#jarangxlaju
Advertisement
Hari sekolah kita cuti
Cuti sekolah kita beraksi
~kakylajak~
• • • • • •
@tenteralajak_n9
#pengayuh2roda #jarangxpiaw #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxlaju #jarangxngam #jarangfly #jarangsayang #jarangkayuh #jarangpadu #jarangngam #jarangon #jarangfun #jarangpiaw #onxon #maluaperrr #maluapabossku
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
8

Hari sekolah kita cuti Cuti sekolah kita beraksi ~kakylajak~ • • • • • • @tenteralajak_n9 #pengayuh2roda #jarangxpiaw #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxlaju #jarangxngam #jarangfly #jarangsayang #jarangkayuh #jarangpadu #jarangngam #jarang

Comments

@qstina_aisya ❤️

@tenteralajak_n9 @zarul.steady kinemaster

Advertisement
#jarangxlaju
#jarangngam 
#Yamaha sport lovers
faris_adam - @faris_adam76 Instagram Profile - inst4gram.com
faris_adam76
1

#jarangxlaju #jarangngam #yamaha sport lovers

Comments

@muhdazril17 Mai race la woi

Advertisement
shaadha_   46 - @shaadha_ Instagram Profile - inst4gram.com
shaadha_
2

Comments

@shaadha_ Gua teringin nak ajak lumba

@shaadha_ #jarangXlaju

shaadha_   46 - @shaadha_ Instagram Profile - inst4gram.com
shaadha_
2

Comments

@shaadha_ #jarangXlaju

@shaadha_ Teringin nak ajak lumba

Hah sape nk lawan motor ni 

#jarangxlaju
انشالله ك شرغا - @kimjunior._05 Instagram Profile - inst4gram.com
kimjunior._05
0

Hah sape nk lawan motor ni #jarangxlaju

Kayuh itu jiwa kami
~pengayuh2roda~
@nismilanmembercommunity
#nismilanmembercommunity #pengayuh2roda #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxnice #jiwacyclist #jarangxlaju #jarangngam #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #onxon #maluaperrr #maluapabossku
Budak Video Simple🤗 - @ziq.steadyy Instagram Profile - inst4gram.com
ziq.steadyy
2

Kayuh itu jiwa kami ~pengayuh2roda~ @nismilanmembercommunity #nismilanmembercommunity #pengayuh2roda #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxnice #jiwacyclist #jarangxlaju #jarangngam #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #onx

Luar Biasa
Comments

@qalstedyyy_ Bila lagi mau mcm ni idola @ziq.steadyy

@ziq.steadyy @qalstedyyy_ insyaallah cuti bulan 3 nnti🔥🔥

Game open 2kmsempena CNY
• • • • •
Joki: @fiq_steady._ 
Dpt no.2 pon jadi lah..tu pon sebelah ii yer
• • • • •
Cc by: @bojan.steady_
• • • • •
@nismilanmembercommunity
#nismilanmembercommunity #jarangxnice #jarangngam #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jiwacyclist #jarangtakpadu #jarangpadu #jarangxlaju #onxon #maluaperrr #maluapabossku
Budak Video Simple🤗 - @ziq.steadyy Instagram Profile - inst4gram.com
ziq.steadyy
8

Game open 2kmsempena CNY • • • • • Joki: @fiq_steady._ Dpt no.2 pon jadi lah..tu pon sebelah ii yer • • • • • Cc by: @bojan.steady_ • • • • • @nismilanmembercommunity #nismilanmembercommunity #jarangxnice #jarangngam #jarangon #jarangpiaw #jarangfun

Comments

@fiz.steadyy 😢

@_ipan_theributs Tjuk lgu

Sahabat selalu menghiburmu disaat engkau sedih walaupon dengan cara yang bodohhanya untuk melihat engkau tertawa
• • • • •
@nismilanmembercommunity
#nismilanmembercommunity
#pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxon #jarangxpadu #jarangxngam #jarangxfly #jiwacyclist #jarangxlaju #jarangngam #jarangsayang #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #onxon
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
46

