#myna
Advertisement
Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? 
.
3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari
.
Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amalkan setiap hari dan yang ketiga anda akan dapat hasil seawal sebulan sahaja 
.
Mudahkan?  nak tak kami bantu anda untuk selesaikan masalah anda dengan hanya 3 tips ini 
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY SOLUTIONS - @mynabeautysolution.stokis Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautysolution.stokis
0

Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? . 3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari . Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amal

Kuala Lumpur, Malaysia
カンムリシロムク Bali myna
バリ島だけに住む。目の周りの露出した青い肌が特徴。
It lives only in Bali. Feature is exposed skin of blue around eyes.
#カンムリシロムク #鳥 #鳥好き #鳥写真 #野鳥 #動物園 #ズーラシア #バリ #バリ島 #カメラ #カメラ好き #カメラ好きな人と繋がりたい #ファインダー越しの私の世界 #ニコン #balimyna #myna #bird #birdlover #birdphoto #birdphotography #zoo #zoorasia #bali #camera #cameralove #nikon #nikond850 #d850
Yutaka  Tsutsumi - @yutaka.tsutsumi Instagram Profile - inst4gram.com
yutaka.tsutsumi
0

カンムリシロムク Bali myna バリ島だけに住む。目の周りの露出した青い肌が特徴。 It lives only in Bali. Feature is exposed skin of blue around eyes. #カンムリシロムク #鳥 #鳥好き #鳥写真 #野鳥 #動物園 #ズーラシア #バリ #バリ島 #カメラ #カメラ好き #カメラ好きな人と繋がりたい #ファインダー越しの私の世界 #ニコン #balimyna #myna #bird #birdlover #birdphot

Yokohama Zoological Gardens "Zoorasia"
Advertisement
Advertisement
A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking, because her trust is not on the branch but on it’s wings. Always believe in yourself…. #birds #birdphotography #birdwatchers #mynabird #myna #bird_lovers #animalplanet #lonelyplanet #natgeoyourshot #natgeowild #natgeo #indiaclicks #india_gram #nikonasia #nikon #dslrphotography #leaves #branches #picoftheday #photooftheday #photographers #photography #pixeandiaries #canon #discoverearth #photo #instagood #instadaily
R A K E S H   V E R M A - @rakeshverma2711 Instagram Profile - inst4gram.com
rakeshverma2711
0

A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking, because her trust is not on the branch but on it’s wings. Always believe in yourself…. #birds #birdphotography #birdwatchers #mynabird #myna #bird_lovers #animalplanet #lonelyplanet #na

#birds #birdphotography #jharkhand #coi #myna #birdsofindia @canonasia @canonindia_official
Vipul Baranwal - @vipul_bin Instagram Profile - inst4gram.com
vipul_bin
8

#birds #birdphotography #jharkhand #coi #myna #birdsofindia @canonasia @canonindia_official

Gomia, India
Comments

@vipul_bin aao competition mein @hunter3o3 saka denge tmko

@hunter3o3 @vipul_bin f.o

We're observing World Water Day today. We should all aim to save water. How will you save water this year? A prize for the best answer!

Call toll free : 80007711 or Whatsapp : 37337711 for free delivery! #MynaWater #Myna #Bahrain #DrinkWater #Hydrate#Refresh #KeepSipping #MineralWater #Pure #Health
MYNA Bahrain - @mynawater Instagram Profile - inst4gram.com
mynawater
0

We're observing World Water Day today. We should all aim to save water. How will you save water this year? A prize for the best answer! Call toll free : 80007711 or Whatsapp : 37337711 for free delivery! #mynawater #myna #bahrain #drinkwater #hydrat

Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? 
.
3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari
.
Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amalkan setiap hari dan yang ketiga anda akan dapat hasil seawal sebulan sahaja 
.
Mudahkan?  nak tak kami bantu anda untuk selesaikan masalah anda dengan hanya 3 tips ini 
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY SOLUTIONS - @mynabeautysolution.stokis Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautysolution.stokis
2

Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? . 3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari . Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amal

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@ferwhite.hq wa'alaikumussalam.. semoga dipermudahkan segala urusan arini 😊

