#mirafilzah
Advertisement
Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing
.
Material : Japanese cotton voile
️ Senang iron
️ Tak panas
Bidang 45
Design limited edition

Harga RM 35
Postage :rm 8 sm/12 ss

Siapa cepat dia dapat,lambat melepas ye..
.

For oder skrin short & klik
www.wasap.my/601127257541/BawalSobellaLimited

#sobellascraf #pujaanhatikanda
#limitededition #bawalsolawa
#bawalprinted #bawalsobella
#sobellasolawa #murahmeriah #tudungbawalsobella
#hijabstyle #mirafilzah
#hijabtrend #bawalbidang45 #intrendshoptermurah
❄InTrend Shop Termurah❄ - @idayong2769 Instagram Profile - inst4gram.com
idayong2769
0

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing . Material : Japanese cotton voile ️

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing
.
Material : Japanese cotton voile
️ Senang iron
️ Tak panas
Bidang 45
Design limited edition

Harga RM 35
Postage :rm 8 sm/12 ss

Siapa cepat dia dapat,lambat melepas ye..
.

For oder skrin short & klik
www.wasap.my/601127257541/BawalSobellaLimited

#sobellascraf #pujaanhatikanda
#limitededition #bawalsolawa
#bawalprinted #bawalsobella
#sobellasolawa #murahmeriah #tudungbawalsobella
#hijabstyle #mirafilzah
#hijabtrend #bawalbidang45 #intrendshoptermurah
❄InTrend Shop Termurah❄ - @idayong2769 Instagram Profile - inst4gram.com
idayong2769
0

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing . Material : Japanese cotton voile ️

Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY INTENSE MOISTURIZNG CREAM
Dikhaskan untuk : KULIT KERING
MENGGELUPAS
BERJERAGAT
Melembabkan kulit Menghidratkan kulit sehingga 10 jam
Melembut & menghaluskan kulit
Meningkatkan kelembapan kulit
MAKEUP base

Diyana

www.wasap.my/601112960823
.
.
#marykaymysg #marykaykedah #marykayutara #marykaypenang #marykay #marykayjitra #marykayalorsetar #breakoutskin #botanicaleffect #testimoni #ctdk #sitiaafiyah #nazimothman #neelofa #bestskincare #bareskinproject #alifsyukri #sajat #safieyilias #mirafilzah #beautyconsultantkedah #dindamasdo
Beauty Tips - @yanana_mk Instagram Profile - inst4gram.com
yanana_mk
0

Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY INTENSE MOISTURIZNG CREAM Dikhaskan untuk : KULIT KERING MENGGELUPAS BERJERAGAT Melembabkan kulit Menghidratkan kulit sehingga 10 jam Melembut & menghaluskan kulit Menin

Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY INTENSE MOISTURIZNG CREAM
Dikhaskan untuk : KULIT KERING
MENGGELUPAS
BERJERAGAT
Melembabkan kulit Menghidratkan kulit sehingga 10 jam
Melembut & menghaluskan kulit
Meningkatkan kelembapan kulit
MAKEUP base

Diyana

www.wasap.my/601112960823
.
.
#marykaymysg #marykaykedah #marykayutara #marykaypenang #marykay #marykayjitra #marykayalorsetar #breakoutskin #botanicaleffect #testimoni #ctdk #sitiaafiyah #nazimothman #neelofa #bestskincare #bareskinproject #alifsyukri #sajat #safieyilias #mirafilzah #beautyconsultantkedah #dindamasdo
Beauty Tips - @yanana_mk Instagram Profile - inst4gram.com
yanana_mk
0

Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY INTENSE MOISTURIZNG CREAM Dikhaskan untuk : KULIT KERING MENGGELUPAS BERJERAGAT Melembabkan kulit Menghidratkan kulit sehingga 10 jam Melembut & menghaluskan kulit Menin

Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY INTENSE MOISTURIZNG CREAM
Dikhaskan untuk : KULIT KERING
MENGGELUPAS
BERJERAGAT
Melembabkan kulit Menghidratkan kulit sehingga 10 jam
Melembut & menghaluskan kulit
Meningkatkan kelembapan kulit
MAKEUP base

Diyana

www.wasap.my/601112960823
.
.
#marykaymysg #marykaykedah #marykayutara #marykaypenang #marykay #marykayjitra #marykayalorsetar #breakoutskin #botanicaleffect #testimoni #ctdk #sitiaafiyah #nazimothman #neelofa #bestskincare #bareskinproject #alifsyukri #sajat #safieyilias #mirafilzah #beautyconsultantkedah #dindamasdo
Beauty Tips - @yana.maryk Instagram Profile - inst4gram.com
yana.maryk
0

Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY INTENSE MOISTURIZNG CREAM Dikhaskan untuk : KULIT KERING MENGGELUPAS BERJERAGAT Melembabkan kulit Menghidratkan kulit sehingga 10 jam Melembut & menghaluskan kulit Menin

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing
.
Material : Japanese cotton voile
️ Senang iron
️ Tak panas
Bidang 45
Design limited edition

Harga RM 35
Postage :rm 8 sm/12 ss

Siapa cepat dia dapat,lambat melepas ye..
.

For oder skrin short & klik
www.wasap.my/601127257541/BawalSobellaLimited

#sobellascraf #pujaanhatikanda
#limitededition #bawalsolawa
#bawalprinted #bawalsobella
#sobellasolawa #murahmeriah #tudungbawalsobella
#hijabstyle #mirafilzah
#hijabtrend #bawalbidang45 #intrendshoptermurah
❄InTrend Shop Termurah❄ - @idayong2769 Instagram Profile - inst4gram.com
idayong2769
0

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing . Material : Japanese cotton voile ️

Advertisement
Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY INTENSE MOISTURIZNG CREAM
Dikhaskan untuk : KULIT KERING
MENGGELUPAS
BERJERAGAT
Melembabkan kulit Menghidratkan kulit sehingga 10 jam
Melembut & menghaluskan kulit
Meningkatkan kelembapan kulit
MAKEUP base

Diyana

www.wasap.my/601112960823
.
.
#marykaymysg #marykaykedah #marykayutara #marykaypenang #marykay #marykayjitra #marykayalorsetar #breakoutskin #botanicaleffect #testimoni #ctdk #sitiaafiyah #nazimothman #neelofa #bestskincare #bareskinproject #alifsyukri #sajat #safieyilias #mirafilzah #beautyconsultantkedah #dindamasdo
Beauty Tips - @yana.maryk Instagram Profile - inst4gram.com
yana.maryk
0

Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY INTENSE MOISTURIZNG CREAM Dikhaskan untuk : KULIT KERING MENGGELUPAS BERJERAGAT Melembabkan kulit Menghidratkan kulit sehingga 10 jam Melembut & menghaluskan kulit Menin

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing
.
Material : Japanese cotton voile
️ Senang iron
️ Tak panas
Bidang 45
Design limited edition

Harga RM 35
Postage :rm 8 sm/12 ss

Siapa cepat dia dapat,lambat melepas ye..
.

For oder skrin short & klik
www.wasap.my/601127257541/BawalSobellaLimited

#sobellascraf #pujaanhatikanda
#limitededition #bawalsolawa
#bawalprinted #bawalsobella
#sobellasolawa #murahmeriah #tudungbawalsobella
#hijabstyle #mirafilzah
#hijabtrend #bawalbidang45 #intrendshoptermurah
❄InTrend Shop Termurah❄ - @idayong2769 Instagram Profile - inst4gram.com
idayong2769
0

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing . Material : Japanese cotton voile ️

Advertisement
MORA Chocolate Scrub
- tekstur kasar sikit berbanding milky almond scrub
- sesuai untuk semua jenis kulit kecuali kulit sensitif

#moraessential #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #moraessentialbangi #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #hilangparut #chocolatescrub #MORAEssentialBangi  #krimjeragat #argancleanser #morabeautykit #moraargancleanser #arganaoilserum #rambutgugur #MORAchocolatescrub #MORAalmondmilkyscrub #MORAberrymist #MORAcalissaoil #MORAselangor  #TeamMoraYana #DropshipMoraEssential
Mora essential - @amylia_beautysecret Instagram Profile - inst4gram.com
amylia_beautysecret
0

MORA Chocolate Scrub - tekstur kasar sikit berbanding milky almond scrub - sesuai untuk semua jenis kulit kecuali kulit sensitif #moraessential #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #moraessentialbangi #arganoilmalaysia #mir

LC neo saiz M kegilaan ramai. Best sangat untuk sesiapa yang lasak. Korang nak campak memana pun tak kisah okay. Best sangat saiz M ni sebab ruang beg yang besar. Muat nak letak segala macam.

Hanya RM65 FREE POSTAGE

Available untuk adjustable strap & non adjustable strap.

Banyak colour menarik menanti anda ️
.
Jom dapatkan sekarang sementara masih ada
.
#fesyen #sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualhandbag #neelofa #vivyyusof #noradanish #rozitachewan #fazura #fashion #handbagmalaysia #ajimaura #igers #terapiinstagram #mentor #ootd #ctdk #mirafilzah #uitm #style #malaysia #insta #instafamous #design #beauty #upm #uia #ukm #schaalyahya
HANDBAG | BAG | PERFUME - @hidzigallery Instagram Profile - inst4gram.com
hidzigallery
1

LC neo saiz M kegilaan ramai. Best sangat untuk sesiapa yang lasak. Korang nak campak memana pun tak kisah okay. Best sangat saiz M ni sebab ruang beg yang besar. Muat nak letak segala macam. Hanya RM65 FREE POSTAGE Available untuk adjustable strap

Universiti Kebangsaan Malaysia - UKM
Comments

@ubat.keputihan.power 👌👌👍

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing
.
Material : Japanese cotton voile
️ Senang iron
️ Tak panas
Bidang 45
Design limited edition

Harga RM 35
Postage :rm 8 sm/12 ss

Siapa cepat dia dapat,lambat melepas ye..
.

