#loveikon
Advertisement
No limit gon touch the sky

Touch the sky, touch the sky,
touch the sky
#ikon #ikonfanart #fanart #hanbin #jinan #bobby #songikon #juneikon #dk #jungchanwoo #keepstrongikonic #loveikon
@tomorrowillbeyes Instagram Profile - inst4gram.com
tomorrowillbeyes
2

No limit gon touch the sky Touch the sky, touch the sky, touch the sky #ikon #ikonfanart #fanart #hanbin #jinan #bobby #songikon #juneikon #dk #jungchanwoo #keepstrongikonic #loveikon

Comments

@tabinajacinda :')

@tomorrowillbeyes @tabinajacinda cup cup cup💕

Iya hanbin iya kami juga menyayangi mu juga kok 
.
.
.
.
.

#hanbin #ikon #ikonic
#kpop #loveikon
kpopidol - @kpopidolmeme Instagram Profile - inst4gram.com
kpopidolmeme
0

Iya hanbin iya kami juga menyayangi mu juga kok . . . . . #hanbin #ikon #ikonic #kpop #loveikon

#dearikon gue rindu ke gesrekan kalian 🤗 #withloveikonic 
@shxxbi131
@sssong_yh
@_dong_ii
@gnani_____
@bobbyindaeyo
@chan_w000
@juneeeeeeya
사랑해요 🤗 --------------------------------------------------------------------------- #ikon #ikonic #ikonicindo #kimhanbinikon #hanbin #yunhyeong #gnaniikon #juneikon #bobbyikon #chanuikon #donghyukikon #ikon7forever #staywithhanbin #ot7ikonforever #loveikon #구준회
아이곤 💘 - @ikonstand1510 Instagram Profile - inst4gram.com
ikonstand1510
0

#dearikon gue rindu ke gesrekan kalian 🤗 #withloveikonic @shxxbi131 @sssong_yh @_dong_ii @gnani_____ @bobbyindaeyo @chan_w000 @juneeeeeeya 사랑해요 🤗 --------------------------------------------------------------------------- #ikon #ikonic #ikonicindo #

Advertisement
#DearIKON 
Aku dan para IKONIC's lainya ada disini bersama kalian dan selalu ada untuk kalian kami kan selalu mendukung kalian dari berbagai cara kami hanya bisa begini saja karna kami bukanlah siapa siapa kami hanya bisa men support kalian dari tempat tinggal kami kami tidak bisa kesana dan memeluk kalian semua kami hanya bisa menyayangi kalian dari sini
.
Aku belum pernah melihat langsung  kalian aku hanya bisa melihat kalian dari heandponeku aku blm bisa melihat kalian bernyanyi secara langsung dengan ot7 aku tidak tau mengapa dari dulu aku tidak dapat membeli tiket kalian dengan cepat aku ingin menonton konser kalian aku ingin bertemu kalian walaupun kalian tidak meyadari kalau akau ada di para IKONIC's IKONIC's itu
.
Aku tidak tau apa yang akan akau lakukan selanjutnya yang penting aku ada buat kalian disaat kalian sedih dan bahagia dulu aku pernah merasa sedih dan aku bisa melihat kalian bahagia aku mengerti jarak kita sangat jauh sekali tidak mungkin aku bisa terbang dan menemui kalian langsung! .
AKU TAU KITA HANYA SEBATAS IDOL DAN FANSNYA TAPI AKAvMENYAYANGI KALIAN SEMOGA KEPUTUSAN MU BISA MEMBUAT KAMU DAN PARA IKONIC's BAHAGIA 
#stayforhanbin #staywithhanbin #alwayswithhanbin #biikon #leaderikon #hanbin #loveikon #ikon #ikonic #lovehanbin #withloveikonic
@withikonic 
@shxxbi131 
@gnani_____ 
@bobbyindaeyo 
@sssong_yh 
@juneeeeeeya 
@_dong_ii 
@chan_w000 
@fromyg
B.I LEADER IKON ❤ - @ikonictv._ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonictv._
0

#dearikon Aku dan para IKONIC's lainya ada disini bersama kalian dan selalu ada untuk kalian kami kan selalu mendukung kalian dari berbagai cara kami hanya bisa begini saja karna kami bukanlah siapa siapa kami hanya bisa men support kalian dari temp

iKonic
I just try to sing iKON's Song PERFECT but  Sorry I can't to sing Rap part Hope You like it
Sorry for my mistakes
#ikon #perfect #ikonperfect #kimhanbin #kimjinhwan #kinjiwon #kimdonghyuk #Songyuhnyeong #Koojunhoe #jungchanwoo #stanforikon #loveikon #ikonic
Twinsmonster YunChan iKON - @twinsyunchan Instagram Profile - inst4gram.com
twinsyunchan
0

I just try to sing iKON's Song "PERFECT" but Sorry I can't to sing Rap part Hope You like it Sorry for my mistakes #ikon #perfect #ikonperfect #kimhanbin #kimjinhwan #kinjiwon #kimdonghyuk #songyuhnyeong #koojunhoe #jungchanwoo #stanforikon #loveiko

Advertisement
I am sad with this song
#loveikon #staywithus #ikonicindo
Ewith Pasariboe - @ewithnitz Instagram Profile - inst4gram.com
ewithnitz
0

I am sad with this song #loveikon #staywithus #ikonicindo

Gemes banget liat yoyo kek org bingung awalx trus kabur saking malux pas tau dikerjain,,mana bobby ketawax puas bgt lagii,,
Apa kabar dia sekarang pas iKON dterpa mslh kek gini,,mngkn dia justru berharap klo sekarang lagi di prank kali yaa,, 
.
.
@shxxbi131 @gnani_____
@bobbyindaeyo @_dong_ii @juneeeeeeya @sssong_yh @chan_w000
.
.
#theyarestill7members #hanbinstaywithus #hanbindontleaveikon #ikon #ikonic #ikonicindonesia #juneeeeeeya #dongii #hanbin #yunhyeong #gnani #bobbyikon #chanwoo #ikongesrek #loveikon #ikonlovescenario #ikonkillingme #ikon7members #ikononlyhaveikonics #bihi #noone #kimjinhwan #kimhanbin #kimdonghyuk #kimjiwon #kimbobby #hanbinstaywithus #hanbindontleaveikon #staywithhanbin
dongijuneibobjinanbiaiyo2chanu - @ayana_ikonic Instagram Profile - inst4gram.com
ayana_ikonic
0

