#lacecantik
Advertisement
Bismillah.. Assalamualaikum 

Mai tengok mai.. sapa sapa yang minat oren 
⭐️tak panas
⭐️material lembut
⭐️tak perlu lining
Bekenan hampa DM/Whatsapp kita sembang.

Readystock ️ trusted seller ️ readystock ️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover 
Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke +60193862708
Minimum order 2M
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #brocade #brocadebyjizanlykl #cyberjaya #putrajaya
Jizanly Jenjarom - @littledamrya Instagram Profile - inst4gram.com
littledamrya
1

Bismillah.. Assalamualaikum Mai tengok mai.. sapa sapa yang minat oren ⭐️tak panas ⭐️material lembut ⭐️tak perlu lining Bekenan hampa DM/Whatsapp kita sembang. Readystock ️ trusted seller ️ readystock ️more than 10,000 testimony from satisfied cu

Comments

@butikaisara.hq Wow...cantiknye.😍

Lagi customer share pic thanks my lovely customer share pic memang cantik FRENCH LACE WHITE dimatchingkan dgn baby blue confirm LETOPP tau 
.
⇨ Kualiti  TERBAIK .
⇨ Harga MAMPU MILIK
.
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
.
⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 
#lacevietnam #lacebandung #laceindonesia #lacekotabharu #lacejakarta #lacekelantan #laceraya #lacekahwin #lacetunang #personalshopper #personalshopperlace #lacemurah #lacemurahgila #laceterlajakmurah #lacecantik #lacemewah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallace #brocadecantik #brocadeviral #lacebutterfly #lace3Dmurah #brocadeviral #pradalacemurah #pradalacecantik #brocademurah #frenchlacemurah #frenchlacecantik
AshDiey Lace - @ashdiey Instagram Profile - inst4gram.com
ashdiey
0

Lagi customer share pic thanks my lovely customer share pic memang cantik FRENCH LACE WHITE dimatchingkan dgn baby blue confirm LETOPP tau . ⇨ Kualiti TERBAIK . ⇨ Harga MAMPU MILIK . Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION .

Thanks my lovely customer share pic, cantik ke tidak u oalss lace 3D with beads memang confirm LETOPP tau 
.
⇨ Kualiti  TERBAIK .
⇨ Harga MAMPU MILIK
.
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
.
⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 
#lacevietnam #lacebandung #laceindonesia #lacekotabharu #lacejakarta #lacekelantan #laceraya #lacekahwin #lacetunang #personalshopper #personalshopperlace #lacemurah #lacemurahgila #laceterlajakmurah #lacecantik #lacemewah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallace #brocadecantik #brocadeviral #lacebutterfly #lace3Dmurah #brocadeviral #pradalacemurah #pradalacecantik #brocademurah #frenchlacemurah #frenchlacecantik
AshDiey Lace - @ashdiey Instagram Profile - inst4gram.com
ashdiey
0

Thanks my lovely customer share pic, cantik ke tidak u oalss lace 3D with beads memang confirm LETOPP tau . ⇨ Kualiti TERBAIK . ⇨ Harga MAMPU MILIK . Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION . ⇨ To purchase WHATSAPP +011269293

Banyak design terbaru tau u oalss memang confirm LETOPP tau boleh order laju2 okay 
.
⇨ Kualiti  TERBAIK .
⇨ Harga MAMPU MILIK
.
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
.
⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 
#lacevietnam #lacebandung #laceindonesia #lacekotabharu #lacejakarta #lacekelantan #laceraya #lacekahwin #lacetunang #personalshopper #personalshopperlace #lacemurah #lacemurahgila #laceterlajakmurah #lacecantik #lacemewah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallace #brocadecantik #brocadeviral #lacebutterfly #lace3Dmurah #brocadeviral #pradalacemurah #pradalacecantik #brocademurah #frenchlacemurah #frenchlacecantik
AshDiey Lace - @ashdiey Instagram Profile - inst4gram.com
ashdiey
0

