@kicahsteady._ - BUDAK VIDEO🎥

•Paid / gift review dm • ✉ • •Support me 20k •💫💨• •16 years old •💃• •Smkses •🏫• •Sec acc @kicahsuperr_
Advertisement
Jualan cuci rumahBarang kesayangan , Barang rare , Barang limited , CunnnMelecunnJual one set!!! Bukan Satu satu Rm7XX Sahaja (Hargakasihsayang) ️Area batu caves/batu muda/kl️
(Takde pos) by hand/cod sahaja
dm dm dm dm dm dm dm dm dm dm
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
14

Jualan cuci rumahBarang kesayangan , Barang rare , Barang limited , CunnnMelecunnJual one set!!! Bukan Satu satu Rm7XX Sahaja (Hargakasihsayang) ️Area batu caves/batu muda/kl️ (Takde pos) by hand/cod sahaja dm dm dm dm dm dm dm dm dm dm

Jual Beli Barang Lazada
Salam maghrib Layan lah video tak seberape nice ni
•
•
•Edit By @azrxl___
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
5

Salam maghrib Layan lah video tak seberape nice ni • • •Edit By @azrxl___

Kerana basikal kite dapat ramai kawan yang jauh diluar sana tu , tapi korang cakap main basikal ni sampah cuba korang fikir , kitaorang main basikal sebab kitaorang tak mampu nak beli motor , sebab itulah kitaorang main basikal tapi korang cakap main basikal ni sampah masyarakat , takde otak pesemua korang ingat kitaorang ni takde hati dan perasaan ke jangan ingat kiteorang main basikal ni takde masa depan
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
16

Kerana basikal kite dapat ramai kawan yang jauh diluar sana tu , tapi korang cakap main basikal ni sampah cuba korang fikir , kitaorang main basikal sebab kitaorang tak mampu nak beli motor , sebab itulah kitaorang main basikal tapi korang cakap main

THANKS FOR AMAZING 15.1k️THANKS support kicah dari bawahan hingga lah sekarangmaaf video racing ii takdelayankan lah bossku️
•
•
•Edit By @ari.cenos_
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
11

THANKS FOR AMAZING 15.1k️THANKS support kicah dari bawahan hingga lah sekarangmaaf video racing ii takdelayankan lah bossku️ • • •Edit By @ari.cenos_

Onefamilylajak
•
•
•Editor Video By @iziesteady_
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
6

Onefamilylajak • • •Editor Video By @iziesteady_

Happy 14.8k Followers Done event tasik ampang semalam Terima kasih @_.bebyyjahatt kerana jemput kami datang event🤗 Walaupun ada polis kacau event tetap meriah 
@_.bebyyjahatt @mirsteady.___ @_ridsajeee @boyysteadyy_ @mansuperrr_ @zamwwhutt @azrxl___ @mhdfrsz_ @fiyysteadyy @ariptheributz @ari.cenos_ @heyy.cidahh @akmal55___ @elyni._ @naasyayang__ @_.pitoksteady_ @_faiz_happy
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
6

Happy 14.8k Followers Done event tasik ampang semalam Terima kasih @_.bebyyjahatt kerana jemput kami datang event🤗 Walaupun ada polis kacau event tetap meriah @_.bebyyjahatt @mirsteady.___ @_ridsajeee @boyysteadyy_ @mansuperrr_ @zamwwhutt @azrxl___

Advertisement
Thanks jadi sahabat aku susah senang geng🤙️
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
10

Thanks jadi sahabat aku susah senang geng🤙️

Apa aku kurang sayang ?🤷‍️
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
9

Apa aku kurang sayang ?🤷‍️

Advertisement
Happy 14k FollowersVideo Simple JeBukit Rimau On
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
21

Happy 14k FollowersVideo Simple JeBukit Rimau On

body kesayangan kicah dah dijual dekat @adampunnkduitrayajgk jaga die elok ii
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
9

body kesayangan kicah dah dijual dekat @adampunnkduitrayajgk jaga die elok ii

New Projek
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
21

New Projek

Lama tak buat video race tangan gegar
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
8

Lama tak buat video race tangan gegar

Get Well Soon🤕 (Tag owner ig yang kecundang )
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
27

Get Well Soon🤕 (Tag owner ig yang kecundang )

