#tanyejer
Advertisement
Betul ke?

#tanyejer
Ahmad Warid Suhat - @a.warid Instagram Profile - inst4gram.com
a.warid
0

Betul ke? #tanyejer

Ada ni haaa.. x ilang pon.. ada yg nk upah mama jahit manik ke?? #TanyeJer
#SusuViral
#SusuC2Joy
Berminat bgtau mama ye..
Nour Baiti - @nour_baiti Instagram Profile - inst4gram.com
nour_baiti
0

Ada ni haaa.. x ilang pon.. ada yg nk upah mama jahit manik ke?? #tanyejer #susuviral #susuc2joy Berminat bgtau mama ye..

ADA MAKAN MAKAN KAA PETANG NIH?
LAMA X SAUK NIH.
#tanyejer #merahrobot #takpernahmengecewakan
LOCKTHROTTLE🏁 - @dauszainal_ Instagram Profile - inst4gram.com
dauszainal_
0

ADA MAKAN MAKAN KAA PETANG NIH? LAMA X SAUK NIH. #tanyejer #merahrobot #takpernahmengecewakan

We all start as strangers. . 
#bilalagi
#throwback 
#tanyejer 
#terscrollgambarlama
Hasrul Nizam - @van_nizam95 Instagram Profile - inst4gram.com
van_nizam95
7

We all start as strangers. . #bilalagi #throwback #tanyejer #terscrollgambarlama

Comments

@areyokj @rezwan_mohamad abe sembang je lbh tu...hahahaha

@amrlhazim_ Whatafak

Kerja hari ini, pg2 kuar bekfes dgn #kesayanganjy, pastu blnja pakaian n brg2 sekolah, blk Jpp gi sallon #manja aqilah gi pos laju Dato onn  amik brg, pos brg, blk rmh solat n rehat, ptg kuar lg, ade urusan lg🤩
Anda rase saya ade mase utk sakit kepala🤪🤣 #tanyejer
mardiana1727 - @mardiana1727 Instagram Profile - inst4gram.com
mardiana1727
2

Kerja hari ini, pg2 kuar bekfes dgn #kesayanganjy , pastu blnja pakaian n brg2 sekolah, blk Jpp gi sallon #manja aqilah gi pos laju Dato onn amik brg, pos brg, blk rmh solat n rehat, ptg kuar lg, ade urusan lg🤩 Anda rase saya ade mase utk sakit kepal

Comments

@syarmizamimie 😂😂

@mardiana1727 @syarmizamimie 🤣

Kayuh basikal, bayar insuran dengan duit syiling.. kesedaran bangsa Cina tentang perlindungan insuran.. .
Awk naik moto, naik kereta byr cash topi mahal xkn xnk ambik insuran/Takaful #tanyejer Tahniah auntie .
.
• Apa anda boleh belajar ?.
.

Aida Prudential 
Www.wasap.my/60122525188
Www.wasap.my/60122525188 .
#Hibah #PruWarisan #IncomeReplacement
yuyun aida ahmad kushairi - @yuyunaida_prudential Instagram Profile - inst4gram.com
yuyunaida_prudential
2

Kayuh basikal, bayar insuran dengan duit syiling.. kesedaran bangsa Cina tentang perlindungan insuran.. . Awk naik moto, naik kereta byr cash topi mahal xkn xnk ambik insuran/Takaful #tanyejer Tahniah auntie . . • Apa anda boleh belajar ?. . Aida Pr

Comments

@sevenstream.life I've been watching your content and I can't help but notice how inspirational it is. Keep it up!

@tasneemnaturel.lilackids Hai awak 😊

Advertisement
Kayuh basikal, bayar insuran dengan duit syiling.. kesedaran bangsa *Cina* tentang perlindungan insuran.. Awk naik moto, naik kereta byr cash topi mahal xkn xnk ambik insuran/Takaful #tanyejer Tahniah auntie • Apa anda boleh belajar ?
. . . . . 
#Hibah #PruWarisan #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup #prudential #PruBsnTakaful #hibahwarisan #hibah #medicalcard #educationplan #baby #plananugerah #pelanmampumilik #planmurah #HIBAHmudahkankehidupan #orgtersayang #fulltimeagent 
Ifa prudential 
Www.wasap.my/60102429273
Nurul Afifah - @aufaiefa Instagram Profile - inst4gram.com
aufaiefa
0

Kayuh basikal, bayar insuran dengan duit syiling.. kesedaran bangsa *Cina* tentang perlindungan insuran.. Awk naik moto, naik kereta byr cash topi mahal xkn xnk ambik insuran/Takaful #tanyejer Tahniah auntie • Apa anda boleh belajar ? . . . . . #hib

AGAK2 BOLEH MENUJU KE MASA DEPAN TAK?🇹🇭🇹🇭🇹🇭
#gengkejarborder #route410betong #tanyejer #halalfoodfestival #kroni57official #teamy15zrmalaya #merahrobot #jiwakental #hatimaukering#janjiXkari #sawadikap
LOCKTHROTTLE🏁 - @dauszainal_ Instagram Profile - inst4gram.com
dauszainal_
5

AGAK2 BOLEH MENUJU KE MASA DEPAN TAK?🇹🇭🇹🇭🇹🇭 #gengkejarborder #route410betong #tanyejer #halalfoodfestival #kroni57official #teamy15zrmalaya #merahrobot #jiwakental #hatimaukering #janjixkari #sawadikap

