#staywithikonic
Advertisement
Advertisement
Hanbin 

#hanbin #ikonbi #ikon #bi #staywithikon #staywithikonic
Trang sói💋 - @callme.san02 Instagram Profile - inst4gram.com
callme.san02
2

Hanbin #hanbin #ikonbi #ikon #bi #staywithikon #staywithikonic

Comments

@jongguk91 ~.~

@jiprfthh.azost20213 이젠 대행사뿐 아니라 개인분들에게도 홈페이지를 공개합니다!!^^

Advertisement
Ketika aku merasa lelah, bosen, terpuruk di kehidupan nyata, gue bakalan beralih ngeliat tingkah bobby dan member iKON lainnya. Tapi skrg, ketika gue merasa kosong ditinggal sang leader iKON, bobby bahkan gak bisa mengisi kekosongan itu... bagaimana iKON bisa mengisi kekosongan itu ketika tidak ada yang dapat menggantikan posisi sang leader?

Aku masih mengharapkan kembalinya sang leader.. bahkan jika harus memakan waktu lama bakalan ku tungguu!

iKON  isnt my first kpop boygrup, but iKON is my last kpop boygrup!

#iKONFESSION
#Staywithhanbin
#staywithiKON
#staywithiKONIC
#7ogetherwithiKON
#Allfor7KON
@shxxbi131
@gnani_____
@bobbyindaeyo
@sssong_yh
@juneeeeeeya
@_dong_ii 
@chan_w000 
@withikonic
Mars - @marss_moon Instagram Profile - inst4gram.com
marss_moon
0

Ketika aku merasa lelah, bosen, terpuruk di kehidupan nyata, gue bakalan beralih ngeliat tingkah bobby dan member iKON lainnya. Tapi skrg, ketika gue merasa kosong ditinggal sang leader iKON, bobby bahkan gak bisa mengisi kekosongan itu... bagaimana

내 곁에 있다... 날 위해 중요하다 사랑해 한빈
#hanbin
#staywithikon 
#staywithikonic 
#staywithhanbin
Winda Nuraeni - @winda_12nuraeni Instagram Profile - inst4gram.com
winda_12nuraeni
0

내 곁에 있다... 날 위해 중요하다 사랑해 한빈 #hanbin #staywithikon #staywithikonic #staywithhanbin

#KimHanbin a.k.a BI, diusia yang seumuran gue udah memikul tanggung jawab yang besar sebagai leader, menunjukkan kharisma, tanggung jawab dan sifat yang tidak pernah menyerah. Sosok panutan gue!
#KimJinan, sosok pengganti ibu dalam iKON, anggota tertua yang selalu peduli dan khawatir pada adik-adiknya
#KimJiwon, lelaki yang mampu meluluhkan gue dengan suara rap dan nyanyian nya! Diusia yang muda udah berpisah dari orangtua demi impiannya, sama kek gue ketika harus berpisah jauh dari orangtua utk ngelanjutin sekolah (tapi ya gue terpisah kota, si doi terpisah benua). Sosok yang bikin gue jatuh hati bukan hanya karena talent tapi juga perilaku dia. FearOnlyGodHateOnlySins dan WorryaboutNothingPrayaboutEverything malah jadi pedoman hidup gue di saat masa skripsi yang bikin gue patah semangat!
#SongYunhyeong, chef nya iKON, sosok leader tersembunyi nya iKON, sosok yang selalu mau membantu member nya dalam situasi apapun, bahkan karena kepolosannya jadi sering diprank tapi doi gak pernah marah!
#KooJunhoe, si polusi suara yang mau diprotes kayak apapun emang suaranya tuh Bagus! Jadi gak salah dong kalo dia mau nyanyi pake volume terkuat! Setiap genre lagu iKON selalu cocok sama warna suaranya. Kadang pabo nya dia bikin gue geleng-geleng kepala.
#Kimdonghyuk, si raja Aegyo, sosok yang penuh aegyo dan dancer terapik iKON (*setelah BI pastinya).
#JungChanwoo, maknae di iKON, lebih tepatnya maknae on TOP. Walaupun maknae tapi dia selalu memberi perhatian tersendiri kepada setiap abang-abangnya. 
#WeAdoreiKON
#Staywithhanbin
#StaywithiKON
#StaywithiKONIC
#7ogetherwithiKON
#Allfor7KON
Mars - @marss_moon Instagram Profile - inst4gram.com
marss_moon
0

