#durresi
Advertisement
Mini bluetooth
Çmimi vetem 11.50€
Transporti falas ne Kosovë
Shqiperi dhe Maqedoni 6€
Porosit në Mesazhe ne direkt
Ose ne Viber/Watsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator
NORA MALL - @noramall_ Instagram Profile - inst4gram.com
noramall_
0

Mini bluetooth Çmimi vetem 11.50€ Transporti falas ne Kosovë Shqiperi dhe Maqedoni 6€ Porosit në Mesazhe ne direkt Ose ne Viber/Watsapp +386 43 541 334 #butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #p

Mini bluetooth
Çmimi vetem 11.50€
Transporti falas ne Kosovë
Shqiperi dhe Maqedoni 6€
Porosit në Mesazhe ne direkt
Ose ne Viber/Watsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator
Dea Shop Online - @deashop.on Instagram Profile - inst4gram.com
deashop.on
0

Mini bluetooth Çmimi vetem 11.50€ Transporti falas ne Kosovë Shqiperi dhe Maqedoni 6€ Porosit në Mesazhe ne direkt Ose ne Viber/Watsapp +386 43 541 334 #butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #p

Shisha Pen plus 1 shije.
Çmimi vetem 9.50€
Transporti falas ne Kosovë
Shqiperi dhe Maqedoni 6€
Porosit në Mesazhe ne direkt
Ose ne Viber/Watsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator
NORA MALL - @noramall_ Instagram Profile - inst4gram.com
noramall_
0

Shisha Pen plus 1 shije. Çmimi vetem 9.50€ Transporti falas ne Kosovë Shqiperi dhe Maqedoni 6€ Porosit në Mesazhe ne direkt Ose ne Viber/Watsapp +386 43 541 334 #butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #s

Shisha Pen plus 1 shije.
Çmimi vetem 9.50€
Transporti falas ne Kosovë
Shqiperi dhe Maqedoni 6€
Porosit në Mesazhe ne direkt
Ose ne Viber/Watsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator
Dea Shop Online - @deashop.on Instagram Profile - inst4gram.com
deashop.on
0

Shisha Pen plus 1 shije. Çmimi vetem 9.50€ Transporti falas ne Kosovë Shqiperi dhe Maqedoni 6€ Porosit në Mesazhe ne direkt Ose ne Viber/Watsapp +386 43 541 334 #butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #s

Advertisement
Advertisement
REAL DOCTORS POSTURE
SuperOfertë zbritje
1 copë 9.99€
2 copa 18.99€
3 copa 28.99€
TRANSPORTI FALAS në Kosovë
Shqipëri 4€ dhe Maqedoni 5€

Është zgjidhja ideale për një qendrim të drejtë
dhe për largimin e dhimbjeve të shpinës. 
Madhësia Standarte 
Porosit në Mesazhe ne direkt
Ose ne Viber/Watsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator
NORA MALL - @noramall_ Instagram Profile - inst4gram.com
noramall_
0

REAL DOCTORS POSTURE SuperOfertë zbritje 1 copë 9.99€ 2 copa 18.99€ 3 copa 28.99€ TRANSPORTI FALAS në Kosovë Shqipëri 4€ dhe Maqedoni 5€ Është zgjidhja ideale për një qendrim të drejtë dhe për largimin e dhimbjeve të shpinës. Madhësia Standarte Po

REAL DOCTORS POSTURE
SuperOfertë zbritje
1 copë 9.99€
2 copa 18.99€
3 copa 28.99€
TRANSPORTI FALAS në Kosovë
Shqipëri 4€ dhe Maqedoni 5€

Është zgjidhja ideale për një qendrim të drejtë
dhe për largimin e dhimbjeve të shpinës. 
Madhësia Standarte 
Porosit në Mesazhe ne direkt
Ose ne Viber/Watsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator
Dea Shop Online - @deashop.on Instagram Profile - inst4gram.com
deashop.on
0

REAL DOCTORS POSTURE SuperOfertë zbritje 1 copë 9.99€ 2 copa 18.99€ 3 copa 28.99€ TRANSPORTI FALAS në Kosovë Shqipëri 4€ dhe Maqedoni 5€ Është zgjidhja ideale për një qendrim të drejtë dhe për largimin e dhimbjeve të shpinës. Madhësia Standarte Po

