#jenterapadu
Advertisement
.
RM60 shj(satu)..*swipe left for more*.
.
Spec::
Gred AA.
Rubber Strap.
Digital Time.
Battery.
Unisex.
High quality.
Free GS Tin/Box . ..
.
========================================..
Postage?
Semenanjung : Free . 
Sabah Sarawak : +RM5 .
.
How to Order?
1. Screenshot 
2. WhatsApp
3. Try to negotiate
.
Nak? 
>>{ WhatsApp  011-10246016 tq 🇧🇩 }
JAM TANGAN MURAH MALAYSIA 😱 - @_.bd_watch._ Instagram Profile - inst4gram.com
_.bd_watch._
0

. RM60 shj(satu)..*swipe left for more*. . Spec:: Gred AA. Rubber Strap. Digital Time. Battery. Unisex. High quality. Free GS Tin/Box . .. . ========================================.. Postage? Semenanjung : Free . Sabah Sarawak : +RM5 . . How to Ord

Klau la dan amek gmbaq sblom dan selepasss kalau la...
Rxz mmber onn..pipe onn..
Tum&Co 
Jiwa dua roda bossssshkuh..
Nk basuh moto🧽 ? Nk coating moto kilat ?
Jom follow kami utk lebih detail
.
.
Follow @abg.nyumz_bikewash 
Support @abg.nyumz_bikewash 
Support @rs_winner150
.
.
#abgnyumzbikewash
#kroniduaroda #onxon #sukanduaroda #kapcaimalaya #y15zr #rs150r #yamahay15zr #hondars150r #jenterapadu #kroni #onxon #bossku #jenterapejuang #pecintaduaroda #kapcaisado #kamixramai #kelompokhadapan #rxz  #rxzmalaysia
🌌TUM & CO DetailingProject🌌🧽💦🏍 - @abg.nyumz_bikewash Instagram Profile - inst4gram.com
abg.nyumz_bikewash
2

Klau la dan amek gmbaq sblom dan selepasss kalau la... Rxz mmber onn..pipe onn.. Tum&Co Jiwa dua roda bossssshkuh.. Nk basuh moto🧽 ? Nk coating moto kilat ? Jom follow kami utk lebih detail . . Follow @abg.nyumz_bikewash Support @abg.nyumz_bikewash

Comments

@gambiremasoriginalmalaysia nice bossku

@gambiremas.official_hq wow !!! nice nya

Advertisement
Advertisement
sp522 #enkei #pnp #y15zr 
1.6/1.6x17 
new in box 
Rm 390 siap disc & skru disc 
cod kedai kg sg buaya banting
ws/call 0122951846 
#ylimabelas #ysukufamilia #ysukurian #y15modified #y15zr #yamaha #y15jahat #exciter150 #mxking150 #sniper150 #movistarhijau #movistarputih #y15v2 #y15v1 #moped150 #rajajalanan #kingmoped #jenterapadu #bossku #jenteraspeed #y15movistar #y15jahat #setekortajam #sportrimmotormurah #sportrimviral
Sahabat motorsport - @sahabat_motorsport55 Instagram Profile - inst4gram.com
sahabat_motorsport55
1

sp522 #enkei #pnp #y15zr 1.6/1.6x17 new in box Rm 390 siap disc & skru disc cod kedai kg sg buaya banting ws/call 0122951846 #ylimabelas #ysukufamilia #ysukurian #y15modified #y15zr #yamaha #y15jahat #exciter150 #mxking150 #sniper150 #movistarhi

Kg Sungai Buaya Banting
Comments

@gambiremas.official_hq wow !!! nice nya

nicecite ar bossku
Line up terbaik kiriman tuhan..
Sape tau dia tau la bossku
SaLam OG OG.. -

Jom reramai FOLLOW tulang belakang @uncleredchickenstudios3 ..
FOLLOW free je bossku, bukan kena bayar pun, kami followback k 
-

