#syamel
Advertisement
Gonna keep this as my memories . 
Wishlist 2019Checked 

#aydaazlan #imnotsinger #syamel #2019
🌸نور ايدا نازيلي🌸 - @aydaazlan Instagram Profile - inst4gram.com
aydaazlan
0

Gonna keep this as my memories . Wishlist 2019Checked #aydaazlan #imnotsinger #syamel #2019

Gonna keep this as my memories . 
Wishlist 2019Checked 

#aydaazlan #imnotsinger #syamel #2019
🌸نور ايدا نازيلي🌸 - @aydaazlan Instagram Profile - inst4gram.com
aydaazlan
4

Gonna keep this as my memories . Wishlist 2019Checked #aydaazlan #imnotsinger #syamel #2019

Comments

@noraqilahnordin Terbaik baq hg.. 😁👍

@nurahalim terbaek bossku❤️😍

Gonna keep this as my memories . 
Wishlist 2019Checked 

#aydaazlan #imnotsinger #syamel #2019
🌸نور ايدا نازيلي🌸 - @aydaazlan Instagram Profile - inst4gram.com
aydaazlan
0

Gonna keep this as my memories . Wishlist 2019Checked #aydaazlan #imnotsinger #syamel #2019

#konsertdirajanegerisembilan 
#syamel
°
Cr  Orkestra Rtm
TASHA - @tashaaidillia Instagram Profile - inst4gram.com
tashaaidillia
4

#konsertdirajanegerisembilan #syamel ° Cr Orkestra Rtm

Comments

@tashaaidillia @mes.amours2 kita download hd 😁

@mes.amours2 @tashaaidillia thanks

Done COD at Danau Kota Setapak ‼️‼️
Come drop your order now ‼️‼️‼️ #vitagenhomedelivery #vitagenmurah
#vitagendirectkilang #vitagenkl #sayajualmurah #minimalism 
#fattahamin #fazura #lofattah #syamelxernie #syamel #emmamaembong #justinbieber #selenagomez
El’s - @ellyna_shafinaz Instagram Profile - inst4gram.com
ellyna_shafinaz
1

Done COD at Danau Kota Setapak ‼️‼️ Come drop your order now ‼️‼️‼️ #vitagenhomedelivery #vitagenmurah #vitagendirectkilang #vitagenkl #sayajualmurah #minimalism #fattahamin #fazura #lofattah #syamelxernie #syamel #emmamaembong #justinbieber #selena

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@peluang_kerjaya_mary.k Wow..Nice post min! hehe. Tumpang ye min. Sape2 ada masalah kulit boleh ke ig saya ye. Bnyk testimonial. Thanks min. Moga murah rezeki ye..

Untuk menjayakan persembahan sempena Minggu Setiausaha tidaklah semudah yang disangka. Selalunya persembahan sebegitu dipelopori oleh artis senior yg diakui mempunyai rekod cemerlang dalam portfolio seni mereka.

Justeru, apabila pasangan Syamel dan Ernie diberi peluang itu, secara tidak langsung membuktikan  kemampuan mereka untuk menjadi seorang penghibur, mula mendapat perhatian.

To both of you, all da best untuk acara An Afternoon of Elegance with Syamel and Ernie - When Heart Needs A Beat yg akan berlangsung di Marriot Putrajaya  pads 24 April depan. Can't wait  #syamel #erniezakri #ernienators #syamelovers #pressconference #journalistonduty #entertainmentjournalist #media
Bobo Fahad - @bobofahad Instagram Profile - inst4gram.com
bobofahad
1

Untuk menjayakan persembahan sempena Minggu Setiausaha tidaklah semudah yang disangka. Selalunya persembahan sebegitu dipelopori oleh artis senior yg diakui mempunyai rekod cemerlang dalam portfolio seni mereka. Justeru, apabila pasangan Syamel dan

Marriott Putrajaya
Comments

@missnurna Lawa 😍

Advertisement
#Repost @bobofahad
• • • • •
Tiga tahun lalu, lagu Aku Cinta menyatukan mereka dan  Sejak dari itu, mereka cukup serasi bersama. Bukan saja dalam bidang nyanyian tetapi juga  dalam perniagaan.

Jika dulu ada yang menganggap gabungan ini sebagai menumpang  populariti tapi kini diakui, mereka saling melengkapi.

Mereka beruntung kerana walaupun dikenali dengan kerjaya solo masing2, projek duet tetap berjalan dan sekali gus dilihat dapat mengisi kekosongan yang ditinggalkan penyanyi duet sebelum  ini.

Terbaru, @syamel_official  dan @erniezakri bakal muncul dengan sebuah single Takkan Terlerai hasil ciptaan @sharonpaul_msia yg dirakamkan khusus untuk ost filem Jebat.

Bagi yg ingin menyaksikan dinamik duo ini beraksi, bolehlah menonton persembahan mereka yang bakal berlangsung di Royal Ballroom, Marriot Hotel Putrajaya, 24 April depan.
Maklumat lanjut ada dalam #bh hari ini

#myarticle #hip #syamel #syamelovers
#ernienators #erniezakri #entertainment
#hiburan
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
5

#repost @bobofahad • • • • • Tiga tahun lalu, lagu Aku Cinta menyatukan mereka dan Sejak dari itu, mereka cukup serasi bersama. Bukan saja dalam bidang nyanyian tetapi juga dalam perniagaan. Jika dulu ada yang menganggap gabungan ini sebagai menum

Comments

@miffazzah @pae_baik hehehe sama lah td pon tinggal 1 jeeee..laku pulak bh harini 😁

@pae_baik @miffazzah haha tula pasal..tiba2 laku..mesti sbb ada ernie syamel😃

@syamel_official menikmati meetiaw @thefoodbank.my .
Thanks bro @syamel_official for the positive feedback of @kueyteowgoreng.ipoh .
#syamel #syamelaf #charkueyteow #kotadamansara #thefoodbankmy #kueyteowgoreng
Food Bank Kota Damansara - @kueyteowgoreng.ipoh Instagram Profile - inst4gram.com
kueyteowgoreng.ipoh
5

@syamel_official menikmati meetiaw @thefoodbank.my . Thanks bro @syamel_official for the positive feedback of @kueyteowgoreng.ipoh . #syamel #syamelaf #charkueyteow #kotadamansara #thefoodbankmy #kueyteowgoreng

The Foodbank at Kota Damansara
Comments

@muddy25 wah.. kelass..

@sharinanissan Nice rambut baru😍

Advertisement
I’ll always be by your side️ #syamel #melrose #hisyamhamid #hisyamhamidfamily
MeLRose - @melrosehanafi Instagram Profile - inst4gram.com
melrosehanafi
29

I’ll always be by your side️ #syamel #melrose #hisyamhamid #hisyamhamidfamily

Comments

@iamdhayaa Great picture 👊🏻

@bajurayamurahdisini 😍😍

Berlalulah kau masa...
Aku tidak berdaya...
Temukannya...
Yang lebih sempurna...
@syamel_official 
#youknowwhoyouare
#lebihsempurna
#syamel
Raja Nurfatimah Mawar Mohamed - @rajamawar Instagram Profile - inst4gram.com
rajamawar
5

Berlalulah kau masa... Aku tidak berdaya... Temukannya... Yang lebih sempurna... @syamel_official #youknowwhoyouare #lebihsempurna #syamel

Berita Harian, Jalan Riong Bangsar
Comments

@rajamawar @nina_fazurina Miss u tooo Nina😘

@mr_osh_osh Salam I'm an old money/old coin collector I just want to ask if you have any old money for sale Such as Duit lama Tembaga Old coin Stamp Syiling Cincin Stone If you have any of this items I will give you rm10,000 for only one pcs

SAMBUTLAH KASIH🤘-full version. Slide tepi nak tengok part tarik. Tapi ni bukan aku yang nyanyi. Giliran abg aku pulak try nyanyi. 
Solo guitar : @mohdhasrulikmal 
@muhdsharif_ .
Full nanti kat youtube .
SYAMEL. #sambutlahkasih #fullversion #tarikpadu #gempakkkk #lagutingginakmampos #kamibersatu #anakmuda #suaraemas #syamel #loy #sarip #anakkampung #slidetepi
Sharifsaad - @muhdsharif_ Instagram Profile - inst4gram.com
muhdsharif_
15

