@ayda_jusoh - COWAY | HEALTH PLANNER

My New Account Terengganurian 📱 0⃣1⃣1⃣1⃣0⃣8⃣8⃣7⃣7⃣5⃣9⃣
http://www.wasap.my/601110887759
Advertisement
After long time no see, tiber jupe kat sini.. My brotherhood ‍️ .
.
#tsgshimanoyellowride2019 
#pantaibatuburuk 
#kualaterengganu
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
1

After long time no see, tiber jupe kat sini.. My brotherhood ‍️ . . #tsgshimanoyellowride2019 #pantaibatuburuk #kualaterengganu

Paneh
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
0

Paneh

Ape yang penting, KERJASAMA 🤝 .
.
Bukan beser beser bossku 
.
.
#cowayagent
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
0

Ape yang penting, KERJASAMA 🤝 . . Bukan beser beser bossku . . #cowayagent

MASALAH KUCING, ASMA ATAU JEREBU?
.
.
Penapis Udara Coway - Lombok II  lengkap dengan 6 filter untuk menapis habuk, debu, hama, bulu kucing dan menghilangkan bau-bau kepam & kurang menyenangkan.
.
Antara fungsi lain:
.
 Meneutralkan virus, kuman dan bakteria
 Merendahkan suhu panas dalam rumah
 Membantu masalah jerebu teruk
 Membantu masalah sinus, bersin dan asma
 Menghilangkan bau rokok dan masakan
.
Penapis Udara lengkap dengan:
.
.
️ Servis percuma setiap 2 bulan
️ Filter percuma setiap 6 bulan
️ Warranty selama 5 tahun .
.
#PS: Offer yuran daftar percuma bernilai RM200, masuk order dulu, bayar kemudian! Best kan?
.
Nak order? Senang je
http://www.wasap.my/60199343232
.
Atau call Ayda  019-9343232
.
.

Ayda Jusoh
Health Planner ID 564399
Coway (M) Sdn. Bhd.
.
#aydacoway 
#cowaylombok 
#coway 
#cowaymalaysia
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
0

MASALAH KUCING, ASMA ATAU JEREBU? . . Penapis Udara Coway - Lombok II lengkap dengan 6 filter untuk menapis habuk, debu, hama, bulu kucing dan menghilangkan bau-bau kepam & kurang menyenangkan. . Antara fungsi lain: . Meneutralkan virus, kuman dan

Fake smile is just to make you happy.. Have a great day everyone 
.
.
.
#gadiscoway 
#aydacoway 
#coway 
#cowaymalaysia
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
1

Fake smile is just to make you happy.. Have a great day everyone . . . #gadiscoway #aydacoway #coway #cowaymalaysia

Assalamualaikum selamat pagi 

Inginkan sedikit nasihat tentang kesihatan? 
Jom buat temujanji dengan Ayda harini  
Ayda akan terangkan lebih detail tentang produk coway lebih mendalam.

Sebarang pertanyaan,boleh ws Ayda 
http://www.wasap.my/60199343232/coway

#aydacoway
#cowaymalaysia 
#cowayagent 
#ecteam 
#teamziehanrepublic
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
5

Assalamualaikum selamat pagi Inginkan sedikit nasihat tentang kesihatan? Jom buat temujanji dengan Ayda harini Ayda akan terangkan lebih detail tentang produk coway lebih mendalam. Sebarang pertanyaan,boleh ws Ayda http://www.wasap.my/60199343

Advertisement
Berkemah.. Berkemah
Bersama dengan si nopal.. Si nopal.. Si nopal.. Pahtu gape weiii??? Hahahaa x ingatkuh! .
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
4

Berkemah.. Berkemah Bersama dengan si nopal.. Si nopal.. Si nopal.. Pahtu gape weiii??? Hahahaa x ingatkuh! .

Jadilah pengguna bijak
Jauhilah anak² dari pencemaran
Lindungilah mereka, sayangilah mereka. 
Penapis air 4 suhu, suhu bilik, suam 45 degree, panas dan sejuk geddiii > Percuma servis sehingga 5 tahun. > Percuma kos baiki & alat ganti. > Waranti sehingga 5 tahun

Mencegah lebih baik dari merawat! 
Jom bertindak sekarang! 
http://www.wasap.my/60199343232

#aydacoway
#cowayvillaem
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
0

Jadilah pengguna bijak Jauhilah anak² dari pencemaran Lindungilah mereka, sayangilah mereka. Penapis air 4 suhu, suhu bilik, suam 45 degree, panas dan sejuk geddiii > Percuma servis sehingga 5 tahun. > Percuma kos baiki & alat ganti. > Waranti sehin

Advertisement
Sekarang musim kahwinkan? 
Nak² sekarang musim panas ,memang meruapla suasana kat pelamin dengan orang ramai lagi  so,pengantin bijak die buatkan STORM COWAY sebagai penyejuk ketika bersanding  
Bijakkan mereka ni?? Takdelah berebut kipas dah lepas ni, udara pun segar jee no stress² time nak bergambar.. Haha
.
.
STORM AIR PURIFIER bukan aircond ye! 
Die penapis udara + bonus ade kipas! 
So 2in1 la korang.. Sangat berbaloi! .
.
Nak risik²,boleh ws Ayda cepat! 
http://www.wasap.my/60199343232/storm
.
.
#airpurifiercoway
#stormcoway
#penapisudara
#aydacoway
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
0

