#gengjelajahlubuk
Advertisement
Trip camping 2hari 1malam Geng Santai CJ 4x4..
Anda semua memang terbaik
Next time kita repeat lagi.. #camping #fourbyfour #santai #tabunghaji #gengjelajahlubuk #cjanglerclub #goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
5

Trip camping 2hari 1malam Geng Santai CJ 4x4.. Anda semua memang terbaik Next time kita repeat lagi.. #camping #fourbyfour #santai #tabunghaji #gengjelajahlubuk #cjanglerclub #goyekcaster

Comments

@aving42 ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜mantapp..

@goyekcaster @aving42 seronok dapat join kawan2

Alhamdulillah..masih ada lauk utk kami makan malam.. toman & baung jadi pembuka selera..
#kenyirlake 
#camping
#savejeramterap 
#gengjelajahlubuk 
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
10

Alhamdulillah..masih ada lauk utk kami makan malam.. toman & baung jadi pembuka selera.. #kenyirlake #camping #savejeramterap #gengjelajahlubuk #goyekcaster

Comments

@goyekcaster @bawalsungai spesel pnyer resepi tuh..

@aving42 Hmmm yummii.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜

Acara yang di nantikan setiap kali kami pegi casting @ camping.. 
#gengjelajahlubuk 
#sungailoh
#wearebrotherhood 
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
7

Acara yang di nantikan setiap kali kami pegi casting @ camping.. #gengjelajahlubuk #sungailoh #wearebrotherhood #goyekcaster

Comments

@mie.zul bakor ikan nape tu?

@goyekcaster Haha..sebarau @mie.zul ๐Ÿ˜Š

Kerinduan semakin membuak buak..bersabar lah wahai hati.. #gengjelajahlubuk  #jeram #castingncamping
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
13

Kerinduan semakin membuak buak..bersabar lah wahai hati.. #gengjelajahlubuk #jeram #castingncamping #goyekcaster

Comments

@goyekcaster Rezeki geng2 casting ni @nuzul_uyol

@goyekcaster Tq sifo @nuzul_uyol

Rindunya hati bukan kepalang..apa kan daya banyak lagi kerja kat kilang๐Ÿคฃ #offcasting  #workaholics #lovethenature  #gengjelajahlubuk 
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
13

Rindunya hati bukan kepalang..apa kan daya banyak lagi kerja kat kilang๐Ÿคฃ #offcasting #workaholics #lovethenature #gengjelajahlubuk #goyekcaster

Comments

@goyekcaster Thanks @forestleap

@maksim369gromov ๐Ÿ†’!!

Alhamdulillah..
Selesai trip camping&casting 3h2m kami ke #sungailoh #chengalbesar.. Trek yg benar2 menguji mental & fizikal kami..syukur tiada kejadian yg tak di ingini berlaku..
Trip terbaik #gengjelajahlubuk
#coopermasher
#gengjelajahlubuk 
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
11

Alhamdulillah.. Selesai trip camping&casting 3h2m kami ke #sungailoh #chengalbesar .. Trek yg benar2 menguji mental & fizikal kami..syukur tiada kejadian yg tak di ingini berlaku.. Trip terbaik #gengjelajahlubuk #coopermasher #gengjelajahlubuk #goyek

Comments

@goyekcaster @bawalsungai ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

@carpfishing_style ๐Ÿ‘๐Ÿ‘!!!

Advertisement
Advertisement
Alhamdulillah, Selesai Sudah Event Komplot Mega 2018..Ambe selaku Marshal Ingin Menyusun 10 Jari Memohon kemaafan jika ada Saloh Dan Silap Sebelum, Semasa Atau Selepas Event ini Diadakan... Tahniah kepada Para Pemenang Atas Kemenangan Anda....,
Terima kasih kepada penaja untuk menaja event kali ini..
#lonerenger #renjerair #gengjelajahlubuk #fishhunterterengganu #tranungsnakeheadhunter #gudugadangangler #sungaibinjaicaster #janjitakkumpau #gengpecahlubuk #mhmhsportfishing #jaybeecaster #boytepBrother #ambebudakcasterdungun #crazycasterganu #balokcaster #theruggedangler #glugorriananglar #gengbuluemas #teambilis #lipakzzzcreation #zsbundle #gilerfrogie #bekeng #imasportfishing #kanicennix #nyamborkualebass #jfpaktamcaster #alunazaworks
Fir ๏นฐCaster - @eppy_angler Instagram Profile - inst4gram.com
eppy_angler
0

