#simanjamama
Advertisement
Amoi yg kuat merajuk ni suke sgt nk pkai spek mama #AisyaMaisaraMA #msdivagedikdramaqueen #simanjamama #mylittlepricess #mysiewling
Irma Nazashida Hakimi - @irma_hakimi Instagram Profile - inst4gram.com
irma_hakimi
3

Amoi yg kuat merajuk ni suke sgt nk pkai spek mama #aisyamaisarama #msdivagedikdramaqueen #simanjamama #mylittlepricess #mysiewling

Comments

@irma_hakimi @fazirasuriani ha a.. muka nadjiha.. yg bongsu

@izyanhakimi Eeeeeeee nak kena niiiu

Selalu...megang pipi dan dipeluk..pulas sudah..#temanbaikmama #simanjamama #kesayanganmama #ben
Lucy Hasianta Purba - @lucypurba Instagram Profile - inst4gram.com
lucypurba
0

Selalu...megang pipi dan dipeluk..pulas sudah..#temanbaikmama #simanjamama #kesayanganmama #ben

johny... johny Yes Papa... open Your Mouth... ha ha ha... si Tukang Nyanyi... Nyanyi Trus Kerjanya.. Penuh cinta untuk kamu.. dedek iya Alias  Dedek Burju , Boru mama Naburju.. yang baik, yang cantik dan yang Ter lah... Sehat Sehat selalu ya . ceria selalu.. buat mama tertawa bahagia melihat tingkah kamu ya dek.. yang maunya di panggil dedek.. .
.
.
.
.
#kesayanganmama
#loveyoumoreandsomuch
#belahanjiwamama
#boruhasianmama
#borupudanmama
#simanjamama
#kebanggaanmama
#jadipelimdungmama
#Mariayosephinenaburju
Maria Yosephine Naburju - @mariayosephinenaburju_11 Instagram Profile - inst4gram.com
mariayosephinenaburju_11
0

johny... johny Yes Papa... open Your Mouth... ha ha ha... si Tukang Nyanyi... Nyanyi Trus Kerjanya.. Penuh cinta untuk kamu.. dedek iya Alias Dedek Burju , Boru mama Naburju.. yang baik, yang cantik dan yang Ter lah... Sehat Sehat selalu ya . ceria

Hari ni 28/11/2018 #hafiyazizul genap 6 bulan. Dia kene cocok hari ni disebabkan Hafiy good boy x nanges kene cocok, mama lanje kuih keria manis. Yeayyyy Hafiy da bole mamam #hafiykuat #simanjamama
fazilah ahmad bustaman - @fazilah_ziela Instagram Profile - inst4gram.com
fazilah_ziela
13

Hari ni 28/11/2018 #hafiyazizul genap 6 bulan. Dia kene cocok hari ni disebabkan Hafiy good boy x nanges kene cocok, mama lanje kuih keria manis. Yeayyyy Hafiy da bole mamam #hafiykuat #simanjamama

Klinik Kesihatan Ibu & Anak Selayang Baru
Comments

@jusmamariamhq Hi. Jom usha² ig kami untuk info2 terbaru yg menarik.

@jusmamariam_original_hq Best moment ever. Lets follow us

take my hand,take my whole life too

#simanjamama
Nora Fauzi - @norainimohdfauzi Instagram Profile - inst4gram.com
norainimohdfauzi
4

"take my hand,take my whole life too" #simanjamama

Comments

@syahda @norainimohdfauzi hahahahah patut aku ternyanyi lagu tu 😁🤗😘

@norainimohdfauzi @syahda ank2 aku jd model.kalo aku nyanyi depa mst layankn siap menari2 buat gaya mcm videoclips😂😂

Advertisement
Tu dia haaa.. Dtg dkat.. Nyendeng tepi mama pastu ngap hidung mama.. Xde koje sgguh kamu ni dik.. New obsession ke ape ni?  #juanedlanhakimi #myangel #mylove #myeverythings #simanjamama #instaphoto #photooftheday
♡ Emy Shafinaz Abdul Majid ♡ - @esha232 Instagram Profile - inst4gram.com
esha232
0

Tu dia haaa.. Dtg dkat.. Nyendeng tepi mama pastu ngap hidung mama.. Xde koje sgguh kamu ni dik.. New obsession ke ape ni? #juanedlanhakimi #myangel #mylove #myeverythings #simanjamama #instaphoto #photooftheday

#30102018
happy 7th birthday #cintahatimama #simanjamama #anakbujangmama #heromama #bodyguardmama
semoga pnjg umur murah rezeki, semoga membesar dgn sihat dan ceria.. menjadi anak soleh kebanggaan ayahbonda dan juga keluarga.. amiin
happy 18th birthday to ucu.. semoga bertambah kilogram, sihat2, happy2, pnjg umur murah rezeki, dpertemukan jodoh yg baik2.. InsyaAllah.. amiin
نور عزلين - @mama_puterifariz Instagram Profile - inst4gram.com
mama_puterifariz
0

#30102018 happy 7th birthday #cintahatimama #simanjamama #anakbujangmama #heromama #bodyguardmama semoga pnjg umur murah rezeki, semoga membesar dgn sihat dan ceria.. menjadi anak soleh kebanggaan ayahbonda dan juga keluarga.. amiin happy 18th birthd

Advertisement
Me and my pretty. Berbelas gambar amik.. yg ok 4-5 je . The struggle is real. #AisyaMaisaraMA #msdivagedikdramaqueen #simanjamama #mylittlepricess #mysiewling #gambarsebelumhantartaska
Irma Nazashida Hakimi - @irma_hakimi Instagram Profile - inst4gram.com
irma_hakimi
2

Me and my pretty. Berbelas gambar amik.. yg ok 4-5 je . The struggle is real. #aisyamaisarama #msdivagedikdramaqueen #simanjamama #mylittlepricess #mysiewling #gambarsebelumhantartaska

Comments

@norlelakhalidah 😍😍😍 Comel gegurl

@mohdazam_my Tatah ngada2..🤣🤣

BARANG WAJIB ADA DALAM RUMAH 
Mommy kat luar sana ada masalah ini 

Anak kerap selsema ?
Anak tak suka makan ubat ?
Anak sukar bernafas gara hingus ? 
Jangan bimbang , kita ada satu alat #PenyedutHingusAutimatic , tak perlu sedut , tak perlu picit .  Hanya picit butang ON .  Ia akan bergerak sendiri secara automatik . Akan sedut segala hingus @ lendir atau taik hidung lama yang ada dalam terowong anak .

Ada speed one , speed two , speed three untuk set kelajuan . Tambahan lagi siap ada melodi lagu . Bila anak guna penyedut hingus ni takde la baby bosan . 
Wasap terus ke link bawah ni okey . Jangan simpan lama lama hingus tuh . Kang melarat kita yang susah .

http://www.wasap.my/60182981879/PromoNA

#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#Hana_Dan_Danial
#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
#AuraInsta
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
5

BARANG WAJIB ADA DALAM RUMAH Mommy kat luar sana ada masalah ini Anak kerap selsema ? Anak tak suka makan ubat ? Anak sukar bernafas gara hingus ? Jangan bimbang , kita ada satu alat #penyeduthingusautimatic , tak perlu sedut , tak perlu picit .

Comments

@t_shirt_rewang wah terbaik ! 💗

@bigapple_eduworld 😇😇😇

Janji boleh tatap wajah mama..xkisah ler tdo tepi sejadah pun kann.. #myArfaDahlia 
#simanjamama
asmawani hj. abu bakar - @waniehoney Instagram Profile - inst4gram.com
waniehoney
2

Janji boleh tatap wajah mama..xkisah ler tdo tepi sejadah pun kann.. #myarfadahlia #simanjamama

Comments

@izmayanty90 Kalau kat taska si adra..ticer Ma dah rasa macam Neelofa dah kat taska tu..asl geng2 adra nampak cier ma, ha kelam kabut depa pi bagitau adra,adra mula lah dr jauh duk lari lambai2 cier Ma..skrg dengan geng2 adra duk pulun nk peluk cier Ma, NK bg adra jeles,haha btl Neelofa la skrg NIE..haha

@waniehoney @izmayanty90 haha..tecer Ma dok dodoi adra dr baby..itu yg dia ingat sangat tu..😘 tp adra mmg kuat jeles..hihi😅

Ibu bapa masih tercari2 buku terbaik sebagai pendidikan awal kanak²?