 @unclered__  @azzreenali  @fiza_hasbullah  @burberry9114  @nurulnadiaashiraa  @afiqnur_y15  @ahmaddhani529  @nazry_trump  @ju.naidi403  @anna.cikk  @syukrikeriey  @wanmiaw2  @j41h00_  @aqlapan  @nurul_ain0707
-
🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝
#unclered #uncleredchickenstudio
#plgbersatu #santaiact #boss #chiefmotorsport #durexxxmechine #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #idolamalaya #jenterapejuang #jenteraduaroda #jenterapadu #padu #viral #viralkini #pelesitrayaumalaysia #sukanduaroda #sukanpermotoran #santaianakutara #kronirempit #instafamousmalaysia #ysuku #y15zr #jiwapermotoran #instafamous #y15zrmalaysia #kapcai #pencintaduaroda
ᑌᑎᑕᒪEᖇEᗪ46🍊 - @unclered__ Instagram Profile - inst4gram.com
unclered__
19

nicecite ar bossku Line up terbaik kiriman tuhan.. Sape tau dia tau la bossku SaLam OG OG.. - Jom reramai FOLLOW tulang belakang @uncleredchickenstudios3 .. FOLLOW free je bossku, bukan kena bayar pun, kami followback k - @unclered__ @azzreenali

Uncle Red Chicken Studio
Comments

@fiza_hasbullah @shahrilizham_ npe tu...

@amerirwan @unclered__ nice bang

MODI MEMANG MAHAL BETUL

Duit pun dh byk guna nak up top speed motor. Tapi bila test kt highway mcm x de beza pun

Kalau ad pun rasa ringan la skit. Betul2 stress kan boskur?

Jangan risau bukan brader sorg je ad mslh mcmni, byk customer sy pun ad problem mcmni. Sebab nk dptkn modi yg tip top duit mmg kena kencang. Ad sampai ribu riban

Tapiii.. sebab Jentera Booster dh ada, brader tk perlu belanja duit lebih dari RM100 pun tapiii performance lebih menganass dari modi

Ada moneyback guarantee tahu. Meh klik link abam, kita wasao laju2 sebab stok pun tak kencang dh ni
.
.
.
#goldchrome#pencintayamaha #kapcaimalaya#duniaduaroda #pencinta_duaroda#wilayahpermotoran #sukanpemotoran#sukanduaroda #jentera #jenterapejuang#kapcaimalaya #jenterapadu#kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_#peacejanganturun #kejarkalaudapat#motokapcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare#sangap_highway #kakilangga #helenaracing#santaianakmalaya #santaianakutara #onxon#onon #sisto #hakaksado #hobikamimahal#kapcaisado
KAPCAI BERASAP💨 - @jenterabooster.office Instagram Profile - inst4gram.com
jenterabooster.office
0

MODI MEMANG MAHAL BETUL Duit pun dh byk guna nak up top speed motor. Tapi bila test kt highway mcm x de beza pun Kalau ad pun rasa ringan la skit. Betul2 stress kan boskur? Jangan risau bukan brader sorg je ad mslh mcmni, byk customer sy pun ad pr

aku punya setia sampai aku sanggup cabut footrestpadahal awek pun takde
Cc: @danialsyamir
#kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaiwengweng #kapcaiborneo #kapcai135lc #kapcaisado #kapcainoob #kapcailover #jentera_fly #jentera_kapcai1 #jenterapadu #jenterapejuang #pahlawanjalanan #supportlocalrider #sukanpermotoran #lc135 #lc135v2 #lc135_united_ #lc135sempoirideclub #x1r #x1rmalaya #x1rlover #x1rzonselatan #x1r_malaya #pecutanmaksima #johorean #johorbahru #johor #kluang #jantanguna
Mr.Lonely🖤 - @load_ding Instagram Profile - inst4gram.com
load_ding
16

aku punya setia sampai aku sanggup cabut footrestpadahal awek pun takde Cc: @danialsyamir #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaiwengweng #kapcaiborneo #kapcai135lc #kapcaisado #kapcainoob #kapcailover #jentera_fly #jentera_kapcai1 #jenterapadu #jenterape

Pasir Gudang, Johor, Malaysia
Comments

@load_ding @mankmyx jangan dera hati tu🔥😂

@load_ding @sweetlovebridal 😂

Via : @afiq_kawafortysix Ada Kawan Tak ? #jenterapadu #jenterapejuang
Jarang Jarang Racing Official - @jarang_jarang_racing Instagram Profile - inst4gram.com
jarang_jarang_racing
3