Betong, Thailand
Comments

@dauszainal_ @ainuladnan kat betong jaa bossku xdak.jauh mana boleh piyem tepi😝😅

@raxshoes.co 👍

Advertisement
Kayuh basikal, bayar insuran dengan duit syiling.. kesedaran bangsa Cina tentang insuran.. Awk naik moto byr cash topi mahal xkn xnk ambik insrn dan naik kereta mahal import lagi insrn kereta blh bayar. Insrn utk dr sndr n family?... #tanyejer

Tahniah auntie️ P/s: Apa anda boleh belajar ?
Md Amir Aiman - @md.amir.aiman Instagram Profile - inst4gram.com
md.amir.aiman
0

Kayuh basikal, bayar insuran dengan duit syiling.. kesedaran bangsa Cina tentang insuran.. Awk naik moto byr cash topi mahal xkn xnk ambik insrn dan naik kereta mahal import lagi insrn kereta blh bayar. Insrn utk dr sndr n family?... #tanyejer Tahni

NAK P MANA BERAT CAMTUH TUH? 
Oiii, keep dropping je tuh 
Kena masak sedap tiap-tiap hari nih, siapa sudi masakkan ni?  Mehla kita berjiran! #jiranuntukdisewa ada? #tanyejer  #asjourney2018 #AS
♥ATIKAH HUMAIRA♥ - @atikahissweet Instagram Profile - inst4gram.com
atikahissweet
4

NAK P MANA BERAT CAMTUH TUH? Oiii, keep dropping je tuh Kena masak sedap tiap-tiap hari nih, siapa sudi masakkan ni? Mehla kita berjiran! #jiranuntukdisewa ada? #tanyejer #asjourney2018 #as

Comments

@richiewes_wes @atikahissweet good2 all the best tau than maintain je

@atikahissweet @richiewes_wes InsyaAllah

Tak dop ride ke jumaat ni #tanyejer
Mohd Faizul - @mark_joee_yp350 Instagram Profile - inst4gram.com
mark_joee_yp350
2

Tak dop ride ke jumaat ni #tanyejer

Warisan NASI KUKUS
Comments

@matbe84 Mri la nk g gk lah hatyai

@mark_joee_yp350 Hahhaha cari namo hatyai

betul ke betul ke...
#Repost @nasrul_idzhar (@get_repost)
・・・
Dengar sabtu ngan ahad nie ade PD calling..btul ker..#tanyejer #tsgmachine #scooter #scootermalaysia
TSGmachine - @tsgmachine26 Instagram Profile - inst4gram.com
tsgmachine26
1

betul ke betul ke... #repost @nasrul_idzhar (@get_repost ) ・・・ Dengar sabtu ngan ahad nie ade PD calling..btul ker..#tanyejer #tsgmachine #scooter #scootermalaysia

Comments

@zakash_sweity1 💙💙

Dengar sabtu ngan ahad nie ade PD calling..btul ker..#tanyejer #tsgmachine
Nasrul_Idzhar | Op1e - @nasrul_idzhar Instagram Profile - inst4gram.com
nasrul_idzhar
6

Dengar sabtu ngan ahad nie ade PD calling..btul ker..#tanyejer #tsgmachine

Comments

@joejanggoat X Onnnn

@nasrul_idzhar @joejanggoat awak retis show byk..paham 😂😂

tiada beza ️
.
.
.
#nuraafiyaaqila #daretotransform #bo55ku #botak
Sic Zam - @sic_zam Instagram Profile - inst4gram.com
sic_zam
7

tiada beza ️ . . . #nuraafiyaaqila #daretotransform #bo55ku #botak

Shah Alam, Malaysia
Comments

@jay.hypejuice 👍

@chefrizstoncallofficial Congrats

Sedap mengata orang sampai tak sempat nak cermin diri ke? #TanyeJer
Azim Aziz - @bangcik_ Instagram Profile - inst4gram.com
bangcik_
11

Sedap mengata orang sampai tak sempat nak cermin diri ke? #tanyejer

Comments

@bangcik_ @_aidazack 😏

@bangcik_ @a.acap_ satu je boleh cakap, makan 😅

Dengar cerita muka saya macam abi saya..betul ke?

#tanyejer
#amalizahidahjr
amalimaulan - @amalimaulan Instagram Profile - inst4gram.com
amalimaulan
15

Dengar cerita muka saya macam abi saya..betul ke? #tanyejer #amalizahidahjr

Comments

@anum_qudut @amalimaulan itu la bg besar skit la.. Skrg musim sakit takut jangkit

@amalimaulan @anum_qudut ook kak..

Uols nk tengok juara ke yang top 3???
#tanyejer  jangan lupa Malam nih guys
Sashareena Baharin - @_sashareena_ Instagram Profile - inst4gram.com
_sashareena_
11

Uols nk tengok juara ke yang top 3??? #tanyejer jangan lupa Malam nih guys

Comments

@sue_rin82 Semestinya yg no.3..😉😉😎😎

@nurulhaiyu83 Macam mana nk join fan club sis? 😘

Betul ke makan bnde nie meningkatkan tenaga dalaman?
#tanyejer
Mohd Anuar Bin Ab Aziz - @anuar_ab_aziz Instagram Profile - inst4gram.com
anuar_ab_aziz
0

