#zianazain
Advertisement
#Repost @chocofithq (@get_repost)
・・・
Woww kak ZIANA ZAIN dh ber Chocofit
• • • • •
Makiti run COD KEMBALI...
🤩siapa yg nak Makiti cod meh Roger2 makiti..pasti mcm kenal 10tahun mesranya layanan makiti tau .. Hari ni panas littt...littt org ckp..ptg seperti biase Makiti dpt pesanan customer trus jumpa akk syantik kita ni.maaf dari kemarin  makiti xdpt nak hntrkan sbb buzy event so hrni makiti hntr.. special customer Makiti ni.
Thanks 🤩 kak Ziana still tggu khidmat makiti tuk deliver Chocofit ptg tadi..HAPPY dpt serv kak Ziana depan Mata  syantiknya akk 🤩..sbb masing2 nak cepat..xdpt nak berbual lama.tq akk Ziana syg sudi oder dgn Makiti . semoga kita semua sihat kurus dgn chocofit 🤩. Whatsapp nad cepat2 ye kalau nak Nad FREE COD PUTRAJAYA/CYBERJAYA/SHAH ALAM
+6010.220.8058 nad
+6010.220.8058 nad
+6010.220.8058 nad

#chocofitkurustanpadiet 
#chocofitcyberjaya
#kurusdengancepat 
#kurusseawal10hari
#chocofitputrajaya 
#chocofitputrajayakajang 
#chocoglow
#lemonfit
#lemonfitindonesia 
#chocofit
#chocofitindonesia 
#chococurve
#zumbamalaysia 
#zumbaputrajaya
#puspanitapuri
#puspanitaputrajaya
#perkep
#fwk2019
#pwk2019
#zulinaziz
#zianazain
💐CHOCOFIT SLIM & FIT💐 - @nadchocolista Instagram Profile - inst4gram.com
nadchocolista
0

#repost @chocofithq (@get_repost ) ・・・ Woww kak ZIANA ZAIN dh ber Chocofit • • • • • Makiti run COD KEMBALI... 🤩siapa yg nak Makiti cod meh Roger2 makiti..pasti mcm kenal 10tahun mesranya layanan makiti tau .. Hari ni panas littt...littt org ckp..ptg

Chocofit adalah minuman Coklat berkhasiat yang sedap dan sangat mengenyangkan!! Tak perlu pantang larang makan semua tau!! #NakKurusWajibBreakfast + Minum Banyak Air 
.
1 box boleh turun 3-7kg
2 box boleh turun 5-10kg
3 box boleh turun 10-15kg .
 Whatsapp  013-3955369 for more details! Meh kita guide awak kurus with CHOCOFIT  #TeamEffa #chocofitsisters
.
 COD/ Self Pickup   Postage to SM/ SS
.

#lossweight #jomsihat #jomkurus #sayajual #kuruscantiksihat #fattzura #bazaarpaknil #plussize #zulinaziz #zianazain #bajuplussize #plussizemalaysia #chocofitmalaysia #chocofitselangor #chocofitklang #chocofitbandarbukitraja #chocofitsetiaalam #chocofitshahalam #chocofitukmbangi #lemonfit #eatclean #chococurve #losyenkuruscoklat #chocolatebelgium #chocobarsoap #whiteningsoap #bestslimmingproductmalaysia
CHOCOFIT AGENT 🆔 HPS 07-F16 - @chocofit.sisters Instagram Profile - inst4gram.com
chocofit.sisters
0

Chocofit adalah minuman Coklat berkhasiat yang sedap dan sangat mengenyangkan!! Tak perlu pantang larang makan semua tau!! #nakkuruswajibbreakfast + Minum Banyak Air . 1 box boleh turun 3-7kg 2 box boleh turun 5-10kg 3 box boleh turun 10-15kg . Wha

Chocofit adalah minuman Coklat berkhasiat yang sedap dan sangat mengenyangkan!! Tak perlu pantang larang makan semua tau!! #NakKurusWajibBreakfast + Minum Banyak Air 
.
1 box boleh turun 3-7kg
2 box boleh turun 5-10kg
3 box boleh turun 10-15kg .
 Whatsapp  013-3955369 for more details! Meh kita guide awak kurus with CHOCOFIT  #TeamEffa #chocofitsisters
.
 COD/ Self Pickup   Postage to SM/ SS
.

#lossweight #jomsihat #jomkurus #sayajual #kuruscantiksihat #fattzura #bazaarpaknil #plussize #zulinaziz #zianazain #bajuplussize #plussizemalaysia #chocofitmalaysia #chocofitselangor #chocofitklang #chocofitbandarbukitraja #chocofitsetiaalam #chocofitshahalam #chocofitukmbangi #lemonfit #eatclean #chococurve #losyenkuruscoklat #chocolatebelgium #chocobarsoap #whiteningsoap #bestslimmingproductmalaysia
CHOCOFIT AGENT 🆔 HPS 07-F16 - @chocofit.sisters Instagram Profile - inst4gram.com
chocofit.sisters
1

Chocofit adalah minuman Coklat berkhasiat yang sedap dan sangat mengenyangkan!! Tak perlu pantang larang makan semua tau!! #nakkuruswajibbreakfast + Minum Banyak Air . 1 box boleh turun 3-7kg 2 box boleh turun 5-10kg 3 box boleh turun 10-15kg . Wha

Comments

@servisboostfollower.my Hai..semoga dimurahkan rezeki 😊

Chocofit adalah minuman Coklat berkhasiat yang sedap dan sangat mengenyangkan!! Tak perlu pantang larang makan semua tau!! #NakKurusWajibBreakfast + Minum Banyak Air 
.
1 box boleh turun 3-7kg
2 box boleh turun 5-10kg
3 box boleh turun 10-15kg .
 Whatsapp  013-3955369 for more details! Meh kita guide awak kurus with CHOCOFIT  #TeamEffa #chocofitsisters
.
 COD/ Self Pickup   Postage to SM/ SS
.

#lossweight #jomsihat #jomkurus #sayajual #kuruscantiksihat #fattzura #bazaarpaknil #plussize #zulinaziz #zianazain #bajuplussize #plussizemalaysia #chocofitmalaysia #chocofitselangor #chocofitklang #chocofitbandarbukitraja #chocofitsetiaalam #chocofitshahalam #chocofitukmbangi #lemonfit #eatclean #chococurve #losyenkuruscoklat #chocolatebelgium #chocobarsoap #whiteningsoap #bestslimmingproductmalaysia
CHOCOFIT AGENT 🆔 HPS 07-F16 - @chocofit.sisters Instagram Profile - inst4gram.com
chocofit.sisters
0

Chocofit adalah minuman Coklat berkhasiat yang sedap dan sangat mengenyangkan!! Tak perlu pantang larang makan semua tau!! #nakkuruswajibbreakfast + Minum Banyak Air . 1 box boleh turun 3-7kg 2 box boleh turun 5-10kg 3 box boleh turun 10-15kg . Wha

Jom Zumba tp jgn lupa consume pinklady
Nok lawo kan....nok padu kene bekorban!!!
Kuar modal sikit.
bukan utk lain
tapi untuk diri sendiri 
Dm saya terus
#dayangnurfaezah #dropoffcafe #kluangjohor #kluangrailcoffee #bungaarajohari #zianazain #mishaomar #aprenamanrose #sitibadriahlagisyantik #sitinordiana #sitinordiana #sitinurhaliza #sitiaafiyah #sitisaleha #remyishak #amyrarosli #kluangjohor #kluangmall #kluangtown #unggu #anggun #ningbaizura #achey#shihazikir#adibahnoorplussize
I Am Nur - @pinkladynur_awesome Instagram Profile - inst4gram.com
pinkladynur_awesome
0

Jom Zumba tp jgn lupa consume pinklady Nok lawo kan....nok padu kene bekorban!!! Kuar modal sikit. bukan utk lain tapi untuk diri sendiri Dm saya terus #dayangnurfaezah #dropoffcafe #kluangjohor #kluangrailcoffee #bungaarajohari #zianazain #mishaoma

Johor Kluang
Selepas kejadian berlaku apabila membaca sharing2 tentang lambakkan produk yang bermercury..saya mula menyedari dan membuka mata dengan apa yang saya guna itu mahupun selamat or tidak.. Sepantas saya mula stop!dan ramai orang yang aneh pda saya..️permulaan yang cukup mengejutkan bagi semua orang yang mengenali saya..itulah saya sebenarnya mahu berhati2.. Big why saya

Saya dah tetapkan dalam hati dan nawaitu “Aku ingin bantu org dengan memilih produk yang selamat dijauhi daripda kaser kulit,serta dapat menjadikan orang itu cantik secara sihat”

Selebihnya ingin ada kerjaya sendiri.. Yess marykay menetapkan semua impian anda! Dimarykay semua mampu tercapai.. Saya sedang mencari jalan penyelesaian kepada masalah kulit saya..terjumpanya mk dengan tidak sengaja dan memiliki kulit idaman..alhamdulillah itu adalah salah satu nikmat! Bersyukur kerana masih lagi boleh diperbaiki kulit yang sakit menjadi sihat.. Kepada semua pengemar2 produk peeling yang beracun bersediakan anda 3tahun kemudian akan datangnya kanser kulit untuk anda?kalau takut terkena kanser kulit jom bertukar kepda skincare mk saya recommend kan basic skincare untuk permulaan anda!! Jangan risau saya akan bantu anda dari breakout menjadi cantik..🥰 Ind.beauty consultant mk
Najihah
01112996927

Belom ada perunding kecantikkan?
Belom pernah pakai mk?

