#yorimoi
Advertisement
Moreee random food #japan #yorimoi
Ome ชิกเก้น - @omeviolin Instagram Profile - inst4gram.com
omeviolin
0

Moreee random food #japan #yorimoi

Found funny moment on #VTuber. She is trying quiz like What this tool does? When it's at #Keycap Puller, she is like Why would you pull PC keyboard out!? Like... when really irritated?⠀
↓⠀
【Lynn】ミサキのこれなに工具! http://youtu.be/t2aRF2MfjDU⠀
⠀
Yes, it's quite normal reaction by normal people who doesn't have interest on #MechanicalKeyboard🤣⠀
⠀
By the way #Lynn is voice actress of Japanese version #Mei from #Overwatch. And Yumiko Samejima from #Yorimoi! She can play cute cutie to the boyish handsome girl!⠀
⠀
#自作キーボード #自作キーボード中毒 #Keycap
Romly - @keycappie Instagram Profile - inst4gram.com
keycappie
2

Found funny moment on #vtuber . She is trying quiz like "What this tool does?" When it's at "#keycap Puller", she is like "Why would you pull PC keyboard out!?" "Like... when really irritated?"⠀ ↓⠀ 【Lynn】ミサキのこれなに工具! http://youtu.be/t2aRF2MfjDU⠀ ⠀ Yes,

Comments

@quality.enforcement.dojo 1st LIEEK

@quality.enforcement.dojo Hi

I really want to watch A Place Further Than The Universe again. 
I
QOTD- What is the saddest anime scene in your opinion? 
I
I
#aplacefurtherthantheuniverse #sorayorimotooibasho #yorimoi #sliceoflife #adventure #comedy #emotional #cute #anime #animescreenshot #animegirls #animeworld #crunchyroll #emotionalanime
@anime_reviews_94 Instagram Profile - inst4gram.com
anime_reviews_94
54

I really want to watch A Place Further Than The Universe again. I QOTD- What is the saddest anime scene in your opinion? I I #aplacefurtherthantheuniverse #sorayorimotooibasho #yorimoi #sliceoflife #adventure #comedy #emotional #cute #anime #animes

Comments

@juanma_z09 No thing will beat Maes Hughes and Nina-Alexander scene from FMA Brotherhood

@anime_reviews_94 @juanma_z09 "he can't work if they bury him"

よりもいの日向描いてみました!
#よりもい 
#yorimoi
こんぶ - @konbu63 Instagram Profile - inst4gram.com
konbu63
0

よりもいの日向描いてみました! #よりもい #yorimoi

Advertisement
Este anime es de los mejores que he visto este año 
#sorayorimotooibasho #yorimoi #shirasekobuchizawa #maritamaki #hinatamiyake #yuzukishiraishi #yurucamp #anime #manga #animefanart #mangafanart #fanart #sliceoflife #mangasliceoflife #animesliceoflife #animegirls #antartida #antartica #penguin #penguin #animes  #animeartwork #animedrawing #animefans #illustration #digitalart #宇宙よりも遠い場所 #よりもい
Naomi Elez-Villarroel - @naomi_elez Instagram Profile - inst4gram.com
naomi_elez
2

Este anime es de los mejores que he visto este año #sorayorimotooibasho #yorimoi #shirasekobuchizawa #maritamaki #hinatamiyake #yuzukishiraishi #yurucamp #anime #manga #animefanart #mangafanart #fanart #sliceoflife #mangasliceoflife #animesliceoflif

Comments

@amaraamapoladel_pilar Simplemente genial naomi, me encanta ❤️👏👏

@naomi_elez @amaraamapoladel_pilar Gracias jajajaja

A Place Further Than The Universe vince i Nekoawards 2019 come Miglior Serie TV! E noi festeggiamo! @animeclick_official 🥳🥳🥳⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#aplacefurtherthantheuniverse #yorimoi #crunchyroll_it #animeclick #crunchyroll #nekoawards #anime #animegirls #antartide #allafacciavostra #vittoria #otaku #crunchyroll_italia
Crunchyroll Italia - @crunchyroll_italia Instagram Profile - inst4gram.com
crunchyroll_italia
7

A Place Further Than The Universe vince i Nekoawards 2019 come Miglior Serie TV! E noi festeggiamo! @animeclick_official 🥳🥳🥳⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #aplacefurtherthantheuniverse #yorimoi #crunchyroll_it #animeclick #crunchyroll #nekoawards #anime #anim

Comments

@enrico_canali Beneeeeeee 👏👏👌👌

@monica_alessi_ @rebeca_zel I dubbi quelli seri ahah

Advertisement
#宇宙よりも遠い場所

#玉木マリ#たまきまり 主人公
#小渕沢報瀬#こぶちざわしらせ 南極観測隊の娘
#三宅日向#みやけひなた コンビニバイト
#白石結月#しらいしゆづき 芸能人
・2018年1月から3月まで放送。全13話。

#現代ドラマ
・女子高生たちが南極を目指す#青春物語
・「プリンは飲みもの(*´ω`*)by玉木マリ」
・私の青春見つけた٩(*´∀`*)۶
・【冬コミC93限定非売品/2017】だったような

#アニメ#マッドハウス#そらよりもとおいばしょ#クリアファイル#コミックマーケット#コミケ#冬コミ#C93
#よりもい#吉松孝博
#水瀬いのり#花澤香菜#井口裕香#早見沙織
#anime#sorayorimotooibasho#yorimoi
風流庵の風流 - @whoryu_an Instagram Profile - inst4gram.com
whoryu_an
3

#宇宙よりも遠い場所 #玉木マリ #たまきまり 主人公 #小渕沢報瀬 #こぶちざわしらせ 南極観測隊の娘 #三宅日向 #みやけひなた コンビニバイト #白石結月 #しらいしゆづき 芸能人 ・2018年1月から3月まで放送。全13話。 #現代ドラマ ・女子高生たちが南極を目指す#青春物語 ・「プリンは飲みもの(*´ω`*)by玉木マリ」 ・私の青春見つけた٩(*´∀`*)۶ ・【冬コミC93限定非売品/2017】だったような #アニメ #マッドハウス #そらよりもとおいばしょ #クリアファイル #コミックマ

Comments

@tokyo_imagechange_college 素敵ですね!また投稿楽しみにしてます(^_-)-☆

@rega8r とてもいいですね!こういう雰囲気すごく好きです♪(๑ᴖ◡ᴖ๑)♪

キマリ過去絵…!( -᷅ ·̫ -᷄ )
#sorayorimotooibasho #宇宙よりも遠い場所 #よりもい #yorimoi #deaw #drawing #illustration #sketch #anime #manga #イラスト #イラストグラム #描いてみた #絵 #digitalart
金魚ぱくぱく - @potetokun2011 Instagram Profile - inst4gram.com
potetokun2011
4

キマリ過去絵…!( -᷅ ·̫ -᷄ ) #sorayorimotooibasho #宇宙よりも遠い場所 #よりもい #yorimoi #deaw #drawing #illustration #sketch #anime #manga #イラスト #イラストグラム #描いてみた #絵 #digitalart

Comments

@potetokun2011 @michelles_uwu thank you! KAWAII!!ᕙ( ˙꒳​˙ )ᕗ

@potetokun2011 @thejekylle delicious looking cake!!

