#kidsatdentist
Advertisement
🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Kujdesi per kicat fillon me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhd

@don_fernando5 duke zgjedhur kukullat e preferuara perpara se te fillojme me kujdesin per kicat.
🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Kujdesi per kicat fillon me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

@don_fernando5 duke zgjedhur kukullat e preferuara perpara se te fillojme me kujdesin per kicat. 🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhemb

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Kujdesi per kicat fillon me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhd

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Kujdesi per kicat fillon me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhd

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Kujdesi per kicat fillon me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhd

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Kujdesi per kicat fillon me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhd

Advertisement
🤗 Vizita e pare te dentisti duhet bere qe ne moshen 2-3 vjecare qe femijet te mesohen me poltronin dhe te mos kene frike nga dentisti!
 Kujdesi per kicat fillon me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

🤗 Vizita e pare te dentisti duhet bere qe ne moshen 2-3 vjecare qe femijet te mesohen me poltronin dhe te mos kene frike nga dentisti! Kujdesi per kicat fillon me ne! . . . Ju mirepresim! 042 25 20 76 00355 67 50 22 333 Rruga Ibrahim Rugova, pran

DentalCare One
🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Kujdesi per kicat fillon me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhd

DentalCare One
Advertisement
🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Kujdesi per kicat fillon me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhd

DentalCare One
🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhd

DentalCare One
🤗Grafi panoramike per te pare pozicionin e dhembeve te perhershem qe akoma nuk kane dale.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
.
Kujdesi per kicat fillon me ne!
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

🤗Grafi panoramike per te pare pozicionin e dhembeve te perhershem qe akoma nuk kane dale. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim. . Kujdesi per kicat fillon me ne! . Ju mir

DentalCare One
🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Kujdesi per kicat fillon me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
Poltroni Magjik - @poltroni_magjik_one Instagram Profile - inst4gram.com
poltroni_magjik_one
0

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhd

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
3

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhd

DentalCare One
Comments

@dentalcare_one @edakaso keta jane femije shembullore 🤗🤗😍

@edakaso @dentalcare_one ❤️

Kada govorimo o održavanju osobne oralne higijene, od iznimne je važnosti usvajanje ispravnih tehnika već u djetinjstvu. Pokazalo se da upravo ono što usvojimo dok smo djeca, ima visoku vjerojatnost da nas prati tokom cijelog životnog vijeka. Naša ordinacija stoga nudi uslugu individualnog dentalnog odgojnog rada s djetetom. U tri posjeta ordinaciji, pobrinut ćemo se da Vaše dijete ne razvije strah od stomatologa i da učini prve važne korake za zdravlje svojih zubi. Naši će stručnjaci svojim pedagoškim pristupom uvesti dijete u to što može očekivati od posjeta stomatologu, naučiti ga kako da brine o svojim zubima, zašto je to važno, te će pažljivim, bezbolnim postupcima postepeno pripremiti dijete na moguće zahvate koji će mu biti potrebni. Osim navedenog, koristit ćemo se igrom i zabavom da bi se povezali s djetetom na način koji je njemu najugodniji. 
U sklopu edukacije djeteta, naše stručno osoblje uputit će i Vas kao roditelja kako da pravilno pristupite djetetu kod kuće te kako mu pomoći da održava higijenu zubi dok ne bude spremno samostalno preuzeti tu brigu. Za sve informacije slobodno nam se obratite pozivom, mailom ili porukom u inbox.

#sidentalhr #sidentalteam #croatiafulloflife #dentistry #stomatology #dentist #dentalhygienist #dentaloffice #kids #happykids #kidsatdentist #dentistlife
SI DENTAL - @sidentalhr Instagram Profile - inst4gram.com
sidentalhr
3

Kada govorimo o održavanju osobne oralne higijene, od iznimne je važnosti usvajanje ispravnih tehnika već u djetinjstvu. Pokazalo se da upravo ono što usvojimo dok smo djeca, ima visoku vjerojatnost da nas prati tokom cijelog životnog vijeka. Naša or

SI dental
Comments

@the.it.visnja 💕💕💕

@lyonselite Wow!

Igiena orală efectuată corect, controlul regulat si sigilările dentare sunt pașii esențial pentru a păstra sănătatea zâmbetelor celor mici. 
#dentalcare #visityourdentist #tutodent #bestcare #kidsarethebest #happypacient #kidsatdentist #healthysmile
cabinet tutodent - @cabinet.tutodent Instagram Profile - inst4gram.com
cabinet.tutodent
0

Igiena orală efectuată corect, controlul regulat si sigilările dentare sunt pașii esențial pentru a păstra sănătatea zâmbetelor celor mici. #dentalcare #visityourdentist #tutodent #bestcare #kidsarethebest #happypacient #kidsatdentist #healthysmile

