@resumeexclusive - πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA

😱 Lebih 10,000++ resume telah terjual. πŸ†“ FREE cover letter . πŸ†“ SERVIS SIAP ISI RESUME RM20 sahaja. πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»Klik link dibawah utk order dan tempahan πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
http://tempahresume.wasap.my/
Advertisement
Korang masih berada dengan resume sebelah kiri tu ? Nak dekat 2020 ni persaingan semakin bnyak. Jom bertukar ke resume sebelah kanan. taktahu buat macam mana ? biar kami uruskan
.
klik link dekat bio utk terus whatsapp ya. harga promo dah tak lama ni
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

Korang masih berada dengan resume sebelah kiri tu ? Nak dekat 2020 ni persaingan semakin bnyak. Jom bertukar ke resume sebelah kanan. taktahu buat macam mana ? biar kami uruskan . klik link dekat bio utk terus whatsapp ya. harga promo dah tak lama ni

NAK JIMAT ? .
Dengan pakej ni korang boleh jimat duit tapi kena usaha lebih siki. Sebab apa ? Sebab korang kena edit resume sendiri. Semua contoh akan diberikan tau .
So jom lah berjimat dengan pakej ni. terus klik link whatsapp deakt bio
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
2

NAK JIMAT ? . Dengan pakej ni korang boleh jimat duit tapi kena usaha lebih siki. Sebab apa ? Sebab korang kena edit resume sendiri. Semua contoh akan diberikan tau . So jom lah berjimat dengan pakej ni. terus klik link whatsapp deakt bio

ANDA HANYA TINGGAL PRINT SAHAJA ! .
Bagi anda yang takde komputer, jangan risau kami akan menyelesaikan masalah anda
.
Kini dengan servis yang kami sediakan, anda tak perlu lagi edit resume anda sendiri .
ya semua kami buatkan untuk anda. Anda tinggal print sahaja .
terus klik link whatsapp dekat bio ya !
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

ANDA HANYA TINGGAL PRINT SAHAJA ! . Bagi anda yang takde komputer, jangan risau kami akan menyelesaikan masalah anda . Kini dengan servis yang kami sediakan, anda tak perlu lagi edit resume anda sendiri . ya semua kami buatkan untuk anda. Anda tingga

Haa nah panduan untuk korang menghadap bos nanti
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

Haa nah panduan untuk korang menghadap bos nanti

Lagi customer feedback. Nak resume anda lawa dan mampat? Terus whatsapp team kami ️
.
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
3

Lagi customer feedback. Nak resume anda lawa dan mampat? Terus whatsapp team kami ️ .

Feedback daripada customer @resumeexclusive
.
sesiapa yang berminat nak buat resume atau upgrade resume bagi lagi mantap nak pikat boss boleh whatsapp +601121266337 & follow @resumeexclusive
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

Feedback daripada customer @resumeexclusive . sesiapa yang berminat nak buat resume atau upgrade resume bagi lagi mantap nak pikat boss boleh whatsapp +601121266337 & follow @resumeexclusive

Advertisement
Feedback daripada customer @resumeexclusive
.
sesiapa yang berminat nak buat resume atau upgrade resume bagi lagi mantap nak pikat boss boleh whatsapp +601121266337 & follow @resumeexclusive
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

Feedback daripada customer @resumeexclusive . sesiapa yang berminat nak buat resume atau upgrade resume bagi lagi mantap nak pikat boss boleh whatsapp +601121266337 & follow @resumeexclusive

SAPA KATA KEJE KERAJAAN TAK BOLEH PKI RESUME INFOGRAFIK.
NAK TAK KLAU KAMI DEDAHKAN TIPS DPT KEJE KERAJAAN DGN MUDAH?
.
YG APPLY KEJE 34 RIBU TP NAK PAKAI 300 ORANG SAHAJA.
.
Mari baca, 3 minit ni mungkin bakal mengubah hidup anda. hehe
.
.
Mari saya share sedikit pengalaman interview saya. 
Hi saya Hakim. .
Alhadmulillah KINI saya menjadi guru HASIL menggunakan resume infografik. .
.
Saya bukanla dari bidang pendidikan. Tapi minat yg mendalam terhadap profession guru bermula dengan membuat bengkel/workshop kepada rakan-rakan semasa di universiti. Dipendekkan cerita pernah menganjur membuat bengkel mngajar murid sekolah dan pernah mengajar kolej komuniti.
.
.
Pada 2012 saya telah memohon jawatan sebagai guru. .
Semasa temuduga, terlalu ramai calon untuk interview. Sangat sukar untuk panel temuduga untuk memilih calon yang sesuai. Dan Alhamdulillah rezeki dan kekuatan saya terletak pada resume saya. Semua kekuatan, pengalaman saya terjemahkan didalam resume Infografik. .
Saya berjaya menarik minat penemuduga. Mereka sangat tertarik dan kagum dengan resume saya disamping memenuhi kriteria lain yang diperlukan. Bayangkan yang apply 34k tapi nak pakai 300 orang sahaja dari pelbagai subjek. Masa tu saya tunjuk resume dalam ipad. Orang lain semua bg resume dalam hardcopy. Biasala nak jadi lain dari yg lain kononnya. :p
.
.
Apa pun kita kena berusaha menjadi lain dari yg lain, berdoa dan last sekali tawakal. InshAllah.
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