SAMBUTLAH KASIH🤘-full version. Slide tepi nak tengok part tarik. Tapi ni bukan aku yang nyanyi. Giliran abg aku pulak try nyanyi. Solo guitar : @mohdhasrulikmal @muhdsharif_ . Full nanti kat youtube . SYAMEL. #sambutlahkasih #fullversion #tarikpadu

Sri Gombak
Comments

@muhdsharif_ @berth.danny_ tq bro🔥

@beibeinkduitraya134 Cover la lagu menjaga jodoh orang @muhdsharif_

Terasa nak.nyanyi..pls jangan di kecam..full video di igtv abg_ang_poyoz..lagu baby syamel masa kluar af...okbai

#syamel #akademifantasia #penyanyi #vokal #ujibakat #singer
M.Farhan - @abg.ang.poyoz Instagram Profile - inst4gram.com
abg.ang.poyoz
4

Terasa nak.nyanyi..pls jangan di kecam..full video di igtv abg_ang_poyoz..lagu baby syamel masa kluar af...okbai #syamel #akademifantasia #penyanyi #vokal #ujibakat #singer

Comments

@abg.ang.poyoz @aku_farhan85 i love u!!!

@abg.ang.poyoz @curly_cap tq..champion?

When Heart Needs a Beat
°
°
°
#syamel 
#erniezakri 
#ernienyanyi 
#akucinta
°
Cr  happypills.beat
TASHA - @tashaaidillia Instagram Profile - inst4gram.com
tashaaidillia
4

When Heart Needs a Beat ° ° ° #syamel #erniezakri #ernienyanyi #akucinta ° Cr happypills.beat

Comments

@ct_hamdan Semakin murah rezki dorg berduA tu..Alhamdulillah..

@justcallme_syud 😍😍😍

#Repost @mstaronlineofficial
• • • • •
Persembahan istimewa bersempena sidang media An Afternoon of Elegance with Syamel & Ernie Zakrie yang akan diadakan pada 24 April 2019. #syamel #erniezakri
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
0

#repost @mstaronlineofficial • • • • • Persembahan istimewa bersempena sidang media An Afternoon of Elegance with Syamel & Ernie Zakrie yang akan diadakan pada 24 April 2019. #syamel #erniezakri

Persembahan istimewa bersempena sidang media An Afternoon of Elegance with Syamel & Ernie Zakrie yang akan diadakan pada 24 April 2019. #syamel #erniezakri
mStar Online - @mstaronlineofficial Instagram Profile - inst4gram.com
mstaronlineofficial
2

Persembahan istimewa bersempena sidang media An Afternoon of Elegance with Syamel & Ernie Zakrie yang akan diadakan pada 24 April 2019. #syamel #erniezakri

Comments

@aliffsyukri.aslegacy 👏👏

Jangan lupa undi @syamel_official untuk #AME2019 tahun ni . Syamel tercalon dalam 2 kategori tahun ni.
- Lagu MeleTOP
- Penyanyi MeleTOP
#rocketfuelent 
#syamel
#AME2019
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
1

Jangan lupa undi @syamel_official untuk #ame2019 tahun ni . Syamel tercalon dalam 2 kategori tahun ni. - Lagu MeleTOP - Penyanyi MeleTOP #rocketfuelent #syamel #ame2019

Comments

@kelvinbra3 I'm old money collector and I just want informed you to PM me back if you have old Malaysian, Dubai, UAE,Singapore,Brunei,China coin,old juries,old lamp or note for sale!!!! The open price per pieces is RM10,000.ALLAH IS GREAT

Terpaksa ulang byk kali sbb nk pilih warna disamping tengok ke'sweet'an video ni hehehe Black Diamond or Wine Red? Jomlah kita sedondon jenama dari kejauhan raya ni
°
Reposted from @erniezakri -  Kenapa pre-order #SyamelErniexSaraJ sekarang??
1. Harga lebih murah dari jualan RTW nanti
2. Boleh pre-order XS and XXL 
3. FREE shipping (Malaysia)
4. Lucky hand delivery by Syamel & Ernie 

Harga:
1. Printed Cekak Musang RM199 (RM229)
2. Printed Teluk Belanga RM199 (RM229)
3. Printed Kurung Pahang RM269 (RM299)
4. Printed Kurung Kedah RM249 (RM279)

Colours / Sizes: (XS / S / M / L / XL / XXL) *XS dan XXL ada untuk pre-order sahaja*
1. Royal Blue 
2. Black Diamond 
3. Wine Red
4. Emerald Green

Kami produce dan print sendiri kain ni untuk menampakkan elemen exclusive, classy DAN classic di hari raya! Kami faham time raya cuaca panas dan banyak kerja didapur dan dirumah MAKANYAAAAA kami keluar collection yang nampak exclusive namun tidak merimaskan! Dan boleh dipakai banyak kali sebab simple untuk ke open house jiran sebelah! 

Please contact Asyraf +60174904376 untuk pre-order! Hurry up!! Pre-order lasts in TWO WEEKS time, 20th March 2019! Jangan cakap kami tak payung! 

@syamel_official @erniezakri @sarajamaludinofficial 
#SyamelErniexSaraJ #SESRaya19 #SESClassyClassic #PreOrder - #regrann
°
°
#syamel 
#erniezakri
TASHA - @tashaaidillia Instagram Profile - inst4gram.com
tashaaidillia
10

Terpaksa ulang byk kali sbb nk pilih warna disamping tengok ke'sweet'an video ni hehehe Black Diamond or Wine Red? Jomlah kita sedondon jenama dari kejauhan raya ni ° Reposted from @erniezakri - Kenapa pre-order #syamelerniexsaraj sekarang?? 1. Harg

Comments

@syamelovers @tashaaidillia ahaks.. red jom

@tashaaidillia @syamelovers onnzzzz

Tengok Syamel bersuara Naruto mengefan sama Fattah Amin siang tadi tetiba rasa nak throwback  Sedap suara uols. Kakamary kasi berbintang bintang  
.
 @kakamary123 -  Definitely worth a respost!   I'm always #TeamSyamel @syamel_official Pls pls Mel kasi Syamel cover lagu ni  .
.
@Regranned from @melramlan -  Memang pada awalnya Syamel antara penyanyi yg kami fikir sesuai untuk nyanyi n carry lagu True Love ni.Amacam feel tak? #truelove x #syamel 
Genggam tanganku jangan pernah lepaskan izinkan aku mencintai dirimu.. - #regrann - #regrann
Mary. Nur Mary - @kakamary123 Instagram Profile - inst4gram.com
kakamary123
4

Tengok Syamel bersuara Naruto mengefan sama Fattah Amin siang tadi tetiba rasa nak throwback Sedap suara uols. Kakamary kasi berbintang bintang . @kakamary123 - Definitely worth a respost! I'm always #teamsyamel @syamel_official Pls pls Mel ka

Comments

@_mischaz_ sedap 😍😍😍😍

@_anneosman ❤️❤️

Thank you Encik Suami for the surprise vacation & most importantly i enjoyed the well quality time spent! Love you b! #syamel #hisyamhamid #melrose #hisyamhamidfamily #leapyearbaby #29thfebruary
MeLRose - @melrosehanafi Instagram Profile - inst4gram.com
melrosehanafi
22

Thank you Encik Suami for the surprise vacation & most importantly i enjoyed the well quality time spent! Love you b! #syamel #hisyamhamid #melrose #hisyamhamidfamily #leapyearbaby #29thfebruary

Comments

@slimsecret.my Salam sis ..siapa nak turunkan berat badan 5-20kg dlm 10 hari sahaje. meh tengok my insta or wa +60 10-360 0722

@maskersepirulinamalaysia_06 Tersedia WAJAH MASKER SPIRULINA HARGA LEPAS DISCOUNT 😊😊 jom visit my instan WhatsApp: +60 01-0884 3965

