@chenindonesia - CHEN INDONESIA FANBASE

CP: Email: chenindonesia2109@gmail.com Twitter : @chen_indonesia Wattpad : @chenindonesia ⚡ EXO LOVE SHOT MV ⬇⬇⬇⬇
https://t.co/yuAH30tII9
Advertisement
coba komen gimana perasaan kalian setelah dikalahin sama emak-emak? itu nyender coy anjay :') cr. smolkjd
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
69

coba komen gimana perasaan kalian setelah dikalahin sama emak-emak? itu nyender coy anjay :') cr. smolkjd hyora ㅇㅅㅇ

Preview Chen at Incheon Airport going to Chile for SMTOWN 
safe flight ya xoxo 
cr. cutekjdpics
via. monamichen
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
3

Preview Chen at Incheon Airport going to Chile for SMTOWN safe flight ya xoxo cr. cutekjdpics via. monamichen hyora ㅇㅅㅇ

oh ternyata liburannya Chen diisi dengan kegiatan positif kayak gini.. i'm so proud with you oppa ㅠㅠ .
.
.

cr. onpict
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
31

oh ternyata liburannya Chen diisi dengan kegiatan positif kayak gini.. i'm so proud with you oppa ㅠㅠ . . . cr. onpict hyora ㅇㅅㅇ

[IMAGINE] : DREAM .
. Oh where is it? And why i wear a hanbok? Am i in kdramaland? No, or is here Georyeo? i asked myself.... Ok, wait wait.. take a deep breath..... I see around. There is a lot of high tree. The wind blows slowly. The bird sing a song. I sit under the tree. I try to understand this situation. ...... 5 minutes later, i hear something like a horse's step. I'm panic because in kdrama that i have been watched if the horse sounds are coming there will be some people who are ready to catch you or kill you...... Eotteokhae? I must hide first yes i must hide i said panicly...... I run to the brush and hide there. At the same time, the horse step has stopped. ....... Why are you hide there? Come out a man asked me....... Your majesty, I'm not a criminal, please let me go. Please dont kill me I said with a pained face..... Lift your face and see me he said.... Yes, your majesty when i saw his face, i'm shocked. He wear a crown prince clothes. He smile to me. He is so handsome......  I'm sorry but who are you?....... I'm your husband. Prince Jong Dae...... Sorry? Wait.. Since when? ..... Yesterday was our wedding.. Dont you remember? ...... Sorry but i dont..... It's okay just forget it..I'm looking for you all day and finally i found you here.... Am i in georyeo? i asked confusely..... What's wrong with you? he asked and laughed at me.... Let's go... Where? ... You will know when we arrive there ....... I climbed onto his horse. I sat in front of him. He was like hugging me from behind. The horse started running and headed north....... Finally we arrived at the rose fields. The view is so beautiful with colorful rose. He dropped me off his horse.  Why did you bring me here? i asked. 
He spontantly hugged me.... I'm sorry.......... he cried.. Why are you sorry? And why are you cry? i asked. When I wiped his tears, he held my hand and said.... I love you my crown princess.... He started kissing me gently. I dont know why are he cries.. and when he kissed me i also cry. I just feel like this is our last time together....
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
21

[IMAGINE] : DREAM . . "Oh where is it? And why i wear a hanbok? Am i in kdramaland? No, or is here Georyeo?" i asked myself.... "Ok, wait wait.. take a deep breath"..... I see around. There is a lot of high tree. The wind blows slowly. The bird sing

emang cocok dah ini Chen powernya thunder apa-apa dia emang cepet mulai dari lepas-lepasan sampai baca-bacaan :v 
crvid.pikuchen
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
24

emang cocok dah ini Chen powernya thunder apa-apa dia emang cepet mulai dari lepas-lepasan sampai baca-bacaan :v crvid.pikuchen hyora ㅇㅅㅇ

ini ceritanya aku pinjem hp kakak aku (hpku bukan iphone btw) eh tiba-tiba aku divideocall sama Chen ya udah angkat ae :v 
crvid. exoglobal
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
2

ini ceritanya aku pinjem hp kakak aku (hpku bukan iphone btw) eh tiba-tiba aku divideocall sama Chen ya udah angkat ae :v crvid. exoglobal hyora ㅇㅅㅇ

