#malay
Advertisement
Sunday vibes... countdown begins for our Asia holiday #notlongnow #countdown #fewmoresleeps #asia #malay #singapore #taiwan #herewecome
Khloe Vo - @khlo.vo Instagram Profile - inst4gram.com
khlo.vo
0

Sunday vibes... countdown begins for our Asia holiday #notlongnow #countdown #fewmoresleeps #asia #malay #singapore #taiwan #herewecome

Rye, Victoria
Most favourite photo...
Behind every successful of person lies a pack of haters...
.
.
.
.
.
#spartanracemy #spartanrace2019 #spartanracelwot #lwot #lostworldoftambun #malaysia #malay
@shafiq.9227 Instagram Profile - inst4gram.com
shafiq.9227
1

Most favourite photo... Behind every successful of person lies a pack of haters... . . . . . #spartanracemy #spartanrace2019 #spartanracelwot #lwot #lostworldoftambun #malaysia #malay

Lost World Of Tambun
Comments

@izzabdhamid Elok

Advertisement
Advertisement
Here’s a random story of my mom and I discussing on Trich yesterday. 
I don’t remember how, but the topic suddenly popped up. I know i tell people that my family used to not be understanding of my situation. But they’re a lot better now, my mom too

Years ago, we couldn’t even have this discussion once without ending up in an argument. But since this year, i noticed that my mom had been so open and understanding when i try to make her understand. 
We were talking about this when we arrived home but we sat in the car anyway. I explained to her further about trich (yes even after 10 years of trich my mom still dont fully understand it). At one point l, she suddenly asked me with worry in her face, “Is it ok, if some time I pray something and blow into your drink? Maybe because of a mom’s prayer that would be able to help you.” I swear i tried to not cry so hard. 
If you’re confused, I’m a Muslim and we have this belief that if parents do a little prayer and blow into our food/drink, its good for the child. I dont really believe it could help me because my effort in trying to stop to pull still matters. But I was very touched regardless ️ #trichotillomania #MalaysianTrich #TrichotillomaniaMalaysia #MalaysiaTrichotillomania #MentalHealthMalaysia #mentalillnessmalaysia #MalaysiaMentalHealth #mentalhealthawareness #bfrb #bfrbawareness #bfrbmalaysia #malaysiabfrb #malaysia #malaysianhair #malaysianraredisordersociety  #beingmalaysian #malaysiahealthcare #malaysianmentalhealthawareness #iammalaysian #malay #malaygirl #malaysiangirl #trichster #malaysiantrichster #malaysia #malaysian
malaysian trichster - @malaytrichgirl Instagram Profile - inst4gram.com
malaytrichgirl
1

Here’s a random story of my mom and I discussing on Trich yesterday. I don’t remember how, but the topic suddenly popped up. I know i tell people that my family used to not be understanding of my situation. But they’re a lot better now, my mom too

Comments

@ali.shar hi, do you mind if i ask you how did you start pulling your hair? for me i unconsciously picked it up from my mom. she’s been pulling her hair since my late sister born and i was in primary school. i started pulling my hair since i moved to kedah. i was around 14-15 y/o. that time was a really dark time for me to go through bcs i didnt even bother to stop bcs it felt really good. then it resulted with 2 bald spots on the back of my head like literally BALD. 2 spots. and i freehair. which made my anxiety worse. i rarely go out and if i do, id have panic attack and anxiety and run to the toilet to cry lol. now its been 7 years and im still doing my best to refrain myself from pulling. i have many alternatives which are playing mobile games, online games, pulling hair on my legs 😂 (senang no need pergi waxing 😂😂). sorry for my grammar mistakes penat nak fikir lmao

you belong to me (short cover)
. @syafi.iii & @no.hfzh .
.
.
abaikn gerakan kepala tu jgn tanya kenapa mcm ular tedung .
.
.
#malaycover #youbelongtome #shortcover #coversong #lagu #cover #coverinsong #malay #malaysia
¿syafi¿ - @syafi.iii Instagram Profile - inst4gram.com
syafi.iii
4

you belong to me (short cover) . @syafi.iii & @no.hfzh . . . abaikn gerakan kepala tu jgn tanya kenapa mcm ular tedung . . . #malaycover #youbelongtome #shortcover #coversong #lagu #cover #coverinsong #malay #malaysia

Kat Rumah Saya
Comments

@syafi.iii @niaeverdean 😂die tgh amik feel

@syafi.iii @aiman.danial_14 org ajak solat dhuha malas lepak tangga rajin ea

Makeup is the cheapest plastic surgery
#threwback #makeup #model #photoshoot #fullmakeup #malay #makeupartist #chinese
Cookie is here...(。>∀<。) - @ting_think Instagram Profile - inst4gram.com
ting_think
2

Makeup is the cheapest plastic surgery #threwback #makeup #model #photoshoot #fullmakeup #malay #makeupartist #chinese

Comments

@saiful_6666 😍😍😍

@ting_think @saiful_6666 makeup yg paling mature kan😂

Cermin yg rapuh atau kepala dia yg keras ? 🤔🤔 .
•
•
#lawaksiakk #lawak #kelakar #funny #instagram #likeforfollow #tagafriend #malaysia #followers #video #viral #justforfun #2019 #padu #love #malay #malaysian #tiktok #awek #maluapabossku
Lawak Tak Kenal Usia - @lawaksiakk Instagram Profile - inst4gram.com
lawaksiakk
1

Cermin yg rapuh atau kepala dia yg keras ? 🤔🤔 . • • #lawaksiakk #lawak #kelakar #funny #instagram #likeforfollow #tagafriend #malaysia #followers #video #viral #justforfun #2019 #padu #love #malay #malaysian #tiktok #awek #maluapabossku

Comments

@qurbanaid.my Rm 299, satu bahagian, satu infaq korban 🤲💞

The more of you I see, the more I'm glad I'm me
Léa - @leasophiemartinez Instagram Profile - inst4gram.com
leasophiemartinez
3

The more of you I see, the more I'm glad I'm me

PETRONAS Twin Towers
Comments

@cndlskywlk The shade of it all 😌

@leasophiemartinez @cndlskywlk *sip sip* ☕️

Finding the Lost World Of TambunNew Video Link in bio️
RodVivKids Family Vlog - @rodvivkids Instagram Profile - inst4gram.com
rodvivkids
1

Finding the Lost World Of TambunNew Video Link in bio️

Lost World Of Tambun
Comments

@rodvivkids #filipino#dutch#vlog#familyvlog#familievlog#rodvivkids#filam#dutchfilipino#halfie#half#halffilipino#halfiekids#youtube#youtubers#malay#malaysia#penang#my#kualalumpur#vloggers#adventure#philippines#ph#netherlands#holland#lwot#lostworld#lostworldoftambun#ipoh#sunwaylagoon

Apa kelebihan lain dollywax ni ?
.
Tengok gambar atas ni. Bukan setakat bulu je dia cabut sampai akar. Tapi sel sel kulit mati pun habis dia tarik. Tak percaya? Cuba dulu. Kalau wax dekat ketiak tu, memang lagi banyak la sel kulit mati melekat.
.
Kita dok spray and pakai deodorant seharian, lepas dah mandi and sental tu korang rasa dah tanggal habis ke ? Cuba cubit2 ketiak tu and bau tengok. Ada lagi sisa sisa bau deodorant tu. Deodorant pun ada chemical jugak. Sebab dia ada fragrant.
.
So dollywax ni memang recomanded sangat !
.
Whatsapp 01151212698/ Click link whatsapp di bio.
.
#waxmalaysia #waxmalaysiamurah #waxmurah #waxhardbean #hardwaxbean #wax #waxing #waxmudah#kotabharu #weddingmalaysia #kahwin #model #victoriasecret #weddingphotography #malay #gadismelayu #gadiscantik #wax #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmalaysiamurah #pengantin #pengantinmalaysia #doorgiftmurah #pengantinmuslim
DollywaxKelantan - @dollywaxkelantan Instagram Profile - inst4gram.com
dollywaxkelantan
0