Yaa anda lah yang saya cari..ask me now #marykaykelantan #marykaymalaysiasingapore #marykaymakeup #marykaylife #marykaymalaysia #marykaysetbotanicaleffects #kulitsihatdenganmarykay #tutorialmakeup #makeupartist #sharingiscaring #birthdaygirl #ctdk #sitinordiana #zianazain #mirafilzah #zizanrazak #amirarosli #wanihasrita #nelofarhijab #hijabstreetstyle
siti najihah - @mk_najihah Instagram Profile - inst4gram.com
mk_najihah
1

Selepas kejadian berlaku apabila membaca sharing2 tentang lambakkan produk yang bermercury..saya mula menyedari dan membuka mata dengan apa yang saya guna itu mahupun selamat or tidak.. Sepantas saya mula stop!dan ramai orang yang aneh pda saya..️per

Comments

@coach_brunosilva Sucesso 🍀

Advertisement
Selamat pagi

Awal pagi demgan senyuman...kerana Senyuman membawa Kebahgiaan.... Anda mampu tersenyum dengan Pulangan yang positif dan Kesan baik..oleh itu,
Mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ?  Pink Lady terbaik
berminat ? whatapps sis  PL KE 011 39570299

#pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #emmamaembong #norreen143#zianazain#mishaomar#astroawani#wanita#nona#Kluangfanclub#Pinkladybodyperfection#Ningbaizura#
I Am Nur - @pinkladynur_awesome Instagram Profile - inst4gram.com
pinkladynur_awesome
0

Selamat pagi Awal pagi demgan senyuman...kerana Senyuman membawa Kebahgiaan.... Anda mampu tersenyum dengan Pulangan yang positif dan Kesan baik..oleh itu, Mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " Pink Lady terbaik bermin

Advertisement
.
DRESS SANDRA FLORAL
.
RM50.00
RM8SM/RM12SS
.
Ukuran:-
Material : cotton crepe
Free size
Bahu : 14-15
Dada : 38
Ketiak : 18
Lengan : 24
Labuh : 53
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. DRESS SANDRA FLORAL . RM50.00 RM8SM/RM12SS . Ukuran:- Material : cotton crepe Free size Bahu : 14-15 Dada : 38 Ketiak : 18 Lengan : 24 Labuh : 53 ------------------------------------------------— untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO . Atau

Comments

@caryaofficially Have a nice day

.
DRESS SANDRA FLORAL
.
RM50.00
RM8SM/RM12SS
.
Ukuran:-
Material : cotton crepe
Free size
Bahu : 14-15
Dada : 38
Ketiak : 18
Lengan : 24
Labuh : 53
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. DRESS SANDRA FLORAL . RM50.00 RM8SM/RM12SS . Ukuran:- Material : cotton crepe Free size Bahu : 14-15 Dada : 38 Ketiak : 18 Lengan : 24 Labuh : 53 ------------------------------------------------— untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO . Atau

Comments

@caryaofficially Semoga murah rezeki 😊

.
DRESS SANDRA FLORAL
.
RM50.00
RM8SM/RM12SS
.
Ukuran:-
Material : cotton crepe
Free size
Bahu : 14-15
Dada : 38
Ketiak : 18
Lengan : 24
Labuh : 53
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. DRESS SANDRA FLORAL . RM50.00 RM8SM/RM12SS . Ukuran:- Material : cotton crepe Free size Bahu : 14-15 Dada : 38 Ketiak : 18 Lengan : 24 Labuh : 53 ------------------------------------------------— untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO . Atau

Comments

@caryaofficially Have a nice day

.
DRESS SANDRA FLORAL
.
RM50.00
RM8SM/RM12SS
.
Ukuran:-
Material : cotton crepe
Free size
Bahu : 14-15
Dada : 38
Ketiak : 18
Lengan : 24
Labuh : 53
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. DRESS SANDRA FLORAL . RM50.00 RM8SM/RM12SS . Ukuran:- Material : cotton crepe Free size Bahu : 14-15 Dada : 38 Ketiak : 18 Lengan : 24 Labuh : 53 ------------------------------------------------— untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO . Atau

Comments

@caryaofficially 😍😍😍

.
DRESS SANDRA FLORAL
.
RM50.00
RM8SM/RM12SS
.
Ukuran:-
Material : cotton crepe
Free size
Bahu : 14-15
Dada : 38
Ketiak : 18
Lengan : 24
Labuh : 53
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. DRESS SANDRA FLORAL . RM50.00 RM8SM/RM12SS . Ukuran:- Material : cotton crepe Free size Bahu : 14-15 Dada : 38 Ketiak : 18 Lengan : 24 Labuh : 53 ------------------------------------------------— untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO . Atau

.
DRESS SANDRA FLORAL
.
RM50.00
RM8SM/RM12SS
.
Ukuran:-
Material : cotton crepe
Free size
Bahu : 14-15
Dada : 38
Ketiak : 18
Lengan : 24
Labuh : 53
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. DRESS SANDRA FLORAL . RM50.00 RM8SM/RM12SS . Ukuran:- Material : cotton crepe Free size Bahu : 14-15 Dada : 38 Ketiak : 18 Lengan : 24 Labuh : 53 ------------------------------------------------— untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO . Atau

.
DRESS SANDRA FLORAL
.
RM50.00
RM8SM/RM12SS
.
Ukuran:-
Material : cotton crepe
Free size
Bahu : 14-15
Dada : 38
Ketiak : 18
Lengan : 24
Labuh : 53
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. DRESS SANDRA FLORAL . RM50.00 RM8SM/RM12SS . Ukuran:- Material : cotton crepe Free size Bahu : 14-15 Dada : 38 Ketiak : 18 Lengan : 24 Labuh : 53 ------------------------------------------------— untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO . Atau

Comments

@caryaofficially Semoga murah rezeki 😊

.
DRESS SANDRA FLORAL
.
RM50.00
RM8SM/RM12SS
.
Ukuran:-
Material : cotton crepe
Free size
Bahu : 14-15
Dada : 38
Ketiak : 18
Lengan : 24
Labuh : 53
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. DRESS SANDRA FLORAL . RM50.00 RM8SM/RM12SS . Ukuran:- Material : cotton crepe Free size Bahu : 14-15 Dada : 38 Ketiak : 18 Lengan : 24 Labuh : 53 ------------------------------------------------— untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO . Atau

.
DRESS SANDRA FLORAL
.
RM50.00
RM8SM/RM12SS
.
Ukuran:-
Material : cotton crepe
Free size
Bahu : 14-15
Dada : 38
Ketiak : 18
Lengan : 24
Labuh : 53
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. DRESS SANDRA FLORAL . RM50.00 RM8SM/RM12SS . Ukuran:- Material : cotton crepe Free size Bahu : 14-15 Dada : 38 Ketiak : 18 Lengan : 24 Labuh : 53 ------------------------------------------------— untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO . Atau

.
DRESS SANDRA FLORAL
.
RM50.00
RM8SM/RM12SS
.
Ukuran:-
Material : cotton crepe
Free size
Bahu : 14-15
Dada : 38
Ketiak : 18
Lengan : 24
Labuh : 53
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. DRESS SANDRA FLORAL . RM50.00 RM8SM/RM12SS . Ukuran:- Material : cotton crepe Free size Bahu : 14-15 Dada : 38 Ketiak : 18 Lengan : 24 Labuh : 53 ------------------------------------------------— untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO . Atau

.
Set Mix & Match
.
RM55.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  16
Dada 40
Lengan 24
ketiak 20
Labuh 38
Material cotton crepe
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 30
punggung 38
Labuh 40
Material laici
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
2

. Set Mix & Match . RM55.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 16 Dada 40 Lengan 24 ketiak 20 Labuh 38 Material cotton crepe . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 30 punggung 38 Labuh 40 Material laici ------------------------------------------------— unt

Comments

@skincare.bebas.kimia 👌👌👌

@caryaofficially Have a nice day

.
Set Mix & Match
.
RM55.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  16
Dada 40
Lengan 24
ketiak 20
Labuh 38
Material cotton crepe
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 30
punggung 38
Labuh 40
Material laici
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Set Mix & Match . RM55.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 16 Dada 40 Lengan 24 ketiak 20 Labuh 38 Material cotton crepe . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 30 punggung 38 Labuh 40 Material laici ------------------------------------------------— unt

.
Set Mix & Match
.
RM55.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  16
Dada 40
Lengan 24
ketiak 20
Labuh 38
Material cotton crepe
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 30
punggung 38
Labuh 40
Material laici
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Set Mix & Match . RM55.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 16 Dada 40 Lengan 24 ketiak 20 Labuh 38 Material cotton crepe . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 30 punggung 38 Labuh 40 Material laici ------------------------------------------------— unt

