#prizren
Advertisement
DSQUARED2 icon - Maic 
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

DSQUARED2 icon - Maic Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #sh

DSQUARED2 🇦🇱- Maic
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

DSQUARED2 🇦🇱- Maic Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup

DSQUARED2 black - Maic
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

DSQUARED2 black - Maic Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #sh

Advertisement
Pa fjalë
•
•
•Për me shumë video follow faqen tonë @dashuriia_jonee edhe share sa me shumë këtë video
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#dashuri #dashniajeme #valzator  #kidator #dhuratators #dhuratadora #ledri #luanator #erikator #peja #prishtina #ferizaj #gjakova #prizren #klina #istog #kosovo #Albania #dashniajem #dashniazemres #dashuria_ime #dashnia .
Mirsevini... Follow us⤴️ - @dashuriia_jonee Instagram Profile - inst4gram.com
dashuriia_jonee
7

Pa fjalë • • •Për me shumë video follow faqen tonë @dashuriia_jonee edhe share sa me shumë këtë video •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #dashuri #dashniajeme #valzator #kidator #dhuratators #dhuratadora #ledri #luanator #erikator #peja #prish

Comments

@lirim.ibishaj 😢💔

@lirim.ibishaj 😥😥🌹

VERSACE  - Maic
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

VERSACE - Maic Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #sk

Advertisement
GIVENCHY white - Maic 
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

GIVENCHY white - Maic Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #sh

GIVENCHY blue - Maic 
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

GIVENCHY blue - Maic Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shk

GIVENCHY red - Maic 
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

GIVENCHY red - Maic Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shku

OFF WHITE army - Maic 
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

OFF WHITE army - Maic Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #sh

OFF WHITE - Maic
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

OFF WHITE - Maic Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #s

FENDI brown - Jacket 
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
2

FENDI brown - Jacket Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shk

Comments

@e.zogaj9 Sa kushton

@ri1or1 Sa esht qmimi

DSQUARED2 black - Jacket 
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

DSQUARED2 black - Jacket Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana

FENDI black - Jacket 
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

FENDI black - Jacket Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shk

DSQUARED2 Jacket
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

DSQUARED2 Jacket Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #s

#VESHJE PER MESHKUJ 'MACHO STYLE' - ELBASAN - XHUPA PER MESHKUJ - #XHINSE PER MESHKUJ - #BLUZA PER MESHKUJ - #KOSTUME SPORTIVE PER #MESHKUJ

Nje #BUTIK me nje game te gjere produktesh poscerisht vetem per meshkuj vjen prane jush dhe me shitjet online. Vishu bukur dhe me stil zgjith MACHO STYLE.

JU MIREPRESIM !

Tel: 069 88 89 501

Adr: RRUGA : BULEVARDI QEMAL STAFA, #Macho #Style
Albest.al - @albest.al Instagram Profile - inst4gram.com
albest.al
1

#veshje PER MESHKUJ 'MACHO STYLE' - ELBASAN - XHUPA PER MESHKUJ - #xhinse PER MESHKUJ - #bluza PER MESHKUJ - #kostume SPORTIVE PER #meshkuj Nje #butik me nje game te gjere produktesh poscerisht vetem per meshkuj vjen prane jush dhe me shitjet online

Comments

@albest.al #tirana #tirane #albania #albanian #shqiperi #shqiperia #shqiptar #kosova #kosovo #prishtina #prizren #durres #vlore #elbasan #korce #korca #shkoder #fier #berat #shkup #saranda #tiranapost

@kastrofficial Valla is out now linkun te bio i Kastros hini ngone
OFFICIAL PAGE ♥️ - @pashaneren Instagram Profile - inst4gram.com
pashaneren
3

@kastrofficial Valla is out now linkun te bio i Kastros hini ngone

Comments

@ardit.gashii5 Mas 45 minutave e kum pa kongen shum e mir veq suksese @kastrofficial