Gemes banget liat yoyo kek org bingung awalx trus kabur saking malux pas tau dikerjain,,mana bobby ketawax puas bgt lagii,, Apa kabar dia sekarang pas iKON dterpa mslh kek gini,,mngkn dia justru berharap klo sekarang lagi di prank kali yaa,, . . @sh


.
Video lengkap: yt link in bio
.
Share??: tag/cr/ buat link yt
.
#ikon #ikonic #hanbin #Bi #jinhwan #ikonjay #bobby #yunhyeong #ikonsong #june #donghyuk #chanwoo #ikonchan #loveikon #ygentertaiment #shopeelookkpopikon #7ogetherwithikon #staywithhanbin #hanbinstaywithus #supportikon7 #supportikon
iKONiC indonesia - @ikonic_words_indo Instagram Profile - inst4gram.com
ikonic_words_indo
34

. Video lengkap: yt link in bio . Share??: tag/cr/ buat link yt . #ikon #ikonic #hanbin #bi #jinhwan #ikonjay #bobby #yunhyeong #ikonsong #june #donghyuk #chanwoo #ikonchan #loveikon #ygentertaiment #shopeelookkpopikon #7ogetherwithikon #staywithhan

Comments

@ldya_04 Manji👍

@zahrahapsari_ @angelauliaa inginku apa ya:v

Segala sesuatu berlalu begitu cepat
.
.
#ikon #ikonic #Kimhanbin #bi #jinhwan #ikonjay #bobby #yunhyeong #ikonsong #june #donghyuk #chanwoo #ikonchan #ikonicindonesia #hanbinstaywithus #staywithhanbin #supportikon7 #7ogetherwithikon # #ygentertaiment #loveikon
iKONiC indonesia - @ikonic_words_indo Instagram Profile - inst4gram.com
ikonic_words_indo
3

Segala sesuatu berlalu begitu cepat . . #ikon #ikonic #kimhanbin #bi #jinhwan #ikonjay #bobby #yunhyeong #ikonsong #june #donghyuk #chanwoo #ikonchan #ikonicindonesia #hanbinstaywithus #staywithhanbin #supportikon7 #7ogetherwithikon # #ygentertaiment

Comments

@nazilaicah2215 @bellanofaa_

@rev_dongii_ Puisinya june,terjadi sekarang😭😭 @fasya_gnani______ @shxxbi131 @shxxdel131

I'll be good to you and keep you safe
I'll make you laugh as much as you've cried
I'll be the star that lights you up
For as long as you've waited, I'll be with you
#hanbinVoice#ikonforever #ikonicforever #loveikon#strongpeople#fighting
논시암🌸 - @han__binnie Instagram Profile - inst4gram.com
han__binnie
0

"I'll be good to you and keep you safe I'll make you laugh as much as you've cried I'll be the star that lights you up For as long as you've waited, I'll be with you" #hanbinvoice #ikonforever #ikonicforever #loveikon #strongpeople #fighting

Kami kan selalu bersama mu dan mendukungmu 
.
Video lengkap : yt Link in bio
.
#ikon #ikonic #hanbin #jinhwan #bobby #yunhyeong #june #chanwoo #hanbinstaywithus #staywithhanbin #loveikon #ygentertaiment #supportikon #supportikon7 #ikonicindonesia #ikonicforever #ikonicstrong #7ogetherwithikon #
iKONiC indonesia - @ikonic_words_indo Instagram Profile - inst4gram.com
ikonic_words_indo
27

Kami kan selalu bersama mu dan mendukungmu . Video lengkap : yt Link in bio . #ikon #ikonic #hanbin #jinhwan #bobby #yunhyeong #june #chanwoo #hanbinstaywithus #staywithhanbin #loveikon #ygentertaiment #supportikon #supportikon7 #ikonicindonesia #ik

Comments

@nadaftn_ @wildakamel 💔

@wildakamel @nadaftn_ gamau B.I kluar💔😭

Kangen banget sama kegesrekan mereka, sama senyum dan ketawa lepas mereka 
*junee jahil amat lu yaa ampuuunn .
.
@shxxbi131 @gnani_____
@bobbyindaeyo @_dong_ii @juneeeeeeya @sssong_yh @chan_w000
.
.
#theyarestill7members #hanbinstaywithus #hanbindontleaveikon #ikon #ikonic #ikonicindonesia #juneeeeeeya #dongii #hanbin #yunhyeong #gnani #bobbyikon #chanwoo #ikongesrek #loveikon #ikonlovescenario #ikonkillingme #ikon7members #ikononlyhaveikonics #bihi #noone #kimjinhwan #kimhanbin #kimdonghyuk #kimjiwon #kimbobby #hanbinstaywithus #hanbindontleaveikon #staywithhanbin
dongijuneibobjinanbiaiyo2chanu - @ayana_ikonic Instagram Profile - inst4gram.com
ayana_ikonic
0

Kangen banget sama kegesrekan mereka, sama senyum dan ketawa lepas mereka *junee jahil amat lu yaa ampuuunn . . @shxxbi131 @gnani_____ @bobbyindaeyo @_dong_ii @juneeeeeeya @sssong_yh @chan_w000 . . #theyarestill7members #hanbinstaywithus #hanbindont

Hallo semua:( jangan menyerah akan segala hal negatif yang menyerang kita yah! White'nim juga seorang ikonic white'nim harap kalian tetap kuat.

#kimhanbin #ikonot7forever #loveikon #life #happy
simple and easy - @whiteqquoetes Instagram Profile - inst4gram.com
whiteqquoetes
1

Hallo semua:( jangan menyerah akan segala hal negatif yang menyerang kita yah! White'nim juga seorang ikonic white'nim harap kalian tetap kuat. #kimhanbin #ikonot7forever #loveikon #life #happy

Comments

@nadianf__ Sedih bat dahh:((

Againagainagain×100000000=let's go TOGETHER...OUR PRIDE PLS BACK KIMHANBIIN
@shxxbi131 
#staywithhanbin #staystrongikonic #staystrongikonics #uniteforikon #uniteforhanbin #mongolianfanswithhanbin #kimhanbin #hanbin #ikonicmalaysia #ikonmembers #ikonics #ikonicphilippines #ikonicjapan #rapperbi #standwithhanbin #withikonic #lovescenario #ikonhanbin #kimhanbin #kpopidol #dontforgetikon #loveikon
dongdong - @ikon_official_fanpage_ Instagram Profile - inst4gram.com
ikon_official_fanpage_
8

Againagainagain×100000000=let's go TOGETHER...OUR PRIDE PLS BACK KIMHANBIIN @shxxbi131 #staywithhanbin #staystrongikonic #staystrongikonics #uniteforikon #uniteforhanbin #mongolianfanswithhanbin #kimhanbin #hanbin #ikonicmalaysia #ikonmembers #ikoni

