#kapcaiderhaka
Advertisement
Brado2. Sisto2.Nak tak barang baru ni??
•
Rm50 je free postage
•
Jom order cepat. Brg tgh laku keras.!!
•
#nakhodajalanan
•
Readystock available now!!
Berminat boleh klik link kat profile untuk order @nakhodajalanan •
•
Follow @nakhodajalanan •
•
#ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover #pacakjanganjatuh #riderkental #abamranggivssistorare #sistomalaya #nakhodajalanan #kapcaisado #pelesitrayaumalaysia #kapcaijahat #kapcaiderhaka #jiwapermotoran #jiwakelajuan #sukanduaroda #sukanpermotoran
NAKHODA JALANAN - @nakhodajalanan Instagram Profile - inst4gram.com
nakhodajalanan
1

Brado2. Sisto2.Nak tak barang baru ni?? • Rm50 je free postage • Jom order cepat. Brg tgh laku keras.!! • #nakhodajalanan • Readystock available now!! Berminat boleh klik link kat profile untuk order @nakhodajalanan • • Follow @nakhodajalanan • • #ri

Comments

@abah.kau.lah Mantap bossku 👍👍👍.

Standard itu tipu..
.
.
.
.
@kapcai_derhaka 
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
0

Standard itu tipu.. . . . . @kapcai_derhaka #kapcaiderhaka

Kemas bo55ku..
.
.
Posted @withrepost • @y15zrmalaya_0fficial Morning Follower
.
.
.
. TAG OWNER
Cc : @
Cc : @tag0wner
Follow N Support : @Y15zrMalaya_0fficial
Follow N Support : @Team_Y15_Malaya

#Y15zrMalaya0fficial
#Y15zrMalaya 
#KenanganKamiM4h4l
#KenanganKamiMahal
==================================
#Y15zrMalaya_0fficialj #Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia #SupportersY15zrMalaya
#Y15zrBangiCrew
#GelombangFunRide
#GelombangFunRideVol1
#like4likes 
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
0

Kemas bo55ku.. . . Posted @withrepost@y15zrmalaya_0fficial Morning Follower . . . . TAG OWNER Cc : @ Cc : @tag0wner Follow N Support : @y15zrmalaya_0fficial Follow N Support : @team_y15_malaya #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya #kenangankamim4h4l

Posted @withrepost • @yusof_89 .
.
.
.
Paip on
.
.
.
#kapcaiderhaka 
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
3

Posted @withrepost@yusof_89 . . . . Paip on . . . #kapcaiderhaka #kapcaiderhaka

Comments

@syedhafizz_ @luqmanlatif96_ anda bila lagi??😂😂

@luqmanlatif96_ @syedhafizz_ meh lnje aq dlu

Readystock
Available size  XS-3XL
•
•
#nakhodajalanan
•
Readystock available now!!
Berminat boleh klik link di profile untuk order @nakhodajalanan
•
•
Follow @nakhodajalanan •
•
#ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover #pacakjanganjatuh #riderkental #abamranggivssistorare #sistomalaya #nakhodajalanan #kapcaisado #pelesitrayaumalaysia #kapcaijahat #kapcaiderhaka #jiwapermotoran #jiwakelajuan #sukanduaroda #sukanpermotoran #jiwapermotoran
NAKHODA JALANAN - @nakhodajalanan Instagram Profile - inst4gram.com
nakhodajalanan
0

Readystock Available size XS-3XL • • #nakhodajalanan • Readystock available now!! Berminat boleh klik link di profile untuk order @nakhodajalanan • • Follow @nakhodajalanan • • #ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #e

Full sublimation printing
Available size  XS-3XL
•
•
#nakhodajalanan
•
Readystock available now!!
Berminat boleh klik link di profile untuk order @nakhodajalanan
•
•
Follow @nakhodajalanan •
•
#ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover #pacakjanganjatuh #riderkental #abamranggivssistorare #sistomalaya #nakhodajalanan #kapcaisado #pelesitrayaumalaysia #kapcaijahat #kapcaiderhaka #jiwapermotoran #jiwakelajuan #sukanduaroda #sukanpermotoran #jiwapermotoran
NAKHODA JALANAN - @nakhodajalanan Instagram Profile - inst4gram.com
nakhodajalanan
0

Full sublimation printing Available size XS-3XL • • #nakhodajalanan • Readystock available now!! Berminat boleh klik link di profile untuk order @nakhodajalanan • • Follow @nakhodajalanan • • #ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrother

Advertisement
Permainan harus luar biasa
•
•
#nakhodajalanan
•
Readystock available now!!
Berminat boleh klik link di profile untuk order @nakhodajalanan
•
•
Follow @nakhodajalanan •
•
#ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover #pacakjanganjatuh #riderkental #abamranggivssistorare #sistomalaya #nakhodajalanan #kapcaisado #pelesitrayaumalaysia #kapcaijahat #kapcaiderhaka #jiwapermotoran #jiwakelajuan #sukanduaroda #sukanpermotoran #jiwapermotoran
NAKHODA JALANAN - @nakhodajalanan Instagram Profile - inst4gram.com
nakhodajalanan
0

Permainan harus luar biasa • • #nakhodajalanan • Readystock available now!! Berminat boleh klik link di profile untuk order @nakhodajalanan • • Follow @nakhodajalanan • • #ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover

Advertisement
Posted @withrepost • @udersln_ on my way #FebiansRide #PenangAttack
.
.
.
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
1

Posted @withrepost@udersln_ on my way #febiansride #penangattack . . . #kapcaiderhaka

Pasar Borong Pandan
Comments

@steelparker_official Assalamualiakum warahmatullahi wabarakatul .... Saya seorang pengumpul ✔coin yang disahkan Saya ingin bertanya sama ada anda mempunyai barang-barang untuk dijual seperti: * Tembaga * Syiling panjang * Nota Lama * Setem * Wang yang panjang * Koin * Cincin * Batu *Barang kemas * Emas * Barang Antik * Baucar * Tiket * Jam * Kereta bayi * Cincin * Tembaga * Lama Wang * Wang Baru Rm10k sekeping 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 10,000usd sekeping 🇧🇳🇧🇳🇧🇳 www.wasap.my/+17655772568

Patin temerloh anda yang boleh joined siapkan moto masing2.. Tarikh dalam perbincangan bulan 4.
.
.
.
.
.
.#kapcaiderhaka .#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
0

Patin temerloh anda yang boleh joined siapkan moto masing2.. Tarikh dalam perbincangan bulan 4. . . . . . .#kapcaiderhaka .#kapcaiderhaka