Ebookku islamik adalah pilihan terbaik tau. Sebab apa dalam ebookku  ada kemahiran 7 'M' iaitu

1️⃣Membaca
2️⃣Mengira
3️⃣Menulis
4️⃣Mengenal
5️⃣Mendengar
6️⃣Menghafal
7️⃣Menyebut.

Ha bukan tu ja, ada 5 lagu kanak², ada doa harian,15 Surah lazim, cara solat, boleh lukis padam, dan banyak lagi. Ha best ke best, dah la harga mur² ja. Pakej anak boleh belajar 

#Hana_Dan_Danial
#HanaDanial_Exclusive
#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram
#AuraInsta
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
3

Ibu bapa masih tercari2 buku terbaik sebagai pendidikan awal kanak²? Ebookku islamik adalah pilihan terbaik tau. Sebab apa dalam ebookku ada kemahiran 7 'M' iaitu 1️⃣Membaca 2️⃣Mengira 3️⃣Menulis 4️⃣Mengenal 5️⃣Mendengar 6️⃣Menghafal 7️⃣Menyebut.

Comments

@vitamindianz2017 kena ada ni mommy, 👍👍👍

@barangmagic_simanja @vitamindianz_dianzmask anak pun makin cerdik ❤️

Mommy mommy semua jom grab satu untuk permata hati memasing

Kenalkan EBOOK-KU (ISLAMIC  IQ BOOK) Special Edition dari MommyHana 

Sistem pembelajaran electronik dengan merangkumi semua asas pembelajaran dari sudut agama dan kemahiran. Sangat sesuai dari anak-anak yang berumur dari 6 bulan hingga 9 tahun. 
Ebook ini juga penting untuk  persediaan bagi anak yang akan masuk pra-sekolah, tadika atau darjah .  Teknik baru mengajar anak anda dengan lebih santai.
 Anak kita terdedah awal dengan buku bacaan & latihan.
 Anak kita boleh belajar 2 bahasa dalam 1 masa iaitu English & Melayu.
 Anak kita akan lebih fokus.
 Anak kita di didik awal untuk belajar tentang ISLAM.
 Mengandungi bacaan Al-Quran dan doa-doa harian.
 Mengelakkan kerosakan mata, tiada lagi gadjet yg melalaikan.
 eBook yang sangat Menyeronokkan, Colourfull & ada Lagu Kanak2

Silibus Keseluruhan Akan Mengasah Kemahiran 7 'M' Anak Kita! 
Membaca|Mengira|Menulis|Mengenal|Mendengar|Menghafal|Menyebut SPESIFIKASI:

1⃣ Bahan: Plastik dan buku kulit keras
2⃣ Jenis Bateri: 3 Bateri AA ( diberikan percuma)
3⃣ Dimensi buku: 28 x 27 x 2 cm
4⃣ Berat : 520g SUBJEK UNTUK DIPELAJARI:

1⃣ Mengenal huruf
2⃣ Mengenal kenderaan
3⃣ Mengenal buah buahan
4⃣ Mengenal haiwan
5⃣ Mengenal nombor
6⃣ Mengenal bentuk dan warna
7⃣ Belajar cara berwuduk dan solat beserta bacaan dalam solat
8⃣ Doa-doa harian
9⃣ Bacaan ayat suci al quran yg terpilih
 Zikir, Lagu kanak-kanak & dll CIRI-CIRI

1⃣ Islamic E-Book dilengkapi dengan (marker pen & stylus dummy pen) 
2⃣ Islamic E-Book mempunyai audio dan butang muzik yang menarik dengan bermacam lagu untuk kanak-kanak
3⃣ Islamic E-Book didatangi dengan 2 bahasa, Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu
4⃣ E-book berwarna-warni dengan gambarajah yang menarik. CARA PENGGUNAAN 
1⃣ Hidup suiz, 
2⃣ Tekan butang bunyi, 
3⃣ Kemudian tekan gambar atau perkataan untuk membolehkan ia bercakap. WARANTY 

1 BULAN / 30 HARI dari MommyHana

Yang berminat boleh terus terus klik link whatsapps: wasap.my/60182981879/BukuMagicSiManja
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
3

Mommy mommy semua jom grab satu untuk permata hati memasing Kenalkan EBOOK-KU (ISLAMIC IQ BOOK) Special Edition dari MommyHana Sistem pembelajaran electronik dengan merangkumi semua asas pembelajaran dari sudut agama dan kemahiran. Sangat sesuai

Comments

@tunic.muslimah.trendy Kualiti terbaik 👍

@buku.mainan.edukasi Semoga sehat selalu 😇

Melentur buluh biarlah dari rebungnya

Betul kan kata-kata di atas tu 
Buku magic ni sesuai la dihadiahkan untuk si manja kita.
Membantu perkembangan minda anak seawal usia 6 bulan tau.

Strongly recommended.
Say NO to gadgets

#Hana_Dan_Danial
#HD_Empire
#HanaDanial_Exclusive
#BarangMagicSiManja
#BarangMagic_SiManja 
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
#Malaysia
#CTDK
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
1

"Melentur buluh biarlah dari rebungnya" Betul kan kata-kata di atas tu Buku magic ni sesuai la dihadiahkan untuk si manja kita. Membantu perkembangan minda anak seawal usia 6 bulan tau. Strongly recommended. Say NO to gadgets #hana_dan_danial #hd

Comments

@proe_shoes Niceeeeee!

Me and my pretty. Geram dgn amoi sorg ni. Dh pndai posing amik gmbr. Gedikkss. . #AisyaMaisaraMA #msdivagedikdramaqueen #simanjamama #mylittlepricess #mysiewling #gambarsebelumhantartaska
Irma Nazashida Hakimi - @irma_hakimi Instagram Profile - inst4gram.com
irma_hakimi
0

Me and my pretty. Geram dgn amoi sorg ni. Dh pndai posing amik gmbr. Gedikkss. . #aisyamaisarama #msdivagedikdramaqueen #simanjamama #mylittlepricess #mysiewling #gambarsebelumhantartaska

Adikk 
Sejenis Yg Suka Throwback .... 
#simanjamama 
#anakjantanmama 
#kesayanganku
Fateen Arzrull - @ayeesharizqy13 Instagram Profile - inst4gram.com
ayeesharizqy13
1

Adikk Sejenis Yg Suka Throwback .... #simanjamama #anakjantanmama #kesayanganku

Cameron Highlands, Pahang, Malaysia
Comments

@rose_novitaaa Aduuh... Lucunya gemesss 😍😘 Ikut lomba foto anak di @ririsrio_photocontest yuk mom.. Ada tema HAPPY FACE lho.. Biaya daftar promo 35.000 bisa kirim 2 foto (2 no. Undian) TOTAL HADIAH 5 JUTA RUPIAH + PIALA Ada juga undian CINCIN EMAS untuk peserta yg beruntung.. Yuk daftar segera.. Dan raih hadiah utamanya😍😘 Trusted EO PHOTOCONTEST cek testi #testiririsrio_pc Info pendaftaran Wa: 0852 8223 9999 Line: @ukh0296y (PAKAI @)

Wajah2 Model KURTA KIDS PATCHES yg chomell .. 