Comments

@chou.amanta @kezia_eveline wagela, gw merinding

@kezia_eveline @chou.amanta uwaw

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ben baya mutlu oldum umarım gruba geri döner~Juna
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:#ikon #ikonic #loveikonic #loveikon #iloveuikon #iloveuikonic
Kpop Güncel Haber - @kpop_magazin_tr Instagram Profile - inst4gram.com
kpop_magazin_tr
5

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ben baya mutlu oldum umarım gruba geri döner~Juna . . . . . . . . Tags:#ikon #ikonic #loveikonic #loveikon #iloveuikon #iloveuikonic

Comments

@kpop_magazin_tr @bts__army__7_ bulundu

@6.66.victoria HERKEZ HATA YAPABİLİR İNŞALLAH HİÇ BİRYERE GİTMEZ (lütfen gitmesin) 😢😢😢

He spent so many night alone writing song to get recognised. He gave up his youth, mental & physical health for his career.  YG always saw him as a threat because he never depended of him. So hurt. He doesn't deserve this. Hanbin, you are very talented. He is the best leader,the best rapper,the best song writer. 
For iKONICS all around the world, lets always support our boys, no matter what, our hanbinie, our bobbiya, our jinani, our yoyo, our juneya, our dongi and our maknae canuya. 
@shxxbi131 @bobbyindaeyo @gnani_____ @sssong_yh @juneeeeeeya @_dong_ii @chan_w000 
#iKON #hanbin #bobby #jinan #yoyo #june #dongii  #chanwoo
#justiceforhanbin #supportikon
#hanbinstaywithus 
#dontleavehanbin 
#loveikon 
#ikonics 
#love
Hanbinie - @shxx81 Instagram Profile - inst4gram.com
shxx81
0

He spent so many night alone writing song to get recognised. He gave up his youth, mental & physical health for his career. YG always saw him as a threat because he never depended of him. So hurt. He doesn't deserve this. Hanbin, you are very talent

Terserah waiji mau hapus fto hanbin, yg jelas bagi ikonic, iKON tetep 7 orang..
Aq setuju hanbin kluar dr waiji klo dia bawa serta ke 6 member,, bkn keluar sndiri kek gini,, rasax kek bukan hanbin yg mw kluar,, tp lebih sperti dia dibuang oleh agensix.. yakin bgt hanbin bs sgt bersinar tanpa YG krna dia sgt bertalenta.. tp rasax bkn BI namax tnpa 6 member lain, dan bukan iKON namax tnpa BI 
.
.
#theyarestill7members #hanbinstaywithus #hanbindontleaveikon #ikon #ikonic #ikonicindonesia #juneeeeeeya #dongii #hanbin #yunhyeong #gnani #bobbyikon #chanwoo #ikongesrek #loveikon #ikonlovescenario #ikonkillingme #ikon7members #ikononlyhaveikonics #bihi #noone #kimjinhwan #kimhanbin #kimdonghyuk #kimjiwon #kimbobby #hanbinstaywithus #hanbindontleaveikon #staywithhanbin
dongijuneibobjinanbiaiyo2chanu - @ayana_ikonic Instagram Profile - inst4gram.com
ayana_ikonic
1

Terserah waiji mau hapus fto hanbin, yg jelas bagi ikonic, iKON tetep 7 orang.. Aq setuju hanbin kluar dr waiji klo dia bawa serta ke 6 member,, bkn keluar sndiri kek gini,, rasax kek bukan hanbin yg mw kluar,, tp lebih sperti dia dibuang oleh agensi

Comments

@tazkiakhairun Mantul kak

Ga tw ini bner ato ga,, klo bner kyk gini,,
Yaa ampuuunn sakit baget rasax 
Dia psti sedih, ga tw harus gimana, krja keras brtahun2 yg hancur dalam sekejap. Waiji bner2 cuma mau trima manisx doang,,, aaaaakkhhh keseel gua sumpah,,
Thanks to @koreadispatch for destroying someone's life in an instantly.  I hope you too will soon be smashed to pieces in the near future
.

#staywithhanbin
#theyarestill7members #hanbinstaywithus #hanbindontleaveikon #ikon #ikonic #ikonicindonesia #juneeeeeeya #dongii #hanbin #yunhyeong #gnani #bobbyikon #chanwoo #ikongesrek #loveikon #ikonlovescenario #ikonkillingme #ikon7members #ikononlyhaveikonics #bihi #noone #kimjinhwan #kimhanbin #kimdonghyuk #kimjiwon #kimbobby #hanbinstaywithus #hanbindontleaveikon #staywithhanbin6
dongijuneibobjinanbiaiyo2chanu - @ayana_ikonic Instagram Profile - inst4gram.com
ayana_ikonic
1

Ga tw ini bner ato ga,, klo bner kyk gini,, Yaa ampuuunn sakit baget rasax Dia psti sedih, ga tw harus gimana, krja keras brtahun2 yg hancur dalam sekejap. Waiji bner2 cuma mau trima manisx doang,,, aaaaakkhhh keseel gua sumpah,, Thanks to @koreadis

Comments

@me_is_fanny Jangan salahkan waiji.. Kan staf udh mncari dia.. Berani waiji masih bertanggung jawab atasnya.. Kita sebagai fans harusnya berterimakasih pada YG yg sudah membesarkan iKON dan merawatnya. Yg harusnya kita salah kan adalah dispek yg menyebar berita itu

Aaahhh,, kmrn pen bgt hiatus, ga mau sama sekali buka IG, takut liat kenyataan soal hanbin, ikutan sakit, tp serius jd ga tenang, pen tau kabar soal BI.. khawatir, sedih, trus nangis2,, ga pernah seginix sm bias pdhl kenal cm dr hp doang tp bs sesayang ini sm iKON,, iKON ga bs dipisahkan, mereka ber7, selamax,, Hanbiiinaaa @shxxbi131 IF YOU REALLY LEAVE,,,PLIIIIIIIISSS TAKE THE BOYS ARE WITH YOU, PLIIIISSSSS @gnani_____ @bobbyindaeyo @_dong_ii @sssong_yh @juneeeeeeya @chan_w000
.
.
#ikon #ikonic #ikonicindonesia #juneeeeeeya #dongii #hanbin #yunhyeong #gnani #bobbyikon #chanwoo #ikongesrek #loveikon #ikonlovescenario #ikonkillingme #ikon7members #ikononlyhaveikonics #bihi #noone #kimjinhwan #kimhanbin #kimdonghyuk #kimjiwon #kimbobby #hanbinstaywithus #hanbindontleaveikon #staywithhanbin
dongijuneibobjinanbiaiyo2chanu - @ayana_ikonic Instagram Profile - inst4gram.com
ayana_ikonic
4

