#sitinordiana
Advertisement
Code: SK
.
Women Wallet WL069
.
Material: Synthetic Leather
.
Size: 20cm×11cmx3cm
.
Colours : Black,Silver,Red,Pink,Rose,Purple, Light Blue
.
Rm35 SM / Rm40 SS Free postage .
Cara order:
Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737
.
.
#assalamualaikum #terapiinstagram #walletmurah 
#pursemurah#walletcantik #bagmurah
#igshopmalaysia#uitm#usim#utem
#unisza#kelantan#cheras#perak
#ctdk#neelofa#sitinordiana
#erezeki#eusahawan#shawlmurah
#terengganu#shakleepahang#wanita#kotakinabalu
#kuching #alorgajah#clutchmurah#jdt
PURSE.WALLET.CLUTCH - @bag_murah_ibtisamcollections Instagram Profile - inst4gram.com
bag_murah_ibtisamcollections
0

Code: SK . Women Wallet WL069 . Material: Synthetic Leather . Size: 20cm×11cmx3cm . Colours : Black,Silver,Red,Pink,Rose,Purple, Light Blue . Rm35 SM / Rm40 SS Free postage . Cara order: Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737 . . #assalamualai

Anugerah Meletop Era 2019 ️
.

Undi @sitinordiana untuk kategori

PENYANYI MELETOP | HOS MELETOP | PROGRAM MELETOP ( Gema gegar vaganza)
.

Dapatkan link untuk mengundi di bio utama @sitinordianafc
.

#sitinordiana #ame2019
#penyanyimeletop #hosmeletop
#anugerahmeletopera2019
miss.salju_ - @miss.salju_ Instagram Profile - inst4gram.com
miss.salju_
0

Anugerah Meletop Era 2019 ️ . Undi @sitinordiana untuk kategori PENYANYI MELETOP | HOS MELETOP | PROGRAM MELETOP ( Gema gegar vaganza) . Dapatkan link untuk mengundi di bio utama @sitinordianafc . #sitinordiana #ame2019 #penyanyimeletop #hosmelet

HAH!! Korang dah undi mader belum⁉️
.
Kata SAYANG.. 🤗
.
JAGA2 ramai YANG sedang mengejar tu.. 

Hero-hero kat video ni semua tercalon dalam kategori yg sama dengan @sitinordiana tau. Jangan MAIN2!!
Jalankan misi kita!
.
. 
SO TUNGGU APALAGI??
pegi ig @miss.iza atau @sitinordianafc untuk MENGUNDI
.
️PENYANYI MELETOP
️HOS MELETOP
️PROGRAM MELETOP (GEMA GEGARVAGANZA) .
.
#sitinordiana
#khaibahar94
#alifsatar
#fikryibrahim
#postbyblue
BLUEnna - @bluesapphirehoney Instagram Profile - inst4gram.com
bluesapphirehoney
0

HAH!! Korang dah undi mader belum⁉️ . Kata SAYANG.. 🤗 . JAGA2 ramai YANG sedang mengejar tu.. Hero-hero kat video ni semua tercalon dalam kategori yg sama dengan @sitinordiana tau. Jangan MAIN2!! Jalankan misi kita! . . SO TUNGGU APALAGI?? pegi ig

Hai #cikgulaila 
Layan puas2. Esok dah stat keje 
#sitinordiana di sepahtureunion live

Dah vote for @sitinordiana di anugerah meletop? Vote now 
PENYANYI MELETOP
HOS MELETOP
links undian di ig @miss.iza
dia.sitinordiana.manissst - @wrinn.wrinn Instagram Profile - inst4gram.com
wrinn.wrinn
1

Hai #cikgulaila Layan puas2. Esok dah stat keje #sitinordiana di sepahtureunion live Dah vote for @sitinordiana di anugerah meletop? Vote now PENYANYI MELETOP HOS MELETOP links undian di ig @miss.iza

Comments

@stevchinking99 Dah awak..👌✌👍👉🌹🙏

hatiku milikmu ....
@malaysiancover @smule @smuleid @smulemalay @lirikkipidap @17elevenmusic @sitinordiana @bcmusicnusantara @kkmusicstudio  #bcmusic  #likers  #likeforfollow #instagood #ootd #potd #newpost #kaizeschong #swag  #smulemalaysia #smuleindonesia #malaysiancover #smule #lirikkipidap #sitinordiana #hatikumilikmu
Kaizes | 20 | Muzik | Johor🇲🇾 - @kaizeschong_ Instagram Profile - inst4gram.com
kaizeschong_
7

hatiku milikmu .... @malaysiancover @smule @smuleid @smulemalay @lirikkipidap @17elevenmusic @sitinordiana @bcmusicnusantara @kkmusicstudio #bcmusic #likers #likeforfollow #instagood #ootd #potd #newpost #kaizeschong #swag #smulemalaysia #smulein

Comments

@mimi_unaa Wow

@fariesfauzi Wow 👍🏻👍🏻👍🏻. Ada bakat 👍🏻👍🏻. Sedap 👍🏻👍🏻. Kalau free seinggah wall kita jugak ye .

Plz jangan da last minit baru nak undi...UNDI SEKARANG!!! klik link dekat bio. #sitinordiana #penyanyimeletop #hosmeletop #ame2019 #sitinordianasupporter
TEAM SITI NORDIANA - @sitinordiana.supporters Instagram Profile - inst4gram.com
sitinordiana.supporters
21

Plz jangan da last minit baru nak undi...UNDI SEKARANG!!! klik link dekat bio. #sitinordiana #penyanyimeletop #hosmeletop #ame2019 #sitinordianasupporter

Comments

@hjasaadah ❤️👏🙌🎆

@hjasaadah Hatiku milikmu...

Advertisement
Assalamualaikum and hi. Saya ada jual tudung Nanarayyan dan Ayesha Couture yang semestinya lawa sampai member sendiri tengok pun jeling jeling sebab mashaAllah lawa dia tak boleh bawak bincang. Boleh buat macam macam style taw. Nak jadikan bawal pon boleh. Orang cakap nak nampak muda kena pakai tudung bawal. Haa tunggu apa lagi meh cepat cepat dm/wasap 013 5411330 untuk tanya kaler  (Link wasap ada di bio) .
.
#nanarayyannhijabs #sitinordiana #nanarayyanlovers #rebrandingnanarayyan #ayeshacouture
Shawl and Beauty - @simplemeetelegant Instagram Profile - inst4gram.com
simplemeetelegant
0

Assalamualaikum and hi. Saya ada jual tudung Nanarayyan dan Ayesha Couture yang semestinya lawa sampai member sendiri tengok pun jeling jeling sebab mashaAllah lawa dia tak boleh bawak bincang. Boleh buat macam macam style taw. Nak jadikan bawal pon

Siapa rindu kak nana masa #gegarvaganza2 angkat tangan 
.
.
.
Dipersilakan share banyak banyak 
.
.
.
#sitinordiana #teamsitinordiana #terusmencintai #nisancinta #sebenarnya #hatikumilikmu #gegarvaganza2 #kelaparutSND
______Kelapa.Rut_______ - @kelaparut_ Instagram Profile - inst4gram.com
kelaparut_
14

Siapa rindu kak nana masa #gegarvaganza2 angkat tangan . . . Dipersilakan share banyak banyak . . . #sitinordiana #teamsitinordiana #terusmencintai #nisancinta #sebenarnya #hatikumilikmu #gegarvaganza2 #kelaparutsnd

Comments

@azlinaziz97 🙋🙋🙋

@zaza85_afiqafiqah 🙋🏻‍♀️sy pn..ada smpan semua koleksi mader kt gv dlm fb..😍😍

Advertisement
Masih tak move on.. 
.
. Sukalah tgk mader dlm sitcom pendek camni..
.
Reposted from @aileronhijabae
.
.

#sitinordiana
#postbyblue
BLUEnna - @bluesapphirehoney Instagram Profile - inst4gram.com
bluesapphirehoney
0

Masih tak move on.. . . Sukalah tgk mader dlm sitcom pendek camni.. . Reposted from @aileronhijabae . . #sitinordiana #postbyblue

“The Muslim Women is Clothed in strength & Dignity. She Trust in Allah & Smiles  without fear of the future.”
.
.
Pss : testimoni blouse Melora 
.
.
#blousemelora #elhaniclothing
JUBAH l BLOUSE l KURUNG - @elhaniclothing2 Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing2
3

“The Muslim Women is Clothed in strength & Dignity. She Trust in Allah & Smiles  without fear of the future.” . . Pss : testimoni blouse Melora . . #blousemelora #elhaniclothing

Comments

@elhaniclothing2 #mardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #leeyanarahman #hijabgaleria #radiusite #muslimahattire #nuraishahgallery #bynuramirah #bynurhafizah #byfatinsuhana #bymirasya #poplook #primavalet #naelofarhijab

@voormooie WOW NICE PICT KAK..Kepoin IG kita ya ready baggy pants lucu,bahan adem,high grade quality japan twill buat tampil elegan

FORMULA BARU KEMPISKAN PERUT TELAH DICIPTA! Massage Gel Garcipro iatu sejenis gel yang menggunakan Teknologi Nano 
 Pantas meresap
 Pembakaran lemak 3x ganda

Gel ni selamat dan lulus KKM
[ NOT180400360K ]

Dijamin Tak panas dan Tak melekit

Cukup dengan sapuan 3x sehari perut korang boleh kempis

Peha dan lengan makin kecik

Bahagian selulit dan stretchmark pun boleh hilang

Harga sebenar gel ni rm79 (60ml)

Jom dapatkan gel kempis perut ni dengan harga rm43 sahaja.

Postage kami tanggung ke seluruh Malaysia

Nak dapatkan info lebih lanjut ?