Sahabat selalu menghiburmu disaat engkau sedih walaupon dengan cara yang bodohhanya untuk melihat engkau tertawa • • • • • @nismilanmembercommunity #nismilanmembercommunity #pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxon #jarangxpadu #jarangxngam #jarangxfly

Comments

@__lee.vip Sahabat selalu menghiburmu disaat engkau sedih😢 walaupon dengan cara yang bodoh😕 ha y

@raziq.zx Patut la ramai mati

Tak perlu laju ii baru nak berkawan,tak perlu basikal mahal ii baru dijadikan teman.tak perlu Dengki kerana tidal berada dikelompok hadapan.cukup lah sekeping hati yang ikhlas Demi persahabatan 🤜🤛 .
.
@heyy_alip46 
@its_adamribut 
@rul.steady_ .
@_tenteraflyn9
@tenteralajak_n9 .
.
.
#jbstyle  #lajak #kamixlaju #kelompokhadapan #jarangxlaju
budak video🎥 - @_kakipecutn9 Instagram Profile - inst4gram.com
_kakipecutn9
2

Tak perlu laju ii baru nak berkawan,tak perlu basikal mahal ii baru dijadikan teman.tak perlu Dengki kerana tidal berada dikelompok hadapan.cukup lah sekeping hati yang ikhlas Demi persahabatan 🤜🤛 . . @heyy_alip46 @its_adamribut @rul.steady_ . @_te

Comments

@_tenteraflyn9 @_kakipecutn9 lawa gile vid😍😍

@_tenteraflyn9 @_kakipecutn9 tajuk bossku

Video akhir buat anda semua.......
.
.
.
.

@a._.rief @black_the_ribut @_wansteadyy_1 @_a.naz__
-
-
#pengayuh2roda#onxon#lajak #jenterapejuang 
#jarangxlaju
🍁🔰 - @n.jib__ Instagram Profile - inst4gram.com
n.jib__
9

Video akhir buat anda semua....... . . . . @a._.rief @black_the_ribut @_wansteadyy_1 @_a.naz__ - - #pengayuh2roda #onxon #lajak #jenterapejuang #jarangxlaju

Comments

@kapcainoob Mantap bos 😎

@n.jib__ @kapcainoob tq

Banyak dugaan untuk event tdjalan kaki lari dari polisrantai putustapi tetap santai
-lain tag kat bawah-
~thanks for 9k~
• • • • • • • • • • •
@tenteralajak_n9
#pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangsayang #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #onxon #onxon #nismilanmembercommunity
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
49

Banyak dugaan untuk event tdjalan kaki lari dari polisrantai putustapi tetap santai -lain tag kat bawah- ~thanks for 9k~ • • • • • • • • • • • @tenteralajak_n9 #pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju

Comments

@najwazohari122 Baikk.lah

@haris.hlm Mane basikalnye pergi

Ramai mahu rapattapi penuh muslihatramai mengaku sahabattapi musuh dalam selimut dapat aku lihat
• • • • • • •
Thanks for 8k
Cc by: @idhamtheributs
.
.
#pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxon #jarangxpadu #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangsayang #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #onxon #onxon #jiwacyclist #ngamxngam #ngamngam #pickuprancaktopspeedrabak #topspeedguatakdrop
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
44

Ramai mahu rapattapi penuh muslihatramai mengaku sahabattapi musuh dalam selimut dapat aku lihat • • • • • • • Thanks for 8k Cc by: @idhamtheributs . . #pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxon #jarangxpadu #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangn

Comments

@itsazim.official Tajuk lagu ape bosskur

@muhammad_raffique_al_qusyairie Tajuk ape

Heyy !  ni aku nak cakap sikit !  Mohon Maaf dari aku kerana banyak kesilapan terhadap awak semua !  masuk tahun baru ni takmau nakai ii !  buad pangai molek ii  halalkan kenangan 2k18 !  muncul lah 2k19 ! Bubye , ily 
@tenteralajak_n9
#pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangsayang #jarangpiaw #jarangon #jarangfun #jarangpadu #jiwacyclist #onxon #onxon #pickuprancaktopspeedrabak #topspeedguatakdrop #hello2019
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
27

