#ikongoodbyeroad
Advertisement
Обожаю вечернююАлматуЛюбовь к вечерней прогулке по #Алматы началась еще в 3 классе, тогда я училась в Туркестане.И летом мы приехали сюда к родственникам, и естественно нас возили гулять по красивым местам. И когда бы мы не выходили гулять,помню, начинался дождик️ Но вечером было так светло из-за уличных освещений🤗 и  так свежо .Становилось тихо и уютно 🥰 После я просто обожаю эти улицы где горят красивые и большие уличные фонари
#ikon#ikongoodbyeroad #ikongoodbyeroadcover
Arailym  Mambetali - @arailymmz Instagram Profile - inst4gram.com
arailymmz
13

Обожаю вечернююАлматуЛюбовь к вечерней прогулке по #Алматы началась еще в 3 классе, тогда я училась в Туркестане.И летом мы приехали сюда к родственникам, и естественно нас возили гулять по красивым местам. И когда бы мы не выходили гулять,помню, нач

Comments

@a___r___u___k___a Сиздердин(Арайлым,Аружан , Назым кавер,история,фотоларынызды шыгасалсымен коремм😍😍😍😍😍😍

@itsabzaadd1 😍

Dear our Kim HanBin , stay strong , iKONics here to support you and we will always be by you side 
fighting!!
@shxxbi131

#ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #doublebikon #ikonjune #ikonjinhwan #ikonsong #ikondonghyuk  #ikonhanbin #ikonchanwoo #ygentertainment #ikonsong #ikonedit #ikonmemes #ikonforever #loveyourself #doublebikon #leehi #leehinoone #yunbin #junhwan #ikonlovescenario #untaedforhanbin #ikonicsstaystrong #ThankYouHanbin #FREEiKON #7OGETHERWITHiKON #rosesforikon #jus7forikon #weloveikon #dearikon
@ikonnntidental__edits Instagram Profile - inst4gram.com
ikonnntidental__edits
1

Dear our Kim HanBin , stay strong , iKONics here to support you and we will always be by you side fighting!! @shxxbi131 #ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #doublebikon #ikonjune #ikonjinhwan #ikonsong #i

Comments

@obsessedunni 😍❤️❤️

Hayi aja seseneng itu ada part hanbin apa lagi mimin, senyum sambil salto  #standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
13

Hayi aja seseneng itu ada part hanbin apa lagi mimin, senyum sambil salto #standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #ikonic #bi #bobby #jay #song #june #dk #chan #indonesi

Comments

@milalissetiadewi 😢😢

@w.pitaloka Share link 😭😭 ga nemuuuuu😭😭😭😭

Advertisement
#DeariKON  No matter what people say I'll stay by you guys! You guys stayed with me when most people didn't. You guys made me feel loved, you guys don't know me personally but you knowledge me as an iKONC and that to me is everything! When the beautiful MV came out everything about it made me laugh and feel confident with myself! I've always thought about myself as a ugly, and useless person but you guys made me realize im so much more. I wake up every morning thinking I'll do my beat and try my hardest!!! When i feel down all i need to do is plug in my earphones go to my playlist iKON and within two songs i start to feel how all my stress and anxiety start to fade....i've had panic attacks ever since i started middle school. I felt like everyone was so much prettier than me. I did so many things just to fit in. But it was useless because the place i belong is with iKON as an iKONIC, supporting them tru thick and thin! iKON you guys have done so much for me. Please continue as iKON with 7 members not 6! Please stay together for us the fans who need you  #withloveikonic
@ikonics._ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonics._
1

#dearikon No matter what people say I'll stay by you guys! You guys stayed with me when most people didn't. You guys made me feel loved, you guys don't know me personally but you knowledge me as an iKONC and that to me is everything! When the beauti

Comments

@ikonics._ #ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #doublebikon #ikonjune #ikonjinhwan #ikonsong #ikondonghyuk #ikonhanbin #ikonchanwoo #ygentertainment #ikonsong #ikonedit #ikonmemes #ikonforever #loveyourself #doublebikon #leehi #leehinoone #yunbin #junhwan #ikonlovescenario #untaedforhanbin #ikonicsstaystrong #ThankYouHanbin #FREEiKON #7OGETHERWITHiKON #rosesforikon🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #jus7forikon

Advertisement
Be careful as we part our separate lonely ways. Forget all memories of me 
#lonelyme #sad #coffeealone #prettybike #ikongoodbyeroad #vietnameseboy
Hee Quốc Hưng - @hee.huwng Instagram Profile - inst4gram.com
hee.huwng
0

Be careful as we part our separate lonely ways. Forget all memories of me #lonelyme #sad #coffeealone #prettybike #ikongoodbyeroad #vietnameseboy

Ikonic deul please klo ada brita tentang kakaknya jinani yang katanya bikin postingan yang caption nya ngebenci beway jangan ditanggapin .. itu cuma ulah media yang lagi menjatuhkan ikon .... padahal kakaknya jinan  itu ngebahas tentang hujan dan gak ada sangkut pautnya dengan beway ..... .. ini salah satu contoh kesalahan kecil yang dimanfaat kan oleh hater jadi tolong lebih hati 2 apapun yang menyangkut ikon .... #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
iKONIC_ina - @indonesian_ikonic Instagram Profile - inst4gram.com
indonesian_ikonic
34

