@chanwoo__instag - Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠

Maknae Of iKON πŸ’• Admin πŸ‘§πŸ‘§πŸ‘§: Puthe, 우찌, Choco DUAL LANGUANGE: SOMETIMES ENG & INDπŸ“’ Chanwoo real IG ACC: @chan_w000 CHANWOO YOUTUBE CHANNEL ⬇⬇⬇⬇
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mX06S2X4470VunWDlPxohXoeHeQbOT-JdyXPznDm3fQ/edit?usp=drivesdk
Advertisement
#iKON [2013 - 2018] OUR JOURNEY

Baek Ji Young - It Hurt Here

It hurts here, it keeps hurting
Medicine is not helping
If I hold that familiar hand,
I think it will be a little better

Why did you say that?
You used to say that you can’t live without me
Don’t you at least need to pretend to comfort me before you leave?

It hurts here – because of our ended love, love
These tears fall so my heart is bruised
It really hurts a lot even if I touch it a little
In my heart that is about to crumble,
There is a scar that is greater than a scar
It hurts here

You were so mean, so cold
You weren’t the person I used to know
Did you dislike me a lot?
Then you should’ve given me a chance to fix myself

It hurts here – because of our ended love, love
These tears fall so my heart is bruised
It really hurts a lot even if I touch it a little
In my heart that is about to crumble,
There is a scar that is greater than a scar
It hurts here

I love you, I love you
If you hear this proclamation
Even if it’s once, even if it’s just for once
Can you please hug me warmly?

Because of you, I shed tears
Because of the tears, my heart is bruised
In my heart that is about to crumble,
There is a scar that is greater than a scar
It hurts here

This song truly represents my current feeling. I don't know, I just wish everything was fine. this is too hurt. So hurt. Now the decision is on the other members. stay or leave. stay though without #Hanbin or leave and come back along with #Hanbin then start a new life. we have gone through many things in the past, we have become stronger because we trust each other. #Hanbin is also a human, he is only someone who is only 21 years old in 2016. how can you expect him to be fine with so much responsibility at him? I did not say what he did right, only please understand his condition

Yang minta dikuatin, gw cuma mau bilang gw nggak dalam kondisi bisa menguatkan karena skrang gw jg sedang rapuh tapi gw percaya dengan anak-anak lebah gw. Dan gw percaya #Hanbin akan kembali kepada kita bersama #Jinhwan #Bobby #Yunhyeong #Donghyuk #Junhoe dan #Chanwoo . Kita pasti akan melihat mereka bersama lagi, aku tidak percaya YG tp aku percaya pada ke 7 anak lebah
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
41

#ikon [2013 - 2018] OUR JOURNEY Baek Ji Young - It Hurt Here It hurts here, it keeps hurting Medicine is not helping If I hold that familiar hand, I think it will be a little better Why did you say that? You used to say that you can’t live without

STAY OR LEAVE???
I know that you are confused, sad, angry and disappointed because I feel that way too. I even thought about whether I should stay or leave because this time really hurts. I want #iKON to stay together but I also don't want to  other members get critize for something they don't do. I'm just confused, but I will still support whatever #Hanbin and other members decide. It's hurt really

Gw nggak tahu harus kayak gimana. Meskipun gw jadi #iKONIC karena #Chanwoo tapi gw sayang member lainnya dan nggak mau mereka berpisah. #iKON dengan 7 member barulah disebut #iKON . Sumpah gw bingung, marah sedih kecewa dan takut juga. Rasanya pengen yaudahlah masa bodo ama mereka tapi hati kecil gw yang udah ikutin mereka dari era WIN sampai sekarang tuh berteriak2 bilang gw harus tegar tapi ini terlalu nyakitin banget! Kami sudah melalui banyak hal namun tidak pernah terpikirkan kalau kami harus melewati fase dimana kami kehilangan anggota. Gw lebih baik melawan para haters atau menghadapi masa sulit kayak era bling bling dibanding saat sekarang. Gw cuma akan menunggu keputusan anggota lainnya karena gw yakin sekarang mereka ber7 pasti sedang bersama saat ini. Ini bener2 waktu terpaling menyakitkan ibarat lagi ditinggal saat sedang sayang2nya