#kimhanbin a.k.a BI, diusia yang seumuran gue udah memikul tanggung jawab yang besar sebagai leader, menunjukkan kharisma, tanggung jawab dan sifat yang tidak pernah menyerah. Sosok panutan gue! #kimjinan , sosok pengganti ibu dalam iKON, anggota tert

#AlwaysBIyourside
KIM HANBIN
KIM JINHWAN
KIM JIWON
SONG YUNHYEONG
KOO JUNHOE
KIM DONGHYUK
JUNG CHANWOO
iKON!
#staywithikon 
#staywithikonic 
#staywithhanbin 
#7OGETHERWITHiKON 
#Allfor7KON 
#FORiKON 
#StrongiKON
Mars - @marss_moon Instagram Profile - inst4gram.com
marss_moon
0

#alwaysbiyourside KIM HANBIN KIM JINHWAN KIM JIWON SONG YUNHYEONG KOO JUNHOE KIM DONGHYUK JUNG CHANWOO iKON! #staywithikon #staywithikonic #staywithhanbin #7ogetherwithikon #allfor7kon #forikon #strongikon

7day...
Hanbin-ah!!! Apapun yang terjadi iKONIC selalu ada untukmu 
believe everything's gonna be okay  #ikon #ikonic #ikonicindo #kimhanbin #ikonhanbin #jinwhan #ikonjay #bobby #ikonbobby #yunhyeong #ikonsong #june #ikonjune #donghyuk #ikondongii #jungchanwoo #ikonchan #ygentertaintment #yg #staywithhanbin #staywithikon #staywithikonic #staywithus #ikonot7forever #ikonhanbinforever
Nujella_jell - @latifah_jell Instagram Profile - inst4gram.com
latifah_jell
0

7day... Hanbin-ah!!! Apapun yang terjadi iKONIC selalu ada untukmu believe everything's gonna be okay #ikon #ikonic #ikonicindo #kimhanbin #ikonhanbin #jinwhan #ikonjay #bobby #ikonbobby #yunhyeong #ikonsong #june #ikonjune #donghyuk #ikondongii #j

Remember bobby lyrics in Lean on me Girl, just because Wonder Woman is strong
That doesn’t mean it’s ok to hurt her
I know you were born to be happy
I hope I can mix in with your holy happiness

Just because superman is strong, That doesn't mean its ok to hurt him!! Dont hurt our precious boys!! To @shxxbi131 Whatever weight it is
Two is better than one
Even if my hands are rough
Hold it as tight as you can
I’ll be your shoulder
You can come into my arms
My precious person!! (*another lyrics from bobby.. but thats all i wanna say to you!!) #LeanOnUsiKON
#staywithhanbin
#staywithikon
#staywithikonic
Mars - @marss_moon Instagram Profile - inst4gram.com
marss_moon
0

Remember bobby lyrics in Lean on me "Girl, just because Wonder Woman is strong That doesn’t mean it’s ok to hurt her I know you were born to be happy I hope I can mix in with your holy happiness" Just because superman is strong, That doesn't mean it

I will always love you 
Saranghae 
.
.
.
#hanbin #bobby #jinhwan #chanwoo #yunhyeong #junhoe #donghyuk #ikon #ikonic #JUS7FORIKON #FORHANBIN #FORIKON #STAYWITHUSHANBIN #STAYWITHIKON #STAYWITHIKONIC #7OGETHERWITHIKON 
#
송윤형 ❤ - @cwyh.russ Instagram Profile - inst4gram.com
cwyh.russ
1

I will always love you Saranghae . . . #hanbin #bobby #jinhwan #chanwoo #yunhyeong #junhoe #donghyuk #ikon #ikonic #jus7forikon #forhanbin #forikon #staywithushanbin #staywithikon #staywithikonic #7ogetherwithikon #

Comments

@rose_anne_0627 I love you guys!!! Even I'm a blinks but i do love these guys..

