#vitaminc
Advertisement
️หลังอาบน้ำทุกเช้าสิ่งที่ไม่ควรพลาดเลยคือ ต้องลงเซรั่มก่อนครีมกันแดดทุกเช้า️
เปลี่ยนหน้าสิวให้เป็นหน้าใสด้วยเซรั่มวิตซี
ขวดละ 250 บาท
ทักเข้ามาสอบถามได้นะ
สินค้าพร้อมส่งเลยจร้า
.
#ซื้อ2ขวดส่งฟรีems #มีของแถม
——————————————
▶️สอบถามสั่งซื้อ line: pisamai2532
.
.
#beautyskincare4u #spelling #หน้าขาว #หน้าใส #สิวหาย #ลดสิว #ขาว #ใช้แล้วดี #เครื่องสำอาง #spellingของแถม #howtoperfect #วิตามินซี #สลีปปิ้งมาร์ค #vitaminc #sleepingmask #cosmeticthailand
Spellingส่งฟรี EMS มีของแถม - @spelling4u Instagram Profile - inst4gram.com
spelling4u
0

️หลังอาบน้ำทุกเช้าสิ่งที่ไม่ควรพลาดเลยคือ ต้องลงเซรั่มก่อนครีมกันแดดทุกเช้า️ เปลี่ยนหน้าสิวให้เป็นหน้าใสด้วยเซรั่มวิตซี ขวดละ 250 บาท ทักเข้ามาสอบถามได้นะ สินค้าพร้อมส่งเลยจร้า . #ซื้อ2ขวดส่งฟรีems #มีของแถม —————————————— ▶️สอบถามสั่งซื้อ line: pisa

#PLACENTEX 
stok akan sampai .lekas order sebelum kehabisan lagii

NEW BABY IN THE HOUSE
KINDLY SUMBIT YOUR ORDER. WE HAVE POSTAGE DAILY

STAY BEAUTIFUL AND HEALTHY  ORDER/INQUIRY
www.wasap.my/+60123448589

#UNITEDSTATES 
#bazarpaknil 
#dropshipping 
#ivbeauty 
#ivdrip 
#vitaminc 
#saudiarabia 
#brunei
#SINGAPORE
#southafrica 
#vietnam
#weshipworldwide
POSTAGE EVERYDAY. - @kellybeautyshop Instagram Profile - inst4gram.com
kellybeautyshop
0

#placentex stok akan sampai .lekas order sebelum kehabisan lagii NEW BABY IN THE HOUSE KINDLY SUMBIT YOUR ORDER. WE HAVE POSTAGE DAILY STAY BEAUTIFUL AND HEALTHY ORDER/INQUIRY www.wasap.my/+60123448589 #unitedstates #bazarpaknil #dropshipping

BAHAN TERBAIK TERKANDUNG DALAM DIANZ VITAMIN
.
sekarang ada promosi utk dianz vitamin 30biji. Harga asal RM50, harga promo hanya RM43 je.
.
JIMAT RM7 !!.
.
Dah la dapat discount. Free gifts pun dapat tau! Menyesal tak grab ni sekarang.
Nak order boleh dm atau wasap
www.wasap.my/601156843600/dv
.
. 
#DianzVitamin #DianzMasknMoist #NanoLightenerCream #DianzVitamilk #hisaphisapteruscantik #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #kulitberminyak #kulutkering #kulitkusam #sunburn #hilangjerawat #vitaminc #putih #rahsiakulitcantik #putihgebu #whitening #dropshipwanted #agentwanted #dianzkerteh #codkemasik #codkemasek #codkemaman #codkertih #codkerteh #mesramall #codpaka
Agent Dianz Kerteh - @azy_dianz Instagram Profile - inst4gram.com
azy_dianz
0

BAHAN TERBAIK TERKANDUNG DALAM DIANZ VITAMIN . sekarang ada promosi utk dianz vitamin 30biji. Harga asal RM50, harga promo hanya RM43 je. . JIMAT RM7 !!. . Dah la dapat discount. Free gifts pun dapat tau! Menyesal tak grab ni sekarang. Nak order bole

Kerteh
KULIT CANTIK BERSERI BEBAS JERAWAT DENGAN MODAL RENDAH
.
Assalammualaikum & hi 
.
Dalam banyak banyak supplement untuk cantik, ikah paling suka Vitamin C ni ? Sebab ? Sebab KESAN DIA CEPAT DAN HARGA MURAH! 
.
Siapa yg under budget, ikah memang highly recommend this one! Sehari korang perlu spend RM0.50 sahaja untuk dapat kulit cantik berseri tau.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : . .
 Mencerahkan dan melembutkan kulit .
 Menjadikan tona kulit lebih sekata .
 Mengatasi masalah kulit sunburn .
 Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
 Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
 Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
 Mengatasi masalah jerawat .
 Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas.
 Membantu untuk mengurangkan tahap kolestrol, tekanan darah tinggi
 Mengekalkan kelembapan kulit
 Menghilangkan bintik2 hitam
 Memudarkan jeragat
.
1 botol ada 180biji dan tahan sehingga 6 bulan pengunaan tau! Meh whatsapp ikah lekaih meh .
.

Shafiqah Abdullah
019-946.53.06
#shafiqahshaklee 
#shakleebyshafiqah
#shakleeshahalam
#shakleeselangor
#shakleekl
#shakleepahang
#shaklee 
#vitaminc 
#parutjerawat
#jerawathilang
SHAKLEE MURAH SHAH ALAM - @shakleebyshafiqah Instagram Profile - inst4gram.com
shakleebyshafiqah
0

KULIT CANTIK BERSERI BEBAS JERAWAT DENGAN MODAL RENDAH . Assalammualaikum & hi . Dalam banyak banyak supplement untuk cantik, ikah paling suka Vitamin C ni ? Sebab ? Sebab KESAN DIA CEPAT DAN HARGA MURAH! . Siapa yg under budget, ikah memang highly

#nofilter here... just #35mm #film ,  #minolta camera , #coffee, #vitaminC and #washingsoda to create a #caffenol #photograph ... what is different from digital? Besides using those things to develop the #35mmfilm ... there were #photons traveling from the sun, bouncing on this creature and traveling through the lens of my camera and getting trapped on the #filmroll to be discovered after that magic moment #developingfilm and not knowing how good or bad the #picture came out... quite different from pointing and shooting huh?
Manuel Manzano - @elmannymonte Instagram Profile - inst4gram.com
elmannymonte
0

#nofilter here... just #35mm #film , #minolta camera , #coffee , #vitaminc and #washingsoda to create a #caffenol #photograph ... what is different from digital? Besides using those things to develop the #35mmfilm ... there were #photons traveling fr

Ask about our monthly membership for dermal infusion facials! Monthly facials can help us ensure that you are getting the most out of your treatments. This facial helps to exfoliate, extract and infuse a medical grade serum all at once. #dermalinfuaion #skinlove #skinfitness #skincare #facial #medspa #peel #skinexpert #pcaskincare #imageskincare #mask #dermaplaning #skindetox #vitaminc #skinbrightening #poreclarifying #ultrahydration
Angela Williams - @ellaesthetics Instagram Profile - inst4gram.com
ellaesthetics
0

Ask about our monthly membership for dermal infusion facials! Monthly facials can help us ensure that you are getting the most out of your treatments. This facial helps to exfoliate, extract and infuse a medical grade serum all at once. #dermalinfuai

Advertisement
️หลังอาบน้ำทุกเช้าสิ่งที่ไม่ควรพลาดเลยคือ ต้องลงเซรั่มก่อนครีมกันแดดทุกเช้า️
เปลี่ยนหน้าสิวให้เป็นหน้าใสด้วยเซรั่มวิตซี
ขวดละ 250 บาท
ทักเข้ามาสอบถามได้นะ
สินค้าพร้อมส่งเลยจร้า
.
#ซื้อ2ขวดส่งฟรีems #มีของแถม
——————————————
▶️สอบถามสั่งซื้อ line: pisamai2532
.
.
#beautyskincare4u #spelling #หน้าขาว #หน้าใส #สิวหาย #ลดสิว #ขาว #ใช้แล้วดี #เครื่องสำอาง #spellingของแถม #howtoperfect #วิตามินซี #สลีปปิ้งมาร์ค #vitaminc #sleepingmask #cosmeticthailand
Spelling ส่งฟรีems มีของแถม - @beautyskincare_4u Instagram Profile - inst4gram.com
beautyskincare_4u
3

️หลังอาบน้ำทุกเช้าสิ่งที่ไม่ควรพลาดเลยคือ ต้องลงเซรั่มก่อนครีมกันแดดทุกเช้า️ เปลี่ยนหน้าสิวให้เป็นหน้าใสด้วยเซรั่มวิตซี ขวดละ 250 บาท ทักเข้ามาสอบถามได้นะ สินค้าพร้อมส่งเลยจร้า . #ซื้อ2ขวดส่งฟรีems #มีของแถม —————————————— ▶️สอบถามสั่งซื้อ line: pisa

Comments

@beautyskincare_4u 🍊

@beautyskincare_4u 🍊

EEiiii... MUKA PUTIH TANGAN HITAM.!
.
Siapa masih ingat iklan macamtu? Hahaha.. teringat pula tetiba. Masalah muka putih jer glowing semua tapi tangan hitam.  Kan tak sama tu uolss~ .
Alaa…tak payah sodih2 laa. Sekarang nak putih satu badan pun boleh. Cucuk vitamin C? ohh no.! BIG NO! buat apa nak sakit2 dengan kos yang tinggi lagi kan. . 
Guna ja rahsia iolss yang berkesan dan paling best atas bawah putih uolss. Ini laa rahsianya:

DEWYGLOW VITAMIN C
 Buat kulit sihat dan glowing.
 Kurangkan masalah parut dan jerawat.
 Lembabkan kulit.
 Kurangkan alergi dan resdung.
 Kulit akan jadi lebih cerah dan pinkish !

