#tanyejer
Advertisement
Selamat malam semua  ...
Hakak² na tumpang lalu hihihi ...
T/back jer , cmpak pic 2018 .. Ad serupa mcm 2019 niee x  ..
#tanyejer  janganleakecamhakak²niee
Masitah - @masitah1996 Instagram Profile - inst4gram.com
masitah1996
0

Selamat malam semua ... Hakak² na tumpang lalu hihihi ... T/back jer , cmpak pic 2018 .. Ad serupa mcm 2019 niee x .. #tanyejer janganleakecamhakak²niee

Kampar, Perak
Customer boleh jadi kawan....kawan belum tentu jadi customer
Berapa ramai yg setuju... #Tanyejer
Puteri Maryam (Sophie) - @puterimrm Instagram Profile - inst4gram.com
puterimrm
1

"Customer boleh jadi kawan....kawan belum tentu jadi customer" Berapa ramai yg setuju... #tanyejer

Kuala Selangor
Comments

@monika_molly123 Assalamualaikum I am an old money/old coin collector from USA 🇺🇸 I just want to ask if you have any brunei,malaysia,Singapore,Indonesia old money for sale ... I buy at USD5,000 per one I am a trusted buyer from USA I hope I can trust you You are from Brunei 🇧🇳 / malaysia 🇲🇾 or Singapore 🇸🇬 Right??? http://www.wasap.my/+16092514976

Betul ke lelaki suka perempuan tak pakai make up & natural beauty sahaja?
-
Kalau yang jenis pakai eyeshadow pun sebelah terang sebelah malap ni macam mane pulak? 

#tanyejer #adayangnaktutorial #mekapstylekakak #justkidding
Erin Sha'are - @erin.shaare Instagram Profile - inst4gram.com
erin.shaare
6

Betul ke lelaki suka perempuan tak pakai make up & natural beauty sahaja? - Kalau yang jenis pakai eyeshadow pun sebelah terang sebelah malap ni macam mane pulak? #tanyejer #adayangnaktutorial #mekapstylekakak #justkidding

Kuala Lumpur
Comments

@erin.shaare @aziymuhamad boleh cuba tu sis, mana tau boleh jadi trending 2020 nanti 😂

@erin.shaare @triplewhite.petalingjaya Aminnn 🙏🏻

Akak serious ni..korang korek idong pakai kaki ke tangan

#tanyejer
De'Lynn Bistro restaurant - @kasihlynn Instagram Profile - inst4gram.com
kasihlynn
11

Akak serious ni..korang korek idong pakai kaki ke tangan #tanyejer

Starbuck Batu Pahat
Comments

@mamy_nano Cntik

@azliucup Pakai cangkul

Try kasi cerah sikit..
Tukar selera..
Ade yang nak tukar kaler? 
#tanyejer 
#kacakasal
piday_👋 - @mohammad_fidaiy Instagram Profile - inst4gram.com
mohammad_fidaiy
3

Try kasi cerah sikit.. Tukar selera.. Ade yang nak tukar kaler? #tanyejer #kacakasal

Comments

@mohammad_fidaiy @cucu_nekjoh ketut...hahahhaaa

@cucu_nekjoh @mohammad_fidaiy 🙊🙊

betul ke org ckp kalau pakai viva lama2 boleh jadi doktor#tanyejer
𝕄ℝ𝕄 ℝ𝕒𝕚𝕤 - @mrm_rais Instagram Profile - inst4gram.com
mrm_rais
2

betul ke org ckp kalau pakai viva lama2 boleh jadi doktor#tanyejer

Melaka
Comments

@marie_littleton_company ASSALAMUALAIKUM🙏🏽❤️🙏🏽 PM me if you have any available Malaysia 🇲🇾 Indonesia 🇮🇩 Brunei 🇧🇳 Singapore 🇸🇬 India 🇮🇳 USA 🇺🇸 Japan 🇯🇵 China 🇨🇳 Old Bank Note or Old DUIT Lama around your premises and all part of Europe and America currency WE BUY IN GOOD RATE✅TRUSTED AND RELIABLE✅ #Duitlama #oldbanknote #Johor #Duitlama #Mudah.my #Mudah #Malaysia #Sarawak #selengor #Ilovemalaysia #malaysiabuyandsell I PM ME LET NEGOTIATE 🙏🏽DM @👇🏻👇🏻 W.A➡http://www.wasap.my/+18598135454

Advertisement
..::selamat pagi sahabat::..
.
korang dah SARAP ke tu? 🤔 #tanyejer 
.
.
LIKE page: FLERR Iskandar Puteri
FOLLOW IG: @flerr_iskandarputeri
.
.
#FLERR
#FLERRIP
#FLEURISKANDARPUTERI
#FLERRISKANDARPUTERI
#FLERRJOHOR
FOLLOW ME BACK TQ😍 - @flerr_iskandarputeri Instagram Profile - inst4gram.com
flerr_iskandarputeri
0

..::selamat pagi sahabat::.. . korang dah SARAP ke tu? 🤔 #tanyejer . . LIKE page: FLERR Iskandar Puteri FOLLOW IG: @flerr_iskandarputeri . . #flerr #flerrip #fleuriskandarputeri #flerriskandarputeri #flerrjohor

Mereput ke tew....
.
#tanyejer
leezackstore - @leezackstore Instagram Profile - inst4gram.com
leezackstore
1

Mereput ke tew.... . #tanyejer

Comments

@izah_aqeel @leezackstore Tak reput2 lagi ke😄😝

Advertisement
Geng syed saddiq ke... #tanyejer
N@d!a - @nadia_zahid_iman Instagram Profile - inst4gram.com
nadia_zahid_iman
0

