@luviv.pharma - Luviv Pharma

💊Distributor Farmaceutik💊 ✈ShpĂ«rndarje nĂ« gjithĂ« đŸ‡ŠđŸ‡± đŸ“Č+355694767046 #fitopreparatoriitaliani #basillaboratorios #pharmaguida #equilibra đŸ‘ŒđŸ€©
http://www.luvivpharma.al/
Advertisement
SANAGOL IMMUNO shurup, nxit mbrojtjen natyrore të trupit dhe rritjen e imunitetit të organizmit!
SANAGOL IMMUNO vetëm nga LUVIV PHARMA!
www.luvivpharma.al
.
.
#LuvivPharma #farmaci #depofarmaceutike #vitadyn #memo #pharmacist #luviv #medicine #efects #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #sanagol #immuno #syrup #luviv #pharma
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
1

SANAGOL IMMUNO shurup, nxit mbrojtjen natyrore të trupit dhe rritjen e imunitetit të organizmit! SANAGOL IMMUNO vetëm nga LUVIV PHARMA! www.luvivpharma.al . . #luvivpharma #farmaci #depofarmaceutike #vitadyn #memo #pharmacist #luviv #medicine #efects

Tirana, Albania
VITADYN MEMO me shije luleshtrydhe - suplement ushqimor i cili ndihmon në rritjen e imunitetit, përmirësimin e sistemit nervor dhe stimulon qarkullimin e gjakut.
VITADYN MEMO - ekskluzivitet i LUVIV PHARMA!
www.luvivpharma.al
.
.
#LuvivPharma #farmaci #depofarmaceutike #vitadyn #memo #pharmacist #luviv #medicine #efects #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

VITADYN MEMO me shije luleshtrydhe - suplement ushqimor i cili ndihmon në rritjen e imunitetit, përmirësimin e sistemit nervor dhe stimulon qarkullimin e gjakut. VITADYN MEMO - ekskluzivitet i LUVIV PHARMA! www.luvivpharma.al . . #luvivpharma #farma

Tirana, Albania
BASIFLUX shurup për trajtimin antibakterial të infeksioneve respiratore me sekretim të lartë bronkial.
BASIFLUX vetëm nga LUVIV PHARMA .
.
#pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #treatement #basiflux #syrup #basi
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

BASIFLUX shurup për trajtimin antibakterial të infeksioneve respiratore me sekretim të lartë bronkial. BASIFLUX vetëm nga LUVIV PHARMA . . #pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #

Tirana, Albania
Përdorni URISEN S për funksionim sa më të mirë fiziologjik të rrugëve urinare!
URISEN S vetëm nga LUVIV PHARMA!
www.luvivpharma.al
.
.
#pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #urisen #treatement
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

Përdorni URISEN S për funksionim sa më të mirë fiziologjik të rrugëve urinare! URISEN S vetëm nga LUVIV PHARMA! www.luvivpharma.al . . #pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #uris

Tirana, Albania
Xhel pĂ«r dush me vaj Argani pĂ«r njĂ« lĂ«kure tĂ« butĂ« dhe tĂ« shĂ«ndetshme.
⭕Ekskluzivitet i LUVIV PHARMA!
.
.
#pharmacist #luviv #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #cosmetics #xhel #per #dush #equilibra
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
2

Xhel pĂ«r dush me vaj Argani pĂ«r njĂ« lĂ«kure tĂ« butĂ« dhe tĂ« shĂ«ndetshme. ⭕Ekskluzivitet i LUVIV PHARMA! . . #pharmacist #luviv #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #cosmetics #xhel #per #dush #equilibra

Tirana, Albania
⭕Shurupi Clarus Desloratadine pĂ«r trajtimin e shenjave tĂ« alergjisĂ«!
Clarus Shurup vetëm nga LUVIV PHARMA.
.
.
#pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #treatement #CLARUS #syrup #basi #Desloratadine
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
1