Banyak design terbaru tau u oalss memang confirm LETOPP tau boleh order laju2 okay . ⇨ Kualiti TERBAIK . ⇨ Harga MAMPU MILIK . Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION . ⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 #lacevietnam #laceb

Semua wrna ada, try hangpa comment tema korang wrna apa?? Mna tahu kita sedondon gtue 
.
⇨ Kualiti  TERBAIK .
⇨ Harga MAMPU MILIK
.
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
.
⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 
#lacevietnam #lacebandung #laceindonesia #lacekotabharu #lacejakarta #lacekelantan #laceraya #lacekahwin #lacetunang #personalshopper #personalshopperlace #lacemurah #lacemurahgila #laceterlajakmurah #lacecantik #lacemewah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallace #brocadecantik #brocadeviral #lacebutterfly #lace3Dmurah #brocadeviral #pradalacemurah #pradalacecantik #brocademurah #frenchlacemurah #frenchlacecantik
AshDiey Lace - @ashdiey Instagram Profile - inst4gram.com
ashdiey
1

Semua wrna ada, try hangpa comment tema korang wrna apa?? Mna tahu kita sedondon gtue . ⇨ Kualiti TERBAIK . ⇨ Harga MAMPU MILIK . Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION . ⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 #lacevietnam #la

Comments

@saraeng27 Schönes Bild,, liebe Grüße aus Düsseldorf

Bunga raya bunga mawar cik adik manis xberkenan ke kain dari koleksi AshDiey yg super LETOPP nie semestinya gorgeous kebabommm 
.
⇨ Kualiti  TERBAIK .
⇨ Harga MAMPU MILIK
.
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
.
⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 
#lacevietnam #lacebandung #laceindonesia #lacekotabharu #lacejakarta #lacekelantan #laceraya #lacekahwin #lacetunang #personalshopper #personalshopperlace #lacemurah #lacemurahgila #laceterlajakmurah #lacecantik #lacemewah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallace #brocadecantik #brocadeviral #lacebutterfly #lace3Dmurah #brocadeviral #pradalacemurah #pradalacecantik #brocademurah #frenchlacemurah #frenchlacecantik
AshDiey Lace - @ashdiey Instagram Profile - inst4gram.com
ashdiey
0

Bunga raya bunga mawar cik adik manis xberkenan ke kain dari koleksi AshDiey yg super LETOPP nie semestinya gorgeous kebabommm . ⇨ Kualiti TERBAIK . ⇨ Harga MAMPU MILIK . Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION . ⇨ To purchas

Advertisement
Semua design ada, AshDiey jual semua janji customer puas hati.. Design yg confirm LETOPP yg sesuai digayakan untuk semua peringkat umur tau meh snie order dgn AshDiey 
.
⇨ Kualiti  TERBAIK .
⇨ Harga MAMPU MILIK
.
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
.
⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 
#lacevietnam #lacebandung #laceindonesia #lacekotabharu #lacejakarta #lacekelantan #laceraya #lacekahwin #lacetunang #personalshopper #personalshopperlace #lacemurah #lacemurahgila #laceterlajakmurah #lacecantik #lacemewah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallace #brocadecantik #brocadeviral #lacebutterfly #lace3Dmurah #brocadeviral #pradalacemurah #pradalacecantik #brocademurah #frenchlacemurah #frenchlacecantik
AshDiey Lace - @ashdiey Instagram Profile - inst4gram.com
ashdiey
1

Semua design ada, AshDiey jual semua janji customer puas hati.. Design yg confirm LETOPP yg sesuai digayakan untuk semua peringkat umur tau meh snie order dgn AshDiey . ⇨ Kualiti TERBAIK . ⇨ Harga MAMPU MILIK . Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICA

