#jalanmakantidur
Advertisement
kolamnya cantik pemandangannya bagus .
#liburan #semarang #jalanmakantidur #hvkgcm #myfamily #happy
v i v i e n - @vivienwiduri Instagram Profile - inst4gram.com
vivienwiduri
1

kolamnya cantik pemandangannya bagus . #liburan #semarang #jalanmakantidur #hvkgcm #myfamily #happy

Louis Kienne Hotel Pemuda
Comments

@alenmeren Anak2 kl uda gede gak mo nyampur lagi yak kamarnya minta pisah,lo gitu gak vin? Curhat ๐Ÿคช

nyari hotelnya sll maunya lokasi ditmp rame atw sekalian di mall yg ada access nya..biar klo nyari mkn atw jln2 ga pusing mau kmn..apalagi lg ujan mulu gini..๐Ÿค—
.
#liburan #jogja #jalanmakantidur #hvkgcm #myfamily #loveyouall
v i v i e n - @vivienwiduri Instagram Profile - inst4gram.com
vivienwiduri
5

nyari hotelnya sll maunya lokasi ditmp rame atw sekalian di mall yg ada access nya..biar klo nyari mkn atw jln2 ga pusing mau kmn..apalagi lg ujan mulu gini..๐Ÿค— . #liburan #jogja #jalanmakantidur #hvkgcm #myfamily #loveyouall

The Rich Jogja Hotel
Comments

@vivienwiduri @nrchl15 skrg nginep di semarang

@vivienwiduri @rachmadbudisusilo gw cobain berbagai hotel..biar puassss hahaaa

kutunggu smp kau buka 
.
#gudeg #jogja #liburan #jalanmakantidur #happy
v i v i e n - @vivienwiduri Instagram Profile - inst4gram.com
vivienwiduri
6

kutunggu smp kau buka . #gudeg #jogja #liburan #jalanmakantidur #happy

Gudeg Ibu Kota
Comments

@gamisanak.mamanda Semoga kita selalu dberi kesehatan hari ini

@vivienwiduri @alenmeren iya hrsnya yaa...klo sdh niat apapun hrs kita lakukan ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜ฎ

konsepnya: lepak minum kopi secawan pastu turunlah
okeh kita follow....  #donegentinghiglands #jalanmakantidur
Aree Enttah - @asri_gree Instagram Profile - inst4gram.com
asri_gree
0

konsepnya: "lepak minum kopi secawan pastu turunlah" okeh kita follow.... #donegentinghiglands #jalanmakantidur

Genting Highland
Advertisement
Advertisement
#sporetrip2018 #sodarasodari #family #jalanmakantidur #happy
v i v i e n - @vivienwiduri Instagram Profile - inst4gram.com
vivienwiduri
2

#sporetrip2018 #sodarasodari #family #jalanmakantidur #happy

Comments

@rachmadbudisusilo hebat euy,...halan-halan teyuuuus..Mba Vivien

@arn.annisa_876 nunggu oleh2nya ah

Hotel check in. 
Lake view. 
#travel #foods #cony #jalanmakantidur
May Kan Shouk Yun - @maymay_ksy Instagram Profile - inst4gram.com
maymay_ksy
0

Hotel check in. Lake view. #travel #foods #cony #jalanmakantidur

Ad yg mw ngangkut ga๐Ÿค”
Batu nya mksdnya...
.
.
.
.
.
.
.
.
#cirebon #kulinercirebon #sunyaragi #cirebonkekinian #cirebontravelling #makananenak #sukasuka #jalanmakantidur #repeat
Gina Angelia๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ - @gina_angelia Instagram Profile - inst4gram.com
gina_angelia
18

Ad yg mw ngangkut ga๐Ÿค” Batu nya mksdnya... . . . . . . . . #cirebon #kulinercirebon #sunyaragi #cirebonkekinian #cirebontravelling #makananenak #sukasuka #jalanmakantidur #repeat

Cirebon
Comments

@gina_angelia @rakka_soemantri iyaaa bner emg km dmn?

@rakka_soemantri Aku lg di kuningan di rumah uwak.

