#alhamdulillah
Advertisement
Bismillah

Biasakan Duduk, Doa, Tangan Kanan, Hamdalah 
__________________________________
info & order cek bio 

#juicebidara #daunbidara #sidr #honey #lemon #madu #minumanherbal #ruqyah #therapy #bismillah #alhamdulillah #masyaAllahtabarakallah
Juice Bidara - @juice_bidaraa Instagram Profile - inst4gram.com
juice_bidaraa
0

Bismillah Biasakan "Duduk, Doa, Tangan Kanan, Hamdalah" __________________________________ info & order cek bio #juicebidara #daunbidara #sidr #honey #lemon #madu #minumanherbal #ruqyah #therapy #bismillah #alhamdulillah #masyaallahtabarakallah

Watansoppeng
2017, anak.
2018, suami.
2019, ayah.
#alhamdulillah
Tatas Singgih Pambudi - @tatassinggihpambudi Instagram Profile - inst4gram.com
tatassinggihpambudi
0

2017, anak. 2018, suami. 2019, ayah. #alhamdulillah

Desa Candi Kec. Ampel Kab. Boyolali
Alloh dulu,, Alloh lagi,, Alloh terus,,, teruss,, dan teruss,,, kita g punya Alloh punya segalanya, kita g bisa Alloh bisa segalanya,,,
#selfreminder 
#alhamdulillah 
#wasyukurillah
Ami Sofi Arka Abi - @arsakhaandhara Instagram Profile - inst4gram.com
arsakhaandhara
0

Alloh dulu,, Alloh lagi,, Alloh terus,,, teruss,, dan teruss,,, kita g punya Alloh punya segalanya, kita g bisa Alloh bisa segalanya,,, #selfreminder #alhamdulillah #wasyukurillah

Advertisement
الحمد لله على ماكان 
الحمد لله على ماهو كائن
الحمد لله على ما سيكون ⁦️⁩
Hiba - @hibarnous Instagram Profile - inst4gram.com
hibarnous
1

الحمد لله على ماكان الحمد لله على ماهو كائن الحمد لله على ما سيكون ⁦️⁩

Comments

@hibarnous #grateful #blessed #alhamdulillah #😍 #❤️

MASHA ALLAH .......pray always pray today or tomo ur pryers will definitely  answer...and don't get sad when your prayers are not answered bacuse allah plans the best more then u prayed for he wanted to give you so just trust allah...........#allah #allahﷻ #allahakbar #alhamdulillah #allahwillhelp #trustallah #pray #prayerswillbeanswered #dontforgettopray #loveallahswt #nabi #trustissues #trust #blindtrust
Tabassum😘 - @tabassum.tabbu.26 Instagram Profile - inst4gram.com
tabassum.tabbu.26
0

MASHA ALLAH .......pray always pray today or tomo ur pryers will definitely answer...and don't get sad when your prayers are not answered bacuse allah plans the best more then u prayed for he wanted to give you so just trust allah...........#allah #

Bangalore, India
Advertisement
Lihat Reaksi mereka! 

Lihat Reaksi mereka setelah melihat Payudara Anda Besar , Kencang dan Padat

Mungkin Anda dulu suka diejek , ditertawakan ataupun jadi Bahan Omongan karna Anda memiliki Payudara Kecil

Mungkin juga saat bersama Pasangan Anda . Pasangan Anda agak mengeluh karna Payudara Anda yg Rata

Sudah saatnya Anda melakukan Perubahan

Karena ketika mereka lihat Perubahan pada Payudara Anda
Mereka akan Terdiam dan Pasangan Anda juga Sangat Bahagia

Hilanglah segala bentuk makian , ejekan dari teman2 Anda dan mungkin Anda yg menghinanya balik 

Lakukan Perubahan sekarang dan Lihat Reaksi mereka! 

Umur Masih Muda lakukan yg Terbaik untuk Penampilan Anda

Konsultasikan sekarang yuk!   WA. : +6283116392373

#rippedjeans #pakaianmuslimah #trend2017 #gamis #gamissyari #gamismurah #gamisbusui #gamiscantik #bajumurah #ukhti #sekolah #pesantren #shalihah #pengajar #ibu2 #alam #kondangan #ootd #fashion #berhijab #alhamdulillah #lfl #fff #jualbaju #bajumurahmeriah #bajuatasancewek #bajuatasanmurah #bajuatasan #bajuatasanwanita #supplierbajumurah
Pakar Kesehatan/Kecantikan🌹 - @dr.dewi_fitriani Instagram Profile - inst4gram.com
dr.dewi_fitriani
0

Lihat Reaksi mereka! Lihat Reaksi mereka setelah melihat Payudara Anda Besar , Kencang dan Padat Mungkin Anda dulu suka diejek , ditertawakan ataupun jadi Bahan Omongan karna Anda memiliki Payudara Kecil Mungkin juga saat bersama Pasangan Anda .

Terima kasih kepada bank BRI atas bantuan yang diberikan berupa pembangunan kembali pesantren hidayatullah di kel.tondo kec.mantikulore kota palu.dalam kesempatan  ini hadir langsung untuk menyerahkan bantuan skaligus melaksanakan peletakan batu pertama adalah ketua IWABRI yang juga adalah selaku ibu direktur utama BRI pusat yaitu ibu Yenni Rachman.. #alhamdulillah #bankbri
PashaUn’8’u_VM🐎 - @pashaungu_vm Instagram Profile - inst4gram.com
pashaungu_vm
6

Terima kasih kepada bank BRI atas bantuan yang diberikan berupa pembangunan kembali pesantren hidayatullah di kel.tondo kec.mantikulore kota palu.dalam kesempatan ini hadir langsung untuk menyerahkan bantuan skaligus melaksanakan peletakan batu pert

Comments

@syhrnptrrr_ Sukses selaluuuu😇😇🙏🙏aminnn🙏

@chachagoffar ❤❤

Pintu Utama model Clasic ukuran  150x250

#Alhamdulillah yg punya terlihat senang puas sekali

#Anda berani harga, saya pun tak sungkan nggarapnya
Lukman Lukman - @al_loex Instagram Profile - inst4gram.com
al_loex
0

Pintu Utama model Clasic ukuran 150x250 #alhamdulillah yg punya terlihat senang puas sekali #anda berani harga, saya pun tak sungkan nggarapnya