Heyy ! ni aku nak cakap sikit ! Mohon Maaf dari aku kerana banyak kesilapan terhadap awak semua ! masuk tahun baru ni takmau nakai ii ! buad pangai molek ii halalkan kenangan 2k18 ! muncul lah 2k19 ! Bubye , ily @tenteralajak_n9 #pengayuh2roda

Comments

@naufalnadhir83 @tenteralajak_n9 ok

@naufalnadhir83 @tenteralajak_n9 ok

#Repost @tenteralajak_n9
• • • • •
Selamat menyambut tahun baru dari kamihanya tinggal kenanganthanks support min dari bawah sampailah sekarang
@tenteralajak_n9
• • • • • •
@kroni_hafiz46
@alfiezan @aiman_hantu_speed @fakhrul_theributs @firdaus_speedhantu2920 @fiq_steady._ @boyysteady_fans @dik_kal04 @alief_steeady @idhamtheributs
#pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangsayang #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #jiwacyclist #pickuprancaktopspeedrabak #topspeedguatakdrop #onxon #onxon
support 1k repost @review - @_pengejar_impian Instagram Profile - inst4gram.com
_pengejar_impian
0

#repost @tenteralajak_n9 • • • • • Selamat menyambut tahun baru dari kamihanya tinggal kenanganthanks support min dari bawah sampailah sekarang @tenteralajak_n9 • • • • • • @kroni_hafiz46 @alfiezan @aiman_hantu_speed @fakhrul_theributs @firdaus_speed

#Repost @tenteralajak_n9 (@get_repost)
・・・
~buat cam badin~
Boleh ke takpe?
• • • • • • •
Jump by: @boyysteady_fans
@klangmembercommunity
.
.
@tenteralajak_n9
#Pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxon #jarangxpadu #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangsayang #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #onxon #onxon #pickuprancaktopspeedrabak #topspeedguatakdrop
AMC - @astanamembercommunity Instagram Profile - inst4gram.com
astanamembercommunity
3

#repost @tenteralajak_n9 (@get_repost ) ・・・ ~buat cam badin~ Boleh ke takpe? • • • • • • • Jump by: @boyysteady_fans @klangmembercommunity . . @tenteralajak_n9 #pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxon #jarangxpadu #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #

Comments

@syxfiq.__ tapi badin lagi pro takde sapa pegang bike pub

@syxfiq.__ pun

Selamat menyambut tahun baru dari kamihanya tinggal kenanganthanks support min dari bawah sampailah sekarang
@tenteralajak_n9
• • • • • •
@kroni_hafiz46
@alfiezan @aiman_hantu_speed @fakhrul_theributs @firdaus_speedhantu2920 @fiq_steady._ @boyysteady_fans @dik_kal04 @alief_steeady @idhamtheributs
#pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangsayang #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #jiwacyclist #pickuprancaktopspeedrabak #topspeedguatakdrop #onxon #onxon
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
30

Selamat menyambut tahun baru dari kamihanya tinggal kenanganthanks support min dari bawah sampailah sekarang @tenteralajak_n9 • • • • • • @kroni_hafiz46 @alfiezan @aiman_hantu_speed @fakhrul_theributs @firdaus_speedhantu2920 @fiq_steady._ @boyysteady

Comments

@ainurzatiha Hai

@aminurzaqwan lancau

Nak jugak baring ii
Asyik lurus kaki jer
@kroni_hafiz46
• • • • • • • • • •
Cc by: @tenteralajak_n9
.
.
.
@lajak.channel @kakilajaksp
#pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangsayang #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #jiwacyclist #pickuprancaktopspeedrabak #topspeedguatakdrop #onxon #onxon
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
20

Nak jugak baring ii Asyik lurus kaki jer @kroni_hafiz46 • • • • • • • • • • Cc by: @tenteralajak_n9 . . . @lajak.channel @kakilajaksp #pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangsayang

Comments

@shahpinar18 🎂

@anie.ahmad.967 Kat mane tu

Ok tak sarung kasut baru nih....
.ok comment bwh
.#perakmembercommunity
#jarangxlaju #pengayuh2roda 
#officialpelesittempur
HaZWAN HAZIQ - @_.pejuangflykkp Instagram Profile - inst4gram.com
_.pejuangflykkp
4