Sora yori mo Tooi Basho
-
I think this one is a manga based on the anime. The story is almost exactly the same as the anime. The only thing that's differnet that I noticed was that the manga is from Shirase's prespective instead of Mari's prespective in the anime. But, the emotional scenes are still doing their jobs really well.
-
There's a thing about this manga that made me curious which is at the end of the last chapter it said See you in the next manga! There could be 2 meanings to it. One is there will be a continuation of Yorimoi but with a whole new adventure or second is that the author had planned on making a whole new manga.
-
Story (10/10) - If I were to make a review for the anime I think this is the score I'll give. The story is quite inspiring too.
Characters (10/10) - All the things about the characters in this series are exactly all the things I've experienced and passed them all by myself so I could understand exactly how they felt at that moment. The moment that your friends left you. The moment that you fell down and nobody cares. The moment that someone dearest to you left you. All of them are all meaningful.
Art (10/10) - I like the art of the manga more than the anime lol I think the manga's art is cute
Enjoyment (10/10)
Overall (10/10) - I really wish there are more anime/manga that are inspiring like this one tho
-
Manga : Sora yori mo Tooi Bashi
Status : Completed
Follow >#kuromangareview< for more
-
#sorayorimotooibasho #yorimoi #aplacefurtherthantheuniverse
-
#anime #animereview #animeedits #animeworld #animegirl #winteranime2019 #japan #otaku #cute #kawaii #可愛い #animescreenshots #animegirls #animemoments #otaku #animefan #animecouple #animeboy #animeworlds #animelove #animes #animelover
Kuro - @anime.kuronya Instagram Profile - inst4gram.com
anime.kuronya
8

Sora yori mo Tooi Basho - I think this one is a manga based on the anime. The story is almost exactly the same as the anime. The only thing that's differnet that I noticed was that the manga is from Shirase's prespective instead of Mari's prespective

Comments

@8bithero_stray_reviews Added this to my read list 😆

Laid-Back Camp x A Place Further Than the Universe! ️
.
.
.
.
.
.
#yurucamp #yorimoi #laidbackcamp #aplacefurtherthantheuniverse #nadeshikokagamihara #shirasekobuchizawa #anime #animegirls #moeanimegirls
Crunchyroll - @crunchyroll Instagram Profile - inst4gram.com
crunchyroll
113

Laid-Back Camp x A Place Further Than the Universe! ️ . . . . . . #yurucamp #yorimoi #laidbackcamp #aplacefurtherthantheuniverse #nadeshikokagamihara #shirasekobuchizawa #anime #animegirls #moeanimegirls

Comments

@muzzammel 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🔥🔥🔥🔥🔥🔥🎆🎆🎆🎆🎆🎆

@pervertweebs.id April mop

「宇宙よりも遠い場所」コミカライズ最終3巻、3/23より絶賛発売中!ご購入はこちら→https://www.kadokawa.co.jp/product/321811000428/  #yorimoi #comic  #anime  #宇宙よりも遠い場所
宵町めめ - @kurayamiyokocyo Instagram Profile - inst4gram.com
kurayamiyokocyo
0

「宇宙よりも遠い場所」コミカライズ最終3巻、3/23より絶賛発売中!ご購入はこちら→https://www.kadokawa.co.jp/product/321811000428/ #yorimoi #comic #anime #宇宙よりも遠い場所

宇宙よりも遠い場所

めっちゃいい話でした(*^^*) #宇宙よりも遠い場所
#よりもい
#yorimoi
アルコル - @alcor_yorimoi Instagram Profile - inst4gram.com
alcor_yorimoi
0

宇宙よりも遠い場所 めっちゃいい話でした(*^^*) #宇宙よりも遠い場所 #よりもい #yorimoi

3月23日(土)・24(日)東京ビッグサイトにて Anime Japan 2019 開催ぽん

館林市はアニメ「宇宙よりも遠い場所」の聖地としてグッズ等販売

ぽんちゃんグッズとよりもい公認グッズの「友情キーホールダー」、「ペンギン饅頭」などなど販売
館林くらし作成館林巡礼マップ配布ぽん

みんな遊びにきてぽん

詳しくは アニメツーリズム協会HPをみてぽん

#よりもい #アニメ #yorimoi #Anime88 #animejapan #館林 #群馬 @animetourism88
館林市ぽんちゃん(公式) - @tatebayashiponchan Instagram Profile - inst4gram.com
tatebayashiponchan
0

3月23日(土)・24(日)東京ビッグサイトにて Anime Japan 2019 開催ぽん 館林市はアニメ「宇宙よりも遠い場所」の聖地としてグッズ等販売 ぽんちゃんグッズとよりもい公認グッズの「友情キーホールダー」、「ペンギン饅頭」などなど販売 館林くらし作成館林巡礼マップ配布ぽん みんな遊びにきてぽん 詳しくは アニメツーリズム協会HPをみてぽん #よりもい #アニメ #yorimoi #anime88 #animejapan #館林 #群馬 @animetourism88

東京ビッグサイト
昨日はキマリちゃんの誕生日だったということで...
.
描くなら1日くらいかけてよというお話ですが、とりあえずおめでとうということで #よりもい  #yorimoi #fanart #illustration #illustrator #illust #antarctic #sorayorimotooibasho #宇宙よりも遠い場所
Naoto - @climb_ridley Instagram Profile - inst4gram.com
climb_ridley
1

昨日はキマリちゃんの誕生日だったということで... . 描くなら1日くらいかけてよというお話ですが、とりあえずおめでとうということで #よりもい #yorimoi #fanart #illustration #illustrator #illust #antarctic #sorayorimotooibasho #宇宙よりも遠い場所

Comments

@pma2412 👍

今日は3月18日。キマリ、Happy Birthday
しらせが停泊するのはもちろん海の上。海氷上は移動が制限されるからこれが精一杯だった…
#南極 #南極地域観測隊 #60次 #昭和基地 #よりもい #玉木マリ #jare60 #antarctica #syowastation #yorimoi
inosuke - @tenkinosusume Instagram Profile - inst4gram.com
tenkinosusume
1

今日は3月18日。キマリ、Happy Birthday しらせが停泊するのはもちろん海の上。海氷上は移動が制限されるからこれが精一杯だった… #南極 #南極地域観測隊 #60次 #昭和基地 #よりもい #玉木マリ #jare60 #antarctica #syowastation #yorimoi

Comments

@orange.u_u キマリの誕生日でしたね🎂 11月に晴海で見送ったしらせが南極の海上に😊 観測隊のみなさまご安全に👷

[Anime Of The Year 2018 : A Place Further Than The Universe]