Klik link whatsapp saya ni sekarang  https://www.wasap.my/60192659212/applefit 
#applefit #garcipro #gelbakarlemak #perutbuncit #bakarlemak #cairlemak #lemaktepu #perutkempis #pinggangramping #sitinurhaliza #sitinordiana #syamsulyusof #achey #bocey #ctdk #anakabah #mirafilzah #remyishak #ashrafmuslim #sariyanti #jepsepahtu
Darina Stokis Selayang - @darinastokisselayang Instagram Profile - inst4gram.com
darinastokisselayang
0

"FORMULA BARU KEMPISKAN PERUT TELAH DICIPTA!" "Massage Gel Garcipro" iatu sejenis gel yang menggunakan Teknologi Nano Pantas meresap Pembakaran lemak 3x ganda Gel ni selamat dan lulus KKM [ NOT180400360K ] Dijamin Tak panas dan Tak melekit Cuku

CIRI-CIRI ASAS SANDRA BASIC DRESS
.
️ Material Dubai Como Crepe
️ Potongan Dress cut (tak terlalu kembang)
️ Jahitan tulang di bahagian dada (memberi effect slim)
️ 2 plit di bahagian tulang belakang
️ Jahitan Tali ribbon di pinggang
️ Side Poket kiri dan kanan
️ Bf dan whuduk friendly
️ Lipatan di bahagian pinggang memberi effect princess dan heavy
.
.....................
MAKLUMAT HARGA SANDRA BASIC DRESS
........................
TARIKH PROMOSI SEHINGGA 18 FEB
.
Normal Price : RM169️
PROMOSI : RM 120
.
HARGA PROMO (COMBO 3PCS)
Harga C3 : RM315
.
FREE POSTAGE SM/SS
.
.
--------------------------------
SELEPAS PROMOSI , harga back to normal price and TIADA HARGA COMBO!
.
.
#basicdress
#elhaniclothing #sandradress #Kamifamilyms
JUBAH l BLOUSE l KURUNG MODEN - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
3

CIRI-CIRI ASAS SANDRA BASIC DRESS . ️ Material Dubai Como Crepe ️ Potongan Dress cut (tak terlalu kembang) ️ Jahitan tulang di bahagian dada (memberi effect slim) ️ 2 plit di bahagian tulang belakang ️ Jahitan Tali ribbon di pinggang ️ Side Poket kir

Comments

@elhaniclothing #ajl33 #diamenanturahsia #senafasrindu #syamel #nisancinta

@fatinmira_22 Moga makin murah rezeki 🌻

FORMULA BARU KEMPISKAN PERUT TELAH DICIPTA! Massage Gel Garcipro iatu sejenis gel yang menggunakan Teknologi Nano 
 Pantas meresap
 Pembakaran lemak 3x ganda

Gel ni selamat dan lulus KKM
[ NOT180400360K ]

Dijamin Tak panas dan Tak melekit

Cukup dengan sapuan 3x sehari perut korang boleh kempis

Peha dan lengan makin kecik

Bahagian selulit dan stretchmark pun boleh hilang

Harga sebenar gel ni rm79 (60ml)

Jom dapatkan gel kempis perut ni dengan harga rm43 sahaja.

Postage kami tanggung ke seluruh Malaysia

Nak dapatkan info lebih lanjut ?

Klik link whatsapp saya ni sekarang  https://www.wasap.my/60192659212/applefit 
#applefit #garcipro #gelbakarlemak #perutbuncit #bakarlemak #cairlemak #lemaktepu #perutkempis #pinggangramping #sitinurhaliza #sitinordiana #syamsulyusof #achey #bocey #ctdk #anakabah #mirafilzah #remyishak #ashrafmuslim #sariyanti #jepsepahtu
Darina Stokis Selayang - @darinastokisselayang Instagram Profile - inst4gram.com
darinastokisselayang
0

"FORMULA BARU KEMPISKAN PERUT TELAH DICIPTA!" "Massage Gel Garcipro" iatu sejenis gel yang menggunakan Teknologi Nano Pantas meresap Pembakaran lemak 3x ganda Gel ni selamat dan lulus KKM [ NOT180400360K ] Dijamin Tak panas dan Tak melekit Cuku

FORMULA BARU KEMPISKAN PERUT TELAH DICIPTA! Massage Gel Garcipro iatu sejenis gel yang menggunakan Teknologi Nano 
 Pantas meresap
 Pembakaran lemak 3x ganda

Gel ni selamat dan lulus KKM
[ NOT180400360K ]

Dijamin Tak panas dan Tak melekit

Cukup dengan sapuan 3x sehari perut korang boleh kempis

Peha dan lengan makin kecik

Bahagian selulit dan stretchmark pun boleh hilang

Harga sebenar gel ni rm79 (60ml)

Jom dapatkan gel kempis perut ni dengan harga rm43 sahaja.

Postage kami tanggung ke seluruh Malaysia

Nak dapatkan info lebih lanjut ?

Klik link whatsapp saya ni sekarang  https://www.wasap.my/60192659212/applefit 
#applefit #garcipro #gelbakarlemak #perutbuncit #bakarlemak #cairlemak #lemaktepu #perutkempis #pinggangramping #sitinurhaliza #sitinordiana #syamsulyusof #achey #bocey #ctdk #anakabah #mirafilzah #remyishak #ashrafmuslim #sariyanti #jepsepahtu
Darina Stokis Selayang - @darinastokisselayang Instagram Profile - inst4gram.com
darinastokisselayang
0

"FORMULA BARU KEMPISKAN PERUT TELAH DICIPTA!" "Massage Gel Garcipro" iatu sejenis gel yang menggunakan Teknologi Nano Pantas meresap Pembakaran lemak 3x ganda Gel ni selamat dan lulus KKM [ NOT180400360K ] Dijamin Tak panas dan Tak melekit Cuku

Tolong @acikcoway tag & share ya
Trusted Agent Coway - @acikcoway Instagram Profile - inst4gram.com
acikcoway
1

Tolong @acikcoway tag & share ya

Comments

@acikcoway #alifsyukriterlajaklaris #alifaziz #noradanish #ctdk #neelofa #farahnabilah #fashasandha #amyrarosli #nabilahuda #mirafilzah #fattzura #fazura #ritarudaini #aydajebat #azizanosman #anzalnanasir #pujaanhatikanda #sitinordiana #muabellaz #datoserivida #emmamaembong #amarbaharin #fikryibrahim #jannanick #jihanmuse #schaalyahya #vivyyusof #awalashaari #hannahdelisha #elfiraloy

Vote for @sitinordiana  http://www.gempak.com/anugerah-meletop-era/undi/38/penyanyi-meletop

#sitinordiana #sitinordianafc #sayangakaknana
NORAMANINA ABU - @nina_sct02 Instagram Profile - inst4gram.com
nina_sct02
0

Vote for @sitinordiana http://www.gempak.com/anugerah-meletop-era/undi/38/penyanyi-meletop #sitinordiana #sitinordianafc #sayangakaknana

.
Neo ( 3 suhu - panas, sejuk, suhu biasa )
_______________________________
RM85/bln: kontrak 5 tahun
.
PAKEJ TERMASUK:

01Warranti 5 tahun
02Servis setiap 2 bulan 
03Tukar filter PERCUMA
04Penghantaran PERCUMA
05Pemasangan PERCUMA
06Pendaftaran PERCUMA
07Hos paip PERCUMA
08Extra faucet di singki PERCUMA

_________________________________
Hanya perlukan ic & kad debit/kredit.
.
More info ? Pm 
_________________________________
www.wasap.my/60182547769/neocoway

Shakina: 0182547769

P/s : Area selangor ? Nilai ? Nak jumpa di rumah atau kedai makan, boleh pm shakina ya !!
Trusted Agent Coway - @acikcoway Instagram Profile - inst4gram.com
acikcoway
1

. Neo ( 3 suhu - panas, sejuk, suhu biasa ) _______________________________ RM85/bln: kontrak 5 tahun . PAKEJ TERMASUK: 01Warranti 5 tahun 02Servis setiap 2 bulan 03Tukar filter PERCUMA 04Penghantaran PERCUMA 05Pemasangan PERCUMA 06Pendaftaran PERC

Comments

@acikcoway #alifsyukriterlajaklaris #alifaziz #noradanish #ctdk #neelofa #farahnabilah #fashasandha #amyrarosli #nabilahuda #mirafilzah #fattzura #fazura #ritarudaini #aydajebat #azizanosman #anzalnanasir #pujaanhatikanda #sitinordiana #muabellaz #datoserivida #emmamaembong #amarbaharin #fikryibrahim #jannanick #jihanmuse #schaalyahya #vivyyusof #awalashaari #hannahdelisha #elfiraloy

.
PAKEJ TERMASUK:

01Warranti 5 tahun
02Servis setiap 2 bulan 
03Tukar filter PERCUMA
04Penghantaran PERCUMA
05Pemasangan PERCUMA
06Pendaftaran PERCUMA
07Hos paip PERCUMA
08Extra faucet di singki PERCUMA

_________________________________
Hanya perlukan ic & kad debit/kredit.
.
More info ? Pm 
_________________________________
www.wasap.my/60182547769/neocoway

Shakina: 0182547769

P/s : Area selangor ? Nilai ? Nak jumpa di rumah atau kedai makan, boleh pm shakina ya !!
Trusted Agent Coway - @acikcoway Instagram Profile - inst4gram.com
acikcoway
1

. PAKEJ TERMASUK: 01Warranti 5 tahun 02Servis setiap 2 bulan 03Tukar filter PERCUMA 04Penghantaran PERCUMA 05Pemasangan PERCUMA 06Pendaftaran PERCUMA 07Hos paip PERCUMA 08Extra faucet di singki PERCUMA _________________________________ Hanya perlu

Comments

@acikcoway #alifsyukriterlajaklaris #alifaziz #noradanish #ctdk #neelofa #farahnabilah #fashasandha #amyrarosli #nabilahuda #mirafilzah #fattzura #fazura #ritarudaini #aydajebat #azizanosman #anzalnanasir #pujaanhatikanda #sitinordiana #muabellaz #datoserivida #emmamaembong #amarbaharin #fikryibrahim #jannanick #jihanmuse #schaalyahya #vivyyusof #awalashaari #hannahdelisha #elfiraloy

#BLUEBELLfeedback 
Betul sangat tu sis..Benda baik perlu dikongsi!  mari siapa lagi yang belum try bluebell ni.. mari dapatkan deras.. 
.
.
 Lulus KKM
 Menjalani ujian makmal di SIRIM QAS INTERNATIONAL
 Persijilan HALAL JAKIM
 Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health
 Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
 100% bahan semulajadi
️ Produk bumiputera
.
.
Whatsapp segera:-
( http://www.wasap.my/601133485468/PROMO-BLUEBELL )
.
01133485468
01133485468
01133485468
.
(Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio)
.
.
#bluebellskincare #serum #cleanser #dailydefencemoisturiser #nightmoisturiser #jerawat #parut #kulitkusam #kulitberminyak #putih  #cantik #kacak #gebu #halal #bazaarpaknil #reenrahim #sitinordiana #ashrafmuslim #miaahmad #mesramuslim #halalproduct #instafamous #tiktok #malaysia #singapore #indonesia #brunei #tvalhijrah #bfrenz
.
Nak singgah² pon boleh,
Nak tanya² pon boleh,
Nak beli pon boleh
BLUEBELL SKINCARE - @bluebellskincare_natural Instagram Profile - inst4gram.com
bluebellskincare_natural
0

#bluebellfeedback Betul sangat tu sis..Benda baik perlu dikongsi! mari siapa lagi yang belum try bluebell ni.. mari dapatkan deras.. . . Lulus KKM Menjalani ujian makmal di SIRIM QAS INTERNATIONAL Persijilan HALAL JAKIM Winner Reader' Choice A

Nak tengok #cikgulaila puas puas . Kat astro go dah ada 

Bila ler #sitinordiana nak nyanyi full lagu ingkar #bungacintalestari ni. 