Apa kelebihan lain dollywax ni ? . Tengok gambar atas ni. Bukan setakat bulu je dia cabut sampai akar. Tapi sel sel kulit mati pun habis dia tarik. Tak percaya? Cuba dulu. Kalau wax dekat ketiak tu, memang lagi banyak la sel kulit mati melekat. . Kit

Insya Allah Ubat Resdome boleh menyelamatkan mereka yang sedang mengalami masalah Resdung Akut, Resdung Kronik dan Jerawat Kronik, Batuk Berkahak, Bersin, Gatal Hidung, Bernanah dan Sakit Mata dan sebagainya berkaitan dengan resdung. Sebotol sudah cukup tak perlu banyak2. Hanya dlm seminggu dah rasa ada perubahan.
.
Sila tinggalkan No Fon dibawah atau lebih senang lagi terus dm kami atau nak lagi senang boleh terus tekan link WhatsApp di bio ig kami. 
.
#sihatbersamaResdome #malaysia #sihat #ubatjerawat #ubat #sayajualsayapakai #penawarresdung #bazaaronline #bazarpaknil #baazarpaknil #naksihat #sihatdancantik #viralmalaysia #viral #kelantan #neelofa #malaysian #malay #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #artismalaysia #tiktokmalaysia #instafamous #produkviral #produklokal #produkmuslim #produkhalal #resdung #resdungkronik #ubatresdung
Official Resdome Global HQ - @resdome.hq Instagram Profile - inst4gram.com
resdome.hq
0

Insya Allah Ubat Resdome boleh menyelamatkan mereka yang sedang mengalami masalah Resdung Akut, Resdung Kronik dan Jerawat Kronik, Batuk Berkahak, Bersin, Gatal Hidung, Bernanah dan Sakit Mata dan sebagainya berkaitan dengan resdung. Sebotol sudah cu

Insya Allah Ubat Resdome boleh menyelamatkan mereka yang sedang mengalami masalah Resdung Akut, Resdung Kronik dan Jerawat Kronik, Batuk Berkahak, Bersin, Gatal Hidung, Bernanah dan Sakit Mata dan sebagainya berkaitan dengan resdung. Sebotol sudah cukup tak perlu banyak2. Hanya dlm seminggu dah rasa ada perubahan.
.
Sila tinggalkan No Fon dibawah atau lebih senang lagi terus dm kami atau nak lagi senang boleh terus tekan link WhatsApp di bio ig kami. 
.
#sihatbersamaResdome #malaysia #sihat #ubatjerawat #ubat #sayajualsayapakai #penawarresdung #bazaaronline #bazarpaknil #baazarpaknil #naksihat #sihatdancantik #viralmalaysia #viral #kelantan #neelofa #malaysian #malay #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #artismalaysia #tiktokmalaysia #instafamous #produkviral #produklokal #produkmuslim #produkhalal #resdung #resdungkronik #ubatresdung
Official Resdome Global HQ - @resdome.hq Instagram Profile - inst4gram.com
resdome.hq
0

Insya Allah Ubat Resdome boleh menyelamatkan mereka yang sedang mengalami masalah Resdung Akut, Resdung Kronik dan Jerawat Kronik, Batuk Berkahak, Bersin, Gatal Hidung, Bernanah dan Sakit Mata dan sebagainya berkaitan dengan resdung. Sebotol sudah cu

New Condo @ Jalan Kuching KL
Only RM3xxk  900sqft and FREE 2 Carpark 🥳
3 Rooms 2 Bathroom 🥳
5 Star Condo only in KL  
Koin Lucky Draw To Win Cash Money, Car, And SUper Gift hadiah 3 Condo  Call Now : 016-660 8762 (MS Janelle) 
Or Click this whatsapp Link for fast response :: www.wasap.my/60166608762/condojalankuching

Comes With Great Facilities ::  Swimmping Pool Olimpic Size  Sky Jakuzzi  Sky Bar  Top Sky Bridge
 Gym Sky View  BBQ Places  LAGOON POOL and etc……
연아(Ÿ̤ë̤ö̤n̤̈ä̤) - @yeonaphang2000 Instagram Profile - inst4gram.com
yeonaphang2000
6

New Condo @ Jalan Kuching KL Only RM3xxk 900sqft and FREE 2 Carpark 🥳 3 Rooms 2 Bathroom 🥳 5 Star Condo only in KL Koin Lucky Draw To Win Cash Money, Car, And SUper Gift hadiah 3 Condo Call Now : 016-660 8762 (MS Janelle) Or Click this whatsapp

Comments

@luxu_ry_cars I very much liked your page and hope to support each other ❤

@yeonaphang2000 @luxu_ry_cars hello want to invest in Malaysia?

Insya Allah Ubat Resdome boleh menyelamatkan mereka yang sedang mengalami masalah Resdung Akut, Resdung Kronik dan Jerawat Kronik, Batuk Berkahak, Bersin, Gatal Hidung, Bernanah dan Sakit Mata dan sebagainya berkaitan dengan resdung. Sebotol sudah cukup tak perlu banyak2. Hanya dlm seminggu dah rasa ada perubahan.
.
Sila tinggalkan No Fon dibawah atau lebih senang lagi terus dm kami atau nak lagi senang boleh terus tekan link WhatsApp di bio ig kami. 
.
#sihatbersamaResdome #malaysia #sihat #ubatjerawat #ubat #sayajualsayapakai #penawarresdung #bazaaronline #bazarpaknil #baazarpaknil #naksihat #sihatdancantik #viralmalaysia #viral #kelantan #neelofa #malaysian #malay #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #artismalaysia #tiktokmalaysia #instafamous #produkviral #produklokal #produkmuslim #produkhalal #resdung #resdungkronik #ubatresdung
Official Resdome Global HQ - @resdome.hq Instagram Profile - inst4gram.com
resdome.hq
0

Insya Allah Ubat Resdome boleh menyelamatkan mereka yang sedang mengalami masalah Resdung Akut, Resdung Kronik dan Jerawat Kronik, Batuk Berkahak, Bersin, Gatal Hidung, Bernanah dan Sakit Mata dan sebagainya berkaitan dengan resdung. Sebotol sudah cu

Wide Open.
#SPOTTED Aston Martin DBS Superlegerra
#supercars #supercar #sports #sport #britain #british #england #malaysia #malay #love #travel #trip #visit #photography #photographer #photoshoot #pics #edit #carswithoutlimits #carporn #usa #astonmartin #jamesbond #007 #movie #movies #bond
Malaysian Supercar Spotter. - @itsthezeke Instagram Profile - inst4gram.com
itsthezeke
2

Wide Open. #spotted Aston Martin DBS Superlegerra #supercars #supercar #sports #sport #britain #british #england #malaysia #malay #love #travel #trip #visit #photography #photographer #photoshoot #pics #edit #carswithoutlimits #carporn #usa #astonmar

Aston Martin Kuala Lumpur
Comments

@pipahensem Fuhhh 🔥

@itsthezeke @pipahensem If you ever drop by KL feel free to take a look. They're bloody friendly with this model.