Via : @afiq_kawafortysix Ada Kawan Tak ? #jenterapadu #jenterapejuang

Comments

@smittoldcoin Assalamualaikum....kita wang lama dan pengumpul duit syiling di malaysia, kami sedang memerlukan beberapa item di kedai kami Senarai di bawah adalah nama-nama item yang diperlukan di kedai kami: Syiling Syiling atau note lama (Duit lama) Setem Mosaic Ticket Koin Nota lama Tembaga Wang yang panjang Cincin Lama Wang Wang Batu Kereta bayi Baucar Barang Antik Emas Batu Jam penggera keinzle vintaj Batu mustika Atau Mana-mana Wang lama, Jika anda mempunyai sebarang item yang disenaraikan di atas untuk dijual, Tawaran untuk setiap item adalah RM20,000 / RM30,000 / RM40,000 betapa belakang dan berharga

@smittoldcoin Assalamualaikum....kita wang lama dan pengumpul duit syiling di malaysia, kami sedang memerlukan beberapa item di kedai kami Senarai di bawah adalah nama-nama item yang diperlukan di kedai kami: Syiling Syiling atau note lama (Duit lama) Setem Mosaic Ticket Koin Nota lama Tembaga Wang yang panjang Cincin Lama Wang Wang Batu Kereta bayi Baucar Barang Antik Emas Batu Jam penggera keinzle vintaj Batu mustika Atau Mana-mana Wang lama, Jika anda mempunyai sebarang item yang disenaraikan di atas untuk dijual, Tawaran untuk setiap item adalah RM20,000 / RM30,000 / RM40,000 betapa belakang dan berharga

Perhati je anjing menyalak dalam kampung, bukan mengemis duit mak pak hang aku nak buatapa pun #kitaridertiadabeza #matrempit #matmoto #jentera #jenterapadu #jenterapejuang #jenterasado #jenterakita #125z #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #yamaha125zr #kakymotor #kakifly #flyorstayhome #jentera_duaroda #sukanduaroda #pencintaduaroda
Afiqkawa_official✌️ - @afiq_kawafortysix Instagram Profile - inst4gram.com
afiq_kawafortysix
0

Perhati je anjing menyalak dalam kampung, bukan mengemis duit mak pak hang aku nak buatapa pun #kitaridertiadabeza #matrempit #matmoto #jentera #jenterapadu #jenterapejuang #jenterasado #jenterakita #125z #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #yamaha12

Biar standard asalkan padu daripada nampak padu tapi enjin macam sesuai untuk pergi masjid je bosskur .. #jenterapejuang 
#jenterapadu 
#jentera_duaroda 
#familiaridergroup 
#motor_kapcai1 
#jentera_fly
KAPCAI BERASAP💨 - @jenterabooster.office Instagram Profile - inst4gram.com
jenterabooster.office
1

Biar standard asalkan padu daripada nampak padu tapi enjin macam sesuai untuk pergi masjid je bosskur .. #jenterapejuang #jenterapadu #jentera_duaroda #familiaridergroup #motor_kapcai1 #jentera_fly

Dijalanraya tempat kau berpenat ,  dibengkel tempat kau berehat . Terima kasih selama kita kenal dari firts kau keluar dan sampai ke hari ni tak penah meragam.
.@m.latif99
.
.@kapcaiawesome #kapcaiawesome #dinamik120 #dinamikmalaysia #dinamik_antara_gadis #dinamik_lover #dinamiksupporter #dinamikmalayaofficial #dinamikownercommunity #modenasdinamik #bossku #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaiwengweng #kapcaiidola #kapcaijahatkakitapau #jangankecamsaya#jenterasado #jenterakita #jenterapadu #jenterapaduhighway #sukanmalam #sukanpermotoran #wilayahpermotoran
muhammad latif. - @m.latif99 Instagram Profile - inst4gram.com
m.latif99
0

Dijalanraya tempat kau berpenat , dibengkel tempat kau berehat . Terima kasih selama kita kenal dari firts kau keluar dan sampai ke hari ni tak penah meragam. .@m.latif99 . .@kapcaiawesome #kapcaiawesome #dinamik120 #dinamikmalaysia #dinamik_antara_

Malacca
Zaman Bila Dok Main Ketuk Gear ? Orang Sekarang Lebih Gemar Dok Main Ketuk Nama  Tidakkah Begitu ? 
kronirempit#kroni_135_lc#kapcaimalaya#kamixramai#kapcaiborneo#kakifly#kapcaisado#kapcaikita_#kapcaiwengweng#kapcaijahat#kakylepaktown#jenterapadu#j
S Y A H   K E C I K K - @syah_syah95 Instagram Profile - inst4gram.com
syah_syah95
0