Ide e bukur #dentistetshqiptare
#Repost @dentalcare_one (@get_repost)
・・・
⁉️ Perse poltroni magjik eshte pjese e @dentalcare_one ?
Shumica prej nesh e dime shume mire se cdo te thote te kesh frike nga dentisti, madje kjo frike qe kemi patur ne vegjeli akoma vazhdon per disa prej nesh duke na cuar keshtu drejt neglizhences dhe shmangies se vizites se rregullt te dentisti nese skemi dhimbje apo shqetesime te ndryshme 🤭. Keshtu ne, DentalCare ONE, kemi menduar per te vegjelit tuaj 🤗, qe ata te vijne plot deshire te dentisti.
Edukimi shendetsor qe marrin te vegjelit eshte shume i rendesishem pasi i ndjek ata pergjate gjithe jetes, e keshtu rriten me edukaten e higjenes dhe kujdesit oral.
‼️Higjena dhe vizitat e rregullta jane hapi me i rendesishem per dhembe te forte e te shendetshem.
Misioni yne per te vegjelit qe na viziojne eshte edukimi shendetsor per higjene dhe kujdes te perhershem! Ju mirepresim qe se bashku, me ju prinderit, te ndertojme nje te ardhme te shendetshme per te vegjelit tuaj!
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentistetShqiptare.com - @dentistetshqiptare Instagram Profile - inst4gram.com
dentistetshqiptare
1

Ide e bukur #dentistetshqiptare #repost @dentalcare_one (@get_repost ) ・・・ ⁉️ Perse poltroni magjik eshte pjese e @dentalcare_one ? Shumica prej nesh e dime shume mire se cdo te thote te kesh frike nga dentisti, madje kjo frike qe kemi patur ne vegje

Comments

@aristeovzz 🔥🔥🔥

Alexandra a revenit la controlul periodic iar cu această ocazie dna Dr. Țiplea îi efectuează o fluorizare. 
#kidsatdentist #tutodent #dentalcheckup #dentalcare #kidsarethebest #dentalvisit
cabinet tutodent - @cabinet.tutodent Instagram Profile - inst4gram.com
cabinet.tutodent
0

Alexandra a revenit la controlul periodic iar cu această ocazie dna Dr. Țiplea îi efectuează o fluorizare. #kidsatdentist #tutodent #dentalcheckup #dentalcare #kidsarethebest #dentalvisit

TutoDent - clinică stomatologică
Va sfătuim să mergeți cu copiii la consultații de acomodare, periaje profesionale, sau câte un simplu control înainte să apară vreo problemă la dințișori. 
Dacă micuții pacienți vin pentru prima dată la dentist cu durere, nedormiți sau supărați, speranțele de colaborare scad, iar prima impresie riscă să rămână neplăcută. 
#visityourdentist #checkup #oralhealth #prevention #kidsatdentist #tutodent #dentalcare #healthysmile #takecareofyourteeth
cabinet tutodent - @cabinet.tutodent Instagram Profile - inst4gram.com
cabinet.tutodent
0

Va sfătuim să mergeți cu copiii la consultații de acomodare, periaje profesionale, sau câte un simplu control înainte să apară vreo problemă la dințișori. Dacă micuții pacienți vin pentru prima dată la dentist cu durere, nedormiți sau supărați, sper

TutoDent - clinică stomatologică
🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
0

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. 🦷Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhd

DentalCare One
Noah at the dentist today. #kidsatdentist #familyvlogs #family #vlog #child #boys #babyboy #beard #dad
Alberth MG 🇨🇴 🎥🎞🎬🚴‍♂️ - @alberthmg8 Instagram Profile - inst4gram.com
alberthmg8
2

Noah at the dentist today. #kidsatdentist #familyvlogs #family #vlog #child #boys #babyboy #beard #dad

South Ayrshire
Comments

@billionaire_branding Comment On MY Recent 4 A Follow Back Fam !!!

@kushert Comment on My Recent 4 a Follow Back Fam !!!

⁉️ Perse poltroni magjik eshte pjese e @dentalcare_one ?
Shumica prej nesh e dime shume mire se cdo te thote te kesh frike nga dentisti, madje kjo frike qe kemi patur ne vegjeli akoma vazhdon per disa prej nesh duke na cuar keshtu drejt neglizhences dhe shmangies se vizites se rregullt te dentisti nese skemi dhimbje apo shqetesime te ndryshme 🤭. Keshtu ne, DentalCare ONE, kemi menduar per te vegjelit tuaj 🤗, qe ata te vijne plot deshire te dentisti.
Edukimi shendetsor qe marrin te vegjelit eshte shume i rendesishem pasi i ndjek ata pergjate gjithe jetes, e keshtu rriten me edukaten e higjenes dhe kujdesit oral.
‼️Higjena dhe vizitat e rregullta jane hapi me i rendesishem per dhembe te forte e te shendetshem.
Misioni yne per te vegjelit qe na viziojne eshte edukimi shendetsor per higjene dhe kujdes te perhershem! Ju mirepresim qe se bashku, me ju prinderit, te ndertojme nje te ardhme te shendetshme per te vegjelit tuaj!
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
0

⁉️ Perse poltroni magjik eshte pjese e @dentalcare_one ? Shumica prej nesh e dime shume mire se cdo te thote te kesh frike nga dentisti, madje kjo frike qe kemi patur ne vegjeli akoma vazhdon per disa prej nesh duke na cuar keshtu drejt neglizhences

DentalCare One
Cool as a cucumber 🥒 this one at the dentist!! So proud of my brave little lady 
She has now decided that when she grows up, she would like to become a ‘dentical nurse’‍️ 🤣