Salah satu pekerjaan yang seru di malam minggu ialah ngumpul sama kawan kawan. Entah itu di cafeshop, Fast Food, dan tempat lainnya. Usahakan setelah minum ataupun makan “kemas” sendiri tempat sisa makan atau minum kita ya, atau kalau masih terasa berat tumpuk di tengah saja tempat sisa makannya. Kengkawan sudah ada yang mencoba ? •

#pekanbaru 
#pekanbarukotabertuah 
#pekanbarubandarayamelayu 
#riau
#riaumenyapadunia 
#riauthehomelandofmelayu 
#ayokeriau 
#malay
#melayu
#tanahmelayu 
#tanahmelayuberdaulat 
#sscriau
#skyscrapercityriau
#skyscrapercityindonesia
Skyscrapercity RIAU - @ssc_riau Instagram Profile - inst4gram.com
ssc_riau
1

Salah satu pekerjaan yang seru di malam minggu ialah ngumpul sama kawan kawan. Entah itu di cafeshop, Fast Food, dan tempat lainnya. Usahakan setelah minum ataupun makan “kemas” sendiri tempat sisa makan atau minum kita ya, atau kalau masih terasa be

Chatime
اللهم صل على محمد وعلى آله وصحبه وسلم 
#kalamulama #kalamhikmah hikmah #habibomar #habibalialjufri #ahlulbait #sadah #alawiyin #tarim #tarimfiqolbi #tareem_lovers #pena_tarim #habaib_tareem #pecintahabaib #dakwahhabaib #hadramaut #yemen #indonesia #indo #in #malaysia #malay  #habibana #habibi #a
muhibbin_habaib - @habaib_tareem Instagram Profile - inst4gram.com
habaib_tareem
2

اللهم صل على محمد وعلى آله وصحبه وسلم #kalamulama #kalamhikmah hikmah #habibomar #habibalialjufri #ahlulbait #sadah #alawiyin #tarim #tarimfiqolbi #tareem_lovers #pena_tarim #habaib_tareem #pecintahabaib #dakwahhabaib #hadramaut #yemen #indonesia #i

Comments

@umaywinumaywin 👏👏👏👏😢😢😢😢❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@cinta_rindu_takut_ingat_allah Allahhummashalialamuhammad

Setiap bakal Pengantin semestinya inginkan gambar & video yang cantik untuk hari paling bahagia mereka.⠀
⠀
⠀
Kami di Faridism Production Sdn Bhd sangat prihatin dan cadangkan banyak perkara untuk dapatkan gambar & video semasa hari perkahwinan anda. Salah satunya adalah tempat untuk shoot outdoor. Pengantin risau dan pening nak cari tempat outdoor yang cantik.⠀
⠀
⠀
Jangan risau ! Photographer & Videographer kami yang akan beri cadangan tempat outdoor yang cantik untuk anda.⠀
.⠀
.⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ️⠀
.⠀
.⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
.⠀
 Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
 Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
 Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
 Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
 BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
 Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
 Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
 Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
 Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
 Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
 Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
 Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
.⠀
.⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP ⠀
.⠀
.⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 ⠀
.⠀
.⠀
#faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malay⠀
WEDDING PHOTOGRAPHER & VIDEO - @faridismproduction Instagram Profile - inst4gram.com
faridismproduction
0

Setiap bakal Pengantin semestinya inginkan gambar & video yang cantik untuk hari paling bahagia mereka.⠀ ⠀ ⠀ Kami di Faridism Production Sdn Bhd sangat prihatin dan cadangkan banyak perkara untuk dapatkan gambar & video semasa hari perkahwinan anda.

Faridism Production
Setiap bakal Pengantin semestinya inginkan gambar & video yang cantik untuk hari paling bahagia mereka.⠀
⠀
⠀
Kami di Faridism Production Sdn Bhd sangat prihatin dan cadangkan banyak perkara untuk dapatkan gambar & video semasa hari perkahwinan anda. Salah satunya adalah tempat untuk shoot outdoor. Pengantin risau dan pening nak cari tempat outdoor yang cantik.⠀
⠀
⠀
Jangan risau ! Photographer & Videographer kami yang akan beri cadangan tempat outdoor yang cantik untuk anda.⠀
.⠀
.⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ️⠀
.⠀
.⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
.⠀
 Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
 Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
 Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
 Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
 BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
 Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
 Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
 Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
 Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
 Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
 Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
 Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
.⠀
.⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP ⠀
.⠀
.⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 ⠀
.⠀
.⠀
#faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malay⠀
JURUGAMBAR PERKAHWINAN UTARA - @jurugambarkahwin Instagram Profile - inst4gram.com
jurugambarkahwin
0

Setiap bakal Pengantin semestinya inginkan gambar & video yang cantik untuk hari paling bahagia mereka.⠀ ⠀ ⠀ Kami di Faridism Production Sdn Bhd sangat prihatin dan cadangkan banyak perkara untuk dapatkan gambar & video semasa hari perkahwinan anda.

Faridism Production
Setiap bakal Pengantin semestinya inginkan gambar & video yang cantik untuk hari paling bahagia mereka.⠀
⠀
⠀
Kami di Faridism Production Sdn Bhd sangat prihatin dan cadangkan banyak perkara untuk dapatkan gambar & video semasa hari perkahwinan anda. Salah satunya adalah tempat untuk shoot outdoor. Pengantin risau dan pening nak cari tempat outdoor yang cantik.⠀
⠀
⠀
Jangan risau ! Photographer & Videographer kami yang akan beri cadangan tempat outdoor yang cantik untuk anda.⠀
.⠀
.⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ️⠀
.⠀
.⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
.⠀
 Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
 Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
 Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
 Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
 BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
 Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
 Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
 Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
 Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
 Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
 Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
 Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
.⠀
.⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP ⠀
.⠀
.⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 ⠀
.⠀
.⠀
#faridismproduction #teamfaridism #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malay⠀
Juruvideo Perkahwinan Anda - @juruvideokahwin Instagram Profile - inst4gram.com
juruvideokahwin
0

Setiap bakal Pengantin semestinya inginkan gambar & video yang cantik untuk hari paling bahagia mereka.⠀ ⠀ ⠀ Kami di Faridism Production Sdn Bhd sangat prihatin dan cadangkan banyak perkara untuk dapatkan gambar & video semasa hari perkahwinan anda.

Faridism Production
Meriah BAJU MALAYSIA kat sini, ada pelbagai jenis DESIGN & MURAH. KUALITI MMG TERBAIK 🇲🇾 LEBIH 2000PCS
AKAN SAMPAI AWAL BULAN 8 UTK BULAN KEMERDEKAAN. BOOKING SEKARANG SEBELUM HABIS STOCK!
------------------------------------------------------------------------------
JOM ORDER SEKARANG
www.wasap.my/60173534095/BAJUMALAYSIA
www.wasap.my/60173534095/BAJUMALAYSIA
-------------------------------------------------------------------------------
SIZE = S / M / L / XL 
MATERIAL = Jersey full printed (back & front)
------------------------------------------------------------------------------
HARGA
LENGAN PENDEK = RM60
LENGAN PANJANG = RM70
POSTAGE = RM7 SEMENANJUNG SABAH SARAWAK = RM10
------------------------------------------------------------------
Setiap tahun stok baju memang confirm LICIN. 
kami open BOOKING awal2 jika korang nak order banyak boleh BOOKING. Sebab kami x jual ready stock item cuma Jika ada stok lebihan sahaja baru kami open utk ready stock.
Bagi yang nak order banyak mmg kena Booking ya!Dah boleh order sekarang stok dijangka sampai hujung julai atau awal bulan ogos.
-
 #bajumalaysia #bajumalaysiamurah #printedbendera #bajuprinted #bajuperempuan #bajuunisex #bajutrending #bajumerdeka #bajubenderamalaysia #bajubendera #malaysia #syjual #localbrand #bajumerdekamurah #malaysiamerdeka #lokallah
#bajucouple #malaysiakita #malaysiakitapunya #malaysiabaru #malaysia #sayangimalaysia #bajumalaysia2019 #malaysiabaru #malay #tanahmelayu #bajumalaysiabaru #bajubenderamalaysia  #tshirtmalaysiabaru #sayangimalaysiaku #malaysiaflagshirt #flagshirtmalaysia
BAJU MALAYSIA | BAJU MERDEKA - @friendly.clothing Instagram Profile - inst4gram.com
friendly.clothing
1

Meriah BAJU MALAYSIA kat sini, ada pelbagai jenis DESIGN & MURAH. KUALITI MMG TERBAIK 🇲🇾 LEBIH 2000PCS AKAN SAMPAI AWAL BULAN 8 UTK BULAN KEMERDEKAAN. BOOKING SEKARANG SEBELUM HABIS STOCK! -------------------------------------------------------------