PROMOTION STILL BERJALAN SEHINGGA KEHABISAN STOCK..!! SEKARANG HARGA RM35 
Add + SIZE XL RM5 ye.. Jom dapatkan sekarang..sbelum kehabisan stock ye mummy2.. #kurtamurah#kurtakids#kurtasicomel#kurtabudak#omar&hana#boiboiboy#anakku#pa&ma#simanjamama#
Mum Norafizah - @mumnorafizahshop Instagram Profile - inst4gram.com
mumnorafizahshop
1

Wajah2 Model KURTA KIDS PATCHES yg chomell .. PROMOTION STILL BERJALAN SEHINGGA KEHABISAN STOCK..!! SEKARANG HARGA RM35 Add + SIZE XL RM5 ye.. Jom dapatkan sekarang..sbelum kehabisan stock ye mummy2.. #kurtamurah #kurtakids #kurtasicomel #kurtabudak #

Comments

@mumnorafizahshop Terima kasih @mama_adams_n bagi anak2nya jadi model Kurta kids.. 💙💙💙

Ank mama besar dh.. Xlme lg nk smbut hri ulang thun yg ke 2 dh..
#simanjamama #miqailamama #iloveyou #onlyyou
de' pomelo - @tachapomelo Instagram Profile - inst4gram.com
tachapomelo
3

Ank mama besar dh.. Xlme lg nk smbut hri ulang thun yg ke 2 dh.. #simanjamama #miqailamama #iloveyou #onlyyou

Comments

@tachapomelo @khairunizhar

@tachapomelo @tachapomelo 😁 Alhamdulillah..

T'tiba rindu pulak kt dia
Time ni baru 6 bulan
Mama saja letak pisang kat badan dia
Tu pun nk marah
Jagn ikut perangai mama okay
Sbb mama ni sikt2 suka marah naik angin jer
Mama kena berubah supaya si botak tak sikt2 naik angin jer kan

#sibotak #simanjamama
#ilovemyson #goodboy
#hambaAllah #happyfamily
#muhamaddanialkhor
Ņur-Yus Rina (秋萍) - @yusrinachew Instagram Profile - inst4gram.com
yusrinachew
0

T'tiba rindu pulak kt dia Time ni baru 6 bulan Mama saja letak pisang kat badan dia Tu pun nk marah Jagn ikut perangai mama okay Sbb mama ni sikt2 suka marah naik angin jer Mama kena berubah supaya si botak tak sikt2 naik angin jer kan #sibotak #sim

Alhamdullilah kenyang dah...kita selfie dulu dgn budak manja pipi bulat ni.. #openhouse
#penghujungsyawal
#AnggunAnnurZalfa8moth
#simanjamama 
#anakbijakpandai 
#artist
shidah yahaya - @puan_shidahyahaya Instagram Profile - inst4gram.com
puan_shidahyahaya
0

Alhamdullilah kenyang dah...kita selfie dulu dgn budak manja pipi bulat ni.. #openhouse #penghujungsyawal #anggunannurzalfa8moth #simanjamama #anakbijakpandai #artist

BONDS GIRLS DANCE MIDI TUTU
.
Make this festive season red hot by living a little louder , a little sparklier with a gift guaranteed to make them merry!
.
Baju kanak-kanak jenama BONDS original, diimport khas dari Australia. Dibuat khas dari kain cotton, lembut dan selesa untuk si manja. Pelbagai jenis warna dan saiz dijual. Si manja bergaya, ibu bapa gembira.
.
#bajukanakkanak #sayajualmurah #sayajual #sayajualbonds #bajubonds #bajubondsasli #bajubondsmurah #bonds #bajumurah #bajuraya #bondsmalaysia #bondsbaby #simanjaku #simanjamama
Team Dahlia - @teamdahlia Instagram Profile - inst4gram.com
teamdahlia
2

BONDS GIRLS DANCE MIDI TUTU . Make this festive season red hot by living a little louder , a little sparklier with a gift guaranteed to make them merry! . Baju kanak-kanak jenama BONDS original, diimport khas dari Australia. Dibuat khas dari kain cot

Comments

@pinklady_aan_official MEMANG TERBAIKK!!

BONDS DANCE STRING TUTU DRESS
.
Make this festive season red hot by living a little louder , a little sparklier with a gift guaranteed to make them merry!
.
Baju kanak-kanak jenama BONDS original, diimport khas dari Australia. Dibuat khas dari kain cotton, lembut dan selesa untuk si manja. Pelbagai jenis warna dan saiz dijual. Si manja bergaya, ibu bapa gembira.
.
#bajukanakkanak #sayajualmurah #sayajual #sayajualbonds #bajubonds #bajubondsasli #bajubondsmurah #bonds #bajumurah #bajuraya #bondsmalaysia #bondsbaby #simanjaku #simanjamama
Team Dahlia - @teamdahlia Instagram Profile - inst4gram.com
teamdahlia
1

BONDS DANCE STRING TUTU DRESS . Make this festive season red hot by living a little louder , a little sparklier with a gift guaranteed to make them merry! . Baju kanak-kanak jenama BONDS original, diimport khas dari Australia. Dibuat khas dari kain c

Comments

@pinklady_aan_official MEMANG TERBAIKK!!

KIDS BONDS PULLOVER
.
BONDS Pullover is specifically designed for the optimum comfort of your little angel. The comfortable cotton is stretchy and provide both warmth and comfort for your active kids. The vibrant colours will make sure your little bundle of joy always will be the star of the show,
.
Baju kanak-kanak jenama BONDS original, diimport khas dari Australia. Dibuat khas dari kain cotton, lembut dan selesa untuk si manja. Pelbagai jenis warna dan saiz dijual. Si manja bergaya, ibu bapa gembira.
.
#bajukanakkanak #sayajualmurah #sayajual #sayajualbonds #bajubonds #bajubondsasli #bajubondsmurah #bonds #bajumurah #bajuraya #bondsmalaysia #bondsbaby #simanjaku #simanjamama
Team Dahlia - @teamdahlia Instagram Profile - inst4gram.com
teamdahlia
0

KIDS BONDS PULLOVER . BONDS Pullover is specifically designed for the optimum comfort of your little angel. The comfortable cotton is stretchy and provide both warmth and comfort for your active kids. The vibrant colours will make sure your little bu

KIDS COOL SWEATS BONDS PULLOVER
.
BONDS Cool Sweats Pullover is specifically designed for the optimum comfort of your little angel. The comfortable cotton is stretchy and provide both warmth and comfort for your active kids. The vibrant colours will make sure your little bundle of joy always will be the star of the show,
.
Baju kanak-kanak jenama BONDS original, diimport khas dari Australia. Dibuat khas dari kain cotton, lembut dan selesa untuk si manja. Pelbagai jenis warna dan saiz dijual. Si manja bergaya, ibu bapa gembira.
.
#bajukanakkanak #sayajualmurah #sayajual #sayajualbonds #bajubonds #bajubondsasli #bajubondsmurah #bonds #bajumurah #bajuraya #bondsmalaysia #bondsbaby #simanjaku #simanjamama
Team Dahlia - @teamdahlia Instagram Profile - inst4gram.com
teamdahlia
0

KIDS COOL SWEATS BONDS PULLOVER . BONDS Cool Sweats Pullover is specifically designed for the optimum comfort of your little angel. The comfortable cotton is stretchy and provide both warmth and comfort for your active kids. The vibrant colours will

BONDS ZIP WONDERSUIT
.
BONDS Zip Wondersuit is a staple for every bub, featuring unique two way stretch fabric for comfort and durable two way zip for easy dress with front facing to help protect baby.
.
Baju kanak-kanak jenama BONDS original, diimport khas dari Australia. Dibuat khas dari kain cotton, lembut dan selesa untuk si manja. Pelbagai jenis warna dan saiz dijual. Si manja bergaya, ibu bapa gembira.
.
#bajukanakkanak #sayajualmurah #sayajual #sayajualbonds #bajubonds #bajubondsasli #bajubondsmurah #bonds #bajumurah #bajuraya #bondsmalaysia #bondsbaby #simanjaku #simanjamama
Team Dahlia - @teamdahlia Instagram Profile - inst4gram.com
teamdahlia
0

BONDS ZIP WONDERSUIT . BONDS Zip Wondersuit is a staple for every bub, featuring unique two way stretch fabric for comfort and durable two way zip for easy dress with front facing to help protect baby. . Baju kanak-kanak jenama BONDS original, diimpo

BONDS ZIP COZYSUIT
.
BONDS Cozysuit is designed specially for premature little angels. The cozy cuffs fold over mittens to keep hands warm and stop scratching. The cozy cuffs  over the feet ensure baby is comfortable even on the move.
.
Baju kanak-kanak jenama BONDS original, diimport khas dari Australia. Dibuat khas dari kain cotton, lembut dan selesa untuk si manja. Pelbagai jenis warna dan saiz dijual. Si manja bergaya, ibu bapa gembira.
.
#bajukanakkanak #sayajualmurah #sayajual #sayajualbonds #bajubonds #bajubondsasli #bajubondsmurah #bonds #bajumurah #bajuraya #bondsmalaysia #bondsbaby #simanjaku #simanjamama
Team Dahlia - @teamdahlia Instagram Profile - inst4gram.com
teamdahlia
0

