#mirafilzah
Advertisement
Suratan Yang Sempurna...
Memori antara TiaraDanny..
.
.
#PujaanHatiKanda
#DannyTiara
#TiaraDanny
#RemyIshak
#MiraFilzah
#ReMyra
nads_ej - @aizan_dd Instagram Profile - inst4gram.com
aizan_dd
0

Suratan Yang Sempurna... Memori antara TiaraDanny.. . . #pujaanhatikanda #dannytiara #tiaradanny #remyishak #mirafilzah #remyra

Nah yaya belanja video🤭.
Fefeeling raya la sikit walaupun lambat lagi nak raya
.
Yaya nak gtau je yang baju KURUNG ANGGUN ni ada sale 50% tau. Rugila klau xgrab skang.
.
NP : RM 143
 SALE 50% : RM 71.50 only! 
exclude postage
.
#kurunganggun
#bazarpaknil
#emmamaembong
#mirafilzah
#tudunglabuh
#Wardaexclusive
#blousemurah
#blousekerja
#blousetravel
#sufiansuhaimi
#zizanrazak
#sinopal
#hantaran
#jannanick
#remyishak
#masyarabia
wardrobeyaya_co - @wardrobeyaya_co Instagram Profile - inst4gram.com
wardrobeyaya_co
0

Nah yaya belanja video🤭. Fefeeling raya la sikit walaupun lambat lagi nak raya . Yaya nak gtau je yang baju KURUNG ANGGUN ni ada sale 50% tau. Rugila klau xgrab skang. . NP : RM 143 SALE 50% : RM 71.50 only! exclude postage . #kurunganggun #bazarpa

#Repost @wan_farhan93

Wrap by @jinggo_sticker 
Asalam dan Salam Sejahtera... NEW @rettoshisha di #crazykitchen damansara alif berdekatan capital city dan bersebelahan kfc pizza hut.... PROMOTION @rettoshisha 2 BOTOL HANyA RM16 SAHAJA  Open time 8pm-4am
.
.
#malaysiaviral #igersmalaysia #igmalaysia  #salamjumaat #syukuralhamdulillah #syukurselalu #syukur #lawak #ctdk #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #mirafilzah #jubahmuslimah #tudungbawal #mudahterhibur #bazarpaknil  #ump #ukm #uthm #kuis #politeknik #uitmshahalam #uitm
nikki Ducati - @lee_rx7 Instagram Profile - inst4gram.com
lee_rx7
1

#repost @wan_farhan93 Wrap by @jinggo_sticker Asalam dan Salam Sejahtera... NEW @rettoshisha di #crazykitchen damansara alif berdekatan capital city dan bersebelahan kfc pizza hut.... PROMOTION @rettoshisha 2 BOTOL HANyA RM16 SAHAJA Open time 8pm-

CRAZY kitchen CHE BURN
Comments

@coachakim Nice

 #SaleSampaiLicin3HelaiRM100
—
Nak tgk semua design yang sale !.
korang boleh click hashtag atas tu tau !
—
To order whatsapp NEW num dekat bio sahaja mudahkan ? 
.
.
.
.
.
.
.
#ajimaura #cikguseo #bajuraya2019 #jubahraya #jubahmurah #uia #uitm #clearancesale  #jubahnursing #abaya #aidijuma #bawalplain  #bajutunang #bajumuslimah #penang #minazlovers #terapiinstagram #tshirtmurah #palazomurah #blousemurah #tudungruffle #ootd #bagmurah #zaliaraya #ctdk #fattzura #mirafilzah #neelofa #selafazcinta
Jubah Design Murah 🌿 - @fedella.hq Instagram Profile - inst4gram.com
fedella.hq
1

#salesampailicin3helairm100 — Nak tgk semua design yang sale !. korang boleh click hashtag atas tu tau ! — To order whatsapp NEW num dekat bio sahaja mudahkan ? . . . . . . . #ajimaura #cikguseo #bajuraya2019 #jubahraya #jubahmurah #uia #uitm #clea

Comments

@tehrooibos 👍

.
 Jom sape nak kurus pm sy segera.. kita pakat guna Lemonex Gold utk kesan terbaik.. Untuk mkluman, Lemonex Gold adalah tablet detox yg boleh dikunyah @ dikemam dan mampu menurunkan berat badan dalam masa 30 hari.
.
Lemonex Gold akan melancarkan sistem penghadaman dan membersihkan usus. Pada waktu ini, perut anda akan mula kempis dan rata, badan terasa ringan kerana telah melakukan detoksifikasi
.
Oleh demikian, Lemonex Gold akan meningkatkan kadar metabolism badan dan menambahkan tenaga untuk melakukan kerja seharian. Dan yang terakhir, Lemonex Gold akan membakar lemak serta kalori berlebihan dalam badan.
.
🤩🤩Kan best kan tu.. harga mampu milik, mampu dimiliki dan yg best lg, berat trun berterusan setiap hari.. amalkan secara berterusan utk hasil yg terbaik.. ws segera ke 011-11572646, produk dr HQ yg tentunya original.. jgn beli di kedai jamu kerana Lemonex tidak diedarkan ke mana-mana pusat jamu utk jualan.. ws segera, sy sedia membantu anda semua..
.
#lemonexgold
#lemonex
#lemonexgoldmalaysia
#detox
#naikkanmetabolisme
#tambahtenaga
#bakarlemak
# jomkurus
#fatburnermalaysia
#kuruscepat 
#kevinzahri 
#lemonexadvance 
#kurusmudah
#tabletkurus
#pilkurus
#selamatdigunakan
#minumankurus
#datoaliffsyukri 
#EliteS7 
#produklaris
#takwajibbersenam
#emmamaembong 
#mirafilzah 
#sajat
#coachyin
#deina 
#coachkurus
#10yearschallenge 
#sayaboleh
#workhard
LEMONEX GOLD MALAYSIA - @lemonex.gold.malaysia Instagram Profile - inst4gram.com
lemonex.gold.malaysia
0

. Jom sape nak kurus pm sy segera.. kita pakat guna Lemonex Gold utk kesan terbaik.. Untuk mkluman, Lemonex Gold adalah tablet detox yg boleh dikunyah @ dikemam dan mampu menurunkan berat badan dalam masa 30 hari. . Lemonex Gold akan melancarkan sis

Advertisement
Sebelum tido ! Meh vote dulu  #pelakonmeletop #Dramameletop 
#Lelakikirimantuhan 
#MiraFilzah #RemyIshak 
#AME2019 #AnugerahMeletopEra2019
. .
Good night everyone and kesayangan  sweet dream 
..
#Repost @kimmm_210 (@get_repost)
・・・
Muka ada senyum ️🥰
Vote for #LelakiKirimanTuhan #DramaMeleTOP #PelakonMeleTOP #AME2019
.
#RemyIshak #IqbalRaid #Raid
#MiraFilzah #Naira
.
 syawal_azrai91
🌸FANS OF MF ❤🌸 - @mimiefarhana11 Instagram Profile - inst4gram.com
mimiefarhana11
0

Sebelum tido ! Meh vote dulu #pelakonmeletop #dramameletop #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #ame2019 #anugerahmeletopera2019 . . Good night everyone and kesayangan sweet dream .. #repost @kimmm_210 (@get_repost ) ・・・ Muka ada senyum ️🥰

 #SaleSampaiLicin3HelaiRM100
—
Nak tgk semua design yang sale !.
korang boleh click hashtag atas tu tau !
__

Available Size S-5XL only 
Design Limited.
First Come First Serve.
__
 Serius Buyer Only.
 No Fussy Buyer.
Booking With Payment.
—
To order whatsapp NEW num dekat bio sahaja mudahkan ? 
.
.
.
.
.
.
.
#ajimaura #cikguseo #bajuraya2019 #jubahraya #jubahmurah #uia #uitm #clearancesale  #jubahnursing #abaya #aidijuma #bawalplain  #bajutunang #bajumuslimah #penang #minazlovers #terapiinstagram #tshirtmurah #palazomurah #blousemurah #tudungruffle #ootd #bagmurah #zaliaraya #ctdk #fattzura #mirafilzah #neelofa #selafazcinta
Jubah Murah & Bawal Plain ✨ - @jubahmurah_ukhuwahmuslimah Instagram Profile - inst4gram.com
jubahmurah_ukhuwahmuslimah
0

