@manja_nanje - Happy And Repeat 🌹🌈

𝓼𝓮𝓶𝓸𝓰𝓪 𝓜𝓪𝓷𝓳𝓪 𝓴𝓾𝓪𝓽 𝓱𝓪𝓭𝓪𝓹𝓲 𝓼𝓮𝓶𝓾𝓪 𝓭𝓾𝓰𝓪𝓪𝓷 𝓭𝓮𝓷𝓰𝓪𝓷 𝓹𝓮𝓷𝓾𝓱 𝓴𝓮𝓼𝓪𝓫𝓪𝓻𝓪𝓷 🖤 paidreview/giftDM📲 BUSY📊👌 Lasteen&solo 💃🙌 Sec acc only @manjahash_
Advertisement
WRAPING STICKER  
Design baru ni gam die tak melekat lau dah lama pakai macam sticker lain . Macam macam design ada (RM25-SIAP PASANG )
CASING MAGNET
Selamat ,style ,macam macam colour ade .  Even magnet takkan kacau fon (RM25)
MIRROR SCREEN 
macaM-II colour ada .
-gold,blue,gray,red 
 cermin jelas , style .
(RM15-RM20)
HANYA ADA DI GADJET3SIBLINGS AREA PANTAI HOSPITAL MANJUNG,PERAK . SEBELAH SUBWAY . CEPAT DATANG ! BARANG SEMUA TENGAH PROMOSI!
 YG DIATAS UNTUK IPHONE USER SAHAJA
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
1

WRAPING STICKER Design baru ni gam die tak melekat lau dah lama pakai macam sticker lain . Macam macam design ada (RM25-SIAP PASANG ) CASING MAGNET Selamat ,style ,macam macam colour ade . Even magnet takkan kacau fon (RM25) MIRROR SCREEN macaM-I

Done and Tq  . Sesiapa yg nk buat braces or service . Boleh dm manja yaa  untuk harga boleh check di wall manja , area manjung yaa  . Yang jaoh kita set date . Insyallah smpai
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
0

Done and Tq . Sesiapa yg nk buat braces or service . Boleh dm manja yaa untuk harga boleh check di wall manja , area manjung yaa . Yang jaoh kita set date . Insyallah smpai

The special part in my life is when i'm with u
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
23

The special part in my life is when i'm with u

Cuba business baru  . Bukan nak carass business org yaa . Rezeki masing-ii . So sesiapa yang nak PAKAI BRACES or SERVICE BRACES  boleh DM aii okay  .set time set location kira on sajaa l Harga kasih sayang yaa bukan harga cekik darah or harga selfish  book time now !
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
0

Cuba business baru . Bukan nak carass business org yaa . Rezeki masing-ii . So sesiapa yang nak PAKAI BRACES or SERVICE BRACES boleh DM aii okay .set time set location kira on sajaa l Harga kasih sayang yaa bukan harga cekik darah or harga selfish

Happy birthday to you dear angel  . Semoga panjang umur dari aku , sbb tak sanggup tngok kau pergi dulu  . Jgn lupa kenangan pahit manis kita .  . Tak penah sangka dpt bestfriend yg cute . Sbb first stalk ig kau tiktok semua sho cutee. Terasa cam lesbo pulak time tu  . Then kita set time shopping kl , smpai laa keje . Smpailah viral dengan nama SINOPAL . Yeah disitu lah bermula kenangan pahit manisnya  . Ramai sngt ingt kita adk beradik/kembar so kita pun mls menjawap sngt iye iye kan aje kan  . Sbb muka kot? Gaya sama semua sama Okay jgn sedih sedih birthday  girl sayang  saya ade dalam hati awak . Ade je cuma awak je dapat rasa ke tak ,) ( i'm cry ) . Ketahuilah.  Kau salah sorg manusia paling penting dalam hidup aku. loveyouuu baebie  .@syazi_eiylah
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
45

Happy birthday to you dear angel . Semoga panjang umur dari aku , sbb tak sanggup tngok kau pergi dulu . Jgn lupa kenangan pahit manis kita . . Tak penah sangka dpt bestfriend yg cute . Sbb first stalk ig kau tiktok semua sho cutee. Terasa cam les