Oke, melanjutkan dari permintaan teman sebelumnya, maka kali ini mereview Anime Of The Year 2018. (Trima kasih sebelumnya yg lain kalau baca) Saya sendiri sudah menduga kalau anime ini bakal masuk jadi yg terbaik walau beberapa ada yg kaget kenapa Violet Evergarden tidak jadi yg terbaik, tetapi di sisi lain Violet masuk sbg efek animasi, visual, desain karakter yg Best! Anime Yorimoi (Sora yori mo Tooi Basho) ini bercerita ttng grup perempuan yg berbeda keinginan tpi satu tujuan dan tidak mengenal satu sama lain yaitu pergi ke Kutub Selatan! Setelah aku nanya2 n dengar pendapat kalau anime original ini bagus, yah aku cobalah nonton n it caught me surprise! This is no ordinary anime CGDCT! (Cute Girls Doing Cute Things) Perasaan utk menghabiskan masa mudanya mengenal dunia luar, rasa cinta thdp Ibu nya, bahkan krn pekerjaan memutuskan mereka tuk mnjdi satu klompok. Awalnya aku agak pesimis krn studio Madhouse, yg notabene dikenal studio yg ga suka bikin berseri-seri episodenya spt Tukang Bubur Naik Haji yg gak Naik2 Haji juga dan jarang keberhasilannya membuat anime berjenis ini tpi berhasil membawakan anime ini diluar dugaan, mulai dri desain dan ceritanya, bahkan ratingnya mendekati 9.

Jujur saja, menonton anime ini membuat feeling kita menjadi mix mulai dr bahagia, haru, sedih, dan tergerak. (Yah anime ini berhasil membuat aku spt di AnoHana *ups) Dari segi cerita anti-mainstream krn yg katanya cute things justru aku anggap walau terlihat sepele tapi great things! Tidak heran juga masuk terbaik krn pembuatan anime ini melibatkan Kementrian Pendidikan Budaya Sains n Teknologi Jepang, Grup Penelitian Kutub, dan Tentara Angkatan Laut yg membuat nonton ini seperti real. Lagu musiknya juga bagus dan enak didengar, apalagi lagu endingnya.

Kalau jelasin pjg lebar mengapa bagus tak muat, but overall anime ini bisa dinikmati semua kalangan (yg ga suka anime bisa banget!) dan yah recommended garis keras bagi yg belum nonton my fellow watchers haha. Btw congrats! #yorimoi #anime #cutegirls #anitrendz
Romario Kusnanto - @romananto Instagram Profile - inst4gram.com
romananto
2

[Anime Of The Year 2018 : A Place Further Than The Universe] Oke, melanjutkan dari permintaan teman sebelumnya, maka kali ini mereview "Anime Of The Year 2018". (Trima kasih sebelumnya yg lain kalau baca) Saya sendiri sudah menduga kalau anime ini b

Comments

@lambozam Wibu ny cukup sampai sini pliss :"))

@romananto @hayoozam haha, kan aku ad bilang tuh krn teman mau tahu gimana yekenn

最近描いてものをあげてなかったのでまとめてあげます笑笑.
#よりもい  #イラスト #誕生日 #落書き #ipadpro #yorimoi #lovelive #illustration #illustrator #桜 #sakura #spring  #春 #antarctica #anime
Naoto - @climb_ridley Instagram Profile - inst4gram.com
climb_ridley
0

最近描いてものをあげてなかったのでまとめてあげます笑笑. #よりもい #イラスト #誕生日 #落書き #ipadpro #yorimoi #lovelive #illustration #illustrator #桜 #sakura #spring #春 #antarctica #anime

知らない景色が見えるまで足を動かし続けよう。
.
.
小渕沢報瀬

Let's move our feet until we can see the scenery that's unknown to ourself.
.
.
Shirase Kobuchizawa
#tokyo #yorimoi #japan
ilhamハム - @ilham_shaq Instagram Profile - inst4gram.com
ilham_shaq
4

知らない景色が見えるまで足を動かし続けよう。 . . 小渕沢報瀬 Let's move our feet until we can see the scenery that's unknown to ourself. . . Shirase Kobuchizawa #tokyo #yorimoi #japan

Tokyo, Japan
Comments

@pariskhairullah @ilham_shaq dulu gua lewat, pas promo albumnya SHISHAMO terus led nya hehe.

@ilham_shaq @pariskhairullah wkwk iya tp ya lewat sini binhung juga mau ke mana lagi sih wkwk . ini gue foto waktu ngambil spot film Your Name aja makanya lewat sini wkwk

Sora yori mo Tooi Basho.
A place further than the universe
Serie (13 ep) ️FilmAffinity: 7,4
️Myanimelist: 8,6

De lo mejores animes del 2018, drama juvenil muy entretenido nos muestra que no nos podemos estancar, hay que luchar por los sueños y como se crea la amistad a partir de un destino común. 
Recomendadisimo a quienes les gusta emprender viajes y la fotografía. 
#anime #yorimoi #antartida  #sorayorimotooibasho #宇宙よりも遠い場所 #syowastation
Alejandro AQ - @alejandro_aquintana Instagram Profile - inst4gram.com
alejandro_aquintana
3

Sora yori mo Tooi Basho. "A place further than the universe" Serie (13 ep) ️FilmAffinity: 7,4 ️Myanimelist: 8,6 De lo mejores animes del 2018, drama juvenil muy entretenido nos muestra que "no nos podemos estancar, hay que luchar por los sueños" y c

Comments

@maisa110 A mi hija le encantan🌟

@yanyahgotitmade ❤️

...
Opening anime Sora Yori Mo Tooi Basho

Title:
The Girl's are Alright by Saya

#anime #anisong #jmusic #YoriMoi #yorimoi
Anime and Manga Discussion - @animanga_discus Instagram Profile - inst4gram.com
animanga_discus
0

... Opening anime Sora Yori Mo Tooi Basho Title: The Girl's are Alright by Saya #anime #anisong #jmusic #yorimoi #yorimoi

...
A further place than a universe

Di saat banyak anime sekarang yang terpaku formula cerita repetitif seperti isekai, romcom, dan genre lain yang sering muncul di setiap musimnya, YoriMoi menjadi nafas baru bagi industri anime saat itu, siapa sangka perjalanan 4 remaja putri ke antartika menjadi suatu yang fresh di mata penikmat anime, YoriMoi hadir dengan formula, tema dan setting 'out of the box' yang mungkin sebelumnya tidak pernah kita bayangkan.

This is more than cute girls doing cute things, perjuangan mereka untuk bisa sampai ke Kutub selatan sangatlah menyentuh, masing punya alasan sendiri pergi kesana namun mereka dapat menyatukan visi dan melewati satu demi satu halangan yang menghadang bersama, 
anime ini menghadirkan cerita yang ringan namun terasa sendu secara bersamaan.

Untuk artwork, Madhouse menggambarkan background nya dengan baik, terutama pemandangan tumpukan salju di antartika terlihat begitu menakjubkan, bikin mata ga bosen, sangat langka anime mengambil latar di kutub, atau malah mungkin ini pertama kalinya.

Opening, ending dan insert song yang girlish namun juga memberi kesan semangat sekaligus, cocok didengerin saat di perjalanan berangkat kerja atau sekolah.