For oder skrin short & klik
www.wasap.my/601127257541/BawalSobellaLimited

#sobellascraf #pujaanhatikanda
#limitededition #bawalsolawa
#bawalprinted #bawalsobella
#sobellasolawa #murahmeriah #tudungbawalsobella
#hijabstyle #mirafilzah
#hijabtrend #bawalbidang45 #intrendshoptermurah
❄InTrend Shop Termurah❄ - @idayong2769 Instagram Profile - inst4gram.com
idayong2769
0

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing . Material : Japanese cotton voile ️

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing

Material : Japanese cotton voile
️ Senang iron
️ Tak panas
Bidang 45
Design limited edition

Harga RM 35
Postage :rm 8 sm/12 ss

Siapa cepat dia dapat,lambat melepas ye..
.

For oder skrin short & klik
www.wasap.my/601127257541/BawalSobellaLimited

#sobellascraf #pujaanhatikanda
#limitededition #bawalsolawa
#bawalprinted #bawalsobella
#sobellasolawa #murahmeriah #tudungbawalsobella
#hijabstyle #mirafilzah
#hijabtrend #bawalbidang45 #intrendshoptermurah
❄InTrend Shop Termurah❄ - @idayong2769 Instagram Profile - inst4gram.com
idayong2769
1

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing Material : Japanese cotton voile ️

Comments

@set.hamil.mampu.milik 👌👌👌

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing
.
Material : Japanese cotton voile
️ Senang iron
️ Tak panas
Bidang 45
Design limited edition

Harga RM 35
Postage :rm 8 sm/12 ss

Siapa cepat dia dapat,lambat melepas ye..
.

For oder skrin short & klik
www.wasap.my/601127257541/BawalSobellaLimited

#sobellascraf #pujaanhatikanda
#limitededition #bawalsolawa
#bawalprinted #bawalsobella
#sobellasolawa #murahmeriah #tudungbawalsobella
#hijabstyle #mirafilzah
#hijabtrend #bawalbidang45 #intrendshoptermurah
❄InTrend Shop Termurah❄ - @idayong2769 Instagram Profile - inst4gram.com
idayong2769
0

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing . Material : Japanese cotton voile ️

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing
.
Material : Japanese cotton voile
️ Senang iron
️ Tak panas
Bidang 45
Design limited edition

Harga RM 35
Postage :rm 8 sm/12 ss

Siapa cepat dia dapat,lambat melepas ye..
.

For oder skrin short & klik
www.wasap.my/601127257541/BawalSobellaLimited

#sobellascraf #pujaanhatikanda
#limitededition #bawalsolawa
#bawalprinted #bawalsobella
#sobellasolawa #murahmeriah #tudungbawalsobella
#hijabstyle #mirafilzah
#hijabtrend #bawalbidang45 #intrendshoptermurah
❄InTrend Shop Termurah❄ - @idayong2769 Instagram Profile - inst4gram.com
idayong2769
0

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing . Material : Japanese cotton voile ️

Duduk tepi katil, buka ig, tengok gambar orang Korea and then menangis seorang diri sambil tangan dok picit jerawatpicit jerawat tu akan membuatkan jerawat lagi banyak menetap didaerah 'muka' Guna je licen serum dan pakai setiap haritak perlu kita nak beli tomato, tumbuk tomato dan tepek kat mukaCara lama tu, sekarang gunalah #licenserum umpama tomato dalam botol tautengok balik cermin,muka dah flawless dan semakin halus, bahkan kulit wajah menjadi cerah!Biar betul??? Licen serum memang produk #viral

To Order:-
Whatsapp: 0143505455
Website: www.thejunni.com
 #tjcod (nama lokasi anda)

#thejunni #normalset #putihkorea #cantik #skincare #secretbeauty #dropship #marketing
#maylaadvance
#syafiqkyle #remyishak #mirafilzah #pujaanhatikanda
#fikrykiki #angle #queen #dramasangat #viral #teengirl #produkmuslim #motifviral #blackpink #korea #wannaone #bigbang #sweetcouple
the junni dropship - @thejunni.feaa Instagram Profile - inst4gram.com
thejunni.feaa
0

Duduk tepi katil, buka ig, tengok gambar orang Korea and then menangis seorang diri sambil tangan dok picit jerawatpicit jerawat tu akan membuatkan jerawat lagi banyak menetap didaerah 'muka' Guna je licen serum dan pakai setiap haritak perlu kita na

Penang, Malaysia
1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
1

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

Comments

@emma.marketing.expert 👍

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

Jangan cari alasan skip snacking ye. Coach bz dan selalu outstation pun sempatkan diri snacking beli buah jambu batu kat tepi jalan mane sempat dan nampak je. Alasan tak buatkan kite kurus. Beralasan buatkan kite gemok dan tak sihat 
.
#cabarankurusonline
Coach Faiz  010-5433234
.
#gengslimfit #coachkurus #coachdiet #shaklee #fatburnermega #mirafilzah #jusdetoks #tehkurus #viral #onlinecoachingmalaysia #bajuxxl #jubah #tudung #shawl #hijabmuslimah #turunberat #turunberatonline #coachonline #produkherbalife #programkurus #cabarankurus #moodrepubplik #jomsihat #jomkurus #jk1m #fitmalaysia #tipscantik #tipskurus #kurus
CABARAN KURUS ONLINE (CKO) - @coach_faiz Instagram Profile - inst4gram.com
coach_faiz
0

Jangan cari alasan skip snacking ye. Coach bz dan selalu outstation pun sempatkan diri snacking beli buah jambu batu kat tepi jalan mane sempat dan nampak je. Alasan tak buatkan kite kurus. Beralasan buatkan kite gemok dan tak sihat . #cabarankuruso

Senawang
1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
1

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

Comments

@taufik_besut5 Semoga sentiasa sihat selalu - Taufik dari Besut😊

Mcm dh lama x tgk drama kul 7 tu
Coming soon #akasiatv3
Gandingan ni lagi 
#mirafilzah n #remyishak

#pujaanhatikanda
#adaptasinovel
@novelis_aulia_iman
OST #pujaanhati #adirasuhaimi

@Regran_ed from @dramasangat -  #pujaanhatikanda akan datang tidak lama lagi!! 
MAKE SURE TRENDING drama ni ok sebab ada barisan pelakon favourite korang antaranya @remyishak @mfmirafilzah @sarahhildebrand @syazwanzulkifly @azarazmi dan ramai lagi! Tak lupa juga, baby comel @aydenmikael_mz sure melting punya lah!!!! ️️️
Pujaan Hati Kanda arahan : @eoonshuhaini
•
•
Akan datang dalam slot #akasia 20 Disember 2018 setiap Isnin - Jumaat pukul 7 malam di #tv3 #officialdramasangat #dssquad #dramasangat - #regrann
suzanasuzent - @suzana.suzent Instagram Profile - inst4gram.com
suzana.suzent
1

Mcm dh lama x tgk drama kul 7 tu Coming soon #akasiatv3 Gandingan ni lagi #mirafilzah n #remyishak #pujaanhatikanda #adaptasinovel @novelis_aulia_iman OST #pujaanhati #adirasuhaimi @regran_ed from @dramasangat - #pujaanhatikanda akan datang tidak

Comments

@hanasofia1963 So..sweet mcm pinang dibelah dua❤️❤️

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
1

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

Comments

@taufik_besut5 Semoga warga insta sihat selalu 😀 Dari Taufik Mansor

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
1

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

Comments

@taufik_besut5 Semoga ceria selalu buat sahabat ig - Taufik Mansor

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing

Material : Japanese cotton voile
️ Senang iron
️ Tak panas
Bidang 45
Design limited edition

Harga RM 35
Postage :rm 8 sm/12 ss

Siapa cepat dia dapat,lambat melepas ye..
.

For oder skrin short & klik
www.wasap.my/601127257541/BawalSobellaLimited

#sobellascraf #pujaanhatikanda
#limitededition #bawalsolawa
#bawalprinted #bawalsobella
#sobellasolawa #murahmeriah #tudungbawalsobella
#hijabstyle #mirafilzah
#hijabtrend #bawalbidang45 #intrendshoptermurah
❄InTrend Shop Termurah❄ - @idayong2769 Instagram Profile - inst4gram.com
idayong2769
0

Segarkan mata uolls dengan BAWAL PRINTED SOBELLA yang kiut miut nii.bak kata orang bawal tak luput dek zaman.tudung mudah di bentuk bila di pakai,tak payah nak tiup² bagai buat muncung,muka yang bulat jadi runcing Material : Japanese cotton voile ️

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
2

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

Comments

@homes_forest This is 👍!!! btw did you get our gift, if not check our insta story.