⭕Shurupi Clarus Desloratadine pĂ«r trajtimin e shenjave tĂ« alergjisĂ«! Clarus Shurup vetĂ«m nga LUVIV PHARMA. . . #pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #treatement #clarus #syrup #

Tirana, Albania
Advertisement
Xhel për kembët me efekt qetësues dhe hidratues.
Vetëm nga LUVIV PHARMA.
.
.
#farmaci #depofarmaceutike #krem #kremperkembet #menthol #gambebraccia #luviv #pharma
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

Xhel për kembët me efekt qetësues dhe hidratues. Vetëm nga LUVIV PHARMA. . . #farmaci #depofarmaceutike #krem #kremperkembet #menthol #gambebraccia #luviv #pharma

Tirana, Albania
LUMAXIN SPRAY ORAL, me bazë mjatin dhe mukusin e kërmillit! 
Një spray oral për të rritur dhe fëmijë nga LUVIV PHARMA 
.
.
#pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #treatement #spray
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

LUMAXIN SPRAY ORAL, me bazë mjatin dhe mukusin e kërmillit! Një spray oral për të rritur dhe fëmijë nga LUVIV PHARMA . . #pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #treatement #spr

Tirana, Albania
Advertisement
VIA-GAS ENZIMI ekskluzivitet i LUVIV PHARMA! Të gjithë përbërësit bimorë sigurojnë lehtësim të spasmave të zorrëve, eleminojnë gazrat dhe sigurojnë një transit më të lehtë. 
Mjaft i efektshëm për të larguar fryrjet dhe mostretjen.
Karboni vegjetal nga ana tjetër largon gazrat dhe fryrjet. Enzimat gjithashtu sigurojnë një tretje më të mirë.
.
.
#pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #gastrosolutions #treatement
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

VIA-GAS ENZIMI ekskluzivitet i LUVIV PHARMA! Të gjithë përbërësit bimorë sigurojnë lehtësim të spasmave të zorrëve, eleminojnë gazrat dhe sigurojnë një transit më të lehtë. Mjaft i efektshëm për të larguar fryrjet dhe mostretjen. Karboni vegjetal ng

Tirana, Albania
Finatux Ă«shtĂ« shurup mukolitik pĂ«r trajtimin e hipersecrecioneve bronkiale.đŸ€—
Konsumohet në menyre orale.
Finatux ekskluzivitet i LUVIV PHARMA. 
.
.
#pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #treatement #finatux #syrup #basi
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

Finatux Ă«shtĂ« shurup mukolitik pĂ«r trajtimin e hipersecrecioneve bronkiale.đŸ€— Konsumohet nĂ« menyre orale. Finatux ekskluzivitet i LUVIV PHARMA. . . #pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy

Tirana, Albania
FERMENTIX Plus JUNIOR është suplement ushqimor i pasur me vitaminat e grupit B dhe fibra prebiotike të efektshme për të ndihmuar në rivendosjen e ekuilibrit shëndetësor!
FERMENTIX Plus JUNIOR vetëm nga LUVIV PHARMA.
www.luvivpharma.al
.
.
#LuvivPharma #farmaci #depofarmaceutike #fermentixplus #junior #pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

FERMENTIX Plus JUNIOR është suplement ushqimor i pasur me vitaminat e grupit B dhe fibra prebiotike të efektshme për të ndihmuar në rivendosjen e ekuilibrit shëndetësor! FERMENTIX Plus JUNIOR vetëm nga LUVIV PHARMA. www.luvivpharma.al . . #luvivpha

Tirana, Albania
Vuani nga pagjumësia?
MELATONIN MED është zgjidhja!
Efekt qetësues për një gjumë të rehatshëm.
.
.
#pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #ilac #gjume #qetesues #melatonin
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

Vuani nga pagjumësia? MELATONIN MED është zgjidhja! Efekt qetësues për një gjumë të rehatshëm. . . #pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #ilac #gjume #qetesues #melatonin