#dentist #futuredentalnurse #brave #goodhealth #cutethingskidssay #seethepositiveineverything #ameliaisabellasavva #cleanteeth #kidsatdentist
Adena Rochelle - @adenarochelle Instagram Profile - inst4gram.com
adenarochelle
0

Cool as a cucumber 🥒 this one at the dentist!! So proud of my brave little lady She has now decided that when she grows up, she would like to become a ‘dentical nurse’‍️ 🤣 #dentist #futuredentalnurse #brave #goodhealth #cutethingskidssay #seethepos

David este cel mai mic pacient al lunii decembrie. Are aproape un anisor si a venit la noi pentru a-și verifica dintisorii apăruti si gingiile!
#kidsarethebest #dentalvisit #kidsatdentist #happysmile #joy #toddlerlife #visityourdentist #checkup #healthyteeth #smile #oralhealth
cabinet tutodent - @cabinet.tutodent Instagram Profile - inst4gram.com
cabinet.tutodent
0

David este cel mai mic pacient al lunii decembrie. Are aproape un anisor si a venit la noi pentru a-și verifica dintisorii apăruti si gingiile! #kidsarethebest #dentalvisit #kidsatdentist #happysmile #joy #toddlerlife #visityourdentist #checkup #hea

TutoDent - clinică stomatologică
🥇Ne @dentalcare_one gjeni sherbimin e specializuar per femije, stomatologji pediatrike, me dhomen dhe poltronin e posatshem per te gjithe te vegjelit tuaj!
🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
Trajtimi i dhembeve te qumeshtit qe ne femijeri, i siguron atyre dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim. Se bashku japim edukimin per shendetin oral dhe mesojme se perse kujdesi ndaj dhembeve eshte i rendesishem. 🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
0

🥇Ne @dentalcare_one gjeni sherbimin e specializuar per femije, stomatologji pediatrike, me dhomen dhe poltronin e posatshem per te gjithe te vegjelit tuaj! 🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashu

DentalCare One
Colega noastră Manuela , oferă cu bucurie lecții de prevenție dentară. 
Obiceiurile sănătoase se învață din copilărie! #prevention #healthyteeth #kidsatdentist #brushyourteeth #visityourdentist #tutodent #wecare
cabinet tutodent - @cabinet.tutodent Instagram Profile - inst4gram.com
cabinet.tutodent
0

Colega noastră Manuela , oferă cu bucurie lecții de prevenție dentară. Obiceiurile sănătoase se învață din copilărie! #prevention #healthyteeth #kidsatdentist #brushyourteeth #visityourdentist #tutodent #wecare

TutoDent - clinică stomatologică
Încă o intervenție cu succes la micuța noastră pacientă de 4 ani. 
Tu ți-ai programat copilul la dentist ? Str. Transilvaniei 1/1
️ 0757 051 170
#visityourdentist #kidsatdentist #wecare #happypacient #smile #kidsarethebest #weloveourpacients #dentalcare
cabinet tutodent - @cabinet.tutodent Instagram Profile - inst4gram.com
cabinet.tutodent
0

Încă o intervenție cu succes la micuța noastră pacientă de 4 ani. Tu ți-ai programat copilul la dentist ? Str. Transilvaniei 1/1 ️ 0757 051 170 #visityourdentist #kidsatdentist #wecare #happypacient #smile #kidsarethebest #weloveourpacients #dental

TutoDent - clinică stomatologică
Mersul la dentist la #tutodent este o plăcere atunci când începe cât mai timpuriu. Este necesar ca medicul să fie prietenul copiilor!
#kidsatdentist # #healthyteeth #happypacient #wecare #visityourdentist #happyfriday #smilemore
cabinet tutodent - @cabinet.tutodent Instagram Profile - inst4gram.com
cabinet.tutodent
0

Mersul la dentist la #tutodent este o plăcere atunci când începe cât mai timpuriu. Este necesar ca medicul să fie prietenul copiilor! #kidsatdentist # #healthyteeth #happypacient #wecare #visityourdentist #happyfriday #smilemore

TutoDent - clinică stomatologică
🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
1

🤗Tani te vegjelit tuaj vijne plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdi

DentalCare One
Comments

@figarocrowns Hi doc, We love your posts and values! We invented a new pediatric dental crown ( not zirconia). Our All white, metal free, BPA free, Autoclavable, Adjustable and MRI friendly crowns are done in under 2 minutes from prep to delivery. Technique and pricing comparable to stainless steel. Our vision is to ensure that each and every child independent of finances will have access to cosmetic dental care. Thank you 😊

Kur te vegjelit tuaj dalin te lumtur nga @dentalcare_one , motivimi dhe deshira jone per perkushtim maksimal per shendetin e dhembeve te tyre eshte e pamase. Jemi shume te lumtur kur arrijme me sukses te kurojme te gjitha kicat dhe dhembet e sapodale keshtu krijojme se bashku nje te ardhme te shendetshme per te vegjelit tuaj ! Ju falenderojme qe na besoni ne shendetin e femijeve tuaj 🤗! DentalCare ONE, Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
3

Kur te vegjelit tuaj dalin te lumtur nga @dentalcare_one , motivimi dhe deshira jone per perkushtim maksimal per shendetin e dhembeve te tyre eshte e pamase. Jemi shume te lumtur kur arrijme me sukses te kurojme te gjitha kicat dhe dhembet e sapodale