Zaman Bila Dok Main Ketuk Gear ? Orang Sekarang Lebih Gemar Dok Main Ketuk Nama Tidakkah Begitu ? kronirempit#kroni_135_lc #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaiborneo #kakifly #kapcaisado #kapcaikita_ #kapcaiwengweng #kapcaijahat #kakylepaktown #jenterapadu #j

G'night idola ii kt luar sana
@its_ammar95 
#repost @kroninopakkuantan_

@wave_125thailand @kroniwave100_official @wave_100thailand @kronilamputajam_waveofficial @jenteraarmy @jenterabooster.padu @jentera_kapcai_crew @jenterapejuang25_ @highway_wangan @jentera.sado @kroninopakkuantan_ @kekejamanspedway @kapcainoob @kapcaimalaya @kapcai_kroni_bana @_kapcaikuda_ @kapcaijahat @kapcai_theboss @rxzmembersofficial @rxz_official_members @rxz_members__merchandise @rxz_familia @rxzsavage_ @125_member.official @125zrfamilia @125zjb @125zrperak @megagathering125z @santaianakutara @ex5_santaianakutara_crew @ex5_kulim_crew @ex5crew_utara @ex5perakofficial @ex5_tetap_idola_46 .
.
.
.
.
.@its_ammar95
.
.
.
.
.
#jantanguna #jenterapadu #jiwakelajuan #jenterapejuang #jentera_duaroda #sangap_highway #seknopak #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #pencintakelajuan #pacakjanganjatuh #kelajuanmembunuh #kroniex5 #kakymotor #kronirempit #kroniex5dream #kapcaimalaya #kakimotor #kapcaijahat #kakylepaktown 
#matrempit #minahrempit #ngamngam #akuyangpostkauyangpanas #makkauisapbong #instalike #repost
Angah_Jer04 - @thedoctor_04 Instagram Profile - inst4gram.com
thedoctor_04
1

G'night idola ii kt luar sana @its_ammar95 #repost @kroninopakkuantan_ @wave_125thailand @kroniwave100_official @wave_100thailand @kronilamputajam_waveofficial @jenteraarmy @jenterabooster.padu @jentera_kapcai_crew @jenterapejuang25_ @highway_wanga

Pahang
Comments

@collector_hazimm Hello, I am a trusted collector of old items from Europe. Do you have any old item? 🇲🇾 🇧🇳 🇸🇬 🇮🇳 Kindly PM or click link in bio if you have any of these: Tembaga, Old coin, Old notes, Stamp, Duit lama, Syiling, Cincin, Stone, Antique, Gold, Ring, Jewelries, Bracelet, Diamond, Crystals Etc

Done yempit yempit @cikk.toratora_ @cikk.toratora_ #ex5#minahrempit#ex5dream#ex5familia#ex5lover#ex5lovers_official#hondaex5#ex5tetapdihati️#ex5langkawicrew#jenterapejuang#serlahkankehebatan#kakymotor#duniapermotoran#kapcai#kapcailover#kapcaisado#kapcaimalaya#kronilampupetak#kronilampupetakmalaysia#kronilampupetakofficial#kapcaiwengweng#jentera_fly#jenterapadu
ALIES - @cikk.toratora_ Instagram Profile - inst4gram.com
cikk.toratora_
4

Done yempit yempit @cikk.toratora_ @cikk.toratora_ #ex5 #minahrempit #ex5dream #ex5familia #ex5lover #ex5lovers_official #hondaex5 #ex5tetapdihati️ #ex5langkawicrew #jenterapejuang #serlahkankehebatan #kakymotor #duniapermotoran #kapcai #kapcailover #kapcaisado #kap

Rempit guna EX5
Comments

@sawi_cedok 👏

@christopher_oldmoney_collector Salam I’m an old money collector I buy old money from Malaysia dm me if you have any old money from Malaysia 🇲🇾 UAE 🇦🇪 Dubai. Brunei 🇧🇳 China 🇨🇳 Singapore 🇸🇬 I offer rm10k for each piece https://wa.me/12048432306