Geng syed saddiq ke... #tanyejer

..::selamat tengah hari ::..
.
korang lunch dekat mane hari ni? lunch ape best ek?? #tanyejer 🤣
.
.
LIKE page: FLERR Iskandar Puteri
FOLLOW IG: @flerr_iskandarputeri
.
.
#FLERR
#FLERRIP
#FLEURISKANDARPUTERI
#FLERRISKANDARPUTERI
#FLERRJOHOR
FOLLOW ME BACK TQ😍 - @flerr_iskandarputeri Instagram Profile - inst4gram.com
flerr_iskandarputeri
2

..::selamat tengah hari ::.. . korang lunch dekat mane hari ni? lunch ape best ek?? #tanyejer 🤣 . . LIKE page: FLERR Iskandar Puteri FOLLOW IG: @flerr_iskandarputeri . . #flerr #flerrip #fleuriskandarputeri #flerriskandarputeri #flerrjohor

Comments

@servis.viral 🔥🔥🔥🔥🔥

@flerr_iskandarputeri 😍

What you give, you will get back
.
Tapi knk bila aku pinjamkan duit, aku sik penah dapat balit ponnnn? 
.
.
#tanyejer
محمد نورودين فتحله - @addinnamaku Instagram Profile - inst4gram.com
addinnamaku
0

"What you give, you will get back" . Tapi knk bila aku pinjamkan duit, aku sik penah dapat balit ponnnn? . . #tanyejer

Terminal Bas Miri, Pujut Corner
Posing atas Jalan Kena cukai jugak ke..??? #TanyeJer
| NUR SUHADA BINTI MOHAMED | - @sabill_mohamed Instagram Profile - inst4gram.com
sabill_mohamed
2

Posing atas Jalan Kena cukai jugak ke..??? #tanyejer

Rini Residences
Comments

@asmanieyja_h Gano tu... Hahaha.. Bahayooo atas jalan bosskurr

@sabill_mohamed @asmanieyja_h xpo kea..? Klu posing gitu kea..?? Xkeno cukai kea..??😁

Tak2 kteorg dua tak jual keria pun..
Nak throwback je Ahad lepas masa weeding adik Nat..
.
Korang da habis lunch ke tu? #tanyejer
.
 #supprisekeriaball #thekeriaball #theminikeriaball #keriagulamelaka #keriaballmalaysia #malaysia #sayajual #keriaballviral #motifviral #masak #masakfrozenfood #frozen #keria #keriaball #thekeriaballviral #keriaballlovers #keriagulamelaka #sayajualkeria #romahmakanterlajaklaris
𝙏𝙃𝙀𝙆𝙀𝙍𝙄𝘼𝘽𝘼𝙇𝙇𝙃𝙌 - @thekeriaball Instagram Profile - inst4gram.com
thekeriaball
1

Tak2 kteorg dua tak jual keria pun.. Nak throwback je Ahad lepas masa weeding adik Nat.. . Korang da habis lunch ke tu? #tanyejer . #supprisekeriaball #thekeriaball #theminikeriaball #keriagulamelaka #keriaballmalaysia #malaysia #sayajual #keriaball

Rawang, Selangor
Comments

@sehatku.id2 Nice

Sama juga kenapa kita nak berbisness ️ apa niat kita? Apa niat korang nak jual keriaball? Nak jadi agent keriaball? Semua org mesti ade niat kan atau big why kan? .
Niat kami di @thekeriaball hanya menjadi platform untuk awak berbisnes untuk awak kenal dunia bisnes️ kita nak rasa kesejahteraan bersama2 sekurang2 dalam diri sendiri ️ .
Selamat petang korang ️
Selamat memandu untuk yang dalam perjalanan pulang drp kerja 
.
Soo Ada yang nak jadi agent? #tanyejer
.
thekeriaball #theminikeriaball #keriagulamelaka #keriaballmalaysia #malaysia #sayajual #keriaballviral #motifviral #masak #masakfrozenfood #frozen #keria #keriaball #thekeriaballviral #keriaballlovers #keriagulamelaka #sayajualkeria
Stokis @thekeriaball Selayang - @thekeriaball_selayangs Instagram Profile - inst4gram.com
thekeriaball_selayangs
0

Sama juga kenapa kita nak berbisness ️ apa niat kita? Apa niat korang nak jual keriaball? Nak jadi agent keriaball? Semua org mesti ade niat kan atau big why kan? . Niat kami di @thekeriaball hanya menjadi platform untuk awak berbisnes untuk awak ken

Kampong Sungai Tua Baharu, Kuala Lumpur, Malaysia
Sama juga kenapa kita nak berbisness ️ apa niat kita? Apa niat korang nak jual keriaball? Nak jadi agent keriaball? Semua org mesti ade niat kan atau big why kan? .
Niat kami di @thekeriaball hanya menjadi platform untuk awak berbisnes untuk awak kenal dunia bisnes️ kita nak rasa kesejahteraan bersama2 sekurang2 dalam diri sendiri ️ .
Selamat petang korang ️
Selamat memandu untuk yang dalam perjalanan pulang drp kerja 
.
Soo Ada yang nak jadi agent? #tanyejer
.
thekeriaball #theminikeriaball #keriagulamelaka #keriaballmalaysia #malaysia #sayajual #keriaballviral #motifviral #masak #masakfrozenfood #frozen #keria #keriaball #thekeriaballviral #keriaballlovers #keriagulamelaka #sayajualkeria
𝙏𝙃𝙀𝙆𝙀𝙍𝙄𝘼𝘽𝘼𝙇𝙇𝙃𝙌 - @thekeriaball Instagram Profile - inst4gram.com
thekeriaball
3