Pukul 11 Malam Karang Jangan Lupa Saksikan PROJEK THEMEPARK 2018 Tayangan Serentak ASTRO RIA 104 dan ASTRO RIA HD 123 Member Najib Pergi Korea Selatan dengan Artis gitewww #ProjekThemePark2018 #ExpeRIAnce2018 @ridzuansandha  #KakiTravel #AstroRIA #JalanMakanTidur #CuriCuriCuti
Muhammad Najib bin Abdul Razak - @muhammad.najib.abdul.razak Instagram Profile - inst4gram.com
muhammad.najib.abdul.razak
4

Pukul 11 Malam Karang Jangan Lupa Saksikan PROJEK THEMEPARK 2018 Tayangan Serentak ASTRO RIA 104 dan ASTRO RIA HD 123 Member Najib Pergi Korea Selatan dengan Artis gitewww #projekthemepark2018 #experiance2018 @ridzuansandha #kakitravel #astroria #ja

Seoul, South Korea
Comments

@muhammad.najib.abdul.razak Support Member Masuk TV, Kak Pah @efahnor. Confirm Riuh dan Huru Hara serta Meriah.

@muhammad.najib.abdul.razak Selamat Menyambut Ulang Tahun๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚ Kelahiran @ridzuansandha ๐Ÿ˜Ž. Semoga Diampuni ๐Ÿ™๐ŸปDosa,ย  Dirahmati ๐Ÿ˜‡ Allah SWT,ย  Ditutup ๐Ÿ™ˆ Kekurangan,ย  Ditinggikan โฌ† Darjat, Dimurahkan Rezeki๐Ÿกโœˆ๐Ÿš˜๐Ÿ’ต๐Ÿ’ถ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ๐Ÿผ, Diberikan Petunjuk๐Ÿ‘€, Dikurniakan Kesihatan๐Ÿ’‰๐Ÿ’Š๐ŸŒก yang Baik dan Dihapuskan Kesalahan-Kesalahan Dari Catatan Amal โœ๐Ÿผ Selamat Dunia dan Akhirat.

Zangrandi, es krim jadoel yang masih exist sampai skr. Konon katanya berdiri dari tahun 1930, gak beda jauh capenya sama  jamu Ny. Meneer yg  berdiri dari tahun 1919.

Paling asyik nongkrong di terasnya pada malam hari yang bernuansa jadoel dengan kursi teras rotan paduan warna merah dan kuning dengan lantai tegel kuning jadoel bermotif yang kinclong karena umurnya. Dari teras ini kamu bisa menikmati lalu lalang mobil di jalan Yos Sudarso persis kaya noni noni Belanda dahulu dan kamu termasuk orang beruntung kalau dateng gak pake ngantri dulu.

Konon pendirinya adalah orang Italia dan memiliki beragam menu es cream dengan tampilan menarik dan rasa ciamik yang dibandrol di harga rata-rata 45 rb sd 55 rb rupiah.

#jalanjalan #zangrandi #jalanjalansurabaya #kulinersurabaya
#indonesianfood #dessert #goodresto #icecream #jadoel #esjadul #jalanmakantidur #indonesia
Indra WIJAYANTO - @indra.wijayanto Instagram Profile - inst4gram.com
indra.wijayanto
6

Zangrandi, es krim jadoel yang masih exist sampai skr. Konon katanya berdiri dari tahun 1930, gak beda jauh capenya sama jamu Ny. Meneer yg berdiri dari tahun 1919. Paling asyik nongkrong di terasnya pada malam hari yang bernuansa jadoel dengan ku

Surabaya, Indonesia
Comments

@indra.wijayanto @qory_gaos goggling aja...

@qory_gaos @indra.wijayanto gak inget pak,,,,๐Ÿ˜ maklum kuper pak,,,pada misah2 juga

Rujak cingur Sedati Bu Nuraini terletak di jalan Raya Sedati Gede menjadi salah satu kuliner legendaris  yg patut dicoba kalau lagi jalan-jalan ke Surabaya.  Porsi besarnya cocok buat kamu yang lagi kelaparan dan  warung ini pernah juga di endorse oleh alm. Mak Nyuss Pak Bondan W dan para artis lainnya yg fotonya pada nempel di dinding warung.

Rujak Cingur yg normalnya hanya ada di siang hari ini dapat di nikmati sampai jam 21.00 di warung ini dengan dibandrol 40 rb rupiah untuk rujak cingur spesial dan 35 rb untuk yang biasa. Menu rujak cingur  juga memiliki 2 option yaitu mentah atau dicampur buah segar,  mateng yang dicampur sayuran rebus atau kamu bisa pilih campur ke 2 nya.

Buat yg tujuannya ke bandara Juanda untuk take off atau landing silahkan mampir sebentar ke lokasi warung ini posisinya tepat dibawah jalur pesawat saat takeoff atau landing.