Kata- kata semangat, Ayat manis dan persahabatan
-
-
-
-
-
#kapcai #kapcaimalaya #kapcaisado #jentera #jenterapadu #jenterakita #jenteraspeed_ #kapcaijahat #kapcaiwengweng #y15 #y #likeforfollow #lc135 #lc135malaysia #lc135v1 #yamahalc135 #x1r #x1rmalaya #y15zr #teamkurakura #x1rbelalangtempur #instalike #pencintaduaroda #instagram #instapic #lc135ownerclub #kroniy15zr #pejuanghighway
♡•̴̴͡ ツMuhammad SyafiQuddin💕 - @syafiquddin1 Instagram Profile - inst4gram.com
syafiquddin1
2

Kata- kata semangat, Ayat manis dan persahabatan - - - - - #kapcai #kapcaimalaya #kapcaisado #jentera #jenterapadu #jenterakita #jenteraspeed_ #kapcaijahat #kapcaiwengweng #y15 #y #likeforfollow #lc135 #lc135malaysia #lc135v1 #yamahalc135 #x1r #x1rma

Banting
Comments

@rickmetzeymalaysia PELAMIN SANDING/NIKAH/TUNANG HANYA RM59.90!!!!! LIKE, SHARE, FOLLOW, SUBSCRIBE & PROMOTE PAGE KAMI KEPADA 30 ORANG SEKARANG UNTUK MENDAPATKAN HARGA PROMOSI PALING GILA DI MALAYSIA! dan dapatkan pelamin bernilai RM600 boleh disewa hanya pada harga RM59.90 SAHAJA !!! PROMOSI GRAND OPENING ThePelamin By Rick Metzey Malaysia. TERHAD UNTUK 100 BAKAL PENGANTIN SAHAJA! LIKE, SHARE, FOLLOW, SUBSCRIBE & PROMOTE PAGE SOCIAL MEDIA KAMI KEPADA 30 ORANG SEKARANG !!!!!!!!! #pelaminmurah #pelaminbajet #promosipelamin #pelaminsimple #pelaminmalaysia #bakalpengantin #pelaminnikah #pelaminsanding #pelamintunang

@n.hafizeem Aumm

Jentera apa ini?? ..sangkala biru-
#stilltheboss
#Tag member korg si kura ii
Part last ngam:--
.
.
.
Memeber den @azriafiq46 
Made @kilat_selatan
.
.
.
#yamaha#rxzboss#jenterapadu#jenterapejuang#idolamalaya#idola_dua_roda#serlahkankehebatan#santaianakutara#sangap_highway#cinta_dua_roda#pelesitrayaumalaysia#topspeedhantu#topspeedpadu#budak_video_official#kakifly#kakiviral#kakisentap#cinta_dua_roda#jiwapermotoran
Haziq J - @kilat_selatan Instagram Profile - inst4gram.com
kilat_selatan
0

Jentera apa ini?? ..sangkala biru- #stilltheboss #tag member korg si kura ii Part last ngam:-- . . . Memeber den @azriafiq46 Made @kilat_selatan . . . #yamaha #rxzboss #jenterapadu #jenterapejuang #idolamalaya #idola_dua_roda #serlahkankehebatan #santaiana

Katenye kejadian betui2 xde edit 
Haaa matilanak klo nmpak depan2 

DM atau tag gmbar korg dgn @shihanky.crew untk repost dri @shihanky.crew  Support 1k gaaaiss  Follow
@shihanky.crew
@shihanky.crew
@shihanky.crew

#shihanky #shihankycrew #shihankycrew #pencintayamaha 
#kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran
#sukanduaroda#jentera#jenterapejuang#kapcaimalaya
#jenterapadu#kapcaiwengweng
#motorkapcaihouse_#peacejaganturun
#kejarkalaudapat#motokapcai_1
#sangap_highway#free kakilangga
#helenaracing #onxon #rempit #sukanpermotoran 
@nuarrmnf_ @y15zrbangicrew_official @motorkapcai_1 @team_y15zr_malaya @kakymotor @kapcaimalaya @kapcai.jahat @kapcaisado @kapcai_duaroda @kapcai_kuantan @y15zrbangicrew_official @y15zr_kroni57official @kakilanggar @kami.x.rempit @kronibana @santai.act @jenteraperjuangan @jentera_kapcai1 @jentera_keriaw @jenterapadu @sukanduaroda @sukanpermotoran @wilayah.permotoran @y15zrmalaya_0fficial @yamaha_lc150 @team_y15zr_malaya @y15official @team_y15zr_jbstyle @jenterapadu @jejaka_penyegan @kroni_rempit @kroni.dua.roda @kakyracing_ @rempit.selamanya @superfifteen_official @republiquey15zr @republique_nilai @chief_motorsport @exec150_familia @uncleredchickenstudios3 @unclered_official @y15zrtelukintanofficial_ @king_queen_y15zr_official @rempit.officiall @kidoo_6071 @gadespdofficial @y15zrlegacy @brotherhood.familia @peminatysuku @teamkelatey15zr @ladies_crew_kapcai_malaysia @nvx155official @teamnvx155malaysia @y15zr_buster @rs_winner150 @wavesupra_x125 @rs150gtr
SHIHANKYCREW - @shihanky.crew Instagram Profile - inst4gram.com
shihanky.crew
0