Aaahhh,, kmrn pen bgt hiatus, ga mau sama sekali buka IG, takut liat kenyataan soal hanbin, ikutan sakit, tp serius jd ga tenang, pen tau kabar soal BI.. khawatir, sedih, trus nangis2,, ga pernah seginix sm bias pdhl kenal cm dr hp doang tp bs sesaya

Comments

@tria.june Hmm

@tria.june Hanbin pun udah resmi keluar 😭

Где справедливость?!
Биг Банг расторгнули , но просто не убрали Сынри....
Я конечно , не имею ничего против Сынри , но...?!
Почему Ханбина за сутки уже снесли везде??? Что за прикол🤬
@withikonic #ikonics #yg #ygfighting #blinkhelp #armyhelp #loveikon #bi #ikon #helpkpop #kpop #kpopnews #fankpop #айкон #ханбин #ханбиннеуходи #айконклуб #кпоп #кпопфанаты #кпоп #ikonic #ikonik
Black&Bangtan&k-pop - @kpop_inluvv Instagram Profile - inst4gram.com
kpop_inluvv
2

Где справедливость?! Биг Банг расторгнули , но просто не убрали Сынри.... Я конечно , не имею ничего против Сынри , но...?! Почему Ханбина за сутки уже снесли везде??? Что за прикол🤬 @withikonic #ikonics #yg #ygfighting #blinkhelp #armyhelp #loveikon

Comments

@_world___kpop_ Он сам ушёл)

@kpop_inluvv @_world___kpop_ но его удалили из всех уг , а Сынри нет , в чем прикол?

Давайте все в твиттере и везде выведем хэштег #hanbinstaywithus  на мировые
Прошу все фан базы !!!!
@withikonic #ikonics #yg #ygfighting #blinkhelp #armyhelp #loveikon #bi #ikon #helpkpop #kpop #kpopnews #fankpop #айкон #ханбин #ханбиннеуходи #айконклуб #кпоп #кпопфанаты #кпоп #ikonic #ikonik
Black&Bangtan&k-pop - @kpop_inluvv Instagram Profile - inst4gram.com
kpop_inluvv
0

Давайте все в твиттере и везде выведем хэштег #hanbinstaywithus на мировые Прошу все фан базы !!!! @withikonic #ikonics #yg #ygfighting #blinkhelp #armyhelp #loveikon #bi #ikon #helpkpop #kpop #kpopnews #fankpop #айкон #ханбин #ханбиннеуходи #айконк

Tersayang iKON,
Aku gak tau lagi ini down se down-downnya aku. Gak brenti nangis  I Dont care what people say! Hancur sehancur hancurnya hati  Buat kalian yg gak ngerti mungkin ini terlihat lebay, apaseh gitu aja nangis berhari-hari! Kalian tau gimana rasanya ditinggal pas lagi sayang2nya? Sama persisi kaya gitu! Ikon yg nemenin aku ngerjain skripsi, ikon yang nemenin aku duduk di cafe sambil buka2 jurnal, ikon yg bikin aku fight lagi krn gak bisa ikut sidang, ikon yg bikin gue ngerti gimana nyamannya sama fandom ini, ikonic yg nyemangatin aku pas aku lagi bingung kuliah, ikon yg bikin gue semangat kerja, semangat nabung! Gue juga gak ngerti kenapa bisa sesayang ini sama mereka. Ikon yg bikin gue nangis kejer dua hari dua malem cuma gara2 takut besoknya gak bisa nonton konser mereka. Ikon yg bikin gue dibilang aneh di kantor krn suka joget2 sendiri pas lagi denger lagu mereka. Ikon yg bikin gue ngerasa punya temen, gak sendiri, bikin gue yang super individual ini bisa sedikit bersosialisasi. Ikon yg banyak banget bikin gue ketawa, gesrek nya. 
Gue masih egois. Gue masih berharap ikon ot7. Gue yg apa aja suka, dulu pernah ngrasa, ah kalo group yg gue suka kenapa2 tinggal mengalihkan perhatian ke yg lain dulu toh gue gak cuma suka di dunia ini aja, tapi apa NYATANYA PAS INI kena IKON gue gak bisa! SAKIT CUK! Dulu pas liat fandom lain kenapa2, aku masih bisa berdiri tegak ngasih support, tapi pas kena ikon roboh semua, ancur, sakit, sesek, emosi! 
Buat yg gak tau seluk beluk masalah tolong jangan asal nyeplak yah! 
SUMPAH GAK PERNAH SEDIKITPUN NGEBAYANGIN IKON BAKAL KAYAK GINI  CAKEP NANGIS MULU  Buat yang mau komen, “Ah Lebay” tolong saya di blok aja! Thanks

아이콘 
#staywithhanbin #hanbinstaywithus #loveikon #ikon #hanbin #kimhanbin #staywithikon #welovehanbin
Detective Jinan - @missanakpaud Instagram Profile - inst4gram.com
missanakpaud
0

Tersayang iKON, Aku gak tau lagi ini down se down-downnya aku. Gak brenti nangis I Dont care what people say! Hancur sehancur hancurnya hati Buat kalian yg gak ngerti mungkin ini terlihat lebay, apaseh gitu aja nangis berhari-hari! Kalian tau giman

