@chenindonesia - CHEN INDONESIA FANBASE

CP: Email: chenindonesia2109@gmail.com Twitter : @chen_indonesia Wattpad : @chenindonesia ⚡ EXO TEMPO MV ⬇⬇⬇⬇
https://youtu.be/iwd8N6K-sLk
Advertisement
Chen arrived at Music Bank 
wah BlonDae is back, i love it   
but aku salfok sama matanya merah banget, beneran udah flu plus nggak enak badan ini sebenarnya  
crpict. monamichen
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
7

Chen arrived at Music Bank wah BlonDae is back, i love it but aku salfok sama matanya merah banget, beneran udah flu plus nggak enak badan ini sebenarnya crpict. monamichen hyora ㅇㅅㅇ

omg chen please don't work too hard 
your health is the most important thing
please take care, and after this make sure to take a rest.. i love you  

cr. astagged 
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
4

omg chen please don't work too hard your health is the most important thing please take care, and after this make sure to take a rest.. i love you cr. astagged hyora ㅇㅅㅇ

[INFO] Jongdae sponsored a food truck to support those who are about to take the college entrance test. to support them, cheer them up and wish them good luck, he's literally the cutest and the sweetest angel ️ v : pikuchen
.
.

Suami terbaikk akuhhhh, malaikat tanpa sayap  #exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #WeLoveYouJongdae #YeoksiKimDajung #JongdaeSquad  #jongdae21 #KimMatheoChen #ourjongdae #allaboutjongdae #sondingies
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
14

[INFO] Jongdae sponsored a food truck to support those who are about to take the college entrance test. to support them, cheer them up and wish them good luck, he's literally the cutest and the sweetest angel ️ v : pikuchen . . Suami terbaikk akuhhh

181113 PD노트 Official Website.
Chen | EXO TEMPO Comeback Stage on SBS Inkigayo, November 11
cr : Astagged
.
.

SUAMI AKUHH #exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #WeLoveYouJongdae #YeoksiKimDajung #JongdaeSquad  #jongdae21 #KimMatheoChen #ourjongdae #allaboutjongdae #sondingies
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
9

181113 PD노트 Official Website. Chen | EXO "TEMPO" Comeback Stage on SBS Inkigayo, November 11 cr : Astagged . . SUAMI AKUHH #exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #weloveyoujongdae #yeoksikimdajung #jongdaesquad #jongdae21 #kimmatheochen #ourjo

Advertisement
Chen inget dong sama KJDwife  aga kretek2 sihh ati gw , tp berharap mereka JODOH boleh kaga sihh wkwk 
cr : bunnymyeon
.
. 
#exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #WeLoveYouJongdae #YeoksiKimDajung #JongdaeSquad  #jongdae21 #KimMatheoChen #ourjongdae #allaboutjongdae #sondingies
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
24

Chen inget dong sama KJDwife aga kretek2 sihh ati gw , tp berharap mereka JODOH boleh kaga sihh wkwk cr : bunnymyeon . . #exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #weloveyoujongdae #yeoksikimdajung #jongdaesquad #jongdae21 #kimmatheochen #ourjo

Advertisement
Ya allah gw seneng bgt dengernya kalau emng ini beneran TAHUN DEPAN, mau bli album dan buat GA album kalau emng bnr dia SOLO, 
nabung buat konser solo dia paling depann, semoga beneran ya allah  
cr : exo_thelostboys .
.
. 
#exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #WeLoveYouJongdae #YeoksiKimDajung #JongdaeSquad  #jongdae21 #KimMatheoChen #ourjongdae #allaboutjongdae #sondingies
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
39

Ya allah gw seneng bgt dengernya kalau emng ini beneran TAHUN DEPAN, mau bli album dan buat GA album kalau emng bnr dia SOLO, nabung buat konser solo dia paling depann, semoga beneran ya allah cr : exo_thelostboys . . . #exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대

181110 [Preview]
#EXO Chen Leaving Sm Coex Atrium 
cr. MonAmiChen, bottomkai .
.

Buru2 amat bang kluarnya? mau malmingan ya ??  #exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #WeLoveYouJongdae #YeoksiKimDajung #JongdaeSquad  #jongdae21 #KimMatheoChen #ourjongdae #allaboutjongdae #sondingies
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
17

181110 [Preview] #exo Chen Leaving Sm Coex Atrium cr. MonAmiChen, bottomkai . . Buru2 amat bang kluarnya? mau malmingan ya ?? #exo #ot9 #첸 #종대 #엑소 #김종대 #chen #kimjongdae #weloveyoujongdae #yeoksikimdajung #jongdaesquad #jongdae21 #kimmatheochen #

{PREVIEWS} 181110 - EXO CHEN at SMTOWN Coex Artium for Don't Mess Up My Tempo Fansign
Cr. Astagged
.
.