Bermula 1 April ini, #kontesSelfieDewyGlow telah dibuka. Kepada uolss semua jangan lupa untuk join selfie bersama produk DewyGlow dengan hashtag #SELFIEDEWYGLOW #ILOVEDEWYGLOW #BEFLAWLESSBEGORGEOUS

#vitaminc #skincare #glutax #vitamine #shaklee #cindella #kulitputih #vitamin #antiaging #vitamins #vitamincserum  #collagen #whiteningbooster #beauty #jerawat #boosterwhitening #kulitcantik #antioxidants #dermaroller #jeragat #fattzura  #serbukmutiara #vivix #ubatputih #skin #bhfyp
DewyglowHQ Agent Sitiawan - @ycdewyglow Instagram Profile - inst4gram.com
ycdewyglow
0

EEiiii... MUKA PUTIH TANGAN HITAM.! . Siapa masih ingat iklan macamtu? Hahaha.. teringat pula tetiba. Masalah muka putih jer glowing semua tapi tangan hitam. Kan tak sama tu uolss~ . Alaa…tak payah sodih2 laa. Sekarang nak putih satu badan pun boleh

Advertisement
Nutritionally, green beans provide the body with lots of fiber and protein. They are also very low in fat, while containing antioxidants, Vitamins A and C, folate, magnesium and potassium. The combination of these nutrients helps prevent diabetes, cardiovascular diseases and cancer. .
.
#GreenBeans #HealthyFood #FreshFarms #FreshFarmsProduce #VitaminC #VitaminA #Potassium #Healthy
FreshFarms - @freshfarmsllc Instagram Profile - inst4gram.com
freshfarmsllc
0

Nutritionally, green beans provide the body with lots of fiber and protein. They are also very low in fat, while containing antioxidants, Vitamins A and C, folate, magnesium and potassium. The combination of these nutrients helps prevent diabetes, ca

Sebelum ni kakyatt ada share tentang cara potong kuku ikut sunnah.. masih ingat lagi tak uolss? Praktik tak? Seronok kan.. banyak pahala dapat. Pahala bersih dan pahala ikut sunnah. So hari ni wawa nak share lagi pasal kuku tapi focus kepada cara penjagaan kuku yang betul  Haaaa uolss kuku ni kena jaga taw. Lagi lagi yang suka simpan panjang tu, tak kisah la janji pandai jaga dan tak dibiarkan kotor. ⭐  Selalu bersihkan 
pastikan kuku selalu dibersihkan. Terutama untuk uolss yang sering melakukan kerja-kerja rumah seperti memasak. ⭐  Jangan potong terlalu pendek
Potong kuku terlalu pendek akan menyebabkan luka. Lagipun sakit kan kalu pendek sangat macam terpotong isi pula. Serem.! ⭐  Jangan gigit kuku! Ini akan mencacatkan bentuk kuku
Zaman budak2 dulu memang selalu kan gigit kuku? Dah besar2 ni kena buang tabiat tu taw. Tak elok. Kuku jadi buruk..lama2 terhakis. ⭐  Sapu kuku dengan vitamin C.
Vitamin C macmana tu? Vitamin C ni bukan sekadar dalam bentuk makanan tapi sapu pun ada. Contoh: minyak zaitun atau Vaseline. Bio-Oil pun boleh guna. Nak lagi best consume DewyGlow VitC ⭐  Rendam dalam Air Suam
Rendam kuku dalam air suam sebab ia dapat melembutkan dan memudahkan kuku untuk dipotong. Kalau keras susah pula nak potong. Tak pasal2 terkepit isi.

Semoga bermanfaat. Jangan lupa follow ig: ….. untuk sentiasa update dengan tips kecantikan terkini
DewyglowHQ Agent Sitiawan - @ycdewyglow Instagram Profile - inst4gram.com
ycdewyglow
2

Sebelum ni kakyatt ada share tentang cara potong kuku ikut sunnah.. masih ingat lagi tak uolss? Praktik tak? Seronok kan.. banyak pahala dapat. Pahala bersih dan pahala ikut sunnah. So hari ni wawa nak share lagi pasal kuku tapi focus kepada cara pen

Comments

@ycdewyglow #vitaminc #skincare #glutax #vitamine #shaklee #cindella #kulitputih #vitamin #antiaging #vitamins #vitamincserum #mg #collagen #whiteningbooster #beauty #jerawat #boosterwhitening #kulitcantik #antioxidants #shakleemalaysia #dermaroller #jeragat #fattzura #tamanmelatipv #serbukmutiara #ubatputih #skin #bhfyp #dewyglow

@ycdewyglow ❤️❤️❤️

Putih berseri jari jemari uolls hasil konsisten sapu siang malam snowy body lotion + Lotion susu untasiapa xnak putih weii semua orang nak kan!

Syarat nak putih gebu senang je sayang kena KELUAR MODAL + RAJIN.. keluar modal beli product and rajin sapu siang malam.. dua2 ni kena ada kalau nak hasil terbaik okay.. Raya x lama lagii xkan nak biar kan muka putih tangan gelap? Uolls grab losyen ni then konsisten start sekarang confirm raya nanti tangan lagi putih dari muka

#jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu 
#snowwhitesecret 
#testimonisnowwhite 
#putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject
#inspirasicantiktanpasuntikan 
#snowwhiteviral 
#snowybodylotion
#saputerusputih #sepantas7saatputih
Slimming🔥whitening🔥detox - @snowwhite.secretbeauty Instagram Profile - inst4gram.com
snowwhite.secretbeauty
0

Putih berseri jari jemari uolls hasil konsisten sapu siang malam snowy body lotion + Lotion susu untasiapa xnak putih weii semua orang nak kan! Syarat nak putih gebu senang je sayang kena KELUAR MODAL + RAJIN.. keluar modal beli product and rajin sa

Thrilled to be launching the newest Pro-age face creme formulated by @sonmark67 featuring @barakasheabutter! Alchemy, botany and intuition combined with aromatherapy & our personal favourites; Gardenia and Frankincense. So luxurious and perfectly balanced with our homegrown botanicals and beeswax. Come say Hi and try it out at the EarthDay Market At Barsby on April 27. #happyearthday #selfcare #zerowaste #earlygirlbotanicals #gardenia #frankincense #proage #becausethereisnosuchthingasantiage #vitaminc #eveningprimrose #resins #esthetics #newformula #calendula #organicskincare #youreworthit
Shelley Chowaniec Burns - @earlygirlurbanfarm Instagram Profile - inst4gram.com
earlygirlurbanfarm
0

Thrilled to be launching the newest Pro-age face creme formulated by @sonmark67 featuring @barakasheabutter ! Alchemy, botany and intuition combined with aromatherapy & our personal favourites; Gardenia and Frankincense. So luxurious and perfectly bal

Nanaimo, British Columbia
#evgenisregenerationpack
#evgenisdumovit 
NEW BABY IN THE HOUSE
KINDLY SUMBIT YOUR ORDER. WE HAVE POSTAGE DAILY

STAY BEAUTIFUL AND HEALTHY  ORDER/INQUIRY
www.wasap.my/+60123448589

#UNITEDSTATES 
#bazarpaknil 
#dropshipping 
#ivbeauty 
#ivdrip 
#vitaminc 
#saudiarabia 
#brunei
#SINGAPORE
#southafrica 
#vietnam
#weshipworldwide
POSTAGE EVERYDAY. - @kellybeautyshop Instagram Profile - inst4gram.com
kellybeautyshop
0

#evgenisregenerationpack #evgenisdumovit NEW BABY IN THE HOUSE KINDLY SUMBIT YOUR ORDER. WE HAVE POSTAGE DAILY STAY BEAUTIFUL AND HEALTHY ORDER/INQUIRY www.wasap.my/+60123448589 #unitedstates #bazarpaknil #dropshipping #ivbeauty #ivdrip #vit

Hai Uols ️ Dah breakfast ke?
.
.
Kalau dah breakfast, Meh sis nak bagi info sikit tentang Pure Vitamin C Feeyany ni. Kandungannya adalah 100% daripada esktrak buah lemon. Ianya berbentuk serbuk ya bukan tablet. Serbuk vitamin c asli. Di mana serbuk lebih mudah larut dalam badan kita berbanding tablet tau. Rasanya sangat masam sama seperti lemon. Masam tapi sedap  Haa jangan lupa makan Vitamin C ni kalau ada yang dah beli tu ️
•
Kalau nak cuba boleh WhatsApp 0195002492 atau terus DM kitorang ️
•
#feeyany #purevitamincfeeyany #vitaminc #lemon #lawas #detox #sembelit #senangmembuang #mudahlawas #putih #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #jerawat #jeragat #organik #bebasmerkuri #kurus #produkkurus #produkkecantikan #scrub #resdung #cantiktanpakimia #serbukvitaminc #vitamincpowder #purevitaminc #supplements #noedit #penang #kedah
FEEYANY VITAMIN C AWET MUDA - @feeyany.hq Instagram Profile - inst4gram.com
feeyany.hq
0

Hai Uols ️ Dah breakfast ke? . . Kalau dah breakfast, Meh sis nak bagi info sikit tentang Pure Vitamin C Feeyany ni. Kandungannya adalah 100% daripada esktrak buah lemon. Ianya berbentuk serbuk ya bukan tablet. Serbuk vitamin c asli. Di mana serbuk l

SKIN CANTIK TANPA INJECTION 
Siapa yang ada masalah kulit gelap dan kusam?? .
Stress dah fikirkan cara nak putihkan kulit,dah macam2 cuba still tiada perubahan
.
 Jangan sedih uolls ada jalan penyelesaian, Nak dengan tak je ubah penampilan diri 
.
Kulit putih mulus seluruh badan tanpa injection
Waw kalau dengar macam best
.
Tapiii !! Serius best, dah try baru tahu macam mana perubahan wow dari produk snow white.

#jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu 
#snowwhitesecret 
#testimonisnowwhite 
#putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #umppekan #snowwhitecodshahalam #snowwhitecodsetiaalam #snowwhitecoduitm #snowwhitecodklang 
#inspirasicantiktanpasuntikan 
#snowwhiteviral 
#snowybodylotion
Slimming🔥whitening🔥detox - @snowwhite.secretbeauty Instagram Profile - inst4gram.com
snowwhite.secretbeauty
0

SKIN CANTIK TANPA INJECTION Siapa yang ada masalah kulit gelap dan kusam?? . Stress dah fikirkan cara nak putihkan kulit,dah macam2 cuba still tiada perubahan . Jangan sedih uolls ada jalan penyelesaian, Nak dengan tak je ubah penampilan diri . Ku

KULIT CANTIK BERSERI BEBAS JERAWAT DENGAN MODAL RENDAH
.
Assalammualaikum & hi 
.
Dalam banyak banyak supplement untuk cantik, ikah paling suka Vitamin C ni ? Sebab ? Sebab KESAN DIA CEPAT DAN HARGA MURAH! 
.
Siapa yg under budget, ikah memang highly recommend this one! Sehari korang perlu spend RM0.50 sahaja untuk dapat kulit cantik berseri tau.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : . .
 Mencerahkan dan melembutkan kulit .
 Menjadikan tona kulit lebih sekata .
 Mengatasi masalah kulit sunburn .
 Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
 Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
 Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
 Mengatasi masalah jerawat .
 Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas.
 Membantu untuk mengurangkan tahap kolestrol, tekanan darah tinggi
 Mengekalkan kelembapan kulit
 Menghilangkan bintik2 hitam
 Memudarkan jeragat
.
1 botol ada 180biji dan tahan sehingga 6 bulan pengunaan tau! Meh whatsapp ikah lekaih meh .
.