Betul ke makan bnde nie meningkatkan tenaga dalaman? #tanyejer

Abah&son co
Selamat bertunang bonda.. moga langkah seterusnya berjalan lancar dan dipermudahkan.. aamiin. Ibu tumpang gembira.. awaaa cantek sangat
.
.
Eh, Indah & harraz bergaduh ke? 
#tanyejer 
#jiransebelahrumah #kenduritunang
dazdaeng - @dazilawati_daing Instagram Profile - inst4gram.com
dazilawati_daing
0

Selamat bertunang bonda.. moga langkah seterusnya berjalan lancar dan dipermudahkan.. aamiin. Ibu tumpang gembira.. awaaa cantek sangat . . Eh, Indah & harraz bergaduh ke? #tanyejer #jiransebelahrumah #kenduritunang

#kopiaumm dgn #dmstoxx ni mmg dh viral eh..
Dari blik singpore awal pg td smpai laa ni..org kejau nk kopi...
#tanyejer
Abaikan mata kakji yg rabak tu..24jam xtido lg ni gara² kopi 🤗
Alhmdulilah....rezeki... 0182464256

#dmsviral #dms360
#projectdnc #jutawan02
#agenstokiswanted
#dmsjohor
SuzyNabila Abu Gani - @suzynabila Instagram Profile - inst4gram.com
suzynabila
0

#kopiaumm dgn #dmstoxx ni mmg dh viral eh.. Dari blik singpore awal pg td smpai laa ni..org kejau nk kopi... #tanyejer Abaikan mata kakji yg rabak tu..24jam xtido lg ni gara² kopi 🤗 Alhmdulilah....rezeki... 0182464256 #dmsviral #dms360 #projectdnc #

Apa korang rase kalau kena Camnie

#tanyejer
wawa - @wawa_airisha Instagram Profile - inst4gram.com
wawa_airisha
0

Apa korang rase kalau kena Camnie #tanyejer

Kluang
“Amek gmbar aku pakai topi ni jap. Mesti nampak cutekan”
.
.
.
Ps: Nak tanya, betul ke kalau lelaki pakai topi ni automatic akan jadi cute??? Hmmmmmmmmm #tanyejer
ell - @nhelmi_ Instagram Profile - inst4gram.com
nhelmi_
4

“Amek gmbar aku pakai topi ni jap. Mesti nampak cutekan” . . . Ps: Nak tanya, betul ke kalau lelaki pakai topi ni automatic akan jadi cute??? Hmmmmmmmmm #tanyejer

Comments

@hyunhyun_marshmellow Retak screen hp aku

@nhelmi_ @hyunhyun_marshmellow kecoh ah hyunhyun ni

🇲🇾
Siap sedia untuk test jentera awak² semua malam ni ? Jom kita 
.
Mana yang pakai Ecushop kalau nak dyno , dialu alukan. Kami pun ada supply ecushop. Dm je terus. Nak hp tinggi ke nak ada di kelompok hadapan ? .
#tanyejer #epoymotor #ecushop #y15 #yamaha #fuelinjection #uma #sck #cardinalracing #rapido #ikk #apido #cjipoh #57mm
Firman Shah - @firmansahrudin Instagram Profile - inst4gram.com
firmansahrudin
0

🇲🇾 Siap sedia untuk test jentera awak² semua malam ni ? Jom kita . Mana yang pakai Ecushop kalau nak dyno , dialu alukan. Kami pun ada supply ecushop. Dm je terus. Nak hp tinggi ke nak ada di kelompok hadapan ? . #tanyejer #epoymotor #ecushop #y15 #

Sungei Siput, Perak, Malaysia
Mempunyai kawan baru tidak bermakna membuang kawan lama
#friendship #bilalaginakmacamni #lamadahmenyepi #senyapjer #tanyejer
Haikal Shamsuddin - @amier_haiqal Instagram Profile - inst4gram.com
amier_haiqal
18

Mempunyai kawan baru tidak bermakna "membuang" kawan lama #friendship #bilalaginakmacamni #lamadahmenyepi #senyapjer #tanyejer

Simpang Ampat, Melaka, Malaysia
Comments

@khaiazlan6 @_zarif97 lagend 2 cpe?

@collector_worldwide Hello I'm old money collector and I just wanna informed you to PM me backpl if you have old 🇲🇾Malaysian, Dubai, UAE,Singapore,Brunei,China coin,old juries,old lamp or note for sale!!!🇱🇷🇱🇷✅✅🇨🇳🇨🇳✈️✈️🔥🔥🇪🇭🇪🇭💼

SURI RUMAH SEPENUH MASA
Selain menyopping kami pun tau #membawang

Satu je yang kami tatau sampai laaa. 
Bila kami boleh jadi #surihati awak? 
#tanyejer #asjourney2018
♥ATIKAH HUMAIRA♥ - @atikahissweet Instagram Profile - inst4gram.com
atikahissweet
0

SURI RUMAH SEPENUH MASA Selain menyopping kami pun tau #membawang Satu je yang kami tatau sampai laaa. Bila kami boleh jadi #surihati awak? #tanyejer #asjourney2018

Ado Kor Manusio Hok Buleh Trmo Kekurangan Kito Laguni🤣
#TanyeJer
#PuahBoskkuu
Dato’Najib😂 - @dato_najib Instagram Profile - inst4gram.com
dato_najib
2

Ado Kor Manusio Hok Buleh Trmo Kekurangan Kito Laguni🤣 #tanyejer #puahboskkuu

Comments

@ubattinggii_badan.my Nak tinggi 3-15 Cm? awak nak comel?Jum personal chat je. sebab kat instagram slow respon.Kita orng tngh ada Promo And Free Postage👌 📱Whatsap : +601116152763