Bismillah

Juice Bidara adalah minuman herbal therapy yang melalui proses ruqyah sebelum dilakukan pengemasan yang memiliki berbagai macam khasiat untuk tubuh dengan rasa yang sangat menyegarkan 

Didalam Al-Quran, pohon bidara disebutkan beberapa kali. Salah satunya adalah:

وَأَصْحَابُ الْيَمِينِ مَا أَصْحَابُ الْيَمِينِ. فِي سِدْرٍ مَخْضُودٍ

Artinya: Dan golongan kanan, alangkah bahagianya golongan kanan itu. Berada diantara pohon bidara yang tidak berduri. (Q.S. Al Waqiah: 27-28)

Wallahu ta'ala a'lam bish shawa

_________________________________
More info & order cek bio 

#juicebidara #daunbidara #sidr #honey #madu #lemon #minumanherbal #ruqyah #therapy #bismillah #alhamdulillah #masyaAllahtabarakallah
Juice Bidara - @juice_bidaraa Instagram Profile - inst4gram.com
juice_bidaraa
0

Bismillah Juice Bidara adalah minuman herbal therapy yang melalui proses ruqyah sebelum dilakukan pengemasan yang memiliki berbagai macam khasiat untuk tubuh dengan rasa yang sangat menyegarkan Didalam Al-Quran, pohon bidara disebutkan beberapa ka

Watansoppeng
Alhamdulillah acara Mudun Lemah Bara hari Minggu tanggal 20 Januari 2019 berjalan dengan lancar. Semoga Bara menjadi anak yang sholeh, selalu bahagia dan kebanggaan bagi orang tua
Terimakasih saya ucapkan setulus hati atas kehadiran dan doa doa baik dari semua saudara, keluarga, rekan rekan, teman kantor dan tetangga yang hadir maupun yang tidak hadir 
Terimakasih juga saya ucapkan untuk semua pihak yang sangat sangat membantu hingga acara bisa berjalan lancar 
🤗


 Venue : @edelweiss_coffee  EO : Mama @yesurunati61  Make Up Ibuk : Bu Winda
 Baju Bara : Pak Maskur
 Baju Ayah & Ibuk : Bu Winda dan Bu Hendrik
 Katering : @kateringningmah  Souvenir : @dapurmamita.sby
 MC & Dokumentasi : Bu Winda

#tedaksiten #anaklanang #aldebaran #20012019 #mudunlemah #bara7bulan
#alhamdulillah #latepost
Lukyta Pratiwi - @lukytapratiwi Instagram Profile - inst4gram.com
lukytapratiwi
0

Alhamdulillah acara Mudun Lemah Bara hari Minggu tanggal 20 Januari 2019 berjalan dengan lancar. Semoga Bara menjadi anak yang sholeh, selalu bahagia dan kebanggaan bagi orang tua Terimakasih saya ucapkan setulus hati atas kehadiran dan doa doa baik

Coffee Cafe Edelweiss Jl Gayung Sari Barat V No20
Rezeki hari ni : rim ce28rota 16x8jj et20 siap tayar SOLD.. tq buyer dari bukit jalil.. tq support.. 
#soldout #volkraysce28rota #usedrim #alhamdulillah #mfrautoparts
mf-R autoparts - @mfr_autoparts Instagram Profile - inst4gram.com
mfr_autoparts
0

Rezeki hari ni : rim ce28rota 16x8jj et20 siap tayar SOLD.. tq buyer dari bukit jalil.. tq support.. #soldout #volkraysce28rota #usedrim #alhamdulillah #mfrautoparts

NILAI , Cempaka
And a new chapter unfolds. :') Alhamdulillah! 
#newneginnings #alhamdulillah #mobilephotography
Aiza Chaudry - @theladywhodraws Instagram Profile - inst4gram.com
theladywhodraws
0

And a new chapter unfolds. :') Alhamdulillah! #newneginnings #alhamdulillah #mobilephotography

Salam maghrib, semoga urusan kita dipermudahkan
.
Model gayakan Nailaa XL softawning warna red Meroon .
Jom solat .
#assalamualaikum #salammaghrib #muslima #muslimahstyle #bajumurah #alhamdulillah #selamatpetang #alhamdulillah
Hijab.Trending.Viral - @nurdia.my Instagram Profile - inst4gram.com
nurdia.my
0

Salam maghrib, semoga urusan kita dipermudahkan . Model gayakan Nailaa XL softawning warna red Meroon . Jom solat . #assalamualaikum #salammaghrib #muslima #muslimahstyle #bajumurah #alhamdulillah #selamatpetang #alhamdulillah

Sungai Petani
Alhamdulillah. Sampai je Putrajaya, dinner dah siap tersedia by Datin Jenab . Makan sampai licin lah kaedah dia sebab last makan tadi adalah kat Kluang nun. Memang perut sedang elok minta diisi . #bukansayamasak #sayamakan #makanmalam #syukurselalu #alhamdulillah #malaysianfood #instafood #foodporn #foodie
:azrinismemakan: - @azrinismemakan Instagram Profile - inst4gram.com
azrinismemakan
0

Alhamdulillah. Sampai je Putrajaya, dinner dah siap tersedia by Datin Jenab . Makan sampai licin lah kaedah dia sebab last makan tadi adalah kat Kluang nun. Memang perut sedang elok minta diisi . #bukansayamasak #sayamakan #makanmalam #syukurselalu #

Putrajaya
MODAL RENDAH,UNTUNG LUMAYAN!! .
.
JADI FOUNDER COFFEE SCRUB!! .
.
nak buat jenama sendiri.. Tapi.. Modal tinggi sangat..takde 10k+- xboleh nak buat sekarang ni-- sofia (dropship xx) .
.
Eh..eh.. Jangan sedih tau! 
Sekarang kita bukak dengan MODAL RM200 je.. Boleh jadi founder coffee scrub.. .
.
.
Boleh bina jenama korang sendiri..
Betul!! Rm200 Je!! Coffee scrub pulak bermutu tinggi. .
.
.
Permintaan tinggi setiap bulan.. Hanya rebranding dan pasarkan.. .
.
.
Ingin jana income lumayan setiap bulan ? 
Ini la masa nya.. Untung kaw2 jadi FOUNDER coffee scrub jenama 
sendiri..
.
.
Free guide untuk owner kami.. Guide sampai berjaya.. .
.
Whatsaap kami segera 
011.2858.9248
011.2858.9248
011.2858.9248
.
.
Tawaran terhad!! Siapa Cepat dia dapat!!
.
.
#alhamdulillah #aurainsta #insta #coffeescrubmalaysia #scrubs #scrubcoffee #coffeescrubmalaysia #malaysiacoffeescrub #coffee #gebu #anjal #selulit #jerawat #flawless #cerah #organik #jutawan #eusahawan #erezeki #jutawankosmetikbermuladisini #bazarpaknil #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarprodukkecantikan #supplierkosmetik
YOUR BRAND | SKINCARE - @zura_penelope88 Instagram Profile - inst4gram.com
zura_penelope88
0

