberikan KEPUASAN kepada si dia. Tahan Sensetive ! Tak payah susah2, SPRAY2 JE BRO… Berikan kepuasan yang maks

*cough* 
~Ara
—————————
#corancoranthegorgeousman #voltronlegendarydefender #lotorvoltron #keithvoltron #keithkogane #hunkgarett #pidgegunderson #lancemcclain #takashishirogane #allura #coran #krolia #cosmo #kosmo #vld #voltron #season8 #vldseason8 #voltronseason8
Defenders Of Fandoms - @defendersofthefandoms Instagram Profile - inst4gram.com
defendersofthefandoms
5

*cough* ~Ara ————————— #corancoranthegorgeousman #voltronlegendarydefender #lotorvoltron #keithvoltron #keithkogane #hunkgarett #pidgegunderson #lancemcclain #takashishirogane #allura #coran #krolia #cosmo #kosmo #vld #voltron #season8 #vldseason8 #

Comments

@sunset_dog Pretty certain he got a ton of character development

@snailboness They got back to earth and the first thing he did was buy an eyebrow pencil

Air Terjun Niagara menjadi beku selepas suhu jatuh pada paras -0 darjah Celsius baru-baru ini.

Kejadian alam yang menakjubkan itu menarik kunjungan orang ramai yang berminat untuk menyaksikan sendiri air terjun beku yang dikatakan antara lokasi tercantik di dunia.

Namun, tahukah anda Air Terjun Niagara sebenarnya terbentuk daripada tiga air terjun utama iaitu Air Terjun Horseshoe, Air Terjun Bridal Veil dan Air Terjun Amerika yang memisahkan negeri New York di Amerika Syarikat dengan wilayah Ontario di Kanada.

Ketiga-tiga air terjun tersebut bersatu dan menghasilkan aliran air terjun yang paling deras di muka bumi.

#kosmo #airterjunniagara #amerikasyarikat #kanada

Foto oleh Reuters
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
25

Air Terjun Niagara menjadi beku selepas suhu jatuh pada paras -0 darjah Celsius baru-baru ini. Kejadian alam yang menakjubkan itu menarik kunjungan orang ramai yang berminat untuk menyaksikan sendiri air terjun beku yang dikatakan antara lokasi terc

Comments

@elinafariz_el @ad_yusof

@amardtd -0? Check balik la, hahaha

Just a late night picture for ya I really wish Keith was in this   #Voltron #coran #allura #shiro #hunk #pidge #voltronedit #keith #edit #cute #awe #voltronpic #picture #help #lol #ew #cosmo #kosmo #ugh #voltron #picedits  If you could help me I don't really like my username so if you don't mind, comment some suggestions
Dbv - @detroitbecomevoltron Instagram Profile - inst4gram.com
detroitbecomevoltron
0

Just a late night picture for ya I really wish Keith was in this #voltron #coran #allura #shiro #hunk #pidge #voltronedit #keith #edit #cute #awe #voltronpic #picture #help #lol #ew #cosmo #kosmo #ugh #voltron #picedits If you could help me I don'

Selamat pagi semua & pengikut setia @kosmo_online !

Dah sarapan pagi ke belum? Kalau belum, jomlah makan Roti Titab ini sekali dengan admin di Kopitiam Kita, Taman Desa Jaya, Jalan Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan.

Kalau nak tahu Roti Titab ini merupakan roti Hailam bakar yang disapu, di tengah-tengahnya telur separuh masak & seri kaya.

#kosmo #sarapanpagi #rotititab #kelantan

Foto oleh Bernama
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
26

Selamat pagi semua & pengikut setia @kosmo_online ! Dah sarapan pagi ke belum? Kalau belum, jomlah makan Roti Titab ini sekali dengan admin di Kopitiam Kita, Taman Desa Jaya, Jalan Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan. Kalau nak tahu Roti Titab in

Comments

@nrazlndazmi__ @razakson yelahh 😑

@athirah_syazwani23 Bru mkn td😀sedap3

kalau ingin terbang ke awan, harus berani lepasi gunung.. kalau ingin keras melawan, harus cuba kombo ni bang..
.
.
#hardrun #pendaki #pendakisolo #longrun #ubatkuat #vimax #candyb #hikingmalaysia #kerasitupasti #herbamalaysia #gymmalaysia #kosmo #kinabalu #harimaumalaya #beritaharian #utusanonline #sinarharianonline #kasiviral #rxz #konvoi #yamaha #nvx #ysuku_malaya_official #gymmalaysia
Don - @mohd_ismail_haji_ali Instagram Profile - inst4gram.com
mohd_ismail_haji_ali
1

"kalau ingin terbang ke awan, harus berani lepasi gunung.. kalau ingin keras melawan, harus cuba kombo ni bang.." . . #hardrun #pendaki #pendakisolo #longrun #ubatkuat #vimax #candyb #hikingmalaysia #kerasitupasti #herbamalaysia #gymmalaysia #kosmo #

Comments

@meidian.id Sangat menakjubkan..