Ikonic deul please klo ada brita tentang kakaknya jinani yang katanya bikin postingan yang caption nya ngebenci beway jangan ditanggapin .. itu cuma ulah media yang lagi menjatuhkan ikon .... padahal kakaknya jinan itu ngebahas tentang hujan dan gak

Comments

@indonesian_ikonic @keziaazogara beway itu nama rapper pemenang show me the money 5

@ooochita Aku kemarin liat berita gini di hampir semua portal berita kpop, langsung skip aja mendingan, gedeg sendiri bacanya

Hahaha mimin ngakak!!!! Emang si gitu jomblo nya ya hanbin ngechat ke dirinya sendiri. 
Ps: mbak transtv kalo belom paham mending jangan bikin berita, nanti malah diketawain sama ikonic hahahaha

#standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
6

Hahaha mimin ngakak!!!! Emang si gitu jomblo nya ya hanbin ngechat ke dirinya sendiri. Ps: mbak transtv kalo belom paham mending jangan bikin berita, nanti malah diketawain sama ikonic hahahaha #standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7o

Comments

@_fairuz1175 B.I ngeChat Hanbin ???Hmmm jadi si B.I itu punya HP 2 trus dia ngeChat keHP yang satunya , HP yang satunya itu di pegang ama Han SeoHee XD

@konikiss_ Mbak transtv nya sok kenal iKON, jadinya kek gitu deh😂

Terima kasih untuk komentar ini di IG nya hanbin.  Dia adalah fanboy nya hanbin. Mimin gak kuat baca komentar nya dia benar-benar menguatkan hanbin disetiap ucapannya. Semua isi hatinya sama seperti kita, kita benar-benar keluarga. Hanbin harus kuat dan kita akan menunggunya.

#standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
1

Terima kasih untuk komentar ini di IG nya hanbin. Dia adalah fanboy nya hanbin. Mimin gak kuat baca komentar nya dia benar-benar menguatkan hanbin disetiap ucapannya. Semua isi hatinya sama seperti kita, kita benar-benar keluarga. Hanbin harus kuat

Comments

@larasvna o

Semoga segera ada kabar baik ... ikonic tetap kuat .... dan setia sama anak2 lebah .... jangan sedih terus .... cari kesibukan lain yang bermafaat ya .... dikorea pun jg belum ada kbr apa2 .... jangan terlalu percaya dengan kabar2 yang belum jelas dan sebisa mungkin hindari fanwar ...... karna semua yang berhubungan dengan ikon sedang jadi pusat perhatian... jadi lebih hati 2... #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
iKONIC_ina - @indonesian_ikonic Instagram Profile - inst4gram.com
indonesian_ikonic
42

Semoga segera ada kabar baik ... ikonic tetap kuat .... dan setia sama anak2 lebah .... jangan sedih terus .... cari kesibukan lain yang bermafaat ya .... dikorea pun jg belum ada kbr apa2 .... jangan terlalu percaya dengan kabar2 yang belum jelas da

Daegu
Comments

@viont.k I miis you

@renaedogawa Semangat untuk iKONIC 💪💪❤️❤️❤️❤️

Walau udah di edit,masih aja ketemu ama bapak leader,dasar IKONIC matanya jeli semua 

#ikon#아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withikoniamok
junhoe - @juneeeedi22 Instagram Profile - inst4gram.com
juneeeedi22
7

Walau udah di edit,masih aja ketemu ama bapak leader,dasar IKONIC matanya jeli semua #ikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #ikonic #bi #bobby #jay #song #june #dk #chan #indonesianikonic #ygentertaiment #newkids_continue #killing

Comments

@misselin_effendidaughter Hanbin yeayy🤗🤗🤗🤗🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

@ikon_schedule Hanbin making good use of his strong biceps

Bagaimana kabar kalian? Hanbin?  Bobby? Jinani? Yunhyeong? Dongie? Juneya? Chanwoo?. Hari ini atau besok akan banyak artikel yang keluar. Entahlah itu akan jadi berita baik atau sebaliknya. Aku akan tetap percaya apa yang kalian pilih dan kalian katakan. ikonics,  mimin mohon untuk lebih smart dan teliti lagi dalam membaca artikel dan sumbernya. Jangan komen Hate di akun siapapun,  simpan marah mu.  Jika kamu atau teman mu ada yang ingin menyerah maka semangatkan lah. Dan hati-hati dengan ava merah karna gak semua ava merah adalah benar-benar ikonics. Tetap damai ikonicdeul!!! Fokus only hanbin & iKON.

#standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
7

Bagaimana kabar kalian? Hanbin? Bobby? Jinani? Yunhyeong? Dongie? Juneya? Chanwoo?. Hari ini atau besok akan banyak artikel yang keluar. Entahlah itu akan jadi berita baik atau sebaliknya. Aku akan tetap percaya apa yang kalian pilih dan kalian kata

Comments

@andyny220 Acara apa min?