Katenye kejadian betui2 xde edit Haaa matilanak klo nmpak depan2 DM atau tag gmbar korg dgn @shihanky.crew untk repost dri @shihanky.crew Support 1k gaaaiss Follow @shihanky.crew @shihanky.crew @shihanky.crew #shihanky #shihankycrew #shihankycr

Hmmm no comment korg rase spe salah kalau dah jdi mcm ni. Hati2 la weeii bawak moto tu

DM atau tag gmbar korg dgn @shihanky.crew untk repost dri @shihanky.crew  Support 1k gaaaiss  Follow
@shihanky.crew
@shihanky.crew
@shihanky.crew

#shihanky #shihankycrew #shihankycrew #pencintayamaha 
#kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran
#sukanduaroda#jentera#jenterapejuang#kapcaimalaya
#jenterapadu#kapcaiwengweng
#motorkapcaihouse_#peacejaganturun
#kejarkalaudapat#motokapcai_1
#sangap_highway#free kakilangga
#helenaracing #onxon #rempit #sukanpermotoran 
@nuarrmnf_ @y15zrbangicrew_official @motorkapcai_1 @team_y15zr_malaya @kakymotor @kapcaimalaya @kapcai.jahat @kapcaisado @kapcai_duaroda @kapcai_kuantan @y15zrbangicrew_official @y15zr_kroni57official @kakilanggar @kami.x.rempit @kronibana @santai.act @jenteraperjuangan @jentera_kapcai1 @jentera_keriaw @jenterapadu @sukanduaroda @sukanpermotoran @wilayah.permotoran @y15zrmalaya_0fficial @yamaha_lc150 @team_y15zr_malaya @y15official @team_y15zr_jbstyle @jenterapadu @jejaka_penyegan @kroni_rempit @kroni.dua.roda @kakyracing_ @rempit.selamanya @superfifteen_official @republiquey15zr @republique_nilai @chief_motorsport @exec150_familia @uncleredchickenstudios3 @unclered_official @y15zrtelukintanofficial_ @king_queen_y15zr_official @rempit.officiall @kidoo_6071 @gadespdofficial @y15zrlegacy @brotherhood.familia @peminatysuku @teamkelatey15zr @ladies_crew_kapcai_malaysia @nvx155official @teamnvx155malaysia @y15zr_buster @rs_winner150 @wavesupra_x125 @rs150gtr
SHIHANKYCREW - @shihanky.crew Instagram Profile - inst4gram.com
shihanky.crew
0

Hmmm no comment korg rase spe salah kalau dah jdi mcm ni. Hati2 la weeii bawak moto tu DM atau tag gmbar korg dgn @shihanky.crew untk repost dri @shihanky.crew Support 1k gaaaiss Follow @shihanky.crew @shihanky.crew @shihanky.crew #shihanky #shih

โรงพยาบาลบุรีรัมย์ Buriram Hospital
ᴍᴇɴᴄᴀʀɪ ᴛɪᴛɪᴋ ᴋᴇʟᴀᴊᴜᴀɴ ʙᴜᴋᴀɴʟᴀʜ ᴘᴇʀᴋᴀʀᴀ ʏᴀɴɢ ᴍᴜᴅᴀʜ ʙᴀɢɪ sᴇᴛɪᴀᴘ ᴘᴏᴍᴇɴ,ᴍᴜɴɢᴋɪɴ ᴅᴀʟᴀᴍ ʀᴇsᴇᴘɪ ᴍᴇᴍᴇʀʟᴜᴋᴀɴ ᴋᴀᴊɪᴀɴ ʙᴀʀᴜʟᴀʜ ᴅɪᴀ ɴɢᴀᴍ. #jenterapejuang#ex5_tetap_idola#ex5_tetap_dihati#ex5lover#team_ex5_familia#ex5dream#ex5lovers_official#jenterapadu#jenteraspeed_#generasi_kapcai#kronilampupetak#hondaracing#standardituindah#goodnite
#]Selamat Malam Kroni Lampu Petak
𝓢𝓱𝓪ོ𝓻𝓲𝓻 𝓡𝓾𝓼𝓵𝓪ོ𝓷⋆⁷⁶ོ - @shxrir__ Instagram Profile - inst4gram.com
shxrir__
0