@set.hamil.mampu.milik 😊😊😊

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod)

2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA!  Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan seterusnya...PERCUMAAAAAA!!! PROMOSI TAMAT 31 DISEMBER 2018.CEPAT!!RAMAI DAHBORONG NI BUAT STOK HARI RAYA DM@ wasap 016 996 1197 
#info #fattzura #kainpasang #jakel #ayanna #shopping #bajukurung #bajumuslim #butikmuslimah #onlineboutique #ctdk #raya #bajubudak #bajukanakkanak #kainmurah #maklumat #muslimah #wanita #isu  #cantik #rtw #blouse #mirafilzah #vivyyusof #neelofarhijab #neelofa #datoaliffsyukri #shahidadherbs #cikgu #gurumalaysia
KAIN PASANG SENANG IRON - @kain_pasang_beli_5_percuma_1 Instagram Profile - inst4gram.com
kain_pasang_beli_5_percuma_1
0

1. Beli mana mana 5 kain pasang dari code pt1001-pt1112(rujuk gambar tengok kod) 2.Dengan setiap pembelian 5 pasang anda dapat 1 kain pasang berukuran 4 meter secara PERCUMA! Kalau beli 10 pasang dapat 2 kain pasang..beli 15 dapat 3 kain pasang dan

JANGAN TERPEDAYA DENGAN YES DAN NO!!
.
.
Makan camtu leh kurus ke u olzz? .
Hmm mungkin boleh sebab.....
.
Tapi mungkin tak jugak sebab.....
.
Coach taknak bagi jawapan sebab ni soalan KBKK untuk anda. Anda jawab baru Coach bagi jawapan yang tepat selepas tu 
.
Boleh bagi pendapat di ruangan komen di bawah 
.
.
#cabarankurusonline
Coach Faiz  010-5433234
.
#gengslimfit #coachkurus #coachdiet #shaklee #fatburnermega #mirafilzah #jusdetoks #tehkurus #viral #onlinecoachingmalaysia #bajuxxl #jubah #tudung #shawl #hijabmuslimah #turunberat #turunberatonline #coachonline #produkherbalife #programkurus #cabarankurus #moodrepubplik #jomsihat #jomkurus #jk1m #fitmalaysia #tipscantik #tipskurus #kuruscantik
CABARAN KURUS ONLINE (CKO) - @coach_faiz Instagram Profile - inst4gram.com
coach_faiz
2

JANGAN TERPEDAYA DENGAN YES DAN NO!! . . Makan camtu leh kurus ke u olzz? . Hmm mungkin boleh sebab..... . Tapi mungkin tak jugak sebab..... . Coach taknak bagi jawapan sebab ni soalan KBKK untuk anda. Anda jawab baru Coach bagi jawapan yang tepat se

Maybank
Comments

@semut_hitamm boleh.. asalkan tak makan kuah dari ayam tu..

@farid.zul1987 Boleh.

Buat peminat produk-produk MORA, meh dapatkan MORA secara COD area Shah Alam & Klang. Ika ada buat COD hari-hari tau.

Korang yang ada masalah kulit, meh la try produk MORA. Mostly testimoni ada yang result seminggu dua minggu dah nampak ketara . So rugi uols tak cuba. MORA hanya menggunakan bahan natural. Sangat sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif 
.
.
Harga: exclude postage

MORA Oil 15ml RM60 
MORA Cleanser 50ml RM60
MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65
MORA Chocolate Scrub RM45
MORA Beauty Kit 1 RM170
MORA Beauty Kit 2 RM150

COD Shah Alam | Alam Impian | GM Klang

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #morachocolatescrub
MORA & SHAKLEE SHAH ALAM - @ikabeautyhealth Instagram Profile - inst4gram.com
ikabeautyhealth
0

Buat peminat produk-produk MORA, meh dapatkan MORA secara COD area Shah Alam & Klang. Ika ada buat COD hari-hari tau. Korang yang ada masalah kulit, meh la try produk MORA. Mostly testimoni ada yang result seminggu dua minggu dah nampak ketara . So

Shah Alam, Malaysia
Dianz products ni ade KKM tak?

-	Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50
-	Dianz Moist (NOT171202127K) RM59
- Dianz Mask (NOT171202340K) -	Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40
- Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65
.
Nak testimoni

#testidianzbyitaabdullah
#testimaskdianzbyitaabdullah
#testinanodianzbyitaabdullah
#testivmdianzbyitaabdullah
.
*Dian Legacy Sdn Bhd juga tersenai HALAL, boleh cek kat www.halal.gov.my dan jangan risau-risau tau
………………………………………………………….
PM 010-8844937
PM 010-8844937
PM 010-8844937
.
#dianzvitaminhq #dianzvitaminc #dianzmaskandmoist #dianzvitaminoriginal #affsuzuki2018 #bukitjalil #stadiumbukitjalil #gollawo #nanoligtenercreamoriginal #nano #vitamilk #aqeefanaqi #seriburindu #mirafilzah #remyishak #zulariffinfc #tiktok #musically
CHANTIQUE 02 - @chantique_02 Instagram Profile - inst4gram.com
chantique_02
0

Dianz products ni ade KKM tak? - Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50 - Dianz Moist (NOT171202127K) RM59 - Dianz Mask (NOT171202340K) - Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40 - Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65 . Nak

Dianz products ni ade KKM tak?

-	Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50
-	Dianz Moist (NOT171202127K) RM59
- Dianz Mask (NOT171202340K) -	Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40
- Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65
.
Nak testimoni

#testidianzbyitaabdullah
#testimaskdianzbyitaabdullah
#testinanodianzbyitaabdullah
#testivmdianzbyitaabdullah
.
*Dian Legacy Sdn Bhd juga tersenai HALAL, boleh cek kat www.halal.gov.my dan jangan risau-risau tau
………………………………………………………….
PM 010-8844937
PM 010-8844937
PM 010-8844937
.
#dianzvitaminhq #dianzvitaminc #dianzmaskandmoist #dianzvitaminoriginal #affsuzuki2018 #bukitjalil #stadiumbukitjalil #gollawo #nanoligtenercreamoriginal #nano #vitamilk #aqeefanaqi #seriburindu #mirafilzah #remyishak #zulariffinfc #tiktok #musically
CHANTIQUE 02 - @chantique_02 Instagram Profile - inst4gram.com
chantique_02
0

Dianz products ni ade KKM tak? - Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50 - Dianz Moist (NOT171202127K) RM59 - Dianz Mask (NOT171202340K) - Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40 - Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65 . Nak

Dianz products ni ade KKM tak?

-	Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50
-	Dianz Moist (NOT171202127K) RM59
- Dianz Mask (NOT171202340K) -	Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40
- Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65
.
Nak testimoni

#testidianzbyitaabdullah
#testimaskdianzbyitaabdullah
#testinanodianzbyitaabdullah
#testivmdianzbyitaabdullah
.
*Dian Legacy Sdn Bhd juga tersenai HALAL, boleh cek kat www.halal.gov.my dan jangan risau-risau tau
………………………………………………………….
PM 010-8844937
PM 010-8844937
PM 010-8844937
.
#dianzvitaminhq #dianzvitaminc #dianzmaskandmoist #dianzvitaminoriginal #affsuzuki2018 #bukitjalil #stadiumbukitjalil #gollawo #nanoligtenercreamoriginal #nano #vitamilk #aqeefanaqi #seriburindu #mirafilzah #remyishak #zulariffinfc #tiktok #musically
CHANTIQUE 02 - @chantique_02 Instagram Profile - inst4gram.com
chantique_02
0

Dianz products ni ade KKM tak? - Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50 - Dianz Moist (NOT171202127K) RM59 - Dianz Mask (NOT171202340K) - Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40 - Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65 . Nak

.
Makin dekat harinya..
#PujaanHatiKanda
#RemyIshak
#MiraFilzah
FD @ Favdrama - @favdrama Instagram Profile - inst4gram.com
favdrama
0

. Makin dekat harinya.. #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah

#artwyes2018 
.
️KAMINI JUBAH RM139 NOW‼️‼️;
(NP: RM259 🆘🆘🆘);
️WASSAP FOR AVAILABLE SIZE;
.
Nak order: ( WASSAP ONLY‼️);
+6017-3547616;
+6017-3547616;
+6017-3547616;
.
Nak order? Screenshot dan tanda ️kan item yg sis nak.. mudah sgt . (All items dr butik Ariani .Only ORIGINAL ITEMS SOLD.)
.
Order valid only with payment. Postage strictly on MONDAY, WEDNESDAY & FRIDAY ( unless stated)
.
FUSSY BUYER. BACK OUT BUYER. JOY BUYER. Atau yg sewaktu dgn nya 
.
EXCHANGE & REFUND. .
% @arianirtw ;
.
#ariani #psariani #psarianirtw #pscreacion #psarianivogue #arianibrunei #arianirtw #brunei #kualalumpur #singapore #sabah #sarawak #personalshopper #malaysia #personalshopperariani #mirafilzah #belladally #blouselabuh #blouse
PS Ariani VOGUE - @psarianivogue Instagram Profile - inst4gram.com
psarianivogue
0

#artwyes2018 . ️KAMINI JUBAH RM139 NOW‼️‼️; (NP: RM259 🆘🆘🆘); ️WASSAP FOR AVAILABLE SIZE; . Nak order: ( WASSAP ONLY‼️); +6017-3547616; +6017-3547616; +6017-3547616; . Nak order? Screenshot dan tanda ️kan item yg sis nak.. mudah sgt . (All items dr b

[RESEPI RESEPI SIHAT VERSI TEKAK MELAYU]

Swipe left

Kita suka makan pedas2 kan,coach momoi kongsi resepi2 sihat yang pedas2 
Tag kawan2

CABARAN KURUS ONLINE || JOM DAFTAR SEKARANG
.
.
Coach Momoi 017-7068724 
#cabarankurusonline #coachkurusonline .
.
#eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #coachherbalifemalaysia #coachkurus #herbalifemalaysia #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #nakkuruscepat #herbalifeseremban #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv  #bigstage2018 #ariani #neelofa #mirafilzah #pilkurus #dsv #datoaliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #turun5kgsebulan
Coach Momoi - @coach_momoi Instagram Profile - inst4gram.com
coach_momoi
0

[RESEPI RESEPI SIHAT VERSI TEKAK MELAYU] Swipe left Kita suka makan pedas2 kan,coach momoi kongsi resepi2 sihat yang pedas2 Tag kawan2 CABARAN KURUS ONLINE || JOM DAFTAR SEKARANG . . Coach Momoi 017-7068724 #cabarankurusonline #coachkurusonline

KENAPA BERAT YOYO?