Sekarang musim kahwinkan? Nak² sekarang musim panas ,memang meruapla suasana kat pelamin dengan orang ramai lagi so,pengantin bijak die buatkan STORM COWAY sebagai penyejuk ketika bersanding Bijakkan mereka ni?? Takdelah berebut kipas dah lepas n

Rumah awak ade tangki simpanan air? .
.
Berapa kali awak cuci dalam 1 tahun? 
Berapa kali awak cek keadaan air dalam tangki? 
Takdekan??? Melainkan tangki bocor, barulah awak akan tahu keadaan sebenar tangki simpanan air anda! .
.
Eee, sanggup ke awak mandi, awak cuci pakaian, awak memasak, awak minum air berkarat macam ni?? Sampai bila awak nak sedar??? .
.
Itu penting nya penapis utama di letakkan di paip luar rumah untuk membekalkan bekalan air bersih setiap masa untuk kegunaan hari² di dalam rumah. Dan solutionnya ialah BAMBOO BY COWAY.. .
.
Mungkin anda tidak tahu, sekarang sudah tahukan?  jomlah basmi kotoran dalam air harini!  Jangan sayang duit, sayangilah kesihatan anda sekeluarga. .
.
 0199343232
.

#aydacoway 
#cowaybamboo 
#penapisair 
#outdoorfilter 
#cowaymalaysia
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
0

Rumah awak ade tangki simpanan air? . . Berapa kali awak cuci dalam 1 tahun? Berapa kali awak cek keadaan air dalam tangki? Takdekan??? Melainkan tangki bocor, barulah awak akan tahu keadaan sebenar tangki simpanan air anda! . . Eee, sanggup ke awa

Salam Jumaat semua
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
0

Salam Jumaat semua

Keje ni mudah jika kite jujur, 
Keje ni mudah jika kite ikhlas, 
Keje ni mudah jika kite tenang, 
Keje ni mudah jika kite amanah. .
.
Harini rezeki kite, esok rezeki anda pula.. Percaya dan yakin semua pasti boleh! 
Anda nak rasa kejayaan dan pendapatan bulanan yang mantop?? .
.
Jom jadi team Ayda sekarang!  0199343232
.
.
#aydacoway 
#kerjakosong
#cowaymalaysia 
#coway 
#saleexecutive
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
3

Keje ni mudah jika kite jujur, Keje ni mudah jika kite ikhlas, Keje ni mudah jika kite tenang, Keje ni mudah jika kite amanah. . . Harini rezeki kite, esok rezeki anda pula.. Percaya dan yakin semua pasti boleh! Anda nak rasa kejayaan dan pendapa

Di mana ade kemahuan, 
Di situ ade jalannya.. .
Di mana ade saya, 
Di situ akan ade cowaynya 
.
.
Jom roger² dengan Ayda 
.
.
#aydacoway 
#cowaymalaysia 
#teamziehanrepublic 
#ecteam 
#coway
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
2

Di mana ade kemahuan, Di situ ade jalannya.. . Di mana ade saya, Di situ akan ade cowaynya . . Jom roger² dengan Ayda . . #aydacoway #cowaymalaysia #teamziehanrepublic #ecteam #coway

GONG XI FA CAI BOSSKUR .
.
Angpau mana angpau
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
0

GONG XI FA CAI BOSSKUR . . Angpau mana angpau

Kerlas boskur,coway villaem buat alas meja siap  ni mesti terlebih pakai coway kat rumah agaknya.. HÂHÅHÁHĀ
.
.
#aydacoway
#coway
#cowaymalaysia 
#cowayvillaem 
#agentsahcoway
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
2

Kerlas boskur,coway villaem buat alas meja siap ni mesti terlebih pakai coway kat rumah agaknya.. HÂHÅHÁHĀ . . #aydacoway #coway #cowaymalaysia #cowayvillaem #agentsahcoway

Okeyla dah tutup kedai dah 
Sebelum tido tataplah muka kami nie  .
#gadiscoway
#ecteam
#cowaymalaysia
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
4

Okeyla dah tutup kedai dah Sebelum tido tataplah muka kami nie . #gadiscoway #ecteam #cowaymalaysia

ECTEAM STRIVE FOR THE ULTIMATE 

#thenext 
#ecteamtheapprentice 
#beatyesterday
#dotherightthing 
EMPOWERING BY ASRIJAL ORG
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
0

ECTEAM STRIVE FOR THE ULTIMATE #thenext #ecteamtheapprentice #beatyesterday #dotherightthing EMPOWERING BY ASRIJAL ORG

Hellooooo gais... Promo CNY sedang berjalan! 
For those yang masih lagi mencari penapis air/penapis udara terbaik untuk kegunaan di rumah, betterlah korang segera rebut peluang keemasan ini untuk dapatkan special promo dari COWAY  .
.
Pastikan terbaik,barulah puas hati 🤗 .
Kalau ade pertanyaan boleh ws Ayda 
http://www.wasap.my/60199343232
.
#aydacoway 
#promosicny 
#coway
#cowaymalaysia
#agentsahcoway 
#ecteam 
#teamziehanrepublic
COWAY | HEALTH PLANNER - @ayda_jusoh Instagram Profile - inst4gram.com
ayda_jusoh
0

Hellooooo gais... Promo CNY sedang berjalan! For those yang masih lagi mencari penapis air/penapis udara terbaik untuk kegunaan di rumah, betterlah korang segera rebut peluang keemasan ini untuk dapatkan special promo dari COWAY . . Pastikan terbai