Shafiqah Abdullah
019-946.53.06
#shafiqahshaklee 
#shakleebyshafiqah
#shakleeshahalam
#shakleeselangor
#shakleekl
#shakleepahang
#shaklee 
#vitaminc 
#parutjerawat
#jerawathilang
SHAKLEE MURAH SHAH ALAM - @shakleebyshafiqah Instagram Profile - inst4gram.com
shakleebyshafiqah
0

KULIT CANTIK BERSERI BEBAS JERAWAT DENGAN MODAL RENDAH . Assalammualaikum & hi . Dalam banyak banyak supplement untuk cantik, ikah paling suka Vitamin C ni ? Sebab ? Sebab KESAN DIA CEPAT DAN HARGA MURAH! . Siapa yg under budget, ikah memang highly

This Thursday our Talk, Teach & Train Event returns as we are joined by Pat Corrigan MS, MSACN, Clinical Nutritionist and owner of corrnutrition.  Pat will be discussing Nutrition and Weight Loss and ways to help overcome those roadblocks.
Thursday 4/25/19 from 6-7pm.
Please RSVP with light snacks to be provided. #nutrition #weightloss #PurHealth #PurHealthWNY 
#hydration
#ivhydration
#hydrationtherapy
#vitaminb
#vitaminb12
#vitaminc
#vitamind
#glutathione
#wellness
#health
#hangover
#imsobuffalo
#westernnewyork
#northtonawanda
#716
#buffalo
#discover716
#buffalolove
#buffalosmallbusiness
PurHealthWNY - @purhealthwny Instagram Profile - inst4gram.com
purhealthwny
0

This Thursday our "Talk, Teach & Train" Event returns as we are joined by Pat Corrigan MS, MSACN, Clinical Nutritionist and owner of corrnutrition. Pat will be discussing Nutrition and Weight Loss and ways to help overcome those roadblocks. Thursday

Pur Health
Watch the G L O W progress! _______________________________________________________Did you know ethnic skin, especially black skin, needs to exfoliate more often than caucasian skin & follow different everyday skincare rituals? Come see me & I’ll tell you why! 🧖‍️
_______________________________________
Today’s skin transformation included: 
1.) @kindredskincareco Oil Cleanse 
2.) @jurliqueusa Balancing Foaming Gel
3.) @jurliqueusa Professional Resurfacing Mask & Ozone Steam
4.) @jurliqueusa Crystalize Vitamin C Exfoliation Treatment 
5.) @jurliqueusa Activating Water Essence 
6.) @jurliqueusa Moisture Replenishing Mask
7.) @kindredskincareco Serum Magique with light GuaSha massage
8.) @kindredskincareco Premiere Defense tinted Moisturizing Sunscreen in Dark SPF 18 
#organicfacials #holisticesthetics #holisticesthetician #plantbased #organicskincare #vitaminc #extractions #oilcleanse #blackskincare #ethnicskincare #exfoliate #skintransformation #jaderolling #guashafacial #charleston #explorecharleston #charlestonspa
Giuliana | Organic Esthetics 🌿 - @giuliana_massari Instagram Profile - inst4gram.com
giuliana_massari
0

Watch the G L O W progress! _______________________________________________________Did you know ethnic skin, especially black skin, needs to exfoliate more often than caucasian skin & follow different everyday skincare rituals? Come see me & I’ll tel

Premium Skincare Solution Octavia White Cream

RAHSIA KECANTIKAN WANITA JEPUN!
MEMUTIHKAN KULIT,MENGHILANGKAN PARUT,MERAWAT JERAWAT DAN KULIT WAJAH SECARA SIHAT.
_
OCTAVIA BEAUTY SET
OCTAVIA WHITE CREAM + OCTAVIA COLLAGEN SOAP (FREE) Japan Advanced Formulation.

Kenapa OCW+ OCS ni BAGUS SANGAT? .
Mengandungi 1000mg Glutathione with Peptide dan Vitamin C + Collagen Semulajadi (All Natural Ingredient) bertindak : MEMUTIHKAN KULIT SECARA SELAMAT & PANTAS. 
Achieve 'Glass Skin' Ala-ala Japanese.
Merawat JERAWAT dan MENGHILANGKAN bekas-bekas jerawat dan parut degil OVERNIGHT.
Mengaktifkan Collagen+Vitamin C di muka,GLOWING effect.
Anti-aging dan menghilangkan kedut kedut di muka.
Moisturizer dan mengandungi SPF 70+ melindungi dari sinaran UV sepanjang hari.

Octavia selamat digunakan + KKM Approved.
MIRACLE CREAM FROM JAPAN. www.wasap.my/6738319964
FB Page Octavia WC Brunei
IG octaviawhitecreambrunei

#octaviawhitecream #octaviabrunei #octaviajapan #octavia #octaviawhitecreambrunei #octaviawhitecream  #acne #antiaging #scars #collagen #vitaminc #glutathione #naturalskincare #jerawat #bebasbahankimia #pigmentasi #glowing #kulitkusam #kulitcantik  #produkviral  #teamowcdeiah #dropshipwanted
JERAWAT . JERAGAT . KUSAM - @octaviawhitecreambrunei Instagram Profile - inst4gram.com
octaviawhitecreambrunei
0

Premium Skincare Solution Octavia White Cream RAHSIA KECANTIKAN WANITA JEPUN! MEMUTIHKAN KULIT,MENGHILANGKAN PARUT,MERAWAT JERAWAT DAN KULIT WAJAH SECARA SIHAT. _ OCTAVIA BEAUTY SET OCTAVIA WHITE CREAM + OCTAVIA COLLAGEN SOAP (FREE) Japan Advanced F

[AIK, TAKKAN BOTOL AJE YANG BARU?] Aik, takkan setakat botol aje yang baru kot #DianzVitamin ni?  Mesti ada lagi benda lain yang baru kan?  Yes sis, bukan setakat botol baru dan lebih kuantiti aje ye, tablet pun baru tau sebab berbentuk D!!! Lebih rasa premium dan lebih nyam-nyam dari biasa! 
.
.
.
.
.
.
#dianzlangkawi #dianzvitamin #vitaminc #dianzlangkawikedah #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianzlangkawi #agentdianz #stokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
Agent Sah Dianz Langkawi - @wina_dianz_langkawi Instagram Profile - inst4gram.com
wina_dianz_langkawi
0

[AIK, TAKKAN BOTOL AJE YANG BARU?] Aik, takkan setakat botol aje yang baru kot #dianzvitamin ni? Mesti ada lagi benda lain yang baru kan? Yes sis, bukan setakat botol baru dan lebih kuantiti aje ye, tablet pun baru tau sebab berbentuk D!!! Lebih ra

It seems like everyone is sick!   Increasing my Vitamin C consumption.   #vitaminc #eathealthy #fruits #vegetables #antioxidants
beingurbest - @beingurbest Instagram Profile - inst4gram.com
beingurbest
0

It seems like everyone is sick! Increasing my Vitamin C consumption. #vitaminc #eathealthy #fruits #vegetables #antioxidants

️Kulit tak sekata⁉️ TENGOK NI️🧚‍️ Kan dah cakap , SnowyBody Lotion ni Magic️Pi open house Grand2 , Baju nak Trend2 tapi Kulit tak sekata .. Maluu laa org tengok  
Kita kan gugurl.. kene laa jaga penampilan mahupun luaran ataupun dalaman..  Tak susah pun nak cantik .., lagi2 dengan adanya Lotion Ajaib nii , dah laa murah  hasil gempakk pulak tuu..🤩 -
Info tentang snow white @peri_snowwhite_hq
@rkay.shoppe_HQ
.
Feedback cute customer️
@peri_snowwhite_feedback
-
WhatsApp
019 348 5021
Facebook
Imaa kushairi

#jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu
 #snowwhitesecret
 #testimonisnowwhite
#putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #rkayshoppe #shahalam #student #uitm #klang #makeup #mua #makeupforlife #koreanmakeup
TOP 3✨LEADER SNOWHITE SELANGOR - @peri_snowwhite_hq Instagram Profile - inst4gram.com
peri_snowwhite_hq
0

️Kulit tak sekata⁉️ TENGOK NI️🧚‍️ Kan dah cakap , SnowyBody Lotion ni Magic️Pi open house Grand2 , Baju nak Trend2 tapi Kulit tak sekata .. Maluu laa org tengok Kita kan gugurl.. kene laa jaga penampilan mahupun luaran ataupun dalaman.. Tak susah

Snowalk
Alhamdulillahh 1st batch postage n cod utk harini dah settle pagi tadi 

2nd batch postage pkul 5 sat lagi naaa... Jum cantik gebu sebelum raya 
http://MimyBeautyUmie.wasap.my 
#sakoorarose #mimybeauty #vitcrosehip #superwhiteningmimy #egfserummimy  #losyenputihgebumimy #susukambingmimy #scrubmimybeauty #sakoorarose  #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #seremban #seremban2 #kulitcantik #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #posseluruhmalaysia #goodmorning #alhamdulillah #vitaminc #putih #flawless #money
🏰 Mimy Beauty Empire - @mimybeauty.official Instagram Profile - inst4gram.com
mimybeauty.official
0

Alhamdulillahh 1st batch postage n cod utk harini dah settle pagi tadi 2nd batch postage pkul 5 sat lagi naaa... Jum cantik gebu sebelum raya http://MimyBeautyUmie.wasap.my #sakoorarose #mimybeauty #vitcrosehip #superwhiteningmimy #egfserummimy

️Kulit tak sekata⁉️ TENGOK NI️🧚‍️ Kan dah cakap , SnowyBody Lotion ni Magic️Pi open house Grand2 , Baju nak Trend2 tapi Kulit tak sekata .. Maluu laa org tengok  
Kita kan gugurl.. kene laa jaga penampilan mahupun luaran ataupun dalaman..  Tak susah pun nak cantik .., lagi2 dengan adanya Lotion Ajaib nii , dah laa murah  hasil gempakk pulak tuu..🤩 -
Info tentang snow white @peri_snowwhite_hq
@rkay.shoppe_HQ
.
Feedback cute customer️
@peri_snowwhite_feedback
-
WhatsApp
019 348 5021
Facebook
Imaa kushairi

#jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu
 #snowwhitesecret
 #testimonisnowwhite
#putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #rkayshoppe #shahalam #student #uitm #klang #makeup #mua #makeupforlife #koreanmakeup
TOP 3✨LEADER SNOWHITE SELANGOR - @rkay.shoppe_hq Instagram Profile - inst4gram.com
rkay.shoppe_hq
0