ᴍᴇɴᴄᴀʀɪ ᴛɪᴛɪᴋ ᴋᴇʟᴀᴊᴜᴀɴ ʙᴜᴋᴀɴʟᴀʜ ᴘᴇʀᴋᴀʀᴀ ʏᴀɴɢ ᴍᴜᴅᴀʜ ʙᴀɢɪ sᴇᴛɪᴀᴘ ᴘᴏᴍᴇɴ,ᴍᴜɴɢᴋɪɴ ᴅᴀʟᴀᴍ ʀᴇsᴇᴘɪ ᴍᴇᴍᴇʀʟᴜᴋᴀɴ ᴋᴀᴊɪᴀɴ ʙᴀʀᴜʟᴀʜ ᴅɪᴀ ɴɢᴀᴍ. #jenterapejuang #ex5_tetap_idola #ex5_tetap_dihati #ex5lover #team_ex5_familia #ex5dream #ex5lovers_official #jenterapadu #jenterasp

IN SYAA ALLAH, DENGAN NIAT DAN USAHA KITA SENDIRI APA YANG KITA IMPIKAN PASTIKAN AKAN KITA CAPAI, DENGAN ADA BERKAT KEIZINAN-NYA.
-#kronirempit#kroni_135_lc#kapcaimalaya#kamixramai#kapcaiborneo#kakifly#kapcaisado#kapcaikita_#kapcaiwengweng#kapcaijahat#kakylepaktown#jenterapadu#jenteraduaroda#jenterapejuang#jenteraspeed_#jantanguna#jenterasado#jentera_duaroda#jentera_duarodaofficial#x1rlover#x1rmalaya#sukanduaroda#sukanpermotoran
S Y A H   K E C I K K - @syah_syah95 Instagram Profile - inst4gram.com
syah_syah95
0

IN SYAA ALLAH, DENGAN NIAT DAN USAHA KITA SENDIRI APA YANG KITA IMPIKAN PASTIKAN AKAN KITA CAPAI, DENGAN ADA BERKAT KEIZINAN-NYA. -#kronirempit #kroni_135_lc #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaiborneo #kakifly #kapcaisado #kapcaikita_ #kapcaiwengweng #kapcaijaha

Siapa x bayar loan tu beliy15 tu jaga2, Maybank kejar .🤣🤣🤣
.
.
.
.
.
.
. 
tag member2 yang lari dari bayar loan tu.
.

# #jenterapejuangutara #jenterasado #jentera_fly #jenterakita #jenterapadu #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #paradisegeneration #hobikamimahal #sharkracingtm #jarangngam #jenteraidola
#zizanrazak #yss #y15zr #shuibsepahtu #ysuku #y15malaysia
lawak.motor.milleniun - @maharajalawak_motor Instagram Profile - inst4gram.com
maharajalawak_motor
0

Siapa x bayar loan tu beliy15 tu jaga2, Maybank kejar .🤣🤣🤣 . . . . . . . tag member2 yang lari dari bayar loan tu. . # #jenterapejuangutara #jenterasado #jentera_fly #jenterakita #jenterapadu #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #paradisegeneration #hob

Set ready stock .
Exciter vietnam original 
Sticker siap tampal .
Complete bracket.

RM850 sahaja.