Sama juga kenapa kita nak berbisness ️ apa niat kita? Apa niat korang nak jual keriaball? Nak jadi agent keriaball? Semua org mesti ade niat kan atau big why kan? . Niat kami di @thekeriaball hanya menjadi platform untuk awak berbisnes untuk awak ken

Kampong Sungai Tua Baharu, Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@thekeriaball @nnuurrnnaajjwwaa dearr sy pm ya

@shafinaz_radzuan Saya nak jadi agen Perak

Harvard blue car gives the impression that you are cool, calm, faithful and silent type. 🤫
#volkswagen #volkswagenpassat #volkswagenpassatb8 #volkswagenmalaysia #passat #passatb8 #tsi #turbo #michelin #michelinpilotsport4s #ps4s #sportspring #h&r #bbswheels #ci-r #germanscar #akrapovic #valvetronic #vwocm #volkswagenownersclubmalaysia
Volkswagen Passat B8 - @vwb8nation Instagram Profile - inst4gram.com
vwb8nation
17

Harvard blue car gives the impression that you are cool, calm, faithful and silent type. 🤫 #volkswagen #volkswagenpassat #volkswagenpassatb8 #volkswagenmalaysia #passat #passatb8 #tsi #turbo #michelin #michelinpilotsport4s #ps4s #sportspring #h &r #bb

SWC Coating Detailing Center
Comments

@randpmc Nice 👊🏼 👊🏼 👊🏼

@vwb8nation @randpmc Thank you bro 👊🏻👊🏻👊🏻

Set  Belen Ada Onar kaa?
#kroni57official #amc #movistar #yamaharacing #flyhard #maluaperrr #bo55ku #setkakilurus #lockthrottle #brocuba #tanyejer
#maluaperrr - @dauszainal_ Instagram Profile - inst4gram.com
dauszainal_
2

Set Belen Ada Onar kaa? #kroni57official #amc #movistar #yamaharacing #flyhard #maluaperrr #bo55ku #setkakilurus #lockthrottle #brocuba #tanyejer

Ipoh, Perak
Comments

@ayi.edlie Biru buat habang keliru

@dauszainal_ @ayi.edlie auwchh hahah😅😝

Don’t be interested in success , be committed to success... Ko “berminat” untuk berjaya or “komited” untuk berjaya??? #tanyejer
zarul syafiq - @__zarulsyafiq Instagram Profile - inst4gram.com
__zarulsyafiq
2

Don’t be interested in success , be committed to success... Ko “berminat” untuk berjaya or “komited” untuk berjaya??? #tanyejer

SU3 Saujana Utama, Sg Buloh
Comments

@mdniche First like, first comment... Ada hadiah tak? 😂

@__zarulsyafiq @mdniche hahaha ade bossku, ade tpt special utk ko dlm hati aq😂😂

Management.

Setiap pukul 7 malam stok keriaball akan siap.. then baru boleh deliver ke stokis2.. .
Management ni penting.. waktu bila stokis nak delivery dekat agent.. waktu bila agent nak close order dengan customer..
.
Semua tu sangat lah penting.. jangan time tu dapat order time tu baru nak restock 
.
Soo plan elok2 k 
Stokis dengan agent dah restock dah? #tanyejer
.
Sekian bebel.
.
#thekeriaball #theminikeriaball #keriagulamelaka #keriaballmalaysia #malaysia #sayajual #keriaballviral #motifviral #masak #masakfrozenfood #frozen #keria #keriaball #thekeriaballviral #keriaballlovers #keriagulamelaka #sayajualkeria
𝙏𝙃𝙀𝙆𝙀𝙍𝙄𝘼𝘽𝘼𝙇𝙇𝙃𝙌 - @thekeriaball Instagram Profile - inst4gram.com
thekeriaball
4

Management. Setiap pukul 7 malam stok keriaball akan siap.. then baru boleh deliver ke stokis2.. . Management ni penting.. waktu bila stokis nak delivery dekat agent.. waktu bila agent nak close order dengan customer.. . Semua tu sangat lah penting.

Rawang, Selangor
Comments

@thekeriaball.bangi @nuratika_anuar yepp.. esok kite ade kat cafe kolej pendeta za’ba 🤗 jemput datangggg 😉

@foodsbynana Dahh. 😍😍

Suka sangat doa ni ️ .
“Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya Allah, dengan keberkatan dan keredhaan dari-Mu, berikan kami kejayaan. Aaminn ️
.

tipula kalau kata tak penah datang perasaan penat ape lagi rasa down, tapi semua tu kena datang sekejap je tak boleh lelama  Ayuhh bangkit dan terus berjuang demi keluarga dan anak anak tercinta ️ #EhhAnakFruitMaksudNad
.

Kalau dah tidur tudung senget ke terbalik ke ada hakuuu kesah janji dapat tidur lagi lagi dalam kereta 🤭
.

Korang rasa kami real tidur atau sebaliknya? #TanyeJer

Yang nak tidur sokmo #TCNad 
#tudungsarungsarungdahcantik #tudungsarung #tudunglabuh #jombangkit
Inurnadia Ismail - @inurnadia Instagram Profile - inst4gram.com
inurnadia
1

Suka sangat doa ni ️ . “Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya Allah, dengan keberkatan dan keredhaan dari-Mu, berikan kami kejayaan. Aaminn ️ . tipula kalau kata tak penah datang perasaan pe

Comments

@saing78 Tidur ayam 😉😉😉😉

Bile nk ride lgi geng
#tanyejer
ainulramadhan@ary - @ramadhan_v1_ Instagram Profile - inst4gram.com
ramadhan_v1_
1

Bile nk ride lgi geng #tanyejer

Comments

@dayahccr Ble nk dtg sni.. 😁

Betul ke ada orang kata muka kita iras siti nordiana? @sitinordiana 
.
.
#irdabeauty #beautycartel #imsuperstar #tanyejer #maluapabossku #sitinordiana
Noor Irdayu Ayu - @noorirdayu_ayu Instagram Profile - inst4gram.com
noorirdayu_ayu
3