DYLORIA on sale gais!🤩
.
Siapa yang usha2 n tengah pikir lagi tu baik grab sekarang. Lambat grab belum tentu dapat beli sbb stok da xbanyak
.
Berminat? Dm or ws yaya okee
.
.
#mawarashid #resepiyatiekitchen #alifsatar #alifsyukriterlajaklaris #alifaziz #bellaastillah #viral #meletop #barangkahwin #barangdapur #bazarpaknil #hadiahperempuan #sale #aimantino #zizanrazak #zulariffin #mayakarin #syamel #arajohari #bunga
wardrobeyaya_co - @wardrobeyaya_co Instagram Profile - inst4gram.com
wardrobeyaya_co
1

DYLORIA on sale gais!🤩 . Siapa yang usha2 n tengah pikir lagi tu baik grab sekarang. Lambat grab belum tentu dapat beli sbb stok da xbanyak . Berminat? Dm or ws yaya okee . . #mawarashid #resepiyatiekitchen #alifsatar #alifsyukriterlajaklaris #alifaz

Comments

@jualubatpeninggibadan8 NAK TAMBAH TINGGI 2-15CM DALAM MASA 10 DAY?👌🏻 🌿Herbal Alami No Effect Samping🌿 👉🅰GEN SAH MALAYSIA🇲🇾 🌏FREE POSTAGE 💊PENINGGI 💊PEMUTIH 💊PENGGEMUK 💊PELANGSING 💊UBAT JERAWAT 💊PEMBESAR PAYUDARA 📒INFO👇👇👇 ☎WS:+60 10-246 6409

Mak pun suka, anak2 mesti lagi suka! Sekali skala beli untuk anak2 makan ape salah nya 
.
.
.
#babypian #sufiansuhaimi #elfaris #elfiralloy #faris #emma #emmamaembong #kakmish #mishaomar #ajl33 #ajl #pujaanhatikanda #adira #adirasuhaimi #mirafilzah #remyishak #pujaanhatidinda #khaibahar #haelhusaini #dayang #sitisarah #altimet #bunga #arajohari #sitinordiana #jacklynvictor #kaer #emylia #haqiemrusli #syamel
DROPSHIP NEEDED! - @delicieux.food Instagram Profile - inst4gram.com
delicieux.food
0

Mak pun suka, anak2 mesti lagi suka! Sekali skala beli untuk anak2 makan ape salah nya . . . #babypian #sufiansuhaimi #elfaris #elfiralloy #faris #emma #emmamaembong #kakmish #mishaomar #ajl33 #ajl #pujaanhatikanda #adira #adirasuhaimi #mirafilzah #

Love duet @syamel_official & @erniezakri  yang vocal mereka sangat 
.
Apa mereka buat kat sini??? Tunggulah ramadhan nanti yer️️
#syamel #erniezakri #syamelxernie #artist #artists #singer #singers #instagram #malaysia #duet #akucinta #love #music #picture #pic #pics #instapicture #instapictures #instapic #asean #asia #vocal
Farid Sinclair - @faridsinclair Instagram Profile - inst4gram.com
faridsinclair
14

Love duet @syamel_official & @erniezakri yang vocal mereka sangat . Apa mereka buat kat sini??? Tunggulah ramadhan nanti yer️️ #syamel #erniezakri #syamelxernie #artist #artists #singer #singers #instagram #malaysia #duet #akucinta #love #music #pi

Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB)
Comments

@mohdkayabdullah @faridsinclair oo bila dorg shooting ni?

@faridsinclair @mohdkayabdullah selasa

[Aku Cinta] Ernie Zakri ft Syamel
.
Throwback AJL 32 persembahan vokal terbaik. Nais.
.
.
#akucinta #erniezakri #syamel #malaysong
GadisKacaBulat - @alyaaaxiz Instagram Profile - inst4gram.com
alyaaaxiz
0

[Aku Cinta] Ernie Zakri ft Syamel . Throwback AJL 32 persembahan vokal terbaik. Nais. . . #akucinta #erniezakri #syamel #malaysong

Jangan lupa gunakan Ainaa Serum and Ainaa Cleanser ye? Sebab nak dapatkan kulit sihat dan cantik kena consistent and rajin tau!
.
Ramai yang dah order and they have positive feedback!alhamdulillah syukur dapat bantu banyak masalah kulit orang
.
WHATSAPP TO ORDER!!️
018-4634562
018-4634562
018-4634562
.
#nsadtrangers #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautyukm#nsabeautyputrajaya #nsabeautypuncakalam #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah  #uitmarauperlis  #uitm #penang #ainaaserumpenang #perlis #kedah #penang #politeknikmalaysia #maluapabossku #anugerahjuaralagu33 #ajl33tvmalaysia #haqiemrusli98_ #syamel #agentneeded #dropshipneeded
NSABEAUTY_PENANG - @ainunikah.nsabeauty Instagram Profile - inst4gram.com
ainunikah.nsabeauty
0

Jangan lupa gunakan Ainaa Serum and Ainaa Cleanser ye? Sebab nak dapatkan kulit sihat dan cantik kena consistent and rajin tau! . Ramai yang dah order and they have positive feedback!alhamdulillah syukur dapat bantu banyak masalah kulit orang . WHATS

Thank you all for the views keep it coming guys! 
#FastRepost from @syamelovers by @fastrepost_app
•••
Congratulations boss... hiks 
3 juta viewers thank you guys !
#EzRepost @rocketfuelent with @ezrepostapp

Alhamdulillah MV #KauPunSama dari @syamel_official telah mencapai 3 Juta Tontonan di Youtube.. Terima kasih kepada semua yang menonton. 
#rocketfuelent 
#syamel
#kaupunsama
 #youtube
Syamelovers_sg 🇸🇬 - @syamelovers_sg Instagram Profile - inst4gram.com
syamelovers_sg
0

Thank you all for the views keep it coming guys! #fastrepost from @syamelovers by @fastrepost_app ••• Congratulations boss... hiks 3 juta viewers thank you guys ! #ezrepost @rocketfuelent with @ezrepostapp Alhamdulillah MV #kaupunsama dari @syamel

Asia/Singapore
SALE!! 
.
Sales 25 feb sehingga 27 feb 2019 sahaja
.
Cepat korang grabb habis-habisan. Nanti lambat beli menyesal jangan marah yaya. Yaya da ingatkn daa ni
.
Ramai yang da daftar WAITING LIST. Korang da daftar ke belum? .
p/s: Stock dijangka bakal susut super deras. Siapa cepat dia dapat..
.
Cepat Dm or ws yaya sekarang untuk join waiting list️
.
.
#sales #blousemurah #syamel #helizahazwani #lagubaru #jepsepahtu #lawak #resepiyatiekitchen #bujibu #memeysuhaiza #ephyra #Wardaexclusive #zianazain #bocey #lelakikirimantuhan #emmamaembong #hadiahperempuan #barangdapur #resepimasakan #marimogo #makanandelivery #shielarusly
wardrobeyaya_co - @wardrobeyaya_co Instagram Profile - inst4gram.com
wardrobeyaya_co
1

SALE!! . Sales 25 feb sehingga 27 feb 2019 sahaja . Cepat korang grabb habis-habisan. Nanti lambat beli menyesal jangan marah yaya. Yaya da ingatkn daa ni . Ramai yang da daftar WAITING LIST. Korang da daftar ke belum? . p/s: Stock dijangka bakal su

Comments

@miruhanoutlet nak dapatkan tshirt free? @wardrobeyaya_co boleh la tag member dan like banyak2 ig sy 😉 dan komen jugak ye

Congratulations boss... hiks 
3 juta viewers thank you guys !
#EzRepost @rocketfuelent with @ezrepostapp

Alhamdulillah MV #KauPunSama dari @syamel_official telah mencapai 3 Juta Tontonan di Youtube.. Terima kasih kepada semua yang menonton. 
#rocketfuelent 
#syamel
#kaupunsama
 #youtube
syamelovers - @syamelovers Instagram Profile - inst4gram.com
syamelovers
5