Ikuti laporan berita sukan terkini dan informatif di www.kosmo.com.my atau dapatkan akhbar Kosmo! hari ini.

#kosmo #sukan #bolasepak #tenis #olahraga
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
3

Ikuti laporan berita sukan terkini dan informatif di www.kosmo.com.my atau dapatkan akhbar Kosmo! hari ini. #kosmo #sukan #bolasepak #tenis #olahraga

Comments

@keptenmubin 👍🏼👍🏼👍🏼

@syakeir_eman1 Padu mlaka

Selepas lebih dua minggu berteka-teki, status pelakon lelaki yang dicari @sitisarahraissuddin bagi membintangi klip video rasmi lagu Semakin akhirnya terjawab dengan kehadiran pelakon kacak @syafiqkylez di sisinya.

#kosmo #habhib #segalanyahiburan #profilglam #sitisarah #syafiqkyle
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
5

Selepas lebih dua minggu berteka-teki, status pelakon lelaki yang dicari @sitisarahraissuddin bagi membintangi klip video rasmi lagu Semakin akhirnya terjawab dengan kehadiran pelakon kacak @syafiqkylez di sisinya. #kosmo #habhib #segalanyahiburan #

Comments

@diana.acai Semakin cantik siti sarah

@dpatimah012 Sib baik Syafiqkyle klu Shuib kejam sangat kena dera

Early designs/concept sketches for my #Leakira poster (with a few extra sketches) I’d love to hear some feedback/constructive criticism so I can improve my art! 
#voltron #voltronlegendarydefender #vld #shiro #keith #lance #hunk #pidge #allura #coran #romelle #krolia #paladinsofvoltron #zarkon #sendak #lotor #haggar #axca #zethrid #ezor #narti #corancoranthegorgeousman #wehadabondingmomenticradledyouinmyarms #kosmo #spacemice #leakiravoltron #leakiradefendersoftomorrow #voltrondefendersoftomorrow
Number Five - @the.meme.paladin Instagram Profile - inst4gram.com
the.meme.paladin
0

Early designs/concept sketches for my #leakira poster (with a few extra sketches) I’d love to hear some feedback/constructive criticism so I can improve my art! #voltron #voltronlegendarydefender #vld #shiro #keith #lance #hunk #pidge #allura #coran

Usaha berhenti merokok melibatkan kombinasi pelbagai cara seperti kaunseling, pengambilan ubat penggantian nikotin dan sebagainya yang boleh didapati menerusi program Klinik Berhenti Merokok di hospital atau klinik kerajaan.

#kosmo #k2 #rencanautama #menyelamihidupanda #berhentimerokok
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
22

Usaha berhenti merokok melibatkan kombinasi pelbagai cara seperti kaunseling, pengambilan ubat penggantian nikotin dan sebagainya yang boleh didapati menerusi program Klinik Berhenti Merokok di hospital atau klinik kerajaan. #kosmo #k2 #rencanautama

Comments

@chenta_pelangy 👏👏👏👏👏👏

@zaibravo37 Nasib aku x pernah sentuh bende tu😅

#kosmo
Polina Beni - @beni_beni505 Instagram Profile - inst4gram.com
beni_beni505
1

#kosmo

Comments

@anfisa_prohorova Лапули)))😘

The wolf chooses the name, Harry
.
.
.
.
.
.
#takashishirogane #adamw #lancemcclain #keithkogane #klance #adashi #shadam #laith #shiro #pidge #pidgegunderson #hunkgarrett #vld #voltron #voltronlegendarydefender #keithvoltron #klancensfw #kosmo #coran #allura #kosmothespacewolf
𝕯𝖊𝖆𝖙𝖍: 14/12/18 - @festus.mythology Instagram Profile - inst4gram.com
festus.mythology
1

The wolf chooses the name, Harry . . . . . . #takashishirogane #adamw #lancemcclain #keithkogane #klance #adashi #shadam #laith #shiro #pidge #pidgegunderson #hunkgarrett #vld #voltron #voltronlegendarydefender #keithvoltron #klancensfw #kosmo #coran