Betul ke ada orang kata muka kita iras siti nordiana? @sitinordiana . . #irdabeauty #beautycartel #imsuperstar #tanyejer #maluapabossku #sitinordiana

Kampar, Perak
Comments

@sitizsainab Adalah iras2

@noorirdayu_ayu @sitizsainab 😆😆

Ada makan2 ke malam besok 🤔 #tanyejer
Muhamad Hanif - @ahh_nihh Instagram Profile - inst4gram.com
ahh_nihh
0

Ada makan2 ke malam besok 🤔 #tanyejer

Selangor
ad jln2 x hrini🤪#ekortajam #rxzmembers #rxzcatalyzer #tanyejer #stilltheboss
HafizuDDin - @arrpis Instagram Profile - inst4gram.com
arrpis
2

ad jln2 x hrini🤪#ekortajam #rxzmembers #rxzcatalyzer #tanyejer #stilltheboss

Masjid Kg. Air Putih
Comments

@kapcaiawesome Lawo 🔥

@arrpis @kapcaiawesome ambik la repost bosku sport skli🤪

Mitos ke fakta?
.
Nak memulakan sesuatu harusla kita menjadi sempurna dahulu?
.
.
Beauty make Money —> Beauty Cartel 
=====================================
.
#irdabeauty #mua #homespa #facial #ownerspa #zerokosmarketing #muakl #muaseremban #incomelebat #istanbul #lv #louisvuitton #astro #bisnes #inspiration #viral #kualakangsar #projectraya #viral #astro #ipohperak #imsuperstar #beautycartel #spabergerak #kl #johorbahru #morning #quotes #teamirdabeauty #azizanosman
#tanyejer #maluapabossku #irdabeauty
𝑭𝒐𝒖𝒏𝒅𝒆𝒓 𝑰𝒓𝒅𝒂𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 - @irdabeauty_cartel Instagram Profile - inst4gram.com
irdabeauty_cartel
2

Mitos ke fakta? . Nak memulakan sesuatu harusla kita menjadi sempurna dahulu? . . Beauty make Money —> Beauty Cartel ===================================== . #irdabeauty #mua #homespa #facial #ownerspa #zerokosmarketing #muakl #muaseremban #incomeleb

Emelda Fur
Comments

@manjahomespa 😉

@irdabeauty_cartel @manjahomespa 😍😍

Good morning dan assalamualaikum..Pagi ni moral of story adalah kesedaraan. Bukan nk tunjuk riak ke apa ini adalah realiti kehidupan. 
Dengan Kayuh basikal, bayar insuran dengan duit syiling. kesedaran bangsa Cina tentang insuran.

Awk naik moto byr cash topi mahal xkn xnk ambik insurance
Ada perlindungan+simpanan untuk diri sendiri. 
Bertindaklah daripada muda.sebab apa???
Nk tau ke??
P/s: Apa anda bole belajar.

Call/whapp no tel saya -------@-0137770201 
#tanyejer
#beringatsebelumterlambat
#beritaterkini
#pelanpendidikan
#fitnessmotivation
#hibahwarisan 
#islamituindah
Anak JohoR - @hasif3011 Instagram Profile - inst4gram.com
hasif3011
0

Good morning dan assalamualaikum..Pagi ni moral of story adalah kesedaraan. Bukan nk tunjuk riak ke apa ini adalah realiti kehidupan. Dengan Kayuh basikal, bayar insuran dengan duit syiling. kesedaran bangsa Cina tentang insuran. Awk naik moto byr

#Repost @dauszainal_ @dauszainal_ APA PROJEK CNY NIE GENG? 
ADA MAKAN MAKAN.?
#tanyejer #kingfi #fiprojexxx #kronififtyseven #teamy15zrmalaya #maluaperrr #bo55ku”
@gilagilaremajakedah 
#gilagilaremajakedah
:
:Tag member
:
@rideranakmalaya @pahlawan.jalanan @kapcaimalaya
#matmoto #jiwapermotoran #jenterakita #demiminat #santaianakutara #jentera_fly #jenterapejuang #duaroda #liquidmoly #ridersidamanmalaya #retromania #kamixramai #jiwakelajuan #gilagilaremaja #retro #onxon #jiwamatmoto #tiktok #storybeat #jenterakita #retrorides #duniapermotoran
GilaGilaRemajaKedah (GGRK) - @gilagilaremajakedah Instagram Profile - inst4gram.com
gilagilaremajakedah
4

#repost @dauszainal_ @dauszainal_ APA PROJEK CNY NIE GENG? ADA MAKAN MAKAN.? #tanyejer #kingfi #fiprojexxx #kronififtyseven #teamy15zrmalaya #maluaperrr #bo55ku@gilagilaremajakedah #gilagilaremajakedah : :Tag member : @rideranakmalaya @pahlawan.j

Comments

@rider.savage Lawo 🔥

@sahabat.rider.sejati sahabat rider nak collect gambar yang paling cun untuk motor korang. cer tag kami untuk REPOST gambar korang.

asyik anok orang je kite dukung , doh anok kite bile nye 
#tanyejer
💄Enny Nordin  👠 - @enny_nordin_ Instagram Profile - inst4gram.com
enny_nordin_
0

asyik anok orang je kite dukung , doh anok kite bile nye #tanyejer

@znazirulmuzzkir  ckp kalau isap surya sebatang , sebijij umah boleh siap..betul ke ??
#tanyejer #otai #GRS #KasiJadi #jarangxon #sundayvibes #constructions #buildhome
Koyy Seth Tan - @yattwahid Instagram Profile - inst4gram.com
yattwahid
0