Mikrofon karaoke - iKaraoke WSTER WS-858 Wireless 
Me super çmim: 13.99€
Transporti në Kosovë falas, për Shqiperi (4€) dhe Maqedoni (5€) Butonat e rregullimit profesional Treble / Bass / Volume / Father / Reverb mund të rregullohen nga mikrofoni.
Specifikat:
️Ndryshimi i zërit ,4 mënyra të ndryshimit të zërit me një çelës, për të dhënë zërin tuaj të larmishëm dhe unik
Mikrofoni dhe altoparlantët Bluetooth wireless, dy-në-një, pa lidhje shtesë për të punuar në mënyrë të pavarur.
Kreu i mikrofonit ka tre zvogëlime të zerit.
1800 mAh bateri deri në 6 orë të kënduarit 
Porosite në mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #struga #durresi #mitrovica #ferizaj #prizren #shkupi #struga #shkodra #durres #saranda #tayna #luanators #luanator #dafinazeqiri #dhuratadora
Dea Shop Online - @deashop.on Instagram Profile - inst4gram.com
deashop.on
0

Mikrofon karaoke - iKaraoke WSTER WS-858 Wireless Me super çmim: 13.99€ Transporti në Kosovë falas, për Shqiperi (4€) dhe Maqedoni (5€) Butonat e rregullimit profesional Treble / Bass / Volume / Father / Reverb mund të rregullohen nga mikrofoni. Spe

Mikrofon karaoke - iKaraoke WSTER WS-858 Wireless 
Me super çmim: 13.99€
Transporti në Kosovë falas, për Shqiperi (4€) dhe Maqedoni (5€) Butonat e rregullimit profesional Treble / Bass / Volume / Father / Reverb mund të rregullohen nga mikrofoni.
Specifikat:
️Ndryshimi i zërit ,4 mënyra të ndryshimit të zërit me një çelës, për të dhënë zërin tuaj të larmishëm dhe unik
Mikrofoni dhe altoparlantët Bluetooth wireless, dy-në-një, pa lidhje shtesë për të punuar në mënyrë të pavarur.
Kreu i mikrofonit ka tre zvogëlime të zerit.
1800 mAh bateri deri në 6 orë të kënduarit 
Porosite në mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #struga #durresi #mitrovica #ferizaj #prizren #shkupi #struga #shkodra #durres #saranda #tayna #luanators #luanator #dafinazeqiri #dhuratadora
NORA MALL - @noramall_ Instagram Profile - inst4gram.com
noramall_
0

Mikrofon karaoke - iKaraoke WSTER WS-858 Wireless Me super çmim: 13.99€ Transporti në Kosovë falas, për Shqiperi (4€) dhe Maqedoni (5€) Butonat e rregullimit profesional Treble / Bass / Volume / Father / Reverb mund të rregullohen nga mikrofoni. Spe

Spiker JBL

Çmimi: 18€
️Specifikat
* USB * CHIP
* AUX *Radio
* BLUETOOTH 
Funksional per Telefon, Tablet, Llaptop.
Ndegjo muziken tende te preferuar me nje kualitet te lart me nje spiker qe mundeson zerim me te Lartë.
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #struga #durresi #mitrovica #ferizaj #prizren #shkupi #struga #shkodra #durres #saranda #tayna #luanators #luanator #dafinazeqiri #dhuratadora
Dea Shop Online - @deashop.on Instagram Profile - inst4gram.com
deashop.on
1

Spiker JBL Çmimi: 18€ ️Specifikat * USB * CHIP * AUX *Radio * BLUETOOTH Funksional per Telefon, Tablet, Llaptop. Ndegjo muziken tende te preferuar me nje kualitet te lart me nje spiker qe mundeson zerim me te Lartë. #butriors #tetova #gjakova #peja

Comments

@lindon.avdyli a bani transport

Spiker JBL

Çmimi: 18€
️Specifikat
* USB * CHIP
* AUX *Radio
* BLUETOOTH 
Funksional per Telefon, Tablet, Llaptop.
Ndegjo muziken tende te preferuar me nje kualitet te lart me nje spiker qe mundeson zerim me te Lartë.
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #struga #durresi #mitrovica #ferizaj #prizren #shkupi #struga #shkodra #durres #saranda #tayna #luanators #luanator #dafinazeqiri #dhuratadora
NORA MALL - @noramall_ Instagram Profile - inst4gram.com
noramall_
0

Spiker JBL Çmimi: 18€ ️Specifikat * USB * CHIP * AUX *Radio * BLUETOOTH Funksional per Telefon, Tablet, Llaptop. Ndegjo muziken tende te preferuar me nje kualitet te lart me nje spiker qe mundeson zerim me te Lartë. #butriors #tetova #gjakova #peja