.
Set Mix & Match
.
RM55.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  16
Dada 40
Lengan 24
ketiak 20
Labuh 38
Material cotton crepe
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 30
punggung 38
Labuh 40
Material laici
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. Set Mix & Match . RM55.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 16 Dada 40 Lengan 24 ketiak 20 Labuh 38 Material cotton crepe . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 30 punggung 38 Labuh 40 Material laici ------------------------------------------------— unt

Comments

@caryaofficially Semoga murah rezeki 😊

.
Set Mix & Match
.
RM55.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  16
Dada 40
Lengan 24
ketiak 20
Labuh 38
Material cotton crepe
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 30
punggung 38
Labuh 40
Material laici
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Set Mix & Match . RM55.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 16 Dada 40 Lengan 24 ketiak 20 Labuh 38 Material cotton crepe . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 30 punggung 38 Labuh 40 Material laici ------------------------------------------------— unt

.
Set Mix & Match
.
RM55.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  16
Dada 40
Lengan 24
ketiak 20
Labuh 38
Material cotton crepe
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 30
punggung 38
Labuh 40
Material laici
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Set Mix & Match . RM55.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 16 Dada 40 Lengan 24 ketiak 20 Labuh 38 Material cotton crepe . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 30 punggung 38 Labuh 40 Material laici ------------------------------------------------— unt

.
Set Mix & Match
.
RM55.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  16
Dada 40
Lengan 24
ketiak 20
Labuh 38
Material cotton crepe
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 30
punggung 38
Labuh 40
Material laici
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Set Mix & Match . RM55.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 16 Dada 40 Lengan 24 ketiak 20 Labuh 38 Material cotton crepe . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 30 punggung 38 Labuh 40 Material laici ------------------------------------------------— unt

.
Set Mix & Match
.
RM45.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  15
Dada 40
Lengan 19
ketiak 18
Labuh 26
Material cotton
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 28 
punggung 38
Labuh 40
Material lace
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. Set Mix & Match . RM45.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 15 Dada 40 Lengan 19 ketiak 18 Labuh 26 Material cotton . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 28 punggung 38 Labuh 40 Material lace ------------------------------------------------— untuk ord

Comments

@caryaofficially Semoga murah rezeki 😊

.
Set Mix & Match
.
RM45.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  15
Dada 40
Lengan 19
ketiak 18
Labuh 26
Material cotton
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 28 
punggung 38
Labuh 40
Material lace
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. Set Mix & Match . RM45.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 15 Dada 40 Lengan 19 ketiak 18 Labuh 26 Material cotton . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 28 punggung 38 Labuh 40 Material lace ------------------------------------------------— untuk ord

Comments

@caryaofficially Semoga murah rezeki 😊

.
Set Mix & Match
.
RM45.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  15
Dada 40
Lengan 19
ketiak 18
Labuh 26
Material cotton
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 28 
punggung 38
Labuh 40
Material lace
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Set Mix & Match . RM45.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 15 Dada 40 Lengan 19 ketiak 18 Labuh 26 Material cotton . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 28 punggung 38 Labuh 40 Material lace ------------------------------------------------— untuk ord

.
Set Mix & Match
.
RM45.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  15
Dada 40
Lengan 19
ketiak 18
Labuh 26
Material cotton
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 28 
punggung 38
Labuh 40
Material lace
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Set Mix & Match . RM45.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 15 Dada 40 Lengan 19 ketiak 18 Labuh 26 Material cotton . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 28 punggung 38 Labuh 40 Material lace ------------------------------------------------— untuk ord

.
Set Mix & Match
.
RM45.00
RM10SM/RM15SS
.
Ukuran:-
Bahu  15
Dada 40
Lengan 19
ketiak 18
Labuh 26
Material cotton
.
Ukuran:-
palazo(freesaiz)
Pinggang 28 
punggung 38
Labuh 40
Material lace
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. Set Mix & Match . RM45.00 RM10SM/RM15SS . Ukuran:- Bahu 15 Dada 40 Lengan 19 ketiak 18 Labuh 26 Material cotton . Ukuran:- palazo(freesaiz) Pinggang 28 punggung 38 Labuh 40 Material lace ------------------------------------------------— untuk ord

Comments

@caryaofficially Semoga murah rezeki 😊

Contoh seorang wanita berkejaya yang berjaya/ ibu yang tabah. Abam Gabz @ Abam Gabriel tabik spring la kat Kak Gee @ #ZianaZain kiter! Suksés terus ya! #GabzRepertoire

#sukerrbanggee ️
#AbamGabz @ #AbamGabriel
#CikguGabz @ #CikguGabriel
#TeacherGabz @ #TeacherGabriel @  Abam #GabzAnthony @  #GabrielAnthony
Gabriel Anthony - @gabz_anthony Instagram Profile - inst4gram.com
gabz_anthony
0

Contoh seorang wanita berkejaya yang berjaya/ ibu yang tabah. Abam Gabz @ Abam Gabriel tabik spring la kat Kak Gee @ #zianazain kiter! Suksés terus ya! #gabzrepertoire #sukerrbanggee#abamgabz @ #abamgabriel #cikgugabz @ #cikgugabriel #teachergabz

Contoh seorang wanita berkejaya yang berjaya/ ibu yang tabah. Abam Gabz @ Abam Gabriel tabik spring la kat Kak Gee @ #ZianaZain kiter! Suksés terus ya! #GabzRepertoire

#sukerrbanggee ️
#AbamGabz @ #AbamGabriel
#CikguGabz @ #CikguGabriel
#TeacherGabz @ #TeacherGabriel @  Abam #GabzAnthony @  #GabrielAnthony
Gabriel Anthony - @gabz_anthony Instagram Profile - inst4gram.com
gabz_anthony
0

Contoh seorang wanita berkejaya yang berjaya/ ibu yang tabah. Abam Gabz @ Abam Gabriel tabik spring la kat Kak Gee @ #zianazain kiter! Suksés terus ya! #gabzrepertoire #sukerrbanggee#abamgabz @ #abamgabriel #cikgugabz @ #cikgugabriel #teachergabz

Contoh seorang wanita berkejaya yang berjaya/ ibu yang tabah. Abam Gabz @ Abam Gabriel tabik spring la kat Kak Gee @ #ZianaZain kiter! Suksés terus ya! #GabzRepertoire

#sukerrbanggee ️
#AbamGabz @ #AbamGabriel
#CikguGabz @ #CikguGabriel
#TeacherGabz @ #TeacherGabriel @  Abam #GabzAnthony @  #GabrielAnthony
Gabriel Anthony - @gabz_anthony Instagram Profile - inst4gram.com
gabz_anthony
0

Contoh seorang wanita berkejaya yang berjaya/ ibu yang tabah. Abam Gabz @ Abam Gabriel tabik spring la kat Kak Gee @ #zianazain kiter! Suksés terus ya! #gabzrepertoire #sukerrbanggee#abamgabz @ #abamgabriel #cikgugabz @ #cikgugabriel #teachergabz

.
Teha Cheakers Top
.
RM60.00
RM8SM/RM12SS
.
Material Cotton
Ada zip di bahagian belakang baju
Ruffle bertingkat sangat sweet di bahagian tangan
.
Ukuran : 
Bahu 18.5”
Dada 48”
Punggung 54”
Armhole 23”
Labuh baju 28”
Labuh lengan 20”
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Teha Cheakers Top . RM60.00 RM8SM/RM12SS . Material Cotton Ada zip di bahagian belakang baju Ruffle bertingkat sangat sweet di bahagian tangan . Ukuran : Bahu 18.5” Dada 48” Punggung 54” Armhole 23” Labuh baju 28” Labuh lengan 20” ----------------

.
Teha Cheakers Top
.
RM60.00
RM8SM/RM12SS
.
Material Cotton
Ada zip di bahagian belakang baju
Ruffle bertingkat sangat sweet di bahagian tangan
.
Ukuran : 
Bahu 18.5”
Dada 48”
Punggung 54”
Armhole 23”
Labuh baju 28”
Labuh lengan 20”
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Teha Cheakers Top . RM60.00 RM8SM/RM12SS . Material Cotton Ada zip di bahagian belakang baju Ruffle bertingkat sangat sweet di bahagian tangan . Ukuran : Bahu 18.5” Dada 48” Punggung 54” Armhole 23” Labuh baju 28” Labuh lengan 20” ----------------

Alhamdulillah happy sangat dapat bantu coachee intake march untuk turunkan lemak..
.
Nak puasa dah pasni,kasi fit sikit badan insyallah,niatkan kerana Allah,nak steady berpuasa dan terawikh nanti lagi segar n focus bila lemak badan rendah
.
Ada tinggal berapa slot lagi untuk coach poskan kit
Klik link kat bio k
.
Cabaran kurus online
0177068724

#pehabesar #gelebeh #tudungpeople #vivyyusof  #naelofar #jubah #surirumah #resepi #positif #tipskurus #pipipau #daguberlapis #correlle #pinggancantik #barangdapur #zianazain #isteri #isterisolehah #profmuhaya #kulitcantik #puasa #ramadhan #kurussebelumraya #baikhati #bajuraya
Coach Momoi - @coach_momoi Instagram Profile - inst4gram.com
coach_momoi
0