We'll stay with you Hanbin. We'll support you. We aren't ok with out you.
.
.
.
#staywithikon #staywithikonic #kimhanbinpleasestaywithus #kimhanbinstaywithus #bi #kimhanbin #ikon #ikonic
#shxxbi131
lινιη'  ƒσя тнє мυsι¢ - @wrennn_n Instagram Profile - inst4gram.com
wrennn_n
0

We'll stay with you Hanbin. We'll support you. We aren't ok with out you. . . . #staywithikon #staywithikonic #kimhanbinpleasestaywithus #kimhanbinstaywithus #bi #kimhanbin #ikon #ikonic #shxxbi131



Smile Ikonic, stay strong
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#7ogetherwithikon 
#staywithikonic 
#kimhanbin 
#love 
#you 
#me
Kim Hanbin (BI) - @esther_merdz Instagram Profile - inst4gram.com
esther_merdz
6

Smile Ikonic, stay strong . . . . . . . . . . #7ogetherwithikon #staywithikonic #kimhanbin #love #you #me

Comments

@qutiepatooty ❗️❗️VOTE IKON ❗️❗️ VOTE #IKON ON M2 x GENIE MUSIC AWARDS SHOW THE BOYS WE LOVE AND SUPPORT THEM ❗️PLEASE SPREAD THIS❗️ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #iKONICwithHanbin #IKONICWITHIKON

@esther_merdz @qutiepatooty where will I give a vote

___________________________________________________
Just another spreadsheet that I dedicatedly made for Kim Hanbin a.k.a B.I IKON (or maybe ex IKON? still don't know yet). It's unfortunate for things like that happened to him.. he is a good leader.. I can feel it.. I hope everything will turn well.. ___________________________________________________
#staywithikonic #kimhanbin #kimhanbinikon #bi
Adolphinian Beldona - @ordinary_dreamer_girl Instagram Profile - inst4gram.com
ordinary_dreamer_girl
0

___________________________________________________ Just another spreadsheet that I dedicatedly made for Kim Hanbin a.k.a B.I IKON (or maybe ex IKON? still don't know yet). It's unfortunate for things like that happened to him.. he is a good leader..

Ayo ah jgn sdih Mulu mending liat our talented boy ️
-
Kim hanbin!
Kim jinhwan!
Kim jiwon! 
Song Yunhyeong!
Koo Junhoe! 
Kim Donghyuk! 
Jung Chanwoo! 
iKON!
We'll take care of you iKON 
We'll protect you iKON
We'll shine on you iKON
Let's be happy iKON
-
#hanbin #staywithikonic #BI #staywithikonic #hanbinstaywithus #hanbinleader #ikon #ikonic #ot7ikon #ikonforever #7ogetherwithikon #아이콘
ikon × ikonic --) -kim jiwon- - @ikonic.bobby_ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonic.bobby_
0

Ayo ah jgn sdih Mulu mending liat our talented boy ️ - "Kim hanbin! Kim jinhwan! Kim jiwon! Song Yunhyeong! Koo Junhoe! Kim Donghyuk! Jung Chanwoo! iKON! We'll take care of you iKON We'll protect you iKON We'll shine on you iKON Let's be happy i

Gw bru inget klo b.i seharusnya msih ada perjanjian kontrak sama yunhyeong, yang gw harapin dia msih ada di vlognya yunhyeong harapan gw sih gitu 
-
ah yunhyeong hyung .. ah that !!
I have to do (contract agreement) we will eat meat, glad I appeared a lot on yunhyeong hyung's youtube
-
#hanbin #hanbinthebest #hanbinstaywithus #standwithhanbin #staywithikonic #stayforever #ot7ikon #ot7 #ikon #ikonic #tb #love #support #yunhyeong #yunhyeongvlog #contract
ikon × ikonic --) -kim jiwon- - @ikonic.bobby_ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonic.bobby_
0