Johor Bahru
Amacam hensem tak hensem?? Tengok lah dia sarong baju apa. Kalau nak hensem macam brader ni jom laju laju order baju Nakhoda Jalanan!! Boleh kita pakat hensem ramai ramai. On tak on bosskuuuuu??
•
•
#nakhodajalanan
•
Readystock available now!!
Berminat boleh klik link kat profile untuk order @nakhodajalanan
•
•
Follow @nakhodajalanan •
•
#ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover #pacakjanganjatuh #riderkental #abamranggivssistorare #sistomalaya #nakhodajalanan #kapcaisado #pelesitrayaumalaysia #kapcaijahat #kapcaiderhaka #jiwapermotoran #jiwakelajuan #sukanduaroda #sukanpermotoran #jiwapermotoran
NAKHODA JALANAN - @nakhodajalanan Instagram Profile - inst4gram.com
nakhodajalanan
7

Amacam hensem tak hensem?? Tengok lah dia sarong baju apa. Kalau nak hensem macam brader ni jom laju laju order baju Nakhoda Jalanan!! Boleh kita pakat hensem ramai ramai. On tak on bosskuuuuu?? • • #nakhodajalanan • Readystock available now!! Bermin

Comments

@jieha_najiha23 Nice shirt

@fabulous_outlet Assalamualaikum berminat untuk custom cap bagi kelab atau group anda?Boleh dm admin segera.Design mengikut citarasa dan logo anda sendiri.Harga sudah tentu boleh niaga balik


#hitammanis
#kapcaiderhaka 
#jupitermx
khairilazwan_ - @khairilazwan_ Instagram Profile - inst4gram.com
khairilazwan_
1

#hitammanis #kapcaiderhaka #jupitermx

Felda Tenggaroh 3, Mersing
Comments

@_mhmdnzm Mesti laju

Ini yang dikatakan bangsatwann.
Harga dapat sportrim kereta 20 inci..
.
.
.
Harap bertabah.
.
.
.
#kapcaiderhaka 
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
8

Ini yang dikatakan bangsatwann. Harga dapat sportrim kereta 20 inci.. . . . Harap bertabah. . . . #kapcaiderhaka #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@johnmark_antique_collector Asalamalaikum Waramutulahi wbt🙏 Dm if you have any old item for sale like:Tembaga,Old coin,Old notes,Stamp,Duit-lama,Syiling,Cincin,Stone,🇲🇾 🇸🇬 🇮🇳 🇨🇳 🇧🇳 I buy with a very good price....WHATSAPP👇🏻👇🏻 ☎️http://www.wasap.my/+13185157616

@coinsmintpty Salaam Saya seorang pemungut wang lama yang berpangkalan di Malaysia. Peluang Penting jika ada wang / duit syiling yang panjang & We only grant loan to only Malaysian & Singapore Citizens. 🙋‍♂ Money Grant Processing takes just 10 minutes WS ☎📞01-6606-4905 #ZeroCredit #LoanProcessing #LowCreditscores #NoDelay

Smart juga honda RS ini.
.
.
.
.
Follow @kapcai_derhaka 
Hastag #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
6

Smart juga honda RS ini. . . . . Follow @kapcai_derhaka Hastag #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@hafizamzaini46 @akidroslan @fizizaini_55

@akidroslan @hafizamzaini46 😍😍😍

Posted @withrepost • @duniakelajuan__ Ada player kepala v2 tak?
 @marjon___
.
.
.
FOLLOW @kapcai_derhaka 
HASTAG #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
1

Posted @withrepost@duniakelajuan__ Ada player kepala v2 tak? @marjon___ . . . FOLLOW @kapcai_derhaka HASTAG #kapcaiderhaka

Comments

@steelparker_official Assalamualiakum warahmatullahi wabarakatul .... Saya seorang pengumpul ✔coin yang disahkan Saya ingin bertanya sama ada anda mempunyai barang-barang untuk dijual seperti: * Tembaga * Syiling panjang * Nota Lama * Setem * Wang yang panjang * Koin * Cincin * Batu *Barang kemas * Emas * Barang Antik * Baucar * Tiket * Jam * Kereta bayi * Cincin * Tembaga * Lama Wang * Wang Baru Rm10k sekeping 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 10,000usd sekeping 🇧🇳🇧🇳🇧🇳 www.wasap.my/+17655772568

Posted @withrepost • @standardituindah_official Setting  angin dulu bosku
.
.
.
.
Follow @standardituindah_official 
#standituindah
.
.
.
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
14

Posted @withrepost@standardituindah_official Setting angin dulu bosku . . . . Follow @standardituindah_official #standituindah . . . #kapcaiderhaka

Comments

@billyyen3844 😂👏

@aminlthmn R9 valencia ka tu

Kaki gigil lah nak fly highway. Tak boleh tunggu hujung tahun dah ini..
.
.
.
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
5

Kaki gigil lah nak fly highway. Tak boleh tunggu hujung tahun dah ini.. . . . #kapcaiderhaka

Comments

@kapcai_derhaka @eahpit macam ngam tengok jadual dulu. Berapa biji dah kompom..

@eahpit @kapcai_derhaka marilahhh..yihaaa..18 bjik dh knfom..

I Love You Lah ️. Ada Ride Santai-santai Ke Bossku? .
.
.
.
#kawasaki 
#duniakapcai_ #duniapermotoran #duniaduaroda #sukanpermotoran #kapcaiderhaka #kampung 
Selamat Petang Teman-temanku .
Mohamad Azizi Bin Adzhari - @aziziadzhari_ Instagram Profile - inst4gram.com
aziziadzhari_
14

I Love You Lah ️. Ada Ride Santai-santai Ke Bossku? . . . . #kawasaki #duniakapcai_ #duniapermotoran #duniaduaroda #sukanpermotoran #kapcaiderhaka #kampung Selamat Petang Teman-temanku .

Felda Tenggaroh 3, Mersing
Comments

@aziziadzhari_ @syaaban76_ biasa je boss

@syaaban76_ @aziziadzhari_ 👍😂

#nakhodajalanan
•
Readystock available now!!
Berminat boleh klik link kat profile untuk order @nakhodajalanan
•
•
Follow @nakhodajalanan •
•
#ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover #pacakjanganjatuh #riderkental #abamranggivssistorare #sistomalaya #nakhodajalanan #kapcaisado #pelesitrayaumalaysia #kapcaijahat #kapcaiderhaka #jiwapermotoran #jiwakelajuan #sukanduaroda #sukanpermotoran #jiwapermotoran
NAKHODA JALANAN - @nakhodajalanan Instagram Profile - inst4gram.com
nakhodajalanan
2

#nakhodajalanan • Readystock available now!! Berminat boleh klik link kat profile untuk order @nakhodajalanan • • Follow @nakhodajalanan • • #ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover #pacakjanganjatuh #riderkenta

Comments

@kaki.lenjan.crew Mantap bossku 👍👍👍.