#salesampailicin3helairm100 — Nak tgk semua design yang sale !. korang boleh click hashtag atas tu tau ! __ Available Size S-5XL only Design Limited. First Come First Serve. __ Serius Buyer Only. No Fussy Buyer. Booking With Payment. — To order

Advertisement
Throwback Last Album
Event yang paling enjoy bawak keluarga bersama  @mfmirafilzah di @tamanbotaninegarashahalam sempena Sport Day oleh @miraclegacy_
#mirafilzah #miraclegacy
#perfect #rekreasi #riadah #sukan #keluarga #myfamily #syukur #syukurselalu #alhamdulillah #pinky #dinsardin #sportday #terbaik #enjoy #happy #tamanbotanishahalam
Bolki Mahali - @bolkimahali Instagram Profile - inst4gram.com
bolkimahali
2

Throwback Last Album Event yang paling enjoy bawak keluarga bersama @mfmirafilzah di @tamanbotaninegarashahalam sempena Sport Day oleh @miraclegacy_ #mirafilzah #miraclegacy #perfect #rekreasi #riadah #sukan #keluarga #myfamily #syukur #syukurselalu

Taman Botani Negara Shah Alam
Comments

@kakzuee Pinky Team ! Din Sardin Team the best 👍😂👏💖

@bolkimahali @kakzuee Yess.. always the best👏😊

Sebelum tido meh la jamu mata dulu   CLICK 
 #SaleSampaiLicin3HelaiRM100
.
.
InshaaAllah kami akan clearkan stock yang masih berbaki dah tak banyak sebab stock size sgt limited sape cepat dia dapat tau ! Material best cutting selesa yang penting murah sangat harga kami nak bagi ni tau  .
.
Tunggu kami upload design dalam masa terdekat ok. Stay Tuned 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ajimaura #cikguseo #bajuraya2019 #jubahraya #jubahmurah #uia #uitm #clearancesale  #jubahnursing #abaya #aidijuma #bawalplain  #bajutunang #bajumuslimah #penang #minazlovers #terapiinstagram #tshirtmurah #palazomurah #blousemurah #tudungruffle #ootd #bagmurah #zaliaraya #ctdk #fattzura #mirafilzah #neelofa #selafazcinta
Jubah Murah & Bawal Plain ✨ - @jubahmurah_ukhuwahmuslimah Instagram Profile - inst4gram.com
jubahmurah_ukhuwahmuslimah
2

Sebelum tido meh la jamu mata dulu CLICK #salesampailicin3helairm100 . . InshaaAllah kami akan clearkan stock yang masih berbaki dah tak banyak sebab stock size sgt limited sape cepat dia dapat tau ! Material best cutting selesa yang penting mura

Comments

@lemonexadvance.kurusputih Semoga Murah Rezeki | GoodLuck🌷

@womendesiree.official 😍

MASALAH KULIT KUSAM ?
TIADA LAGI DENGAN #DIANZVITAMIN 
. .
Muka yang dulu nya kusam suram makin cerah berseri glowingg lepas consume #dianzvitamin . .
Happy sangat bila tengok kulit muka makin sihat sekarang. Tiap kali bangun pagi mesti rasa nak lompat bintang depan cermin 
. .
Nak order wssap 011-21924057
. .
RM50 (30biji) tahan sebulan
tak masuk pos. .
` `
COD : PORT KLANG / KLANG / MERU / KAPAR / KUALA SELANGOR & lain-lain berdekatan
.
.
#dianzlovers #dianzpink #dianzvitaminPink #dianzklang #rawatsunburn #rawatjeragat #rawatkulit #rawatjerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #kulitcantik #kulitflawlessgebu #kulitkusam #jomcantikdengandianz #dianzterbaik #dianzportklang #dianportklang #tonataksekata #mirafilzah  #dramasangat #DianzMasknMoist #dexandra #mamadil #fattzura #gegarvaganva #dexandra #fattzura #alhaalfa #vitaminC #rawatsunburn
DIANZ VITAMIN💜 - @dianz.qishi Instagram Profile - inst4gram.com
dianz.qishi
0

MASALAH KULIT KUSAM ? TIADA LAGI DENGAN #dianzvitamin . . Muka yang dulu nya kusam suram makin cerah berseri glowingg lepas consume #dianzvitamin . . Happy sangat bila tengok kulit muka makin sihat sekarang. Tiap kali bangun pagi mesti rasa nak lomp

.
AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design)
.
*colour may be slightly different due to lighting
.
___________________________
Product Description:
• Size:
Bidang 50 (130 x 130 cm) 
Bidang 60 (140 x 140 cm) .
• Material: High Grade Premium Cotton Voile ( mudah bentuk)
.
Price :
Bidang 50 : RM39
Bidang 60 : RM49
*exc postage
.
*Postage : RM8 SM
*Postage : RM12 SS
.
Promo Sempena our 1st launch!!!!
.
Beli 3 helai Bidang 50 for RM100 ONLY! *exc postage 
Beli 3 helai Bidang 60 for RM130 ONLY! *exc postage
.
.
.
Nak dapatkan harga promo menarik sekarang!! Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab #nur #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
INSTANTSHAWL.SARUNG.LABUH - @zhufayraa.scarves Instagram Profile - inst4gram.com
zhufayraa.scarves
0

. AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design) . *colour may be slightly different due to lighting . ___________________________ Product Description: • Size: Bidang 50 (130 x 130 cm) Bidang 60 (140 x 140 cm) . • Material: High Grade Premium Cotton V

Kunci utama nak kempiskan perut adalah dengan cukup kan protein, cukup kan fiber, kurangkan gula tapi boleh belajar untuk tidak ambil gula terus dan seterusnya kurang kan white carbs.
.
KURUS SEBELUM PUASA
0145470510| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ️ Turun 5 - 40kg 2019
️ Group Coaching Wanita Sahaja
️ Mealplan Mudah Untuk Kurus
 EBOOK Resepi Sihat!
️ Coaching Group Yang Supportive
️ Kelas Kurus Online
️ Food Diary Checking, Home Work
️ Reward
️ 100% online & EFFECTIVE
!! DAFTAR SEKARANG!! START NOW  0145470510
 HERBALIFE COACH
 Online Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#teamsurikurus
#programkurus30hari
#coachingkurusonline
#herbalifemalaysia
#kurusdarirumah
COACH HERBALIFE TURUN BERAT - @coachaidaismail Instagram Profile - inst4gram.com
coachaidaismail
2

Kunci utama nak kempiskan perut adalah dengan cukup kan protein, cukup kan fiber, kurangkan gula tapi boleh belajar untuk tidak ambil gula terus dan seterusnya kurang kan white carbs. . KURUS SEBELUM PUASA 0145470510| Program Turun Berat Online MUDAH

Comments

@coachaidaismail #shakleemurah #fatburnermega #mirafilzah #jualubatkurus #juicedetox #bajuxxl #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #turunberat #turunberatonline #tipscantik #konjacfood #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat #makansihat #coachkurus #pakejherbalife #fit1malaysia #kurusdenganherbalife #jk1m

@fatinmira_92 Moga dipermudahkan segala urusan 🌼

Kehidupan ni sebenarnya mudah... if you want to something you must have effort to get it... orait
.
#teamnsanis #teamroketnsa #nsabeauty #ainaaserumfeedback #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautyjohor #nsabeautyoriginal #ainaacleanserfeedback #ainaasuncreen #nsabeautykl #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautyserumpavilion #nsabeautyserumperak #pujaanhatikanda #wannaone #mirafilzah #skincareroutine #makeuptutorial
TOP DISTRIBUTOR #teamnsanis - @ainaabeauty_snrtyra Instagram Profile - inst4gram.com
ainaabeauty_snrtyra
0

Kehidupan ni sebenarnya mudah... if you want to something you must have effort to get it... orait . #teamnsanis #teamroketnsa #nsabeauty #ainaaserumfeedback #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautyjohor #nsabeautyoriginal #ainaacleanserfeedback #ainaasunc

Ipoh, Perak
[DUBAI SILK ORIGINAL]

Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas!
Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar?
Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini!
Kak Tipah ada solusi kain baju yg sesuai buat awak.