#iKON #IKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #CHANUMON #BABYCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #JAY #YUNHYEONG #SONG  #BOBBY #JUNHOE #JUNE #DONGHYUK #DK  #WITHIKON  #WITHIKONIC #TEAMIKON #MAKNAEONTOP #찬우 #μ•„μ΄μ½˜
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
33

STAY OR LEAVE??? I know that you are confused, sad, angry and disappointed because I feel that way too. I even thought about whether I should stay or leave because this time really hurts. I want #ikon to stay together but I also don't want to other

Vogue Korea Magazine June issue

Woaah Chanwoo yaa~ 
He knows his side is charming. 
Aduuh cakep-cakep semua ya untung stylist nya gk bikin mereka jadi macem-macem 

Cr via ikonglobal

#iKON #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
4

Vogue Korea Magazine June issue Woaah Chanwoo yaa~ He knows his side is charming. Aduuh cakep-cakep semua ya untung stylist nya gk bikin mereka jadi macem-macem Cr via ikonglobal #ikon #chan #chanwoo #jungchanwoo #maknae #hanbin #jinhwan #yunhy

Hyung know it better Chanwoo can't eat spicy and ketchup. But because of that Jinhwan teased him 
Yeah Chanwoo is a baby, a baby! γ…‹γ…‹γ…‹γ…‹

Lucu banget mereka berdua, si Chanwoo suka teasing Jinhwan karna tinggi nya trus Jinhwan teasing Chanwoo karna gk bisa makan pedas. Gitu gitu aja terus mereka mah wkwkwk
Sekerasa apapun kamu mengelak ya Chan, kamu tetap bayii wkwk

#iKON #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
11

Hyung know it better Chanwoo can't eat spicy and ketchup. But because of that Jinhwan teased him Yeah Chanwoo is a baby, a baby! γ…‹γ…‹γ…‹γ…‹ Lucu banget mereka berdua, si Chanwoo suka teasing Jinhwan karna tinggi nya trus Jinhwan teasing Chanwoo karna gk

Vogue Korea June issue 
First. Chanwoo made youtube channel to give us more about himself. He likes to playing game so ofcourse he made video when he is playing games.
Second. After Chanwoo post his new video when playing fortnite. After that, Samsung X Fortnite looking for an idol who representative their new brand and they gave proposal to Chanwoo to be a new skin for Fortnite. That's the short story about iKON being invited to New York. 
Jadii yang bilang Youtube channel Chanwoo ngebosenin, you better go to the beach 
Maksudnya, ke laut aja sana! Wkwkwk

#iKON #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
7

Vogue Korea June issue First. Chanwoo made youtube channel to give us more about himself. He likes to playing game so ofcourse he made video when he is playing games. Second. After Chanwoo post his new video when playing fortnite. After that, Samsun

λ„ˆλ¬΄λ„ˆλ¬΄ 잘 μƒκ²Όμ–΄μš” 
My white prince is really handsome.

Kayak oppa pulang dari masjid ya gaes diliatnya adeeeem  Cr changeless

#iKON #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
5

λ„ˆλ¬΄λ„ˆλ¬΄ 잘 μƒκ²Όμ–΄μš” My white prince is really handsome. Kayak oppa pulang dari masjid ya gaes diliatnya adeeeem Cr changeless #ikon #chan #chanwoo #jungchanwoo #maknae #hanbin #jinhwan #yunhyeong #bobby #junhoe #donghyuk

Advertisement
Tuh kaan senyumnya dia tuh nular... bikin ikutan senyum senyum sendiri liat dia senyum 
Lagi-lagi dimple nya attractive banget duuh  Cr winterchapter

#iKON #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
3

Tuh kaan senyumnya dia tuh nular... bikin ikutan senyum senyum sendiri liat dia senyum Lagi-lagi dimple nya attractive banget duuh Cr winterchapter #ikon #chan #chanwoo #jungchanwoo #maknae #hanbin #jinhwan #yunhyeong #bobby #junhoe #donghyuk