️Kulit tak sekata⁉️ TENGOK NI️🧚‍️ Kan dah cakap , SnowyBody Lotion ni Magic️Pi open house Grand2 , Baju nak Trend2 tapi Kulit tak sekata .. Maluu laa org tengok Kita kan gugurl.. kene laa jaga penampilan mahupun luaran ataupun dalaman.. Tak susah

Snowalk
Suggestion kalau muka jenis berjerawat, cepat-cepat treat ya

1. Amal #vitaminC untuk matikan kuman, #kecutkanjerawat dan rawat luka dalaman
2. Skin care #Youth, untuk rawat luaran . Skin bermasalah

Selain tu rajin amal masker vitamin c, lagi cepat sembuh tau 

Kalau tak ada vitamin c lagi cepat-cepat wasap wani na 

@shakleemurah_wani
011-10797936

#vitaminCviral
#wanishaklee01110797936
#shakleekedah
#shakleejitra #shakleechanglun
#vivix
#vivixMembantuMasalahKencingManis
#vivixMembantuMasalahKanser
#vivixMembantuMasalahDarahTinggi
#vivixMembantuMasalahPcos
#vivixMembantuIkhtiarHamil
#setBerpantang 
#setkulitcerahberseri
#setkurus
#setkolestrol

@shakleemurah_wani
011-10797936

#shakleeUum
#shakleeUnimap
#shakleeChanglunSintok
#kedah #changlun #sintok #uum #unimap #jitra #alorstar
shaklee Jitra_Changlun_Kangar - @shakleemurah_wani Instagram Profile - inst4gram.com
shakleemurah_wani
0

Suggestion kalau muka jenis berjerawat, cepat-cepat treat ya 1. Amal #vitaminc untuk matikan kuman, #kecutkanjerawat dan rawat luka dalaman 2. Skin care #youth , untuk rawat luaran . Skin bermasalah Selain tu rajin amal masker vitamin c, lagi cepat

Natural Weight Loss Products by CTFO:

These are CTFO's flagship products which catapulted them into one of the most successful diet and wellness companies to date.

*Visit CBDAmbassador.com to purchase.
(Link In Bio @CBDAmbassador)

*Learn more about free the business opportunity. *Sign Up and More Info Here: CBDAmbassador.com
(Link In Bio @CBDAmbassador)

To Your Health,
Chance  Russo
CBD Ambassador
CTFO Independent Associate

Cell: 518.441.3851
E-Mail: CBDAmbassador@gmail.com
Website: CBDAmbassador.com

Join Me On Social Media:

Facebook: facebook.com/CBDAmbassador
Twitter: twitter.com/CBD_Ambassador
Instagram: instagram.com/CBDAmbassador
IBO Social: ibosocial.com/CBDAmbassador

Related Hashtags: #CTFO #ChangingTheFutureOutcome #HomeBusiness #FreeBusiness #Business #BusinessOpportunity #MLM #MultiLevelMarketing #Entrepreneur #WorkFromHome #MakeMoneyOnline #AffiliateProgram #AffiliatePrograms #NetworkMarketing #Health #Wellness #Beauty #Diet #Dieting #Weightloss #WeightlossProducts #NaturalWeightloss #WeightManagment #AppetiteSuppressant #ProteinShakes #Protein #Vitamins #VitaminB #VitaminC #Minerals
CBD Ambassador: - @cbdambassador Instagram Profile - inst4gram.com
cbdambassador
0

Natural Weight Loss Products by CTFO: These are CTFO's flagship products which catapulted them into one of the most successful diet and wellness companies to date. *Visit CBDAmbassador.com to purchase. (Link In Bio @cbdambassador ) *Learn more abou

여러분 비타민C드시고 낚시하세염
즐겁게 낚시하려면 건강 필수쥬?
@eunnniii___ Instagram Profile - inst4gram.com
eunnniii___
1

여러분 비타민C드시고 낚시하세염 즐겁게 낚시하려면 건강 필수쥬?

Comments

@eunnniii___ #bass #lurefishing #낚시하는여자 #낚시스타그램 #배스 #루어낚시 #런커 #lunker #fff #follow #like #vitaminC #비타민C #맞팔

Khas untuk Ramadan
.
Shaklee Promosi apa ye bulan ni? 🤔
.
Khusus sempena puasa
.
Dapatkan set Promo Shaklee untuk Ramadan kali ini .
Promo 1⃣
Diskaun 10% + FREE Eco Bag
untuk twin pack pilihan dibawah
- Mealshakes
- Performance Drink
- Cinch Vanilla .
Fokus twin pack ni untuk hidangan tambahan semasa sahur dan berbuka.
.
Antara cabaran yg kita hadapi bulan puasa seperti mudah dahaga (musim tengah panas ni lagi terasa dahaga), cepat letih dan lesu serta kita mudah makan over banyak masa berbuka.
Jadi ini solusi tambahannya.
.
Kalau nak kawal badan kekal hidrat, boleh minum Performance Drink 
Harga Twin Pack : rm 164.57
.
Nak bertenaga boleh minum Mealshakes
(special untuk anak dan dewasa boleh add on ESP + Mealshakes untuk rasa lagi ummpph)
Mealshakes pun mengandungi protein serta Multivitamin dan minerals
Harga Twin Pack : rm 228.96
.
Dan kalau nk jaga makan dan turun berat badan, boleh minum Cinch Shake Vanilla ni bantu rasa kenyang lebih lama.
Harga Twin Pack : rm 345.83
.
Bestkan promo Shaklee sempena bulan ini?
Khas untuk bulan Ramadhan dan juga mereka yang menjaga nikmat kesihatan hari demi hari
.
Jadi bersedia nak dapatkan konsultansi dan beli promosi ini?
.
Ini tipsnya
.
1. Dapatkan konsultansi sebelum membeli daripada pengedar bebas Shaklee. Contohnya saya lah 
.
Klik wasap link ini 
www.wasap.my/60194320059
.
2. Lepas konsultansi, dapatkan pilihan akhir dan sahkan total bayaran sebelum bayar.
.
Tips nak Jimat: Daftar ahli adalah lebih untung dari membeli runcit. Boleh jimat lagi 15-20%
.
3. Lepas bayar, dapatkan pengesahan, nombor tracking dan tunggu postage sampai
.
4. Dapatkan cara pemakanan Shaklee dengan betul daripada penjual Shaklee anda dan jaminan Shaklee sentiasa Selamat, Berkesan, Terbukti, Efektif
.
Tips nak elak penipuan : Hanya beli dari Pengedar Bebas Shaklee yang Sah. Setiap pengedar ada nombor ID Shaklee mereka sendiri
.
Semoga penerangan diatas membantu anda membuat pilihan promosi tepat pada bulan ini
.
Terima kasih. Selamat menyambut Ramadan
Hilang Jerawat Vitamin C - @shaklee.pengedar.sah Instagram Profile - inst4gram.com
shaklee.pengedar.sah
1

Khas untuk Ramadan . Shaklee Promosi apa ye bulan ni? 🤔 . Khusus sempena puasa . Dapatkan set Promo Shaklee untuk Ramadan kali ini . Promo 1⃣ Diskaun 10% + FREE Eco Bag untuk twin pack pilihan dibawah - Mealshakes - Performance Drink - Cinch Vanilla

Comments

@shaklee.pengedar.sah #gamisdenimbugio #gamisjeansbugio #gamis #khimar #syari #gamissyari #khimarantem #petantem #puasa #setsahurshaklee #setramadhanshaklee #vitaminc #esp #performancedrink #mealshakeshaklee #ramadhan2019 #shakleekualaterengganu #shakleekualanerus #shakleegongbadak #promosiramadhan #setpuasa #ramadhansale #kualanerus #kualaterengganu #shakleereadystock #EspShaklee #cinchshake #cinchshakeshaklee #bugiosakura #bugioglamoura

Sis macam tak percaya aje, resdung sis dah hilang & kulit sis makin bersih lepas dua bulan consume #DianzVitamin.  Ingatkan mimpi sis aje tapi memang itulah realitinya! 🤗 .
.
Berminat? Whatsapp 01135418471
DIANZ VITAMIN BEAUTY & HEALTH💕 - @dianzbeauty.official Instagram Profile - inst4gram.com
dianzbeauty.official
1

Sis macam tak percaya aje, resdung sis dah hilang & kulit sis makin bersih lepas dua bulan consume #dianzvitamin . Ingatkan mimpi sis aje tapi memang itulah realitinya! 🤗 . . Berminat? Whatsapp 01135418471

Comments

@dianzbeauty.official #dianz #dianzvitamin #dianzvitaminhebat #dianzcantik #dianzvit #dianzvitc #dianzvitaminc #dianzvite #dianzvitamine #dianzvitamincantik #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminhalal #dianzvitaminpromo #beauty #cantikberseri #cantik #putihgebu #putihcantik #jerawatkecut #jeragat #vitaminc #vitamincdane #vitamine #parut #testimonidianzvitamin #ajimaura #gebu #pengedardianz

DO YOU KNOW WHY THESE SITUATIONS CAN AT TIMES HAPPEN TO YOU?
.
.
.
️ A wound that takes forever to heal?
️ Bleeding gums?
️ Dull skin?
️ Dry Skin?
️ Dull and damaged hair?
️ Dry Hair?
️ Tend to fall sick often?
.
.
Actually, these are symptoms of lacking Vitamin C in the body. Many are unaware especially on hair problems and dull skin.
.
Its not too late. Just ensure you have consistently enough Vitamin C intake for your body.
.
.
.
#vitc#vitaminC#nurraysa#sopantastic
FOR LITTLE SOLEHAHS AND FAMILY - @sopantastic.sg Instagram Profile - inst4gram.com
sopantastic.sg
0

DO YOU KNOW WHY THESE SITUATIONS CAN AT TIMES HAPPEN TO YOU? . . . ️ A wound that takes forever to heal? ️ Bleeding gums? ️ Dull skin? ️ Dry Skin? ️ Dull and damaged hair? ️ Dry Hair? ️ Tend to fall sick often? . . Actually, these are symptoms of lac

Asia/Singapore
◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์. ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น
ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี
ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ
ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น
ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ
.
.
Line : llabellez
.
.
#คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหลี #fairykissthailand #กู้ผิวโทรม #ฟื้นฟูผิว #collagenkorea #collagenfairlykiss #ปลอดภัย #ผิวใส #กลูต้า #howtoperfect #เกาหลี #อยากขาว #ผิวสุขภาพดี #vitaminc #eundanvitaminc #eundanvitamin #vitamin #vitamineundan #วิตามินซี #วิตามินซีเกาหลี #กทมนัดรับ #ท่าพระ #vitcbiofaceserum
คอลลาเจนเกาหลีฝั่งธน-สาทร - @skincare_collagen89 Instagram Profile - inst4gram.com
skincare_collagen89
0

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์ . ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ . . Line : llabellez . . #คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหล

[MINYAK KELAPA SESUAI KE UNTUK HIDRAT KULIT?] Yes memang sesuai sebenarnya sis, tapi bukan semua kulit tau.  Kulit yang berminyak dan jerawat sila elakkan ya. ️ Selain tu, minyak kelapa ni ada jugak kebaikan lain selain hidrat kulit.  Antaranya:

1.  Moisturizer
Ganti moisturizer korang dengan bahan semula jadi macam minyak kelapa ni.  Sapu dengan rata di wajah dan biarkan ia meresap ke kulit.