Gw bru inget klo b.i seharusnya msih ada perjanjian kontrak sama yunhyeong, yang gw harapin dia msih ada di vlognya yunhyeong harapan gw sih gitu - ah yunhyeong hyung .. ah that !! I have to do (contract agreement) we will eat meat, glad I appeared

we miss these seven people right?
-
Support mereka sebanyakbanyaknya, kita dukung mereka dari sini ️
we pray for tomorrow hopefully God gives us a better day
-
Tuhan Tidak Menjanjikan Langit Selalu Biru, Bunga Selalu Mekar, Mentari Selalu Bersinar. Tapi Kita Selalu Yakin, Selalu Ada Pelangi Setelah Badai
-
Kehidupan ini seperti air lautan, kadang tenang berayun lembut dimainkan ombak, namun kadang bergejolak ketika badai datang
-
#BI #ikon #ikonic #bobby #chanwoo #jinhwan #yunhyeong #dongkhyuk #june #love #patience #support #staywithikonic #standwithhanbin #hanbinstaywithus #ikonforever #ikonot7 #forhanbin #아이콘
ikon × ikonic --) -kim jiwon- - @ikonic.bobby_ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonic.bobby_
0

we miss these seven people right? - Support mereka sebanyak"banyaknya, kita dukung mereka dari sini ️ we pray for tomorrow hopefully God gives us a better day - Tuhan Tidak Menjanjikan Langit Selalu Biru, Bunga Selalu Mekar, Mentari Selalu Bersinar.

Stay with us Hanbinnie  #staywithikonic  #hanbinikon
Kim Hanbin - @ikonhanbinnie Instagram Profile - inst4gram.com
ikonhanbinnie
0

Stay with us Hanbinnie #staywithikonic #hanbinikon

(WYD) what you doing today boy?
I edit this for you
JUST FOR YOU 
Because you my EVERYTHING
I MISS YOU SO BAD because
I LOVE YOU
we can do it TODAY right?
I will not RUNAWAY 
I love you and you LOVE ME
You are MY TYPE 
Because you're so PERFECT
DON'T FORGET to eat well and sleep well -
This ikon song title and Bobby song title
-
Kangen banget sama dia astagaa 
#ikon #ikinic #bobby #jiwon #kimjiwonikon #hanbinthebest #hanbinstaywithus #staywithikonic #staywithhanbin #ot7 #ikonforever #7ogetherwithikon #BI #savehanbin #savehim #help #followforfollowback
ikon × ikonic --) -kim jiwon- - @ikonic.bobby_ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonic.bobby_
0

(WYD) what you doing today boy? I edit this for you JUST FOR YOU Because you my EVERYTHING I MISS YOU SO BAD because I LOVE YOU we can do it TODAY right? I will not RUNAWAY I love you and you LOVE ME You are MY TYPE Because you're so PERFECT DON'T

Hey, My Best Friend @shxxbi131 !!! Till the time can bring u back to us and iKON, we will wait!  X 7 = iKON
 X 7 X  = iKONICS

FOREVER AND ALWAYS
 #Staywithhanbin
#staywithikon
#staywithikonic
#7OGETHERWITHiKON
Mars - @marss_moon Instagram Profile - inst4gram.com
marss_moon
0

Hey, My Best Friend @shxxbi131 !!! Till the time can bring u back to us and iKON, we will wait! X 7 = iKON X 7 X = iKONICS FOREVER AND ALWAYS #staywithhanbin #staywithikon #staywithikonic #7ogetherwithikon

Hari ini...
Ku terbangun dengan perasaan kosong
Kemudian memikirkan kembali apa yang terjadi beberapa hari ini
Semua terjadi begitu cepat hingga ku takut menghadapi kenyataan

Apakah kamu baik baik saja?
Apakah kamu melewatkan makanan mu lagi?
Apakah kamu tidur dengan nyenyak?
Kapan aku bisa mendengarkan kabar darimu lagi?
Kapan aku bisa melihat senyumanmu lagi?