Как вы знаете у УГ все больше скандалов.
И на этот раз скандал о мембере Ikon, который. В 2016 году купил наркотики, хотя и не принимал ее-.-
Сейчас акции УГ падают все больше и очень много нетизенов..
Меня так бесит Диспатч , ведь , поставив себя на положение Ханбина (B.I) 
Я пойму.... ведь вы думаете быть айдолом так легко??
24/7 сутками заниматься в зале , и повторять свою хореографию днями и месяцами-.- Без личного времени ...чтобы потом камбечиться и показать народу и всем айконикам и др.людям свою песню . Ханбин тоже как все айдолы , усердится и быть лидером в своей команде , он довёл?!
Так почему столько Хейта , где та поддержка-.-
Айдол- это мечта , а также мучения и каждая капля труда !!!
Да он купил...он не употреблял  же , ведь человек осознал , что это неправильно и в итоге , все равно льётся хейт?
Депрессия , стресс , большие нагрузки, нет своего личного пространства !!!
Даже не говоря о Ханбине , вы видели как БТС хотели бросить все это , и закончить карьеру ....
Всем айдолом  очень трудно...
Быть знаменитостью думаете одеваться в Гучи и Шанель -.-это типо идеальная жизнь ?!
Знает ли кто и что за этим скрывается!
Пожалуйста, поддержите Ханбина , если вы понимаете как это трудно-.-
И если кто-то напишет , что не только Ханбину сложно!
Я блокаю!
Всем артистам трудно, но раз он дошёл до состояния наркотиков , это уже сводит концы , что человек вообще на последней стадии дыхания🤯
Так что поддержите #Ikon #ikonbi @withikonic #ikonics #yg #ygfighting #blinkhelp #armyhelp #loveikon #bi #ikon #helpkpop #kpop #kpopnews #fankpop #айкон #ханбин #ханбиннеуходи #айконклуб #кпоп #кпопфанаты #кпоп #ikonic #ikonik
Black&Bangtan&k-pop - @kpop_inluvv Instagram Profile - inst4gram.com
kpop_inluvv
4

Как вы знаете у УГ все больше скандалов. И на этот раз скандал о мембере Ikon, который. В 2016 году купил наркотики, хотя и не принимал ее-.- Сейчас акции УГ падают все больше и очень много нетизенов.. Меня так бесит Диспатч , ведь , поставив себя на

WowKpop
Comments

@kpop_inluvv @kpop_inluvv хейтят*

@_.lolli._pop_ @kpop_inluvv оооуу печаль ,но думаю всё будет ггуудд💖

they have struggled for like how long, until now they become famous.. they have received rewards for what they experienced... they’re family.. they’re iKON.. if one of them are left, that is not iKON anymore.. iKON has only 7 members, no more and no less.. #loveikon#ikonicswag#ikonicthebest#love#ikonics#cutieikon#lovelyikon#cutepictureikon#kpopikon#kpopikonics#ikonforever#welovethem#ikononly#ikon7
ikonic 🙌! - @ikonloveeely Instagram Profile - inst4gram.com
ikonloveeely
0

they have struggled for like how long, until now they become famous.. they have received rewards for what they experienced... they’re family.. they’re iKON.. if one of them are left, that is not iKON anymore.. iKON has only 7 members, no more and no

im sorry for not uploading and updating for like how long,, but i really2 shocked on what i see in my instagram timeline, i dont know what should i thinking about.. because this issue are just got me rn.. i really2 sad to hear this.. iKON is not iKON without kim hanbin and all the member.. if one left, that’s not iKON.. #kimhanbin#weallwithhanbin#iKON#loveikon#ikonicswag#ikonicthebest#love#ikonics#cutieikon#lovelyikon#cutepictureikon#kpopikon#kpopikonics#yunyong#hanbinie
ikonic 🙌! - @ikonloveeely Instagram Profile - inst4gram.com
ikonloveeely
0

im sorry for not uploading and updating for like how long,, but i really2 shocked on what i see in my instagram timeline, i dont know what should i thinking about.. because this issue are just got me rn.. i really2 sad to hear this.. iKON is not iKON

I am done with this  situation My boy  doesn't deserve this much hate  dispatch and YG  guys you  are just... who ruined the career and dreams of my boy and no matter what the situation will be in future i will support my boy and ikon️️
#standwithhanbin #ikon #loveikon
Khan 👩👩 - @azzyniazi Instagram Profile - inst4gram.com
azzyniazi
0

I am done with this situation My boy doesn't deserve this much hate dispatch and YG guys you are just... who ruined the career and dreams of my boy and no matter what the situation will be in future i will support my boy and ikon️️ #standwithhan

Sedih banget lihat berita ini  semua orang pernah melakukan kesalahan, dan berhak untuk diberi maaf, krn tiada manusia yg sempurna, seharusnya kita sbg fans harus mensupport idol dikala dia bahagia, datting, bahkan sedang terpuruk, jadilah fans yg cerdas, yg mendukung bukan malah menyalahkan 
Repost from @koreanid_media 
_
_
_
#ikon #ikonic #kimhanbin #ygentertainment #kpop #beritakpop #kpopindonesia #ikonicindonesia #ikonbi #biikon #loveikon
♡EXO♡ - @kiranasafitri41 Instagram Profile - inst4gram.com
kiranasafitri41
0

Sedih banget lihat berita ini semua orang pernah melakukan kesalahan, dan berhak untuk diberi maaf, krn tiada manusia yg sempurna, seharusnya kita sbg fans harus mensupport idol dikala dia bahagia, datting, bahkan sedang terpuruk, jadilah fans yg ce

Im posting because a lot of drama is going on and im mad, i dont understand fandoms and why they're hating on my faves nor do i understand why yg dropped him so fast but im done for the day see y'all  tomorrow be safe and just show love to everyone ... also for the others stop hating on ikon, exo and got7 please and thank you -








#kpop90s #90sheartthrob #90skpop #ikon #ahgase #got7love #exo #ikonik #ikon #ahgasewithgot74ever #exolwithikonic #ahgasewithikonic #kpoplove #got7love #loveexo #loveikon #kpopf4f #kpops4s #kpopl4l #f4f #fff
Kpop Multifans 💚🐥 - @kkpop.multifan Instagram Profile - inst4gram.com
kkpop.multifan
7

Im posting because a lot of drama is going on and im mad, i dont understand fandoms and why they're hating on my faves nor do i understand why yg dropped him so fast but im done for the day see y'all tomorrow be safe and just show love to everyone .

Comments

@justinseaguull @kkpop.multifan it's ok friend don't be sad!💜 there's plenty of good ppl out there like us!😄🥰❣

@kkpop.multifan @justinseaguull 💕:))

Uda jangan sedih lagi. Nih lagunya mimin ganti jadi lagu yang gk sedih. 
ingat sesuatu dapat terjadi dalam kehidupan, kita harus hadapi itu. .
iKON itu 7 orang bukan 6 orang. Tapi ingat juga iKON itu bukan cuma 1 orang. ikonic gk boleh leave iKON juga hanya karna masalah ini. Memang ia iKON itu 7 orang, ketika ada yg leave 1, kalian malah mau leave iKON juga dan berhenti jadi ikonic?? Jadi yg 6 lagi mau kalian gimanakan?  Gk kalian support lagi? 
Seharusnya dimasa sekarang ini lah kita lebih mensupport mereka, lebih menunjukkan cinta kita kepada mereka,  bukan malah meninggalkan mereka. ini memang menyakitkan,tapi pasti ada hal baik setelah hal buruk terjadi.  Keep strong iKON&ikonic
.
#ikon #ikonic #kimhanbin #jinhwan #bobby #yunhyeong #donghyuk #chanwoo #june #ygentertaiment #loveikon #supportikon #supportikon7
iKONiC indonesia - @ikonic_words_indo Instagram Profile - inst4gram.com
ikonic_words_indo
43