Ok tak sarung kasut baru nih.... .ok comment bwh .#perakmembercommunity #jarangxlaju #pengayuh2roda #officialpelesittempur

Comments

@_.pejuangflykkp Uishh ptong lagi @heyy.mirul03 ..dh qendh dh

@heyy.mirul03 pm weyh

Hai
.
.
.
#familylife#holidaymemories#awektiktok#funimate#instagood#instagramers#instatravel#awekcomel#awekcute#awekcantik#awekcendol#awekhot#instafamous#jarangxon#jarangxngam#jarangxlaju
Muhammad Azwan Aznan - @ciknonol Instagram Profile - inst4gram.com
ciknonol
1

Hai . . . #familylife #holidaymemories #awektiktok #funimate #instagood #instagramers #instatravel #awekcomel #awekcute #awekcantik #awekcendol #awekhot #instafamous #jarangxon #jarangxngam #jarangxlaju

Pangkor Island, Perak , Malaysia
Comments

@deeye_app I just had a look at your photos. Your perspective is normal but composition is great! Just wanted to say 😉✌

Ending takdak cantik la bro @kroni_hafiz46
~baru pakai kinemaster~
@tenteralajak_n9
.
.
.
#Pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #onxon #onxon #pickuprancaktopspeedrabak #topspeedguatakdrop
Budak Video Simple🤗 - @ziq.steadyy Instagram Profile - inst4gram.com
ziq.steadyy
9

Ending takdak cantik la bro @kroni_hafiz46 ~baru pakai kinemaster~ @tenteralajak_n9 . . . #pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #onxon #onxon

port lepak
Comments

@arepsteadyy_ @ziq.steadyy tau LA n9..tapi area mne

@ziq.steadyy @arepthebanana_ air mawang,Johol

Baru belajar pakai kinemaster
Kalau hidup tiada hobi
Ibarat tidur tiada mimpi
@tenteralajak_n9
.
.
.
@lajak.channel
#pengayuh2roda
#jarangxnice #jarangxon #jarangxpadu #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangsayang #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #jarangpadu #onxon #onxon #pickuprancaktopspeedrabak #topspeedguatakdrop
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
29

Baru belajar pakai kinemaster Kalau hidup tiada hobi Ibarat tidur tiada mimpi @tenteralajak_n9 . . . @lajak.channel #pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxon #jarangxpadu #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangsayang #jarangon #jarangp

Comments

@harrisiskandar05 🙌

@apyzzonez masok pa eko nma lgu nya..

Camshaft Biru by @alang_motor  Yamaha lc135fz150y15
Berdegree 22+
Menekan valve setinggi 7mm
Memberi power band yang lebih lama dari camshaft std
Nisbah mampatan disarankan dalam lingkungan 10-11
Sesuai untuk motor std dan modi stage 1
—————————————-
#alangmotor #camshaftcustom #diarisipemotongbesi #camshaft #yamaha #lc135 #fz150 #fz150malaysia #kronix1r #kroniy15zr #y15 #y15_malaya_official #kronilc135 #kroniysuku #jenterapejuang #kapcaimalaya #wilayahpermotoran #kapcaijahat #kakilurus #kakirempitofficial_ _ #jarangxlaju #onxon #idola_idola_semalaya #idolakelajuan n #madeinmalaysia🇲🇾
Sang Penderhaka - @sangpenderhaka Instagram Profile - inst4gram.com
sangpenderhaka
10

Camshaft Biru by @alang_motor Yamaha lc135fz150y15 Berdegree 22+ Menekan valve setinggi 7mm Memberi power band yang lebih lama dari camshaft std Nisbah mampatan disarankan dalam lingkungan 10-11 Sesuai untuk motor std dan modi stage 1 —————————————-