@budak_baik56 Lawo bosku

Posted @withrepost • @sparkmalaysianclub Geng-geng segamat. Jangan lupa temu janji kita ya. 22/2/2019(jumaat) jam 8 malam  @zulhuzaimy_m @faridkamilz @acheykintangkintung @dayanaroza @catfarish @arinrajalawak @mamatsepah @amai_kamarudin @azlym131 @elly_idzlianizar16 @kazar35 @azlankomeng 
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
0

Posted @withrepost@sparkmalaysianclub Geng-geng segamat. Jangan lupa temu janji kita ya. 22/2/2019(jumaat) jam 8 malam @zulhuzaimy_m @faridkamilz @acheykintangkintung @dayanaroza @catfarish @arinrajalawak @mamatsepah @amai_kamarudin @azlym131 @el

Johor Bahru
Lu bikin gua panas
•
•
#nakhodajalanan
•
Readystock available now!!
Berminat boleh klik link kat profile untuk order @nakhodajalanan
•
•
Follow @nakhodajalanan •
•
#ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover #pacakjanganjatuh #riderkental #abamranggivssistorare #sistomalaya #nakhodajalanan #kapcaisado #pelesitrayaumalaysia #kapcaijahat #kapcaiderhaka #jiwapermotoran #jiwakelajuan #sukanduaroda #sukanpermotoran #jiwapermotoran
NAKHODA JALANAN - @nakhodajalanan Instagram Profile - inst4gram.com
nakhodajalanan
1

Lu bikin gua panas • • #nakhodajalanan • Readystock available now!! Berminat boleh klik link kat profile untuk order @nakhodajalanan • • Follow @nakhodajalanan • • #ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover #pacak

Comments

@fabulous_outlet Assalamualaikum berminat untuk custom cap bagi kelab atau group anda?Boleh dm admin segera.Design mengikut citarasa dan logo anda sendiri.Harga sudah tentu boleh niaga balik

#Repost @kapcai_derhaka
• • • • •
Sebelum kroni ysuku membiak bersusun je kepala rxz kat mana2...
.
.
.
#kapcaiderhaka
KAPCAI SELATAN CREW OFFICIAL - @kapcaiselatancrewofficial Instagram Profile - inst4gram.com
kapcaiselatancrewofficial
0

#repost @kapcai_derhaka • • • • • Sebelum kroni ysuku membiak bersusun je kepala rxz kat mana2... . . . #kapcaiderhaka

Stanby geng tak lama lagi bulan ramadhan almubarak..
.
.
.
.
.
.
.
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
9

Stanby geng tak lama lagi bulan ramadhan almubarak.. . . . . . . . #kapcaiderhaka

Johor
Comments

@amirullhqm @fikrisafzal_ @mhd.dni @mhdd_frhan @khairulikhwan.55

@michaelturner10001 Salam I'm Mr Michael from KIMBELL MUSEUM I am Old money manager Ambassador genetics old money and coins ,I hope it still available for sale?

Gempak bossku!!
•
Barang baru!!Barang panas!!!
•
Jom order sekarang. Kalau habis jgn menyesal bro...!!
•
#nakhodajalanan
•
Readystock available now!!
Berminat boleh klik link kat profile untuk order @nakhodajalanan •
•
Follow @nakhodajalanan •
•
#ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover #pacakjanganjatuh #riderkental #abamranggivssistorare #sistomalaya #nakhodajalanan #kapcaisado #pelesitrayaumalaysia #kapcaijahat #kapcaiderhaka #jiwapermotoran #jiwakelajuan #sukanduaroda #sukanpermotoran
NAKHODA JALANAN - @nakhodajalanan Instagram Profile - inst4gram.com
nakhodajalanan
14

Gempak bossku!! • Barang baru!!Barang panas!!! • Jom order sekarang. Kalau habis jgn menyesal bro...!! • #nakhodajalanan • Readystock available now!! Berminat boleh klik link kat profile untuk order @nakhodajalanan • • Follow @nakhodajalanan • • #rid

Comments

@nakhodajalanan @zekhaikal854 ye bos. Rm50 include postage.

@sharainyahya @fitrixzri_ wtf.. sungai tua x buat lg

Honda RS fight Rxz 
.
.
Rxz belum derhaka sangat tu.
.
.
.
.
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
21

Honda RS fight Rxz . . Rxz belum derhaka sangat tu. . . . . #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@johnmark_antique_collector Asalamalaikum Waramutulahi wbt🙏 Dm if you have any old item for sale like:Tembaga,Old coin,Old notes,Stamp,Duit-lama,Syiling,Cincin,Stone,🇲🇾 🇸🇬 🇮🇳 🇨🇳 🇧🇳 I buy with a very good price....WHATSAPP👇🏻👇🏻 ☎️http://www.wasap.my/+13185157616

@fikkfikryy @wiey98 yabahhh 😂😂

Sebelum kroni ysuku membiak bersusun je kepala rxz kat mana2...
.
.
.
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
9

Sebelum kroni ysuku membiak bersusun je kepala rxz kat mana2... . . . #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@super_ezzy @hzqizaan_17

@johnmark_antique_collector Asalamalaikum Waramutulahi wbt🙏 Dm if you have any old item for sale like:Tembaga,Old coin,Old notes,Stamp,Duit-lama,Syiling,Cincin,Stone,🇲🇾 🇸🇬 🇮🇳 🇨🇳 🇧🇳 I buy with a very good price....WHATSAPP👇🏻👇🏻 ☎️http://www.wasap.my/+13185157616

Posted @withrepost • @ejartmotorsport Selamat petang..
.
.
.
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
0

Posted @withrepost@ejartmotorsport Selamat petang.. . . . #kapcaiderhaka

Game rxz mari2...
.
.
.
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
10

Game rxz mari2... . . . #kapcaiderhaka

Comments

@nathanmrbrightside @kikie_fangs sorry aku bukan mat rempit ahahaha

@kikie_fangs @nathanmrbrightside tembirang

Bangsawan kena sawan terus tengok moto abg kita ini. @ayietoron .
.
.
.
#kapcaiderhaka hastag
@kapcai_derhaka Follow.
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
3

Bangsawan kena sawan terus tengok moto abg kita ini. @ayietoron . . . . #kapcaiderhaka hastag @kapcai_derhaka Follow.

Johor Bahru
Comments

@gps_tracker_banting *GPS TRACKER*🚨🚨🚨 _GPS TRACKER Ini sesuai untuk mengawasi kenderaan anda seperti motosikal , kereta , van , lori , bas , bot . Juga sesuai bagi yang membuat kereta sewa , sambung bayar , kereta syarikat , kereta orang tersayang , anak bini dan sebagainya . Elak dari kecurian .. tak salah bermodalkan sedikit untuk harta yang kita sayang . _ BERMINAT UNTUK PEMASANGAN GPS TRACKER BOLEH PM SAYA UNTUK RUNDINGAN HARGA DAN PEMASANGAN .