#kulinerindonesia #rujakcingur #jalanjalansurabaya #bandarajuanda #kulinersurabaya #jalanmakantidur #makanmakan #indonesianfood
Indra WIJAYANTO - @indra.wijayanto Instagram Profile - inst4gram.com
indra.wijayanto
11

Rujak cingur Sedati Bu Nuraini terletak di jalan Raya Sedati Gede menjadi salah satu kuliner legendaris yg patut dicoba kalau lagi jalan-jalan ke Surabaya. Porsi besarnya cocok buat kamu yang lagi kelaparan dan warung ini pernah juga di endorse ol

Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia
Comments

@indra.wijayanto @gendut_marjoko Diahdidi.com Opo Kui Pak?

@gendut_marjoko @indra.wijayanto Dibuka saja, IG-nya @bunda_didi

Kalau nampak toyota unser ada sticker ni..whatsapp laju2 nombor tertera untuk order kambing panggang ye kome.. #kambingpanggangresepiwarisan #kambingpanggang #kambinggolek #kambingbakar #kambinggrill #lamb #boer #majlisaqeqah #majliskeraian #majlisperkahwinan #majliskesyukuran #makanmakan #jjcm #jalanjalancarimakan #jalanmakantidur #baazarpaknil #foodlovers #foodporn
๐Ÿ‚ KAMBING PANGGANG TOK ABAH ๐Ÿ‘จ - @kambing_panggang.tokabah Instagram Profile - inst4gram.com
kambing_panggang.tokabah
3

Kalau nampak toyota unser ada sticker ni..whatsapp laju2 nombor tertera untuk order kambing panggang ye kome.. #kambingpanggangresepiwarisan #kambingpanggang #kambinggolek #kambingbakar #kambinggrill #lamb #boer #majlisaqeqah #majliskeraian #majlispe

Comments

@aquib.siddiqui.142 ๐Ÿ‚ WWW. PERFECTLIKER .COM

@sgrowredlighttherapy One of the best photos...

Makan nasi buluh dulu sebelum ke Melaka.. selalu kt rumah aunty @azlindawahid letak daun pandan je.. 

#JalanMakanTidur
Scentscape Town - @azreenwahid Instagram Profile - inst4gram.com
azreenwahid
2

Makan nasi buluh dulu sebelum ke Melaka.. selalu kt rumah aunty @azlindawahid letak daun pandan je.. #jalanmakantidur

Restoren Nasi Bamboo
Comments

@azlindawahid Mkn nasi daun pandan 2001 khasiat ye ..dun play2

@aslinda272 Pandai posing... ๐Ÿ˜

#jalanmakantidur #jommakan #acucubatrytest #nyumnyum
kHaiZa - @sycotsyco Instagram Profile - inst4gram.com
sycotsyco
3

#jalanmakantidur #jommakan #acucubatrytest #nyumnyum

Restoran Gegey, Dengkil
Comments

@sycotsyco Makan skit pun dah kenyang.. hehehe ..makan je berat pun naik dadak

@gojezzz.store ni @iatyk4 @fatinwahida_

Night Market ! 
Malim Cape! 
HeHe..baru ksmpatan dtg sejak dh berkolaborasi nie..
#jejakmakan #jalanmakantidur #jjcm
Drop n Dine Cafe' - @dropdinecafe Instagram Profile - inst4gram.com
dropdinecafe
0

Night Market ! Malim Cape! HeHe..baru ksmpatan dtg sejak dh berkolaborasi nie.. #jejakmakan #jalanmakantidur #jjcm

Lapar ke tuuu ? Hahaha
Salam Maghrib awak2.
Host : @i.hanabila
Title : Jalan Makan Sedap
Camera woman : @myahana.co
Food : Kenny Rogers Roasters , Chicken & Pasta Meals
#kennyrogersroasters #influencer #host #pengacara #astrogempak #bintangrtm2018 #foodie #jalanjalancarimakan #jalanmakantidur
HANA NABILAH - @i.hanabila Instagram Profile - inst4gram.com
i.hanabila
7

Lapar ke tuuu ? Hahaha Salam Maghrib awak2. Host : @i.hanabila Title : Jalan Makan Sedap Camera woman : @myahana.co Food : Kenny Rogers Roasters , Chicken & Pasta Meals #kennyrogersroasters #influencer #host #pengacara #astrogempak #bintangrtm2018 #f

Comments

@i.hanabila @azroq_malek hahaha sorry

@zarrie80 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Ramai vote nak Hana post malam ni ! So here , my not so ready review plus ada yang kacau time review ni tau ! Hahaha
Boost oh boost ! Ada kisah disebalik boost ni. Hihihi