Dari segala aspek positif yang saya ulas di atas, alhasil anime produksi original ini mendapat banyak sekali pencapaian di berbagai nomine ajang penghargaan, bersaing dengan judul ternama tahun lalu seperti Gintama dan Violet Evergarden yang tayang pada musim yang sama.

Yup hanya itu yg bisa saya sampaikan disini, sebenernya banyak hal yg ingin saya bahas mengenai anime ini, tapi ga bakal cukup klo dibahas semua, semoga suatu saat bakal saya jabarkan lebih rinci di tempat dan kesempatan lain, dan jika kalian punya pendapat lain mengenai anime ini jangan sungkan berkomentar fi bawah ya :3

Jangan lupa follow @animanga_discus , like, komen & share postingan ini untuk support kami agar tetap update konten disini
Ciao~

#YoriMoi #Animanga #Anime #SoraYori #AnimeRecommendation
Anime and Manga Discussion - @animanga_discus Instagram Profile - inst4gram.com
animanga_discus
0

... "A further place than a universe" Di saat banyak anime sekarang yang terpaku formula cerita repetitif seperti isekai, romcom, dan genre lain yang sering muncul di setiap musimnya, YoriMoi menjadi nafas baru bagi industri anime saat itu, siapa sa

館林市役所南側にある城町食堂にはアニメ「宇宙よりも遠い場所」PRコーナー設置ぽん
美味しい定食やカフェが楽しめるぽん
みんな遊びにきてぽん

#よりもい #yorimoi #館林 #群馬 #アニメ #南極 #レストラン
館林市ぽんちゃん(公式) - @tatebayashiponchan Instagram Profile - inst4gram.com
tatebayashiponchan
0

館林市役所南側にある城町食堂にはアニメ「宇宙よりも遠い場所」PRコーナー設置ぽん 美味しい定食やカフェが楽しめるぽん みんな遊びにきてぽん #よりもい #yorimoi #館林 #群馬 #アニメ #南極 #レストラン

館林市役所
南極で
.
.
I made this in celebration of Yorimoi winning the Anime of the Year category of the 5th ATA awards.
.
This may not show on text, but I'm sooooo happy for the production team. This Anime deserves all the recognitions out there. 
.
.
.
@anitrendz
#animetrendingawards #animeoftheyear #yorimoi #sorayorimotooibasho #dotpict #ドット絵 #よりもい #宇宙よりも遠い場所
坂上アサ - @saka_a3 Instagram Profile - inst4gram.com
saka_a3
1

南極で . . I made this in celebration of Yorimoi winning the Anime of the Year category of the 5th ATA awards. . This may not show on text, but I'm sooooo happy for the production team. This Anime deserves all the recognitions out there. . . . @anitren

Comments

@fansack

2019.02.24
「ここから、ここから」楽譜(仮)ができたよ記念。
伴奏音源流そうとしたけど、機材不十分で断念。そのうちクオリティあげた上で生演奏でやりたい。

#アルトサックス #アルトサックス初心者 #宇宙よりも遠い場所 #よりもい #yorimoi
Tsukasa Nakamura - @samurai0517 Instagram Profile - inst4gram.com
samurai0517
2

2019.02.24 「ここから、ここから」楽譜(仮)ができたよ記念。 伴奏音源流そうとしたけど、機材不十分で断念。そのうちクオリティあげた上で生演奏でやりたい。 #アルトサックス #アルトサックス初心者 #宇宙よりも遠い場所 #よりもい #yorimoi

Comments

@negipanyuzu ブラボー🎷

@samurai0517 @negipanyuzu まだまだ努力が足りぬけど、たびたび投稿してモチベ保つ所存

アニメ好きです. Especially this one. :’c

#yorimoi #anime #アニメ #オタク
H - @hectoramzz Instagram Profile - inst4gram.com
hectoramzz
0

アニメ好きです. Especially this one. :’c #yorimoi #anime #アニメ #オタク

Yuzuki Shiraishi, PLS VOTE SORA YORI FOR AOTY ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#yuzukishiraishi #sorayorimotooibasho #yorimoi #aplacefurtherthantheuniverse #sorayori #animefanart #animeart #seal #antartica
@ghostcortex Instagram Profile - inst4gram.com
ghostcortex
3

Yuzuki Shiraishi, PLS VOTE SORA YORI FOR AOTY ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #yuzukishiraishi #sorayorimotooibasho #yorimoi #aplacefurtherthantheuniverse #sorayori #animefanart #animeart #seal #antartica

Comments

@autistic_man75 @aiijini

@aiijini @autistic_man75 LA WAIFU

南極に行く!
。
。
。
(笑)
#バリ島に行く!
#宇宙よりも遠い場所 
#Bali
#yorimoi
meliniaメリ - @14mnf88 Instagram Profile - inst4gram.com
14mnf88
2

南極に行く! 。 。 。 (笑) #バリ島に行く ! #宇宙よりも遠い場所 #bali #yorimoi

Pelabuhan Gilimanuk Jembrana Bali
Comments

@osmarmontes50 I don't know who, but I hope you really enjoy it!, Take pictures if you can!!!

@14mnf88 @osmarmontes50 thankyou😋

Favorite Yorimoi character: Yuzuki Shiraishi! Half way through I got upset I didn't go with my original best girl Hinata, but I love Yuzuki's more reserved dry humor and her struggle to make friends. A Place Further Than The Universe is my second favorite anime ever so I'm happy to draw fanart of it again! ALSO I got to include an old drawing I still love of her
.
.
.
#yorimoi #aplacefurtherthantheuniverse #sorayorimotooibasho #yuzukishiraishi #anime #animefanart #fanart #digitalart #illustration #animegirl
EastvArt - @eastvart Instagram Profile - inst4gram.com
eastvart
0

Favorite Yorimoi character: Yuzuki Shiraishi! Half way through I got upset I didn't go with my original best girl Hinata, but I love Yuzuki's more reserved dry humor and her struggle to make friends. A Place Further Than The Universe is my second fav

\( '-'\* )\( '-'\* )\( '-'\* )('∀') #yorimoi
Skyest - @skyes_t Instagram Profile - inst4gram.com
skyes_t
0

\( '-'\* )\( '-'\* )\( '-'\* )('∀') #yorimoi

Hinamsteuri, translated as ”girls day” or ”dolls day” which japanese ppl celebrate once in a year.. (3 of march) .
#hinamatsuri #girlsday #dollsday #japanesetradition #japaneseculture #visitjapan #beautifulljapan #sweden #germany #turkishphotographers #belgium #beautifull #culture #anzu #yorimoi #hinata #nadeshiko
ZaZa In Japan™ - @zazainjapan Instagram Profile - inst4gram.com
zazainjapan
6

Hinamsteuri, translated as ”girls day” or ”dolls day” which japanese ppl celebrate once in a year.. (3 of march) . #hinamatsuri #girlsday #dollsday #japanesetradition #japaneseculture #visitjapan #beautifulljapan #sweden #germany #turkishphotographer

Comments

@erhan7176 Zaza bu Japon’lar ne ilginç adamlar yaaa

@zazainjapan @erhan7176 gel bi ara yakindan incele dostum:)

'우주보다 먼 곳'

저마다의 사연을 지닌 네 명의 소녀가
우연의 기회로 남극을 간다는 내용의 애니메이션.