Comments

@skincare.jerawat.power ☝😊😊😊😊👍

Bunga berkembang mekar dikaki tuu u oalss memang confirm LETOPP tau rugi kalau xgrab kain yg hangat nie tau 
.
⇨ Kualiti  TERBAIK .
⇨ Harga MAMPU MILIK
.
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
.
⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 
#lacevietnam #lacebandung #laceindonesia #lacekotabharu #lacejakarta #lacekelantan #laceraya #lacekahwin #lacetunang #personalshopper #personalshopperlace #lacemurah #lacemurahgila #laceterlajakmurah #lacecantik #lacemewah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallace #brocadecantik #brocadeviral #lacebutterfly #lace3Dmurah #brocadeviral #pradalacemurah #pradalacecantik #brocademurah #frenchlacemurah #frenchlacecantik
AshDiey Lace - @ashdiey Instagram Profile - inst4gram.com
ashdiey
0

Bunga berkembang mekar dikaki tuu u oalss memang confirm LETOPP tau rugi kalau xgrab kain yg hangat nie tau . ⇨ Kualiti TERBAIK . ⇨ Harga MAMPU MILIK . Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION . ⇨ To purchase WHATSAPP +0112692

Advertisement
Koleksi yg dibawa masuk oleh AshDiey MEWAH ke tidak bunga dia aduii nmpk hidup timbul jer dekat situu dipenuhi plak dgn batu2 crystal yg memukau anda gtue 
.
⇨ Kualiti  TERBAIK .
⇨ Harga MAMPU MILIK
.
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
.
⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 
#lacevietnam #lacebandung #laceindonesia #lacekotabharu #lacejakarta #lacekelantan #laceraya #lacekahwin #lacetunang #personalshopper #personalshopperlace #lacemurah #lacemurahgila #laceterlajakmurah #lacecantik #lacemewah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallace #brocadecantik #brocadeviral #lacebutterfly #lace3Dmurah #brocadeviral #pradalacemurah #pradalacecantik #brocademurah #frenchlacemurah #frenchlacecantik
AshDiey Lace - @ashdiey Instagram Profile - inst4gram.com
ashdiey
1

Koleksi yg dibawa masuk oleh AshDiey MEWAH ke tidak bunga dia aduii nmpk hidup timbul jer dekat situu dipenuhi plak dgn batu2 crystal yg memukau anda gtue . ⇨ Kualiti TERBAIK . ⇨ Harga MAMPU MILIK . Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION Turn on

Comments

@manuelagenovese1

Cantik ke tidak  u oalss memang LETOPP u oalss confirm gorgeous kebaboomm gtue meh2 cepat cuci2 mata di page AshDiey confirm xmnyesal 
.
⇨ Kualiti  TERBAIK .
⇨ Harga MAMPU MILIK
.
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
.
⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 
#lacevietnam #lacebandung #laceindonesia #lacekotabharu #lacejakarta #lacekelantan #laceraya #lacekahwin #lacetunang #personalshopper #personalshopperlace #lacemurah #lacemurahgila #laceterlajakmurah #lacecantik #lacemewah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallace #brocadecantik #brocadeviral #lacebutterfly #lace3Dmurah #brocadeviral #pradalacemurah #pradalacecantik #brocademurah #frenchlacemurah #frenchlacecantik
AshDiey Lace - @ashdiey Instagram Profile - inst4gram.com
ashdiey
0

Cantik ke tidak u oalss memang LETOPP u oalss confirm gorgeous kebaboomm gtue meh2 cepat cuci2 mata di page AshDiey confirm xmnyesal . ⇨ Kualiti TERBAIK . ⇨ Harga MAMPU MILIK . Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION . ⇨ To

Lace 3D yg dipenuhi dgn pearls confirm LETOPP u oalss memang cantik kalau digayakan dipagi lebaran gtue jom order now 
.
⇨ Kualiti  TERBAIK .
⇨ Harga MAMPU MILIK
.
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
.
⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 
#lacevietnam #lacebandung #laceindonesia #lacekotabharu #lacejakarta #lacekelantan #laceraya #lacekahwin #lacetunang #personalshopper #personalshopperlace #lacemurah #lacemurahgila #laceterlajakmurah #lacecantik #lacemewah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallace #brocadecantik #brocadeviral #lacebutterfly #lace3Dmurah #brocadeviral #pradalacemurah #pradalacecantik #brocademurah #frenchlacemurah #frenchlacecantik
AshDiey Lace - @ashdiey Instagram Profile - inst4gram.com
ashdiey
0