Comments

@magnificentseven_ 🧐😲

Meriah BAJU MALAYSIA kat sini, ada pelbagai jenis DESIGN & MURAH. KUALITI MMG TERBAIK 🇲🇾 LEBIH 2000PCS
AKAN SAMPAI AWAL BULAN 8 UTK BULAN KEMERDEKAAN. BOOKING SEKARANG SEBELUM HABIS STOCK!
------------------------------------------------------------------------------
JOM ORDER SEKARANG
www.wasap.my/60173534095/BAJUMALAYSIA
www.wasap.my/60173534095/BAJUMALAYSIA
-------------------------------------------------------------------------------
SIZE = S / M / L / XL 
MATERIAL = Jersey full printed (back & front)
------------------------------------------------------------------------------
HARGA
LENGAN PENDEK = RM60
LENGAN PANJANG = RM70
POSTAGE = RM7 SEMENANJUNG SABAH SARAWAK = RM10
------------------------------------------------------------------
Setiap tahun stok baju memang confirm LICIN. 
kami open BOOKING awal2 jika korang nak order banyak boleh BOOKING. Sebab kami x jual ready stock item cuma Jika ada stok lebihan sahaja baru kami open utk ready stock.
Bagi yang nak order banyak mmg kena Booking ya!Dah boleh order sekarang stok dijangka sampai hujung julai atau awal bulan ogos.
-
 #bajumalaysia #bajumalaysiamurah #printedbendera #bajuprinted #bajuperempuan #bajuunisex #bajutrending #bajumerdeka #bajubenderamalaysia #bajubendera #malaysia #syjual #localbrand #bajumerdekamurah #malaysiamerdeka #lokallah
#bajucouple #malaysiakita #malaysiakitapunya #malaysiabaru #malaysia #sayangimalaysia #bajumalaysia2019 #malaysiabaru #malay #tanahmelayu #bajumalaysiabaru #bajubenderamalaysia  #tshirtmalaysiabaru #sayangimalaysiaku #malaysiaflagshirt #flagshirtmalaysia
BAJU MALAYSIA | BAJU MERDEKA - @friendly.clothing Instagram Profile - inst4gram.com
friendly.clothing
0

Meriah BAJU MALAYSIA kat sini, ada pelbagai jenis DESIGN & MURAH. KUALITI MMG TERBAIK 🇲🇾 LEBIH 2000PCS AKAN SAMPAI AWAL BULAN 8 UTK BULAN KEMERDEKAAN. BOOKING SEKARANG SEBELUM HABIS STOCK! -------------------------------------------------------------

Meriah BAJU MALAYSIA kat sini, ada pelbagai jenis DESIGN & MURAH. KUALITI MMG TERBAIK 🇲🇾 LEBIH 2000PCS
AKAN SAMPAI AWAL BULAN 8 UTK BULAN KEMERDEKAAN. BOOKING SEKARANG SEBELUM HABIS STOCK!
------------------------------------------------------------------------------
JOM ORDER SEKARANG
www.wasap.my/60173534095/BAJUMALAYSIA
www.wasap.my/60173534095/BAJUMALAYSIA
-------------------------------------------------------------------------------
SIZE = S / M / L / XL 
MATERIAL = Jersey full printed (back & front)
------------------------------------------------------------------------------
HARGA
LENGAN PENDEK = RM60
LENGAN PANJANG = RM70
POSTAGE = RM7 SEMENANJUNG SABAH SARAWAK = RM10
------------------------------------------------------------------
Setiap tahun stok baju memang confirm LICIN. 
kami open BOOKING awal2 jika korang nak order banyak boleh BOOKING. Sebab kami x jual ready stock item cuma Jika ada stok lebihan sahaja baru kami open utk ready stock.
Bagi yang nak order banyak mmg kena Booking ya!Dah boleh order sekarang stok dijangka sampai hujung julai atau awal bulan ogos.
-
 #bajumalaysia #bajumalaysiamurah #printedbendera #bajuprinted #bajuperempuan #bajuunisex #bajutrending #bajumerdeka #bajubenderamalaysia #bajubendera #malaysia #syjual #localbrand #bajumerdekamurah #malaysiamerdeka #lokallah
#bajucouple #malaysiakita #malaysiakitapunya #malaysiabaru #malaysia #sayangimalaysia #bajumalaysia2019 #malaysiabaru #malay #tanahmelayu #bajumalaysiabaru #bajubenderamalaysia  #tshirtmalaysiabaru #sayangimalaysiaku #malaysiaflagshirt #flagshirtmalaysia
BAJU MALAYSIA | BAJU MERDEKA - @friendly.clothing Instagram Profile - inst4gram.com
friendly.clothing
0

Meriah BAJU MALAYSIA kat sini, ada pelbagai jenis DESIGN & MURAH. KUALITI MMG TERBAIK 🇲🇾 LEBIH 2000PCS AKAN SAMPAI AWAL BULAN 8 UTK BULAN KEMERDEKAAN. BOOKING SEKARANG SEBELUM HABIS STOCK! -------------------------------------------------------------

Syai tahu ramai kat luar sana tak mampu nak wax di spa. Lagipun batas aurat kita kena dijaga jugak kan walau nak cantik. Buat sendiri di rumah guna dollywax lagi terjamin. Aurat pun terjaga. Yang penting puas hati guna dollywax.
.
Whatsapp 0145170258/ Click link whatsapp di bio.
.
#waxmalaysia #waxmalaysiamurah #waxmurah #waxhardbean #hardwaxbean #wax #waxing #waxmudah #hardwaxbeanshop #bluewax #norahwax #norahwaxmurah #brazillianwax #bikiniwax #bublegumwax #wedding #weddingmalaysia #kahwin #model #weddingphotography #malay #gadismelayu #gadiscantik #wax  #victoriasecretmalaysiamurah #pengantin #pengantinmalaysia #doorgiftmurah #pengantinmuslim
Wax Tanpa Kain - @dollywax.easywax Instagram Profile - inst4gram.com
dollywax.easywax
0

Syai tahu ramai kat luar sana tak mampu nak wax di spa. Lagipun batas aurat kita kena dijaga jugak kan walau nak cantik. Buat sendiri di rumah guna dollywax lagi terjamin. Aurat pun terjaga. Yang penting puas hati guna dollywax. . Whatsapp 0145170258

aMost people make excuses, 
Don't be most people🥀🦞 ________________________________________________ @kasaragodpage 
@kasargod_14_ 
@costume_of_insta__ 
@______shahid_7_5_3 
#dq #dqsalamaan #entekeralam #godsowncountry
#mallureposts #romanticmalayalam #motionpicture
#inspirationalquotes #braanthan#positivemalayalam
#lovemalayalam #crazymalayalam #mallutraveller
#romanticsongs #malayalamquotes#moodygramskerala
#typogram #malayalamcinema #varietymedia
#malayalammedia #malay alamstatus#whatsappstatus
#malayalamsongs 
#malayalamtypography
🌾MUHAMMED JAZIL🌾 - @mohd__jazil Instagram Profile - inst4gram.com
mohd__jazil
43

aMost people make excuses, Don't be most people🥀🦞 ________________________________________________ @kasaragodpage @kasargod_14_ @costume_of_insta__ @______shahid_7_5_3 #dq  #dqsalamaan  #entekeralam  #godsowncountry #mallureposts  #romanticmalayalam

Aralam Government Higher Secondary School
Comments

@cbn______ ❤️❤️

@cbn______ 🔥🔥

Sun. Sand. Sea.
Mike Quintas, R.N. - @mikequeue Instagram Profile - inst4gram.com
mikequeue
1

Sun. Sand. Sea.

Comments

@mikequeue . . . . . . . . . . . . #boracay #boracayisland #philippines #summer #summertime #travel #ocean #sand #sea #shore #wanderlust #beach #beachlife #islandlife #vitaminsea #malay #aklan #itsmorefuninthephilippines #photooftheday #photography #travelingpinoy #igers #travelgram #instagood

#Saipan, the other half of my cultural identity. It's a blessing to know your place in the world through nature. I can't wait to step foot on the mountains of the Philippines. I miss the Philippines, but in God's perfect timing, I shall visit once again the land in which I was born.