Kain lembut selembut warnanya..
Bukan takat selesa, tapi mesti ayu kalau pakai design lembut lembut ni

Baju kurung boleh, kebaya boleh, jubah pun boleh. Buat baju anak-anak pun sesuai tau.

LEMBUT, gebuu sungguh. Kak Tipah tak tipu ni
Kain tak pecah.
Senang gosok.
Tak mudah komot.
Sejukkkk, selesa dikulit.

Limited edition tau ni. TAKDE SERAGAM.

Ada lebih 30 pilihan corak yang terkini dan gojes Dah pilih ke? Kalau dah..
Wasap Kak Tipah cepat ye. Bukan ape, takut habis je

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

#kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah #cikguseo
KAINPASANG | SONGKET |SERAGAM - @kainpasang_xclusive Instagram Profile - inst4gram.com
kainpasang_xclusive
0

[DUBAI SILK ORIGINAL] Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas! Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar? Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini! Kak Tipah ada solusi kain baju yg s

[DUBAI SILK ORIGINAL]

Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas!
Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar?
Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini!
Kak Tipah ada solusi kain baju yg sesuai buat awak.

Kain lembut selembut warnanya..
Bukan takat selesa, tapi mesti ayu kalau pakai design lembut lembut ni

Baju kurung boleh, kebaya boleh, jubah pun boleh. Buat baju anak-anak pun sesuai tau.

LEMBUT, gebuu sungguh. Kak Tipah tak tipu ni
Kain tak pecah.
Senang gosok.
Tak mudah komot.
Sejukkkk, selesa dikulit.

Limited edition tau ni. TAKDE SERAGAM.

Ada lebih 30 pilihan corak yang terkini dan gojes Dah pilih ke? Kalau dah..
Wasap Kak Tipah cepat ye. Bukan ape, takut habis je

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

#kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah #cikguseo
KAINPASANG | SONGKET |SERAGAM - @kainpasang_xclusive Instagram Profile - inst4gram.com
kainpasang_xclusive
0

[DUBAI SILK ORIGINAL] Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas! Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar? Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini! Kak Tipah ada solusi kain baju yg s

.
AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design)
.
*colour may be slightly different due to lighting
.
___________________________
Product Description:
• Size:
Bidang 50 (130 x 130 cm) 
Bidang 60 (140 x 140 cm) .
• Material: High Grade Premium Cotton Voile ( mudah bentuk)
.
Price :
Bidang 50 : RM39
Bidang 60 : RM49
*exc postage
.
*Postage : RM8 SM
*Postage : RM12 SS
.
Promo Sempena our 1st launch!!!!
.
Beli 3 helai Bidang 50 for RM100 ONLY! *exc postage 
Beli 3 helai Bidang 60 for RM130 ONLY! *exc postage
.
.
.
Nak dapatkan harga promo menarik sekarang!! Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab #nur #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
INSTANTSHAWL.SARUNG.LABUH - @zhufayraa.scarves Instagram Profile - inst4gram.com
zhufayraa.scarves
0

. AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design) . *colour may be slightly different due to lighting . ___________________________ Product Description: • Size: Bidang 50 (130 x 130 cm) Bidang 60 (140 x 140 cm) . • Material: High Grade Premium Cotton V

[DUBAI SILK ORIGINAL]

Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas!
Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar?
Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini!
Kak Tipah ada solusi kain baju yg sesuai buat awak.

Kain lembut selembut warnanya..
Bukan takat selesa, tapi mesti ayu kalau pakai design lembut lembut ni

Baju kurung boleh, kebaya boleh, jubah pun boleh. Buat baju anak-anak pun sesuai tau.

LEMBUT, gebuu sungguh. Kak Tipah tak tipu ni
Kain tak pecah.
Senang gosok.
Tak mudah komot.
Sejukkkk, selesa dikulit.

Limited edition tau ni. TAKDE SERAGAM.

Ada lebih 30 pilihan corak yang terkini dan gojes Dah pilih ke? Kalau dah..
Wasap Kak Tipah cepat ye. Bukan ape, takut habis je

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

#kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah #cikguseo
KAINPASANG | SONGKET |SERAGAM - @kainpasang_xclusive Instagram Profile - inst4gram.com
kainpasang_xclusive
0

[DUBAI SILK ORIGINAL] Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas! Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar? Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini! Kak Tipah ada solusi kain baju yg s

.
AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design)
.
*colour may be slightly different due to lighting
.
___________________________
Product Description:
• Size:
Bidang 50 (130 x 130 cm) 
Bidang 60 (140 x 140 cm) .
• Material: High Grade Premium Cotton Voile ( mudah bentuk)
.
Price :
Bidang 50 : RM39
Bidang 60 : RM49
*exc postage
.
*Postage : RM8 SM
*Postage : RM12 SS
.
Promo Sempena our 1st launch!!!!
.
Beli 3 helai Bidang 50 for RM100 ONLY! *exc postage 
Beli 3 helai Bidang 60 for RM130 ONLY! *exc postage
.
.
.
Nak dapatkan harga promo menarik sekarang!! Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab #nur #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
INSTANTSHAWL.SARUNG.LABUH - @zhufayraa.scarves Instagram Profile - inst4gram.com
zhufayraa.scarves
0

. AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design) . *colour may be slightly different due to lighting . ___________________________ Product Description: • Size: Bidang 50 (130 x 130 cm) Bidang 60 (140 x 140 cm) . • Material: High Grade Premium Cotton V

[DUBAI SILK ORIGINAL]

Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas!
Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar?
Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini!
Kak Tipah ada solusi kain baju yg sesuai buat awak.

Kain lembut selembut warnanya..
Bukan takat selesa, tapi mesti ayu kalau pakai design lembut lembut ni

Baju kurung boleh, kebaya boleh, jubah pun boleh. Buat baju anak-anak pun sesuai tau.

LEMBUT, gebuu sungguh. Kak Tipah tak tipu ni
Kain tak pecah.
Senang gosok.
Tak mudah komot.
Sejukkkk, selesa dikulit.

Limited edition tau ni. TAKDE SERAGAM.

Ada lebih 30 pilihan corak yang terkini dan gojes Dah pilih ke? Kalau dah..
Wasap Kak Tipah cepat ye. Bukan ape, takut habis je

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

#kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah #cikguseo
KAINPASANG | SONGKET |SERAGAM - @kainpasang_xclusive Instagram Profile - inst4gram.com
kainpasang_xclusive
0

[DUBAI SILK ORIGINAL] Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas! Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar? Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini! Kak Tipah ada solusi kain baju yg s

WHATTT??
ANOTHER COMBO?
YES ladies ada lagi 2 combo utk korang pilih!
-
For COMBO C, korang akan dapat 2 MAKEUP KIT + 1 EYELINER dengan hanya RM237 SAHAJA! Untungnya! Dlm COMBO D pulak korang akan  dapat 2 EYELINER + 1 MAKEUP KIT tau! 🥰
-
Dgn adanya COMBO ni bolehla korang buat hantaran kan, mana tau ada #caryacosmeticslovers nak kahwin ke 
-
Jom GRAB COMBO ni WHILE STOCKS LAST ladies!! Admin tak boleh janji tau bila2 masa je boleh SOLD OUT! Click WHATSAPP LINK now to get yours! 
.
.
.
#caryacosmetics #teamfl #caryacosmeticskotakinabalu
#caryacosmeticssabah #teamAdha
#agentcaryasabah #tipskecantikan #beauty #mua #muasabah #makeupbynurulmf #mirafilzah #neelofa #sabah
CARYA COSMETICS SABAH | KL - @sahadha.co Instagram Profile - inst4gram.com
sahadha.co
0