Kapanpun itu, 
Aku dan semua penggemarmu
Akan selalu bersamamu
Menanti waktu yang akan mempertemukan kita kembali!
#Staywithhanbin
#staywithikon
#staywithikonic
#7OGETHERWITHiKON
Mars - @marss_moon Instagram Profile - inst4gram.com
marss_moon
1

Hari ini... Ku terbangun dengan perasaan kosong Kemudian memikirkan kembali apa yang terjadi beberapa hari ini Semua terjadi begitu cepat hingga ku takut menghadapi kenyataan Apakah kamu baik baik saja? Apakah kamu melewatkan makanan mu lagi? Apakah

Comments

@kaylaachyar Stay strong ikonic... #armywithikonic #nctzenwithikonic #wannblewithikonic #ahgasewithikonic #allfandomwithikonic 💜

we all know, you are a very hard-working person, you always want to give the best to iKONIC, you are the best leader in the world, you are always excited for iKON and iKONIC even though you feel tired. iKON is 7, without you it's not an iKON
please, stay with us, with iKON, we all protect you, we love you and we trust you️

@shxxbi131 
@juneeeeeeya 
@_dong_ii
@gnani_____
@sssong_yh
@bobbyindaeyo
@chan_w000
.
.
.
#staywithikon #kimhanbinstaywithus #staywithikonic #ikon #ikonicindonesia #hanbinikon #ikonic #juneikon  #junhoe #kimhanbin #songyunhyeong #bobbyindaeyo #jungchanwoo #kimdonghyuk #kimjinhwan #hanbin #BI #yunhyeong #bobby #chanwoo#donghyuk#dongi#jinhwan#gnani #nani#protectkimhanbin #protectikon #ygentertaiment #YG
𝓘𝓭𝓪 𝓚𝔀𝓸𝓷 🙆‍♀️ - @ida_kwon Instagram Profile - inst4gram.com
ida_kwon
1

we all know, you are a very hard-working person, you always want to give the best to iKONIC, you are the best leader in the world, you are always excited for iKON and iKONIC even though you feel tired. iKON is 7, without you it's not an iKON please,

Comments

@mazidatur_rachmah Teriris hati rasa.nya 😭😭😭😭

Leader yang baik
Kami menyayangi mu
#staywithikonic
lapaknya najwa menghaluuuuu - @hang_renjun Instagram Profile - inst4gram.com
hang_renjun
1

Leader yang baik Kami menyayangi mu #staywithikonic

Comments

@tika.nr_ Follback ya

 Dispatch! Why??? Why must things get to this point? I don't understand why these dispatch staffs must dig into celebrities lives like it's normal!  Can't these 'paparazzis' understand the fact that idols + celebs are humans too & that idols need their privacy like us? 
Nooooooo..... I don't want Yang Hyun Suk to leave YGE..... He's like a 'father' to our precious girls.  I can't imagine the desperation & depression our sajangnim is feeling... Plus i believe that B.I from ikon is innocent, pls get him back to #ikon he's a really good leader who wrote #whistleblackpink along with others. #alwaysstaywithblackpink #staywithyg #staywithikonic #protectygfamily
Hui 🌸💜 - @etherealfantasy Instagram Profile - inst4gram.com
etherealfantasy
7

Dispatch! Why??? Why must things get to this point? I don't understand why these dispatch staffs must dig into celebrities lives like it's normal! Can't these 'paparazzis' understand the fact that idols + celebs are humans too & that idols need the

Comments

@etherealfantasy @batrisyiazulaikha_ ya, that's my concern too. Hope our precious girls and the yg family is safe too. ❤️

@batrisyiazulaikha_ @etherealfantasy yeah❤️i hope nothing gonna happen😭😭

Boleh bangun nggak sih dari mimpi ini ? Udah nggak kuat buat ngerasain sakitnya hati, udah mau akhirin mimpi ini aja gua mau bangun sekarang rasanya gua nggak bisa nahan rasa sakit ini lagi kalau gua harus bener-bener ngelihat dia ninggalin team. Beneran deh sakit banget, terserah lu mau bilang gua lebay atau alay karena lu bukan kpopers dan lu nggak akan bisa ngerasain bedanya perasaan kalau kita menyukai bias kita dengan sepenuh hati sama cuma sekedar suka doang kalau kita melakukannya dengan hati kita bukan cuma suka tapi kita akan cinta. Gua bukan cuma suka visual dia tapi apa yang udah dia ciptakan dengan kerja keras selama ini itu jadi motivasi banget buat gua di dunia music dia yang menginspirasi gua buat lebih baik lagi dalam usaha buat ngejar mimpi gua. Dia itu inspirasi banyak orang, kalau lu bilang gua lebay atau alay itu karena lu nggak tau betapa berharganya dia buat gua buat kita para iKONIC dan member iKON lainnya. Dia orang yang berhati baik menurut gua, dia juga manusia dia bisa ngelakuin kesalahan apapun itu tapi gua bakal tetep support dia and stay with him..
#ikon
#staywithikon
#staywhithanbin
#staywithikonic
Elmania Choi Runisa - @elma_choirunisa14 Instagram Profile - inst4gram.com
elma_choirunisa14
1