Host : @i.hanabila
Title : Jalan Makan Sedap
Camera woman : myself ๐Ÿคช
Venue : @ivstudio88 ( too hot too photoshoot here )
Menu : Boosterโ€™s Superfruits Smoothie
(Serious talk sedap sangat smoothie ni !)
Ingredients : Apple juice , raspberries, blueberries, TD4 vanilla yogurt, TD4 strawberry yogurt, ice & superfruit booster 
Whatโ€™s special : Superfruit Booster ni baik untuk KULIT 
@myboostjuice , I love your Boost Drink !!! Now baru rasa 2 most popular. Kalau boleh nak rasa semua coz I know semua sedapppp
Lepas ni nak review apa pula ? Drop your comment !
#boostmalaysia #jalanmakansedap #jalanjalancarimakan #jalanmakantidur #pengacara #host #influencer #emceeofmalaysia #tv3 #astrogempak #bintangrtm2018 #yogurtlover #foodie
HANA NABILAH - @i.hanabila Instagram Profile - inst4gram.com
i.hanabila
5

Ramai vote nak Hana post malam ni ! So here , my not so ready review plus ada yang kacau time review ni tau ! Hahaha Boost oh boost ! Ada kisah disebalik boost ni. Hihihi Host : @i.hanabila Title : Jalan Makan Sedap Camera woman : myself ๐Ÿคช Venue : @

Comments

@syuk_iso Hahahahahahahahahahahah

@syuk_iso Hana memang kelakar la

Ready !! Jgn lupa ambil yaa..HeHe.
Terima kasih utk semua order
Oven kecik ku ditutup sehingga 19/2/2018.๏ธ๏ธ
Happy Holiday u olls 
Happy Eating! 
#jalanmakantidur #jalanjalancarimakan
#foodhunter ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ#foodstagram #cakestagram
#wedding #hantaran

#hokaidomontokgebus #hokaidomontokgebus #cheesetartmontoks 
#tartbuahhantaran 
#marblecake 
www.wasap.my/60182170369
Drop n Dine Cafe' - @dropdinecafe Instagram Profile - inst4gram.com
dropdinecafe
2

Ready !! Jgn lupa ambil yaa..HeHe. Terima kasih utk semua order Oven kecik ku ditutup sehingga 19/2/2018.๏ธ๏ธ Happy Holiday u olls Happy Eating! #jalanmakantidur #jalanjalancarimakan #foodhunter ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ#foodstagram #cakestagram #wedding #hantaran #hoka

Drop N Dry
Comments

@trieddo ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

@on_thekitchen Oh my! I love this ๐Ÿ˜ Yummmm

No caption!
 #jakarta2018 #nikonD5100 #jalanmakantidur
fuzasahed - @fuzasahed Instagram Profile - inst4gram.com
fuzasahed
10

No caption! #jakarta2018 #nikond5100 #jalanmakantidur

Jakarta, Indonesia
Comments

@sahpeza Esok @alvinchong123 nk bg foto dia yg brsign kpd 10 peserta brtuah....ohhhhhh tidakkkkkk...ruginyer weyyyy๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

@fuzasahed @sahpeza hadoi! rugi ny tk dpt pergi

#shortvacay #jalanmakantidur #sglembing
Amad_Amjad - @amad_amjad Instagram Profile - inst4gram.com
amad_amjad
6

#shortvacay #jalanmakantidur #sglembing

Time Capsule Retreat
Comments

@taurulz @amad_amjad owhh.. kena try nie.. haha tq ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป

@amad_amjad @taurulz mesti cuba..

Host : @i.hanabila
Title : JALAN, MAKAN SEDAP 
Director : @i.hanabila
Camera Woman : @myahana.co
Food : @nysteakshack
#pengacara #jalanjalancarimakan #jalanmakantidur #tv3 #astrogempak #rtm #hlive #foodporn #nysteakshack #travellog #emceeofmalaysia #influencer #malaysianhijjabi
HANA NABILAH - @i.hanabila Instagram Profile - inst4gram.com
i.hanabila
21

Host : @i.hanabila Title : JALAN, MAKAN SEDAP Director : @i.hanabila Camera Woman : @myahana.co Food : @nysteakshack #pengacara #jalanjalancarimakan #jalanmakantidur #tv3 #astrogempak #rtm #hlive #foodporn #nysteakshack #travellog #emceeofmalaysia #

Comments

@arwanumar_r1 @i.hanabila awk la blanja sy..

