@ -

0 followers

0 following

Advertisement
#Didyouknow ?

Linseed oil or flaxseed oil is an essential skincare ingredient, full of omega-3s. It also has anti-inflammatory properties. This definitely will make your skin happy.

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
0

#didyouknow ? Linseed oil or flaxseed oil is an essential skincare ingredient, full of omega-3s. It also has anti-inflammatory properties. This definitely will make your skin happy. #benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #

Your hands, along with your face, are exposed to harmful UV rays every day. Not OK! That’s why it is important to protect them with our Nourishing Hand Cream. It contains sweet almond and avocado oil, and natural solar filters and antioxidants from tomato extracts, called lycopene.

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
0

Your hands, along with your face, are exposed to harmful UV rays every day. Not OK! That’s why it is important to protect them with our Nourishing Hand Cream. It contains sweet almond and avocado oil, and natural solar filters and antioxidants from t

Hi there beautiful! Here's a story from @yingxuesnowy , enjoy!

Special care from @naifcare_id ️ Waktu lebaran kemarin itu super peak season. Hampir lembur terus dikantor hingga jarang ada me time dan quality time dengan Max. Sehingga ada ide dari suami ingin let's go short escape! Dan aku langsung jawab YES!. Kami ga milih tempat yg terlalu jauh. Dan akhirnya kami pilih driving menuju Bandung.

Ada pernah ga kejadian habis pakai shampo hotel malah rambut makin kusut dan kulit malah makin kering? Naah itu saya pernah ngalamin dan sejak dari itu sudah ga pernah lagi mau pakai peralatan mandi dari hotel. Karena sudah trauma.

Tapi sekarang beruntung banget @naifcare_id sekarang ada travelling mini set untuk NO nonsense skincare yg terdiri dari  Nourishing Shampoo  Cleasing Shower Gel  Softening Conditioner  Softening Body Lotion

Dengan masing-masing ukuran 15 ML. Lebih Praktis, mudah dibawa kemana-mana dan tidak makan tempat. Setelah pakai pun ada wangi-wangi alami bisa bikin mood nya senang dan kulit pun terawat banget jadi tidak kering. Ini sangat rekomended juga buat baik moms ataupun para ladies yg suka travelling tp memiliki kulit sensitive, NAIF SKINCARE Ini sangat cocok buat kalian yg sgt peduli dgn kesehatan kulit mu

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox #MyNaifStory #MyNaifRoutine
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
0

Hi there beautiful! Here's a story from @yingxuesnowy  , enjoy! Special care from @naifcare_id  ️ Waktu lebaran kemarin itu super peak season. Hampir lembur terus dikantor hingga jarang ada me time dan quality time dengan Max. Sehingga ada ide dari su

Beauty to me is being comfortable with your own skin

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
1

Beauty to me is being comfortable with your own skin #benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #detoxyourskin #detox

Comments

@free1instagfollower I AM comfortable with my own skin, i love my skin. But what makes me uncomfortabke is the bodyshaming that i often get about my skin

#NaifFaceRoutine

Hi there beautiful! Here's a story from @celineysphn , enjoy!

Jadi ini aku coba rangkaian skincare dari @naifcare_id . Product mereka ini tidak mengandung sls/sles, paraben, mineral oil. Untuk creamnya baunya seperti cream bayi, yang malem moisturising, siang juga. Nah yang paling aku suka nih moisturising cleansernya, bentuknya seperti gel gitu setelah diusap jadi minyak. Dia dapat untuk membersihkan makeup sekaligus sebagai cleanser (jadi kalian tidak harus cuci muka lagi setelah itu, tapi aku personally masih suka cuci muka lagi setelah menggunakan moisturising cleansernya untuk membersihkan makeup) dapat juga menjadi cleanser biasa. Ini moisturising loh! enggak bikin muka aku break out juga. Jadi aku super sukaa deh

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox #MyNaifStory #MyNaifRoutine
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
1

#naiffaceroutine Hi there beautiful! Here's a story from @celineysphn  , enjoy! Jadi ini aku coba rangkaian skincare dari @naifcare_id  . Product mereka ini tidak mengandung sls/sles, paraben, mineral oil. Untuk creamnya baunya seperti cream bayi, ya

Comments

@teodaewoyahoo.co.id Oke deh

#NaifFaceRoutine

did you know that you can also use this cleanser as a make-up cleaner? Apply the cleanser to a cotton pad and clean your face. Rinse with water. In the shower? Massage on a damp skin and rinse.