Boleh bangun nggak sih dari mimpi ini ? Udah nggak kuat buat ngerasain sakitnya hati, udah mau akhirin mimpi ini aja gua mau bangun sekarang rasanya gua nggak bisa nahan rasa sakit ini lagi kalau gua harus bener-bener ngelihat dia ninggalin team. Ben

Comments

@mutiraiqah likeback

They already remove all members name guys
#STANDWITHHANBIN #STAYWITHIKON #STAYWITHIKONIC
GET READY? SHOWTIME !!!!! - @ikongratulation Instagram Profile - inst4gram.com
ikongratulation
0

They already remove all members name guys #standwithhanbin #staywithikon #staywithikonic

Not only mine, but the 6 lives I'm holding on my shoulder. - Hanbin (B.I)
.
.
Sedih banget rasanya kehilangan sosok yang dikagumi dan sudah memiliki banyak prestasi. Beliau sudah dapat dibilang menjadi leader Goals di iKON. Apalagi beliau juga memegang menjadi penyanyi dan pengarang lagu. Tetap semangat Hyung... 🤗🤗
#staywithhanbin #ikon #bi #ikonic #kpop #staystrong #semangat #ikonicindonesia #ikonicinternasional #staywithikon #staywithikonic
김제훈 Danis - @chan_sol18 Instagram Profile - inst4gram.com
chan_sol18
0

"Not only mine, but the 6 lives I'm holding on my shoulder." - Hanbin (B.I) . . Sedih banget rasanya kehilangan sosok yang dikagumi dan sudah memiliki banyak prestasi. Beliau sudah dapat dibilang menjadi leader Goals di iKON. Apalagi beliau juga meme

Jakarta, Indonesia

To Hanbin, Ikon and Ikonics
After all that has happened, let's not forget the love and support we have for each other. So to all Ikonics out there, please dont ever forget that Hanbin was a part of Ikon and lets continue to support him and stand by him and give him lots of love. And to Hanbin, please dont forget that we, Ikonics, are herr to support you and we will always be here for you and we will miss you A LOT T-T WHY DOES THIS HAVE TO HAPPENNNNNN. 
@shxxbi131 @withikonic LOVE YOU IKON #hanbinstaywithus - IKONICS
(P.S. I am very sorry if this doesnt look like hanbin and sorry if its blurry, and I tried my best, and its first time doing a digital drawing :))
-Cloud & K
Cloud.K - @cloud_k_620 Instagram Profile - inst4gram.com
cloud_k_620
1

To Hanbin, Ikon and Ikonics After all that has happened, let's not forget the love and support we have for each other. So to all Ikonics out there, please dont ever forget that Hanbin was a part of Ikon and lets continue to support him and stand by

Comments

@cloud_k_620 Tags: #standbyhanbin #standwithhanbin #ikonic #ikon #bi #hanbinikon #hanbin #yg #kpop #kimhanbin #kimhanbinikon #staywithhanbin #staywithikon #staywithikonic

Ikonic just strong, u don't alone. Let's give more support for hanbin

#supporthanbin #staywithikonic #hanbin #uniteforikon#uniteforhanbin
Kpop Salah Gaul - @mamacita1511 Instagram Profile - inst4gram.com
mamacita1511
0

Ikonic just strong, u don't alone. Let's give more support for hanbin #supporthanbin #staywithikonic #hanbin #uniteforikon #uniteforhanbin

Don't be into trends. Don't make fashion own you, but you decide what you are. ~Gianni Versace
#hanbin #ikon #ikonic #staywithus #staystronghanbin #staywithikon #staywithikonic #standwithhanbin #staywithushanbin #hanbinstaywithus #hanbinstaywithikon #uniteforikon #uniteforhanbin #uniteforhanbinikon #unitedforkimhanbin #westandbyikon #westandbykimhanbin
Takarsha - @takarsha_ Instagram Profile - inst4gram.com
takarsha_
19

Don't be into trends. Don't make fashion own you, but you decide what you are. ~Gianni Versace #hanbin #ikon #ikonic #staywithus #staystronghanbin #staywithikon #staywithikonic #standwithhanbin #staywithushanbin #hanbinstaywithus #hanbinstaywithikon

Comments

@takarsha_ @hdr.sophia selber hübsche 💖 lyt😘

@grandmighty 😊😊😊✌!!!!