BONDS ZIP COZYSUIT . BONDS Cozysuit is designed specially for premature little angels. The cozy cuffs fold over mittens to keep hands warm and stop scratching. The cozy cuffs over the feet ensure baby is comfortable even on the move. . Baju kanak-ka

BONDS STRETCHIES CHESTY
.
BONDS stretchies range is specially designed using cotton rich stretch fabric to move with your baby.
.
Baju kanak-kanak jenama BONDS original, diimport khas dari Australia. Dibuat khas dari kain cotton, lembut dan selesa untuk si manja. Pelbagai jenis warna dan saiz dijual. Si manja bergaya, ibu bapa gembira.
.
#bajukanakkanak #sayajualmurah #sayajual #sayajualbonds #bajubonds #bajubondsasli #bajubondsmurah #bonds #bajumurah #bajuraya #bondsmalaysia #bondsbaby #simanjaku #simanja #simanjamama
Team Dahlia - @teamdahlia Instagram Profile - inst4gram.com
teamdahlia
0

BONDS STRETCHIES CHESTY . BONDS stretchies range is specially designed using cotton rich stretch fabric to move with your baby. . Baju kanak-kanak jenama BONDS original, diimport khas dari Australia. Dibuat khas dari kain cotton, lembut dan selesa un

Duduk baik² ye sayang mama. Jgn merap sgt kt rmh. Jgn nk ngis kuat² kt umh sbb nk tgk kartun. Daddy jgn mrh dia. Hahaha
#dahliairdinaarissa #kakyaya #kesayangan #3years4months #simanjamama #anakmamadaddy #adijunior #adifamily #Love
Nurul Hafiza - @cikfieza Instagram Profile - inst4gram.com
cikfieza
15

Duduk baik² ye sayang mama. Jgn merap sgt kt rmh. Jgn nk ngis kuat² kt umh sbb nk tgk kartun. Daddy jgn mrh dia. Hahaha #dahliairdinaarissa #kakyaya #kesayangan #3years4months #simanjamama #anakmamadaddy #adijunior #adifamily #love

Sungai Bakap
Comments

@cikfieza @begmurah_reena ok kak inan apa2 wasap dlu

@begmurah_reena @cikfieza ok along

Selesai utk mlm ni.. Beraya rumah saudara.. Masih dlm mood raya.. #simanjamama
#selalubikinmamahot
#teammerah
#rayakansebulan
#khelialipmatte 
#kodpaprikabrown
KHELIALIPMATTE_MAS - @masaini08 Instagram Profile - inst4gram.com
masaini08
0

Selesai utk mlm ni.. Beraya rumah saudara.. Masih dlm mood raya.. #simanjamama #selalubikinmamahot #teammerah #rayakansebulan #khelialipmatte #kodpaprikabrown

Klang
Raya ke3

#simanjamama 
#adik&mamajerr
~ayzee 💏 - @noor_azeela08 Instagram Profile - inst4gram.com
noor_azeela08
0

Raya ke3 #simanjamama #adik &mamajerr

Felda Jerangau Barat Ajil,terengganu
Ya allah nak. Mangken kuat la rindu papa same khairan niii...
Sehat terus ntk mama dan khairan yaaa 🤗
#anaksholeh #anakasi #anakmama #buntatmama #simanjamama @restiinces
Bayu - @bayu.1.7 Instagram Profile - inst4gram.com
bayu.1.7
4

Ya allah nak. Mangken kuat la rindu papa same khairan niii... Sehat terus ntk mama dan khairan yaaa 🤗 #anaksholeh #anakasi #anakmama #buntatmama #simanjamama @restiinces

Singkawang
Comments

@saifullah2709 👍

@nafishaprananda Gigi ndk adaaa

Rindu yg tak tertahan kannn...
#muhhamadKhairanAthallaKharis
#anaksholeh #anakasi #anakjagoan #sibuntatmama #simanjamama
@restiinces
Bayu - @bayu.1.7 Instagram Profile - inst4gram.com
bayu.1.7
1

Rindu yg tak tertahan kannn... #muhhamadkhairanathallakharis #anaksholeh #anakasi #anakjagoan #sibuntatmama #simanjamama @restiinces

Kota Singkawang
Comments

@restiinces Missyu tu papaaaa ❤💙

.
Kenapa cikrina memborong?
.
Kisahnya bila tanya sampul A abis, sampul B abis , sampul C pun abis.
.
Jadi bila dah ada stok ni, cecepat borong. Tu pun ada juga yang tak sempat cikrina nak borong dah abis juga.
.
Ramai pakat borong sebelum raya ni. Bisnez kue, baju raya rancak bak raya ni. Ehh cikrina pun ada supply kue raya. Handmade by my lovely fren. Tunggu ye pic nya.
.
.
#bisnesonlinemalaysia #bisneskuihraya #bisnesminyakurut #simanjamama #simanjaceria #kembungperutbayi #kembungperut #selsemabatuk #membantumelegakan #bukanubat #MINYAKKAYUPUTIH #minyakurutwangi #takmelekittakberminyak #baulavender #ibuanak #produkibudananak #produkibudanbayi #produkibu #produkibumengandung #produkibuberpantang
Minyak Urut viral | Penang - @cikrina.mmg Instagram Profile - inst4gram.com
cikrina.mmg
0

. Kenapa cikrina memborong? . Kisahnya bila tanya sampul A abis, sampul B abis , sampul C pun abis. . Jadi bila dah ada stok ni, cecepat borong. Tu pun ada juga yang tak sempat cikrina nak borong dah abis juga. . Ramai pakat borong sebelum raya ni. B

*PromokasihRamadhan*
15/5 sehingga 31/5

Before : 🤗
*Normal price RM 260*
*Promo price RM 130 + 4 free gift + 1 yrs warranty*

Now : promosi ‼promosi‼kaw2 dari mommy hana.
Special promo price  *RM99* + *4 free gifts + 2 yrs warranty*

JIMAT banyak sangat dah ni untuk si manja kita?
Jom stenbai sesiap sebelum anak selsema 

Pssst Harga tak termasuk postage
RM9sem/RM15ss

#Hana_Dan_Danial
#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
#Raya
#Ramadan
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
7

*PromokasihRamadhan* 15/5 sehingga 31/5 Before : 🤗 *Normal price RM 260* *Promo price RM 130 + 4 free gift + 1 yrs warranty* Now : promosi ‼promosi‼kaw2 dari mommy hana. Special promo price *RM99* + *4 free gifts + 2 yrs warranty* JIMAT banyak sa

Comments

@tee.maniac Excellent photo!

@hanadanial.exclusive Recommended untuk parents yang ada anak kecik. Mudah sangat💕

#sayangmama #camelia #mamaloveyousayang #tidurpunbolehsenyum #mimpiapatu #simanjamama #babyc
Nurmafadilla Bt Mohd Azami - @officialcikted Instagram Profile - inst4gram.com
officialcikted
1

#sayangmama #camelia #mamaloveyousayang #tidurpunbolehsenyum #mimpiapatu #simanjamama #babyc

Kuala Lumpur, Malaysia
Comments

@dilahalif Tidur pon comel la baby camelia 😘

Me and my pretty #AisyaMaisaraMA #msdivagedikdramaqueen #simanjamama #mylittlepricess #mysiewling #gambarsebelumhantartaska
Irma Nazashida Hakimi - @irma_hakimi Instagram Profile - inst4gram.com
irma_hakimi
2

Me and my pretty #aisyamaisarama #msdivagedikdramaqueen #simanjamama #mylittlepricess #mysiewling #gambarsebelumhantartaska

Comments

@izyanhakimi Eeeee siewling nye muke dia. Hahahahahahahah

@irma_hakimi @izyanhakimi pg2 jer rupa siew ling. Br bgn tido. 😅

#buahhatimama 
#simanjamama 
#sicomelpipimerah 
#alahaimanjaku
#anaksyurgakami 
Siapa knl kami???? #dhiaqasseh #dhiaizzara #dhiairdina
diana - @dhiasham Instagram Profile - inst4gram.com
dhiasham
2

#buahhatimama #simanjamama #sicomelpipimerah #alahaimanjaku #anaksyurgakami Siapa knl kami???? #dhiaqasseh #dhiaizzara #dhiairdina

Comments

@tamar_lovers Alhamdulillah. Moga jadi anak yang soleh/solehah . Aamiin. 💖

@dhiasham @tamarcocoa_original Aamin.....Tq yunk

MUDAH,SELAMAT & BERKESAN

Anak meragam bila selesema? Tak boleh tidur, nak menyusu pun susah?