@znazirulmuzzkir ckp kalau isap surya sebatang , sebijij umah boleh siap..betul ke ?? #tanyejer #otai #grs #kasijadi #jarangxon #sundayvibes #constructions #buildhome

Taman desaru
Korang on diet ke tuuuu...
#tanyejer
cikwatergirl - @harzilaomar Instagram Profile - inst4gram.com
harzilaomar
0

Korang on diet ke tuuuu... #tanyejer

Kampong Sungai Tekali, Negeri Sembilan, Malaysia
Jarang tak hensem laa dia ni
Takde lepak2 ke geng
#tanyeJer
محمد امینورالیف - @aminxprosat_ Instagram Profile - inst4gram.com
aminxprosat_
4

Jarang tak hensem laa dia ni Takde lepak2 ke geng #tanyejer

Comments

@lyeanalia94 @aminxprosat_ owner pun bole than gak la...hahaha😅

@aminxprosat_ @lyeanalia94 alamak, takde duit kecik laa nak bagi, hahah😂😂😂

Morning Semua.. Lama X bersiaran kat IG nie, babah sy bz memanjang, x sempat nak update ape2.. Ada sapa2 windu sy x..  #TanyeJer
Aidil_Yamin_Official - @aidil_yamin_official Instagram Profile - inst4gram.com
aidil_yamin_official
0

Morning Semua.. Lama X bersiaran kat IG nie, babah sy bz memanjang, x sempat nak update ape2.. Ada sapa2 windu sy x.. #tanyejer

A'Famosa Resort
Ade lagi jer org pkai mod ni?? #tanyejer
Simonpinghua💕 - @simonlamit Instagram Profile - inst4gram.com
simonlamit
4

Ade lagi jer org pkai mod ni?? #tanyejer

Comments

@minyaklintah_lgb Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan

@baby_set_murah_comel Smart 😋

Ada ride ke??  #tanyejer
Fuad_rzk - @fuad_rzk Instagram Profile - inst4gram.com
fuad_rzk
13

Ada ride ke?? #tanyejer

Comments

@farisazizi76 Hujung buln 4

@fuad_rzk @farisazizi76 baek2

Rasa-rasa kalau botak macam nie ada orang nak ke
#TanyeJer
#Mornight
Ahmad Fakarrudin - @ahmadfakarrudin_66 Instagram Profile - inst4gram.com
ahmadfakarrudin_66
3

Rasa-rasa kalau botak macam nie ada orang nak ke #tanyejer #mornight

Malacca
Comments

@_ieymal99_ Dah mcam banduan terlepas... Hahahahaaa😂😂😝

@ahmadfakarrudin_66 @_ieymal99_ hahahaha...hawau u

#Repost @iqbal_rashidd (@get_repost)
・・・
Kemane malam CNY ni bossku? Ade sukat jalan ke?
#tanyejer
#janganisapgam
#happychinesenewyear
RIDER DINAMIK KELANTAN - @dinamik_kelantan Instagram Profile - inst4gram.com
dinamik_kelantan
0

#repost @iqbal_rashidd (@get_repost ) ・・・ Kemane malam CNY ni bossku? Ade sukat jalan ke? #tanyejer #janganisapgam #happychinesenewyear

Berbaloikah?

Demi sehelai baju 
#tanyejer
Musafil Hapiz Jaini - @mus_kadtravel Instagram Profile - inst4gram.com
mus_kadtravel
1

Berbaloikah? Demi sehelai baju #tanyejer

Barcelona, Spain
Comments

@ayepaziz Berbaloi kalau compare jersi RM

Kemane malam CNY ni bossku? Ade sukat jalan ke?
#tanyejer
#janganisapgam
#happychinesenewyear
Zul Iqbal - @iqbal_rashidd Instagram Profile - inst4gram.com
iqbal_rashidd
1

Kemane malam CNY ni bossku? Ade sukat jalan ke? #tanyejer #janganisapgam #happychinesenewyear

Comments

@capteroxx_ morib on

Perut kite dah same besar ke tu
#tanyejer 
#maluapebossku
Kila Kecikk - @kilakecikk Instagram Profile - inst4gram.com
kilakecikk
4

Perut kite dah same besar ke tu #tanyejer #maluapebossku

AEON Nilai Shopping Centre
Comments

@duyafaiz_adamanis @kilakecikk alhamdulillah .. Jaga diri baik2 ye . Jaga kandungan 😘😘

@kilakecikk @duyafaiz_adamanis inshaallah mekasih kak😘

Lama tak jadi model #wny4444 ni. Amacam ? Ada gaya model muslimah tak? 🤣 #chiefmotorsport #lcv1 #jantanguna #tanyejer #135lc #kapcaijahat #kapcaimalaya #ridersidamanmalaya #kapcaimostwanted #lc_super_spirit #familiardergroup #lcgombak
wawa roshan - @washan_r Instagram Profile - inst4gram.com
washan_r
12

Lama tak jadi model #wny4444 ni. Amacam ? Ada gaya model muslimah tak? 🤣 #chiefmotorsport #lcv1 #jantanguna #tanyejer #135lc #kapcaijahat #kapcaimalaya #ridersidamanmalaya #kapcaimostwanted #lc_super_spirit #familiardergroup #lcgombak

Malacca
Comments

@naqiuddin_sam 😂

@washan_r @4dammmzzz mtor mainan

#Repost @dauszainal_ with @get_repost
・・・
APA PROJEK CNY NIE GENG? 
ADA MAKAN MAKAN.?
#tanyejer #kingfi #fiprojexxx #kronififtyseven #teamy15zrmalaya #maluaperrr #bo55ku
Fi RACING PROJECT - @firacingproject Instagram Profile - inst4gram.com
firacingproject
1