.
 i know this post is totally against my minho theme but i dont fucking care cause yg is being a dickhead and i wont let hanbin leave ikon like this. y'all might never know that the news was sold to dispatch by yg, cause i heard that going around a lot today. istg if yg makes any more dumb decisions then im gonna swim to korea and murder his backstabbing ass.
-
-
-
#staywithikonic #staystrongikonic #ikonicstaystrong #staywithhanbin #ikonbi #ikon #ikonic #ikonbobby #ikonjinhwan #ikonjune #ikonchanwoo #ikonchan #ikondonghyuk #ikonyunhyeong #kpoplfl #kpopfff #f #l
minnie [is on a small hiatus] - @leeminniehoe Instagram Profile - inst4gram.com
leeminniehoe
6

. i know this post is totally against my minho theme but i dont fucking care cause yg is being a dickhead and i wont let hanbin leave ikon like this. y'all might never know that the news was sold to dispatch by yg, cause i heard that going around a

Comments

@sereintae sfs?💖

@leeminniehoe @sereintae donee ❤

So this is the new ikon's picture on the yg entertaiment website and wtf this thing called Yg family it isn't even a family, Yg doesn't know how to treat family. I am disgusted.... Its 7 not 6 stay strong
.
.
.
.
.
.
#staywithikonic#hanbin#hanbinstaywithus #kpop#ikonic#fighting#justice#staystrong#love
asianqueen - @onlyasianthing Instagram Profile - inst4gram.com
onlyasianthing
0

So this is the new ikon's picture on the yg entertaiment website and wtf this thing called "Yg family" it isn't even a family, Yg doesn't know how to treat family. I am disgusted.... Its 7 not 6 stay strong . . . . . . #staywithikonic #hanbin #hanbinst

Gue tuh rasanya pengen bgt ngmng kasar!
Fans mana coba yang gk sakit hati liat idolnya yang kerja keras dari usia belasan thun tpi karirnya seolah lelucon bagi media b******.
lambang ikon tuh garisnya 7 bukan 6, jadi klo 6 ya bukan ikon cz 7-1:0 ngerti gk si lu bangke!
-please maafin gw klo gw ngmng kasar gw udh gk bisa kendaliin emosi gw 
THINK B4 U TALK!!!!!!
- cuma mau pesen sama smua ikonic please selalu support b.i dari belakang dan terus nyemangatin dia. Jangan sampai berujung hal yg gk diinginkan
-
#staywithhanbin #staywithikonic #hanbin #hanbinstaywithus #supporthim #ikon #stay #hanbinleader #hanbinthebest #uniteforikon #uniteforhanbin
ikon × ikonic --) -kim jiwon- - @ikonic.bobby_ Instagram Profile - inst4gram.com
ikonic.bobby_
5

Gue tuh rasanya pengen bgt ngmng kasar! Fans mana coba yang gk sakit hati liat idolnya yang kerja keras dari usia belasan thun tpi karirnya seolah lelucon bagi media b******. lambang ikon tuh garisnya 7 bukan 6, jadi klo 6 ya bukan ikon cz 7-1:0 nger

Comments

@ikonic.bobby_ @mayaksr fighting❤️

@mayaksr @ikonic.bobby_ 🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭😭😭

Sign this petition so Hanbin won't have to leave Ikon as he is one of the key members of Ikon just because of a scandal which isn't true! #ikon #ikonot7 #dontleaveHanbin #hanbinkeymember #Hanbincomeback #ikonicpetition #blinkswithikonic #buddyswithikonic #blackjackswithikonic #oncewithikonic #monbebewithikonic #exolwithikonic #armyswithikonic #staywithikonic #hiddenkardswithikonic #SONESwithikonic #ikonic #babyswithikonic #bestinywithikonic #withikonic #fandomsxIKONIC  #fandomsunite
WASSUP WE 2NE1♠️💯 - @myblackjack_ Instagram Profile - inst4gram.com
myblackjack_
0