MODAL RENDAH,UNTUNG LUMAYAN!! . . JADI FOUNDER COFFEE SCRUB!! . . "nak buat jenama sendiri.. Tapi.. Modal tinggi sangat..takde 10k+- xboleh nak buat sekarang ni"-- sofia (dropship xx) . . Eh..eh.. Jangan sedih tau! Sekarang kita bukak dengan MODAL R

Shah Alam, Malaysia
Keria gula melaka sedap lemak berkrim,,ni baru betoi menjadi sira gulanya,sebab gula beli dari melaka,,sebelum ni guna gula gerek la,gula merah la tapi kurang cantik...ni jadi cantik berkilat & sedap ...kena betoi2 guna gula dari melaka,tu lah rahsianya...dah tak payah susah2 nak beratur beli coq keria dah...

#alhamdulillah 
#airtangancikyah 
#keriagulamelaka
Umi Gee Nawee - @umigee123 Instagram Profile - inst4gram.com
umigee123
0

Keria gula melaka sedap lemak berkrim,,ni baru betoi menjadi sira gulanya,sebab gula beli dari melaka,,sebelum ni guna gula gerek la,gula merah la tapi kurang cantik...ni jadi cantik berkilat & sedap ...kena betoi2 guna gula dari melaka,tu lah rahsia

#alhamdulillah #blessed
Wasif Shaikh™(واسیف) - @mr_wasu_33 Instagram Profile - inst4gram.com
mr_wasu_33
4

#alhamdulillah #blessed

Sarkhej Roza
Comments

@mr_ak__9 👌👌

@baju_tradisional Bagus kak, salam kenan yak 🙏🤗

Bismillah

Rasakan kesegaran dan khasiatnya 

___________________________
more info & order, cek bio 

#juicebidara #daunbidara #sidr #honey #madu #lemon #minumanherbal #ruqyah #therapy #bismillah #alhamdulillah
Juice Bidara - @juice_bidaraa Instagram Profile - inst4gram.com
juice_bidaraa
0

Bismillah Rasakan kesegaran dan khasiatnya ___________________________ more info & order, cek bio #juicebidara #daunbidara #sidr #honey #madu #lemon #minumanherbal #ruqyah #therapy #bismillah #alhamdulillah

Watansoppeng
ชุดแดงนั้น65g.ส่วนรูปขวาชุดกรม54g. คือ...ไม่ได้คิดว่าตัวเองผอม แต่พอคนรู้จักทักสามีว่าภริยาไม่มาด้วยหรอ??ทั้งที่เดินมาด้วยกัน แค่เรากำลังหันข้างซื้อของแค่นั้น จำไม่ได้เบอร์นั้นเลยหรอ
-
-
เลยกลับมารื้อรูปบีฟอร์ดู #ก็ไม่ต่างกันเท่าไหร่นี้ ใช่ม้ะ??
-
-
#alhamdulillah #snapseed #instagram #dietstory #diet #inphuket #phuketthailand
N   E   E' Maranee - @n.maranee Instagram Profile - inst4gram.com
n.maranee
0

ชุดแดงนั้น65g.ส่วนรูปขวาชุดกรม54g. คือ...ไม่ได้คิดว่าตัวเองผอม แต่พอคนรู้จักทักสามีว่าภริยาไม่มาด้วยหรอ??ทั้งที่เดินมาด้วยกัน แค่เรากำลังหันข้างซื้อของแค่นั้น จำไม่ได้เบอร์นั้นเลยหรอ - - เลยกลับมารื้อรูปบีฟอร์ดู #ก็ไม่ต่างกันเท่าไหร่นี้ ใช่ม้ะ?? - -

Phuket, Thailand
Всем хорошего настроения #әрқазақменіңжалғызым #біздіңуақыт #біздіңжігіттер #алғақазақстан #alhamdulillah #ZULFIQAR🦁
Асу Алмабаев - @asu_zulfikar57 Instagram Profile - inst4gram.com
asu_zulfikar57
4

Всем хорошего настроения #әрқазақменіңжалғызым #біздіңуақыт #біздіңжігіттер #алғақазақстан #alhamdulillah #zulfiqar 🦁

Regency Plaza Aqua Park And SPA
Comments

@abai_616 Демалыстарың сәтті өтаізіңдер балларым Аконайыма қра инстаграмға бірге түссеңдерш Еш алаңсыз демалыңдар

@akberdykz 👍👍👍💪мощь

don’t waste sunsets  
with people who will be gone by sunrise 

#alhamdulillah #bestthingtakestime #vscocam #vsco #potd #january2019
MugiwaraNoLuffy😎 - @mex_aiman Instagram Profile - inst4gram.com
mex_aiman
0

don’t waste sunsets with people who will be gone by sunrise #alhamdulillah #bestthingtakestime #vscocam #vsco #potd #january2019

Hospital Lahad Datu
#alhamdulillah  for everything ️
👑Nagma 🔹 - @queen_nuriina_ Instagram Profile - inst4gram.com
queen_nuriina_
0

#alhamdulillah for everything ️

#RelaxandRest. Jenjalan kat taman dgn cinta hati kesayangan akak. #Alhamdulillah walaupun sekejap ceria sungguh diorg.
#Happytogether 
#familyhood
fazlina354 - @lyn4d4ny Instagram Profile - inst4gram.com
lyn4d4ny
0

#relaxandrest . Jenjalan kat taman dgn cinta hati kesayangan akak. #alhamdulillah walaupun sekejap ceria sungguh diorg. #happytogether #familyhood