@_mhdfwz.15 Ad bosskurr

Betul ker kalau bawa anak pegi keje boleh balik awal?
.
.
#tanyejer
#sons #anugerahterindah #amanahAllah
dazdaeng - @dazilawati_daing Instagram Profile - inst4gram.com
dazilawati_daing
1

Betul ker kalau bawa anak pegi keje boleh balik awal? . . #tanyejer #sons #anugerahterindah #amanahallah

Comments

@faizalnordin95 Bole.... bole blahhh😅😅😂😂😂😂🤪🤪

Ada yang mencari kepala macam ni ke? 
#tanyejer 
#handmade
#matasepetprojek
Nieq Shazlan - @nieqshazlan Instagram Profile - inst4gram.com
nieqshazlan
5

Ada yang mencari kepala macam ni ke? #tanyejer #handmade #matasepetprojek

Comments

@nieqshazlan @lihin_48 hor bereh

@wak_jijun Menarik boh...dm gmbr time pasang kalo de huhuhu

Pisang ape ekh? Bulat2 gemuk 🧐ermmm....#tanyejer #sedapsangat
azamy aziz - @m_azamy Instagram Profile - inst4gram.com
m_azamy
0

Pisang ape ekh? Bulat2 gemuk 🧐ermmm....#tanyejer #sedapsangat

Felcra Sg. Ara, Kota Tinggi, Johor
Tatap mata ini..adakah aku yg engkau cintai....haa jawab! #tanyejer
Siti Arfah - @eifa_lovely Instagram Profile - inst4gram.com
eifa_lovely
1

Tatap mata ini..adakah aku yg engkau cintai....haa jawab! #tanyejer

Kuantan
Comments

@overthewall.tw The cutest 😀

nampak seyess sangat kerrr ?  #tanyejer
penjualpowercat 🐈🇹🇭 - @apeksayoqq_ Instagram Profile - inst4gram.com
apeksayoqq_
1

nampak seyess sangat kerrr ? #tanyejer

Comments

@izatiey_97 Yaya

Ramainyee org.. semua lapar mcm mommy jugak ke?? haha #tanyeJer
Cik Chue - @cik_schue Instagram Profile - inst4gram.com
cik_schue
0

Ramainyee org.. semua lapar mcm mommy jugak ke?? haha #tanyejer

KFC Nu Sentral
LONG TIME NO SEE.  ADA MAKAN MAKAN KAA?
#tanyejer #petangminggu️
LOCKTHROTTLE🏁 - @dauszainal_ Instagram Profile - inst4gram.com
dauszainal_
4

LONG TIME NO SEE. ADA MAKAN MAKAN KAA? #tanyejer #petangminggu️

Comments

@mylanmarshmallow mana bos?

@dauszainal_ @mylanmarshmallow rmah ajaa boss..cari2 port2 lpak😁😅

Nak tanya nie 🤔 bulat bulat nak p mana  #tanyejer
Rafiq Syaheer - @rafiqcaer Instagram Profile - inst4gram.com
rafiqcaer
4

Nak tanya nie 🤔 bulat bulat nak p mana #tanyejer

Comments

@miss_nurulhajarrr Alaaa comelnyeeeeeeee ...

@rafiqcaer @miss_nurulhajarrr hahahha

why muka i is macam tu ek 🤔️ #tanyejer
nureika haha - @nureyka_haha Instagram Profile - inst4gram.com
nureyka_haha
0

why muka i is macam tu ek 🤔️ #tanyejer

esok ade gath ke?? #tanyejer #selimuttetangga #fakedaihatsu #stanby #mikelaintemanlain
👀 - @a_z_a_m.zmnuri Instagram Profile - inst4gram.com
a_z_a_m.zmnuri
2

esok ade gath ke?? #tanyejer #selimuttetangga #fakedaihatsu #stanby #mikelaintemanlain

Comments

@amirul_iqmal Esok roger ler kalau nak gerak

@a_z_a_m.zmnuri @amirul_iqmal pukoi 9 gerak dr kuala..

.
Sampai ketemu lagi @nadialaydrus take care di Bangkok ya . 
-
Betul ke wanita lebih kuat emosi dari lelaki ?!
Mohon penjelasan tQ !
#tanyejer
𝔖𝔶𝔢𝔡 ℑ𝔮𝔪𝔞𝔩 🇲🇾🇲🇨 - @daisyed_ Instagram Profile - inst4gram.com
daisyed_
43

. Sampai ketemu lagi @nadialaydrus take care di Bangkok ya . - Betul ke wanita lebih kuat emosi dari lelaki ?! Mohon penjelasan tQ ! #tanyejer

Comments

@waizharraz ni aku habaq ustzh zahidah kot dok tgkp gmbaq cenii

@nsabeautyy___hanim Inginkan bibir yg MENAWAN?💋💋 Mari serlahkan KECANTIKAN anda dengan produk lipmatte💄💄 dari NSAbeauty .. Follow kami di ig 👉🏻 @nsabeautyy___hanim 👉🏻 @nsabeautykuantann_

Ada fun2 kew ptg nie #tanyejer
Ikhwan Wan - @ikhwan_2116 Instagram Profile - inst4gram.com
ikhwan_2116
2

