@penghibur_jalan_klang - mohd haikal danish

Haikal 14 your💦 klang selangor🔥 Hidup hanya sementara 😈💯🔥 Sapport 11k🔥💯 #budakvideo 🎥
Advertisement
Bike x padu mne pon
Video ptg tdi post mlm xpe kan pape layan dulu video yang kurang nice ni
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
16

Bike x padu mne pon Video ptg tdi post mlm xpe kan pape layan dulu video yang kurang nice ni

Jambatan Klang Ke-3
Comments

@amirul2239 @amirul2239 bike aku yg x paduu

@amirul2239 🤣

Trowwback event hari tu 
ade yang rindu kerr?? Komen kt bawah?? #klangmembercommunity
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
6

Trowwback event hari tu ade yang rindu kerr?? Komen kt bawah?? #klangmembercommunity

Kompleks Sukan Pandamaran Klang, Selangor
Comments

@zolo_xhak_ Tajuk lagu??

@danishshaz_ Aq rindu korang lah dh lame x jumpe korang lah rumah aq kt sepang 😀

Thanks for  followwera 10.4k  Sorry mampu guna modal lame jer  layan lu video yang seberapa ni 
Thanks yang selalu sapport kall
Sapport sampai 11k
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
5

Thanks for followwera 10.4k Sorry mampu guna modal lame jer layan lu video yang seberapa ni Thanks yang selalu sapport kall Sapport sampai 11k

Klang
Comments

@afiq.pro789 lagu

@kmrhyah 😂

Dah lame mendiam kan diri hari ni kita beraksi blik @a.hakimi__ joki bike @syfula18_
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
16

Dah lame mendiam kan diri hari ni kita beraksi blik @a.hakimi__ joki bike @syfula18_

PLUS highway
Thanks for amazing followwers 10.3k
_
_
_
Layan dulu video yang kurang gempak ni 
Sapport 11k
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
7

Thanks for amazing followwers 10.3k _ _ _ Layan dulu video yang kurang gempak ni Sapport 11k

Klang
Amazing followwers 10.2k
-
-
-
Rindu kenangga kita 
@hey.mann_ 
@kroni_lajak_crew 
@madd.________ 
Bila nk macam ni lagi geng
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
1

Amazing followwers 10.2k - - - Rindu kenangga kita @hey.mann_ @kroni_lajak_crew @madd.________ Bila nk macam ni lagi geng

Jambatan Klang Ke-3
Comments

@anastasyia_99 Mak i aq rse mcm nk pndah dok kt klang je

Advertisement
Event 5.0
Datang ramai ii 
Mne yang rindu event komplesk sukan pandamaran klang tu datang ramai ii
Video mesti ade
Sapport event ni ramai ii
Bermula pada:jam 2.00hingga5.00
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
0

Event 5.0 Datang ramai ii Mne yang rindu event komplesk sukan pandamaran klang tu datang ramai ii Video mesti ade Sapport event ni ramai ii Bermula pada:jam 2.00hingga5.00

Kompleks Sukan Pandamaran Klang, Selangor
Advertisement
Badan bru thank swap @mytownmembercommunity_ 
Sorry video kurang nice
Tag pengguna body candy v1
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
13

Badan bru thank swap @mytownmembercommunity_ Sorry video kurang nice Tag pengguna body candy v1

Top Glove Tower
Comments

@amin_.steady Boek lah pengguna lime batang caltax

@amin_.steady 😍🔥🔥

Roal to 10.1k
Pepe layan lu video seberapa ni
-
-
-
-
@kroni_rider_gomex 
@syfula18_ 
@_nabiliqbal
@a.hakimi__
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
4

Roal to 10.1k Pepe layan lu video seberapa ni - - - - @kroni_rider_gomex @syfula18_ @_nabiliqbal @a.hakimi__

Rq Charlotte Beauty
Comments

@muizzz__08 Lagu ape @penghibur_jalan_klang

@farez_theributz Tajok lagu bossku @penghibur_jalan_klang

Thanks amazing folowwers 10k
Ramai dm kall suroh buat video 10k en tu kall dh buat Tq sapport kall dari 1k hingga 10k  pape layan ih video yang kurang nice ni modal x keras sangat
-
-
-
@kroni_rider_gomex 
@syfula18_
@_nabiliqbal
@kroni_lajak_crew
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
6

Thanks amazing folowwers 10k Ramai dm kall suroh buat video 10k en tu kall dh buat Tq sapport kall dari 1k hingga 10k pape layan ih video yang kurang nice ni modal x keras sangat - - - @kroni_rider_gomex @syfula18_ @_nabiliqbal @kroni_lajak_crew

Kompleks Sukan Pandamaran Klang, Selangor
Comments

@danishshaz_ Bossku app nama lagu ni

@its.kimi.___ @danishshaz_ jennie solo bo55ku

Tb jerr
-
-
-
@ciktaca 
@kroni_lajak_crew
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
2

Tb jerr - - - @ciktaca @kroni_lajak_crew

Highway plus lembah beringin
Thanks followwers 9.9k
-
-
-
-
Sorry video gegar ii🤗
#toprancak🤓
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
23

Thanks followwers 9.9k - - - - Sorry video gegar ii🤗 #toprancak 🤓

Selamat bercuti geng.
_
_
_
Cuti ni korang pergi mana komen kit kt bawah.pape layan lu video kurang nice🤓
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
2

Selamat bercuti geng. _ _ _ Cuti ni korang pergi mana komen kit kt bawah.pape layan lu video kurang nice🤓

video sempena Fabruari
-
-
-
 Pepe layan dulu video xseberapa  ni
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
7

video sempena Fabruari - - - Pepe layan dulu video xseberapa ni

Februari Terbaik
Comments

@its.kimiey @boykhabutss Gam Gam remix

@adepezham tajuk lagu

Epic comeback🤓
-
-
-
epic comeback Sorry video kurang nice pape layan dulu video xseberapa ni
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
1

Epic comeback🤓 - - - epic comeback Sorry video kurang nice pape layan dulu video xseberapa ni

Epic comeback
Tibe ii lak ade kt gallery  rindu bike lame @man.steady_  @broni_vip
mohd haikal danish - @penghibur_jalan_klang Instagram Profile - inst4gram.com
penghibur_jalan_klang
10

Tibe ii lak ade kt gallery rindu bike lame @man.steady_ @broni_vip