Ambil jer penyedut hingus automatik, tekan “on” masuk hidung zapppppp semua hingus lisyen kene sedut. Mommy,daddy dan baby semuanya boleh tidur lena sampai pagi.

Punyala banyak hingus terperangkap dalam hidung, cemana nak sedut banyak macam dalam gambar tu kan. Sekarang dah mudah tak perlu lagi sedut pakai mulut, sbb dah ada kes mommy tertelan hingus anak sbb sedut pakai mulut 🤭. Nak order? 
Klik jer link di atas 

#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
#Viral
#HotDemand
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
2

MUDAH,SELAMAT & BERKESAN Anak meragam bila selesema? Tak boleh tidur, nak menyusu pun susah? Ambil jer penyedut hingus automatik, tekan “on” masuk hidung zapppppp semua hingus lisyen kene sedut. Mommy,daddy dan baby semuanya boleh tidur lena sampai

Comments

@nurich_jutawansisfel Barang wajib ada ni bagi ibu bapa yg ada anak kecik

@hanadanial.exclusive Wah terbaik la hasilnya😅

Senang sangat ada Nose cleaner canggih 2018 ni kan? Wajib standby dalam #firstaidkitbaby

DISKAUN 50%
WARRANTY 1 YEAR
ADD ON 4 FREE GIFT

#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
#Viral 
#PRU14 
#ProdukLocal
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
2

Senang sangat ada Nose cleaner canggih 2018 ni kan? Wajib standby dalam #firstaidkitbaby DISKAUN 50% WARRANTY 1 YEAR ADD ON 4 FREE GIFT #hd_empire #barangmagicsimanja #penyeduthingussimanja #nasalaspirator #bukumagic #ebookku #bukumurah #bukumagi

Comments

@ivmist_charm Memang best😘😘😘

@hanadanial.exclusive Senang bangat guna penyedut hingus automatic ni

Hai mama papa, nak tanya ni boleh?

Nak ngundi yang mana tuh? Eh, Undilah #NasalAspirator @ #PenyedutHingusSiManja by mommyhana venture ni ye.

Penyedut hingus automatik. Kompem pilihan terbaik untuk si manja

Musim sekarang tak menentu. Anak senang kena serang selsema. So, meh sediakan penyedut hingus sesiap sebelum hingoss berkampung dalam hidung si comel. 
Buat lah pilihan yang bijak. #HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
#PRU14
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
3

Hai mama papa, nak tanya ni boleh? Nak ngundi yang mana tuh? Eh, Undilah #nasalaspirator @ #penyeduthingussimanja by mommyhana venture ni ye. Penyedut hingus automatik. Kompem pilihan terbaik untuk si manja Musim sekarang tak menentu. Anak senang

Comments

@barangmagic_simanja @lemonex.shoppy salam perkenalan. All the best 😊

Bgn2 tgk anak dh menyelit tepi peyut kita.. dia ingt dia masih dlm peyut mama dia nie gaknye.. kemain terbongkang awk yerrrrr! Ikut perangai sape laa nie.. 🤣🤣🤣
.
.
.
#kakiselit #mamaredho #simanjamama #nyawamama #stronglikemama #shayergegurltaw #jangantanyelagi #girlkeboy #penatmamanakjawab #dahpakaibajupinktopipinksegalapink #puntetapditanyalagi #katanyalelakiskrgpunpakaipink #ehh #betulke #amboiii #melebihnampak #hahaa #pagipagidahmembebel #moodpenyek #adoiiii #achiklolajr #mamaslittlebestfriend  #naurahsofia #cikboongasolehah #semuauntukmuanakku #palingsayang #majorlove
💜 AW’s 💜 - @lola.azila Instagram Profile - inst4gram.com
lola.azila
2

Bgn2 tgk anak dh menyelit tepi peyut kita.. dia ingt dia masih dlm peyut mama dia nie gaknye.. kemain terbongkang awk yerrrrr! Ikut perangai sape laa nie.. 🤣🤣🤣 . . . #kakiselit #mamaredho #simanjamama #nyawamama #stronglikemama #shayergegurltaw #jang

Comments

@farraazleinmj hahahha sgt memahami.ruang kita yg besar ni ciput je dia bagi hahahah

@lola.azila @farraazleinmj kannnn hahahaa ken conquer terukkk punye nie huhuhuu 🤷🏻‍♀️🤣😝

Alhamdulillah harga setanding kualiti.

Hah mama dan papa yang belum dapatkan #PenyedutHingusSiManja ni kena dapatkan sekarang ye.

Dijamin tak rugi beli untuk si manja. Boleh simpan untuk adik-adik juga.

#ProdukLocal
#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
0

Alhamdulillah harga setanding kualiti. Hah mama dan papa yang belum dapatkan #penyeduthingussimanja ni kena dapatkan sekarang ye. Dijamin tak rugi beli untuk si manja. Boleh simpan untuk adik-adik juga. #produklocal #hd_empire #barangmagicsimanja

Baby Knee Guard..
.
Khas utk si baby anda gunakan apabila dh mula nk merangkak..
Dpt melindungi lutut si manja..
.
01119175541
.
#babykneeguard #mybabylove #babyfever #carebabyku #anakku #anugerahterindah #simanjamama #mama #papa #mylove
Roslinz_collection - @roslinz_collection Instagram Profile - inst4gram.com
roslinz_collection
0

Baby Knee Guard.. . Khas utk si baby anda gunakan apabila dh mula nk merangkak.. Dpt melindungi lutut si manja.. . 01119175541 . #babykneeguard #mybabylove #babyfever #carebabyku #anakku #anugerahterindah #simanjamama #mama #papa #mylove

Bila anak selsema mesti kita sebagai mak risau kan? Yela si comey tu mana la reti nak keluarkan hingus sendiri

So kat sini Nur nak share dengan mommies produk comey dari mommyhana ni.
Penyedut hingus terbaik abad ini.Wah gittew. Kelebihan penyedut hingus mommyhana TIDAK PERLU PICIT
TIDAK PERLU SEDUT
TIDAK MENYAKITKAN
ADA MUSIK UNTUK LEKAKAN BAYI
BOLEH DIBUAT DIRUMAH
SESUAI UNTUK NEWBORN HINGGA 5 TAHUN
TERDAPAT 4 FREE GIFT Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic. Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak-anak. Dapatkannya segera supaya ibubapa dapat tidur yang sempurna!! 

Offer ini terhad pada 50 orang terawal yer.Sape nak lekaih tekan link bawah ni

www.wasap.my/60182915780/Nak+PenyedutHingusSiManja

#Viral
#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
1

Bila anak selsema mesti kita sebagai mak risau kan? Yela si comey tu mana la reti nak keluarkan hingus sendiri So kat sini Nur nak share dengan mommies produk comey dari mommyhana ni. Penyedut hingus terbaik abad ini.Wah gittew. Kelebihan penyedut h

Comments

@rahul.k.r.01 Hey, I followed, gonna follow back ? 🤔

Set mandian lagi? Ke baju? Camni la chuols. 
Apa kata kasik #rare sikit. Bagi penyedut hingus ni kat newborn baby sebagai hadiah. Ishhhh, mesti mommy baby tu senyummm je sampai telinga.

Yelah barang baik kan. Bermanfaat pulak tu. Kalau jaga elok2 boleh tahan sampai baby tu besar. Boleh pas kat adik-adik baby pulak. Bila nak guna je mesti ingat sapa yang bagi hadiah tu. Sweet kan kan kan?