Congratulations boss... hiks 3 juta viewers thank you guys ! #ezrepost @rocketfuelent with @ezrepostapp Alhamdulillah MV #kaupunsama dari @syamel_official telah mencapai 3 Juta Tontonan di Youtube.. Terima kasih kepada semua yang menonton. #rocket

Comments

@sharinanissan 😍

@sya_leenz Bila dgr lagu ni di radio atau di phone,, jadi terbayang² masa AJL😍

#Repost @rocketfuelent
· · ·
Alhamdulillah MV #KauPunSama dari @syamel_official telah mencapai 3 Juta Tontonan di Youtube.. Terima kasih kepada semua yang menonton. 
#rocketfuelent 
#syamel
#kaupunsama
 #youtube
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
2

#repost @rocketfuelent · · · Alhamdulillah MV #kaupunsama dari @syamel_official telah mencapai 3 Juta Tontonan di Youtube.. Terima kasih kepada semua yang menonton. #rocketfuelent #syamel #kaupunsama #youtube

Comments

@saffa.adnan Tahniahhh 👏

@sharinanissan Kasih diterima.. Kami je ulang tgk sehari dekat 10x😂

Alhamdulillah MV #KauPunSama dari @syamel_official telah mencapai 3 Juta Tontonan di Youtube.. Terima kasih kepada semua yang menonton. 
#rocketfuelent 
#syamel
#kaupunsama
 #youtube
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
2

Alhamdulillah MV #kaupunsama dari @syamel_official telah mencapai 3 Juta Tontonan di Youtube.. Terima kasih kepada semua yang menonton. #rocketfuelent #syamel #kaupunsama #youtube

Comments

@kelvinbra3 I'm old money collector and I just want informed you to PM me back if you have old Malaysian, Dubai, UAE,Singapore,Brunei,China coin,old juries,old lamp or note for sale!!!! The open price per pieces is RM10,000.ALLAH IS GREAT

@_mischaz_ 🙌

Abam mencuba, Aku Cinta by @syamel_official & @erniezakri . Nervous duet dgn hakak power nihh haha | WEAR EARPHONE FOR BETTER SOUND .
.
@fmcmusic @ariesmusicpro @beegoodmusic @wp.entertainment @rusamusic @suriarecords @haelhusaini @byajai @harry_khalifah @mvm_production @coverprojection #malaysiancover #karaoke #malaysiankaraoke #coverstarera #coverstarera2018 #alangtheviral #alangnyanyi #malaysiansinger #icanseeyourvoicemalaysia #icanseeyourvoice #coversong #coversongindonesia #akucinta #ajl32 #gegarvaga #mentor #livekaraoke #karaoke #karaokenight #soloakustik #nyanyi #erniezakri #syamel
Datok Alang Oyeahh Oyeahh ™ - @thealangariz Instagram Profile - inst4gram.com
thealangariz
0

Abam mencuba, Aku Cinta by @syamel_official & @erniezakri . Nervous duet dgn hakak power nihh haha | WEAR EARPHONE FOR BETTER SOUND . . @fmcmusic @ariesmusicpro @beegoodmusic @wp.entertainment @rusamusic @suriarecords @haelhusaini @byajai @harry_khal

CURANG

Apa itu curang? 
Curang tu satu PILIHAN dan bukannya TAKDIR ataupun TAK ADA JODOH.... Kita boleh pilih nak curang or setia... Tapi ingat!!! kifarah menanti ye u kawan2

Hubungan yang matang akan sentiasa jujur dan setia dengan pasangannya

Tapi kalau nak curang gak, boleh je... Dipersilahkan dengan segala hormatnya... Tapi itu untuk yang tak matang je 🤭

Jangan lupa double tap  dan comment luahan hati korang or tag someone
.
@luahan_hati_kami
@luahan_hati_kami
@luahan_hati_kami
#malaymusic #malayvidgram #indovidgram #malaysia #vokalplus #cover #coverlagu #musicmalaysia #motifviral#viral #music #coversong #like#paidreview#syamel#ajl#musik #tiktok #likeforlikes #follow#sajak #lagugalau #instagram #likeforfollow #hits#kaupunsama #bhfyp#moveon#broken#jiwang
Melody Luahan Hati Kami - @luahan_hati_kami Instagram Profile - inst4gram.com
luahan_hati_kami
0

"CURANG" Apa itu curang? Curang tu satu PILIHAN dan bukannya TAKDIR ataupun TAK ADA JODOH.... Kita boleh pilih nak curang or setia... Tapi ingat!!! kifarah menanti ye u kawan2 Hubungan yang matang akan sentiasa jujur dan setia dengan pasangannya

Ingin tampil istimewa dan menawan,  Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera.
.
️ Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri,  sejuk dan selesa di pakai seharian.
.
️ Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita
.
️ Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal.
.
️ Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua.
.
️ Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh.
.
️ Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini,
.
RM119 shj utk sepasang,
.
+FREE POSTAGE SM
+ADD RM5 SS
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
.
* Model pakai saiz s
* Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
.
.
#elhaniclothing #kurungalice
JUBAH l BLOUSE l KURUNG - @elhaniclothing2 Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing2
4

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. . ️ Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan s

Comments

@elhaniclothing2 #dimatamu #sufiansuhaimi #nisancinta #luluh #khaibahar #sitinordiana #sitinurhaliza #ajl33 #sampaibila #mishaomar #haram #diamenanturahsia #akankukejarcintakamu #senafasrindu #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #klikpengantinmusimsalju #diasemanishoney #alifsatar

@whnlegacy_oem boekk bossku 👍😊

CIRI-CIRI ASAS SANDRA BASIC DRESS
.
️ Material Dubai Como Crepe
️ Potongan Dress cut (tak terlalu kembang)
️ Jahitan tulang di bahagian dada (memberi effect slim)
️ 2 plit di bahagian tulang belakang
️ Jahitan Tali ribbon di pinggang
️ Side Poket kiri dan kanan
️ Bf dan whuduk friendly
️ Lipatan di bahagian pinggang memberi effect princess dan heavy
.
.....................
MAKLUMAT HARGA SANDRA BASIC DRESS
........................
TARIKH PROMOSI SEHINGGA 18 FEB
.
Normal Price : RM169️
PROMOSI : RM 120
.
HARGA PROMO (COMBO 3PCS)
Harga C3 : RM315
.
FREE POSTAGE SM/SS
.
.
--------------------------------
SELEPAS PROMOSI , harga back to normal price and TIADA HARGA COMBO!
.
.
#basicdress
#elhaniclothing #sandradress #Kamifamilyms
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
5

CIRI-CIRI ASAS SANDRA BASIC DRESS . ️ Material Dubai Como Crepe ️ Potongan Dress cut (tak terlalu kembang) ️ Jahitan tulang di bahagian dada (memberi effect slim) ️ 2 plit di bahagian tulang belakang ️ Jahitan Tali ribbon di pinggang ️ Side Poket kir

Comments

@kedaijersi_alamin smart 👍

@vrlasqves Hello im old money collector. And I just informed you to PM me back if you have old Malaysian, Dubai, UAE, Singapore,Brunei,China coin or note for sale!! The open price par pieces is RM10,000

CIRI-CIRI ASAS SANDRA BASIC DRESS
.
️ Material Dubai Como Crepe
️ Potongan Dress cut (tak terlalu kembang)
️ Jahitan tulang di bahagian dada (memberi effect slim)
️ 2 plit di bahagian tulang belakang
️ Jahitan Tali ribbon di pinggang
️ Side Poket kiri dan kanan
️ Bf dan whuduk friendly
️ Lipatan di bahagian pinggang memberi effect princess dan heavy
.
.....................
MAKLUMAT HARGA SANDRA BASIC DRESS
........................
TARIKH PROMOSI SEHINGGA 18 FEB
.
Normal Price : RM169️
PROMOSI : RM 120
.
HARGA PROMO (COMBO 3PCS)
Harga C3 : RM315
.
FREE POSTAGE SM/SS
.
.
--------------------------------
SELEPAS PROMOSI , harga back to normal price and TIADA HARGA COMBO!
.
.
#basicdress
#elhaniclothing #sandradress #Kamifamilyms
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
5

CIRI-CIRI ASAS SANDRA BASIC DRESS . ️ Material Dubai Como Crepe ️ Potongan Dress cut (tak terlalu kembang) ️ Jahitan tulang di bahagian dada (memberi effect slim) ️ 2 plit di bahagian tulang belakang ️ Jahitan Tali ribbon di pinggang ️ Side Poket kir

Comments

@fifarasol_boutique 😍😍

@endang_harti Indah sekaliii...