1. When you lose weight, you will lose muscle too.
2. When you regain your weight, you will regain more fat.
3. Therefore, 2nd time lose weight akan lebih susah sebab metabolism dah slow.
4. Combine your lifestyle with STRENGTH WORKOUT will help to maintain/gain muscle, thus easier fatloss. 
KESIMPULAN : 
1) buat strength workout + cukupkan protein intake untuk stable body weight. 
2) jangan buat extreme weight loss method. Lagi byk lose muscle dan senang regain fat. 
3) focus moderate long term healthy lifestyle terus.  ============================ Start Now 0136280514
️ Herbalife Coach ️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
HERBALIFE COACH KURUS - @amalinapeter_coach Instagram Profile - inst4gram.com
amalinapeter_coach
1

KENAPA BERAT YOYO? 1. When you lose weight, you will lose muscle too. 2. When you regain your weight, you will regain more fat. 3. Therefore, 2nd time lose weight akan lebih susah sebab metabolism dah slow. 4. Combine your lifestyle with STRENGTH WO

Comments

@amalinapeter_coach #shakleemurah #fatburnermega #mirafilzah #jualubatkurus #juicedetox #bajuxxl #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #turunberat #turunberatonline #tipscantik #konjacfood #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat #makansihat #coachkurus #pakejherbalife #fit1malaysia #kurusdenganherbalife #jk1m

.
Betul Atau Tak ?, Girl Tolong Jawap HeheMin rasa betul sbb min pon girl
.
Tag Org Yg Suka Kacau Barang Korg
.
#mirafilzah #mfmirafilzah #ladyboss #ladybossmf #paladybossmf #likeforlikes #followme #followback #pic #video #cantik #comel #love #loveyou #miss #missyou #tv3 #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #malaysia #2018 #likeforfollow #drama #artis #explore #tag
ALL ABOUT MFMIRAFILZAH - @my.honey.mf Instagram Profile - inst4gram.com
my.honey.mf
2

. Betul Atau Tak ?, Girl Tolong Jawap HeheMin rasa betul sbb min pon girl . Tag Org Yg Suka Kacau Barang Korg . #mirafilzah #mfmirafilzah #ladyboss #ladybossmf #paladybossmf #likeforlikes #followme #followback #pic #video #cantik #comel #love #loveyo

Comments

@zuanrid69 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@my.honey.mf @zuanrid69 💞💞💞💞

️️INSTANT ARIANI️️; .
.
RM93 SAHAJA ‼️;
LIMITED PIECES ‼️;
SIAPA CEPAT DIA DAPAT ️;
.
Nak order: .
+6017-3547616;
+6017-3547616;
+6017-3547616;
.
Nak order? Screenshot dan tanda ️kan item yg sis nak.. mudah sgt . (All items dr butik Ariani .Only ORIGINAL ITEMS SOLD.)
.
Order valid only with payment. Postage strictly on MONDAY, WEDNESDAY & FRIDAY ( unless stated)
.
NO FUSSY BUYER. NO BACK OUT BUYER. NO JOY BUYER. Atau Yg sewaktu dgn nya 
.
NO EXCHANGE & NO REFUND. .
% @galeriariani ;
.
#theflorescenceariani #ariani #galeriariani #arianilovers #psariani #psarianivogue #mirafilzah #bawal #square #psarianivoguefeedback #theblurredlinesduck #psarianirtw #kualalumpur #singapore #brunei #klcc #pavilion #shawl
PS Ariani VOGUE - @psarianivogue Instagram Profile - inst4gram.com
psarianivogue
0

️️INSTANT ARIANI️️; . . RM93 SAHAJA ‼️; LIMITED PIECES ‼️; SIAPA CEPAT DIA DAPAT ️; . Nak order: . +6017-3547616; +6017-3547616; +6017-3547616; . Nak order? Screenshot dan tanda ️kan item yg sis nak.. mudah sgt . (All items dr butik Ariani .Only ORIG

Dianz products ni ade KKM tak?

-	Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50
-	Dianz Moist (NOT171202127K) RM59
- Dianz Mask (NOT171202340K) -	Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40
- Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65
.
Nak testimoni

#testidianzbyitaabdullah
#testimaskdianzbyitaabdullah
#testinanodianzbyitaabdullah
#testivmdianzbyitaabdullah
.
*Dian Legacy Sdn Bhd juga tersenai HALAL, boleh cek kat www.halal.gov.my dan jangan risau-risau tau
………………………………………………………….
PM 010-8844937
PM 010-8844937
PM 010-8844937
.
#dianzvitaminhq #dianzvitaminc #dianzmaskandmoist #dianzvitaminoriginal #affsuzuki2018 #bukitjalil #stadiumbukitjalil #gollawo #nanoligtenercreamoriginal #nano #vitamilk #aqeefanaqi #seriburindu #mirafilzah #remyishak #zulariffinfc #tiktok #musically
CHANTIQUE 02 - @chantique_02 Instagram Profile - inst4gram.com
chantique_02
1

Dianz products ni ade KKM tak? - Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50 - Dianz Moist (NOT171202127K) RM59 - Dianz Mask (NOT171202340K) - Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40 - Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65 . Nak

Comments

@arm.store Jom usha ig saya😙

BANYAK ITEM YANG STOK DAH MENYUSUT DAN DAH ADA YANG SOLD OUT!!!! PENANGAN YES SALE!! 
.
Tq tau shopping di myonlineshopes! Harga skrg memang harga JIMAT!!!
.
Ada yang BUY 1 FREE 1
Ada yang discount sampai RM80
Discount up to 50%
.
Banyak murah ! Murah! Murah!
Biasa 3 hari terakhir YES kita buat HAPPY HOUR kan! 
Tahun ni pun sama!
.
Nantikan update tau!! 
.
.
#sale #happyhour
#macammacamada 
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #beautycare #beautyhealthyproducts #skincare #perfumecelebrity #mirafilzah #neelofa #fashasandha #aliffshahida #terlajaklaris #YESMOS2018 #Aurawhite #yessale #viral #shoppingonline #miri #sarawak #brunei #yearendsale
STOKIS / AGENT LEBIH 50 BRAND - @myonlineshopes Instagram Profile - inst4gram.com
myonlineshopes
0

BANYAK ITEM YANG STOK DAH MENYUSUT DAN DAH ADA YANG SOLD OUT!!!! PENANGAN YES SALE!! . Tq tau shopping di myonlineshopes! Harga skrg memang harga JIMAT!!! . Ada yang BUY 1 FREE 1 Ada yang discount sampai RM80 Discount up to 50% . Banyak murah ! Mura

Dianz products ni ade KKM tak?

-	Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50
-	Dianz Moist (NOT171202127K) RM59
- Dianz Mask (NOT171202340K) -	Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40
- Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65
.
Nak testimoni

#testidianzbyitaabdullah
#testimaskdianzbyitaabdullah
#testinanodianzbyitaabdullah
#testivmdianzbyitaabdullah
.
*Dian Legacy Sdn Bhd juga tersenai HALAL, boleh cek kat www.halal.gov.my dan jangan risau-risau tau
………………………………………………………….
PM 010-8844937
PM 010-8844937
PM 010-8844937
.
#dianzvitaminhq #dianzvitaminc #dianzmaskandmoist #dianzvitaminoriginal #affsuzuki2018 #bukitjalil #stadiumbukitjalil #gollawo #nanoligtenercreamoriginal #nano #vitamilk #aqeefanaqi #seriburindu #mirafilzah #remyishak #zulariffinfc #tiktok #musically
CHANTIQUE 02 - @chantique_02 Instagram Profile - inst4gram.com
chantique_02
0

Dianz products ni ade KKM tak? - Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50 - Dianz Moist (NOT171202127K) RM59 - Dianz Mask (NOT171202340K) - Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40 - Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65 . Nak

Dianz products ni ade KKM tak?

-	Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50
-	Dianz Moist (NOT171202127K) RM59
- Dianz Mask (NOT171202340K) -	Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40
- Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65
.
Nak testimoni

#testidianzbyitaabdullah
#testimaskdianzbyitaabdullah
#testinanodianzbyitaabdullah
#testivmdianzbyitaabdullah
.
*Dian Legacy Sdn Bhd juga tersenai HALAL, boleh cek kat www.halal.gov.my dan jangan risau-risau tau
………………………………………………………….
PM 010-8844937
PM 010-8844937
PM 010-8844937
.
#dianzvitaminhq #dianzvitaminc #dianzmaskandmoist #dianzvitaminoriginal #affsuzuki2018 #bukitjalil #stadiumbukitjalil #gollawo #nanoligtenercreamoriginal #nano #vitamilk #aqeefanaqi #seriburindu #mirafilzah #remyishak #zulariffinfc #tiktok #musically
CHANTIQUE 02 - @chantique_02 Instagram Profile - inst4gram.com
chantique_02
0

Dianz products ni ade KKM tak? - Dianz Vitamin (MAL 16095012NC) RM50 - Dianz Moist (NOT171202127K) RM59 - Dianz Mask (NOT171202340K) - Nano Lightener Cream (NOT150603581K) RM40 - Vitamilk bawah pengkelasan makanan oleh KKM, tak perlu MAL. RM65 . Nak

[ AL-KISAHNYA..... CERITA BARU! ]
•
Pendaftaran Cabaran Kurus Online Sesi Januari 2019!.
•

Apa beza DIET SENDIRI dengan program ni?.
DIET SENDIRI :
 takde bimbingan coaching.
 tak tahu nak makan apa..
 takde pengalaman sendiri & ilmu yang betul..
 takde orang raikan bila dapat result..
 tiada sokongan & motivasi yang JELAS..
 tak tahu letak target yang realistik & Plan yang betul.
 tak gembira especially kalau korang berlapar & target tak capai..
•

Apa ada dalam CABARAN KURUS ONLINE ni?.
️ ONLINE je boleh kurus. Janji serius.
️ Bimbingan Coach berpengalaman..
️ Meal Plan tanpa berlapar..
️ Boleh Plan ikut target turun berat.
️ Ada orang celebrate progres & results.
️ Group & Personal Support.
️ Bekalan Nutrisi peribadi.
️ Sesi Topik Diet Sihat & Soal Jawab
️ Booklet CKO (Info, Tips, Jadual progres, Resepi)
️ TOP 10 WINNER!.
•
JOIN CABARAN KURUS ONLINE!!