@mynabeautysolution.stokis @ferwhite.hq amin

Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? 
.
3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari
.
Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amalkan setiap hari dan yang ketiga anda akan dapat hasil seawal sebulan sahaja 
.
Mudahkan?  nak tak kami bantu anda untuk selesaikan masalah anda dengan hanya 3 tips ini 
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY HQ - @mynabeautyofficial Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautyofficial
3

Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? . 3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari . Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amal

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@imran_muhsin Dm

@mynabeautyofficial @imran_muhsin done dm

MUKA MAKIN ANJAL TEGANG JERAWAT PUN HILANG
.
Selain dari jerawat kunyit pun bagus untuk menten awet muda dan anjalkan kulit
.
Ahah yang mana dah start nak kedut-kedut tu kena try masker kunyit ni
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY SOLUTIONS - @mynabeautysolution.stokis Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautysolution.stokis
0

MUKA MAKIN ANJAL TEGANG JERAWAT PUN HILANG . Selain dari jerawat kunyit pun bagus untuk menten awet muda dan anjalkan kulit . Ahah yang mana dah start nak kedut-kedut tu kena try masker kunyit ni . 🤳 Klik link di bio untuk fast respon . #assalamualai

Kuala Lumpur, Malaysia
Ramai dah orang yang try produk Myna Beauty Masker ni
.
Myna Beauty Masker ni dapat menyelesaikan masalah seperti berikut :

1) Menghilangkan Jerawat
2) Mencegah Penuaan Awal
3) Anti Pigmentasi
4) Mengangkat Sel Kulit Mati
5)Menghilangkan Rambut Muka
6)Rawatan Untuk Keadaan Kulit
7)Rawatan kerut di muka
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY HQ - @mynabeautyofficial Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautyofficial
2

Ramai dah orang yang try produk Myna Beauty Masker ni . Myna Beauty Masker ni dapat menyelesaikan masalah seperti berikut : 1) Menghilangkan Jerawat 2) Mencegah Penuaan Awal 3) Anti Pigmentasi 4) Mengangkat Sel Kulit Mati 5)Menghilangkan Rambut Muka

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@printing.shanell Hi jom buat PRINTING paperbag, plastik, flyers, sticker dengan kami 😍❤️🔥📣

@imran_muhsin Up

Gimme some hand. Which do you prefer?
Amanda Urioste - @amanda_myna Instagram Profile - inst4gram.com
amanda_myna
5

Gimme some hand. Which do you prefer?

Comments

@amanda_myna @tatiana_gibson thanks babe. It’s becoming my new signature color. The other hand changes

@buffymetler One 😍😍😍😍

साळुंखी (Javan Myna).
#vibhurepephotography .
#wildlife .
#wildlifephotography .
#radhanagariwildlifesanctury .
#radhanagari .
#myna 
#javanmyna .
#birdsphotography .
#nikkor70_300.
VS📷 | कोल्हापूर🇮🇳 - @vibhu_repe_photography Instagram Profile - inst4gram.com
vibhu_repe_photography
2

साळुंखी (Javan Myna). #vibhurepephotography . #wildlife . #wildlifephotography . #radhanagariwildlifesanctury . #radhanagari . #myna #javanmyna . #birdsphotography . #nikkor70_300 .

Radhanagari Nature & Wild Tourism
Comments

@suraj_s_s_7 🔥🔥💯

@sarrow_007 Kaddak reee bhaiii👌👌👌

.
Myna
I can say myna is the Bird-Icon' of my village  Because during my Childhood to till now i mostly found this bird in my village & Myna is one of my fav birds. These clicks i have taken near to handpump, she comes mostly to drink water at my village's home.