@i.hanabila @official_arwan awak lah. Sy tak asyuk cm awak tau

Disebabkan Deen Maju Q sampai jd roundabout & rini gi awal..x buka lglah pulak..layan jelah mkn-minum-ngeteh sini-sini semua...Hiks..esok terjah lain..
cc: @rareshopper_tm 

#jalanpenang
#jalanmakantidur
#mymumwashere 
#qualitytime 
#happyschoolholiday ๐Ÿค—
Drop n Dine Cafe' - @dropdinecafe Instagram Profile - inst4gram.com
dropdinecafe
0

Disebabkan Deen Maju Q sampai jd roundabout & rini gi awal..x buka lglah pulak..layan jelah mkn-minum-ngeteh sini-sini semua...Hiks..esok terjah lain.. cc: @rareshopper_tm #jalanpenang #jalanmakantidur #mymumwashere #qualitytime #happyschoolholid

Ferringhi Beach
Belajar Ngopi... Menyeduh kopi tidak sesimple yg dibayangkan, dengan mencoba beberapa metode kopi manual hand drip seperti V60, Kalita, mokapot, hasilnya tidak senikmat dengan Indonesian method yaitu tubruk... Simple dan fast,  minggu pagi yang sunny dan kehangatan 9ยฐ C akhirnya kembali ke kopi tubruk sajah.... Selamat pagi dan selamat ngopih... #morningcoffee  #indonesiacoffee #winter #commongroundscoffee #ngopih #Ngopdul #jalanjalankorea #jalanjalanbus #jalanmakantidur #kopitubruk #belajarngopi
Indra WIJAYANTO - @indra.wijayanto Instagram Profile - inst4gram.com
indra.wijayanto
3

Belajar Ngopi... Menyeduh kopi tidak sesimple yg dibayangkan, dengan mencoba beberapa metode kopi manual hand drip seperti V60, Kalita, mokapot, hasilnya tidak senikmat dengan Indonesian method yaitu tubruk... Simple dan fast, minggu pagi yang sunny

Comments

@denil72 Wkwkwkwk mosok ? Aku jugak lagi belajar.. @indra.wijayanto

@ikadiahperdana yuuup... tubruk paling mantab emang... @indra.wijayanto

Dinner has been always great coming back n yes i do make friends with these kiddos easily~ .
.
@chris3115 #kids #eattillyoufat #funwithkids #holidaymodeon #holidayseason #jalanmakantidur #repeat
Michelle - @michelle.c.u Instagram Profile - inst4gram.com
michelle.c.u
1

Dinner has been always great coming back n yes i do make friends with these kiddos easily~ . . @chris3115 #kids #eattillyoufat #funwithkids #holidaymodeon #holidayseason #jalanmakantidur #repeat

Tanjung Sepat ไธน็ป’ๅฃซๆ‹”
#jalanmakantidur #jalanjalancarimakan #RotiBakarTelurGoyang RM 3.50 Tunaii..
ุฑู‡ู… ฺ†ุงู‡ุงูŠุงูˆุงุชูŠ - @iam_maksucahaya Instagram Profile - inst4gram.com
iam_maksucahaya
2

#jalanmakantidur #jalanjalancarimakan #rotibakartelurgoyang RM 3.50 Tunaii..

Roti Bakar Hutton Lane
Comments

@starvilion.treats Nyum nyum ๐ŸŒท

@nawrin.ela.huq This is so cool!! ๐Ÿ” !!!

Bye  KL.. hakak gerak lu, pa pe roger!! #JalanMakanTidur #JalanJalanCariMakan #GirlsTrip #Backpacker
ุฑู‡ู… ฺ†ุงู‡ุงูŠุงูˆุงุชูŠ - @iam_maksucahaya Instagram Profile - inst4gram.com
iam_maksucahaya
3

Bye KL.. hakak gerak lu, pa pe roger!! #jalanmakantidur #jalanjalancarimakan #girlstrip #backpacker

Old Town LCCT
Comments

@elmistihostelsriodejaneiro nice photo!!!! ๐ŸŽ’๐Ÿ˜€

@starvilion.treats Nyum nyum ๐ŸŒท

Ni kira all out punye mkn HuHu..sbb sampai TM sat lg nk kn baking  sok pagi2 6.30 am ada nk pickup #kekJepunGedik  Mcm biasa borong Buah wat 
Stock HuHu.. ๐Ÿค—๐Ÿค—esok ptg yg booking #chocolatebrulee #slurp ada ye!!.
Esok . #jalanmakantidur #jalankeluarmukim
#mencarirezeki #demisekepingroti
Drop n Dine Cafe' - @dropdinecafe Instagram Profile - inst4gram.com
dropdinecafe
0