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
1

#naiffaceroutine did you know that you can also use this cleanser as a make-up cleaner? Apply the cleanser to a cotton pad and clean your face. Rinse with water. In the shower? Massage on a damp skin and rinse. #benaïf #nononsense #nochemicals #cle

Comments

@claratann92 Hai follow aku ya hehehe

Advertisement
#Didyouknow ?

Macadamia nut oil is a nourishing oil with sun protective, anti-inflammatory properties. It has a healing effect on damaged skin.

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
0

#didyouknow ? Macadamia nut oil is a nourishing oil with sun protective, anti-inflammatory properties. It has a healing effect on damaged skin. #benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal

#NaifFaceRoutine

Do you know that dry feeling after ‘cleaning’ your skin? It means your skin is dried out.  That’s why we created Naïf Moisturizing Cleanser, the essence of pure care in a bottle. This milky and lightly foaming cleanser can be used in the morning or at night to remove impurities and hydrate the skin. The cleanser contains flaxseed oil and sunflower oil which are gentle on the skin.

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
1

#naiffaceroutine Do you know that dry feeling after ‘cleaning’ your skin? It means your skin is dried out.  That’s why we created Naïf Moisturizing Cleanser, the essence of pure care in a bottle. This milky and lightly foaming cleanser can be used i

Comments

@thejbeauty Oh I like!!

Advertisement
#NaifForCleaning

Kulit merupakan bagian tubuh yang paling banyak bersentuhan dengan benda asing, termasuk zat-zat yang berbahaya. Oleh karena itu, membersihkan kulit dengan produk yang mengandung banyak bahan kimia bukanlah sebuah solusi. Natural oil dalam NAIF Moisturizing Cleanser tidak hanya untuk membersihkan namun juga menutrisi kulit selama proses membersihkan tersebut.
Berikut merupakan cara membersihkan wajah dari make up dan debu dengan NAIF Moisturizing Cleanser.

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
0

#naifforcleaning Kulit merupakan bagian tubuh yang paling banyak bersentuhan dengan benda asing, termasuk zat-zat yang berbahaya. Oleh karena itu, membersihkan kulit dengan produk yang mengandung banyak bahan kimia bukanlah sebuah solusi. Natural oi

Did you know that you lose a quarter of a liter of fluid when you sleep? 
#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
3

Did you know that you lose a quarter of a liter of fluid when you sleep? #benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #detoxyourskin #detox

Comments

@annisaprob @naifcare_id

@naifcare_id @annisaprob info by DM ya dear

Hi there beautiful! Here's a story from @kikiyamelia , enjoy!

Current fav skincare for sure ️
Udah coba produk ini seminggu lebih, dan suka banget!
Ngerasa day cream dan night creamnya ngebantu kulit jadi lebih moist.
Selain itu cleansernya. The best. Sekaligus jadi makeup remover jadi kita ga perlu pake ini itu lagi. Buat aku yang jarang makeup terlalu tebal. Cleanser ini sangat membantu sih.
Semuanya ringkes bgt buat di bawa traveling juga pokoknya 

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox #MyNaifStory #MyNaifRoutine
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
13

Hi there beautiful! Here's a story from @kikiyamelia , enjoy! Current fav skincare for sure ️ Udah coba produk ini seminggu lebih, dan suka banget! Ngerasa day cream dan night creamnya ngebantu kulit jadi lebih moist. Selain itu cleansernya. The bes

Comments

@naifcare_id @sthajardewirs info by DM ya dear thankyou

@naifcare_id @kikimazaki info by DM ya dear thankyou

#NaifFaceRoutine

A good night restores the skin and regulates the moisture balance. To do this we use Sweet Almond Oil, Avocado Oil, Macadamia Oil and Shea Butter as a base. Nice fat, that makes your skin happy.  Naïf Nurturing Night iCream has been developed so you and your skin will look beautiful and healthy when you wake up in the morning.