Advertisement
xiumin : jawab woy
chanyeol : ulang lagi sekali 
xiumin : scandal makers goblok kan gue jadi ngegas 
chanyeol : asdfghjkl 
xiumin gas gas club    
cr. rizkaema19
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
8

xiumin : jawab woy chanyeol : ulang lagi sekali xiumin : scandal makers goblok kan gue jadi ngegas chanyeol : asdfghjkl xiumin gas gas club cr. rizkaema19 hyora ㅇㅅㅇ

selamat sore aeris 
salam dari avocado gas gas club   

crvid. rizkaema19
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
15

selamat sore aeris salam dari avocado gas gas club crvid. rizkaema19 hyora ㅇㅅㅇ

Advertisement
salah satu harapan Kun WayV adalah suatu hari ia bisa berduet dengan Chen EXO  semacam ngasik kode biar dibuatin proyek bareng di SM STATION  cr. kprofiles.com
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
6

salah satu harapan Kun WayV adalah suatu hari ia bisa berduet dengan Chen EXO semacam ngasik kode biar dibuatin proyek bareng di SM STATION cr. kprofiles.com hyora ㅇㅅㅇ

[IMAGINE] : Sing For You .
.
You must work overtime now said my sajangnim...
But sajangnim, you said that i must work overtime tomorrow i explained...
So what? I'm your sajangnim, i can do everything to my employee he answered..
But sajangnim, i must..... ..
My sajangnim immediately cut the conversation....
I don't want to hear your reason. Not only you have another life, me too. If you don't want to be fire, do what i said before....
Yes, sajangnim ...
I work as a staff at one of entertainment company in Korea. Tonight is a special day because my boyfriend held his first solo concert. I was even given a special entrance ticket by him. I take the ticket from my bag and look at it. Chen 21st Special Concert read the ticket...
 What should i do? Is he will angry? i asked to myself..
I heard a notification from my phone. He send me a message...
[ Don't forget to bring your ticket, I will waiting for you xoxo]..
Oh, eottokhae i said to myself again..
What's wrong? Are you okay? one of my co-worker asked me...
Nothing, i'm fine sunbae...
Just go she said...
Sorry?....
I will handle this for you. Go and see him. He must be waiting for you now...
Sunbae, really? I asked shockly...
Yes......
Oh thank you so much sunbae...
Make sure you have fun... I leave my office and stop a taxi to go to Gocheok Sky Dome. Finally, i arrive at the concert but the concert's entrance has already closed. I see a security and ask him.
 Excuse me, is the concert already begin? Yes
Can i go inside? I have a special ticket.. this one i asked while took my ticket from my bag...
I'm sorry, i cant because of the rules  ahjussi please help me just for today Sorry i cant, sometimes you must go to the concert earlier
Alright, thank you.. What a bad day. I cant see his concert because of my sajangnim. I'm waiting in the outdoor until the concert done. My tears begin to drop slowly. I feel guilty for him because i broke my promise. My phone is ringing. He call me. I wipe my tears and pick up the phone...
Yeobseyo i said sofly..
Did you see my concert? he asked..
Yes, i see.. you did well i answered..
So, why are you crying?...
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
21

[IMAGINE] : Sing For You . . "You must work overtime now" said my sajangnim... "But sajangnim, you said that i must work overtime tomorrow" i explained... "So what? I'm your sajangnim, i can do everything to my employee" he answered.. "But sajangnim,

cuteness overload.. ingin ku eumma eumma rasanya :v jangan tabok aku jangan 
cr. pikuchen
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
7

cuteness overload.. ingin ku eumma eumma rasanya :v jangan tabok aku jangan cr. pikuchen hyora ㅇㅅㅇ

nah ayo bingung kan lu

crpict. exoglobal
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
7

nah ayo bingung kan lu crpict. exoglobal hyora ㅇㅅㅇ

Could you find the same thing from 3 handsome men in this picture? 
me : 92 liner, talkative, always make everyone laugh, they have a good voice, they have been sang for drama ost
crpict. feli1992YT
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
5

Could you find the same thing from 3 handsome men in this picture? me : 92 liner, talkative, always make everyone laugh, they have a good voice, they have been sang for drama ost crpict. feli1992YT hyora ㅇㅅㅇ

Intip Tipe Cewek Idaman EXO Yuk! Kamu Memenuhi Kriteria Enggak? 
Boleh dong ya berandai-andai suatu hari bisa nge-date bareng Kpop idol favorit, let’s say EXO? He-he. Tapi sebelum nge-date harus tahu dulu dong kayak apa sih tipe cewek idealnya masing-masing member EXO.

Biar enggak makin penasaran, mending langsung intip yuk!

Xiumin

Xiumin enggak punya tipe spesifik soal fisik cewek idamannya. Soalnya dia yakin kalau nanti ketemu dengan cewek yang dia sayang, apa pun yang cewek tersebut lakukan pasti bakal terlihat manis dan cantik di mata Xiumin. Menurut Xiumin yang lebih penting adalah atmosfer dan perasaan mutual di antara kedua belah pihak.