@wiwityuld hiburan mbak @rosey_mr

Oppas....i miss you guys....a lot and so do the other ikonics. 
Oppas did you guys eat? 
Are you guys healthy? 
Hows Hanbin doing?
How are you guys doing? 
Have you guys cried....if you have please let it all out I miss you and i love you please stay healthy!! We'll stay strong for you guys
•
•
•
•
•
#ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #doublebikon #ikonjune #ikonjinhwan #ikonsong #ikondonghyuk  #ikonhanbin #ikonchanwoo #ygentertainment #ikonsong #ikonedit #ikonmemes #ikonforever #loveyourself #doublebikon #leehi #leehinoone #yunbin #junhwan #ikonlovescenario #untaedforhanbin #ikonicsstaystrong #ThankYouHanbin #FREEiKON
#7OGETHERWITHiKON #rosesforikon #jus7forikon
@ikonics._ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonics._
0

Oppas....i miss you guys....a lot and so do the other ikonics. Oppas did you guys eat? Are you guys healthy? Hows Hanbin doing? How are you guys doing? Have you guys cried....if you have please let it all out I miss you and i love you please stay

Terima kasih telah lupa mengedit yang satu ini, akhirnya aku bisa melihat senyum anak laki-laki kami.  #standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
3

Terima kasih telah lupa mengedit yang satu ini, akhirnya aku bisa melihat senyum anak laki-laki kami. #standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #ikonic #bi #bobby #jay #so

Comments

@yuzakyadwi @kharina.kharina7334

@aboutikonic @iinyuniaraa sangat!

Liat Hanbin di LOTJ kayak liat Harta Karun, sekalinya keliatan itu berharga banget.  Jangan pada marah - marah ya.

#standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
2

Liat Hanbin di LOTJ kayak liat Harta Karun, sekalinya keliatan itu berharga banget. Jangan pada marah - marah ya. #standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #ikonic #bi #b

Comments

@dedejumrohtul_a Jadi aneh klo di cut gitu yah

@aboutikonic @dedejumrohtul_a iya aneh banget yeri kayak ngomong sendiri

Ya ampun, bagaimana kabarnya peri putih ini. Hyung yang paling marah kalo adenya di jahatin, yang paling sensitif dalam hal apapun. Jinani kamu harus kuat ya, kuatin hanbin, bobby, Yunhyeong, dongi, june, chan. Jaga kesehatan kalian. Kami disini selalu mendukung kalian (iKON)

#standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
18

Ya ampun, bagaimana kabarnya peri putih ini. Hyung yang paling marah kalo ade"nya di jahatin, yang paling sensitif dalam hal apapun. Jinani kamu harus kuat ya, kuatin hanbin, bobby, Yunhyeong, dongi, june, chan. Jaga kesehatan kalian. Kami disini sel

Comments

@aboutikonic @miajinan_____ kamu akan tau kalo pernah ikutin iKON dari jaman win

@sripujajuanaa Nahan nangis aja masi kiyot 😩🥰

Hayi~ah perfom nya sendirian part hanbinnya di hilangin, gak ada yang jawab tuk tuknya lagi. Tetap semangat ya hayi~ah,

#standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
30

Hayi~ah perfom nya sendirian part hanbinnya di hilangin, gak ada yang jawab tuk tuknya lagi. Tetap semangat ya hayi~ah, #standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #ikonic #

Comments

@helmifatmasari Hanbiiiiinnnnnnn....suaramu mana??????😭😭😭😭😭....tegarnya hayi

@herlannie_dewi @zahra_fiza yuk bantu vote ikon .. https://namesns.com/m/entertainer/rank_list.html

Semua baik-baik saja hanbinie 

#standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
13

Semua baik-baik saja hanbinie #standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #ikonic #bi #bobby #jay #song #june #dk #chan #indonesianikonic #ygentertaiment #newkids_continue #killingme #newki

Comments

@nahwalayinhjawarih @_patheticbutaesthetic_ kayaknya june deh..

@winkboy.02 Mon maaf nih min yg mna chan dk song juned ama ibob koq hnya nani yg gmpang ktbak d sni😂

Tetap semangat sayang, ini bukanlah akhir dari segalanya. Mari kita berharap sesuatu yang kemungkinan akan terjadi. Jaga kesehatan mu, perhatikan makanan mu, perhatikan jam tidurmu. Bersabarlah sebentar lagi, ini semua akan baik-baik saja.  #standwithhanbin #staywithhanbin #hanbinstaywithus #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
0

Tetap semangat sayang, ini bukanlah akhir dari segalanya. Mari kita berharap sesuatu yang kemungkinan akan terjadi. Jaga kesehatan mu, perhatikan makanan mu, perhatikan jam tidurmu. Bersabarlah sebentar lagi, ini semua akan baik-baik saja. #standwit

Bobby-ya thangk you 🤗

#shoopelookkpopikon
#ikon#아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withikoniamok
junhoe - @juneeeedi22 Instagram Profile - inst4gram.com
juneeeedi22
2

Bobby-ya thangk you 🤗 #shoopelookkpopikon #ikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #ikonic #bi #bobby #jay #song #june #dk #chan #indonesianikonic #ygentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal #ikon_이별길_컴백 #ikongoodb

Comments

@exol.with.ikonic Stay Strong Ikonic, Exol will be your side, because we are friends, right? -exol- follow me and like my post, always love IKON guys!!