#Marianas #CulturalIdentity #Filipino #Chamorro #SoutheastAsian #PacificIslander #Malay #Chinese #Spanish #OneBlood
Genelin Anne S. Camacho - @genelinannecamacho Instagram Profile - inst4gram.com
genelinannecamacho
0

#saipan , the other half of my cultural identity. It's a blessing to know your place in the world through nature. I can't wait to step foot on the mountains of the Philippines. I miss the Philippines, but in God's perfect timing, I shall visit once ag

Saipan
#reception 
Shah // Zati
Sungai dua ,Penang
.
For inquiry please whatsapp
www.wasap.my/60195073827
.
 Mohd Hafiez(Arepitz Imaginationz)
#jurugambarmelayu #jurufotoperkahwinan #jurugambar #jurugambarmalaysia #jurugambarmurah #photographerkulim #photographerutara #photographerpenang #photographer #northernphotographer #selamaperak #selamakedah #canon #weddingphotographer #weddinginspiration #weddingdress #weddingmakeup #malayweddingguide #malayweddings #malayweddingdress #malay #malaysiatrending
ArePit'z Imaginationz - @arepitz_imaginationz Instagram Profile - inst4gram.com
arepitz_imaginationz
1

#reception Shah // Zati Sungai dua ,Penang . For inquiry please whatsapp www.wasap.my/60195073827 . Mohd Hafiez(Arepitz Imaginationz) #jurugambarmelayu #jurufotoperkahwinan #jurugambar #jurugambarmalaysia #jurugambarmurah #photographerkulim #photog

Penang
Comments

@hamidi_hamidun_ Job padu

Holdup to! Akin na puso mo 🤣️ yeeeheeeeee   @jhoyguzman253
Denjo - @iamdenjo Instagram Profile - inst4gram.com
iamdenjo
46

Holdup to! Akin na puso mo 🤣️ yeeeheeeeee @jhoyguzman253

Bonifacio Global City "Fort BGC" - Taguig City
Comments

@michaelangelo_thegreat Iba din si Kuya @iamdenjo 😂

@d_hoauu 🍭

#iamsofunny #ithought #lol “Jik.Soo Rich Water Purifier, with 7 water temperatures. (Hot) for Coffee, (Tea) for Tea, and Me. Hahahahahahahaha.” _
Then it was the awkward smile from customer, she asked “The 3rd indicator is (Infant), right?” _
Me: Yes, Coffee Tea or Me. Infant for baby. I am my bf’s baby. 
Then I can tell from her eyes that she wanna kill me. 
_

#TheEnd
#FunnyRight #Applause
#ThankYou 
Please bear with me @jiksoo.skmagic_malaysia for the lame joke.
Thank you @yiheng_song for the picha! 
_
#SKMagic #Emcee #JikSooRich #Launching #JikSooRoadshow #SKMagicMalaysia #ProfessionalEmcee #MalaysiaEmcee #Multilingual #English #Manadarin #Malay
𝐇𝐚𝐳𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐓𝐚𝐧 | 𝐄𝐦𝐜𝐞𝐞 & 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 - @hazelletan Instagram Profile - inst4gram.com
hazelletan
1

#iamsofunny #ithought #lol “Jik.Soo Rich Water Purifier, with 7 water temperatures. (Hot) for Coffee, (Tea) for Tea, and Me. Hahahahahahahaha.” _ Then it was the awkward smile from customer, she asked “The 3rd indicator is (Infant), right?” _ Me: Yes

Paradigm Mall Johor Bahru
Comments

@joeljalleh Good joke though.. 😂

Disclaimer: I did not eat this as I was on Keto. My friend @danceofthesugarfairy ordered this mee goreng from @haronsatay55 at their air conditioned store in Upper East Coast Road. I tried to taste it coz it was piping hot till the end and it was soo yummy and tasted like homecooked malay mee goreng. Seriously soo good. Will definitely go there again for this when im off keto. Definitely worth the carbs.

#yummy #noodles #indianfoodblogger #indiangirl #buzzfeedfood #foods #foodie #halalfoodhunt #asianfood #nomnom #followforlike #like4like #foodiesofinstagram #halal #meegoreng #malay #haronsatay #delicious #spicy #singaporefood
Sizzle Table - @the_sizzling_table Instagram Profile - inst4gram.com
the_sizzling_table
0

Disclaimer: I did not eat this as I was on Keto. My friend @danceofthesugarfairy ordered this mee goreng from @haronsatay55 at their air conditioned store in Upper East Coast Road. I tried to taste it coz it was piping hot till the end and it was soo

Haron Satay 55

Surabaya ........................................................................................................................ Info Harga :
@jemariaccesories_price
@jemariaccesories_price
@jemariaccesories_price ●●●●●●●●●●●●●●●●●●
#gardenia#spesialisbungabakar#tokobahancraft#surabaya#grosirbungaaplikasi#bandung#malay#3dflower#denpasar#sirkam#bunga3d#bride#diy#bow#pitapolos#headbandbaby#pelamintunang#cucukkonde#aksesorishijabanak#brosanak#souvenirbros#brosgrosir#brosseragam#tokobahancraft#handmade#aplikasibunga3d#brooch#bungagrosir#souvenirkediri#aplikasibunga#headband
craft material support - @jemariaccesories Instagram Profile - inst4gram.com
jemariaccesories
0

Surabaya ........................................................................................................................ Info Harga : @jemariaccesories_price @jemariaccesories_price @jemariaccesories_price ●●●●●●●●●●●●●●●●●● #gardenia #spesi

I really appreciate it~!
The purse is perfect4me!!!🥳
ps. Sorry for the broken Grammar
ps2. See you in KL soon. 🥰
เราเป็นคนสวย แต่ไม่รวยค่ะ😜 - @s.somewan Instagram Profile - inst4gram.com
s.somewan
3

I really appreciate it~! The purse is perfect4me!!!🥳 ps. Sorry for the broken Grammar ps2. See you in KL soon. 🥰

Comments

@s.somewan #sometime #sometimebag #IconicEssentials #bag #purse #asia #asian #designer #asiandesign #malay #malaysia #gift #present #Thailand #Thai #kularlumpur #bangkok #bkk #thanks #thankyou

@salmiah_aziz @s.somewan 😂😂😂😂😂💖 waaaaa best


Lahat Sumatra Selatan ........................................................................................................................ Info Harga :
@jemariaccesories_price
@jemariaccesories_price
@jemariaccesories_price ●●●●●●●●●●●●●●●●●●
#gardenia#spesialisbungabakar#tokobahancraft#surabaya#grosirbungaaplikasi#bandung#malay#3dflower#denpasar#sirkam#bunga3d#bride#diy#bow#pitapolos#headbandbaby#pelamintunang#cucukkonde#aksesorishijabanak#brosanak#souvenirbros#brosgrosir#brosseragam#tokobahancraft#handmade#aplikasibunga3d#brooch#bungagrosir#souvenirkediri#aplikasibunga#headband
craft material support - @jemariaccesories Instagram Profile - inst4gram.com
jemariaccesories
0

Lahat Sumatra Selatan ........................................................................................................................ Info Harga : @jemariaccesories_price @jemariaccesories_price @jemariaccesories_price ●●●●●●●●●●●●●●●●●● #g

Pandai ek ko menyelit kt bawah lori , polis bukan main laju  .
•
•
#lawaksiakk #lawak #kelakar #funny #instagram #likeforfollow #tagafriend #malaysia #followers #video #viral #justforfun #2019 #padu #love #malay #malaysian #tiktok #kereta #ferrari #lori #bahaya #skill
Lawak Tak Kenal Usia - @lawaksiakk Instagram Profile - inst4gram.com
lawaksiakk
1

Pandai ek ko menyelit kt bawah lori , polis bukan main laju . • • #lawaksiakk #lawak #kelakar #funny #instagram #likeforfollow #tagafriend #malaysia #followers #video #viral #justforfun #2019 #padu #love #malay #malaysian #tiktok #kereta #ferrari #l

Comments

@metexbozdemir Fotoğraf Mükemmel ⚘

Somi Hm new 5️⃣4️⃣0️⃣ #authentic #Malay
#29/7 hàng về
Anne Nguyễn - @_anne.nguyen_ Instagram Profile - inst4gram.com
_anne.nguyen_
0

Somi Hm new 5️⃣4️⃣0️⃣ #authentic #malay #29 /7 hàng về

The very popular Haig road puttu piring experience ! This dish is not easily available these days and this place makes one of the best #kuehtutu In town, perfectly moist and fluffy! Their story has also been featured on #Netflix ! It’s really inspiring how the family legacy is still being prioritised till date! .
#puttupiring is also similar to putu mayam, a popular dish in Tamil Nadu, #india , putu piring is made from rice flour and usually steamed with gula melaka filling. It’s often served together with grated coconut! Piring means saucer in #malay and refers to the mould on which putu piring is steamed. .
.
I love how beautifully the food here reflects different races, cultures and language! There is so much to learn, explore and experience! #foodcoma #foodie #instafood .
#singapore #fadingtrade #singaporestreetfood #racialharmony #beststreetfoods #sweettreats #haigroadputupiring #singaporehawkers #singaporehawkerfood
Sneha - @snehmv Instagram Profile - inst4gram.com
snehmv
2

The very popular Haig road puttu piring experience ! This dish is not easily available these days and this place makes one of the best #kuehtutu In town, perfectly moist and fluffy! Their story has also been featured on #netflix ! It’s really inspiri

Traditional Haig Road Putu Piring (Geylang Serai)
Comments

@the_hangry_veg Ahhhh my fav!

