@kakilajaksp -

Jangan lupa LIKE❀️ Jangan lupa FOLLOWπŸ‘†πŸ» . . . KAKI REPOST & BUDAK VIDEOπŸŽ₯
Advertisement
Repost by @wisyje_
β€”β€”β€”
srs 4 batang berat. pape pon layan vidio x seberape ni
(tag membe korg pakai 4 btg)
.
.
.
cc by: @syazwan_syukor&@najsteady.__
#kakilajak #pengayuh2roda #jbstyle
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
12

Repost by @wisyje_ β€”β€”β€” srs 4 batang berat. pape pon layan vidio x seberape ni (tag membe korg pakai 4 btg) . . . cc by: @syazwan_syukor &@najsteady.__ #kakilajak #pengayuh2roda #jbstyle

Repost by @elham_faiz1429
β€”β€”β€”
Jika kehidupan membuatkan kita menangis,ingat ade Ribuan kenangan yang indahyang membuatkan kita tersenyum
p/s joki bike aku @emey_the_riburts
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
4

Repost by @elham_faiz1429 β€”β€”β€” Jika kehidupan membuatkan kita menangis,ingat ade Ribuan kenangan yang indahyang membuatkan kita tersenyum p/s joki bike aku @emey_the_riburts

Repost by @syahzsteadyyy._
β€”β€”β€”
ngam ke kalau pakai camni? hehe 
_
yg first tu tau buruk saje  post 
_
@pek_vip @syahencem._
_
#pengayuh2roda #kakilajak #kakilajaksp
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
5

Repost by @syahzsteadyyy._ β€”β€”β€” ngam ke kalau pakai camni? hehe _ yg first tu tau buruk saje post _ @pek_vip @syahencem._ _ #pengayuh2roda #kakilajak #kakilajaksp

Repost by @_.bebyyjahatt
β€”β€”β€”
: happy 5K !  top lambat smpai ! vid simple jea , vid kurang nice !  game with @heyy.cidahh . ( spam emoji  nnty aku ss msok story ! ) komen mana satu idola korng @_.bebyyjahatt or @heyy.cidahh ? . terngkan brightness anda !
.
.
editor : @ari.cenos_
bike : @_ridsajeee
.
.
@_.pitoksteady_ @kicahsteady._ @mekyienn_ @matbunga_52 @_ridsajeee @its.bebysha._ @eyaya_comell @gadessubangg_ @itsdanialll @_pijinejo_ @_faiz_happy @its.rinaaaaa_ @aliii.cenos_ @adammanshh__ @themam._ @itsmyrulll @its.miya._ @elyni._ @azrxl___ @__husnizaim @luqman_jays @_ussbaik @uumran._ @mhdfrsz_ @dimassszzz_ .
.@kakilajaksp
@kakilajaksp2 @kroni_lajak552 β€’ taktag muncul komen ! yng baik promotekan , tagg yaaa !
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
15

Repost by @_.bebyyjahatt β€”β€”β€” : happy 5K ! top lambat smpai ! vid simple jea , vid kurang nice ! game with @heyy.cidahh . ( spam emoji nnty aku ss msok story ! ) komen mana satu idola korng @_.bebyyjahatt or @heyy.cidahh ? . terngkan brightness and

nak jual bike hijau 350  Bike pink 450  . bole bincang Lagi Jangan Risau  Byk tnye memang tk di layan . Urgert Nak pakai money  ppe dm @matbunga_52
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
14

nak jual bike hijau 350 Bike pink 450 . bole bincang Lagi Jangan Risau Byk tnye memang tk di layan . Urgert Nak pakai money ppe dm @matbunga_52

Advertisement
Repost by @khai_theribut
β€”β€”β€”
Nah vedio toturial crank titanium nink buat bende ni simple je , xabis duit bnyk , xbuang mase lame sngt n puas hti sngtpape pn korng selamat mencuba eyh..nk tnye ape ii dm je

#tenteraflykelantan #pengayuh2roda #jiwapengayuh_ @tenteraflykelantan_ @jenteraflykelantan_ @_kakilajaksp @kakiflyselatan__
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
15

Repost by @khai_theribut β€”β€”β€” Nah vedio toturial crank titanium nink buat bende ni simple je , xabis duit bnyk , xbuang mase lame sngt n puas hti sngtpape pn korng selamat mencuba eyh..nk tnye ape ii dm je #tenteraflykelantan #pengayuh2roda #jiwapeng

Advertisement
Repost by @pissteady._45
β€”β€”β€”
Salam tengahari
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
7

Repost by @pissteady._45 β€”β€”β€” Salam tengahari

Repost by @candy_arroy
β€”β€”β€”
Adakah ini protes atau stress kena sita?  apaΒ² pun hidup ini harus lh happy buat apa murungΒ² kn? 
.
.
.
Tag orang dalam lori ni
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
82

Repost by @candy_arroy β€”β€”β€” Adakah ini protes atau stress kena sita? apaΒ² pun hidup ini harus lh happy buat apa murungΒ² kn? . . . Tag orang dalam lori ni

Repost by @speedmonyet
β€”β€”β€”
santai pagi tadi bersama @_adxmsje14_ 
jangan tanya kenapa aku marah @_adxmsje14_ 
@pengayuh2rod4 @kakilajaksp
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
16

Repost by @speedmonyet β€”β€”β€” santai pagi tadi bersama @_adxmsje14_ jangan tanya kenapa aku marah @_adxmsje14_ @pengayuh2rod4 @kakilajaksp

Repost by @adeksteadyyy._
β€”β€”β€”
β€’Cheats Top Speed Detect,PartLastLompat Si Katak,Lompat,Lompat!!!@danialhaikal89._ .β€’
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
19

Repost by @adeksteadyyy._ β€”β€”β€” β€’Cheats Top Speed Detect,PartLast"Lompat Si Katak,Lompat,Lompat!!!"@danialhaikal89._ .β€’

Repost by @shah_mbm
β€”β€”β€”
Sakit tu penghapus dosa kan ?
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
78

Repost by @shah_mbm β€”β€”β€” Sakit tu penghapus dosa kan ?

Repost by @_.areellim
β€”β€”β€”
Santai petang jooo. 
.
.
.
.
.
.
Tukang pacak paling asia:@m.firhadz
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
12

Repost by @_.areellim β€”β€”β€” Santai petang jooo. . . . . . . Tukang pacak paling asia:@m.firhadz

Repost by @_.imsje17._
β€”β€”β€”
Kejar sampai dpt
Longgok game 🀘
_
@_.nyell.steady._ @adxmm46 
Cc berjaya: @speedmonyet
_
Blkng sampai
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
35

Repost by @_.imsje17._ β€”β€”β€” Kejar sampai dpt Longgok game 🀘 _ @_.nyell.steady._ @adxmm46 Cc berjaya: @speedmonyet _ Blkng sampai

Repost by @azamtheributs
β€”β€”β€”
Kau nampak dia hebat.Sangat mudah naik.Tapi kau hanya lihat waktu dia naik.Hakikatnya kau tak lihat bagaimana dia mula dari bawah ~hadam~
.
.
.
.
.
@pengayuh2rod4 
@pengayuh2roda
#pengayuh2roda
@kakilajaksp Instagram Profile - inst4gram.com
kakilajaksp
15

Repost by @azamtheributs β€”β€”β€” "Kau nampak dia hebat.Sangat mudah naik.Tapi kau hanya lihat waktu dia naik.Hakikatnya kau tak lihat bagaimana dia mula dari bawah ~hadam~ . . . . . @pengayuh2rod4 @pengayuh2roda #pengayuh2roda