@juneeeedi22 @exol.with.ikonic gumaeo chinggu-ya 😊

We gotta stay strong ikonics... remember we doi g it for iKON and Hanbin lets be their happiness!!
#7ogetherwithikon
•
•
•
•
•
#ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #doublebikon #ikonjune #ikonjinhwan #ikonsong #ikondonghyuk  #ikonhanbin #ikonchanwoo #ikonforlife #ikonic #wemissyouikon #ikonlove #ygentertainment #ikonsong #ikonedit #ikonmemes #ikonforever #loveyourself #doublebikon #leehi #leehinoone #yunbin #junhwan #ikonlovescenario  #indonesiaikonic #untaedforhanbin #ikonicsstaystrong #hanbinstaywithus
@ikonics._ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonics._
2

We gotta stay strong ikonics... remember we doi g it for iKON and Hanbin lets be their happiness!! #7ogetherwithikon • • • • • #ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #doublebikon #ikonjune #ikonjinhwan #ikonso

Comments

@bijidi_21 #hanbinstaywithus #standwithhanbin #uniteforhanbin @shxxbi131 @bobbyindaeyo @gnani_____ @_dong_ii @juneeeeeeya @sssong_yh @chan_w000 @withikonic @131_lable We always support you we here with you

@ikonics._ @bijidi_21 you said it sister 😩🙌💞

i K O N = iKON
i K O N = 7
i K O N = iKONIC
i K O N = LOVE
i K O N = FAMILY

SO..... WE MUST TO #STANWITHIKON iKON
#IKONIC #ikonhanbin #ikonbobby
#ikonjune #ikonsong #ikonyunhyeong
#ikondonghyuk #ikonchanwoo #hanbin #bobby #yunhyeong #donghyuk #june #jinhwan #chanwoo #ikongnani #junhoe #songyunhyeong #kimjinhwan#kimhanbin #kimjiwon #kimdonghyuk #jungchanwoo #koojunhoe #goodbyeroad #lovescenario #ikongoodbyeroad #ikonlovescenario #lovescenarioikon
Twinsmonster YunChan iKON - @twinsyunchan Instagram Profile - inst4gram.com
twinsyunchan
0

i K O N = iKON i K O N = 7 i K O N = iKONIC i K O N = LOVE i K O N = FAMILY SO..... WE MUST TO #stanwithikon iKON #ikonic #ikonhanbin #ikonbobby #ikonjune #ikonsong #ikonyunhyeong #ikondonghyuk #ikonchanwoo #hanbin #bobby #yunhyeong #donghyuk #june

iKON HWAITING! 
#standwithhanbin

Ini adalah salah satu project @gesreknyaikon , buat semua iKONIC yang mau ikutan partisipasinya bisa cek ya di postannya @gesreknyaikon 
#staywithhanbin #hanbinstaywithus #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
0

iKON HWAITING! #standwithhanbin Ini adalah salah satu project @gesreknyaikon , buat semua iKONIC yang mau ikutan partisipasinya bisa cek ya di postannya @gesreknyaikon #staywithhanbin #hanbinstaywithus #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우

YH's mom said they're having a mental breakdown now , GO IKONIC KITA HARUS LEBIH KUAT BUAT NGUATIN MEREKA.  #staywithhanbin #hanbinstaywithus #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
3

YH's mom said "they're having a mental breakdown now" , GO IKONIC KITA HARUS LEBIH KUAT BUAT NGUATIN MEREKA. #staywithhanbin #hanbinstaywithus #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #ikonic #bi #bobby #jay #song #june #dk #chan #indonesi

Comments

@tatsukityo Boleh tau gak, OP itu sapa..??

@lawrenciacaseygamburud Op itu siapa

아이콘 화이팅 .. 한빈이 도 화이팅  gidarike.... jangan menyerah ya ikonic deul tetep berdoa dan suport ikon terus .... semoga cepat ada kabar baik ..... @gnani_____ @sssong_yh @bobbyindaeyo @juneeeeeeya @_dong_ii @chan_w000 @shxxbi131 
#아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #hanbin #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
iKONIC_ina - @indonesian_ikonic Instagram Profile - inst4gram.com
indonesian_ikonic
57

아이콘 화이팅 .. 한빈이 도 화이팅 gidarike.... jangan menyerah ya ikonic deul tetep berdoa dan suport ikon terus .... semoga cepat ada kabar baik ..... @gnani_____ @sssong_yh @bobbyindaeyo @juneeeeeeya @_dong_ii @chan_w000 @shxxbi131 #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구

Igok Station
Comments

@anahorhori Kuatkan aku tuhaaaaan😥😭😭😭😭

@anahorhori Aku nggak bisa kalo hanbin nggak balik, aku bakalan sedih banget😭😭

Gimana perasaan kalian sekarang? Mimin masih menunggu jawaban yang terbaik dari hasil penyelidikan dan keputusan kelanjutan hanbin dan member lain.

#staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
7

Gimana perasaan kalian sekarang? Mimin masih menunggu jawaban yang terbaik dari hasil penyelidikan dan keputusan kelanjutan hanbin dan member lain. #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iko

Comments

@zahra_fiza Stelah kmrn berita Bi out dr ikon jd hantaman keras bwt ku,skrg berita apapun jd tak lbh berat dr kmrn..love u mbin n ikon 😭😭

@belladndr Lebih tenang rasanya daripada kemarin , masih nyesek tapi gak begitu parah karna keputusannya masih samar samar dan penyelidikannya belum selesai , ku mohon banget supaya hanbin gak keluar dari ikon dan ikon tetep 7 member😭😭 kita semua percaya hanbin ko

Hell!! Bebe Yanto Gondrong! Penguasa waiji Darusalam. Alias Kang YG.
Kenapa kamu malah meninggalakan artis dan seluruh staf saat seperti ini. Masih ngga ngerti sama maksud kang Yanto gondrong ini apa, udah adeknya pula ikut ikutan. Ampooonnn!!! @fromyg 
#hanbin @bobbyindaeyo @sssong_yh @juneeeeeeya @_dong_ii @chan_w000 @gnani_____
#ikonjune #ikonbi #staystronghanbin #weloveyouhanbin #saranghaehanbin #ikonjune #june #jinanikon #chanwoo #bobbyikon #donghyukikon #yunyheong #ikonmemes #ikongoodbyeroad #welovejune #ikonloveyou
SHARANGHAE - @xx1717axafac Instagram Profile - inst4gram.com
xx1717axafac
0

Hell!! Bebe Yanto Gondrong! Penguasa waiji Darusalam. Alias Kang YG. Kenapa kamu malah meninggalakan artis dan seluruh staf saat seperti ini. Masih ngga ngerti sama maksud kang Yanto gondrong ini apa, udah adeknya pula ikut ikutan. Ampooonnn!!! @from

You were in my dream last night
But you were aged, and so I couldn't recognize you
I'm afraid this will become my reality
Before I left
Didn't we make a promise in embrace?
To build a home for you
You said you would wait for me
If you age, just age
Why did you have to age so beautifully?
That I can't even recognize you anymore, my cruel mother?
Missing you and it's driving me crazy
Yet it's a love I can't see
Going around confidently saying
He's my pride
The photo of you smiling is the cut
That slices through my sadness
Having become a dream
You ask me
When are you coming back?
I must welcome the one I care for the most
The footsteps that we left behind
I hope they come towards us today
Running toward us at this fleeting moment
No limit gon' touch the sky
For me who once dreamt
Tonight, throw it away
Running towards us at this fleeting moment
No limit gon' touch the sky
No limit gon' touch the sky
Touch the sky
Touch the sky
Touch the sky
Devoting my youth
The three years spent running barefoot
The half-hearted hellos
With family and friends
Living everyday with
The anxiety of unknown tomorrows
Trust me, I said
I will definitely succeed, I said
not just my own
But the lives of five others
I carry on my shoulders
Constantly looking for opportunities
I can only endure the countless
Burdens and failures
Right now, in hopes to see the ray of life
I bet my future
God asks me
Won't you regret?
I reply without hesitation
Why should I regret?
After this stage, maybe it will be success
If not, it will be elimination
I bet my all, there is no next time
I can only show you
I am not like the others
Even if this moment is my last
I'll sing this song with no regrets
I'll sing, sing
Yeah we flying tonight
Flying tonight
Flying tonight
Flying
The footsteps that we left behind
I hope they come towards us today
Running towards us at this fleeting moment
No limit gon' touch the sky
For me who once dreamt
Tonight, throw it away
Running towards us in this fleeting moment
No limit gon' touch the sky
No limit gon' touch the sky
~ iKON (climax)
@ikonics._ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonics._
6

You were in my dream last night But you were aged, and so I couldn't recognize you I'm afraid this will become my reality Before I left Didn't we make a promise in embrace? To build a home for you You said you would wait for me If you age, just age W

Comments

@aetcalaivanim_ @w0_ok2 아 존나 눈물나 진짜 나 ....... 나 그냥 무개념할게 ......... 개왕호구 .....