DentalCare One
Comments

@figarocrowns 😘❤️

@isi_isidi ❤️❤️❤️❤️🤗

Paola bukuroshja, vetem 5 vjec, vjen plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
1

Paola bukuroshja, vetem 5 vjec, vjen plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet n

DentalCare One
Comments

@figarocrowns Hi doc, We love your posts and values! 💚We invented a new pediatric dental crown ( not zirconia). Our All white, metal free, BPA free, Autoclavable, Adjustable and MRI friendly crowns are done in under 2 minutes from prep to delivery. Technique and pricing comparable to stainless steel. Our vision is to ensure that each and every child independent of finances will have access to cosmetic dental care. We would love if you check out our page! Thank you 😊

Rannia at dentist.
Nunggu lama keburu ktiduran..lg bobo mulutnya diunyek2 dokter. Pas bangung ngamukk 🤣🤣
#dentist #rannia #kidsatdentist
mom of SAMira, ANNais & RANnia - @witapirlia Instagram Profile - inst4gram.com
witapirlia
7

Rannia at dentist. Nunggu lama keburu ktiduran..lg bobo mulutnya diunyek2 dokter. Pas bangung ngamukk 🤣🤣 #dentist #rannia #kidsatdentist

Oratio Dental Clinic
Comments

@eviyani83 @witapirlia aduh kasian bgt

@gremonia @witapirlia iya..

Aria bukuroshja, vjen plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem.
Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim.
🤗 Ne kujdesemi per kicat qe ne hapat e pare, dhe ju premtojme perkushtim maksimal qe se bashku te ndertojme te ardhme te shendetshme.
 Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!
.
.
.
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
1

Aria bukuroshja, vjen plot deshire te poltroni magjik dhe me doktoreshat shume te dashura, per dhembe te forte e te shendetshem. Trajtimi i dhembeve qe ne femijeri, i siguron te vegjelve tuaj dhembe te shendetshem per te gjithe vitet ne vazhdim. 🤗 Ne

DentalCare One
Comments

@gijolapoce Jeni shume te mire, faleminderit doktoresh Linda😘😘

Kur te vegjelit tuaj dalin te lumtur nga @dentalcare_one , motivimi dhe deshira jone per perkushtim maksimal per shendetin e dhembeve te tyre eshte e pamase. Jemi shume te lumtur kur arrijme me sukses te kurojme te gjitha kicat dhe dhembet e sapodale keshtu krijojme se bashku nje te ardhme te shendetshme per te vegjelit tuaj ! Ju falenderojme qe na besoni ne shendetin e femijeve tuaj 🤗! DentalCare ONE, Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
2

Kur te vegjelit tuaj dalin te lumtur nga @dentalcare_one , motivimi dhe deshira jone per perkushtim maksimal per shendetin e dhembeve te tyre eshte e pamase. Jemi shume te lumtur kur arrijme me sukses te kurojme te gjitha kicat dhe dhembet e sapodale

DentalCare One
Comments

@vanialucia_coach DentalCare WWW. UPARSEGUIDORES .COM

@figarocrowns Hi doc, We love your posts and values! We invented a new pediatric dental crown ( not zirconia). Our All white, metal free, BPA free, Autoclavable, Adjustable and MRI friendly crowns are done in under 2 minutes from prep to delivery. Technique and pricing comparable to stainless steel. Our vision is to ensure that each and every child independent of finances will have access to cosmetic dental care. Thank you 😊

Tetori eshte muaji nderkombetar i ortodontcise.
Keshtu ne po ju sjellim disa raste te personave te famshem qe kane rregulluar buzeqeshjen e tyre nepermjet trajtimeve ortodontike, apo aparateve te drejtimit:
1. Cristiano Ronaldo (aparat metalik)
2. Kendal Jenner (aparat metalik)
3. Prince Harry (aparat estetik)
4. Angelina Jolie (aparat metalik)
5. Drew Barrimore (aparat metalik)
6. Beyonce (aparat metalik)
7. Tom Cruise (aparat estetik)
8. Emma Watson (aparat metalik)
9. Justin Bieber (maskerina invisalign)
Drejtimi i dhembeve eshte shume i rendesishem per shendetin tuaj oral, dhe ju mundeson buzeqeshjen qe ju gjithnje keni enderruar!
.
.
.
Rezervo tani konsulten tende, ju mirepresim!
042 25 20 76
00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (perballe kafe Sophie)
.
.
.
#beyonce #princeharry #cristianoronaldo #kendaljenner #angelinajolie #tomcruise #emmawatson #justinbieber #orthodontics #braces #metalicbraces #ceramicbraces #invisalign #straightteeth #kidsatdentist #ilovedentalcareone #dentalcareone #lovedentistry #loveourpatients
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
0

Tetori eshte muaji nderkombetar i ortodontcise. Keshtu ne po ju sjellim disa raste te personave te famshem qe kane rregulluar buzeqeshjen e tyre nepermjet trajtimeve ortodontike, apo aparateve te drejtimit: 1. Cristiano Ronaldo (aparat metalik) 2. Ke