Tirana, Albania
BIFERVIT FORTE për një trup të shëndetshëm
E gjeni vetĂ«m tek LUVIV PHARMA
Vizitoni website-in për më shumë informacion...
www.luvivpharma.al
.
.
#LuvivPharma #farmaci #depofarmaceutike #bifervit #pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

BIFERVIT FORTE pĂ«r njĂ« trup tĂ« shĂ«ndetshĂ«m E gjeni vetĂ«m tek LUVIV PHARMA Vizitoni website-in pĂ«r mĂ« shumĂ« informacion... www.luvivpharma.al . . #luvivpharma #farmaci #depofarmaceutike #bifervit #pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutik

Tirana, Albania
Për një ditë plotë diell përdor LUMAXIN, me bazë mjatin dhe mukusin e kërmillit!
Një shurup për të rritur dhe fëmijë nga LUVIV PHARMA 
.
.
#pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #treatement
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

Për një ditë plotë diell përdor LUMAXIN, me bazë mjatin dhe mukusin e kërmillit! Një shurup për të rritur dhe fëmijë nga LUVIV PHARMA . . #pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma #

Tirana, Albania
OGCare Ÿ është një sistem i thjeshtë dhe i saktë për monitorimin e glukozës në gjak.
Të gjithë personat që vuajnë nga Diabeti rezultatin e testit e marin në vetëm 5 sekonda pa pasur nevojë të shkojnë tek mjeku.
I vetmi glukometër me mekanizëm për të nxjerrë fishën nga aparati. Ekskluzivitet vetëm i LUVIV PHARMA.
.
.
.
#pharmacist #luviv #aparat #aparatura #blodycontrol #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #pharmacy #pharma #diabetic
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

OGCare Ÿ është një sistem i thjeshtë dhe i saktë për monitorimin e glukozës në gjak. Të gjithë personat që vuajnë nga Diabeti rezultatin e testit e marin në vetëm 5 sekonda pa pasur nevojë të shkojnë tek mjeku. I vetmi glukometër me mekanizëm për të

Tirana, Albania
REUMATONIL crema gel!
Me efekt qetesues.
Ekskluzivitet i LUVIV PHARMA.
.
.
.
#pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

REUMATONIL crema gel! Me efekt qetesues. Ekskluzivitet i LUVIV PHARMA. . . . #pharmacist #luviv #medicine #efects #depofarmaceutike #farmaci #farmacist #medica #medical #pharmacy #pharma

Tirana, Albania
X-Flor është një medikament i cili përdoret për trajtimin e infeksioneve të traktit urinar, 
dhimbjet e barkut tek të porsalindurit, 
gastroenterite akute dhe kolitet etj... PĂ«rdorimi:

Tek të porsalindurit dhe latantët:

5 pika një herë në ditë = 2 Mld probiotike
Mund të shoqërohet me qumësht ose lëngje të tjera.

Tek fëmijët:

5 pika 2-3 herë në ditë.

Për më tepër vizitoni LUVIV PHARMA tek 
Rruga Mujo Ulqinaku, Nr 24, Tiranë.
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

X-Flor është një medikament i cili përdoret për trajtimin e infeksioneve të traktit urinar, dhimbjet e barkut tek të porsalindurit, gastroenterite akute dhe kolitet etj... Përdorimi: Tek të porsalindurit dhe latantët: 5 pika një herë në ditë = 2

Tirana, Albania
Keni probleme me aparatin respirator?
Perdorni Broncosil. 
Ekskluzivitet i LUVIV PHARMA 
#LuvivPharma
#farmaci #depofarmaceutike #bas #respiratory #treatement
Luviv Pharma - @luviv.pharma Instagram Profile - inst4gram.com
luviv.pharma
0

Keni probleme me aparatin respirator? Perdorni Broncosil. Ekskluzivitet i LUVIV PHARMA #luvivpharma #farmaci #depofarmaceutike #bas #respiratory #treatement