Orang bilang kalau ada lesung pipi itu pasti bikin tambah manis. Chanwoo mah udah ganteng + lesung pipinya tambah maniiiissss bangeeeet  Cr changeless, 1004chanwoo, needuchanwoo

#iKON #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
10

Orang bilang kalau ada lesung pipi itu pasti bikin tambah manis. Chanwoo mah udah ganteng + lesung pipinya tambah maniiiissss bangeeeet Cr changeless, 1004chanwoo, needuchanwoo #ikon #chan #chanwoo #jungchanwoo #maknae #hanbin #jinhwan #yunhyeong #

Advertisement
Repost from @barker4ofus 
He really love this Chanwoo-sari opening..so he asked me to make one..this is the closest i can get..he love it thou
There you go..Adam-sari! .
.
.
.

Adam is a Chanwoo stan, He really like Chanwoo and ofcourse he likes Chanwoo-sari, right? But the important is Adam appreciated Chanwoo-sari, He said he likes Chanwoo sari because its funny and He enjoyed watching Chanwoo-sari. 
I just wanna say to iKONICs, there 2 members now who have channel youtube sooo I'm asking you to not comparing to Chanwoo-sari.

Apalagi banyak yang memberikan opini bahwa Chanwoo-sari membosankan tidak berwarna lebih bagus ini itu  STOP GUYS! 
It'll hurt him! Kalau kalian mau kasih masukan untuk Chanwoo-sari kalian bisa kasih saran yg membangun dengan cara dan kata2 yang baik bukan menghujat OK. No offense yaa dulu tuh gk pernah liat yang kayak gini loh, yg sampe ngomong Chanwoo sari boring, dibanding-bandingin sama punya member lain Sediiih guys 
Its such a sensitive issue among iKONICs moreover Chanwoo stan so please be respect to each other 
Good job to Changus, let's not comparing Chanwoo-sari to other and keep support Chanwoo and Chanwoo-sari.

#iKON #iKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK #μ°¬μš°μ‚΄μ΄ #CHANWOOSARI
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
40

Repost from @barker4ofus He really love this Chanwoo-sari opening..so he asked me to make one..this is the closest i can get..he love it thou There you go..Adam-sari! . . . . Adam is a Chanwoo stan, He really like Chanwoo and ofcourse he likes Chan

Dongi aa~~ I agree with you!
Thank you for your compliment to Chanwoo :)) Your words really make me happy  
If Chanwoo is a prince, You're an angel @_dong_ii  .
.
.
#iKON #iKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
8

Dongi aa~~ I agree with you! Thank you for your compliment to Chanwoo :")) Your words really make me happy If Chanwoo is a prince, You're an angel @_dong_ii . . . #ikon #ikonic #chan #chanwoo #jungchanwoo #maknae #hanbin #jinhwan #yunhyeong #bobby

190516 KAIST

Update from last night performanced. 
He cut his hair, now he looks fresh 

Dilankuuu... 
 Cr changeless, winterchapter

#iKON #iKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
0

190516 KAIST Update from last night performanced. He cut his hair, now he looks fresh Dilankuuu... Cr changeless, winterchapter #ikon #ikonic #chan #chanwoo #jungchanwoo #maknae #hanbin #jinhwan #yunhyeong #bobby #junhoe #donghyuk

Duuuh ganteng banget maknae satu ini  Sayang banget gk sih visual kayak Chanwoo gak diberdayakan sama YG?! Padahal udah masuk ygstage, dia juga notabene model sama aktor cilik tapiiii kayak gk dikasih kesempatan gitu loh. Ke variety show aja cuma sekali itu juga bukan yang variety show besar🀧🀧🀧
Eeh jadi curhat kaan 

Cr mickey_mickey96

#iKON #iKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
15

Duuuh ganteng banget maknae satu ini Sayang banget gk sih visual kayak Chanwoo gak diberdayakan sama YG?! Padahal udah masuk ygstage, dia juga notabene model sama aktor cilik tapiiii kayak gk dikasih kesempatan gitu loh. Ke variety show aja cuma sek

190515 λͺ…μ§€λŒ€ preview

When I saw you in that dress, looking so beautiful
I don't deserve this, darling, you look perfect tonight!