Lace 3D yg dipenuhi dgn pearls confirm LETOPP u oalss memang cantik kalau digayakan dipagi lebaran gtue jom order now . ⇨ Kualiti TERBAIK . ⇨ Harga MAMPU MILIK . Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION . ⇨ To purchase WHATSAP

Assalamulaikum semua customer terSAYANG AshDiey semua sihat ke tidak?? Nie AshDiey mau share koleksi terbaru nyer boleh cuci2 mata nyer lepas tu lekaih order okay 
.
⇨ Kualiti  TERBAIK ⇨ Harga MAMPU MILIK
.
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
Turn on NOTIFICATION
.
⇨ To purchase WHATSAPP +01126929330 
#lacevietnam #lacebandung #laceindonesia #lacekotabharu #lacejakarta #lacekelantan #laceraya #lacekahwin #lacetunang #personalshopper #personalshopperlace #lacemurah #lacemurahgila #laceterlajakmurah #lacecantik #lacemewah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallace #brocadecantik #brocadeviral #lacebutterfly #lace3Dmurah #brocadeviral #pradalacemurah #pradalacecantik #brocademurah #frenchlacemurah #frenchlacecantik hangpa, semua sehat ke tidak?? Dah berhabuk ig xupload pic kain yg super LETOPP sis xberapa sehat..
AshDiey Lace - @ashdiey Instagram Profile - inst4gram.com
ashdiey
0

Assalamulaikum semua customer terSAYANG AshDiey semua sihat ke tidak?? Nie AshDiey mau share koleksi terbaru nyer boleh cuci2 mata nyer lepas tu lekaih order okay . ⇨ Kualiti TERBAIK ⇨ Harga MAMPU MILIK . Turn on NOTIFICATION Turn on NOTIFICATION T

Brocade Silk

Green mint

Menyerlah kecantikan keanggunan bakal² si pemakai
.
.
Berminat? Kain readystok 
Cepat DM atau whatsapp ke 0176402653 sekaranggggg
.
.
.
.
#lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #jizanlyteam #brocadekajang #brocadebangi #lacekajang #lacebangi #brocadebyjizanlykl
LACE & BROCADE (JizanlyKajang) - @jizanlykajang Instagram Profile - inst4gram.com
jizanlykajang
0

Brocade Silk Green mint Menyerlah kecantikan keanggunan bakal² si pemakai . . Berminat? Kain readystok Cepat DM atau whatsapp ke 0176402653 sekaranggggg . . . . #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunt

 Brocade Silk

Tema kuning atau peach untuk #raya2019
Corak eksklusif untuk yang mahu tampil elegan 
Hot selling ! .
.
.
Readystock ️ trusted seller ️ readystock ️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
.
.
Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke 0176402653 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
.
.
.
.
#lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #jizanlyteam #brocadekajang #brocadebangi #lacekajang #lacebangi #jizanlysquad
LACE & BROCADE (JizanlyKajang) - @jizanlykajang Instagram Profile - inst4gram.com
jizanlykajang
1

Brocade Silk Tema kuning atau peach untuk #raya2019 Corak eksklusif untuk yang mahu tampil elegan Hot selling ! . . . Readystock ️ trusted seller ️ readystock ️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀

Comments

@dyxycosmetics_byryna 💕

 Brocade Silk 

Tema navy blue atau pink untuk #raya2019
Corak eksklusif untuk yang mahu tampil elegan 
Hot selling ! .
.
.
Readystock ️ trusted seller ️ readystock ️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
.
.
Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke 0176402653 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
.
.
.
.
#lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #jizanlyteam #brocadekajang #brocadebangi #lacekajang #lacebangi #jizanlysquad
LACE & BROCADE (JizanlyKajang) - @jizanlykajang Instagram Profile - inst4gram.com
jizanlykajang
0