Alhamdulillah, Selesai Sudah Event Komplot Mega 2018..Ambe selaku Marshal Ingin Menyusun 10 Jari Memohon kemaafan jika ada Saloh Dan Silap Sebelum, Semasa Atau Selepas Event ini Diadakan... Tahniah kepada Para Pemenang Atas Kemenangan Anda...., Terim

142 orang caster, 24 team, dalam 1 event...alhamdulillah,selesai event komplot mega 2018...saya selaku penganjur mewakili Marshall ingin menyusun 10 jari memohon kemaafan jika ada Salah Dan silap sebelum, semasa atau selepas event ini diadakan... Tahniah kepada para pemenang atas kemenangan anda....,
Terima kasih kepada penaja untuk menaja event saya kali ini... Akhir kata, majulah sukan memancing untuk negara...KM19???TUNGGU.... #lonerenger #renjerair #gengjelajahlubuk #fishhunterterengganu #tranungsnakeheadhunter #gudugadangangler #sungaibinjaicaster #janjitakkumpau #gengpecahlubuk #mhmhsportfishing #jaybeecaster #boytep #ambebudakcasterdungun #crazycasterganu #balokcaster #theruggedangler #glugorriananglar #gengbuluemas #teambilis #lipakzzzcreation #zsbundle #gilerfrogie #bekeng #imasportfishing #kanicennix #nyamborkualebass #jfpaktamcaster #alunazaworks
Ahmad Fahimi Azman - @aqemyfahimi Instagram Profile - inst4gram.com
aqemyfahimi
0

142 orang caster, 24 team, dalam 1 event...alhamdulillah,selesai event komplot mega 2018...saya selaku penganjur mewakili Marshall ingin menyusun 10 jari memohon kemaafan jika ada Salah Dan silap sebelum, semasa atau selepas event ini diadakan... Tah

Terengganu
Red Ferrari Tasik Kenyir katanye..
Jadi igauan mimpi ngeri @seroclseven sampai ke hari ini..
Hanya kami saje yang tau kenape
#tripkenyir2017 
#goldenmasher 
#gengjelajahlubuk 
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
9

Red Ferrari Tasik Kenyir katanye.. Jadi igauan mimpi ngeri @seroclseven sampai ke hari ini.. Hanya kami saje yang tau kenape #tripkenyir2017 #goldenmasher #gengjelajahlubuk #goyekcaster

Comments

@goyekcaster @nastyangler_malaysia mahaguru @seroclseven yg dapat ni

Panorama indah Tasik Kenyir pasti nya akan mengamit kenangan buat pengunjungnya..
#tripkenyir2017 
#gengjelajahlubuk 
#kenyirhouseboat 
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
3

Panorama indah Tasik Kenyir pasti nya akan mengamit kenangan buat pengunjungnya.. #tripkenyir2017 #gengjelajahlubuk #kenyirhouseboat #goyekcaster

Comments

@juechawkeong Hahahaha kena lipak xsudah2

@goyekcaster Hahaha..blambak lg houseboat situ๐Ÿ˜ƒ

Jeram yang berketinggian 260 meter memang mengugat paru2 dan kepala lutut kami..lain taun kita repeat lagi
#throwback 
#tripkenyir2017 
#gengjelajahlubuk 
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
4

Jeram yang berketinggian 260 meter memang mengugat paru2 dan kepala lutut kami..lain taun kita repeat lagi #throwback #tripkenyir2017 #gengjelajahlubuk #goyekcaster

Comments

@bawalsungai Mothernature beauty is ohsome...subhanallah๐Ÿ˜Š

@goyekcaster @bawalsungai that right broโ˜บ

Sebarau jeram yang mengujakan..
Boleh buat anda tidur sambil tersenyum..