@marigonakadriu9737 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

A night photo of #Prizren, #Kosovo last month. A very tiny young country with a painful past. Prizren was a lovely town and the Visoki Decani Monastery nearby (though Kosovo buses are very slow) is simply beyond words. #nightphotography #travelhappy #travelphotography
Kangsoon Park - @kangsoon_van Instagram Profile - inst4gram.com
kangsoon_van
0

A night photo of #prizren , #kosovo last month. A very tiny young country with a painful past. Prizren was a lovely town and the Visoki Decani Monastery nearby (though Kosovo buses are very slow) is simply beyond words. #nightphotography #travelhappy

Crossed the ancient bridge below the fortress to visit Prizren.
Michael Turner - @tbilisi473 Instagram Profile - inst4gram.com
tbilisi473
1

Crossed the ancient bridge below the fortress to visit Prizren.

Comments

@tbilisi473 #Prizren #kosovo

Our Executive Director Terrie Rouse-Rosario was pleased to welcome the co-founders of @autostradabiennale from #Prizren #Kosovo on Wednesday afternoon. Many thanks to the @statedept through their International Visitor Leadership Program  and the @secretaryofdc for helping to arrange this special visit!
thedcarts - @thedcarts Instagram Profile - inst4gram.com
thedcarts
0

Our Executive Director Terrie Rouse-Rosario was pleased to welcome the co-founders of @autostradabiennale from #prizren #kosovo on Wednesday afternoon. Many thanks to the @statedept through their International Visitor Leadership Program and the @sec

DC Commission on the Arts and Humanities
Mbulesa është nder si vajz kur je.. si nën kur bëhesh dhe si gjyshe..️🤲🧕🧕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#follow #mesazhihyjnor 
#shkup #kumanova #tetova #gostivar #kercova #struga #pogradec#dibra #vlora #saranda #fier #dursi #tirana #shkodra #lezhe #ulqin #prizren #gjakova #peja #ferizaj #kaçanik #prishtina #mitrovica#presheva #bujanovc #shqiperia #albania #allahuekber
☝Mesazhi_Hyjnor☝. - @mesazhi_hyjnor Instagram Profile - inst4gram.com
mesazhi_hyjnor
0

Mbulesa është nder si vajz kur je.. si nën kur bëhesh dhe si gjyshe..️🤲🧕🧕 . . . . . . . . . . . . #follow #mesazhihyjnor #shkup #kumanova #tetova #gostivar #kercova #struga #pogradec #dibra #vlora #saranda #fier #dursi #tirana #shkodra #lezhe #ulqin

OFF WHITE - Jacket 
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

OFF WHITE - Jacket Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup

GUCCI VIP
Transporti FALAS në 🇽🇰 ——————————————
Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 ——————————————
Transporti internacional 13€ *
*
*
#albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #shqiperia
Super Doku - @super_doku Instagram Profile - inst4gram.com
super_doku
0

GUCCI VIP Transporti FALAS në 🇽🇰 —————————————— Transporti 5€ në 🇦🇱&🇲🇰 —————————————— Transporti internacional 13€ * * * #albania #kosovo #kosova #shqiptar #onlineshopping #ferizaj #prishtina #gjilan #prizren #peja #mitrovica #tirana #shkup #skopje #

️ NUSE️
️ Follow for more 
.@nuse_qifte
.@nuse_qifte
.@nuse_qifte
_______________________________________________________
.
#albania #kosovo #nuse #bride #wedding #dasma #fejesa #weddingdress #shqipatre #nuseshqiptare #dashuri #love #qift #grim #frizura #tedua #lumturi #albanianwedding #specialday  #makeup #glam #dress  #prishtina #podujeva #prizren #gjakova #ferizaj #gjilan #drenica  #mitrovic @nusetshqiptare2017 @nusetshqiptare @nusetqikat @albanischenuset @albanian_weddings @albanischedasma  @kurora.aksesore @albanian.weddings @nuse_fustana_dimija @nuse_nusee  @nuse.shqiptare2017 @nusegoca
albanian brides | couples 👰🏻💑 - @nuse_qifte Instagram Profile - inst4gram.com
nuse_qifte
1