Sign this petition so Hanbin won't have to leave Ikon as he is one of the key members of Ikon just because of a scandal which isn't true! #ikon #ikonot7 #dontleavehanbin #hanbinkeymember #hanbincomeback #ikonicpetition #blinkswithikonic #buddyswithik

우리의 시간이 멈춘 거 같아
세상에 영원한 건 없었나
세월이 지나도 나의 그대가
나를 기억할까 아련한 흔적 속에
Don’t forget about me
너와 내 풍경은 색이 바래지고
지독하게 아름다웠던
꿈에서 깨어나

너의 전부로 추억할 수 없다면
그저 잊지 못할 조각으로 남겨줘

속삭이던 약속 지새던 밤도
다 그날 꼭 기억해주길

잊지 마요 잊지 마요
그대 날 잊지 말아요

Don’t forget us don’t forget me
Everything about me

잃고 나면 소중함을 안다는 그 말도
잃어보기 전까지는
알 수 없더라고
큰 파도 정도
몰아치겠지 생각했는데
우주가 무너지네
우린 어렸지만 서로로 인해
어른이 됐던 사실들과
어설펐지만 전부를 주고
진심이 담겼던 말들
다 기억하길 바랄게
그냥 버리기에는 예쁘니까
행복하길 빌게 너로 인해
행복했었던 나니까

너와 내 풍경은 색이 바래지고
지독하게 아름다웠던
꿈에서 깨어나

너의 전부로 추억 할 수 없다면
그저 잊지 못할 조각으로 남겨줘

속삭이던 약속 지새던 밤도
다 그날 꼭 기억해주길

예에 안녕을 말하고 뒤돌아서는 길
같은 달빛 아래
다른 밤을 보내야겠지
나 익숙해져 볼게 너 잘 지낸다면
그걸로 다행이야 그 황홀했던 날들

잊지 마요 잊지 마요
그대 날 잊지 말아요

Don’t forget us don’t forget me
Everything about me

너의 전부로 추억 할 수 없다면
그저 잊지 못할 조각으로 남겨줘
속삭이던 약속 지새던 밤도
다 그날 꼭 기억해주길
.
.
.
@shxxbi131
 @bobbyindaeyo @gnani_____ @juneeeeeeya @chan_w000 @sssong_yh @_dong_ii #BI #BOBBY #JUNE #JINAN #SONG #CHANWOO #DK #DoubleB #staystrongikonic #staywithikonic #staywithikon #ikon #ikonic #pleasestayhanbin #weloveuhanbin #staystrongkimhanbin
pesilat_kpopers - @pesilat_kpopers Instagram Profile - inst4gram.com
pesilat_kpopers
0

우리의 시간이 멈춘 거 같아 세상에 영원한 건 없었나 세월이 지나도 나의 그대가 나를 기억할까 아련한 흔적 속에 Don’t forget about me 너와 내 풍경은 색이 바래지고 지독하게 아름다웠던 꿈에서 깨어나 너의 전부로 추억할 수 없다면 그저 잊지 못할 조각으로 남겨줘 속삭이던 약속 지새던 밤도 다 그날 꼭 기억해주길 잊지 마요 잊지 마요 그대 날 잊지 말아요 Don’t forget us don’t forget me Everyt

Jangan Sedih Ikonic@shxxbi131
Repost @leeya_jen 
Baper Ya Tuhan
#staywithikonic #exolxikonic #ikonfighting #wealwayssupportyou
I'M BACK GAES!JAN LUPA FOLLOW - @chanbaek._shipper Instagram Profile - inst4gram.com
chanbaek._shipper
1

Jangan Sedih Ikonic@shxxbi131 Repost @leeya_jen Baper Ya Tuhan #staywithikonic #exolxikonic #ikonfighting #wealwayssupportyou

Comments

@cutegyui Huwaaaaq😭😭😭