@rempit.selamanya - #Rider Selamanya official🎬

☆Since|26 MAC 2018 ☆jom tag video fly anda semua 📸 ☆Subscribe RSM Youtube Channel
https://www.youtube.com/channel/UCiBBJfisk_iql9cy-JgAUjg
Advertisement
#Repost @lawak.viral.bossku
• • • • •
Tag perokok yang korang kenal , minta dia huraikan akan kesedihan ini 
.
Tag kawan anda yang blom tengok video ni 
.
Follow IG @lawak.viral.bossku 
#rempitselamanya #Maluapabossku
#Rider Selamanya official🎬 - @rempit.selamanya Instagram Profile - inst4gram.com
rempit.selamanya
15

#repost @lawak.viral.bossku • • • • • Tag perokok yang korang kenal , minta dia huraikan akan kesedihan ini . Tag kawan anda yang blom tengok video ni . Follow IG @lawak.viral.bossku #rempitselamanya #maluapabossku

#Repost @piduhh
•••••
Dua tiga kucing berlari 🤣tak nak buat ayat bos ku 
Yg senyum tu @shafiqzainudin17
Yg ambik gambar @ameer_bear_family

#rempitselamanya
#Rider Selamanya official🎬 - @rempit.selamanya Instagram Profile - inst4gram.com
rempit.selamanya
1

#repost @piduhh ••••• Dua tiga kucing berlari 🤣tak nak buat ayat bos ku Yg senyum tu @shafiqzainudin17 Yg ambik gambar @ameer_bear_family #rempitselamanya

#Repost @Deqwan8744
,•••••
Jom masjid bossku 

#rempitselamanya
#Rider Selamanya official🎬 - @rempit.selamanya Instagram Profile - inst4gram.com
rempit.selamanya
0

#repost @deqwan8744 ,••••• Jom masjid bossku #rempitselamanya

#Repost @jom.dakwah.bossku
• • • • •
Salam pgi jumaat penghulu sgala hari   Jom follow 
#rempitselamanya #dakwah
#Rider Selamanya official🎬 - @rempit.selamanya Instagram Profile - inst4gram.com
rempit.selamanya
12

#repost @jom.dakwah.bossku • • • • • Salam pgi jumaat penghulu sgala hari Jom follow #rempitselamanya #dakwah

#Repost @lawak.viral.bossku
• • • • •
Cuba Bayang kan kena rider kick dia apa anda rasa 🤣
.
. Tag kawan anda yang blom tengok video ni 
.
Habis jahanam phone #HBL #himpunanbahanlawak
#Rider Selamanya official🎬 - @rempit.selamanya Instagram Profile - inst4gram.com
rempit.selamanya
114

#repost @lawak.viral.bossku • • • • • Cuba Bayang kan kena rider kick dia apa anda rasa 🤣 . . Tag kawan anda yang blom tengok video ni . Habis jahanam phone #hbl #himpunanbahanlawak

#Repost @_shrliqmal
• • • • •
Adakah geng Laici ni semakin pupus ??
-
-
-
-
FOLLOW & TAG @rempit.selamanya.official
#rempitselamanya #keliabossku #riderselamanya
#maluapabossku #RSM
-
. Own RSM @piduhh
-
-
Jangan Lupe Follow Ig Di bawah⬇
-
@jenteradarat 
@_babysharkhighway
@rempitanakmuda_official
@Kingsalongofficial
@rempit.Selamanya.official
@Rempit_united2
@Rempit_maross
@135Lcgc_zon_utara
@r15v3southernofficial
@keliabossku
@nvx155official
#Rider Selamanya official🎬 - @rempit.selamanya Instagram Profile - inst4gram.com
rempit.selamanya
4

#repost @_shrliqmal • • • • • Adakah geng Laici ni semakin pupus ?? - - - - FOLLOW & TAG @rempit.selamanya.official #rempitselamanya #keliabossku #riderselamanya #maluapabossku #rsm - . Own RSM @piduhh - - Jangan Lupe Follow Ig Di bawah⬇ - @jenterada