Korang patut cuba SEJUK OTOK ni  . Sebab manja sendiri guna . Sebab beli shampoo mahal pun rmbut kusut  . So try SEJUK OTOK ni . Boleh mengatasi KELUMUMUR , RAMBUT GUGUR , RAMBUT KUSUT , RAMBUT BERBAU , RAMBUT KASAR . So cakap banyak tak guna pun . Nak tau beli and cuba nilai sndiri hasil yg terboekkk ni  @eydaaroslii @eydaaroslii @eydaaroslii
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
22

Korang patut cuba SEJUK OTOK ni . Sebab manja sendiri guna . Sebab beli shampoo mahal pun rmbut kusut . So try SEJUK OTOK ni . Boleh mengatasi KELUMUMUR , RAMBUT GUGUR , RAMBUT KUSUT , RAMBUT BERBAU , RAMBUT KASAR . So cakap banyak tak guna pun . N

Advertisement
Ceyamat mayammmm
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
91

Ceyamat mayammmm

NO ENTRY
Wraping body ( sticker ) hanya boleh dapat di GADGET3SIBLINGS  . skrg untuk semua jenis IP sahaja yg ada ( IP5 - IPXSMAX). Untuk fon yg lain masih tunggu stock  . Ade lebih 10 jenis design tau. Kalau pakai sticker ni , tak effect pada casing pun kalau korg nk pkai casing . Jangan banyak tnya yaa ! WALKIN SINI OKAY! Bermula dari harga rm5-rm25 siap pasang tau 
(area pantai hospital manjung , sebelah subway )
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
7

Wraping body ( sticker ) hanya boleh dapat di GADGET3SIBLINGS . skrg untuk semua jenis IP sahaja yg ada ( IP5 - IPXSMAX). Untuk fon yg lain masih tunggu stock . Ade lebih 10 jenis design tau. Kalau pakai sticker ni , tak effect pada casing pun kala

Advertisement
Bila dah nak abes zaman remaja ,baru kenal macam-ii ragam manusia.  Mcm-ii dugaan hidup . Dan makin meningkat umur makin faham maksud disebalik maksud , Allahu , kuatkan aku .Teguhkan imanku , berila senyuman disaat keadaan memaksa untuk menangis
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
80

Bila dah nak abes zaman remaja ,baru kenal macam-ii ragam manusia. Mcm-ii dugaan hidup . Dan makin meningkat umur makin faham maksud disebalik maksud , Allahu , kuatkan aku .Teguhkan imanku , berila senyuman disaat keadaan memaksa untuk menangis

Tempat Kerja Aku La,mana Lagi!
Hujan bawalah rindu pergi  , agarku tak menangis lagi , diriku dibanjiri , air mata rindu kepadanya
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
49

Hujan bawalah rindu pergi , agarku tak menangis lagi , diriku dibanjiri , air mata rindu kepadanya

Dalam Hati Sendiri
kawan yang baik bukanlah yg selalu keluar bersama , atau cantik bak purnama  , tapi kawan yg baik adalah yg menjaga aib each other  tak kira harta dan rupa @syhrhainaa
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
57

kawan yang baik bukanlah yg selalu keluar bersama , atau cantik bak purnama , tapi kawan yg baik adalah yg menjaga aib each other tak kira harta dan rupa @syhrhainaa

Marina Island
nak cari kawan yg sekadar boleh cakap SANGGUP SUSAH SENANG TU SENANG . tapi nak cari yg betul SANGGUP SUSAH SENANG TU CUKUP PAYAH . 2,3 org je kawan aku camtu dari beribu org  thanks  seketoi AINA oneinmillionajar aku erti sahabat dan tq juga beberapa ketoi yg lain
Happy And Repeat 🌹🌈 - @manja_nanje Instagram Profile - inst4gram.com
manja_nanje
37

nak cari kawan yg sekadar boleh cakap SANGGUP SUSAH SENANG TU SENANG . tapi nak cari yg betul SANGGUP SUSAH SENANG TU CUKUP PAYAH . 2,3 org je kawan aku camtu dari beribu org thanks seketoi AINA oneinmillionajar aku erti sahabat dan tq juga beberap

Marina Island