@rambo_spray_kl Semoga berjaya dunia akhirat😊

Posted @withrepost • @aidilbro_rxz RXZ FOR SALE.. jualan nk beli mustang .. motor dlm keadaan sempurna. tiptop. tanpa bukak barang . semua jalan. coverset ori motor (respray) / showa spec 3 / excel takasago ori / pump keranda smoke L/R . pump bawah aprilia (pisang) / fok ybr ori / lampu dpn n blkg ori . ekzos ori 5speed . enjin dlm tiptop . 6speed. lain2 brg semua ori . dokumen semua cukup. boleh tukar nama. harga rm1x xxx . berminat cal terus 0177960052 
#speedmotortune #highspeedengineering
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
2

Posted @withrepost@aidilbro_rxz RXZ FOR SALE.. jualan nk beli mustang .. motor dlm keadaan sempurna. tiptop. tanpa bukak barang . semua jalan. coverset ori motor (respray) / showa spec 3 / excel takasago ori / pump keranda smoke L/R . pump bawah a

Johor Bahru
Comments

@_steele_dayna_official Asalamualekun DM saya jika anda mempunyai wang lama, vintage keris, kertas dan wang lama untuc dijual Mereka sangat diperlukan di muzium negara AS yang kami tawarkan kepada anda harga yang lebih baik yang anda buat saya

@azhan92 @ayaprazak bapok mahal yap🤦🏻‍♂️

Kasi ngam cun2 dekat @pitlanegarage .
.
.
.
.
@kapcai_derhaka  Follow
#kapcaiderhaka  Hastag
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
2

Kasi ngam cun2 dekat @pitlanegarage . . . . . @kapcai_derhaka Follow #kapcaiderhaka Hastag

Johor Bahru
Comments

@mad_grendgo @babyfara30

@fadhlow lagu apa ni bang

Posted @withrepost • @zaiterejal Achey Acs Kata 24.2.2019 Ahad Ni Nasi Lemak Wak Kentot On..
Jentera2 Ko Orang Dah Stnby ke...
#ztracing

#kapcaiderhaka hastag
@kapcai_derhaka Follow
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
27

Posted @withrepost@zaiterejal Achey Acs Kata 24.2.2019 Ahad Ni Nasi Lemak Wak Kentot On.. Jentera2 Ko Orang Dah Stnby ke... #ztracing #kapcaiderhaka hastag @kapcai_derhaka Follow

Johor Bahru
Comments

@saifuddinshafiq @shahina_sara461 Blh tak hehehe

@sarashahina_461 @saifuddinshafiq 🤔🤔

SPARK dah sarung. Korang bila lagi???
•
Jangan bikin gua panas
•
•
#nakhodajalanan
•
Readystock available now!!
Berminat boleh klik link kat profile untuk order @nakhodajalanan •
•
Follow @nakhodajalanan •
•
#ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #gatherasbrothers #sistorare #ex5lover #pacakjanganjatuh #riderkental #abamranggivssistorare #sistomalaya #nakhodajalanan #kapcaisado #pelesitrayaumalaysia #kapcaijahat #kapcaiderhaka #jiwapermotoran #jiwakelajuan #sukanduaroda #sukanpermotoran
NAKHODA JALANAN - @nakhodajalanan Instagram Profile - inst4gram.com
nakhodajalanan
1

SPARK dah sarung. Korang bila lagi??? • Jangan bikin gua panas • • #nakhodajalanan • Readystock available now!! Berminat boleh klik link kat profile untuk order @nakhodajalanan • • Follow @nakhodajalanan • • #ridewithstyle #pencintakelajuan #wheely #

Comments

@usman_money_collection I am usman razak the collector am from USA ,I buy all kind of old money and articles from different countries malaysia🇲🇾🇲🇾,Bahrain🇧🇭,brunie🇧🇳, Singapore 🇸🇬, Indonesia 🇲🇨 Old paper note Coins Old London kettle Cincin shillings Old pressing iron DM me if you have any of all these for sale.i pay you more if still in good condition. WhatsApp me at +1210 469 8470.

Posted @withrepost • @kapcainoob Jangan Gelak 🤐, Komen yang Baik Sahaja 
.
.
TagOwner?
Support @kapcainoob & #kapcainoob
.
. 
#familiaridergroup #kapcaijahat  #pelesitrayaumalaysia #ex5lovers_official #rxzstilltheboss #budak_kapcai_ #sistoidola #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kapcaimalaya  #kapcaisado #motorkapcai_1 #jenterapadu #jenteraduaroda #jenterapejuang #kronirempit #kronilampupetak #kronilampupetakofficial #sukanpermotoran #sukanduaroda #wilayahpermotoran #jiwapermotoran #pencintaduaroda #y15zr #kapcai #y15zrmalaysia #ysuku #kapcaiawesome
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
5

Posted @withrepost@kapcainoob Jangan Gelak 🤐, Komen yang Baik Sahaja . . TagOwner? Support @kapcainoob & #kapcainoob . . #familiaridergroup #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #ex5lovers_official #rxzstilltheboss #budak_kapcai_ #sistoidola #abam

Johor Bahru
Comments

@syhmhkl02 @hyepeng

@shalala_086 Kesian kwan dia tu😢

Jom lari setempat...
.
Posted @withrepost • @amsmotorparts Review HP motor @zizanrazak869 
36.89hp spec 65 jet 2mm superhead 22/25 @nastyportflow @tuneboss 
Exzos ahm
#amsmotorpartssdnbhd #racingparts #originalparts #jualbelibarangmotosikal #amsdyno #accesories #mainlinedyno #amsadvantech#tuneboss #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
3

Jom lari setempat... . Posted @withrepost@amsmotorparts Review HP motor @zizanrazak869 36.89hp spec 65 jet 2mm superhead 22/25 @nastyportflow @tuneboss Exzos ahm #amsmotorpartssdnbhd #racingparts #originalparts #jualbelibarangmotosikal #amsdyno

Comments

@kapcai_derhaka @kwchik2 typo

@muhd_nizammmm Panjang ekzos bosku😂

Posted @withrepost • @ezqandarspark Thanks sahabat saya walaupun tak restore kita buat alah2 restore, Mili convert Catal Done Semoga perjalanan anda dipermudah kan Melaka - KL @ikhwanhafizz Mili convert catal

#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
4

Posted @withrepost@ezqandarspark Thanks sahabat saya walaupun tak restore kita buat alah2 restore, Mili convert Catal Done Semoga perjalanan anda dipermudah kan Melaka - KL @ikhwanhafizz Mili convert catal #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@khairulazmanzakri Best bunyi Engime.. Kemas. Je bunyi