Brocade Silk Tema navy blue atau pink untuk #raya2019 Corak eksklusif untuk yang mahu tampil elegan Hot selling ! . . . Readystock ️ trusted seller ️ readystock ️more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀

#ready_popoolicious
.
Kutubaru Kiddos Ready Stock
(bahan lace cantik include linning di miix dengan tille, batik skirt lilit karet instan, free pita)
.
Available Size & Price:
 Size 1 tahun  145.000
Lingkar dada 54cm panjang rok 20cm
 Size 2 tahun  155.000
Lingkar dada 56cm panjang rok 28cm
 Size 3 tahun  165.000
Lingkar dada 63cm panjang rok 32cm
 Size 4 tahun  175.000
Lingkar dada 65cm panjang rok 35cm
 Size 5 tahun  185.000 
Lingkar dada 68cm panjang rok 40cm
 Size 6 tahun  195.000
Lingkar dada 70cm panjang rok 41cm
 Size 7 tahun  205.000
Lingkar dada 72cm panjang rok 43cm
 Size 8 tahun  215.000
Lingkar dada 74cm panjang rok 45cm
 Size 9 tahun  225.000
Lingkar dada 76cm panjang rok 48cm
 Size 10 tahun  235.000
Lingkar dada 80cm panjang rok 50cm
.
 High Quality
️ Handmade one by one with luv
 cocok untuk dijual lagi
 ambil lusinan bisa pilih motif dan ukuran
️ welcome reseller & dropsipper
.
For ask/order :
line: @kmj7383s
whatsapp : 0817.0391.4507
.
.
#jualkebayamodern #jualkebayaanak #kebaya #kebayaanak #kebayaanakmurah #kebayaanakmodern #bajuraya2019 #bajubudakraya #batikjawabudak #raya2019 #kebayaanaklucu #kebayabrokat #kebayakartini #kebayabrukat #kebayalacecantik #kebayababy #kebayakartinianak #bajudaerah #bajukebaya #bajukebayaanak #bajukebayaanakmurah #bajuadat #bajuadatanak #jualbajuadatanak #kebayalace #lacecantik #lacebaby #kebayalacecomel #kebayacomel
BAJU RAYA BATIK & LACE - @galeria.popoolicious Instagram Profile - inst4gram.com
galeria.popoolicious
0

#ready_popoolicious . Kutubaru Kiddos Ready Stock (bahan lace cantik include linning di miix dengan tille, batik skirt lilit karet instan, free pita) . Available Size & Price: Size 1 tahun 145.000 Lingkar dada 54cm panjang rok 20cm Size 2 tahun 1

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  9pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 9pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  9pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 9pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  9pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 9pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  9pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 9pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  8pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 8pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  8pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 8pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  8pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 8pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  8pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 8pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  8pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 8pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  5pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 5pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  7pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 7pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  6pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 6pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  6pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 6pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  6pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 6pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  5pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 5pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  5pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 5pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  4pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 4pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  4pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 4pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  3pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 3pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  3pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 3pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  3pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 3pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  3pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 3pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  3pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 3pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  26pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 26pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  2pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 2pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  2pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 2pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  2pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 2pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  2pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 2pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  2pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 2pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  2pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 2pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  2pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 2pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajun

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  18pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 18pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  16pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 16pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  16pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 16pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  16pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 16pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  13pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 13pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  12pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 12pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  10pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 10pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  10pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 10pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  10pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 10pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  10pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 10pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  10pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 10pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  10pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 10pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