️ Turun 3-8kgs sebulan.
️ Meal Plan makan 5-6kali sehari.
️ Support System.
️ Daily Food Checks.
️ Focus on 80% Pemakanan.
️ Tak kisah berapa pun berat anda sekarang! 
️ Coach Nana  0126111326 whatsapp/sms
/ klik link di bio profile ig untuk fats respon on whatsapp! .
.
#cabarankurusonline
#cabarankurusonlinemalaysia
#gengkurusonlinecoaching
Kurus Sihat Secara Online - @noorsyazana_coach Instagram Profile - inst4gram.com
noorsyazana_coach
1

[ AL-KISAHNYA..... CERITA BARU! ] • Pendaftaran Cabaran Kurus Online Sesi Januari 2019!. • Apa beza DIET SENDIRI dengan program ni?. DIET SENDIRI : takde bimbingan coaching. tak tahu nak makan apa.. takde pengalaman sendiri & ilmu yang betul.. t

Comments

@noorsyazana_coach #coachkurusonline #kurusonline #eatcleanmalaysia #makan5kalisehari #dietkurus #kurustanpadiet #coachkuruswanita #wanitakurus #mirafilzah #sayakuatmakan #herbalifemelaka #herbalifemalaysia #coachherbalifemalaysia #coachherbalifemelaka #turun5kgsebulan #kurussihat #bazarpaknil #produkkurus #kuruscepat #kuruscantik #bajusaizbesar #lelakikirimantuhan #coachkurusperempuan #misikurus2018 #kurusdenganmudah #nakkurus #kurustanpalapar

Apa perasaan bila DONE 10KG?  ============================ AZAM KURUS 2019? 0136280514 |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
️ Turun 5-40kg 2019 ️ Group Coaching Wanita sahaja
️ Mealplan mudah untuk kurus
 EBOOK Resipi Sihat!
️ Coaching Group yang supportive
️ Kelas Kurus Online
️ Food Diary Checking, HomeWork
️ Reward
️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

Start Now 0136280514
️ Herbalife Coach
️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
HERBALIFE COACH KURUS - @amalinapeter_coach Instagram Profile - inst4gram.com
amalinapeter_coach
1

Apa perasaan bila DONE 10KG? ============================ AZAM KURUS 2019? 0136280514 |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ️ Turun 5-40kg 2019 ️ Group Coaching Wanita sahaja ️ Mealplan mudah untuk kurus EBOOK Resipi Sihat! ️ Coaching Group

Comments

@amalinapeter_coach #shakleemurah #fatburnermega #mirafilzah #jualubatkurus #juicedetox #bajuxxl #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #turunberat #turunberatonline #tipscantik #konjacfood #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat #makansihat #coachkurus #pakejherbalife #fit1malaysia #kurusdenganherbalife #jk1m

#songketbysac .
.
SONGKET MAHSURI
.
Price : RM115
Add RM15 utk 3xl
RM20 utk 4xl
.
Postage : RM10sm/16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan
.
.
NAK SIMPLE SIMPLE JE, TAPI NAK CANTIK MANIS, SEMANIS LOLLIPOP GITU...
.
.
 Kualiti jahitan yg terbaik & kemas
 pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang
cutting moden
 mudah digosok
 sejuk & selesa dipakai
material SB LINE dan kain x jarang
Tahan lasak & tak mudah luntur
Kain Duyung memberikan efect slim  Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
 Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawan
.
Rekaannya cantik dan berkualiti
Jom semua pakat membeli
Pasti berbaloi dan puas hati
.
Kualiti kain bermutu tinggi dan selesa sekali.pasti menjadi pilihan hati
Perlu Cuba dan rasai sendiri 
.
ITEM READY STOK️
.
.
POS OUT 1-2 HARI
.
.
PRE ODER 3 hari untuk saiz
.
.
XS , 3xl , 4xl
.
.
SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
1

#songketbysac . . SONGKET MAHSURI . Price : RM115 Add RM15 utk 3xl RM20 utk 4xl . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan . . NAK SIMPLE

Comments

@styles_myth.co 📣PROMO LELONG📣KORANG NAK CARI BAJU TRENDING,BAJU YANG INSTA FEMES SELALU PAKAI.SEMUA TU ADA DI @styles_myth.co.CEPAT PM ADMIN UNTUK DAPAT HARGA LELONG DAN FREE POSTAGE.

#songketbysac .
.
SONGKET MAHSURI
.
Price : RM115
Add RM15 utk 3xl
RM20 utk 4xl
.
Postage : RM10sm/16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan
.
.
NAK SIMPLE SIMPLE JE, TAPI NAK CANTIK MANIS, SEMANIS LOLLIPOP GITU...
.
.
 Kualiti jahitan yg terbaik & kemas
 pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang
cutting moden
 mudah digosok
 sejuk & selesa dipakai
material SB LINE dan kain x jarang
Tahan lasak & tak mudah luntur
Kain Duyung memberikan efect slim  Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
 Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawan
.
Rekaannya cantik dan berkualiti
Jom semua pakat membeli
Pasti berbaloi dan puas hati
.
Kualiti kain bermutu tinggi dan selesa sekali.pasti menjadi pilihan hati
Perlu Cuba dan rasai sendiri 
.
ITEM READY STOK️
.
.
POS OUT 1-2 HARI
.
.
PRE ODER 3 hari untuk saiz
.
.
XS , 3xl , 4xl
.
.
SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
0

#songketbysac . . SONGKET MAHSURI . Price : RM115 Add RM15 utk 3xl RM20 utk 4xl . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan . . NAK SIMPLE

#songketbysac .
.
SONGKET MAHSURI
.
Price : RM115
Add RM15 utk 3xl
RM20 utk 4xl
.
Postage : RM10sm/16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan
.
.
NAK SIMPLE SIMPLE JE, TAPI NAK CANTIK MANIS, SEMANIS LOLLIPOP GITU...
.
.
 Kualiti jahitan yg terbaik & kemas
 pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang
cutting moden
 mudah digosok
 sejuk & selesa dipakai
material SB LINE dan kain x jarang
Tahan lasak & tak mudah luntur
Kain Duyung memberikan efect slim  Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
 Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawan
.
Rekaannya cantik dan berkualiti
Jom semua pakat membeli
Pasti berbaloi dan puas hati
.
Kualiti kain bermutu tinggi dan selesa sekali.pasti menjadi pilihan hati
Perlu Cuba dan rasai sendiri 
.
ITEM READY STOK️
.
.
POS OUT 1-2 HARI
.
.
PRE ODER 3 hari untuk saiz
.
.
XS , 3xl , 4xl
.
.
SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
0

#songketbysac . . SONGKET MAHSURI . Price : RM115 Add RM15 utk 3xl RM20 utk 4xl . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan . . NAK SIMPLE

#songketbysac .
.
SONGKET MAHSURI
.
Price : RM115
Add RM15 utk 3xl
RM20 utk 4xl
.
Postage : RM10sm/16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan
.
.
NAK SIMPLE SIMPLE JE, TAPI NAK CANTIK MANIS, SEMANIS LOLLIPOP GITU...
.
.
 Kualiti jahitan yg terbaik & kemas
 pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang
cutting moden
 mudah digosok
 sejuk & selesa dipakai
material SB LINE dan kain x jarang
Tahan lasak & tak mudah luntur
Kain Duyung memberikan efect slim  Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
 Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawan
.
Rekaannya cantik dan berkualiti
Jom semua pakat membeli
Pasti berbaloi dan puas hati
.
Kualiti kain bermutu tinggi dan selesa sekali.pasti menjadi pilihan hati
Perlu Cuba dan rasai sendiri 
.
ITEM READY STOK️
.
.
POS OUT 1-2 HARI
.
.
PRE ODER 3 hari untuk saiz
.
.
XS , 3xl , 4xl
.
.
SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
1

#songketbysac . . SONGKET MAHSURI . Price : RM115 Add RM15 utk 3xl RM20 utk 4xl . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan . . NAK SIMPLE

Comments

@ubat.keputihan.power 👌👌👍

Real Gentleman
.
.
.
#lelakikirimantuhan #remyishak #mirafilzah #noneedpickupline
#straighttothepoint
.
.
Credit to @selagicinta
ﺍﺣﻤﺪ سامرين ﺍﺑﻮ ﺑﺎﮐﺮ - @hambad_91 Instagram Profile - inst4gram.com
hambad_91
3

"Real Gentleman" . . . #lelakikirimantuhan #remyishak #mirafilzah #noneedpickupline #straighttothepoint . . Credit to @selagicinta

Bandung
Comments

@hambad_91 Ok lah ya. Hahaha. Ada Pengalaman. Boleh share sikit... @my_hobby_access