@snehmv @the_hangry_veg thank you for introducing me to a lot of good food around here🤗

If I could give u one thing in life , I would give u the ability to see yourself  through, my eyes. , Only then would  u realize how special u r to me‍️‍
.#lovebird .#mood .#photography
.#malay .@malay_ki_kitkat_40
koku😉 - @malay_kitkat_20_20_ Instagram Profile - inst4gram.com
malay_kitkat_20_20_
6

If I could give u one thing in life , I would give u the ability to see yourself through, my eyes. , Only then would u realize how special u r to me‍️‍ .#lovebird .#mood .#photography .#malay .@malay_ki_kitkat_40

RaNcHI ThE hEaRt Of JHaRkhAND
Comments

@nehu_maiya ❤️❤️❤️❤️

@_x_mysterious_x_21_ Koku kokali❤️❤️

*TOMMY HILFIGER*
🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭
_PURE WHITE SHIRT_
_PARTY WEAR SHIRT_
_FORMAL & CASUAL_
🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭
_REGULAR FITTING_
_PURE COTTON_
_HIGH QUALITY SHIRTS_

SIZE - *M L XL*
🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭
_SHIPPING FRE_
PRICE- 550🤩
Sm *_Full stock 15 sets_*

#malayalamtypography #mammootty #malayali #like #musically #tovino #dileep #fukru #keralacafepro #malayalammusically #prithviraj #mallusongs #fahadfasil #jayaram #malay #instagram #mohanlalfansclub #mohanlalfans #kunjakoboban #nazriya #wearemalayalees #comedy #vines #lucifer #followforfollowback #madhuraraja #malayaleemusers #ringtonesandbgms #mammooty #keraladubsmash
𝐍𝐄𝐖 𝐆𝐄𝐍 𝐅𝐀𝐒𝐇𝐈𝐎𝐍 𝐒𝐓𝐎𝐑𝐄🕺🏻💃🏻 - @new_gen_fashion_store Instagram Profile - inst4gram.com
new_gen_fashion_store
0

*TOMMY HILFIGER* 🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭 _PURE WHITE SHIRT_ _PARTY WEAR SHIRT_ _FORMAL & CASUAL_ 🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭 _REGULAR FITTING_ _PURE COTTON_ _HIGH QUALITY SHIRTS_ SIZE - *M L XL* 🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭 _SHIPPING FRE_ PRICE- 550🤩 Sm *_Full stock 15 set

Kuih Bakar Pandan
For Shea's Racial Harmony Day Celebration in sch.

#throwback #racialharmonyday #kuihmelayu #malay #ovenlove #makansg #kuihmelayusg #sgkuih #sweettooth
𝕆𝕧𝕖𝕟 𝕃𝕠𝕧𝕖 - @ovenlove_preparewithlove Instagram Profile - inst4gram.com
ovenlove_preparewithlove
0

Kuih Bakar Pandan For Shea's Racial Harmony Day Celebration in sch. #throwback #racialharmonyday #kuihmelayu #malay #ovenlove #makansg #kuihmelayusg #sgkuih #sweettooth

今日是吉隆坡時尚精品之旅。
#雙子塔 #LV展 #Dior香水展 #Malay-Geisha
Arstin Chen - @arstinchen Instagram Profile - inst4gram.com
arstinchen
0

今日是吉隆坡時尚精品之旅。 #雙子塔 #lv展 #dior香水展 #malay -Geisha

Suria KLCC
B a t u  c a v e s :
De gekleurde trappen van de Batu Caves in Kuala Lumpur blijven indrukwekkend.
*
*
*
#batucaves #batucavesmalaysia #kl #kualalumpur #stairs #colourful #colorfulstairs #caves #malaysia_travel #maylasia #malay #traveltheworld #travelphotography #travel #travelgirls #solotraveler #asiatravel #asia #wanderlust #destinations #beautifuldestinations #photography
Lotte - @lotte_mulder Instagram Profile - inst4gram.com
lotte_mulder
1

B a t u c a v e s : De gekleurde trappen van de Batu Caves in Kuala Lumpur blijven indrukwekkend. * * * #batucaves #batucavesmalaysia #kl #kualalumpur #stairs #colourful #colorfulstairs #caves #malaysia_travel #maylasia #malay #traveltheworld #trave

Batu Caves Temple
Comments

@lil.jieyy_ 🙂

Cá viên #tobiko theo đánh giá của các khách sỉ là nó ngon hơn cả bánh bao nhím các bác ạ  Nên giờ hàng về bao la để cung cấp cho cả khách sỉ và khách lẻ  Mấy anh mấy chị mấy đứa em nhỏ nhanh tay ủng hộ #kikishop của em nha  ️ Giá bán lẻ: 110k/gói 500g
 Sie inbox giá đẹp hẳn hoi; lấy thùng giá bất ngờ  ️ Liên hệ: 0906012910
 28 Hoa Cúc p.7 Phú Nhuận

#xienque #malay #tobiko #nhunglau
Shop Ăn Vặt Nhập 🇻🇳🇰🇷🇯🇵🇺🇸 - @kikishop0203 Instagram Profile - inst4gram.com
kikishop0203
0

Cá viên #tobiko theo đánh giá của các khách sỉ là nó ngon hơn cả bánh bao nhím các bác ạ Nên giờ hàng về bao la để cung cấp cho cả khách sỉ và khách lẻ Mấy anh mấy chị mấy đứa em nhỏ nhanh tay ủng hộ #kikishop của em nha ️ Giá bán lẻ: 110k/gói 500

Syrian food for a taste change. Also bring us back to the days when we lived in London. 
#penang #halalfood #syrianfood #malay #malayfood #food #foodtraveller  #foodshare  #foodstagram
Brenda Hsien - @coffeegirl0104 Instagram Profile - inst4gram.com
coffeegirl0104
0

Syrian food for a taste change. Also bring us back to the days when we lived in London. #penang #halalfood #syrianfood #malay #malayfood #food #foodtraveller #foodshare #foodstagram

Halab Penang
Dollywax ialah produk membuang bulu hingga akar mengandungi 100% bahan organik & semulajadi.
.
Dollywax boleh digunakan oleh :
.
 Lelaki & Perempuan.
 Semua peringkat umur.
🤰 Wanita mengandung.
 Kulit sensitif.
.
Jadi, anda yang berkulit sensitif tak perlu risau untuk menggunakan dollywax kerana dollywax sangat selamat digunakan.
.
Dapatkan dollywax anda sekarang ! 
.
Whatsapp 0145170258/ Click link whatsapp di bio.
.
#waxmalaysia #waxmalaysiamurah #waxmurah #waxhardbean #hardwaxbean #wax #waxing #waxmudah #hardwaxbeanshop #bluewax #norahwax #norahwaxmurah #brazillianwax #bikiniwax #bublegumwax #wedding #weddingmalaysia #kahwin #model #weddingphotography #malay #gadismelayu #gadiscantik #wax  #victoriasecretmalaysiamurah #pengantin #pengantinmalaysia #doorgiftmurah #pengantinmuslim
Wax Tanpa Kain - @dollywax.easywax Instagram Profile - inst4gram.com
dollywax.easywax
0