Jom bagi hadiah istimewa ni buat newborn dan si manja yang susah nak hembus hingus time selsema. Cian dier tak selesa tu.

#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
0

Set mandian lagi? Ke baju? Camni la chuols. Apa kata kasik #rare sikit. Bagi penyedut hingus ni kat newborn baby sebagai hadiah. Ishhhh, mesti mommy baby tu senyummm je sampai telinga. Yelah barang baik kan. Bermanfaat pulak tu. Kalau jaga elok2 bo

NEWBORN BOLEH GUNA KE NASAL ASPIRATOR NI??? Baby dalam pantang dah start selesema? Sok sek je bunyiknya. Lelagi tengah malam makin kuat bunyik tu. Ni kalau dibiarkan mesti  tersumbat hidungnya. Memang mak ayah risau duduk tak keruan la anak tak sihat ni. Nak sedut guna mulut rasa tak sanggup. Lagipun bahaya nanti kuman berjangkit pulak 1 family selsemanya.

Fuh, nasib baik #PenyedutHingus super cute ni boleh juga guna untuk baby dalam pantang. Sekali ON je terus lari bertempiaran hingus menuju masuk ke dalam penyedut ni. Setel terus masalah mak ayah. Baby pun tak meragam bila disedut sebab syiokk layan muzik penyedut ni.

Si manja dapat tidur lena dan tidak meragam lagi. Alhamdulillahselamat dan memang berkesan. Anak dah sihat, kita pun tak risau dah kan!

#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller 
#BaikPunya
#Viral
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
0

NEWBORN BOLEH GUNA KE NASAL ASPIRATOR NI??? Baby dalam pantang dah start selesema? Sok sek je bunyiknya. Lelagi tengah malam makin kuat bunyik tu. Ni kalau dibiarkan mesti tersumbat hidungnya. Memang mak ayah risau duduk tak keruan la anak tak sihat

Cara MUDAH untuk buang hingus anak kecil di musim selsema sebegini. 
Alhamdulillah dah tak risau anak selsema. Stendbai je kemana mana. Nampak si kuning muncul, terus sumbat si Dolphin, sedut kasi habis. Legaa, boleh tidur lena dah.

Thanks NASAL ASPIRATOR, mudahkan kerja mama!

Jom bantu si manja bernafas dengan selesa. Kasi sedut si hingus itu 

Berminat boleh klik link wasap ini ya  DISKAUN 50% + 🆓 gifts

Penyedut hingus si manja giraffe paling viral. Cepat wasap link ni ya. wasap.my/60182915780/Nak+PenyedutHingusSiManja+22

#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
#Viral
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
1

Cara MUDAH untuk buang hingus anak kecil di musim selsema sebegini. Alhamdulillah dah tak risau anak selsema. Stendbai je kemana mana. Nampak si kuning muncul, terus sumbat si Dolphin, sedut kasi habis. Legaa, boleh tidur lena dah. Thanks NASAL ASP

Comments

@sisfel_kakwa Hai . Salam Perkenalan . Semoga Murah Rezqi

BERITA GEMBIRA KEPADA MAMA YANG NAK CARI DUIT BALIK RAYA

Mulai hari ni beli 1 unit dah boleh join DROPSHIP produk viral ni.

Rugi tak ambil peluang keemasan ni tau. 
Jom bersama-sama dalam team suribisnes yang hebat. Nak meroket ke bulan dan bintang  Tak janji boleh kaya, TAPI TAK MUSTAHIL jika anda boleh beri komitmen dan kerjasama. Saya mencari yang Kualiti bukan Kuantiti .
NAK ke NAK ??  #Dropship
#Agent
#BuatDuitRaya
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
3

BERITA GEMBIRA KEPADA MAMA YANG NAK CARI DUIT BALIK RAYA Mulai hari ni beli 1 unit dah boleh join DROPSHIP produk viral ni. Rugi tak ambil peluang keemasan ni tau. Jom bersama-sama dalam team suribisnes yang hebat. Nak meroket ke bulan dan bintang

Comments

@umaima_putrajaya Salam kejayaan dari saya 😊

Mesin ni ok️. Mula mula x nak jugak sedut. Last last dia buat sendiri dan hingus keluar

Puan Laili
.
.
Daripada seorang yang trauma untuk Neb dan sedut hingus di klinik - anak beliau dah guna Nasal Aspirator sendiri untuk keluarkan sendiri hingus. Wow!

Jom saya bantu anda atasi masalah hidung berhingus dan hidung tersumbat. .
.
#Hana_Dan_Danial
#trustedsellerindonesia
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
2

"Mesin ni ok️. Mula mula x nak jugak sedut. Last last dia buat sendiri dan hingus keluar" Puan Laili . . Daripada seorang yang trauma untuk Neb dan sedut hingus di klinik - anak beliau dah guna Nasal Aspirator sendiri untuk keluarkan sendiri hingus.

Comments

@set.hamil.mampu.milik 😊😊👌

@nurich_jutawansisfel Alhamdulillah wajib ada mesin ni

Senang je sedut hingus anak ni. Tak payah nak pening-pening dah sedut cara manual tu. Papa pun boleh tengokkan si manja.

Mudahkan? 

#Hana_Dan_Danial
#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
4

Senang je sedut hingus anak ni. Tak payah nak pening-pening dah sedut cara manual tu. Papa pun boleh tengokkan si manja. Mudahkan? #hana_dan_danial #hd_empire #barangmagicsimanja #penyeduthingussimanja #nasalaspirator #bukumagic #ebookku #bukumur

Comments

@barangmagic_simanja @wall_of_perfume waalaikumsalam

@barangmagic_simanja @nfhboutiquegallery terima kasih

Jangan lupa dapatkan #PenyedutHingusSiManja dan #BukuMagikSiManja dari @barangmagic_simanja  Produk viral dan paling hot untuk dihadiahkan pada si manja kita Asyik shoping baju ngan mekap mama ja kali ni jangan lupa shopping barang anak anak pula️ #BarangMagicSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
#Viral
#Meletop
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
0

Jangan lupa dapatkan #penyeduthingussimanja dan #bukumagiksimanja dari @barangmagic_simanja Produk viral dan paling hot untuk dihadiahkan pada si manja kita Asyik shoping baju ngan mekap mama ja kali ni jangan lupa shopping barang anak anak pula️ #b

SAKIT TAK BABY GUNA PENYEDUT HINGUS?

Ada yang takut nak guna Nasal Aspirator ni sebab takut baby sakit bila disedut. #PenyedutHingus MommyHana insyaAllah tak menyakitkan baby. Kuasa sedutan ada 3. Boleh ejas mengikut kesesuaian dan keselesaan baby.

#NasalAspirator by MommyHana : ️ Sesuai dari newborn - 5 tahun
️ Mudah digunakan
️ Tak menyakitkan
️ 3 kuasa sedutan
️ 3 muzik dan lagu
️ Warranty setahun
️ 4 FREE gifts
️ Harga berpatutan

Wassap je ye atau pun klik link ni wasap.my/60182915780/Nak+PenyedutHingusSiManja 

#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
#Viral
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
3

SAKIT TAK BABY GUNA PENYEDUT HINGUS? Ada yang takut nak guna Nasal Aspirator ni sebab takut baby sakit bila disedut. #penyeduthingus MommyHana insyaAllah tak menyakitkan baby. Kuasa sedutan ada 3. Boleh ejas mengikut kesesuaian dan keselesaan baby.

Comments

@theshalicious Terbaik👍

@mayra_maryk 👆👆👍

Mengamuk aje tokey kulat ni!!dia punya melalak boleh runtuh rumah!!adehhh..psl kucing dia x sihat pun dia mengamuk!ko rasa??nk bg petir ke guruh ni??kalah kakak skrg ni..klau x kakak yg pegang anugerah ratu airmata skrg dia plk..anak oh anak... #sibongsubykakal
#simanjamama 
#barulepasmenangis
Cik Zack Ay - @cikzack_ay Instagram Profile - inst4gram.com
cikzack_ay
0

Mengamuk aje tokey kulat ni!!dia punya melalak boleh runtuh rumah!!adehhh..psl kucing dia x sihat pun dia mengamuk!ko rasa??nk bg petir ke guruh ni??kalah kakak skrg ni..klau x kakak yg pegang anugerah ratu airmata skrg dia plk..anak oh anak... #sibo

Kg Temin, Jerantut, Pahang
SENANGNYA BUANG HINGUS BAYI NI. MAK AYAH TAK PERLU RISAU DAH, BOLEH TIDO LENA!