Comments

@rahman9999 @sangpenderhaka terima kasih tuan... 😁

@ap117_racingexhaust Follback 🙏😊

@Regran_ed from @sangpenderhaka -  Boleh kot umum hari ni “Camshaft Yamaha Sahaja”
——————————-
#alangmotor #camshaftcustom #diarisipemotongbesi #camshaft #yamaha #lc135 #fz150 #fz150malaysia #kronix1r #kroniy15zr #y15 #y15_malaya_official #kronilc135 #kroniysuku #jenterapejuang #kapcaimalaya #wilayahpermotoran #kapcaijahat #kakilurus #kakirempitofficial_ #jarangxlaju #onxon #idola_idola_semalaya #idolakelajuan #madeinmalaysia🇲🇾
Alang Motor - @alang_motor Instagram Profile - inst4gram.com
alang_motor
6

@regran_ed from @sangpenderhaka - Boleh kot umum hari ni “Camshaft Yamaha Sahaja” ——————————- #alangmotor #camshaftcustom #diarisipemotongbesi #camshaft #yamaha #lc135 #fz150 #fz150malaysia #kronix1r #kroniy15zr #y15 #y15_malaya_official #kronilc135

Comments

@ap117_racingexhaust Follback 🙏😊

@kapcainoob Terbaekkk 👍

Boleh kot umum hari ni “Camshaft Yamaha Sahaja”
——————————-
#alangmotor #camshaftcustom #diarisipemotongbesi #camshaft #yamaha #lc135 #fz150 #fz150malaysia #kronix1r #kroniy15zr #y15 #y15_malaya_official #kronilc135 #kroniysuku #jenterapejuang #kapcaimalaya #wilayahpermotoran #kapcaijahat #kakilurus #kakirempitofficial_ #jarangxlaju #onxon #idola_idola_semalaya #idolakelajuan #madeinmalaysia🇲🇾
Sang Penderhaka - @sangpenderhaka Instagram Profile - inst4gram.com
sangpenderhaka
8

Boleh kot umum hari ni “Camshaft Yamaha Sahaja” ——————————- #alangmotor #camshaftcustom #diarisipemotongbesi #camshaft #yamaha #lc135 #fz150 #fz150malaysia #kronix1r #kroniy15zr #y15 #y15_malaya_official #kronilc135 #kroniysuku #jenterapejuang #kapca

Comments

@sangpenderhaka @khaidersaimon sama2

@ap117_racingexhaust Follback 🙏😊

#jarangxlaju 
Thnks bossku kau tak buat hal mlm tadi ..
SALAMIZIE_2001 - @budax_phng_ Instagram Profile - inst4gram.com
budax_phng_
0

#jarangxlaju Thnks bossku kau tak buat hal mlm tadi ..

Aku teruskan perjalanan
Moga tamat penantian
Terketar aku di titian
Ape yang ku bekalkan
@tenteralajak_n9
.
.
@lajak.channel
#pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangon #jarangpiaw #jarangfun #pickuprancaktopspeedrabak #topspeedguatakdrop
Budak Video Simple🤗 - @ziq.steadyy Instagram Profile - inst4gram.com
ziq.steadyy
5

Aku teruskan perjalanan Moga tamat penantian Terketar aku di titian Ape yang ku bekalkan @tenteralajak_n9 . . @lajak.channel #pengayuh2roda #jarangxnice #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jarangngam #jarangon #jarangpiaw #

Comments

@ziq.steadyy @tentera_fly_slim_river takpela...aku dh biase viva video👍walaupun buruks😂

@trusted_collector11 Assalamualaikum, Am Mr Ismail dari USA, Texas, DM saya jika anda mempunyai wang lama, duit lama, syiling, barangan antik, permata, brunei, cin cin, batu, setem, untuk dijual. Saya membayar RM20,000 untuk setiap item. DM saya di WhatsApp http://wassap.my/13193437613 #brunei #bruneifm #brunei_daily #Iklanbrunei #sarawak #selangor #johor #kelantan #perak #kualalumpur #negerisembilan #malaysia #bruneidarussalam #bruneiroyalfamily #bruneiwedding Allah Bless Kamu Semua

Superman jalanan
~pengejar kelompok hadapan~
@tenteralajak_n9
-baju biru putih🤗
.
.
#jarangngam #jarangon #jarangxon #jarangxpadu #jarangxngam #jarangxsayang #jarangxfly #jiwacyclist #jarangxlaju #onxon #onxon #pengayuh2roda
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
8