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
2

#naiffaceroutine A good night restores the skin and regulates the moisture balance. To do this we use Sweet Almond Oil, Avocado Oil, Macadamia Oil and Shea Butter as a base. Nice fat, that makes your skin happy.  Naïf Nurturing Night iCream has been

Comments

@nadia.nurmalasari Berapa yah ini mba

@naifcare_id @nadia.nurmalasari Hello dear, thanks for asking. untuk price, produk dan pemesanan produk NAIF dapat dilakukan melalui ecommerce Tokped (@tokopedia), Shopee (@shopee_id), Blibli (@bliblidotcom), Bukalapak (@bukalapak) dengan official store Dr.Brown's Indonesia. Atau bisa cek di highlight dan bio kami💞

#Didyouknow ?

Avocado oil prevents the hair and scalp from becoming dry. Rich in Vitamine A, B1, B2, D and E. The oil is easily absorbed by the skin and causes no irritation to the skin.  The oils from an avocado are very similar to the oils in your own skin. These oils are nourishing for your skin and protect the skin from the outside.  Avocado's are healthy. Avocado's contain a lot of fat. Avocado's contain many calories. Yes yes, the avocado is famous!

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
0

#didyouknow ? Avocado oil prevents the hair and scalp from becoming dry. Rich in Vitamine A, B1, B2, D and E. The oil is easily absorbed by the skin and causes no irritation to the skin.  The oils from an avocado are very similar to the oils in your

#NaifFaceRoutine

Prevent wrinkles with a restorative night cream? Sorry my love, no product keeps wrinkles out of the door. However, a night cream keeps the skin supple and restores the moisture balance. In addition, cleaning and taking care of the skin before bedtime is a relaxing activity. 
#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
0

#naiffaceroutine Prevent wrinkles with a restorative night cream? Sorry my love, no product keeps wrinkles out of the door. However, a night cream keeps the skin supple and restores the moisture balance. In addition, cleaning and taking care of the

Hi there beautiful! Here's a story from @noviancd , enjoy!

Saya mau info ni momsss mengenai tipe rambut saya.. rambut saya tuh tipis banget, dan modelnya agak kering ditambah yaaa gampang lepek.. Ditambah sekarang lagi hamil, berasanya gerah mulu dan buat rambut jadi lebih cepet lepek (bahkan kadang aku tuh bisa keramas 2 kali), abis keramas jd galau karena ingat kandungan” di shampoo apakah aman buat bumil kaya saya?? wahhhh siapa yang punya masalah yang sama kaya aku?? Tenang para momsss, aku sudah nemuin product yang aman buat kita para Bumil

Nah kemarin liat ada product dari @naifcare_id ,aku lihat kandungan di product @naifcare_id ini aman buat Bumil  wah pertama kali lihat langsung penasaran pingin coba dong.. Aku dapet Travel Kit nya, yang dimana isinya ada 4 jenis yaitu :
.
‍️ Shampoo Nourishing
Nah, ini yang aku langsung cobain momsss. Pertama kali buka tutup nya yaaa aduh wanginya mint gitu dan berasa nyaman aja buat bumil” kaya saya, maklum butuh wangi2an yg bikin mood bagus hehe.. terus waktu aku pake memang busa gak banyak tapi berasa rambut enteng banget sehabis keramas pake ini! Dan yang paling penting rambut ku gak keliatan kering lagi 🤗
.
🤰Softening  Conditioner 
Sehabis keramas menggunakan Shampoo nya dari @naifcare_id aku aplikasiim lagi menggunakan conditioner nya, wahhh hasilnyaaa ya rambut gak gampang lepek seperti sebelumnya
.
‍️Body Lotion 
Saya tipe orang yang risih kalau pake body lotion yang sehabis pemakaian jadi lengket.. kemarin cobain product loction ini dari @naifcare_id ini memang beda dari yang lain. Why?? Karena gak lengket sama sekali dan sekali lagi ya aroma nya alami banget
.
🤰 Shower Gel 
Yang pasti shower gel ini sifatnya mencerahkan kulit juga lah ya buat yang sudah beraktifitas seharian.. berasa seger dan kulit jadi bersih sehabis memakai Shower Gel nya