2.  Penghilang makeup
Nak hilangkan makeup pun pakai minyak kelapa aje pun boleh.  Lagi best, pakai minyak kelapa untuk clearkan makeup dapat bersihkan wajah tanpa menyumbat pori-pori korang tau. 🤩

3.  Scrub badan
Tengah memikirkan scrub badan yang terbaik?  Sapu dengan minyak kelapa aje guys, campur sekali dengan bahan eksfoliasi seperti gula merah dan serbuk kopi.

4.  Krim pencukur
Haa, tak payah beli kat kedai dah krim pencukur kat kedai tu.  Pakai minyak kelapa pun boleh.  Lagi smooth woo. 
5.  Conditioner
Sebelum tidur, sapu dan usap rambut korang dengan minyak kelapa untuk mengembalikan sinar pada rambut dan kekuatan rambut.

Selain dari minyak kelapa, korang pun boleh consume #DianzVitamin tau untuk kecantikan & kebersihan kulit korang.  Jangan risau, bahan-bahan dalam #DianzVitamin adalah berasaskan bahan-bahan semulajadi yang diformulasikan khas untuk kebaikan kulit korang.  Jom jadi cantik dengan #DianzVitamin! 
.
.
.
.
.
.
#kimashare #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
senior stokis dianz kelantan - @kima_dianz_kelantan Instagram Profile - inst4gram.com
kima_dianz_kelantan
0

[MINYAK KELAPA SESUAI KE UNTUK HIDRAT KULIT?] Yes memang sesuai sebenarnya sis, tapi bukan semua kulit tau. Kulit yang berminyak dan jerawat sila elakkan ya. ️ Selain tu, minyak kelapa ni ada jugak kebaikan lain selain hidrat kulit. Antaranya: 1.

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์. ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น
ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี
ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ
ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น
ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ
.
.
Line : llabellez
.
.
#คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหลี #fairykissthailand #กู้ผิวโทรม #ฟื้นฟูผิว #collagenkorea #collagenfairlykiss #ปลอดภัย #ผิวใส #กลูต้า #howtoperfect #เกาหลี #อยากขาว #ผิวสุขภาพดี #vitaminc #eundanvitaminc #eundanvitamin #vitamin #vitamineundan #วิตามินซี #วิตามินซีเกาหลี #กทมนัดรับ #ท่าพระ #vitcbiofaceserum
คอลลาเจนเกาหลีฝั่งธน-สาทร - @skincare_collagen89 Instagram Profile - inst4gram.com
skincare_collagen89
0

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์ . ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ . . Line : llabellez . . #คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหล

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์. ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น
ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี
ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ
ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น
ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ
.
.
Line : llabellez
.
.
#คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหลี #fairykissthailand #กู้ผิวโทรม #ฟื้นฟูผิว #collagenkorea #collagenfairlykiss #ปลอดภัย #ผิวใส #กลูต้า #howtoperfect #เกาหลี #อยากขาว #ผิวสุขภาพดี #vitaminc #eundanvitaminc #eundanvitamin #vitamin #vitamineundan #วิตามินซี #วิตามินซีเกาหลี #กทมนัดรับ #ท่าพระ #vitcbiofaceserum
คอลลาเจนเกาหลีฝั่งธน-สาทร - @skincare_collagen89 Instagram Profile - inst4gram.com
skincare_collagen89
0

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์ . ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ . . Line : llabellez . . #คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหล

️Official Stokis here! (K01-S2)️ .
OPEN AGENT JANA INCOME 1K-5K PER MONTH
.
BERMINAT UNTUK JADI AGENT BOLEH WASSAP 0174643675
.
READY STOCK FOR YOUNG & GLOW FOUNDATION  .

Jom cantik dengan “YOUNG AND GLOW”
.
1 foundation untuk semua tona kulit
. ORDER NOW
. http://www.wasap.my/60174643675/Youngandglow atau DM @youngandglowfoundation_kedah @afniabdullah
. JOM COD DENGAN SIS
. Anda berada diluar kawasan?
Jangan bimbang sis buat postage setiap hari  Cod area
. Alor Setar
Jitra
Pokok Sena
UIAM Pagoh
UIAM Gombak
UITM Merbok
Sungai Petani
Kepala Batas Perda
Kolej Mara K.Nerang
Perlis
Brunei
.
#youngandglowfeedback #stokistwanted
#youngandglowkedah #agentwanted
#youngandglowalorsetar #foundationkedah #foundationmamalofa
#foundationyoungandglow #neelofa
#teamyoungandglowkedah #foundation #foundationviral #noorkartini
#youngandglowfoundation #makeup #foundation #cosmetic #skincare #antiaging #medcoverage #fullcoverage #glowingskin #moisturiser #spf45 #serum #arganoil #ekstrakpudina #vitaminc #halal #takbercapuk #takberminyak
Afni Amirul - @afniabdullah Instagram Profile - inst4gram.com
afniabdullah
0

️Official Stokis here! (K01-S2)️ . OPEN AGENT JANA INCOME 1K-5K PER MONTH . BERMINAT UNTUK JADI AGENT BOLEH WASSAP 0174643675 . READY STOCK FOR YOUNG & GLOW FOUNDATION . Jom cantik dengan “YOUNG AND GLOW” . 1 foundation untuk semua tona kulit . ORD

Bandar Perda
[AIK, TAKKAN BOTOL AJE YANG BARU?] Aik, takkan setakat botol aje yang baru kot #DianzVitamin ni?  Mesti ada lagi benda lain yang baru kan?  Yes sis, bukan setakat botol baru dan lebih kuantiti aje ye, tablet pun baru tau sebab berbentuk D!!! Lebih rasa premium dan lebih nyam-nyam dari biasa! 
.
.
.
.
.
.
#kimaahare #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
senior stokis dianz kelantan - @kima_dianz_kelantan Instagram Profile - inst4gram.com
kima_dianz_kelantan
2

[AIK, TAKKAN BOTOL AJE YANG BARU?] Aik, takkan setakat botol aje yang baru kot #dianzvitamin ni? Mesti ada lagi benda lain yang baru kan? Yes sis, bukan setakat botol baru dan lebih kuantiti aje ye, tablet pun baru tau sebab berbentuk D!!! Lebih ra

Comments

@info.kurus.cepat Semoga murah rezeki :)

@grosirkosmetikoriginalmalang Thanks Yah kak,Terus Menebar Kebermanfaat yah kak😉

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์. ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น
ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี
ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ
ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น
ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ
.
.
Line : llabellez
.
.
#คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหลี #fairykissthailand #กู้ผิวโทรม #ฟื้นฟูผิว #collagenkorea #collagenfairlykiss #ปลอดภัย #ผิวใส #กลูต้า #howtoperfect #เกาหลี #อยากขาว #ผิวสุขภาพดี #vitaminc #eundanvitaminc #eundanvitamin #vitamin #vitamineundan #วิตามินซี #วิตามินซีเกาหลี #กทมนัดรับ #ท่าพระ #vitcbiofaceserum
คอลลาเจนเกาหลีฝั่งธน-สาทร - @skincare_collagen89 Instagram Profile - inst4gram.com
skincare_collagen89
0

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์ . ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ . . Line : llabellez . . #คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหล

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์. ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น
ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี
ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ
ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น
ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ
.
.
Line : llabellez
.
.
#คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหลี #fairykissthailand #กู้ผิวโทรม #ฟื้นฟูผิว #collagenkorea #collagenfairlykiss #ปลอดภัย #ผิวใส #กลูต้า #howtoperfect #เกาหลี #อยากขาว #ผิวสุขภาพดี #vitaminc #eundanvitaminc #eundanvitamin #vitamin #vitamineundan #วิตามินซี #วิตามินซีเกาหลี #กทมนัดรับ #ท่าพระ #vitcbiofaceserum
คอลลาเจนเกาหลีฝั่งธน-สาทร - @skincare_collagen89 Instagram Profile - inst4gram.com
skincare_collagen89
0

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์ . ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ . . Line : llabellez . . #คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหล

Sis macam tak percaya aje, resdung sis dah hilang & kulit sis makin bersih lepas dua bulan consume #DianzVitamin.  Ingatkan mimpi sis aje tapi memang itulah realitinya! 🤗
.
.
.
.
.
.
#kimashare #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
senior stokis dianz kelantan - @kima_dianz_kelantan Instagram Profile - inst4gram.com
kima_dianz_kelantan
0

Sis macam tak percaya aje, resdung sis dah hilang & kulit sis makin bersih lepas dua bulan consume #dianzvitamin . Ingatkan mimpi sis aje tapi memang itulah realitinya! 🤗 . . . . . . #kimashare #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercre

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์. ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น
ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี
ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ
ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น
ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ
.
.
Line : llabellez
.
.
#คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหลี #fairykissthailand #กู้ผิวโทรม #ฟื้นฟูผิว #collagenkorea #collagenfairlykiss #ปลอดภัย #ผิวใส #กลูต้า #howtoperfect #เกาหลี #อยากขาว #ผิวสุขภาพดี #vitaminc #eundanvitaminc #eundanvitamin #vitamin #vitamineundan #วิตามินซี #วิตามินซีเกาหลี #กทมนัดรับ #ท่าพระ #vitcbiofaceserum
คอลลาเจนเกาหลีฝั่งธน-สาทร - @skincare_collagen89 Instagram Profile - inst4gram.com
skincare_collagen89
0

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์ . ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ . . Line : llabellez . . #คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหล

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์. ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น
ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี
ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ
ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น
ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ
.
.
Line : llabellez
.
.
#คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหลี #fairykissthailand #กู้ผิวโทรม #ฟื้นฟูผิว #collagenkorea #collagenfairlykiss #ปลอดภัย #ผิวใส #กลูต้า #howtoperfect #เกาหลี #อยากขาว #ผิวสุขภาพดี #vitaminc #eundanvitaminc #eundanvitamin #vitamin #vitamineundan #วิตามินซี #วิตามินซีเกาหลี #กทมนัดรับ #ท่าพระ #vitcbiofaceserum
คอลลาเจนเกาหลีฝั่งธน-สาทร - @skincare_collagen89 Instagram Profile - inst4gram.com
skincare_collagen89
0

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์ . ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ . . Line : llabellez . . #คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหล

