@teddy.viral - TEDDY

Ape? Korang ingat Teddy pun tak boleh viral ke? 🐻 . . DM Teddy for review 😎

152.5K followers

Advertisement
Menangis @shawnmendes & @camila_cabello kalau tengok mamat ni cover lagu diorang.
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
3

Menangis @shawnmendes & @camila_cabello kalau tengok mamat ni cover lagu diorang.

Boleh jimat bil letrik korang kalau macam ni.
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
1

Boleh jimat bil letrik korang kalau macam ni.

Kena friendzone live oii, malu kalau Teddy kena macam tu.
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
1

Kena friendzone live oii, malu kalau Teddy kena macam tu.

Bila kau pun nak ikut tuan kau pegi keja senyap2...
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
1

Bila kau pun nak ikut tuan kau pegi keja senyap2...

Semoga kita dipermudahkan untuk mengucap sewaktu Malaikat Izrail menjemput kita nanti.
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
0

Semoga kita dipermudahkan untuk mengucap sewaktu Malaikat Izrail menjemput kita nanti.

Tak padan dengan pakai kain pelikat, still nak tunjuk terer.
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
6

Tak padan dengan pakai kain pelikat, still nak tunjuk terer.

Advertisement
Konfidennya beliau potong rambut macam tu.
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
2

Konfidennya beliau potong rambut macam tu.

Orang yang zuhud ni adalah orang yang menggunakan nikmat yang Allah berikan kepadanya untuk berjuang ke jalan Allah SWT.
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
0

Orang yang zuhud ni adalah orang yang menggunakan nikmat yang Allah berikan kepadanya untuk berjuang ke jalan Allah SWT.

Advertisement
Definisi kena kencing dengan member. 🤣
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
7

Definisi kena kencing dengan member. 🤣

Berdekah Teddy tengok beliau. 🤣
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
6

Berdekah Teddy tengok beliau. 🤣

Rasulullah SAW sendiri minta kita berkasih sayang sesama makhluk, tapi kita masih susah nak lakukan kerana ego dan sifat sombong kita sendiri.
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
0

Rasulullah SAW sendiri minta kita berkasih sayang sesama makhluk, tapi kita masih susah nak lakukan kerana ego dan sifat sombong kita sendiri.

Seronok pulak kalau tengok banyak kali.
TEDDY - @teddy.viral Instagram Profile - inst4gram.com
teddy.viral
4

Seronok pulak kalau tengok banyak kali.