Dollywax ialah produk membuang bulu hingga akar mengandungi 100% bahan organik & semulajadi. . Dollywax boleh digunakan oleh : . Lelaki & Perempuan. Semua peringkat umur. 🤰 Wanita mengandung. Kulit sensitif. . Jadi, anda yang berkulit sensitif tak

한여름의 #말레이시아#춥다 🥶
#malay#daily
홍다은 DANI - @daniiii._.h Instagram Profile - inst4gram.com
daniiii._.h
4

한여름의 #말레이시아 #춥다 🥶 #malay #daily

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@daniiii._.h @0r._.o_ 엘사?🧝🏻‍♀️

@daniiii._.h @r.anstagram 나 팔랑귀 인정👊🏻

Kawasan Bandara International Sultan Syarif Kasim 2 yang tampak di keliling hijaunya pepohonan. Kawasan ini memang menjadi salah satu Area Hijau di Pekanbaru bersamaan dengan area Hutan di dalam Area Lanud Roesmin Nurdjadin Pekanbaru. Tampak juga Tower Crane yang merupakan proyek dari Perluasan gedung Terminal Bandara tahap 1. Kengkawan sepertinya taman di persimpangan ini tengah dibenahi oleh salah satu brand operator seluler. Ya beberapa taman di Pekanbaru bakal dibenahi menggunakan dana Pihak Ketiga salah satunya Taman di Persimpangan Sudirman - Bandara dan juga Taman di Tugu Patung Kuda di persimpangan SKA. •

Menurut kengkawan, seberapa besar potensi penggunaan dana pihak ketiga dalam menunjang pembangunan di Pekanbaru ? Mencontoh kepada Jakarta di zaman Gubernur Ahok yang mampu membangun flyover Semanggi dan Taman Kalijodo menggunakan dana CSR serta Kota Surabaya dimana Walikota Surabaya Bu Risma juga berhasil membangun Underpass Bundaran Satelite yang juga menggunakan dana pihak ketiga atau Gubernur Riau era DS Rusli Zainal yang mampu merenovasi GOR Tribuana dan Pembangunan GOR Wushu di Rumbai yang juga menggunakan dana CSR. •

#pekanbaru 
#pekanbarukotabertuah 
#pekanbarubandarayamelayu 
#riau
#riaumenyapadunia 
#riauthehomelandofmelayu 
#ayokeriau 
#malay
#melayu
#tanahmelayu 
#tanahmelayuberdaulat 
#sscriau 
#skyscrapercityriau
#skyscrapercityindonesia
Skyscrapercity RIAU - @ssc_riau Instagram Profile - inst4gram.com
ssc_riau
12

Kawasan Bandara International Sultan Syarif Kasim 2 yang tampak di keliling hijaunya pepohonan. Kawasan ini memang menjadi salah satu Area Hijau di Pekanbaru bersamaan dengan area Hutan di dalam Area Lanud Roesmin Nurdjadin Pekanbaru. Tampak juga Tow

Sultan Syarif Kasim II International Airport
Comments

@bennyaldianto16__ @ssc_riau gk ada min cuma apa ya, aah sudah lah tak mau nyebut awak min😂😂takut kelompok wan abud marah wkwkwk😂😂

@itjal https://m.republika.co.id/berita/nasional/jabodetabek-nasional/19/01/31/pm76u0330-tiga-jpo-sudirman-siap-digunakan-pekan-depan sila, ada kok

Я не чувствую себя бэкпекером с ограниченным бюджетом в Малайзии. Огромный, развитый мегаполис с очень доступными ценами. Мы разъезжаем на такси, кушаем вкуснейшую еду, тусим в барах и я знаю, что даже в Украине я тратила б больше. Огромнейший контраст с Сингапуром, поэтому много людей ездят в Малайзию на закупы, как мы в Польшу. Очень часто ночью, трафик меньше. Для сравнения цена на бензин в Сингапуре 2$, а в Малайзии 0.5$. Но с почти пустым баком приезжать на границу тоже нельзя. Должен быть определенный уровень топлива иначе не пропустят.
.
Обед: рис, мясо и я так и не разобрала что ещё + айс ти. 2$
Такси grab: расстояние около 4-5км 1,5$. К пещерам Бату с центра доехали за 12 рингит (3$), а это 16км на секундочку.
Хостелы 5-6$. Отличный Airbnb с бассейном и спортзалом можно найти за 25-30$.
Пить во многих барах в определённое время девчатам - бесплатно. Но в других случаях алкоголь в сравнении с другими ценами дороговато. Ходили в бар, который находится на вертолетной площадке, Heli Lounge. Коктейль 8.5$, но ради вида на закате не жалко.
Такая вот математика.
.
Location
KLCC Park, Kuala Lumpur, Malaysia🇲🇾
Оля Крат | 𝕋𝕣𝕒𝕧𝕖𝕝 𝕥𝕚𝕡𝕤 ✈️ - @oh_krat Instagram Profile - inst4gram.com
oh_krat
8

Я не чувствую себя бэкпекером с ограниченным бюджетом в Малайзии. Огромный, развитый мегаполис с очень доступными ценами. Мы разъезжаем на такси, кушаем вкуснейшую еду, тусим в барах и я знаю, что даже в Украине я тратила б больше. Огромнейший контра

PETRONAS Twin Towers
Comments

@duit_syiling_dan_pembeli_nota_ Assalamualaikum Saya adalah koin rasmi dan pengumpul nota kertas lama, saya membeli semua jenis kertas kertas lama dan duit syiling dengan kadar yang baik. Saya menawarkan RM20k setiap keping. Saya PM jika saya mempunyai duit syiling atau nota kertas lama untuk dijual saya membayar dengan serta-merta. PENIAGA SERIUS SAHAJA

@maiorov.ru 👍

Guess what ? Our friendly local Malay friend used LARS ETHEREAL and being pretty for the whole day ! 
Look at how amazing is her with #1 BUBBLY and #4 DARING ! Grab one for yourself real quick ! **For your information, production of LARS ETHEREAL vers.1.0 has come to an end ! Quickly get your favourite colour before it last ! .
.
.
#MALAY #MALAYSIAN #LARSETHEREAL #LARSOFFICIAL #LARS #LIPGLOSS #BEAUTY #COSMESTIC #MAKEUP #LIPSTICKADDICT #LIPGLOSSCHALLENGE #LIPGLOSSLOVER #LIPGLOSSMATTE #LIPGLOSSADDICTION #LIPGLOSSOBSESSION #ADDICT #OBSESS
ELEVIN | LARS OFFICIAL 品牌经销 💋 - @elevinkim_larsofficial Instagram Profile - inst4gram.com
elevinkim_larsofficial
0

Guess what ? Our friendly local Malay friend used LARS ETHEREAL and being pretty for the whole day ! Look at how amazing is her with #1 BUBBLY and #4 DARING ! Grab one for yourself real quick ! **For your information, production of LARS ETHEREAL ver

Antara backflip yg cute 🤣 .
•
•
#lawaksiakk #lawak #kelakar #funny #instagram #likeforfollow #tagafriend #malaysia #followers #video #viral #justforfun #2019 #padu #love #malay #malaysian #tiktok #babi #backflip #buli
Lawak Tak Kenal Usia - @lawaksiakk Instagram Profile - inst4gram.com
lawaksiakk
3

Antara backflip yg cute 🤣 . • • #lawaksiakk #lawak #kelakar #funny #instagram #likeforfollow #tagafriend #malaysia #followers #video #viral #justforfun #2019 #padu #love #malay #malaysian #tiktok #babi #backflip #buli

Comments

@lawaksiakk @din_haidi 😂

@craypk47 If you can send me this that would be awesome man, i know people that can give you free shoutouts n shit hmu