Comments

@depressed_little_panda Oh my god Keith and pidge always have the weirdest conversations but I live ot

There appears to be something revving up in the dining room. #frenchbulldog #frenchie #frenchiesofinstagram #kaiya #piggy #kosmo #puddin #learningtogrowl
Rich Landon - @richlandon Instagram Profile - inst4gram.com
richlandon
1

There appears to be something revving up in the dining room. #frenchbulldog #frenchie #frenchiesofinstagram #kaiya #piggy #kosmo #puddin #learningtogrowl

Packmoor
Comments

@expressimpactsblog This is a good picture but I don’t know if it is because of good lighting or place… maybe composition 😉👍

There appears to be something revving up in the dining room. #frenchbulldog #frenchie #frenchiesofinstagram #kaiya #piggy #kosmo #puddin #learningtogrowl
Piggy n Puddin’ - @piggy_n_puddin Instagram Profile - inst4gram.com
piggy_n_puddin
0

There appears to be something revving up in the dining room. #frenchbulldog #frenchie #frenchiesofinstagram #kaiya #piggy #kosmo #puddin #learningtogrowl

Packmoor
‼️some availability this weekend‼️
call 3613343407 now, book your slayy day
DM me your questions
▫️
▫️
▫️
@kosmosalon08 @matrix @redken @paulmitchellus @joico @behindthechair_com @itsa10haircare @wellahair @cosmoprofbeauty @redken_colorfactory @wellacolorcharm @uglyducklingcolor #longhair #balayage #balayagehighlights #blondebalayage #blondehair #hairdressermagic #haircolor #hairgoals #haircut #olaplex #loveyourhair #hair #highlights #behindthechair #beachwaves #blonde #color #redkenshadeseq #redkin #corpus #kosmo #highlights #beachwaves #beauty #hairtransformation #wella #socolor #boxcolorcorrection #uglyduckling #newyear #newhair
J E S S I C A 💄 - @xojmf Instagram Profile - inst4gram.com
xojmf
0

‼️some availability this weekend‼️ call 3613343407 now, book your slayy day DM me your questions ▫️ ▫️ ▫️ @kosmosalon08 @matrix @redken @paulmitchellus @joico @behindthechair_com @itsa10haircare @wellahair @cosmoprofbeauty @redken_colorfactory @wella

Kosmo Salon
Family 

One of the best handmade gifts I have ever received! @on.hobo
#kosmo  #3ofus #handmadegiftsarethebest #surprise
Beata Wójtowicz - @b_and_kosmo_the_v Instagram Profile - inst4gram.com
b_and_kosmo_the_v
0

Family One of the best handmade gifts I have ever received! @on.hobo #kosmo #3ofus #handmadegiftsarethebest #surprise

Kosmo️ #bestponyoftheworld #pony #kosmo
Soe Oertzen - @soertzen Instagram Profile - inst4gram.com
soertzen
10

Kosmo️ #bestponyoftheworld #pony #kosmo

Hamburg, Germany
Comments

@soertzen @stella_hmb15 ❤️

@stella_hmb15 @soertzen ❤️

Me encanta estar con ustedes  nos reímos un montón, me hicieron recordar viejos tiempos, espero que allá más reuniones cómo estás 
Nos vemos muy sukulentos @sebast_valencia
@poli_gris
•}[[]]{•
#expoanimeteziutlan #expoanime  #himikotoga #bnhahimikotogacosplay #kosmo-con #expoanime2019
ita - @italivy18 Instagram Profile - inst4gram.com
italivy18
1

Me encanta estar con ustedes nos reímos un montón, me hicieron recordar viejos tiempos, espero que allá más reuniones cómo estás Nos vemos muy sukulentos @sebast_valencia @poli_gris •}[[]]{• #expoanimeteziutlan #expoanime #himikotoga #bnhahimikoto

Comments

@sebast_valencia Awww muchas gracias ita y si ojala haya mas momentos asiiii

Весна-осень
Цена 65руб
Размер 35-39
Размер в размер
#kosmo#modno
Nika Mayevskaya - @kosmo_modno Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_modno
0

Весна-осень Цена 65руб Размер 35-39 Размер в размер #kosmo #modno

Belarus
Si soy yo de mecera jejejej es que Himiko Touga necesita dinero para ir a la UA junto con Deku XD.
Me encanta esté tipo de eventos espero que este año pueda ir a varios ;-)
Me encantó que varios de mis amigos fueron .
Me alegra que @mayamiauu
Se animará a ir con cosplay
•}[[]]{•
#expoanime #expoanime2019 #himikotoga #bnhahimikotogacosplay #expoanimeteziutlan #kosmo-con
ita - @italivy18 Instagram Profile - inst4gram.com
italivy18
0