#repost @dauszainal_ with @get_repost ・・・ APA PROJEK CNY NIE GENG? ADA MAKAN MAKAN.? #tanyejer #kingfi #fiprojexxx #kronififtyseven #teamy15zrmalaya #maluaperrr #bo55ku

Comments

@angoh.store Nice Bossku 👍. Mari tngk Ig Angoh pulak. Jangan lupa tengk Story ada benda menarik 🤫. Jangan lupa tekan link pulak sebab ada pilihan bagi korang yang tekan link 🤭

NGAMNGAM bossku kalau kito naik muto goni 🤨 jadi ko dok hehe
#maluapabossku 
#tanyejer 
#ysuku 
#gengtayarbesar 
#kakitaksampai
Kimy Kaito - @kingmiey Instagram Profile - inst4gram.com
kingmiey
3

NGAMNGAM bossku kalau kito naik muto goni 🤨 jadi ko dok hehe #maluapabossku #tanyejer #ysuku #gengtayarbesar #kakitaksampai

Stesen Keretapi Mentakab
Comments

@kingmiey @apis_12345 hahaha

@nizama809 Assalamualaikun...am a collector of all kinds of duitlama,coin and antiques. If you have any available for sale kindly dm me I pay Rm10,000 for one pieces Dm me with http://www.wasap.my/+14089092201

Loni keno Kayo Dulu ko Baru Buleh sainn #tanyejer
Mark - @markkk_98 Instagram Profile - inst4gram.com
markkk_98
5

Loni keno Kayo Dulu ko Baru Buleh sainn #tanyejer

Comments

@markkk_98 @paanfrank ini akettt. X kelik ko

Semua sudah semua sudah ! Kamu sudah ready ka belum esok?  #tanyejer #sabahmotorday2019 .
.
.
.
.
.
.
@kronialoikacuk_ @pelesitkapcaimalaya @kapcai.jahat @ex5_ex5_meranggi @kroni_ex5_semelaya @kroni201m @peminat_setia_ex5 @idola_borneo @empayar2roda.official @kapcai.sabah #kronilampupetakmalaysia #kronirimaloi #kapcaijahatkakitapau
B O B O Y 🔫 - @sii_boboy Instagram Profile - inst4gram.com
sii_boboy
9

Semua sudah semua sudah ! Kamu sudah ready ka belum esok? #tanyejer #sabahmotorday2019 . . . . . . . @kronialoikacuk_ @pelesitkapcaimalaya @kapcai.jahat @ex5_ex5_meranggi @kroni_ex5_semelaya @kroni201m @peminat_setia_ex5 @idola_borneo @empayar2roda.

Comments

@sii_boboy @perr_panji ohh itu , hahah trlmpau laju baa kau

@perr_panji @sii_boboy kau yg laju.. Ahhhaha

ada ciri² menantu pilihan mak awak tak??..#tanyejer
લઉછપા સલાૉખ ઉૉળ  m.ળલઙૉઝ - @hlms_n Instagram Profile - inst4gram.com
hlms_n
20

ada ciri² menantu pilihan mak awak tak??..#tanyejer

My Heart
Comments

@_iman.mzlan05 Hensem

@bougasbeyouty 🙂🙂🙂

yang mana hensem bagi korang 🤙
#tanyejer
miee - @aimielalola Instagram Profile - inst4gram.com
aimielalola
6

yang mana hensem bagi korang 🤙 #tanyejer

Comments

@bal_volcaa @aimielalola hahahahaha

@ohjueee.e @bal_volcaa goli

Org dulu2 kata klu gmba bertiga xelok...slh sorg ade yg cepat mati....betul ke? 

#tanyejer
Cik Nurul Syuhada - @ciknurulsyuhada Instagram Profile - inst4gram.com
ciknurulsyuhada
0

Org dulu2 kata klu gmba bertiga xelok...slh sorg ade yg cepat mati....betul ke? #tanyejer

Betol ke zaman sekarang nk berkawan kne ade moto ni??
#ysuku #y15 #maluapabossku #tanyejer
Amerul Haiqal - @aa_aikal Instagram Profile - inst4gram.com
aa_aikal
1

Betol ke zaman sekarang nk berkawan kne ade moto ni?? #ysuku #y15 #maluapabossku #tanyejer

Comments

@kapcaiawesome Awesome bro 🌟

Hye awk..agak2 bile kenduri kite yer🤣
#tanyejer 
#jodohdimana
#selamatpengantinbarusahabat
Hidayat@Junior - @ayat_junior Instagram Profile - inst4gram.com
ayat_junior
4

Hye awk..agak2 bile kenduri kite yer🤣 #tanyejer #jodohdimana #selamatpengantinbarusahabat

Comments

@emy.kidar @ayat_junior swap coverset jom

@i.am.miss.eva.i Hi paklang. Agak2 bila kenduri paklang? Ataupun agak2 bila paklang nak kena belasah dgn aku? 😡

#tanyejer
@diejazaif Instagram Profile - inst4gram.com
diejazaif
8

#tanyejer

Comments

@sofiya9181 Blh...k.ya koho slim...stress pere ngam ank ary2

@diejazaif @sofiya9181 hahahha.. Ore koho sedak mkn kot kakya😂😂😂

Saja try Benda Baru. Ada makan makan kaa?
#tanyejer #maluaperrr #bo55ku
#maluaperrr - @dauszainal_ Instagram Profile - inst4gram.com
dauszainal_
3

Saja try Benda Baru. Ada makan makan kaa? #tanyejer #maluaperrr #bo55ku

Ipoh, Perak
Comments

@frhnzwin__ Wuishh

@frhnzwin__ Wuishh

Lelaki kalau LIKE gambar perempuan makna nye cantik lah kn ? 
#TANYEJER
#NIGHT
🌹نورول نور شهافيرا - @syahfyeraa__ Instagram Profile - inst4gram.com
syahfyeraa__
10