DentalCare One
First teeth cleaning for this little one. We love good reports and a positive experience at the dentist. Hope everyone has a great weekend! #ConduitsOfLove
#adoption
#adoptionstories
#adoptionadvocacy
#adoptionconduits
#shareourstory
#adoptionjourneys
#allaboutthechildren
#creatingfamilies
#adoptionchildrenfamily
#adoptionbuildfamily
#adoptionislove
#adoptionourfamily
#adoptiveparents
#adoptedkids
#parents
#children
#kidsatdentist
Conduits Of Love - @conduitsoflove Instagram Profile - inst4gram.com
conduitsoflove
2

First teeth cleaning for this little one. We love good reports and a positive experience at the dentist. Hope everyone has a great weekend! #conduitsoflove #adoption #adoptionstories #adoptionadvocacy #adoptionconduits #shareourstory #adoptionjourney

Comments

@alanasugars So cute!!! My son has his teeth cleaned yesterday! 💕

@conduitsoflove Awwwww! Hope he had a good report & a great time at the dentist. Our dentist has cool toys.❤️

Erik este unul din acei pacienți care vine în mod regulat la dentist si tot timpul cu plăcere .
#weloveourpacients #wecare #happypacient #oralcare #kidsatdentist #healthysmile #tutodent
cabinet tutodent - @cabinet.tutodent Instagram Profile - inst4gram.com
cabinet.tutodent
0

Erik este unul din acei pacienți care vine în mod regulat la dentist si tot timpul cu plăcere . #weloveourpacients #wecare #happypacient #oralcare #kidsatdentist #healthysmile #tutodent

TutoDent - clinică stomatologică
Proud mama moment. Nino reading to Marco and Nico before their dentist cleaning. Then snuggling Nico in the chair as he began looking nervous. #brothers #brotherlylove #bigbrotherlove #mamaof3boys #mamaofboys #dentistappointment #kidsatdentist #brushyourteeth #familyislife #familyislove
Patricia Leone - @realchicmama Instagram Profile - inst4gram.com
realchicmama
5

Proud mama moment. Nino reading to Marco and Nico before their dentist cleaning. Then snuggling Nico in the chair as he began looking nervous. #brothers #brotherlylove #bigbrotherlove #mamaof3boys #mamaofboys #dentistappointment #kidsatdentist #bru

Webster (town), New York
Comments

@realchicmama @nikki_lady919 thank you Nikki 😘

@fashiongoods002 ❤️

Kur te vegjelit tuaj dalin te lumtur nga @dentalcare_one , motivimi dhe deshira jone per perkushtim maksimal per shendetin e dhembeve te tyre eshte e pamase. Jemi shume te lumtur kur arrijme me sukses te kurojme te gjitha kicat dhe dhembet e sapodale keshtu krijojme se bashku nje te ardhme te shendetshme per te vegjelit tuaj ! Ju falenderojme qe na besoni ne shendetin e femijeve tuaj 🤗! DentalCare ONE, Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
0

Kur te vegjelit tuaj dalin te lumtur nga @dentalcare_one , motivimi dhe deshira jone per perkushtim maksimal per shendetin e dhembeve te tyre eshte e pamase. Jemi shume te lumtur kur arrijme me sukses te kurojme te gjitha kicat dhe dhembet e sapodale

DentalCare One
Fim de semana foi cheio de atendimentos especiais..e um deles foi o da Helô!!!
A Heloísa chegou até mim com apenas três aninhos, e desde então não nos desgrudamos mais...
É muito gostoso acompanhar o crescimento do paciente...agora essa minha pequena (que nem é mais tão pequena assim) já está até de “janelão” rsrs
Clínica Pequenos Sorrisos - @clinicapequenossorrisos Instagram Profile - inst4gram.com
clinicapequenossorrisos
4

Fim de semana foi cheio de atendimentos especiais..e um deles foi o da Helô!!! A Heloísa chegou até mim com apenas três aninhos, e desde então não nos desgrudamos mais... É muito gostoso acompanhar o crescimento do paciente...agora essa minha pequena

Clínica Pequenos Sorrisos
Comments

@siga_saude Gostei! 👍🏼

@clinicapequenossorrisos @siga_saude obrigada! ☺️

Kur te vegjelit tuaj dalin te lumtur nga @dentalcare_one , motivimi dhe deshira jone per perkushtim maksimal per shendetin e dhembeve te tyre eshte i pamase. Jemi shume te lumtur kur arrijme me sukses te kurojme te gjitha kicat dhe dhembet e sapodale keshtu krijojme se bashku nje te ardhme te shendetshme per te vegjelit tuaj ! Ju falenderojme qe na besoni ne shendetin e femijeve tuaj 🤗! DentalCare ONE, Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!
Ju mirepresim!
 042 25 20 76
 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
0

Kur te vegjelit tuaj dalin te lumtur nga @dentalcare_one , motivimi dhe deshira jone per perkushtim maksimal per shendetin e dhembeve te tyre eshte i pamase. Jemi shume te lumtur kur arrijme me sukses te kurojme te gjitha kicat dhe dhembet e sapodale

DentalCare One
Check up anual!!!! um ida ao dentista cheia de entusiasmo e diversão! O que se quer! Obrigada à melhor dentista do mundo @sarinhasuper #tb #kidsatdentist #beeinghealthy #teeth #teethcheckup
Torgui - @jotorgal Instagram Profile - inst4gram.com
jotorgal
0