@set.hamil.mampu.milik 👌👌👍

BLOUSE MAYRAA NOW OPEN FOR PREORDER
.
Batch lepas ramai yang tak sempat grab Blouse Mayraa ni memandangkan stock laju sangat habis . Disebabkan itu, sekarang kita open PRE ORDER & korang wajib grab sekarang yaa
.
Estimate postage: 24/12 hingga 26/12
.
Harga:
1pc RM49 FREE POSTAGE
.
HARGA COMBO JIMAT 
3pcs RM147 FREE POSTAGE + FREE 1 HELAI BLOUSE MAYRAA
.
Material: Como Crepe
.
 MESRA WUDHUK
 BREASTFEED FRIENDLY
 DAT DI BAHAGIAN BELAKANG
 MATERIAL YANG SELESA
TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
.
Nak order?
Whatsapp 019 496 0583
Whatsapp 019 496 0583
Whatsapp 019 496 0583
.
Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp ️
.
#BlouseMayraaMEByAsca
LONGTOP BLOUSE BAJU KURUNG - @bajumuslimah.byasca Instagram Profile - inst4gram.com
bajumuslimah.byasca
2

BLOUSE MAYRAA NOW OPEN FOR PREORDER . Batch lepas ramai yang tak sempat grab Blouse Mayraa ni memandangkan stock laju sangat habis . Disebabkan itu, sekarang kita open PRE ORDER & korang wajib grab sekarang yaa . Estimate postage: 24/12 hingga 26/12

Yan, Kedah
Comments

@bajumuslimah.byasca #blouse #blouselabuh #blousemosscrepe #blousecotton #blousekoshibo #nursingfriendly #blousenursingfriendly #blousetravel #malaysia #malaysian #like4likes #likeforlikes #aurainsta #aurainstabatch16 #terapiinstagram #assalamualaikum #alhamdulillah #syukurselalu #megadrama #vivyyusof #ctdk #mirafilzah #bazaaronline #bazaarpaknil

@styles_myth.co 📣PROMO LELONG📣KORANG NAK CARI BAJU TRENDING,BAJU YANG INSTA FEMES SELALU PAKAI.SEMUA TU ADA DI @styles_myth.co.CEPAT PM ADMIN UNTUK DAPAT HARGA LELONG DAN FREE POSTAGE.

‼️ Peplum FishtaiL ‼️
.
.
 Rm35 exc postage
.
.
*Ukuran*
Bahu 14-15
Dada 32-38
Labuh depan 21
Labuh belakang 36
.
.
 Chiffon Crepe
 Tak Jarang
 Ada butang boleh buka
 Ready Stock
 3helai FREE POSTAGE boleh campur design
.
#bajumurah #tshirtmurah #bajuviral #dressviral #dressmurah #sayajualbaju #sayajualmurah #bazarpaknil #senafasrindu #isteribukanuntukdisewa #jibril #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #zahirAH #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #preloved #prelovedmalaysia #blouseviral #blousemurahmalaysia #blousemuslimahmurah
BLOUSE VIRAL MURAH MURAH 👍🏻 - @ez.shopaholic Instagram Profile - inst4gram.com
ez.shopaholic
0

‼️ Peplum FishtaiL ‼️ . . Rm35 exc postage . . *Ukuran* Bahu 14-15 Dada 32-38 Labuh depan 21 Labuh belakang 36 . . Chiffon Crepe Tak Jarang Ada butang boleh buka Ready Stock 3helai FREE POSTAGE boleh campur design . #bajumurah #tshirtmurah #baj

‼️ Peplum FishtaiL ‼️
.
.
 Rm35 exc postage
.
.
*Ukuran*
Bahu 14-15
Dada 32-38
Labuh depan 21
Labuh belakang 36
.
.
 Chiffon Crepe
 Tak Jarang
 Ada butang boleh buka
 Ready Stock
 3helai FREE POSTAGE boleh campur design
.
#bajumurah #tshirtmurah #bajuviral #dressviral #dressmurah #sayajualbaju #sayajualmurah #bazarpaknil #senafasrindu #isteribukanuntukdisewa #jibril #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #zahirAH #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #preloved #prelovedmalaysia #blouseviral #blousemurahmalaysia #blousemuslimahmurah
BLOUSE VIRAL MURAH MURAH 👍🏻 - @ez.shopaholic Instagram Profile - inst4gram.com
ez.shopaholic
1

‼️ Peplum FishtaiL ‼️ . . Rm35 exc postage . . *Ukuran* Bahu 14-15 Dada 32-38 Labuh depan 21 Labuh belakang 36 . . Chiffon Crepe Tak Jarang Ada butang boleh buka Ready Stock 3helai FREE POSTAGE boleh campur design . #bajumurah #tshirtmurah #baj

Comments

@ubat.keputihan.power Bestt ig nii 👍👍👍

‼️ Peplum FishtaiL ‼️
.
.
 Rm35 exc postage
.
.
*Ukuran*
Bahu 14-15
Dada 32-38
Labuh depan 21
Labuh belakang 36
.
.
 Chiffon Crepe
 Tak Jarang
 Ada butang boleh buka
 Ready Stock
 3helai FREE POSTAGE boleh campur design
.
#bajumurah #tshirtmurah #bajuviral #dressviral #dressmurah #sayajualbaju #sayajualmurah #bazarpaknil #senafasrindu #isteribukanuntukdisewa #jibril #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #zahirAH #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #preloved #prelovedmalaysia #blouseviral #blousemurahmalaysia #blousemuslimahmurah
BLOUSE VIRAL MURAH MURAH 👍🏻 - @ez.shopaholic Instagram Profile - inst4gram.com
ez.shopaholic
0

‼️ Peplum FishtaiL ‼️ . . Rm35 exc postage . . *Ukuran* Bahu 14-15 Dada 32-38 Labuh depan 21 Labuh belakang 36 . . Chiffon Crepe Tak Jarang Ada butang boleh buka Ready Stock 3helai FREE POSTAGE boleh campur design . #bajumurah #tshirtmurah #baj

‼️ BLOUSE SULAM ‼️
.
.
 RM39 exc postage .
.
*Ukuran*
Bahu 15-17
Dada 34-44
Labuh depan 26
Labuh belakang 28
.
.
 Cotton
 Tak Jarang
 Ikot Cutting Pemakai
 Ready Stock
 3helai FREE POSTAGE boleh campur design 
.
#bajumurah #tshirtmurah #bajuviral #dressviral #dressmurah #sayajualbaju #sayajualmurah #bazarpaknil #senafasrindu #isteribukanuntukdisewa #jibril #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #zahirAH #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #preloved #prelovedmalaysia #blouseviral #blousemurah
BLOUSE VIRAL MURAH MURAH 👍🏻 - @ez.shopaholic Instagram Profile - inst4gram.com
ez.shopaholic
1

‼️ BLOUSE SULAM ‼️ . . RM39 exc postage . . *Ukuran* Bahu 15-17 Dada 34-44 Labuh depan 26 Labuh belakang 28 . . Cotton Tak Jarang Ikot Cutting Pemakai Ready Stock 3helai FREE POSTAGE boleh campur design . #bajumurah #tshirtmurah #bajuviral #dr

Comments

@ubat.keputihan.power Bestt ig nii 👍👍👍

#songketbysac .
.
SONGKET MAHSURI
.
Price : RM115
Add RM15 utk 3xl
RM20 utk 4xl
.
Postage : RM10sm/16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan
.
.
NAK SIMPLE SIMPLE JE, TAPI NAK CANTIK MANIS, SEMANIS LOLLIPOP GITU...
.
.
 Kualiti jahitan yg terbaik & kemas
 pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang
cutting moden
 mudah digosok
 sejuk & selesa dipakai
material SB LINE dan kain x jarang
Tahan lasak & tak mudah luntur
Kain Duyung memberikan efect slim  Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
 Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawan
.
Rekaannya cantik dan berkualiti
Jom semua pakat membeli
Pasti berbaloi dan puas hati
.
Kualiti kain bermutu tinggi dan selesa sekali.pasti menjadi pilihan hati
Perlu Cuba dan rasai sendiri 
.
ITEM READY STOK️
.
.
POS OUT 1-2 HARI
.
.
PRE ODER 3 hari untuk saiz
.
.
XS , 3xl , 4xl
.
.
SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
0

#songketbysac . . SONGKET MAHSURI . Price : RM115 Add RM15 utk 3xl RM20 utk 4xl . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan . . NAK SIMPLE

‼️ BLOUSE SULAM ‼️
.
.
 RM39 exc postage .
.
*Ukuran*
Bahu 15-17
Dada 34-44
Labuh depan 26
Labuh belakang 28
.
.
 Cotton
 Tak Jarang
 Ikot Cutting Pemakai
 Ready Stock
 3helai FREE POSTAGE boleh campur design 
.
#bajumurah #tshirtmurah #bajuviral #dressviral #dressmurah #sayajualbaju #sayajualmurah #bazarpaknil #senafasrindu #isteribukanuntukdisewa #jibril #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #zahirAH #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #preloved #prelovedmalaysia #blouseviral #blousemurah
BLOUSE VIRAL MURAH MURAH 👍🏻 - @ez.shopaholic Instagram Profile - inst4gram.com
ez.shopaholic
0

‼️ BLOUSE SULAM ‼️ . . RM39 exc postage . . *Ukuran* Bahu 15-17 Dada 34-44 Labuh depan 26 Labuh belakang 28 . . Cotton Tak Jarang Ikot Cutting Pemakai Ready Stock 3helai FREE POSTAGE boleh campur design . #bajumurah #tshirtmurah #bajuviral #dr

#songketbysac .
.
SONGKET MAHSURI
.
Price : RM115
Add RM15 utk 3xl
RM20 utk 4xl
.
Postage : RM10sm/16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan
.
.
NAK SIMPLE SIMPLE JE, TAPI NAK CANTIK MANIS, SEMANIS LOLLIPOP GITU...
.
.
 Kualiti jahitan yg terbaik & kemas
 pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang
cutting moden
 mudah digosok
 sejuk & selesa dipakai
material SB LINE dan kain x jarang
Tahan lasak & tak mudah luntur
Kain Duyung memberikan efect slim  Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
 Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawan
.
Rekaannya cantik dan berkualiti
Jom semua pakat membeli
Pasti berbaloi dan puas hati
.
Kualiti kain bermutu tinggi dan selesa sekali.pasti menjadi pilihan hati
Perlu Cuba dan rasai sendiri 
.
ITEM READY STOK️
.
.
POS OUT 1-2 HARI
.
.
PRE ODER 3 hari untuk saiz
.
.
XS , 3xl , 4xl
.
.
SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
0