Radio me Bluetooth
Vetem 24.99€
Transporti falas në Kosovë, Shqiperi(4€) Maqedoni(5€) Specifika:
Ka vendin për Bluetooth, USB, Sd Card dhe Aux.
Telekomandë, Orë digjitale, CD nuk ka
Porosite në mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #struga #durresi #mitrovica #ferizaj #prizren #shkupi #struga #shkodra #durres #saranda #tayna #luanators #luanator #dafinazeqiri #dhuratadora
NORA MALL - @noramall_ Instagram Profile - inst4gram.com
noramall_
0

Radio me Bluetooth Vetem 24.99€ Transporti falas në Kosovë, Shqiperi(4€) Maqedoni(5€) Specifika: Ka vendin për Bluetooth, USB, Sd Card dhe Aux. Telekomandë, Orë digjitale, CD nuk ka Porosite në mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334 #butriors #te

Radio me Bluetooth
Vetem 24.99€
Transporti falas në Kosovë, Shqiperi(4€) Maqedoni(5€) Specifika:
Ka vendin për Bluetooth, USB, Sd Card dhe Aux.
Telekomandë, Orë digjitale, CD nuk ka
Porosite në mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #struga #durresi #mitrovica #ferizaj #prizren #shkupi #struga #shkodra #durres #saranda #tayna #luanators #luanator #dafinazeqiri #dhuratadora
Dea Shop Online - @deashop.on Instagram Profile - inst4gram.com
deashop.on
0

Radio me Bluetooth Vetem 24.99€ Transporti falas në Kosovë, Shqiperi(4€) Maqedoni(5€) Specifika: Ka vendin për Bluetooth, USB, Sd Card dhe Aux. Telekomandë, Orë digjitale, CD nuk ka Porosite në mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334 #butriors #te

1 copë 9.50€
2 copë 17.50€
Ju sjellim driten magjike me shume funksione.
Faner llamp!
Shume praktike dhe e pershtatshme, mbushet me energji elektrike, munde ta mbushni edhe telefonin, e mban energjine deri ne 6 orë.
Pagesa behet pas pranimit te produktit.
Produkti arrine brenda 1-3 dite.
Porosite ne mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator
NORA MALL - @noramall_ Instagram Profile - inst4gram.com
noramall_
0

1 copë 9.50€ 2 copë 17.50€ Ju sjellim driten magjike me shume funksione. Faner llamp! Shume praktike dhe e pershtatshme, mbushet me energji elektrike, munde ta mbushni edhe telefonin, e mban energjine deri ne 6 orë. Pagesa behet pas pranimit te produ

1 copë 9.50€
2 copë 17.50€
Ju sjellim driten magjike me shume funksione.
Faner llamp!
Shume praktike dhe e pershtatshme, mbushet me energji elektrike, munde ta mbushni edhe telefonin, e mban energjine deri ne 6 orë.
Pagesa behet pas pranimit te produktit.
Produkti arrine brenda 1-3 dite.
Porosite ne mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator
Dea Shop Online - @deashop.on Instagram Profile - inst4gram.com
deashop.on
0

1 copë 9.50€ 2 copë 17.50€ Ju sjellim driten magjike me shume funksione. Faner llamp! Shume praktike dhe e pershtatshme, mbushet me energji elektrike, munde ta mbushni edhe telefonin, e mban energjine deri ne 6 orë. Pagesa behet pas pranimit te produ

Kuletë shum praktike per kartela dhe para
Ofertë 1+1 gratis.
Çmimi 9.99 euro transporti gratis
Porosite në mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator
NORA MALL - @noramall_ Instagram Profile - inst4gram.com
noramall_
0

Kuletë shum praktike per kartela dhe para Ofertë 1+1 gratis. Çmimi 9.99 euro transporti gratis Porosite në mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334 #butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #pri

Kuletë shum praktike per kartela dhe para
Ofertë 1+1 gratis.
Çmimi 9.99 euro transporti gratis
Porosite në mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator
Dea Shop Online - @deashop.on Instagram Profile - inst4gram.com
deashop.on
0

Kuletë shum praktike per kartela dhe para Ofertë 1+1 gratis. Çmimi 9.99 euro transporti gratis Porosite në mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334 #butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #pri