READY STOCK
Price. :  Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆)
Kuantiti. :  10pcs
Ukuran :  Bdg 45' (2meter).
. :  017-4408664 (Aziah)
 add. :  RM10 sm / RM13 ss .
#bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #bajunikah #bajukahwin #kasutmurah #lacemurah #lace #lacemurahmalaysia #laceborong #lacecantik #kainmurah #lacecantikdanmurah #kainbatik #kainbatikcantik #batiksarawak #batikmataram #batikindonesia #kainbatikmalaysia #batikpastel #kainbatikpastel #batikmurah #kainbatikmurah #organza #tulle #tullemurah #netmurah
BATIK LEPAS INDONESIA - @cecilia.legacy Instagram Profile - inst4gram.com
cecilia.legacy
0

READY STOCK Price. : Rm30 (per pcs) / Rm 25(6pcs ⬆) Kuantiti. : 10pcs Ukuran : Bdg 45' (2meter). . : 017-4408664 (Aziah) add. : RM10 sm / RM13 ss . #bridesmaidmalaysia #songkettabur #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #bajukebaya #baju

OPEN ORDER BATIK PREMIUM
.
SET COMBO 2m lace + 2m Batik .
RM100 only!!
.
RM10 semenanjung, RM17 SS
.
SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY
.
BIDANG 45”
.
To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795  atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG
.
Pengguna FB Page :
.
Styletrendshop
.

#frenchlace #lacecantik #lacemewah #lacepengantin #weddingdress #kurunglace #batiklace #lacemurah #batikpremium #batikcotton #batikjakarta #pujaanhatikanda #kurungbatik #kurungkedah #kurungbatikmalaysia #kainpasangcantik #kainpasangmurah #batikindonesia #batikmurah #batikcouple #batiknikah #bajubridesmaid #bajuberinai #bajunikah #bridesmaiddreaa #bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #tripjakarta
.
RK Fabric - @rk_fabric Instagram Profile - inst4gram.com
rk_fabric
0

OPEN ORDER BATIK PREMIUM . SET COMBO 2m lace + 2m Batik . RM100 only!! . RM10 semenanjung, RM17 SS . SERIOUS BUYER & NOT FUSSY BUYER ONLY . BIDANG 45” . To order : SCREENSHOT & WHATSAPP +60103661795 atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG . Pengguna FB Pa

Baju batik customer yg dah siap...saya tak jual baju tp saya jual kain batik dan lace...ini cth yg dah siap...cantik sgt kan!! Meh order yg saya batik dan lace utk raya ni! Tekan link dan jom order guyss!! #batikcantik #lacecantik #batiklimitededition #maicepatorderutkraya #bajuraya2019 #peplumbatikraya #preorderbasis #fullpaymntneeded
Decorjars byLia - @itsallaboutmrslea Instagram Profile - inst4gram.com
itsallaboutmrslea
1

Baju batik customer yg dah siap...saya tak jual baju tp saya jual kain batik dan lace...ini cth yg dah siap...cantik sgt kan!! Meh order yg saya batik dan lace utk raya ni! Tekan link dan jom order guyss!! #batikcantik #lacecantik #batiklimitededitio

Comments

@sitiafiqahrozan Sapa yg jahit akk?

swipe left untuk color yang letops  Ready stock ️ imported from guangzhou china  delivery 8-16 hari selepas payment 
•
Price : RM 430 untuk 4.5 meter
(satu pasang 4.5 meter, alia tak jual 1 meter/by meter ya)
Postage : FREE FREE FREE
Material : 100% Cotton Polyester
•
Berminat nak order, whatsapp alia now 011 2356 8890 #sayajuallace #importedlace #lacecantik #lacekuantan #lacegombak #lacekl #sayajual #sayajuallacemurah #lacemurah #lacemurahmalaysia #kainlace #kainlacemurah #bridalwear #bridalmalaysia #pelamin #pelamindewan #pelaminrumah #bajusanding #bajunikah #nikahdress #walimatulurus #doorgiftkahwin #hantarankahwin #weddingdress
Kedai Lace Cantique - @lace.cantique Instagram Profile - inst4gram.com
lace.cantique
0

swipe left untuk color yang letops Ready stock ️ imported from guangzhou china delivery 8-16 hari selepas payment • Price : RM 430 untuk 4.5 meter (satu pasang 4.5 meter, alia tak jual 1 meter/by meter ya) Postage : FREE FREE FREE Material : 100%