WHATTT?? ANOTHER COMBO? YES ladies ada lagi 2 combo utk korang pilih! - For COMBO C, korang akan dapat 2 MAKEUP KIT + 1 EYELINER dengan hanya RM237 SAHAJA! Untungnya! Dlm COMBO D pulak korang akan dapat 2 EYELINER + 1 MAKEUP KIT tau! 🥰 - Dgn adanya

.
AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design)
.
*colour may be slightly different due to lighting
.
___________________________
Product Description:
• Size:
Bidang 50 (130 x 130 cm) 
Bidang 60 (140 x 140 cm) .
• Material: High Grade Premium Cotton Voile ( mudah bentuk)
.
Price :
Bidang 50 : RM39
Bidang 60 : RM49
*exc postage
.
*Postage : RM8 SM
*Postage : RM12 SS
.
Promo Sempena our 1st launch!!!!
.
Beli 3 helai Bidang 50 for RM100 ONLY! *exc postage 
Beli 3 helai Bidang 60 for RM130 ONLY! *exc postage
.
.
.
Nak dapatkan harga promo menarik sekarang!! Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab #nur #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
INSTANTSHAWL.SARUNG.LABUH - @zhufayraa.scarves Instagram Profile - inst4gram.com
zhufayraa.scarves
0

. AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design) . *colour may be slightly different due to lighting . ___________________________ Product Description: • Size: Bidang 50 (130 x 130 cm) Bidang 60 (140 x 140 cm) . • Material: High Grade Premium Cotton V

Sportday With @mfmirafilzah
Cerita yang menjadi kenangan terindah bersama  @mfmirafilzah dan keluargaku di @tamanbotaninegarashahalam sempena Sport Day oleh @miraclegacy_ @miralegacy
#mirafilzah #miraclegacy #tamanbotanishahalam
#perfect #rekreasi #riadah #sukan #keluarga #myfamily #syukur #syukurselalu #alhamdulillah #pinky #dinsardin #sportday #terbaik
Bolki Mahali - @bolkimahali Instagram Profile - inst4gram.com
bolkimahali
0

Sportday With @mfmirafilzah Cerita yang menjadi kenangan terindah bersama @mfmirafilzah dan keluargaku di @tamanbotaninegarashahalam sempena Sport Day oleh @miraclegacy_ @miralegacy #mirafilzah #miraclegacy #tamanbotanishahalam #perfect #rekreasi #r

Taman Botani Negara Shah Alam
SHAWL BY @galeriariani
 SHAWL #arianipaletteedition
READY STOK !
RM70 1BOX.
. HAIIII SIS UOLLLSSS #arianipaletteedition stilll available sume colour....JOM CEPAT GRABBB🤗
.
.
. NO FUSSY BUYER.
ORDER WITH PAYMENT ONLY .
 NO EXCHANGE & NO REFUND.
 COD AREA KL.
% from @galeriariani 
NAK ORDER:
http://Psarianiilaina.wasap.my

#galeriariani #arianiootd #arianishawl #arianirtw #arianilovers #tudungariani #galeriarianitutorial #arianiinspired #ariani#arianiinspired #arianisquarescarf #sabah#brunei #shawl #promosiariani #mirafilzah #belladally #ctdk #arianibellashawl#feedback#arianiyes2018 #arianiideasandgifts#arianiyes #arianisquarescarf#promosiariani
PS FOR ARIANI - @psariani_ilaina Instagram Profile - inst4gram.com
psariani_ilaina
1

SHAWL BY @galeriariani SHAWL #arianipaletteedition READY STOK ! RM70 1BOX. . HAIIII SIS UOLLLSSS #arianipaletteedition stilll available sume colour....JOM CEPAT GRABBB🤗 . . . NO FUSSY BUYER. ORDER WITH PAYMENT ONLY . NO EXCHANGE & NO REFUND. COD A

Comments

@imanfatieyha 👍

SHAWL BY @galeriariani
 SHAWL #arianipaletteedition
READY STOK !
RM70 1BOX.
. HAIIII SIS UOLLLSSS #arianipaletteedition stilll available sume colour....JOM CEPAT GRABBB🤗
.
.
. NO FUSSY BUYER.
ORDER WITH PAYMENT ONLY .
 NO EXCHANGE & NO REFUND.
 COD AREA KL.
% from @galeriariani 
NAK ORDER:
http://Psarianiilaina.wasap.my

#galeriariani #arianiootd #arianishawl #arianirtw #arianilovers #tudungariani #galeriarianitutorial #arianiinspired #ariani#arianiinspired #arianisquarescarf #sabah#brunei #shawl #promosiariani #mirafilzah #belladally #ctdk #arianibellashawl#feedback#arianiyes2018 #arianiideasandgifts#arianiyes #arianisquarescarf#promosiariani
PS FOR ARIANI - @psariani_ilaina Instagram Profile - inst4gram.com
psariani_ilaina
1

SHAWL BY @galeriariani SHAWL #arianipaletteedition READY STOK ! RM70 1BOX. . HAIIII SIS UOLLLSSS #arianipaletteedition stilll available sume colour....JOM CEPAT GRABBB🤗 . . . NO FUSSY BUYER. ORDER WITH PAYMENT ONLY . NO EXCHANGE & NO REFUND. COD A

Comments

@imanfatieyha

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

Face recognition application by using raspberry pi and openCV.
.
.
It was trained to recognize Datuk Siti Nurhaliza faces only.
.
.
Dm our inbox to get a quotation for project consultation, outsource, IoT training or basic electronic class.
.
.
We provided FREE ONLINE COACHING 
.
.
#imageprocessing #raspberrypi #pinvent #opencv #python #datuksitinurhaliza #emmamaembongofficial #mirafilzah #fyp #arduino
PInvent - @pinvent95 Instagram Profile - inst4gram.com
pinvent95
1

Face recognition application by using raspberry pi and openCV. . . It was trained to recognize Datuk Siti Nurhaliza faces only. . . Dm our inbox to get a quotation for project consultation, outsource, IoT training or basic electronic class. . . We pr

Comments

@azfarmuqri nk tanye . kenape blynk apps takleh appear video streaming?kalau kat emulator boleh plak??hm

#feedbackpsilaina#
. 
Alhamdulillah barang da selamat smpai pada tuan.... . . . 
Tq percayakn service @psariani_ilaina.. . . . 
Untuk kiriman boleh whatpps 0172138418... . . 
#personalshopper #arianiootd #arianishawl #arianirtwyes18 #arianishawl #mirafilzah #belladally #arianirtw #arianireadytowear #arianipromosicutisekolah #shawl #square #ps#arianiyessales2018 #arianiideasandgifts
PS FOR ARIANI - @psariani_ilaina Instagram Profile - inst4gram.com
psariani_ilaina
1

#feedbackpsilaina # . Alhamdulillah barang da selamat smpai pada tuan.... . . . Tq percayakn service @psariani_ilaina.. . . . Untuk kiriman boleh whatpps 0172138418... . . #personalshopper #arianiootd #arianishawl #arianirtwyes18 #arianishawl #mir

Comments

@imanfatieyha 👍

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

#feedbackpsilaina#
. 
Alhamdulillah barang da selamat smpai pada tuan.... . . . 
Tq @nurain74  from #singapore percayakn service @psariani_ilaina.. . . . 
Untuk kiriman boleh whatpps 0172138418... . . 
#personalshopper #arianiootd #arianishawl #arianirtwyes18 #arianishawl #mirafilzah #belladally #arianirtw #arianireadytowear #arianipromosicutisekolah #shawl #square #ps#arianiyessales2018 #arianiideasandgifts#singapore
PS FOR ARIANI - @psariani_ilaina Instagram Profile - inst4gram.com
psariani_ilaina
1

#feedbackpsilaina # . Alhamdulillah barang da selamat smpai pada tuan.... . . . Tq @nurain74 from #singapore percayakn service @psariani_ilaina.. . . . Untuk kiriman boleh whatpps 0172138418... . . #personalshopper #arianiootd #arianishawl #arian

Comments

@nurain74 @psariani_ilaina No prob sis. Senang berurusan dgn u. And quality shawl san baju juga baik. Cfrm kami akan repeat lagi!!! 😍😍