Ni kira all out punye mkn HuHu..sbb sampai TM sat lg nk kn baking sok pagi2 6.30 am ada nk pickup #kekjepungedik Mcm biasa borong Buah wat Stock HuHu.. ๐Ÿค—๐Ÿค—esok ptg yg booking #chocolatebrulee #slurp ada ye!!. Esok . #jalanmakantidur #jalankeluarmuk

Subaidah Nasi Kandar Kota Damansara
Went to Penang for the weekend supposedly to visit Nadiah in USM Nibong Tebal but we end up in Penang Island and abah's food tour begins! Had the staple Penang food of nasi kandaq and char kuey teow  but the main star of this trip is the DURIAN  and of course Cendol Durian  somehow we enjoyed the food too much that we didn't have a family photo (plus Farah didn't join us due to work commitments - she's the selfie manic in the family ) #PenangTrip #JalanMakanTidur #AbahWalkingDownMemoryLane #HeUsedToWorkInPenang #PenangIsLit #WhereMyPenangBuddiesAt
Afiqah Azman ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โš•๏ธ - @afqhazmn Instagram Profile - inst4gram.com
afqhazmn
1

Went to Penang for the weekend supposedly to visit Nadiah in USM Nibong Tebal but we end up in Penang Island and abah's food tour begins! Had the staple Penang food of nasi kandaq and char kuey teow but the main star of this trip is the DURIAN and

Penang, Malaysia
Comments

@aida_murad @afqhazmn...cuti ke...best gi penang..JJCM...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Beautiful Pleace!! ๏ธ๏ธ #shortvacay #Girlstrip #jalanmakantidur
ุฑู‡ู… ฺ†ุงู‡ุงูŠุงูˆุงุชูŠ - @iam_maksucahaya Instagram Profile - inst4gram.com
iam_maksucahaya
0

Beautiful Pleace!! ๏ธ๏ธ #shortvacay #girlstrip #jalanmakantidur

Sis nak makan ke nak tidur ? 
#jalanmakantidur
๐Ÿ’‹rasyieda razali๐Ÿ’‹ - @syiedali Instagram Profile - inst4gram.com
syiedali
2

Sis nak makan ke nak tidur ? #jalanmakantidur

IKEA Damansara
Comments

@shema_amran Awal nau cuti raya nye ๐Ÿคง

@syiedali @shema_amran hikhik. Cuti byk bg peghabih la. Bkn boleh tuka jd duit pn klu simpan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Chamang waterfall. Deras dan scary. Sedap badan lepas mandi air terjun. Rejuvenating gituh. Haha #AirTerjunChamang #VisitPahang2017 #JalanMakanTidur #VisitMalaysia
Afiqah Azman ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โš•๏ธ - @afqhazmn Instagram Profile - inst4gram.com
afqhazmn
3

Chamang waterfall. Deras dan scary. Sedap badan lepas mandi air terjun. Rejuvenating gituh. Haha #airterjunchamang #visitpahang2017 #jalanmakantidur #visitmalaysia

Air Terjun Chamang
Comments

@peninggistore.my6 Ubat peninggi dah ramai berjaye ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฆ ter๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ญ + FREE POSTAGE !!โคSALE!!! Ubat tinggi badan 3-20 cm dalam 15 hari saja . WhatsAPP : +601151534703 Wechat id : supplementhalal

@afqhazmn @storeofficial.my hi! Mcm mana ek boleh tinggi? Can explain the pathophysiology behind it? Menarik jugak. Kalau ada research papers yg boleh backup lagi bagus. I have extra time for extra reading :) makin banyak ilmu org kata kan xx

No phone lah sangat. Baru dua jam takde internet, TV or any benda duniawi dah tak keruan dah! Haha  Retreat lah sgt kan?  #TheAcaciaRetreat #JalanMakanTidur
Afiqah Azman ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โš•๏ธ - @afqhazmn Instagram Profile - inst4gram.com
afqhazmn
0

No phone lah sangat. Baru dua jam takde internet, TV or any benda duniawi dah tak keruan dah! Haha Retreat lah sgt kan? #theacaciaretreat #jalanmakantidur

The ACACIA Retreat
Happy Noon! 
Menu utara Full tank..
Pasemboqq kn bgkus ikat tepi

#foodhunter 
#jalanmakantidur
Drop n Dine Cafe' - @dropdinecafe Instagram Profile - inst4gram.com
dropdinecafe
0

Happy Noon! Menu utara Full tank.. Pasemboqq kn bgkus ikat tepi #foodhunter #jalanmakantidur