Ada fun2 kew ptg nie #tanyejer

Beseri, Perlis, Malaysia
Comments

@merahskala_ Ada lerr. Apa2 hallo jaa ptg ni kot nk test😜😜

@syed_afham boss mintak tolong setel moto saya boss hahahahahaha

Kulit uncle gelap sangat ke?#tanyejer #🤔
UncleLoy(AbgEs) - @wan_abdul_roes Instagram Profile - inst4gram.com
wan_abdul_roes
7

Kulit uncle gelap sangat ke?#tanyejer #🤔

Kemaman, Terengganu, Malaysia
Comments

@wan_abdul_roes @syafiqamirull94 x tau lg nnti roger

@syafiqamirull94 @wan_abdul_roes bereh bosku

Dengan diploma boleh masuk minang dok ? 🤔#tanyejer
‏﷽ - @shafarihan_ Instagram Profile - inst4gram.com
shafarihan_
17

Dengan diploma boleh masuk minang dok ? 🤔#tanyejer

UiTM Dungun, Terengganu
Comments

@zulfaqih_zulkifli Tahniah pa

@resume_ahmad NICE 😊 #Resume_Ahmad

Masih X boleh lupakan Penangan Kambingnye. Ada nak try set2 pulas Habis kaa next time
#tanyejer #kk40hari
LOCKTHROTTLE🏁 - @dauszainal_ Instagram Profile - inst4gram.com
dauszainal_
6

Masih X boleh lupakan Penangan Kambingnye. Ada nak try set2 pulas Habis kaa next time #tanyejer #kk40hari

Comments

@ayi.edlie @megataimanshafi langkawi mcm syok bunyinnye 🙈 hadek tupai nk join leh?

@dauszainal_ @ayi.edlie syok langkawi awl blan haritu aq dh p modai kene standby lebih skit. @megataimanshafi duit booking hotel apa smua kene standby

Kalau la ad kan...
Ad ke yg nk up tntg kite?
#tanyejer
wawa - @wawa_airisha Instagram Profile - inst4gram.com
wawa_airisha
0

Kalau la ad kan... Ad ke yg nk up tntg kite? #tanyejer

Kluang
Sakit Sangat ker kat Kening tu...??? 
.
#mediaviralselangor #tanyejer
MediaVIralSelangor - @mediaviralselangor Instagram Profile - inst4gram.com
mediaviralselangor
0

Sakit Sangat ker kat Kening tu...??? . #mediaviralselangor #tanyejer

#samake? 
#tanyejer
Raja Anizam Putri - @rajaanizamputri Instagram Profile - inst4gram.com
rajaanizamputri
3

#samake ? #tanyejer

Comments

@rajaanizamputri @amalyialyia 👏

@amalyialyia @rajaanizamputri 😍😍😍

Ade ke player 90's vibe?
#tanyejer
#bundle93 #streetvintage #streetvintagemy🇲🇾 #90s #80s
Bundle|Vintage|Preloved - @bundle93 Instagram Profile - inst4gram.com
bundle93
1

Ade ke player 90's vibe? #tanyejer #bundle93 #streetvintage #streetvintagemy 🇲🇾 #90s #80s

Comments

@milrosfobbundle 🔥🔥

Balik dari KT g jertih ph plok lekok g Pasir putih🤭, aii bulih kiro.. hahaha, eh jp ph ni ad la ni ank selaye duk membawang kan ? #tanyejer 
#jumpalagi #bawangputih #bawangkuning #bawangmerah
Tengku Nur Aliya - @tengku.aliya Instagram Profile - inst4gram.com
tengku.aliya
9

Balik dari KT g jertih ph plok lekok g Pasir putih🤭, aii bulih kiro.. hahaha, eh jp ph ni ad la ni ank selaye duk membawang kan ? #tanyejer #jumpalagi #bawangputih #bawangkuning #bawangmerah

Comments

@tengku.aliya @nyle.elyn Hahahaha.. per-kuk ng nan-guk tudung la bru xnapok ekor tumbuh kotse tu😝

@aizat_fauzi 😳🙄🙄🙄

kalau tukar swing arm aloy kaler emas ok tak ? #tanyejer #takboelhtakpe #abgbukanapadik #nakranggijugak #aprilia #750 #shiver
SAYASYRAF - @sayasyraf.kingdom.trading Instagram Profile - inst4gram.com
sayasyraf.kingdom.trading
3

kalau tukar swing arm aloy kaler emas ok tak ? #tanyejer #takboelhtakpe #abgbukanapadik #nakranggijugak #aprilia #750 #shiver

Comments

@sayasyraf.kingdom.trading @gilebabrang nnti nk beli slot roger2

Which one is yours?? jom kita share sikit ️ #tanyejer
#NRLegacy
NR Legacy - @nrlegacywealthbuilders Instagram Profile - inst4gram.com
nrlegacywealthbuilders
0

Which one is yours?? jom kita share sikit ️ #tanyejer #nrlegacy

#tanyejer

Sapa yang tak pakai moisturizer dan tak suka pakai moisturizer. Tolong cuba komen kat bawah

Ada special gift nak bagi www.wasap.my/613606835/nakmakeover
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati #marykaykl #marykaybeautyconsultant #marykayklcc
Maziana Mustafa - @anna.mary.k Instagram Profile - inst4gram.com
anna.mary.k
0

#tanyejer Sapa yang tak pakai moisturizer dan tak suka pakai moisturizer. Tolong cuba komen kat bawah Ada special gift nak bagi www.wasap.my/613606835/nakmakeover . #marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapa

Dengar cerita ini lagi hebat dari getah katixxyu, lagi cepat strike ikan, betul ke...?
#tanyejer 
#kuching 
#sarawak
Rizal Joran - @rizaljoran Instagram Profile - inst4gram.com
rizaljoran
0

Dengar cerita ini lagi hebat dari getah katixxyu, lagi cepat strike ikan, betul ke...? #tanyejer #kuching #sarawak

Kuching, Malaysia
Berisi ke? #TanyeJer #YgTauJerTau
AfiqNashriqMy|2017 - @afiq_nashriq Instagram Profile - inst4gram.com
afiq_nashriq
7

Berisi ke? #tanyejer #ygtaujertau

Copthorne Orchid Hotel Penang
Comments

@nuradila2611 @afiq_nashriq up..hahahaha

@afiq_nashriq @redtheone inshallah. ade lg 2 ujian nih. doakan koi. haha

JUMPA HALUU.. ADA MAKAN MAKAN KAA?
#tanyejer #taktiputakdepan
LOCKTHROTTLE🏁 - @dauszainal_ Instagram Profile - inst4gram.com
dauszainal_
0

JUMPA HALUU.. ADA MAKAN MAKAN KAA? #tanyejer #taktiputakdepan

#Repost @dauszainal_ with @get_repost
・・・
ADA GORENG KASI HANGAT KAA SOK? S.A.U TUNGGU ABG SMPAI BELAKANG
#tanyejer #standardituindah #santaianakutara #janjiXkari #setlockthrottle #kerjadulubarupulas
Fi RACING PROJECT - @firacingproject Instagram Profile - inst4gram.com
firacingproject
0

#repost @dauszainal_ with @get_repost ・・・ ADA GORENG KASI HANGAT KAA SOK? S.A.U TUNGGU ABG SMPAI BELAKANG #tanyejer #standardituindah #santaianakutara #janjixkari #setlockthrottle #kerjadulubarupulas

ADA GORENG KASI HANGAT KAA SOK? S.A.U TUNGGU ABG SMPAI BELAKANG
#tanyejer #standardituindah #santaianakutara #janjiXkari #setlockthrottle #kerjadulubarupulas
LOCKTHROTTLE🏁 - @dauszainal_ Instagram Profile - inst4gram.com
dauszainal_
0

ADA GORENG KASI HANGAT KAA SOK? S.A.U TUNGGU ABG SMPAI BELAKANG #tanyejer #standardituindah #santaianakutara #janjixkari #setlockthrottle #kerjadulubarupulas

okay nak tanya sikit ni ! ada macam @zaqhwanzaidi21 tak ? #tanyejer 
: @celvin9600
Helmi Azman🇲🇾 - @helmi_azman Instagram Profile - inst4gram.com
helmi_azman
37

okay nak tanya sikit ni ! ada macam @zaqhwanzaidi21 tak ? #tanyejer : @celvin9600

Selangor
Comments

@boolaatt @helmi_azman 😆😆😆

@befryabnudamus Macam pulut 💪👍

Fuh fuh dah la automatic half gold pulak condition cun ! Full set pulak harge alamak brand new 19k tu ... Men size tau 42mm aquaracer ... saye nak rm6500 je takmau ke? #tanyejer 🤣 serious buyer whatsapp 01137003710
Mohamad nazahim yusoff - @naza.trade.empire Instagram Profile - inst4gram.com
naza.trade.empire
2

Fuh fuh dah la automatic half gold pulak condition cun ! Full set pulak harge alamak brand new 19k tu ... Men size tau 42mm aquaracer ... saye nak rm6500 je takmau ke? #tanyejer 🤣 serious buyer whatsapp 01137003710

Comments

@igmonsta001.my 👍🌹

@liza.hj.ibrahim 👍👍👍

hansem x sayahuhu..#tanyejer
#sekalisekalaabgberdrama
#mcmngammcmxngam
Azri Perizon - @azriperizon Instagram Profile - inst4gram.com
azriperizon
3

hansem x sayahuhu..#tanyejer #sekalisekalaabgberdrama #mcmngammcmxngam

Comments

@fizinasz Encemnyaa 💋

@azriperizon bahahahaha..encem xdee..manis jeee🤓🤓

Orang kata motor 150cc boleh lari 150kmh je..betul ke??
#tanyejer
@rs150rmalaysia_official
Khusairy Azman - @kurthemlet Instagram Profile - inst4gram.com
kurthemlet
4

Orang kata motor 150cc boleh lari 150kmh je..betul ke?? #tanyejer @rs150rmalaysia_official

Comments

@ekankoy beliau memang laju

@pha_chu Pinjam mtor bwak kuar mlm mggu bleh bang?hehe

Betul ke perempuan zaman sekarang suka lelaki jahat? 🤔
#tanyejer 
#anokmuridambo 
#carikawanbukancarilawan
MR. HN ® - @hafizul_naem Instagram Profile - inst4gram.com
hafizul_naem
9

Betul ke perempuan zaman sekarang suka lelaki jahat? 🤔 #tanyejer #anokmuridambo #carikawanbukancarilawan

Comments

@hafizul_naem @intannajmie kite pun ape kurgnyer🙊😆

@intannajmie @hafizul_naem k k k.hahaha

Ade yg windu itew x???...
#tanyejer #sundaychill #ootdsimplestyle #guccilover #singletboiz #eno #relaxingtime #vitamine 
#duniakejam #akupostkauygpanas #insanlemah🤪
UncleLoy(AbgEs) - @wan_abdul_roes Instagram Profile - inst4gram.com
wan_abdul_roes
7