@w0_ok2 @aetcalaivanim_ 비아이 직캠 보는 중임

Okok YG let me dumb things up for you...maybe you'll understand.. iKON has SEVEN members ok SEVEN NOT SIX....SEVEN!!! YG no one likes you at this point.
•
•
•
•
•
#ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #doublebikon #ikonjune #ikonjinhwan #ikonsong #ikondonghyuk  #ikonhanbin #ikonchanwoo #ikonforlife #ikonic #wemissyouikon #ikonlove #ygentertainment #ikonsong #ikonedit #ikonmemes #ikonforever #loveyourself #doublebikon #leehi #leehinoone #yunbin #junhwan #ikonlovescenario  #indonesiaikonic #untaedforhanbin #ikonicsstaystrong #hanbinstaywithus
@ikonics._ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonics._
7

Okok YG let me dumb things up for you...maybe you'll understand.. iKON has SEVEN members ok SEVEN NOT SIX....SEVEN!!! YG no one likes you at this point. • • • • • #ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #double

Comments

@tangkwa.banyapa ikon😊💓💓💓💓💓💓💓

@ikonics._ @tangkwa.banyapa uwu my babies 😩💕

LU MAKAN TUH HOAX DISPATCH!!!!!!!!!! MAAF ABIS MIMIN KESEL GARA-GARA DIA SEMUA JADI BEGINI. JADI BANYAK JUGA ORANG YANG SOK TAU MASALAH INI TANPA CARI TAU APA YANG TERJADI TERUS BIKIN ANALISA SENDIRI BAHKAN ADA YANG NGAKU KALO DIA BUKAN DARI KALANGAN KPOPERS TAPI IKUT-IKUT SOK TAU MENGANALISA DAN UJUNG-UJUNGNYA BIKIN ANALISA YANG SALAH DAN MALAH MEMPEKERUH PERASAAN PARA IKONIC. 
#staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
29

LU MAKAN TUH HOAX DISPATCH!!!!!!!!!! MAAF ABIS MIMIN KESEL GARA-GARA DIA SEMUA JADI BEGINI. JADI BANYAK JUGA ORANG YANG SOK TAU MASALAH INI TANPA CARI TAU APA YANG TERJADI TERUS BIKIN ANALISA SENDIRI BAHKAN ADA YANG NGAKU KALO DIA BUKAN DARI KALANGAN

Comments

@sabilafebriantii @moniqrrr ㅠㅠ asli?

@moniqrrr @sabilafebriantii kudu aslii😭

#b.i#kimhanbin#ikonkimhanbin#biikon#nooneleehi#kimhanbin#bi#kimjiwonbobby#bobby#kimjihwan#songhyunyeong#koojune#donghyuk#chanwoo#ikon#ikonic#ikontv#ikonkillingme#ikongoodbyeroad#ikonbobby#kimhanbinikon#kimjinhwanikon#ikonbobby#ikonsong#ikonjune#ikondk#ikoncan#ikontv#ikonic#ikonbi
Fans 🇮🇩 IKON(아이콘) - @stayikonic_id Instagram Profile - inst4gram.com
stayikonic_id
1

#b .i#kimhanbin #ikonkimhanbin #biikon #nooneleehi #kimhanbin #bi #kimjiwonbobby #bobby #kimjihwan #songhyunyeong #koojune #donghyuk #chanwoo #ikon #ikonic #ikontv #ikonkillingme #ikongoodbyeroad #ikonbobby #kimhanbinikon #kimjinhwanikon #ikonbobby #ikonsong #ikonjune #ikond

Comments

@mint_jasminelee I would like to say : Dearest Han Bin, pls stay strong and pls don't give up, we always be with you,support you and love you.  You are the best...💖

SHIT!!!!!!! FUCK U YG! SEPERTI NYA KALIAN BENAR-BENAR INGIN BERMAIN!!!!!! #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
45

SHIT!!!!!!! FUCK U YG! SEPERTI NYA KALIAN BENAR-BENAR INGIN BERMAIN!!!!!! #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #ikonic #bi #bobby #jay #song #june #dk #chan #indonesianikonic #ygenter

Comments

@_02yl Aneh fotonya kalo gaada hanbin berasa ada yg kurang:((

@lellyoktavianalell @dwiprada.14

Asoey~
Stay strong iKONIC 
Uljima... Uljima 
.
.
.
.
.
___

Follow @ikononenonly
Don't forget like() comment () Tag()

.
.
.
.
Cr.me
.--aay
.
#b.i #june #bobby #jay #song #chanu #dk #ikon #ikonic #NewKidsTheFinal #이별길 #IKONGoodbyeROAD 
@shxxbi131 @bobbyindaeyo @juneeeeeeya @gnani_____ @sssong_yh @_dong_ii @chan_w000 @withikonic
아이콘 UPDATE - @ikononenonly Instagram Profile - inst4gram.com
ikononenonly
0

Asoey~ Stay strong iKONIC Uljima... Uljima . . . . . ___ Follow @ikononenonly Don't forget like() comment () Tag() . . . . Cr.me .--aay . #b .i #june #bobby #jay #song #chanu #dk #ikon #ikonic #newkidsthefinal #이별길 #ikongoodbyeroad @shxxbi131 @bo

Ot7 or Nothing?

#staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
8

Ot7 or Nothing? #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #ikonic #bi #bobby #jay #song #june #dk #chan #indonesianikonic #ygentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal #i

Comments

@qri.jp 😭😭

@bijidi_21 #hanbinstaywithus #standwithhanbin #uniteforhanbin @shxxbi131 @bobbyindaeyo @gnani_____ @_dong_ii @sssong_yh @chan_w000 @131_lable stay strong kim hanbin we always support you

iKON our happiness 
•
•
•
•
•
#ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #doublebikon #ikonjune #ikonjinhwan #ikonsong #ikondonghyuk  #ikonhanbin #ikonchanwoo #ikonforlife #ikonic #wemissyouikon #ikonlove #ygentertainment #ikonsong #ikonedit #ikonmemes #ikonforever #loveyourself #doublebikon #leehi #leehinoone #yunbin #junhwan #ikonlovescenario #junchan  #indonesiaikonic #malaysiaikonic #btsikons #ikonicsworld
@ikonics._ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonics._
2

iKON our happiness • • • • • #ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #doublebikon #ikonjune #ikonjinhwan #ikonsong #ikondonghyuk #ikonhanbin #ikonchanwoo #ikonforlife #ikonic #wemissyouikon #ikonlove #ygenter

Comments

@tugek_manik1 #ikon7 #ikonforever #hanbinstaywithus #staystronghanbin #uniteforikon #uniteforhanbin#hanbinstaywithus

@nora_rauf #standwithhanbin #ikon7 Hanbin fighting . IKON fighting Ikonic fighting❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Udah ya sedihnya. Kita harus lebih kuat. Anak laki-laki kita butuh kekuatan kita untuk menghadapi ini. Tetap jaga kesehatan kalian kalo gak nanti hanbin marah. Ingat kata hanbin jangan lupa makan.

#아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
7

Udah ya sedihnya. Kita harus lebih kuat. Anak laki-laki kita butuh kekuatan kita untuk menghadapi ini. Tetap jaga kesehatan kalian kalo gak nanti hanbin marah. Ingat kata hanbin jangan lupa makan. #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #

Comments

@ilau__ Neomu himdeulda

@bijidi_21 #hanbinstaywithus #standwithhanbin #uniteforhanbin

•Lakukan lah mereka seperti pict 1, pada orang orang yang membencimu B.i .
•Kembali Bersenang senanglah bersama ke enam jiwa yang selalu bersamamu seperti post Instagram mu di pict 2.
•Jangan pergi tinggalkan kami, jika tidak ingin pergi dari garis seperti pada pict 3. B.I kami akan sangat kehilanganmu.
•Kami juga ingin melihat kamu begitu banyak, begitu lama hingga ketujuhnya tua. Pict 4.
•Bersemangatlah selalu kami semua bersamamu B.i, We love you @shxxbi131

#hanbin @bobbyindaeyo @sssong_yh @juneeeeeeya @_dong_ii @chan_w000 @gnani_____
#ikonjune #ikonbi #staystronghanbin #weloveyouhanbin #saranghaehanbin #ikonjune #june #jinanikon #chanwoo #bobbyikon #donghyukikon #yunyheong #ikonmemes #ikongoodbyeroad #welovejune #ikonloveyou
SHARANGHAE - @xx1717axafac Instagram Profile - inst4gram.com
xx1717axafac
0

•Lakukan lah mereka seperti pict 1, pada orang orang yang membencimu B.i . •Kembali Bersenang senanglah bersama ke enam jiwa yang selalu bersamamu seperti post Instagram mu di pict 2. •Jangan pergi tinggalkan kami, jika tidak ingin pergi dari garis s

Secara tiba tiba berita itu bener bener membuat kita semua kaget. Aku ngga tau lagi harus berkata apa prihal kepergian kamu..@shxxbi131 . 
Kami semua IKONIC benar benar merasa sangat kehilngan kamu, Kami mempercayaimu untuk segalanya. Apakah kamu akan benar benar pergi meninggalkan kami IKONIC mu. Lihatlah 6 jiwa yang selalu bersamamu. Kami akan selalu bersamamu, kami percaya kamu tidak melakukannya.

Sekali lagi pikirkanlah ke enam jiwa yang akan kau tinggalkan B.i. we love you from IKONIC. 
@shxxbi131 @bobbyindaeyo @sssong_yh @juneeeeeeya @_dong_ii @chan_w000 @gnani_____
#ikonjune #ikonbi #staystronghanbin #weloveyouhanbin #saranghaehanbin #ikonjune #june #jinanikon #chanwoo #bobbyikon #donghyukikon #yunyheong #ikonmemes #ikongoodbyeroad #welovejune #ikonloveyou
SHARANGHAE - @xx1717axafac Instagram Profile - inst4gram.com
xx1717axafac
0

Secara tiba tiba berita itu bener bener membuat kita semua kaget. Aku ngga tau lagi harus berkata apa prihal kepergian kamu..@shxxbi131 . Kami semua IKONIC benar benar merasa sangat kehilngan kamu, Kami mempercayaimu untuk segalanya. Apakah kamu aka