Superman jalanan ~pengejar kelompok hadapan~ @tenteralajak_n9 -baju biru putih🤗 . . #jarangngam #jarangon #jarangxon #jarangxpadu #jarangxngam #jarangxsayang #jarangxfly #jiwacyclist #jarangxlaju #onxon #onxon #pengayuh2roda

Comments

@tenteralajak_n9 @broni_vip_fans_ haha😵

@tenteralajak_n9 @broni_vip_fans_ 😎awok siape😕

#mybabyblue
#kamiXramai
#jarangXlaju
Bosskur....... - @botakjb_bosskur Instagram Profile - inst4gram.com
botakjb_bosskur
3

#mybabyblue #kamixramai #jarangxlaju

Comments

@mukhriz_77 Main lajak jom

@botakjb_bosskur @mukhriz_77 jomlah

Selamat malam THE POWER OF DREAM
.
.
.
.
.
.
.
#kroniex5 
#kronilampupetakperak 
#kamixlaju 
#kamixramai 
#kronilampupetakofficial 
#kamixnakal 
#ex5lovers_official 
#ex5dream 
#jarangxlaju 
#jarangxpadu
cucu atok - @cucu_atok_97 Instagram Profile - inst4gram.com
cucu_atok_97
1

Selamat malam THE POWER OF DREAM . . . . . . . #kroniex5 #kronilampupetakperak #kamixlaju #kamixramai #kronilampupetakofficial #kamixnakal #ex5lovers_official #ex5dream #jarangxlaju #jarangxpadu

Victoria Bridge Kuala Kangsar Malaysia
Comments

@zamrizeid 😂🤣

tb raya 2k18#jarangxlaju
yyittmi😈 - @yyttmi_ Instagram Profile - inst4gram.com
yyttmi_
0

tb raya 2k18#jarangxlaju

Knp real sangat video dye nie....
#kronix1r 
#jarangxngam
#biaseiijahh
#hobikamimahal
#jarangxlaju
#jarangtakrempit
kami_meranggi - @teamgasketsekeping._ Instagram Profile - inst4gram.com
teamgasketsekeping._
2

Knp real sangat video dye nie.... #kronix1r #jarangxngam #biaseiijahh #hobikamimahal #jarangxlaju #jarangtakrempit

Comments

@nxjib_xziz19 Tajuk lagu apa

@mrngengok._ @najib_aziz11 hikayat benladin

Spe rse nie adikk dye..baikk mengaku cpt...
#kronirxzstilltheboss 
#jarangxlaju 
#ownerxmahal 
#coversikit 
#merecikhawaw
#egokeapa
#jenteraberbezabukanpenghalang
kami_meranggi - @teamgasketsekeping._ Instagram Profile - inst4gram.com
teamgasketsekeping._
3

Spe rse nie adikk dye..baikk mengaku cpt... #kronirxzstilltheboss #jarangxlaju #ownerxmahal #coversikit #merecikhawaw #egokeapa #jenteraberbezabukanpenghalang

Comments

@coach_kurustko sy doakan semoga dimurahkan rezeki dan diberkati yaa 🙏

@mohd_h4zim_ Macam mana nk diet kalau kau asyik rasa LAPAR!!!!!!! 😂😂😂😂@luqmanh4zim__

Bila kelajuan cuba untuk membunuh ku...jgn bersedih kerana....ku gembira dsaat itu...
Tag mmber korg yg gembira tengok topspeeds nye sndiri

#jarangxlaju
#topspeedkudo
#ktmmachine 
#flysmpaikebas 
#flyii 
#gembirekelajuan
#jenterapejuang
#2stroke #4stroke
kami_meranggi - @teamgasketsekeping._ Instagram Profile - inst4gram.com
teamgasketsekeping._
0

Bila kelajuan cuba untuk membunuh ku...jgn bersedih kerana....ku gembira dsaat itu... Tag mmber korg yg gembira tengok topspeeds nye sndiri #jarangxlaju #topspeedkudo #ktmmachine #flysmpaikebas #flyii #gembirekelajuan #jenterapejuang #2stroke #4s