#tripkenyir2017
#gengjelajahlubuk 
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
8

Sebarau jeram yang mengujakan.. Boleh buat anda tidur sambil tersenyum.. #tripkenyir2017 #gengjelajahlubuk #goyekcaster

Comments

@aasifo ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ .

@goyekcaster @aasifo ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Ž

Ok la daripada kumpau
#coopermasher 
#gengjelajahlubuk 
#goyekcaster 
#jerammenitih
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
16

Ok la daripada kumpau #coopermasher #gengjelajahlubuk #goyekcaster #jerammenitih

Comments

@jiee_jieeeeeeeeee Oo yeke market sebarau rendah dr tengas..ambik Marker biru!!!jd subaru!!lg mahal๐Ÿ˜Œ

@goyekcaster @jiee_jieeeeeeeeee hahaha..parok๐Ÿ˜„

Dua baju dua kelab
#gengjelajahlubuk 
#cjanglerclub 
#darulimanprinting
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
14

Dua baju dua kelab #gengjelajahlubuk #cjanglerclub #darulimanprinting #goyekcaster

Comments

@kosilikai Mcm mna nak oder bju ni...

@goyekcaster @kosilikai kat #darulimanprinting ada bro..

Tengas..
Salah satu spesis yang mampu membelah arus jeram & menjadi igauan tidur ramai caster2..
*Jangan pandang rendah pada saiznya..
#coopermasher #gengjelajahlubuk 
#altimaspoon 
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
10

Tengas.. Salah satu spesis yang mampu membelah arus jeram & menjadi igauan tidur ramai caster2.. *Jangan pandang rendah pada saiznya.. #coopermasher #gengjelajahlubuk #altimaspoon #goyekcaster

Comments

@razz.razzi ble nok ajok aku

@goyekcaster Bila2 pun boleh @razz.razzi

Walaupun tanpa aktiviti casting, hilang #stress bila dapat redah punca air sambil kejar anak seluang
#gengjelajahlubuk #seluangbara
#goyekcaster #throwback
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
5

Walaupun tanpa aktiviti casting, hilang #stress bila dapat redah punca air sambil kejar anak seluang #gengjelajahlubuk #seluangbara #goyekcaster #throwback

Comments

@thetatape Goreng sedak niiim

@goyekcaster @thetatape mmg pun..pkena dgn kicap lada mmg terhangkat๐Ÿ˜‚

Strike di minit2 terakhir oleh masta @seroclseven memang mencemaskan!! #jalai #kerandang #tomanbunga #gengjelajahlubuk
#boating #goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
14

Strike di minit2 terakhir oleh masta @seroclseven memang mencemaskan!! #jalai #kerandang #tomanbunga #gengjelajahlubuk #boating #goyekcaster

Comments

@yan.c.s Besaqqqq!!

@goyekcaster @yan.c.s hampir2 3kg๐Ÿ˜Š

Mana satu yg anda pilih..
Seluang atau Puyuh?
๐Ÿค—๐Ÿค”
#komplotsantai
#gengjelajahlubuk
#gengrasau
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
6

Mana satu yg anda pilih.. Seluang atau Puyuh? ๐Ÿค—๐Ÿค” #komplotsantai #gengjelajahlubuk #gengrasau #goyekcaster

Comments

@goyekcaster @thetatape ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š

@joerapala ooyesss

Aksi Masta Sero CLseven strike kaloi tiub beskal
#throwback #gengjelajahlubuk #kaloi #lombong
#sawit #goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
2

Aksi Masta Sero CLseven strike kaloi tiub beskal #throwback #gengjelajahlubuk #kaloi #lombong #sawit #goyekcaster

Comments

@thetatape padu kingggggg

@goyekcaster Ambe tukang grip ikan jer @thetatape ๐Ÿ˜Ž

We are brotherhood
#adventure 
#bestteam 
#gengjelajahlubuk
#goyekcaster
Imran Goyekcaster - @goyekcaster Instagram Profile - inst4gram.com
goyekcaster
2

We are brotherhood #adventure #bestteam #gengjelajahlubuk #goyekcaster

Comments

@bajumancing_online Outstanding one!

@goyekcaster @bajumancing_online ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„