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

.
AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design)
.
*colour may be slightly different due to lighting
.
___________________________
Product Description:
• Size:
Bidang 50 (130 x 130 cm) 
Bidang 60 (140 x 140 cm) .
• Material: High Grade Premium Cotton Voile ( mudah bentuk)
.
Price :
Bidang 50 : RM39
Bidang 60 : RM49
*exc postage
.
*Postage : RM8 SM
*Postage : RM12 SS
.
Promo Sempena our 1st launch!!!!
.
Beli 3 helai Bidang 50 for RM100 ONLY! *exc postage 
Beli 3 helai Bidang 60 for RM130 ONLY! *exc postage
.
.
.
Nak dapatkan harga promo menarik sekarang!! Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab #nur #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
INSTANTSHAWL.SARUNG.LABUH - @zhufayraa.scarves Instagram Profile - inst4gram.com
zhufayraa.scarves
0

. AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design) . *colour may be slightly different due to lighting . ___________________________ Product Description: • Size: Bidang 50 (130 x 130 cm) Bidang 60 (140 x 140 cm) . • Material: High Grade Premium Cotton V

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

.
AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design)
.
*colour may be slightly different due to lighting
.
___________________________
Product Description:
• Size:
Bidang 50 (130 x 130 cm) 
Bidang 60 (140 x 140 cm) .
• Material: High Grade Premium Cotton Voile ( mudah bentuk)
.
Price :
Bidang 50 : RM39
Bidang 60 : RM49
*exc postage
.
*Postage : RM8 SM
*Postage : RM12 SS
.
Promo Sempena our 1st launch!!!!
.
Beli 3 helai Bidang 50 for RM100 ONLY! *exc postage 
Beli 3 helai Bidang 60 for RM130 ONLY! *exc postage
.
.
.
Nak dapatkan harga promo menarik sekarang!! Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab #nur #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
INSTANTSHAWL.SARUNG.LABUH - @zhufayraa.scarves Instagram Profile - inst4gram.com
zhufayraa.scarves
0

. AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design) . *colour may be slightly different due to lighting . ___________________________ Product Description: • Size: Bidang 50 (130 x 130 cm) Bidang 60 (140 x 140 cm) . • Material: High Grade Premium Cotton V

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

.
AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design)
.
*colour may be slightly different due to lighting
.
___________________________
Product Description:
• Size:
Bidang 50 (130 x 130 cm) 
Bidang 60 (140 x 140 cm) .
• Material: High Grade Premium Cotton Voile ( mudah bentuk)
.
Price :
Bidang 50 : RM39
Bidang 60 : RM49
*exc postage
.
*Postage : RM8 SM
*Postage : RM12 SS
.
Promo Sempena our 1st launch!!!!
.
Beli 3 helai Bidang 50 for RM100 ONLY! *exc postage 
Beli 3 helai Bidang 60 for RM130 ONLY! *exc postage
.
.
.
Nak dapatkan harga promo menarik sekarang!! Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab #nur #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
INSTANTSHAWL.SARUNG.LABUH - @zhufayraa.scarves Instagram Profile - inst4gram.com
zhufayraa.scarves
0

. AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design) . *colour may be slightly different due to lighting . ___________________________ Product Description: • Size: Bidang 50 (130 x 130 cm) Bidang 60 (140 x 140 cm) . • Material: High Grade Premium Cotton V

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

Padankan sahaja skinvigorate dengan cleanser yang anda gunakan sekarang
Bayangkan cuci muka guna berus!lagi bersih kan️
.
Inilah rahsia kulit glow!
.
Ana wajib guna skinvi ni masa cuci muka.bukan apa nk pastikan makeup yg ana pakai ni removed clearlyand dapat cucian maksima!harga sangat mampu milik hanya rm100++ dan warranty 1 tahun
.
Yg paling best dapat settlekan masalah kulit kasar,blackhead dan whitehead🤗
.
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' .
.
 Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
.
.
 Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
.
 Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. 
.
 Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.
.
 Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat
.
 Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. 
.
.
 Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.🤗
.
 Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
.
 Mampu milik!! 
.
Jom ws ana utk tahu lebih detail lagii!
.
Ws ana  0175010563 
Or klik di bio️️
.
#marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #beautyconsultantmarykaykl
#tipskulitcantik
#pulihkankulitbreakout
#tipskulitsihat
#marykaykl#marykaybangsar
#marykaybangi
anamaryk__ - @anamaryk__ Instagram Profile - inst4gram.com
anamaryk__
1

Padankan sahaja skinvigorate dengan cleanser yang anda gunakan sekarang Bayangkan cuci muka guna berus!lagi bersih kan️ . Inilah rahsia kulit glow! . Ana wajib guna skinvi ni masa cuci muka.bukan apa nk pastikan makeup yg ana pakai ni removed clearly

Comments

@gleicesantanna_ Mt bom !!! Depois chega no meu insta pra conhecer minha maneira de empreeender com alavancagem

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

.
AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design)
.
*colour may be slightly different due to lighting
.
___________________________
Product Description:
• Size:
Bidang 50 (130 x 130 cm) 
Bidang 60 (140 x 140 cm) .
• Material: High Grade Premium Cotton Voile ( mudah bentuk)
.
Price :
Bidang 50 : RM39
Bidang 60 : RM49
*exc postage
.
*Postage : RM8 SM
*Postage : RM12 SS
.
Promo Sempena our 1st launch!!!!
.
Beli 3 helai Bidang 50 for RM100 ONLY! *exc postage 
Beli 3 helai Bidang 60 for RM130 ONLY! *exc postage
.
.
.
Nak dapatkan harga promo menarik sekarang!! Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab #nur #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
INSTANTSHAWL.SARUNG.LABUH - @zhufayraa.scarves Instagram Profile - inst4gram.com
zhufayraa.scarves
0

. AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design) . *colour may be slightly different due to lighting . ___________________________ Product Description: • Size: Bidang 50 (130 x 130 cm) Bidang 60 (140 x 140 cm) . • Material: High Grade Premium Cotton V

BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#setbyd_nsrd
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC) PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE Nak order? Screenshoot and whatsapp (Boleh click link in bio ) #setbyd_nsrd #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

.
AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design)
.
*colour may be slightly different due to lighting
.
___________________________
Product Description:
• Size:
Bidang 50 (130 x 130 cm) 
Bidang 60 (140 x 140 cm) .
• Material: High Grade Premium Cotton Voile ( mudah bentuk)
.
Price :
Bidang 50 : RM39
Bidang 60 : RM49
*exc postage
.
*Postage : RM8 SM
*Postage : RM12 SS
.
Promo Sempena our 1st launch!!!!
.
Beli 3 helai Bidang 50 for RM100 ONLY! *exc postage 
Beli 3 helai Bidang 60 for RM130 ONLY! *exc postage
.
.
.
Nak dapatkan harga promo menarik sekarang!! Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawalmurah #bawalcorak #bawalplain #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #bawaltrendy #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidangbesar #tudungbawalterkini #shawl #shawlcorak #shawlmurah #shawlplain #shawllabuh #ctdk #mirafilzah #fattzura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronlinemurah #neelofahijab #nur #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
INSTANTSHAWL.SARUNG.LABUH - @zhufayraa.scarves Instagram Profile - inst4gram.com
zhufayraa.scarves
0

. AW TWOTONE (1 Scarf with 2 different design) . *colour may be slightly different due to lighting . ___________________________ Product Description: • Size: Bidang 50 (130 x 130 cm) Bidang 60 (140 x 140 cm) . • Material: High Grade Premium Cotton V

Sis nak bagi free blouse pada siapa yang rajin like dan komen/mention kawan-kawan 🤗. Korang nak tak blouse free ? Kalau nak cepat like dan komen di setiap post. Mana tau murah rezeki korang kat @LawanisStore ️
.
 Blouse Peplum Floral 
.
 HOT SELLING 
Material chiffon crepe
Tak jarang