Kurung Aniqah Exclusive on sale uolss.
.
Check it out other items clearance sale di highlights story instagram kami ye 
.
Clearance sale ni berlangsung sehingga sold out. Habis stock yang ni, kami tak restock dah tau.
.
Cepat whatsapp kakhani before saiz yang uols nak habis
.
.
#elhaniclothing #sandradress #jubahmoden #jubahnikah #jubahpengantin #kebayaprincess #diamenanturahsia #senafasrindu #jubahbridemaids #jubahkenduri #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #jubahmalaysiamurah #jubahraya #JubahsyariMs #jubahprincess #jubahplain #jubahsaizbesar #jubahplussize
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
4

Kurung Aniqah Exclusive on sale uolss. . Check it out other items clearance sale di highlights story instagram kami ye . Clearance sale ni berlangsung sehingga sold out. Habis stock yang ni, kami tak restock dah tau. . Cepat whatsapp kakhani before

Comments

@lemonexadvance.30harikurus Semoga murah rezeki ❤️

@attulipcoffee Jom sama2 dapatkan segera Coffee Brake by At Tulip Health & Beauty Kurang Manis | Berkhasiat | Berkesan

Hey guys selamat pagi .. jom korg undi syamel di Meletop era utk 2 kategori yea... Penyanyi meletop 
Lagu meletop 
#EzRepost @rocketfuelent with @ezrepostapp

Jangan lupa undi @syamel_official untuk #AME2019 tahun ni . Syamel tercalon dalam 2 kategori tahun ni.
- Lagu MeleTOP
- Penyanyi MeleTOP
#rocketfuelent 
#syamel
#AME2019
syamelovers - @syamelovers Instagram Profile - inst4gram.com
syamelovers
0

Hey guys selamat pagi .. jom korg undi syamel di Meletop era utk 2 kategori yea... Penyanyi meletop Lagu meletop #ezrepost @rocketfuelent with @ezrepostapp Jangan lupa undi @syamel_official untuk #ame2019 tahun ni . Syamel tercalon dalam 2 kategor

#Repost @rocketfuelent
· · ·
Jangan lupa undi @syamel_official untuk #AME2019 tahun ni . Syamel tercalon dalam 2 kategori tahun ni.
- Lagu MeleTOP
- Penyanyi MeleTOP
#rocketfuelent 
#syamel
#AME2019
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
1

#repost @rocketfuelent · · · Jangan lupa undi @syamel_official untuk #ame2019 tahun ni . Syamel tercalon dalam 2 kategori tahun ni. - Lagu MeleTOP - Penyanyi MeleTOP #rocketfuelent #syamel #ame2019

Comments

@sharinanissan Sure undi

Jangan lupa undi @syamel_official untuk #AME2019 tahun ni . Syamel tercalon dalam 2 kategori tahun ni.
- Lagu MeleTOP
- Penyanyi MeleTOP
#rocketfuelent 
#syamel
#AME2019
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
1

Jangan lupa undi @syamel_official untuk #ame2019 tahun ni . Syamel tercalon dalam 2 kategori tahun ni. - Lagu MeleTOP - Penyanyi MeleTOP #rocketfuelent #syamel #ame2019

Comments

@sharinanissan Done

“Hijab is the veil that has to be drawn over our body. our behavior and our speech.”
.
Morning uols 
.
.
#elhaniclothing #wearefamilyms #sandradress #basicdress
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
7

“Hijab is the veil that has to be drawn over our body. our behavior and our speech.” . Morning uols . . #elhaniclothing #wearefamilyms #sandradress #basicdress

Comments

@sarah_jb_yeng2 @elhaniclothing dm price

@elhaniclothing @sarah_jb_yeng2 rm169 free postage

“The Muslim Women is Clothed in strength & Dignity. She Trust in Allah & Smiles  without fear of the future.”
.
.
#elhaniclothing #sandradress #basicdress
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
5

“The Muslim Women is Clothed in strength & Dignity. She Trust in Allah & Smiles  without fear of the future.” . . #elhaniclothing #sandradress #basicdress

Comments

@meeracle.skincare.my 👆👍😃😉

@vrlasqves Dm me back if you have old Malaysian,Dubia,UAE,Singapore,Brunei,China,for sale !!! The open price per pieces is RM10,000.SERIOUS PEOPLE ONLY

Mariana Dress Exclusive on sale uolss.
.
Check it out other items clearance sale di highlights story instagram kami ye 
.
Clearance sale ni berlangsung sehingga sold out. Habis stock yang ni, kami tak restock dah tau.
.
Cepat whatsapp kakhani before saiz yang uols nak habis
.
.
#elhaniclothing #sandradress #jubahmoden #jubahnikah #jubahpengantin #jubahbridemaids #jubahkenduri #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #jubahmalaysiamurah #jubahraya #JubahsyariMs #jubahprincess #jubahplain #jubahsaizbesar #jubahplussize
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
6

Mariana Dress Exclusive on sale uolss. . Check it out other items clearance sale di highlights story instagram kami ye . Clearance sale ni berlangsung sehingga sold out. Habis stock yang ni, kami tak restock dah tau. . Cepat whatsapp kakhani before

Comments

@elhaniclothing @azlindaasyura promo rm99 free postage semenanjung 😊

@cahaya_qissalmeera Yg ni ade xsize aka

Jom subscribe ke Channel Youtube @syamel_official . Syamel nak Up cover medley #kembalipulangsebelumcahaya  versi akustik jam 5.00 petang hari ini
#rocketfuelent
#syamel
#kaupunsama *NEW SINGLE* - @syamel_official Instagram Profile - inst4gram.com
syamel_official
55

Jom subscribe ke Channel Youtube @syamel_official . Syamel nak Up cover medley #kembalipulangsebelumcahaya versi akustik jam 5.00 petang hari ini #rocketfuelent #syamel

Comments

@azrul.nizam.752861 AzrRuL😀😀😀😀😀😀😀😀

@symda.wlle @syazwanwillie hahahaha kenangan lalu mngusik jiwa uols🤣

#Repost @rocketfuelent
• • • • •
Jom subscribe Channel Youtube @syamel_official . Syamel nak upload cover medley #kembalipulangsebelumcahaya  versi akustik jam 5.00 petang hari ini
#rocketfuelent
#syamel
Perfect Duo - @berdualebihsenget Instagram Profile - inst4gram.com
berdualebihsenget
0

#repost @rocketfuelent • • • • • Jom subscribe Channel Youtube @syamel_official . Syamel nak upload cover medley #kembalipulangsebelumcahaya versi akustik jam 5.00 petang hari ini #rocketfuelent #syamel

Jom subscribe Channel Youtube @syamel_official . Syamel nak upload cover medley #kembalipulangsebelumcahaya  versi akustik jam 5.00 petang hari ini
#rocketfuelent
#syamel
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
1

Jom subscribe Channel Youtube @syamel_official . Syamel nak upload cover medley #kembalipulangsebelumcahaya versi akustik jam 5.00 petang hari ini #rocketfuelent #syamel

Comments

@sharinanissan Best giler.. Tq @syamel_official 😘

Kamu biasa denganku 
Kamu biasa ada aku 
Aku Terbiasa dengan Mu
Aku biasa ada kamu 
Rindu,,,, #AkuCinta#Syamel
Mela moms Aura - @melaaura Instagram Profile - inst4gram.com
melaaura
1

Kamu biasa denganku Kamu biasa ada aku Aku Terbiasa dengan Mu Aku biasa ada kamu Rindu,,,, #akucinta #syamel

Comments

@aepmilly.saepudin Mantap

MELETOP EKSLUSIF berlangsung
.
Tengok kecomelan mader dan adik2 BBNU.. Hahany pun Kira bbnu gak.. 
. 
Paling comel dihatiku
.
#sitinordiana
#syamel
#wanimusic
#afieqshazwan
#arifbahran
#amanaziz
#hanybunch
#AME2019
BLUEnna - @bluesapphirehoney Instagram Profile - inst4gram.com
bluesapphirehoney
7

MELETOP EKSLUSIF berlangsung . Tengok kecomelan mader dan adik2 BBNU.. Hahany pun Kira bbnu gak.. . Paling comel dihatiku . #sitinordiana #syamel #wanimusic #afieqshazwan #arifbahran #amanaziz #hanybunch #ame2019

Comments

@hjasaadah Penyanyi hos era meletop paling ceomel d hati paminat .