#songketbysac . . SONGKET MAHSURI . Price : RM115 Add RM15 utk 3xl RM20 utk 4xl . Postage : RM10sm/16ss . Whatsapp 0174379088 . Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan . . NAK SIMPLE

‼️ BLOUSE SULAM ‼️
.
.
 RM39 exc postage .
.
*Ukuran*
Bahu 15-17
Dada 34-44
Labuh depan 26
Labuh belakang 28
.
.
 Cotton
 Tak Jarang
 Ikot Cutting Pemakai
 Ready Stock
 3helai FREE POSTAGE boleh campur design 
.
#bajumurah #tshirtmurah #bajuviral #dressviral #dressmurah #sayajualbaju #sayajualmurah #bazarpaknil #senafasrindu #isteribukanuntukdisewa #jibril #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #zahirAH #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #preloved #prelovedmalaysia #blouseviral #blousemurah
BLOUSE VIRAL MURAH MURAH 👍🏻 - @ez.shopaholic Instagram Profile - inst4gram.com
ez.shopaholic
0

‼️ BLOUSE SULAM ‼️ . . RM39 exc postage . . *Ukuran* Bahu 15-17 Dada 34-44 Labuh depan 26 Labuh belakang 28 . . Cotton Tak Jarang Ikot Cutting Pemakai Ready Stock 3helai FREE POSTAGE boleh campur design . #bajumurah #tshirtmurah #bajuviral #dr

Hai semua!! Sape nak kurus tapi belum consume #Demica lagi?
.
Jom cepat2 grab #Demica PROMOSI SEKARANG  #Demica .
.
Demica sangat sesuai utk yang mempunyai masalah seperti di bawah
.
1)Perut buncit/menggelebeh
2)Double chin
3)Peha besar
4)Lengan besar
5)Berat badan susah nak turun.
.
Whatsapp sis 011-11180105 SEKARANG nanti kita sembang ye ️.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #Demicajohorbaharu #demicajohor
#cikreenencikngokngek #lelakikirimantuhan #mirafilzah
KURUS•LANGSING•CANTIK•DETOX - @syahmimibeauty_my Instagram Profile - inst4gram.com
syahmimibeauty_my
5

Hai semua!! Sape nak kurus tapi belum consume #demica lagi? . Jom cepat2 grab #demica PROMOSI SEKARANG #demica . . Demica sangat sesuai utk yang mempunyai masalah seperti di bawah . 1)Perut buncit/menggelebeh 2)Double chin 3)Peha besar 4)Lengan besa

Comments

@kopikurus_official hai😍 semoga dimurahkan rezeki.

@nursabear 😁

SPECIAL FREE GIFT FREE COD BANGI, BDR SERI PUTRA, BUKIT MAHKOTA
POSTAGE EVERYDAY
EXTRA SKINCARE TIPS & TRICKS —-
. .
Jom baca betapa power nye MORA Argan Cleanser + Calissa Oil ni hehe alhamdulillah ramai dh try calissa and rasa sesuaiii dgn calissa, muka rasa lembut je parut jerawat hilang!
. 
Yang paling best dengan MORA ni, kalau dah serasi dengan kulit memang confirm tak tuka lain dah! Sebab MORA memang merawat kulit untuk nampak kekal sihat & cantik , no more kulit kusam bermasalah!
.
Beli MORA dengan iefa siap boleh dapat FREE GIFT yg best2! Ada facial mask, cute note book, pocket mirror, nail clippers eh mcm2 lagi lahh. Sbb tu berbaloi2 ualls🤪
.
Dah meh cepat Whatsapp iefa +6011-37428078 atau click link di bio utk tahu lebih lanjut k!
.
#moraessential #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #moraessentialbangi #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #hilangparut #chocolatescrub #MORAEssentialBangi  #krimjeragat #argancleanser #morabeautykit #moraargancleanser #arganaoilserum #rambutgugur #morafeedback #MORAchocolatescrub #MORAalmondmilkyscrub #MORAberrymist #MORAcalissaoil #MORAhairmist #MORAselangor #MORAagents #AgentMoraEssential #MORAstockistlist
MORA ESSENTIAL TOP STOKIST - @morastokis.my Instagram Profile - inst4gram.com
morastokis.my
0

SPECIAL FREE GIFT FREE COD BANGI, BDR SERI PUTRA, BUKIT MAHKOTA POSTAGE EVERYDAY EXTRA SKINCARE TIPS & TRICKS —- . . Jom baca betapa power nye MORA Argan Cleanser + Calissa Oil ni hehe alhamdulillah ramai dh try calissa and rasa sesuaiii dgn calissa,

Alah Membeli Menang Memakai
——-
Si tongkat sakti menukar rakyat jelata kepada bidadari dengan sihir hitamnyaaaa ouch! 🧚‍️
——-
SelamatTinggal pengepit buluss mata, selamattinggal buluss mata pelesuuuu hahahah
——-
RM 29 sahaja untuk mata yang syantik
——-
Cod : UMT UNISZA DAN SEKITAR KT
Postage available 
#omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraterengganu #umt #unisza #murahrezeki #onlinebizmalaysia #neelofa #mirafilzah #mascara #malaysia #syedsyaddiq #mascaramurah
OMG MASCARA Terengganu - @my.aislinn Instagram Profile - inst4gram.com
my.aislinn
0

Alah Membeli Menang Memakai ——- Si tongkat sakti menukar rakyat jelata kepada bidadari dengan sihir hitamnyaaaa ouch! 🧚‍️ ——- SelamatTinggal pengepit buluss mata, selamattinggal buluss mata pelesuuuu hahahah ——- RM 29 sahaja untuk mata yang syantik —

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set.
Ni stock yg avail.
.
Mazzola Kebaya .
Price :
RM115

Postage :
RM10sm /16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Material : Japanese moss crepe 
Hidden front zip ( bf friendly )

Shoulder : 15 inch 
Bust : 39 inch
Sleeve : 21 inch 
Length : 26 inch 
Free size XS - L

Skirt : Batik Pario ( comes with buckle ) 
Lenght : 40 inch
Width: 78 inch
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
0

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set. Ni stock yg avail. . Mazzola Kebaya . Price : RM115 Postage : RM10sm /16ss . Whatsapp 0174379088 . Material : Japanese moss crepe Hidden front zip ( bf friendly ) Shoulder : 15 inch Bust : 39 inch Sl

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set.
Ni stock yg avail.
.
Mazzola Kebaya .
Price :
RM115

Postage :
RM10sm /16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Material : Japanese moss crepe 
Hidden front zip ( bf friendly )

Shoulder : 15 inch 
Bust : 39 inch
Sleeve : 21 inch 
Length : 26 inch 
Free size XS - L

Skirt : Batik Pario ( comes with buckle ) 
Lenght : 40 inch
Width: 78 inch
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
0

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set. Ni stock yg avail. . Mazzola Kebaya . Price : RM115 Postage : RM10sm /16ss . Whatsapp 0174379088 . Material : Japanese moss crepe Hidden front zip ( bf friendly ) Shoulder : 15 inch Bust : 39 inch Sl

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set.
Ni stock yg avail.
.
Mazzola Kebaya .
Price :
RM115

Postage :
RM10sm /16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Material : Japanese moss crepe 
Hidden front zip ( bf friendly )

Shoulder : 15 inch 
Bust : 39 inch
Sleeve : 21 inch 
Length : 26 inch 
Free size XS - L

Skirt : Batik Pario ( comes with buckle ) 
Lenght : 40 inch
Width: 78 inch
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
0

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set. Ni stock yg avail. . Mazzola Kebaya . Price : RM115 Postage : RM10sm /16ss . Whatsapp 0174379088 . Material : Japanese moss crepe Hidden front zip ( bf friendly ) Shoulder : 15 inch Bust : 39 inch Sl

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set.
Ni stock yg avail.
.
Mazzola Kebaya .
Price :
RM115

Postage :
RM10sm /16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Material : Japanese moss crepe 
Hidden front zip ( bf friendly )

Shoulder : 15 inch 
Bust : 39 inch
Sleeve : 21 inch 
Length : 26 inch 
Free size XS - L

Skirt : Batik Pario ( comes with buckle ) 
Lenght : 40 inch
Width: 78 inch
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
1

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set. Ni stock yg avail. . Mazzola Kebaya . Price : RM115 Postage : RM10sm /16ss . Whatsapp 0174379088 . Material : Japanese moss crepe Hidden front zip ( bf friendly ) Shoulder : 15 inch Bust : 39 inch Sl

Comments

@styles_myth.co 📣PROMO LELONG📣KORANG NAK CARI BAJU TRENDING,BAJU YANG INSTA FEMES SELALU PAKAI.SEMUA TU ADA DI @styles_myth.co.CEPAT PM ADMIN UNTUK DAPAT HARGA LELONG DAN FREE POSTAGE.