#sepahtureunionlive 
Jangan lupa vote @sitinordiana harini utk top5 anugerah meletop
PENYANYI MELETOP
HOS MELETOP
vote hari hari okay. Links ada di ig @miss.iza
dia.sitinordiana.manissst - @wrinn.wrinn Instagram Profile - inst4gram.com
wrinn.wrinn
1

Nak tengok #cikgulaila puas puas . Kat astro go dah ada Bila ler #sitinordiana nak nyanyi full lagu ingkar #bungacintalestari ni. #sepahtureunionlive Jangan lupa vote @sitinordiana harini utk top5 anugerah meletop PENYANYI MELETOP HOS MELETOP vo

Comments

@stevchinking99 👍👉🌹🙏😊👏

Reposted from @bluesapphirehoney -  Dinner Show 16 Feb 2019 
Kelab kilat, TNB
Pullman Hotel, Bangsar
.
.
#sitinordiana
#zaaimmentor7
#postbyblue
Wan Nurshaherma - @nurshaherma Instagram Profile - inst4gram.com
nurshaherma
0

Reposted from @bluesapphirehoney - Dinner Show 16 Feb 2019 Kelab kilat, TNB Pullman Hotel, Bangsar . . #sitinordiana #zaaimmentor7 #postbyblue

#Repost @bluesapphirehoney
• • • • •
Dinner Show 16 Feb 2019 
Kelab kilat, TNB
Pullman Hotel, Bangsar
.
.
#sitinordiana
#zaaimmentor7
#postbyblue
TeamSitiNordiana ❤ - @aqila_snd Instagram Profile - inst4gram.com
aqila_snd
0

#repost @bluesapphirehoney • • • • • Dinner Show 16 Feb 2019 Kelab kilat, TNB Pullman Hotel, Bangsar . . #sitinordiana #zaaimmentor7 #postbyblue

Mak pun suka, anak2 mesti lagi suka! Sekali skala beli untuk anak2 makan ape salah nya 
.
.
.
#babypian #sufiansuhaimi #elfaris #elfiralloy #faris #emma #emmamaembong #kakmish #mishaomar #ajl33 #ajl #pujaanhatikanda #adira #adirasuhaimi #mirafilzah #remyishak #pujaanhatidinda #khaibahar #haelhusaini #dayang #sitisarah #altimet #bunga #arajohari #sitinordiana #jacklynvictor #kaer #emylia #haqiemrusli #syamel
DROPSHIP NEEDED! - @delicieux.food Instagram Profile - inst4gram.com
delicieux.food
0

Mak pun suka, anak2 mesti lagi suka! Sekali skala beli untuk anak2 makan ape salah nya . . . #babypian #sufiansuhaimi #elfaris #elfiralloy #faris #emma #emmamaembong #kakmish #mishaomar #ajl33 #ajl #pujaanhatikanda #adira #adirasuhaimi #mirafilzah #

Dinner Show 16 Feb 2019 
Kelab kilat, TNB
Pullman Hotel, Bangsar
.
.
#sitinordiana
#zaaimmentor7
#postbyblue
BLUEnna - @bluesapphirehoney Instagram Profile - inst4gram.com
bluesapphirehoney
0

Dinner Show 16 Feb 2019 Kelab kilat, TNB Pullman Hotel, Bangsar . . #sitinordiana #zaaimmentor7 #postbyblue

Ok gaiss kali ni kiter perlu betul2 undi ye..sbb tgk calon2 pun mmg semua yg hebat2..so korang dah undi ke blum??kalau blum lagi cpt gi undi kak Nana sekarang!!
.
.  Marilah kita tukar gmbr profile dgn gmbr ini
.
PENYANYI MELETOP || HOS MELETOP
.
. #sitinordiana @sitinordiana @sitinordianafc
Siti Nordiana's FansClub - @sitinordiana._.fans Instagram Profile - inst4gram.com
sitinordiana._.fans
0

Ok gaiss kali ni kiter perlu betul2 undi ye..sbb tgk calon2 pun mmg semua yg hebat2..so korang dah undi ke blum??kalau blum lagi cpt gi undi kak Nana sekarang!! . . Marilah kita tukar gmbr profile dgn gmbr ini . PENYANYI MELETOP || HOS MELETOP . . #

Siapa dah tengok ‘ Cikgu Laila ‘ dalam  @sepahtureunionliveofficial ? Hehe  #sitinordiana
Klik! Pengantin Musim Salju - @pengantinmusimsalju_ Instagram Profile - inst4gram.com
pengantinmusimsalju_
2

Siapa dah tengok ‘ Cikgu Laila ‘ dalam @sepahtureunionliveofficial ? Hehe #sitinordiana

Comments

@stevchinking99 Stevler👍👍👍✌👉🌹🙏

@hjasaadah ❤️👏🙌🎆

Throwback semalam ;

Dinner Kelab Kilat KL  @ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

#sitinordiana
Klik! Pengantin Musim Salju - @pengantinmusimsalju_ Instagram Profile - inst4gram.com
pengantinmusimsalju_
2

Throwback semalam ; Dinner Kelab Kilat KL @ Pullman Kuala Lumpur Bangsar #sitinordiana

Comments

@hjasaadah Wow nana ceomel .

@hjasaadah ❤️👏🙌🎆

Villaem ( 4 tetapan suhu )
_______________________________
RM118/bln: Min kontrak 3 tahun
.
PAKEJ TERMASUK:

01 Warranti 5 tahun
02Servis setiap 2 bulan 
03Tukaran filter PERCUMA
04Penghantaran PERCUMA
05Pemasangan PERCUMA
06Sebulan PERCUMA 
07Pendaftaran PERCUMA

_________________________________
Hanya perlukan ic & kad debit/kredit.
.
More info ? Pm 
_________________________________
www.wasap.my/60182547769/villaemcoway

Shakina: 0182547769

P/s : Area selangor ? Nilai ? Nak jumpa di rumah atau kedai makan, boleh pm shakina ya !!
Trusted Agent Coway - @acikcoway Instagram Profile - inst4gram.com
acikcoway
2

Villaem ( 4 tetapan suhu ) _______________________________ RM118/bln: Min kontrak 3 tahun . PAKEJ TERMASUK: 01 Warranti 5 tahun 02Servis setiap 2 bulan 03Tukaran filter PERCUMA 04Penghantaran PERCUMA 05Pemasangan PERCUMA 06Sebulan PERCUMA 07Pendaf

Comments

@acikcoway #alifsyukriterlajaklaris #alifaziz #noradanish #ctdk #neelofa #farahnabilah #fashasandha #amyrarosli #nabilahuda #mirafilzah #fattzura #fazura #ritarudaini #aydajebat #azizanosman #anzalnanasir #pujaanhatikanda #sitinordiana #muabellaz #datoserivida #emmamaembong #amarbaharin #fikryibrahim #jannanick #jihanmuse #schaalyahya #vivyyusof #awalashaari #hannahdelisha #elfiraloy

@meeracle.serum.viral Terbaiklahhh 😊👍

Anggoon betul betul WOW
.
.
Promo beli 2 Set Anggoon FREE 1 Lipbalm masih berlangsung. Berminat? Whatsapp Miza 0195504466 okies 
.
.
.
.
.
.

#mamadilhairseries #mamadilhairtonic 
#mamadilpuchong #mamadil #mamadilshahalam #mamadilselangor #mirafilzah #mamadilkajang #wanyhasrita #lelakikirimantuhan #syampu #shampooandconditioner #shampooantikutu #mamadilsubang #pujaanhatikanda #neelofa #sitinordiana #shampoo #bazar #bazaronline
Jerawat.Exzema.Skincare. - @mamadil.arahnar Instagram Profile - inst4gram.com
mamadil.arahnar
0

Anggoon betul betul WOW . . Promo beli 2 Set Anggoon FREE 1 Lipbalm masih berlangsung. Berminat? Whatsapp Miza 0195504466 okies . . . . . . #mamadilhairseries #mamadilhairtonic #mamadilpuchong #mamadil #mamadilshahalam #mamadilselangor #mirafilzah

Anggoon betul betul WOW
.
.
Promo beli 2 Set Anggoon FREE 1 Lipbalm masih berlangsung. Berminat? Whatsapp Miza 0195504466 okies 
.
.
.
.
.
.

#mamadilhairseries #mamadilhairtonic 
#mamadilpuchong #mamadil #mamadilshahalam #mamadilselangor #mirafilzah #mamadilkajang #wanyhasrita #lelakikirimantuhan #syampu #shampooandconditioner #shampooantikutu #mamadilsubang #pujaanhatikanda #neelofa #sitinordiana #shampoo #bazar #bazaronline
SUSURIZQI.EKZEMA.JAMU.AWETMUDA - @mamadil.puchong Instagram Profile - inst4gram.com
mamadil.puchong
5

Anggoon betul betul WOW . . Promo beli 2 Set Anggoon FREE 1 Lipbalm masih berlangsung. Berminat? Whatsapp Miza 0195504466 okies . . . . . . #mamadilhairseries #mamadilhairtonic #mamadilpuchong #mamadil #mamadilshahalam #mamadilselangor #mirafilzah

Comments

@mamadil.puchong @hjasaadah 🌹🌹

@hjasaadah ❤️🎆

.
Marcia Beauty
.
Design :  Tudung express sarung
with boarder/frame  printed
Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too
Awning : Cotton denim
Cara pakai : sarung shj
19corak
.
Size: M
Ukuran :
17inch dari bawah dagu
26inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch
.
Size: L
Ukuran :
19inch dari bawah dagu
28inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
Size : XL
22inch dari bawah dagu
31inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
.
Harga 
Size M dan L : RM69pc
Size XL : RM73pc
.
.
3pcs keatas less 10% dan
pembelian RM200 ke atas free postage
.
.
Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️
.
 Whatsapp 012-496 3195
 Whatsapp 012-496 3195
 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungplain #tudungsarungplainlabuh #tudungsarunglabuh #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizl #tudungsarungsaizm #tudungmalaysia #tudunginstant  #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungsarungtakpayahiron #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungsarungprinted #tudungsarungprintedmurah #tudungraya #bazarpaknil #ctdk #mirafilzah #sitinordiana #wanyhasrita #tvalhijrah #pujaanhatikanda
TUDUNG SARUNG.ELEGAN.TRENDY - @theanggun.expresshijab Instagram Profile - inst4gram.com
theanggun.expresshijab
0