@hjasaadah Hatiku milikmu .❤️👏🙌

Jangan lupa saksikan @meletop malam ini @haelhusaini , @arajohari & @syamel_official pun ada di Malam Eksklusif MeleTOP bermula jam 8.30malam di Astro RIA.
#rocketfuelent 
#haelhusaini 
#arajohari
#syamel
#MeleTOP
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
3

Jangan lupa saksikan @meletop malam ini @haelhusaini , @arajohari & @syamel_official pun ada di Malam Eksklusif MeleTOP bermula jam 8.30malam di Astro RIA. #rocketfuelent #haelhusaini #arajohari #syamel #meletop

Comments

@_mischaz_ bang mel 😍

@sharinanissan Confm tgk... Pujaan hati dinda #Syamel_Official 😉

Virus V-Day
#syamel #omarmita
adanianto - @adanianto Instagram Profile - inst4gram.com
adanianto
0

Virus V-Day #syamel #omarmita

°THROWBACK AJL32°
°
How I miss this moment, teruskan berkarya supaya momen ni boleh diulangi, next year maybe? .
°
Tarikh hari ini 11/2 setahun yg lalu adalah hari yg paling diingati sepanjang sokonganku kepada kedua2 penyanyi hebat ini semenjak DuoStar.
°
°
°
#syamel 
#erniezakri 
#akucinta 
#ajl32
TASHA - @tashaaidillia Instagram Profile - inst4gram.com
tashaaidillia
9

°THROWBACK AJL32° ° How I miss this moment, teruskan berkarya supaya momen ni boleh diulangi, next year maybe? . ° Tarikh hari ini 11/2 setahun yg lalu adalah hari yg paling diingati sepanjang sokonganku kepada kedua2 penyanyi hebat ini semenjak DuoS

Comments

@hastagduapeace Thank you this song(aku cinta)for me (mohd taufik bin mohd noor)from simpang 3 bagan,mukim 2 bagan 83000 batu pahat johor darul takzim.i am legacy life of i,2012,2013,2014,2015,2016,2017,2018,2019 and forever.amin.thank you vote for me in the world.peace for love and power for love. @tashaaidillia @syamel_official @erniezakri #ajl32.

@aura.terapi.callogenn 😊.

Sedey lak lagu ni ek.

#lebihsempurna #syamel #band #busking #liveband #0126941969 #0196181880 #music #ecurve
SkyNett Band - @skynettband Instagram Profile - inst4gram.com
skynettband
3

Sedey lak lagu ni ek. #lebihsempurna #syamel #band #busking #liveband #0126941969 #0196181880 #music #ecurve

Comments

@nuraapen Hihihiihi.....tq2....sungguh2 dia pektis lagu ni....😘😘

@skynettband @nuraapen sama sama syg...susah gak menyamelkan diri..kiki

SOON VERY SOON! Siapa kenal Model ni? 
.
.
Seriusly! Kakhani tak boleh move on betul tengok Dira ni, Betul la kata orang bidadari dunia tu memang wujud! 🥰
.
.
Btw Agak2 Berapa Bintang korang nak bagi untuk Warna Pearl Peach yg super ‘ELEGANT’ ni ya? 🤩
.
.
#elhaniclothing #elhanigallery
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
2

SOON VERY SOON! Siapa kenal Model ni? . . Seriusly! Kakhani tak boleh move on betul tengok Dira ni, Betul la kata orang bidadari dunia tu memang wujud! 🥰 . . Btw Agak2 Berapa Bintang korang nak bagi untuk Warna Pearl Peach yg super ‘ELEGANT’ ni ya?

Comments

@elhaniclothing #mardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #leeyanarahman #hijabgaleria #radiusite #muslimahattire #nuraishahgallery #bynuramirah #bynurhafizah #byfatinsuhana #bymirasya #poplook #primavalet #naelofarhijab#akankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #sitinordiana #sitinurhaliza#ajl33 #diamenanturahsia #senafasrindu #syamel #nisancinta

@divan_diamonds_ltd Beauty!

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0
.
JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana 
.
Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua .
.
Kali ni kita release 9 kaler corak songket yg awesome dan santek sgt. Sis cepat2 la tau grab jangan sampai terlepas pulak, menangis tepi bucu katil nanti .
.
dibuat dari material super selesa, Cotton Santana - ia sangat selesa, mudah digosok dan nyaman dipakai.
.
 Cutting Princess 6 panel yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
Mempunyai 9 WARNA menarik dan cantik
.
 Saiz S - XXL
.
 Poket sorok disebelah kanan baju
.
Stock sgt limited, 
.
harga istimewa pengenalan hanya RM119 Kos pos pun FREE
.
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
.
.
* Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
#elhaniclothing #elhanigallery
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
1

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0 . JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana . Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua . . Kali ni kita

Comments

@elhaniclothing #mardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #leeyanarahman #hijabgaleria #radiusite #muslimahattire #nuraishahgallery #bynuramirah #bynurhafizah #byfatinsuhana #bymirasya #poplook #primavalet #naelofarhijab#akankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #sitinordiana #sitinurhaliza#ajl33 #diamenanturahsia #senafasrindu #syamel #nisancinta

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0
.
JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana 
.
Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua .
.
Kali ni kita release 9 kaler corak songket yg awesome dan santek sgt. Sis cepat2 la tau grab jangan sampai terlepas pulak, menangis tepi bucu katil nanti .
.
dibuat dari material super selesa, Cotton Santana - ia sangat selesa, mudah digosok dan nyaman dipakai.
.
 Cutting Princess 6 panel yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
Mempunyai 9 WARNA menarik dan cantik
.
 Saiz S - XXL
.
 Poket sorok disebelah kanan baju
.
Stock sgt limited, 
.
harga istimewa pengenalan hanya RM119 Kos pos pun FREE
.
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
.
.
* Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
#elhaniclothing #elhanigallery
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
2

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0 . JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana . Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua . . Kali ni kita

Comments

@cetakbaju_maha 😍

@elhaniclothing #mardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #leeyanarahman #hijabgaleria #radiusite #muslimahattire #nuraishahgallery #bynuramirah #bynurhafizah #byfatinsuhana #bymirasya #poplook #primavalet #naelofarhijab#akankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #sitinordiana #sitinurhaliza#ajl33 #diamenanturahsia #senafasrindu #syamel #nisancinta

Salam Maghrib 
.
Manisnya wanita itu bukan kerana senyumannya tetapi kerana iman yang kuat dan keteguhannya dalam menjaga aurat 
.
.
#elhanigallery
#elhaniclothing #babyfebruari2019 #wearefamilyms
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
3

Salam Maghrib . Manisnya wanita itu bukan kerana senyumannya tetapi kerana iman yang kuat dan keteguhannya dalam menjaga aurat . . #elhanigallery #elhaniclothing #babyfebruari2019 #wearefamilyms

Comments

@elhaniclothing #ajl33 #diamenanturahsia #senafasrindu #syamel #nisancinta

@cetakbaju_maha 😍

Kau kata cintamu tulus & setia..
Kau kata cintaku dusta..
Tapi engkau pun sama..
#syamel AJL33
mumy nurin's - @mumy_nurins Instagram Profile - inst4gram.com
mumy_nurins
0

Kau kata cintamu tulus & setia.. Kau kata cintaku dusta.. Tapi engkau pun sama.. #syamel AJL33

#withRepost @malaydrama._
• • •
#hikayatcintasipematahhati

#alifsatar
#nabilarazali 
#hafreezadam
#nadiyahshahab
#ruminahsidek
#megadrama 
#akucinta #syamel #ernizakri
Fie"za Ajimain - @missfieza_ajimain Instagram Profile - inst4gram.com
missfieza_ajimain
3

#withrepost @malaydrama._ • • • #hikayatcintasipematahhati #alifsatar #nabilarazali #hafreezadam #nadiyahshahab #ruminahsidek #megadrama #akucinta #syamel #ernizakri

Comments

@kiterpunyeroutlet Niceeeeee!