1 copë 13.99€
2 copë 23.99€
3 copë 33.99€
Transporti falas ne Kosove 
Viber-Watsapp +386 43 541 334
Makina me e kerkuar per rregullimin e mjekrres, flokeve dhe kufizimeve.
SPECIFIKAT
- Kualitet i larte, Rimbushet
- Teha profesional
- Mbushet per 2 ore
- Punon 8 ore 
Pagesa behet pas pranimit te produktit
Produkti arrine 1-2 dite
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #struga #durresi #mitrovica #ferizaj #prizren #shkupi #struga #shkodra #durres #saranda #tayna #luanators #luanator #dafinazeqiri #dhuratadora
NORA MALL - @noramall_ Instagram Profile - inst4gram.com
noramall_
0

1 copë 13.99€ 2 copë 23.99€ 3 copë 33.99€ Transporti falas ne Kosove Viber-Watsapp +386 43 541 334 Makina me e kerkuar per rregullimin e mjekrres, flokeve dhe kufizimeve. SPECIFIKAT - Kualitet i larte, Rimbushet - Teha profesional - Mbushet per 2 or

1 copë 13.99€
2 copë 23.99€
3 copë 33.99€
Transporti falas ne Kosove 
Viber-Watsapp +386 43 541 334
Makina me e kerkuar per rregullimin e mjekrres, flokeve dhe kufizimeve.
SPECIFIKAT
- Kualitet i larte, Rimbushet
- Teha profesional
- Mbushet per 2 ore
- Punon 8 ore 
Pagesa behet pas pranimit te produktit
Produkti arrine 1-2 dite
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #struga #durresi #mitrovica #ferizaj #prizren #shkupi #struga #shkodra #durres #saranda #tayna #luanators #luanator #dafinazeqiri #dhuratadora
Dea Shop Online - @deashop.on Instagram Profile - inst4gram.com
deashop.on
0

1 copë 13.99€ 2 copë 23.99€ 3 copë 33.99€ Transporti falas ne Kosove Viber-Watsapp +386 43 541 334 Makina me e kerkuar per rregullimin e mjekrres, flokeve dhe kufizimeve. SPECIFIKAT - Kualitet i larte, Rimbushet - Teha profesional - Mbushet per 2 or

Porosit online Bateri më zoom dhe me Flashlight
1 copë 11.50€ 
2 copa 19.50€
3 copa 24.50€ 
Posta gratis ne Kosovë
Shqiperi dhe Maqedoni 6€ transporti
#shkodra #tetova #gjakova #shkupi #peja #prishtina #mitrovica #prizren #ferizaj #tirana #struga #durresi #saranda
Dea Shop Online - @deashop.on Instagram Profile - inst4gram.com
deashop.on
0

Porosit online Bateri më zoom dhe me Flashlight 1 copë 11.50€ 2 copa 19.50€ 3 copa 24.50€ Posta gratis ne Kosovë Shqiperi dhe Maqedoni 6€ transporti #shkodra #tetova #gjakova #shkupi #peja #prishtina #mitrovica #prizren #ferizaj #tirana #struga #du

Porosit online Bateri më zoom dhe me Flashlight
1 copë 11.50€ 
2 copa 19.50€
3 copa 24.50€ 
Posta gratis ne Kosovë
Shqiperi dhe Maqedoni 6€ transporti
#shkodra #tetova #gjakova #shkupi #peja #prishtina #mitrovica #prizren #ferizaj #tirana #struga #durresi #saranda
NORA MALL - @noramall_ Instagram Profile - inst4gram.com
noramall_
0

Porosit online Bateri më zoom dhe me Flashlight 1 copë 11.50€ 2 copa 19.50€ 3 copa 24.50€ Posta gratis ne Kosovë Shqiperi dhe Maqedoni 6€ transporti #shkodra #tetova #gjakova #shkupi #peja #prishtina #mitrovica #prizren #ferizaj #tirana #struga #du

Porosit online Bateri më zoom dhe me Flashlight
1 copë 11.50€ 
2 copa 19.50€
3 copa 24.50€ 
Posta gratis ne Kosovë
Shqiperi 4€ dhe Maqedoni 5€ transporti
#shkodra #tetova #gjakova #shkupi #peja #prishtina #mitrovica #prizren #ferizaj #tirana #struga #durresi #saranda
NORA MALL - @noramall_ Instagram Profile - inst4gram.com
noramall_
0

Porosit online Bateri më zoom dhe me Flashlight 1 copë 11.50€ 2 copa 19.50€ 3 copa 24.50€ Posta gratis ne Kosovë Shqiperi 4€ dhe Maqedoni 5€ transporti #shkodra #tetova #gjakova #shkupi #peja #prishtina #mitrovica #prizren #ferizaj #tirana #struga