Uda jangan sedih" lagi. Nih lagunya mimin ganti jadi lagu yang gk sedih. ingat sesuatu dapat terjadi dalam kehidupan, kita harus hadapi itu. . iKON itu 7 orang bukan 6 orang. Tapi ingat juga iKON itu bukan cuma 1 orang. ikonic gk boleh leave iKON ju

Comments

@meisy_simanjuntak30 @febyola_m888 @funnyikon @gesreknyaikon

@keishaaalr min, ko gua malah ketawa ya? 😂

IKON es el grupo que más me gusta en el mundo y sus canciones son muy importantes para mi y saber que el líder dejá el grupo me duele. No me imagino un escenario sin el, las coreografías y canciones sin su parte. Espero que este tema se solucione y vuelva al grupo. Las ikonics más que nunca debemos estar juntas. Soy Ikonic y no dejare de serlo por esto. 
#ikonicsforever #ikonforever #uniteforhanbin #loveikon #uniteforIKON #shxxbi131 #kimhan in #IKON #ikonchile #habinstaywhitus #STAYWITHUSHANBIN
Gabriella - @gaby_ji1996 Instagram Profile - inst4gram.com
gaby_ji1996
0

IKON es el grupo que más me gusta en el mundo y sus canciones son muy importantes para mi y saber que el líder dejá el grupo me duele. No me imagino un escenario sin el, las coreografías y canciones sin su parte. Espero que este tema se solucione y v

Seoul, Korea
I really don't know what to say 
I don't know If I still can listen to iKON without you 
I don't know why people are so mean to made you quit and leave like that
I will always love you no matter what people say
I know you did nothing wrong but YG was so mean to made you leave and Dispatch were more mean when they ruined your reputation, your life that you spent writing songs and singing and making iKON bigger all of this was destroyed by these stupid two

People have to understand something it's not about doing some mistakes like doing drugs this don't make you a bad person It's about being polite to people and we all know that you are 
Your pure heart and how you treat people with you kindness are more important for us than some stupid rumors 
I know you didn't have any drugs but people said that to destroy your life and there's no proof that you had them
And even if you had them we will not hate you maybe you were struggling and having a hard time so you made a mistake and bought them then you felt guilty, we believe you 
people make mistakes and If you made one we forgive you but stupid YG don't forgive 
Now I won't listen to iKON because It won't be the same without you
You broke my heart I hope you're doing okay now please don't cry we will always love you
please sign the repetition in my bio if you think Hanbin shouldn't have to leave iKON
Korea World - @korea.world9 Instagram Profile - inst4gram.com
korea.world9
2

I really don't know what to say I don't know If I still can listen to iKON without you I don't know why people are so mean to made you quit and leave like that I will always love you no matter what people say I know you did nothing wrong but YG was

Comments

@korea.world9 #BI #Hanbin #UniteforHanbin #UniteforiKON #iKONIC

@korea.world9 #ikonbi #ikonics #ikon #bobby #loveikon #ikonlovescenario #ikonleader

I am speechless and its tearing up my heart to know that ikon wont be a group of 7 anymore .....
I love you hanbin and Ikon . I hope you're doing well .
miss you guyss
#ikon #hanbin #ikonics #protecthanbin #uniteforikon #saveikon #loveikon
BTS - @bt_sonyeondan_ Instagram Profile - inst4gram.com
bt_sonyeondan_
2

I am speechless and its tearing up my heart to know that ikon wont be a group of 7 anymore ..... I love you hanbin and Ikon . I hope you're doing well . miss you guyss #ikon #hanbin #ikonics #protecthanbin #uniteforikon #saveikon #loveikon

Comments

@bts_army_maknae_1 𝕎𝕙𝕒𝕥 𝕙𝕒𝕡𝕡𝕖𝕟𝕖𝕕

@bt_sonyeondan_ @bts_army_maknae_1 so let me explain it in the dm

Bye 
Админка больше не будет вести эту группу, но т.к. мне нравятся свои видео, оставлю их на память️
Очень расстроена из-за BI️IKON не айкон без BI
#BI#IKON#LOVEUBI#LOVEIKON
Замок 🏰 BLACKPINK👑💕 - @bpstaan Instagram Profile - inst4gram.com
bpstaan
42

Bye Админка больше не будет вести эту группу, но т.к. мне нравятся свои видео, оставлю их на память️ Очень расстроена из-за BI️IKON не айкон без BI #bi #ikon #loveubi #loveikon

Comments

@tiimless @bpstaan эээхххх мы будем ждать Тебя 😔💜

@bpstaan @tiimless 💜💕

너는 항상 나에게 행복을 줄 수있다. 너는 강해야한다.
나는 항상 너를 사랑해.
.
.
.
You must be strong.
.
.
.
Fighting@shxxbi131
.
.
.
#bi #loveikon  #lovebi  #사랑헤  #hanbin  #ilove #fighting
@inglang__spg Instagram Profile - inst4gram.com
inglang__spg
0

너는 항상 나에게 행복을 줄 수있다. 너는 강해야한다. 나는 항상 너를 사랑해. . . . You must be strong. . . . Fighting@shxxbi131 . . . #bi #loveikon #lovebi #사랑헤 #hanbin #ilove #fighting

ขอสลักชื่อ บีไอในฐานะ วงikonตลอดไปได้ไหม
.
.
Can I engrave the BI name as a band ikon forever?
.
.
BI 이름을 밴드 아이콘으로 영원히 새길 수 있습니까?
.
.
มันคือเรื่องจริงหรอ ไม่ใช่ความฝันหรอ???
.
.
#ikon  #บีไอ  #ikonbi  #ikonlovescenario  #사랑헤  #loveikon  #dream  #itdream #bi
@inglang__spg Instagram Profile - inst4gram.com
inglang__spg
7

ขอสลักชื่อ บีไอในฐานะ วงikonตลอดไปได้ไหม . . Can I engrave the BI name as a band ikon forever? . . BI 이름을 밴드 아이콘으로 영원히 새길 수 있습니까? . . มันคือเรื่องจริงหรอ ไม่ใช่ความฝันหรอ??? . . #ikon #บีไอ #ikonbi #ikonlovescenario #사랑헤 #loveikon #dream #itdr