@felipelo_the_coin_collector I buy Malaysia 🇲🇾 old money 💰 RM10,000 per pieces DM me if you have #oldnote and #oldcoin @malaysia... WhatsApp me +13156142625

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0
.
JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana 
.
Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua .
.
Kali ni kita release 9 kaler corak songket yg awesome dan santek sgt. Sis cepat2 la tau grab jangan sampai terlepas pulak, menangis tepi bucu katil nanti .
.
dibuat dari material super selesa, Cotton Santana - ia sangat selesa, mudah digosok dan nyaman dipakai.
.
 Cutting Princess 6 panel yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
Mempunyai 9 WARNA menarik dan cantik
.
 Saiz S - XXL
.
 Poket sorok disebelah kanan baju
.
Stock sgt limited, 
.
harga istimewa pengenalan hanya RM119 Kos pos pun FREE
.
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
.
.
* Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
#elhaniclothing #elhanigallery
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
3

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0 . JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana . Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua . . Kali ni kita

Comments

@m.amirul.ashraf @coffeebear97

@coffeebear97 @m.amirul.ashraf nooo.. I don like it.. Not my taste

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0
.
JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana 
.
Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua .
.
Kali ni kita release 9 kaler corak songket yg awesome dan santek sgt. Sis cepat2 la tau grab jangan sampai terlepas pulak, menangis tepi bucu katil nanti .
.
dibuat dari material super selesa, Cotton Santana - ia sangat selesa, mudah digosok dan nyaman dipakai.
.
 Cutting Princess 6 panel yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
Mempunyai 9 WARNA menarik dan cantik
.
 Saiz S - XXL
.
 Poket sorok disebelah kanan baju
.
Stock sgt limited, 
.
harga istimewa pengenalan hanya RM119 Kos pos pun FREE
.
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
.
.
* Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
#elhaniclothing #elhanigallery
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
1

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0 . JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana . Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua . . Kali ni kita

Comments

@elhaniclothing #mardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #leeyanarahman #hijabgaleria #radiusite #muslimahattire #nuraishahgallery #bynuramirah #bynurhafizah #byfatinsuhana #bymirasya #poplook #primavalet #naelofarhijab#akankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #sitinordiana #sitinurhaliza#ajl33 #diamenanturahsia #senafasrindu #syamel #nisancinta

Show your teeth and
DOORGIFT COOKIES MAJLIS KAHWIN - @nonasugary_ideas Instagram Profile - inst4gram.com
nonasugary_ideas
2

Show your teeth and

Setia Eco Hill Park
Comments

@nonasugary_ideas #azizanosman #ajimaura #terapiinstagram #sufiansuhaimi #haelhusaini #dayangnurfaizah #arajohari #haqiemrusli98_ #ariffbahran #khaibahar #syamel #sitisarah #sariyanti #nabilarazali #wanyhasrita

@telekung_umrah.haji 😊😊👍

Harini admin nak trowback persembahan @syamel_official di pentas final #AJL33 tempoh hari , siapa sangka abang @syamel_official boleh menari dengan begitu baik? Next single korang rasa genre apa?
#rocketfuelent 
#syamel
#kaupunsama
Rocketfuel Entertainment - @rocketfuelent Instagram Profile - inst4gram.com
rocketfuelent
10

Harini admin nak trowback persembahan @syamel_official di pentas final #ajl33 tempoh hari , siapa sangka abang @syamel_official boleh menari dengan begitu baik? Next single korang rasa genre apa? #rocketfuelent #syamel #kaupunsama

Comments

@effarina_ahmad Lagu pe2x pon ok..janji duet ngn Ernie..boleh kn!!??.. 😁😉💖

@kelvinbra3 I'm old money collector and I just want informed you to PM me back if you have old Malaysian, Dubai, UAE,Singapore,Brunei,China coin,old juries,old lamp or note for sale!!!! The open price per pieces is RM10,000.ALLAH IS GREAT

[ SOMETHING NEW IS COMING! ]
.
.
Demam Abaya Calista tak habis lagi!  Stock Susut dengan DASYAT GILER! banyak warna & saiz dah SOLD OUT! memang hebat la penangan Calista, sekarang kakhani nak belanja Sneak Peak Baby baru pulak 
.
.
Agak2 korang kali ni design apa pulak ye? 🤔
.
.
( 1 ) Basic Blouse
( 2 ) Basic Kurung
( 3 ) Basic Dress
.
.
#elhaniclothing #elhanigallery
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
1

[ SOMETHING NEW IS COMING! ] . . Demam Abaya Calista tak habis lagi! Stock Susut dengan DASYAT GILER! banyak warna & saiz dah SOLD OUT! memang hebat la penangan Calista, sekarang kakhani nak belanja Sneak Peak Baby baru pulak . . Agak2 korang kali

Comments

@elhaniclothing #mardinasafiyya #mardinasafiyyahijab #leeyanarahman #hijabgaleria #radiusite #muslimahattire #nuraishahgallery #bynuramirah #bynurhafizah #byfatinsuhana #bymirasya #poplook #primavalet #naelofarhijab#akankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #sitinordiana #sitinurhaliza#ajl33 #diamenanturahsia #senafasrindu #syamel #nisancinta

Assalamualaikum dan selamat pagi Sabtu

Betul ke orang yang suka pakai warna putih ni bersifat terbuka

#saturday
#SquadBD 
#erniezakri 
#haelhusaini 
#syamel 
#khaibahar94 
#wanyhasrita 
#tajul 
#fatinshidqialubis 
#raissatwins 
#sitiaafiyah 
#ajl33 
#sufiansuhaimi 
#haqiemrusli 
#ctdk
#andibernadee 
#satupeluang 
#syafiqfarhain 
#ariffbahran 
#sarahsuhairi 
#floor 
#marketing
Blouse /Palazo/Tudung/Jubah - @akma_exclusive Instagram Profile - inst4gram.com
akma_exclusive
16

Assalamualaikum dan selamat pagi Sabtu Betul ke orang yang suka pakai warna putih ni bersifat terbuka #saturday #squadbd #erniezakri #haelhusaini #syamel #khaibahar94 #wanyhasrita #tajul #fatinshidqialubis #raissatwins #sitiaafiyah #ajl33

Comments

@azmieyra.zara Waalaikumussalam slmt ptg 😊

@ainni_mohd88 Waalaikumussalam.. Eh betul ke? 😍

KONSERT AKHIR ANUGERAH JUARA LAGU 33

Penyanyi : Syamel

Lagu : Kau Pun Sama
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#anugerahjuaralagu #syamel #kaupunsama #lagumelayu #lagumalaysia #malaysong #malaysia #artist #artismalaysia #ctdk #neelofa #aydajebat #fattzura #instagram #instaceleb #instacelebrity #celebrity #love
Official.PageCelebrity - @official.pagecelebrity Instagram Profile - inst4gram.com
official.pagecelebrity
18

KONSERT AKHIR ANUGERAH JUARA LAGU 33 Penyanyi : Syamel Lagu : Kau Pun Sama . . . . . . . . . . #anugerahjuaralagu #syamel #kaupunsama #lagumelayu #lagumalaysia #malaysong #malaysia #artist #artismalaysia #ctdk #neelofa #aydajebat #fattzura #instagr

Comments

@ikinali463 Mostly tahun ni semua persembahan peserta ajl awesome giler..semua persembahan ak suka 😃