@zahirulnaim01 @tokyettt

Kenapa bila dah jual sedih..
Sebab tu aku tak nak jual barang..
@isajumain .
.
.
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
53

Kenapa bila dah jual sedih.. Sebab tu aku tak nak jual barang.. @isajumain . . . #kapcaiderhaka

Comments

@haziqukail @muhdazzim_ Dah jual giloo. Haritu

@haziqukail @muhdazzim_ dhh jual dh. Erm

Posted @withrepost • @125zrfamilia Tiptopp
.
.
FOLLOW @jentera.boost  DAN TAG KAMI PADA GAMBAR ANDA YANG MENARIK KAMI AKAN REPOST
.
.
@jentera.boost
TAG KAMI GMBR YG MENARIK DAN KAMI AKN REPOST

Jangan Lupe Follow Ig Di bawah
@jentera.boost
@rempitjarangxfly
@jenteradarat 
@_babysharkhighway
@kami.x.rempit
.
#jentera_fly #jenterakita #kapcaijahat#supermanjalanan #superkapcai_#sahabatpejuang_ #46racing_ #_peacejanganjatuh#ridersidamanmalaya #rempitselamanya#rempit_selamanya #abam_ranggi_vs_sisto_rare#kakilanggar #wilayahpermotoran #peminatrxz#rempitjarangxfly #budak_video_official#yamakawainternationalrider #kamixramai#megagathering125zr#abampermoto#125zr#125zrfamilia #peminat125zr #yamaha#alloy 
#alloyfamilia #alloy_familia #kapcaiderhaka
JENTERA.BOOST🎥🎬🎬 - @jentera.boost Instagram Profile - inst4gram.com
jentera.boost
0

Posted @withrepost  • @125zrfamilia  Tiptopp . . FOLLOW @jentera.boost  DAN TAG KAMI PADA GAMBAR ANDA YANG MENARIK KAMI AKAN REPOST . . @jentera.boost TAG KAMI GMBR YG MENARIK DAN KAMI AKN REPOST Jangan Lupe Follow Ig Di bawah @jentera.boost @rempitja

Anak ayam Anak Itik, 
Tak pandai terbang hingga ke awan,
Sayang abang amatlah cantik,
Senyumnya manis lagi menawan.

#KroniLegenda
#HighwayHunterZ
#brotherhood
#jenterakita
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#kapcaiderhaka
👑🕉️Veejaiamohan Varatharaj🕉️👑 - @veejaiamohan_official Instagram Profile - inst4gram.com
veejaiamohan_official
2

Anak ayam Anak Itik, Tak pandai terbang hingga ke awan, Sayang abang amatlah cantik, Senyumnya manis lagi menawan. #kronilegenda #highwayhunterz #brotherhood #jenterakita #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiderhaka

Jambatan Pulau Pinang
Comments

@taufik_besut5 Hai sahabat insta. Diharapkan sihat selalu.

@veejaiamohan_official @taufik_besut5 terima kasih sahabat. Semoga sihat selalu juga

Selamat malam bossss kita...
#kapcaiderhaka .
.
.
Posted @withrepost • @sweater_biru  Mana 1 Pilihan Korang ? | Yang Merah Ke Yang Kuning ? .
.
JOM USHA INSTA STORY.
.
.
Follow :
️ @sweater_biru
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
3

Selamat malam bossss kita... #kapcaiderhaka . . . Posted @withrepost@sweater_biru " Mana 1 Pilihan Korang ? | Yang Merah Ke Yang Kuning ? ". . JOM USHA INSTA STORY. . . Follow : ️ @sweater_biru

Johor Bahru
Comments

@muhamadnoorfitri nah fuck

@abgcik_227 Jhat molek kuning

Posted @withrepost • @y15zrmalaysia_ Fenomena yang belum habis 
.
.
.
.
cc : @pal_ohh_pal .
.
.
.
.
#y15zrmalaysia
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
9

Posted @withrepost@y15zrmalaysia_ Fenomena yang belum habis . . . . cc : @pal_ohh_pal . . . . . #y15zrmalaysia #kapcaiderhaka

Comments

@coinsmintpty Salaam Saya seorang pemungut wang lama yang berpangkalan di Malaysia. Peluang Penting jika ada wang / duit syiling yang panjang & We only grant loan to only Malaysian & Singapore Citizens. 🙋‍♂ Money Grant Processing takes just 10 minutes WS ☎📞01-6606-4905 #ZeroCredit #LoanProcessing #LowCreditscores #NoDelay

@muhammad_coins Salam do you have old money Tembaga, duit syiling lama, nota lama, setem, duit syiling, cincin dan batu antik available for sale I’m a collector I really want to buy those items thank you can also Whatspp chat me Tq http://www.wasap.my/­+14243895346

Posted @withrepost • @125zrfamilia Tiptopp
cc @125zr_alorsetar
.
.

Follow ig @alloy_familia 
Follow ig @alloy_familia 
Follow ig @alloy_familia 
Follow ig @alloy_familia
#125zr #125zrfamilia #peminat125zr 
#alloy #alloyfamilia #alloy_familia #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
18

Posted @withrepost@125zrfamilia Tiptopp cc @125zr_alorsetar . . Follow ig @alloy_familia Follow ig @alloy_familia Follow ig @alloy_familia Follow ig @alloy_familia #125zr #125zrfamilia #peminat125zr #alloy #alloyfamilia #alloy_familia #kapcai

Johor Bahru
Comments

@apizzzz.co @aimansaifullah_2431999 hahahahaha tak cakap pon😂

@muhammad_azalfaiz 🔥

Bukan nama dicari ukhwah ku tuntuti
#muhammad #kapcaiderhaka #malaysiakenyang #y15
Waklehjr... - @waklehjr4541 Instagram Profile - inst4gram.com
waklehjr4541
2

Bukan nama dicari ukhwah ku tuntuti #muhammad #kapcaiderhaka #malaysiakenyang #y15

Comments

@msuffina ngam tu lagi ngam kalau set baru hahahaah

@waklehjr4541 @msuffina alamak

Cinta itu indah bila sama2 layan hobi yang sama tanpa paksaan..
.
Ea ke tidak.
.
.
.
@kapcai_derhaka Follow
#kapcaiderhaka Hastag
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
3

Cinta itu indah bila sama2 layan hobi yang sama tanpa paksaan.. . Ea ke tidak. . . . @kapcai_derhaka Follow #kapcaiderhaka Hastag

Comments

@edek_jb haiii idolaku

@kapcai_derhaka @edek_jb bosssqueee

Ahad kita layan kk40h sarapan pagi jom.. Dah lama tak layan highway dengan Rxz ini.. Ada nak follow jom..
.
.
.
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
3