#EXO #EXO_TEMPO #EXO_DontMessUpMyTempo @weareone.exo
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
1

{PREVIEWS} 181110 - EXO CHEN at SMTOWN Coex Artium for Don't Mess Up My Tempo Fansign Cr. Astagged . . #exo #exo_tempo #exo_dontmessupmytempo @weareone.exo

ITU DADA NGAPA MERAH2 BANG?? PADAHAL KUKU JUL UDAH JUL GUNTING, KENAPA SEKARANG JADI BERBEKAS GTO BANGG 
cr : owner .
.

#EXO #EXO_TEMPO #EXO_DontMessUpMyTempo #Tempo1stWin
@weareone.exo
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
24

ITU DADA NGAPA MERAH2 BANG?? PADAHAL KUKU JUL UDAH JUL GUNTING, KENAPA SEKARANG JADI BERBEKAS GTO BANGG cr : owner . . #exo #exo_tempo #exo_dontmessupmytempo #tempo1stwin @weareone.exo

[OFFICIAL] 181109 Chen @ MBC Show! Music Core ‘Ooh La la la’ Stage | 181103
v : exofanbase .
.

Lagi kangen bgt sama dia  #EXO #EXO_TEMPO #EXO_DontMessUpMyTempo #Tempo1stWin
@weareone.exo
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
15

[OFFICIAL] 181109 Chen @ MBC Show! Music Core ‘Ooh La la la’ Stage | 181103 v : exofanbase . . Lagi kangen bgt sama dia #exo #exo_tempo #exo_dontmessupmytempo #tempo1stwin @weareone.exo

[OFFICIAL] 091118 | weareone.exo Instagram Update
.
.

Bahagianya kalaian, bahagianya akuhh juga sayang bgt sama kalian tuhhh  #EXO @weareone.exo
#weareoneEXO #EXO_TEMPO
#EXO_DontMessUpMyTempo
#어디에도_없을_완벽한_EXO
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
7

[OFFICIAL] 091118 | weareone.exo Instagram Update . . Bahagianya kalaian, bahagianya akuhh juga sayang bgt sama kalian tuhhh #exo @weareone.exo #weareoneexo #exo_tempo #exo_dontmessupmytempo #어디에도_없을_완벽한_exo

[OFFICIAL] 181109 
smtown update w/ #EXO [ #KEY #EXO] ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‘#ForeverYours’로 솔로 무대 첫 무대를 선보인 #키 와 그의 분신 ‘볼드모키’ , 그리고 ‘Don’t Mess Up My #Tempo 로 #뮤직뱅크 1위를 수상한 #엑소 의 만남~!  

#TEMPO1stWin @weareone.exo
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
0

[OFFICIAL] 181109 smtown update w/ #exo [ #key #exo ] ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‘#foreveryours ’로 솔로 무대 첫 무대를 선보인 #키 와 그의 분신 ‘볼드모키’ , 그리고 ‘Don’t Mess Up My #tempo#뮤직뱅크 1위를 수상한 #엑소 의 만남~! #tempo1stwin @weareone.exo

[!] 181109 #EXO's  wins #1 on Music Bank chart this week  Congratulations EXO & EXO-Ls! #TEMPO1stWin ️
v : exoglobal .
.

Congratulatuons boys
#weareoneEXO
#EXO_TEMPO 
#EXO_DontMessUpMyTempo 
#어디에도_없을_완벽한_EXO 
@weareone.exo
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
12

[!] 181109 #exo 's wins #1 on Music Bank chart this week Congratulations EXO & EXO-Ls! #tempo1stwin ️ v : exoglobal . . Congratulatuons boys #weareoneexo #exo_tempo #exo_dontmessupmytempo #어디에도_없을_완벽한_exo @weareone.exo

exo's sticker on whatsapp, sorry tapi ini buat pengguna ios aja, tapi ralat pengguna android juga bisa maaf yang kena prank wkekeke :v
.
.
.
.
 cr. owner 
hyora ㅇㅅㅇ
CHEN INDONESIA FANBASE - @chenindonesia Instagram Profile - inst4gram.com
chenindonesia
173

exo's sticker on whatsapp, sorry tapi ini buat pengguna ios aja, tapi ralat pengguna android juga bisa maaf yang kena prank wkekeke :v . . . . cr. owner hyora ㅇㅅㅇ