Taman Metropolitan Skatepark
Susah untuk kita menjadi seorang yg berterus terang ..
Tp 
Mudah untuk kita menjadi seorang yang tidak jujur .. 
#alhamdulillah#maafkanaku#rezekianak
Shahmeer Mat Zin - @sameer_zain Instagram Profile - inst4gram.com
sameer_zain
0

Susah untuk kita menjadi seorang yg berterus terang .. Tp Mudah untuk kita menjadi seorang yang tidak jujur .. #alhamdulillah #maafkanaku #rezekianak

Kelantan
Pesanan sudah dikirim ya meluncur ke Kota Rembang,, mksh yg sudah order... #Alhamdulillah 
#SemogaBarokahAmiin
anisa_java - @anisa_java Instagram Profile - inst4gram.com
anisa_java
0

Pesanan sudah dikirim ya meluncur ke Kota Rembang,, mksh yg sudah order... #alhamdulillah #semogabarokahamiin

Kudus
maaahh maaaya seriuss amaat mahhh...jeeeprettt ahhhh 
#alhamdulillah lulus hri ke4 kuuu
Leni Aurel - @leni.aurel.9 Instagram Profile - inst4gram.com
leni.aurel.9
0

maaahh maaaya seriuss amaat mahhh...jeeeprettt ahhhh #alhamdulillah lulus hri ke4 kuuu

Jangan lupa selawat sebanyaknya dan buat semua amalan yang Nabi Muhammad SAW suruh. Jangan tangguh lagi, kita tak tau bila kita akan pergi meninggalkan dunia ini.
.
#islamicquotes #islamic #islam #allah #allahuakbar #alhamdulillah #subhanallah #insyaallah #janganbersedih #dontbesad #bersabar #sabar #sedih #hrahmad #pertolongan #tolong #datang #bersama #katakatamutiara #mutiarahati #hati #black #prophet #nabimuhammad #solat #sahabatsholeh #sahabat #syafaat #newyear
ISLAM QUOTES & MOTIVATION - @mencintai.islam Instagram Profile - inst4gram.com
mencintai.islam
0

Jangan lupa selawat sebanyaknya dan buat semua amalan yang Nabi Muhammad SAW suruh. Jangan tangguh lagi, kita tak tau bila kita akan pergi meninggalkan dunia ini. . #islamicquotes #islamic #islam #allah #allahuakbar #alhamdulillah #subhanallah #insya

#alhamdulillah #another #happy #customer #bmw #msport #fun #white #likeforlikes #likeforfollow #like4like #likeforlike #followme #me #follow #followforfollow #followbackteam #instagram #instalike #instagood #instacar GOD IS THE
contact me @ (917-942-0397) - @universalforeigns Instagram Profile - inst4gram.com
universalforeigns
3

#alhamdulillah #another #happy #customer #bmw #msport #fun #white #likeforlikes #likeforfollow #like4like #likeforlike #followme #me #follow #followforfollow #followbackteam #instagram #instalike #instagood #instacar GOD IS THE

Great Neck, New York
Comments

@sash_x_ Follow me, please? 😊

@universalforeigns GOD IS THE CONGRATULATIONS TO @blockstar_r__sde ON ANOTHER PURCHASE BRO SHOWED MORE SUPPORT THAN THE AVERAGE PEOPLE I KNEW ALL MY LIFE 🙌🏾🏆💯 THANKS FOR THE SUPPORT ONCE AGAIN BRO ENJOY YA BLESSINGS ON ANOTHER WHITE BMW 5 SERIES 💯💯💯💯💯💯💯💯💯🗣⏱2gohome

Eyebrows lipmatte foundation semue  wawazainal cosmetics  #alhamdulillah tq for feedback 
.
.
#lipmattejunkie #LIPMATTEMURAH #lipsmattemurah #lipmatteaddict #lipmattelover #sayajualmurah #sayajualonline #uqashasenrose #igshop #neelofa #instashop #foundation #wawacosmeticspetalingjaya #lipmattewawazainal #codpuchong #megasale #lipmatteviral #codkinrara #codbangsar #codsubang #codpetalingjaya#jomcantik #codpavi#possatumalaysia #lipmatteiflawless #lipmatte #freegift #eyebrow
wawacometics_petalingjaya - @wawacosmeticspetalingjaya Instagram Profile - inst4gram.com
wawacosmeticspetalingjaya
1

Eyebrows lipmatte foundation semue wawazainal cosmetics #alhamdulillah tq for feedback . . #lipmattejunkie #lipmattemurah #lipsmattemurah #lipmatteaddict #lipmattelover #sayajualmurah #sayajualonline #uqashasenrose #igshop #neelofa #instashop #fou

Petaling Jaya, Malaysia
Comments

@wawacosmeticspetalingjaya @anishussin @wawacosmeticshq @wawacosmetics.nd #teamanis

Jalani , nikmati , usaha tak menghianati hasil
#bismillah #alhamdulillah
Lobow Praditya - @lobowpraditya Instagram Profile - inst4gram.com
lobowpraditya
0

Jalani , nikmati , usaha tak menghianati hasil #bismillah #alhamdulillah

PT. PPA (Putra Perkasa Abadi) Coal Mining
KEJAYAAN SERITOKS: MEMBUANG DENGAN JAYANYA!
.
.
Apa yang best sangat tablet kecik warna hijau ni? Jom klik “PLAY” untuk saksikan feedback jujur daripada @syamelsyem pengguna #seritoks ! 

#seribeautyofficial 
#tabletdetoks
#tiadasembelit
#kejayaanseritoks
#dahmacamgorengpisangpanas 
#alhamdulillah
#syukur
#kongsirezekiseri
A A Beauty Shop - @serisugarbelle_alyahya Instagram Profile - inst4gram.com
serisugarbelle_alyahya
0

KEJAYAAN SERITOKS: MEMBUANG DENGAN JAYANYA! . . Apa yang best sangat tablet kecik warna hijau ni? Jom klik “PLAY” untuk saksikan feedback jujur daripada @syamelsyem pengguna #seritoks ! #seribeautyofficial #tabletdetoks #tiadasembelit #kejayaanser

Cekreekk  saya nya udah selesai nguli hari ini,tinggal pancal gass pulang kandang...
#alhamdulillah
#pulang
#pulangkerja
Iwan Dhoank™ - @slankers_82 Instagram Profile - inst4gram.com
slankers_82
0