Alhamdulillah happy sangat dapat bantu coachee intake march untuk turunkan lemak.. . Nak puasa dah pasni,kasi fit sikit badan insyallah,niatkan kerana Allah,nak steady berpuasa dan terawikh nanti lagi segar n focus bila lemak badan rendah . Ada tingg

KONSISTEN TANPA CURANG!
.
Itu kunci PINK LADY.
Kalau nak kekal cantik dan sehat sentiasa dengan PINK LADY.
.
Macam wanita-wanita yang dah mencuba PINK LADY sampai sekarang setia dengan PINK LADY!Tak berhenti consume PINKLADY dan ikut step2 yang diberi oleh consultant PINKLADY!Hari ..demi hari without fail!Ala cuma makan 2 tablet setiap hari selepas sarapan.
Susah ke sayang ?
.
Kalau anda tengok TESTIMONI PINKLADY
menangis tau! Kalau tak percaya anda WAJIB mencuba PINK LADY! Dah cuba pasti jatuh Cinta dengan PINK LADY!
.
Kerana Dirimu Begitu Berharga Dengan PINKLADY🤗 Telegram 01139570299
http://www.wasap.my/60197266536

#TrustedSellerPinkladyHq 
#pinkladyoriginslHQ#sufiansuhaimi#absolutfoodfest #dropoffcafe #Zianazain#dayangnurfaezah #floppoppy #Haelhusaini#Mishaomar#bungaarajohari #shafinazselamat #shihazikir #aamyrarosli #nur2 #meloditv3 #resportedtv3 #Nona#wanita#wanitasholehah #Astrowarna#Teambukanbiasabiasa#triptojapan #kluangrailcoffee #kluangjohor
I Am Nur - @pinkladynur_awesome Instagram Profile - inst4gram.com
pinkladynur_awesome
0

KONSISTEN TANPA CURANG! . Itu kunci PINK LADY. Kalau nak kekal cantik dan sehat sentiasa dengan PINK LADY. . Macam wanita-wanita yang dah mencuba PINK LADY sampai sekarang setia dengan PINK LADY!Tak berhenti consume PINKLADY dan ikut step2 yang diber

Humairah Kostum
RM199!!! 2 days Cabin Crew & Customer Service Interview Skills Course, @PUBLIKA, K.L, now available every weekend, please call/wa 0136612008 for your quality and qualified coaches who actual Flying Cabin Crew, Customer Service HoD & established MUA.. #malaysiaairlinescrew 
#airasiacrew 
#malindocrew 
#mhcrew 
#cabincrewmalaysia 
#malaysiacabincrew
#igersmalaysia 
#ootdmalaysia 
#foodpornmalaysia 
#kebayahijau 
#flightattendantlifestyle 
#flightsteward 
#flightstewardess 
#zizanrazak 
#aaronaziz 
#remyishak 
#aimantino 
#neelofa 
#zarulumbrella 
#anuarzain 
#ziana 
#zianazain
#muamalaysia
#travelmalaysia
#malaysiacabincrew
#uitm
#uiam
#unitar
#unikl
#msumalaysia
#uniten
#wegointerview - @wegointerview Instagram Profile - inst4gram.com
wegointerview
0

RM199!!! 2 days Cabin Crew & Customer Service Interview Skills Course, @publika , K.L, now available every weekend, please call/wa 0136612008 for your quality and qualified coaches who actual Flying Cabin Crew, Customer Service HoD & established MUA..

apabila uncle and ank buah brgabung bah next song? .
.
#senjananmerah #zianazain #awie #cover #singing #viral #highnotes #goals #malaycover
𝓈𝓎𝒶_𝓁𝑒𝑒𝓃𝒶 - @_therealfadhleena Instagram Profile - inst4gram.com
_therealfadhleena
3

apabila uncle and ank buah brgabung bah next song? . . #senjananmerah #zianazain #awie #cover #singing #viral #highnotes #goals #malaycover

Comments

@brieyoo_ Omg 🔥🔥

@_therealfadhleena @brieyoo_ ❤❤❤

KONSISTEN TANPA CURANG!
.
Itu kunci PINK LADY.
Kalau nak kekal cantik dan sehat sentiasa dengan PINK LADY.
.
Macam wanita-wanita yang dah mencuba PINK LADY sampai sekarang setia dengan PINK LADY!Tak berhenti consume PINKLADY dan ikut step2 yang diberi oleh consultant PINKLADY!Hari ..demi hari without fail!Ala cuma makan 2 tablet setiap hari selepas sarapan.
Susah ke sayang ?
.
Kalau anda tengok TESTIMONI PINKLADY
menangis tau! Kalau tak percaya anda WAJIB mencuba PINK LADY! Dah cuba pasti jatuh Cinta dengan PINK LADY!
.
Kerana Dirimu Begitu Berharga Dengan PINKLADY🤗 Telegram 011 39570299
http://www.wasap.my/60197266536

#TrustedSellerPinkladyHq 
#pinkladyoriginslHQ
#bazarpaknil#Norrenn143#zianazain #errafazira #mishaomar #sitielizadsharifuddin #sitibadriah #krisdayanti #maharajalawakmega2018 #Sepahtureunion#shihazikir#achey#bintang mencari bintang#ning #sufiansuhaimi #pinkladyperfection#
I Am Nur - @pinkladynur_awesome Instagram Profile - inst4gram.com
pinkladynur_awesome
1

KONSISTEN TANPA CURANG! . Itu kunci PINK LADY. Kalau nak kekal cantik dan sehat sentiasa dengan PINK LADY. . Macam wanita-wanita yang dah mencuba PINK LADY sampai sekarang setia dengan PINK LADY!Tak berhenti consume PINKLADY dan ikut step2 yang diber

Khaimein Enterprise
Comments

@detox_putrajaya Cantiknyaa.. 😍

sembilu 1 & 2 #errafazira #awie #zianazain #tbt
@themateenhansel Instagram Profile - inst4gram.com
themateenhansel
0

sembilu 1 & 2 #errafazira #awie #zianazain #tbt

Kuala Lumpur, Malaysia
Hmm. Mcmana nk ckp ye? Korg tgh Monday blues ke tu? Ktorg kt sini ada blue sky je 
.
.
#perhentianmooray 
#mooray
#youarebeautiful 
#zianazain
PerhentianMooray - @perhentianmooray Instagram Profile - inst4gram.com
perhentianmooray
3

Hmm. Mcmana nk ckp ye? Korg tgh Monday blues ke tu? Ktorg kt sini ada blue sky je . . #perhentianmooray #mooray #youarebeautiful #zianazain

Comments

@perhentianmooray @ametpa patutnya Ella kan? Baldu biru 🤣😜

@ametpa @perhentianmooray Btoi tu broo..ptut baldu biru..bila nk ajaq kita menyelam nie..skali lg p mntk2 boleh menyelam dah..

HADIAH KAN PINK LADY UTK ISTERI ANDA ATAU TEMAN WANITA ANDA

HANYA DENGAN SATU PRODUK DAPAT MENYELESAIKAN MASALAH LUAR DAN DALAMAN ANDA!!
KEBAIKKAN PRODUK SETANDING DENGAN HARGA,,MEMANG BERBALOI...
DALAM SATU BOTOL TAHAN 1 BULAN HINGGA 2 BULAN PENGGUNAAN,,JIMAT!! KELEBIHAN PINKLADY SUPPLIMENT UNTUK WANITA JADI LEBIH CANTIK DAN MELENTIK
PAYUDARA TEGANG,,PUNGGUNG LEBIH MEMBULAT DAN MANTAP
KEMBALI DARA SECARA SEMULAJADI
DALAMAN TIP TOP KETAT PERSIS ANAK DARA
BENTUK BADAN LEBIH MENARIK
MENGURANGKAN BERAT BADAN MENDAPATKAN BERAT BADAN YANG LEBIH IDEAL
KEMBALI DARA GEBU GEBASS
KULIT PUTIH CERAH TANPA JERAWAT DAN JERAGAT
KULIT BERTAMBAH GLOWING
RAMBUT LEBAT BERKILAT DAN SIHAT
MUDAH HAMIL
TIDAK MUDAH MARAH ATAU DAPAT MENGURANGKAN STRESS

60 BIJI
AMBIL 1 BIJI SATU HARI BOLEH TAHAN 2 BULAN PENGGUNAAN
AMBIL 2 BIJI SATU HARI BOLEH TAHAN 1 BULAN PENGGUNAAN

Rm340 untuk 10 0rang bertuahAkn dapat Harga Istimewa PERCUMA POS SATU MALAYSIA!! Whatsapp 0197266536

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladykualaselangor #nisapinklady #stokispinkladykualaselangor #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #Zianazain#Serinaredzuan#salinasaibi#Bazarpaknil#Zarazya#Fafau#Sufiansuhaimi#elfiraloy#Harlhusaini#Pakcikajak#Hamrxx#Farahnajwa#Ermafatimah#Ningbaizura#Syafiyyahrezki#kluangfanclub#kulai#Johor#Cuticutimelaka#Sherryalhadad#
I Am Nur - @pinkladynur_awesome Instagram Profile - inst4gram.com
pinkladynur_awesome
0