Ukuran (inci)
Bahu 14-15
Dada 36-38
Labuh 27

1 PCS RM33
2 PCS RM64
3 PCS RM90
(exc postage)

Boleh campur dengan design blouse yang sama harga #Lawanis3PCSRM90 🤗

Whatsapp 0145251014 atau klik je link di bio @lawanisstore untuk order ya ️
.
.
#bajumurah#baju4helairm100#bajurm3helairm100#pemborongbaju#bajucantik#blouse4helairm100#blouse3helairm100#blousecantik#borongbaju#borongchina#pujaanhatikanda#mirafilzah#blouselabuh#blousemuslimah#fattzura#fazura#ctdk#aafiyah#sajat#nursajat#chiffonvoile#cottonvoile#bawalcornskin
🌟 BLOUSE MURAH 3 PCS RM90🌟 - @lawanisstore Instagram Profile - inst4gram.com
lawanisstore
5

Sis nak bagi free blouse pada siapa yang rajin like dan komen/mention kawan-kawan 🤗. Korang nak tak blouse free ? Kalau nak cepat like dan komen di setiap post. Mana tau murah rezeki korang kat @lawanisstore ️ . Blouse Peplum Floral . HOT SELLING

Comments

@set.hamil.mampu.milik 👌👌👍

@ieda_shyda @qahekah

.
Kurung pahang DARIYA
plus-size special utk si manis chubby yg inginkan
design songket.. Design pesak gantung dan lose cuting bahagian pinggul dijahit khas semestinya sopan dan selesa dipakai
.
🥀KURUNG PAHANG DARIYA (Design KURUNG PAHANG)
.
.
SKIRT VALENTINO  JAQUARD COTTON
Kombinasi 2 warna benang songket
SONGKET TENUN
High  quality  100%
Tak panas (SEJUK)
Zip tepi skirt
getah kiri dan kanan
separuh pinggang separuh getah
Potongan LIPAT SUSUN TEPI
.
.
BAJU
*
PEARL SKIN PLATINUM DESIGN KURUNG PAHANG
lose cutting
PESAK GANTUNG
Leher  bulat
ZIP SOROK DEPAN BAJU (MESRA BFF)
TANGAN LEPAS
MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan)
SPAN DI BAHU KIRI DAN KANAN BAJU
.
🥀BEST SONGKET🥀
️jarang
️ fit
jahitan  kemas  oleh tailor  yg brpengalaman
mudah iron
tahan  lasak
terletak  cantik
selesa  dipakai
warna2  cun melecun
warna2 hot
size S M L XL XXL XXXL
READY STOK
.
.
️HARGA :RM110SM RM115SS
.
.
Model pakai size S sepit blkg baju dan skirt
.
.
DOKOH SEKADAR HIASAN
REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian
Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan
.
*************************
Untuk Order,
WHATSAPP 019 2575265
WHATSAPP 019 2575265
WHATSAPP 019 2575265
---
Tekan link wasap di profil ig 
.
#bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmodern #bajukurunglace #bajukurungplussize #bajukurungpeplum #bajukurungplain #bajukurungterkini #kurungplussize #kurungsongketmurah #kurungplain #kebaya #kebayamurah #kebayalabuh #kebarungmurah #kebarung #bajukurungmurah #terapiinstagram  #peplummurah #super100k  #peplumkurung #jannanick #zizanrazak #zizanmall #mirafilzah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #universitimalaya #universitiputramalaysia #uitm
KURUNG PEPLUM JUBAH CANTIK - @jubah.kurung.cantik Instagram Profile - inst4gram.com
jubah.kurung.cantik
1

. Kurung pahang DARIYA plus-size special utk si manis chubby yg inginkan design songket.. Design pesak gantung dan lose cuting bahagian pinggul dijahit khas semestinya sopan dan selesa dipakai . 🥀KURUNG PAHANG DARIYA (Design KURUNG PAHANG) . . SKIRT

Comments

@vivix_bylaila 👍👍👍

.
Kurung pahang DARIYA
plus-size special utk si manis chubby yg inginkan
design songket.. Design pesak gantung dan lose cuting bahagian pinggul dijahit khas semestinya sopan dan selesa dipakai
.
🥀KURUNG PAHANG DARIYA (Design KURUNG PAHANG)
.
.
SKIRT VALENTINO  JAQUARD COTTON
Kombinasi 2 warna benang songket
SONGKET TENUN
High  quality  100%
Tak panas (SEJUK)
Zip tepi skirt
getah kiri dan kanan
separuh pinggang separuh getah
Potongan LIPAT SUSUN TEPI
.
.
BAJU
*
PEARL SKIN PLATINUM DESIGN KURUNG PAHANG
lose cutting
PESAK GANTUNG
Leher  bulat
ZIP SOROK DEPAN BAJU (MESRA BFF)
TANGAN LEPAS
MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan)
SPAN DI BAHU KIRI DAN KANAN BAJU
.
🥀BEST SONGKET🥀
️jarang
️ fit
jahitan  kemas  oleh tailor  yg brpengalaman
mudah iron
tahan  lasak
terletak  cantik
selesa  dipakai
warna2  cun melecun
warna2 hot
size S M L XL XXL XXXL
READY STOK
.
.
️HARGA :RM110SM RM115SS
.
.
Model pakai size S sepit blkg baju dan skirt
.
.
DOKOH SEKADAR HIASAN
REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian
Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan
.
*************************
Untuk Order,
WHATSAPP 019 2575265
WHATSAPP 019 2575265
WHATSAPP 019 2575265
---
Tekan link wasap di profil ig 
.
KURUNG PEPLUM JUBAH CANTIK - @jubah.kurung.cantik Instagram Profile - inst4gram.com
jubah.kurung.cantik
1

. Kurung pahang DARIYA plus-size special utk si manis chubby yg inginkan design songket.. Design pesak gantung dan lose cuting bahagian pinggul dijahit khas semestinya sopan dan selesa dipakai . 🥀KURUNG PAHANG DARIYA (Design KURUNG PAHANG) . . SKIRT

Comments

@jubah.kurung.cantik . #bajukurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurung #kurungmodenmurah #kurungsongket #kurungcantik #kurungpeplum #kurungraya #kurungmoden #bajutunang #kurungpahang #cspscs #ruangrezekihanania #kurungmalaysia #kurungmodencantik #terlajaklaris #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #bajubridesmaid #jannanick #zizanrazak #zizanmall #mirafilzah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #pujaanhatikanda #emmamaembong #syafiqkyle

Pink Lady Body Perfection (PLBP)!!
.
PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati.
.
Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untuk breast,punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. All in One.
.
Harga PLBP lebih ekonomi. Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi. .
.
 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
 Perapat miss 'V'.
 Mengurangkan nafsu makan.
 Menghilangkan 'mood swing'.
 Meningkatkan libido wanita.
 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
 Meremajakan kulit.
 Mengatasi masalah rambut gugur.
 Atasi masalah senggugut yang teruk.
 Kitaran haid kembali teratur.
 Menstabilkan emosi.
 Menggebukan & mencantikkan kulit.
 Menambahkan susu badan.
 Badan jadi lebih shape.
 Hilangkan masalah jerawat.
 Atasi masalah kulit kusam.
 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
 Pudar & hilangkan masalah parut.
.