Ahad kita layan kk40h sarapan pagi jom.. Dah lama tak layan highway dengan Rxz ini.. Ada nak follow jom.. . . . #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@itsbrokool Lawo la pic kamu ni

@kasut_style.hipster jum bergayakan diri anda dengan design dari @zass_clothing.store,pelbagai barang seperti kasut ,baju dan lain lagi,design dia lebih gempak dri tempat lain, harga dia jangan kata la murah belaka,..apa lagi jum serbu @zass_clothing.store ..rugi tak try, style2 kot, kalau berminat boleh pergi ke ig @zass_clothing.store dan tekan link diatas terus ke wassap atauapun dm pun boleh🤗

Posted @withrepost • @gmcmotor_sp Usaha Tangga Kejayaan
Hero Harus Tenang #mencubabukanberjanji #specbarukatanya #pejuangharapan #sungaipetani #kanjo #gmcmotor #kariau #bbb #maluapabossku #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
2

Posted @withrepost@gmcmotor_sp Usaha Tangga Kejayaan Hero Harus Tenang #mencubabukanberjanji #specbarukatanya #pejuangharapan #sungaipetani #kanjo #gmcmotor #kariau #bbb #maluapabossku #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@34zero.outlet Follow @34zero.outlet untuk peminat Cap Bundle . Stock Polo RL / Bean Pole dah masuk . Condition padu 🔥 Item dah siap Reshape 👍🏻

@muhammadmumad Asalamualaikum if you have any Malaysia old money,duit lama or coin am interested in buying good price http://www.wasap.my/+15056364577

Posted @withrepost • @y15zr_power_official Mercun raya sudah mari boleh oderr ramai2..
.
.
Jom Follow @kapcai_derhaka 
Hastag #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
22

Posted @withrepost@y15zr_power_official Mercun raya sudah mari boleh oderr ramai2.. . . Jom Follow @kapcai_derhaka Hastag #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@mhdcalifah @imn.syaad

@imn.syaad @mhdcalifah seram sejuk

Posted @withrepost • @syahrain_fadzil Mencuba mechine baru 🤣
dibantu oleh
@alifirfan765 
@aidilkhaiber

#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
1

Posted @withrepost@syahrain_fadzil Mencuba mechine baru 🤣 dibantu oleh @alifirfan765 @aidilkhaiber #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@khairiii__7 Turun mj skit dah ngam to

Posted @withrepost • @rempit.officiall Sexy back  .
.
.

Follow&Tag: @rempit.officiall @sukanracing_ 
Cc: @mohdlast .
.
.

PROMO PAID REVIEW RM10 SAHAJA . BERMINAT DM ADMIN TERUS ️ .  #kroni_rarecing #kronilampupetakofficial #kronilampupetak #jenterapejuang #supermanjalanan #matrempit #matmotor #pencintakelajuan #kelajuanmembunuh #jobarupiaww #flyorstayhome #serlahkankehebatan #ysuku #rxz #rxzstilltheboss #rr150 #krissmodenasclub #wilayahpermotoran #stickermurah #jbstyle_official #jbstyle #kingdrag #thailook #tiktokmalaysia #kronirempit #125zr #abamranggivssistorare #santaianakutara #kakymotor #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
1

Posted @withrepost@rempit.officiall Sexy back . . . Follow&Tag: @rempit.officiall @sukanracing_ Cc: @mohdlast . . . PROMO PAID REVIEW RM10 SAHAJA . BERMINAT DM ADMIN TERUS ️ . #kroni_rarecing #kronilampupetakofficial #kronilampupetak #jentera

Johor Bahru
Comments

@official_steele_dayna_ Assalamualaikum DM saya jika anda mempunyai wang lama, vintage, keris, kertas dan wang lama untuk dijual Mereka sangat diperlukan di muzium negara AS yang kami tawarkan kepada anda harga yang lebih baik yang anda buat saya

march port dickson 
april janda baik 
#speccendawan 
#esamnumber1 
#blacklisted
#kapcaiderhaka 
#jbstyle
pakjabir - @pakj4bir Instagram Profile - inst4gram.com
pakj4bir
9

march port dickson april janda baik #speccendawan #esamnumber1 #blacklisted #kapcaiderhaka #jbstyle

Comments

@pakj4bir @azlansamson ada yg dah book ni bang😅

@hfz.aziz @pakj4bir nk ajk minum xde Ysuku...emmmm

125z 2km ready..
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
8

125z 2km ready.. #kapcaiderhaka

Comments

@m.syakirirfan @nabilzufairy macam ku kenal

@coinsmintpty Salaam Saya seorang pemungut wang lama yang berpangkalan di Malaysia. Peluang Penting jika ada wang / duit syiling yang panjang & We only grant loan to only Malaysian & Singapore Citizens. 🙋‍♂ Money Grant Processing takes just 10 minutes WS ☎📞01-6606-4905 #ZeroCredit #LoanProcessing #LowCreditscores #NoDelay

Posted @withrepost • @zaiterejal Santai Santai Cny....
Paip Spec Two Hujung Pasti Mari..
0177811772..
wasap. Tq..
#ztracing  #paiponn #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
1

Posted @withrepost@zaiterejal Santai Santai Cny.... Paip Spec Two Hujung Pasti Mari.. 0177811772.. wasap. Tq.. #ztracing #paiponn #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@isapbong_ Fairing yg goyang or camera?

Pangkor kasi jadi 1 kali jom... @kapcai_derhaka vs @jbsouders2017 .
#kapcaiderhaka 
@alfemohd 
@rosmanmalek95 
@masam_kelat2 
@hadiezwan 
@edek_jb 
@gjan_86 
@shameight5 
@awieyyy88 
@shahjlot 
@fcuk_an87 
@pakj4bir 
@hadzirunziruns 
@hadi_j76
@aziziadzhari_
@azlansamson
@ayietoron
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
14

Pangkor kasi jadi 1 kali jom... @kapcai_derhaka vs @jbsouders2017 . #kapcaiderhaka @alfemohd @rosmanmalek95 @masam_kelat2 @hadiezwan @edek_jb @gjan_86 @shameight5 @awieyyy88 @shahjlot @fcuk_an87 @pakj4bir @hadzirunziruns @hadi_j76 @azizi

Johor Bahru
Comments

@zahyazmi_ @kerol_iman87 serah ke @manrashid_ 🤙

@_rullx @kerol_iman87 kite on je

Posted @withrepost • @eeeedlan 
Solat jumaat kat mana hari ini, rumah ke masjid .
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
2

Posted @withrepost@eeeedlan Solat jumaat kat mana hari ini, rumah ke masjid . #kapcaiderhaka