Cekreekk saya nya udah selesai nguli hari ini,tinggal pancal gass pulang kandang... #alhamdulillah #pulang #pulangkerja

Karena sejarah selalu berulang maka pelajarilah selagi mampu mempelajari . Semoga Allah memberi Kita ilmu karena sesungguhnya ilmu itu kita di beri bukan kita dapat . #islamituindah #alhamdulillah #ilmu #sejarahislam #penenanghati
Gito Youone - @gito_youone45 Instagram Profile - inst4gram.com
gito_youone45
0

Karena sejarah selalu berulang maka pelajarilah selagi mampu mempelajari . Semoga Allah memberi Kita ilmu karena sesungguhnya ilmu itu kita di beri bukan kita dapat . #islamituindah #alhamdulillah #ilmu #sejarahislam #penenanghati

Mojoagung, Jawa Timur, Indonesia

KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP.
.
Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah.
.
Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy.
.
Kelebihan ESP Shaklee.
 Kulit lebih anjal dan gebu.
 Banyakkan susu ibu.
 Pudarkan parut.
 Mengawal pertumbuhan jerawat.
 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran.
 Kulit jadi lebih tegang dan sihat.
 Menghalang penyakit batu karang.
 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun bekerja berat.
 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
 Elakkan kencing manis.
 Kuatkan ingatan memori.
 Sembuhkan luka.
 Melindungi dan menjaga rahim.
 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri.
 Mengurangkan risiko kanser payudara.
 Menyokong sistem imunisasi badan.
 Mengandungi protien yang lengkap.
.
Amirah Aida
Trusted SID 
Whatsapp 010-3655203
.
Postage seluruh Malaysia. 
.
#shakleemalaysia
#shakleeserdang#shakleemalaysia #shakleetokjembal #shakleeterbaik #shakleemurahcarisaya #pahang#promosishaklee#ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #alfalfashaklee #nutriferon #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #setkurusshaklee #vivixshaklee  #vitacshaklee #setcantikshaklee #espshaklee #instep #shakleeinstep #shakleebaturakit
#shakleemuar
#amirahaidabeauty
SHAKLEE HARGA STUDENT - @amirahaidabeauty Instagram Profile - inst4gram.com
amirahaidabeauty
0

KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP. . Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah. . Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy. . Kelebihan ESP

main tarik tarik pulak hahahah ️#alhamdulillah #rezeki
@afifazman46 Instagram Profile - inst4gram.com
afifazman46
2

main tarik tarik pulak hahahah ️#alhamdulillah #rezeki

Comments

@faziha_azizan wow 🙈

@bsri80 #maluaperrr bosskur

We are still here
#alhamdulillah 
#merentasdesa2019 
#yeahh
Muhd Ismal Haiqal - @ei_smal_ Instagram Profile - inst4gram.com
ei_smal_
0

We are still here #alhamdulillah #merentasdesa2019 #yeahh

Nevada, Missouri
Happy birthday my dear mami and adik amar. Semoga bertambah rezeki, dilindungi Allah diberi rahmat dan semakin panjang umur bahagi bersama family tercinta. Amin amin.

#family #alhamdulillah
@aliahruzanna Instagram Profile - inst4gram.com
aliahruzanna
0

Happy birthday my dear mami and adik amar. Semoga bertambah rezeki, dilindungi Allah diberi rahmat dan semakin panjang umur bahagi bersama family tercinta. Amin amin. #family #alhamdulillah

KEJAYAAN SERITOKS: SEMUA KELUAR BALIK!
.
.
“Tak puas rasanya membuang bila rasa macam ada lagi yang tertinggal...”
.
.
Apa yang u olls buat kalau situasi ni kena dekat u olls? Menderita atau Merawat SEGERA? 

#seribeautyofficial 
#seritoks
#kejayaanseritoks
#alhamdulillah
#tabletdetoks
#detoks
#kongsirezekiseri
A A Beauty Shop - @serisugarbelle_alyahya Instagram Profile - inst4gram.com
serisugarbelle_alyahya
0

KEJAYAAN SERITOKS: SEMUA KELUAR BALIK! . . “Tak puas rasanya membuang bila rasa macam ada lagi yang tertinggal...” . . Apa yang u olls buat kalau situasi ni kena dekat u olls? Menderita atau Merawat SEGERA? #seribeautyofficial #seritoks #kejayaans

_*بِسْــــــــــــــــــــــمِ اللّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم_* *Assalamu'alaikum Wr. Wb. 
Saudaraku yang dermawan
Bapak/Ibu pecinta & pemerhati anak yatim...* *YKBS* / *Yayasan Kreasi Bangun Semesta* yang bergerak dalam bidang Keagamaan, Kemanusiaan & Sosial, menerima serta menyalurkan:

1. Infaq
2. Shodaqoh
3. Zakat fitrah/mal/penghasilan
4. Fidyah
5. Qurban
6. Tanah wakaf
7. Quick action Tanggap darurat  bencana
8. Dll

Untuk menyantuni Anak-anak Yatim binaan Kami, *Jazakallah,* Semoga Allah memberkahi harta yang ada pada Bapak/Ibu sekalian.. *Wassalamu'alaikum Wr. Wb*
🤝 Rek Donasi
Bank Mandiri
1630002444605
an/Yayasan Kreasi Bangun Semesta
Duta: Anias Yuswaningsih
*WhatsApp : 087788850422*
*LINE : niasyosidaniazshop*
Twitter: @niasyoshie
Instagram:. @bundadaniaz
Duta yayasan Kreasi Bangun Semesta
#relawan#YayasanAnakYatim#yayasankreasibangunsemesta#infaq#penggalangandana#alhamdulillah#santunananakyatim#santunanramadhan#santunan#santunanrutin#santunanbulanan #Berbagi #Berkah#AnakYatim#wakaf #Donasi#sedekah#sedekahonline#Peduli#PeduliBerbagi#PeduliYatim#ShareIt#icare#youcare#wecare#communityservice#community#communityservices#zakat#sodaqoh
Nias Yoshie - @niasyoshie Instagram Profile - inst4gram.com
niasyoshie
0

_*بِسْــــــــــــــــــــــمِ اللّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم_* *Assalamu'alaikum Wr. Wb. Saudaraku yang dermawan Bapak/Ibu pecinta & pemerhati anak yatim...* *YKBS* / *Yayasan Kreasi Bangun Semesta* yang bergerak dalam bidang Keagamaan, Kemanusiaan