Check up anual!!!! um ida ao dentista cheia de entusiasmo e diversão! O que se quer! Obrigada à melhor dentista do mundo @sarinhasuper #tb #kidsatdentist #beeinghealthy #teeth #teethcheckup

Rakela ne viziten e saj te pare te dentisti. U argetuam shume 
#justloved #rakela #socute #herteeth #pedodontist #kids #kidsatdentist #kidsareawesome #lovetobe #partof #theirstory #dentistforkids #odontologia #dentistrecommended #dentistry #profilaxis #alwaysbetter #fluoridation #teeth #dentist @internationaldentaloffice
Adela Gjika - @internationaldentaloffice Instagram Profile - inst4gram.com
internationaldentaloffice
2

Rakela ne viziten e saj te pare te dentisti. U argetuam shume #justloved #rakela #socute #herteeth #pedodontist #kids #kidsatdentist #kidsareawesome #lovetobe #partof #theirstory #dentistforkids #odontologia #dentistrecommended #dentistry #profilaxi

Comments

@erjola_cela Aaaaa sa bukur shoqja jone trime ❤️

@internationaldentaloffice @erjola_cela ishte plot kuriozitet 😄😄😄

“Ray goes to the dentist watch his reaction “One of our most recent videos please check it out subscribe like and comment thanks for your support.
#kidsvideos #kids#kidsatdentist#kidsyoutube #kidsyoutubechannel
Kidsfunchannel - @kidsfunchannel_ Instagram Profile - inst4gram.com
kidsfunchannel_
0

“Ray goes to the dentist watch his reaction “One of our most recent videos please check it out subscribe like and comment thanks for your support. #kidsvideos #kids #kidsatdentist #kidsyoutube #kidsyoutubechannel

Kur te vegjelit tuaj dalin te lumtur nga @dentalcare_one , motivimi dhe deshira jone per perkushtim maksimal per shendetin e dhembeve te tyre eshte i pamase. Jemi shume te lumtur kur arrijme me sukses te kurojme te gjitha kicat dhe dhembet e sapodale , dhe ju falenderojme qe na besoni ne shendetin e femijeve tuaj ! Beni tag veten tuaj ose te afermit tuaj ne fotot tona nese shihni nje trimosh ose trimoshe qe njihni 🤗! DentalCare ONE, Buzeqeshjet e bukura fillojne me ne!

Ju mirepresim! 
Tel: 042 25 20 76
Mob: 00355 67 50 22 333
 Rruga Ibrahim Rugova, prane Gardes se Republikes (pas Universitetit te Arteve, prane sheshit Nene Tereza), Tirane
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
1

Kur te vegjelit tuaj dalin te lumtur nga @dentalcare_one , motivimi dhe deshira jone per perkushtim maksimal per shendetin e dhembeve te tyre eshte i pamase. Jemi shume te lumtur kur arrijme me sukses te kurojme te gjitha kicat dhe dhembet e sapodale

DentalCare One
Comments

@jonalb21 @klodianashehu

Începem încă o săptămână minunată cu copii fericiți! Programează o vizită și ajută-ți copilul să vină fără frică la dentist.
#kidsatdentist #happykids #healthysmile #visityourdentist #happypacient #monday #smilemaker #dentalvisit #nopain #oralhealth
cabinet tutodent - @cabinet.tutodent Instagram Profile - inst4gram.com
cabinet.tutodent
0

Începem încă o săptămână minunată cu copii fericiți! Programează o vizită și ajută-ți copilul să vină fără frică la dentist. #kidsatdentist #happykids #healthysmile #visityourdentist #happypacient #monday #smilemaker #dentalvisit #nopain #oralhealth

Baia Mare
Ne jemi te lumtur kur te vegjelit tuaj ndjehen te sigurte ne duart tona 🤗! Ju na ofroni besimin dhe ne ju ofrojme sherbimin me te mire e profesional per te vegjelit tuaj me poltronin magjik, staf te kualifikuar e produktet me cilesore!
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
1

Ne jemi te lumtur kur te vegjelit tuaj ndjehen te sigurte ne duart tona 🤗! Ju na ofroni besimin dhe ne ju ofrojme sherbimin me te mire e profesional per te vegjelit tuaj me poltronin magjik, staf te kualifikuar e produktet me cilesore! . . . #poltron

DentalCare One
Comments

@ciljetaxhilaga 😬😬😬😬😬

Starting early with dental education is very important for the future oral health.