Lubok Meriam
Sejenis penyakit Rindu bayangan ke apa lebih kurang macam tu ke canne tak tahuuuu 
.
.
@Regrann from @aidayusrieza -  Rinduuuuuu!!!!
.
.
Jarang dpt kte bergmbar berempat. Just drop here to say gudnite my dear gojes @farahdhiya_fd ๏ธ
Kejap aje da nak hampir stahun #jalanmakantidur Huhuhu. Next2 year ade lg tak? Tanya ajeeeee. Heee. ๏ธ #campakbelakang #hcmwithfd #vesnam #teamfarahdhiya #1 #bertakhtadihati #milikkuabadi #kepadadiaRespek - #regrann
FD๐Ÿ”™BONE I FDLOVERS - @wilzwily Instagram Profile - inst4gram.com
wilzwily
8

Sejenis penyakit Rindu bayangan ke apa lebih kurang macam tu ke canne tak tahuuuu . . @regrann from @aidayusrieza - Rinduuuuuu!!!! . . Jarang dpt kte bergmbar berempat. Just drop here to say gudnite my dear gojes @farahdhiya_fd ๏ธ Kejap aje da nak h

Comments

@wilzwily @ruth.72 huntong lah U๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

@farahdhiya_fd ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

Fun trip with sisters. ๏ธ๏ธ๏ธ
#historicalcityversion #melaka  #jalanmakantidur #2D1N
Hawa Razak - @hawa.razak Instagram Profile - inst4gram.com
hawa.razak
0

Fun trip with sisters. ๏ธ๏ธ๏ธ #historicalcityversion #melaka #jalanmakantidur #2d1n

Melaka
Morning....dah braekfast ke belum???cepat!cepat! Sape yg x breakfast lagi..
.
Bagi sape yg ari ni ada perasaan nak mkn itu makan ini...itu lah nafsu jer...meh kita cuba tip2 yg coach share kan ni...semoga dpt membantu sape2 yg tgh on diet skrng ni...
.
#teamnickhinhussien 
#youcanloseweightfromhome .
Coach Mai +0123012783
.
#jomkurus1malaysia#ctdk #slim #fitmoms #abamsado#jalanmakantidur #makansihat #fitness#bajumelayumurah #jubahbesar#dietatkins#dietibc#mudahnyekurus#gemokisawasome#abambocey#coachkurus#openhouse
Mai_zack - @maizatul5862 Instagram Profile - inst4gram.com
maizatul5862
2

Morning....dah braekfast ke belum???cepat!cepat! Sape yg x breakfast lagi.. . Bagi sape yg ari ni ada perasaan nak mkn itu makan ini...itu lah nafsu jer...meh kita cuba tip2 yg coach share kan ni...semoga dpt membantu sape2 yg tgh on diet skrng ni...

Comments

@___nnim.nyh Good sharing Mai ๐Ÿ–’๐Ÿ–’ mmg selalu craving itu ini... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

@maizatul5862 @hanayasmin.norzam boleh amalkn

Part 3
Keperluan  #kalori sehari bagi remaja lelaki, lelaki dan wanita aktif juga untuk lelaki dan wanita yang kurang bwrat badan #sarapanpagi 
#makan #kkm #sihat #trafikjam #kementeriankesihatanmalaysia #diet #kerja #selamatpagi #thursday #openhouse #raya #aidilfitri #sedap #jalanmakantidur #jalanjalancarimakan #makantengahhari #nasicampur #nasiayampenyet
Arm Bahtera - @armbahtera Instagram Profile - inst4gram.com
armbahtera
0

Part 3 Keperluan #kalori sehari bagi remaja lelaki, lelaki dan wanita aktif juga untuk lelaki dan wanita yang kurang bwrat badan #sarapanpagi #makan #kkm #sihat #trafikjam #kementeriankesihatanmalaysia #diet #kerja #selamatpagi #thursday #openhouse

Part 2
Keperluan  #kalori sehari wanita yang bekerja di pejabat Yang penting jangan lupa #sarapanpagi 
#makan #kkm #sihat #trafikjam #kementeriankesihatanmalaysia #diet #kerja #selamatpagi #thursday #openhouse #raya #aidilfitri #sedap #jalanmakantidur #jalanjalancarimakan #makantengahhari #nasicampur #nasiayampenyet
Arm Bahtera - @armbahtera Instagram Profile - inst4gram.com
armbahtera
1

Part 2 Keperluan #kalori sehari wanita yang bekerja di pejabat Yang penting jangan lupa #sarapanpagi #makan #kkm #sihat #trafikjam #kementeriankesihatanmalaysia #diet #kerja #selamatpagi #thursday #openhouse #raya #aidilfitri #sedap #jalanmakantidu

Comments

@airilex This picture feels beautiful!