. Marcia Beauty . Design : Tudung express sarung with boarder/frame printed Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too Awning : Cotton denim Cara pakai : sarung shj 19corak . Size: M Ukuran : 17inch dari bawah dagu 26inch

.
Marcia Beauty
.
Design :  Tudung express sarung
with boarder/frame  printed
Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too
Awning : Cotton denim
Cara pakai : sarung shj
19corak
.
Size: M
Ukuran :
17inch dari bawah dagu
26inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch
.
Size: L
Ukuran :
19inch dari bawah dagu
28inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
Size : XL
22inch dari bawah dagu
31inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
.
Harga 
Size M dan L : RM69pc
Size XL : RM73pc
.
.
3pcs keatas less 10% dan
pembelian RM200 ke atas free postage
.
.
Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️
.
 Whatsapp 012-496 3195
 Whatsapp 012-496 3195
 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungplain #tudungsarungplainlabuh #tudungsarunglabuh #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizl #tudungsarungsaizm #tudungmalaysia #tudunginstant  #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungsarungtakpayahiron #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungsarungprinted #tudungsarungprintedmurah #tudungraya #bazarpaknil #ctdk #mirafilzah #sitinordiana #wanyhasrita #tvalhijrah #pujaanhatikanda
TUDUNG SARUNG.ELEGAN.TRENDY - @theanggun.expresshijab Instagram Profile - inst4gram.com
theanggun.expresshijab
1

. Marcia Beauty . Design : Tudung express sarung with boarder/frame printed Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too Awning : Cotton denim Cara pakai : sarung shj 19corak . Size: M Ukuran : 17inch dari bawah dagu 26inch

Comments

@norlizaprudential Pm

.
Marcia Beauty
.
Design :  Tudung express sarung
with boarder/frame  printed
Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too
Awning : Cotton denim
Cara pakai : sarung shj
19corak
.
Size: M
Ukuran :
17inch dari bawah dagu
26inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch
.
Size: L
Ukuran :
19inch dari bawah dagu
28inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
Size : XL
22inch dari bawah dagu
31inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
.
Harga 
Size M dan L : RM69pc
Size XL : RM73pc
.
.
3pcs keatas less 10% dan
pembelian RM200 ke atas free postage
.
.
Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️
.
 Whatsapp 012-496 3195
 Whatsapp 012-496 3195
 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungplain #tudungsarungplainlabuh #tudungsarunglabuh #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizl #tudungsarungsaizm #tudungmalaysia #tudunginstant  #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungsarungtakpayahiron #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungsarungprinted #tudungsarungprintedmurah #tudungraya #bazarpaknil #ctdk #mirafilzah #sitinordiana #wanyhasrita #tvalhijrah #pujaanhatikanda
TUDUNG SARUNG.ELEGAN.TRENDY - @theanggun.expresshijab Instagram Profile - inst4gram.com
theanggun.expresshijab
0

. Marcia Beauty . Design : Tudung express sarung with boarder/frame printed Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too Awning : Cotton denim Cara pakai : sarung shj 19corak . Size: M Ukuran : 17inch dari bawah dagu 26inch

.
Marcia Beauty
.
Design :  Tudung express sarung
with boarder/frame  printed
Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too
Awning : Cotton denim
Cara pakai : sarung shj
19corak
.
Size: M
Ukuran :
17inch dari bawah dagu
26inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch
.
Size: L
Ukuran :
19inch dari bawah dagu
28inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
Size : XL
22inch dari bawah dagu
31inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
.
Harga 
Size M dan L : RM69pc
Size XL : RM73pc
.
.
3pcs keatas less 10% dan
pembelian RM200 ke atas free postage
.
.
Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️
.
 Whatsapp 012-496 3195
 Whatsapp 012-496 3195
 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungplain #tudungsarungplainlabuh #tudungsarunglabuh #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizl #tudungsarungsaizm #tudungmalaysia #tudunginstant  #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungsarungtakpayahiron #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungsarungprinted #tudungsarungprintedmurah #tudungraya #bazarpaknil #ctdk #mirafilzah #sitinordiana #wanyhasrita #tvalhijrah #pujaanhatikanda
TUDUNG SARUNG.ELEGAN.TRENDY - @theanggun.expresshijab Instagram Profile - inst4gram.com
theanggun.expresshijab
0

. Marcia Beauty . Design : Tudung express sarung with boarder/frame printed Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too Awning : Cotton denim Cara pakai : sarung shj 19corak . Size: M Ukuran : 17inch dari bawah dagu 26inch

.
Marcia Beauty
.
Design :  Tudung express sarung
with boarder/frame  printed
Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too
Awning : Cotton denim
Cara pakai : sarung shj
19corak
.
Size: M
Ukuran :
17inch dari bawah dagu
26inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch
.
Size: L
Ukuran :
19inch dari bawah dagu
28inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
Size : XL
22inch dari bawah dagu
31inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
.
Harga 
Size M dan L : RM69pc
Size XL : RM73pc
.
.
3pcs keatas less 10% dan
pembelian RM200 ke atas free postage
.
.
Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️
.
 Whatsapp 012-496 3195
 Whatsapp 012-496 3195
 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungplain #tudungsarungplainlabuh #tudungsarunglabuh #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizl #tudungsarungsaizm #tudungmalaysia #tudunginstant  #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungsarungtakpayahiron #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungsarungprinted #tudungsarungprintedmurah #tudungraya #bazarpaknil #ctdk #mirafilzah #sitinordiana #wanyhasrita #tvalhijrah #pujaanhatikanda
TUDUNG SARUNG.ELEGAN.TRENDY - @theanggun.expresshijab Instagram Profile - inst4gram.com
theanggun.expresshijab
2

. Marcia Beauty . Design : Tudung express sarung with boarder/frame printed Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too Awning : Cotton denim Cara pakai : sarung shj 19corak . Size: M Ukuran : 17inch dari bawah dagu 26inch

Comments

@zhufayraa.scarves Semoga dimurahkan rezeki Dan dipermudahkan segala urusan

@eida.laura.shop Woww bestnyaaa 😉

.
Marcia Beauty
.
Design :  Tudung express sarung
with boarder/frame  printed
Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too
Awning : Cotton denim
Cara pakai : sarung shj
19corak
.
Size: M
Ukuran :
17inch dari bawah dagu
26inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch
.
Size: L
Ukuran :
19inch dari bawah dagu
28inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
Size : XL
22inch dari bawah dagu
31inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
.
Harga 
Size M dan L : RM69pc
Size XL : RM73pc
.
.
3pcs keatas less 10% dan
pembelian RM200 ke atas free postage
.
.
Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️
.
 Whatsapp 012-496 3195
 Whatsapp 012-496 3195
 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungplain #tudungsarungplainlabuh #tudungsarunglabuh #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizl #tudungsarungsaizm #tudungmalaysia #tudunginstant  #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungsarungtakpayahiron #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungsarungprinted #tudungsarungprintedmurah #tudungraya #bazarpaknil #ctdk #mirafilzah #sitinordiana #wanyhasrita #tvalhijrah #pujaanhatikanda
TUDUNG SARUNG.ELEGAN.TRENDY - @theanggun.expresshijab Instagram Profile - inst4gram.com
theanggun.expresshijab
1

. Marcia Beauty . Design : Tudung express sarung with boarder/frame printed Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too Awning : Cotton denim Cara pakai : sarung shj 19corak . Size: M Ukuran : 17inch dari bawah dagu 26inch

Comments

@eida.laura.shop Woww bestnyaaa 😉

.
Marcia Beauty
.
Design :  Tudung express sarung
with boarder/frame  printed
Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too
Awning : Cotton denim
Cara pakai : sarung shj
19corak
.
Size: M
Ukuran :
17inch dari bawah dagu
26inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch
.
Size: L
Ukuran :
19inch dari bawah dagu
28inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
Size : XL
22inch dari bawah dagu
31inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
.
Harga 
Size M dan L : RM69pc
Size XL : RM73pc
.
.
3pcs keatas less 10% dan
pembelian RM200 ke atas free postage
.
.
Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️
.
 Whatsapp 012-496 3195
 Whatsapp 012-496 3195
 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungplain #tudungsarungplainlabuh #tudungsarunglabuh #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizl #tudungsarungsaizm #tudungmalaysia #tudunginstant  #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungsarungtakpayahiron #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungsarungprinted #tudungsarungprintedmurah #tudungraya #bazarpaknil #ctdk #mirafilzah #sitinordiana #wanyhasrita #tvalhijrah #pujaanhatikanda
TUDUNG SARUNG.ELEGAN.TRENDY - @theanggun.expresshijab Instagram Profile - inst4gram.com
theanggun.expresshijab
1

. Marcia Beauty . Design : Tudung express sarung with boarder/frame printed Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too Awning : Cotton denim Cara pakai : sarung shj 19corak . Size: M Ukuran : 17inch dari bawah dagu 26inch

Comments

@zhufayraa.scarves Cantik!! Semoga dimurahkan rezeki selalu

Reposted from @sitinordianafc -  Assalamualaikum,
Tahniah @sitinordiana tercalon di kategori
Penyanyi Meletop
Hos Meletop
.
.
Di Anugerah Meletop Era 2019!
.
.
Dapatkan link undian di bio utama @sitinordianafc. Cari dan klik tab undian AME2019 Penyanyi dan Hos Meletop Dan teruskan mengundi 
.
.
#ame2019 
#anugerahmeletopera2019 
#sitinordiana
#sitinordianafc - #regrann
Nurul Ain - @nurulainshad Instagram Profile - inst4gram.com
nurulainshad
2

Reposted from @sitinordianafc - Assalamualaikum, Tahniah @sitinordiana tercalon di kategori Penyanyi Meletop Hos Meletop . . Di Anugerah Meletop Era 2019! . . Dapatkan link undian di bio utama @sitinordianafc. Cari dan klik tab undian AME2019 Penyan

Comments

@hjasaadah Penyanyi hos nama meltop .

