@ajib_laa - MHDNJBMHDYSSM

πŸ“SB.SEL πŸ‡²πŸ‡Ύ | Hamba Allah | Designer Sampai Reput πŸ’―
Advertisement
Kalau takut dilambung banjir
Jangan lalu banjir ikut Jalan lain
.

Thanks  engku ! Nak tag lupa lak ig 
.
#badassbrotherhoods
#staticasssparrkk
#shentengheng
#static365
#simpleandlow
#builtproper
#stxyhumble
#stance
#static
#lowlife
#honjagang
#canibeat
#fitmentgang
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
2

Kalau takut dilambung banjir Jangan lalu banjir ikut Jalan lain . Thanks engku ! Nak tag lupa lak ig . #badassbrotherhoods #staticasssparrkk #shentengheng #static365 #simpleandlow #builtproper #stxyhumble #stance #static #lowlife #honjagang #canib

Morning 🀣
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
8

Morning 🀣

SALAM JUMAAT πŸ€™

@akeemzahari teropong apa tu 🀣
.
 @legitcamber_
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
18

SALAM JUMAAT πŸ€™ @akeemzahari teropong apa tu 🀣 . @legitcamber_

Demam klcalling da nk abis demam bebetul pulak nak datang πŸ€’
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
1

Demam klcalling da nk abis demam bebetul pulak nak datang πŸ€’

Next Meetup plsssss
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
10

Next Meetup plsssss

MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
22

Advertisement
IAMπŸ‡²πŸ‡Ύ
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
9

IAMπŸ‡²πŸ‡Ύ

KLCC
Advertisement
Kereta bekeladak oii g event org basuh Kate , event sendri xbasuh plak 🀣 Terima kasih semua yg dtg support klcalling Dari utara selatan pantai timur yg sangup naik flight Dr Sabah Dan Sarawak.. korang steady wehh

Mna yang belum ambik baju kt ajib tolong wasap blk ajib ya tq gaisss ada rezki panjang umur kite set vol2 tahun depan maaf klu ada kekurang Dari kami semua smlm thanks crew2 yg sangup berpanas arrange parking haha korang steadyyy.
.
 @galerikereta

#himpunanaman
#kualalumpurmenjerit
#klcallingvol1
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
12

Kereta bekeladak oii g event org basuh Kate , event sendri xbasuh plak 🀣 Terima kasih semua yg dtg support klcalling Dari utara selatan pantai timur yg sangup naik flight Dr Sabah Dan Sarawak.. korang steady wehh Mna yang belum ambik baju kt ajib to

SPEEDBUMP
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
12

SPEEDBUMP

Mokasihhh @shahrin.shahrul lanjee lips depan, barang telah selamat digabungkan  harap2 lepas la naik bukit depan umah
.
.
.
#klcalling
#kualalumpurmenjerit
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
42

Mokasihhh @shahrin.shahrul lanjee lips depan, barang telah selamat digabungkan harap2 lepas la naik bukit depan umah . . . #klcalling #kualalumpurmenjerit

Asik gamba kereta je up Gamba akak ni pulak ea
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
6

Asik gamba kereta je up Gamba akak ni pulak ea

️
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
21

️

Test2 ampa suma makan dak g ?
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
61

Test2 ampa suma makan dak g ?

Selamat berhujung minggu 
.
Alhamdulillah..setelah 6 bulan pojek toqq akhirnya siap gak hahaha jump kite Kat klcalling Yee  Warna xtau nak cakap tgok depan2 lain dalam camera lain 
.
Asap biru tu bole beli dekat @smokebomb_viral ok !
.

#badassbrotherhoods
#selfsatisfaction
#fitmenthunter
#nastygang
#sudanigang
#fitmentgang
#canibeat
#simpleandlow
#static365
#mlystaystance
#myvistance
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
55

Selamat berhujung minggu . Alhamdulillah..setelah 6 bulan pojek toqq akhirnya siap gak hahaha jump kite Kat klcalling Yee Warna xtau nak cakap tgok depan2 lain dalam camera lain . Asap biru tu bole beli dekat @smokebomb_viral ok ! . #badassbrothe

Mesti ramai yang da tau color kereta aku kan ! Hahahaha biasa laa baru nak surprise skit ada je yang spesis hati Tak berapa nak elok ni dok sebar gambar  hahaha jumpa kt klcalling k !!!
.
.
.
#faqthatbitch
#pakcikbawang
#brobawang
#abangbawang
#gengbawang
MHDNJBMHDYSSM - @ajib_laa Instagram Profile - inst4gram.com
ajib_laa
62

Mesti ramai yang da tau color kereta aku kan ! Hahahaha biasa laa baru nak surprise skit ada je yang spesis hati Tak berapa nak elok ni dok sebar gambar hahaha jumpa kt klcalling k !!! . . . #faqthatbitch #pakcikbawang #brobawang #abangbawang #gengb