@eliahlyana24_ Lagu dia ni kisah gf dgn bf yg 2x5 je sbb dua2 pon smee curang hahaha btw suke tngok syamel bwak lagu ni stylo gilee 😂

@syamel_official is so hot! 
#kaupunsama #AJL33 #syamel_official #syamel @syamelovers
The Malaysian Trivia - @themalaysiantrivia Instagram Profile - inst4gram.com
themalaysiantrivia
10

@syamel_official is so hot! #kaupunsama #ajl33 #syamel_official #syamel @syamelovers

Comments

@haziiqaa sesuatu @btrssya

@btrssya @haziiqaa HAHAHAHHAHAHA

Lagu ni kisah pasangan curang kan?? You tak menang kat AJL 33 tp u tetap menang dihati I @syamel_official gittewww! Best performance! Heee.. I fans Syamel jer lah! 🤗🤣 #syamel #kaupunsama #THROWBACKAJL33 #igers
Sindarela Masz - @sindarela_masz Instagram Profile - inst4gram.com
sindarela_masz
5

Lagu ni kisah pasangan curang kan?? You tak menang kat AJL 33 tp u tetap menang dihati I @syamel_official gittewww! Best performance! Heee.. I fans Syamel jer lah! 🤗🤣 #syamel #kaupunsama #throwbackajl33 #igers

Comments

@sindarela_masz @_d4rul.frh_ InshaaAllah..

@_mischaz_ 😍😍😍😍

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0
.
JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana 
.
Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua .
.
Kali ni kita release 9 kaler corak songket yg awesome dan santek sgt. Sis cepat2 la tau grab jangan sampai terlepas pulak, menangis tepi bucu katil nanti .
.
dibuat dari material super selesa, Cotton Santana - ia sangat selesa, mudah digosok dan nyaman dipakai.
.
 Cutting Princess 6 panel yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
Mempunyai 9 WARNA menarik dan cantik
.
 Saiz S - XXL
.
 Poket sorok disebelah kanan baju
.
Stock sgt limited, 
.
harga istimewa pengenalan hanya RM119 Kos pos pun FREE
.
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
.
.
* Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
#elhaniclothing #elhanigallery
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
2

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0 . JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana . Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua . . Kali ni kita

Comments

@ursmilekillme salken ya, boleh minta follback dan likeback? elhaniclothing

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0
.
JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana 
.
Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua .
.
Kali ni kita release 9 kaler corak songket yg awesome dan santek sgt. Sis cepat2 la tau grab jangan sampai terlepas pulak, menangis tepi bucu katil nanti .
.
dibuat dari material super selesa, Cotton Santana - ia sangat selesa, mudah digosok dan nyaman dipakai.
.
 Cutting Princess 6 panel yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
Mempunyai 9 WARNA menarik dan cantik
.
 Saiz S - XXL
.
 Poket sorok disebelah kanan baju
.
Stock sgt limited, 
.
harga istimewa pengenalan hanya RM119 Kos pos pun FREE
.
.
For any inquiries :
.
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
 WhatsApp ke +6 011 3752 0516 
.
.
* Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
#elhaniclothing #elhanigallery
JUBAH l KURUNG l BLOUSE - @elhaniclothing Instagram Profile - inst4gram.com
elhaniclothing
4

AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN JUBAH PRINCESS 3.0 . JUBAH PRINCESS 3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana . Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua . . Kali ni kita

Comments

@stokis.dexandra.kelate Hai salam, ni ig baru @stokis.dexandra.kelate , harap sudi follow. Tq ta😊

@stuff.and.treasure Nice to meet you 😄

Last Sunday Night With @syamel_official. Yes Kami Tak Menang, Tapi Kami Berjaya Menggegarkan Satu Stadium Dan Pentas AJL33.
#Syamel
#KauPunSama
#AJL33
#TV3Malaysia
#BukitJalil
#AxiataArena
#Funkafaction #FunkafactionMalaysia #FunkafactionFamily #FF #DoubleF #MindFreak
Funkafaction [FF] - @funkafactionmalaysia Instagram Profile - inst4gram.com
funkafactionmalaysia
0

Last Sunday Night With @syamel_official. Yes Kami Tak Menang, Tapi Kami Berjaya Menggegarkan Satu Stadium Dan Pentas AJL33. #syamel #kaupunsama #ajl33 #tv3malaysia #bukitjalil #axiataarena #funkafaction #funkafactionmalaysia #funkafactionfamily #ff #

Axiata Arena
Berang gambar terlantar sakit disalah guna, Ifa Raziah bakal ambil tindakan tegas!
#ajl33 #Astro #dayang nurfaezah #drama sangat #erakustik #gegarkustik #hael husaini #haram #ifa raziah #mhetv #misha mar #motif viral #mstaronline #rtm #sudian suhaimi #syamel #thinker studios #tonton #TV3
SELEBRITI versatil Ifa Raziah menegaskan dia akan megambil tindakan tegas terhadap peniaga atas talian yang menggunakan gambarnya tanpa kebenaran. Ifa, 44, berkata demikian selepas menyedari ada penjual produk kesihatan menggunakan gambar keadaannya yang terlantar sakit dua tahun lalu sebagai 'alat' untuk mempromosikan produk jualan mereka.
Link: http://goviralvideos.net/berang-gambar-terlantar-sakit-disalah-guna-ifa-raziah-bakal-ambil-tindakan-tegas
Viral Video Malaysia - @viralkerder Instagram Profile - inst4gram.com
viralkerder
0

Berang gambar terlantar sakit disalah guna, Ifa Raziah bakal ambil tindakan tegas! #ajl33 #astro #dayang nurfaezah #drama sangat #erakustik #gegarkustik #hael husaini #haram #ifa raziah #mhetv #misha mar #motif viral #mstaronline #rtm #sudian suhaimi

Last Sunday Night With @syamel_official. Yes Kami Tak Menang, Tapi Kami Berjaya Menggegarkan Satu Stadium Dan Pentas AJL33.
#Syamel
#KauPunSama
#AJL33
#TV3Malaysia
#BukitJalil
#AxiataArena
#AwieYusry #Mocx #MocxZy #PoppingMocx #DJMocx
DJ MOCX | DANCER + DJ - @mocx__ Instagram Profile - inst4gram.com
mocx__
6

Last Sunday Night With @syamel_official. Yes Kami Tak Menang, Tapi Kami Berjaya Menggegarkan Satu Stadium Dan Pentas AJL33. #syamel #kaupunsama #ajl33 #tv3malaysia #bukitjalil #axiataarena #awieyusry #mocx #mocxzy #poppingmocx #djmocx

Axiata Arena
Comments

@hayrieswagger @mocx__ owh hahaha

@mocx__ @hayrieswagger lol 🙄

Bestnye dpt dengar @syamel_official nyanyi lagu #kaupunsama and not to forget a wonderful duet performances from @kaerazami X @amyleaazizan

#syamel
#kaupunsama
#kaerazami 
#amyleaazizan 
#amyleaxkaer 
#takpernahhilang
Ain Munirah - @munirah_muhamad_sofian Instagram Profile - inst4gram.com
munirah_muhamad_sofian
4

Bestnye dpt dengar @syamel_official nyanyi lagu #kaupunsama and not to forget a wonderful duet performances from @kaerazami X @amyleaazizan #syamel #kaupunsama #kaerazami #amyleaazizan #amyleaxkaer #takpernahhilang

IOI City Mall
Comments

@munirah_muhamad_sofian @amyleaazizan thank you for the amazing performances.. I enjoyed every second of it

@munirah_muhamad_sofian @kaerazami 😄😄

Having the opportunity to meet one of my favourite singer. Sorry @syamel_official sbb ade pic time high note tu 

#syamel
#kaupunsama
Ain Munirah - @munirah_muhamad_sofian Instagram Profile - inst4gram.com
munirah_muhamad_sofian
0

Having the opportunity to meet one of my favourite singer. Sorry @syamel_official sbb ade pic time high note tu #syamel #kaupunsama

IOI City Mall