Comments

@khowfang_pun_mo มันคืออิหยังเหรอคุณอิ้ง

@inglang__spg @khowfang_pun_mo แฟนจินฮวานออกจากวง😭😭😭😭

Stay strong ∵k i m h a n b i n∵ ◇∵※∵◇ ..#ikon #kimhanbin #hanbin #bi #b.i #ikonic #hanbinikon #biikon #staystronghanbin #staystrong #weloveyou #kpopfanarts #kpopfanart #kpopart #fanart #bifanart #hanbinfanart #kimhanbinfanart #lfl #suedispatch #ygentertainment #ygbangsat #loveikon #dontleave #strong
j o y m o o n 🌙 - @joymoonx Instagram Profile - inst4gram.com
joymoonx
3

Stay strong ∵k i m h a n b i n∵ ◇∵※∵◇ ..#ikon #kimhanbin #hanbin #bi #b .i #ikonic #hanbinikon #biikon #staystronghanbin #staystrong #weloveyou #kpopfanarts #kpopfanart #kpopart #fanart #bifanart #hanbinfanart #kimhanbinfanart #lfl #suedispatch #ygent

Comments

@joymoonx @rfgnan 😩😭

@rfgnan @joymoonx 12 Juni bakal dikenang:')

Ikon fighting! Ikonics fighting! 
#suedispatch #ikonalltheway #loveikon #wetrustyouhanbin #weloveyouhanbin #hanbin #ikon #ikonic
AB.India - @multibiasfan Instagram Profile - inst4gram.com
multibiasfan
2

Ikon fighting! Ikonics fighting! #suedispatch #ikonalltheway #loveikon #wetrustyouhanbin #weloveyouhanbin #hanbin #ikon #ikonic

Comments

@cutie.cyber Sad to know that hanbin should leave ikon

@multibiasfan @cutie.cyber YG really needs to be stopped...

Yyaa Kim Han Bin please be strong
iKONIC is always with you️
#loveikon #ikonic #ikon #kimhanbinweloveyou #kimhanbin #weloveikon #weloveyouhanbin
iKON - @_ikonicccc Instagram Profile - inst4gram.com
_ikonicccc
0

Yyaa Kim Han Bin please be strong iKONIC is always with you️ #loveikon #ikonic #ikon #kimhanbinweloveyou #kimhanbin #weloveikon #weloveyouhanbin

#IKON #bi 
YG entertainment has terminated Bi’s contract , confirms he will leave IKON I can’t believe this 
.
#ikon #bi #hunbin #ikonicforever #loveikon #lovebi #lovekpop
SHINee 💝 GDragon 💝 EXO 💝 - @korean_lover_girl Instagram Profile - inst4gram.com
korean_lover_girl
0

#ikon #bi YG entertainment has terminated Bi’s contract , confirms he will leave IKON I can’t believe this . #ikon #bi #hunbin #ikonicforever #loveikon #lovebi #lovekpop


.
.
.
.
#bi #hanbin #standbyhanbin #ikon #김한빈_탈퇴하지마 #ikonic #kimhanbin #ikon7 #hanbindontgo #사랑해한빈 #김_한빈 #bi #hanbin
kpop_Bts🎶 - @kpop_mix1 Instagram Profile - inst4gram.com
kpop_mix1
1

. . . . #bi #hanbin #standbyhanbin #ikon #김한빈_탈퇴하지마 #ikonic #kimhanbin #ikon7 #hanbindontgo #사랑해한빈 #김_한빈 #bi #hanbin

Comments

@kpop_mix1 #ikon #ikonic #BI #bobbyikon #jinhwan #songyunhyeong #kimdonghyuk #koojunhoe #jungchanwoo #loveikon #ikonicindonesia #ikonicbali #ikonandikonics

#ikonicuniteforhanbin  ________________________________________________________#uniteforhanbin #ikon #BI #ikonic #ikon7forever #loveikon
A n h  T h y - @anhthy2511 Instagram Profile - inst4gram.com
anhthy2511
1

#ikonicuniteforhanbin ________________________________________________________#uniteforhanbin #ikon #bi #ikonic #ikon7forever #loveikon

Comments

@daubap_01 Hanbin ahhh~~

Kajima  .
.
.
.
.
 #ikon #ikonic #BI #bobbyikon #jinhwan #songyunhyeong #kimdonghyuk #koojunhoe #jungchanwoo #loveikon #ikonicindonesia #ikonicbali #ikonandikonics
kpop_Bts🎶 - @kpop_mix1 Instagram Profile - inst4gram.com
kpop_mix1
2

Kajima . . . . . #ikon #ikonic #bi #bobbyikon #jinhwan #songyunhyeong #kimdonghyuk #koojunhoe #jungchanwoo #loveikon #ikonicindonesia #ikonicbali #ikonandikonics

Comments

@ulzzangboiiiz I will support iKonics 🙏♥ -multifandom-

@kpop_mix1 #hanbin #standbyhanbin #ikon #김한빈_탈퇴하지마 #ikonic #kimhanbin #ikon7 #hanbindontgo #사랑해한빈 #김_한빈 #bi #hanbin

Please dont leave Bin... Jangan bikin baper plisss... :'( :'( :'( @_dong_ii @bobbyindaeyo @juneeeeeeya @gnani_____ @sssong_yh @chan_w000 @shxxbi131 :( :( #ikon #ikonic #ikonbi #ikondonghyuk #ikonbobby #ikonjay #ikonyunhyeong #ikonjune #ikonchanwoo #love #lovequotes #loveyourself #loveforever #loveyouall #ikonic #ikonicindonesia #lovehanbin #loveikon #please #dont #leavemealone #leave #ikon #im #so #sad #hanbin #kpop #korean #korea
Saidah - @dederama28 Instagram Profile - inst4gram.com
dederama28
1

Please dont leave Bin... Jangan bikin baper plisss... :'( :'( :'( @_dong_ii @bobbyindaeyo @juneeeeeeya @gnani_____ @sssong_yh @chan_w000 @shxxbi131 :( :( #ikon #ikonic #ikonbi #ikondonghyuk #ikonbobby #ikonjay #ikonyunhyeong #ikonjune #ikonchanwoo #l

Comments

@bulldog_scratchworks Suneo Sama jayeun maen Ga..?