HADIAH KAN PINK LADY UTK ISTERI ANDA ATAU TEMAN WANITA ANDA HANYA DENGAN SATU PRODUK DAPAT MENYELESAIKAN MASALAH LUAR DAN DALAMAN ANDA!! KEBAIKKAN PRODUK SETANDING DENGAN HARGA,,MEMANG BERBALOI... DALAM SATU BOTOL TAHAN 1 BULAN HINGGA 2 BULAN PENGGU

Johor
Selamat Pagi
Jom consume sebelom mula apapa

Kita juga jual pinklady  . 
yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda  admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! 
admin tak cari hat lainnn dah oii! 
.
haa sooooo 
yang ada masalah wanita tu  pinklady bantu hilangkan masalah tu  and .
yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau  .
Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe .
jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan  PINKLADY BODY PERFECTION  ni tau ! so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi  sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb ! berminawhat up 019 7266536

#pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #Anjoule#ifaraziah#zianazain#leftenan Zana#bintang mencari bintang#Nur2#Mishaomar#sherryalhadad#elfiraloy#Ritarud#pinkladypercection
I Am Nur - @pinkladynur_awesome Instagram Profile - inst4gram.com
pinkladynur_awesome
1

Selamat Pagi Jom consume sebelom mula apapa Kita juga jual pinklady " . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk

Comments

@digitalgadgets2ucom Ramai dah dpt phone percuma Dari celcom.... Nak tau mcm mana depa dpt??? Jom whatsapp kami di link ni wasap.my/60199000150/phone+free

#singing #zianazain
AnnisaAyuningtyas - @tyasrahardjowibowo23 Instagram Profile - inst4gram.com
tyasrahardjowibowo23
0

#singing #zianazain

Jl Ganet Bt 11 Simpang Perum Hangtuah Permai
Sebelom tido jgn lopa consume pink lady
KESAN MAKAN PINK LADY 

UNTUK KULIT & WAJAH ️Menjadikan Kulit Lebih Halus & Licin
️Mengurangkan Jerawat & Jeragat
️Menghilangkan Kulit Muka Kusam

UNTUK BERAT BADAN ️Menurunkan Berat Badan Bagi Yang Nak Slim
️Mendapatkan Berat Badan Ideal Bagi Yang Nak Berisi

UNTUK PAYUDARA ️Menambah Saiz Cup
️Menegangkan Kembali Payudar Kendur
️Menjadikan Payudara Lebih Gebu
️Menambah Kandungan Susu Ibu

UNTUK MISS V
️Merapatkan Kembali Miss V Longgar
️Mengurangkan Keputihan Kronik
️Mengurangkan Senggugut
️Melambatkan Menopause
️Menstabilkan Hormon – Period Lebih Sekata
️Menghilangkan ‘Mood Swing’

UNTUK RAMBUT ️Mengurangkan Keguguran Rambut
️Melebatkan Kembali Rambut

LEBIH BANYAK MANFAAT ️Memantapkan Punggung
️Melancarkan Peredaran Darah
️Meningkatkan Libido Wanita
️Mencegah Tulang Rapuh (Osteoporosis)
️Menstabilkan Emosi – Tak Cepat Stress

Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk 
Klik jer link bawah nie   Telegram 011 39570299
#TrustedSeller
#PinkladyHQ #PinkladyOriginal #FreeTumblerPinklady#jomdapatkan pinklady#bazarpaknil#Zianazain#umairah_sairahtarudin#shihazikir87 #acheykintangkintung #naagin2 #Tv3#resported #Wanita#nona#bintangmencaribintangtv3 #astroawani #ezlyn #pinkeyeshadow #sufiansuhaimi#atikahsuhaimi #teamawirafael #hanezsuraya #izaraaishah #aishahsinclair #zeromaharajalawakmega #amyzaaznan #puteh #usahawanmuda
I Am Nur - @pinkladynur_awesome Instagram Profile - inst4gram.com
pinkladynur_awesome
0

Sebelom tido jgn lopa consume pink lady KESAN MAKAN PINK LADY UNTUK KULIT & WAJAH ️Menjadikan Kulit Lebih Halus & Licin ️Mengurangkan Jerawat & Jeragat ️Menghilangkan Kulit Muka Kusam UNTUK BERAT BADAN ️Menurunkan Berat Badan Bagi Yang Nak Slim ️M

Ampang Superbowl Kluang, Kluang Mall
Jom Exercise! mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? 
.
Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang  whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 
. 
yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda  admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! 
admin tak cari hat lainnn dah oii! 

haa sooooo 
yang ada masalah wanita tu  pinklady bantu hilangkan masalah tu  and .
yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau  .
Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe .
jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan  PINKLADY BODY PERFECTION  ni tau ! so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi  sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb ! berminat ? whatapps sis Telegram 01139570299

#pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #raya#kluang#malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #zianazain#ernizakri#wanyhasrita#Guruguru
I Am Nur - @pinkladynur_awesome Instagram Profile - inst4gram.com
pinkladynur_awesome
1

Jom Exercise! "mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba pr

Comments

@ma.ira6925 😍 berapa harga

Tadi dengar my sis @nentebabo_  warmingup vocal lagu cik Ziana ni sedap pulak...nk try jugak lah tp guna key rendah lah,kalau guna key ori mau terkeluo isi perot ...hihihihi

Saya mohon ye kak mang'cover' lagu akak @iamzianazain ye...huhu🤗

#zianazain #zianazainfans #putusterpaksa #malaysong #vocals #vokal #voice #cover #songcover #singer
Shah Rizal @BrO.SHaH - @shah_rizal83 Instagram Profile - inst4gram.com
shah_rizal83
4

Tadi dengar my sis @nentebabo_ warmingup vocal lagu cik Ziana ni sedap pulak...nk try jugak lah tp guna key rendah lah,kalau guna key ori mau terkeluo isi perot ...hihihihi Saya mohon ye kak mang'cover' lagu akak @iamzianazain ye...huhu🤗 #zianazai

Comments

@theabeeffect =_=

@khierol_ezat steady 👍🏻

kirdar me mere adakariya nhi he gurur junun he mager makkariya nhi he .
......
.........
............
#zainu #zaina #zain_numbers #zaini #zainimam️️️️️️️ #maherzain #anuarzain #ustadzahmadzainuddin #zain #wawazainal #zainabdullah #zainabchottani #prilaga #maherzainfans #zianazain #zaino #maherzainone #habibalizainalabidin #zaincollection #maherzainofficial #zainetto #zainimamofficial #zainmalik #zainab #zainimam #justiceforzainab #zainimam_official #zainimam1million
👑_zain_👑 - @zain___hasan Instagram Profile - inst4gram.com
zain___hasan
3

kirdar me mere adakariya nhi he gurur junun he mager makkariya nhi he . ...... ......... ............ #zainu #zaina #zain_numbers #zaini #zainimam️️️️️️️ #maherzain #anuarzain #ustadzahmadzainuddin #zain #wawazainal #zainabdullah #zainabchottani #pri

Comments

@zain___hasan @insta_instant__booster acha .thank q

@aslegacy.shahalam.mna Cantikkkkk... Follow ig shop kami ye 😍

.
Terra Top
.
RM55.00
RM8SM/RM12SS
.
Material Heavy Crepe
Cutting Baju Straight cut
Available on 2 size
.
Ukuran :
Saiz 46/48
Bahu 18”
Dada 48”
Punggung 48”
Armhole 22”
Labuh lengan 22.5”
Labuh baju 24.5”
.
Saiz 50/52
Bahu 18.5”
Dada 50”
Punggung 52”
Armhole 24”
Labuh 27.5”
Labuh tangan 22”
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouses
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Terra Top . RM55.00 RM8SM/RM12SS . Material Heavy Crepe Cutting Baju Straight cut Available on 2 size . Ukuran : Saiz 46/48 Bahu 18” Dada 48” Punggung 48” Armhole 22” Labuh lengan 22.5” Labuh baju 24.5” . Saiz 50/52 Bahu 18.5” Dada 50” Punggung 52”

.
Terra Top
.
RM55.00
RM8SM/RM12SS
.
Material Heavy Crepe
Cutting Baju Straight cut
Available on 2 size
.
Ukuran :
Saiz 46/48
Bahu 18”
Dada 48”
Punggung 48”
Armhole 22”
Labuh lengan 22.5”
Labuh baju 24.5”
.
Saiz 50/52
Bahu 18.5”
Dada 50”
Punggung 52”
Armhole 24”
Labuh 27.5”
Labuh tangan 22”
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Terra Top . RM55.00 RM8SM/RM12SS . Material Heavy Crepe Cutting Baju Straight cut Available on 2 size . Ukuran : Saiz 46/48 Bahu 18” Dada 48” Punggung 48” Armhole 22” Labuh lengan 22.5” Labuh baju 24.5” . Saiz 50/52 Bahu 18.5” Dada 50” Punggung 52”