스토리 자체는 다소 황당할 수도 있지만,
등장하는 주연 캐릭터들 네 명이 
진심으로 주변에 실제 있을법한
(호기심은 많은데 어리바리하고 그 와중에 밑도 끝도 없이 긍정적인 애,
추진력도 있고 고집도 무지하게 센데 조금만 까보면 허당인 애,
주변 분위기 완전 잘 맞춰주며 개그센스도 쩌는데 정작 그 속은 외로운 애,
냉정하고 침착해서 제일 어리지만 언니 같고 가끔씩 독설도 하지만 속내는 어리고 감수성 충만한 애)
캐릭터들이라 생각보다 이질감 없이 재미있게 감상.
초특급 성우들의 연기는 덤.

이 작품이 보여주는 소재의 '다양성'과 '완성도'에
'매드하우스'라는 회사에 대한 생각을 다시 해보게 만들어준 작품.
약간의 스포일러를 포함하자면, '21세기 엄마 찾아 삼만리' 정도랄까.
중간에 논란의 소지가 있는 내용이 나오긴 하지만,
그것을 열외로 하더라도
이러한 작품이 만들어지는 한 
일본 애니메이션은 절대로 망하지 않을 거 같다는 개인적인 소견.

매화마다 소소하고 잔잔한 감동을 주었기에
마지막 두 화도 방심하고 술 한잔 하고 봤다가 
한밤중에 눈물샘이 폭발했던 기억이 난다.

여행을 좋아하거나 일상물에 관심있는 사람에게는
진심으로 강력추천.

한 줄 요약 : 웃음, 눈물, 그리고 감동, 삼박자의 절묘한 조화로 가득찬 작품.

#애니메이션 #animation #리뷰 
#우주보다먼곳 
#宇宙よりも遠い場所 #よりもい 
#yorimoi #aplacefurtherthantheuniverse 
#Kokokarakokokara 
#강력추천 
#오타쿠의일상
JaeKyung Jang - @taiji0408 Instagram Profile - inst4gram.com
taiji0408
2

'우주보다 먼 곳' 저마다의 사연을 지닌 네 명의 소녀가 우연의 기회로 남극을 간다는 내용의 애니메이션. 스토리 자체는 다소 황당할 수도 있지만, 등장하는 주연 캐릭터들 네 명이 진심으로 주변에 실제 있을법한 (호기심은 많은데 어리바리하고 그 와중에 밑도 끝도 없이 긍정적인 애, 추진력도 있고 고집도 무지하게 센데 조금만 까보면 허당인 애, 주변 분위기 완전 잘 맞춰주며 개그센스도 쩌는데 정작 그 속은 외로운 애, 냉정하고 침착해서 제일

Comments

@a.k.a_hawk 형님 리뷰 보고 볼 리스트가 하나 더 늘었군요 ㅋ

@taiji0408 @a.k.a_hawk 즐겁게 감상하시길 바라오 😃😃

立ち絵チャレンジ!.
.
変にポーズをつけるより立ち絵の方が難しいと言われているので久しぶりに立ち絵を!.
.
ゆっくり描こうと思ったのに結局2時間ちょいで完成まで持っていってしまったのであちゃーと感じw いやそもそもイラストレーターやってて基礎できてないのはまずいけどねー #antarctica  #illustration #illustrator #yorimoi #sorayorimotooibasho #宇宙よりも遠い場所 #当たり前 #イラスト
Naoto - @climb_ridley Instagram Profile - inst4gram.com
climb_ridley
2

立ち絵チャレンジ!. . 変にポーズをつけるより立ち絵の方が難しいと言われているので久しぶりに立ち絵を!. . ゆっくり描こうと思ったのに結局2時間ちょいで完成まで持っていってしまったのであちゃーと感じw いやそもそもイラストレーターやってて基礎できてないのはまずいけどねー #antarctica #illustration #illustrator #yorimoi #sorayorimotooibasho #宇宙よりも遠い場所 #当たり前 #イラスト

Comments

@maxwangsp @frankmashiro

館林駅前観光案内所では「宇宙よりも遠い場所」アニメ聖地88選定記念の懸垂幕を掲示してるぽん
来月2月末まで掲示予定 みんな館林に遊びにきてぽん

#よりもい #yorimoi #館林 #群馬 #アニメ #南極 @animetourism88
館林市ぽんちゃん(公式) - @tatebayashiponchan Instagram Profile - inst4gram.com
tatebayashiponchan
0

館林駅前観光案内所では「宇宙よりも遠い場所」アニメ聖地88選定記念の懸垂幕を掲示してるぽん 来月2月末まで掲示予定 みんな館林に遊びにきてぽん #よりもい #yorimoi #館林 #群馬 #アニメ #南極 @animetourism88

Tatebayashi Station
 Yuzuki Shiraishi, Shirase Kobuchizawa, Mari Tamaki & Hinata Miyake (Sora yori mo Tooi Basho / Yorimoi) 
 I was doing this drawing since the year started, and I'm so proud of how does it look! 
 This isn't one of my favorite animes buuut this girls arrived to the bottom of my heart 
.
 Hope you like it and tell me what do u think down below in the comments 
.
.
.
#yorimoi #sorayorimotooibasho #animedrawing #traditionalart #drawing #fanart #northernlights #colorful #coloredpencils #artfeatbytom #artforanimeartcollection #rimofeat #art_4anime #feature_abd #mangascribblesfeature #featureanimearts_ #helpmegrowtoo #supportanar
🎨 Mtt artworks 🎨 - @mtt_drawings Instagram Profile - inst4gram.com
mtt_drawings
15

Yuzuki Shiraishi, Shirase Kobuchizawa, Mari Tamaki & Hinata Miyake (Sora yori mo Tooi Basho / Yorimoi) I was doing this drawing since the year started, and I'm so proud of how does it look! This isn't one of my favorite animes buuut this girls a

Comments

@m.h.n.s.i.b Amaaazziiinnnggg i lovee itt💕💕💕

@mtt_drawings @m.h.n.s.i.b Thank you 😊💕

帰ってきたら記憶のない宅配物が....
.
とりあえず受け取って確認.ってあれ?コテージさんてと思って開けてみると.
.
ふんふん、どこかで聞いたセリフが、そして「おたから」!.
.
ということでいつもイラストを見ていただいているフォロワーさんからのサプライズプレゼントでした! #プレゼント #veryglad  #yorimoi #tatebayashi #よりもい  #レザークラフト
Naoto - @climb_ridley Instagram Profile - inst4gram.com
climb_ridley
0