#dentaleducation #children #kidsatdentist #dentistvisit #dentalofficevisit #openday #classroom #moderndentistry #dentistryforkids #outofschooleducation
Dr. Baldea Dental Clinic - @baldeadent Instagram Profile - inst4gram.com
baldeadent
0

Starting early with dental education is very important for the future oral health. #dentaleducation #children #kidsatdentist #dentistvisit #dentalofficevisit #openday #classroom #moderndentistry #dentistryforkids #outofschooleducation

Dr. Bâldea Dental Clinic
Love seeing kids in the office. Nothing like making them enjoy their dental experience and having them look forward to their next visit:). #dentalhygienist #dentalcare #teeth #avondale #goodyear #smile #dentistry #lovekids #kidsatdentist
Apple Tree Dentistry, LLC - @appletreedentistryllc Instagram Profile - inst4gram.com
appletreedentistryllc
3

Love seeing kids in the office. Nothing like making them enjoy their dental experience and having them look forward to their next visit:). #dentalhygienist #dentalcare #teeth #avondale #goodyear #smile #dentistry #lovekids #kidsatdentist

Comments

@doctorxstewardess 👍🏼

@royalcodenet good

Luis dhe Liam, femijet shembullore ne DentalCare ONE, per dhembe te forte e te shendetshem ! @luis_liam_twins 🤗🤗
.
.
.
#poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #oralhealthforkids #dentistforkids #dentistforkids #pediatricdentistry
DentalCare ONE -> 0675022333 - @dentalcare_one Instagram Profile - inst4gram.com
dentalcare_one
1

Luis dhe Liam, femijet shembullore ne DentalCare ONE, per dhembe te forte e te shendetshem ! @luis_liam_twins 🤗🤗 . . . #poltronimagjik #kidsatdentist #dentalcareone #pediatricdentistry #oralcare #oralhygiene #oralhealth #beautifulsmile #kidsloveus #o

DentalCare One
Comments

@luis_liam_twins Klinika me e mire ne Tirane per kujdesin e "kicave" tane..dhe me doktoreshat me te mira 🤗🤗😉😉

I mean... who else looks this good at the dentist? #dentistday #coolshades #kidsatdentist #coolestsixyearoldiknow #mymoviestar
Min Kwon - @pianist.minkwon Instagram Profile - inst4gram.com
pianist.minkwon
0

I mean... who else looks this good at the dentist? #dentistday #coolshades #kidsatdentist #coolestsixyearoldiknow #mymoviestar

Watching Peter Pan at the dentist’s office. Why can’t my dentist trips be this chill? Instead it’s root canal this, filling that. And no TV.
#kidsatdentist #siblings #mydentistneedsthissetup
Julia PM - @lifewithjuls7 Instagram Profile - inst4gram.com
lifewithjuls7
0

Watching Peter Pan at the dentist’s office. Why can’t my dentist trips be this chill? Instead it’s root canal this, filling that. And no TV. #kidsatdentist #siblings #mydentistneedsthissetup

Where Smiles Grow - Pediatric Dentistry
Dentist visit today!! She did amazing! 
#dentist #dentistvisit #kidsatdentist #dentistry #kidsdentist
Jolene Vissers - @jolenevissers Instagram Profile - inst4gram.com
jolenevissers
0

Dentist visit today!! She did amazing! #dentist #dentistvisit #kidsatdentist #dentistry #kidsdentist

Votre dentiste vous souhaite de doux et précieux moments avec vos petits cœurs #smile #marchbreak #marchbreakfun #lovemydentist #kidslovedentist #kidsatdentist #happykids #dentalclinicfamily#invisalign
Clinique dentaire Grande-Allée - @cliniquedentairegrandeallee Instagram Profile - inst4gram.com
cliniquedentairegrandeallee
0

Votre dentiste vous souhaite de doux et précieux moments avec vos petits cœurs #smile #marchbreak #marchbreakfun #lovemydentist #kidslovedentist #kidsatdentist #happykids #dentalclinicfamily #invisalign

Clinique Dentaire Grande-Allée
Kinda weird that these little munchkins love going to the dentist.

Me: tomorrow we are going to the dentist to give our teeth a real food deep clean.

Jasmine: yayayayya! I love the dentist

Xavier: my turn. You clean my teeth now.
 Me want teeth cleaned.

Now how does that happen lol better them loving the dentist then have a scream feat to go. 
#dentisttime #dentist #kidsatdentist #lovemykids #awesomejob #yyc #airdriedentalstudio #airdrie #cleanteeth
Cindy Audet - @craziehaircindy Instagram Profile - inst4gram.com
craziehaircindy
2

Kinda weird that these little munchkins love going to the dentist. Me: tomorrow we are going to the dentist to give our teeth a real food deep clean. Jasmine: yayayayya! I love the dentist Xavier: my turn. You clean my teeth now. Me want teeth cl

Airdrie, Alberta
Comments

@nonarivers_art Cool

@docbrandmann Great!

So he decided he wanted to feed himself so his super messy n I got him a toy for being so good at the dentist #kids #kidsandmess #kidsandnewtoys #kidsatdentist
Tanika Stimpson - @nannytanika_jaxon Instagram Profile - inst4gram.com
nannytanika_jaxon
0

So he decided he wanted to feed himself so his super messy n I got him a toy for being so good at the dentist #kids #kidsandmess #kidsandnewtoys #kidsatdentist

Our coolest patients of the week With Abdul @abdul__alamri and Ahmed
.
.
.
#kidsatdentist #notscaredofadentist #londondentist #londndentist #drkamala #kensingtoncosmeticdentist #fridayfunday #smile #happy #coolkids #generaldentistry #cosmetics #fun
Dr Kamala - @londndentist Instagram Profile - inst4gram.com
londndentist
7

Our coolest patients of the week With Abdul @abdul__alamri and Ahmed . . . #kidsatdentist #notscaredofadentist #londondentist #londndentist #drkamala #kensingtoncosmeticdentist #fridayfunday #smile #happy #coolkids #generaldentistry #cosmetics #fun

Kensington Gardens
Comments

@marsella.reyes Love it

@sohosocialny Beautiful profile - We would be happy to discuss taking you on as a client! Send us a message!