Baekhyun

Baekhyun suka dengan cewek baik hati dengan sikap yang sopan dan santun. Seseorang bertubuh mungil yang terlihat cantik mengenakan celana jeans. Dia juga suka dengan cewek yang jago tarik ulur dalam hubungan nih. Tapi kadang-kadang aja, biar bikin penasaran, he-he.

Chanyeol

Chanyeol pengin ceweknya nanti punya badan yang pas dengan tubuhnya saat dipeluk. Dia juga pengin ceweknya nanti punya selera humor dan musik yang sama. Paling penting, seseorang yang bisa bikin dia merasa nyaman saat lagi berdua.

Kai

Kai suka dengan cewek yang perhatian dan punya sifat terbuka. Seseorang yangpassionate dengan pekerjaan atau apa pun yang dia lakukan.Kalau untuk penampilan luar, Kai suka dengan cewek yang terlihat cantik saat rambutnya dikuncir membentuk bun.

D.O.

Cewek idamannya D.O itu seseorang yang punya senyum cantik. Meskipun menurutnya enggak perlu senyum, ceweknya nanti pasti cantik di matanya. D.O juga suka cewek yang punya manner baik saat makan dan seseorang yang mau dia buatin makanan saat nanti udah nikah. Duh, siapa yang enggak mau sih?

Chen

Mata buat Chen adalah fitur yang paling penting yang bikin dia jatuh cinta sama seseorang. Selain mata, Chen juga suka dengan cewek bertubuh mungil yang punya senyum manis.Untuk kepribadian cewek idamannya Chen, harus tulus, perhatian dan bisa menuntun dia kayak seorang kakak perempuan.

Suho

Cewek idealnya Suho adalah seseorang berambut hitam panjang dengan tubuh yang lebih pendek dibanding dirinya. Suho juga pengin ceweknya nanti punya pengetahuan
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
44

Intip Tipe Cewek Idaman EXO Yuk! Kamu Memenuhi Kriteria Enggak? Boleh dong ya berandai-andai suatu hari bisa nge-date bareng Kpop idol favorit, let’s say EXO? He-he. Tapi sebelum nge-date harus tahu dulu dong kayak apa sih tipe cewek idealnya masing

huaaa aku juga pengen dinyayiin :') cr. onpict
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
4

huaaa aku juga pengen dinyayiin :') cr. onpict hyora ㅇㅅㅇ

Soal Pilihan Ganda Matematika Logika : 
Jelaskan kenapa saat DO diganggu oleh Chen, dia tidak marah?
.
.
.
a. Takut kena petirnya Chen habis itu dikasih high note.
.
.
b. Males, karena bakal di ah wae in.
.
.
c. Kalau marah DO bakal disuruh eumma eumma. .
.
d. Jaga image soalnya ini direkam nanti kalau udah nggak direkam baru serang.

cr. cutekjdpics
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
75

Soal Pilihan Ganda Matematika Logika : Jelaskan kenapa saat DO diganggu oleh Chen, dia tidak marah? . . . a. Takut kena petirnya Chen habis itu dikasih high note. . . b. Males, karena bakal di "ah wae in". . . c. Kalau marah DO bakal disuruh eumma e

Masss JD lepas bajunya & bukanya cepet yehh. bisaan dia mahh wkwk 🤭🤭🤣🤣
yg di sesali adalah kenapa harus di halangin oleh tirai seperti itu sihh 🤭🤭🤭🤭
cr : Astagged
.
. 
#exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #WeLoveYouJongdae #YeoksiKimDajung #JongdaeSquad  #jongdae21 #KimMatheoChen #ourjongdae #allaboutjongdae #sondingies
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
50

Masss JD lepas bajunya & bukanya cepet yehh. bisaan dia mahh wkwk 🤭🤭🤣🤣 yg di sesali adalah kenapa harus di halangin oleh tirai seperti itu sihh 🤭🤭🤭🤭 cr : Astagged . . #exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #weloveyoujongdae #yeoksikimdajung #jo

Dia emang ahlinya dalam lepas2an, mau lepas apa aja dia cepet apalagi lepas masa lalu ya masss wkwk 🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭
cr : owner
.
. 
#exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #WeLoveYouJongdae #YeoksiKimDajung #JongdaeSquad  #jongdae21 #KimMatheoChen #ourjongdae #allaboutjongdae #sondingies
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
12

Dia emang ahlinya dalam lepas2an, mau lepas apa aja dia cepet apalagi lepas masa lalu ya masss wkwk 🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭 cr : owner . . #exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #weloveyoujongdae #yeoksikimdajung #jongdaesquad #jongdae21 #kimmatheochen #ourjo