Batik Pastel available todayyy. 10pcs.
RM29 satu helai !! .
Postage RM9
Whatsapp hakak
0183622450
.
#batikcantik #batikmalaysiamurah #batikmalaysiacantik #batikmurah #batikpario #bajuraya #bajukurung #bajuconvo #cottonmurah #lacemurahmalaysia #cottonmurahmalaysia #cottonmurahgila #lacecantik #lacemurah
Batik Songket Dan Pastel - @batik.byeda Instagram Profile - inst4gram.com
batik.byeda
0

Batik Pastel available todayyy. 10pcs. RM29 satu helai !! . Postage RM9 Whatsapp hakak 0183622450 . #batikcantik #batikmalaysiamurah #batikmalaysiacantik #batikmurah #batikpario #bajuraya #bajukurung #bajuconvo #cottonmurah #lacemurahmalaysia #cotton

Batik Pastel available todayyy. 10pcs.
RM29 satu helai !! .
Postage RM9
Whatsapp hakak
0183622450
.
#batikcantik #batikmalaysiamurah #batikmalaysiacantik #batikmurah #batikpario #bajuraya #bajukurung #bajuconvo #cottonmurah #lacemurahmalaysia #cottonmurahmalaysia #cottonmurahgila #lacecantik #lacemurah
Batik Songket Dan Pastel - @batik.byeda Instagram Profile - inst4gram.com
batik.byeda
2

Batik Pastel available todayyy. 10pcs. RM29 satu helai !! . Postage RM9 Whatsapp hakak 0183622450 . #batikcantik #batikmalaysiamurah #batikmalaysiacantik #batikmurah #batikpario #bajuraya #bajukurung #bajuconvo #cottonmurah #lacemurahmalaysia #cotton

Comments

@noraluvmarul Klu amik byk ada less x😊

@batik.byeda @noraluvmarul boleh less

Batik Pastel available todayyy. 10pcs.
RM29 satu helai !! .
Postage RM9
Whatsapp hakak
0183622450
.
#batikcantik #batikmalaysiamurah #batikmalaysiacantik #batikmurah #batikpario #bajuraya #bajukurung #bajuconvo #cottonmurah #lacemurahmalaysia #cottonmurahmalaysia #cottonmurahgila #lacecantik #lacemurah
Batik Songket Dan Pastel - @batik.byeda Instagram Profile - inst4gram.com
batik.byeda
0

Batik Pastel available todayyy. 10pcs. RM29 satu helai !! . Postage RM9 Whatsapp hakak 0183622450 . #batikcantik #batikmalaysiamurah #batikmalaysiacantik #batikmurah #batikpario #bajuraya #bajukurung #bajuconvo #cottonmurah #lacemurahmalaysia #cotton

Batik Pastel available todayyy. 10pcs.
RM29 satu helai !! .
Postage RM9
Whatsapp hakak
0183622450
.
#batikcantik #batikmalaysiamurah #batikmalaysiacantik #batikmurah #batikpario #bajuraya #bajukurung #bajuconvo #cottonmurah #lacemurahmalaysia #cottonmurahmalaysia #cottonmurahgila #lacecantik #lacemurah
Batik Songket Dan Pastel - @batik.byeda Instagram Profile - inst4gram.com
batik.byeda
0

Batik Pastel available todayyy. 10pcs. RM29 satu helai !! . Postage RM9 Whatsapp hakak 0183622450 . #batikcantik #batikmalaysiamurah #batikmalaysiacantik #batikmurah #batikpario #bajuraya #bajukurung #bajuconvo #cottonmurah #lacemurahmalaysia #cotton