16/10/2017 - Consulta con la odontólogo favorita de la familia, tía @migdaliarr #kidsatdentist
PD: a Eva fue imposible sentarla en la silla 🤣
🌸Sofía & Eva👭 - @sofiyevita Instagram Profile - inst4gram.com
sofiyevita
2

16/10/2017 - Consulta con la odontólogo favorita de la familia, tía @migdaliarr #kidsatdentist PD: a Eva fue imposible sentarla en la silla 🤣

Comments

@sofiyevita #instagram_kids #ig_kids #ig_junior  #igkids #cutebabies #cutekids #cutekidsclub #kids #spectacularkidz #kidsmood_sisbro  #childrenofinstagram #babygirl #kidsmood  #pixel_kids #kidscircle #perfectbabies #babygirl #simplychildren #kidsmood  #childhoodunplugged  #kidsaroundtheworld #ig_kidsphoto #kidsgeneration #jj_its_kids

@raquelfereira Aw 💓 qué lindas fotos!

#kidsatdentist
Svetlana - @lana.pinto Instagram Profile - inst4gram.com
lana.pinto
3

#kidsatdentist

Island Dental
Comments

@lana.pinto @yuliavahtenko это психологический ход ! Do he feels involved in the process and less scared !

@yuliavahtenko @lana.pinto smart ☺️☺️☺️☺️

#kidsatdentist
Svetlana - @lana.pinto Instagram Profile - inst4gram.com
lana.pinto
0

#kidsatdentist

Island Dental
Vizitele scurte și succesive au rolul de a creste încrederea copilului în medic și în cabinetul stomatologic și se vor dovedi foarte importante în viitor când copilul vostru va avea nevoie de tratament stomatologic. 
Programări la tel : 0757.051.170 sau 0732.335.838
#tutodent #happysmile #kidsatdentist #curiozitati #clinicadentara #dentist #baiamare
cabinet tutodent - @cabinet.tutodent Instagram Profile - inst4gram.com
cabinet.tutodent
0

Vizitele scurte și succesive au rolul de a creste încrederea copilului în medic și în cabinetul stomatologic și se vor dovedi foarte importante în viitor când copilul vostru va avea nevoie de tratament stomatologic. Programări la tel : 0757.051.170

TutoDent - clinică stomatologică
Atenția noastră este îndreptată în special către prevenția leziunilor carioase prin igiena alimentației, instructaj de periaj, fluorizari și sigilari dar și tratament de calitate al afecțiunilor existente într-o atmosfera plăcută și prietenoasă, confortabilă pentru micuțul pacient. #tutodent #dentist #baiamare #dintisanatosi #kidsatdentist
cabinet tutodent - @cabinet.tutodent Instagram Profile - inst4gram.com
cabinet.tutodent
0

Atenția noastră este îndreptată în special către prevenția leziunilor carioase prin igiena alimentației, instructaj de periaj, fluorizari și sigilari dar și tratament de calitate al afecțiunilor existente într-o atmosfera plăcută și prietenoasă, conf

TutoDent - clinică stomatologică
Pentru că ne pasă de zâmbetul micuțului tău, luna aceasta am creat un pachet special destinat copiilor! Acest pachet conține: o consultație, un periaj profesional și o fluorizare dentară.
În cadrul primei vizite, micul pacient face cunoștință cu echipa medicală, într-un cadru prietenos și confortabil, iar consultația se derulează într-un mod plăcut și distractiv. 
Câștigând astfel încrederea copilului tău, medicul realizează periajul profesional și îl învăţa modul corect de efectuare a igienei orale.
Ultima manoperă efectuată este fluorizarea dentară, aceasta reduce riscul apariției cariilor dentare şi poate opri progresia cariilor deja existente dacă este făcută sub supraveghere medicală.
Oferta este valabilă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 12 ani.

Stabilește o programare la medicul pedodont pentru sănătatea orală a micuțului tău!
Centrul de Îngrijire Dentară UNIQUE SMILE
Str. Triajului nr. 67,Șelimbăr, Sibiu
Tel: 0747.071.986
#uniquesmile #zambetfrumos #dentist #beautifulsmile #healtyteeth #allwayssmile #dentistsibiu #kidsatdentist
Unique Smile - @uniquesmilesb Instagram Profile - inst4gram.com
uniquesmilesb
0

Pentru că ne pasă de zâmbetul micuțului tău, luna aceasta am creat un pachet special destinat copiilor! Acest pachet conține: o consultație, un periaj profesional și o fluorizare dentară. În cadrul primei vizite, micul pacient face cunoștință cu echi

Are your kids happy with their dentist? If not call us to schedule an appointment (516) 223-6896 #kidsatdentist #allages
Freeport Dental Spa - @freeport.dental.dds Instagram Profile - inst4gram.com
freeport.dental.dds
0

Are your kids happy with their dentist? If not call us to schedule an appointment (516) 223-6896 #kidsatdentist #allages

Dr. Fidel Abreu