@hjasaadah ❤️👏🙌🎆

.
Marcia Beauty
.
Design :  Tudung express sarung
with boarder/frame  printed
Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too
Awning : Cotton denim
Cara pakai : sarung shj
19corak
.
Size: M
Ukuran :
17inch dari bawah dagu
26inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch
.
Size: L
Ukuran :
19inch dari bawah dagu
28inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
Size : XL
22inch dari bawah dagu
31inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
.
Harga 
Size M dan L : RM69pc
Size XL : RM73pc
.
.
3pcs keatas less 10% dan
pembelian RM200 ke atas free postage
.
.
Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️
.
 Whatsapp 012-496 3195
 Whatsapp 012-496 3195
 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungplain #tudungsarungplainlabuh #tudungsarunglabuh #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizl #tudungsarungsaizm #tudungmalaysia #tudunginstant  #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungsarungtakpayahiron #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungsarungprinted #tudungsarungprintedmurah #tudungraya #bazarpaknil #ctdk #mirafilzah #sitinordiana #wanyhasrita #tvalhijrah #pujaanhatikanda
TUDUNG SARUNG.ELEGAN.TRENDY - @theanggun.expresshijab Instagram Profile - inst4gram.com
theanggun.expresshijab
2

. Marcia Beauty . Design : Tudung express sarung with boarder/frame printed Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too Awning : Cotton denim Cara pakai : sarung shj 19corak . Size: M Ukuran : 17inch dari bawah dagu 26inch

Comments

@zhufayraa.scarves Nice❤️

@eida.laura.shop Terbaiklahhh 😊👍

.
Marcia Beauty
.
Design :  Tudung express sarung
with boarder/frame  printed
Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too
Awning : Cotton denim
Cara pakai : sarung shj
19corak
.
Size: M
Ukuran :
17inch dari bawah dagu
26inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch
.
Size: L
Ukuran :
19inch dari bawah dagu
28inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
Size : XL
22inch dari bawah dagu
31inch dari belakang
Muka 10.5-11inch
.
.
Harga 
Size M dan L : RM69pc
Size XL : RM73pc
.
.
3pcs keatas less 10% dan
pembelian RM200 ke atas free postage
.
.
Berminat boleh terus klik link whatsapp di bahagian bio. ⬆️⬆️
.
 Whatsapp 012-496 3195
 Whatsapp 012-496 3195
 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungplain #tudungsarungplainlabuh #tudungsarunglabuh #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizl #tudungsarungsaizm #tudungmalaysia #tudunginstant  #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungsarungtakpayahiron #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungsarungprinted #tudungsarungprintedmurah #tudungraya #bazarpaknil #ctdk #mirafilzah #sitinordiana #wanyhasrita #tvalhijrah #pujaanhatikanda
TUDUNG SARUNG.ELEGAN.TRENDY - @theanggun.expresshijab Instagram Profile - inst4gram.com
theanggun.expresshijab
0

. Marcia Beauty . Design : Tudung express sarung with boarder/frame printed Material : Mosscrepe lycra custom printed with brand name printed too Awning : Cotton denim Cara pakai : sarung shj 19corak . Size: M Ukuran : 17inch dari bawah dagu 26inch

Betul ke ada orang kata muka kita iras siti nordiana? @sitinordiana 
.
.
#irdabeauty #beautycartel #imsuperstar #tanyejer #maluapabossku #sitinordiana
Noor Irdayu Ayu - @noorirdayu_ayu Instagram Profile - inst4gram.com
noorirdayu_ayu
1

Betul ke ada orang kata muka kita iras siti nordiana? @sitinordiana . . #irdabeauty #beautycartel #imsuperstar #tanyejer #maluapabossku #sitinordiana

Kampar, Perak
Comments

@anaxz_lana You have one of the good galleries I've seen today 👌

Bawal Cotton Chiffon pertama di Malaysia (kenapa nama cotton chiffon ? Sbb material tidak terlalu licin dan tidak terlalu keras ) Bidang 45 Material Cotton Chiffon Tidak jarang Corak exclusive harga mur mur je
AGENT BAWAL SHAWL MURAH - @atyrascarf_malin_kotabharu Instagram Profile - inst4gram.com
atyrascarf_malin_kotabharu
2

Bawal Cotton Chiffon pertama di Malaysia (kenapa nama cotton chiffon ? Sbb material tidak terlalu licin dan tidak terlalu keras ) Bidang 45 Material Cotton Chiffon Tidak jarang Corak exclusive harga mur mur je

Kelantan
Comments

@atyrascarf_malin_kotabharu #sitinordiana #khaibahar #mirafilzah #jannanick #holiday #happy #swag #bawalshawl #bawalshawlatyrascarf #bawalmudahbentuk #bawalshawlgojes #bawalmurah #bawal#viral#kelantan#kotabharu #tudung #shawl #murah #trending #tudungmahal #makeup #kualalumpur #putrajaya #love

@jsdwanie 👍

SLIDE VIDEO & Photos
Antara channel youtube reaction video yg saya suka tengok. Pendapat bro ini lebih seimbang pro and cons untuk setiap video yg dia react. Dia ada react video #NISANCINTA @sitinordiana @jaclyn_victor boleh tengok full reaction video beliau di channel youtube indo react

#sitinordiana
#jaclynvictor
dia.sitinordiana.manissst - @wrinn.wrinn Instagram Profile - inst4gram.com
wrinn.wrinn
0

SLIDE VIDEO & Photos Antara channel youtube reaction video yg saya suka tengok. Pendapat bro ini lebih seimbang pro and cons untuk setiap video yg dia react. Dia ada react video #nisancinta @sitinordiana @jaclyn_victor boleh tengok full reaction vide

Throwback #diasemanishoney #HoneyBeeCouple #HaniSafira #ahnafwafiy #alifsatar : Kerana Apa Kau Begitu (Vince Chong feat Siti Nordiana)

Lagu ni memang ramai orang tak tau yang #sitinordiana yang nyanyi. : @ayuniaznah
SHE IS ONE AND ONLY - @studio_kasehlateefa Instagram Profile - inst4gram.com
studio_kasehlateefa
2

Throwback #diasemanishoney #honeybeecouple #hanisafira #ahnafwafiy #alifsatar : Kerana Apa Kau Begitu (Vince Chong feat Siti Nordiana) Lagu ni memang ramai orang tak tau yang #sitinordiana yang nyanyi. : @ayuniaznah

Comments

@hjasaadah Nananaleif satar ..

@hjasaadah ❤️👏🙌🎆

*MAMASAB BAKERY* (sebelum ini dikenali *SABRINA BAKERY*)
PEMENANG NONA BEST GROWING F&B BUSINESS AWARD

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Terima kasih atas sokongan tak terbelah bagi sayang2 pada produk Sabrina Bakery. Kejayaan demi kejayaan kami perolehi atas kepercayaan sayang2 pada brand MAMASAB. 
Hari ini, saksikan kami di TV3 rancangan NONA pada pukul 2.00pm. Ada liputan tentang bisnes kami  Kami ada lebih dari 240 produk.
Di sini saya sertakan katalog produk dan katalog cookies raya ye.

Sekiranya sayang2 berminat boleh la reply. Kami ada buat delivery setiap hari
.
.
#cookies #cookieshop #cake #dessert  #petalingjaya #murahmurah #klang #shahalam #fooddeliverypetalingjaya #merufoodelivery #shahalamfooddelivery #sitinordiana #kotadamansara #bandartunhusseinonn #sepahtu #kelanajaya #subang #subangjaya #ttdi #kotadamansara #sunway #usj #ctdk #setiaalam  #bazarpaknilmurah #jjcmtv3 #bisnesonline #
SABRINA BAKERY - @cakelucious_zaitie Instagram Profile - inst4gram.com
cakelucious_zaitie
0

*MAMASAB BAKERY* (sebelum ini dikenali *SABRINA BAKERY*) PEMENANG NONA BEST GROWING F&B BUSINESS AWARD Assalamualaikum dan salam sejahtera, Terima kasih atas sokongan tak terbelah bagi sayang2 pada produk Sabrina Bakery. Kejayaan demi kejayaan kami

*MAMASAB BAKERY* (sebelum ini dikenali *SABRINA BAKERY*)
PEMENANG NONA BEST GROWING F&B BUSINESS AWARD

Terima kasih atas sokongan tak terbelah bagi sayang2 pada produk Sabrina Bakery. Kejayaan demi kejayaan kami perolehi atas kepercayaan sayang2 pada brand MAMASAB. 
Hari ini, saksikan kami di TV3 rancangan NONA pada pukul 2.00pm. Ada liputan tentang bisnes kami  Kami ada lebih dari 240 produk.
Di sini saya sertakan katalog produk dan katalog cookies raya ye.

Sekiranya sayang2 berminat boleh la reply. Kami deliverry ke tempat anda.
.
.
#cookies #cookieshop #cake #dessert  #petalingjaya #murahmurah #klang #shahalam #fooddeliverypetalingjaya #merufoodelivery #shahalamfooddelivery #sitinordiana #kotadamansara #bandartunhusseinonn #sepahtu #kelanajaya #subang #subangjaya #ttdi #kotadamansara #sunway #usj #ctdk #setiaalam  #bazarpaknilmurah #jjcmtv3 #bisnesonline #
SABRINA BAKERY - @cakelucious_zaitie Instagram Profile - inst4gram.com
cakelucious_zaitie
0

*MAMASAB BAKERY* (sebelum ini dikenali *SABRINA BAKERY*) PEMENANG NONA BEST GROWING F&B BUSINESS AWARD Terima kasih atas sokongan tak terbelah bagi sayang2 pada produk Sabrina Bakery. Kejayaan demi kejayaan kami perolehi atas kepercayaan sayang2 pad

Lets vote @sitinordiana Tekan link ni http://www.gempak.com/anugerah-meletop-era/undi/38/penyanyi-meletop
@sitinordianafc #sitinordiana #sitinordianafc
NATASYA AZWA BADARUDIN - @tasya_azwaaa Instagram Profile - inst4gram.com
tasya_azwaaa
1

Lets vote @sitinordiana Tekan link ni http://www.gempak.com/anugerah-meletop-era/undi/38/penyanyi-meletop @sitinordianafc #sitinordiana #sitinordianafc

Comments

@iam.sha__ ❤️

Assalamualaikum,
Tahniah @sitinordiana tercalon di kategori
Penyanyi Meletop
Hos Meletop
.
.
Di Anugerah Meletop Era 2019!
.
.
Dapatkan link undian di bio utama @sitinordianafc. Cari dan klik tab undian AME2019 Penyanyi dan Hos Meletop Dan teruskan mengundi  Credit @sitinordianafc 
#sitinordiana
Wan Nurshaherma - @nurshaherma Instagram Profile - inst4gram.com
nurshaherma
2

Assalamualaikum, Tahniah @sitinordiana tercalon di kategori Penyanyi Meletop Hos Meletop . . Di Anugerah Meletop Era 2019! . . Dapatkan link undian di bio utama @sitinordianafc. Cari dan klik tab undian AME2019 Penyanyi dan Hos Meletop Dan teruskan m

Comments

@hjasaadah Nana penyanyi hos meletop .