Si soy yo de mecera jejejej es que Himiko Touga necesita dinero para ir a la UA junto con Deku XD. Me encanta esté tipo de eventos espero que este año pueda ir a varios ;-) Me encantó que varios de mis amigos fueron . Me alegra que @mayamiauu Se anim

Fue muy divertido, lo más genial es que muchos de mis amigos estuvieron allí  gracias por su amistad.
•}[[]]{•
#expoanime #expoanime2019 #kosmo-con #himikotoga #cosplay #cosplayers
ita - @italivy18 Instagram Profile - inst4gram.com
italivy18
0

Fue muy divertido, lo más genial es que muchos de mis amigos estuvieron allí gracias por su amistad. •}[[]]{• #expoanime #expoanime2019 #kosmo -con #himikotoga #cosplay #cosplayers

️Underwateer️ #klance #lancemcclain #keithkogane #keith #keithandlance #voltronlegendarydefender #voltronklance #voltron #cosmovoltron #cosmicwolf #underwater #water #gaylove #gays #drawing #bubbles #painttoolsai #painting #underwaterlove #alwaysteamklance #babycosmo #kosmo #vld #twobros #alteanpool #swimsuits
Neree🎶👾🍙🎮 - @katminjum Instagram Profile - inst4gram.com
katminjum
5

️Underwateer️ #klance #lancemcclain #keithkogane #keith #keithandlance #voltronlegendarydefender #voltronklance #voltron #cosmovoltron #cosmicwolf #underwater #water #gaylove #gays #drawing #bubbles #painttoolsai #painting #underwaterlove #alwaysteam

Comments

@katminjum @amaia_pastaaaa jajajajajaja graaciias Amaaiia😂😂😂😂💕💕💕

@itsas_ilargi Que preciosidad 😍😍😍💕💕💕

En la pasada Expoanime que paso este 20 de enero
•}[[]]{•
#expoanime #cosplay #himikotoga #kosmo-con
ita - @italivy18 Instagram Profile - inst4gram.com
italivy18
0

En la pasada Expoanime que paso este 20 de enero •}[[]]{• #expoanime #cosplay #himikotoga #kosmo -con

Kata orang rezeki itu ada dimana-mana. Seorang penjual aiskrim mengambil kesempatan untuk 'menyejukkan tekak' orang ramai ketika mereka sedang menunggu operasi menyelamat mangsa kemalangan di Jambatan Pulau Pinang hari ini.

Jangan kecam ya, abang ini hanya ingin mencari rezeki.
#carirezeki #jangankecam #kosmo #gambarawam
Kosmo! Online | Akaun Rasmi - @kosmo_online Instagram Profile - inst4gram.com
kosmo_online
202

Kata orang rezeki itu ada dimana-mana. Seorang penjual aiskrim mengambil kesempatan untuk 'menyejukkan tekak' orang ramai ketika mereka sedang menunggu operasi menyelamat mangsa kemalangan di Jambatan Pulau Pinang hari ini. Jangan kecam ya, abang in

Comments

@hehosaja pakistantubossku,beniaga di mana2 pun maju,rezeki allah tu luas dari kita saja mau usaha cari atau tidak,semoga rezeki abg nie di murahkan lagi,Aamiin

@muhd.hafizuddin_ Malu apa bosskur

Verano de descuentos!!! 20% vs. 50% OFF 
.
Todos los modelos de las marcas 
KOSMOS, SOUL, NOGA y MEGATRONIK
Ingresan en esta promo verano. 
Llévate el que mas te guste!!! 🤙 .
 El 20% es solo pago contado efectivo
 50% off en la segunda compra es solo pago contado efectivo y sobre el parlante de menor valor. .
#CostaComunicaciones #Accesorios #Parlantes #PuertoMadryn #SOUL #NOGANET #KOSMO #MEGATRONIK
Costa Comunicaciones - @costa.comunicaciones Instagram Profile - inst4gram.com
costa.comunicaciones
0

Verano de descuentos!!! 20% vs. 50% OFF . Todos los modelos de las marcas KOSMOS, SOUL, NOGA y MEGATRONIK Ingresan en esta promo verano. Llévate el que mas te guste!!! 🤙 . El 20% es solo pago contado efectivo 50% off en la segunda compra es solo