Berminat :
http://www.wasap.my/60182533478

Ig :
http://www.instagram.com/exciter_part_murah

#y15#y15malaysia #y15zr_members_official #kroniy15zr #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #y150zr #y15zr #y15zrmalaysia #y15malaya_official #y15zrmalaya0fficial #exciter #exciter150 #yamahaexciter #exciter135#exciter150 #jenterapadu#kapcaisado#sukanduaroda#sukanracing
RCB parts & accesories - @exciter_part_murah Instagram Profile - inst4gram.com
exciter_part_murah
0

Set ready stock . Exciter vietnam original Sticker siap tampal . Complete bracket. RM850 sahaja. Berminat : http://www.wasap.my/60182533478 Ig : http://www.instagram.com/exciter_part_murah #y15 #y15malaysia #y15zr_members_official #kroniy15zr #y1

Gathering on  on?  lawa kan cover mono sis tu?Vpower @ KYB gaiss,pantul cahaya lgi yg pasti nya akan lindungi mono korg drpd tkena air or kotoran..erti kata lain boleh mngelakkan mono drpd berkarat  free cod dtran kl,lain area boleh postage..insyaAllah trusted seller  dm utk tahu hrga..u follow me,i will follow back 🥰 #125lbs  #motorex  #jentera  #jenterasado  #jenterapadu  #sistor_idola  #sistormalaya #ysuku  #ysukuteam  #ysuku46  #fan125  #tupai
ayra afeeya - @ayra_queensecret Instagram Profile - inst4gram.com
ayra_queensecret
0

Gathering on on? lawa kan cover mono sis tu?Vpower @ KYB gaiss,pantul cahaya lgi yg pasti nya akan lindungi mono korg drpd tkena air or kotoran..erti kata lain boleh mngelakkan mono drpd berkarat free cod dtran kl,lain area boleh postage..insyaAll

#Repost @dinamik_malaysia with @make_repost
・・・
Petang geng abg2 yellow
.
-
Mau di repost.....?
Follow instagram @2strokeriau_racing
Tag dan gunakan hastag #2strokeriau_racing
Account jangan dikunci/privat 
Terimakasih salam satu asap gengs
-
#jenterapejuang #risersidamanmalaya #kapcaimalaya #jenterapadu #jenteraduaroda #kapcaijahat #kapcaisado #jenterakita #dinamik #minahrempit #pahlawanjalanan #onxon #pelesitrayaumalaysia #kamixramai #yahama125 #wilayahpermotoran #rxzstilltheboss #kawasakirr #ysuku #jenterasado
2strokeRiau_racing - @2strokeriau_racing Instagram Profile - inst4gram.com
2strokeriau_racing
0

#repost @dinamik_malaysia with @make_repost ・・・ Petang geng abg2 yellow . - Mau di repost.....? Follow instagram @2strokeriau_racing Tag dan gunakan hastag #2strokeriau_racing Account jangan dikunci/privat Terimakasih salam satu asap gengs - #jenter

#Repost @syafiq_nasruddin
• • • • • •
Buah jambu tiga tangkai, jatuh pulak didepan mata
Ilmu ape awak pakai? sampai saya jatuh cinta 
.
.
.
#jenterapejuang #jenterapadu #jenterakita
LC SUPER SPIRIT COMMUNITY - @lc_super_spirit_community Instagram Profile - inst4gram.com
lc_super_spirit_community
1

#repost @syafiq_nasruddin • • • • • • Buah jambu tiga tangkai, jatuh pulak didepan mata Ilmu ape awak pakai? sampai saya jatuh cinta . . . #jenterapejuang #jenterapadu #jenterakita

Comments

@gambiremasoriginalmalaysia nice bossku

Walaupun bilangannya mampu menghitung dgn jari tetapi aku tetap bersyukur dgn adanya #symvf3i #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #vf3i

#symphonyoftheseas #jenterapadu #ysukufamilia
mohdasri8_ - @mohdasri8_ Instagram Profile - inst4gram.com
mohdasri8_
0

Walaupun bilangannya mampu menghitung dgn jari tetapi aku tetap bersyukur dgn adanya" #symvf3i #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #vf3i #symphonyoftheseas #jenterapadu #ysukufamilia

setebal mana pon gasket aku , tebal lagi cinta aku dan sebesar mana pon blok aku , besar lagi kasih aku  #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #jenterakita #jenterapadu #jentera_fly #jenteraspeed_ #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jantanguna #rempit #rempitselamanya #kronirempit #teamlc135malaysia #kapcai135lc #kronibana #familiaridergroup #flynicotine #bossku #y15 #lcv1 #yamahalc135
Kathir - @iam.kathir Instagram Profile - inst4gram.com
iam.kathir
2

setebal mana pon gasket aku , tebal lagi cinta aku dan sebesar mana pon blok aku , besar lagi kasih aku #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #kapcaijahatkakitapau #jenterakita #jenterapadu #jenter

dalam hati awak
Comments

@karthi_tjb 💚

@iam.kathir @karthi_tjb 💞