Necə də gözəl sözdür

Uca Allahın bəndəsinə verdiyi ən gözəl nemət sadəcə xoşbəxtlik deyildir. Xoşbəxtlik müvəqqəti hisdir. Uca Allahın bəndəsinə verdiyi ən uca, dəyərli və bənzəri olmayan nemət rızadır (Allahın ondan razı qalması və onun da Allahdan razı qalması).
Uca Allah elçilərinə
Rəbbin sənə bəxş edəcək və sən xoşbəxt olacaqsan demədiəksinə, Rəbbin sənə bəxş edəcək və sən (Ondan) razı qalacaqsan demişdir. 
Allahım! Qəlblərimizə Sənin rızanı yerləşdir!
Allahım! Bizə ən gözəl işləri görməyi və kamil səadəti bəxş eylə!
Allahım! Dünya işlərini rahatlaşdır bizim üçün! Amin!
—————————-
QIZ ÖVLADLARI OLAN VALİDEYNLƏRƏ  MÜJDƏ

Peyğəmbər (ona Allahın salavatı və salamı olsun) demişdir: “Kimin üç qızı və ya üç bacısı, yaxud iki qızı və ya iki bacısı olar, o da onlara yaxşı baxar və onlarla davranışında Allahdan qorxaraq hərəkət edərsə, cənnətə daxil olar.” (Səhih İbn Hibban: 446). Peyğəmbər (ona Allahın salavatı və salamı olsun) demişdir: “Qız uşaqlarına nifrət etməyin. Həqiqətən onlar səmimi və dəyərlidirlər.” (əs-Silsilə əs-Səhihə: 627).
————————-
Uğursuzluğa ( yəni qara pişik, 13 rəqəmi nəsh rəqəmdir və sairə ) inanmaq barədə.... İbn Məsud - radıyallahu anhu – rəvayət edir ki, Peyğəmbər – sallallahu aleyhi və səlləm – buyurdu: «Uğursuzluğa inanmaq şirkdir. Ona inanan adam  bizdən deyildir» .
(Əbu Davud 3910)
--------------------- Loğman عليه السلام öz oğluna dedi:
“Ey oğlum! Kim dilinə sahib çıxmazsa, peşman olar.
- Kim mübahisəni çoxaldarsa, peşman olar! - Kim pis dostla dostluq edərsə, salamat qalmaz! - Kim də saleh kimsəylə dostluq edərsə, (çoxlu) xeyir əldə edər.»
(Əl-Muntəqa min Məkərimil-Əxləq, 202)
-------------------
Səadətin Əlaməti “Səadətin əlaməti qulun yaxşı əməllərini unutması, günahlarını isə gözü önünə qoymasıdır.
Bədbəxtçiliyin əlaməti isə, yaxşı əməllərini gözü önündə qoyub, günahlarını unutmasıdır.
(İbn Qeyyim,Miftəhu Dəris Sə'ədəh,səh. 298)
-------------
#muslim #сунна #ислам #баку #азербайджан #vsco #2019 #islam #sunnah #baku #azerbaijan #azerbaycan #instaaz #instaazerbaijan #instabaku #quran #vscorussia #vsco #az #russia #2018 #insta #мусульмане #хадис #религия #az #2019 #hadis #namaz #коран #makkah #medina #alhamdulillah
🕋 ﷽ ℓฉ iℓฉhฉ iℓℓ ฉАℓℓฉh ﷽🕋 - @_sa_xa_ Instagram Profile - inst4gram.com
_sa_xa_
0

Necə də gözəl sözdür Uca Allahın bəndəsinə verdiyi ən gözəl nemət sadəcə xoşbəxtlik deyildir. Xoşbəxtlik müvəqqəti hisdir. Uca Allahın bəndəsinə verdiyi ən uca, dəyərli və bənzəri olmayan nemət rızadır (Allahın ondan razı qalması və onun da Allahdan

الشيخ القارئ: #عبدالولي_الاركاني حفظه الله 
Sheikh: #abdulwali_alarkani
.
. #سورة_النساء
.
 Surah An Nisa
.
.
ماشاء الله تبارك الله 
.
. .
Follow  @_alhamdolilaah_  for more islamic reminders  Insha'Allah.
.
.
.
.
#عبدالعزيز_الزهراني #سعود_الشريم #خالد_الجليل #عبدالرحمان_السديس #عبدالرحمان_العوسي #ماهر_المعيقلي #بندر_بليلة  #ماشاءالله #تلاوات #الصلاه #الاستغفار #الذكر #ياسر_الدوسري #الامرات #السعودية #المغرب #سورة #islam #makkah #mashaallah #alhamdulillah #bismillah #prayer #saudiarabia #emirates
❤️Islamic Reminders ❤️ - @_alhamdolilaah_ Instagram Profile - inst4gram.com
_alhamdolilaah_
0

الشيخ القارئ: #عبدالولي_الاركاني حفظه الله Sheikh: #abdulwali_alarkani . . #سورة_النساء . Surah An Nisa . . ماشاء الله تبارك الله . . . Follow @_alhamdolilaah_ for more islamic reminders Insha'Allah. . . . . #عبدالعزيز_الزهراني #سعود_الشريم #خا


KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP.
.
Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah.
.
Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy.
.
Kelebihan ESP Shaklee.
 Kulit lebih anjal dan gebu.
 Banyakkan susu ibu.
 Pudarkan parut.
 Mengawal pertumbuhan jerawat.
 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran.
 Kulit jadi lebih tegang dan sihat.
 Menghalang penyakit batu karang.
 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun bekerja berat.
 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
 Elakkan kencing manis.
 Kuatkan ingatan memori.
 Sembuhkan luka.
 Melindungi dan menjaga rahim.
 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri.
 Mengurangkan risiko kanser payudara.
 Menyokong sistem imunisasi badan.
 Mengandungi protien yang lengkap.
.
Amirah Aida
Trusted SID 
Whatsapp 010-3655203
.
Postage seluruh Malaysia. 
.
#shakleemalaysia
#shakleeserdang#shakleemalaysia #shakleetokjembal #shakleeterbaik #shakleemurahcarisaya #pahang#promosishaklee#ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #alfalfashaklee #nutriferon #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #setkurusshaklee #vivixshaklee  #vitacshaklee #setcantikshaklee #espshaklee #instep #shakleeinstep #shakleebaturakit
#shakleemuar
#amirahaidabeauty
SHAKLEE HARGA STUDENT - @amirahaidabeauty Instagram Profile - inst4gram.com
amirahaidabeauty
0

KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP. . Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah. . Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy. . Kelebihan ESP

No long caption for today .. just enjoy the weather .. because it happens once in a year now !! 
#alhamdulillah .
.
I’m having coffee with home made nachos right now .
.
what do you like to have in rain ?? .
.
.
.
.
.
#peakfreans #peakfreanscafe #karachi #karachiblogger #pakistanibloggers #barish #rain #happyrain #karachidiaries #pakistanistreetstyle #pakistanifashion #ootd #potd #rainydaysnacks #instagram #instapic #cafe #travelblogger 
@walnutpk @peekfreansofficial
Armina Patel - @zoomtheworldwith_armina Instagram Profile - inst4gram.com
zoomtheworldwith_armina
4

No long caption for today .. just enjoy the weather .. because it happens once in a year now !! #alhamdulillah . . I’m having coffee with home made nachos right now . . what do you like to have in rain ?? . . . . . . #peakfreans #peakfreanscafe #kar

Comments

@zoomtheworldwith_armina @foodieshoodie haha .. do that 👍

@zoomtheworldwith_armina @foodieshoodie haey my all time fav😍


KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP.
.
Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah.
.
Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy.
.
Kelebihan ESP Shaklee.
 Kulit lebih anjal dan gebu.
 Banyakkan susu ibu.
 Pudarkan parut.
 Mengawal pertumbuhan jerawat.
 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran.
 Kulit jadi lebih tegang dan sihat.
 Menghalang penyakit batu karang.
 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun bekerja berat.
 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
 Elakkan kencing manis.
 Kuatkan ingatan memori.
 Sembuhkan luka.
 Melindungi dan menjaga rahim.
 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri.
 Mengurangkan risiko kanser payudara.
 Menyokong sistem imunisasi badan.
 Mengandungi protien yang lengkap.
.
Amirah Aida
Trusted SID 
Whatsapp 010-3655203
.
Postage seluruh Malaysia. 
.
#shakleemalaysia
#shakleeserdang#shakleemalaysia #shakleetokjembal #shakleeterbaik #shakleemurahcarisaya #pahang#promosishaklee#ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #alfalfashaklee #nutriferon #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #setkurusshaklee #vivixshaklee  #vitacshaklee #setcantikshaklee #espshaklee #instep #shakleeinstep #shakleebaturakit
#shakleemuar
#amirahaidabeauty
SHAKLEE HARGA STUDENT - @amirahaidabeauty Instagram Profile - inst4gram.com
amirahaidabeauty
1

KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP. . Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah. . Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy. . Kelebihan ESP

Comments

@my.dasto.granola Selamat bercuti 😊

Weather   Beautiful 
Eating muesli by fauji #mueslibowl
And its good and easily affordable  and healthy 
Every thing is soo beautiful so fresh 
ALHUMDULILAH  loving this 
ALLAH  is bearish  ko rehmay bana k rakahy ameen 
#alhamdulillah #mashallah️ #subhanallah
May th Rain brings Blessings fr We All. Ameen 
Lets follow th Righteous path of ALLAH ..
#weathergirl #beautifulweather
#barish #pretty #meal #muesli#funtime
#happy #love #lifelove #blogger #instafood #instagram #instacool #instafoodies #instalovers #instamoment #nature #naturelovers #smiles #smellofrain  #happiness #foodblogfeed #foodaddict #foodstagram #foodpron #foodblogfeed
Haneya Baloch - @haneya.sb Instagram Profile - inst4gram.com
haneya.sb
0

Weather Beautiful Eating muesli by fauji #mueslibowl And its good and easily affordable and healthy Every thing is soo beautiful so fresh ALHUMDULILAH loving this ALLAH is bearish ko rehmay bana k rakahy ameen #alhamdulillah #mashallah️ #s

-Если тебе скажут,что мечты не сбываются-----НЕ ВЕРЬ
они СБЫВАЮТСЯ,если за них БОРОТЬСЯ 
Кыялдануу м.н  уктап,МАКСАТЫН м.н ойгон!
Just do it
#менсенисуйомомур#кыялданалсозсузболот!#аракетмаксаткойуужумушийгиликденсоолуксаякатоо🦅#меньшедумайбольшеживи  #alhamdulillah#тольконеныть#жашоондусонункылууозколубузда ️
Айжан Toichubaeva - @aijan_lns Instagram Profile - inst4gram.com
aijan_lns
0

-Если тебе скажут,что мечты не сбываются-----НЕ ВЕРЬ они СБЫВАЮТСЯ,если за них БОРОТЬСЯ Кыялдануу м.н уктап,МАКСАТЫН м.н ойгон! Just do it #менсенисуйомомур #кыялданалсозсузболот !#аракетмаксаткойуужумушийгиликденсоолуксаякатоо 🦅#меньшедумайбольшеживи

Work and Travel
P I E T E E I S B A C K .

COD on THURSDAY
24.01.2019 | 12 PM Onwards 
Area: LARKIN
NONGCHIK
& TMN SURIA
Johor Bahru ONLY 
MINIMUM ORDER 2 SETS .

RM10.00 | 8 PIECES
WHATSAPP 0136273703
NOW!!!!!!!!!! .