@hjasaadah ❤️👏🙌🔥

Korang pergilah jumpa doktor pakar kulit mesti dia suruh pakai SUNprotector.  Tapi apa pulak beza sunblock dan sunprotector?? Ada beza ke sama? 
Ramai yang keliru antara sunblock dengan sun protector....meh nak jelaskn sikit.

Sunblock = memang dia pelindung matahari tapi dia akan block everything termasuk vitamin.. Sun protector  Mary Kay (broad spectrum) = adalah pelindung matahari yang mengandungi UVA dan UVB di mana ianya bukan sahaja melindungi anda dari cahaya matahari, lampu, cahaja phone dan sebagainya malah ianya membantu melindungi dari sinaran yang menyebabkan aging. Namun, ia juga befungsi untuk menyalurkan vitamin dan kebaikan dari sinaran matahari... Ini laa perbezaan nye...decide nak pakai sunblock atau sun protection mulai sekarang ..pilihan di tangan uuoollss...nak block abes ke nak kelebihan sinaran matahari yang ada vitamin tu??? #sunblock #sunprotector #sunscreen #spf #pelindunguv #marykay #marykaybeautyconsultant #trustedseller #bazaarpaknil #sitinordianafc #nana #sitinordiana #sharisjr #anzalna #februari
JiEy JunPei - @ms_lee_jiey Instagram Profile - inst4gram.com
ms_lee_jiey
0

Korang pergilah jumpa doktor pakar kulit mesti dia suruh pakai SUNprotector. Tapi apa pulak beza sunblock dan sunprotector?? Ada beza ke sama? Ramai yang keliru antara sunblock dengan sun protector....meh nak jelaskn sikit. Sunblock = memang dia p

Making some throwback because I miss them sangat-sangat  Prahara vs Dia Semanis Honeymoon  AchikxNana vs AhnafxHani  Siapa kat sini rindu diorang jugak?  #sitinordiana #nana #achikspin #achikdannana #achiknana #alifsatar #alifnana #ahnafwafiy #hanisafira #diasemanishoneymoon #prahara #legend #pelangijiwa #memoriberkasih #gurauanberkasih #sebenarnya #diasemanishoney #viral #spin #sitinordianafc
90's - @nanasyuralanachik Instagram Profile - inst4gram.com
nanasyuralanachik
4

Making some throwback because I miss them sangat-sangat Prahara vs Dia Semanis Honeymoon AchikxNana vs AhnafxHani Siapa kat sini rindu diorang jugak? #sitinordiana #nana #achikspin #achikdannana #achiknana #alifsatar #alifnana #ahnafwafiy #hanisa

Comments

@stevchinking99 💕

@stevchinking99 Opcuz pahara 💕

Sape mcm ai minat sepahtu?
.
Zaman zaman maharaja lawak lagi memang kelako dorang no tak pernah tak lawak
.
Lagi2 lawak jep dlm sepahtu reunion ni memang ada isi
HUSNA|BELLA AMMARA PUTRAJAYA - @aileronhijabae Instagram Profile - inst4gram.com
aileronhijabae
1

Sape mcm ai minat sepahtu? . Zaman zaman maharaja lawak lagi memang kelako dorang no tak pernah tak lawak . Lagi2 lawak jep dlm sepahtu reunion ni memang ada isi

Comments

@aileronhijabae #sepahtureunionlive2019#sepah#sepahtusinar#sepahtureunionlive#sitinordiana#jepsepah#rahimr2

Assalamualaikum,
Tahniah @sitinordiana tercalon di kategori
Penyanyi Meletop
Hos Meletop
.
.
Di Anugerah Meletop Era 2019!
.
.
Dapatkan link undian di bio utama @sitinordianafc. Cari dan klik tab undian AME2019 Penyanyi dan Hos Meletop Dan teruskan mengundi 
.
.
#ame2019 
#anugerahmeletopera2019 
#sitinordiana
#sitinordianafc
SITI NORDIANA FC (OFFICIAL) - @sitinordianafc Instagram Profile - inst4gram.com
sitinordianafc
9

Assalamualaikum, Tahniah @sitinordiana tercalon di kategori Penyanyi Meletop Hos Meletop . . Di Anugerah Meletop Era 2019! . . Dapatkan link undian di bio utama @sitinordianafc. Cari dan klik tab undian AME2019 Penyanyi dan Hos Meletop Dan teruskan m

Comments

@kasiherima Done

@shidah_zr 👍👍👍😍😍😍

WAHH, CANTIKNYA SET TELEKUNG DARINA!

Bukan je cantik, tapi juga dapat membuatkan si pemakai berasa sangat selesa bila memakainya!  Material telekung adalah jenis cotton yang sejuk dan mampu memberikan keselesaan kepada si pemakai.
Sulaman yang simple tetapi nampak begitu 'Kemas dan Exclusive'.
 Sulaman tebal di kepala dan di lengan telekung.
 Mempunyai ropol dibahagian kaki kain telekung.
 Dihujung tali telekung ini mempunyai bentuk bunga yang cantik.  Mempunyai getah di bahagian muka yang membuatkan si pemakai lebih selesa dan nampak kemas.
 Kain telekung dibahagian pinggang diletakkan getah untuk membuatkan si pemakai rasa selesa ketika solat.

Harga Asal: RM149.90
Harga Promosi: RM129.90

Kalau awak nak dapatkan Set Telekung Darina, cepat-cepat klik link biru dibawah ya. :www.wasap.my/60192659212/telekung
:www.wasap.my/60192659212/telekung

#darinalovers
#settelekungdarina #hadiah #telekungsulam #telekungcantik #sitisarahraisuddin #sitiaafiyah #sitinurhaliza #sitinordiana #ashrafmuslim #remyishak #fashasandha #codselayang #codselayangbatucavesgombak #fattzura #fattahanas #fattahamin #achey
Darina Stokis Selayang - @darinastokisselayang Instagram Profile - inst4gram.com
darinastokisselayang
0

WAHH, CANTIKNYA SET TELEKUNG DARINA! Bukan je cantik, tapi juga dapat membuatkan si pemakai berasa sangat selesa bila memakainya! Material telekung adalah jenis cotton yang sejuk dan mampu memberikan keselesaan kepada si pemakai. Sulaman yang simpl

WAHH, CANTIKNYA SET TELEKUNG DARINA!

Bukan je cantik, tapi juga dapat membuatkan si pemakai berasa sangat selesa bila memakainya!  Material telekung adalah jenis cotton yang sejuk dan mampu memberikan keselesaan kepada si pemakai.
Sulaman yang simple tetapi nampak begitu 'Kemas dan Exclusive'.
 Sulaman tebal di kepala dan di lengan telekung.
 Mempunyai ropol dibahagian kaki kain telekung.
 Dihujung tali telekung ini mempunyai bentuk bunga yang cantik.  Mempunyai getah di bahagian muka yang membuatkan si pemakai lebih selesa dan nampak kemas.
 Kain telekung dibahagian pinggang diletakkan getah untuk membuatkan si pemakai rasa selesa ketika solat.

Harga Asal: RM149.90
Harga Promosi: RM129.90

Kalau awak nak dapatkan Set Telekung Darina, cepat-cepat klik link biru dibawah ya. :www.wasap.my/60192659212/telekung
:www.wasap.my/60192659212/telekung

#darinalovers
#settelekungdarina #hadiah #telekungsulam #telekungcantik #sitisarahraisuddin #sitiaafiyah #sitinurhaliza #sitinordiana #ashrafmuslim #remyishak #fashasandha #codselayang #codselayangbatucavesgombak #fattzura #fattahanas #fattahamin #achey
Darina Stokis Selayang - @darinastokisselayang Instagram Profile - inst4gram.com
darinastokisselayang
4

WAHH, CANTIKNYA SET TELEKUNG DARINA! Bukan je cantik, tapi juga dapat membuatkan si pemakai berasa sangat selesa bila memakainya! Material telekung adalah jenis cotton yang sejuk dan mampu memberikan keselesaan kepada si pemakai. Sulaman yang simpl

Comments

@zettycottoncollection 😍😍

@darinastokisselayang @zettycottoncollection 😉😉

WAHH, CANTIKNYA SET TELEKUNG DARINA!

Bukan je cantik, tapi juga dapat membuatkan si pemakai berasa sangat selesa bila memakainya!  Material telekung adalah jenis cotton yang sejuk dan mampu memberikan keselesaan kepada si pemakai.
Sulaman yang simple tetapi nampak begitu 'Kemas dan Exclusive'.
 Sulaman tebal di kepala dan di lengan telekung.
 Mempunyai ropol dibahagian kaki kain telekung.
 Dihujung tali telekung ini mempunyai bentuk bunga yang cantik.  Mempunyai getah di bahagian muka yang membuatkan si pemakai lebih selesa dan nampak kemas.
 Kain telekung dibahagian pinggang diletakkan getah untuk membuatkan si pemakai rasa selesa ketika solat.

Harga Asal: RM149.90
Harga Promosi: RM129.90

Kalau awak nak dapatkan Set Telekung Darina, cepat-cepat klik link biru dibawah ya. :www.wasap.my/60192659212/telekung
:www.wasap.my/60192659212/telekung

#darinalovers
#settelekungdarina #hadiah #telekungsulam #telekungcantik #sitisarahraisuddin #sitiaafiyah #sitinurhaliza #sitinordiana #ashrafmuslim #remyishak #fashasandha #codselayang #codselayangbatucavesgombak #fattzura #fattahanas #fattahamin #achey
Darina Stokis Selayang - @darinastokisselayang Instagram Profile - inst4gram.com
darinastokisselayang
2

WAHH, CANTIKNYA SET TELEKUNG DARINA! Bukan je cantik, tapi juga dapat membuatkan si pemakai berasa sangat selesa bila memakainya! Material telekung adalah jenis cotton yang sejuk dan mampu memberikan keselesaan kepada si pemakai. Sulaman yang simpl

Comments

@nv_shoppinghouse Love it

@darinastokisselayang @nv_shoppinghouse tq

JOM CUBA SABUN HONEY GLOW UNTUK KESAN SERTA MERTA

Nak tau cara guna HoneyGlow yang betul?