️ NUSE️ ️ Follow for more .@nuse_qifte .@nuse_qifte .@nuse_qifte _______________________________________________________ . #albania #kosovo #nuse #bride #wedding #dasma #fejesa #weddingdress #shqipatre #nuseshqiptare #dashuri #love #qift #grim #friz

Comments

@maary1241 مدل موهای قبل از تو سوتفاهم بود

#prizren #gilan #podujeva #prishtina #peja#gjakova WAS UNS ALBANER GLÜCKLICH MACHT
Ardian - @ardian_nnn Instagram Profile - inst4gram.com
ardian_nnn
0

#prizren #gilan #podujeva #prishtina #peja #gjakova WAS UNS ALBANER GLÜCKLICH MACHT

Dolce&Gabbana Intense is a strong alchemy of refined and powerfully addictive contrasts.

#dolcegabbana #intense #plazacosmetica #abiçarshia #prizren #kosova #feelfreebeyourself
Plaza Cosmetics - @plazacosmetica Instagram Profile - inst4gram.com
plazacosmetica
0

Dolce&Gabbana Intense is a strong alchemy of refined and powerfully addictive contrasts. #dolcegabbana #intense #plazacosmetica #abiçarshia #prizren #kosova #feelfreebeyourself

Tag
MemesShqiptarski - @memes_shqiptarski Instagram Profile - inst4gram.com
memes_shqiptarski
1

Tag

Comments

@memes_shqiptarski #gjilan #pristina #gjakova #peja #mitrovica #ferizaj #kosovo #prizren #peje #gjilan #shqip #tayna #ledri #mitrovica #rahovec #suharek #ferizaj #shqipvalla #kida #lipjan #gilan #prishtine #therande #kosovo #humorshqip #hajgare #babastars #diaspora #ledrivula #kidators #butriors #oplabiparty2019 #osamire #stupcat

▶️Për më shum foto apo video◀️
↘️↘️Follow  faqen ↙️↙️
@ISLAM_KESHILLA
@ISLAM_KESHILLA
@ISLAM_KESHILLA
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.#turkey #kosov #shkupi #kumanova #kosova #albania #tetova #gostivar #prizren #peja #klin #rugova #rahovec #shkup #kercova #struga #dibra #elbasan #shqiptar #presheva #prishtina #nena #respekt #dashuri #shqiperia  #tetove #ilahiler #gilan #tirona
Na Ndihmoni Me një Follow - @islam_keshilla Instagram Profile - inst4gram.com
islam_keshilla
0

▶️Për më shum foto apo video◀️ ↘️↘️Follow  faqen ↙️↙️ @islam_keshilla @islam_keshilla @islam_keshilla . . . . . . . . . .#turkey #kosov #shkupi #kumanova #kosova #albania #tetova #gostivar #prizren #peja #klin #rugova #rahovec #shkup #kercova #struga

Te  kanagjegji i Ermires, familja Bytyqi. #kanagjegji #dasma #bytyqi #prizren #kosova #albania #family
Shaqir bytyqi - @bytyqishaqir Instagram Profile - inst4gram.com
bytyqishaqir
1

Te kanagjegji i Ermires, familja Bytyqi. #kanagjegji #dasma #bytyqi #prizren #kosova #albania #family

Prizren
Comments

@ebrar.rashkaj04 Perhajr e menafal

Ton diten rrin tu e kru bothën 🤣
°
per mashum ksi meme Follow
@tullusumi_ks °
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
°
#prishtina #peja #mitrovica #prizren #gjilan #ferizaj #gjakova #tirana #shkodra #vlora #saranda #durres #kukes #shkup #tetova #tayna #ledrivula #rina #unikkatil #fero #hajgare #stresi #mckresha #taynators #rinators #kida #kidators #tullusumi_ks
Hajgare Fresh - @tullusumi_ks Instagram Profile - inst4gram.com
tullusumi_ks
3