Cuba sebotol. Tak rugi pun. Malah jatuh cinta nanti. Semua custemer kami sukakan PL.
.
NAK CANTIK, BODY SHAPE, MELENTIK & SUPER GRIP. PINKLADY BODY PERFECTION adalah solusinya.
.
wassap now
01115726281 
.
#pinkladyoriginal #pinkladyworldwide #pinkladymurah #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladysingapore #pinkladyworldwide #pinkladyhq #pinkladytestimoni #supplementallinone #supplementkurus #ubatgemuk #ubatkuat #besarkanpayudara #besarkanbreast #injectionputihgebu #klinikhana #10yearschallenge #mirafilzah #remyishak #babyiqy #viral2019 #10yearschallenge #setelahcintaitupergi #diamenanturahsia #leftenanzana #pilhormon #sexylady
VIRAL & TRENDING ASIA HERBS 👙 - @pinklady.womanbodyperfection Instagram Profile - inst4gram.com
pinklady.womanbodyperfection
0

Pink Lady Body Perfection (PLBP)!! . PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati. . Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untu

..throwback fav scene Pujaan Hati Kanda.. xpe kan.. 🤗
Good nite, sweet dreams..
#pujaanhatikanda
#remyishak 
#mirafilzah
Casandra~cinta terbaik @kimmm_210
redvelvet_kbe11 - @redvelvet_kbe11 Instagram Profile - inst4gram.com
redvelvet_kbe11
0

..throwback fav scene Pujaan Hati Kanda.. xpe kan.. 🤗 Good nite, sweet dreams.. #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah Casandra~cinta terbaik @kimmm_210

BAWAL INSTANT ZARAA 
.
HARGA:
1 helai RM35
2 helai RM60
Harga tak termasuk postage
.
Color: Bubblegum
==================
️Menggunakan material BERKUALITI TINGGI & MEWAH iaitu PREMIUM CHIFFON CREPE.
️Awning bawal yg BEHAVE. Mmg ini yg penting!
️Ada 1 size & sesuai utk bidang 50 dan 55.
️ Tak mudah KEDUT. Ramas2 pon steady je lg tak jadi apa tau. Minimal iron pon dah okay sangat.
️JIMAT MASA! Sebab sarung je, dh siap. 
️ 1st tudung dari Applescarf menggunakan label tag yg EXCLUSIVE.
️ Jahitan baby seam yg berkualiti & kemas cantik
.
Nak order?
Whatsapp 019 496 0583
Whatsapp 019 496 0583
Whatsapp 019 496 0583
.
Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp ️
.
#BZaraaAsca
APPLESCARF BAWAL LABUH PLAIN - @scarves.byasca Instagram Profile - inst4gram.com
scarves.byasca
1

BAWAL INSTANT ZARAA . HARGA: 1 helai RM35 2 helai RM60 Harga tak termasuk postage . Color: Bubblegum ================== ️Menggunakan material BERKUALITI TINGGI & MEWAH iaitu PREMIUM CHIFFON CREPE. ️Awning bawal yg BEHAVE. Mmg ini yg penting! ️Ada 1

Comments

@scarves.byasca #bawal #bawalovers #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalexclusive #bawalbidang50 #bawalbidang48 #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalcantik #megadrama #cerekarama #like4likes #likeforlikes #bazaarpaknil #onlineshopping #muslimah #ctdk #wanyhasrita #mirafilzah #neelofa #rozitachewan #gengbawalapplescarf #teamapplescarf #applescarfraya2019

[DUBAI SILK ORIGINAL]

Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas!
Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar?
Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini!
Kak Tipah ada solusi kain baju yg sesuai buat awak.

Kain lembut selembut warnanya..
Bukan takat selesa, tapi mesti ayu kalau pakai design lembut lembut ni

Baju kurung boleh, kebaya boleh, jubah pun boleh. Buat baju anak-anak pun sesuai tau.

LEMBUT, gebuu sungguh. Kak Tipah tak tipu ni
Kain tak pecah.
Senang gosok.
Tak mudah komot.
Sejukkkk, selesa dikulit.

Limited edition tau ni. TAKDE SERAGAM.

Ada lebih 30 pilihan corak yang terkini dan gojes Dah pilih ke? Kalau dah..
Wasap Kak Tipah cepat ye. Bukan ape, takut habis je

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

#kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah #cikguseo
KAINPASANG | SONGKET |SERAGAM - @kainpasang_xclusive Instagram Profile - inst4gram.com
kainpasang_xclusive
0

[DUBAI SILK ORIGINAL] Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas! Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar? Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini! Kak Tipah ada solusi kain baju yg s

BAWAL CHIFFON FIONA 
️Bidang 45 & 50 available!
️Warna yang menarik!
.
1 Helai Rm18
3 Helai Rm50
Jimat Rm4! 
Berminat? Contact kami!
________________________________________________
Whatsapp/telegram : 013-7699450
Ig : @arifridzuan_
Tag kawan kawan anda!
.
Malas save nombor?
Click link di bio kami dan anda akan direct ke whatsapp saya!
Mudah kan? 
________________________________________________

#sayajual #fashion #slingbagmurah #slingbag #neelofa #fattahamin #syafiqkylez #pursemurah #purse #wallet #jonghyun #jongin #jongkook #jongsuk #pujaanhatikanda #mirafilzah #blackpink #bts #btsarmy #heelsporn #heels #meauscarves #meaushawl #shawlmurah #bawalmurah #shawlpublika #shawltutorial #bawalcotton #bawalbidang50 #bawalbidang60
Meau Collection Just For You ✨ - @meau.co Instagram Profile - inst4gram.com
meau.co
0

BAWAL CHIFFON FIONA ️Bidang 45 & 50 available! ️Warna yang menarik! . 1 Helai Rm18 3 Helai Rm50 Jimat Rm4! Berminat? Contact kami! ________________________________________________ Whatsapp/telegram : 013-7699450 Ig : @arifridzuan_ Tag kawan kawan a

Dah sampai stock yg cust preorder , yg ready pun still avail lg ... sshot la mana uolss nk order then ws me laju2 k .. k bai 
.
#diorcaptureyouth #diorhydralife #diorcapturetotale #diorjadore  #diorbackstage #diormalaysia #diorprestige #diorjoy #diormalaysia #missdiorperfume #diorsnow #missdiorbloomingbouquet #missdiorperfume #diorjadoreperfume #selafazcinta #dramasangat #saharulridzwan  #tv3malaysia #amyrarosli #mirafilzah #remyishak #nur2 #sethantarankahwin #ajl33 #dimatamu #sufiansuhaimi #mishaomar #hariibu2019 #maluapabossku
RESELLER OF DIOR , CLINIQUE 🇲🇾 - @diormalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
diormalaysia
0

Dah sampai stock yg cust preorder , yg ready pun still avail lg ... sshot la mana uolss nk order then ws me laju2 k .. k bai . #diorcaptureyouth #diorhydralife #diorcapturetotale #diorjadore #diorbackstage #diormalaysia #diorprestige #diorjoy #dior

[DUBAI SILK ORIGINAL]

Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas!
Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar?
Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini!
Kak Tipah ada solusi kain baju yg sesuai buat awak.

Kain lembut selembut warnanya..
Bukan takat selesa, tapi mesti ayu kalau pakai design lembut lembut ni

Baju kurung boleh, kebaya boleh, jubah pun boleh. Buat baju anak-anak pun sesuai tau.

LEMBUT, gebuu sungguh. Kak Tipah tak tipu ni
Kain tak pecah.
Senang gosok.
Tak mudah komot.
Sejukkkk, selesa dikulit.

Limited edition tau ni. TAKDE SERAGAM.

Ada lebih 30 pilihan corak yang terkini dan gojes Dah pilih ke? Kalau dah..
Wasap Kak Tipah cepat ye. Bukan ape, takut habis je

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

www.wasap.my/60127942484

#kainela #kainelacantik #kainelaterbaru #kainelaseragam #kainelaterkini #kainelabatik #kainelaseragambatik #kainelaonline #kainelacorakbatik #kainelamurah #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangsedondon #kainpasangcantik #kainpasangborong #kainpasangplain #batikbali #batikmodern #kainpasangterbaru #mirafilzah #neelofa #ctdk #bazaarpaknilmurah #kainseragambatik #batikbalimurah #cikguseo
KAINPASANG | SONGKET |SERAGAM - @kainpasang_xclusive Instagram Profile - inst4gram.com
kainpasang_xclusive
0

[DUBAI SILK ORIGINAL] Kulit anda sensitif? Selalu gatal kalau berpeluh sebab kain panas! Tak boleh nak pakai kain baju yang keras dan kasar? Ouch! Pergi beraya tak selesa sungguh, berpeluh-peluh. Panas Sini, sini! Kak Tipah ada solusi kain baju yg s

JUBAH QHAYRA
dah release 
.
.
jubah A Cut longgar
tidak mengikut bentuk badan
selesa & tidak panas
kain lembut & tidak jarang
 Material *PEACH KOSHIBO &
SONGKET VIETNAM* yang lembut dan selesa
nursing friendly (zip didada 11 inch)
kemasan cuff di pergelangan tangan
dihiasi bersama *BATU- BATU BERKILAUAN*
size XS hingga 4XL
.
.
⏩ 23 warna pilihan 
.
.