Kelajuan bukan letak pada rupa bike~santaianakn9~
Tak mampu kejarmampu makan angin
@tenteralajak_n9 
@lajak.channel @official_pelesit_tempur @pengayuh2roda 
@__abang_tiri
• • • • • • • • • • • • • •
#Pengayuh2roda #jarangngam #jarangon #jarangkayuh #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #onxon #onxon #jiwacyclist
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
17

Kelajuan bukan letak pada rupa bike~santaianakn9~ Tak mampu kejarmampu makan angin @tenteralajak_n9 @lajak.channel @official_pelesit_tempur @pengayuh2roda @__abang_tiri • • • • • • • • • • • • • • #pengayuh2roda #jarangngam #jarangon #jarangkayuh #

Comments

@afdhal_aiman_ Wei tajuk lagu ape

@afdhal_aiman_ Please

Sebelum kau tido...stalker dulu video akubiar la buruk
@dik_kal04 jokie bike admin topspeed rabak
@tenteralajak_n9 @pengayuh2roda @official_pelesit_tempur @lajak.channel
• • • • • • • • • • • •
#Pengayuh2roda #jarangngam #jarangon #jarangkayuh #jarangxpadu #jarangxon #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jiwacyclist #onxon #onxon
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
21

Sebelum kau tido...stalker dulu video akubiar la buruk @dik_kal04 jokie bike admin topspeed rabak @tenteralajak_n9 @pengayuh2roda @official_pelesit_tempur @lajak.channel • • • • • • • • • • • • #pengayuh2roda #jarangngam #jarangon #jarangkayuh #jaran

Comments

@kecikk_36 Aq perhati je bju putih tu

@man_theributz @tenteralajak_n9 idola tjk ape....idolA dok mne😂😂

Lu depan Lu king
Lu belakang balik setting
~santaianak_n9~
@tenteralajak_n9 
Joki: @idhamtheributs._
@firdaus_speedhantu2920
@muhdnaz_46
@kecik_flyjump
@alfiezan
@aiman_hantu_speed
@man_theributz
@fakhrul_theributs
@kroni_hafiz46
• • • • • • • • • • 
@pengayuh2roda @official_pelesit_tempur @lajak.channel
-
-
#Pengayuh2roda #jarangngam #jarangon #jarangkayuh #jarangxon #jarangxpadu #jarangxngam #jarangxfly #jarangxlaju #jiwacyclis
#topspeedguatakdrop 
#onxon #onxon
budak video simple🎥 - @tenteralajak_n9 Instagram Profile - inst4gram.com
tenteralajak_n9
53

Lu depan Lu king Lu belakang balik setting ~santaianak_n9~ @tenteralajak_n9 Joki: @idhamtheributs._ @firdaus_speedhantu2920 @muhdnaz_46 @kecik_flyjump @alfiezan @aiman_hantu_speed @man_theributz @fakhrul_theributs @kroni_hafiz46 • • • • • • • • • •

Comments

@mysarah9262 nice

@tenteralajak_n9 @mysarah8625 thanks

Jika masih ada degupan jantung , masih ada masa untuk kejar impian dan kenangan yg x akan boleh dilupakan
@kapcai.permotoran
#ex5lovers_official #jarangxpadu
#jentera_kapcai1 #jarangxon
#ex5langkawicrew #ownerxhensem
#ex5_tetap_idola #ownerxsombong
#ex5_johor_crew #acahxlaju
#pemburuhighway #jarangxlaju
#jenteraduaroda #kronilampupetakofficial
#jiwakelajuan #jiwapermotoran 
#duniapermotoran #hidupxselalunyaindah
#kakymoto #budakvideoofficial
danial kilat - @danial_kilat93 Instagram Profile - inst4gram.com
danial_kilat93
0

Jika masih ada degupan jantung , masih ada masa untuk kejar impian dan kenangan yg x akan boleh dilupakan @kapcai.permotoran #ex5lovers_official #jarangxpadu #jentera_kapcai1 #jarangxon #ex5langkawicrew #ownerxhensem #ex5_tetap_idola #ownerxsombong #