@missbieylala2 - 𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ

‎💍 @wokdodo_ 🧕ðŸŧ 𝙰𝚖𝚋𝚊𝚜𝚜𝚊𝚍𝚘𝚛 @yuyaascarff_hq ðŸŒļ ð™ąðšŽðšŠðšžðšðšĒ 𝚂𝚎𝚌𝚛𝚎𝚝 @labelleserum_hq ðŸ’ļ 𝚆𝚘𝚛𝚔𝚑𝚘𝚕𝚒𝚌 ðŸ“Đ 𝙰𝚌𝚌𝚎𝚙𝚝 𝚐𝚒𝚏𝚝 𝚛𝚎𝚟𝚒𝚎𝚠/𝚐𝚒𝚏𝚝 𝚛𝚎𝚟𝚒𝚎𝚠
http://www.wasap.my/601119969444/faceoil
Advertisement
Morning ðŸĨ° kak bell tk leh move on lagi dengan soft launching new baby yuyaascarff @yuyaascarff_hq , malam ni kak bell nak go live tauu, nk tunjuk design design baru , yuyaascarff lovers semua mesti tk sabar kan? ðŸĨ°
𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ - @missbieylala2 Instagram Profile - inst4gram.com
missbieylala2
5

Morning ðŸĨ° kak bell tk leh move on lagi dengan soft launching new baby yuyaascarff @yuyaascarff_hq , malam ni kak bell nak go live tauu, nk tunjuk design design baru , yuyaascarff lovers semua mesti tk sabar kan? ðŸĨ°

my geng makcik bawang  okay genite! .
.
🧕 semua berbawal @yuyaascarff_hq
𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ - @missbieylala2 Instagram Profile - inst4gram.com
missbieylala2
0

my geng makcik bawang okay genite! . . 🧕 semua berbawal @yuyaascarff_hq

Yuyaa Scarff
yang bella pakai ni bawal sulam , @_misssasa pakai bawal pearl dari @yuyaascarff_hq tapi pakai kaler yang sama design je lain .
.
korang suka design mana? cepat komen banyak banyak bella nak pilih yang mana bertuah sempena launching tudung baru harini ðŸĨ°
𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ - @missbieylala2 Instagram Profile - inst4gram.com
missbieylala2
394

yang bella pakai ni bawal sulam , @_misssasa pakai bawal pearl dari @yuyaascarff_hq tapi pakai kaler yang sama design je lain . . korang suka design mana? cepat komen banyak banyak bella nak pilih yang mana bertuah sempena launching tudung baru harin

Yuyaa Scarff
tenggelam tak timbul timbul duduk sebelah mek mek comeyy niii @eykanazree_ @putrishanis @nraissfka  thanks for coming .
.
cantik je kan semua pakai bawal senang bentuk by @yuyaascarff_hq 🧕
𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ - @missbieylala2 Instagram Profile - inst4gram.com
missbieylala2
14

tenggelam tak timbul timbul duduk sebelah mek mek comeyy niii @eykanazree_ @putrishanis @nraissfka thanks for coming . . cantik je kan semua pakai bawal senang bentuk by @yuyaascarff_hq 🧕

Yuyaa Scarff
“ Dengan Yuyaascarff anda lebih yakin “ .
.

MAJLIS SOFT LAUNCHING YUYASCARF  
Backdrop by : @amyliaamir 
Scarf by : @yuyaascarff_hq 
Doorgift by : @cikkyuyaa
Photo by : @opaqstudio
Brownies by : @maulys_kitchen
T-shirt by : @dazfarprinting
𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ - @missbieylala2 Instagram Profile - inst4gram.com
missbieylala2
8

“ Dengan Yuyaascarff anda lebih yakin “ . . MAJLIS SOFT LAUNCHING YUYASCARF Backdrop by : @amyliaamir Scarf by : @yuyaascarff_hq Doorgift by : @cikkyuyaa Photo by : @opaqstudio Brownies by : @maulys_kitchen T-shirt by : @dazfarprinting

Advertisement
my fav daily supplement Mixberry utk kekal syantikkkk @shalicioushq
𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ - @missbieylala2 Instagram Profile - inst4gram.com
missbieylala2
8

my fav daily supplement Mixberry utk kekal syantikkkk @shalicioushq

nak intai sikit sape belum tido  .
.
bawal sulam @yuyaascarff_hq
𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ - @missbieylala2 Instagram Profile - inst4gram.com
missbieylala2
12

nak intai sikit sape belum tido . . bawal sulam @yuyaascarff_hq

Advertisement
sekarang ni pergi mana mana wajib bawak si gemuk ni sekali ðŸĪŠ my fav supplement @shalicioushq
𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ - @missbieylala2 Instagram Profile - inst4gram.com
missbieylala2
8

sekarang ni pergi mana mana wajib bawak si gemuk ni sekali ðŸĪŠ my fav supplement @shalicioushq

ada benda penting nak bgthu korang, tak sabar nak bagitahu korang tentang “ benda “ ni , emm korang rasa rasa benda apa ye ? 🧕 @yuyaascarff_hq
𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ - @missbieylala2 Instagram Profile - inst4gram.com
missbieylala2
45

ada benda penting nak bgthu korang, tak sabar nak bagitahu korang tentang “ benda “ ni , emm korang rasa rasa benda apa ye ? 🧕 @yuyaascarff_hq

sape kat sini nak raya dengan skin baru ? sape yang betul nak je bella nak bagi ‍ïļ #thisrayanewskin @shalicioushq
𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ - @missbieylala2 Instagram Profile - inst4gram.com
missbieylala2
89

sape kat sini nak raya dengan skin baru ? sape yang betul nak je bella nak bagi ‍ïļ #thisrayanewskin @shalicioushq

good night sayang ommy @baby_wiam  .
.
🧕 Bawal Sulam @yuyaascarff_hq
𝓑ð“Ūð“ĩð“ĩ𝓊 ð“ĩ𝓊ð“ĩ𝓊 ðŸŒļ - @missbieylala2 Instagram Profile - inst4gram.com
missbieylala2
13

good night sayang ommy @baby_wiam . . 🧕 Bawal Sulam @yuyaascarff_hq