.
Terra Top
.
RM55.00
RM8SM/RM12SS
.
Material Heavy Crepe
Cutting Baju Straight cut
Available on 2 size
.
Ukuran :
Saiz 46/48
Bahu 18”
Dada 48”
Punggung 48”
Armhole 22”
Labuh lengan 22.5”
Labuh baju 24.5”
.
Saiz 50/52
Bahu 18.5”
Dada 50”
Punggung 52”
Armhole 24”
Labuh 27.5”
Labuh tangan 22”
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. Terra Top . RM55.00 RM8SM/RM12SS . Material Heavy Crepe Cutting Baju Straight cut Available on 2 size . Ukuran : Saiz 46/48 Bahu 18” Dada 48” Punggung 48” Armhole 22” Labuh lengan 22.5” Labuh baju 24.5” . Saiz 50/52 Bahu 18.5” Dada 50” Punggung 52”

Comments

@meeracle.gemstones.viral 👍👍👍👍👍

My fav song... #zianazain
Nor Ain - @mummy_aien7425 Instagram Profile - inst4gram.com
mummy_aien7425
0

My fav song... #zianazain

alone #zainhasan.
........................................................................................ #zainu #zaina #zain_numbers #zaini #zainimam️️️️️️️ #maherzain #anuarzain #ustadzahmadzainuddin #zain #wawazainal #zainabdullah #zainabchottani #prilaga #maherzainfans #zianazain #zaino #maherzainone #habibalizainalabidin #zaincollection #maherzainofficial #zainetto #zainimamofficial #zainmalik #zainab #zainimam #justiceforzainab #zainimam_official #zainimam1million
👑_zain_👑 - @zain___hasan Instagram Profile - inst4gram.com
zain___hasan
4

alone #zainhasan . ........................................................................................ #zainu #zaina #zain_numbers #zaini #zainimam️️️️️️️ #maherzain #anuarzain #ustadzahmadzainuddin #zain #wawazainal #zainabdullah #zainabchottani

Comments

@pk.1597 💯💯💯

@zain___hasan @pk.1597 thank q 💌💌💌

Sekali tarek reff, macam bepisah anak tekak dengan indok tekak
.
.
#zianazain #putusterpaksa #coverlagu #malaysia
LENSCAPTS PHOTOGRAPHY📷 - @zulfahmi_munaski Instagram Profile - inst4gram.com
zulfahmi_munaski
14

Sekali tarek reff, macam bepisah anak tekak dengan indok tekak . . #zianazain #putusterpaksa #coverlagu #malaysia

Comments

@gerai_3abdul Agunyo iyank

@rizkyyandaindra @zulfahmi_munaski ini lagu yang aku req kemaren ee haha

Bengkung 16 tulang by ratu letops
.
Saiz S, M, L, XL dan XXL
.
Untuk tempahan sila screenshort dan sertakan ukur lilit pinggang dan berat badan terkini
.
Dan whatsapp ke 010-5411027
.
Atau klik link whatsapp di bio
.
Free postage sehingga 31 Mac 2019
#sipenjualbengkunggirdle 
#teamratuletops 
#ratuletops 
#bengkungratuletops 
#bengkungmurah 
#bengkungmurahmalaysia 
#bengkungpantang 
#bengkungmoden 
#bengkungmodenmurah 
#lakumall
#onlineshopping 
#instashopping 
#remyishak 
#fashasanda 
#zianazain 
#zizanrazak 
#neelofa 
#nelydiasenrose 
#malaysian 
#kualalumpur
BENGKUNG | GIRDLE | PANTIES - @ratuletops_hq Instagram Profile - inst4gram.com
ratuletops_hq
2

Bengkung 16 tulang by ratu letops . Saiz S, M, L, XL dan XXL . Untuk tempahan sila screenshort dan sertakan ukur lilit pinggang dan berat badan terkini . Dan whatsapp ke 010-5411027 . Atau klik link whatsapp di bio . Free postage sehingga 31 Mac 2019

Comments

@norazilah_talib Rm

@ratuletops_hq @norazilah_talib rm70 free postage sehinhha 31 mac 2019

.
Selamat pagi, 

APAKAH HASIL YANG AKAN ANDA PEROLEHI DENGAN BOTOL PERTAMA *PINKLADY BODY PERFECTION*? Anda akan mengalami perkara-perkara berikut :
.
 Ia merawat masalah rahim jatuh
 Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
 Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
 Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil
 Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina
 Ia mengatasi masalah keputihan
 Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
.
Ada lagi..
.
 Ia menjadikan kulit putih gebu
 Ia memudarkan parut-parut hitam
 Ia memudarkan jeragat
 Ia merawat tumit yang merekah
 Ia menghilangkan masalah jerawat
 Ia menguatkan kuku dan rambut
 Ia memberi kecergasan berganda
.
Hasilnya.. ia menyebabkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita.
.
PinkLady tidak dihasilkan untuk wanita yang biasa-biasa. Siapa yang bertindak pantas sahaja akan melalui pengalaman luar biasa ini. 500% dijamin puashati. #Bazarpaknil#Strosyam#Zianazain#zarazya#amyaznan#sufiansuhaimi#pinkladyoriginal#usahawanberjaya#wanita#nona#astroawani#tv3resported#Ningbaizura#salinasaibi#sarahliyana#Samsulyusof#Datinsalmahismail#Ogyhassan#lynnazman#Remajasukakesihatan#Bodymantap#Norreenn143#jannahnick#aydajebat#Sheilarosli#
I Am Nur - @pinkladynur_awesome Instagram Profile - inst4gram.com
pinkladynur_awesome
0

. Selamat pagi," APAKAH HASIL YANG AKAN ANDA PEROLEHI DENGAN BOTOL PERTAMA *PINKLADY BODY PERFECTION*? Anda akan mengalami perkara-perkara berikut : . Ia merawat masalah rahim jatuh Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA Ia mencegah kanser P

.
Helly Embroidery Top
.
RM60.00
RM8SM/RM12SS
.
Material Moss Crepe
Embroidery terus ke atas baju
Ada jerut di bahagian hujung tangan
Baju Cutting A Cut
.
Ukuran : 
Bahu 16.5”
Dada 50”
Punggung 59”
Armhole 26”
Labuh lengan 22.5”
Labuh baju 29”
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouses
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. Helly Embroidery Top . RM60.00 RM8SM/RM12SS . Material Moss Crepe Embroidery terus ke atas baju Ada jerut di bahagian hujung tangan Baju Cutting A Cut . Ukuran : Bahu 16.5” Dada 50” Punggung 59” Armhole 26” Labuh lengan 22.5” Labuh baju 29” ------

Comments

@iqencollection Semoga dilimpahkan rezeki ❤️

.
Helly Embroidery Top
.
RM60.00
RM8SM/RM12SS
.
Material Moss Crepe
Embroidery terus ke atas baju
Ada jerut di bahagian hujung tangan
Baju Cutting A Cut
.
Ukuran : 
Bahu 16.5”
Dada 50”
Punggung 59”
Armhole 26”
Labuh lengan 22.5”
Labuh baju 29”
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouses
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
0

. Helly Embroidery Top . RM60.00 RM8SM/RM12SS . Material Moss Crepe Embroidery terus ke atas baju Ada jerut di bahagian hujung tangan Baju Cutting A Cut . Ukuran : Bahu 16.5” Dada 50” Punggung 59” Armhole 26” Labuh lengan 22.5” Labuh baju 29” ------

.
Helly Embroidery Top
.
RM60.00
RM8SM/RM12SS
.
Material Moss Crepe
Embroidery terus ke atas baju
Ada jerut di bahagian hujung tangan
Baju Cutting A Cut
.
Ukuran : 
Bahu 16.5”
Dada 50”
Punggung 59”
Armhole 26”
Labuh lengan 22.5”
Labuh baju 29”
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muaalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouses
BLOUSE.JEANS.PALAZO.PLUSSIZE - @butikdhaniyah Instagram Profile - inst4gram.com
butikdhaniyah
1

. Helly Embroidery Top . RM60.00 RM8SM/RM12SS . Material Moss Crepe Embroidery terus ke atas baju Ada jerut di bahagian hujung tangan Baju Cutting A Cut . Ukuran : Bahu 16.5” Dada 50” Punggung 59” Armhole 26” Labuh lengan 22.5” Labuh baju 29” ------

Comments

@meeracle_setiaayu Alhamdulillah. Moga lebih berjaya lagii. Aaamin.

HIJAB & HEELS
Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun?
Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac.
Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lagu Madah Berhelah ini bukan saja ikon arena seni suara dan layar perak, malah beliau juga adalah ‘superwoman’  dimata empat cahaya matanya, termasuk peminat juga insan yang mengenali beliau secara dekat.
Membicarakan pelbagai topik menarik antaranya perjalanan seni beliau di zaman analog, kehidupan selepas fasa penceraian, wanita dan adab media sosial sehinggalah kepentingan wanita dan aset!