Ni la #BarangMagic yang wajib ada tau. Nasal Aspirator by MommyHana  TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT. Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic. Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak2.

Soalan biasa ditanya dari customer.
Q: Tak sakit ke baby tu?
A: Dari video boleh tengok baby pun rilekss je. 

Q: Umur berapa boleh guna?
A: Dari 1 bulan hingga 4-5 tahun.

Dapatkannya segara supaya mak ayah dapat tido yang sempurna! Wassap je ok 0182915780 

#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
1

SENANGNYA BUANG HINGUS BAYI NI. MAK AYAH TAK PERLU RISAU DAH, BOLEH TIDO LENA! Ni la #barangmagic yang wajib ada tau. Nasal Aspirator by MommyHana TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT. Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic. Nasal Aspirator i

Comments

@devontamalikkk Nice post! Have a good day!

*Inspirasi Pagi :* Jika Allah memberimu nikmat sepotong roti saja, syukurilah itu, karena Allah tidak membuatmu meminta-minta kepada orang lain untuk mendapatkan itu. ‎مَنْ لَمْ يَشْكُرِ الْقَلِيلَ لَمْ يَشْكُرِ الْكَثِيرَ *“Barang siapa yang tidak mensyukuri yang sedikit, maka ia tidak akan mampu mensyukuri sesuatu yang banyak.” (HR. Ahmad)* #HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
4

*Inspirasi Pagi :* Jika Allah memberimu nikmat sepotong roti saja, syukurilah itu, karena Allah tidak membuatmu meminta-minta kepada orang lain untuk mendapatkan itu. ‎مَنْ لَمْ يَشْكُرِ الْقَلِيلَ لَمْ يَشْكُرِ الْكَثِيرَ *“Barang siapa yang tidak m

Comments

@shiela_luq Brape harga penyedut hingus ni?

@barangmagic_simanja @shiela_luq harga asal RM259. Harga promosi RM139. Berminat boleh klik link ni ye wasap.my/60182915780/PenyedutHingus

#simanjamama #cutidekatja#
suhaila - @ealasuhaila Instagram Profile - inst4gram.com
ealasuhaila
4

#simanjamama #cutidekatja #

Comments

@ealasuhaila Jom la aunty Papa kita cuti ni

@ealasuhaila @wirdasyazana tgok badan sado oh aunty.. Menatu Kuat makan ni

Dah 2 malam saya tak tido sangat sis, anak merengek tak selesa hidung. Dah macam zombi dah ni.
.
.
Bila time anak tak sihat, selsema batuk demam, mula la ibu pun tak cukup rehat. Lagi lagi waktu nak beralih bulan tu. Semalam jam 2 pagi ibu ni wasap cari penyedut hingus. Dah tak tahan anak asyik memerap. Bila bagi susu pun tak nak.
.
.
Dapat sedut guna Nasal Aspirator si penyedut hingus magik ni, diam je anak ni, siap senyum lagi. Kalau dulu sedut guna mulut, meraung macam kena dera. 
Lega mak, tak yah dah bersilat bila nak sedut hingus anak. On je sambil dengar lagu, anak sinyum sinyum, dah siaaap.
.
.
Ada lagi ni beberapa ketoi Nasal Aspirator. Siapa nak piyem klik link wasap kat komen ye. Tak amik sekarang memang rugi. LIMITED EDITION SIAP DISKAUN 50% + 5 PERCUMA 

#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
1

"Dah 2 malam saya tak tido sangat sis, anak merengek tak selesa hidung. Dah macam zombi dah ni." . . Bila time anak tak sihat, selsema batuk demam, mula la ibu pun tak cukup rehat. Lagi lagi waktu nak beralih bulan tu. Semalam jam 2 pagi ibu ni wasap

Comments

@barangmagic_simanja #selsema #demam #Baby #babyfever

Dah 2 malam saya tak tido sangat sis, anak merengek tak selesa hidung. Dah macam zombi dah ni. Bila time anak tak sihat, selsema batuk demam, mula la ibu pun tak cukup rehat. Lagi lagi waktu nak beralih bulan tu. Semalam jam 2 pagi ibu ni wasap cari penyedut hingus. Dah tak tahan anak asyik memerap. Bila bagi susu pun tak nak. 
Dapat sedut guna Nasal Aspirator si penyedut hingus magik ni, diam je anak ni, siap senyum lagi. Kalau dulu sedut guna mulut, meraung macam kena dera. 
Lega mak, tak yah dah bersilat bila nak sedut hingus anak. On je sambil dengar lagu, anak sinyum sinyum, dah siaaap. 
Ada lagi ni beberapa ketoi Nasal Aspirator. Siapa nak piyem klik link wasap kat komen ye. Tak amik sekarang memang rugi. LIMITED EDITION SIAP DISKAUN 50% + 5 PERCUMA 

#HD_Empire
#BarangMagicSiManja
#PenyedutHingusSiManja
#NasalAspirator
#BukuMagic 
#EbookKu
#BukuMurah 
#BukuMagicSiManja 
#FirstBook 
#Family 
#BondingTime
#Anak
#SiManja 
#SiManjaMama 
#Ajimaura 
#TerapiInstagram 
#Education 
#EduToys 
#MamaCantikAnakCerdik
#MamaGembiraAnakSelesa
#InstaShop
#Like4Like
#Follow4Follow
#TrustedSeller
EBOOK PENYEDUT HINGUS HANDMADE - @barangmagic_simanja Instagram Profile - inst4gram.com
barangmagic_simanja
3

"Dah 2 malam saya tak tido sangat sis, anak merengek tak selesa hidung. Dah macam zombi dah ni." Bila time anak tak sihat, selsema batuk demam, mula la ibu pun tak cukup rehat. Lagi lagi waktu nak beralih bulan tu. Semalam jam 2 pagi ibu ni wasap car

Comments

@barangmagic_simanja Senang sangat nak buang hingus anak. Sedut je dengan #PenyedutHingusSiManja ni. Sedut sedut bersih dah hidung baby. Lega boleh bernafas dengan selesa. Mudahkan keja mama sekarang?

@barangmagic_simanja @amiesirajuddin berminat boleh direct wassap nur ye. Masih ada DISKAUN 50% & FREE GIFTS. Klik jer link ni wasap.my/60182915780/penyeduthingussimanja

Cepat sembuh yee jagoan nye mama 🤗
Biar bise puas2 maen nye yeeee
#sibuntatmama #kesayanganmama #intanpayongmama #simanjamama #anaksholeh #anakpintarmama
Bayu - @bayu.1.7 Instagram Profile - inst4gram.com
bayu.1.7
4

Cepat sembuh yee jagoan nye mama 🤗 Biar bise puas2 maen nye yeeee #sibuntatmama #kesayanganmama #intanpayongmama #simanjamama #anaksholeh #anakpintarmama

Singkawang
Comments

@indunkartini00 Kalau ude reni dtg

@aisyaffandi_kidz Melayani pemesanan via shopee

Hal yg mencabar nak buat pagi2 ialah kejut budak nie..dari pukul 7 bagi 10 minit pastu sampai ke pukul 7.40 masih ngantuk lagi..mama kene usap2 kepale kene cium kene gosok2 belakang badan iyer baru lah nak bangun..manja sangat anak nie  #miqaelseifbadryshah #miqael #5yearsold #smartreaderkids #simanjamama #anakbungsu #myeverything @ayiejunior
Mrs Ayiejunior💕 - @anna____chong Instagram Profile - inst4gram.com
anna____chong
0

Hal yg mencabar nak buat pagi2 ialah kejut budak nie..dari pukul 7 bagi 10 minit pastu sampai ke pukul 7.40 masih ngantuk lagi..mama kene usap2 kepale kene cium kene gosok2 belakang badan iyer baru lah nak bangun..manja sangat anak nie #miqaelseifba