Porosit online Bateri më zoom dhe me Flashlight
1 copë 11.50€ 
2 copa 19.50€
3 copa 24.50€ 
Posta gratis ne Kosovë
Shqiperi 4€ dhe Maqedoni 5€ transporti
#shkodra #tetova #gjakova #shkupi #peja #prishtina #mitrovica #prizren #ferizaj #tirana #struga #durresi #saranda
Dea Shop Online - @deashop.on Instagram Profile - inst4gram.com
deashop.on
0

Porosit online Bateri më zoom dhe me Flashlight 1 copë 11.50€ 2 copa 19.50€ 3 copa 24.50€ Posta gratis ne Kosovë Shqiperi 4€ dhe Maqedoni 5€ transporti #shkodra #tetova #gjakova #shkupi #peja #prishtina #mitrovica #prizren #ferizaj #tirana #struga


#albania #albanian #albaniangirl #kosovo #kosova #tirana #prishtina #humor #humorquotes #humor #humornegro #noizy #luanator #tanya #encaje #unikkatil #baby #gee #durresi
ca ke qe sheh - @ca.ke.qe.sheh Instagram Profile - inst4gram.com
ca.ke.qe.sheh
1

#albania #albanian #albaniangirl #kosovo #kosova #tirana #prishtina #humor #humorquotes #humor #humornegro #noizy #luanator #tanya #encaje #unikkatil #baby #gee #durresi

Comments

@shkarko.kenge.shqip Shkarkoni muzike shqiptare dhe te huaj ne telefonin tuaj me ane te aplikacionit tone falas. Shkarkoni aplikacionin nga playstore. Linku ne bio ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️

#Kosovo #albania #majkteam #dafinators #luanator #tayna #eralstrefi #dhuratadora #butriors #fero #teamkapo #prishtina #tirana #kida #xhensilator #dualipa #saranda #durresi #humor #prizren #kidator #mozzikfans #mozzik #butrintimeri #luanator #butriors #ledrivula #ledrizlla #dorators #majkteam #noizy #samantator #albaniangirl
Klarisa Balaj🇦🇱🇽🇰 - @klarisabalaj Instagram Profile - inst4gram.com
klarisabalaj
1

#kosovo #albania #majkteam #dafinators #luanator #tayna #eralstrefi #dhuratadora #butriors #fero #teamkapo #prishtina #tirana #kida #xhensilator #dualipa #saranda #durresi #humor #prizren #kidator #mozzikfans #mozzik #butrintimeri #luanator #butriors

Comments

@travelmvmt Smooth photos ma dude 👍. Really liking your last few photos. Hope I can help you with some local travel tips and travel photography on my page ☺️ Let me know your thoughts! ✍️

️
•Follow @a_ska_reagim për më shumë • 
#kosovo #albania #dorators #ledrizlla #encaustic #majkteam #dafinators #luanator #rin #tayna #eraistrefi #dhuratadora #butriors #fff #fero #teamkapo #kidator #visitalbania #prishtina #tirana #kida #xhensilator #orhideator #gordanators #dualipa #saranda #durresi #funnymemes #funnyvideos #shqipvalla
@a_ska_reagim Instagram Profile - inst4gram.com
a_ska_reagim
6

️ •Follow @a_ska_reagim për më shumë • #kosovo #albania #dorators #ledrizlla #encaustic #majkteam #dafinators #luanator #rin #tayna #eraistrefi #dhuratadora #butriors #fff #fero #teamkapo #kidator #visitalbania #prishtina #tirana #kida #xhensilator

Comments

@ddonita__ @ddonjetaa_mmorinaa @xiimi.noraa @zyka.k 😂😂😂😭

@zyka.k @ddonita__ 😂😂😂❤️


•Follow @a_ska_reagim për më shumë • 
#kosovo #albania #dorators #ledrizlla #encaustic #majkteam #dafinators #luanator #rin #tayna #eraistrefi #dhuratadora #butriors #fff #fero #teamkapo #kidator #visitalbania #prishtina #tirana #kida #xhensilator #orhideator #gordanators #dualipa #saranda #durresi #funnymemes #funnyvideos #shqipvalla
@a_ska_reagim Instagram Profile - inst4gram.com
a_ska_reagim
4

•Follow @a_ska_reagim për më shumë • #kosovo #albania #dorators #ledrizlla #encaustic #majkteam #dafinators #luanator #rin #tayna #eraistrefi #dhuratadora #butriors #fff #fero #teamkapo #kidator #visitalbania #prishtina #tirana #kida #xhensilator

Comments

@arbonasadiku @gentianaalija hahahahahahahahaha we need a reunion asap!!!♥️

@blerxna @elmxkas haahahhahahahahaha