Temubual lanjut, layari www.hijabnheels.com 
Happy Women’s Day! ️️️ Penaja Lokasi
Hotel Concorde, Shah Alam
No 3 Jalan Tengku Ampuan Zabedah C9/C, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Instagram: @concordehotelsa 
Penaja produksi/kenderaan: DTC Motors, Lot 240, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.
Instagram/Facebook: @dtcmotors 
Penaja Wardrobe
WHITE POWER SUIT
Instagram: @syafieq_ayman 
KASUAL OUTFIT
Instagram: @hashtagsrihartamas 
Penaja Aksesori Kepala/Anting-anting
Instagram: @bremenwong 
Solekan: Bobo Cinta
Instagram: @bobocinta
Stylist Hijab: Wiwin Touch Bridal
Instagram: @wiwintouch .
.
#zianazain #zianafolks #iamzianazain #bobocinta #rizmanruzaini #majalahnona #Fashionlovers #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #diva #ctdk #hijabfashion #hijabandheels #makeuplover
ZIANA ZAIN'S STYLE OFFICIAL - @iamzianazainsstyle Instagram Profile - inst4gram.com
iamzianazainsstyle
3

HIJAB & HEELS Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun? Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac. Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lag

Comments

@ri.dwan304 Wah artis yang paling saya minat

@einumie 👍🏻👍🏻👍🏻😍

HIJAB & HEELS
Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun?
Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac.
Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lagu Madah Berhelah ini bukan saja ikon arena seni suara dan layar perak, malah beliau juga adalah ‘superwoman’  dimata empat cahaya matanya, termasuk peminat juga insan yang mengenali beliau secara dekat.
Membicarakan pelbagai topik menarik antaranya perjalanan seni beliau di zaman analog, kehidupan selepas fasa penceraian, wanita dan adab media sosial sehinggalah kepentingan wanita dan aset!

Temubual lanjut, layari www.hijabnheels.com 
Happy Women’s Day! ️️️ Penaja Lokasi
Hotel Concorde, Shah Alam
No 3 Jalan Tengku Ampuan Zabedah C9/C, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Instagram: @concordehotelsa 
Penaja produksi/kenderaan: DTC Motors, Lot 240, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.
Instagram/Facebook: @dtcmotors 
Penaja Wardrobe
WHITE POWER SUIT
Instagram: @syafieq_ayman 
KASUAL OUTFIT
Instagram: @hashtagsrihartamas 
Penaja Aksesori Kepala/Anting-anting
Instagram: @bremenwong 
Solekan: Bobo Cinta
Instagram: @bobocinta
Stylist Hijab: Wiwin Touch Bridal
Instagram: @wiwintouch .
.
#zianazain #zianafolks #iamzianazain #bobocinta #rizmanruzaini #majalahnona #Fashionlovers #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #diva #ctdk #hijabfashion #hijabandheels #makeuplover
ZIANA ZAIN'S STYLE OFFICIAL - @iamzianazainsstyle Instagram Profile - inst4gram.com
iamzianazainsstyle
4

HIJAB & HEELS Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun? Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac. Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lag

Comments

@begmurahmeriah84 😍😍😍

@perfect_body_by_sara_anna @iamzianazainsstyle nice post !

HIJAB & HEELS
Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun?
Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac.
Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lagu Madah Berhelah ini bukan saja ikon arena seni suara dan layar perak, malah beliau juga adalah ‘superwoman’  dimata empat cahaya matanya, termasuk peminat juga insan yang mengenali beliau secara dekat.
Membicarakan pelbagai topik menarik antaranya perjalanan seni beliau di zaman analog, kehidupan selepas fasa penceraian, wanita dan adab media sosial sehinggalah kepentingan wanita dan aset!

Temubual lanjut, layari www.hijabnheels.com 
Happy Women’s Day! ️️️ Penaja Lokasi
Hotel Concorde, Shah Alam
No 3 Jalan Tengku Ampuan Zabedah C9/C, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Instagram: @concordehotelsa 
Penaja produksi/kenderaan: DTC Motors, Lot 240, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.
Instagram/Facebook: @dtcmotors 
Penaja Wardrobe
WHITE POWER SUIT
Instagram: @syafieq_ayman 
KASUAL OUTFIT
Instagram: @hashtagsrihartamas 
Penaja Aksesori Kepala/Anting-anting
Instagram: @bremenwong 
Solekan: Bobo Cinta
Instagram: @bobocinta
Stylist Hijab: Wiwin Touch Bridal
Instagram: @wiwintouch .
.
#zianazain #zianafolks #iamzianazain #bobocinta #rizmanruzaini #majalahnona #Fashionlovers #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #diva #ctdk #hijabfashion #hijabandheels #makeuplover
ZIANA ZAIN'S STYLE OFFICIAL - @iamzianazainsstyle Instagram Profile - inst4gram.com
iamzianazainsstyle
4

HIJAB & HEELS Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun? Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac. Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lag

Comments

@einumie 👍🏻👍🏻👍🏻😍

@amsoribosa Apa kbt Mak chick

HIJAB & HEELS
Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun?
Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac.
Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lagu Madah Berhelah ini bukan saja ikon arena seni suara dan layar perak, malah beliau juga adalah ‘superwoman’  dimata empat cahaya matanya, termasuk peminat juga insan yang mengenali beliau secara dekat.
Membicarakan pelbagai topik menarik antaranya perjalanan seni beliau di zaman analog, kehidupan selepas fasa penceraian, wanita dan adab media sosial sehinggalah kepentingan wanita dan aset!

Temubual lanjut, layari www.hijabnheels.com 
Happy Women’s Day! ️️️ Penaja Lokasi
Hotel Concorde, Shah Alam
No 3 Jalan Tengku Ampuan Zabedah C9/C, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Instagram: @concordehotelsa 
Penaja produksi/kenderaan: DTC Motors, Lot 240, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.
Instagram/Facebook: @dtcmotors 
Penaja Wardrobe
WHITE POWER SUIT
Instagram: @syafieq_ayman 
KASUAL OUTFIT
Instagram: @hashtagsrihartamas 
Penaja Aksesori Kepala/Anting-anting
Instagram: @bremenwong 
Solekan: Bobo Cinta
Instagram: @bobocinta
Stylist Hijab: Wiwin Touch Bridal
Instagram: @wiwintouch .
.
#zianazain #zianafolks #iamzianazain #bobocinta #rizmanruzaini #majalahnona #Fashionlovers #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #diva #ctdk #hijabfashion #hijabandheels #makeuplover
ZIANA ZAIN'S STYLE OFFICIAL - @iamzianazainsstyle Instagram Profile - inst4gram.com
iamzianazainsstyle
2

HIJAB & HEELS Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun? Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac. Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lag

Comments

@einumie 👍🏻👍🏻👍🏻😍

@begmurahmeriah84 😍😍😍

HIJAB & HEELS
Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun?
Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac.
Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lagu Madah Berhelah ini bukan saja ikon arena seni suara dan layar perak, malah beliau juga adalah ‘superwoman’  dimata empat cahaya matanya, termasuk peminat juga insan yang mengenali beliau secara dekat.
Membicarakan pelbagai topik menarik antaranya perjalanan seni beliau di zaman analog, kehidupan selepas fasa penceraian, wanita dan adab media sosial sehinggalah kepentingan wanita dan aset!

Temubual lanjut, layari www.hijabnheels.com 
Happy Women’s Day! ️️️ Penaja Lokasi
Hotel Concorde, Shah Alam
No 3 Jalan Tengku Ampuan Zabedah C9/C, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Instagram: @concordehotelsa 
Penaja produksi/kenderaan: DTC Motors, Lot 240, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.
Instagram/Facebook: @dtcmotors 
Penaja Wardrobe
WHITE POWER SUIT
Instagram: @syafieq_ayman 
KASUAL OUTFIT
Instagram: @hashtagsrihartamas 
Penaja Aksesori Kepala/Anting-anting
Instagram: @bremenwong 
Solekan: Bobo Cinta
Instagram: @bobocinta
Stylist Hijab: Wiwin Touch Bridal
Instagram: @wiwintouch .
.
#zianazain #zianafolks #iamzianazain #bobocinta #rizmanruzaini #majalahnona #Fashionlovers #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #diva #ctdk #hijabfashion #hijabandheels #makeuplover
ZIANA ZAIN'S STYLE OFFICIAL - @iamzianazainsstyle Instagram Profile - inst4gram.com
iamzianazainsstyle
3

HIJAB & HEELS Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun? Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac. Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lag

Comments

@begmurahmeriah84 😍😍😍

@perfect_body_by_sara_anna @iamzianazainsstyle nice post !

HIJAB & HEELS
Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun?
Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac.
Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lagu Madah Berhelah ini bukan saja ikon arena seni suara dan layar perak, malah beliau juga adalah ‘superwoman’  dimata empat cahaya matanya, termasuk peminat juga insan yang mengenali beliau secara dekat.
Membicarakan pelbagai topik menarik antaranya perjalanan seni beliau di zaman analog, kehidupan selepas fasa penceraian, wanita dan adab media sosial sehinggalah kepentingan wanita dan aset!