#avsnaps #myna #indianmyna #Bird #birds #indianbirds #birdlife #birdimages #birdlovers #birdphotography #birdlove #birdofinstagram #birdland #birdexpressions #birdshots #birdsofindia #birdshouse #MyVillageSattikhera #myfav #favbird #ilove #ilovebirds #instabirds #sonyalpha6000 #india #indianphotographers #snapshot
Abhishek Vashishth - @akvashishth Instagram Profile - inst4gram.com
akvashishth
0

. "Myna" I can say myna is the "Bird-Icon' of my village Because during my Childhood to till now i mostly found this bird in my village & Myna is one of my fav birds. These clicks i have taken near to handpump, she comes mostly to drink water at my

Satti Khera
. .
Faith is the bird that feels the light and sings when the dawn is still dark. In effect, the people who change our lives the most begin to sing to us while we are still in darkness. If we listen to their song, we will see the dawning of a new part of ourselves.-Rabindranath Tagore 
Acridotheres tristis
A.k.a common Myna
#birds#myna#Acridotheres#tristis#sky
pandora - @pandoras_sky_and_earth Instagram Profile - inst4gram.com
pandoras_sky_and_earth
0

. . "Faith is the bird that feels the light and sings when the dawn is still dark. In effect, the people who change our lives the most begin to sing to us while we are still in darkness. If we listen to their song, we will see the dawning of a new pa

Selamat malam cinta hati... Selalu merindui kamu....  #ILOVEYOU
#IMISSYOU
#MYNA
Atiqah Teddy - @teddyatiqah Instagram Profile - inst4gram.com
teddyatiqah
0

Selamat malam cinta hati... Selalu merindui kamu.... #iloveyou #imissyou #myna

#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur #positivevibes
MYNA BEAUTY HQ - @mynabeautyofficial Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautyofficial
2

#assalamualaikum #myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur #positivevibes

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@ferwhite.hq wa'alaikumussalam.. semoga dipermudahkan segala urusan arini 😊

@mynabeautyofficial @ferwhite.hq amin

Kunyit diperkaya dengan vitamin C selain bahan antiseptik yang dapat mencegah radang kulit akibat tumbuhan jerawat atau luka  Selain itu, kunyit juga dapat memperbaiki kulit rosak akibat terdedah di bawah pancaran matahari
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY SOLUTIONS - @mynabeautysolution.stokis Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautysolution.stokis
0

Kunyit diperkaya dengan vitamin C selain bahan antiseptik yang dapat mencegah radang kulit akibat tumbuhan jerawat atau luka Selain itu, kunyit juga dapat memperbaiki kulit rosak akibat terdedah di bawah pancaran matahari . #assalamualaikum #myna #m

Kuala Lumpur, Malaysia
Common Mynas (Acridotheres tristis) fighting. Present for generations in Hawaii and so common many do not know they’re an introduced species. From India in 1865 for inquiring minds. —- Of 338 documented Hawaiian birds, 64 are endemic, 130 vagrants, and 53 introduced. Thirty-three endemic species are considered extinct. (Pyle & Pyle. The Birds of Hawaii. Bishop Museum, v 2, Jan. 2017). #introducedspecies #bird #oahu #hawaii #birds #birdsofinstagram #animals #explore #canon #birdphotography #birdsofhawaii #birdstagram #birdwatch #canonusa #animals #animalkingdom #animalsofinstagram #wild #nature #wildlife #myna
Craig Fujii - @hawaiianeye797 Instagram Profile - inst4gram.com
hawaiianeye797
6

Common Mynas (Acridotheres tristis) fighting. Present for generations in Hawaii and so common many do not know they’re an introduced species. From India in 1865 for inquiring minds. —- Of 338 documented Hawaiian birds, 64 are endemic, 130 vagrants, a

Comments

@maryanndinardo That’s interesting to see!

@mynews2 🌠⚡cool

MUKA MAKIN ANJAL TEGANG JERAWAT PUN HILANG
.
Selain dari jerawat kunyit pun bagus untuk menten awet muda dan anjalkan kulit
.
Ahah yang mana dah start nak kedut-kedut tu kena try masker kunyit ni
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY SOLUTIONS - @mynabeautysolution.stokis Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautysolution.stokis
1

MUKA MAKIN ANJAL TEGANG JERAWAT PUN HILANG . Selain dari jerawat kunyit pun bagus untuk menten awet muda dan anjalkan kulit . Ahah yang mana dah start nak kedut-kedut tu kena try masker kunyit ni . 🤳 Klik link di bio untuk fast respon . #assalamualai

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@izzah_ebabycenter Waalaikumussalam