No estoy bien :c.
~ [𝙑𝙞𝙙𝙚𝙤𝙨 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙞𝙛𝙖𝙣𝙙𝙤𝙢, 𝙢𝙚𝙢𝙚𝙨 𝙮 𝙢𝙪𝙘𝙝𝙤 𝙢𝙖𝙨  𝙣𝙤 𝙤𝙡𝙫𝙞𝙙𝙚𝙣 𝙖𝙘𝙩𝙞𝙫𝙖𝙧 𝙡𝙖𝙨 𝙣𝙤𝙩𝙞𝙛𝙞𝙘𝙖𝙘𝙞𝙤𝙣𝙚𝙨 :𝘿 𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 𝙢𝙚 ~🦔 @multifandom_0.3 ].
~
#ikonschedule #ikon #ikonhanbin #ikonxikonic #ikonyg #ikonicと繋がりたい #ikongoodbyeroad #ikonbi #ikonvideo #ikonkillingme #withikonic #denitsaikonomova #kpop #kpopsad #kpopers #kpoprp #kpoper #kpopshopmurah #instakpop #biikon #withikonic #hanbinikon #uniteforhanbin #hanbinavideos
𝑴𝒖𝒍𝒕𝒊𝒇𝒂𝒏𝒅𝒐𝒎 || 𝟎.𝟑 ♡ - @multifandom_0.3 Instagram Profile - inst4gram.com
multifandom_0.3
1

No estoy bien :""c. ~ [𝙑𝙞𝙙𝙚𝙤𝙨 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙞𝙛𝙖𝙣𝙙𝙤𝙢, 𝙢𝙚𝙢𝙚𝙨 𝙮 𝙢𝙪𝙘𝙝𝙤 𝙢𝙖𝙨 𝙣𝙤 𝙤𝙡𝙫𝙞𝙙𝙚𝙣 𝙖𝙘𝙩𝙞𝙫𝙖𝙧 𝙡𝙖𝙨 𝙣𝙤𝙩𝙞𝙛𝙞𝙘𝙖𝙘𝙞𝙤𝙣𝙚𝙨 :𝘿 𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 𝙢𝙚 ~🦔 @multifandom_0.3 ]. ~ #ikonschedule #ikon #ikonhanbin #ikonxikonic #ikonyg #ikonicと繋がりたい #ikongoodbyeroad #ikonbi #ikonvideo #ikonkill

Comments

@bobby_xxu.u QUE!!!

6 member diatas panggung menyaksikan tangisan keras ikonics dan hanbin didepannya memberikan senyuman terbaik untuk menyemangati semua member. Bisakah aku baik-baik saja?

#staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
5

6 member diatas panggung menyaksikan tangisan keras ikonics dan hanbin didepannya memberikan senyuman terbaik untuk menyemangati semua member. Bisakah aku baik-baik saja? #staywithhanbin #hanbinstaywithus #7ogetherwithikon #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #

Comments

@helmifatmasari Caption mu Min....😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

@bijidi_21 #hanbinstaywithus #standwithhanbin #uniteforhanbin

I'M NOT CRYING!!! I'M NOT CRYING!!!!!!!! I'M NOOTTT CRYIIING!!!!!!  #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #iKON #iKONIC #BI #BOBBY #JAY #SONG #JUNE #DK #CHAN #indonesianikonic  #YGentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal
#iKON_이별길_컴백 #iKONGoodByeRoad
#withiKONiamOK
GET READY? SHOW TIME 🎥 - @aboutikonic Instagram Profile - inst4gram.com
aboutikonic
16

I'M NOT CRYING!!! I'M NOT CRYING!!!!!!!! I'M NOOTTT CRYIIING!!!!!! #아이콘 #아이코닉 #비아이 #바비 #김진환 #구준회 #송윤형 #김동혁 #정찬우 #ikon #ikonic #bi #bobby #jay #song #june #dk #chan #indonesianikonic #ygentertaiment #newkids_continue #killingme #newkids_thefinal #ik

Comments

@what_is_in_your_bag111 I have literally been crying for two days since I found this out

@bijidi_21 #hanbinstaywithus #standwithhanbin #uniteforhanbin @shxxbi131 @bobbyindaeyo @gnani_____ @_dong_ii @sssong_yh @chan_w000

Hanbin: Look Bobby and I are holding hands
Bobby: oi are you crazy 
Hanbin: *kisses bobbys hand durng the prayer
•
•
•
•
•
#ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #doublebikon #ikonjune #ikonjinhwan #ikonsong #ikondonghyuk  #ikonhanbin #ikonchanwoo #ikonforlife #ikonic #wemissyouikon #ikonlove #ygentertainment #ikonsong #ikonedit #ikonmemes #ikonforever #loveyourself #doublebikon #leehi #leehinoone #yunbin #junhwan #ikonlovescenario #junchan  #indonesiaikonic #malaysiaikonic #btsikons #ikonicsworld
@ikonics._ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonics._
5

Hanbin: Look Bobby and I are holding hands Bobby: oi are you crazy Hanbin: *kisses bobbys hand durng the prayer" • • • • • #ikongoodbyeroad #ikonkillingmemv #ikonlovescenario #ikonmemes #ikon #ikonbobby #doublebikon #ikonjune #ikonjinhwan #ikonsong

Comments

@emi_n2 @ikonics._ thanks ❤

@blesschungha hello, if you don’t mind, could you like and comment on my recents? i’ll make sure to return, thank you! ❤️