Meriah BAJU MALAYSIA kat sini, ada pelbagai jenis DESIGN & MURAH. KUALITI MMG TERBAIK 🇲🇾 LEBIH 2000PCS
AKAN SAMPAI AWAL BULAN 8 UTK BULAN KEMERDEKAAN. BOOKING SEKARANG SEBELUM HABIS STOCK!
------------------------------------------------------------------------------
JOM ORDER SEKARANG
www.wasap.my/60173534095/BAJUMALAYSIA
www.wasap.my/60173534095/BAJUMALAYSIA
-------------------------------------------------------------------------------
SIZE = S / M / L / XL 
MATERIAL = Jersey full printed (back & front)
------------------------------------------------------------------------------
HARGA
LENGAN PENDEK SAHAJA = RM60
POSTAGE = RM7 SEMENANJUNG SABAH SARAWAK = RM10
------------------------------------------------------------------
Setiap tahun stok baju memang confirm LICIN. 
kami open BOOKING awal2 jika korang nak order banyak boleh BOOKING. Sebab kami x jual ready stock item cuma Jika ada stok lebihan sahaja baru kami open utk ready stock.
Bagi yang nak order banyak mmg kena Booking ya!Dah boleh order sekarang stok dijangka sampai hujung julai atau awal bulan ogos.
-
 #bajumalaysia #bajumalaysiamurah #printedbendera #bajuprinted #bajuperempuan #bajuunisex #bajutrending #bajumerdeka #bajubenderamalaysia #bajubendera #malaysia #syjual #localbrand #bajumerdekamurah #malaysiamerdeka #lokallah
#bajucouple #malaysiakita #malaysiakitapunya #malaysiabaru #malaysia #sayangimalaysia #bajumalaysia2019 #malaysiabaru #malay #tanahmelayu #bajumalaysiabaru #bajubenderamalaysia  #tshirtmalaysiabaru #sayangimalaysiaku #malaysiaflagshirt #flagshirtmalaysia
BAJU MALAYSIA | BAJU MERDEKA - @friendly.clothing Instagram Profile - inst4gram.com
friendly.clothing
1

Meriah BAJU MALAYSIA kat sini, ada pelbagai jenis DESIGN & MURAH. KUALITI MMG TERBAIK 🇲🇾 LEBIH 2000PCS AKAN SAMPAI AWAL BULAN 8 UTK BULAN KEMERDEKAAN. BOOKING SEKARANG SEBELUM HABIS STOCK! -------------------------------------------------------------

Comments

@heylok.ksm asyhadu an la ilaha illallah, wa asyhadu anna muhammadar rasulullah . Alhamdulilah kita sudah mengucapkannya

Meriah BAJU MALAYSIA kat sini, ada pelbagai jenis DESIGN & MURAH. KUALITI MMG TERBAIK 🇲🇾 LEBIH 2000PCS
AKAN SAMPAI AWAL BULAN 8 UTK BULAN KEMERDEKAAN. BOOKING SEKARANG SEBELUM HABIS STOCK!
------------------------------------------------------------------------------
JOM ORDER SEKARANG
www.wasap.my/60173534095/BAJUMALAYSIA
www.wasap.my/60173534095/BAJUMALAYSIA
-------------------------------------------------------------------------------
SIZE = S / M / L / XL 
MATERIAL = Jersey full printed (back & front)
------------------------------------------------------------------------------
HARGA
LENGAN PENDEK SAHAJA = RM60
POSTAGE = RM7 SEMENANJUNG SABAH SARAWAK = RM10
------------------------------------------------------------------
Setiap tahun stok baju memang confirm LICIN. 
kami open BOOKING awal2 jika korang nak order banyak boleh BOOKING. Sebab kami x jual ready stock item cuma Jika ada stok lebihan sahaja baru kami open utk ready stock.
Bagi yang nak order banyak mmg kena Booking ya!Dah boleh order sekarang stok dijangka sampai hujung julai atau awal bulan ogos.
-
 #bajumalaysia #bajumalaysiamurah #printedbendera #bajuprinted #bajuperempuan #bajuunisex #bajutrending #bajumerdeka #bajubenderamalaysia #bajubendera #malaysia #syjual #localbrand #bajumerdekamurah #malaysiamerdeka #lokallah
#bajucouple #malaysiakita #malaysiakitapunya #malaysiabaru #malaysia #sayangimalaysia #bajumalaysia2019 #malaysiabaru #malay #tanahmelayu #bajumalaysiabaru #bajubenderamalaysia  #tshirtmalaysiabaru #sayangimalaysiaku #malaysiaflagshirt #flagshirtmalaysia
BAJU MALAYSIA | BAJU MERDEKA - @friendly.clothing Instagram Profile - inst4gram.com
friendly.clothing
1

Meriah BAJU MALAYSIA kat sini, ada pelbagai jenis DESIGN & MURAH. KUALITI MMG TERBAIK 🇲🇾 LEBIH 2000PCS AKAN SAMPAI AWAL BULAN 8 UTK BULAN KEMERDEKAAN. BOOKING SEKARANG SEBELUM HABIS STOCK! -------------------------------------------------------------

Comments

@heylok.ksm Follow ig Ni😉

Victor Sang Nila Utama in his natural habitat.
.
.
.
.
.
.
.
.
#singapore #igsg #sgig #orchid #sgboy #sghunks #botanicalgardens #nparks #tea #coffee #wedding #bajumelayu #tradition #villa #halia #botanicgardens #tradition #melayu #malay #tropical #islandlife #culture
Victor Koh 许伟雄 - @teakopek Instagram Profile - inst4gram.com
teakopek
8

Victor Sang Nila Utama in his natural habitat. . . . . . . . . #singapore #igsg #sgig #orchid #sgboy #sghunks #botanicalgardens #nparks #tea #coffee #wedding #bajumelayu #tradition #villa #halia #botanicgardens #tradition #melayu #malay #tropical #is

Singapore
Comments

@teakopek @jessechiro 💪💪

@teakopek @pmenon1985 😂❤️

#Hello nak jugak org tua ni buat #FaceApp saje suka2 nak nampak tua bagaimana lah rupa kita nanti kan hahaha. 
.
Ape pun kita doa yg baik2 saje untuk masa kini dan akan datang. Moga dilimpahkan rezeki selalu. Biarlah kita semua diberi kesihatan yang baik. .
.
Dapat menjalani kehidupan ini sampai hari tua dgn bijaksana dan sempurna. .
Moga kehidupan kita dapat membantu diri kita sendiri org lain dan family tersyg dgn rezeki yg Allah berikan. .Berjaya dunia dan akhirat. Aamiin.
.
 @MistaSoulz
#selfie #swafoto #bald #baldhead #single #man #men #AinaaSerum #instagram #AinaaCleanser #MistaSoulz #smile #kitaok #instafamous #igers #malay #Melayukacak #ikutcarakita #Assalamualaikum #Testimoni #kurus #handsome #KL #malaysia #klcc #followforfollowback #follow #likeforfollow
MISTASOULZ - @mistasoulz Instagram Profile - inst4gram.com
mistasoulz
11

#hello nak jugak org tua ni buat #faceapp saje suka2 nak nampak tua bagaimana lah rupa kita nanti kan hahaha. . Ape pun kita doa yg baik2 saje untuk masa kini dan akan datang. Moga dilimpahkan rezeki selalu. Biarlah kita semua diberi kesihatan yang

Rafflesia Sentul Condominium
Comments

@sintokyo.co 👍👍👍

@mistasoulz @sintokyo.co 😘

Batik is a form of art that uses wax-resist dyeing technique by applying wax unto a cloth using tjanting to separate colours.
#batik #is #an #art #form #malay #malayart #artform #that #uses #wax #resist #waxresist #dyeing #techniquev#by #applying #apply #wax #unto #a #cloth #using #tjanting #to #seperate #colours
Adelaide Tan - @adetvy Instagram Profile - inst4gram.com
adetvy
0

Batik is a form of art that uses wax-resist dyeing technique by applying wax unto a cloth using tjanting to separate colours. #batik #is #an #art #form #malay #malayart #artform #that #uses #wax #resist #waxresist #dyeing #techniquev #by #applying #ap

Muzium Seni Asia/Galeri Seni Universiti Malaya