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์. ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น
ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี
ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ
ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น
ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ
.
.
Line : llabellez
.
.
#คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหลี #fairykissthailand #กู้ผิวโทรม #ฟื้นฟูผิว #collagenkorea #collagenfairlykiss #ปลอดภัย #ผิวใส #กลูต้า #howtoperfect #เกาหลี #อยากขาว #ผิวสุขภาพดี #vitaminc #eundanvitaminc #eundanvitamin #vitamin #vitamineundan #วิตามินซี #วิตามินซีเกาหลี #กทมนัดรับ #ท่าพระ #vitcbiofaceserum
คอลลาเจนเกาหลีฝั่งธน-สาทร - @skincare_collagen89 Instagram Profile - inst4gram.com
skincare_collagen89
0

◡̈⃝คอลลาเจนเกาหลี🇰🇷 #แถมฟรีไฟเบอร์ทุกออเดอร์ . ฟื้นฟูผิวให้กระจ่างใสขึ้น ลดสิว ผดผื่นต่างๆได้ดี ลดรอยสิว รอยดำ รอยแดงต่างๆ ช่วยให้ผิวพรรณเนียนนุ่มขึ้น ช่วยบำรุงผิว ผม เล็บ . . Line : llabellez . . #คอลลาเจนเกาหลี #แฟรี่คิส #fairlykiss #อาหารเสริมเกาหล

Our New Vitamin c Serum for Acne problems.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #skincare #beauty # #skin #skincareroutine #antiaging #selfcare #cosmetics #natural #facial #health #healthyskin #snailserum #spa #organic #beautiful #beautycare #snail #acne #glowingskin #skincaretips #naturalskincare #selflove #mua #argireline #vitaminc #wellness #instabeauty #wrinkles #hyaluronicacid
Vibrant Glamour - @vibrant_glamour_2019 Instagram Profile - inst4gram.com
vibrant_glamour_2019
0

Our New Vitamin c Serum for Acne problems. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link in bio. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #skincare #beauty # #skin #skincareroutine #antiaging #selfcare #cosmetics #natural #facial #health #healthyskin #snailserum #spa #organic #beautiful #beautycare #snail #acne


◡̈ทำไมใครๆก็เลือกใช้  vit c bio face  serum
.
สินค้าน้องใหม่มาแรง 
____________________________________________________________Vit C Bio Face Serum
 ◡̈เซรั่มบำรุงผิว ปรับผิวให้ฟูเด้ง เพิ่มความแข็งแรง ลดรอยแดง และจุดด่างดำได้ดีเยี่ยม
.
• ให้สัมผัสถึงการได้รับการบำรุงอย่างเต็มประสิทธิภาพ ผิวหน้าฟูอิ่มน้ำ ครบ จบ ในขวดเดียว
.
~ การันตีจากผู้ใช้จริงเห็นผลตั้งแต่ครั้งแรก
.
380฿ 10ml. เห็นผลตั้งแต่ขวดแรก!
ใช้แค่1-2หยด ทั่วหน้าแล้ว
#ratcha #vitc #vitaminc #skincare #makeup #howtoperfect #ถูกและดี #รีวิวห้ามขายของโว๊ยยยยย #ถูกและดี #ไลค์มาไลค์กลับ #น้องฉัตร #vitcน้องฉัตร #vitcbiofaceserum #ส่งฟรีems #เครื่องสำอางเกาหลี #เครื่องสำอาง #หน้าใส
🌿VC Sunkiss Marryrose Hoysri - @pairduck_official Instagram Profile - inst4gram.com
pairduck_official
3

◡̈ทำไมใครๆก็เลือกใช้ vit c bio face serum . สินค้าน้องใหม่มาแรง ____________________________________________________________Vit C Bio Face Serum ◡̈เซรั่มบำรุงผิว ปรับผิวให้ฟูเด้ง เพิ่มความแข็งแรง ลดรอยแดง และจุดด่างดำได้ดีเยี่ยม . • ให้สัมผัสถึง

Comments

@pairduck_official 💖

@pairduck_official

PUTIH MELEPAK SELEPAS TELAN 3-4 KAPSUL
.
Terkejut ke uolss dengan JAW? Okay meh kaknad nak cite apa tu jaw. JAW ni nama penuh dia JAPANESE ADVANCE WHITENING or kita panggil dia WECS which is #whiteeggcrystalskin . Both ni sama. Tapi kaknad panggil jaw yaaa🥰
.
Dah banyak feedback yang berjaya dengan jaw. Mostly lepas telan 3-4 kapsul semua happy dengan result. Baca kat bawah deh kebaikan dia
.
KEBAIKAN
 Mencerahkan kulit
 Menggebukan dan menganjalkan kulit
 Melambatkan proses penuaan
 Melindungi kulit dari sinaran Uv
 Membaiki sel kulit yang rosak
 Merawat jeragat dan jerawat
.
Nak lagi best kena ambil dengan Acnee's serum okay. Pakai pagi dan malam. Jom cecantik before raya mehh. DM pun boleh. Klik whatsapp link di bio okay
.
#jaw #japaneseadvancewhitening #wecs #japan #pilpemutihkulit #whiteningskin #whiteskin #acneesserum #serumjerawat #vitaminc #camucamu #treatmentserum #repairingserum #instagram #nigeria #japanese #singapore #aesthetic #productinjectionconverttopill #acne #skinwhitening #putihkulit
GLUTAX SOFTGEL CINDELTOX - @perfectskin.7days Instagram Profile - inst4gram.com
perfectskin.7days
0

PUTIH MELEPAK SELEPAS TELAN 3-4 KAPSUL . Terkejut ke uolss dengan JAW? Okay meh kaknad nak cite apa tu jaw. JAW ni nama penuh dia JAPANESE ADVANCE WHITENING or kita panggil dia WECS which is #whiteeggcrystalskin . Both ni sama. Tapi kaknad panggil ja

PUTIH MELEPAK SELEPAS TELAN 3-4 KAPSUL
.
Terkejut ke uolss dengan JAW? Okay meh kaknad nak cite apa tu jaw. JAW ni nama penuh dia JAPANESE ADVANCE WHITENING or kita panggil dia WECS which is #whiteeggcrystalskin . Both ni sama. Tapi kaknad panggil jaw yaaa🥰
.
Dah banyak feedback yang berjaya dengan jaw. Mostly lepas telan 3-4 kapsul semua happy dengan result. Baca kat bawah deh kebaikan dia
.
KEBAIKAN
 Mencerahkan kulit
 Menggebukan dan menganjalkan kulit
 Melambatkan proses penuaan
 Melindungi kulit dari sinaran Uv
 Membaiki sel kulit yang rosak
 Merawat jeragat dan jerawat
.
Nak lagi best kena ambil dengan Acnee's serum okay. Pakai pagi dan malam. Jom cecantik before raya mehh. DM pun boleh. Klik whatsapp link di bio okay
.
#jaw #japaneseadvancewhitening #wecs #japan #pilpemutihkulit #whiteningskin #whiteskin #acneesserum #serumjerawat #vitaminc #camucamu #treatmentserum #repairingserum #instagram #nigeria #japanese #singapore #aesthetic #productinjectionconverttopill #acne #skinwhitening #putihkulit
@nurbeautyofficial - @nzglamempire Instagram Profile - inst4gram.com
nzglamempire
0

PUTIH MELEPAK SELEPAS TELAN 3-4 KAPSUL . Terkejut ke uolss dengan JAW? Okay meh kaknad nak cite apa tu jaw. JAW ni nama penuh dia JAPANESE ADVANCE WHITENING or kita panggil dia WECS which is #whiteeggcrystalskin . Both ni sama. Tapi kaknad panggil ja

.
.
Strawberry Busher selection from Mary Kay specialitynya warna tak mudah luntur. Sesuai untuk semua jenis tona kulit formula yg berasaskn mineral. Rm37shj...
.
Mengandungi vit A,C dan E membantu lindungi kulit dari radikal bebas yg menyebabkan penuaan dan kedutan.
.
Booking sekarang untuk dapatkan GIFT istimewa dr sis 
.
Free gift..
Ready stock..
Postage everyday..
.
DM /PM / WhatsApp
‍️Sis ayzza
️ Www.wasap.my/60194582016
Mary kay Executive Senior Sales Director 
_____________________________
.
#marykaykedah
#marykaykulim
#marykaybaling
#marykayseberangjaya
#marykay
#codkulim
#serumanjal
#krimanjal
#krimflawless
#krimjerawat
#ubatjerawat
#marykayreadstok
#marykayhitech
#marykayagenkulim
#marykayalorsetar
#marykaysungaipetani
#marykaysp
#marykayperlis
#serumflawless
#serumawekmuda
#serumc
#vitaminc
#serummarykay
#agenmarykay
#readystokmarykay
Mary Kay Ind Beauty Consultant - @maryk_ayzza Instagram Profile - inst4gram.com
maryk_ayzza
2

. . Strawberry Busher selection from Mary Kay specialitynya warna tak mudah luntur. Sesuai untuk semua jenis tona kulit formula yg berasaskn mineral. Rm37shj... . Mengandungi vit A,C dan E membantu lindungi kulit dari radikal bebas yg menyebabkan pen

Comments

@graficaestevam Show seus posts 👏👏 . Visite nosso perfil, Estamos com Grandes Promoções, indique para seus amigos.