帰ってきたら記憶のない宅配物が.... . とりあえず受け取って確認.ってあれ?コテージさんてと思って開けてみると. . ふんふん、どこかで聞いたセリフが、そして「おたから」!. . ということでいつもイラストを見ていただいているフォロワーさんからのサプライズプレゼントでした! #プレゼント #veryglad #yorimoi #tatebayashi #よりもい #レザークラフト

I got 2 sentences for you guys
.
Urukanishitekudasai and Karuku shinemasune
~~
Anime :「Sora yori mo Tooi Basho」
Status : Completed
#yorimoi #sorayorimotooibasho #aplacefurtherthantheuniverse #shiraishiyuzuki
.
~~
Follow  for more like this!
~~
Check the Link in my Bio! 
~~
Tags :
#anime #animereview #animeedits #animeworld #animegirl #crunchyroll #fallanime2018 #japan #otaku #cute #kawaii #可愛い #animescreenshots #animegirls #animemoments #otaku #animefan #animecouple #animeboy #animeworld
Kuro - @anime.kuronya Instagram Profile - inst4gram.com
anime.kuronya
7

I got 2 sentences for you guys . "Urukanishitekudasai" and "Karuku shinemasune" ~~ Anime :「Sora yori mo Tooi Basho」 Status : Completed #yorimoi #sorayorimotooibasho #aplacefurtherthantheuniverse #shiraishiyuzuki . ~~ Follow for more like this! ~~ Ch

Comments

@edutrp @siddarth_bs Nah, it's awesome and has some great characters. The plot is simple which helps to concentrate on the girls, because that's the best part about it.

@iamzestes @siddarth_bs wicked good, might be moe but its still amazing

Travel, have a good time in life, go to a remote place and  cold, meet people, go with friends, enjoy life as good otaku that you are, be happy. Sora yori mo Tooi Basho.
.
.
.
. 
#anime #manga #otaku #sorayorimotooibasho #yorimoi #happy #live #love #comedy #adventure #mediafactory #comicalive #madhousestore #madhouse #tokyo
anime_otaku_official - @anime_otaku_official_ Instagram Profile - inst4gram.com
anime_otaku_official_
1

Travel, have a good time in life, go to a remote place and cold, meet people, go with friends, enjoy life as good otaku that you are, be happy. Sora yori mo Tooi Basho. . . . . #anime #manga #otaku #sorayorimotooibasho #yorimoi #happy #live #love #

Comments

@traveling_infinite Come follow the.. BEST travel account on Instagram for beautiful weekly travel posts!

2018年放送の僕が見たTVアニメで

感動シーンベスト3位にランクインする涙腺崩壊シーン!! 個人的にね

ティッシュ3枚は使ったよ

しらせちゃんが徐々に涙を流しながら、訴える演出は、
見てるこっちも同じタイミングで涙が出たね!

#宇宙よりも遠い場所 #よりもい #感動 #友情 #南極 #水瀬いのり #花澤香菜 #井口裕香 #早見沙織 #アニメ #アニメ好きな人と繋がりたい #アニメ好き #アニメ好きと繋がりたい #声優 #声優さん好きな人と繋がりたい #japan #anime #animegirl #sorayorimotooibasho #yorimoi #animegirls #japananime #animelover #character #item #animefans #animation
まっさ - @massa.dayo Instagram Profile - inst4gram.com
massa.dayo
6

2018年放送の僕が見たTVアニメで 感動シーンベスト3位にランクインする涙腺崩壊シーン!! 個人的にね ティッシュ3枚は使ったよ しらせちゃんが徐々に涙を流しながら、訴える演出は、 見てるこっちも同じタイミングで涙が出たね! #宇宙よりも遠い場所 #よりもい #感動 #友情 #南極 #水瀬いのり #花澤香菜 #井口裕香 #早見沙織 #アニメ #アニメ好きな人と繋がりたい #アニメ好き #アニメ好きと繋がりたい #声優 #声優さん好きな人と繋がりたい #japan #anime #ani

Comments

@rara02r 最終回の各々の帰りのシーンと共に流れるエンドロール⁈のところとめぐっちゃんが北極から送った写真のシーンが好き💓

@massa.dayo @rara02r 最終回も神でしたよね!めぐっちゃんは予想外でしたw

Continuando com as categorias do Anime Awards, dessa vez é a categoria “ Melhor Personagem Feminina “
* Hinata Miyake- A Place Further Than the Universe * Lily Hoshikawa -Zombie Land Saga
Asirpa- Golden Kamuy
* Anzu- HINAMATSURI * Nadeshiko Kagamihara- Yuru Camp
Mai Sakurajima- Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai
🤓 Meu voto vai para a Mai Sakurajima  
#crunchyroll #anime #animeawards #otaku #nerd #gamer
#hinamatsuri #anzu #aplacefurtherthantheuniverse #yorimoi #hinata #zombielandsaga #lilyhoshikawa #rascaldoesnotdreamofbunnygirlsenpai #maisakurajima #yurucamp #laidbackcamp #nadeshikokagamihara #nadeshiko
Andrezza - @girinerd Instagram Profile - inst4gram.com
girinerd
0

Continuando com as categorias do Anime Awards, dessa vez é a categoria “ Melhor Personagem Feminina “ * Hinata Miyake- A Place Further Than the Universe * Lily Hoshikawa -Zombie Land Saga Asirpa- Golden Kamuy * Anzu- HINAMATSURI * Nadeshiko Kagamihar

Miglior Personaggio Femminile! ⁣
#AnimeAwards⁣⁣⁣
⁣https://got.cr/AA18-ITig⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣#hinamatsuri #aplacefurtherthantheuniverse #yorimoi #goldenkamuy #yurucamp #laidbackcamp #rascaldoesnotdreamofbunnygirlsenpai #Aobuta #Seishunbutayaro ⁣
#anime #votailtuoanime #crunchyroll  #zombielandsaga  #crunchyroll_it #crunchyroll_italia #otaku
Crunchyroll Italia - @crunchyroll_italia Instagram Profile - inst4gram.com
crunchyroll_italia
7

Miglior Personaggio Femminile! ⁣ #animeawards ⁣⁣⁣ ⁣https://got.cr/AA18-ITig⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣#hinamatsuri #aplacefurtherthantheuniverse #yorimoi #goldenkamuy #yurucamp #laidbackcamp #rascaldoesnotdreamofbunnygirlsenpai #aobuta #seishunbutayaro

Comments

@emanuelegazzarini Si ma non credo che Lily appartenga a questa categoria 🤔🤔🤔🤔

@cristianmoriello Sakurajima Mai. Pg con molto carattere

There may not be a right path but Hinata is ABSOLUTELY the right answer for BEST GIRL. #AnimeAwards 
.
.
.
.
#aplacefurtherthantheuniverse #hinata #anime #yorimoi #animegirls
Crunchyroll - @crunchyroll Instagram Profile - inst4gram.com
crunchyroll
239

There may not be a right path but Hinata is ABSOLUTELY the right answer for BEST GIRL. #animeawards . . . . #aplacefurtherthantheuniverse #hinata #anime #yorimoi #animegirls