Comments

@aifaldanish_ Bunyi nye macam hariamu ......baik ah boss kuuu

@rajasyahmishah @nikmohdniknaza

#Repost @kapcai_derhaka (@get_repost)
・・・
Posted @withrepost • @edek_jb sian awak kan,lama tol x start🤪...naik kong batery,Ok geng2 x1r klu ada ride rojer2 abam k...#maluapebossku #genglokheng .#x1r_malaya #kapcaimalaya #x1r #x1rkroni #2generations #x1rcollectorzonselatan #x1rpontian #kapcailover #x1rmalaysia #x1rbelalangtempur #x1rthailand #jbsouders #x1rlover#lc135 #lcv2 #4stroke #transformationchallenge @jbsouders2017 #kapcaiderhaka
jentera_tapau - @jentera_tapau Instagram Profile - inst4gram.com
jentera_tapau
1

#repost @kapcai_derhaka (@get_repost ) ・・・ Posted @withrepost@edek_jb sian awak kan,lama tol x start🤪...naik kong batery,Ok geng2 x1r klu ada ride rojer2 abam k...#maluapebossku #genglokheng .#x1r_malaya #kapcaimalaya #x1r #x1rkroni #2generations #

Comments

@lawak_lanun_ Have a good day😀

jom geng fly  #Repost @kapcai_derhaka with @get_repost
・・・
Paip onn 1 kali..
#kapcaiderhaka 
Follow @kapcai_derhaka
FB E-dek platinumOilJB - @edek_jb Instagram Profile - inst4gram.com
edek_jb
0

jom geng fly #repost @kapcai_derhaka with @get_repost ・・・ Paip onn 1 kali.. #kapcaiderhaka Follow @kapcai_derhaka

Hati kawan kena jaga.
Lebihkan family dulu apa2 pun.
.
Jom ride santai.
.
.
.
.
.
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
0

Hati kawan kena jaga. Lebihkan family dulu apa2 pun. . Jom ride santai. . . . . . #kapcaiderhaka

Posted @withrepost • @edek_jb sian awak kan,lama tol x start🤪...naik kong batery,Ok geng2 x1r klu ada ride rojer2 abam k...#maluapebossku #genglokheng .#x1r_malaya #kapcaimalaya #x1r #x1rkroni #2generations #x1rcollectorzonselatan #x1rpontian #kapcailover #x1rmalaysia #x1rbelalangtempur #x1rthailand #jbsouders #x1rlover#lc135 #lcv2 #4stroke #transformationchallenge @jbsouders2017 #kapcaiderhaka
bukanbesye_besye😈support 10K - @bukanbesye_besye Instagram Profile - inst4gram.com
bukanbesye_besye
0

Posted @withrepost@edek_jb sian awak kan,lama tol x start🤪...naik kong batery,Ok geng2 x1r klu ada ride rojer2 abam k...#maluapebossku #genglokheng .#x1r_malaya #kapcaimalaya #x1r #x1rkroni #2generations #x1rcollectorzonselatan #x1rpontian #kapcai

Posted @withrepost • @budak_kapcai_ Pandai whellie weh. Up lg hantaran 20ribuu..
-
Follow & tag @budak_kapcai_  #budak_kapcai_ .
Jom usha instastory  #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
3

Posted @withrepost@budak_kapcai_ Pandai whellie weh. Up lg hantaran 20ribuu.. - Follow & tag @budak_kapcai_ #budak_kapcai_ . Jom usha instastory #kapcaiderhaka

Comments

@faridul.zul @_afiqhakimii aku lupa tekan break weh aduh sakit

@_muhamadsyazrin @faex_ @amirairfan__ sakit sakit sakit sakit hahahahahaha

Posted @withrepost • @azwanrazak THE LEGEND IS BACK!.
. ( use headset for best sound)
.
.
Owner @ysri_mlif .
 @azwanrazak .
.
@familiaridergroup 
@rxz_meranggi 
@rxz_familia 
@jentera_duaroda 
@sukanduaroda 
@sukanpermotoran 
@kapcaimalaya 
@kapcai_style 
@kapcai.jahat 
@jenterapadu
@jenterapejuang .
.
.
.
.
#maluapabossku #bo55ku #yamaha #yamaharxz #ysuku #sukanpermotoran #rxz #jenterapadu #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
1

Posted @withrepost@azwanrazak THE LEGEND IS BACK!. . ( use headset for best sound) . . Owner @ysri_mlif . @azwanrazak . . @familiaridergroup @rxz_meranggi @rxz_familia @jentera_duaroda @sukanduaroda @sukanpermotoran @kapcaimalaya @kapcai_s

Johor Bahru
Comments

@tuahwp macam ni haaa 👍👍👍

Yang nak beli Yamaha Y15 tu harap sabar lah ye. Tunggu sikit je lagi model baru nak masuk. 

Follow @kapcai_derhaka 
Hastag #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
18

Yang nak beli Yamaha Y15 tu harap sabar lah ye. Tunggu sikit je lagi model baru nak masuk. Follow @kapcai_derhaka Hastag #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@_aiman.carihadi @hrithdnsh tak lawa v2

@hrithdnsh @_aiman.carihadi 😆iyolaa

Posted @withrepost • @sukanduaroda Percayalah korang tak boleh wheelie selama macam brader idola ni 🤣
cc : tag owner.

#sukanduaroda #kapcaisado #sadokanjenteramu #jenterapadu #pahlawanjalanan #sukanracing #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
3

Posted @withrepost@sukanduaroda Percayalah korang tak boleh wheelie selama macam brader idola ni 🤣 cc : tag owner. #sukanduaroda #kapcaisado #sadokanjenteramu #jenterapadu #pahlawanjalanan #sukanracing #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@_tora.toraaa @ajib_tomey

@khairyhairy @faris.soheme bjj

Posted @withrepost • 'Tag mmber' korang kaki belah time susah‼️
.
.
.
Kisah tolong menolong kawan ada yang buat tak?? @ex5_utara_crew @ex5_langkawi_crew @ex5_zaman_now @ex5.one.group @ex5_tiptop @kapcaimalaya @jenterapejuang @santaianakutara @highwaychallengeracing @_babysharkhighway @kronilamputajam_waveofficial@125zrfamiliakedah @125zr_alorsetar @crew_ex5official @jenterapadu @jentera_duaroda @rxz_familia @rxz_members_official @pejuang_highway_plus
.
.
.
#jenterapejuang#jenterapadu#jenterakita#highway#kronilc135#kronilampupetak#kapcaijahat #kapcaiderhaka
tag jokyjahat untuk dpt repost - @jokyjahat Instagram Profile - inst4gram.com
jokyjahat
0

Posted @withrepost • 'Tag mmber' korang kaki belah time susah‼️ . . . Kisah tolong menolong kawan ada yang buat tak?? @ex5_utara_crew @ex5_langkawi_crew @ex5_zaman_now @ex5.one.group @ex5_tiptop @kapcaimalaya @jenterapejuang @santaianakutara @highway

Thanks support @kapcai_derhaka .
.
.
.
.
Follow @kapcai_derhaka 
Hastag #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
3

Thanks support @kapcai_derhaka . . . . . Follow @kapcai_derhaka Hastag #kapcaiderhaka

Comments

@muhammad.syahfikri Welcome

@muhammad.syahfikri @lip6748 ntah

On x on @shameight5 @alfemohd 
Sabtu lajak ke tanjung.