Aku rekomen banget product @naifcare_id ini, bukan cuma buat ibu hamil, buat yang gak hamil juga boleh banget coba

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox #MyNaifStory #MyNaifRoutine
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
6

Hi there beautiful! Here's a story from @noviancd , enjoy! Saya mau info ni momsss mengenai tipe rambut saya.. rambut saya tuh tipis banget, dan modelnya agak kering ditambah yaaa gampang lepek.. Ditambah sekarang lagi hamil, berasanya gerah mulu da

Comments

@dwiprabawati @dwiprabawati *caranya

@naifcare_id @dwiprabawati hello dear, thanks for asking. Untuk travel kit tidak dijual dear, namun sedang ada promo untuk pembelian 2 pcs NAIF Care bisa dapat free yg travel kit. Untuk domisili daerah mana dear?

#NaifFaceRoutine 
Hey beautiful! Every woman needs a natural, nurturing day cream for her daily beauty routine, without the chemical mess. 
#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
2

#naiffaceroutine Hey beautiful! Every woman needs a natural, nurturing day cream for her daily beauty routine, without the chemical mess. #benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keep

Comments

@anbstore.ptk Good Skincare

@naifcare_id @anbstore.ptk thank you💞

#NaifFaceRoutine 
Hi there beautiful! Here's a story from @yessieltrivena, enjoy!

Siapa yg tiap hari kadang malas bersihin make up? Biasanya cewek2 kalo udah capek pasti males bersihin make up yah  #Akujugagitu cuma kmrn aku dapet produk @naifcare_id terus cobain produknya, langsung mau #honestreview dongg!  Ternyata, produk @naifcare_id bagus bangett. Aku pake tiap hari dan gampang banget aplikasiin nya. Nah, produk yg paling bikin jatuh cinta adalah Naif Moisturizing Cleanser nya! Tinggal oleskan ke seluruh wajah, pijit2, lalu bilas deh gausah pake sabun muka lagi. Langsung bersih  Dan for ur information, ini aman banget buat mata dan bibir yaa! Krn bisa langsung bersihin mascara dan eyeliner gituu. Cuss deh cobain produknya!

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox #MyNaifStory #MyNaifRoutine
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
2

#naiffaceroutine Hi there beautiful! Here's a story from @yessieltrivena , enjoy! Siapa yg tiap hari kadang malas bersihin make up? Biasanya cewek2 kalo udah capek pasti males bersihin make up yah  #akujugagitu  cuma kmrn aku dapet produk @naifcare_i

Comments

@chaniago.risma Harga ny brp

@naifcare_id @chaniago.risma info by DM ya Mom. Thankyou

#NaifFaceRoutine

A day cream is perhaps our most important product. The skin of your face is continuously exposed to external influences. Rain, sun, cold or dry air. There are also different skin types. That is why we have developed a cream that is packed with the very best natural ingredients to protect your skin daily.  Our Naïf Nurturing Day Cream is full of antioxidants derived from tomato extracts that protect you from harmful UV rays.

#benaïf #nononsense #nochemicals #cleanskincare #honest #natural #veganskincare #cleanbeauty #keepitreal #keepitsimple #naturalskincare #beauty #skincare #DetoxYourSkin #detox
Naif Care Indonesia - @naifcare_id Instagram Profile - inst4gram.com
naifcare_id
2

#naiffaceroutine A day cream is perhaps our most important product. The skin of your face is continuously exposed to external influences. Rain, sun, cold or dry air. There are also different skin types. That is why we have developed a cream that is

Comments

@spotlightagncy This product sounds great!💙

@pusat.nuamoorea 😍😍😍😍