Comments

@rollielando Hinata-chan really is best girl

Chi premiereste per le migliori animazioni? https://got.cr/AA18-ITig #animeawards⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
#crunchyroll_it #Crunchyroll #crunchyroll_italia #anime #animazioni #yorimoi #aplacefurtherthantheuniverse #bloomintoyou #devilman #devilmancrybaby #megalobox #violetevergarden #otaku
Crunchyroll Italia - @crunchyroll_italia Instagram Profile - inst4gram.com
crunchyroll_italia
3

Chi premiereste per le migliori animazioni? https://got.cr/AA18-ITig #animeawards ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ #crunchyroll_it #crunchyroll #crunchyroll_italia #anime #animazioni #yorimoi #aplacefurtherthantheuniverse #bloomintoyou #devilman #devilmancrybaby #me

Comments

@marghe_07_10 Violet Evergarden

@luisa_maiello Violet evergarden

O ANIME AWARDS COMEÇOU!  Qual foi o anime que mais tocou no seu coração em 2018? VOTE JÁ! O link está na descrição ⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣ ▪️#aplacefutherthantheuniverse #sorayorimotooibasho #yorimoi #devilman #devilmancrybaby #megalobox #ashitanojoe #violetevergarden #hinamatsuri #zombielandsaga
Crunchyroll PT - @crunchyroll_pt Instagram Profile - inst4gram.com
crunchyroll_pt
61

O ANIME AWARDS COMEÇOU! Qual foi o anime que mais tocou no seu coração em 2018? VOTE JÁ! O link está na descrição ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ▪️#aplacefutherthantheuniverse #sorayorimotooibasho #yorimoi #devilman #devilmancrybaby #megalobox #ashitano

Comments

@jonysant Megalobox certeza

@hjunior_03 Violet Evergarden é um verdadeiro tiro no coração, animação talvez uma das mais lindas que eu já vi e a história é aquela que é impossível a pessoa não chorar (destaque o episódio 10, meu deus chorei horrores)

Day 7
.
Sora yori mo tooi basho sigue el cautivador viaje de cuatro chicas, en busca de algo grandioso.

Mari Tamaki es una chica que siempre a soñado con viajar más allá del límite de su pequeño mundo. Pero no puede, ya que sus inseguridades y su ansiedad se lo impiden, por lo que en su segundo año de secundaria se propone que ese año será el definitivo para hacer algo con su juventud.

Por otro lado, tenemos a Shirase Kobuchizawa, una chica que perdió a su madre en la Antártida, y que por ese motivo, trabajo casi toda su vida juntando dinero para poder ir a buscarla. Pero el destino quiso que antes de embarcarse en aquella misión,  conociera a Mari, Hinata y Yuzuki. 
Juntas zarparon hacia el sur.

Realmente cuando vi este anime esperaba uno colegial y quizás algo motivador. Pero cuando me vi reflejado en aquel grupo de chicas, y sentir que podía cumplir cualquier meta que me propusiera sabía que este anime era algo más, mucho más de lo que yo esperaba.
Pinkie Senpai - @pinkiesenpaidesu Instagram Profile - inst4gram.com
pinkiesenpaidesu
1

Day 7 . Sora yori mo tooi basho sigue el cautivador viaje de cuatro chicas, en busca de algo grandioso. Mari Tamaki es una chica que siempre a soñado con viajar más allá del límite de su pequeño mundo. Pero no puede, ya que sus inseguridades y su an

Comments

@pinkiesenpaidesu #anime #review #manga #reseña #journal #animemanga #japan #365days #365daysanime #sorayorimotooibasho #yorimoi #maritamaki #shirasekobuchizawa #hinatamiyake #yuzukishiraishi #journal

完整高清版本請按profile link(๑>◡
Suna。.•小砂粒cosplay&singing•.。 - @suna.cosing Instagram Profile - inst4gram.com
suna.cosing
9

完整高清版本請按profile link(๑>◡

香港知專設計學院 (HKDI)
Comments

@biuzi_kuavis @suna.cosing 有冇打算錄依首歌cover 仲正過原曲

@suna.cosing @biuzi_kuavis 好提議o.o 雖然我們暫時沒有錄cover的預定ww

 ⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#aplacefurtherthantheuniverse #yorimoi #anime #otaku #crunchyroll #crunchyroll_it #crunchyroll_italia #pinguino #antartide #animegirl #animegirls #freddo
Crunchyroll Italia - @crunchyroll_italia Instagram Profile - inst4gram.com
crunchyroll_italia
5

⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #aplacefurtherthantheuniverse #yorimoi #anime #otaku #crunchyroll #crunchyroll_it #crunchyroll_italia #pinguino #antartide #animegirl #animegirls #freddo

Comments

@mariorossi1488 @darkverdict vuoi veramente emozionarti con un anime moderno e curato? Guardati Your lie in April.

@darkverdict @mariorossi1488 visti tutti e tre, e sentiti forte tutti e tre! Sono solo un prodotto diverso, sono tre grandi classici che ho amato molto. YLIA sopratutto, anche se affronta certe tematiche in modo discutibile (come tutto il bullismo che esercitava la madre del protagonista), ma resta un grande show dal fortissimo impatto emotivo. Sora yori a me è piaciuto moltissimo anche perché si è chiuso in fretta senza allungare troppo il brodo (e avrebbero potuto farlo,certamente) ma non so se avrebbe davvero aggiunto qualcosa, ma resterà una domanda senza risposta :D

#yorimoi Appreciation post. U should watch it! #aplacefurtherthantheuniverse
Shiguro Kurosawa - @shigurokohsaka Instagram Profile - inst4gram.com
shigurokohsaka
0

#yorimoi Appreciation post. U should watch it! #aplacefurtherthantheuniverse

よりもいに登場するつつじが岡公園はライトアップで綺麗ぽん
期間は1/27まで(12/28~1/3は休止) 16:30~21:00 
今日と明日は映像学習館とsugar hill cafe20時まで営業
限定衣装のぽんちゃんも遊びにいくぽん
遊びにきてぽん

#よりもい #yorimoi #ゆるキャラ #館林 #群馬 #イルミネーション
館林市ぽんちゃん(公式) - @tatebayashiponchan Instagram Profile - inst4gram.com
tatebayashiponchan
2

よりもいに登場するつつじが岡公園はライトアップで綺麗ぽん 期間は1/27まで(12/28~1/3は休止) 16:30~21:00 今日と明日は映像学習館とsugar hill cafe20時まで営業 限定衣装のぽんちゃんも遊びにいくぽん 遊びにきてぽん #よりもい #yorimoi #ゆるキャラ #館林 #群馬 #イルミネーション

群馬県立つつじが岡公園
Comments

@0719.yas.s 知らなかった!地元でイルミネーション!

@taka.914 この間 行きました😃 カフェもお洒落ですね😃

'A Place Further Than the Universe'
It is awarded No. 8 of the best TV 2018 International category of the New York Times!

This is the most emotional and the best anime I've never watched before. I'm writing the review and story in English because I would really like you guys to watch it. 