Lelaki kalau LIKE gambar perempuan makna nye cantik lah kn ? #tanyejer #night

Comments

@syahfyeraa__ @nor.nakano.san 🙈

@syahfyeraa__ @syazwansamdi perasan sikit jer😂

#tanyejer 
#maluapabossku
Ahmad Warid Suhat - @a.warid Instagram Profile - inst4gram.com
a.warid
1

#tanyejer #maluapabossku

Comments

@beauty_slim.mampu.milik Semoga sentiasa dipermudahkan semua urusan ye🤗

Besar tak Biceps  aye??! #tanyejer #Baby’A
Aisy Adika Najmi - @aisy_adika Instagram Profile - inst4gram.com
aisy_adika
3

Besar tak Biceps aye??! #tanyejer #baby ’A

Comments

@aisy_adika @pakunndk_ nak cakao hidung adik mancung lattu kan ? 😜

@pxkun_ 🤭🤭

Setelah sekian lama tak keudara....ada yang rindu tak #tanyejer .... now bz set up company baru hope semuanya berjalan lancar Aamiin
_KingLucca - @_kinglucca Instagram Profile - inst4gram.com
_kinglucca
0

Setelah sekian lama tak keudara....ada yang rindu tak #tanyejer .... now bz set up company baru hope semuanya berjalan lancar Aamiin

Rakuzen (樂膳)
Betul ke rr da ketinggalan zaman #tanyejer #rr150 #kawasaki150  #rr150_malaya #rr150indon #jenterakita
king's man - @alifsuperr_ Instagram Profile - inst4gram.com
alifsuperr_
0

Betul ke rr da ketinggalan zaman #tanyejer #rr150 #kawasaki150 #rr150_malaya #rr150indon #jenterakita

Shah Alam, Malaysia
Missing in action bradehh
hadiaimann - @hadiaimann Instagram Profile - inst4gram.com
hadiaimann
6

Missing in action bradehh

PLAYGROUND NO6
Comments

@syhmi_akim @hadiaimann aku terpaksa

@unixmalaysia Salam. Ade tak kawan2 yg ade masalah rambut.. Kami boleh tolong. 😊

Apa yang awak nak bila ride? Racing tu memang sebab utama lah. Selain pada tu? 🥵 kikiki 
#tanyejer #stayflyy #goprobeahero
.
.
.
#jentera125offcial #kaki_nganjing_fly #kapcaimalaya #jentera_highway #jenterapadu #jentera.sado #jentera_duaroda #kelibat_kapcai #duniapermotoran17 #idolamalaya___ #125zrfamilia #peminat125zrmalaysians_ #pecutanmaksima #jenteraspeed_ #kronibontottajam #budak_kapcai_ #kapcaisantaii #jangandekat #flynicotine #_stayfly.co #kroni125z
HERO HARUS TENANG 💯 - @boycongkeng Instagram Profile - inst4gram.com
boycongkeng
0

Apa yang awak nak bila ride? Racing tu memang sebab utama lah. Selain pada tu? 🥵 kikiki #tanyejer #stayflyy #goprobeahero . . . #jentera125offcial #kaki_nganjing_fly #kapcaimalaya #jentera_highway #jenterapadu #jentera .sado #jentera_duaroda #kelibat

Jalanku
Ade jejalan petang minggu ke petang nierase dah lame tak bawak laici nie jejalan#tanyejer
Muhammad Fikri - @m.fikri1996 Instagram Profile - inst4gram.com
m.fikri1996
1

Ade jejalan petang minggu ke petang nierase dah lame tak bawak laici nie jejalan#tanyejer

Comments

@azmieamy_46 Ada2..PM tepi

Budak ensem mmg kuat nagis ek..#tanyejer
myra buya - @myrabuya Instagram Profile - inst4gram.com
myrabuya
0

Budak ensem mmg kuat nagis ek..#tanyejer

Satu kajian yang disiarkan dalam British Telegraph menyatakan bahawa seseorang wanita dikatakan mencapai tahap kecantikan yang paling sempurna ketika berusia 30 tahun

Benar atau Fakta..hihi

#tanyejer
#jgnkecamsis
Aryn Naza - @arynnaza Instagram Profile - inst4gram.com
arynnaza
1

Satu kajian yang disiarkan dalam British Telegraph menyatakan bahawa seseorang wanita dikatakan mencapai tahap kecantikan yang paling sempurna ketika berusia 30 tahun Benar atau Fakta..hihi #tanyejer #jgnkecamsis

Comments

@dyxy_global Best ig awk ☺ jom follow ig @dyxy_global

Eh hari ni hari Jumaat eh?
Ohhhh salam Jumaat... Hmmm kalau salam Jumaat, Jumaat salam kita balik tak?
#TanyeJer
Yaya Selamanya - @yaya_segalanya Instagram Profile - inst4gram.com
yaya_segalanya
5

Eh hari ni hari Jumaat eh? Ohhhh salam Jumaat... Hmmm kalau salam Jumaat, Jumaat salam kita balik tak? #tanyejer

Di Bawah Pokok Toge
Comments

@yaya_segalanya @soukish.charko mucha gracias ❤️

@nrzlkazlkfly_ @yaya_segalanya 😂

Fakta ke auta ehh...
#tanyejer
Yein horziee - @yeinhorzie Instagram Profile - inst4gram.com
yeinhorzie
3