Jgn skip wktu makan...ini akan membantu 80%diet anda...
.
Jaga waktu makan dgn betul jika ingin perubahan yang besar dlm diet harian.
.
Metabolisma akan terus bekerja dgn baik dan yg penting,jika tau manage masa dgn betul dan bersistem,makan makanan yg betul dan kalori yg betul,InsyaAllah tiada sebab kita tidak boleh lose weight.
.
Semoga bermanfaat dan memperolehi faedah bersama bila berdiet dan kita faham apa yg kita lakukan.
.
Please tag dan sharekan kepada kawan2 yg betul2 nk turunkn berat badan dan kurus....
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Mai +0123012783
.
#azamkurus2017#sayanakkurus#jomkurus1malaysia#jalanmakantidur#makansedap#bangifitness#simplysiti#ctdk#naktunang#nakkahwin#turun5kgsebulan#eatclean#dietatkins#dietibc#makdatim#abamsado#bandarbarubangi
Mai_zack - @maizatul5862 Instagram Profile - inst4gram.com
maizatul5862
0

Jgn skip wktu makan...ini akan membantu 80%diet anda... . Jaga waktu makan dgn betul jika ingin perubahan yang besar dlm diet harian. . Metabolisma akan terus bekerja dgn baik dan yg penting,jika tau manage masa dgn betul dan bersistem,makan makanan

Part 1
Keperluan  #kalori sehari bagi kanak2, remaja perempuan, wanita aktif secara sederhana  dan lelaki yang tak aktif. Yang penting jangan lupa #sarapanpagi 
#makan #kkm #sihat #trafikjam #kementeriankesihatanmalaysia #diet #kerja #selamatpagi #thursday #openhouse #raya #aidilfitri #sedap #jalanmakantidur #jalanjalancarimakan
Arm Bahtera - @armbahtera Instagram Profile - inst4gram.com
armbahtera
2

Part 1 Keperluan #kalori sehari bagi kanak2, remaja perempuan, wanita aktif secara sederhana dan lelaki yang tak aktif. Yang penting jangan lupa #sarapanpagi #makan #kkm #sihat #trafikjam #kementeriankesihatanmalaysia #diet #kerja #selamatpagi #th

Comments

@nayzzco Boeklahh ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Thanx to adik manis @mia_nadya06 for buying with SUGAR WITCH
#pavlova #madetoorder #sohoweh #sugarwitchlog #like4like #ketereh #kelantan #koklanas #kotabharu #muslimbakers #sayabuatkek #kekmurahkelantan #terlajaklaris #syukurselalu #jalanmakantidur #vespalove #heroseorangcinderella #andainyatakdir #kukirimcinta #suamikumatsalehcelup #vespa #strawberry #kiwi #freshfruit #doorgift #wedding
SugarWitch/BajuRaya Murah 2018 - @sugarwitch143 Instagram Profile - inst4gram.com
sugarwitch143
4

Thanx to adik manis @mia_nadya06 for buying with SUGAR WITCH #pavlova #madetoorder #sohoweh #sugarwitchlog #like4like #ketereh #kelantan #koklanas #kotabharu #muslimbakers #sayabuatkek #kekmurahkelantan #terlajaklaris #syukurselalu #jalanmakantidur #

Comments

@mia_nadya06 Nnt blh la order lg next... Again...tq ๐Ÿ˜Š

@sugarwitch143 @mia_nadya06 Alhamdulillah...blhยณ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜† juz let me know๐Ÿ˜˜

Jalan2 hatyai.. #jalanmakantidur #traintohatyaijune17 #familytrip #akuygjalankoygpenat #jombloeppy
Wawa Mohd - @wawa_mohd Instagram Profile - inst4gram.com
wawa_mohd
2

Jalan2 hatyai.. #jalanmakantidur #traintohatyaijune17 #familytrip #akuygjalankoygpenat #jombloeppy

Hat Yai, Thailand
Comments

@monic_stori Jauhnyooo wawa rayo smpi siam nun

@wawa_mohd Nk wat cmner @gomogi_ ore xdop kmpung.. Ni kira blk kmpung la.. Hihihi

Dinner - Tomyam poktek
#jalanmakantidur #experience #kakishare
S Y I E D A  A M I N U D D I N - @syiedaaminuddin Instagram Profile - inst4gram.com
syiedaaminuddin
16

Dinner - Tomyam poktek #jalanmakantidur #experience #kakishare

Comments

@syiedaaminuddin kawe??hahaha babot kluar siam la... @cinta.selepas.nikah

@cinta.selepas.nikah @syiedapeace ๐Ÿ˜‚ mu kechek sanoo