@ajib_laa - MHDNJBMHDYSSM

Kullu 'Am Wa Antum Bikhair . 🇲🇾 📍Tampin - Sg.Buloh Low life style | Stancer | Designer | Badassbrotherhoods
Advertisement
Tengok tv cerita back to the future
Rasa cam dah lama tak belanje picture 🤣🤘
.
#badassbrotherhoods
#fitmentgang
#fitmentjunkies
#static365
#myvistance
#simpleandlow
#mlystaystance
#static
#staticasssparrkk
#meatyflush
#nastymeaty
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
12

Tengok tv cerita back to the future Rasa cam dah lama tak belanje picture 🤣🤘 . #badassbrotherhoods #fitmentgang #fitmentjunkies #static365 #myvistance #simpleandlow #mlystaystance #static #staticasssparrkk #meatyflush #nastymeaty

Aku tak perlukan pakaian yang rapi
Apa yang ku mampu aku pakai tiap hari
Disetiap langkah ku always berhati hati
Cuz tak mungkin esok aku tahu apa jadi 🤘
.
#badassbrotherhoods
#fitmentgang
#fitmentjunkies
#static365
#myvistance
#simpleandlow
#mlystaystance
#static
#staticasssparrkk
#meatyflush
#nastymeaty
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
4

Aku tak perlukan pakaian yang rapi Apa yang ku mampu aku pakai tiap hari Disetiap langkah ku always berhati hati Cuz tak mungkin esok aku tahu apa jadi 🤘 . #badassbrotherhoods #fitmentgang #fitmentjunkies #static365 #myvistance #simpleandlow #mlystay

Shah Alam, Malaysia
Yo wakzapp!

Macam ada soletep kat mata dah ni haa
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
5

Yo wakzapp! Macam ada soletep kat mata dah ni haa

Nasty Base Camp
Gunite bebehh
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
3

Gunite bebehh

Advertisement
Thank You @encik_cino  Untuk korang yang nk cari barang barang kereta bole roger bader ni. Macam macam aksesori ada ngam ngam cun cun semua nya.

Untuk nk order design ala ala thai ni pon boleh  meh ogerrr 🤣
.
.
#thailand
#malaysia
#thaidesign
#illustration
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
9

Thank You @encik_cino Untuk korang yang nk cari barang barang kereta bole roger bader ni. Macam macam aksesori ada ngam ngam cun cun semua nya. Untuk nk order design ala ala thai ni pon boleh meh ogerrr 🤣 . . #thailand #malaysia #thaidesign #illus

Kuala Lumpur, Malaysia
Advertisement
What hurts you today,
Makes you stronger tomorrow.
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
6

What hurts you today, Makes you stronger tomorrow.

Amazon Brasil
Sunday Chillex berkubang dengan dak dak yang kereta nya taya serong 🤣
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
2

Sunday Chillex berkubang dengan dak dak yang kereta nya taya serong 🤣

Ulu Yam Waterfall
KEEP HEMBOSS 🤘
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
0

KEEP HEMBOSS 🤘

Nasty Store