Ton diten rrin tu e kru bothën 🤣 ° per mashum ksi meme Follow @tullusumi_ks ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° #prishtina #peja #mitrovica #prizren #gjilan #ferizaj #gjakova #tirana #shkodra #vlora #saranda #durres #kukes #shkup #tetova #tayna #ledrivula #rina

Comments

@hajgarezone.mk 💪💪

@hajgarezone.mk 😂🙈🙈

PUNIME ARTISTIKE ONLINE ' ART AND BUISNESS '

PRODUKTE DHE DEDIKIME NE FORMA TE NDRYSHME - MBAJTESE CELSASH
- #VARSE QAFE
- PAPIRUS ME TREKENDESH PER TAVOLINA
- #KORNIZE PER MUR
- #REKLAMA PER DYQANE OSE LOKALE
- #ORA MURI - KUTI DRRURI TE NDRZSHME

Online art and business eshte nje studio virtuale me punime kryesisht te personalizuara dhe te punuara ne tekniken e djegies se drurit (pirografise).Cdo punim eshte i realizuar ne dore.

Objektivi jone kryesor eshte qe çdo klient te ndahet i knaqur dhe te dale i nderuar me punimin qe do te dhuroje. Deshirojme qe per me teper te flase puna jone, prandaj ju ftojme te shikoni fotot dhe videot e punimeve.

JU MIREPRESIM! Tel: 069 36 43 370 
Adr: RRUGA : BEXHISTEN , PAZARI I VJETER SHKODER

#Online #Art 
#Insta @pacrami_art
Albest.al - @albest.al Instagram Profile - inst4gram.com
albest.al
1

PUNIME ARTISTIKE ONLINE ' ART AND BUISNESS ' PRODUKTE DHE DEDIKIME NE FORMA TE NDRYSHME - MBAJTESE CELSASH - #varse QAFE - PAPIRUS ME TREKENDESH PER TAVOLINA - #kornize PER MUR - #reklama PER DYQANE OSE LOKALE - #ora MURI - KUTI DRRURI TE NDRZSHME

Comments

@albest.al #tirana #tirane #albania #albanian #shqiperi #shqiperia #shqiptar #kosova #kosovo #prishtina #prizren #durres #vlore #elbasan #korce #korca #shkoder #fier #berat #shkup #saranda #tiranapost

LAVANDERI DHE PASTRIM KIMIK ' MOZA ' - #LAVANDERI - #PASTRIM_KIMIK - RIPARIME #RROBAQEPESIE - #QEPJE PERDESH - #PERDE ME POROSI

Ju ofron: sherbime pastrimi ne shtepi, zyra, restorante, lokale, hotele, larje tapetash, larje tapicerie, mokete te pa/zmontueshme, jorgane, batanije, dysheke, qilima, kolltuqe, perde, carcafe, roba te ndryshme...etj. Sherbim i shpejte dhe profesional. Punojme per te plotesuar kerkesat dhe nevojat tuaja per pastrim.

JU MIREPRESIM!

Tel: 068 32 51 031 / 068 64 11 820

Adr: RRUGA E GJIRIT TE LALEZIT
Albest.al - @albest.al Instagram Profile - inst4gram.com
albest.al
1

LAVANDERI DHE PASTRIM KIMIK ' MOZA ' - #lavanderi - #pastrim_kimik - RIPARIME #rrobaqepesie - #qepje PERDESH - #perde ME POROSI Ju ofron: sherbime pastrimi ne shtepi, zyra, restorante, lokale, hotele, larje tapetash, larje tapicerie, mokete te pa/zm

Comments

@albest.al #tirana #tirane #albania #albanian #shqiperi #shqiperia #shqiptar #kosova #kosovo #prishtina #prizren #durres #vlore #elbasan #korce #korca #shkoder #fier #berat #shkup #saranda #gjilan #tiranapost