@intrac_spa Salam ceria 😎😉

Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
 Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
 Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
 Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari

More info.
WA : 081229396763

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak #Vitamincseries #serumhanasui #serumhanasuimurah #vitaminc #serumglowing #serumvitaminc #serumoriginal #serumannonamurah #serumbyannona
AGEN PEMUTIH ORI - @tasya.distributorpemutih Instagram Profile - inst4gram.com
tasya.distributorpemutih
0

Serum vitamin C dan E Serum wajah berfungsi sebagai whitening Detail produk vitamin C ===================================================== Kegunaan : Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit

Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
 Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
 Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
 Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari

More info.
WA : 081229396763

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak #Vitamincseries #serumhanasui #serumhanasuimurah #vitaminc #serumglowing #serumvitaminc #serumoriginal #serumannonamurah #serumbyannona
AGEN PEMUTIH ORI - @tasya.distributorpemutih Instagram Profile - inst4gram.com
tasya.distributorpemutih
0

Serum vitamin C dan E Serum wajah berfungsi sebagai whitening Detail produk vitamin C ===================================================== Kegunaan : Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit

Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
 Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
 Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
 Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari

More info.
WA : 081229396763

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak #Vitamincseries #serumhanasui #serumhanasuimurah #vitaminc #serumglowing #serumvitaminc #serumoriginal #serumannonamurah #serumbyannona
AGEN PEMUTIH ORI - @tasya.distributorpemutih Instagram Profile - inst4gram.com
tasya.distributorpemutih
0

Serum vitamin C dan E Serum wajah berfungsi sebagai whitening Detail produk vitamin C ===================================================== Kegunaan : Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit

Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
 Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
 Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
 Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari

More info.
WA : 081229396763

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak #Vitamincseries #serumhanasui #serumhanasuimurah #vitaminc #serumglowing #serumvitaminc #serumoriginal #serumannonamurah #serumbyannona
AGEN PEMUTIH ORI - @tasya.distributorpemutih Instagram Profile - inst4gram.com
tasya.distributorpemutih
0

Serum vitamin C dan E Serum wajah berfungsi sebagai whitening Detail produk vitamin C ===================================================== Kegunaan : Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit

Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
 Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
 Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
 Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari

More info.
WA : 081229396763

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak #Vitamincseries #serumhanasui #serumhanasuimurah #vitaminc #serumglowing #serumvitaminc #serumoriginal #serumannonamurah #serumbyannona
AGEN PEMUTIH ORI - @tasya.distributorpemutih Instagram Profile - inst4gram.com
tasya.distributorpemutih
0

Serum vitamin C dan E Serum wajah berfungsi sebagai whitening Detail produk vitamin C ===================================================== Kegunaan : Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit

Lemons have natural bleaching and exfoliating properties. Their high amount of vitamin C helps remove dead cells and lighten skin tone. 
INSTRUCTIONS:

1. Gently massage your elbows and knees with a lemon wedge for a few minutes.
(Mix sugar with lemon juice for extra exfoliation) 
2. Let sit for about 20 minutes, wash off with warm water and apply a moisturiser. 
Keep it in mind to avoid sun exposure for a few hours after applying lemon juice.
#bleaching #lightening #lemons #beauty #exfoliate #naturalbeauty #scars #darkspotsolution #vitaminc #natural
Radiance - @naturallyradiance Instagram Profile - inst4gram.com
naturallyradiance
0

Lemons have natural bleaching and exfoliating properties. Their high amount of vitamin C helps remove dead cells and lighten skin tone. INSTRUCTIONS: 1. Gently massage your elbows and knees with a lemon wedge for a few minutes. (Mix sugar with lemo

Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
 Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
 Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
 Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari

More info.
WA : 081229396763

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak #Vitamincseries #serumhanasui #serumhanasuimurah #vitaminc #serumglowing #serumvitaminc #serumoriginal #serumannonamurah #serumbyannona
AGEN PEMUTIH ORI - @tasya.distributorpemutih Instagram Profile - inst4gram.com
tasya.distributorpemutih
0

Serum vitamin C dan E Serum wajah berfungsi sebagai whitening Detail produk vitamin C ===================================================== Kegunaan : Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit

Kulit yg lebih PUTIH, CERAH DAN GEBU adalah impian hampir semua wanita. Tak ramai yg mampu mengeluarkan belanja yg tinggi utk mendapatkan kulit yg lebih CERAH, PUTIH, GEBU, MULUS DAN CANTIK lagi-lagi utk seluruh tubuh badan dari hujung rambut hingga hujung kaki
.
Tapi dgn #KTgorgeousbooster uollss mampu dapatkan kulit yg uollss idam-idamkan dgn harga yg mampu milik dan kesan pantas yg berpanjangan
.
.

#KTbeautyempire #KTBE #KTgorgeousbooster #gorgeousskin #whiteningbooster #boosterwhitening #glowingskin #skinbooster #nakcantik #vitaminc #sakuraextract #kulitkusam #kulitgelap #jomcantik #cerahgebu #gorgeousbooster #gorgeous #testimonigorgeousbooster #KTskinbooster #serumvitc #skinserum #serummagic #kulitmelecur #kulitgatal #KTserum
STOKIS JR BATU CAVES - @juicyraspberrybatucaves Instagram Profile - inst4gram.com
juicyraspberrybatucaves
0

Kulit yg lebih PUTIH, CERAH DAN GEBU adalah impian hampir semua wanita. Tak ramai yg mampu mengeluarkan belanja yg tinggi utk mendapatkan kulit yg lebih CERAH, PUTIH, GEBU, MULUS DAN CANTIK lagi-lagi utk seluruh tubuh badan dari hujung rambut hingga

Hai korg.. Selamat pagi 
Nk skin cNtik glowing.. Tak kusam. Jom laa Cuba mrawat skin korg dgn brng vsl yg tgh hott ni
0187783368
#vslteamzarasofeajb
#vitaminc
#ccream
#arganoil
@a.suzi_sofia Instagram Profile - inst4gram.com
a.suzi_sofia
0

Hai korg.. Selamat pagi Nk skin cNtik glowing.. Tak kusam. Jom laa Cuba mrawat skin korg dgn brng vsl yg tgh hott ni 0187783368 #vslteamzarasofeajb #vitaminc #ccream #arganoil

It’s here! The latest and greatest Vitamin C from @revisionskincare has arrived! C+ Correcting Complex is ormulated with the highest concentration of THD ascorbate (30%) and probiotics, this Vitamin C promotes long term skin health. The MelaPATH complex helps to brighten the skin, improve the appearance of fine lines, support the skin’s own production of Vitamin C & E, and defend against free radical damage (including blue light).⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#vitaminc #thdascorbate #revisionskincare #antiaging #pigmentation #prevent #correct
Laser & Skin - @laserandskinsurgerycenter Instagram Profile - inst4gram.com
laserandskinsurgerycenter
0

It’s here! The latest and greatest Vitamin C from @revisionskincare has arrived! C+ Correcting Complex is ormulated with the highest concentration of THD ascorbate (30%) and probiotics, this Vitamin C promotes long term skin health. The MelaPATH comp

Laser and Skin Surgery Center of Northern California
Try the World’s Healthiest Coffee today
Recommended by Doctors 
Endorsed/approved by celebrities

Accepting RESELLERS — ** FREE SHIPPING within Metro Manila FOR EVERY 3 POUCHES AND UP OF UGC PLUS or 5 POUCHES OF UGC Classic
** COD - Cash on Delivery 
FDA APPROVED & Cash on Delivery Nationwide
 Lifetime 30-35% discount to all UGC products
 Incentives and freebies

Benefits of UGC:
️ Correct Irregular menstrual cycle
️ Remove unwanted fats
️ Detoxify body
️ Boost up metabolism
️ Lower down blood sugar & cholesterol
️ Clear acne-prone skin

Viber/SMS:
09171402027
(02) 964 8353

Stay GREEN and HEALTHY! 

#UGC 
#UltraGreenCoffee 
#GreenCoffeePH 
#GreenCoffeePhilippines #GreenCoffee #CoffeeLover #CoffeeBreak #CoffeeTime #Coffee 
#superfoods
#CollagenCoffee
#AnotherFirst
#UGCineveryhomeworldwide
#Original
#KoreanCollagen
#MarineCollagen
#NONgmo
#GlutenFREE
#Glutathione
#AcaiBerry
#AloeVera
#VitaminC
#HALALcertified
#UGCineveryhome
#HealthierWealthierEasier
#GandangUGC
#cod_cash_on_delivery 
#healthiest_coffee
Aileen Lapuz - @aieemateo Instagram Profile - inst4gram.com
aieemateo
0

Try the World’s Healthiest Coffee today Recommended by Doctors Endorsed/approved by celebrities Accepting RESELLERS — ** FREE SHIPPING within Metro Manila FOR EVERY 3 POUCHES AND UP OF UGC PLUS or 5 POUCHES OF UGC Classic ** COD - Cash on Delivery

It is very important to clean your invisible aligners regularly. The cleaner your aligners are, the more invisible they are!
#LoveYourSmile 
.
.
.
.
.
#Aligners #Dentalcare #DentalHygiene #HealthyLivingJourney #JourneyToHealth #Vitaminc #WonderSmile #SmileMakeover #Ortho #InvisibleAligner #SmileMore #StraightTeeth #Beautycare #BeautyTips #HealthTips #Teeth #Braces #Treatment #PearlyWhites #PerfectSmile #JourneyToHappiness #Syd #Aus #🇦🇺 #Orthodontics #ShineBright #Canberra #Melb #Oz
WonderSmile - @wondersmile_au Instagram Profile - inst4gram.com
wondersmile_au
0

It is very important to clean your invisible aligners regularly. The cleaner your aligners are, the more invisible they are! #loveyoursmile . . . . . #aligners #dentalcare #dentalhygiene #healthylivingjourney #journeytohealth #vitaminc #wondersmile

Australia
6 Benefits of Vitamine C : ⠀⠀⠀⠀⠀
 • Promotes Collagen Production. The bane of any woman's existence are fine lines and wrinkles. • Protects Skin From Sun Damage. • Reduces Under-Eye Circles. • Reduces  Skin Discoloration. • Keeps Skin Looking Younger. • Improves Hydration and Moisture. • Creates Brighter, Healthier Skin. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#skincare #beauty # #skin #skincareroutine #antiaging #selfcare #cosmetics #natural #facial #health #healthyskin #snailserum #spa #organic #beautiful #beautycare #snail #acne #glowingskin #skincaretips #naturalskincare #selflove #mua #argireline #vitaminc #wellness #instabeauty #wrinkles #hyaluronicacid
Vibrant Glamour - @vibrant_glamour_2019 Instagram Profile - inst4gram.com
vibrant_glamour_2019
0

6 Benefits of Vitamine C : ⠀⠀⠀⠀⠀ • Promotes Collagen Production. The bane of any woman's existence are fine lines and wrinkles. • Protects Skin From Sun Damage. • Reduces Under-Eye Circles. • Reduces  Skin Discoloration. • Keeps Skin Looking Younger

Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
 Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
 Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
 Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info
WA : 088228515996

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak #Vitamincseries #serumhanasui #serumhanasuimurah #vitaminc
AGEN PEMUTIH ORI - @angelskincaresby Instagram Profile - inst4gram.com
angelskincaresby
0

Serum vitamin C dan E Serum wajah berfungsi sebagai whitening Detail produk vitamin C ===================================================== Kegunaan : Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit

Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
 Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
 Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
 Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info
WA : 088228515996

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak #Vitamincseries #serumhanasui #serumhanasuimurah #vitaminc
AGEN PEMUTIH ORI - @angelskincaresby Instagram Profile - inst4gram.com
angelskincaresby
0

Serum vitamin C dan E Serum wajah berfungsi sebagai whitening Detail produk vitamin C ===================================================== Kegunaan : Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit

Vitamin C Serum bermanfaat untuk :
. 
Kulit cerah seketika
 Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin
. 
Kulit muda & kencang
 Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan mengencangkan kulit anda
. 
Kulit cantik & sehat
.  Vitamin C terbukti berguna sebagai antioksida yang melawan radikal bebas
.
Kulit lembab & lembut
 Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang mengangkat sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda
.
Kulit bebas jerawat
 Vitamin C terbukti menutup pori pori wajah tersumbat yang menjadi masalah utama pada jerawat
.