Advertisement
Assalamualaikum...Saya mohon bantuan kewangan untuk anak saya yang berumur 4 tahun. Pada 7/2 yang lalu anak akak terjatuh dalam sambal yg baru masak. Akibat dari kemalangan tersebut anak saya melecur seluruh badan dan sekarang dia berada di hospital sungai buloh wad icu, bilik 15. Dia berada di dlm kritikal. Pagi tadi doc maklumkan seluruh badan telah dijangkiti kuman, pembedahan segera perlu dilakukan. Sebanyak 6 kali pembedahan telah dilakukan, pembedahan seterusnya akan dilakukan pada hari Jumaat ini. Walaubagaimanapun kos yg perlu ditanggung oleh saya hampir RM20 ribu. Memandangkan seluruh tubuhnya melecur, tiada kulit yang boleh diambil kecuali kulit dibahagian kepala. Doc terpaksa memohon kulit dari penderma. Saya tak mampu untuk menanggung kos pembedahan untuk hari Jumaat ni sebab kos yang terlalu tinggi. Pembedahan seterusnya akan dilakukan selepas melihat keputusan dari pembedahan yg akan dilakukan pada Jumaat nanti. Saya mohon bantu sebab saya tak terdaya untuk menyediakannya. Hanya Allah saje yg dapat membalas atas segala bantuan yg diberikan. Kepada yg sudi membantu ni no acct saya : Maybank 112183138233 zalida syuhana ahmad tamam. tel : 0173006689 alamat : B- G 02 Apartment Sri Kayangan Jln Up 2 Tmn Ukay Perdana 68000 Ampang Selangor
#Rider Selamanya official🎬 - @rempit.selamanya Instagram Profile - inst4gram.com
rempit.selamanya
99

Assalamualaikum...Saya mohon bantuan kewangan untuk anak saya yang berumur 4 tahun. Pada 7/2 yang lalu anak akak terjatuh dalam sambal yg baru masak. Akibat dari kemalangan tersebut anak saya melecur seluruh badan dan sekarang dia berada di hospital

#Repost @ yayasaidi_
• • • • •

-
-
-
-
FOLLOW & TAG @rempit.selamanya.official
#rempitselamanya #keliabossku #riderselamanya
#maluapabossku #RSM
-
. Own RSM @piduhh
-
-
Jangan Lupe Follow Ig Di bawah⬇
-
@jenteradarat 
@_babysharkhighway
@rempitanakmuda_official
@Kingsalongofficial
@rempit.Selamanya.official
@Rempit_united2
@Rempit_maross
@135Lcgc_zon_utara
@r15v3southernofficial
@keliabossku
@nvx155official
#Rider Selamanya official🎬 - @rempit.selamanya Instagram Profile - inst4gram.com
rempit.selamanya
0

#repost @ yayasaidi_ • • • • • - - - - FOLLOW & TAG @rempit.selamanya.official #rempitselamanya #keliabossku #riderselamanya #maluapabossku #rsm - . Own RSM @piduhh - - Jangan Lupe Follow Ig Di bawah⬇ - @jenteradarat @_babysharkhighway @rempitanakm

Advertisement
#Repost @piduhh
• • • • •
pasal perempuan jangan fikir sangat boss , fikir diri sendiri je . kalau ada , ada . kalau takda pergi mampos ! 🤣
-
-
-
-
FOLLOW & TAG @rempit.selamanya.official
#rempitselamanya #keliabossku #riderselamanya
#maluapabossku #RSM
-
. Own RSM @piduhh
-
-
Jangan Lupe Follow Ig Di bawah⬇
-
@jenteradarat 
@_babysharkhighway
@rempitanakmuda_official
@Kingsalongofficial
@rempit.Selamanya.official
@Rempit_united2
@Rempit_maross
@135Lcgc_zon_utara
@r15v3southernofficial
@keliabossku
@nvx155official
#Rider Selamanya official🎬 - @rempit.selamanya Instagram Profile - inst4gram.com
rempit.selamanya
1

#repost @piduhh • • • • • pasal perempuan jangan fikir sangat boss , fikir diri sendiri je . kalau ada , ada . kalau takda pergi mampos ! 🤣 - - - - FOLLOW & TAG @rempit.selamanya.official #rempitselamanya #keliabossku #riderselamanya #maluapabossku #

#Repost @ avonracing
• • • • •
Hujung minggu mempaga ride.  by : @ hery_izry .

#rempitselamanya
#Rider Selamanya official🎬 - @rempit.selamanya Instagram Profile - inst4gram.com
rempit.selamanya
0

#repost @ avonracing • • • • • Hujung minggu mempaga ride. by : @ hery_izry . #rempitselamanya

#Repost @ nazriiamil
• • • • •
66 No jack 20/23 Fully gearbox StandardPekak.  Spoket je tak puas hati.
#rempitselamanya
#Rider Selamanya official🎬 - @rempit.selamanya Instagram Profile - inst4gram.com
rempit.selamanya
3

#repost @ nazriiamil • • • • • 66 No jack 20/23 Fully gearbox StandardPekak. Spoket je tak puas hati. #rempitselamanya