Ramai dah orang yang try produk Myna Beauty Masker ni
.
Myna Beauty Masker ni dapat menyelesaikan masalah seperti berikut :

1) Menghilangkan Jerawat
2) Mencegah Penuaan Awal
3) Anti Pigmentasi
4) Mengangkat Sel Kulit Mati
5)Menghilangkan Rambut Muka
6)Rawatan Untuk Keadaan Kulit
7)Rawatan kerut di muka
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY HQ - @mynabeautyofficial Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautyofficial
2

Ramai dah orang yang try produk Myna Beauty Masker ni . Myna Beauty Masker ni dapat menyelesaikan masalah seperti berikut : 1) Menghilangkan Jerawat 2) Mencegah Penuaan Awal 3) Anti Pigmentasi 4) Mengangkat Sel Kulit Mati 5)Menghilangkan Rambut Muka

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@izzah_ebabycenter Waalaikumussalam

@imran_muhsin Up

Sterling 
#sterlingthestarling #bigboynow #stillmybaby #enjoyingtheday
@cindy_bree Instagram Profile - inst4gram.com
cindy_bree
3

Sterling #sterlingthestarling #bigboynow #stillmybaby #enjoyingtheday

Comments

@bekkmatthews 🤣🤣 the second pic is gold

@cindy_bree @bekkmatthews I know right?! Hahaha That face!!!

When the poor #myna doesn’t know it’s being filmed ..
Praveen Bhat 🌳🐌🐞🦉 - @part_of_ecosystem Instagram Profile - inst4gram.com
part_of_ecosystem
8

When the poor #myna doesn’t know it’s being filmed ..

Comments

@pallavisomayaji Papa myna u invaded its privacy 🤣

@part_of_ecosystem @pallavisomayaji 😅😅😅

Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? 
.
3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari
.
Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amalkan setiap hari dan yang ketiga anda akan dapat hasil seawal sebulan sahaja 
.
Mudahkan?  nak tak kami bantu anda untuk selesaikan masalah anda dengan hanya 3 tips ini 
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY SOLUTIONS - @mynabeautysolution.stokis Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautysolution.stokis
1

Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? . 3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari . Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amal

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@trusted_online_collector I’m an old money collector from Germany 🇩🇪 buy old note, duit lama, old coins, antiques items. If you got any of this available, I buy them at suitable rate..DM if interested, instant payment after deal..🌎

Jangan Baca Kalau Wajah Anda Cantik Macam Artis Hollywood 
.
Adakah anda mahu jika saya tunjukkan teknik terbaru untuk menghilangkan jerawat pada kulit wajah ? 
.
🤳 klik link di bio untuk kami bantu 
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY HQ - @mynabeautyofficial Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautyofficial
1

"Jangan Baca Kalau Wajah Anda Cantik Macam Artis Hollywood" . Adakah anda mahu jika saya tunjukkan teknik terbaru untuk menghilangkan jerawat pada kulit wajah ? . 🤳 klik link di bio untuk kami bantu . #assalamualaikum #myna #mynabeauty #mynabeauty

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@feedbackgshockmurah2u NAK RAMAI FOLLOWER DI INSTAGRAM ANDA ?? Anda mungkin mengalami masalah seperti berikut bukan? ✅ Nak berniaga tapi xdak pelanggan ✅ Instagram tak ramai follower & Following banyak giler ✅ Instagram krik-krik ✅ Like pon krik-krik Seperti yg org lain tahu ✅ Instagram banyak follower barulah owg percaya kita punya produk ✅ Barulah ramai pelanggan ✅ Barulah orang xpanggil kita "SCAMMER" Betul tak? So sekarang anda xperlu risau lagi .. Kami menawarkan pakej-pakej menambahkan follower yang cukup HEBAT, MURAH dan In Sya Allah BERKESAN !! Servis ini adalah servis automatik .. Dengan menggunakan servis ini mampu ✅ menaikkan sale anda dan sekaligus menaikkan like di instagram anda Confirm paling murah dan mudah.. Pm 0135907796 Jika betul-betul berminat