This anime is one of my reasons why I was able to come to Toronto alone. It is a story of four-girl's coming of age. Their goal is to go to Antarctic. Every girl is having troubles but they try to solve them through the trip. You see it is scary to try to do something new or to encounter something indeterminate. But you also see it is fun and cool. As well, I’m here Toronto. Everything is new, everyone does not know me. It is my challenge. Sometimes I feel lonely and wanna go back to Japan immediately, but on the other hand I wanna try to do something new here. I see I’m in coming of age in my life now. I want to try and enjoy this situation like the four girls. That’s why I love this anime. After watching it, I decided to try in Toronto, that is, it made me change myself.

The story starts from that one girl called Kimari, who wants to feel most of youth and is looking for something new experience in her high school life but cannot do it because of her afraid so far, meet one girl named Shirase whose goal is to go to Antarctica. No one say she can go there, but she never give up to do it. As Kimari sees such a her effort, she also feels like to go there together...

今年一番好きなアニメ「宇宙よりも遠い場所」が
New York TimesのベストTVショー2018
インターナショナル部門 8位に入選したらしい

#aplacefurtherthantheuniverse
#japanese #anime #japaneseanime
#animejapan #japananime #animelove 
#japaneseanimation #animegeek #seasonalanime 
#2018 #anime2018 #bestanime 
#newyorktimes #besttv2018 #tokyo 
#yorimoi #sorayorimotooibasho
#宇宙よりも遠い場所 #よりもい
Kai - @kai_sea7 Instagram Profile - inst4gram.com
kai_sea7
6

'A Place Further Than the Universe' It is awarded No. 8 of the "best TV 2018 International category" of the New York Times!  This is the most emotional and the best anime I've never watched before. I'm writing the review and story in English bec

Antarctica
Comments

@fusionfndm It‘s nice to see how this anime changed people‘s life! I really want to go to Japan and to Antarctic and I‘m sure I can do it. Good luck in Toronto!

@kai_sea7 @fusionfndm Yeah, this was amazing anime I've never seen. You should do that if you really want. Thank you, right?

館林が舞台のアニメ『宇宙よりも遠い場所』がニューヨークタイムスの2018ベストテレビ番組海外部門に選出されたぽん 
アニメの舞台館林に遊びにきてぽん

#よりもい #yorimoi #館林 #群馬 #アニメ #南極 @animetourism88
館林市ぽんちゃん(公式) - @tatebayashiponchan Instagram Profile - inst4gram.com
tatebayashiponchan
0

館林が舞台のアニメ『宇宙よりも遠い場所』がニューヨークタイムスの2018ベストテレビ番組海外部門に選出されたぽん アニメの舞台館林に遊びにきてぽん #よりもい #yorimoi #館林 #群馬 #アニメ #南極 @animetourism88

館林
Might be getting a new earphone tmr 
.
Sora yori mo Tooi Basho, Uchuu yori mo Tooi Basho, Yorimoi or A Place Further than the Universe is one of those animes with good story, art and maybe the songs too.
.
The great part about this anime are the grouping part and ending part.
.
And, I would say that this anime shows you how friends should be.
~~
Anime :「Yorimoi」
Status : Completed
#sorayorimotooibasho #yorimoi #aplacefurtherthantheuniverse
.
~~
Follow  for more like this!
~~
Check the Link in my Bio! 
~~
Tags :
#anime #animereview #animeedits #animeworld #animegirl #crunchyroll #fallanime2018 #japan #otaku #cute #kawaii #可愛い #animescreenshots #animegirls #animemoments #otaku #animefan #animecouple #animeboy #animeworld
Kuro - @anime.kuronya Instagram Profile - inst4gram.com
anime.kuronya
1

Might be getting a new earphone tmr . Sora yori mo Tooi Basho, Uchuu yori mo Tooi Basho, Yorimoi or A Place Further than the Universe is one of those animes with good story, art and maybe the songs too. . The great part about this anime are the grou

Comments

@explodingcreep I’m like 7 episodes in

この前の着色Ver.
.
線画着色に数時間しかかからないんだし、最初からやれよと思いつつ描いてた笑笑ぼかしはいつも入れないけどこの場合だと入れると構図的にグッドだったので入れといた #イラスト #illustration #illust #photography #yorimoi #sorayorimotooibasho #yudu #よりもい #ぼかし #宇宙よりも遠い場所
Naoto - @climb_ridley Instagram Profile - inst4gram.com
climb_ridley
0

この前の着色Ver. . 線画着色に数時間しかかからないんだし、最初からやれよと思いつつ描いてた笑笑ぼかしはいつも入れないけどこの場合だと入れると構図的にグッドだったので入れといた #イラスト #illustration #illust #photography #yorimoi #sorayorimotooibasho #yudu #よりもい #ぼかし #宇宙よりも遠い場所

落書きー.
.
原稿の締め切りが迫るなか自分の画風でここ最近描いてなかったので全面に押し出し! #illustration #antarctica #illust #yorimoi #sorayorimotooibasho #イラスト #よりもい #シャボン玉 #落書き #宇宙よりも遠い場所
Naoto - @climb_ridley Instagram Profile - inst4gram.com
climb_ridley
0

落書きー. . 原稿の締め切りが迫るなか自分の画風でここ最近描いてなかったので全面に押し出し! #illustration #antarctica #illust #yorimoi #sorayorimotooibasho #イラスト #よりもい #シャボン玉 #落書き #宇宙よりも遠い場所

My Anime Of the year! #Yorimoi
Shiguro Kurosawa - @shigurokohsaka Instagram Profile - inst4gram.com
shigurokohsaka
0

My Anime Of the year! #yorimoi

*
Quando si parte per un viaggio si imparano tante cose nuove..che questo paesaggio è qualcosa di insostituibile..che il mondo e le persone cambiano anche mentre non le vediamo..che non esistono giornate vuote..che ogni casa ha un odore tutto suo..
Se volete imparare tutte queste cose dovete muovervi e continuare ad andare avanti..finchè non troverete un paesaggio mai visto prima..ovunque vi spingerete il mondo è così grande che sicuramente troverete qualcosa di nuovo..fa un po’ paura ma so che potete farcela..perché le persone con la vostra stessa passione vi troveranno subito!
*
#APlaceFurtherThanTheUniverse
AnimeFeels.it - @animefeels.it Instagram Profile - inst4gram.com
animefeels.it
1

* Quando si parte per un viaggio si imparano tante cose nuove..che questo paesaggio è qualcosa di insostituibile..che il mondo e le persone cambiano anche mentre non le vediamo..che non esistono giornate vuote..che ogni casa ha un odore tutto suo.. S

Comments

@animefeels.it #animefeelsIT #anime #manga #animefeels #animequote #animequotes #animecitazioni #animefrasi #animescenes #animescene #animelove #animelover #mangalove #mangalover #otaku #otakuworld #otakulove #otakulife #animeita #animetalia #APlaceFurtherThanTheUniverse #shirasekobuchizawa #maritamaki #hinatamiyake #yuzukishiraishi #SoraYorimoTooiBasho #Yorimoi #crunchyroll