#EncikPieTee #BackForShortWhile #BestPieTeeinTown #HealthySnacks #PieTee #Veggies #SayaJualPieTee #PieTeeSayur #johorbahru #sayajual #delivery #foodie #bismillah #alhamdulillah #halal #potd #larkin #johor #latergram #cod #vietnameserolls #nongchik #january #monday #homemade #food #vsco #vscocam #vscomalaysia
CherryPop - @cherrypopbakes Instagram Profile - inst4gram.com
cherrypopbakes
0

P I E T E E I S B A C K . COD on THURSDAY 24.01.2019 | 12 PM Onwards Area: LARKIN NONGCHIK & TMN SURIA Johor Bahru ONLY MINIMUM ORDER 2 SETS . RM10.00 | 8 PIECES WHATSAPP 0136273703 NOW!!!!!!!!!! . #encikpietee #backforshortwhile #bestpieteeinto

Johor Bahru

KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP.
.
Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah.
.
Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy.
.
Kelebihan ESP Shaklee.
 Kulit lebih anjal dan gebu.
 Banyakkan susu ibu.
 Pudarkan parut.
 Mengawal pertumbuhan jerawat.
 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran.
 Kulit jadi lebih tegang dan sihat.
 Menghalang penyakit batu karang.
 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun bekerja berat.
 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
 Elakkan kencing manis.
 Kuatkan ingatan memori.
 Sembuhkan luka.
 Melindungi dan menjaga rahim.
 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri.
 Mengurangkan risiko kanser payudara.
 Menyokong sistem imunisasi badan.
 Mengandungi protien yang lengkap.
.
Amirah Aida
Trusted SID 
Whatsapp 010-3655203
.
Postage seluruh Malaysia. 
.
#shakleemalaysia
#shakleeserdang#shakleemalaysia #shakleetokjembal #shakleeterbaik #shakleemurahcarisaya #pahang#promosishaklee#ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #alfalfashaklee #nutriferon #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #setkurusshaklee #vivixshaklee  #vitacshaklee #setcantikshaklee #espshaklee #instep #shakleeinstep #shakleebaturakit
#shakleemuar
#amirahaidabeauty
SHAKLEE HARGA STUDENT - @amirahaidabeauty Instagram Profile - inst4gram.com
amirahaidabeauty
1

KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP. . Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah. . Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy. . Kelebihan ESP

Comments

@oh.my.granola.jb Menarik sangat 😘


KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP.
.
Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah.
.
Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy.
.
Kelebihan ESP Shaklee.
 Kulit lebih anjal dan gebu.
 Banyakkan susu ibu.
 Pudarkan parut.
 Mengawal pertumbuhan jerawat.
 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran.
 Kulit jadi lebih tegang dan sihat.
 Menghalang penyakit batu karang.
 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun bekerja berat.
 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
 Elakkan kencing manis.
 Kuatkan ingatan memori.
 Sembuhkan luka.
 Melindungi dan menjaga rahim.
 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri.
 Mengurangkan risiko kanser payudara.
 Menyokong sistem imunisasi badan.
 Mengandungi protien yang lengkap.
.
Amirah Aida
Trusted SID 
Whatsapp 010-3655203
.
Postage seluruh Malaysia. 
.
#shakleemalaysia
#shakleeserdang#shakleemalaysia #shakleetokjembal #shakleeterbaik #shakleemurahcarisaya #pahang#promosishaklee#ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #alfalfashaklee #nutriferon #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #setkurusshaklee #vivixshaklee  #vitacshaklee #setcantikshaklee #espshaklee #instep #shakleeinstep #shakleebaturakit
#shakleemuar
#amirahaidabeauty
SHAKLEE HARGA STUDENT - @amirahaidabeauty Instagram Profile - inst4gram.com
amirahaidabeauty
0

KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP. . Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah. . Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy. . Kelebihan ESP

Haiii...Pria terbhaiqe .... 🤗.
.
.
.
.
.️️️........ #kode  
#lopelope #untiljannah #inshaallah #instalove #alhamdulillah #luckytohaveyou #love #instalife
gamis costume size - @shelly_zhelkiano Instagram Profile - inst4gram.com
shelly_zhelkiano
0

Haiii...Pria terbhaiqe .... 🤗. . . . . .️️️........ #kode #lopelope #untiljannah #inshaallah #instalove #alhamdulillah #luckytohaveyou #love #instalife

All Motor (Tiegan 008 - B20 Vtec) VS Boost (Nissan Silvia S15)

Gonna Miss That Moment  Stay Low and Go Fast   by : @hellandtoe

#honda #hondacivic #hondaestilo #civicestilo #sr3 #bseries #bseriesonly #b20 #vtec #tiegan #tiegangarage #tieganpower #2018 #racing #jstc #issom #gila balap #indonesiantouringcar #Alhamdulillah #sentulinternationalcircuit #sirkuitsentul #balapmobil #recarospg #eg6
Tiegan Garage Performance Shop - @tiegan_garage Instagram Profile - inst4gram.com
tiegan_garage
2

All Motor (Tiegan 008 - B20 Vtec) VS Boost (Nissan Silvia S15) Gonna Miss That Moment " Stay Low and Go Fast " by : @hellandtoe #honda #hondacivic #hondaestilo #civicestilo #sr3 #bseries #bseriesonly #b20 #vtec #tiegan #tiegangarage #tieganpower #

Sentul International Circuit
Comments

@engineplus_motorsports Gahar kak.... taun ini balap gak? Temenin @oeyrnd

@hellandtoe 🙏🙏


KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP.
.
Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah.
.
Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy.
.
Kelebihan ESP Shaklee.
 Kulit lebih anjal dan gebu.
 Banyakkan susu ibu.
 Pudarkan parut.
 Mengawal pertumbuhan jerawat.
 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran.
 Kulit jadi lebih tegang dan sihat.
 Menghalang penyakit batu karang.
 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun bekerja berat.
 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
 Elakkan kencing manis.
 Kuatkan ingatan memori.
 Sembuhkan luka.
 Melindungi dan menjaga rahim.
 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri.
 Mengurangkan risiko kanser payudara.
 Menyokong sistem imunisasi badan.
 Mengandungi protien yang lengkap.
.
Amirah Aida
Trusted SID 
Whatsapp 010-3655203
.
Postage seluruh Malaysia. 
.
#shakleemalaysia
#shakleeserdang#shakleemalaysia #shakleetokjembal #shakleeterbaik #shakleemurahcarisaya #pahang#promosishaklee#ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #alfalfashaklee #nutriferon #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #setkurusshaklee #vivixshaklee  #vitacshaklee #setcantikshaklee #espshaklee #instep #shakleeinstep #shakleebaturakit
#shakleemuar
#amirahaidabeauty
SHAKLEE HARGA STUDENT - @amirahaidabeauty Instagram Profile - inst4gram.com
amirahaidabeauty
0

KURUS, SIHAT, CANTIK DENGAN ESP. . Dah banyak sangat feedback customer yang sangat-sangat puas hati dengan Esp. Alhamdulillah. . Esp ni, shake dengan air kosong pun dah sedap. Nak lagi sedap boleh buat blend dengan buah-buah. Yummy. . Kelebihan ESP