Ade yg windu itew x???... #tanyejer #sundaychill #ootdsimplestyle #guccilover #singletboiz #eno #relaxingtime #vitamine #duniakejam #akupostkauygpanas #insanlemah 🤪

E&O Residences Kuala Lumpur
Comments

@wan_abdul_roes @evenlim_luxuryitems tq

@evenlim_luxurybrand Excellent

Hitam tu menawan kew?
#tanyejer 
#aqgemokmakaqmasaksedap 
#aqyggemokkoygpanas 
#gebugebumanis 
#masihsendiri
Muhamad Shukri90 - @muhamad_shukri_90 Instagram Profile - inst4gram.com
muhamad_shukri_90
12

Hitam tu menawan kew? #tanyejer #aqgemokmakaqmasaksedap #aqyggemokkoygpanas #gebugebumanis #masihsendiri

Comments

@izwan72776 Best pren xpandai boog bos

@paula_idille Muhamad WWW. PERFECTLIKER .COM

kenape prempuan perlu menyakiti hati lelaki erhh ? #tanyejer #rxzstilltheboss #rxzstillthefuck
Aidil A.Rama Hassan | 16  - @dil_976 Instagram Profile - inst4gram.com
dil_976
0

kenape prempuan perlu menyakiti hati lelaki erhh ? #tanyejer #rxzstilltheboss #rxzstillthefuck

NAK LECING HALUUU... ABG BUSY SKIT ADE MAKAN MAKAN KAA?
#tanyejer #cbx750f #hondalovers
LOCKTHROTTLE🏁 - @dauszainal_ Instagram Profile - inst4gram.com
dauszainal_
4

NAK LECING HALUUU... ABG BUSY SKIT ADE MAKAN MAKAN KAA? #tanyejer #cbx750f #hondalovers

Comments

@shafiq_act aku nak sportrim tu... @dauszainal_

@dauszainal_ @shafiq_act haaa amikk amik....😂😂

Dok Raso Serabukk Ko Tengokk Kulit muko ciktiey dengan Sabun timun sokmo ?? #TanyeJer  Ciktiey pakai sAbun timun jh Untuk Menghilangkan Jerawat Kecik2 Atas Dahii Ciktiey Pah Parut2 di muko ciktiey tuu 

Tapi Alhamdulillah Kulit muka semakin okey Sejak Pakai sabun timun ni ️  bahan Organikk 

#Sabuntimun #Cucumbersoap #teamCiktiey #ministokiswanted #Agentwanted #DROPSHIPWANTED
Cikk tiey beauty 'Shop - @ciktiey_beauty_shop Instagram Profile - inst4gram.com
ciktiey_beauty_shop
1

Dok Raso Serabukk Ko Tengokk Kulit muko ciktiey dengan Sabun timun sokmo ?? #tanyejer Ciktiey pakai sAbun timun jh Untuk Menghilangkan Jerawat Kecik2 Atas Dahii Ciktiey Pah Parut2 di muko ciktiey tuu Tapi Alhamdulillah Kulit muka semakin okey Seja

Stesen Bus Jertih!!
Comments

@lawakxkalut Are you bored? Watch our videos

Insta gn fb pun dh ade story....
Kita pulak bila nak bina story kita ??? 🤣
#TanyeJer.
Lindaa_94 - @siti_marlinda_ Instagram Profile - inst4gram.com
siti_marlinda_
20

Insta gn fb pun dh ade story.... Kita pulak bila nak bina story kita ??? 🤣 #tanyejer .

Comments

@siti_marlinda_ @mohdridzwansaal 😧

@mohdridzwansaal @siti_marlinda_ awat wat muka cmtuu

Good morning guys 🤗🤗🤗
Bwk keluar brg2 purba cket hari nie.
Nak tgk brape dah anggaran harga skrg.
Rasa2 baru cecah ratus ke, ribu ke, puluh ribu ke  #tanyejer
#NFS #notforsale #aliffizhamjdmgarage #aliff_izham_jdm_garage #hondaaccesscollectormalaysia #hondaaccessrareparts #efrareparts #efentusiast #hondaaccess
Aliff Izham - @aliff_izham_jdm_garage Instagram Profile - inst4gram.com
aliff_izham_jdm_garage
10

Good morning guys 🤗🤗🤗 Bwk keluar brg2 purba cket hari nie. Nak tgk brape dah anggaran harga skrg. Rasa2 baru cecah ratus ke, ribu ke, puluh ribu ke #tanyejer #nfs #notforsale #aliffizhamjdmgarage #aliff_izham_jdm_garage #hondaaccesscollectormalaysia

Comments

@aliff_izham_jdm_garage @ef9henry sorry, not for sale or trade.

@ef9henry @aliff_izham_jdm_garage OK thank you.

Sesungguhnya hari kiamat tetap akan datang, tidak ada sebarang syak tentang kedatangannya; akan tetapi kebanyakan manusia tidak beriman (akan hakikat itu).
(Al-Ghaafir 59)
.
Assalamualaikum good morning bumi Allah swt.. Selamat berhujung minggu ya saudara sahabat ku.. insyallah besok takde ape ape kite ride pi Sepang ye kite tengok Night Track day? Ade sape nak follow ke tu? #TanyeJer
.
#blackbanners #kamixramai #duaroda #onon #akhiratdidepan #ipohmali #anakperak
Naz ŞAHİN - @nazsahin451 Instagram Profile - inst4gram.com
nazsahin451
2

Sesungguhnya hari kiamat tetap akan datang, tidak ada sebarang syak tentang kedatangannya; akan tetapi kebanyakan manusia tidak beriman (akan hakikat itu). (Al-Ghaafir 59) . Assalamualaikum good morning bumi Allah swt.. Selamat berhujung minggu ya sa

Comments

@dietbossipoh Hi, we served healthy meal prep around ipoh city

@luisaugustocunha1 Naz WWW. PERFECTLIKER .COM

Ade ke org nak pandang muka mcm ni? 