.~*+иєω ρσѕт.*+^ fσя @signs.magicc .
gσѕтαяαм ∂α ѕιgи??
.
¢σмєитє σqυє ν¢ α¢нσυ
.
#fsigns #signs #fansigns #angel #insta #ange
#like #coments #public #myne #myna #slime 
#slimes
Myna"🤠0.9k💕 - @myna.signs Instagram Profile - inst4gram.com
myna.signs
4

.~*+иєω ρσѕт.*+^ fσя @signs.magicc . gσѕтαяαм ∂α ѕιgи?? . ¢σмєитє σqυє ν¢ α¢нσυ . #fsigns #signs #fansigns #angel #insta #ange #like #coments #public #myne #myna #slime #slimes

Comments

@signs.magicc A

@signs.magicc MISERICORDIA Q TIRO

.~*+иєω ρσѕт.*+^ fσя @signskate .
gσѕтαяαм ∂α ѕιgи??
.
¢σмєитє σqυє ν¢ α¢нσυ
.
#fsigns #signs #fansigns #angel #insta #ange
#like #coments #public #myne #myna #slime 
#slimes
Myna"🤠0.9k💕 - @myna.signs Instagram Profile - inst4gram.com
myna.signs
7

.~*+иєω ρσѕт.*+^ fσя @signskate . gσѕтαяαм ∂α ѕιgи?? . ¢σмєитє σqυє ν¢ α¢нσυ . #fsigns #signs #fansigns #angel #insta #ange #like #coments #public #myne #myna #slime #slimes

Comments

@signskate thank you!

@myna.signs @signskate OMGGG AAAAA OMG OMG OMG I LOU YOU AA OMG

#myna #brids  #photographer #love
Ashok Dev - @ashokdev Instagram Profile - inst4gram.com
ashokdev
3

#myna #brids #photographer #love

Comments

@ashokdev @sj_finney_official thanks da

@selva_pandiyaraj Superb

.~*+иєω ρσѕт.*+^ fσя @frostsignss
.
gσѕтαяαм ∂α ѕιgи??
.
¢σмєитє σqυє ν¢ α¢нσυ
.
#fsigns #signs #fansigns #angel #insta #ange
#like #coments #public #myne #myna #slime 
#slimes
Myna"🤠0.9k💕 - @myna.signs Instagram Profile - inst4gram.com
myna.signs
9

.~*+иєω ρσѕт.*+^ fσя @frostsignss . gσѕтαяαм ∂α ѕιgи?? . ¢σмєитє σqυє ν¢ α¢нσυ . #fsigns #signs #fansigns #angel #insta #ange #like #coments #public #myne #myna #slime #slimes

Comments

@frostsignss AMEIIII

@frostsignss ❤️💗💖😊😍🤧


#asianpiedstarling #piedmyna #myna #starling #birdlife #birds #birdphotography #birdwatcher #birding #wildlife #wildlifephotography #canon1300d #canon #canonasia #canonindia
Amar Roy - @amar__roy Instagram Profile - inst4gram.com
amar__roy
1

#asianpiedstarling #piedmyna #myna #starling #birdlife #birds #birdphotography #birdwatcher #birding #wildlife #wildlifephotography #canon1300d #canon #canonasia #canonindia

Comments

@earth.out Hey! 👋 That's a nice shot. Tag us to be featured!😎 @earth.out | 🔝For more: @havadan.bak

8 bulan...
Waktu yang terlalu cepat berjalan, atau kita yang tak sadar?
Tumbuhlah dengan bahagia nak, seperti hadirmu yang membawa bahagia

#myNa
#8montholdbabyNa
ayyu rizka rahmawati - @ayrarizka Instagram Profile - inst4gram.com
ayrarizka
0

8 bulan... Waktu yang terlalu cepat berjalan, atau kita yang tak sadar? Tumbuhlah dengan bahagia nak, seperti hadirmu yang membawa bahagia #myna #8montholdbabyna

Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? 
.
3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari
.
Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amalkan setiap hari dan yang ketiga anda akan dapat hasil seawal sebulan sahaja 
.
Mudahkan?  nak tak kami bantu anda untuk selesaikan masalah anda dengan hanya 3 tips ini 
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY SOLUTIONS - @mynabeautysolution.stokis Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautysolution.stokis
1

Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? . 3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari . Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amal

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@rooibos4u Wa'alaikumussalam

Kunyit sangat terkenal dengan pelbagai khasiat, bukan sahaja untuk merawat masalah dalaman tetapi berfungsi mencantikkan kulit wajah
.
Wanita dari kaum India telah mengamalkan masker kunyit sejak berzaman lagi kerana mereka yakin bahawa kunyit mampu merawat kulit wajah daripada masalah jerawat dan sebagainya
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY HQ - @mynabeautyofficial Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautyofficial
4

Kunyit sangat terkenal dengan pelbagai khasiat, bukan sahaja untuk merawat masalah dalaman tetapi berfungsi mencantikkan kulit wajah . Wanita dari kaum India telah mengamalkan masker kunyit sejak berzaman lagi kerana mereka yakin bahawa kunyit mampu

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@design.muslimah Saya doakan dikurniakan rezeki yang tak disangka sangka dan dipermudahkan segala urusan :)

@mynabeautyofficial @design.muslimah amin

Jangan Baca Kalau Wajah Anda Cantik Macam Artis Hollywood 
.
Adakah anda mahu jika saya tunjukkan teknik terbaru untuk menghilangkan jerawat pada kulit wajah ? 
.
🤳 klik link di bio untuk kami bantu 
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY HQ - @mynabeautyofficial Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautyofficial
2

"Jangan Baca Kalau Wajah Anda Cantik Macam Artis Hollywood" . Adakah anda mahu jika saya tunjukkan teknik terbaru untuk menghilangkan jerawat pada kulit wajah ? . 🤳 klik link di bio untuk kami bantu . #assalamualaikum #myna #mynabeauty #mynabeauty

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@izadetoxtea 👍

@photographerbyismailsaad Nicee 😎😎

Pardesiyon Se na ankhiya ladana... Pardesiyon ko hai ik Din jaana... Never fall in love with a foreigner for they will abandon you one day... #myna #flyingmyna #lovebirds #lovebirdsofinstagram #lovebirdlovers #lovebirdmania #lovebirdies #flyingbird #flyingbirds #flyingbirds #photographers_of_india #photographers_hub_india #photography #naturephotography #photographers #photographers_of_india #wanderersofindia #travelphotography #travel_captures #discoveryindia #natgeoindiatraveller #natgeoindia #natgeo100contest #natgeowild #natgeotravellerindia #birdwatcher #birdwatchers #birdwatchersdaily #birdwatchersofindia
Anurag Uniyal - @uniyalanurag Instagram Profile - inst4gram.com
uniyalanurag
1

Pardesiyon Se na ankhiya ladana... Pardesiyon ko hai ik Din jaana... Never fall in love with a foreigner for they will abandon you one day... #myna #flyingmyna #lovebirds #lovebirdsofinstagram #lovebirdlovers #lovebirdmania #lovebirdies #flyingbird #

Comments

@free__soullll This is realy amazing Check-Out My Profile Too😍

World Sparrow Day 2019
#myna #worldsparrowday #worldsparrowday2019 #birds #birdwatching #birdwatchers #birdcollection @bird @birds.nature @birdphotographyindia @parambikulamtourism @parambikulam_tiger_reserve @keralatourism #savebirds #savesparrows
Ashok Ponnumuthu - @psaashok_sat Instagram Profile - inst4gram.com
psaashok_sat
1

World Sparrow Day 2019 #myna #worldsparrowday #worldsparrowday2019 #birds #birdwatching #birdwatchers #birdcollection @bird @birds.nature @birdphotographyindia @parambikulamtourism @parambikulam_tiger_reserve @keralatourism #savebirds #savesparrows

Parambikulam, Kerala, India
Comments

@dan_rowden_photography I love this post😍 keep up the good work👍 check out my Instagram page and follow it if you want😊❤️

Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? 
.
3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari
.
Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amalkan setiap hari dan yang ketiga anda akan dapat hasil seawal sebulan sahaja 
.
Mudahkan?  nak tak kami bantu anda untuk selesaikan masalah anda dengan hanya 3 tips ini 
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY SOLUTIONS - @mynabeautysolution.stokis Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautysolution.stokis
2

Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? . 3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari . Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amal

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@bycoachfarah semoga dimurahkan rezeki yang berpanjangan.. Amin ❤

@mynabeautysolution.stokis @bycoachfarah amin

Di india dorang menggunakan satu bahan tau bila sebelum tidur dorang akan amalkan dan keesokkannya terus basuh. Kecantikan dorang ni dah jadi buah mulut Wanita Asia sebab sering mahu menjadi seperti bintang Bollywood Aishwarya Rai, Shilpa Shetty, Priety Zinta dan Madhuri Dixit
.
Muka dorang bersih disebabkan itu dorang amalkan kunyit di muka, korang nak tak kami bantu untuk selesaikan masalah korang ? 
.
Jika nak terus klik link dibio kami akan selesaikan masalah korang tu 
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
MYNA BEAUTY HQ - @mynabeautyofficial Instagram Profile - inst4gram.com
mynabeautyofficial
2

Di india dorang menggunakan satu bahan tau bila sebelum tidur dorang akan amalkan dan keesokkannya terus basuh. Kecantikan dorang ni dah jadi buah mulut Wanita Asia sebab sering mahu menjadi seperti bintang Bollywood Aishwarya Rai, Shilpa Shetty, Pri

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@kloosebycoachfarah semoga dimurahkan rezeki yang berpanjangan.. Amin :)

@mynabeautyofficial @kloosebycoachfarah amin

#notforsale art appreciation
hornedqueenslair - @hornedqueenslair Instagram Profile - inst4gram.com
hornedqueenslair
1

#notforsale art appreciation

Comments

@hornedqueenslair #myna #bird #antler #taxidermy #bats

Meet this pretty little black hill myna bird who has an amazing capacity for mimicking human voices, with a varied range of pitch and tonality.
.
.
.
'Panget' 
#ru_thingswithwings
💥 Chelly Gosiaoco-Galos 💥 - @simplyme_chelly Instagram Profile - inst4gram.com
simplyme_chelly
5

Meet this pretty little black hill myna bird who has an amazing capacity for mimicking human voices, with a varied range of pitch and tonality. . . . 'Panget' #ru_thingswithwings

Comments

@travel.shooter 💕

@waynasak Pangeeeeeet... Ur so artista na! 😂

If anyone is interested in Myna(Muslim youth of North America) in Houston

#myna
#muslimyouth
Ariana Patel - @arianapatelmcrfan Instagram Profile - inst4gram.com
arianapatelmcrfan
0

If anyone is interested in Myna(Muslim youth of North America) in Houston #myna #muslimyouth

Whoop whoop!! We won the Directors.nl award for Best Digital Storytelling 2018. Hooray to all the crew! Specially thanks to Eefje Blankevoort @eblankevoort and Thomas Vroege. What a big honor to receive this from the film world. And also big congrats dear Maartje Duin! @prospektorinsta #andthewinneris #awards #myna
Anais Lopez - @missie_lopez Instagram Profile - inst4gram.com
missie_lopez
12

Whoop whoop!! We won the Directors.nl award for Best Digital Storytelling 2018. Hooray to all the crew! Specially thanks to Eefje Blankevoort @eblankevoort and Thomas Vroege. What a big honor to receive this from the film world. And also big congrats

Comments

@peterdekens Yoehoe, gefeliciteerd!

@martinehauwert Wat te gek, gefeliciteerd!!