Apabila sel-sel 🧠 sedang berhubung #fathiahkhaleesya #daughter #simanjamama
Fariza Yunos - @farizayunos Instagram Profile - inst4gram.com
farizayunos
0

Apabila sel-sel 🧠 sedang berhubung #fathiahkhaleesya #daughter #simanjamama

Jalan Dahlia 1, Taman Puchong Perdana
Arini budak ni kena marah dengan Mama Singa. Kesian dia! Tp sekarang Mama saya dah ok. Macamana pon Mama tetap Sayang anak mama. Sorry!  #DahliaIrdinaArissa #YayaMama #SimanjaMama #3yearsold #Love
Nurul Hafiza - @cikfieza Instagram Profile - inst4gram.com
cikfieza
0

Arini budak ni kena marah dengan Mama Singa. Kesian dia! Tp sekarang Mama saya dah ok. Macamana pon Mama tetap Sayang anak mama. Sorry! #dahliairdinaarissa #yayamama #simanjamama #3yearsold #love

Happy Belated Birthday Yaya Turns 3.  #DahliaIrdinaArissa #DahliaTurns3 #birthdaygirl ##Birthday2018 #February #SimanjaMama #AnakMamaDaddy #AdiJunior #Dahliadahbesar  #KekDidiAndFriend #HappyFamily #AdiFamily #Love
Nurul Hafiza - @cikfieza Instagram Profile - inst4gram.com
cikfieza
8

Happy Belated Birthday Yaya Turns 3. #dahliairdinaarissa #dahliaturns3 #birthdaygirl ##birthday2018 #february #simanjamama #anakmamadaddy #adijunior #dahliadahbesar #kekdidiandfriend #happyfamily #adifamily #love

Comments

@azaasoy Insyaallah.....

@cikfieza @azaasoy miss u kak aza. Rindu lawak kak aza. Hihi

Tgk ni (gambar beberapa hr lepas). Eeeiii.. gedik kn. Rasa nk gigit2 cubit2 je. Hashtag br utk dia --> #msdivagedikdramaqueen . #AisyaMaisaraMA #mylittlepricess #mysiewling #simanjamama
Irma Nazashida Hakimi - @irma_hakimi Instagram Profile - inst4gram.com
irma_hakimi
1

Tgk ni (gambar beberapa hr lepas). Eeeiii.. gedik kn. Rasa nk gigit2 cubit2 je. Hashtag br utk dia --> #msdivagedikdramaqueen . #aisyamaisarama #mylittlepricess #mysiewling #simanjamama

Comments

@izyanhakimi Hahahahahahahahaha eeee nak kena dia ni.

Dia ni kalo depan camera suka buat muka. Perasan lawa ker ape. But too cute laaa .. sampai susah nk pilih mana 1. So nah.. post je sume. Hahahahha.. mak2 mmg cmtu. Di mata seorg ibu.. anak dia lah yg paling n sentiasa comel, cute, lawa, hensem. Btul x mothers? 
#AisyaMaisaraMA #mamaslittlepricess #mydramaqueen #mysiewling #momandaughter #simanjamama #gambarsebelumhantartaska
Irma Nazashida Hakimi - @irma_hakimi Instagram Profile - inst4gram.com
irma_hakimi
0

Dia ni kalo depan camera suka buat muka. Perasan lawa ker ape. But too cute laaa .. sampai susah nk pilih mana 1. So nah.. post je sume. Hahahahha.. mak2 mmg cmtu. Di mata seorg ibu.. anak dia lah yg paling n sentiasa comel, cute, lawa, hensem. Btul

Happy Birthday Dahlia Anak Manja Mama dan Daddy yg Ke3 tahun.  
Dah besar dah. Knp cepat sangat besar. Semoga panjang umur,murah rezeki dan menjadi ank yg baik. Wlupon mama kdg2 jd singa jadian,berleter potpet, mama tetap sygkan Dahlia. Geram tau skrg suka wat perangai,cakap pandai sangat. Kdg geram stress happy menghiburkan hati,smua ada lah. Nanti la kita potong Kek no. Tggu Daddy free  dan smua ada.  #DahliaIrdinaArissa #DahliaTurns3 #KaKYaya #Yaya #SimanjaMama #AnakDaddy #AnakManja #AdiJunior #AnakMamaDaddy #BudakCakapPandai #Pandaisampaipening #Dahliadahbesar #27Feb2018 #BesdayGirl  #AdiFamily #Love
Nurul Hafiza - @cikfieza Instagram Profile - inst4gram.com
cikfieza
2

Happy Birthday Dahlia Anak Manja Mama dan Daddy yg Ke3 tahun. Dah besar dah. Knp cepat sangat besar. Semoga panjang umur,murah rezeki dan menjadi ank yg baik. Wlupon mama kdg2 jd singa jadian,berleter potpet, mama tetap sygkan Dahlia. Geram tau skr

Comments

@nurulsyaheeda Hepi birthday dahlia...smga mnjdi ank y solehah ptauh dgn mama dady...membesaq dgn baij

@cikfieza @nurulsyaheeda tq maklong syaheeda. Aminnnnn...😍

Niteee Sayammm2
#MamaVsDikCha
#SiManjaMama
SITI HALIYANA SAMSURI - @lilyaryanaofficial Instagram Profile - inst4gram.com
lilyaryanaofficial
1

Niteee Sayammm2 #mamavsdikcha #simanjamama

Comments

@mbm_empire Hye dear! Visit my ig 😉 .. Pelbagai pattern baju yg ada dgn hrga yg tersgttt laa murahh.. Dengan kualiti yg sngt TIPTOP 👍👍.. Just ws me 019-926 5819 🌸😘

Dh mcm cikgu. Aisya.. aisya.. Bukan mama yg suh dia pakai spek ye. Dia yg beriya nk pkai spek mama. Smpi 2 spek mama sblom ni patah n pecah. #AisyaMaisarahMA #mysieeling #mydramaqueen #simanjamama #gelagatanak2
Irma Nazashida Hakimi - @irma_hakimi Instagram Profile - inst4gram.com
irma_hakimi
0

Dh mcm cikgu. Aisya.. aisya.. Bukan mama yg suh dia pakai spek ye. Dia yg beriya nk pkai spek mama. Smpi 2 spek mama sblom ni patah n pecah. #aisyamaisarahma #mysieeling #mydramaqueen #simanjamama #gelagatanak2

Dgn salah seko lg mgsa buli. Tp si mgsa sntiasa meredhakan dirinye dibuli. Thats my #ciko.#AisyaMaisarahMA #mydramaqueen #simanjamama #gelagatanak2 #cat #pet #pricelessmoments #AisyadanHaiwan
Irma Nazashida Hakimi - @irma_hakimi Instagram Profile - inst4gram.com
irma_hakimi
0

Dgn salah seko lg mgsa buli. Tp si mgsa sntiasa meredhakan dirinye dibuli. Thats my #ciko .#aisyamaisarahma #mydramaqueen #simanjamama #gelagatanak2 #cat #pet #pricelessmoments #aisyadanhaiwan

These were taken on 4 feb 2018. Aisya mmbuli salah seko anak kucing yg bakal di adopt. Tgk muka aisya tu... tgk senyuman dia tu.. eeeiii.. geram tau. Tau tu org amik video dia.. nk jugak tgk camera.. #AisyaMaisarahMA #mydramaqueen #simanjamama #naughtyface #gelagatanak2 #kitten #pet #anak2tommy #pricelessmoments #AisyadanHaiwan
Irma Nazashida Hakimi - @irma_hakimi Instagram Profile - inst4gram.com
irma_hakimi
2

These were taken on 4 feb 2018. Aisya mmbuli salah seko anak kucing yg bakal di adopt. Tgk muka aisya tu... tgk senyuman dia tu.. eeeiii.. geram tau. Tau tu org amik video dia.. nk jugak tgk camera.. #aisyamaisarahma #mydramaqueen #simanjamama #naugh

Comments

@frhzwani Ganasnyaa aisya 😂😂 dia geram dengan kucing tu haha

@mimiecupcakes hahaha... tepuk2 pulak 🤣🤣🤣