Temubual lanjut, layari www.hijabnheels.com 
Happy Women’s Day! ️️️ Penaja Lokasi
Hotel Concorde, Shah Alam
No 3 Jalan Tengku Ampuan Zabedah C9/C, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Instagram: @concordehotelsa 
Penaja produksi/kenderaan: DTC Motors, Lot 240, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.
Instagram/Facebook: @dtcmotors 
Penaja Wardrobe
WHITE POWER SUIT
Instagram: @syafieq_ayman 
KASUAL OUTFIT
Instagram: @hashtagsrihartamas 
Penaja Aksesori Kepala/Anting-anting
Instagram: @bremenwong 
Solekan: Bobo Cinta
Instagram: @bobocinta
Stylist Hijab: Wiwin Touch Bridal
Instagram: @wiwintouch .
.
#zianazain #zianafolks #iamzianazain #bobocinta #rizmanruzaini #majalahnona #Fashionlovers #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #diva #ctdk #hijabfashion #hijabandheels #makeuplover
ZIANA ZAIN'S STYLE OFFICIAL - @iamzianazainsstyle Instagram Profile - inst4gram.com
iamzianazainsstyle
2

HIJAB & HEELS Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun? Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac. Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lag

Comments

@einumie 👍🏻👍🏻👍🏻😍

@zianafazira Doakan yg terbaik dalam khidupan kak gee skluarga aminn

HIJAB & HEELS
Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun?
Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac.
Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lagu Madah Berhelah ini bukan saja ikon arena seni suara dan layar perak, malah beliau juga adalah ‘superwoman’  dimata empat cahaya matanya, termasuk peminat juga insan yang mengenali beliau secara dekat.
Membicarakan pelbagai topik menarik antaranya perjalanan seni beliau di zaman analog, kehidupan selepas fasa penceraian, wanita dan adab media sosial sehinggalah kepentingan wanita dan aset!

Temubual lanjut, layari www.hijabnheels.com 
Happy Women’s Day! ️️️ Penaja Lokasi
Hotel Concorde, Shah Alam
No 3 Jalan Tengku Ampuan Zabedah C9/C, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Instagram: @concordehotelsa 
Penaja produksi/kenderaan: DTC Motors, Lot 240, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.
Instagram/Facebook: @dtcmotors 
Penaja Wardrobe
WHITE POWER SUIT
Instagram: @syafieq_ayman 
KASUAL OUTFIT
Instagram: @hashtagsrihartamas 
Penaja Aksesori Kepala/Anting-anting
Instagram: @bremenwong 
Solekan: Bobo Cinta
Instagram: @bobocinta
Stylist Hijab: Wiwin Touch Bridal
Instagram: @wiwintouch .
.
#zianazain #zianafolks #iamzianazain #bobocinta #rizmanruzaini #majalahnona #Fashionlovers #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #style #jlo #jenniferlopez #malaysia #fashion #queen #diva #ctdk #hijabfashion #hijabandheels #makeuplover
ZIANA ZAIN'S STYLE OFFICIAL - @iamzianazainsstyle Instagram Profile - inst4gram.com
iamzianazainsstyle
5

HIJAB & HEELS Ziana jadi ‘supir’ anak di usia 51 tahun? Percaya atau tidak, itu antara kisah menarik yang dikongsikan penghibur terkenal tanahair @iamzianazain menerusi segmen Figura Mac. Dilahirkan dengan nama Siti Roziana Zain (Ziana), pelantun lag

Comments

@romeozulu70 Jika perlukan pengawal peribadi..pemandu peribadi beritahu saja

@yessi9024 Semua lagu2nya sll ku dengar menjelang tidur..

Cabin Crew 101 
Business Class

Business class is a travel class available on many commercial airlines and rail lines, known by brand names which vary, by airline or rail company. In the airline industry, it was originally intended as an intermediate level of service between economy class and first class, but many airlines now offer business class as the highest level of service, having eliminated first class seating. Business class is distinguished from other travel classes by the quality of seating, food, drinks, ground service and other amenities.

RM199!!! 2 days Cabin Crew & Customer Service Interview Skills Course, @PUBLIKA, K.L, now available every weekend, please call/wa 0136612008 for your quality and qualified coaches who actual Flying Cabin Crew, Customer Service HoD & established MUA.. #malaysiaairlinescrew 
#airasiacrew 
#malindocrew 
#mhcrew 
#cabincrewmalaysia 
#malaysiacabincrew
#igersmalaysia 
#ootdmalaysia 
#foodpornmalaysia 
#kebayahijau 
#flightattendantlifestyle 
#flightsteward 
#flightstewardess 
#zizanrazak 
#aaronaziz 
#remyishak 
#aimantino 
#neelofa 
#zarulumbrella 
#anuarzain 
#ziana 
#zianazain
#muamalaysia
#travelmalaysia
#malaysiacabincrew
#uitm
#uiam
#unitar
#unikl
#msumalaysia
#wegointerview - @wegointerview Instagram Profile - inst4gram.com
wegointerview
0

Cabin Crew 101 Business Class Business class is a travel class available on many commercial airlines and rail lines, known by brand names which vary, by airline or rail company. In the airline industry, it was originally intended as an intermediate

If you smell what is #zianazain cooking 
#therock
Raja zul azlan shah - @panglima_superlative Instagram Profile - inst4gram.com
panglima_superlative
0

If you smell what is #zianazain cooking #therock

Kesang Pajak, Melaka, Malaysia
Dah lama tak nyanyi ngan @suhaimie89  Madah Berhelah - @iamzianazain  Watch my fb / Youtube channel for full video #mys #mysnyanyi #smule #smulemalay #smulemalaysian #smulemalaysia #smulesing #smulekaraoke #smuleid #smulevip #singkaraoke #smuleterbaik #instasmule #lagumelayu #malaysong #madahberhelah #zianazain #evergreen #malarsegar #cover
MYS Opai - @mys_opai Instagram Profile - inst4gram.com
mys_opai
2

Dah lama tak nyanyi ngan @suhaimie89 Madah Berhelah - @iamzianazain Watch my fb / Youtube channel for full video #mys #mysnyanyi #smule #smulemalay #smulemalaysian #smulemalaysia #smulesing #smulekaraoke #smuleid #smulevip #singkaraoke #smuleterbai

Comments

@suhaimie89 😍😍😍🌷🌷🌷🌷🌷 Pai kau mmg mantap selalu bosku.. lama kau mghila g pagi mana oooo☺️☺️

@mys_opai @suhaimie89 hahaha suara ku suda hilang boss ku.. tu yg aku menghilang jua 😌😌😌😃😃😃

Tengok Najwa pon consume tau
So apa lg?
[PINKLADY SUPPLEMENT #MONTOK TERBAIK]

Teringin nak body cun ? aset mantap ? kulit gebu gebas macam Izara Aisyah ? 
Stop guna banyak2 supplemen 
cukup dengan #Pinklady je supplement all in 1.

Memang bole buat korang punya diri meletopsss atas bawah depan belakang tip top MANTAP... fuhhh . . JOM CANTIK BEFORE RAYA ! 
whatsapp ️www.wasap.my/0197266536/SAYANAKPINKLADY

#TrustedSeller # #BakalJutawan #PinkladyHQ #PinkladyOriginal #FreeTumblerPinklady#amyzaadnan#rajalawak #Astroawani#wanita#Bazarpaknil#norreen143 #sheriemerlis #nabilahuda #Zianazain#sherryalhadad#jehanmuse#Dayangnurfaezah#Gemukisawesome#mantap#halizamisbun #tv3resouls #bintangmencaribintangtv3 #A Aida#Risha senrose#bungacitralestarikecewa #citata #amelina #sufiansuhaimi#
I Am Nur - @pinkladynur_awesome Instagram Profile - inst4gram.com
pinkladynur_awesome
0

Tengok Najwa pon consume tau So apa lg? [PINKLADY SUPPLEMENT #montok TERBAIK] Teringin nak body cun ? aset mantap ? kulit gebu gebas macam Izara Aisyah ? Stop guna banyak2 supplemen cukup dengan #pinklady je supplement all in 1. Memang bole buat

Johor
PERASAAN PALING BEST UNTUK WANITA IS DAPAT TURUNKAN BERAT BADAN
.
Rasa lega,rasa happy sangat2 bila dapat turunkan berat badan,masa turunkan 30kg,kakyan makan 6kali sehari,makan nasi setiap hari,tapi dengan teknik dan coaching yang betul,syukur alhamdulillah dapat turunkan  berat badan.

Jom join coaching
Coach momoi 0177068724

#pehabesar #gelebeh #tudungpeople #vivyyusof  #naelofar #jubah #surirumah #resepi #positif #tipskurus #pipipau #daguberlapis #correlle #pinggancantik #barangdapur #zianazain #isteri #isterisolehah #profmuhaya #kulitcantik #puasa #ramadhan #kurussebelumraya #baikhati #bajuraya
Coach Momoi - @coach_momoi Instagram Profile - inst4gram.com
coach_momoi
1

PERASAAN PALING BEST UNTUK WANITA IS DAPAT TURUNKAN BERAT BADAN . Rasa lega,rasa happy sangat2 bila dapat turunkan berat badan,masa turunkan 30kg,kakyan makan 6kali sehari,makan nasi setiap hari,tapi dengan teknik dan coaching yang betul,syukur alham

Comments

@hadiyya_nature Cantik Susunan Pic Ig Dear , Jom Follow Ig Kami , Produk Baru Bakal Jadi Wishlist Kamu Sayang 😊♥️