#animal #lion #pet #pets #loves #bird #birdy #birds #fametags #cute #wing #wings #fly #flying #chirp #nature #hawk #parrot #lovebirds #myna #eagle #falcon #kite #sparrow #pigeon #owl #chicken #peacock #flock #dove @fametags
Gehan Magdy - @gehanmagdy_70 Instagram Profile - inst4gram.com
gehanmagdy_70
2

#animal #lion #pet #pets #loves #bird #birdy #birds #fametags #cute #wing #wings #fly #flying #chirp #nature #hawk #parrot #lovebirds #myna #eagle #falcon #kite #sparrow #pigeon #owl #chicken #peacock #flock #dove @fametags

Comments

@ehabkarram لا كده كتير والله ❤ الحاجات دى بتتحسد على فكره خدى بالك 😍 @gehanmagdy_70

@gehanmagdy_70 @ehabkarram خليها علي الله 😂😂😍

نوسة 
#animal #lion #pet #pets #loves #bird #birdy #birds #fametags #cute #wing #wings #fly #flying #chirp #nature #hawk #parrot #lovebirds #myna #eagle #falcon #kite #sparrow #pigeon #owl #chicken #peacock #flock #dove @fametags
Gehan Magdy - @gehanmagdy_70 Instagram Profile - inst4gram.com
gehanmagdy_70
7

نوسة #animal #lion #pet #pets #loves #bird #birdy #birds #fametags #cute #wing #wings #fly #flying #chirp #nature #hawk #parrot #lovebirds #myna #eagle #falcon #kite #sparrow #pigeon #owl #chicken #peacock #flock #dove @fametags

Comments

@ehabkarram شكلها ما شاء الله روعة ربنا يحفظهملك 🤗🤗 @gehanmagdy_70

@gehanmagdy_70 @ehabkarram 😂😂😂😂😂😂😂

A Brahminy Starling surveying the scene... The brahminy myna or brahminy starling is a member of the starling family of birds. It is usually seen in pairs or small flocks in open habitats on the plains of the Indian subcontinent. The courtship display of the Brahminy starling takes place on the ground, with the male singing and puffing out the feathers on the chest and crest and fanning its tail up and down. 
#natureisamazing #incredibleindia #india #Indiatravel #nikon #nikond5200 #nikond5200photography #nikonglobal #natgeoindia #natgeo #natgeoyourshot #tamron #tamaronlens #wild #wpi #birds #beautifulbirds #birdsareawesome #birdsofinstagram #myna #starling #beauty #beautiful #sky
Uday - @pssudaykiran Instagram Profile - inst4gram.com
pssudaykiran
0

A Brahminy Starling surveying the scene... The brahminy myna or brahminy starling is a member of the starling family of birds. It is usually seen in pairs or small flocks in open habitats on the plains of the Indian subcontinent. The courtship displa

#defender #burjkhalifa #moon #myna #bird
卂卄爪乇ᗪ 卂ㄥ千卂ㄥ卂卄丨 - @o Instagram Profile - inst4gram.com
o
6

#defender #burjkhalifa #moon #myna #bird

Comments

@ahmed_bin_omran فالك الخير ان شالله

@kerrie.adams I want one🤩 I'm still getting use to driving a car again not to mention it's rearwheel drive. But there is something about the Mercedes I like, that horsepower!

Common MYNA
Kid: 媽媽, 媽媽。。。我跟你說。。。
Mama: 什麼啦。。。媽媽好累。
#八哥 #wildfruit 
#commonmyna 
#myna
#birdextremefeatures 
#birdwatching 
#bird 
#singaporebirds 
#eye_spy_birds 
#birdofparadise 
#birdphotography 
#explore 
#nofilter 
#visitsingapore 
#singapore 
#写真好きな人と繋がりたい
#wild_bird 
#nakedplanet 
#best_bird_shots 
#visualart 
#ig_birdwatchers 
#wildbird 
#photooftheday 
#naturephotography 
#大自然 
#nature 
#natgeowildlife 
#explorenature 
#naturelovers 
#野鳥
💙🎨🚴🏻‍♂️🏊🏻‍♂️🎳⛹🏻‍♂️🎣🏓📷🛀🏻🍺🌈🌹🚦🏝♓️ - @amazing38fantasy Instagram Profile - inst4gram.com
amazing38fantasy
8

Common MYNA Kid: 媽媽, 媽媽。。。我跟你說。。。 Mama: 什麼啦。。。媽媽好累。 #八哥 #wildfruit #commonmyna #myna #birdextremefeatures #birdwatching #bird #singaporebirds #eye_spy_birds #birdofparadise #birdphotography #explore #nofilter #visitsingapore #singapore #

Satay By the Bay
Comments

@guyabroad 🔥