Ini dia Cara guna :-
1- Basuh sabun hingga berbuih
2- Tonyoh/sental dibahagian berdaki
3- Bilas sehingga bersih

Mudah sesangattt kan?  DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #honeyglow #sabunpemutih #zulofa #buangdaki  #fattahamin #sitinordiana #dakidegil #nsabeautyserum #emmamaembong #fattzura #bangisentral #kankukejarcintakamu #wawacosmetics #igshopmalaysia #zahirahmacwilson #feedbackhoneyglow #neelofa #miaahmad #sitinurhaliza
#jannanick #mirafilzah #tiktokmalaysia #aydajebat #bazarpaknil #instaartis #promosi
SABUN | LOTION | SKINCARE - @honeyglow_buangdaki Instagram Profile - inst4gram.com
honeyglow_buangdaki
1

JOM CUBA SABUN HONEY GLOW UNTUK KESAN SERTA MERTA Nak tau cara guna HoneyGlow yang betul? Ini dia Cara guna :- 1- Basuh sabun hingga berbuih 2- Tonyoh/sental dibahagian berdaki 3- Bilas sehingga bersih Mudah sesangattt kan? DM/WhatsApp : 01238698

Comments

@ruzaimi_theofficial Penipu bodoh..aq pakai tak jadi serte merte ponn..nk meniage..tp bngang

MASALAH JERAWAT??
.

INSYAALLAH DENGAN PENGGUNAAN HONEY GLOW SECARA BERTERUSAN ANDA AKAN BERPUAS HATI DENGAN HASILNYA
.

CEPAT DM/WHATSAPP: 012-3869897
.

#sabunhoneygloworiginal #honeyglow #honeyglowmurah #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopmalaysia #situnurhaliza #sitinordiana #masalahjerawat #syafiqahaina #tiktokmalaysia #dianzvitamin #zahirahmacwilson  #parut #jerawat #emmamaembong #quputeh #meletop  #aydajebat #fattzura #fattahamin #miaahmad #mirafilzah #jannanick #fazura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
SABUN | LOTION | SKINCARE - @honeyglow_buangdaki Instagram Profile - inst4gram.com
honeyglow_buangdaki
0

MASALAH JERAWAT?? . INSYAALLAH DENGAN PENGGUNAAN HONEY GLOW SECARA BERTERUSAN ANDA AKAN BERPUAS HATI DENGAN HASILNYA . CEPAT DM/WHATSAPP: 012-3869897 . #sabunhoneygloworiginal #honeyglow #honeyglowmurah #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopmalaysia

MASALAH JERAWAT??
.

INSYAALLAH DENGAN PENGGUNAAN HONEY GLOW SECARA BERTERUSAN ANDA AKAN BERPUAS HATI DENGAN HASILNYA
.

CEPAT DM/WHATSAPP: 012-3869897
.

#sabunhoneygloworiginal #honeyglow #honeyglowmurah #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopmalaysia #situnurhaliza #sitinordiana #masalahjerawat #syafiqahaina #tiktokmalaysia #dianzvitamin #zahirahmacwilson #kankukejarcintakamu #parut #jerawat #emmamaembong #quputeh #meletop  #aydajebat #fattzura #fattahamin #miaahmad #mirafilzah #jannanick #fazura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
SABUN | LOTION | SKINCARE - @honeyglow_buangdaki Instagram Profile - inst4gram.com
honeyglow_buangdaki
0

MASALAH JERAWAT?? . INSYAALLAH DENGAN PENGGUNAAN HONEY GLOW SECARA BERTERUSAN ANDA AKAN BERPUAS HATI DENGAN HASILNYA . CEPAT DM/WHATSAPP: 012-3869897 . #sabunhoneygloworiginal #honeyglow #honeyglowmurah #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopmalaysia

KAKI & TANGAN MAKIN CERAH LEPAS GUNA HONEYGLOW!!
.

Cepat dptkan segera sementara harga tengah promosi ni
.

DM/WhatsApp​: 012-3869897
.

#sabunbuangdaki #buangdaki #honeyglow #daki #feedbackhoneyglow #fattzura #bahagiabukanbidaan #nelydiasenrose  #faridkamil #zahirahmacwilson #sitinordiana #emmamaembong #fattahamin #aydajebat #neelofa  #tiktokmalaysia #shawlmurah #igshopmalaysia #meletop #zulofa #dianzvitamin #syafiqahaina #bazarpaknil #neelofa #miaahmad #jannanick #uum #um #ukm #uia #uitm
SABUN | LOTION | SKINCARE - @honeyglow_buangdaki Instagram Profile - inst4gram.com
honeyglow_buangdaki
0

KAKI & TANGAN MAKIN CERAH LEPAS GUNA HONEYGLOW!! . Cepat dptkan segera sementara harga tengah promosi ni . DM/WhatsApp​: 012-3869897 . #sabunbuangdaki #buangdaki #honeyglow #daki #feedbackhoneyglow #fattzura #bahagiabukanbidaan #nelydiasenrose #f

BERKESAN UNTUK SUNBURN
.

Anda mempunyai masalah sunburn yg teruk?? .

Pelbagai produk telah dicuba tapi masih tidak berkesan? .

Cepat dapatkan sabun honey glow untuk penyelesaian yang cepat dan anda pasti berpuas hati
.

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #fattzura #aydajebat #jannanick #nur #dianzvitamin #nsabeautyserum #buangdaki #honeygloworiginal #masalahsunburn #wawacosmetics #syafiqahaina #mirafilzah #sitinordiana #zulofa #igshopmalaysia #miaahmad #honeyglowmurah  #emmamaembong #miaahmad #sitiaafiyah #fattzura #daki #saharulridzwan #neelofa #bazarpaknil #feedbackhoneyglow
SABUN | LOTION | SKINCARE - @honeyglow_buangdaki Instagram Profile - inst4gram.com
honeyglow_buangdaki
2

BERKESAN UNTUK SUNBURN . Anda mempunyai masalah sunburn yg teruk?? . Pelbagai produk telah dicuba tapi masih tidak berkesan? . Cepat dapatkan sabun honey glow untuk penyelesaian yang cepat dan anda pasti berpuas hati . DM/WhatsApp : 0123869897 #

Comments

@pakarpinjamanbankmy Nice...=)

@servisfollowermurah_ Daebak..😉😍

DAKI DEGIL PADA LEHER??
.

INSYAALLAH DENGAN PENGGUNAAN SABUN HONEY GLOW SECARA BERTERUSAN ANDA AKAN BERPUAS HATI DENGAN HASILNYA
.

CEPAT DM/WHATSAPP: 012-3869897
.

#sabunhoneygloworiginal #honeyglow #miaahmad  #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopmalaysia #sitinurhaliza #sitinordiana #masalahjerawat #seriburindu #fattzura #dianzvitamin #tiktokmalaysia #syafiqahaina #nelydiasenrose #parut #jerawat #emmamaembong #quputeh #bajumurah  #aydajebat  #fattahamin #miaahmad #mirafilzah #jannanick #fazura #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #meletop
SABUN | LOTION | SKINCARE - @honeyglow_buangdaki Instagram Profile - inst4gram.com
honeyglow_buangdaki
0

DAKI DEGIL PADA LEHER?? . INSYAALLAH DENGAN PENGGUNAAN SABUN HONEY GLOW SECARA BERTERUSAN ANDA AKAN BERPUAS HATI DENGAN HASILNYA . CEPAT DM/WHATSAPP: 012-3869897 . #sabunhoneygloworiginal #honeyglow #miaahmad #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopma

MENGATASI MASALAH DAKI DEGIL!!
.

Cepat dptkan segera sementara harga tengah promosi ni
.

DM/WhatsApp​: 012-3869897
.

#sabunbuangdaki #buangdaki #honeyglow #daki #feedbackhoneyglow #miaahamad #sitinurhaliza #daki #sitinordiana #kulitcerah #iphonemalaysia #fattzura #fattahamin #aydajebat #neelofa  #shawlmurah #igshopmalaysia #quputeh#dianzvitamin #sabunmadu #instaartis #bazarpaknil #neelofa #miaahmad #jannanick #zulofa #um #ukm #uia #meletop
SABUN | LOTION | SKINCARE - @honeyglow_buangdaki Instagram Profile - inst4gram.com
honeyglow_buangdaki
1

MENGATASI MASALAH DAKI DEGIL!! . Cepat dptkan segera sementara harga tengah promosi ni . DM/WhatsApp​: 012-3869897 . #sabunbuangdaki #buangdaki #honeyglow #daki #feedbackhoneyglow #miaahamad #sitinurhaliza #daki #sitinordiana #kulitcerah #iphonema

Comments

@yasmeen.co.official Awesome sis 😘😘 mmg cantik gambar nie. Follow me back okayy, will also follow IG sis ♥️

Undi Siti Nordiana untuk 2 kategori
.
PENYANYI MELETOP
HOS MELETOP
.
Make sure undi kedua2 kategori untuk melayakkan Nana ke top 5.
.
Ade tiga akaun untuk mengundi
.
Facebook
Google
Astro
.
Make sure undi di ketiga2 akaun.
.
Link undian blh cari kat profile @sitinordiana.supporters di highlight AME19.
.
Undian dibuka sehingga 8 March 2019
.
@sitinordiana
#sitinordiana
#penyanyimeletop
#hosmeletop
#anugerahmeletopera2019
#ame2019 - 
Credit ayuni
TEAM SITI NORDIANA - @sitinordiana.supporters Instagram Profile - inst4gram.com
sitinordiana.supporters
4

Undi Siti Nordiana untuk 2 kategori . PENYANYI MELETOP HOS MELETOP . Make sure undi kedua2 kategori untuk melayakkan Nana ke top 5. . Ade tiga akaun untuk mengundi . Facebook Google Astro . Make sure undi di ketiga2 akaun. . Link undian blh cari kat

Comments

@ainul_mardhiah_emy Saya undi kak nana

@badrul.hisyam.35110418 Lawa

Undi Siti Nordiana untuk 2 kategori
.
PENYANYI MELETOP
HOS MELETOP
.
Make sure undi kedua2 kategori untuk melayakkan Nana ke top 5.
.
Ade tiga akaun untuk mengundi
.
Facebook
Google
Astro
.
Make sure undi di ketiga2 akaun.
.
Link undian blh cari kat profile @sitinordiana.supporters di highlight AME19.
.
Undian dibuka sehingga 8 March 2019
.
@sitinordiana
#sitinordiana
#penyanyimeletop
#hosmeletop
#anugerahmeletopera2019
#ame2019 - 
Credit ayuni
TEAM SITI NORDIANA - @sitinordiana.supporters Instagram Profile - inst4gram.com
sitinordiana.supporters
9

Undi Siti Nordiana untuk 2 kategori . PENYANYI MELETOP HOS MELETOP . Make sure undi kedua2 kategori untuk melayakkan Nana ke top 5. . Ade tiga akaun untuk mengundi . Facebook Google Astro . Make sure undi di ketiga2 akaun. . Link undian blh cari kat

Comments

@hjasaadah Semua lagu nana meletop ...