I had fever today actually..
but still can take this challenge...
Media photoshoot.. tq everyone.. really enjoyed the moment...
#alimurtadha 
#utusanmalaysia 
#kosmo 
#hits 
#photoshoot 
#kidactor 
#kidmodels 
#kidsstyle 
#kidsfashion 
#smile
#artismalaysia 
#pelakonkanakkanak
Syed Ali Murtadha - @syed_ali_murtadha Instagram Profile - inst4gram.com
syed_ali_murtadha
0

I had fever today actually.. but still can take this challenge... Media photoshoot.. tq everyone.. really enjoyed the moment... #alimurtadha #utusanmalaysia #kosmo #hits #photoshoot #kidactor #kidmodels #kidsstyle #kidsfashion #smile #artism

Utusan Malaysia, Jln Chan Sow Lin
My very first ever media publicity photoshoot with Utusan, Kosmo, Hits, URTV and MHE Tv.. Hope many more to come
#alimurtadha 
#utusanmalaysia 
#kosmo
#urtv 
#hits 
#photoshoot 
#kidactor 
#kidstyle 
#kidmodels 
#kidfashion 
#artismalaysia 
#pelakonkanakkanak
Syed Ali Murtadha - @syed_ali_murtadha Instagram Profile - inst4gram.com
syed_ali_murtadha
2

My very first ever media publicity photoshoot with Utusan, Kosmo, Hits, URTV and MHE Tv.. Hope many more to come #alimurtadha #utusanmalaysia #kosmo #urtv #hits #photoshoot #kidactor #kidstyle #kidmodels #kidfashion #artismalaysia #pelakonk

Utusan Dunia Harian
Comments

@lyfebracelets Love this! Dm our page, lets get you a bracelet!

@lyfebracelets Love this! Dm our page, lets get you a bracelet!

@syed_ali_murtadha 
First ever print media publicity with Utusan, Hits, Kosmo, URTV, h MHE TV
...and first ever for @jeri_shades too... #photoshoot 
#studiophotography 
#duo 
#duophotography 
#publicity 
#media 
#hits 
#urtv 
#urtvonline 
#artistlife 
#kidactor 
#singer 
#kosmo 
#printmedia 
#propaganda
J E R I  S Y A F F I Z U L © - @jeri_shades Instagram Profile - inst4gram.com
jeri_shades
3

@syed_ali_murtadha First ever print media publicity with Utusan, Hits, Kosmo, URTV, h MHE TV ...and first ever for @jeri_shades too... #photoshoot #studiophotography #duo #duophotography #publicity #media #hits #urtv #urtvonline #artistlife

Utusan Malaysia, Jln Chan Sow Lin
Comments

@jeri_shades @masturakz tenQ je

@jeri_shades At least aku shoot solo atas tiket lakonan aku

Another day at the office 🥂️️️. Winter snow, the place to be......@HotelBivio️. #ski #livigno #mottolino #funmountain #kosmo #biviolife #musto #hotelbivio #instagram #winter  #fitnessmotivation #healthylifestyle #fitness #skiing #ski #fit #carosello3000 #italy #alps #alitalia #feelthealps #snow #mottolinolivigno #iloveitaly #mottolino_livigno #holidays #kosmomottolino #loveitaly #lovinglife #holidayparty #vacation ️️️ (1)hkmpv
Anthony - @an.thonyr7 Instagram Profile - inst4gram.com
an.thonyr7
17

Another day at the office 🥂️️️. Winter snow, the place to be......@hotelbivio️. #ski #livigno #mottolino #funmountain #kosmo #biviolife #musto #hotelbivio #instagram #winter #fitnessmotivation #healthylifestyle #fitness #skiing #ski #fit #carosello3

Comments

@krev 👏📸

@valentin_nuekot Nice shot ! I love it !

Keith selfies with Yorak (yes I call him that instead of Kosmo get over it).
.
.
.
Selfies (also last photo edit) by me .
.
.
.
#cosmicwolf #voltroncosplay #voltron #cosplay #lostfangdrive #nightengaleneedles #ardawigs #keithkoganecosplay #keithkogane #keithcosplay #vld #vldcosplay #voltronkosmo #voltronlegendarydefender #voltronlegendarydefendercosplay #keithvoltron #keithvoltroncosplay #voltronkeith #voltronkeithcosplay #kosmo #kosmovoltron
Hale - @lostfangdrive Instagram Profile - inst4gram.com
lostfangdrive
0

Keith selfies with Yorak (yes I call him that instead of Kosmo get over it). . . . Selfies (also last photo edit) by me . . . . #cosmicwolf #voltroncosplay #voltron #cosplay #lostfangdrive #nightengaleneedles #ardawigs #keithkoganecosplay #keithkogan