Order chat
WA : 089524480408

#maskerbadanalami  #10XVitaminC
#VitaminCSerumAnnona
#hijabinstan
#VitaminCSerum #fashionwanita
#VitaminCMoisturizerSPF30
#VitaminCCleanser #VitaminCBeautyMist#vitamincserum #tantemuda #hyaluronicacid #skincareroutine #pamperroutine #ceweksexy#healtyskin#tantecantik#pasangansuamiistri#beautycare #antiaging #naturalcare #selfcare #tante #combinationskin #skincarecommunity #bodycare #naturalskincare#antiaging#vitaminc#kebayatradisional
Sakura_skincare - @sakura_skincareori Instagram Profile - inst4gram.com
sakura_skincareori
1

Vitamin C Serum bermanfaat untuk : .  Kulit cerah seketika Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin .  Kulit muda & kencang Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterus

Comments

@tonecreamspf Great contents ☺️

Vitamin C Serum bermanfaat untuk :
. 
Kulit cerah seketika
 Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin
. 
Kulit muda & kencang
 Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan mengencangkan kulit anda
. 
Kulit cantik & sehat
.  Vitamin C terbukti berguna sebagai antioksida yang melawan radikal bebas
.
Kulit lembab & lembut
 Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang mengangkat sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda
.
Kulit bebas jerawat
 Vitamin C terbukti menutup pori pori wajah tersumbat yang menjadi masalah utama pada jerawat
.

Order chat
WA : 089524480408

#maskerbadanalami  #10XVitaminC
#VitaminCSerumAnnona
#hijabinstan
#VitaminCSerum #fashionwanita
#VitaminCMoisturizerSPF30
#VitaminCCleanser #VitaminCBeautyMist#vitamincserum #tantemuda #hyaluronicacid #skincareroutine #pamperroutine #ceweksexy#healtyskin#tantecantik#pasangansuamiistri#beautycare #antiaging #naturalcare #selfcare #tante #combinationskin #skincarecommunity #bodycare #naturalskincare#antiaging#vitaminc#kebayatradisional
Sakura_skincare - @sakura_skincareori Instagram Profile - inst4gram.com
sakura_skincareori
0

Vitamin C Serum bermanfaat untuk : .  Kulit cerah seketika Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin .  Kulit muda & kencang Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterus

The joy of plucking lemons, the lovely aroma of freshly cut lemon waiting to squeezed into a lemonade...now that simple pleasures of life.

#lemon 
#greenlemons 
#freshlyplucked 
#lemonyfresh 
#aromas 
#foodblog 
#foodbloggerlife 
#localfarmers 
#lemmonade 
#summerdrinks 
#vitaminc 
#foodphotgraphy 
#myclickstory 
#limeandlemon #nutritionistaditiprabhu
#summerdiaries 
#summerdiaries
Aditi Prabhu-MSc, MBA, CDE. - @nutritionistaditiprabhu Instagram Profile - inst4gram.com
nutritionistaditiprabhu
0

The joy of plucking lemons, the lovely aroma of freshly cut lemon waiting to squeezed into a lemonade...now that simple pleasures of life. #lemon #greenlemons #freshlyplucked #lemonyfresh #aromas #foodblog #foodbloggerlife #localfarmers #lem

Mumbai, Maharashtra
Vitamin C Serum bermanfaat untuk :
. 
Kulit cerah seketika
 Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin
. 
Kulit muda & kencang
 Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan mengencangkan kulit anda
. 
Kulit cantik & sehat
.  Vitamin C terbukti berguna sebagai antioksida yang melawan radikal bebas
.
Kulit lembab & lembut
 Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang mengangkat sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda
.
Kulit bebas jerawat
 Vitamin C terbukti menutup pori pori wajah tersumbat yang menjadi masalah utama pada jerawat
.

Order chat
WA : 089524480408

#maskerbadanalami  #10XVitaminC
#VitaminCSerumAnnona
#hijabinstan
#VitaminCSerum #fashionwanita
#VitaminCMoisturizerSPF30
#VitaminCCleanser #VitaminCBeautyMist#vitamincserum #tantemuda #hyaluronicacid #skincareroutine #pamperroutine #ceweksexy#healtyskin#tantecantik#pasangansuamiistri#beautycare #antiaging #naturalcare #selfcare #tante #combinationskin #skincarecommunity #bodycare #naturalskincare#antiaging#vitaminc#kebayatradisional
Sakura_skincare - @sakura_skincareori Instagram Profile - inst4gram.com
sakura_skincareori
1

Vitamin C Serum bermanfaat untuk : .  Kulit cerah seketika Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin .  Kulit muda & kencang Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterus

Comments

@thelifeofcenizas i love this pic!!

Serum vitamin C dan E
Serum wajah berfungsi sebagai whitening
Detail produk vitamin C
=====================================================
Kegunaan :
 Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.
 Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.
 Mencerahkan warna kulit wajah sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram.
Komposisi : 
Tocophenol Asetate (Vit E), Carbomer, Aqua DM, Ascorbie Acis (Vit C), Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Methydibromo Glutarinitril, Disodium EDTA, Phenoxyethanol
Aturan pakai :
*Bersihkan kulit wajah hingga batas leher
* Teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit
* untuk hasil yang baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari
.
More info
WA : 088228515996

#Vitamincserum #vitamincserumannona #vitamincserummurah #vitamincserumsurabaya #Annonavitamincserum #VCSannona #serumwajah #serummurah #Vcserum #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumvitamincasli #serumannona #vitamincseriesbyannona #serumjerawat #serumglowing #skincareroutine #vitaminjerawat #penghilangjerawat #kulitberjerawat #kulitberminyak #Vitamincseries #serumhanasui #serumhanasuimurah #vitaminc
AGEN PEMUTIH ORI - @angelskincaresby Instagram Profile - inst4gram.com
angelskincaresby
0

Serum vitamin C dan E Serum wajah berfungsi sebagai whitening Detail produk vitamin C ===================================================== Kegunaan : Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit

Vitamin C Serum bermanfaat untuk :
. 
Kulit cerah seketika
 Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin
. 
Kulit muda & kencang
 Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan mengencangkan kulit anda
. 
Kulit cantik & sehat
.  Vitamin C terbukti berguna sebagai antioksida yang melawan radikal bebas
.
Kulit lembab & lembut
 Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang mengangkat sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda
.
Kulit bebas jerawat
 Vitamin C terbukti menutup pori pori wajah tersumbat yang menjadi masalah utama pada jerawat
.

Order chat
WA : 089524480408

#maskerbadanalami  #10XVitaminC
#VitaminCSerumAnnona
#hijabinstan
#VitaminCSerum #fashionwanita
#VitaminCMoisturizerSPF30
#VitaminCCleanser #VitaminCBeautyMist#vitamincserum #tantemuda #hyaluronicacid #skincareroutine #pamperroutine #ceweksexy#healtyskin#tantecantik#pasangansuamiistri#beautycare #antiaging #naturalcare #selfcare #tante #combinationskin #skincarecommunity #bodycare #naturalskincare#antiaging#vitaminc#kebayatradisional
Sakura_skincare - @sakura_skincareori Instagram Profile - inst4gram.com
sakura_skincareori
1

Vitamin C Serum bermanfaat untuk : .  Kulit cerah seketika Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin .  Kulit muda & kencang Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterus

Comments

@altervideobos Cek saja k sgnya @kegiatan.laras

 DOUBLE CLEANSING 
.
.
.
Double cleansing is super important if you wear makeup. I stress this because double cleansing will prevent * textured * congestion
* clogged pores
 I recommend these specific products because I find regular makeup wipes from
shoppers or even from Sephora don’t do the job.
1. Bioderma
* removes all your makeup and doesn’t dry the skin out. * does not irritate the skin or cause any tiny bumps on the skin.
2. Boscia Cleaning Oil
* 2 pumps removes heavy + water proof makeup. * hydrating on the skin * easily removable with water and leaves the skin soft and plump.
3. D.E. Slaai Makeup Melter
* Consists of my top 3 cleansing oils but I reach for this last.
* This is REALLY hydrating so it’s excellent for those who suffer from really dry or eczema skin.
* I reach for this last because of the intense hydrating residue it leaves (I could be using too much lol)
* Does get rid of lash glue + water proof makeup
 This makeup remover also comes with an exfoliator on the side that you can add into the makeup melter to cleanse + exfoliate. 2-1 ‼️
𝐒𝐢𝐦𝐫𝐚𝐧 𝐆𝐡𝐮𝐦𝐚𝐧 - @ghuman.glows Instagram Profile - inst4gram.com
ghuman.glows
2

DOUBLE CLEANSING . . . Double cleansing is super important if you wear makeup. I stress this because double cleansing will prevent * textured * congestion * clogged pores I recommend these specific products because I find regular makeup wipes from

Comments

@ghuman.glows #tatcha #dermalogica #vitaminc #sensitiveskin #cleanskincare #brightskin #sephoraskincare #glowyskin #skincarejunkie #tatchavitaminc #skincaresavy #skinproducts #strongskin #skincareisselfcare #loveyourskin #antiaging #allskintypes #goodskincare #doublecleansing #textureskin #smoothskin #evenskintone #bioderma #drunkelephant #boscia #makeupremovers #cleanskin #twostepcleanse #dryskinproblems #dryskinconcerns

@worldofcolorx Your photos are amazing! 💕

▫️
▫️
▫️
久しぶりにビタミンCが欲しくなりました。食べたさにひたすら皮をむきます。️ みずみずしくジューシーで甘いミネオラオレンジを口に入れた時ののどごしがたまりません。
▫️
▫️
▫️
Juicy and sweet Minneola oranges taste so good!! Our body often wants a full of vitaminC.
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
#おうちカフェ #手作り #スイーツ #オレンジ 
#フルーツ #キナリノ #暮らしを楽しむ #おやつ #sweets #fresh #fruits #vitaminc #goodfood #healthyfood #like4like #healthylifestyle #foodie #photography #delicious #delish #gourmet #instalike #foodstyling #foodstagram #foodpics #instafood #instagood #kurashiru #yummy #foodporn
🌸Happy Sunshine🌸 - @yochan_cooking Instagram Profile - inst4gram.com
yochan_cooking
5

▫️ ▫️ ▫️ 久しぶりにビタミンCが欲しくなりました。食べたさにひたすら皮をむきます。️ みずみずしくジューシーで甘いミネオラオレンジを口に入れた時ののどごしがたまりません。 ▫️ ▫️ ▫️ Juicy and sweet Minneola oranges taste so good!! Our body often wants a full of vitaminC. ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ #おうちカフェ #手作り #スイーツ #オレンジ #フルーツ

Comments

@isaiahmaibam The shot is really very good.

@mr.kentam 💯💯💯 🙌