Jom follow @kapcai_derhaka 
Hastag #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
15

On x on @shameight5 @alfemohd Sabtu lajak ke tanjung. Jom follow @kapcai_derhaka Hastag #kapcaiderhaka

Comments

@izkndr_01 Menyelibai

@_ayyen @farhan_awaluddin

Posted @withrepost • @pelesitrayaumalaysia2013 bukan calang2 ni... power bhai...
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
0

Posted @withrepost@pelesitrayaumalaysia2013 bukan calang2 ni... power bhai... . . tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013 #pelesitrayaumalaysia #kawankita #kawankita_official #kapca

Jom follow @kapcai_derhaka 
Hastag #kapcaiderhaka 
Dm untuk repost video
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
37

Jom follow @kapcai_derhaka Hastag #kapcaiderhaka Dm untuk repost video

Johor Bahru
Comments

@peyuhh_ @_lqmhqm 😂😂😂

@peyuhh_ Supo nga mg meyy @_lqmhqm

Paip onn 1 kali..
#kapcaiderhaka 
Follow @kapcai_derhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
4

Paip onn 1 kali.. #kapcaiderhaka Follow @kapcai_derhaka

Johor Bahru
Comments

@pieexx__ Loke yew Nieyh

@kelvinwilliams_official Assalamualiakum warahmatullahi wabarakatul .... Saya seorang pengumpul ✔ yang disahkan Saya ingin bertanya jika anda mempunyai barang-barang yang Dijual untuk dijual seperti: * Tembaga * Lama syiling * Nota Lama * Setem * Lama wang * Duit syiling * Cincin * Batu *Barang kemas * Emas * Antik * Baucar * Tiket * Jam * Kereta bayi * Cincin * Tembaga * Duit Lama * Wang Baru Rm10k setiap keping 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 10,000usd setiap potongan 🇧🇳🇧🇳🇧🇳 ☎ WHATSAPP: +1 (725) 6050140

Rim bangsawan hensem habis.

Follow @kapcai_derhaka 
Hastag #kapcaiderhaka 
#ysuku  #ysukufamilia #ysukulovers
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
0

Rim bangsawan hensem habis. Follow @kapcai_derhaka Hastag #kapcaiderhaka #ysuku #ysukufamilia #ysukulovers

Johor Bahru
4 beradik gasket.. game on...
#kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
5

4 beradik gasket.. game on... #kapcaiderhaka

Comments

@mohdharris._ @mhdfizi_

@saifuddinshafiq @muhd_fathul On x on hahaha

Credit @kroni_conkeng boleh follow.
.
.
Tapi jangan lupa juga follow @kapcai_derhaka hastag #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
2

Credit @kroni_conkeng boleh follow. . . Tapi jangan lupa juga follow @kapcai_derhaka hastag #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@kroni_conkeng Mantop bossku

@yazid_yusri00 tajuk lagu boss

Posted @withrepost • @flynicotine Tengah musim pipe on ni 
Tag kawan korang yang pakai pipe
 @zaiterejal 
FOLLOW @kapcai_derhaka 
HASTAG #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
4

Posted @withrepost@flynicotine Tengah musim pipe on ni Tag kawan korang yang pakai pipe @zaiterejal FOLLOW @kapcai_derhaka HASTAG #kapcaiderhaka

Johor Bahru
Comments

@farezuanhamzi_ @_firzuan_ @shaheizy_zy

@the.king_venom 3 serangkai😂

Posted @withrepost • @ex5utara_malaysia 'Tag mmbe' korang kaki belah time susah‼️
.
.
.
Kisah tolong menolong kawan ada yang buat tak?? @ex5utara_malaysia @ex5_utara_crew @ex5_langkawi_crew @ex5_zaman_now @ex5.one.group @ex5_tiptop @kapcaimalaya @jenterapejuang @santaianakutara @highwaychallengeracing @_babysharkhighway @kronilamputajam_waveofficial@125zrfamiliakedah @125zr_alorsetar @crew_ex5official @jenterapadu @jentera_duaroda @rxz_familia @rxz_members_official @pejuang_highway_plus
.
.
.
#jenterapejuang#jenterapadu#jenterakita#highway#kronilc135#kronilampupetak#kapcaijahat #kapcaiderhaka
Mohd isa jumain - @kapcai_derhaka Instagram Profile - inst4gram.com
kapcai_derhaka
5

Posted @withrepost@ex5utara_malaysia 'Tag mmbe' korang kaki belah time susah‼️ . . . Kisah tolong menolong kawan ada yang buat tak?? @ex5utara_malaysia @ex5_utara_crew @ex5_langkawi_crew @ex5_zaman_now @ex5.one.group @ex5_tiptop @kapcaimalaya @jen

Masai, Johor, Malaysia
Comments

@aisy.honey_ @_zuhair99 kan kan haha

@mudheqz Yng men moto laki yang pompuan ni heboh nape dasar batak 😂

Maaf lagu tak mengizinkan 
Ori dari kilang
.
. .
#jarangngam #jarangtakrempit #kroni_135_lc #kronilc135 #lc135malaysia #pencintakapcai_ #pecintaduarodaborneo #pecintaduarodatiadabeza #miri #jentera_fly #jenterapadu #jenterapadu #jenterasado #jenterakita #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #kapcaimalaya #kapcaiidola #kapcaiwengweng #pecintaduaroda#kapcaiderhaka#kakymoto#kakivideoofficial_#kapcaijahat#kapcaimalaya#kroni_135_lc #yamaha135lc#lc135#lc135familia @kapcai_utara_ @kapcaisantaii #jenteramalaya#kapcaiawesome#kapcainoob
18 - @syaaafiqn Instagram Profile - inst4gram.com
syaaafiqn
15

Maaf lagu tak mengizinkan Ori dari kilang . . . #jarangngam #jarangtakrempit #kroni_135_lc #kronilc135 #lc135malaysia #pencintakapcai_ #pecintaduarodaborneo #pecintaduarodatiadabeza #miri #jentera_fly #jenterapadu #jenterapadu #jenterasado #jenterak

Freedom Grandstand
Comments

@syaaafiqn @es_suku okkkk paham

@sahabat.rider.sejati sahabat rider nak collect gambar yang paling cun untuk motor korang. cer tag kami untuk REPOST gambar korang.