Gk tau lagi pokoknya ganteng bangeeet Chanwoo malam ini  Cr hello chanwoo,changeless, winter chapter, 
#iKON #iKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
7

190515 λͺ…μ§€λŒ€ preview When I saw you in that dress, looking so beautiful I don't deserve this, darling, you look perfect tonight! Gk tau lagi pokoknya ganteng bangeeet Chanwoo malam ini Cr hello chanwoo,changeless, winter chapter, #ikon #ikonic #cha

190515 λͺ…μ§€λŒ€ preview

So handsome my white prince  Putih-putih melati alibaba
Siapa yang baik hati Chanderella
Sungguh di sayang noona 

Meskipun Chanwoo gk suka warna putih tapi stylish nya selalu kasih dia baju warna putih wkwk
Daaan selalu keren jadinya  gayanya santai tapi waah gimana gitu kece dah pokoknya

Cr changeless

#iKON #iKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
26

190515 λͺ…μ§€λŒ€ preview So handsome my white prince Putih-putih melati alibaba Siapa yang baik hati Chanderella Sungguh di sayang noona Meskipun Chanwoo gk suka warna putih tapi stylish nya selalu kasih dia baju warna putih wkwk Daaan selalu keren jad

190515 λͺ…μ§€λŒ€ preview

Eleuh eleuuh anak siapa ini lucu bangeet 
Matanya besar, pipinya sama bibirnya imut bangeet hahah
Umur boleh 22 tapi muka masih bayiii 
Cr changeless

#iKON #iKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
4

190515 λͺ…μ§€λŒ€ preview Eleuh eleuuh anak siapa ini lucu bangeet Matanya besar, pipinya sama bibirnya imut bangeet hahah Umur boleh 22 tapi muka masih bayiii Cr changeless #ikon #ikonic #chan #chanwoo #jungchanwoo #maknae #hanbin #jinhwan #yunhyeong #

So, last night when iKON was performing in Myeongji Univ their mic broken. Other member asked the staff on the backstage but Chanwoo stayed in the center of stage giving fan service. He took one by one fans' handphone and took selfie with them 🀧🀧🀧 What a nice boy! 
Cr chan_invincible

#iKON #iKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
3

So, last night when iKON was performing in Myeongji Univ their mic broken. Other member asked the staff on the backstage but Chanwoo stayed in the center of stage giving fan service. He took one by one fans' handphone and took selfie with them 🀧🀧🀧 Wh

190414 
Update of last night performanced at Yongin University.
As usually Chanwoo's outfit looks simple and casual. But still gorgeous 
Btw Chanwoo hometown is in Yongin guys, He is a rich Yongin boy hahaha

Cr changeless

#iKON #iKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
5

190414 Update of last night performanced at Yongin University. As usually Chanwoo's outfit looks simple and casual. But still gorgeous Btw Chanwoo hometown is in Yongin guys, He is a rich Yongin boy hahaha Cr changeless #ikon #ikonic #chan #chanw

Chanwoo asked Jinhwan's permission first before splash the water uwaaa uri baby Chanwoo is soo cuteeee  Mau siram2 air aja dia ijin dulu ke hyung nya guys 
Kadang bisa jadi anak penurut juga nih si maknae 

Ctto

#iKON #iKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #YUNHYEONG #BOBBY #JUNHOE #DONGHYUK
Jung Chan Woo iKON Fanpage 🏠 - @chanwoo__instag Instagram Profile - inst4gram.com
chanwoo__instag
8

Chanwoo asked Jinhwan's permission first before splash the water uwaaa uri baby Chanwoo is soo cuteeee Mau siram2 air aja dia ijin dulu ke hyung nya guys Kadang bisa jadi anak penurut juga nih si maknae Ctto #ikon #ikonic #chan #chanwoo #jungcha