#tanyejer
~ nrl 🌸 - @thepingu_ Instagram Profile - inst4gram.com
thepingu_
0

Ade ke org nak pandang muka mcm ni? #tanyejer

Sesungguhnya hari kiamat tetap akan datang, tidak ada sebarang syak tentang kedatangannya; akan tetapi kebanyakan manusia tidak beriman (akan hakikat itu).
(Al-Ghaafir 59)
.
Assalamualaikum good morning bumi Allah swt.. Selamat berhujung minggu ya saudara sahabat ku.. insyallah besok takde ape ape kite ride pi Sepang ye kite tengok Night Track day? Ade sape nak follow ke tu? #TanyeJer
.
#blackbanners #kamixramai #duaroda #onon #akhiratdidepan #ipohmali #anakperak
Naz GÖKÇEK - @gokcek601 Instagram Profile - inst4gram.com
gokcek601
1

Sesungguhnya hari kiamat tetap akan datang, tidak ada sebarang syak tentang kedatangannya; akan tetapi kebanyakan manusia tidak beriman (akan hakikat itu). (Al-Ghaafir 59) . Assalamualaikum good morning bumi Allah swt.. Selamat berhujung minggu ya sa

Comments

@demon_gh9 Naz WWW. PERFECTLIKER .COM

mase mula2 join zumba.#bajumerah
skarg dh sebulan lbh berzumba.#bajuhitam
ade ke bezanye..
#tanyejer
#kotadebgletauye
azimy_amy - @azimy_amy Instagram Profile - inst4gram.com
azimy_amy
1

mase mula2 join zumba.#bajumerah skarg dh sebulan lbh berzumba.#bajuhitam ade ke bezanye.. #tanyejer #kotadebgletauye

Batang Melaka, Melaka, Malaysia
Comments

@jersionlinerm20 #terbaik

Expai gathering bila pulak? #tanyejer
Cc : @awie_kilat

Follow @kapcaimalaya
#kapcaimalaya #supportlocalrider #ridewithpride #honda #hondaex5 #ex5
K A P C A I  M A L A Y A ™ - @kapcaimalaya Instagram Profile - inst4gram.com
kapcaimalaya
19

Expai gathering bila pulak? #tanyejer Cc : @awie_kilat Follow @kapcaimalaya #kapcaimalaya #supportlocalrider #ridewithpride #honda #hondaex5 #ex5

Comments

@t.tom72 @capangggggggg arm dio pang 😏

@memeyswetty No plat lbh kurang ja no plat moto memey

Sesungguhnya hari kiamat tetap akan datang, tidak ada sebarang syak tentang kedatangannya; akan tetapi kebanyakan manusia tidak beriman (akan hakikat itu).
(Al-Ghaafir 59)
.
Assalamualaikum good morning bumi Allah swt.. Selamat berhujung minggu ya saudara sahabat ku.. insyallah besok takde ape ape kite ride pi Sepang ye kite tengok Night Track day? Ade sape nak follow ke tu? #TanyeJer
.
#blackbanners #kamixramai #duaroda #onon #akhiratdidepan #ipohmali #anakperak
Mohamad nazahim yusoff - @naza.trade.empire Instagram Profile - inst4gram.com
naza.trade.empire
11

Sesungguhnya hari kiamat tetap akan datang, tidak ada sebarang syak tentang kedatangannya; akan tetapi kebanyakan manusia tidak beriman (akan hakikat itu). (Al-Ghaafir 59) . Assalamualaikum good morning bumi Allah swt.. Selamat berhujung minggu ya sa

Ipoh, Perak
Comments

@soibeta Steady

@45store.co Hensem bang

salam jumaat
chek_96 - @muh4m4dsunuzul Instagram Profile - inst4gram.com
muh4m4dsunuzul
4

salam jumaat

Kuala Berang
Comments

@irfxnzxkxrix @muh4m4dsunuzul Alhamdulillah..same laa kite..myg sejid uge.. k ad org myg kt lain??

@muh4m4dsunuzul @irfxnzxkxrix buleh caye dok?sejid kl mu knl dok ?

jangan pernah menyentuh hidup seseorang kalau itu hanya akan menghancurkan perasaanNya
Shahmi_amir_official - @paktam_26 Instagram Profile - inst4gram.com
paktam_26
6

"jangan pernah menyentuh hidup seseorang kalau itu hanya akan menghancurkan perasaanNya"

Comments

@faridahidah840 @paktam_26 ish blhh aihh.. Nk ka john.. Nk bg🤣

@paktam_26 @faridahidah840 habaha mai

Nak kne ada 1 ke 2 bru bikes dtg kedai TTS🤭️... #tanyejer
De'Lynn Bistro restaurant - @kasihlynn Instagram Profile - inst4gram.com
kasihlynn
0

Nak kne ada 1 ke 2 bru bikes dtg kedai TTS🤭️... #tanyejer

De'Lynn Bistro