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set.
Ni stock yg avail.
.
Mazzola Kebaya .
Price :
RM115

Postage :
RM10sm /16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Material : Japanese moss crepe 
Hidden front zip ( bf friendly )

Shoulder : 15 inch 
Bust : 39 inch
Sleeve : 21 inch 
Length : 26 inch 
Free size XS - L

Skirt : Batik Pario ( comes with buckle ) 
Lenght : 40 inch
Width: 78 inch
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
0

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set. Ni stock yg avail. . Mazzola Kebaya . Price : RM115 Postage : RM10sm /16ss . Whatsapp 0174379088 . Material : Japanese moss crepe Hidden front zip ( bf friendly ) Shoulder : 15 inch Bust : 39 inch Sl

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set.
Ni stock yg avail.
.
Mazzola Kebaya .
Price :
RM115

Postage :
RM10sm /16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Material : Japanese moss crepe 
Hidden front zip ( bf friendly )

Shoulder : 15 inch 
Bust : 39 inch
Sleeve : 21 inch 
Length : 26 inch 
Free size XS - L

Skirt : Batik Pario ( comes with buckle ) 
Lenght : 40 inch
Width: 78 inch
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
1

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set. Ni stock yg avail. . Mazzola Kebaya . Price : RM115 Postage : RM10sm /16ss . Whatsapp 0174379088 . Material : Japanese moss crepe Hidden front zip ( bf friendly ) Shoulder : 15 inch Bust : 39 inch Sl

Comments

@styles_myth.co 📣PROMO LELONG📣KORANG NAK CARI BAJU TRENDING,BAJU YANG INSTA FEMES SELALU PAKAI.SEMUA TU ADA DI @styles_myth.co.CEPAT PM ADMIN UNTUK DAPAT HARGA LELONG DAN FREE POSTAGE.

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set.
Ni stock yg avail.
.
Mazzola Kebaya .
Price :
RM115

Postage :
RM10sm /16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Material : Japanese moss crepe 
Hidden front zip ( bf friendly )

Shoulder : 15 inch 
Bust : 39 inch
Sleeve : 21 inch 
Length : 26 inch 
Free size XS - L

Skirt : Batik Pario ( comes with buckle ) 
Lenght : 40 inch
Width: 78 inch
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
0

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set. Ni stock yg avail. . Mazzola Kebaya . Price : RM115 Postage : RM10sm /16ss . Whatsapp 0174379088 . Material : Japanese moss crepe Hidden front zip ( bf friendly ) Shoulder : 15 inch Bust : 39 inch Sl

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set.
Ni stock yg avail.
.
Mazzola Kebaya .
Price :
RM115

Postage :
RM10sm /16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Material : Japanese moss crepe 
Hidden front zip ( bf friendly )

Shoulder : 15 inch 
Bust : 39 inch
Sleeve : 21 inch 
Length : 26 inch 
Free size XS - L

Skirt : Batik Pario ( comes with buckle ) 
Lenght : 40 inch
Width: 78 inch
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
0

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set. Ni stock yg avail. . Mazzola Kebaya . Price : RM115 Postage : RM10sm /16ss . Whatsapp 0174379088 . Material : Japanese moss crepe Hidden front zip ( bf friendly ) Shoulder : 15 inch Bust : 39 inch Sl

More feedbacks dari pengguna MORA!  Kami memnag tak henti-henti terima feedback dari customer yang dah rasai kesan positif dalam masa yang singkat!

Itu dah cukup membuktikan Argan Oil/Calissa Oil memang power! If uols tak tahu nak cuba produk MORA yang mana dahulu Ika memang recommend uols try oil dulu then boleh la beli yang lain-lain pulak. 
Kalau dah memang ada budget lebih boleh beli fullset terus. Tahan lama berbaloi beli. Rasa je macam mahal tapi sebenarnya worth it tau sebab satu-satu barang tahan sampai 2 bulan ++. Dan paling best natural! 

Ada yang nak join COD lagi hari ni? Boleh whatsapp Ika cepat ya untuk set masa.

Harga: exclude postage

MORA Oil 15ml RM60 
MORA Cleanser 50ml RM60
MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65
MORA Chocolate Scrub RM45
MORA Beauty Kit 1 RM170
MORA Beauty Kit 2 RM150

COD Shah Alam | Alam Impian | GM Klang

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil
MORA & SHAKLEE SHAH ALAM - @ikabeautyhealth Instagram Profile - inst4gram.com
ikabeautyhealth
0

More feedbacks dari pengguna MORA! Kami memnag tak henti-henti terima feedback dari customer yang dah rasai kesan positif dalam masa yang singkat! Itu dah cukup membuktikan Argan Oil/Calissa Oil memang power! If uols tak tahu nak cuba produk MORA y

Shah Alam, Malaysia
#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set.
Ni stock yg avail.
.
Mazzola Kebaya .
Price :
RM115

Postage :
RM10sm /16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Material : Japanese moss crepe 
Hidden front zip ( bf friendly )

Shoulder : 15 inch 
Bust : 39 inch
Sleeve : 21 inch 
Length : 26 inch 
Free size XS - L

Skirt : Batik Pario ( comes with buckle ) 
Lenght : 40 inch
Width: 78 inch
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
0

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set. Ni stock yg avail. . Mazzola Kebaya . Price : RM115 Postage : RM10sm /16ss . Whatsapp 0174379088 . Material : Japanese moss crepe Hidden front zip ( bf friendly ) Shoulder : 15 inch Bust : 39 inch Sl

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set.
Ni stock yg avail.
.
Mazzola Kebaya .
Price :
RM115

Postage :
RM10sm /16ss
.
Whatsapp 0174379088
.
Material : Japanese moss crepe 
Hidden front zip ( bf friendly )

Shoulder : 15 inch 
Bust : 39 inch
Sleeve : 21 inch 
Length : 26 inch 
Free size XS - L

Skirt : Batik Pario ( comes with buckle ) 
Lenght : 40 inch
Width: 78 inch
.
.
#bajumuslimah#bajumurah#palazomurah#bajukurung#kurungpahang#kurungmoden#cutisekolah#ctdk#neelofa#mirafilzah #merabelle#radiusite #leeyanarahman #calaqisya #bellaz#pario#kainpario #bellazbeautyhq#bellaammara#dressmurah#cutisekolah#cikgu#teacherlife#cameronhighland#songket#kainsongket#blouselabuh#blousemurah
SATU2NYA DRPSHIP BAJU TERMURAH - @sac.rtw Instagram Profile - inst4gram.com
sac.rtw
1

#pariobysac .RM115 sj tau.murahh sangat 1 set. Ni stock yg avail. . Mazzola Kebaya . Price : RM115 Postage : RM10sm /16ss . Whatsapp 0174379088 . Material : Japanese moss crepe Hidden front zip ( bf friendly ) Shoulder : 15 inch Bust : 39 inch Sl

Comments

@ubat.keputihan.power Bestt ig nii 👍👍👍

Duduk dlm ofis ekon rasa nyaman, 
Bila outdoor kene matahari rasa selesa. 
Apakah ia? 
.
.
#EleganzByriyaniwahit #blousemakmak #blousetravel #blousenursingfriendly #blouselonggar
💐Blouse Tak Payah Gosok💐 - @eleganz.byriyaniwahit Instagram Profile - inst4gram.com
eleganz.byriyaniwahit
1

Duduk dlm ofis ekon rasa nyaman, Bila outdoor kene matahari rasa selesa. Apakah ia? . . #eleganzbyriyaniwahit #blousemakmak #blousetravel #blousenursingfriendly #blouselonggar

Cheras, Selangor
Comments

@eleganz.byriyaniwahit #blouseplain #staypositive #info #cantik #bajutakpayahgosok #motivasi #jannanick #super100k #muslimah #bangisentral #sayajualbaju #mirafilzah #neelofa #likeforfollow #usahawan #yearendsale #erezeki #malaysia #usahawanmuda #jualanmurah #uitmshahalam #politeknik #iphonemurah #bisnesonline #bazaarpaknil

Bawal Magic Shashalista Printed*
•Material :Chiffon Voile
•Bidang :45
•Code :santorini
•Price :rm25
_

Whatsapp 018-7716469
#cottonvoileshashalista #bawalmagicshashalista #agentsahshashalista #cottonvoileshashalista #bawalmagicshashalista #agentsahshashalista #bawallover #mirafilzah #jdt #motifviral #akuyangpakaikoyangpanas #bawalmagic #bawalmurah #malaysia #vscocam#jobaru
TudungBawal🌹 - @shashalista.co Instagram Profile - inst4gram.com
shashalista.co
0

Bawal Magic Shashalista Printed* •Material :Chiffon Voile •Bidang :45 •Code :santorini •Price :rm25 _ Whatsapp 018-7716469 #cottonvoileshashalista #bawalmagicshashalista #agentsahshashalista #cottonvoileshashalista #bawalmagicshashalista #agentsahsh

Selamat petang sahabat semua.
Sambil bertugas dengan penuh ketenangan
.
DULU PENAT MASAK AIR SEKARANG TEKAN JE.

️Sekarang ni cuckoo ada banyak pilihan harga. Hanya pilih berapa tahun yang tuan/puan nak buat sewa beli.
️Semakin mudah untuk anda mendapat air yang sihat lagi berkhasiat.
️PERCUMA Pendaftaran warantty Service pemasangan Tukar filter
.
Siapa yang layak memilikinya:
Suri rumah
Black list
Pelajar
Kerja sendiri
Penduduk tetap

Jom cepat cepat wasap jika dah berkenan dihati. Ejen sah cuckoo
Wasap.my/60175863181/cuckoo
Wasap.my/60175863181/cuckoo
RM75+SEBULAN/PENAPISAIRTERBAIK - @cuckoo.arif.penapisair.hebat Instagram Profile - inst4gram.com
cuckoo.arif.penapisair.hebat
3

Selamat petang sahabat semua. Sambil bertugas dengan penuh ketenangan . DULU PENAT MASAK AIR SEKARANG TEKAN JE. ️Sekarang ni cuckoo ada banyak pilihan harga. Hanya pilih berapa tahun yang tuan/puan nak buat sewa beli. ️Semakin mudah untuk anda menda

Comments

@vitamindianz2017 Selamat petang

@skincare.wangi.gatal.slim Semoga murah rezeki