Fakta ke auta ehh... #tanyejer

Comments

@fuadblur @yeinhorzie tidur laaa kol 2 dah

@yeinhorzie @fuadblur hahaha...tk boleh tido nyamuk banyok

Ada Lecing ke....
#Tanyejer#standad#tingting
SAKURA RACING OFFICIAL - @sakuraracing_official Instagram Profile - inst4gram.com
sakuraracing_official
0

Ada Lecing ke.... #tanyejer #standad #tingting

Kuala Perlis
Betul ke bila kita dah mati nanti baru orang mengaku kawan ? #tanyejer
wawa roshan - @washan_r Instagram Profile - inst4gram.com
washan_r
17

Betul ke bila kita dah mati nanti baru orang mengaku kawan ? #tanyejer

Comments

@washan_r @yip125_ nasib ko sedara . Bukan kwn hahahaha

@meoralif__ Mana wa ya allah

lain macam lauk sekolah menengah tahun baru ni..
tahun baru menu baru ker??🤭#tanyejer #ambikSPMlagisekali
Azri Perizon - @azripijon Instagram Profile - inst4gram.com
azripijon
0

lain macam lauk sekolah menengah tahun baru ni.. tahun baru menu baru ker??🤭#tanyejer #ambikspmlagisekali

Betul ke di janda baik ada janda yang baik...
#tanyejer
Amirulfaizkhalid - @amirulfaizkhalid Instagram Profile - inst4gram.com
amirulfaizkhalid
0

Betul ke di janda baik ada janda yang baik... #tanyejer

Riverside Janda Baik
Good morning acik2 semua...Udah bekfes ke tu? #tanyejer #syantek #comokfamilia #mycat
Nor Firdhaus - @nor_firdhaus Instagram Profile - inst4gram.com
nor_firdhaus
0

Good morning acik2 semua...Udah bekfes ke tu? #tanyejer #syantek #comokfamilia #mycat

Ipoh, Perak
Macam twins x ??
#TANYEJER
ajiqs-nuar. - @ajiqsnuar Instagram Profile - inst4gram.com
ajiqsnuar
7

Macam twins x ?? #tanyejer

Comments

@ajiqsnuar @mhmdzulzikr 😂😂

@ajiqsnuar @farhadzainuri_ siut tol

Haih , bila lah dapat beli ex5 ni dan ade ke yg nk kawan klau pakai ex5 ... #tanyejer ... Jom pekene roti naan?

@sukanracing_ 
#ex5lover 
#ex5ownerclubmalaysia
Wan icsa - @wan_nasumi Instagram Profile - inst4gram.com
wan_nasumi
1

Haih , bila lah dapat beli ex5 ni dan ade ke yg nk kawan klau pakai ex5 ... #tanyejer ... Jom pekene roti naan? @sukanracing_ #ex5lover #ex5ownerclubmalaysia

Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
Comments

@sharinzuhari._ Babi @wan_nasumi lme aq tunggu

Done to PD  
Ade nmpk x td??#tanyejer
farisevans - @f.fxrace_ Instagram Profile - inst4gram.com
f.fxrace_
1

Done to PD Ade nmpk x td??#tanyejer

Port Dickson
Comments

@najj.___ Hallu pulis

merah buat bosskur marah ada yg berani marah ka 
#tanyejer
roshazalindaadaud - @roshazalindaa Instagram Profile - inst4gram.com
roshazalindaa
1

merah buat bosskur marah ada yg berani marah ka #tanyejer

Jln Alor Mengkudu, Alor Setar, Kedah
Comments

@bella_herbal_peninggi_05 Mau nambah tinggi 3-11cm dalam 2minggu??

Perlis Northen Lion Tshirt 🤗 Ada Yang Berminat Tak ? 🤙 #TanyeJer
_budakmangga94 - @muhdhilham1994 Instagram Profile - inst4gram.com
muhdhilham1994
3

Perlis Northen Lion Tshirt 🤗 Ada Yang Berminat Tak ? 🤙 #tanyejer

Comments

@pemasaran.bisnes.online saya suka post awak ni

@muhdhilham1994 @pemasaran.bisnes.online ouh ye ke

Selamat Mornin
Fans2 redskins xde yg nk combo ke?
All  SOLD
#bundle93 #tanyejer #nofilter #selamatpagimalaysia #sayajualkarpet
ninety3shop - @ninety3_shop Instagram Profile - inst4gram.com
ninety3_shop
4

Selamat Mornin Fans2 redskins xde yg nk combo ke? All SOLD #bundle93 #tanyejer #nofilter #selamatpagimalaysia #sayajualkarpet

Telok Panglima Garang, Selangor, Malaysia
Comments

@husyairi_ramli Red skin cap brapa bosku?

@ninety3_shop @husyairi87 maaf bozzku dh SOLD combo

Betul ke?

#tanyejer
Ahmad Warid Suhat - @a.warid Instagram Profile - inst4gram.com
a.warid
1

Betul ke? #tanyejer

Comments

@kedaijersi_alamin Salam ceria ya😊

Ada ni haaa.. x ilang pon.. ada yg nk upah mama jahit manik ke?? #TanyeJer
#SusuViral
#SusuC2Joy
Berminat bgtau mama ye..
Nour Baiti - @nour_baiti Instagram Profile - inst4gram.com
nour_baiti
0

Ada ni haaa.. x ilang pon.. ada yg nk upah mama jahit manik ke?? #tanyejer #susuviral #susuc2joy Berminat bgtau mama ye..

ADA MAKAN MAKAN KAA PETANG NIH?
LAMA X SAUK NIH.
#tanyejer #merahrobot #takpernahmengecewakan
#maluaperrr - @dauszainal_ Instagram Profile - inst4gram.com
dauszainal_
0

ADA MAKAN MAKAN KAA PETANG NIH? LAMA X SAUK NIH. #tanyejer #merahrobot #takpernahmengecewakan