@manja_nanje - Happy And Repeat 🌹🌈

🌼 solo’s 👌🏻🌈 Semoga manja kuat hadapi semua dugaan dengan penuh kesabaran 💫Teenagers 🌈💃 🌸 sec @shemanjaaa_ 💸paid / 📦gift review? just dm !
Advertisement
Nak nampak bergaya depan buah hati korang bukannya susah bossku..
@unclespec bole selesaikan masalah korang.. meh ramai2 pakat usha spek dari @unclespec sementara stok masih ada
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
@unclespec
@unclespec
@unclespec
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
3

Nak nampak bergaya depan buah hati korang bukannya susah bossku.. @unclespec bole selesaikan masalah korang.. meh ramai2 pakat usha spek dari @unclespec sementara stok masih ada •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• @unclespec @unclespec @uncles

Kl ▶️Manjung  . Okay goodnite awok awok  abaikan muka barai ‍️
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
76

Kl ▶️Manjung . Okay goodnite awok awok abaikan muka barai ‍️

Terminal bas bersepadu (TBS)
PROMOTION MELETOP 
‍FARISHAHAIRSTUDIONFACIAL ‍REBONDING RM100net
‍COLOUR RM129net
‍RELAXING RM100
‍SCARLP TREATMENT  RM35net
‍WASH N BLOW RM20
🧖‍NORMAL FACIAL RM45
🧖‍VACUUM FACIAL RM55
Hello guys berita gempar korang pernah dengar tak saloon meletop dengan promosi hanya terdapat di @farishahairstudionfacial 
Korang yang mana nak buat rambut tapi tak ada masa siang kerja malam kerja so korang boleh call or ws kerana saloon kami accept appoinment hingga 3 4 pagi 
01117720051 KEDAI KAMI ATAS KK MART PUDU ULU
@farishahairstudionfacial 
@farishahairstudionfacial 
@farishahairstudionfacial
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
1

PROMOTION MELETOP ‍FARISHAHAIRSTUDIONFACIAL ‍REBONDING RM100net ‍COLOUR RM129net ‍RELAXING RM100 ‍SCARLP TREATMENT RM35net ‍WASH N BLOW RM20 🧖‍NORMAL FACIAL RM45 🧖‍VACUUM FACIAL RM55 Hello guys berita gempar korang pernah dengar tak saloon meletop

Tak reti pakaikan helmet  . Camni ke? 🤔
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
25

Tak reti pakaikan helmet . Camni ke? 🤔

Sape kata dia suke cover cantik ? Ni lah dia prangai sbenar dia . Tapi sebenarnya lagi teruk , ni bru sipi sipi . Tapi tanak mengaibkan ️
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
54

Sape kata dia suke cover cantik ? Ni lah dia prangai sbenar dia . Tapi sebenarnya lagi teruk , ni bru sipi sipi . Tapi tanak mengaibkan ️

“ Andai kata oneday kita dah tak serapat ni , mungkin kau lupa aku , tapi aku percaya , kau takkan lupa kenangan demi kenangan yang kita dah cipta bersama okay dear twins “ ewah auchch! bernanah dengar ! 🤣
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
26

“ Andai kata oneday kita dah tak serapat ni , mungkin kau lupa aku , tapi aku percaya , kau takkan lupa kenangan demi kenangan yang kita dah cipta bersama okay dear twins “ ewah auchch! bernanah dengar ! 🤣

Advertisement
Ulang ulang bahenol . Minah ni bawak boleh terbang melayang woah  .
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
86

Ulang ulang bahenol . Minah ni bawak boleh terbang melayang woah .

Anaknya bahenol . Irk~ 
.
. @manja_nanje
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
281

Anaknya bahenol . Irk~ . . @manja_nanje

Advertisement
FILA 
ORI 100% ( tak percaya boleh tengok tag ) 
BELI KAT KOREA 
SIZE 8 
TAK PERNAH PAKAI 
Ape ape boleh ws 017-260 7881
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
11

FILA ORI 100% ( tak percaya boleh tengok tag ) BELI KAT KOREA SIZE 8 TAK PERNAH PAKAI Ape ape boleh ws 017-260 7881

Perhati jee ni ️
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
62

Perhati jee ni ️

Manja main tiktok dengan cermat #terjebak🥺
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
74

Manja main tiktok dengan cermat #terjebak 🥺

Secebis garing hahaha ! Goodnight
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
60

Secebis garing hahaha ! Goodnight