@hjasaadah ❤️👏🙌🎆

ANDA MENGALAMI MASALAH DAKI SEPERTI DIATAS??
.

JANGAN RISAU INSYAALLAH SABUN HONEY GLOW DAPAT MEMBANTU ANDA!!
.

DAPATKAN SEGERA SEBAB STOK SABUN TENGAH LAKU KERAS
.

DM/WHATSAPP: 0123869897
.

#dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #pinklady #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #syafiqahaina #sabundaki #tiktokmalaysia #fattzura #honeyglowmurah #sitinordiana #nsabeautyserum #dianzvitamin #faridkamil #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulofa #zulariffin #bajumurah #lemonex #sitinurhaliza  #bazarpaknil
SABUN | LOTION | SKINCARE - @honeyglow_buangdaki Instagram Profile - inst4gram.com
honeyglow_buangdaki
1

ANDA MENGALAMI MASALAH DAKI SEPERTI DIATAS?? . JANGAN RISAU INSYAALLAH SABUN HONEY GLOW DAPAT MEMBANTU ANDA!! . DAPATKAN SEGERA SEBAB STOK SABUN TENGAH LAKU KERAS . DM/WHATSAPP: 0123869897 . #dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #pin

Comments

@lemonexadvance.30harikurus Semoga murah rezeki ❤️

Undi Siti Nordiana untuk 2 kategori
.
PENYANYI MELETOP
HOS MELETOP
.
Make sure undi kedua2 kategori untuk melayakkan Nana ke top 5.
.
Ade tiga akaun untuk mengundi
.
Facebook
Google
Astro
.
Make sure undi di ketiga2 akaun.
.
Link undian blh cari kat profile @sitinordiana.supporters di highlight AME19.
.
Undian dibuka sehingga 8 March 2019
.
@sitinordiana
#sitinordiana
#penyanyimeletop
#hosmeletop
#anugerahmeletopera2019
#ame2019 - 
Credit ayuni
TEAM SITI NORDIANA - @sitinordiana.supporters Instagram Profile - inst4gram.com
sitinordiana.supporters
3

Undi Siti Nordiana untuk 2 kategori . PENYANYI MELETOP HOS MELETOP . Make sure undi kedua2 kategori untuk melayakkan Nana ke top 5. . Ade tiga akaun untuk mengundi . Facebook Google Astro . Make sure undi di ketiga2 akaun. . Link undian blh cari kat

Comments

@ainul_mardhiah_emy Saya undi kak nana

@badrul.hisyam.35110418 Lawa

ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER???
.

INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!!
.

NAK HARGA MURAH MURAHHH??? .

WASAP HG KE 0123869897

WASAP HG KE 0123869897

WASAP HG KE 0123869897

#dyxy #aydajebat #audela #buangdaki #daki #anzalna #ctdk #syafiqahaina #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #miaahmad  #fattzura #honeyglowmurah #tiktokmalaysia #dianzvitamin #sitinordiana #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #zulariffin #zahirahmacwilson #lemonex #sitinurhaliza  #bazarpaknil
SABUN | LOTION | SKINCARE - @honeyglow_buangdaki Instagram Profile - inst4gram.com
honeyglow_buangdaki
1

ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK PRODUK HONEY GLOW??? BEST KER??? . INSYAALLAH, PRODUK INI ADALAH GANDINGAN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!! . NAK HARGA MURAH MURAHHH??? . WASAP "HG" KE 0123869897 WASAP "

Comments

@pakarpinjamanbankmy Nice...=)

Kurung Aniqah Exclusive on sale uolss.
.
Check it out other items clearance sale di highlights story instagram kami ye 
.
Clearance sale ni berlangsung sehingga sold out. Habis stock yang ni, kami tak restock dah tau.
.
Cepat whatsapp kakhani before saiz yang uols nak habis
.
.
#elhaniclothing #sandradress #jubahmoden #jubahnikah #jubahpengantin #kebayaprincess #diamenanturahsia #senafasrindu #jubahbridemaids #jubahkenduri #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #jubahmalaysiamurah #jubahraya #JubahsyariMs #jubahprincess #jubahplain #jubahsaizbesar #jubahplussize
JUBAH l BLOUSE l KURUNG MODEN - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
4

Kurung Aniqah Exclusive on sale uolss. . Check it out other items clearance sale di highlights story instagram kami ye . Clearance sale ni berlangsung sehingga sold out. Habis stock yang ni, kami tak restock dah tau. . Cepat whatsapp kakhani before

Comments

@lemonexadvance.30harikurus Semoga murah rezeki ❤️

@attulipcoffee Jom sama2 dapatkan segera Coffee Brake by At Tulip Health & Beauty Kurang Manis | Berkhasiat | Berkesan

Ingin tampil istimewa dan menawan,  Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera.
.
️ Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri,  sejuk dan selesa di pakai seharian.
.
️ Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita
.
️ Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal.
.
️ Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua.
.
️ Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh.
.
️ Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini,
.
RM119 shj utk sepasang,
.
+FREE POSTAGE SM
+ADD RM5 SS
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
.
* Model pakai saiz s
* Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
#elhaniclothing #kurungalice
JUBAH l BLOUSE l KURUNG - @elhaniclothing2 Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing2
3

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. . ️ Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan s

Comments

@lemonexadvance.30harikurus Semoga murah rezeki ❤️

@set.hamil.mampu.milik Suksesss selalu 😊

Ingin tampil istimewa dan menawan,  Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera.
.
️ Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri,  sejuk dan selesa di pakai seharian.
.
️ Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita
.
️ Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal.
.
️ Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua.
.
️ Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh.
.
️ Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini,
.
RM119 shj utk sepasang,
.
+FREE POSTAGE SM
+ADD RM5 SS
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
.
* Model pakai saiz s
* Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
#elhaniclothing #kurungalice
JUBAH l BLOUSE l KURUNG - @elhaniclothing2 Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing2
4

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. . ️ Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan s

Comments

@elhaniclothing2 #blousemurahmalaysia #blousemuslimah #blousenursing #blousemalaysiamurah #shopping #food #diy #diamenanturahsia #music

@elhaniclothing2 #akankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #sitinordiana #sitinurhaliza

COMPLETE ME SET HONEY GLOW 
.
Hilangkan daki, putihkan kulit, menutup & merawat (jerawat, jeragat, parut), glowingkan kulit, merawat secara dalam walaupun tgh tido..
 Sabun
 Lotion
 Foundation
 Face mist
 Serum

Wahhhhh 🥰🥰 Saya nak..
.
Whatsapp HG 0165550600 atau 
Klik link linj di BIO sekarang utk harga promosi
.
#sabunhoneygloworiginal #honeyglow #honeyglow #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopmalaysia #situnurhaliza #sitinordiana #masalahjerawat #nur #janganbencicintaku #fattzura #dianzvitamin #nelydiasenrose #parut #jerawat #emmamaembong #quputeh #bajumurah #aydajebat #fattahamin #miaahmad #mirafilzah #jannanick #fazura #bazarpaknil #meletop
sabun_honeyglow_original - @honeyglow_mencerah Instagram Profile - inst4gram.com
honeyglow_mencerah
0

COMPLETE ME SET HONEY GLOW . Hilangkan daki, putihkan kulit, menutup & merawat (jerawat, jeragat, parut), glowingkan kulit, merawat secara dalam walaupun tgh tido.. Sabun Lotion Foundation Face mist Serum Wahhhhh 🥰🥰 "Saya nak.." . Whatsapp "HG

Suka tengok kak nana pakai purple cantik bangat. 
#sitinordiana #teamsitinordiana #sitinordianafc #sitinordianasupporter
TEAM SITI NORDIANA - @sitinordiana.supporters Instagram Profile - inst4gram.com
sitinordiana.supporters
7

Suka tengok kak nana pakai purple cantik bangat. #sitinordiana #teamsitinordiana #sitinordianafc #sitinordianasupporter

Comments

@badrul.hisyam.35110418 Lawa

@khairil_9505 😍😍😍 @sitinordiana

Jom kami bg bayaran ansuran pada yang kurang kemampuan tapi yang ponting MINAT 
PAKEJ PERTAMA (terus jual)
RM1320
Termasuk penghantaran
Sehari paling rajin blh dapek RM400@RM500 sebulan dah berapa

Sesiapa berminat jom wasap Ummu..cuaca panas kan

www.wasap.my/60139209978/aiskrim

#syafiqkylez #amyrarosli #amysearch #khaibahar #aliffsatar #sitinordiana #datoshereenalmanshoor #datoawiewings #datorosyamnor #perkep #bakat #paskal #tldmlumut #paskautudm #tudm #tenteradaratmalaysia #paknil #asnafmiskin #aydajebat #pernama #komandomalaysia #jevatm #kopetro
Amalan Mudah Menjemput Rezeki - @amalanmudahmenjemputrezeki Instagram Profile - inst4gram.com
amalanmudahmenjemputrezeki
0

Jom kami bg bayaran ansuran pada yang kurang kemampuan tapi yang ponting MINAT PAKEJ PERTAMA (terus jual) RM1320 Termasuk penghantaran Sehari paling rajin blh dapek RM400@rm500 sebulan dah berapa Sesiapa berminat jom wasap Ummu..cuaca panas kan ww

#alhamdulillahsyukur 
#syukurselalu 
#semogadipermudahkan 
#selamatpagi 
#ummisitti 
#kaknabhomemadecookies
#kbe 
#sitinordiana 
Alhamdulillah selamat ke penerimanya. Thanks Datin R. Love you. Happy Sunday
siti zainab ismail - @sitizsainab Instagram Profile - inst4gram.com
sitizsainab
3

#alhamdulillahsyukur #syukurselalu #semogadipermudahkan #selamatpagi #ummisitti #kaknabhomemadecookies #kbe #sitinordiana Alhamdulillah selamat ke penerimanya. Thanks Datin R. Love you. Happy Sunday

Comments

@sitizsainab @mamasab_kl_selangor Aamiin yra, doa yg sama buat awak ye

@mamasab_kl_selangor @sitizsainab amin💕💕