Rm 95sm /Rm 100ss
 Free Postage

.
.
.
.
#ootd2019 #jubahdiomand #jubahmurah #ootdmuslimah #cikgusekolah #jubahkoshibo #uitm #jubahplain #jubahplainmurah #kedaimuslimah #jubahwanita #jubahmurah #jubahdress #jubahkerja #jubahkoshiboplain #jubahplain #pensyarahmalaysia #terapiinstagram #jubahraya2019 #jubahnursingmurah #jubahacutmurah #jubahmaroon #jubahcantikmurah #majliskahwin  #instafamous #jubahdressmurah #mirafilzah
#jubahcantikmurah #igshopjubahmurah #muslimahfashion #jubahcuff #jubahexclusivemurah #jubahbabyblue
jubah|bajumuslimah|tudungmurah - @tudunglabuhgaleri Instagram Profile - inst4gram.com
tudunglabuhgaleri
0

JUBAH QHAYRA dah release . . jubah A Cut longgar tidak mengikut bentuk badan selesa & tidak panas kain lembut & tidak jarang Material *PEACH KOSHIBO & SONGKET VIETNAM* yang lembut dan selesa nursing friendly (zip didada 11 inch) kemasan cuff di per

JUBAH QHAYRA
dah release 
.
.
jubah A Cut longgar
tidak mengikut bentuk badan
selesa & tidak panas
kain lembut & tidak jarang
 Material *PEACH KOSHIBO &
SONGKET VIETNAM* yang lembut dan selesa
nursing friendly (zip didada 11 inch)
kemasan cuff di pergelangan tangan
dihiasi bersama *BATU- BATU BERKILAUAN*
size XS hingga 4XL
.
.
⏩ 23 warna pilihan 
.
.

Rm 95sm /Rm 100ss
 Free Postage

.
.
.
.
#ootd2019 #jubahdiomand #jubahmurah #ootdmuslimah #cikgusekolah #jubahkoshibo #uitm #jubahplain #jubahplainmurah #kedaimuslimah #jubahwanita #jubahmurah #jubahdress #jubahkerja #jubahkoshiboplain #jubahplain #pensyarahmalaysia #terapiinstagram #jubahraya2019 #jubahnursingmurah #jubahacutmurah #jubahdustyrose #jubahcantikmurah #majliskahwin  #instafamous #jubahdressmurah #mirafilzah
#jubahcantikmurah #igshopjubahmurah #muslimahfashion #jubahcuff #jubahexclusivemurah #jubahgrey
jubah|bajumuslimah|tudungmurah - @tudunglabuhgaleri Instagram Profile - inst4gram.com
tudunglabuhgaleri
1

JUBAH QHAYRA dah release . . jubah A Cut longgar tidak mengikut bentuk badan selesa & tidak panas kain lembut & tidak jarang Material *PEACH KOSHIBO & SONGKET VIETNAM* yang lembut dan selesa nursing friendly (zip didada 11 inch) kemasan cuff di per

Comments

@kaknur_saunaku_setkurus Cantik

MALU LAH NAK CAKAP.. TAPI KAN BAJU KURUNG KITER NI NGA SALE TAU.. RUGI TAK GRAB SEKARANG.. NANTI NAK DEKAT RAYA NAIK PULAK REGENYA JANGAN NANGIS #bajuraya #sepahtureunionlive #sariyanti #jejakakirimantuhan #isteriuntukdiiktiraf #leftenanzana #hlive #motifviral #senafasrindu #bajukurungmurah #shafiqkyle #elizabethtan #hijab #hijabfashion #hijabtutorial #telekungsitikhadijah #tudungbawal #tudunglabuh #ariani #mirafilzah
Adelia's Boutique - @muslimah_wear_adelia_boutique Instagram Profile - inst4gram.com
muslimah_wear_adelia_boutique
0

MALU LAH NAK CAKAP.. TAPI KAN BAJU KURUNG KITER NI NGA SALE TAU.. RUGI TAK GRAB SEKARANG.. NANTI NAK DEKAT RAYA NAIK PULAK REGENYA JANGAN NANGIS #bajuraya #sepahtureunionlive #sariyanti #jejakakirimantuhan #isteriuntukdiiktiraf #leftenanzana #hlive #

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Black white
Size : M
Price : Rm12

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio )
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Black white Size : M Price : Rm12 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ) #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleatedd

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : White
Size : M
Price : Rm12

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio )
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : White Size : M Price : Rm12 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ) #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressma

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Yellow
Brand : Eddie Bomer
Size : XL
Price : Rm12

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio )
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Yellow Brand : Eddie Bomer Size : XL Price : Rm12 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ) #blousemurah #dressmurah #pleate

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Mix
Size : S
Price : Rm12

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio )
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Mix Size : S Price : Rm12 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ) #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmala

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Cream
Size : S
Price : Rm12

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio )
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Cream Size : S Price : Rm12 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ) #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressma

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Red
Size : M
Price : Rm12

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Red Size : M Price : Rm12 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmal

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Grey
Size : M
Price : Rm12

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Grey Size : M Price : Rm12 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressma

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Red
Size : M
Price : Rm12

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Red Size : M Price : Rm12 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmal

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Cream
Size : S
Price : Rm10

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Cream Size : S Price : Rm10 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressm

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Beige
Size : S
Price : Rm10

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Beige Size : S Price : Rm10 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressm

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Choc tortilla
Size : L (Fit)
Price : Rm10

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Choc tortilla Size : L (Fit) Price : Rm10 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleateddress

.
BLAZZER
Colour : Dark blue
Size : S
Price : Rm12

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. BLAZZER Colour : Dark blue Size : S Price : Rm12 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongba

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Dark blue
Brand : J.CREW
Size : M
Price : Rm12

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Dark blue Brand : J.CREW Size : M Price : Rm12 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleatedd

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Choc 
Size : S-M
Price : Rm10

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Choc Size : S-M Price : Rm10 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddres

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : White
Size : S
Price : Rm10

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : White Size : S Price : Rm10 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressm

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Universal khaki
Size : S
Price : Rm10

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Universal khaki Size : S Price : Rm10 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleateddress #ple

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Yellow green
Size : M-L
Price : Rm12

PRICE EXCLUDING POSTAGE.
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio )
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Yellow green Size : M-L Price : Rm12 PRICE EXCLUDING POSTAGE. NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ) #blousemurah #dressmurah #pleateddress #plea

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Black White
Size : S
Price : Rm10

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio ).
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Black White Size : S Price : Rm10 PRICE EXCLUDING POSTAGE NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio ). #blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleated

.
KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN 
Colour : Black
Size : S
Price : Rm10

PRICE EXCLUDING POSTAGE.
NO REFUND
NO EXCHANGE

How to purchase? Screenshoot and whatsapp 
(Nak lagi senang click link in bio  
BLOUSE + SKIRT (1SET)
SALE : RM60
(SLIDE FOR MORE PIC)

PRICE EXCLUDING POSTAGE
NO REFUND
NO EXCHANGE

Nak order? Screenshoot and whatsapp 
(Boleh click link in bio )
#blousemurah #dressmurah #pleateddress #pleateddressmalaysia #borongbaju #visitigmalaysia #meletop #gmklangwholesalecity #klcc #wholesaleclothing #bajumuslimahmurah #ctdk #ajl33 #mirafilzah #ariani #primavaletbangi #blousecantik #blousesetmurah #blouseset #skirtmurah #knitwearmurahmalaysia
BLOUSE DRESS SKIRT KNITWEAR - @d_nsrd Instagram Profile - inst4gram.com
d_nsrd
0

. KNITWEAR / KNITTED CARDIGAN Colour : Black Size : S Price : Rm10 PRICE EXCLUDING POSTAGE. NO REFUND NO EXCHANGE How to purchase? Screenshoot and whatsapp (Nak lagi senang click link in bio BLOUSE + SKIRT (1SET) SALE : RM60 (SLIDE FOR MORE PIC