ต้องรู้สึกยังไง กับเหตุการที่เกิดขึ้น
รู้แต่ว่าเสียใจ ที่BIออกจากวง 
ุIkon คือ BI ถ้าไม่มีBI จะเปนIkon ได้ไง
ยังไง ก้อเข้าใจ ในการตัดสินใจของนาย
ยังไงก้อยังรัก และชอบผลงาน ของนาย
#BI
#บีไอ
#ไอคอน
#Ikon
#LoveIkon
❤ked💋(exo&sj)💋 - @ked5841_exo_sj Instagram Profile - inst4gram.com
ked5841_exo_sj
3

ต้องรู้สึกยังไง กับเหตุการที่เกิดขึ้น รู้แต่ว่าเสียใจ ที่BIออกจากวง ุIkon คือ BI ถ้าไม่มีBI จะเปนIkon ได้ไง ยังไง ก้อเข้าใจ ในการตัดสินใจของนาย ยังไงก้อยังรัก และชอบผลงาน ของนาย #bi #บีไอ #ไอคอน #ikon #loveikon

Comments

@ked5841_exo_sj @sai.withittaya เรื่องยาว เด่วหาข่าว ให้อ่านละกัน

@sai.withittaya @ked5841_exo_sj หาละส่งไลน์มาให้น้องด้วยยย 👍

Hey @shxxbi131  I hope my heart will be delivered to you by this way. 
In young age, to achieve your dream you left the family really early so it must have tiring and hard. However you were so mature and pretty much ok about it. Thank for growing up well doing the things you have to do. Having to be a celebrity as a job, you earn a lot of things. There were a lot of bad incidents over the years but i’m so relived that you fought and bore with it. 
But i think of the many hardship and pain that will come to you, i become so sad. I’m so upset that the only thing i could do is look at you overcome and endure these things. However, i trust in you. 
I know you will be able to overcome it just like how you did in the past. 
There are so many fans who worry about you. 
Never forget your dreams and hope you had since the beginning. 
Always try your best and become the best. You are already the best for me.  So please stay. No matter how hard it is for you, please just stay. iKonics will always stay by your side. iKonics love hanbin so fuckin’ much #kimhanbin #bi #bobby #yunhyeong #chanwoo #junhoe #jinhwan #donghyuk #ikon #ikonics #ikonbi #ikonyg #ikonbi #ikonbobby #ikonyunhyeong #ikonjune #ikondonghyuk #ikonchanwoo #ikonjinhwan #protecthanbin #hanbinsinger #hanbinsongwriter #hanbindancer #hanbintalented #hanbingold #supporthanbin #loveikon #loveikonics
𝒟𝒾𝓃𝒶𝓇𝑒𝓈𝒶 𝒿𝑒𝓈𝒾𝒸𝒶🌙✨ - @jefsica_ Instagram Profile - inst4gram.com
jefsica_
9

Hey @shxxbi131 I hope my heart will be delivered to you by this way. In young age, to achieve your dream you left the family really early so it must have tiring and hard. However you were so mature and pretty much ok about it. Thank for growing up

Seoul, South Korea
Comments

@jefsica_ @dwikoctaaa gimana dong wik:(

@jefsica_ @adiis.tya kaka jewcy jangan mewek:(

Вы можете удалить Ханбина из группы , но не из сердец фанатов
Не смотря на всё , что сейчас происходит, Мы всегда будем поддерживать и любить @shxxbi131 iKON FOREVER AND ALWAYS  WITH BI  #iKON #uniteforikon
 #ikonbi #ikonbobby #ikonjune #ikondonghyuk #ikonyunhyoeng #ikonjinhwan #ikonchanwoo #ikonic #loveikon #ikonandikonics 
#biikon #yg #ygentertainment #kpop #lovekpop #koreanboys #korea #korea🇰🇷 #koreanidol #koreakpop #korean
#ikonforever #ikonicforever  #biforever
#leanonusikon
@hyunwoo_v_kpop Instagram Profile - inst4gram.com
hyunwoo_v_kpop
0

Вы можете удалить Ханбина из группы , но не из сердец фанатов Не смотря на всё , что сейчас происходит, Мы всегда будем поддерживать и любить @shxxbi131 iKON FOREVER AND ALWAYS WITH BI #ikon #uniteforikon #ikonbi #ikonbobby #ikonjune #ikondonghyuk

ikonic keep strong 
.
.
#ikon #ikonic #kimhanbin #jinhwan #bobby #yunhyeong #june #donghyuk #chanwoo #ygentertaiment #loveikon #ikonicindonesia #supportikon
iKONiC indonesia - @ikonic_words_indo Instagram Profile - inst4gram.com
ikonic_words_indo
60

ikonic keep strong . . #ikon #ikonic #kimhanbin #jinhwan #bobby #yunhyeong #june #donghyuk #chanwoo #ygentertaiment #loveikon #ikonicindonesia #supportikon

Comments

@djesmirhinggil @rckprst nah hooh lupa jdl

@adinda.ptri__131 IKONIC💪💪💪💪💪💓💓💓❤❤❤

ไม่เป็นไร เราชาวIKONICเป็นกำลังใจให้ และจะคอยซับพรอดต่อไป bi จะไม่เป็นอะไร #ikon #ikonic #loveikon #loveyou #justikon
ikonic.th - @nongnokk19 Instagram Profile - inst4gram.com
nongnokk19
0

ไม่เป็นไร เราชาวIKONICเป็นกำลังใจให้ และจะคอยซับพรอดต่อไป bi จะไม่เป็นอะไร #ikon #ikonic #loveikon #loveyou #justikon

Hanbina apakah ini keputusanmu bersama member? Hanbina bagaimana dg janjimu? Hanbina please be strong, please dont leave, bagaimna 6 jiwa tanpamu? aku pikir ikon bakal jdi grup yg kuat, its oke mbin semua pernah melakukan kesalahan tapi tolong jgn sprti ini baru kemaren dapet daesang mbin baru kemaren dpet song writer mbinkatanya mau comeback duo katanya mau comeback ikon, mana? Balik mbin balik please we trust you mbin, we always protect you, please please dont leave please @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @sssong_yh @_dong_ii @chan_w000 @gnani_____ @shxxbi131 
#weloveyoumbin
#pleasecomeback
#ikonot7#ikon #ikonbi #loveikon #pleasestay #jinani #hanbin #bobby #june #yoyo#chanu #dongi
konicexol - @xxshtjuney27 Instagram Profile - inst4gram.com
xxshtjuney27
1

Hanbina apakah ini keputusanmu bersama member? Hanbina bagaimana dg janjimu? Hanbina please be strong, please dont leave, bagaimna 6 jiwa tanpamu? aku pikir ikon bakal jdi grup yg kuat, its oke mbin semua pernah melakukan kesalahan tapi tolong jgn sp

Comments

@s.siyha98 Ex3. Likeback