SAPA KATA KEJE KERAJAAN TAK BOLEH PKI RESUME INFOGRAFIK. NAK TAK KLAU KAMI DEDAHKAN TIPS DPT KEJE KERAJAAN DGN MUDAH? . YG APPLY KEJE 34 RIBU TP NAK PAKAI 300 ORANG SAHAJA. . Mari baca, 3 minit ni mungkin bakal mengubah hidup anda. hehe . . Mari saya

Advertisement
Feedback daripada customer @resumeexclusive
.
sesiapa yang berminat nak buat resume atau upgrade resume bagi lagi mantap nak pikat boss boleh whatsapp +601121266337 & follow @resumeexclusive
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

Feedback daripada customer @resumeexclusive . sesiapa yang berminat nak buat resume atau upgrade resume bagi lagi mantap nak pikat boss boleh whatsapp +601121266337 & follow @resumeexclusive

Feedback daripada customer @resumeexclusive
.
sesiapa yang berminat nak buat resume atau upgrade resume bagi lagi mantap nak pikat boss boleh whatsapp +601121266337 & follow @resumeexclusive
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

Feedback daripada customer @resumeexclusive . sesiapa yang berminat nak buat resume atau upgrade resume bagi lagi mantap nak pikat boss boleh whatsapp +601121266337 & follow @resumeexclusive

Jom betulkan resume korang. Takkan nak pakai resume yang lama je kan ? Mesti susah nak dapat interview sebab tak menarik. Nak order resume klik link dekat bio ye
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

Jom betulkan resume korang. Takkan nak pakai resume yang lama je kan ? Mesti susah nak dapat interview sebab tak menarik. Nak order resume klik link dekat bio ye

Nak ubah dari resume jenis belah kiri ke belah kanan tu ? nampak lebih stylo ? terus klik link dekat bio ya
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

Nak ubah dari resume jenis belah kiri ke belah kanan tu ? nampak lebih stylo ? terus klik link dekat bio ya

Feedback daripada customer @resumeexclusive
.
sesiapa yang berminat nak buat resume atau upgrade resume bagi lagi mantap nak pikat boss boleh whatsapp +601121266337 & follow @resumeexclusive
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

Feedback daripada customer @resumeexclusive . sesiapa yang berminat nak buat resume atau upgrade resume bagi lagi mantap nak pikat boss boleh whatsapp +601121266337 & follow @resumeexclusive

STRESS SUSAH NK DPT KEJE SKRNG NI.
Nak kami bantu? Klik link dekat bio .
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
0

STRESS SUSAH NK DPT KEJE SKRNG NI. Nak kami bantu? Klik link dekat bio .

Kalau berminat boleh terus whatsapp ya. Klik link dekat bio
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
1

Kalau berminat boleh terus whatsapp ya. Klik link dekat bio

Alhamdulillah. Rmi dah puas hati. Jom whatsapp kalau nak resume korang lawa dan meletup mcm sis ni. Terus dpt interview tau insyallah ️
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
1

Alhamdulillah. Rmi dah puas hati. Jom whatsapp kalau nak resume korang lawa dan meletup mcm sis ni. Terus dpt interview tau insyallah ️

Thank you customer kita beli template resume rm10 sahaja. Lepas payment terus kita email sepantas kilat
πŸ“ TEMPAH RESUME RM20 SAHAJA - @resumeexclusive Instagram Profile - inst4gram.com
resumeexclusive
2

Thank you customer kita beli template resume rm10 sahaja. Lepas payment terus kita email sepantas kilat