Dewan Serbaguna Taman Tasik Ampang Hilir
B.L.A.C.K.P.I.N.K Maaf Klau Video Kurang nice Ape ii Pon Terima Kasih Sebab Support Kicah
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
12

B.L.A.C.K.P.I.N.K Maaf Klau Video Kurang nice Ape ii Pon Terima Kasih Sebab Support Kicah

BlackPink
gambar sebelum kene kejar polis🤗
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
7

gambar sebelum kene kejar polis🤗

thanks for 12.4k gaisss  selamat bercuti semua 🤤 meh layan video baru nie
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
18

thanks for 12.4k gaisss selamat bercuti semua 🤤 meh layan video baru nie

I am The King
basikal oh basikal . bile lah kau nak laju hm
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
9

basikal oh basikal . bile lah kau nak laju hm

S.U.P.E.R.H.E.R.O
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
7

S.U.P.E.R.H.E.R.O

Ngam bosku
Road To 12k hihi . Done Event Dataran Merdeka 🇲🇾 Terima Kasih Mana Yang Hadir Event Kicah 🤗
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
17

Road To 12k hihi . Done Event Dataran Merdeka 🇲🇾 Terima Kasih Mana Yang Hadir Event Kicah 🤗

Done Event Dataran Merdeka 🇲🇾
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
23

Done Event Dataran Merdeka 🇲🇾

Dataran Merdeka,Kuala Lumpur
Trowback Event Bulan Lepas
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
6

Trowback Event Bulan Lepas

Fly Jump
bile nak macam ni lagi ?
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
5

bile nak macam ni lagi ?

Dataran Merdeka,Kuala Lumpur
ramadhan nak dekat dah...jangan bawak plastik hitam pulak
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
5

ramadhan nak dekat dah...jangan bawak plastik hitam pulak

Happy 11k gaisss kikicah asyikk funfun sukan malam
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
9

Happy 11k gaisss kikicah asyikk funfun sukan malam

abang retis tngkap gambar dgn bike tite lahh
.
.
( real or fake ? )
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
22

abang retis tngkap gambar dgn bike tite lahh . . ( real or fake ? )

Happy 10.3k gaisss mampu pakai modal lama je
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
9

Happy 10.3k gaisss mampu pakai modal lama je

Happy 10k followers video simple je tak idola macam idola ii kat luar sana tu kita ni tak idola santai br
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
13

Happy 10k followers video simple je tak idola macam idola ii kat luar sana tu kita ni tak idola santai br

#Repost @ari.ngecos_ (@get_repost)
・・・
Happy 3ktq support 0-3000🤭
.
.
.
@ampangmember_comunity
.
Yg dtng tadi muncul diri di coment
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
7

#repost @ari.ngecos_ (@get_repost ) ・・・ Happy 3ktq support 0-3000🤭 . . . @ampangmember_comunity . Yg dtng tadi muncul diri di coment

Event ampang settle Tapi event agak mengecewakan 🤪 Terima kasih yang mana support event kicah tadi  Support kicah 10k 
.
.
@azrxl___ @zamsajeee_ @_ridsajeee @mekyienn_ @zahirr.udin @faizz.udin @familiacrew_gombak @daussteady__ @itsdanialll @_.bebyyjahatt @elyni._ @alqayyum03 @kakitapau_sentul @mytownmembercommunity_ @tuah75 @komanderciciko._ @cuna26_ @jetsuper__ @nyell.zz @mhdfrsz_ @ari.ngecos_ @i.tmii_ @luqman_jays @heyy_nash @ehhh.aidilll @_zisteadyy_ @alepp.____ @_its_dinkatoy ( Yang mana kicah tak tag tu sila muncul dekat comment )
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
23

Event ampang settle Tapi event agak mengecewakan 🤪 Terima kasih yang mana support event kicah tadi Support kicah 10k . . @azrxl___ @zamsajeee_ @_ridsajeee @mekyienn_ @zahirr.udin @faizz.udin @familiacrew_gombak @daussteady__ @itsdanialll @_.bebyyja

Taman Tasik Ampang Hilir
Happy 9k gaisss
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
4

Happy 9k gaisss

Entah bile nak lawa HAHAHA .
BUDAK VIDEO🎥 - @kicahsteady._ Instagram Profile - inst4gram.com
kicahsteady._
16

Entah bile nak lawa HAHAHA .